x
x
Je zoekt nu binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (verwijderen)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
Zoek naar producten... Zoek naar een product binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Zoek naar producten... Zoek... Zoek naar producten... {}
× Categorieën
 • Algemene informatie

  Er zijn wasmachines en losse wasdrogers, maar er is ook de was-droogcombinatie. Voordat je besluit een was-droogcombinatie te kopen, is het goed dat je een duidelijk beeld heb van de voor- en de nadelen van een combinatie ten opzichte van twee losse apparaten.

  Populaire was-droogcombinaties merken zijn Aeg, Indesit, Bosch en Siemens.

  Voor- en nadelen van een was-droogcombinatie

  Voordelen: Je kunt wassen èn drogen zonder dat je meer ruimte nodig hebt dan een wasautomaat. Een losse wasmachine en droger kan je ook stapelen, de ruimte die het op de vloer inneemt is dus niet per sé minder. Non-stop wassen èn drogen. Bij twee lossen apparaten zal je altijd de schone, vochtige was vanuit de wasmachine in de droger moeten doen voor ‘stap 2’, het drogen. Bij een was-droogcombinatie kan je ‘non-stop’ wassen en drogen – let hierbij op de ‘droogcapciteit’ dit gewicht geeft aan hoeveel was het apparaat aansluitend aan het wasprogramma kan drogen, dit is meestal een kwart minder dan het maximale vulgewicht voor alleen wassen.

  Nadelen: Met twee losse apparaten ben je vaak flexibeler, zo kan je een lading drogen en alvast in de wasmachine een tweede lading wassen. Bij de meeste was-droogcombinaties is het maximale vulgewicht voor drogen kleiner dan van een losse droger. Let bij een was-droogcombinatie extra goed op het verbruik, vaak is een losse wasmachine en droger zuinige dan een combinatie.

  Als je na het lezen van bovenstaande hebt besloten om voor een was-droogcombinatie te kiezen, vind je hieronder enkele tips die je helpen bij het kiezen van het model dat het beste bij jou past.

  Welke was-droogcombinatie past bij mij?
  Komt het apparaat los te staan, of wil je ‘m mooi weggewerkt in een keukenkastje plaatsen? In dit laatste geval kies je voor een inbouw variant. Als je elke dag kleinere wasjes draait, en dus wilt drogen, hoef je niet te kiezen voor het hoogste vulgewicht, maar spaar je de was meestal op tot het weekend en heb je dus vaak een volle trommel, of heb je veel grote dingen als 2-persoons dekbedovertrekken – dan is het wel heel raadzaam om een combinatie met een hoger vulgewicht te kiezen. Bij een was-droogcombinatie worden vaak 2 verschillende vulgewichten aangegeven: voor wassen en voor drogen. Let hierbij goed op het vulgewicht voor drogen (het laagste vulgewicht), dit zou dan minimaal 6kg moeten zijn. Een was-droogcombinatie verbruikt best veel stroom. Heb je veel was die je ook wilt drogen, dan is het al snel rendabel om te kiezen voor een model uit energieklasse A. Het maximale toerental, geeft de centrifugeersnelheid aan. Hoe hoger het toerental, des te meer vocht al uit het wasgoed wordt verwijderd voordat je het droogt. Dit betekent dus nog voordeliger drogen! De meeste combinaties kunnen op maximaal 1400 toeren centrifugeren, 1600 toeren levert een flinke besparing op tijdens het droogproces. Een goede waterbeveiliging is, net als bij wasmachines een veilig idee. Veel combinatie gebruiken naast water voor wassen ook water om het vocht uit het wasgoed te condenseren tijdens het drogen, dus let hier goed op bij het maken van je keuze. Wat voor kleding draag je? Ben je zuinig op bepaalde zijden of wollen kledingstukken, kies dan voor een droger met een Woolmark certificaat. Als je voor jezelf een goed beeld hebt over bovenstaande, wordt het al een stuk gemakkelijker om een keuze te maken.


  Welke functies zijn handig?
  Hierboven zijn al specificaties als vulgewicht, energielabel en textielsoorten besproken. Hiernaast zijn er nog veel meer functies die handig kunnen zijn, hieronder vind je een aantal zaken die niet op alle was-droogcombinaties zitten, en je verder kunnen helpen met het vinden bij de droger die je jarenlang met plezier zult gebruiken:

  • Display: Het is fijn als je via het display op de hoogte wordt gehouden van de looptijd van het droogprogramma, je weet dan van te voren hoe lang het nog duurt totdat je was droog is. Er zijn veel verschillende soorten en maten displays, afhankelijk van het model kan je via het display gebruik maken van startuitstel – zodat de droger bijvoorbeeld pas aan zijn programma begint als het nachttarief is ingegaan. Grotere displays geven ook vaak de mogelijkheid om programma’s naar je eigen wensen in te stellen.
  • Koolborstelloze (of inverter) motor: Modellen met een koolborstelloze motor zijn stiller en deze motoren zijn minder gevoelig voor slijtage.
  • Stoomprogramma’s: hiermee kan je wasgoed ontkreuken of opfrissen als het niet nodig is om te wassen.
    

  Verwijderingsbijdrage
  Tot slot: bij de aanschaf van veel elektronische apparaten zoals een wasmachine, droger of was-droogcombinatie, betaal je een verwijderingsbijdrage. De bijdrage wordt gevraagd om oude en afgedankte apparaten op een milieuvriendelijke manier te verwijderen. Bij de aanschaf van een nieuw elektronisch apparaat betaal je voor het afvoeren en recyclen van het oude. Voor was-droogcombinaties is dat € 5,00. Dit bedrag komt bovenop de aanschafprijs.

  Kijk in de verklarende woordenlijst voor meer uitleg over de gebruikte begrippen voor de was-droogcombinatie.

  Bekijk en vergelijk hier was-droogcombinaties en vind de beste koop!

   

 • Veelgestelde vragen

  Vergelijk hier was-droogcombinaties!Ik moet een verwijderingsbijdrage betalen, wat is dat?
  Bestaat de energiepremie nog bij de aanschaf van een zuinige was-droog combinatie?
  Wordt mijn nieuwe machine ook op een hogere etage bezorgd (geen lift)?
  Wordt mijn nieuwe was-droogcombinatie ook geplaatst en aangesloten?
  Wordt de oude machine meegenomen, als ook het verpakkingsmateriaal van de nieuwe?

  Wil je meteen op zoeknaar een was-droogcombinatie?
  Vergelijk dan hier alle was-droogcombinaties!

  Ik moet een verwijderingsbijdrage betalen, wat is dat?
  Bij de aanschaf van veel elektronische apparaten zoals een wasmachine, droger, koelkast of koffiezetapparaat, betaal je een verwijderingsbijdrage. De bijdrage wordt gevraagd om oude en afgedankte apparaten op een milieuvriendelijke manier te verwijderen. Bij de aanschaf van een nieuw elektronisch apparaat betaal je voor het afvoeren en recyclen van de oude. Voor een was-droog combinatie is dat E 5,00. Dit bedrag komt bovenop de aanschafprijs.

  Bestaat de energiepremie nog bij de aanschaf van een zuinige was-droog combinatie?
  Nee, de bestaande energiepremie voor het stimuleren van de aanschaf van energiezuinige apparaten, is wegens het succes ervan afgeschaft. De regeling werd stopgezet in oktober 2003 omdat toen het beschikbare budget al op was. Tot 15 januari 2004 konden aanvragen nog ingediend worden, daarna niet meer. Meer informatie hierover vind je bij het Ministerie van VROM.

  Wordt mijn nieuwe machine ook op een hogere etage bezorgd (geen lift)?
  Ja en nee. Niet alle leveranciers bezorgen standaard op hogere etages. Veel van onze leveranciers wel maar lees daarvoor de leverings- en bezorgvoorwaarden van de desbetreffende winkel. In geval van twijfel, geef het aan bij het plaatsen van de bestelling. Sommige leveranciers bezorgen wel op hogere etages, andere niet omdat de chauffeur bijvoorbeeld alleen in de vrachtwagen zit. Vraag er vooral naar, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

  Wordt mijn nieuwe was-droogcombinatie ook geplaatst en aangesloten?
  Ja en nee. Niet alle winkels leveren deze service. Veel leveranciers bezorgen alleen maar tot aan de eerste trap. Mocht je op een hogere etage wonen en een lift hebben, bezorgt de leverancier de machine in huis. Bij de winkelinformatie staat of de leverancier de extra service levert van het aansluiten van de nieuwe machine.Vraag ernaar op het moment dat je de bestelling plaatst.

  Wordt de oude machine meegenomen, als ook het verpakkingsmateriaal van de nieuwe?
  Leveranciers zijn verplicht om de oude machine mee te nemen, daar betaal je tenslotte de verwijderingsbijdrage voor (zie uitleg bij verwijderingsbijdrage). Geef bij de bestelling aan dat de oude machine mee terug moet, als ook het verpakkingsmateriaal van de nieuwe. Als de leverancier dat niet doet kun je twee dingen doen. Je laat de bestelling doorgaan en zorgt zelf voor het verwijderen van de oude machine en het verpakkingsmateriaal. Of je annuleert de bestelling en gaat verder op zoek naar een andere leverancier die wel de extra service levert. Meestal ben je dan duurder uit, omdat de leverancier voor deze extra service geld rekent.

  Bekijk en vergelijk hier was-droogcombinaties en vind de beste koop!

 • Verklarende woordenlijst

  Vergelijk hier was-droogcombinaties!Hieronder vind je een alfabetisch overzicht van de gebruikte begrippen bij was-droogcombinaties.

  Wil je meteen op zoeknaar een was-droogcombinatie?
  Vergelijk dan hier alle was-droogcombinaties!

  Aansluitwaarde
  Dit veld geeft in Kilowatt de aansluitwaarde van de wascombinatie aan. De combinatie moet altijd aangesloten zijn op een randgeaard stopcontact.

  Anti-kreukfase
  Met de anti-kreukfase wordt voorkomen dat de gedroogde kleding helemaal in de kreukels uit de droger komt.

  Aquastop / waterklok
  Met een waterklok of aquastop wordt het water afgesloten op het moment dat de machine een storing heeft, er een lekkage is of als de wasmachine dreigt over te lopen.

  Balanssysteem
  Het balanssysteem van de wasmachine zorgt ervoor dat de machine ten alle tijde stabiel blijft staan en niet gaat 'lopen' bij centrifugeren of bij een scheefgeladen machine.

  Beladingssensor
  Als de machine hierover beschikt, geeft de machine een waarschuwingssignaal op het moment dat de machine te zwaar beladen is. Je dient dan eerst wasgoed uit de machine te halen voordat je deze veilig kunt aanzetten.

  Besturing droger
  De programma's van de droger werken met een tijdsmeting of met een vochtigheidsmeting. Bij vochtigheidsmeting controleert de machine zelf de vochtigheid van de was, waardoor de droger zelf de lengte van de programma's bepaalt. Met een wasdroger op tijdsmeting is het programma altijd even lang, ongeacht de vochtigheid van de was. Het kan dan zijn dat de droger nog bezig is terwijl de was allang droog is. Programmagestuurde machines gaan efficiënter om met de energie.

  Bekijk en vergelijk hier was-droogcombinaties en vind de beste koop! 

  Capaciteit droger
  Met de capaciteit van de wasdroger wordt aangegeven hoe groot het maximale gewicht is dat de machine per droogbeurt aankan. De grootte van de trommel is van belang voor de capaciteit van de machine. Hoe groter de trommel, hoe meer was je tegelijkertijd kunt drogen. De capaciteit van de droger wordt aangegeven in kilo's droog wasgoed. Standaard is dat 5 kilo maar dit kan oplopen tot 7 kilo of teruglopen tot 2,5 kilo bij was-droogcombinaties. Bij een was-droogcombinatie droog je de was in 2 delen.

  Vergelijk hier was-droogcombinaties!Capaciteit wasmachine
  Met de capaciteit van de wasmachine wordt aangegeven hoe groot het maximale gewicht is dat de machine per wasbeurt aankan. De grootte van de trommel is van belang voor de capaciteit van de machine. Hoe groter de trommel, hoe meer was je tegelijkertijd kunt wassen. De capaciteit van de wasmachine wordt aangegeven in kilo's droog wasgoed. Standaard is dat 5 kilo maar dit kan oplopen tot 10 kilo of teruglopen tot 3,5 kilo.

  Deurscharnier
  Het deurscharnier van de vulopening van de voorlader zit links of rechts. Bij veel modellen is het deurscharnier verwisselbaar. Het deurtje is dan heel simpel om te zetten, zodat hij naar de kant van je voorkeur sluit.

  Droger
  Een was-droogcombinatie bestaat alleen maar met een ingebouwde condensdroger en dus niet met een luchtafvoerdroger. Bij een condensdroger wordt de was gedroogd met behulp van warme lucht. De condensdroger laat waterdamp condenseren in een ingebouwd reservoir. Er is ook een montageset verkrijgbaar waarmee de condensdroger op een waterafvoer wordt aangesloten. In het geval van de was-droogcombinatie wordt de condensdroger op dezelfde afvoer aangesloten als de wasmachine. Als je dit niet doet, moet je na iedere droogbeurt de opvangbak van de condensdroger legen.

  Droogcapaciteit
  Let op, want de was-droogcombinatie heeft een maximumcapaciteit voor het drogen en voor het wassen. De droogcapaciteit van de was-droogcombinatie is een stuk kleiner en daarom wordt het wasgoed meestal in twee helften gedroogd. Dit is anders dan bij een losse droger omdat de trommel van de was-droogcombinatie minder groot is.

  Bekijk en vergelijk hier was-droogcombinaties en vind de beste koop! 

  Droogresultaat
  Met een lettersysteem wordt het droogresultaat aangegeven. Deze lettercombinaties gaan van A naar D, waarbij A het beste resultaat geeft.

  Eindsignaal
  Met een eindsignaal (een zoem- of belsignaal) geeft de wascombinatie aan dat het gekozen programma klaar is.

  Energiezuinig programma
  Naast de standaard was- en droogprogramma's zijn er ook energiezuinige programma's. Deze maken gebruik van minder water en stroom doordat het hier programma efficiënter mee omgaat. Je herkent deze programma's aan de E-indicatie naast het programma of de letter A.

  Energieverbruik
  Een was-droogcombinatie gebruikt water en stroom. Met een lettersysteem wordt de energieklasse aangegeven. Deze letters gaan van A naar G, waarbij A staat voor het meest energie- en waterzuinig. De meeste was-droogcombinaties zijn klasse B of C; sommige was-droogcombinaties leveren ook A- en D-modellen. De zuinigere was-droogcombinaties zijn duurder in aanschaf, maar je verdient dit terug doordat er minder water en stroom wordt gebruikt per was- en droogbeurt. Het energieverbruik wordt aangegeven in Kilowatt per wasbeurt.

  Filterindicatie
  Je moet met regelmaat de filters in de droger schoonmaken. Hier verzamelen zich pluizen en stof. De filterindicatie geeft met een zoem- of belsignaal aan dat de filters eerst schoongemaakt moeten worden voordat de machine het programma verder kan afmaken.

  Vergelijk hier was-droogcombinaties!Fuzzy logic
  Fuzzy logic is het 'zelfdenkende' vermogen van de wasmachine. Met Fuzzy logic 'berekent' de machine de vervuildheid van de kleding en maakt met de hoeveelheid wasmiddel het meest efficiënt gebruik van de machine.

  Gewicht
  Het gewicht wordt gegeven in kilo's, zonder belading. Een wascombinatie is zo zwaar door het contragewicht wat erin zit. Deze zorgt ervoor dat de machine blijft staan tijdens het wassen en vooral tijdens het centrifugeren.

  Grootte vulopening
  De grootte van de vulopening wordt aangegeven in centimeters en wordt gegeven in diameter doorsnede. De voorladers hebben een standaard grootte voor de vulopening. Er zijn ook modellen met grotere vulopeningen. Dat kan handig kan zijn als je grote stukken was hebt, bijvoorbeeld een slaapzak of een hondenmand.

  Bekijk en vergelijk hier was-droogcombinaties en vind de beste koop! 

  Handmatig instelbaar
  Dit veld geeft aan of je, naast de automatische programma's, nog zelf de machine in kunt stellen. Bijvoorbeeld met een los centrifugeprogramma, aparte temperatuurregeling of dat je zelf het hele wasprogramma kunt samenstellen.

  Handwas programma
  Met het handwasprogramma is het mogelijk tere en delicate was in de machine te wassen in plaats van met de hand. De wasmachine kent hiervoor een apart handwasprogramma, waarbij het ook vaak mogelijk is hierbinnen nog zelf bepaalde modules aan of uit te zetten. Bijvoorbeeld de temperatuur of het toerental voor het centrifugeren.

  Introductiemodel
  Het jaar waarin de machine voor het eerst werd geïntroduceerd.

  Kort programma
  Een kort programma is handig voor kleine wasjes of was die niet sterk vervuild is. De temperatuur is in de regel apart instelbaar.

  Maximale toerental
  Bij de informatie over de wasmachine staat het toerental van de centrifuge. 1000, 1200, 1400, 1600 of meer toeren per minuut. Hoe hoger het toerental, hoe droger de schone was uit de machine komt en hoe lager het restvochtpercentage. Bij veel modellen kun je zelf het toerental bepalen, wat handig is als je fijne was of tere kleding hebt die niet te lang in de centrifuge mag.

  Vergelijk hier was-droogcombinaties!Model
  Een was-droogcombinatie is vrijstaand of geschikt voor inbouw. De meeste modellen zijn vrijstaand. Je hoeft dan alleen maar te zorgen voor een aansluitkraan, veilige elektriciteitsaansluiting en waterafvoer. Er zijn ook inbouwmodellen waarbij de machine netjes wordt weggewerkt achter een kastdeur, bijvoorbeeld in de keuken. De inbouwmodellen zijn van dezelfde kwaliteit als het vrijstaande model, maar zijn in aanschaf verhoudingsgewijs duurder. Er zijn meer vrijstaande modellen dan inbouwmodellen, hoewel bijna ieder merk wel een inbouwvariant kent.

  Programmaverloop indicator
  Met de programmaindicatie kun je zien waar de machine is binnen het was- of droogprogramma. Vaak geeft de machine hierbij ook aan hoeveel minuten het nog duurt voordat het programma klaar is.

  Bekijk en vergelijk hier was-droogcombinaties en vind de beste koop! 

  Resttijd aanduiding
  In dit veld kun je zien hoeveel tijd de machine nog nodig heeft voordat het programma is afgerond. De tijd wordt aangegeven in minuten.

  Restvochtpercentage
  Het restvochtpercentage van de schone was is afhankelijk van het toerental van de centrifuge. Bij de informatie over de wasmachine staat het toerental van de centrifuge: 1000, 1200, 1400, 1600 of meer toeren per minuut. Hoe hoger het toerental, hoe droger de schone was uit de machine komt en hoe lager het restvochtpercentage. Hoe lager het restvochtpercentage, des te sneller is je schone was droog aan de waslijn of via het droogprogramma in de wasdroger.

  Starttijdkeuze
  Met deze optie kun je zelf bepalen wanneer de machine met het programma mag starten. Je programmeert de machine voor en deze start dan op de door jou bepaalde tijd. Veel huishoudens in Nederland hebben een dubbele elektriciteitsmeter waardoor 's nachts wassen goedkoper is vanwege het goedkopere nachttarief. Dan is het handig om een wascombinatie te hebben waarbij je zelf de starttijd kunt bepalen.

  Vergelijk hier was-droogcombinaties!Timer
  Met een timer kun je zelf de starttijd van het programma bepalen. Veel huishoudens in Nederland hebben een dubbele elektriciteitsmeter waardoor 's nachts wassen goedkoper is vanwege het goedkopere nachttarief. Dan is het handig om een wascombinatie met een timer te hebben. Mocht de machine niet over een timer beschikken dan is een analoge combinatie met een timerstekker een prima alternatief.

  Toeren instelbaar
  Dit veld geeft aan of je zelf het toerental van de centrifuge kunt instellen. Dit is handig als je fijne was of tere kleding hebt die niet te lang in de centrifuge mag en ook nog eens op een laag toerental.

  Trommelinhoud
  De trommelinhoud geeft de capaciteit van de machine aan. Hoe groter de trommel, hoe meer was je tegelijkertijd kunt wassen. De capaciteit van de wasmachine wordt aangegeven in kilo's droog wasgoed. Standaard is dat 5 kilo, maar dit kan oplopen tot 10 kilo of teruglopen tot 3,5 kilo. Voor het drogen van de was gebruik je de helft van de capaciteit. Je droogt altijd in twee delen. Dus 2,5 of 3 kilo per keer.

  Trommelverlichting
  Dit veld geeft aan of de trommel verlicht wordt met behulp van een speciale verlichting.

  Bekijk en vergelijk hier was-droogcombinaties en vind de beste koop! 

  Type lader
  Wascombinaties kennen twee varianten: de bovenlader en de voorlader. Een bovenlader heeft de vulopening aan de bovenkant van het apparaat; de voorlader heeft de opening aan de voorkant. Bij een bovenlader scharniert de rechthoekige bovenkant open; de voorlader heeft een ronde vulopening. Bij veel modellen is het deurscharnier verwisselbaar zodat je zelf kunt bepalen of het deurtje naar links of rechts sluit.

  Voorprogrammering
  Met voorprogrammering kun je de wasmachine al helemaal instellen zodat deze op een later moment aangaat. Met een tijdschakelaar stel je zelf de gewenste starttijd in. Het voorprogrammeren van de wasmachine is handig voor huishoudens met nachtstroom. Voor hen is het goedkoper om 's nachts te wassen vanwege het goedkopere nachttarief.

  Vulopening
  De was-droogcombinaties hebben een standaard grootte voor de vulopening. Er zijn ook was-droogcombinaties met grotere vulopeningen, wat handig kan zijn als je grote stukken wasgoed hebt, bijvoorbeeld een slaapzak of een hondenmand. Dit vind je terug in de informatie over de was-droogcombinatie: de maat wordt gegeven in diameter doorsnede.

  Vergelijk hier was-droogcombinaties!Warmwateraansluiting
  Dit veld geeft aan of de wasmachine ook via een warmwaterleiding gevuld kan worden. Het kan goedkoper zijn om de machine via een zogenaamde Hotfill te vullen. Een Hotfill is een apparaat dat tussen een gasgestuurde boiler of combiketel en je wasmachine wordt geplaatst. Het water gaat dan voorverwarmd de wasmachine in via een warmwaterleiding. Het water wordt via een mengsysteem op de juiste temperatuur gebracht. Het is goedkoper om het water via gas te verwarmen dan elektrisch via de machine.

  Wasresultaat
  Met een lettersysteem wordt het wasresultaat aangegeven. Deze lettercombinaties gaan van A naar D, waarbij A het beste resultaat geeft.

  Waterverbruik
  Het waterverbruik wordt aangegeven in liters per wasbeurt. Sommige apparaten hebben een energie- en waterzuinig programma. Deze zitten in de regel onder dit getal.

  Wolprogramma
  Een wascombinatie kent een wolprogramma. Hierdoor is handwassen niet meer nodig. Met het wolprogramma was je op een lage temperatuur of koud en met een korte centrifuge op een laag toerental. Dit is meestal ook nog eens handmatig in te stellen. De wasdroger heeft een woldroogprogramma zodat je ook wollen kleding veilig kunt drogen. Let op het label in het kledingstuk zelf of de kleding daadwerkelijk in de droger gedroogd mag worden.

  Bekijk en vergelijk hier was-droogcombinaties en vind de beste koop!
   

Was/Droog combinaties 6.3 (50)
61
 • breedte:
  • breedte_580.0 - 1
   • breedte_595.0 - 13
    • breedte_596.0 - 7
     • breedte_598.0 - 3
      • breedte_600.0 - 31
      • maximaal_toerental:
       • maximaal_toerental_1200.0 - 4
        • maximaal_toerental_1400.0 - 29
         • maximaal_toerental_1500.0 - 5
          • maximaal_toerental_1600.0 - 14
          • droogklasse:
           • a - 16
            • b - 8
             • g - 1
             • energieklasse_product:
              • a - 29
               • b - 17
                • a_ - 3
                 • a_40_ - 2
                  • c - 2
                   • niet_gespecificeerd - 2
                   • uitgestelde_start_timer:
                    • ja - 50
                    • droogcapciteit:
                     • droogcapciteit_3.0 - 5
                      • droogcapciteit_3.5 - 1
                       • droogcapciteit_4.0 - 13
                        • droogcapciteit_5.0 - 15
                         • droogcapciteit_6.0 - 10
                          • droogcapciteit_6.5 - 1
                           • droogcapciteit_7.0 - 5
                            • droogcapciteit_8.0 - 5
                             • droogcapciteit_9.0 - 2
                             • deurscharnieren:
                              • links - 39
                               • rechts - 10
                               • price:
                                • price_560 - 16
                                 • price_560_750 - 15
                                  • price_750_1000 - 15
                                   • price_1000 - 15
                                   • kleur:
                                    • wit - 55
                                     • chroom - 2
                                      • zilver - 1
                                       • zwart - 1
                                       • hoogte:
                                        • hoogte_820.0 - 8
                                         • hoogte_842.0 - 3
                                          • hoogte_845.0 - 5
                                           • hoogte_848.0 - 2
                                            • hoogte_850.0 - 33
                                             • hoogte_855.0 - 2
                                              • hoogte_870.0 - 2
                                              • diepte_product:
                                               • diepte_product_580 - 15
                                                • diepte_product_580_600 - 15
                                                 • diepte_product_600_610 - 9
                                                  • diepte_product_610 - 16
                                                  • kastontwerp:
                                                   • vrijstaand - 48
                                                    • ingebouwd - 9
                                                    • brand:
                                                     • aeg - 11
                                                      • candy - 6
                                                       • siemens - 6
                                                        • bosch - 5
                                                         • indesit - 5
                                                          • miele - 5
                                                           • hotpoint_ariston - 4
                                                            • hoover - 3
                                                             • oneconcept - 3
                                                              • samsung - 3
                                                               • smeg - 2
                                                                • whirlpool - 2
                                                                 • zanussi - 2
                                                                  • daewoo - 1
                                                                   • electrolux - 1
                                                                    • kuppersbusch - 1
                                                                     • lg - 1
                                                                     0 - 24
                                                                     • Samsung WD806P4SAWQ Was-droogcombinatie
                                                                      • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/1/9/7/samsung-wd-806p4sawq-20787197.jpg
                                                                      • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/7/9/4/samsung-wd-806p4sawq-24172794.jpg
                                                                      • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/7/9/5/samsung-wd-806p4sawq-24172795.jpg
                                                                      • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/7/9/6/samsung-wd-806p4sawq-24172796.jpg
                                                                      • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/7/9/7/samsung-wd-806p4sawq-24172797.jpg
                                                                      • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/7/9/8/samsung-wd-806p4sawq-24172798.jpg
                                                                      Samsung WD806P4SAWQ Was-droogcombinatie (308)
                                                                      Samsung WD806P4SAWQ Was-droogcombinatie
                                                                      Veiligkopen.nu Veiligkopen.nu
                                                                      9.0 (254, 254)
                                                                      • http://static2.vergelijk.nl/s/1.81//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                      624.99, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                                      Veiligkopen.nu Veiligkopen.nu
                                                                      9.0 (254, 254)
                                                                      • http://static2.vergelijk.nl/s/1.81//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                      624.99, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                                      Bemmel & Kroon Cruquius Bemmel & Kroon Cruquius
                                                                      625, 4.627388499999999, 52.33160789999999 NONE
                                                                      85
                                                                      most_sold
                                                                     • Miele T 8861 WP
                                                                      • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/8/7/6/miele-t-8861-wp-edition-111-19460876.jpg
                                                                      • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/1/8/0/miele-t-8861-wp-edition-111-19560180.jpg
                                                                      • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/9/2/8/miele-t-8861-wp-23788928.jpg
                                                                      • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/2/0/5/miele-t-8861-wp-23897205.jpg
                                                                      Miele T 8861 WP (273)
                                                                      8.1 (5, 5)
                                                                      Electromania.be Electromania.be
                                                                      1135, 2 dagen (offer_sdt_2_days)
                                                                      Electromania.be Electromania.be
                                                                      1135, 2 dagen (offer_sdt_2_days)
                                                                      1
                                                                      good_buy
                                                                      best_reviewed
                                                                     • Indesit IWDC 6145 DE Was-droogcombinatie
                                                                      • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/6/9/3/indesit-iwdc-6145--19186693.jpg
                                                                      • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/8/9/6/indesit-iwdc6145-washer-dryer-23744896.jpg
                                                                      • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/0/9/7/indesit-iwdc6145-washer-dryer-23921097.jpg
                                                                      • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/2/4/1/indesit-iwdc6145-washer-dryer-30632241.jpg
                                                                      Indesit IWDC 6145 DE Was-droogcombinatie (126)
                                                                      4.0 (8, 7)
                                                                      Indesit IWDC 6145 DE Was-droogcombinatie
                                                                      Coolblue.nl Coolblue.nl
                                                                      9.0 (816, 816)
                                                                      • http://static2.vergelijk.nl/s/1.81//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                      362.95, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                                      Coolblue.nl Coolblue.nl
                                                                      9.0 (816, 816)
                                                                      • http://static2.vergelijk.nl/s/1.81//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                      362.95, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                                      Coolblue Amsterdam Coolblue Amsterdam
                                                                      362.95, 4.8699502, 52.3368869 UNKNOWN
                                                                      14
                                                                     • Samsung DV80H4100CW Was-droogcombinatie
                                                                      • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/7/1/0/samsung-dv80h4100cw-en-24428710.jpg
                                                                      • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/8/0/0/samsung-dv80h4100cw-washer-dryer-24941800.jpg
                                                                      • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/8/0/1/samsung-dv80h4100cw-washer-dryer-24941801.jpg
                                                                      • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/8/0/2/samsung-dv80h4100cw-washer-dryer-24941802.jpg
                                                                      Samsung DV80H4100CW Was-droogcombinatie (103)
                                                                      Samsung DV80H4100CW Was-droogcombinatie
                                                                      Bemmel & Kroon Bemmel & Kroon
                                                                      9.1 (177, 177)
                                                                      • http://static2.vergelijk.nl/s/1.81//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                      499, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                                      Bemmel & Kroon Bemmel & Kroon
                                                                      9.1 (177, 177)
                                                                      • http://static2.vergelijk.nl/s/1.81//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                      499, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                                      Bemmel & Kroon Cruquius Bemmel & Kroon Cruquius
                                                                      499, 4.627388499999999, 52.33160789999999 NONE
                                                                      12
                                                                      good_buy
                                                                     • AEG L87695WD Was-droogcombinatie
                                                                      • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/6/1/9/aeg-l87695wd-19163619.jpg
                                                                      • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/6/7/3/aeg-l87695wd-23885673.jpg
                                                                      • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/3/1/0/aeg-l87695wd-19165310.jpg
                                                                      AEG L87695WD Was-droogcombinatie (96)
                                                                      6.5 (5, 1)
                                                                      AEG L87695WD Was-droogcombinatie
                                                                      Starplusshop Starplusshop
                                                                      896, 5 dagen (offer_sdt_5_days)
                                                                      Starplusshop Starplusshop
                                                                      896, 5 dagen (offer_sdt_5_days)
                                                                      Bemmel & Kroon Cruquius Bemmel & Kroon Cruquius
                                                                      1048, 4.627388499999999, 52.33160789999999 LOW
                                                                      191
                                                                     • Indesit XWDA 751480X WWWG EU Was-droogcombinatie
                                                                      • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/4/7/2/indesit-xwda751480xwwwgeu-24188472.jpg
                                                                      • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/3/7/8/indesit-xwda-751480x-wwwg-eu-washer-dryer-24929378.jpg
                                                                      Indesit XWDA 751480X WWWG EU Was-droogcombinatie (91)
                                                                      Indesit XWDA 751480X WWWG EU Was-droogcombinatie
                                                                      Bemmel & Kroon Bemmel & Kroon
                                                                      9.1 (177, 177)
                                                                      • http://static2.vergelijk.nl/s/1.81//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                      408, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                                      Bemmel & Kroon Bemmel & Kroon
                                                                      9.1 (177, 177)
                                                                      • http://static2.vergelijk.nl/s/1.81//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                      408, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                                      123apparatuur.nl 123apparatuur.nl
                                                                      408, 5.5589491, 52.01193929999999 NONE
                                                                      66
                                                                     • AEG L76680WD Was-droogcombinatie
                                                                      • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/2/4/4/aeg-l76680wd-washer-dryer-25158244.jpg
                                                                      AEG L76680WD Was-droogcombinatie (88)
                                                                      AEG L76680WD Was-droogcombinatie
                                                                      123keukenapparatuur 123keukenapparatuur
                                                                      8.389855072463767 (103, 103)
                                                                      682.99, 2 dagen (offer_sdt_2_days)
                                                                      123keukenapparatuur 123keukenapparatuur
                                                                      8.389855072463767 (103, 103)
                                                                      682.99, 2 dagen (offer_sdt_2_days)
                                                                      123apparatuur.nl 123apparatuur.nl
                                                                      682.99, 5.5589491, 52.01193929999999 NONE
                                                                      201
                                                                     • Siemens WT45W273NL Was-droogcombinatie
                                                                      • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/8/9/6/siemens-wt45w273nl-25211896.jpg
                                                                      • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/0/1/6/siemens-wt45w273nl-25212016.jpg
                                                                      • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/3/8/1/siemens-wt45w273nl-washer-dryer-26541381.jpg
                                                                      • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/3/8/2/siemens-wt45w273nl-washer-dryer-26541382.jpg
                                                                      • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/3/8/3/siemens-wt45w273nl-washer-dryer-26541383.jpg
                                                                      • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/3/8/4/siemens-wt45w273nl-washer-dryer-26541384.jpg
                                                                      Siemens WT45W273NL Was-droogcombinatie (69)
                                                                      Siemens WT45W273NL Was-droogcombinatie
                                                                      Bobshop.nl Bobshop.nl
                                                                      8.8 (851, 851)
                                                                      • http://static2.vergelijk.nl/s/1.81//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                      724, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                                      Bobshop.nl Bobshop.nl
                                                                      8.8 (851, 851)
                                                                      • http://static2.vergelijk.nl/s/1.81//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                      724, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                                      Bemmel & Kroon Cruquius Bemmel & Kroon Cruquius
                                                                      724, 4.627388499999999, 52.33160789999999 NONE
                                                                      63
                                                                      good_buy
                                                                     • Bosch WVH28443NL Was-droogcombinatie
                                                                      • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/3/7/7/bosch-wvh28443nl-washer-dryer-25130377.jpg
                                                                      • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/3/7/8/bosch-wvh28443nl-washer-dryer-25130378.jpg
                                                                      • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/3/7/9/bosch-wvh28443nl-washer-dryer-25130379.jpg
                                                                      • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/3/8/0/bosch-wvh28443nl-washer-dryer-25130380.jpg
                                                                      • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/3/8/1/bosch-wvh28443nl-washer-dryer-25130381.jpg
                                                                      Bosch WVH28443NL Was-droogcombinatie (55)
                                                                      Bosch WVH28443NL Was-droogcombinatie
                                                                      Bemmel & Kroon Bemmel & Kroon
                                                                      9.1 (177, 177)
                                                                      • http://static2.vergelijk.nl/s/1.81//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                      949, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                                      Bemmel & Kroon Bemmel & Kroon
                                                                      9.1 (177, 177)
                                                                      • http://static2.vergelijk.nl/s/1.81//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                      949, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                                      Bemmel & Kroon Cruquius Bemmel & Kroon Cruquius
                                                                      949, 4.627388499999999, 52.33160789999999 NONE
                                                                      201
                                                                     • Miele WT 2780 WPM Was-droogcombinatie
                                                                      • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/7/3/5/miele-wt-2780-wpm-17843735.jpg
                                                                      • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/8/9/7/miele-wt-2780-wpm-18515897.jpg
                                                                      • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/3/7/8/miele-wt-2780-wpm-23867378.jpg
                                                                      • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/7/3/8/miele-wt-2780-wpm-washer-dryer-24522738.jpg
                                                                      • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/7/3/9/miele-wt-2780-wpm-washer-dryer-24522739.jpg
                                                                      • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/7/4/0/miele-wt-2780-wpm-washer-dryer-24522740.jpg
                                                                      Miele WT 2780 WPM Was-droogcombinatie (53)
                                                                      7.8 (10, 2)
                                                                      BeterWitgoed.nl BeterWitgoed.nl
                                                                      7.840000000000001 (40, 40)
                                                                      • http://static2.vergelijk.nl/s/1.81//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                      1699, 4 dagen (offer_sdt_4_days)
                                                                      BeterWitgoed.nl BeterWitgoed.nl
                                                                      7.840000000000001 (40, 40)
                                                                      • http://static2.vergelijk.nl/s/1.81//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                      1699, 4 dagen (offer_sdt_4_days)
                                                                      1
                                                                      good_buy
                                                                     • Whirlpool AWB 866
                                                                      • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/6/3/9/whirlpool-awb866-23359639.jpg
                                                                      • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/4/8/4/whirlpool-awb-866-26541484.jpg
                                                                      • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/7/2/2/whirlpool-awb-866-30298722.jpg
                                                                      Whirlpool AWB 866 (51)
                                                                      Whirlpool AWB 866
                                                                      keukenpakhuys.nl keukenpakhuys.nl
                                                                      398, 3 dagen (offer_sdt_3_days)
                                                                      keukenpakhuys.nl keukenpakhuys.nl
                                                                      398, 3 dagen (offer_sdt_3_days)
                                                                      EP Arnhem EP Arnhem
                                                                      449, 5.9506774, 51.9833106 UNKNOWN
                                                                      218
                                                                     • AEG L99696HWD Was-droogcombinatie
                                                                      • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/7/5/4/aeg-l99696hwd-24191754.jpg
                                                                      • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/2/0/0/aeg-l99696hwd-washer-dryer-24368200.jpg
                                                                      AEG L99696HWD Was-droogcombinatie (45)
                                                                      AEG L99696HWD Was-droogcombinatie
                                                                      Veiligkopen.nu Veiligkopen.nu
                                                                      9.0 (254, 254)
                                                                      • http://static2.vergelijk.nl/s/1.81//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                      1399, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                                      Veiligkopen.nu Veiligkopen.nu
                                                                      9.0 (254, 254)
                                                                      • http://static2.vergelijk.nl/s/1.81//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                      1399, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                                      Bemmel & Kroon Cruquius Bemmel & Kroon Cruquius
                                                                      1499, 4.627388499999999, 52.33160789999999 NONE
                                                                      190
                                                                     • Daewoo DWC-LD7612
                                                                      • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/9/2/8/daewoo-dwc-ld7612-19846928.jpg
                                                                      • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/1/1/3/daewoo-dwc-ld7612-19847113.jpg
                                                                      Daewoo DWC-LD7612 (44)
                                                                      6.8 (4, 3)
                                                                      Daewoo DWC-LD7612
                                                                      Maxwell.nl Maxwell.nl
                                                                      • http://static2.vergelijk.nl/s/1.81//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                      599.99, onbekend (offer_sdt_unknown)
                                                                      Maxwell.nl Maxwell.nl
                                                                      • http://static2.vergelijk.nl/s/1.81//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                      599.99, onbekend (offer_sdt_unknown)
                                                                      Maxwell Bladel Maxwell Bladel
                                                                      599.99, 5.2172391, 51.36712619999999 UNKNOWN
                                                                      71
                                                                     • Whirlpool AWZ 770 Was-droogcombinatie
                                                                      • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/7/9/1/whirlpool-awz-770-18796791.jpg
                                                                      • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/2/7/5/whirlpool-awz-770-23875275.jpg
                                                                      Whirlpool AWZ 770 Was-droogcombinatie (43)
                                                                      Loeters.be Loeters.be
                                                                      340, 6 dagen (offer_sdt_6_days)
                                                                      Loeters.be Loeters.be
                                                                      340, 6 dagen (offer_sdt_6_days)
                                                                      1
                                                                     • Hotpoint-Ariston CAWD 129 (EU) Was-droogcombinatie
                                                                      • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/1/5/8/hotpoint-ariston-cawd-129-eu-18583158.jpg
                                                                      • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/4/7/5/hotpoint-ariston-cawd-129-eu-19989475.jpg
                                                                      • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/4/0/4/hotpoint-ariston-cawd-129-eu--24087404.jpg
                                                                      Hotpoint-Ariston CAWD 129 (EU) Was-droogcombinatie (43)
                                                                      Hotpoint-Ariston CAWD 129 (EU) Was-droogcombinatie
                                                                      123apparatuur.nl 123apparatuur.nl
                                                                      489, 5.5589491, 52.01193929999999 NONE
                                                                      123keukenapparatuur 123keukenapparatuur
                                                                      8.389855072463767 (103, 103)
                                                                      499, 2 dagen (offer_sdt_2_days)
                                                                      123apparatuur.nl 123apparatuur.nl
                                                                      489, 5.5589491, 52.01193929999999 NONE
                                                                      12
                                                                     • Miele WT 2796 WPM
                                                                      • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/9/3/miele-wt-2796-wpm-24941993.jpg
                                                                      Miele WT 2796 WPM (41)
                                                                      Miele WT 2796 WPM
                                                                      BeterWitgoed.nl BeterWitgoed.nl
                                                                      7.840000000000001 (40, 40)
                                                                      • http://static2.vergelijk.nl/s/1.81//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                      1799, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                                      BeterWitgoed.nl BeterWitgoed.nl
                                                                      7.840000000000001 (40, 40)
                                                                      • http://static2.vergelijk.nl/s/1.81//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                      1799, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                                      Bemmel & Kroon Cruquius Bemmel & Kroon Cruquius
                                                                      1799, 4.627388499999999, 52.33160789999999 NONE
                                                                      203
                                                                      good_buy
                                                                     • Siemens WD15H542EU Was-droogcombinatie
                                                                      • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/5/4/8/siemens-wd15h542eu-washer-dryer-25318548.jpg
                                                                      • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/5/4/9/siemens-wd15h542eu-washer-dryer-25318549.jpg
                                                                      • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/5/5/0/siemens-wd15h542eu-washer-dryer-25318550.jpg
                                                                      • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/5/5/1/siemens-wd15h542eu-washer-dryer-25318551.jpg
                                                                      • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/5/5/2/siemens-wd15h542eu-washer-dryer-25318552.jpg
                                                                      • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/5/5/3/siemens-wd15h542eu-washer-dryer-25318553.jpg
                                                                      Siemens WD15H542EU Was-droogcombinatie (38)
                                                                      Siemens WD15H542EU Was-droogcombinatie
                                                                      Loeters.be Loeters.be
                                                                      949, 6 dagen (offer_sdt_6_days)
                                                                      Loeters.be Loeters.be
                                                                      949, 6 dagen (offer_sdt_6_days)
                                                                      BesteKeus.nl Best BesteKeus.nl Best
                                                                      1098, 5.3950786, 51.4986192 NONE
                                                                      9
                                                                      good_buy
                                                                     • Miele PW 5065 AV Was-droogcombinatie
                                                                      • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/1/3/miele-pw-5065-av-profiline-14799813.jpg
                                                                      • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/2/1/5/miele-pw-5065-av-washing-machine-23782215.jpg
                                                                      • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/2/1/6/miele-pw-5065-av-washing-machine-23782216.jpg
                                                                      Miele PW 5065 AV Was-droogcombinatie (32)
                                                                      Miele PW 5065 AV Was-droogcombinatie
                                                                      123keukenapparatuur 123keukenapparatuur
                                                                      8.389855072463767 (103, 103)
                                                                      3390.45, 2 dagen (offer_sdt_2_days)
                                                                      123keukenapparatuur 123keukenapparatuur
                                                                      8.389855072463767 (103, 103)
                                                                      3390.45, 2 dagen (offer_sdt_2_days)
                                                                      123apparatuur.nl 123apparatuur.nl
                                                                      3390.45, 5.5589491, 52.01193929999999 NONE
                                                                      5
                                                                      good_buy
                                                                     • Siemens WD14H462FF Was-droogcombinatie
                                                                      • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/3/5/4/siemens-wd14h462ff-25033354.jpg
                                                                      • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/4/0/1/siemens-wd14h462ff-25033401.jpg
                                                                      • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/2/6/8/siemens-wd14h462ff-washer-dryer-25566268.jpg
                                                                      Siemens WD14H462FF Was-droogcombinatie (30)
                                                                      Siemens WD14H462FF Was-droogcombinatie
                                                                      BesteKeus.nl Best BesteKeus.nl Best
                                                                      749, 5.3950786, 51.4986192 NONE
                                                                      Bestekeus.nl Bestekeus.nl
                                                                      7.705035971223022 (264, 264)
                                                                      788, 5 dagen (offer_sdt_5_days)
                                                                      BesteKeus.nl Best BesteKeus.nl Best
                                                                      749, 5.3950786, 51.4986192 NONE
                                                                      2
                                                                      good_buy
                                                                     • Miele TMV840 WP
                                                                      • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/4/8/9/miele-tmv840-wp-30562489.jpg
                                                                      • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/4/9/0/miele-tmv840-wp-30562490.jpg
                                                                      • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/4/9/1/miele-tmv840-wp-30562491.jpg
                                                                      • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/4/9/2/miele-tmv840-wp-30562492.jpg
                                                                      • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/5/0/5/miele-tmv840-wp-30564505.jpg
                                                                      • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/6/2/1/miele-tmv840-wp-30564621.jpg
                                                                      • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/7/0/5/miele-tmv840-wp-30564705.jpg
                                                                      Miele TMV840 WP (29)
                                                                      Miele TMV840 WP
                                                                      123keukenapparatuur 123keukenapparatuur
                                                                      8.389855072463767 (103, 103)
                                                                      2198.99, 2 dagen (offer_sdt_2_days)
                                                                      123keukenapparatuur 123keukenapparatuur
                                                                      8.389855072463767 (103, 103)
                                                                      2198.99, 2 dagen (offer_sdt_2_days)
                                                                      123apparatuur.nl 123apparatuur.nl
                                                                      2198.99, 5.5589491, 52.01193929999999 NONE
                                                                      62
                                                                      good_buy
                                                                     • Zanussi ZKG 2145 Was-droogcombinatie
                                                                      • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/7/4/8/zanussi-zkg-2145-17177748.jpg
                                                                      • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/5/2/zanussi-zkg-2145-22291952.jpg
                                                                      • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/2/7/5/zanussi-zkg-2145-22295275.jpg
                                                                      • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/4/1/9/zanussi-zkg-2145-washer-dryer-23758419.jpg
                                                                      Zanussi ZKG 2145 Was-droogcombinatie (29)
                                                                      Zanussi ZKG 2145 Was-droogcombinatie
                                                                      BeterWitgoed.nl BeterWitgoed.nl
                                                                      7.840000000000001 (40, 40)
                                                                      • http://static2.vergelijk.nl/s/1.81//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                      538.99, 4 dagen (offer_sdt_4_days)
                                                                      BeterWitgoed.nl BeterWitgoed.nl
                                                                      7.840000000000001 (40, 40)
                                                                      • http://static2.vergelijk.nl/s/1.81//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                      538.99, 4 dagen (offer_sdt_4_days)
                                                                      4
                                                                      good_buy
                                                                     • AEG L77685WD Was-droogcombinatie
                                                                      • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/4/1/3/aeg-l77685wd-19713413.jpg
                                                                      • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/9/1/8/aeg-l77685wd-washer-dryer-23784918.jpg
                                                                      AEG L77685WD Was-droogcombinatie (24)
                                                                      AEG L77685WD Was-droogcombinatie
                                                                      Loeters.be Loeters.be
                                                                      784, 2 dagen (offer_sdt_2_days)
                                                                      Loeters.be Loeters.be
                                                                      784, 2 dagen (offer_sdt_2_days)
                                                                      Coolblue Amsterdam Coolblue Amsterdam
                                                                      949, 4.8699502, 52.3368869 UNKNOWN
                                                                      9
                                                                     • LG F1612WD Was-droogcombinatie
                                                                      • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/0/0/7/lg-f1612wd-24845007.jpg
                                                                      • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/4/9/2/lg-f1612wd-24847492.jpg
                                                                      • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/8/2/6/lg-f1612wd-washer-dryer-24997826.jpg
                                                                      • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/8/2/7/lg-f1612wd-washer-dryer-24997827.jpg
                                                                      • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/8/2/8/lg-f1612wd-washer-dryer-24997828.jpg
                                                                      LG F1612WD Was-droogcombinatie (22)
                                                                      LG F1612WD Was-droogcombinatie
                                                                      Bemmel & Kroon Bemmel & Kroon
                                                                      9.1 (177, 177)
                                                                      • http://static2.vergelijk.nl/s/1.81//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                      928.95, 3 dagen (offer_sdt_3_days)
                                                                      Bemmel & Kroon Bemmel & Kroon
                                                                      9.1 (177, 177)
                                                                      • http://static2.vergelijk.nl/s/1.81//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                      928.95, 3 dagen (offer_sdt_3_days)
                                                                      Bemmel & Kroon Cruquius Bemmel & Kroon Cruquius
                                                                      928.95, 4.627388499999999, 52.33160789999999 LOW
                                                                      139
                                                                      good_buy
                                                                     • Siemens WD14H541NL Was-droogcombinatie
                                                                      • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/1/1/7/siemens-wd14h541nl-19558117.jpg
                                                                      • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/7/1/3/siemens-wd14h541nl-23918713.jpg
                                                                      Siemens WD14H541NL Was-droogcombinatie (21)
                                                                      Siemens WD14H541NL Was-droogcombinatie
                                                                      Veiligkopen.nu Veiligkopen.nu
                                                                      9.0 (254, 254)
                                                                      • http://static2.vergelijk.nl/s/1.81//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                      1298, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                                      Veiligkopen.nu Veiligkopen.nu
                                                                      9.0 (254, 254)
                                                                      • http://static2.vergelijk.nl/s/1.81//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                      1298, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                                      Bemmel & Kroon Cruquius Bemmel & Kroon Cruquius
                                                                      1299, 4.627388499999999, 52.33160789999999 NONE
                                                                      8
                                                                     2 3
                                                                     • Heb je voorkeur voor een merk? (brand):
                                                                     • Wat is je budget? (price):
                                                                      • < 560 € (price_560)
                                                                      • 560 € - 750 € (price_560_750)
                                                                      • 750 € - 1000 € (price_750_1000)
                                                                      • ≥ 1000 € (price_1000)
                                                                     • Welk energielabel heeft je voorkeur? (energieklasse_product):
                                                                      • A (a)
                                                                      • A+ (a_)
                                                                      • A-40% (a_40_)
                                                                      • B (b)
                                                                      • C (c)
                                                                      • Niet gespecificeerd (niet_gespecificeerd)
                                                                     • Hoe hoog mag de was-droogcombinatie zijn? (hoogte):
                                                                      • 820.0 mm (hoogte_820.0)
                                                                      • 842.0 mm (hoogte_842.0)
                                                                      • 845.0 mm (hoogte_845.0)
                                                                      • 848.0 mm (hoogte_848.0)
                                                                      • 850.0 mm (hoogte_850.0)
                                                                      • 855.0 mm (hoogte_855.0)
                                                                      • 870.0 mm (hoogte_870.0)
                                                                     • Hoe breed mag de was-droogcombinatie zijn? (breedte):
                                                                      • 580.0 mm (breedte_580.0)
                                                                      • 595.0 mm (breedte_595.0)
                                                                      • 596.0 mm (breedte_596.0)
                                                                      • 598.0 mm (breedte_598.0)
                                                                      • 600.0 mm (breedte_600.0)
                                                                     • Hoe diep mag de was-droogcombinatie zijn? (diepte_product):
                                                                      • < 580 mm (diepte_product_580)
                                                                      • 580 mm - 600 mm (diepte_product_580_600)
                                                                      • 600 mm - 610 mm (diepte_product_600_610)
                                                                      • ≥ 610 mm (diepte_product_610)
                                                                     • Hoe wil je de was-droogcombinatie plaatsen? (kastontwerp):
                                                                     • Hoe hoog mag het toerental maximaal zijn? (maximaal_toerental):
                                                                      • 1200.0 rpm (maximaal_toerental_1200.0)
                                                                      • 1400.0 rpm (maximaal_toerental_1400.0)
                                                                      • 1500.0 rpm (maximaal_toerental_1500.0)
                                                                      • 1600.0 rpm (maximaal_toerental_1600.0)
                                                                     • Heb je voorkeur voor een kleur? (kleur):
                                                                      • Chroom (chroom)
                                                                      • Wit (wit)
                                                                      • Zilver (zilver)
                                                                      • Zwart (zwart)
                                                                     • Wil je zelf de starttijd kiezen? (uitgestelde_start_timer):
                                                                      • Ja (ja)
                                                                     • Waar moet het scharnier zitten? (deurscharnieren):
                                                                      • Links (links)
                                                                      • Rechts (rechts)
                                                                     • Hoeveel wasgoed moet erin passen? (droogcapciteit):
                                                                      • 3.0 kg (droogcapciteit_3.0)
                                                                      • 3.5 kg (droogcapciteit_3.5)
                                                                      • 4.0 kg (droogcapciteit_4.0)
                                                                      • 5.0 kg (droogcapciteit_5.0)
                                                                      • 6.0 kg (droogcapciteit_6.0)
                                                                      • 6.5 kg (droogcapciteit_6.5)
                                                                      • 7.0 kg (droogcapciteit_7.0)
                                                                      • 8.0 kg (droogcapciteit_8.0)
                                                                      • 9.0 kg (droogcapciteit_9.0)
                                                                     • Welke droogklasse wil je? (droogklasse):
                                                                      • A (a)
                                                                      • B (b)
                                                                      • G (g)
                                                                     • Productgroepen (siblingcategory):
                                                                     • Tel. 030-214 5004
                                                                     • WhatsApp 06-15 19 74 74
                                                                     • blijmakers@vergelijk.nl