x
x
x Bekijk categorieën x Categorieën MENU
of
Je zoekt nu binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (verwijderen)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
Zoek naar producten... Zoek naar een product binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Zoek naar producten... Zoek... Zoek naar producten... { "valueFormat": "[[cg.view.page.base.SearchPanelBehavior.cleanSearchText(value.getTerm())]]" }
x Categorieën

was-droogcombinatie

{{$data.getNumberOfReviews()}} consumenten beoordelen producten in was-droogcombinatie categorie met gemiddeld een {{$data.getAverageRating() | rating}}

was-droogcombinatie kopen

Er zijn wasmachines en losse wasdrogers, maar er is ook de was-droogcombinatie. Voordat je besluit een was-droogcombinatie...
 • Algemene informatie

  Er zijn wasmachines en losse wasdrogers, maar er is ook de was-droogcombinatie. Voordat je besluit een was-droogcombinatie te kopen, is het goed dat je een duidelijk beeld heb van de voor- en de nadelen van een combinatie ten opzichte van twee losse apparaten.

  Voor- en nadelen van een was-droogcombinatie

  Voordelen: Je kunt wassen èn drogen zonder dat je meer ruimte nodig hebt dan een wasautomaat. Een losse wasmachine en droger kan je ook stapelen, de ruimte die het op de vloer inneemt is dus niet per sé minder. Non-stop wassen èn drogen. Bij twee lossen apparaten zal je altijd de schone, vochtige was vanuit de wasmachine in de droger moeten doen voor ‘stap 2’, het drogen. Bij een was-droogcombinatie kan je ‘non-stop’ wassen en drogen – let hierbij op de ‘droogcapciteit’ dit gewicht geeft aan hoeveel was het apparaat aansluitend aan het wasprogramma kan drogen, dit is meestal een kwart minder dan het maximale vulgewicht voor alleen wassen.

  Nadelen: Met twee losse apparaten ben je vaak flexibeler, zo kan je een lading drogen en alvast in de wasmachine een tweede lading wassen. Bij de meeste was-droogcombinaties is het maximale vulgewicht voor drogen kleiner dan van een losse droger. Let bij een was-droogcombinatie extra goed op het verbruik, vaak is een losse wasmachine en droger zuinige dan een combinatie.

  Als je na het lezen van bovenstaande hebt besloten om voor een was-droogcombinatie te kiezen, vind je hieronder enkele tips die je helpen bij het kiezen van het model dat het beste bij jou past.

  Welke was-droogcombinatie past bij mij?
  Komt het apparaat los te staan, of wil je ‘m mooi weggewerkt in een keukenkastje plaatsen? In dit laatste geval kies je voor een inbouw variant. Als je elke dag kleinere wasjes draait, en dus wilt drogen, hoef je niet te kiezen voor het hoogste vulgewicht, maar spaar je de was meestal op tot het weekend en heb je dus vaak een volle trommel, of heb je veel grote dingen als 2-persoons dekbedovertrekken – dan is het wel heel raadzaam om een combinatie met een hoger vulgewicht te kiezen. Bij een was-droogcombinatie worden vaak 2 verschillende vulgewichten aangegeven: voor wassen en voor drogen. Let hierbij goed op het vulgewicht voor drogen (het laagste vulgewicht), dit zou dan minimaal 6kg moeten zijn. Een was-droogcombinatie verbruikt best veel stroom. Heb je veel was die je ook wilt drogen, dan is het al snel rendabel om te kiezen voor een model uit energieklasse A. Het maximale toerental, geeft de centrifugeersnelheid aan. Hoe hoger het toerental, des te meer vocht al uit het wasgoed wordt verwijderd voordat je het droogt. Dit betekent dus nog voordeliger drogen! De meeste combinaties kunnen op maximaal 1400 toeren centrifugeren, 1600 toeren levert een flinke besparing op tijdens het droogproces. Een goede waterbeveiliging is, net als bij wasmachines een veilig idee. Veel combinatie gebruiken naast water voor wassen ook water om het vocht uit het wasgoed te condenseren tijdens het drogen, dus let hier goed op bij het maken van je keuze. Wat voor kleding draag je? Ben je zuinig op bepaalde zijden of wollen kledingstukken, kies dan voor een droger met een Woolmark certificaat. Als je voor jezelf een goed beeld hebt over bovenstaande, wordt het al een stuk gemakkelijker om een keuze te maken.


  Welke functies zijn handig?
  Hierboven zijn al specificaties als vulgewicht, energielabel en textielsoorten besproken. Hiernaast zijn er nog veel meer functies die handig kunnen zijn, hieronder vind je een aantal zaken die niet op alle was-droogcombinaties zitten, en je verder kunnen helpen met het vinden bij de droger die je jarenlang met plezier zult gebruiken:

  • Display: Het is fijn als je via het display op de hoogte wordt gehouden van de looptijd van het droogprogramma, je weet dan van te voren hoe lang het nog duurt totdat je was droog is. Er zijn veel verschillende soorten en maten displays, afhankelijk van het model kan je via het display gebruik maken van startuitstel – zodat de droger bijvoorbeeld pas aan zijn programma begint als het nachttarief is ingegaan. Grotere displays geven ook vaak de mogelijkheid om programma’s naar je eigen wensen in te stellen.
  • Koolborstelloze (of inverter) motor: Modellen met een koolborstelloze motor zijn stiller en deze motoren zijn minder gevoelig voor slijtage.
  • Stoomprogramma’s: hiermee kan je wasgoed ontkreuken of opfrissen als het niet nodig is om te wassen.
    

  Verwijderingsbijdrage
  Tot slot: bij de aanschaf van veel elektronische apparaten zoals een wasmachine, droger of was-droogcombinatie, betaal je een verwijderingsbijdrage. De bijdrage wordt gevraagd om oude en afgedankte apparaten op een milieuvriendelijke manier te verwijderen. Bij de aanschaf van een nieuw elektronisch apparaat betaal je voor het afvoeren en recyclen van het oude. Dit bedrag komt bovenop de aanschafprijs.

   

 • Veelgestelde vragen

  Vergelijk hier was-droogcombinaties!Ik moet een verwijderingsbijdrage betalen, wat is dat?
  Bestaat de energiepremie nog bij de aanschaf van een zuinige was-droogcombinatie?
  Wordt mijn nieuwe machine ook op een hogere etage bezorgd (geen lift)?
  Wordt mijn nieuwe was-droogcombinatie ook geplaatst en aangesloten?
  Wordt de oude machine meegenomen, als ook het verpakkingsmateriaal van de nieuwe?


  Ik moet een verwijderingsbijdrage betalen, wat is dat?
  Bij de aanschaf van veel elektronische apparaten zoals een wasmachine, droger, koelkast of koffiezetapparaat, betaal je een verwijderingsbijdrage. De bijdrage wordt gevraagd om oude en afgedankte apparaten op een milieuvriendelijke manier te verwijderen. Bij de aanschaf van een nieuw elektronisch apparaat betaal je voor het afvoeren en recyclen van de oude. Voor een was-droogcombinatie is dat E 5,00. Dit bedrag komt bovenop de aanschafprijs.

  Bestaat de energiepremie nog bij de aanschaf van een zuinige was-droogcombinatie?
  Nee, de bestaande energiepremie voor het stimuleren van de aanschaf van energiezuinige apparaten, is wegens het succes ervan afgeschaft. De regeling werd stopgezet in oktober 2003 omdat toen het beschikbare budget al op was. Tot 15 januari 2004 konden aanvragen nog ingediend worden, daarna niet meer. Meer informatie hierover vind je bij het Ministerie van VROM.

  Wordt mijn nieuwe machine ook op een hogere etage bezorgd (geen lift)?
  Ja en nee. Niet alle leveranciers bezorgen standaard op hogere etages. Veel van onze leveranciers wel maar lees daarvoor de leverings- en bezorgvoorwaarden van de desbetreffende winkel. In geval van twijfel, geef het aan bij het plaatsen van de bestelling. Sommige leveranciers bezorgen wel op hogere etages, andere niet omdat de chauffeur bijvoorbeeld alleen in de vrachtwagen zit. Vraag er vooral naar, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

  Wordt mijn nieuwe was-droogcombinatie ook geplaatst en aangesloten?
  Ja en nee. Niet alle winkels leveren deze service. Veel leveranciers bezorgen alleen maar tot aan de eerste trap. Mocht je op een hogere etage wonen en een lift hebben, bezorgt de leverancier de machine in huis. Bij de winkelinformatie staat of de leverancier de extra service levert van het aansluiten van de nieuwe machine.Vraag ernaar op het moment dat je de bestelling plaatst.

  Wordt de oude machine meegenomen, als ook het verpakkingsmateriaal van de nieuwe?
  Leveranciers zijn verplicht om de oude machine mee te nemen, daar betaal je tenslotte de verwijderingsbijdrage voor (zie uitleg bij verwijderingsbijdrage). Geef bij de bestelling aan dat de oude machine mee terug moet, als ook het verpakkingsmateriaal van de nieuwe. Als de leverancier dat niet doet kun je twee dingen doen. Je laat de bestelling doorgaan en zorgt zelf voor het verwijderen van de oude machine en het verpakkingsmateriaal. Of je annuleert de bestelling en gaat verder op zoek naar een andere leverancier die wel de extra service levert. Meestal ben je dan duurder uit, omdat de leverancier voor deze extra service geld rekent.

 • Verklarende woordenlijst

  Vergelijk hier was-droogcombinaties!Hieronder vind je een alfabetisch overzicht van de gebruikte begrippen bij was-droogcombinaties.

  Aansluitwaarde
  Dit veld geeft in Kilowatt de aansluitwaarde van de wascombinatie aan. De combinatie moet altijd aangesloten zijn op een randgeaard stopcontact.

  Anti-kreukfase
  Met de anti-kreukfase wordt voorkomen dat de gedroogde kleding helemaal in de kreukels uit de droger komt.

  Aquastop / waterklok
  Met een waterklok of aquastop wordt het water afgesloten op het moment dat de machine een storing heeft, er een lekkage is of als de wasmachine dreigt over te lopen.

  Balanssysteem
  Het balanssysteem van de wasmachine zorgt ervoor dat de machine ten alle tijde stabiel blijft staan en niet gaat 'lopen' bij centrifugeren of bij een scheefgeladen machine.

  Beladingssensor
  Als de machine hierover beschikt, geeft de machine een waarschuwingssignaal op het moment dat de machine te zwaar beladen is. Je dient dan eerst wasgoed uit de machine te halen voordat je deze veilig kunt aanzetten.

  Besturing droger
  De programma's van de droger werken met een tijdsmeting of met een vochtigheidsmeting. Bij vochtigheidsmeting controleert de machine zelf de vochtigheid van de was, waardoor de droger zelf de lengte van de programma's bepaalt. Met een wasdroger op tijdsmeting is het programma altijd even lang, ongeacht de vochtigheid van de was. Het kan dan zijn dat de droger nog bezig is terwijl de was allang droog is. Programmagestuurde machines gaan efficiënter om met de energie.

  Capaciteit droger
  Met de capaciteit van de wasdroger wordt aangegeven hoe groot het maximale gewicht is dat de machine per droogbeurt aankan. De grootte van de trommel is van belang voor de capaciteit van de machine. Hoe groter de trommel, hoe meer was je tegelijkertijd kunt drogen. De capaciteit van de droger wordt aangegeven in kilo's droog wasgoed. Standaard is dat 5 kilo maar dit kan oplopen tot 7 kilo of teruglopen tot 2,5 kilo bij was-droogcombinaties. Bij een was-droogcombinatie droog je de was in 2 delen.

  Vergelijk hier was-droogcombinaties!Capaciteit wasmachine
  Met de capaciteit van de wasmachine wordt aangegeven hoe groot het maximale gewicht is dat de machine per wasbeurt aankan. De grootte van de trommel is van belang voor de capaciteit van de machine. Hoe groter de trommel, hoe meer was je tegelijkertijd kunt wassen. De capaciteit van de wasmachine wordt aangegeven in kilo's droog wasgoed. Standaard is dat 5 kilo maar dit kan oplopen tot 10 kilo of teruglopen tot 3,5 kilo.

  Deurscharnier
  Het deurscharnier van de vulopening van de voorlader zit links of rechts. Bij veel modellen is het deurscharnier verwisselbaar. Het deurtje is dan heel simpel om te zetten, zodat hij naar de kant van je voorkeur sluit.

  Droger
  Een was-droogcombinatie bestaat alleen maar met een ingebouwde condensdroger en dus niet met een luchtafvoerdroger. Bij een condensdroger wordt de was gedroogd met behulp van warme lucht. De condensdroger laat waterdamp condenseren in een ingebouwd reservoir. Er is ook een montageset verkrijgbaar waarmee de condensdroger op een waterafvoer wordt aangesloten. In het geval van de was-droogcombinatie wordt de condensdroger op dezelfde afvoer aangesloten als de wasmachine. Als je dit niet doet, moet je na iedere droogbeurt de opvangbak van de condensdroger legen.

  Droogcapaciteit
  Let op, want de was-droogcombinatie heeft een maximumcapaciteit voor het drogen en voor het wassen. De droogcapaciteit van de was-droogcombinatie is een stuk kleiner en daarom wordt het wasgoed meestal in twee helften gedroogd. Dit is anders dan bij een losse droger omdat de trommel van de was-droogcombinatie minder groot is.

  Droogresultaat
  Met een lettersysteem wordt het droogresultaat aangegeven. Deze lettercombinaties gaan van A naar D, waarbij A het beste resultaat geeft.

  Eindsignaal
  Met een eindsignaal (een zoem- of belsignaal) geeft de wascombinatie aan dat het gekozen programma klaar is.

  Energiezuinig programma
  Naast de standaard was- en droogprogramma's zijn er ook energiezuinige programma's. Deze maken gebruik van minder water en stroom doordat het hier programma efficiënter mee omgaat. Je herkent deze programma's aan de E-indicatie naast het programma of de letter A.

  Energieverbruik
  Een was-droogcombinatie gebruikt water en stroom. Met een lettersysteem wordt de energieklasse aangegeven. Deze letters gaan van A naar G, waarbij A staat voor het meest energie- en waterzuinig. De meeste was-droogcombinaties zijn klasse B of C; sommige was-droogcombinaties leveren ook A- en D-modellen. De zuinigere was-droogcombinaties zijn duurder in aanschaf, maar je verdient dit terug doordat er minder water en stroom wordt gebruikt per was- en droogbeurt. Het energieverbruik wordt aangegeven in Kilowatt per wasbeurt.

  Filterindicatie
  Je moet met regelmaat de filters in de droger schoonmaken. Hier verzamelen zich pluizen en stof. De filterindicatie geeft met een zoem- of belsignaal aan dat de filters eerst schoongemaakt moeten worden voordat de machine het programma verder kan afmaken.

  Vergelijk hier was-droogcombinaties!Fuzzy logic
  Fuzzy logic is het 'zelfdenkende' vermogen van de wasmachine. Met Fuzzy logic 'berekent' de machine de vervuildheid van de kleding en maakt met de hoeveelheid wasmiddel het meest efficiënt gebruik van de machine.

  Gewicht
  Het gewicht wordt gegeven in kilo's, zonder belading. Een wascombinatie is zo zwaar door het contragewicht wat erin zit. Deze zorgt ervoor dat de machine blijft staan tijdens het wassen en vooral tijdens het centrifugeren.

  Grootte vulopening
  De grootte van de vulopening wordt aangegeven in centimeters en wordt gegeven in diameter doorsnede. De voorladers hebben een standaard grootte voor de vulopening. Er zijn ook modellen met grotere vulopeningen. Dat kan handig kan zijn als je grote stukken was hebt, bijvoorbeeld een slaapzak of een hondenmand.

  Handmatig instelbaar
  Dit veld geeft aan of je, naast de automatische programma's, nog zelf de machine in kunt stellen. Bijvoorbeeld met een los centrifugeprogramma, aparte temperatuurregeling of dat je zelf het hele wasprogramma kunt samenstellen.

  Handwas programma
  Met het handwasprogramma is het mogelijk tere en delicate was in de machine te wassen in plaats van met de hand. De wasmachine kent hiervoor een apart handwasprogramma, waarbij het ook vaak mogelijk is hierbinnen nog zelf bepaalde modules aan of uit te zetten. Bijvoorbeeld de temperatuur of het toerental voor het centrifugeren.

  Introductiemodel
  Het jaar waarin de machine voor het eerst werd geïntroduceerd.

  Kort programma
  Een kort programma is handig voor kleine wasjes of was die niet sterk vervuild is. De temperatuur is in de regel apart instelbaar.

  Maximale toerental
  Bij de informatie over de wasmachine staat het toerental van de centrifuge. 1000, 1200, 1400, 1600 of meer toeren per minuut. Hoe hoger het toerental, hoe droger de schone was uit de machine komt en hoe lager het restvochtpercentage. Bij veel modellen kun je zelf het toerental bepalen, wat handig is als je fijne was of tere kleding hebt die niet te lang in de centrifuge mag.

  Vergelijk hier was-droogcombinaties!Model
  Een was-droogcombinatie is vrijstaand of geschikt voor inbouw. De meeste modellen zijn vrijstaand. Je hoeft dan alleen maar te zorgen voor een aansluitkraan, veilige elektriciteitsaansluiting en waterafvoer. Er zijn ook inbouwmodellen waarbij de machine netjes wordt weggewerkt achter een kastdeur, bijvoorbeeld in de keuken. De inbouwmodellen zijn van dezelfde kwaliteit als het vrijstaande model, maar zijn in aanschaf verhoudingsgewijs duurder. Er zijn meer vrijstaande modellen dan inbouwmodellen, hoewel bijna ieder merk wel een inbouwvariant kent.

  Programmaverloop indicator
  Met de programmaindicatie kun je zien waar de machine is binnen het was- of droogprogramma. Vaak geeft de machine hierbij ook aan hoeveel minuten het nog duurt voordat het programma klaar is.

  Resttijd aanduiding
  In dit veld kun je zien hoeveel tijd de machine nog nodig heeft voordat het programma is afgerond. De tijd wordt aangegeven in minuten.

  Restvochtpercentage
  Het restvochtpercentage van de schone was is afhankelijk van het toerental van de centrifuge. Bij de informatie over de wasmachine staat het toerental van de centrifuge: 1000, 1200, 1400, 1600 of meer toeren per minuut. Hoe hoger het toerental, hoe droger de schone was uit de machine komt en hoe lager het restvochtpercentage. Hoe lager het restvochtpercentage, des te sneller is je schone was droog aan de waslijn of via het droogprogramma in de wasdroger.

  Starttijdkeuze
  Met deze optie kun je zelf bepalen wanneer de machine met het programma mag starten. Je programmeert de machine voor en deze start dan op de door jou bepaalde tijd. Veel huishoudens in Nederland hebben een dubbele elektriciteitsmeter waardoor 's nachts wassen goedkoper is vanwege het goedkopere nachttarief. Dan is het handig om een wascombinatie te hebben waarbij je zelf de starttijd kunt bepalen.

  Vergelijk hier was-droogcombinaties!Timer
  Met een timer kun je zelf de starttijd van het programma bepalen. Veel huishoudens in Nederland hebben een dubbele elektriciteitsmeter waardoor 's nachts wassen goedkoper is vanwege het goedkopere nachttarief. Dan is het handig om een wascombinatie met een timer te hebben. Mocht de machine niet over een timer beschikken dan is een analoge combinatie met een timerstekker een prima alternatief.

  Toeren instelbaar
  Dit veld geeft aan of je zelf het toerental van de centrifuge kunt instellen. Dit is handig als je fijne was of tere kleding hebt die niet te lang in de centrifuge mag en ook nog eens op een laag toerental.

  Trommelinhoud
  De trommelinhoud geeft de capaciteit van de machine aan. Hoe groter de trommel, hoe meer was je tegelijkertijd kunt wassen. De capaciteit van de wasmachine wordt aangegeven in kilo's droog wasgoed. Standaard is dat 5 kilo, maar dit kan oplopen tot 10 kilo of teruglopen tot 3,5 kilo. Voor het drogen van de was gebruik je de helft van de capaciteit. Je droogt altijd in twee delen. Dus 2,5 of 3 kilo per keer.

  Trommelverlichting
  Dit veld geeft aan of de trommel verlicht wordt met behulp van een speciale verlichting.

  Type lader
  Wascombinaties kennen twee varianten: de bovenlader en de voorlader. Een bovenlader heeft de vulopening aan de bovenkant van het apparaat; de voorlader heeft de opening aan de voorkant. Bij een bovenlader scharniert de rechthoekige bovenkant open; de voorlader heeft een ronde vulopening. Bij veel modellen is het deurscharnier verwisselbaar zodat je zelf kunt bepalen of het deurtje naar links of rechts sluit.

  Voorprogrammering
  Met voorprogrammering kun je de wasmachine al helemaal instellen zodat deze op een later moment aangaat. Met een tijdschakelaar stel je zelf de gewenste starttijd in. Het voorprogrammeren van de wasmachine is handig voor huishoudens met nachtstroom. Voor hen is het goedkoper om 's nachts te wassen vanwege het goedkopere nachttarief.

  Vulopening
  De was-droogcombinaties hebben een standaard grootte voor de vulopening. Er zijn ook was-droogcombinaties met grotere vulopeningen, wat handig kan zijn als je grote stukken wasgoed hebt, bijvoorbeeld een slaapzak of een hondenmand. Dit vind je terug in de informatie over de was-droogcombinatie: de maat wordt gegeven in diameter doorsnede.

  Vergelijk hier was-droogcombinaties!Warmwateraansluiting
  Dit veld geeft aan of de wasmachine ook via een warmwaterleiding gevuld kan worden. Het kan goedkoper zijn om de machine via een zogenaamde Hotfill te vullen. Een Hotfill is een apparaat dat tussen een gasgestuurde boiler of combiketel en je wasmachine wordt geplaatst. Het water gaat dan voorverwarmd de wasmachine in via een warmwaterleiding. Het water wordt via een mengsysteem op de juiste temperatuur gebracht. Het is goedkoper om het water via gas te verwarmen dan elektrisch via de machine.

  Wasresultaat
  Met een lettersysteem wordt het wasresultaat aangegeven. Deze lettercombinaties gaan van A naar D, waarbij A het beste resultaat geeft.

  Waterverbruik
  Het waterverbruik wordt aangegeven in liters per wasbeurt. Sommige apparaten hebben een energie- en waterzuinig programma. Deze zitten in de regel onder dit getal.

  Wolprogramma
  Een wascombinatie kent een wolprogramma. Hierdoor is handwassen niet meer nodig. Met het wolprogramma was je op een lage temperatuur of koud en met een korte centrifuge op een laag toerental. Dit is meestal ook nog eens handmatig in te stellen. De wasdroger heeft een woldroogprogramma zodat je ook wollen kleding veilig kunt drogen. Let op het label in het kledingstuk zelf of de kleding daadwerkelijk in de droger gedroogd mag worden.

  • AEG AEG is een specialist in huishoudelijke apparaten. De was-droog combinaties van AEG zijn dan ook van top kwaliteit.
  • Hotpoint De was-droogcombinaties van Hotpoint zijn voorzien van technische snufjes, waardoor het wassen en drogen nog gemakkelijker gaat.
  • Indesit Je doet nu nog sneller en gemakkelijker de was met de was-droogcombinaties van Indesit.
  • Budget Was-droogcombinaties goedkoper dan 600 euro.
  • Zuinig Wanneer je milieubewust bent kun je kiezen voor een was-droogcombinatie met een energielabel A++ of A+++.
  • 59 - 60 cm breed Was-droogcombinaties met een breedte tussen de 59 en de 60 cm.
  • 6 kg inhoud Was-droogcombinaties met een trommel inhoudt van 6 kg.
  • 1400 rpm Het aantal rondes per minuut geeft aan hoe snel de was gewassen/gedroogd is. 1400 Rondes per minuut is het gemiddelde en het meest voorkomende bij was-droogcombinaties.
  • Vrijstaand Vrijstaande was-droogcombinaties kunnen overal geplaatst worden en passen bij meerdere interieurs. Dit type model is niet verwerkt in een kast.
  • Ingebouwd Een inbouw was-/droogcombinatie bouw je in in een keukenkast, let hierbij op de afmetingen.
 • AEG L99696HWD Was-droogcombinatie
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/7/5/4/aeg-l99696hwd-24191754.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/2/0/0/aeg-l99696hwd-washer-dryer-24368200.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/6/6/aeg-l99696hwd-washer-dryer-37299866.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/6/7/aeg-l99696hwd-washer-dryer-37299867.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/6/8/aeg-l99696hwd-washer-dryer-37299868.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/6/9/aeg-l99696hwd-washer-dryer-37299869.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/7/0/aeg-l99696hwd-washer-dryer-37299870.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/7/1/aeg-l99696hwd-washer-dryer-37299871.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/7/2/aeg-l99696hwd-washer-dryer-37299872.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/7/3/aeg-l99696hwd-washer-dryer-37299873.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/3/1/3/aeg-l99696hwd-51272313.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/3/1/4/aeg-l99696hwd-51272314.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/3/1/5/aeg-l99696hwd-51272315.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/3/1/6/aeg-l99696hwd-51272316.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/3/1/7/aeg-l99696hwd-51272317.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/3/1/8/aeg-l99696hwd-51272318.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/3/1/9/aeg-l99696hwd-51272319.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/3/2/0/aeg-l99696hwd-51272320.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/3/2/1/aeg-l99696hwd-51272321.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/3/2/2/aeg-l99696hwd-51272322.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/3/2/3/aeg-l99696hwd-51272323.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/3/2/4/aeg-l99696hwd-51272324.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/3/2/5/aeg-l99696hwd-51272325.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/3/2/6/aeg-l99696hwd-51272326.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/7/5/4/aeg-l99696hwd-24191754.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS83LzUvNC9hZWctbDk5Njk2aHdkLTI0MTkxNzU0LmpwZw==
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/2/0/0/aeg-l99696hwd-washer-dryer-24368200.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8yLzAvMC9hZWctbDk5Njk2aHdkLXdhc2hlci1kcnllci0yNDM2ODIwMC5qcGc=
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/6/6/aeg-l99696hwd-washer-dryer-37299866.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS84LzYvNi9hZWctbDk5Njk2aHdkLXdhc2hlci1kcnllci0zNzI5OTg2Ni5qcGc=
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/6/7/aeg-l99696hwd-washer-dryer-37299867.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS84LzYvNy9hZWctbDk5Njk2aHdkLXdhc2hlci1kcnllci0zNzI5OTg2Ny5qcGc=
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/6/8/aeg-l99696hwd-washer-dryer-37299868.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS84LzYvOC9hZWctbDk5Njk2aHdkLXdhc2hlci1kcnllci0zNzI5OTg2OC5qcGc=
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/6/9/aeg-l99696hwd-washer-dryer-37299869.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS84LzYvOS9hZWctbDk5Njk2aHdkLXdhc2hlci1kcnllci0zNzI5OTg2OS5qcGc=
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/7/0/aeg-l99696hwd-washer-dryer-37299870.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS84LzcvMC9hZWctbDk5Njk2aHdkLXdhc2hlci1kcnllci0zNzI5OTg3MC5qcGc=
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/7/1/aeg-l99696hwd-washer-dryer-37299871.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS84LzcvMS9hZWctbDk5Njk2aHdkLXdhc2hlci1kcnllci0zNzI5OTg3MS5qcGc=
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/7/2/aeg-l99696hwd-washer-dryer-37299872.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS84LzcvMi9hZWctbDk5Njk2aHdkLXdhc2hlci1kcnllci0zNzI5OTg3Mi5qcGc=
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/7/3/aeg-l99696hwd-washer-dryer-37299873.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS84LzcvMy9hZWctbDk5Njk2aHdkLXdhc2hlci1kcnllci0zNzI5OTg3My5qcGc=
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/3/1/3/aeg-l99696hwd-51272313.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi8zLzEvMy9hZWctbDk5Njk2aHdkLTUxMjcyMzEzLmpwZw==
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/3/1/4/aeg-l99696hwd-51272314.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi8zLzEvNC9hZWctbDk5Njk2aHdkLTUxMjcyMzE0LmpwZw==
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/3/1/5/aeg-l99696hwd-51272315.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi8zLzEvNS9hZWctbDk5Njk2aHdkLTUxMjcyMzE1LmpwZw==
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/3/1/6/aeg-l99696hwd-51272316.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi8zLzEvNi9hZWctbDk5Njk2aHdkLTUxMjcyMzE2LmpwZw==
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/3/1/7/aeg-l99696hwd-51272317.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi8zLzEvNy9hZWctbDk5Njk2aHdkLTUxMjcyMzE3LmpwZw==
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/3/1/8/aeg-l99696hwd-51272318.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi8zLzEvOC9hZWctbDk5Njk2aHdkLTUxMjcyMzE4LmpwZw==
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/3/1/9/aeg-l99696hwd-51272319.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi8zLzEvOS9hZWctbDk5Njk2aHdkLTUxMjcyMzE5LmpwZw==
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/3/2/0/aeg-l99696hwd-51272320.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi8zLzIvMC9hZWctbDk5Njk2aHdkLTUxMjcyMzIwLmpwZw==
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/3/2/1/aeg-l99696hwd-51272321.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi8zLzIvMS9hZWctbDk5Njk2aHdkLTUxMjcyMzIxLmpwZw==
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/3/2/2/aeg-l99696hwd-51272322.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi8zLzIvMi9hZWctbDk5Njk2aHdkLTUxMjcyMzIyLmpwZw==
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/3/2/3/aeg-l99696hwd-51272323.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi8zLzIvMy9hZWctbDk5Njk2aHdkLTUxMjcyMzIzLmpwZw==
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/3/2/4/aeg-l99696hwd-51272324.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi8zLzIvNC9hZWctbDk5Njk2aHdkLTUxMjcyMzI0LmpwZw==
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/3/2/5/aeg-l99696hwd-51272325.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi8zLzIvNS9hZWctbDk5Njk2aHdkLTUxMjcyMzI1LmpwZw==
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/3/2/6/aeg-l99696hwd-51272326.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi8zLzIvNi9hZWctbDk5Njk2aHdkLTUxMjcyMzI2LmpwZw==
  AEG L99696HWD Was-droogcombinatie (34)
  4.25 (1)
  AEG L99696HWD Was-droogcombinatie
  Slechte machine, er is altijd wat mee
  Al verschillende keren gerepareerd maar vertoont weer lekkage bij het drogen. Er staat dan een plas water op de vloer.
  2.0
  0 10
  • Wast zuinig
  • Droogt matig
  • lekt regelmatig, ook na repara
 • Indesit IWDC 6145 DE Was-droogcombinatie
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/6/9/3/indesit-iwdc-6145--19186693.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/8/9/6/indesit-iwdc6145-washer-dryer-23744896.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/0/9/7/indesit-iwdc6145-washer-dryer-23921097.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/2/4/1/indesit-iwdc6145-washer-dryer-30632241.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/6/9/3/indesit-iwdc-6145--19186693.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi82LzkvMy9pbmRlc2l0LWl3ZGMtNjE0NS0tMTkxODY2OTMuanBn
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/8/9/6/indesit-iwdc6145-washer-dryer-23744896.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC84LzkvNi9pbmRlc2l0LWl3ZGM2MTQ1LXdhc2hlci1kcnllci0yMzc0NDg5Ni5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/0/9/7/indesit-iwdc6145-washer-dryer-23921097.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS8wLzkvNy9pbmRlc2l0LWl3ZGM2MTQ1LXdhc2hlci1kcnllci0yMzkyMTA5Ny5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/2/4/1/indesit-iwdc6145-washer-dryer-30632241.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi8yLzQvMS9pbmRlc2l0LWl3ZGM2MTQ1LXdhc2hlci1kcnllci0zMDYzMjI0MS5qcGc=
  Indesit IWDC 6145 DE Was-droogcombinatie (75)
  7.144783303234299 (8)
  Indesit IWDC 6145 DE Was-droogcombinatie
  goede problemloze machine
  heb er 12 staan in een studenten complex. Na 3 jaar geen enkele storing of klacht ontvangen.
  8.0
  0 10
  • compact
  • goede prijs kwaliteit
 • Indesit XWDE 861480X WSSS EU Was-droogcombinatie
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/0/3/5/indesit-xwde-861480x-wsss-eu-24261035.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/8/5/7/indesit-xwde-861480x-wsss-eu-washer-dryer-24930857.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/0/3/5/indesit-xwde-861480x-wsss-eu-24261035.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS8wLzMvNS9pbmRlc2l0LXh3ZGUtODYxNDgweC13c3NzLWV1LTI0MjYxMDM1LmpwZw==
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/8/5/7/indesit-xwde-861480x-wsss-eu-washer-dryer-24930857.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC84LzUvNy9pbmRlc2l0LXh3ZGUtODYxNDgweC13c3NzLWV1LXdhc2hlci1kcnllci0yNDkzMDg1Ny5qcGc=
  Indesit XWDE 861480X WSSS EU Was-droogcombinatie (75)
  7.25 (1)
  Indesit XWDE 861480X WSSS EU Was-droogcombinatie
  Prima nieuwe wasdroogcombinatie, stiller dan zijn voorganger, wij zijn er blij mee!
  Deze wasdroogcombinatie is de opvolger van onze Indesit WIDL126. De vorige Indesit heeft het ruim 8 jaar uitgehouden (na twee maanden moest er een reparatie worden uitgevoerd aan het drogergedeelte, maar daarna heeft hij 8 jaar probleemloos doorgedraaid). Door onze eerste Indesit ervaring wilden wij weer voor Indesit kiezen. Dit maal hebben wij voor een luxere uitvoering gekozen, de XWDE 861480X WSSS, vanwege het display met resterende tijd en vanwege het aanbod aan wasprogramma's. In eerste instantie wat huiverig vanwege de lange wastijden die modernere wasmachine's aanhouden, plus het feit dat in de handleiding geen programmatijden genoemd werden. Maar na het bestuderen van een video-review ontdekt dat de wasprogramma's van allerlei zaken afhankelijk zijn en zelfs bij het activeren van een wasprogramma aangepast kunnen worden (andere temperatuur, andere programmaduur). En het apparaat kent twee snelprogramma's (30 minuten wassen, of een 45 minuten was/droog programma). De eerste indrukken zijn uitermate positief. Het apparaat voelt degelijk, ziet er fraai uit, en doet zijn werk stukken stiller dan zijn voorganger. Over duurzaamheid kan ik weinig zeggen, dat zal de tijd moeten leren. Maar als hij net zo duurzaam is als zijn voorloper dan zijn wij helemaal tevreden! Ik heb voorlopig uitstekend ingevuld.
  8.0
  0 10
 • Indesit IWDC 6145 DE Was-droogcombinatie
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/6/9/3/indesit-iwdc-6145--19186693.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/8/9/6/indesit-iwdc6145-washer-dryer-23744896.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/0/9/7/indesit-iwdc6145-washer-dryer-23921097.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/2/4/1/indesit-iwdc6145-washer-dryer-30632241.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/6/9/3/indesit-iwdc-6145--19186693.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi82LzkvMy9pbmRlc2l0LWl3ZGMtNjE0NS0tMTkxODY2OTMuanBn
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/8/9/6/indesit-iwdc6145-washer-dryer-23744896.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC84LzkvNi9pbmRlc2l0LWl3ZGM2MTQ1LXdhc2hlci1kcnllci0yMzc0NDg5Ni5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/0/9/7/indesit-iwdc6145-washer-dryer-23921097.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS8wLzkvNy9pbmRlc2l0LWl3ZGM2MTQ1LXdhc2hlci1kcnllci0yMzkyMTA5Ny5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/2/4/1/indesit-iwdc6145-washer-dryer-30632241.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi8yLzQvMS9pbmRlc2l0LWl3ZGM2MTQ1LXdhc2hlci1kcnllci0zMDYzMjI0MS5qcGc=
  Indesit IWDC 6145 DE Was-droogcombinatie (75)
  7.144783303234299 (8)
  Indesit IWDC 6145 DE Was-droogcombinatie
  Slechte combi en snel stuk
  Verschrikkelijk apparaat. Ik had hem gekocht omdat ik niet in huis de was kan drogen, maar deze droger kookt en krimpt de was, dus ik had er niets aan. Hij is bovendien onhandig in gebruik, de was komt stinkend uit de droger en als klap op de vuurpijl: binnen 5 jaar was hij stuk. Het klonk ideaal, maar het is weggegooid geld, niet doen!
  1.0
  0 10
 • Indesit IWDC 6145 DE Was-droogcombinatie
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/6/9/3/indesit-iwdc-6145--19186693.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/8/9/6/indesit-iwdc6145-washer-dryer-23744896.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/0/9/7/indesit-iwdc6145-washer-dryer-23921097.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/2/4/1/indesit-iwdc6145-washer-dryer-30632241.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/6/9/3/indesit-iwdc-6145--19186693.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi82LzkvMy9pbmRlc2l0LWl3ZGMtNjE0NS0tMTkxODY2OTMuanBn
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/8/9/6/indesit-iwdc6145-washer-dryer-23744896.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC84LzkvNi9pbmRlc2l0LWl3ZGM2MTQ1LXdhc2hlci1kcnllci0yMzc0NDg5Ni5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/0/9/7/indesit-iwdc6145-washer-dryer-23921097.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS8wLzkvNy9pbmRlc2l0LWl3ZGM2MTQ1LXdhc2hlci1kcnllci0yMzkyMTA5Ny5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/2/4/1/indesit-iwdc6145-washer-dryer-30632241.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi8yLzQvMS9pbmRlc2l0LWl3ZGM2MTQ1LXdhc2hlci1kcnllci0zMDYzMjI0MS5qcGc=
  Indesit IWDC 6145 DE Was-droogcombinatie (75)
  7.144783303234299 (8)
  Indesit IWDC 6145 DE Was-droogcombinatie
  Prima machine voor deze prijs
  Na alle negatieve revieuws, hier een positieve: Ik heb deze machine 7 jaar lang met veel plezier gebruikt, mijn was was altijd in één keer schoon en oke, soms moest ik inderdaad ook na gebruik vd droger de was nog even uithangen omdat hij niet geheel droog was, maar dat heb je met de duurdere combi machines ook! De was wordt inderdaad erg warm met het drogen, maar als je hem niet te lang in de machine laat zitten nadat deze klaar is, stinkt hij niet. Helaas is hij vandaag na meer dan 7 jaar trouwe dienst kapot gegaan, maar ik ben erg blij om te zien dat hij nog verkocht wordt want ik ga gewoon weer dezelfde halen, 7 jaar wassen en drogen voor deze prijs is ideaal!
  6.7
  0 10
 • Bosch Avantixx 7/4 WVH28441NL Was-droogcombinatie
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/2/4/1/bosch-wvh28441nl-19806241.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/8/1/4/bosch-wvh28441nl-23918814.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/8/1/5/bosch-wvh28441nl-23918815.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/8/1/6/bosch-wvh28441nl-23918816.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/2/4/1/bosch-wvh28441nl-19806241.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi8yLzQvMS9ib3NjaC13dmgyODQ0MW5sLTE5ODA2MjQxLmpwZw==
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/8/1/4/bosch-wvh28441nl-23918814.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC84LzEvNC9ib3NjaC13dmgyODQ0MW5sLTIzOTE4ODE0LmpwZw==
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/8/1/5/bosch-wvh28441nl-23918815.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC84LzEvNS9ib3NjaC13dmgyODQ0MW5sLTIzOTE4ODE1LmpwZw==
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/8/1/6/bosch-wvh28441nl-23918816.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC84LzEvNi9ib3NjaC13dmgyODQ0MW5sLTIzOTE4ODE2LmpwZw==
  Bosch Avantixx 7/4 WVH28441NL Was-droogcombinatie (18)
  6.75 (1)
  Bosch Avantixx 7/4 WVH28441NL Was-droogcombinatie
  Goed en slecht!
  Had een WFT 2830NL/13. Deze machine liet het na bijna 15 jaar afweten De monteurs van Bosch adviseerde en leverde de WVH 28441NL De WVH 28441 NL zou hetzefde doen als de "oude". Nú blijkt dat de was op Aut.2 niet droog wordt en dat er droogtijd moet worden bijgezet, wat op de nieuwe machine niet automatisch kan. Ook blijkt dat "wol" niet gedroogd kan worden, iets dat met de "oude" machine wél kon.. Naar BSH Huishoudapparaten (Bosch) in Hoofddorp geschreven en nadien nog eens herinnerd. Tot op heden (na 4 maanden) nog steeds geen reactie. Zinnig om te weten: ik ben gehandicapt en kan geen was ophangen om te drogen. Evenmin ben ik in staat om was uit de wasmachine te halen en in een droger te doen. Oók lopen levert de nodige problemen op. Het instellen van de extra droogtijd betekent oók een extra loop.
  7.0
  0 10
 • Indesit IWDC 6145 DE Was-droogcombinatie
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/6/9/3/indesit-iwdc-6145--19186693.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/8/9/6/indesit-iwdc6145-washer-dryer-23744896.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/0/9/7/indesit-iwdc6145-washer-dryer-23921097.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/2/4/1/indesit-iwdc6145-washer-dryer-30632241.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/6/9/3/indesit-iwdc-6145--19186693.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi82LzkvMy9pbmRlc2l0LWl3ZGMtNjE0NS0tMTkxODY2OTMuanBn
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/8/9/6/indesit-iwdc6145-washer-dryer-23744896.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC84LzkvNi9pbmRlc2l0LWl3ZGM2MTQ1LXdhc2hlci1kcnllci0yMzc0NDg5Ni5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/0/9/7/indesit-iwdc6145-washer-dryer-23921097.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS8wLzkvNy9pbmRlc2l0LWl3ZGM2MTQ1LXdhc2hlci1kcnllci0yMzkyMTA5Ny5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/2/4/1/indesit-iwdc6145-washer-dryer-30632241.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi8yLzQvMS9pbmRlc2l0LWl3ZGM2MTQ1LXdhc2hlci1kcnllci0zMDYzMjI0MS5qcGc=
  Indesit IWDC 6145 DE Was-droogcombinatie (75)
  7.144783303234299 (8)
  Indesit IWDC 6145 DE Was-droogcombinatie
  Verschrikkelijk slechte apparaten
  Verschrikkelijk slechte apparaten. Werkt niet goed en was na 2 jaar en 2 maanden kapot. Indesit zegt dat het buiten garantie valt en ze dus niets voor me kunnen betekenen. Nooit kopen!
  2.0
  0 10
 • Indesit IWDC 6145 DE Was-droogcombinatie
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/6/9/3/indesit-iwdc-6145--19186693.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/8/9/6/indesit-iwdc6145-washer-dryer-23744896.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/0/9/7/indesit-iwdc6145-washer-dryer-23921097.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/2/4/1/indesit-iwdc6145-washer-dryer-30632241.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/6/9/3/indesit-iwdc-6145--19186693.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi82LzkvMy9pbmRlc2l0LWl3ZGMtNjE0NS0tMTkxODY2OTMuanBn
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/8/9/6/indesit-iwdc6145-washer-dryer-23744896.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC84LzkvNi9pbmRlc2l0LWl3ZGM2MTQ1LXdhc2hlci1kcnllci0yMzc0NDg5Ni5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/0/9/7/indesit-iwdc6145-washer-dryer-23921097.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS8wLzkvNy9pbmRlc2l0LWl3ZGM2MTQ1LXdhc2hlci1kcnllci0yMzkyMTA5Ny5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/2/4/1/indesit-iwdc6145-washer-dryer-30632241.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi8yLzQvMS9pbmRlc2l0LWl3ZGM2MTQ1LXdhc2hlci1kcnllci0zMDYzMjI0MS5qcGc=
  Indesit IWDC 6145 DE Was-droogcombinatie (75)
  7.144783303234299 (8)
  Indesit IWDC 6145 DE Was-droogcombinatie
  Schandalig dit product
  Misschien zeggen mijn cijfers al genoeg. Ik heb hem sinds januari en hij is nu al kapot. Hij maakt enorm lawaai en droogt erg slecht. Alle punten die hier onder genoemd zijn komen ook bij mij voor. Als je het risico wilt nemen om 300 euro weg te gooien vooral doen maar ik raad je beter aan om zelf een handwas te doen!
  1.7
  0 10
 • Indesit IWDC 6145 DE Was-droogcombinatie
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/6/9/3/indesit-iwdc-6145--19186693.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/8/9/6/indesit-iwdc6145-washer-dryer-23744896.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/0/9/7/indesit-iwdc6145-washer-dryer-23921097.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/2/4/1/indesit-iwdc6145-washer-dryer-30632241.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/6/9/3/indesit-iwdc-6145--19186693.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi82LzkvMy9pbmRlc2l0LWl3ZGMtNjE0NS0tMTkxODY2OTMuanBn
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/8/9/6/indesit-iwdc6145-washer-dryer-23744896.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC84LzkvNi9pbmRlc2l0LWl3ZGM2MTQ1LXdhc2hlci1kcnllci0yMzc0NDg5Ni5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/0/9/7/indesit-iwdc6145-washer-dryer-23921097.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS8wLzkvNy9pbmRlc2l0LWl3ZGM2MTQ1LXdhc2hlci1kcnllci0yMzkyMTA5Ny5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/2/4/1/indesit-iwdc6145-washer-dryer-30632241.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi8yLzQvMS9pbmRlc2l0LWl3ZGM2MTQ1LXdhc2hlci1kcnllci0zMDYzMjI0MS5qcGc=
  Indesit IWDC 6145 DE Was-droogcombinatie (75)
  7.144783303234299 (8)
  Indesit IWDC 6145 DE Was-droogcombinatie
  was is niet schoon, droger van zeer slechte kwaliteit
  was is niet schoon, droger van zeer slechte kwaliteit. wasprogramma op zich niet te langdurig met energysaver-knop. met droger erbij: blijft uren aan het werk. droger wordt te heet, was stinkt als de droger gebruikt wordt. ik hang mijn was nu op een rekje. mijn advies: nooit kopen!
  4.3
  0 10
 • Indesit IWDC 6145 DE Was-droogcombinatie
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/6/9/3/indesit-iwdc-6145--19186693.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/8/9/6/indesit-iwdc6145-washer-dryer-23744896.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/0/9/7/indesit-iwdc6145-washer-dryer-23921097.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/2/4/1/indesit-iwdc6145-washer-dryer-30632241.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/6/9/3/indesit-iwdc-6145--19186693.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi82LzkvMy9pbmRlc2l0LWl3ZGMtNjE0NS0tMTkxODY2OTMuanBn
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/8/9/6/indesit-iwdc6145-washer-dryer-23744896.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC84LzkvNi9pbmRlc2l0LWl3ZGM2MTQ1LXdhc2hlci1kcnllci0yMzc0NDg5Ni5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/0/9/7/indesit-iwdc6145-washer-dryer-23921097.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS8wLzkvNy9pbmRlc2l0LWl3ZGM2MTQ1LXdhc2hlci1kcnllci0yMzkyMTA5Ny5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/2/4/1/indesit-iwdc6145-washer-dryer-30632241.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi8yLzQvMS9pbmRlc2l0LWl3ZGM2MTQ1LXdhc2hlci1kcnllci0zMDYzMjI0MS5qcGc=
  Indesit IWDC 6145 DE Was-droogcombinatie (75)
  7.144783303234299 (8)
  Indesit IWDC 6145 DE Was-droogcombinatie
  Koop dit nooit
  De was stinkt is nog nat na 180 minuten en de wasdroger word gloeiend heet! Heb dit ding gehaald omdat ik ruimte wilde besparen had ik maar nooit een combi gekocht spijt tot m'n oude droger weg is! En hij kreukt ontzettend erg
  4.3
  0 10
 • Indesit IWDC 6145 DE Was-droogcombinatie
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/6/9/3/indesit-iwdc-6145--19186693.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/8/9/6/indesit-iwdc6145-washer-dryer-23744896.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/0/9/7/indesit-iwdc6145-washer-dryer-23921097.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/2/4/1/indesit-iwdc6145-washer-dryer-30632241.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/6/9/3/indesit-iwdc-6145--19186693.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi82LzkvMy9pbmRlc2l0LWl3ZGMtNjE0NS0tMTkxODY2OTMuanBn
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/8/9/6/indesit-iwdc6145-washer-dryer-23744896.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC84LzkvNi9pbmRlc2l0LWl3ZGM2MTQ1LXdhc2hlci1kcnllci0yMzc0NDg5Ni5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/0/9/7/indesit-iwdc6145-washer-dryer-23921097.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS8wLzkvNy9pbmRlc2l0LWl3ZGM2MTQ1LXdhc2hlci1kcnllci0yMzkyMTA5Ny5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/2/4/1/indesit-iwdc6145-washer-dryer-30632241.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi8yLzQvMS9pbmRlc2l0LWl3ZGM2MTQ1LXdhc2hlci1kcnllci0zMDYzMjI0MS5qcGc=
  Indesit IWDC 6145 DE Was-droogcombinatie (75)
  7.144783303234299 (8)
  Indesit IWDC 6145 DE Was-droogcombinatie
  De was stinkt verschrikkelijk na gebruik van de droger
  De was stinkt verschrikkelijk na gebruik van de droger. Ik heb hierover gebeld met zowel Mediamarkt (leverancier) als met fabrikant Indesit. Probleem wordt niet echt erkend. Wat moet ik nu? Een wasmachine hoort was schoon af te leveren, niet stinkend!
  4.3
  0 10
 • AEG
  • aeg
 • Hotpoint
  • hotpoint
 • Indesit
  • indesit
 • Budget
  • budget
 • Zuinig
  • a_meest_energiezuinig
  • a_energiezuinig
 • 59 - 60 cm breed
  • breedte_595
 • 6 kg inhoud
  • droogcapciteit_6
 • 1400 rpm
  • maximaal_toerental_1400.0
 • Vrijstaand
  • vrijstaand
 • Ingebouwd
  • ingebouwd
Was/Droog combinaties 6.1 (12)
0 - 24
 • Samsung WD80J6400AW Was-droogcombinatie
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/0/1/9/samsung-wd80j6400aw-en-31783019.jpg?m=aHR0cDovL3Mucy1ib2wuY29tL2ltZ2Jhc2UwL2ltYWdlYmFzZTMvcmVndWxhci9GQy8wLzMvNi8zLzkyMDAwMDAwNDA2NjM2MzAuanBn
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/0/2/0/samsung-wd80j6400aw-en-31783020.jpg?m=aHR0cDovL2ltYWdlcy5iY2MubmwvaW1hZ2VzLzg2NjQwXzE0MzIzNDE4NDhfZGV0YWlsLmpwZw==
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/2/1/1/samsung-wd80j6400aw-washer-dryer-35611211.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/2/1/2/samsung-wd80j6400aw-washer-dryer-35611212.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/2/1/3/samsung-wd80j6400aw-washer-dryer-35611213.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/2/1/4/samsung-wd80j6400aw-washer-dryer-35611214.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/2/1/5/samsung-wd80j6400aw-washer-dryer-35611215.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/0/1/9/samsung-wd80j6400aw-en-31783019.jpg?m=aHR0cDovL3Mucy1ib2wuY29tL2ltZ2Jhc2UwL2ltYWdlYmFzZTMvcmVndWxhci9GQy8wLzMvNi8zLzkyMDAwMDAwNDA2NjM2MzAuanBn
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/0/2/0/samsung-wd80j6400aw-en-31783020.jpg?m=aHR0cDovL2ltYWdlcy5iY2MubmwvaW1hZ2VzLzg2NjQwXzE0MzIzNDE4NDhfZGV0YWlsLmpwZw==
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/2/1/1/samsung-wd80j6400aw-washer-dryer-35611211.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS8yLzEvMS9zYW1zdW5nLXdkODBqNjQwMGF3LXdhc2hlci1kcnllci0zNTYxMTIxMS5qcGc=
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/2/1/2/samsung-wd80j6400aw-washer-dryer-35611212.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS8yLzEvMi9zYW1zdW5nLXdkODBqNjQwMGF3LXdhc2hlci1kcnllci0zNTYxMTIxMi5qcGc=
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/2/1/3/samsung-wd80j6400aw-washer-dryer-35611213.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS8yLzEvMy9zYW1zdW5nLXdkODBqNjQwMGF3LXdhc2hlci1kcnllci0zNTYxMTIxMy5qcGc=
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/2/1/4/samsung-wd80j6400aw-washer-dryer-35611214.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS8yLzEvNC9zYW1zdW5nLXdkODBqNjQwMGF3LXdhc2hlci1kcnllci0zNTYxMTIxNC5qcGc=
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/2/1/5/samsung-wd80j6400aw-washer-dryer-35611215.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS8yLzEvNS9zYW1zdW5nLXdkODBqNjQwMGF3LXdhc2hlci1kcnllci0zNTYxMTIxNS5qcGc=
  Samsung WD80J6400AW Was-droogcombinatie (84)
  Samsung WD80J6400AW Was-droogcombinatie
  Wehkamp Wehkamp
  8.28886745756926 (437)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  738.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Wehkamp Wehkamp
  8.28886745756926 (437)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  738.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  BCC Alkmaar BCC Alkmaar
  739, 4.750713699999999, 52.6360681 LOW
  173
  good_buy
  most_sold
 • Indesit XWDE 861480X WSSS EU Was-droogcombinatie
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/0/3/5/indesit-xwde-861480x-wsss-eu-24261035.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/8/5/7/indesit-xwde-861480x-wsss-eu-washer-dryer-24930857.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/0/3/5/indesit-xwde-861480x-wsss-eu-24261035.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS8wLzMvNS9pbmRlc2l0LXh3ZGUtODYxNDgweC13c3NzLWV1LTI0MjYxMDM1LmpwZw==
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/8/5/7/indesit-xwde-861480x-wsss-eu-washer-dryer-24930857.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC84LzUvNy9pbmRlc2l0LXh3ZGUtODYxNDgweC13c3NzLWV1LXdhc2hlci1kcnllci0yNDkzMDg1Ny5qcGc=
  Indesit XWDE 861480X WSSS EU Was-droogcombinatie (75)
  7.25 (1)
  Indesit XWDE 861480X WSSS EU Was-droogcombinatie
  Veiligkopen.nu Veiligkopen.nu
  7.582901119596644 (256)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  462.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Veiligkopen.nu Veiligkopen.nu
  7.582901119596644 (256)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  462.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Media Markt Breda Media Markt Breda
  7.2 (1)
  473, 4.7341783, 51.58151429999999 HIGH
  157
  best_reviewed
 • Indesit IWDC 6145 DE Was-droogcombinatie
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/6/9/3/indesit-iwdc-6145--19186693.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/8/9/6/indesit-iwdc6145-washer-dryer-23744896.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/0/9/7/indesit-iwdc6145-washer-dryer-23921097.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/2/4/1/indesit-iwdc6145-washer-dryer-30632241.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/6/9/3/indesit-iwdc-6145--19186693.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi82LzkvMy9pbmRlc2l0LWl3ZGMtNjE0NS0tMTkxODY2OTMuanBn
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/8/9/6/indesit-iwdc6145-washer-dryer-23744896.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC84LzkvNi9pbmRlc2l0LWl3ZGM2MTQ1LXdhc2hlci1kcnllci0yMzc0NDg5Ni5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/0/9/7/indesit-iwdc6145-washer-dryer-23921097.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS8wLzkvNy9pbmRlc2l0LWl3ZGM2MTQ1LXdhc2hlci1kcnllci0yMzkyMTA5Ny5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/2/4/1/indesit-iwdc6145-washer-dryer-30632241.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi8yLzQvMS9pbmRlc2l0LWl3ZGM2MTQ1LXdhc2hlci1kcnllci0zMDYzMjI0MS5qcGc=
  Indesit IWDC 6145 DE Was-droogcombinatie (75)
  7.144783303234299 (8)
  Indesit IWDC 6145 DE Was-droogcombinatie
  Wehkamp Wehkamp
  8.28886745756926 (437)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  362.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Wehkamp Wehkamp
  8.28886745756926 (437)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  362.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  BCC Deventer BCC Deventer
  362.95, 6.1968027, 52.2465087 LOW
  115
  good_buy
 • Siemens WT45W273NL Was-droogcombinatie
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/8/9/6/siemens-wt45w273nl-25211896.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/0/1/6/siemens-wt45w273nl-25212016.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/3/8/1/siemens-wt45w273nl-washer-dryer-26541381.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/3/8/2/siemens-wt45w273nl-washer-dryer-26541382.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/3/8/3/siemens-wt45w273nl-washer-dryer-26541383.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/3/8/4/siemens-wt45w273nl-washer-dryer-26541384.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/8/9/6/siemens-wt45w273nl-25211896.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS84LzkvNi9zaWVtZW5zLXd0NDV3MjczbmwtMjUyMTE4OTYuanBn
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/0/1/6/siemens-wt45w273nl-25212016.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi8wLzEvNi9zaWVtZW5zLXd0NDV3MjczbmwtMjUyMTIwMTYuanBn
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/3/8/1/siemens-wt45w273nl-washer-dryer-26541381.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS8zLzgvMS9zaWVtZW5zLXd0NDV3Mjczbmwtd2FzaGVyLWRyeWVyLTI2NTQxMzgxLmpwZw==
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/3/8/2/siemens-wt45w273nl-washer-dryer-26541382.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS8zLzgvMi9zaWVtZW5zLXd0NDV3Mjczbmwtd2FzaGVyLWRyeWVyLTI2NTQxMzgyLmpwZw==
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/3/8/3/siemens-wt45w273nl-washer-dryer-26541383.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS8zLzgvMy9zaWVtZW5zLXd0NDV3Mjczbmwtd2FzaGVyLWRyeWVyLTI2NTQxMzgzLmpwZw==
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/3/8/4/siemens-wt45w273nl-washer-dryer-26541384.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS8zLzgvNC9zaWVtZW5zLXd0NDV3Mjczbmwtd2FzaGVyLWRyeWVyLTI2NTQxMzg0LmpwZw==
  Siemens WT45W273NL Was-droogcombinatie (54)
  Siemens WT45W273NL Was-droogcombinatie
  Kitchenonline.nl Kitchenonline.nl
  7.2 (1)
  799, 3d (offer_sdt_3_days)
  Kitchenonline.nl Kitchenonline.nl
  7.2 (1)
  799, 3d (offer_sdt_3_days)
  2
  good_buy
 • Miele TMV840 WP
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/4/8/9/miele-tmv840-wp-30562489.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/4/9/0/miele-tmv840-wp-30562490.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/4/9/1/miele-tmv840-wp-30562491.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/4/9/2/miele-tmv840-wp-30562492.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/5/0/5/miele-tmv840-wp-30564505.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/6/2/1/miele-tmv840-wp-30564621.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/7/0/5/miele-tmv840-wp-30564705.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/4/8/9/miele-tmv840-wp-30562489.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi80LzgvOS9taWVsZS10bXY4NDAtd3AtMzA1NjI0ODkuanBn
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/4/9/0/miele-tmv840-wp-30562490.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi80LzkvMC9taWVsZS10bXY4NDAtd3AtMzA1NjI0OTAuanBn
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/4/9/1/miele-tmv840-wp-30562491.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi80LzkvMS9taWVsZS10bXY4NDAtd3AtMzA1NjI0OTEuanBn
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/4/9/2/miele-tmv840-wp-30562492.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi80LzkvMi9taWVsZS10bXY4NDAtd3AtMzA1NjI0OTIuanBn
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/5/0/5/miele-tmv840-wp-30564505.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC81LzAvNS9taWVsZS10bXY4NDAtd3AtMzA1NjQ1MDUuanBn
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/6/2/1/miele-tmv840-wp-30564621.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC82LzIvMS9taWVsZS10bXY4NDAtd3AtMzA1NjQ2MjEuanBn
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/7/0/5/miele-tmv840-wp-30564705.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC83LzAvNS9taWVsZS10bXY4NDAtd3AtMzA1NjQ3MDUuanBn
  Miele TMV840 WP (41)
  Miele TMV840 WP
  Expert Oldenzaal Expert Oldenzaal
  2049, 6.9192287, 52.3093538 NONE
  Expert Oldenzaal Expert Oldenzaal
  2049, 6.9192287, 52.3093538 NONE
  1
 • AEG L99696HWD Was-droogcombinatie
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/7/5/4/aeg-l99696hwd-24191754.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/2/0/0/aeg-l99696hwd-washer-dryer-24368200.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/6/6/aeg-l99696hwd-washer-dryer-37299866.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/6/7/aeg-l99696hwd-washer-dryer-37299867.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/6/8/aeg-l99696hwd-washer-dryer-37299868.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/6/9/aeg-l99696hwd-washer-dryer-37299869.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/7/0/aeg-l99696hwd-washer-dryer-37299870.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/7/1/aeg-l99696hwd-washer-dryer-37299871.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/7/2/aeg-l99696hwd-washer-dryer-37299872.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/7/3/aeg-l99696hwd-washer-dryer-37299873.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/3/1/3/aeg-l99696hwd-51272313.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/3/1/4/aeg-l99696hwd-51272314.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/3/1/5/aeg-l99696hwd-51272315.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/3/1/6/aeg-l99696hwd-51272316.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/3/1/7/aeg-l99696hwd-51272317.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/3/1/8/aeg-l99696hwd-51272318.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/3/1/9/aeg-l99696hwd-51272319.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/3/2/0/aeg-l99696hwd-51272320.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/3/2/1/aeg-l99696hwd-51272321.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/3/2/2/aeg-l99696hwd-51272322.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/3/2/3/aeg-l99696hwd-51272323.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/3/2/4/aeg-l99696hwd-51272324.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/3/2/5/aeg-l99696hwd-51272325.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/3/2/6/aeg-l99696hwd-51272326.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/7/5/4/aeg-l99696hwd-24191754.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS83LzUvNC9hZWctbDk5Njk2aHdkLTI0MTkxNzU0LmpwZw==
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/2/0/0/aeg-l99696hwd-washer-dryer-24368200.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8yLzAvMC9hZWctbDk5Njk2aHdkLXdhc2hlci1kcnllci0yNDM2ODIwMC5qcGc=
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/6/6/aeg-l99696hwd-washer-dryer-37299866.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS84LzYvNi9hZWctbDk5Njk2aHdkLXdhc2hlci1kcnllci0zNzI5OTg2Ni5qcGc=
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/6/7/aeg-l99696hwd-washer-dryer-37299867.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS84LzYvNy9hZWctbDk5Njk2aHdkLXdhc2hlci1kcnllci0zNzI5OTg2Ny5qcGc=
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/6/8/aeg-l99696hwd-washer-dryer-37299868.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS84LzYvOC9hZWctbDk5Njk2aHdkLXdhc2hlci1kcnllci0zNzI5OTg2OC5qcGc=
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/6/9/aeg-l99696hwd-washer-dryer-37299869.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS84LzYvOS9hZWctbDk5Njk2aHdkLXdhc2hlci1kcnllci0zNzI5OTg2OS5qcGc=
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/7/0/aeg-l99696hwd-washer-dryer-37299870.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS84LzcvMC9hZWctbDk5Njk2aHdkLXdhc2hlci1kcnllci0zNzI5OTg3MC5qcGc=
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/7/1/aeg-l99696hwd-washer-dryer-37299871.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS84LzcvMS9hZWctbDk5Njk2aHdkLXdhc2hlci1kcnllci0zNzI5OTg3MS5qcGc=
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/7/2/aeg-l99696hwd-washer-dryer-37299872.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS84LzcvMi9hZWctbDk5Njk2aHdkLXdhc2hlci1kcnllci0zNzI5OTg3Mi5qcGc=
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/7/3/aeg-l99696hwd-washer-dryer-37299873.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS84LzcvMy9hZWctbDk5Njk2aHdkLXdhc2hlci1kcnllci0zNzI5OTg3My5qcGc=
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/3/1/3/aeg-l99696hwd-51272313.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi8zLzEvMy9hZWctbDk5Njk2aHdkLTUxMjcyMzEzLmpwZw==
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/3/1/4/aeg-l99696hwd-51272314.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi8zLzEvNC9hZWctbDk5Njk2aHdkLTUxMjcyMzE0LmpwZw==
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/3/1/5/aeg-l99696hwd-51272315.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi8zLzEvNS9hZWctbDk5Njk2aHdkLTUxMjcyMzE1LmpwZw==
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/3/1/6/aeg-l99696hwd-51272316.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi8zLzEvNi9hZWctbDk5Njk2aHdkLTUxMjcyMzE2LmpwZw==
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/3/1/7/aeg-l99696hwd-51272317.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi8zLzEvNy9hZWctbDk5Njk2aHdkLTUxMjcyMzE3LmpwZw==
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/3/1/8/aeg-l99696hwd-51272318.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi8zLzEvOC9hZWctbDk5Njk2aHdkLTUxMjcyMzE4LmpwZw==
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/3/1/9/aeg-l99696hwd-51272319.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi8zLzEvOS9hZWctbDk5Njk2aHdkLTUxMjcyMzE5LmpwZw==
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/3/2/0/aeg-l99696hwd-51272320.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi8zLzIvMC9hZWctbDk5Njk2aHdkLTUxMjcyMzIwLmpwZw==
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/3/2/1/aeg-l99696hwd-51272321.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi8zLzIvMS9hZWctbDk5Njk2aHdkLTUxMjcyMzIxLmpwZw==
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/3/2/2/aeg-l99696hwd-51272322.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi8zLzIvMi9hZWctbDk5Njk2aHdkLTUxMjcyMzIyLmpwZw==
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/3/2/3/aeg-l99696hwd-51272323.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi8zLzIvMy9hZWctbDk5Njk2aHdkLTUxMjcyMzIzLmpwZw==
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/3/2/4/aeg-l99696hwd-51272324.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi8zLzIvNC9hZWctbDk5Njk2aHdkLTUxMjcyMzI0LmpwZw==
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/3/2/5/aeg-l99696hwd-51272325.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi8zLzIvNS9hZWctbDk5Njk2aHdkLTUxMjcyMzI1LmpwZw==
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/3/2/6/aeg-l99696hwd-51272326.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi8zLzIvNi9hZWctbDk5Njk2aHdkLTUxMjcyMzI2LmpwZw==
  AEG L99696HWD Was-droogcombinatie (34)
  4.25 (1)
  AEG L99696HWD Was-droogcombinatie
  BeterWitgoed.nl BeterWitgoed.nl
  8.526934083242326 (40)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  1250, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  BeterWitgoed.nl BeterWitgoed.nl
  8.526934083242326 (40)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  1250, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Media Markt Breda Media Markt Breda
  7.2 (1)
  1297, 4.7341783, 51.58151429999999 LOW
  305
 • Indesit XWDA 751480X WWWG EU Was-droogcombinatie
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/4/7/2/indesit-xwda751480xwwwgeu-24188472.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/3/7/8/indesit-xwda-751480x-wwwg-eu-washer-dryer-24929378.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/4/7/2/indesit-xwda751480xwwwgeu-24188472.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC80LzcvMi9pbmRlc2l0LXh3ZGE3NTE0ODB4d3d3Z2V1LTI0MTg4NDcyLmpwZw==
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/3/7/8/indesit-xwda-751480x-wwwg-eu-washer-dryer-24929378.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS8zLzcvOC9pbmRlc2l0LXh3ZGEtNzUxNDgweC13d3dnLWV1LXdhc2hlci1kcnllci0yNDkyOTM3OC5qcGc=
  Indesit XWDA 751480X WWWG EU Was-droogcombinatie (33)
  Indesit XWDA 751480X WWWG EU Was-droogcombinatie
  Witgoedhuis.nl Witgoedhuis.nl
  9.244439147111121 (32)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  389, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Witgoedhuis.nl Witgoedhuis.nl
  9.244439147111121 (32)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  389, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  BCC Arnhem BCC Arnhem
  399, 5.874173, 51.950517 LOW
  14
 • Indesit XWDE 861480X W Was-droogcombinatie
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/6/1/0/indesit-lave-linge-sechant-a-xwde-861480x-w--38081610.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/6/1/0/indesit-lave-linge-sechant-a-xwde-861480x-w--38081610.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS82LzEvMC9pbmRlc2l0LWxhdmUtbGluZ2Utc2VjaGFudC1hLXh3ZGUtODYxNDgweC13LS0zODA4MTYxMC5qcGc=
  Indesit XWDE 861480X W Was-droogcombinatie (21)
  Indesit XWDE 861480X W Was-droogcombinatie
  Witgoedhuis.nl Witgoedhuis.nl
  9.244439147111121 (32)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  489, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Witgoedhuis.nl Witgoedhuis.nl
  9.244439147111121 (32)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  489, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  1
 • Miele WT 2796 WPM
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/9/3/miele-wt-2796-wpm-24941993.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/9/3/miele-wt-2796-wpm-24941993.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS85LzkvMy9taWVsZS13dC0yNzk2LXdwbS0yNDk0MTk5My5qcGc=
  Miele WT 2796 WPM (20)
  Miele WT 2796 WPM
  Wehkamp Wehkamp
  8.28886745756926 (437)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  1690, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Wehkamp Wehkamp
  8.28886745756926 (437)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  1690, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  BCC Lelystad BCC Lelystad
  1690, 5.473474899999999, 52.5086422 LOW
  3
 • Bosch Avantixx 7/4 WVH28441NL Was-droogcombinatie
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/2/4/1/bosch-wvh28441nl-19806241.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/8/1/4/bosch-wvh28441nl-23918814.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/8/1/5/bosch-wvh28441nl-23918815.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/8/1/6/bosch-wvh28441nl-23918816.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/2/4/1/bosch-wvh28441nl-19806241.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi8yLzQvMS9ib3NjaC13dmgyODQ0MW5sLTE5ODA2MjQxLmpwZw==
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/8/1/4/bosch-wvh28441nl-23918814.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC84LzEvNC9ib3NjaC13dmgyODQ0MW5sLTIzOTE4ODE0LmpwZw==
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/8/1/5/bosch-wvh28441nl-23918815.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC84LzEvNS9ib3NjaC13dmgyODQ0MW5sLTIzOTE4ODE1LmpwZw==
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/8/1/6/bosch-wvh28441nl-23918816.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC84LzEvNi9ib3NjaC13dmgyODQ0MW5sLTIzOTE4ODE2LmpwZw==
  Bosch Avantixx 7/4 WVH28441NL Was-droogcombinatie (18)
  6.75 (1)
  Bosch Avantixx 7/4 WVH28441NL Was-droogcombinatie
  Veiligkopen.nu Veiligkopen.nu
  7.582901119596644 (256)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  849, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Veiligkopen.nu Veiligkopen.nu
  7.582901119596644 (256)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  849, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  1
 • Bosch WVG30441NL Was-droogcombinatie
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/6/0/0/bosch-wvg30441nl-33609600.jpg?m=aHR0cDovL2ltYWdlcy5iY2MubmwvaW1hZ2VzLzg2ODk2XzE0MzA0NDU4NTVfZGV0YWlsLnBuZw==
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/7/2/0/bosch-wvg30441nl-38771720.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5iZXRlcndpdGdvZWQubmwvcGl4L3Byb2R1Y3QvNGVmNzg5MWUzZTUzMjI4MmZhZjhiMjUyNGQxMGE4ODMubC5wbmc=
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/2/7/1/bosch-wvg30441nl-45130271.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5lcC5ubC9pbWFnZXMvcmVzaXplZHBuZy8zMDAvMzAwL3VwbG9hZHMvcHJvZHVjdF9mb3Rvcy9waG90b21hbmFnZXIvYm9zY2hfd3ZnMzA0NDFubF93aXRfd2FzX2Ryb29nY29tYmluYXRpZS5qcGc=
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/6/9/3/bosch-wvg30441nl-washer-dryer-45258693.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/6/9/4/bosch-wvg30441nl-washer-dryer-45258694.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/6/9/5/bosch-wvg30441nl-washer-dryer-45258695.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/6/0/0/bosch-wvg30441nl-33609600.jpg?m=aHR0cDovL2ltYWdlcy5iY2MubmwvaW1hZ2VzLzg2ODk2XzE0MzA0NDU4NTVfZGV0YWlsLnBuZw==
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/7/2/0/bosch-wvg30441nl-38771720.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5iZXRlcndpdGdvZWQubmwvcGl4L3Byb2R1Y3QvNGVmNzg5MWUzZTUzMjI4MmZhZjhiMjUyNGQxMGE4ODMubC5wbmc=
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/2/7/1/bosch-wvg30441nl-45130271.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5lcC5ubC9pbWFnZXMvcmVzaXplZHBuZy8zMDAvMzAwL3VwbG9hZHMvcHJvZHVjdF9mb3Rvcy9waG90b21hbmFnZXIvYm9zY2hfd3ZnMzA0NDFubF93aXRfd2FzX2Ryb29nY29tYmluYXRpZS5qcGc=
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/6/9/3/bosch-wvg30441nl-washer-dryer-45258693.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC82LzkvMy9ib3NjaC13dmczMDQ0MW5sLXdhc2hlci1kcnllci00NTI1ODY5My5qcGc=
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/6/9/4/bosch-wvg30441nl-washer-dryer-45258694.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC82LzkvNC9ib3NjaC13dmczMDQ0MW5sLXdhc2hlci1kcnllci00NTI1ODY5NC5qcGc=
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/6/9/5/bosch-wvg30441nl-washer-dryer-45258695.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC82LzkvNS9ib3NjaC13dmczMDQ0MW5sLXdhc2hlci1kcnllci00NTI1ODY5NS5qcGc=
  Bosch WVG30441NL Was-droogcombinatie (16)
  Bosch WVG30441NL Was-droogcombinatie
  Mediamarkt.nl Mediamarkt.nl
  8.509608304412133 (4936)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  919, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Mediamarkt.nl Mediamarkt.nl
  8.509608304412133 (4936)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  919, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Media Markt Breda Media Markt Breda
  7.2 (1)
  919, 4.7341783, 51.58151429999999 LOW
  151
  good_buy
 • LG F1496AD1 Was-droogcombinatie
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/9/0/8/lg-f1496ad1-46045908.jpg?m=aHR0cHM6Ly93d3cuNGxhdW5jaC5ubC9zaG9wL2RhdGFzaGVldC9pbWFnZXNydi5waHA/c2l6ZT1zbWFsbCZwcm9kdWN0aWQ9MzY4MzEz
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/4/5/7/lg-f1496ad1-51907457.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/6/0/2/lg-f1496ad1-washer-dryer-52009602.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/6/0/4/lg-f1496ad1-washer-dryer-52009604.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/6/0/5/lg-f1496ad1-washer-dryer-52009605.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/6/0/6/lg-f1496ad1-washer-dryer-52009606.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/6/0/7/lg-f1496ad1-washer-dryer-52009607.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/9/0/8/lg-f1496ad1-46045908.jpg?m=aHR0cHM6Ly93d3cuNGxhdW5jaC5ubC9zaG9wL2RhdGFzaGVldC9pbWFnZXNydi5waHA/c2l6ZT1zbWFsbCZwcm9kdWN0aWQ9MzY4MzEz
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/4/5/7/lg-f1496ad1-51907457.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy80LzUvNy9sZy1mMTQ5NmFkMS01MTkwNzQ1Ny5qcGc=
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/6/0/2/lg-f1496ad1-washer-dryer-52009602.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS82LzAvMi9sZy1mMTQ5NmFkMS13YXNoZXItZHJ5ZXItNTIwMDk2MDIuanBn
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/6/0/4/lg-f1496ad1-washer-dryer-52009604.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS82LzAvNC9sZy1mMTQ5NmFkMS13YXNoZXItZHJ5ZXItNTIwMDk2MDQuanBn
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/6/0/5/lg-f1496ad1-washer-dryer-52009605.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS82LzAvNS9sZy1mMTQ5NmFkMS13YXNoZXItZHJ5ZXItNTIwMDk2MDUuanBn
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/6/0/6/lg-f1496ad1-washer-dryer-52009606.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS82LzAvNi9sZy1mMTQ5NmFkMS13YXNoZXItZHJ5ZXItNTIwMDk2MDYuanBn
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/6/0/7/lg-f1496ad1-washer-dryer-52009607.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS82LzAvNy9sZy1mMTQ5NmFkMS13YXNoZXItZHJ5ZXItNTIwMDk2MDcuanBn
  LG F1496AD1 Was-droogcombinatie (16)
  LG F1496AD1 Was-droogcombinatie
  Wehkamp Wehkamp
  8.28886745756926 (437)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  548.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Wehkamp Wehkamp
  8.28886745756926 (437)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  548.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  BCC Utrecht The Wall BCC Utrecht The Wall
  548.95, 5.056654, 52.1063919 LOW
  130
 • LG F1496AD1 Was-droogcombinatie
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/1/7/3/lg-f-1496-ad-1-44233173.jpg?m=aHR0cDovL2Fzc2V0cy53ZWhrYW1wLmNvbS9pL3dlaGthbXAvNjE0NDQxX3BiXzAxP3c9NTAwJmg9NTAw
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/1/7/4/lg-f-1496-ad-1-44233174.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5ib2JzaG9wLm5sL2NhdGFsb2cvcHJvZHVjdF9pbWFnZS5waHA/dHlwZT1wcm9kdWN0SW1hZ2Umc2l6ZT1leHBvcnQmaWQ9ODM2NDAmaW1hZ2VJZD05NDcxNCZyZWY9dmVyZ2VsaWprbmw=
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/2/8/lg-f-1496-ad-1-44470028.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5ib2JzaG9wLmJlL2NhdGFsb2cvcHJvZHVjdF9pbWFnZS5waHA/dHlwZT1wcm9kdWN0SW1hZ2Umc2l6ZT1leHBvcnQmaWQ9ODM2NDAmaW1hZ2VJZD05NDcxNCZyZWY9dmVyZ2VsaWprYmU=
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/8/3/lg-f-1496-ad-1-46258083.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/8/5/lg-f-1496-ad-1-46258085.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/8/6/lg-f-1496-ad-1-46258086.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/8/7/lg-f-1496-ad-1-46258087.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/8/8/lg-f-1496-ad-1-46258088.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/5/9/7/lg-f1496ad1-washer-dryer-52009597.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/5/9/8/lg-f1496ad1-washer-dryer-52009598.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/5/9/9/lg-f1496ad1-washer-dryer-52009599.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/6/0/0/lg-f1496ad1-washer-dryer-52009600.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/6/0/1/lg-f1496ad1-washer-dryer-52009601.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/1/7/3/lg-f-1496-ad-1-44233173.jpg?m=aHR0cDovL2Fzc2V0cy53ZWhrYW1wLmNvbS9pL3dlaGthbXAvNjE0NDQxX3BiXzAxP3c9NTAwJmg9NTAw
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/1/7/4/lg-f-1496-ad-1-44233174.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5ib2JzaG9wLm5sL2NhdGFsb2cvcHJvZHVjdF9pbWFnZS5waHA/dHlwZT1wcm9kdWN0SW1hZ2Umc2l6ZT1leHBvcnQmaWQ9ODM2NDAmaW1hZ2VJZD05NDcxNCZyZWY9dmVyZ2VsaWprbmw=
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/2/8/lg-f-1496-ad-1-44470028.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5ib2JzaG9wLmJlL2NhdGFsb2cvcHJvZHVjdF9pbWFnZS5waHA/dHlwZT1wcm9kdWN0SW1hZ2Umc2l6ZT1leHBvcnQmaWQ9ODM2NDAmaW1hZ2VJZD05NDcxNCZyZWY9dmVyZ2VsaWprYmU=
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/8/3/lg-f-1496-ad-1-46258083.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8wLzgvMy9sZy1mLTE0OTYtYWQtMS00NjI1ODA4My5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/8/5/lg-f-1496-ad-1-46258085.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8wLzgvNS9sZy1mLTE0OTYtYWQtMS00NjI1ODA4NS5qcGc=
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/8/6/lg-f-1496-ad-1-46258086.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8wLzgvNi9sZy1mLTE0OTYtYWQtMS00NjI1ODA4Ni5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/8/7/lg-f-1496-ad-1-46258087.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8wLzgvNy9sZy1mLTE0OTYtYWQtMS00NjI1ODA4Ny5qcGc=
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/8/8/lg-f-1496-ad-1-46258088.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8wLzgvOC9sZy1mLTE0OTYtYWQtMS00NjI1ODA4OC5qcGc=
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/5/9/7/lg-f1496ad1-washer-dryer-52009597.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS81LzkvNy9sZy1mMTQ5NmFkMS13YXNoZXItZHJ5ZXItNTIwMDk1OTcuanBn
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/5/9/8/lg-f1496ad1-washer-dryer-52009598.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS81LzkvOC9sZy1mMTQ5NmFkMS13YXNoZXItZHJ5ZXItNTIwMDk1OTguanBn
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/5/9/9/lg-f1496ad1-washer-dryer-52009599.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS81LzkvOS9sZy1mMTQ5NmFkMS13YXNoZXItZHJ5ZXItNTIwMDk1OTkuanBn
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/6/0/0/lg-f1496ad1-washer-dryer-52009600.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS82LzAvMC9sZy1mMTQ5NmFkMS13YXNoZXItZHJ5ZXItNTIwMDk2MDAuanBn
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/6/0/1/lg-f1496ad1-washer-dryer-52009601.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS82LzAvMS9sZy1mMTQ5NmFkMS13YXNoZXItZHJ5ZXItNTIwMDk2MDEuanBn
  LG F1496AD1 Was-droogcombinatie (15)
  LG F1496AD1 Was-droogcombinatie
  Redcoon Redcoon
  8.088194156085002 (424)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  599, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Redcoon Redcoon
  8.088194156085002 (424)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  599, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  1
 • AEG L76680WD Was-droogcombinatie
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/2/4/4/aeg-l76680wd-washer-dryer-25158244.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/8/8/4/aeg-l76680wd-washer-dryer-37298884.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/8/8/5/aeg-l76680wd-washer-dryer-37298885.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/8/8/6/aeg-l76680wd-washer-dryer-37298886.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/8/8/7/aeg-l76680wd-washer-dryer-37298887.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/8/8/8/aeg-l76680wd-washer-dryer-37298888.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/8/8/9/aeg-l76680wd-washer-dryer-37298889.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/8/9/0/aeg-l76680wd-washer-dryer-37298890.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/3/4/6/aeg-l76680wd-washer-dryer-53653346.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/3/4/7/aeg-l76680wd-washer-dryer-53653347.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/3/4/8/aeg-l76680wd-washer-dryer-53653348.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/3/4/9/aeg-l76680wd-washer-dryer-53653349.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/3/5/0/aeg-l76680wd-washer-dryer-53653350.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/2/4/4/aeg-l76680wd-washer-dryer-25158244.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8yLzQvNC9hZWctbDc2Njgwd2Qtd2FzaGVyLWRyeWVyLTI1MTU4MjQ0LmpwZw==
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/8/8/4/aeg-l76680wd-washer-dryer-37298884.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC84LzgvNC9hZWctbDc2Njgwd2Qtd2FzaGVyLWRyeWVyLTM3Mjk4ODg0LmpwZw==
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/8/8/5/aeg-l76680wd-washer-dryer-37298885.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC84LzgvNS9hZWctbDc2Njgwd2Qtd2FzaGVyLWRyeWVyLTM3Mjk4ODg1LmpwZw==
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/8/8/6/aeg-l76680wd-washer-dryer-37298886.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC84LzgvNi9hZWctbDc2Njgwd2Qtd2FzaGVyLWRyeWVyLTM3Mjk4ODg2LmpwZw==
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/8/8/7/aeg-l76680wd-washer-dryer-37298887.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC84LzgvNy9hZWctbDc2Njgwd2Qtd2FzaGVyLWRyeWVyLTM3Mjk4ODg3LmpwZw==
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/8/8/8/aeg-l76680wd-washer-dryer-37298888.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC84LzgvOC9hZWctbDc2Njgwd2Qtd2FzaGVyLWRyeWVyLTM3Mjk4ODg4LmpwZw==
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/8/8/9/aeg-l76680wd-washer-dryer-37298889.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC84LzgvOS9hZWctbDc2Njgwd2Qtd2FzaGVyLWRyeWVyLTM3Mjk4ODg5LmpwZw==
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/8/9/0/aeg-l76680wd-washer-dryer-37298890.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC84LzkvMC9hZWctbDc2Njgwd2Qtd2FzaGVyLWRyeWVyLTM3Mjk4ODkwLmpwZw==
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/3/4/6/aeg-l76680wd-washer-dryer-53653346.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy8zLzQvNi9hZWctbDc2Njgwd2Qtd2FzaGVyLWRyeWVyLTUzNjUzMzQ2LmpwZw==
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/3/4/7/aeg-l76680wd-washer-dryer-53653347.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy8zLzQvNy9hZWctbDc2Njgwd2Qtd2FzaGVyLWRyeWVyLTUzNjUzMzQ3LmpwZw==
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/3/4/8/aeg-l76680wd-washer-dryer-53653348.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy8zLzQvOC9hZWctbDc2Njgwd2Qtd2FzaGVyLWRyeWVyLTUzNjUzMzQ4LmpwZw==
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/3/4/9/aeg-l76680wd-washer-dryer-53653349.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy8zLzQvOS9hZWctbDc2Njgwd2Qtd2FzaGVyLWRyeWVyLTUzNjUzMzQ5LmpwZw==
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/3/5/0/aeg-l76680wd-washer-dryer-53653350.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy8zLzUvMC9hZWctbDc2Njgwd2Qtd2FzaGVyLWRyeWVyLTUzNjUzMzUwLmpwZw==
  AEG L76680WD Was-droogcombinatie (14)
  AEG L76680WD Was-droogcombinatie
  Veiligkopen.nu Veiligkopen.nu
  7.582901119596644 (256)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  719, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Veiligkopen.nu Veiligkopen.nu
  7.582901119596644 (256)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  719, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  1
 • AEG L87695NWD Was-droogcombinatie
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/6/2/9/aeg-l-87695-nwd-48713629.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5iZXRlcndpdGdvZWQubmwvcGl4L3Byb2R1Y3QvUFNBQVdEMTUwUDAwMDAwNS5qcGc=
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/5/6/4/aeg-l-87695-nwd-52571564.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/8/7/7/aeg-l-87695-nwd-53567877.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/4/7/aeg-l-87695-nwd-54378047.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/4/8/aeg-l-87695-nwd-54378048.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/4/9/aeg-l-87695-nwd-54378049.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/5/0/aeg-l-87695-nwd-54378050.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/5/1/aeg-l-87695-nwd-54378051.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/5/2/aeg-l-87695-nwd-54378052.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/5/3/aeg-l-87695-nwd-54378053.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/5/4/aeg-l-87695-nwd-54378054.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/5/5/aeg-l-87695-nwd-54378055.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/5/6/aeg-l-87695-nwd-54378056.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/5/7/aeg-l-87695-nwd-54378057.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/5/8/aeg-l-87695-nwd-54378058.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/5/9/aeg-l-87695-nwd-54378059.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/6/0/aeg-l-87695-nwd-54378060.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/6/1/aeg-l-87695-nwd-54378061.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/6/2/aeg-l-87695-nwd-54378062.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/6/3/aeg-l-87695-nwd-54378063.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/6/4/aeg-l-87695-nwd-54378064.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/6/5/aeg-l-87695-nwd-54378065.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/6/6/aeg-l-87695-nwd-54378066.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/6/2/9/aeg-l-87695-nwd-48713629.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5iZXRlcndpdGdvZWQubmwvcGl4L3Byb2R1Y3QvUFNBQVdEMTUwUDAwMDAwNS5qcGc=
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/5/6/4/aeg-l-87695-nwd-52571564.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS81LzYvNC9hZWctbC04NzY5NS1ud2QtNTI1NzE1NjQuanBn
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/8/7/7/aeg-l-87695-nwd-53567877.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy84LzcvNy9hZWctbC04NzY5NS1ud2QtNTM1Njc4NzcuanBn
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/4/7/aeg-l-87695-nwd-54378047.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8wLzQvNy9hZWctbC04NzY5NS1ud2QtNTQzNzgwNDcuanBn
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/4/8/aeg-l-87695-nwd-54378048.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8wLzQvOC9hZWctbC04NzY5NS1ud2QtNTQzNzgwNDguanBn
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/4/9/aeg-l-87695-nwd-54378049.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8wLzQvOS9hZWctbC04NzY5NS1ud2QtNTQzNzgwNDkuanBn
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/5/0/aeg-l-87695-nwd-54378050.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8wLzUvMC9hZWctbC04NzY5NS1ud2QtNTQzNzgwNTAuanBn
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/5/1/aeg-l-87695-nwd-54378051.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8wLzUvMS9hZWctbC04NzY5NS1ud2QtNTQzNzgwNTEuanBn
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/5/2/aeg-l-87695-nwd-54378052.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8wLzUvMi9hZWctbC04NzY5NS1ud2QtNTQzNzgwNTIuanBn
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/5/3/aeg-l-87695-nwd-54378053.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8wLzUvMy9hZWctbC04NzY5NS1ud2QtNTQzNzgwNTMuanBn
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/5/4/aeg-l-87695-nwd-54378054.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8wLzUvNC9hZWctbC04NzY5NS1ud2QtNTQzNzgwNTQuanBn
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/5/5/aeg-l-87695-nwd-54378055.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8wLzUvNS9hZWctbC04NzY5NS1ud2QtNTQzNzgwNTUuanBn
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/5/6/aeg-l-87695-nwd-54378056.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8wLzUvNi9hZWctbC04NzY5NS1ud2QtNTQzNzgwNTYuanBn
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/5/7/aeg-l-87695-nwd-54378057.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8wLzUvNy9hZWctbC04NzY5NS1ud2QtNTQzNzgwNTcuanBn
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/5/8/aeg-l-87695-nwd-54378058.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8wLzUvOC9hZWctbC04NzY5NS1ud2QtNTQzNzgwNTguanBn
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/5/9/aeg-l-87695-nwd-54378059.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8wLzUvOS9hZWctbC04NzY5NS1ud2QtNTQzNzgwNTkuanBn
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/6/0/aeg-l-87695-nwd-54378060.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8wLzYvMC9hZWctbC04NzY5NS1ud2QtNTQzNzgwNjAuanBn
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/6/1/aeg-l-87695-nwd-54378061.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8wLzYvMS9hZWctbC04NzY5NS1ud2QtNTQzNzgwNjEuanBn
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/6/2/aeg-l-87695-nwd-54378062.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8wLzYvMi9hZWctbC04NzY5NS1ud2QtNTQzNzgwNjIuanBn
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/6/3/aeg-l-87695-nwd-54378063.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8wLzYvMy9hZWctbC04NzY5NS1ud2QtNTQzNzgwNjMuanBn
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/6/4/aeg-l-87695-nwd-54378064.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8wLzYvNC9hZWctbC04NzY5NS1ud2QtNTQzNzgwNjQuanBn
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/6/5/aeg-l-87695-nwd-54378065.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8wLzYvNS9hZWctbC04NzY5NS1ud2QtNTQzNzgwNjUuanBn
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/6/6/aeg-l-87695-nwd-54378066.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8wLzYvNi9hZWctbC04NzY5NS1ud2QtNTQzNzgwNjYuanBn
  AEG L87695NWD Was-droogcombinatie (14)
  AEG L87695NWD Was-droogcombinatie
  BeterWitgoed.nl BeterWitgoed.nl
  8.526934083242326 (40)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  999, 4d (offer_sdt_4_days)
  BeterWitgoed.nl BeterWitgoed.nl
  8.526934083242326 (40)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  999, 4d (offer_sdt_4_days)
  123Apparatuur & Brink Keukens Tiel 123Apparatuur & Brink Keukens Tiel
  8.25 (4)
  999.01, 5.4316688, 51.9057259 NONE
  287
 • LG F1612WD Was-droogcombinatie
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/0/0/7/lg-f1612wd-24845007.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/4/9/2/lg-f1612wd-24847492.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/8/2/6/lg-f1612wd-washer-dryer-24997826.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/8/2/7/lg-f1612wd-washer-dryer-24997827.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/8/2/8/lg-f1612wd-washer-dryer-24997828.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/0/0/7/lg-f1612wd-24845007.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS8wLzAvNy9sZy1mMTYxMndkLTI0ODQ1MDA3LmpwZw==
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/4/9/2/lg-f1612wd-24847492.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy80LzkvMi9sZy1mMTYxMndkLTI0ODQ3NDkyLmpwZw==
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/8/2/6/lg-f1612wd-washer-dryer-24997826.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy84LzIvNi9sZy1mMTYxMndkLXdhc2hlci1kcnllci0yNDk5NzgyNi5qcGc=
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/8/2/7/lg-f1612wd-washer-dryer-24997827.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy84LzIvNy9sZy1mMTYxMndkLXdhc2hlci1kcnllci0yNDk5NzgyNy5qcGc=
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/8/2/8/lg-f1612wd-washer-dryer-24997828.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy84LzIvOC9sZy1mMTYxMndkLXdhc2hlci1kcnllci0yNDk5NzgyOC5qcGc=
  LG F1612WD Was-droogcombinatie (9)
  LG F1612WD Was-droogcombinatie
  Veiligkopen.nu Veiligkopen.nu
  7.582901119596644 (256)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  818.01, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Veiligkopen.nu Veiligkopen.nu
  7.582901119596644 (256)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  818.01, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  818.02, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  45
 • Whirlpool WWDC 9614
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/6/7/3/whirlpool-wwdc-9614-50702673.jpg?m=aHR0cHM6Ly9tZWRpYS5leHBlcnQubmwvSW1hZ2VzL1Byb2R1Y3RzLzM3MjUwMjg3MC5qcGc=
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/8/6/5/whirlpool-wwdc-9614-51687865.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5lcC5ubC9pbWFnZXMvcmVzaXplZHBuZy8zMDAvMzAwL3VwbG9hZHMvcHJvZHVjdF9mb3Rvcy9waG90b21hbmFnZXIvd2hpcmxwb29sX3d3ZGNfOTYxNF93aXRfd2FzX2Ryb29nY29tYmluYXRpZS5wbmc=
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/5/3/1/whirlpool-wwdc-9614-52103531.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/4/1/1/whirlpool-wwdc-9614-52400411.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/6/7/3/whirlpool-wwdc-9614-50702673.jpg?m=aHR0cHM6Ly9tZWRpYS5leHBlcnQubmwvSW1hZ2VzL1Byb2R1Y3RzLzM3MjUwMjg3MC5qcGc=
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/8/6/5/whirlpool-wwdc-9614-51687865.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5lcC5ubC9pbWFnZXMvcmVzaXplZHBuZy8zMDAvMzAwL3VwbG9hZHMvcHJvZHVjdF9mb3Rvcy9waG90b21hbmFnZXIvd2hpcmxwb29sX3d3ZGNfOTYxNF93aXRfd2FzX2Ryb29nY29tYmluYXRpZS5wbmc=
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/5/3/1/whirlpool-wwdc-9614-52103531.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy81LzMvMS93aGlybHBvb2wtd3dkYy05NjE0LTUyMTAzNTMxLmpwZw==
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/4/1/1/whirlpool-wwdc-9614-52400411.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC80LzEvMS93aGlybHBvb2wtd3dkYy05NjE0LTUyNDAwNDExLmpwZw==
  Whirlpool WWDC 9614 (9)
  Whirlpool WWDC 9614
  Mediamarkt.nl Mediamarkt.nl
  8.509608304412133 (4936)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  699, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Mediamarkt.nl Mediamarkt.nl
  8.509608304412133 (4936)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  699, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Media Markt Breda Media Markt Breda
  7.2 (1)
  699, 4.7341783, 51.58151429999999 LOW
  149
 • Hotpoint AQD1071D 69 EU/A Was-droogcombinatie
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/8/8/1/hotpoint-aqd1071d-69-eu-a-washer-dryer-23902881.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/4/5/hotpoint-ariston-aqd1071d-69-eu-a-washer-dryer-29758045.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/3/3/1/hotpoint-ariston-aqd1071d-69-eu-a-washer-dryer-30651331.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/8/8/1/hotpoint-aqd1071d-69-eu-a-washer-dryer-23902881.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi84LzgvMS9ob3Rwb2ludC1hcWQxMDcxZC02OS1ldS1hLXdhc2hlci1kcnllci0yMzkwMjg4MS5qcGc=
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/4/5/hotpoint-ariston-aqd1071d-69-eu-a-washer-dryer-29758045.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8wLzQvNS9ob3Rwb2ludC1hcmlzdG9uLWFxZDEwNzFkLTY5LWV1LWEtd2FzaGVyLWRyeWVyLTI5NzU4MDQ1LmpwZw==
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/3/3/1/hotpoint-ariston-aqd1071d-69-eu-a-washer-dryer-30651331.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS8zLzMvMS9ob3Rwb2ludC1hcmlzdG9uLWFxZDEwNzFkLTY5LWV1LWEtd2FzaGVyLWRyeWVyLTMwNjUxMzMxLmpwZw==
  Hotpoint AQD1071D 69 EU/A Was-droogcombinatie (9)
  Hotpoint AQD1071D 69 EU/A Was-droogcombinatie
  Otto Otto
  5.922742426309625 (109)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  623.95, ? (offer_sdt_unknown)
  Otto Otto
  5.922742426309625 (109)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  623.95, ? (offer_sdt_unknown)
  1
 • AEG L76680NWD Was-droogcombinatie
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/3/6/1/aeg-l76680nwd-37764361.jpg?m=aHR0cHM6Ly9tZWRpYS5leHBlcnQubmwvSW1hZ2VzL1Byb2R1Y3RzLzM3MjE0Nzk2Ni5qcGc=
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/1/1/0/aeg-l76680nwd-washer-dryer-40696110.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/4/3/0/aeg-l76680nwd-55122430.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/4/3/1/aeg-l76680nwd-55122431.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/4/3/2/aeg-l76680nwd-55122432.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/4/3/3/aeg-l76680nwd-55122433.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/4/3/4/aeg-l76680nwd-55122434.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/4/3/5/aeg-l76680nwd-55122435.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/4/3/6/aeg-l76680nwd-55122436.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/4/3/7/aeg-l76680nwd-55122437.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/4/3/8/aeg-l76680nwd-55122438.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/4/3/9/aeg-l76680nwd-55122439.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/4/4/0/aeg-l76680nwd-55122440.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/4/4/1/aeg-l76680nwd-55122441.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/3/6/7/aeg-l76680nwd-55389367.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/3/6/8/aeg-l76680nwd-55389368.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/3/6/1/aeg-l76680nwd-37764361.jpg?m=aHR0cHM6Ly9tZWRpYS5leHBlcnQubmwvSW1hZ2VzL1Byb2R1Y3RzLzM3MjE0Nzk2Ni5qcGc=
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/1/1/0/aeg-l76680nwd-washer-dryer-40696110.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi8xLzEvMC9hZWctbDc2NjgwbndkLXdhc2hlci1kcnllci00MDY5NjExMC5qcGc=
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/4/3/0/aeg-l76680nwd-55122430.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi80LzMvMC9hZWctbDc2NjgwbndkLTU1MTIyNDMwLmpwZw==
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/4/3/1/aeg-l76680nwd-55122431.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi80LzMvMS9hZWctbDc2NjgwbndkLTU1MTIyNDMxLmpwZw==
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/4/3/2/aeg-l76680nwd-55122432.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi80LzMvMi9hZWctbDc2NjgwbndkLTU1MTIyNDMyLmpwZw==
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/4/3/3/aeg-l76680nwd-55122433.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi80LzMvMy9hZWctbDc2NjgwbndkLTU1MTIyNDMzLmpwZw==
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/4/3/4/aeg-l76680nwd-55122434.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi80LzMvNC9hZWctbDc2NjgwbndkLTU1MTIyNDM0LmpwZw==
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/4/3/5/aeg-l76680nwd-55122435.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi80LzMvNS9hZWctbDc2NjgwbndkLTU1MTIyNDM1LmpwZw==
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/4/3/6/aeg-l76680nwd-55122436.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi80LzMvNi9hZWctbDc2NjgwbndkLTU1MTIyNDM2LmpwZw==
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/4/3/7/aeg-l76680nwd-55122437.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi80LzMvNy9hZWctbDc2NjgwbndkLTU1MTIyNDM3LmpwZw==
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/4/3/8/aeg-l76680nwd-55122438.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi80LzMvOC9hZWctbDc2NjgwbndkLTU1MTIyNDM4LmpwZw==
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/4/3/9/aeg-l76680nwd-55122439.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi80LzMvOS9hZWctbDc2NjgwbndkLTU1MTIyNDM5LmpwZw==
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/4/4/0/aeg-l76680nwd-55122440.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi80LzQvMC9hZWctbDc2NjgwbndkLTU1MTIyNDQwLmpwZw==
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/4/4/1/aeg-l76680nwd-55122441.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi80LzQvMS9hZWctbDc2NjgwbndkLTU1MTIyNDQxLmpwZw==
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/3/6/7/aeg-l76680nwd-55389367.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS8zLzYvNy9hZWctbDc2NjgwbndkLTU1Mzg5MzY3LmpwZw==
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/3/6/8/aeg-l76680nwd-55389368.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS8zLzYvOC9hZWctbDc2NjgwbndkLTU1Mzg5MzY4LmpwZw==
  AEG L76680NWD Was-droogcombinatie (9)
  AEG L76680NWD Was-droogcombinatie
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.019845455652131 (819)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  719, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.019845455652131 (819)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  719, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  719, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  116
 • Bosch WVH28443NL Was-droogcombinatie
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/3/7/7/bosch-wvh28443nl-washer-dryer-25130377.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/3/7/8/bosch-wvh28443nl-washer-dryer-25130378.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/3/7/9/bosch-wvh28443nl-washer-dryer-25130379.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/3/8/0/bosch-wvh28443nl-washer-dryer-25130380.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/3/8/1/bosch-wvh28443nl-washer-dryer-25130381.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/3/7/7/bosch-wvh28443nl-washer-dryer-25130377.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC8zLzcvNy9ib3NjaC13dmgyODQ0M25sLXdhc2hlci1kcnllci0yNTEzMDM3Ny5qcGc=
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/3/7/8/bosch-wvh28443nl-washer-dryer-25130378.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC8zLzcvOC9ib3NjaC13dmgyODQ0M25sLXdhc2hlci1kcnllci0yNTEzMDM3OC5qcGc=
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/3/7/9/bosch-wvh28443nl-washer-dryer-25130379.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC8zLzcvOS9ib3NjaC13dmgyODQ0M25sLXdhc2hlci1kcnllci0yNTEzMDM3OS5qcGc=
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/3/8/0/bosch-wvh28443nl-washer-dryer-25130380.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC8zLzgvMC9ib3NjaC13dmgyODQ0M25sLXdhc2hlci1kcnllci0yNTEzMDM4MC5qcGc=
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/3/8/1/bosch-wvh28443nl-washer-dryer-25130381.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC8zLzgvMS9ib3NjaC13dmgyODQ0M25sLXdhc2hlci1kcnllci0yNTEzMDM4MS5qcGc=
  Bosch WVH28443NL Was-droogcombinatie (9)
  Bosch WVH28443NL Was-droogcombinatie
  Redcoon Redcoon
  8.088194156085002 (424)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  848, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Redcoon Redcoon
  8.088194156085002 (424)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  848, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  849, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  109
  good_buy
 • LG FH4U2TDH1N Was-droogcombinatie
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/2/2/9/lg-was-droogcombinatie-a-fh4u2tdh1n--49595229.jpg?m=aHR0cDovL3BpY3MucmVkYmx1ZS5kZS9kb2kvcGl4ZWxib3h4LW1zcy02OTYwOTA3Mi9mZWVfNzg2XzU4N19wbmc=
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/7/4/4/lg-was-droogcombinatie-a-fh4u2tdh1n--49623744.jpg?m=aHR0cDovL2ltYWdlcy5iY2MubmwvaW1hZ2VzLzE5NTAzN18xNDUwMzU5NjcwX2RldGFpbC5qcGc=
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/6/5/2/lg-was-droogcombinatie-a-fh4u2tdh1n--50727652.jpg?m=aHR0cHM6Ly9pbWFnZS5jb29sYmx1ZS5pby9wcm9kdWN0cy80MzkyMzU/d2lkdGg9ODAwJmhlaWdodD04MDA=
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/0/9/8/lg-was-droogcombinatie-a-fh4u2tdh1n--51915098.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/0/9/9/lg-was-droogcombinatie-a-fh4u2tdh1n--51915099.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/1/0/0/lg-was-droogcombinatie-a-fh4u2tdh1n--51915100.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/1/0/1/lg-was-droogcombinatie-a-fh4u2tdh1n--51915101.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/1/0/2/lg-was-droogcombinatie-a-fh4u2tdh1n--51915102.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/2/2/9/lg-was-droogcombinatie-a-fh4u2tdh1n--49595229.jpg?m=aHR0cDovL3BpY3MucmVkYmx1ZS5kZS9kb2kvcGl4ZWxib3h4LW1zcy02OTYwOTA3Mi9mZWVfNzg2XzU4N19wbmc=
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/7/4/4/lg-was-droogcombinatie-a-fh4u2tdh1n--49623744.jpg?m=aHR0cDovL2ltYWdlcy5iY2MubmwvaW1hZ2VzLzE5NTAzN18xNDUwMzU5NjcwX2RldGFpbC5qcGc=
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/6/5/2/lg-was-droogcombinatie-a-fh4u2tdh1n--50727652.jpg?m=aHR0cHM6Ly9pbWFnZS5jb29sYmx1ZS5pby9wcm9kdWN0cy80MzkyMzU/d2lkdGg9ODAwJmhlaWdodD04MDA=
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/0/9/8/lg-was-droogcombinatie-a-fh4u2tdh1n--51915098.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS8wLzkvOC9sZy13YXMtZHJvb2djb21iaW5hdGllLWEtZmg0dTJ0ZGgxbi0tNTE5MTUwOTguanBn
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/0/9/9/lg-was-droogcombinatie-a-fh4u2tdh1n--51915099.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS8wLzkvOS9sZy13YXMtZHJvb2djb21iaW5hdGllLWEtZmg0dTJ0ZGgxbi0tNTE5MTUwOTkuanBn
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/1/0/0/lg-was-droogcombinatie-a-fh4u2tdh1n--51915100.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS8xLzAvMC9sZy13YXMtZHJvb2djb21iaW5hdGllLWEtZmg0dTJ0ZGgxbi0tNTE5MTUxMDAuanBn
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/1/0/1/lg-was-droogcombinatie-a-fh4u2tdh1n--51915101.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS8xLzAvMS9sZy13YXMtZHJvb2djb21iaW5hdGllLWEtZmg0dTJ0ZGgxbi0tNTE5MTUxMDEuanBn
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/1/0/2/lg-was-droogcombinatie-a-fh4u2tdh1n--51915102.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS8xLzAvMi9sZy13YXMtZHJvb2djb21iaW5hdGllLWEtZmg0dTJ0ZGgxbi0tNTE5MTUxMDIuanBn
  LG FH4U2TDH1N Was-droogcombinatie (8)
  LG FH4U2TDH1N Was-droogcombinatie
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.019845455652131 (819)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  749, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.019845455652131 (819)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  749, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  749, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  120
 • Samsung WD80J6400AW
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/4/1/0/samsung-wd80j6400aw-39308410.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/4/1/1/samsung-wd80j6400aw-39308411.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/4/1/2/samsung-wd80j6400aw-39308412.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/4/1/3/samsung-wd80j6400aw-39308413.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/4/1/4/samsung-wd80j6400aw-39308414.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/4/1/5/samsung-wd80j6400aw-39308415.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/4/1/6/samsung-wd80j6400aw-39308416.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/4/1/0/samsung-wd80j6400aw-39308410.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC80LzEvMC9zYW1zdW5nLXdkODBqNjQwMGF3LTM5MzA4NDEwLmpwZw==
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/4/1/1/samsung-wd80j6400aw-39308411.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC80LzEvMS9zYW1zdW5nLXdkODBqNjQwMGF3LTM5MzA4NDExLmpwZw==
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/4/1/2/samsung-wd80j6400aw-39308412.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC80LzEvMi9zYW1zdW5nLXdkODBqNjQwMGF3LTM5MzA4NDEyLmpwZw==
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/4/1/3/samsung-wd80j6400aw-39308413.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC80LzEvMy9zYW1zdW5nLXdkODBqNjQwMGF3LTM5MzA4NDEzLmpwZw==
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/4/1/4/samsung-wd80j6400aw-39308414.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC80LzEvNC9zYW1zdW5nLXdkODBqNjQwMGF3LTM5MzA4NDE0LmpwZw==
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/4/1/5/samsung-wd80j6400aw-39308415.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC80LzEvNS9zYW1zdW5nLXdkODBqNjQwMGF3LTM5MzA4NDE1LmpwZw==
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/4/1/6/samsung-wd80j6400aw-39308416.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC80LzEvNi9zYW1zdW5nLXdkODBqNjQwMGF3LTM5MzA4NDE2LmpwZw==
  Samsung WD80J6400AW (7)
  Samsung WD80J6400AW
  Expert.nl Expert.nl
  7.928162615387502 (197)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  749, 2d (offer_sdt_2_days)
  Expert.nl Expert.nl
  7.928162615387502 (197)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  749, 2d (offer_sdt_2_days)
  Expert Almelo Expert Almelo
  749, 6.6749386, 52.36558770000001 NONE
  125
  good_buy
 • AEG L77685DWD
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/1/0/1/aeg-l77685dwd-46164101.jpg?m=aHR0cHM6Ly9pbWFnZS5jb29sYmx1ZS5pby9wcm9kdWN0cy8zOTQ3NTI/d2lkdGg9ODAwJmhlaWdodD04MDA=
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/6/4/4/aeg-l77685dwd-46771644.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5leGVsbGVudC5iZS9pbWFnZXMvZm90by9BRUw3NzY4NURXRC5qcGc=
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/1/8/5/aeg-l77685dwd-47144185.jpg?m=aHR0cHM6Ly9lbGVjdHJvbWFuaWEtYmUtY2RuLmp1bWJvY2RuLmNvbS9pL2w3NzY4NWR3ZC9sL0w3NzY4NURXRC5qcGc=
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/8/3/aeg-l77685dwd-48828083.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/3/3/3/aeg-l77685dwd-50050333.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/3/3/4/aeg-l77685dwd-50050334.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/3/3/5/aeg-l77685dwd-50050335.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/3/3/6/aeg-l77685dwd-50050336.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/3/3/7/aeg-l77685dwd-50050337.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/3/3/8/aeg-l77685dwd-50050338.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/3/3/9/aeg-l77685dwd-50050339.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/3/4/0/aeg-l77685dwd-50050340.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/3/4/1/aeg-l77685dwd-50050341.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/3/4/2/aeg-l77685dwd-50050342.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/2/7/5/aeg-l77685dwd-51301275.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/1/0/1/aeg-l77685dwd-46164101.jpg?m=aHR0cHM6Ly9pbWFnZS5jb29sYmx1ZS5pby9wcm9kdWN0cy8zOTQ3NTI/d2lkdGg9ODAwJmhlaWdodD04MDA=
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/6/4/4/aeg-l77685dwd-46771644.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5leGVsbGVudC5iZS9pbWFnZXMvZm90by9BRUw3NzY4NURXRC5qcGc=
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/1/8/5/aeg-l77685dwd-47144185.jpg?m=aHR0cHM6Ly9lbGVjdHJvbWFuaWEtYmUtY2RuLmp1bWJvY2RuLmNvbS9pL2w3NzY4NWR3ZC9sL0w3NzY4NURXRC5qcGc=
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/8/3/aeg-l77685dwd-48828083.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8wLzgvMy9hZWctbDc3Njg1ZHdkLTQ4ODI4MDgzLmpwZw==
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/3/3/3/aeg-l77685dwd-50050333.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC8zLzMvMy9hZWctbDc3Njg1ZHdkLTUwMDUwMzMzLmpwZw==
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/3/3/4/aeg-l77685dwd-50050334.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC8zLzMvNC9hZWctbDc3Njg1ZHdkLTUwMDUwMzM0LmpwZw==
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/3/3/5/aeg-l77685dwd-50050335.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC8zLzMvNS9hZWctbDc3Njg1ZHdkLTUwMDUwMzM1LmpwZw==
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/3/3/6/aeg-l77685dwd-50050336.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC8zLzMvNi9hZWctbDc3Njg1ZHdkLTUwMDUwMzM2LmpwZw==
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/3/3/7/aeg-l77685dwd-50050337.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC8zLzMvNy9hZWctbDc3Njg1ZHdkLTUwMDUwMzM3LmpwZw==
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/3/3/8/aeg-l77685dwd-50050338.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC8zLzMvOC9hZWctbDc3Njg1ZHdkLTUwMDUwMzM4LmpwZw==
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/3/3/9/aeg-l77685dwd-50050339.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC8zLzMvOS9hZWctbDc3Njg1ZHdkLTUwMDUwMzM5LmpwZw==
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/3/4/0/aeg-l77685dwd-50050340.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC8zLzQvMC9hZWctbDc3Njg1ZHdkLTUwMDUwMzQwLmpwZw==
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/3/4/1/aeg-l77685dwd-50050341.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC8zLzQvMS9hZWctbDc3Njg1ZHdkLTUwMDUwMzQxLmpwZw==
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/3/4/2/aeg-l77685dwd-50050342.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC8zLzQvMi9hZWctbDc3Njg1ZHdkLTUwMDUwMzQyLmpwZw==
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/2/7/5/aeg-l77685dwd-51301275.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS8yLzcvNS9hZWctbDc3Njg1ZHdkLTUxMzAxMjc1LmpwZw==
  AEG L77685DWD (7)
  AEG L77685DWD
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.019845455652131 (819)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  779, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.019845455652131 (819)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  779, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  779, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  6
 • Candy GVW 596LWC-S Was-droogcombinatie
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/1/0/candy-gvw-596lwc-s-washer-dryer-25114410.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/9/2/candy-gvw-596lwc-s-washer-dryer-25121992.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/1/7/2/candy-gvw-596lwc-s-washer-dryer-25122172.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/1/0/candy-gvw-596lwc-s-washer-dryer-25114410.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC80LzEvMC9jYW5keS1ndnctNTk2bHdjLXMtd2FzaGVyLWRyeWVyLTI1MTE0NDEwLmpwZw==
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/9/2/candy-gvw-596lwc-s-washer-dryer-25121992.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS85LzkvMi9jYW5keS1ndnctNTk2bHdjLXMtd2FzaGVyLWRyeWVyLTI1MTIxOTkyLmpwZw==
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/1/7/2/candy-gvw-596lwc-s-washer-dryer-25122172.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi8xLzcvMi9jYW5keS1ndnctNTk2bHdjLXMtd2FzaGVyLWRyeWVyLTI1MTIyMTcyLmpwZw==
  Candy GVW 596LWC-S Was-droogcombinatie (7)
  Candy GVW 596LWC-S Was-droogcombinatie
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.019845455652131 (819)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  549, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.019845455652131 (819)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  549, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  549, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  8
2
 • Merk (brand):
 • Prijs (price):
  • < €550 (budget)
  • €550 - €800 (low)
  • €800 - €1000 (medium)
  • > €1000 (high)
 • Energielabel (product_energieklasse):
  • A+++ Meest energiezuinig (a_meest_energiezuinig)
  • A++ Energiezuinig (a_energiezuinig)
  • A+ Minst energiezuinig (a_minst_energiezuinig)
  • A Niet energiezuinig (a_niet_energiezuinig)
 • Geluidsniveau (geluidsniveau):
  • 57 dB (geluidsniveau_57.0)
  • 60 dB (geluidsniveau_60.0)
 • Hoogte (hoogte):
  • 820 mm (hoogte_820.0)
  • 840 mm (hoogte_840.0)
  • 842 mm (hoogte_842.0)
  • 845 mm (hoogte_845.0)
  • 848 mm (hoogte_848.0)
  • 850 mm (hoogte_850.0)
  • 855 mm (hoogte_855.0)
  • 870 mm (hoogte_870.0)
  • 8550 mm (hoogte_8550.0)
 • Breedte (breedte):
  • smaller dan 55 cm (breedte_549)
  • 55 - 56 cm (breedte_555)
  • 57 - 58 cm (breedte_575)
  • 59 - 60 cm (breedte_595)
  • breder dan 60 cm (breedte_600)
 • Diepte (diepte_product):
  • < 560 mm (diepte_product_560)
  • 560 mm - 590 mm (diepte_product_560_590)
  • 590 mm - 605 mm (diepte_product_590_610)
  • ≥ 605 mm (diepte_product_610)
 • Plaatsing (kastontwerp):
 • Toerental (maximaal_toerental):
  • 1200 rpm (maximaal_toerental_1200.0)
  • 1400 rpm (maximaal_toerental_1400.0)
  • 1500 rpm (maximaal_toerental_1500.0)
  • 1600 rpm (maximaal_toerental_1600.0)
 • Kleur (kleur):
  • Wit (wit)
  • Zilver (zilver)
  • Zwart (zwart)
 • Startuitstel (uitgestelde_start_timer):
  • Ja (ja)
 • Inhoud wasdroger (droogcapciteit):
  • 3 kg (droogcapciteit_3)
  • 4 kg (droogcapciteit_4)
  • 5 kg (droogcapciteit_5)
  • 6 kg (droogcapciteit_6)
  • 7 kg (droogcapciteit_7)
  • 8 kg (droogcapciteit_8)
  • 9 kg (droogcapciteit_9)
 • Droogklasse (droogklasse):
  • A (a)
  • B (b)
  • G (g)
 • Winkelen in plaats (physical_location):
  • 's-Gravenzande (_s_gravenzande)
  • 's-Heerenberg (_s_heerenberg)
  • 's-Hertogenbosch (_s_hertogenbosch)
  • Alkmaar (alkmaar)
  • Almelo (almelo)
  • Almere (almere)
  • Alphen aan Den Rijn (alphen_aan_den_rijn)
  • Amersfoort (amersfoort)
  • Amsterdam (amsterdam)
  • Apeldoorn (apeldoorn)
  • Arnhem (arnhem)
  • Assen (assen)
  • Asten (asten)
  • Barendrecht (barendrecht)
  • Barneveld (barneveld)
  • Beek (beek)
  • Beesd (beesd)
  • Beilen (beilen)
  • Beneden-Leeuwen (beneden_leeuwen)
  • Bergen (bergen)
  • Bergen op Zoom (bergen_op_zoom)
  • Berkel en Rodenrijs (berkel_en_rodenrijs)
  • Best (best)
  • Beuningen (beuningen)
  • Bodegraven (bodegraven)
  • Bolsward (bolsward)
  • Boskoop (boskoop)
  • Bovenkarspel (bovenkarspel)
  • Boxtel (boxtel)
  • Brandwijk (brandwijk)
  • Breda (breda)
  • Breezand (breezand)
  • Breukelen (breukelen)
  • Brielle (brielle)
  • Brunssum (brunssum)
  • Budel (budel)
  • Bunschoten-Spakenburg (bunschoten_spakenburg)
  • Burgum (burgum)
  • Capelle aan Den IJssel (capelle_aan_den_ijssel)
  • Castricum (castricum)
  • Coevorden (coevorden)
  • Cruquius (cruquius)
  • Cuijk (cuijk)
  • Culemborg (culemborg)
  • Delfzijl (delfzijl)
  • Den Burg (den_burg)
  • Den Dungen (den_dungen)
  • Den Haag (den_haag)
  • Den Helder (den_helder)
  • Denekamp (denekamp)
  • Deurne (deurne)
  • Deventer (deventer)
  • Diemen (diemen)
  • Diepenveen (diepenveen)
  • Dieren (dieren)
  • Diessen (diessen)
  • Dinxperlo (dinxperlo)
  • Dirksland (dirksland)
  • Doetinchem (doetinchem)
  • Dokkum (dokkum)
  • Dongen (dongen)
  • Dordrecht (dordrecht)
  • Drachten (drachten)
  • Dronten (dronten)
  • Drunen (drunen)
  • Duiven (duiven)
  • Echt (echt)
  • Ede (ede)
  • Eethen (eethen)
  • Eindhoven (eindhoven)
  • Elburg (elburg)
  • Elst (elst)
  • Emmeloord (emmeloord)
  • Emmen (emmen)
  • Enschede (enschede)
  • Enter (enter)
  • Ermelo (ermelo)
  • Franeker (franeker)
  • Geleen (geleen)
  • Genderen (genderen)
  • Gennep (gennep)
  • Gieten (gieten)
  • Goes (goes)
  • Goor (goor)
  • Gorredijk (gorredijk)
  • Gouda (gouda)
  • Groenlo (groenlo)
  • Groesbeek (groesbeek)
  • Groningen (groningen)
  • Grou (grou)
  • Gulpen (gulpen)
  • Haaksbergen (haaksbergen)
  • Haarlem (haarlem)
  • Hardenberg (hardenberg)
  • Harderwijk (harderwijk)
  • Hardinxveld-Giessendam (hardinxveld_giessendam)
  • Haren (haren)
  • Harlingen (harlingen)
  • Heemskerk (heemskerk)
  • Heerenveen (heerenveen)
  • Heerhugowaard (heerhugowaard)
  • Heerle (heerle)
  • Heerlen (heerlen)
  • Hellevoetsluis (hellevoetsluis)
  • Helmond (helmond)
  • Hengelo (hengelo)
  • Hengevelde (hengevelde)
  • Heythuysen (heythuysen)
  • Hillegom (hillegom)
  • Hilversum (hilversum)
  • Hollandscheveld (hollandscheveld)
  • Holten (holten)
  • Hoofddorp (hoofddorp)
  • Hoogeveen (hoogeveen)
  • Hoogezand (hoogezand)
  • Hoorn (hoorn)
  • Horst (horst)
  • Houten (houten)
  • Huizen (huizen)
  • Hulst (hulst)
  • IJmuiden (ijmuiden)
  • IJsselstein (ijsselstein)
  • Joure (joure)
  • Kaatsheuvel (kaatsheuvel)
  • Klazienaveen (klazienaveen)
  • Kollum (kollum)
  • Krimpen aan Den IJssel (krimpen_aan_den_ijssel)
  • Landgraaf (landgraaf)
  • Laren (laren)
  • Leek (leek)
  • Leersum (leersum)
  • Leeuwarden (leeuwarden)
  • Leiden (leiden)
  • Lekkerkerk (lekkerkerk)
  • Lelystad (lelystad)
  • Lemmer (lemmer)
  • Lies (lies)
  • Lisse (lisse)
  • Lochem (lochem)
  • Maarssen (maarssen)
  • Maastricht (maastricht)
  • Marum (marum)
  • Meijel (meijel)
  • Meppel (meppel)
  • Middelburg (middelburg)
  • Mierlo (mierlo)
  • Mijdrecht (mijdrecht)
  • Muiden (muiden)
  • Musselkanaal (musselkanaal)
  • Naaldwijk (naaldwijk)
  • Nederweert (nederweert)
  • Nieuwegein (nieuwegein)
  • Nijkerk (nijkerk)
  • Nijmegen (nijmegen)
  • Nijverdal (nijverdal)
  • Nuenen (nuenen)
  • Nunspeet (nunspeet)
  • Obdam (obdam)
  • Oldenzaal (oldenzaal)
  • Ommen (ommen)
  • Ooltgensplaat (ooltgensplaat)
  • Oostburg (oostburg)
  • Oosterhout (oosterhout)
  • Oosterwolde (oosterwolde)
  • Oss (oss)
  • Oudenbosch (oudenbosch)
  • Oudeschild (oudeschild)
  • Panningen (panningen)
  • Pijnacker (pijnacker)
  • Purmerend (purmerend)
  • Raalte (raalte)
  • Reuver (reuver)
  • Rheden (rheden)
  • Rijswijk (rijswijk)
  • Roden (roden)
  • Roermond (roermond)
  • Roosendaal (roosendaal)
  • Rosmalen (rosmalen)
  • Rotterdam (rotterdam)
  • Schagen (schagen)
  • Sint Annaparochie (sint_annaparochie)
  • Sittard (sittard)
  • Sliedrecht (sliedrecht)
  • Smilde (smilde)
  • Sneek (sneek)
  • Soest (soest)
  • Someren (someren)
  • Son (son)
  • Spijkenisse (spijkenisse)
  • Steenwijk (steenwijk)
  • Surhuisterveen (surhuisterveen)
  • Tegelen (tegelen)
  • Ter Aar (ter_aar)
  • Terneuzen (terneuzen)
  • Tiel (tiel)
  • Tilburg (tilburg)
  • Tubbergen (tubbergen)
  • Twello (twello)
  • Udenhout (udenhout)
  • Uithoorn (uithoorn)
  • Uithuizen (uithuizen)
  • Utrecht (utrecht)
  • Vaassen (vaassen)
  • Valkenburg (valkenburg)
  • Veendam (veendam)
  • Veenendaal (veenendaal)
  • Veghel (veghel)
  • Veldhoven (veldhoven)
  • Venlo (venlo)
  • Venray (venray)
  • Vlaardingen (vlaardingen)
  • Volendam (volendam)
  • Vroomshoop (vroomshoop)
  • Vught (vught)
  • Wageningen (wageningen)
  • Weert (weert)
  • Wervershoof (wervershoof)
  • West-Terschelling (west_terschelling)
  • Wezep (wezep)
  • Wieringerwerf (wieringerwerf)
  • Wijchen (wijchen)
  • Winschoten (winschoten)
  • Woerden (woerden)
  • Wolvega (wolvega)
  • Wormerveer (wormerveer)
  • Woudsend (woudsend)
  • Zaandam (zaandam)
  • Zaltbommel (zaltbommel)
  • Zeeland (zeeland)
  • Zeewolde (zeewolde)
  • Zeist (zeist)
  • Zelhem (zelhem)
  • Zetten (zetten)
  • Zierikzee (zierikzee)
  • Zoetermeer (zoetermeer)
  • Zoeterwoude (zoeterwoude)
  • Zuid-Scharwoude (zuid_scharwoude)
  • Zuidhorn (zuidhorn)
  • Zuidzande (zuidzande)
  • Zutphen (zutphen)
  • Zwolle (zwolle)
 • Productgroepen (siblingcategory):
 • teamvergelijk@vergelijk.nl