x
x
Je zoekt nu binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (verwijderen)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
Zoek naar producten... Zoek naar een product binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Zoek naar producten... Zoek... Zoek naar producten... {}
× Categorieën

was-droogcombinatie

{{$data.getNumberOfReviews()}} consumenten beoordelen producten in was-droogcombinatie categorie met gemiddeld een {{$data.getAverageRating() | rating}}
 • Algemene informatie

  Er zijn wasmachines en losse wasdrogers, maar er is ook de was-droogcombinatie. Voordat je besluit een was-droogcombinatie te kopen, is het goed dat je een duidelijk beeld heb van de voor- en de nadelen van een combinatie ten opzichte van twee losse apparaten.

  Voor- en nadelen van een was-droogcombinatie

  Voordelen: Je kunt wassen èn drogen zonder dat je meer ruimte nodig hebt dan een wasautomaat. Een losse wasmachine en droger kan je ook stapelen, de ruimte die het op de vloer inneemt is dus niet per sé minder. Non-stop wassen èn drogen. Bij twee lossen apparaten zal je altijd de schone, vochtige was vanuit de wasmachine in de droger moeten doen voor ‘stap 2’, het drogen. Bij een was-droogcombinatie kan je ‘non-stop’ wassen en drogen – let hierbij op de ‘droogcapciteit’ dit gewicht geeft aan hoeveel was het apparaat aansluitend aan het wasprogramma kan drogen, dit is meestal een kwart minder dan het maximale vulgewicht voor alleen wassen.

  Nadelen: Met twee losse apparaten ben je vaak flexibeler, zo kan je een lading drogen en alvast in de wasmachine een tweede lading wassen. Bij de meeste was-droogcombinaties is het maximale vulgewicht voor drogen kleiner dan van een losse droger. Let bij een was-droogcombinatie extra goed op het verbruik, vaak is een losse wasmachine en droger zuinige dan een combinatie.

  Als je na het lezen van bovenstaande hebt besloten om voor een was-droogcombinatie te kiezen, vind je hieronder enkele tips die je helpen bij het kiezen van het model dat het beste bij jou past.

  Welke was-droogcombinatie past bij mij?
  Komt het apparaat los te staan, of wil je ‘m mooi weggewerkt in een keukenkastje plaatsen? In dit laatste geval kies je voor een inbouw variant. Als je elke dag kleinere wasjes draait, en dus wilt drogen, hoef je niet te kiezen voor het hoogste vulgewicht, maar spaar je de was meestal op tot het weekend en heb je dus vaak een volle trommel, of heb je veel grote dingen als 2-persoons dekbedovertrekken – dan is het wel heel raadzaam om een combinatie met een hoger vulgewicht te kiezen. Bij een was-droogcombinatie worden vaak 2 verschillende vulgewichten aangegeven: voor wassen en voor drogen. Let hierbij goed op het vulgewicht voor drogen (het laagste vulgewicht), dit zou dan minimaal 6kg moeten zijn. Een was-droogcombinatie verbruikt best veel stroom. Heb je veel was die je ook wilt drogen, dan is het al snel rendabel om te kiezen voor een model uit energieklasse A. Het maximale toerental, geeft de centrifugeersnelheid aan. Hoe hoger het toerental, des te meer vocht al uit het wasgoed wordt verwijderd voordat je het droogt. Dit betekent dus nog voordeliger drogen! De meeste combinaties kunnen op maximaal 1400 toeren centrifugeren, 1600 toeren levert een flinke besparing op tijdens het droogproces. Een goede waterbeveiliging is, net als bij wasmachines een veilig idee. Veel combinatie gebruiken naast water voor wassen ook water om het vocht uit het wasgoed te condenseren tijdens het drogen, dus let hier goed op bij het maken van je keuze. Wat voor kleding draag je? Ben je zuinig op bepaalde zijden of wollen kledingstukken, kies dan voor een droger met een Woolmark certificaat. Als je voor jezelf een goed beeld hebt over bovenstaande, wordt het al een stuk gemakkelijker om een keuze te maken.


  Welke functies zijn handig?
  Hierboven zijn al specificaties als vulgewicht, energielabel en textielsoorten besproken. Hiernaast zijn er nog veel meer functies die handig kunnen zijn, hieronder vind je een aantal zaken die niet op alle was-droogcombinaties zitten, en je verder kunnen helpen met het vinden bij de droger die je jarenlang met plezier zult gebruiken:

  • Display: Het is fijn als je via het display op de hoogte wordt gehouden van de looptijd van het droogprogramma, je weet dan van te voren hoe lang het nog duurt totdat je was droog is. Er zijn veel verschillende soorten en maten displays, afhankelijk van het model kan je via het display gebruik maken van startuitstel – zodat de droger bijvoorbeeld pas aan zijn programma begint als het nachttarief is ingegaan. Grotere displays geven ook vaak de mogelijkheid om programma’s naar je eigen wensen in te stellen.
  • Koolborstelloze (of inverter) motor: Modellen met een koolborstelloze motor zijn stiller en deze motoren zijn minder gevoelig voor slijtage.
  • Stoomprogramma’s: hiermee kan je wasgoed ontkreuken of opfrissen als het niet nodig is om te wassen.
    

  Verwijderingsbijdrage
  Tot slot: bij de aanschaf van veel elektronische apparaten zoals een wasmachine, droger of was-droogcombinatie, betaal je een verwijderingsbijdrage. De bijdrage wordt gevraagd om oude en afgedankte apparaten op een milieuvriendelijke manier te verwijderen. Bij de aanschaf van een nieuw elektronisch apparaat betaal je voor het afvoeren en recyclen van het oude. Dit bedrag komt bovenop de aanschafprijs.

   

 • Veelgestelde vragen

  Vergelijk hier was-droogcombinaties!Ik moet een verwijderingsbijdrage betalen, wat is dat?
  Bestaat de energiepremie nog bij de aanschaf van een zuinige was-droogcombinatie?
  Wordt mijn nieuwe machine ook op een hogere etage bezorgd (geen lift)?
  Wordt mijn nieuwe was-droogcombinatie ook geplaatst en aangesloten?
  Wordt de oude machine meegenomen, als ook het verpakkingsmateriaal van de nieuwe?


  Ik moet een verwijderingsbijdrage betalen, wat is dat?
  Bij de aanschaf van veel elektronische apparaten zoals een wasmachine, droger, koelkast of koffiezetapparaat, betaal je een verwijderingsbijdrage. De bijdrage wordt gevraagd om oude en afgedankte apparaten op een milieuvriendelijke manier te verwijderen. Bij de aanschaf van een nieuw elektronisch apparaat betaal je voor het afvoeren en recyclen van de oude. Voor een was-droogcombinatie is dat E 5,00. Dit bedrag komt bovenop de aanschafprijs.

  Bestaat de energiepremie nog bij de aanschaf van een zuinige was-droogcombinatie?
  Nee, de bestaande energiepremie voor het stimuleren van de aanschaf van energiezuinige apparaten, is wegens het succes ervan afgeschaft. De regeling werd stopgezet in oktober 2003 omdat toen het beschikbare budget al op was. Tot 15 januari 2004 konden aanvragen nog ingediend worden, daarna niet meer. Meer informatie hierover vind je bij het Ministerie van VROM.

  Wordt mijn nieuwe machine ook op een hogere etage bezorgd (geen lift)?
  Ja en nee. Niet alle leveranciers bezorgen standaard op hogere etages. Veel van onze leveranciers wel maar lees daarvoor de leverings- en bezorgvoorwaarden van de desbetreffende winkel. In geval van twijfel, geef het aan bij het plaatsen van de bestelling. Sommige leveranciers bezorgen wel op hogere etages, andere niet omdat de chauffeur bijvoorbeeld alleen in de vrachtwagen zit. Vraag er vooral naar, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

  Wordt mijn nieuwe was-droogcombinatie ook geplaatst en aangesloten?
  Ja en nee. Niet alle winkels leveren deze service. Veel leveranciers bezorgen alleen maar tot aan de eerste trap. Mocht je op een hogere etage wonen en een lift hebben, bezorgt de leverancier de machine in huis. Bij de winkelinformatie staat of de leverancier de extra service levert van het aansluiten van de nieuwe machine.Vraag ernaar op het moment dat je de bestelling plaatst.

  Wordt de oude machine meegenomen, als ook het verpakkingsmateriaal van de nieuwe?
  Leveranciers zijn verplicht om de oude machine mee te nemen, daar betaal je tenslotte de verwijderingsbijdrage voor (zie uitleg bij verwijderingsbijdrage). Geef bij de bestelling aan dat de oude machine mee terug moet, als ook het verpakkingsmateriaal van de nieuwe. Als de leverancier dat niet doet kun je twee dingen doen. Je laat de bestelling doorgaan en zorgt zelf voor het verwijderen van de oude machine en het verpakkingsmateriaal. Of je annuleert de bestelling en gaat verder op zoek naar een andere leverancier die wel de extra service levert. Meestal ben je dan duurder uit, omdat de leverancier voor deze extra service geld rekent.

 • Verklarende woordenlijst

  Vergelijk hier was-droogcombinaties!Hieronder vind je een alfabetisch overzicht van de gebruikte begrippen bij was-droogcombinaties.

  Aansluitwaarde
  Dit veld geeft in Kilowatt de aansluitwaarde van de wascombinatie aan. De combinatie moet altijd aangesloten zijn op een randgeaard stopcontact.

  Anti-kreukfase
  Met de anti-kreukfase wordt voorkomen dat de gedroogde kleding helemaal in de kreukels uit de droger komt.

  Aquastop / waterklok
  Met een waterklok of aquastop wordt het water afgesloten op het moment dat de machine een storing heeft, er een lekkage is of als de wasmachine dreigt over te lopen.

  Balanssysteem
  Het balanssysteem van de wasmachine zorgt ervoor dat de machine ten alle tijde stabiel blijft staan en niet gaat 'lopen' bij centrifugeren of bij een scheefgeladen machine.

  Beladingssensor
  Als de machine hierover beschikt, geeft de machine een waarschuwingssignaal op het moment dat de machine te zwaar beladen is. Je dient dan eerst wasgoed uit de machine te halen voordat je deze veilig kunt aanzetten.

  Besturing droger
  De programma's van de droger werken met een tijdsmeting of met een vochtigheidsmeting. Bij vochtigheidsmeting controleert de machine zelf de vochtigheid van de was, waardoor de droger zelf de lengte van de programma's bepaalt. Met een wasdroger op tijdsmeting is het programma altijd even lang, ongeacht de vochtigheid van de was. Het kan dan zijn dat de droger nog bezig is terwijl de was allang droog is. Programmagestuurde machines gaan efficiënter om met de energie.

  Capaciteit droger
  Met de capaciteit van de wasdroger wordt aangegeven hoe groot het maximale gewicht is dat de machine per droogbeurt aankan. De grootte van de trommel is van belang voor de capaciteit van de machine. Hoe groter de trommel, hoe meer was je tegelijkertijd kunt drogen. De capaciteit van de droger wordt aangegeven in kilo's droog wasgoed. Standaard is dat 5 kilo maar dit kan oplopen tot 7 kilo of teruglopen tot 2,5 kilo bij was-droogcombinaties. Bij een was-droogcombinatie droog je de was in 2 delen.

  Vergelijk hier was-droogcombinaties!Capaciteit wasmachine
  Met de capaciteit van de wasmachine wordt aangegeven hoe groot het maximale gewicht is dat de machine per wasbeurt aankan. De grootte van de trommel is van belang voor de capaciteit van de machine. Hoe groter de trommel, hoe meer was je tegelijkertijd kunt wassen. De capaciteit van de wasmachine wordt aangegeven in kilo's droog wasgoed. Standaard is dat 5 kilo maar dit kan oplopen tot 10 kilo of teruglopen tot 3,5 kilo.

  Deurscharnier
  Het deurscharnier van de vulopening van de voorlader zit links of rechts. Bij veel modellen is het deurscharnier verwisselbaar. Het deurtje is dan heel simpel om te zetten, zodat hij naar de kant van je voorkeur sluit.

  Droger
  Een was-droogcombinatie bestaat alleen maar met een ingebouwde condensdroger en dus niet met een luchtafvoerdroger. Bij een condensdroger wordt de was gedroogd met behulp van warme lucht. De condensdroger laat waterdamp condenseren in een ingebouwd reservoir. Er is ook een montageset verkrijgbaar waarmee de condensdroger op een waterafvoer wordt aangesloten. In het geval van de was-droogcombinatie wordt de condensdroger op dezelfde afvoer aangesloten als de wasmachine. Als je dit niet doet, moet je na iedere droogbeurt de opvangbak van de condensdroger legen.

  Droogcapaciteit
  Let op, want de was-droogcombinatie heeft een maximumcapaciteit voor het drogen en voor het wassen. De droogcapaciteit van de was-droogcombinatie is een stuk kleiner en daarom wordt het wasgoed meestal in twee helften gedroogd. Dit is anders dan bij een losse droger omdat de trommel van de was-droogcombinatie minder groot is.

  Droogresultaat
  Met een lettersysteem wordt het droogresultaat aangegeven. Deze lettercombinaties gaan van A naar D, waarbij A het beste resultaat geeft.

  Eindsignaal
  Met een eindsignaal (een zoem- of belsignaal) geeft de wascombinatie aan dat het gekozen programma klaar is.

  Energiezuinig programma
  Naast de standaard was- en droogprogramma's zijn er ook energiezuinige programma's. Deze maken gebruik van minder water en stroom doordat het hier programma efficiënter mee omgaat. Je herkent deze programma's aan de E-indicatie naast het programma of de letter A.

  Energieverbruik
  Een was-droogcombinatie gebruikt water en stroom. Met een lettersysteem wordt de energieklasse aangegeven. Deze letters gaan van A naar G, waarbij A staat voor het meest energie- en waterzuinig. De meeste was-droogcombinaties zijn klasse B of C; sommige was-droogcombinaties leveren ook A- en D-modellen. De zuinigere was-droogcombinaties zijn duurder in aanschaf, maar je verdient dit terug doordat er minder water en stroom wordt gebruikt per was- en droogbeurt. Het energieverbruik wordt aangegeven in Kilowatt per wasbeurt.

  Filterindicatie
  Je moet met regelmaat de filters in de droger schoonmaken. Hier verzamelen zich pluizen en stof. De filterindicatie geeft met een zoem- of belsignaal aan dat de filters eerst schoongemaakt moeten worden voordat de machine het programma verder kan afmaken.

  Vergelijk hier was-droogcombinaties!Fuzzy logic
  Fuzzy logic is het 'zelfdenkende' vermogen van de wasmachine. Met Fuzzy logic 'berekent' de machine de vervuildheid van de kleding en maakt met de hoeveelheid wasmiddel het meest efficiënt gebruik van de machine.

  Gewicht
  Het gewicht wordt gegeven in kilo's, zonder belading. Een wascombinatie is zo zwaar door het contragewicht wat erin zit. Deze zorgt ervoor dat de machine blijft staan tijdens het wassen en vooral tijdens het centrifugeren.

  Grootte vulopening
  De grootte van de vulopening wordt aangegeven in centimeters en wordt gegeven in diameter doorsnede. De voorladers hebben een standaard grootte voor de vulopening. Er zijn ook modellen met grotere vulopeningen. Dat kan handig kan zijn als je grote stukken was hebt, bijvoorbeeld een slaapzak of een hondenmand.

  Handmatig instelbaar
  Dit veld geeft aan of je, naast de automatische programma's, nog zelf de machine in kunt stellen. Bijvoorbeeld met een los centrifugeprogramma, aparte temperatuurregeling of dat je zelf het hele wasprogramma kunt samenstellen.

  Handwas programma
  Met het handwasprogramma is het mogelijk tere en delicate was in de machine te wassen in plaats van met de hand. De wasmachine kent hiervoor een apart handwasprogramma, waarbij het ook vaak mogelijk is hierbinnen nog zelf bepaalde modules aan of uit te zetten. Bijvoorbeeld de temperatuur of het toerental voor het centrifugeren.

  Introductiemodel
  Het jaar waarin de machine voor het eerst werd geïntroduceerd.

  Kort programma
  Een kort programma is handig voor kleine wasjes of was die niet sterk vervuild is. De temperatuur is in de regel apart instelbaar.

  Maximale toerental
  Bij de informatie over de wasmachine staat het toerental van de centrifuge. 1000, 1200, 1400, 1600 of meer toeren per minuut. Hoe hoger het toerental, hoe droger de schone was uit de machine komt en hoe lager het restvochtpercentage. Bij veel modellen kun je zelf het toerental bepalen, wat handig is als je fijne was of tere kleding hebt die niet te lang in de centrifuge mag.

  Vergelijk hier was-droogcombinaties!Model
  Een was-droogcombinatie is vrijstaand of geschikt voor inbouw. De meeste modellen zijn vrijstaand. Je hoeft dan alleen maar te zorgen voor een aansluitkraan, veilige elektriciteitsaansluiting en waterafvoer. Er zijn ook inbouwmodellen waarbij de machine netjes wordt weggewerkt achter een kastdeur, bijvoorbeeld in de keuken. De inbouwmodellen zijn van dezelfde kwaliteit als het vrijstaande model, maar zijn in aanschaf verhoudingsgewijs duurder. Er zijn meer vrijstaande modellen dan inbouwmodellen, hoewel bijna ieder merk wel een inbouwvariant kent.

  Programmaverloop indicator
  Met de programmaindicatie kun je zien waar de machine is binnen het was- of droogprogramma. Vaak geeft de machine hierbij ook aan hoeveel minuten het nog duurt voordat het programma klaar is.

  Resttijd aanduiding
  In dit veld kun je zien hoeveel tijd de machine nog nodig heeft voordat het programma is afgerond. De tijd wordt aangegeven in minuten.

  Restvochtpercentage
  Het restvochtpercentage van de schone was is afhankelijk van het toerental van de centrifuge. Bij de informatie over de wasmachine staat het toerental van de centrifuge: 1000, 1200, 1400, 1600 of meer toeren per minuut. Hoe hoger het toerental, hoe droger de schone was uit de machine komt en hoe lager het restvochtpercentage. Hoe lager het restvochtpercentage, des te sneller is je schone was droog aan de waslijn of via het droogprogramma in de wasdroger.

  Starttijdkeuze
  Met deze optie kun je zelf bepalen wanneer de machine met het programma mag starten. Je programmeert de machine voor en deze start dan op de door jou bepaalde tijd. Veel huishoudens in Nederland hebben een dubbele elektriciteitsmeter waardoor 's nachts wassen goedkoper is vanwege het goedkopere nachttarief. Dan is het handig om een wascombinatie te hebben waarbij je zelf de starttijd kunt bepalen.

  Vergelijk hier was-droogcombinaties!Timer
  Met een timer kun je zelf de starttijd van het programma bepalen. Veel huishoudens in Nederland hebben een dubbele elektriciteitsmeter waardoor 's nachts wassen goedkoper is vanwege het goedkopere nachttarief. Dan is het handig om een wascombinatie met een timer te hebben. Mocht de machine niet over een timer beschikken dan is een analoge combinatie met een timerstekker een prima alternatief.

  Toeren instelbaar
  Dit veld geeft aan of je zelf het toerental van de centrifuge kunt instellen. Dit is handig als je fijne was of tere kleding hebt die niet te lang in de centrifuge mag en ook nog eens op een laag toerental.

  Trommelinhoud
  De trommelinhoud geeft de capaciteit van de machine aan. Hoe groter de trommel, hoe meer was je tegelijkertijd kunt wassen. De capaciteit van de wasmachine wordt aangegeven in kilo's droog wasgoed. Standaard is dat 5 kilo, maar dit kan oplopen tot 10 kilo of teruglopen tot 3,5 kilo. Voor het drogen van de was gebruik je de helft van de capaciteit. Je droogt altijd in twee delen. Dus 2,5 of 3 kilo per keer.

  Trommelverlichting
  Dit veld geeft aan of de trommel verlicht wordt met behulp van een speciale verlichting.

  Type lader
  Wascombinaties kennen twee varianten: de bovenlader en de voorlader. Een bovenlader heeft de vulopening aan de bovenkant van het apparaat; de voorlader heeft de opening aan de voorkant. Bij een bovenlader scharniert de rechthoekige bovenkant open; de voorlader heeft een ronde vulopening. Bij veel modellen is het deurscharnier verwisselbaar zodat je zelf kunt bepalen of het deurtje naar links of rechts sluit.

  Voorprogrammering
  Met voorprogrammering kun je de wasmachine al helemaal instellen zodat deze op een later moment aangaat. Met een tijdschakelaar stel je zelf de gewenste starttijd in. Het voorprogrammeren van de wasmachine is handig voor huishoudens met nachtstroom. Voor hen is het goedkoper om 's nachts te wassen vanwege het goedkopere nachttarief.

  Vulopening
  De was-droogcombinaties hebben een standaard grootte voor de vulopening. Er zijn ook was-droogcombinaties met grotere vulopeningen, wat handig kan zijn als je grote stukken wasgoed hebt, bijvoorbeeld een slaapzak of een hondenmand. Dit vind je terug in de informatie over de was-droogcombinatie: de maat wordt gegeven in diameter doorsnede.

  Vergelijk hier was-droogcombinaties!Warmwateraansluiting
  Dit veld geeft aan of de wasmachine ook via een warmwaterleiding gevuld kan worden. Het kan goedkoper zijn om de machine via een zogenaamde Hotfill te vullen. Een Hotfill is een apparaat dat tussen een gasgestuurde boiler of combiketel en je wasmachine wordt geplaatst. Het water gaat dan voorverwarmd de wasmachine in via een warmwaterleiding. Het water wordt via een mengsysteem op de juiste temperatuur gebracht. Het is goedkoper om het water via gas te verwarmen dan elektrisch via de machine.

  Wasresultaat
  Met een lettersysteem wordt het wasresultaat aangegeven. Deze lettercombinaties gaan van A naar D, waarbij A het beste resultaat geeft.

  Waterverbruik
  Het waterverbruik wordt aangegeven in liters per wasbeurt. Sommige apparaten hebben een energie- en waterzuinig programma. Deze zitten in de regel onder dit getal.

  Wolprogramma
  Een wascombinatie kent een wolprogramma. Hierdoor is handwassen niet meer nodig. Met het wolprogramma was je op een lage temperatuur of koud en met een korte centrifuge op een laag toerental. Dit is meestal ook nog eens handmatig in te stellen. De wasdroger heeft een woldroogprogramma zodat je ook wollen kleding veilig kunt drogen. Let op het label in het kledingstuk zelf of de kleding daadwerkelijk in de droger gedroogd mag worden.

  • AEG Met de intelligente was-droogcombinaties van AEG is de vuile was in één keer gedaan.
  • Siemens Met de was-droogcombinaties van Siemens bespaar je ruimte en tijd.
  • Indesit Je doet nu nog sneller en gemakkelijker de was met de was-droogcombinaties van Indesit.
  • Budget Was-droogcombinaties goedkoper dan 600 euro.
  • Energie zuinig De energie zuinigste was-droogcombinaties.
 • Samsung WD806P4SAWQ Was-droogcombinatie
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/1/9/7/samsung-wd-806p4sawq-20787197.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/7/9/4/samsung-wd-806p4sawq-24172794.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/7/9/5/samsung-wd-806p4sawq-24172795.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/7/9/6/samsung-wd-806p4sawq-24172796.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/7/9/7/samsung-wd-806p4sawq-24172797.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/7/9/8/samsung-wd-806p4sawq-24172798.jpg
  Samsung WD806P4SAWQ Was-droogcombinatie (48)
  7.768646864686468 (2)
  Samsung WD806P4SAWQ Was-droogcombinatie
  Geweldig apparaat. Was en droogt goed, met veel mogelijke programma's.
  Met een duidelijk digitaal display is alles makkelijk in te stellen. De mogelijkheden doorlezen kost weinig tijd. Drogen doet ie ook goed! Of direct met het wasprogramma in te stellen of apart daarna. Met de was het toerental op 1400 zetten en kastdroog instellen en je was komt er schoon en droog uit. Er zijn ook bij het drogen meerdere mogelijkheden.
  8.7
  0 10
 • Indesit XWDE 861480X WSSS EU Was-droogcombinatie
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/0/3/5/indesit-xwde-861480x-wsss-eu-24261035.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/8/5/7/indesit-xwde-861480x-wsss-eu-washer-dryer-24930857.jpg
  Indesit XWDE 861480X WSSS EU Was-droogcombinatie (115)
  7.25 (1)
  Indesit XWDE 861480X WSSS EU Was-droogcombinatie
  Prima nieuwe wasdroogcombinatie, stiller dan zijn voorganger, wij zijn er blij mee!
  Deze wasdroogcombinatie is de opvolger van onze Indesit WIDL126. De vorige Indesit heeft het ruim 8 jaar uitgehouden (na twee maanden moest er een reparatie worden uitgevoerd aan het drogergedeelte, maar daarna heeft hij 8 jaar probleemloos doorgedraaid). Door onze eerste Indesit ervaring wilden wij weer voor Indesit kiezen. Dit maal hebben wij voor een luxere uitvoering gekozen, de XWDE 861480X WSSS, vanwege het display met resterende tijd en vanwege het aanbod aan wasprogramma's. In eerste instantie wat huiverig vanwege de lange wastijden die modernere wasmachine's aanhouden, plus het feit dat in de handleiding geen programmatijden genoemd werden. Maar na het bestuderen van een video-review ontdekt dat de wasprogramma's van allerlei zaken afhankelijk zijn en zelfs bij het activeren van een wasprogramma aangepast kunnen worden (andere temperatuur, andere programmaduur). En het apparaat kent twee snelprogramma's (30 minuten wassen, of een 45 minuten was/droog programma). De eerste indrukken zijn uitermate positief. Het apparaat voelt degelijk, ziet er fraai uit, en doet zijn werk stukken stiller dan zijn voorganger. Over duurzaamheid kan ik weinig zeggen, dat zal de tijd moeten leren. Maar als hij net zo duurzaam is als zijn voorloper dan zijn wij helemaal tevreden! Ik heb voorlopig uitstekend ingevuld.
  8.0
  0 10
 • Samsung WD806P4SAWQ Was-droogcombinatie
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/1/9/7/samsung-wd-806p4sawq-20787197.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/7/9/4/samsung-wd-806p4sawq-24172794.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/7/9/5/samsung-wd-806p4sawq-24172795.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/7/9/6/samsung-wd-806p4sawq-24172796.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/7/9/7/samsung-wd-806p4sawq-24172797.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/7/9/8/samsung-wd-806p4sawq-24172798.jpg
  Samsung WD806P4SAWQ Was-droogcombinatie (48)
  7.768646864686468 (2)
  Samsung WD806P4SAWQ Was-droogcombinatie
  Perfect wassen, matig drogen
  Ik heb nog nooit zo'n schone was gehad. Wat een vlekkenvreter! Maar het drogen........lukt me niet. Veel was, weinig was, dikke was, dunne was. Het blijft nat als ik het eruit haal. Of het apparaat is een slechte droger of ik heb het nog niet onder de knie. Wie advies hiervoor heeft, graag. Van 1988-2004 heb ik ook een combi gehad, beviel prima. Haalde de was er droog uit. Dus ik ken het combi-gevoel wel.
  7.7
  0 10
 • Indesit IWDC6145 Was-droogcombinatie
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/6/9/3/indesit-iwdc-6145--19186693.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/8/9/6/indesit-iwdc6145-washer-dryer-23744896.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/0/9/7/indesit-iwdc6145-washer-dryer-23921097.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/2/4/1/indesit-iwdc6145-washer-dryer-30632241.jpg
  Indesit IWDC6145 Was-droogcombinatie (70)
  2.4168809313157293 (7)
  Indesit IWDC6145 Was-droogcombinatie
  Slechte combi en snel stuk
  Verschrikkelijk apparaat. Ik had hem gekocht omdat ik niet in huis de was kan drogen, maar deze droger kookt en krimpt de was, dus ik had er niets aan. Hij is bovendien onhandig in gebruik, de was komt stinkend uit de droger en als klap op de vuurpijl: binnen 5 jaar was hij stuk. Het klonk ideaal, maar het is weggegooid geld, niet doen!
  1.0
  0 10
 • Daewoo DWC-LD7612
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/9/2/8/daewoo-dwc-ld7612-19846928.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/1/1/3/daewoo-dwc-ld7612-19847113.jpg
  Daewoo DWC-LD7612 (109)
  8.481157991124885 (3)
  Daewoo DWC-LD7612
  Kurkdroge kleding met het was en droog programma
  Super geweldige wasmachine! Echt geen spijt van. De wasmachine is meteen een combi van droger in 1. Na het drogen komt de was er kurk droog uit! Echt geweldig en dat te bedenken dat losse drogers even duur zijn. Hier hebben wij gelukkig een droger bij in. Neemt veel minder ruimte in beslag. Dat een was/droog programma bijna 4,5 uur duurt lijkt mij geen probleem te zijn. Je hebt na die tijd geen gedonder met was ophangen wat nog langer duurt voordat het droog is. Geen wasrek meer wat ruimte in neemt. Enige nadeel is voor mensen die meer synthetische kleding dragen dan katoen. Is een droger eigenlijk overbodig. Synthetische stoffen kunnen namelijk niet in de droger.
  10.0
  0 10
 • AEG L87695WD Was-droogcombinatie
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/6/1/9/aeg-l87695wd-19163619.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/6/7/3/aeg-l87695wd-23885673.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/6/7/9/aeg-l87695wd-washer-dryer-37298679.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/6/8/0/aeg-l87695wd-washer-dryer-37298680.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/6/8/1/aeg-l87695wd-washer-dryer-37298681.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/6/8/2/aeg-l87695wd-washer-dryer-37298682.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/6/8/3/aeg-l87695wd-washer-dryer-37298683.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/6/8/4/aeg-l87695wd-washer-dryer-37298684.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/6/8/5/aeg-l87695wd-washer-dryer-37298685.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/3/1/0/aeg-l87695wd-19165310.jpg
  AEG L87695WD Was-droogcombinatie (33)
  6.1 (1)
  AEG L87695WD Was-droogcombinatie
  ben niet tevreden omdat deze machine veel pluis nalaat op pasgewassen kleding
  Lijkt heel wat, maar dat valt tegen! De machine is wel groter dan m'n vorige AEG was/droogcombinatie maar verder is de keuze in programma's niet bijzonder veel anders. Laat erg veel pluis achter op kleding na het wassen ondanks dat het pluizenfilter helemaal schoon is...vreemd! Ook maakt hij lawaai met centrifugeren.
  5.7
  0 10
 • Indesit IWDC6145 Was-droogcombinatie
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/6/9/3/indesit-iwdc-6145--19186693.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/8/9/6/indesit-iwdc6145-washer-dryer-23744896.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/0/9/7/indesit-iwdc6145-washer-dryer-23921097.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/2/4/1/indesit-iwdc6145-washer-dryer-30632241.jpg
  Indesit IWDC6145 Was-droogcombinatie (70)
  2.4168809313157293 (7)
  Indesit IWDC6145 Was-droogcombinatie
  Prima machine voor deze prijs
  Na alle negatieve revieuws, hier een positieve: Ik heb deze machine 7 jaar lang met veel plezier gebruikt, mijn was was altijd in één keer schoon en oke, soms moest ik inderdaad ook na gebruik vd droger de was nog even uithangen omdat hij niet geheel droog was, maar dat heb je met de duurdere combi machines ook! De was wordt inderdaad erg warm met het drogen, maar als je hem niet te lang in de machine laat zitten nadat deze klaar is, stinkt hij niet. Helaas is hij vandaag na meer dan 7 jaar trouwe dienst kapot gegaan, maar ik ben erg blij om te zien dat hij nog verkocht wordt want ik ga gewoon weer dezelfde halen, 7 jaar wassen en drogen voor deze prijs is ideaal!
  6.7
  0 10
 • Daewoo DWC-LD7612
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/9/2/8/daewoo-dwc-ld7612-19846928.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/1/1/3/daewoo-dwc-ld7612-19847113.jpg
  Daewoo DWC-LD7612 (109)
  8.481157991124885 (3)
  Daewoo DWC-LD7612
  Met deze mooie was-droogmachine kan u lang genieten van een wasje doen.
  Gekozen voor een was-droogcombi ivm ruimte gebrek. De was resultaten zijn oke maar, .. Een katoenen was op 60%, met 1600toeren centrif, duurt 3uur 45min. Als je dan de was ook nog droog ben je een dag bezig met 1was. Dit staat niet vermeld bij de reclames, trouwens bij de meeste niet. Ook het opfrissen, koud, van bv een dekbed is er niet bij. Jammer. Jammer van de mooie thechnologie, jammer van de marktaandeel.Mijn was-ritueel staat geheel op zijn kop door de lange wastijden. Je kan uiteraard een was doen op koud in 20 minuten maar daar kan helaas niet alle was gedaan worden ivm vlekken en/of hygiëne. Ik zal daarom deze machine niet aanbevelen daar er voor de meeste werkende niet te combineren valt.
  6.3
  0 10
 • Daewoo DWC-LD7612
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/9/2/8/daewoo-dwc-ld7612-19846928.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/1/1/3/daewoo-dwc-ld7612-19847113.jpg
  Daewoo DWC-LD7612 (109)
  8.481157991124885 (3)
  Daewoo DWC-LD7612
  Een redelijk stille en ruime wasdroogcombinatie.
  Een redelijk stille en ruime wasmachine. Niet veel programma's zoals op de meeste automaten. Ik mis bv een lucht programma bij het drogen voor het opschudden en opfrissen van bv een dekbed. Bij de presentaties van de machines mis ik een programma overzicht.
  8.3
  0 10
 • Indesit IWDC6145 Was-droogcombinatie
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/6/9/3/indesit-iwdc-6145--19186693.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/8/9/6/indesit-iwdc6145-washer-dryer-23744896.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/0/9/7/indesit-iwdc6145-washer-dryer-23921097.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/2/4/1/indesit-iwdc6145-washer-dryer-30632241.jpg
  Indesit IWDC6145 Was-droogcombinatie (70)
  2.4168809313157293 (7)
  Indesit IWDC6145 Was-droogcombinatie
  Verschrikkelijk slechte apparaten
  Verschrikkelijk slechte apparaten. Werkt niet goed en was na 2 jaar en 2 maanden kapot. Indesit zegt dat het buiten garantie valt en ze dus niets voor me kunnen betekenen. Nooit kopen!
  2.0
  0 10
 • Indesit IWDC6145 Was-droogcombinatie
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/6/9/3/indesit-iwdc-6145--19186693.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/8/9/6/indesit-iwdc6145-washer-dryer-23744896.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/0/9/7/indesit-iwdc6145-washer-dryer-23921097.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/2/4/1/indesit-iwdc6145-washer-dryer-30632241.jpg
  Indesit IWDC6145 Was-droogcombinatie (70)
  2.4168809313157293 (7)
  Indesit IWDC6145 Was-droogcombinatie
  Schandalig dit product
  Misschien zeggen mijn cijfers al genoeg. Ik heb hem sinds januari en hij is nu al kapot. Hij maakt enorm lawaai en droogt erg slecht. Alle punten die hier onder genoemd zijn komen ook bij mij voor. Als je het risico wilt nemen om 300 euro weg te gooien vooral doen maar ik raad je beter aan om zelf een handwas te doen!
  1.7
  0 10
 • Indesit IWDC6145 Was-droogcombinatie
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/6/9/3/indesit-iwdc-6145--19186693.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/8/9/6/indesit-iwdc6145-washer-dryer-23744896.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/0/9/7/indesit-iwdc6145-washer-dryer-23921097.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/2/4/1/indesit-iwdc6145-washer-dryer-30632241.jpg
  Indesit IWDC6145 Was-droogcombinatie (70)
  2.4168809313157293 (7)
  Indesit IWDC6145 Was-droogcombinatie
  was is niet schoon, droger van zeer slechte kwaliteit
  was is niet schoon, droger van zeer slechte kwaliteit. wasprogramma op zich niet te langdurig met energysaver-knop. met droger erbij: blijft uren aan het werk. droger wordt te heet, was stinkt als de droger gebruikt wordt. ik hang mijn was nu op een rekje. mijn advies: nooit kopen!
  4.3
  0 10
 • Indesit IWDC6145 Was-droogcombinatie
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/6/9/3/indesit-iwdc-6145--19186693.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/8/9/6/indesit-iwdc6145-washer-dryer-23744896.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/0/9/7/indesit-iwdc6145-washer-dryer-23921097.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/2/4/1/indesit-iwdc6145-washer-dryer-30632241.jpg
  Indesit IWDC6145 Was-droogcombinatie (70)
  2.4168809313157293 (7)
  Indesit IWDC6145 Was-droogcombinatie
  Koop dit nooit
  De was stinkt is nog nat na 180 minuten en de wasdroger word gloeiend heet! Heb dit ding gehaald omdat ik ruimte wilde besparen had ik maar nooit een combi gekocht spijt tot m'n oude droger weg is! En hij kreukt ontzettend erg
  4.3
  0 10
 • Indesit IWDC6145 Was-droogcombinatie
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/6/9/3/indesit-iwdc-6145--19186693.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/8/9/6/indesit-iwdc6145-washer-dryer-23744896.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/0/9/7/indesit-iwdc6145-washer-dryer-23921097.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/2/4/1/indesit-iwdc6145-washer-dryer-30632241.jpg
  Indesit IWDC6145 Was-droogcombinatie (70)
  2.4168809313157293 (7)
  Indesit IWDC6145 Was-droogcombinatie
  De was stinkt verschrikkelijk na gebruik van de droger
  De was stinkt verschrikkelijk na gebruik van de droger. Ik heb hierover gebeld met zowel Mediamarkt (leverancier) als met fabrikant Indesit. Probleem wordt niet echt erkend. Wat moet ik nu? Een wasmachine hoort was schoon af te leveren, niet stinkend!
  4.3
  0 10
 • AEG
  • aeg
 • Siemens
  • siemens
 • Indesit
  • indesit
 • Budget
  • budget
 • Energie zuinig
  • a_
  • a
Was/Droog combinaties 6.2 (20)
0 - 24
 • Indesit XWDE 861480X WSSS EU Was-droogcombinatie
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/0/3/5/indesit-xwde-861480x-wsss-eu-24261035.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/8/5/7/indesit-xwde-861480x-wsss-eu-washer-dryer-24930857.jpg
  Indesit XWDE 861480X WSSS EU Was-droogcombinatie (115)
  7.25 (1)
  Indesit XWDE 861480X WSSS EU Was-droogcombinatie
  Veiligkopen.nu Veiligkopen.nu
  8.898588963953783 (254)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.13.2/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  492.95, ? (offer_sdt_unknown)
  Veiligkopen.nu Veiligkopen.nu
  8.898588963953783 (254)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.13.2/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  492.95, ? (offer_sdt_unknown)
  2
  most_sold
 • Daewoo DWC-LD7612
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/9/2/8/daewoo-dwc-ld7612-19846928.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/1/1/3/daewoo-dwc-ld7612-19847113.jpg
  Daewoo DWC-LD7612 (109)
  8.481157991124885 (3)
  Daewoo DWC-LD7612
  Maxwell.nl Maxwell.nl
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.13.2/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  649.99, ? (offer_sdt_unknown)
  Maxwell.nl Maxwell.nl
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.13.2/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  649.99, ? (offer_sdt_unknown)
  Maxwell Bladel Maxwell Bladel
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.13.2/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  649.99, 5.2172391, 51.36712619999999 UNKNOWN
  19
  good_buy
  best_reviewed
 • Siemens WT45W273NL Was-droogcombinatie
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/8/9/6/siemens-wt45w273nl-25211896.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/0/1/6/siemens-wt45w273nl-25212016.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/3/8/1/siemens-wt45w273nl-washer-dryer-26541381.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/3/8/2/siemens-wt45w273nl-washer-dryer-26541382.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/3/8/3/siemens-wt45w273nl-washer-dryer-26541383.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/3/8/4/siemens-wt45w273nl-washer-dryer-26541384.jpg
  Siemens WT45W273NL Was-droogcombinatie (90)
  Siemens WT45W273NL Was-droogcombinatie
  Veiligkopen.nu Veiligkopen.nu
  8.898588963953783 (254)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.13.2/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  698, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Veiligkopen.nu Veiligkopen.nu
  8.898588963953783 (254)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.13.2/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  698, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  4
  good_buy
 • Samsung WD80J6400AW Was-droogcombinatie
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/0/1/9/samsung-wd80j6400aw-en-31783019.jpg?m=aHR0cDovL3Mucy1ib2wuY29tL2ltZ2Jhc2UwL2ltYWdlYmFzZTMvcmVndWxhci9GQy8wLzMvNi8zLzkyMDAwMDAwNDA2NjM2MzAuanBn
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/0/2/0/samsung-wd80j6400aw-en-31783020.jpg?m=aHR0cDovL2ltYWdlcy5iY2MubmwvaW1hZ2VzLzg2NjQwXzE0MzIzNDE4NDhfZGV0YWlsLmpwZw==
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/2/1/1/samsung-wd80j6400aw-washer-dryer-35611211.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/2/1/2/samsung-wd80j6400aw-washer-dryer-35611212.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/2/1/3/samsung-wd80j6400aw-washer-dryer-35611213.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/2/1/4/samsung-wd80j6400aw-washer-dryer-35611214.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/2/1/5/samsung-wd80j6400aw-washer-dryer-35611215.jpg
  Samsung WD80J6400AW Was-droogcombinatie (87)
  Samsung WD80J6400AW Was-droogcombinatie
  Modern.nl Modern.nl
  8.738143425421677 (308)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.13.2/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  719.2, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Modern.nl Modern.nl
  8.738143425421677 (308)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.13.2/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  719.2, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  799, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  14
  good_buy
 • Indesit IWDC6145 Was-droogcombinatie
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/6/9/3/indesit-iwdc-6145--19186693.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/8/9/6/indesit-iwdc6145-washer-dryer-23744896.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/0/9/7/indesit-iwdc6145-washer-dryer-23921097.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/2/4/1/indesit-iwdc6145-washer-dryer-30632241.jpg
  Indesit IWDC6145 Was-droogcombinatie (70)
  2.4168809313157293 (7)
  Indesit IWDC6145 Was-droogcombinatie
  BestSellers.eu BestSellers.eu
  8.134792052984407 (67)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.13.2/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  362.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  BestSellers.eu BestSellers.eu
  8.134792052984407 (67)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.13.2/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  362.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  2
 • Whirlpool AWB 866
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/6/3/9/whirlpool-awb866-23359639.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/4/8/4/whirlpool-awb-866-26541484.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/7/2/2/whirlpool-awb-866-30298722.jpg
  Whirlpool AWB 866 (57)
  Whirlpool AWB 866
  Expert Oldenzaal Expert Oldenzaal
  449, 6.9192287, 52.3093538 NONE
  Expert Oldenzaal Expert Oldenzaal
  449, 6.9192287, 52.3093538 NONE
  1
  good_buy
 • Samsung WD806P4SAWQ Was-droogcombinatie
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/1/9/7/samsung-wd-806p4sawq-20787197.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/7/9/4/samsung-wd-806p4sawq-24172794.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/7/9/5/samsung-wd-806p4sawq-24172795.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/7/9/6/samsung-wd-806p4sawq-24172796.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/7/9/7/samsung-wd-806p4sawq-24172797.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/7/9/8/samsung-wd-806p4sawq-24172798.jpg
  Samsung WD806P4SAWQ Was-droogcombinatie (48)
  7.768646864686468 (2)
  Samsung WD806P4SAWQ Was-droogcombinatie
  Modern.nl Modern.nl
  8.738143425421677 (308)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.13.2/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  679, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Modern.nl Modern.nl
  8.738143425421677 (308)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.13.2/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  679, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  2
 • Miele WT 2796 WPM
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/9/3/miele-wt-2796-wpm-24941993.jpg
  Miele WT 2796 WPM (44)
  Miele WT 2796 WPM
  BCC BCC
  8.61371407503923 (791)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.13.2/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  1471.2, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  BCC BCC
  8.61371407503923 (791)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.13.2/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  1471.2, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Bemmel & Kroon Cruquius Bemmel & Kroon Cruquius
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.13.2/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  1749, 4.627388499999999, 52.33160789999999 NONE
  149
 • AEG L87695WD Was-droogcombinatie
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/6/1/9/aeg-l87695wd-19163619.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/6/7/3/aeg-l87695wd-23885673.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/6/7/9/aeg-l87695wd-washer-dryer-37298679.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/6/8/0/aeg-l87695wd-washer-dryer-37298680.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/6/8/1/aeg-l87695wd-washer-dryer-37298681.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/6/8/2/aeg-l87695wd-washer-dryer-37298682.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/6/8/3/aeg-l87695wd-washer-dryer-37298683.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/6/8/4/aeg-l87695wd-washer-dryer-37298684.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/6/8/5/aeg-l87695wd-washer-dryer-37298685.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/3/1/0/aeg-l87695wd-19165310.jpg
  AEG L87695WD Was-droogcombinatie (33)
  6.1 (1)
  AEG L87695WD Was-droogcombinatie
  BCC BCC
  8.61371407503923 (791)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.13.2/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  838.4, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  BCC BCC
  8.61371407503923 (791)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.13.2/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  838.4, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  BesteKeus.nl Best BesteKeus.nl Best
  913, 5.3950786, 51.4986192 NONE
  5
 • Indesit XWDA 751480X WWWG EU Was-droogcombinatie
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/4/7/2/indesit-xwda751480xwwwgeu-24188472.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/3/7/8/indesit-xwda-751480x-wwwg-eu-washer-dryer-24929378.jpg
  Indesit XWDA 751480X WWWG EU Was-droogcombinatie (31)
  Indesit XWDA 751480X WWWG EU Was-droogcombinatie
  BesteKeus.nl Best BesteKeus.nl Best
  389, 5.3950786, 51.4986192 NONE
  Bestekeus.nl Bestekeus.nl
  7.987496677667688 (265)
  428, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  BesteKeus.nl Best BesteKeus.nl Best
  389, 5.3950786, 51.4986192 NONE
  7
  good_buy
 • AEG L76680WD Was-droogcombinatie
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/2/4/4/aeg-l76680wd-washer-dryer-25158244.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/8/8/4/aeg-l76680wd-washer-dryer-37298884.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/8/8/5/aeg-l76680wd-washer-dryer-37298885.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/8/8/6/aeg-l76680wd-washer-dryer-37298886.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/8/8/7/aeg-l76680wd-washer-dryer-37298887.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/8/8/8/aeg-l76680wd-washer-dryer-37298888.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/8/8/9/aeg-l76680wd-washer-dryer-37298889.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/8/9/0/aeg-l76680wd-washer-dryer-37298890.jpg
  AEG L76680WD Was-droogcombinatie (29)
  AEG L76680WD Was-droogcombinatie
  Modern.nl Modern.nl
  8.738143425421677 (308)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.13.2/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  749, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Modern.nl Modern.nl
  8.738143425421677 (308)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.13.2/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  749, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  5
  good_buy
 • Bosch WVH28443NL Was-droogcombinatie
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/3/7/7/bosch-wvh28443nl-washer-dryer-25130377.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/3/7/8/bosch-wvh28443nl-washer-dryer-25130378.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/3/7/9/bosch-wvh28443nl-washer-dryer-25130379.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/3/8/0/bosch-wvh28443nl-washer-dryer-25130380.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/3/8/1/bosch-wvh28443nl-washer-dryer-25130381.jpg
  Bosch WVH28443NL Was-droogcombinatie (24)
  Bosch WVH28443NL Was-droogcombinatie
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  8.946144738243209 (817)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.13.2/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  949, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  8.946144738243209 (817)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.13.2/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  949, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  949, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  139
 • AEG L99696HWD Was-droogcombinatie
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/7/5/4/aeg-l99696hwd-24191754.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/2/0/0/aeg-l99696hwd-washer-dryer-24368200.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/6/6/aeg-l99696hwd-washer-dryer-37299866.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/6/7/aeg-l99696hwd-washer-dryer-37299867.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/6/8/aeg-l99696hwd-washer-dryer-37299868.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/6/9/aeg-l99696hwd-washer-dryer-37299869.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/7/0/aeg-l99696hwd-washer-dryer-37299870.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/7/1/aeg-l99696hwd-washer-dryer-37299871.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/7/2/aeg-l99696hwd-washer-dryer-37299872.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/7/3/aeg-l99696hwd-washer-dryer-37299873.jpg
  AEG L99696HWD Was-droogcombinatie (19)
  AEG L99696HWD Was-droogcombinatie
  BCC BCC
  8.61371407503923 (791)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.13.2/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  1199.2, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  BCC BCC
  8.61371407503923 (791)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.13.2/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  1199.2, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  De Schouw Witgoed De Schouw Witgoed
  1497, 5.1642778, 52.27434770000001 LOW
  137
 • ONECONCEPT DB005 XXL
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/0/1/3/oneconcept-db005-xxl-24449013.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/5/7/6/oneconcept-db005-xxl-24450576.jpg
  ONECONCEPT DB005 XXL (18)
  ONECONCEPT DB005 XXL
  Electronic-star.nl Electronic-star.nl
  215.9, ? (offer_sdt_unknown)
  Electronic-star.nl Electronic-star.nl
  215.9, ? (offer_sdt_unknown)
  1
  good_buy
 • Indesit IWDD 6145
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/1/4/1/indesit-iwdd-6145-eu-18758141.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/7/6/7/indesit-iwdd-6145-eu-19559767.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/8/5/0/indesit-iwdd-6145-eu-23887850.jpg
  Indesit IWDD 6145 (18)
  Indesit IWDD 6145
  Modern.nl Modern.nl
  8.738143425421677 (308)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.13.2/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  458.88, 1w (offer_sdt_1_week)
  Modern.nl Modern.nl
  8.738143425421677 (308)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.13.2/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  458.88, 1w (offer_sdt_1_week)
  2
  good_buy
 • LG F1612WD Was-droogcombinatie
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/0/0/7/lg-f1612wd-24845007.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/4/9/2/lg-f1612wd-24847492.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/8/2/6/lg-f1612wd-washer-dryer-24997826.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/8/2/7/lg-f1612wd-washer-dryer-24997827.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/8/2/8/lg-f1612wd-washer-dryer-24997828.jpg
  LG F1612WD Was-droogcombinatie (17)
  LG F1612WD Was-droogcombinatie
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  8.946144738243209 (817)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.13.2/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  999, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  8.946144738243209 (817)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.13.2/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  999, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  999, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  138
 • Smeg LSTA147 Was-droogcombinatie
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/2/6/8/smeg-lsta147-washer-dryer-25254268.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/2/6/9/smeg-lsta147-washer-dryer-25254269.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/2/7/0/smeg-lsta147-washer-dryer-25254270.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/2/7/1/smeg-lsta147-washer-dryer-25254271.jpg
  Smeg LSTA147 Was-droogcombinatie (17)
  Smeg LSTA147 Was-droogcombinatie
  123Apparatuur & Brink Keukens Tiel 123Apparatuur & Brink Keukens Tiel
  7.666666666666667 (2)
  1004.06, 5.4316688, 51.9057259 NONE
  Veiligkopen.nu Veiligkopen.nu
  8.898588963953783 (254)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.13.2/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  1014.05, 3d (offer_sdt_3_days)
  123Apparatuur & Brink Keukens Tiel 123Apparatuur & Brink Keukens Tiel
  7.666666666666667 (2)
  1004.06, 5.4316688, 51.9057259 NONE
  6
 • Miele PW 5065 AV Was-droogcombinatie
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/1/3/miele-pw-5065-av-profiline-14799813.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/2/1/5/miele-pw-5065-av-washing-machine-23782215.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/2/1/6/miele-pw-5065-av-washing-machine-23782216.jpg
  Miele PW 5065 AV Was-droogcombinatie (17)
  Miele PW 5065 AV Was-droogcombinatie
  123keukenapparatuur 123keukenapparatuur
  8.457048620609706 (105)
  3390.48, 2d (offer_sdt_2_days)
  123keukenapparatuur 123keukenapparatuur
  8.457048620609706 (105)
  3390.48, 2d (offer_sdt_2_days)
  123Apparatuur & Brink Keukens Tiel 123Apparatuur & Brink Keukens Tiel
  7.666666666666667 (2)
  3390.48, 5.4316688, 51.9057259 NONE
  5
 • Samsung WD80J6400AW
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/4/1/0/samsung-wd80j6400aw-39308410.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/4/1/1/samsung-wd80j6400aw-39308411.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/4/1/2/samsung-wd80j6400aw-39308412.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/4/1/3/samsung-wd80j6400aw-39308413.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/4/1/4/samsung-wd80j6400aw-39308414.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/4/1/5/samsung-wd80j6400aw-39308415.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/4/1/6/samsung-wd80j6400aw-39308416.jpg
  Samsung WD80J6400AW (17)
  Samsung WD80J6400AW
  Expert.nl Expert.nl
  7.928162615387502 (197)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.13.2/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  899, 2d (offer_sdt_2_days)
  Expert.nl Expert.nl
  7.928162615387502 (197)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.13.2/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  899, 2d (offer_sdt_2_days)
  Expert Almelo Expert Almelo
  899, 6.6749386, 52.36558770000001 NONE
  130
 • Electrolux EWW1476HDW Was-droogcombinatie
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/8/3/7/electrolux-eww1476hdw-washer-dryer-23818837.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/8/3/8/electrolux-eww1476hdw-washer-dryer-23818838.jpg
  Electrolux EWW1476HDW Was-droogcombinatie (16)
  Electrolux EWW1476HDW Was-droogcombinatie
  Expert.nl Expert.nl
  7.928162615387502 (197)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.13.2/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  749, 2d (offer_sdt_2_days)
  Expert.nl Expert.nl
  7.928162615387502 (197)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.13.2/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  749, 2d (offer_sdt_2_days)
  Expert Almelo Expert Almelo
  749, 6.6749386, 52.36558770000001 NONE
  131
  good_buy
 • Bosch Avantixx WKD28540EU Was-droogcombinatie
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/3/5/1/bosch-wkd28540eu-17875351.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/5/3/0/bosch-avantixx-wkd28540eu-washer-dryer-23760530.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/5/3/1/bosch-avantixx-wkd28540eu-washer-dryer-23760531.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/5/3/2/bosch-avantixx-wkd28540eu-washer-dryer-23760532.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/5/3/3/bosch-avantixx-wkd28540eu-washer-dryer-23760533.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/5/3/4/bosch-avantixx-wkd28540eu-washer-dryer-23760534.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/5/3/5/bosch-avantixx-wkd28540eu-washer-dryer-23760535.jpg
  Bosch Avantixx WKD28540EU Was-droogcombinatie (15)
  Bosch Avantixx WKD28540EU Was-droogcombinatie
  Veiligkopen.nu Veiligkopen.nu
  8.898588963953783 (254)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.13.2/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  999.95, 3d (offer_sdt_3_days)
  Veiligkopen.nu Veiligkopen.nu
  8.898588963953783 (254)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.13.2/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  999.95, 3d (offer_sdt_3_days)
  123Apparatuur & Brink Keukens Tiel 123Apparatuur & Brink Keukens Tiel
  7.666666666666667 (2)
  999.96, 5.4316688, 51.9057259 NONE
  8
 • Indesit XWDE 861480X W Was-droogcombinatie
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/6/9/0/indesit-lave-linge-sechant-a-xwde-861480x-w--33321690.jpg?m=aHR0cDovL3BpY3MucmVkYmx1ZS5kZS9kb2kvcGl4ZWxib3h4LW1zcy02ODMzNTk0My9tY3NfcHJvZHVjdF9wbmc=
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/5/4/3/indesit-lave-linge-sechant-a-xwde-861480x-w--33973543.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5ib2JzaG9wLmJlL2NhdGFsb2cvcHJvZHVjdF9pbWFnZS5waHA/c2l6ZT1leHBvcnQmaWQ9NTcwMzQmcmVmPXZlcmdlbGlqa2Jl
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/6/5/7/indesit-lave-linge-sechant-a-xwde-861480x-w--34991657.jpg?m=aHR0cDovL2Fzc2V0cy53ZWhrYW1wLmNvbS9pL3dlaGthbXAvMjIyMzgwX3BiXzAxP3c9NTAwJmg9NTAw
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/6/1/0/indesit-lave-linge-sechant-a-xwde-861480x-w--38081610.jpg
  Indesit XWDE 861480X W Was-droogcombinatie (14)
  Indesit XWDE 861480X W Was-droogcombinatie
  Bobshop.nl Bobshop.nl
  8.521042090219504 (852)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.13.2/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  599, 1w (offer_sdt_1_week)
  Bobshop.nl Bobshop.nl
  8.521042090219504 (852)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.13.2/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  599, 1w (offer_sdt_1_week)
  2
  good_buy
 • Siemens WD15H543NL Was-droogcombinatie
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/8/8/3/siemens-wd15h543nl-29577883.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/6/7/9/siemens-wd15h543nl-washer-dryer-30307679.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/6/8/0/siemens-wd15h543nl-washer-dryer-30307680.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/6/8/1/siemens-wd15h543nl-washer-dryer-30307681.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/6/8/2/siemens-wd15h543nl-washer-dryer-30307682.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/6/8/3/siemens-wd15h543nl-washer-dryer-30307683.jpg
  Siemens WD15H543NL Was-droogcombinatie (14)
  Siemens WD15H543NL Was-droogcombinatie
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  8.946144738243209 (817)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.13.2/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  1049, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  8.946144738243209 (817)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.13.2/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  1049, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  1049, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  12
 • Candy GC4 W264D-S Was-droogcombinatie
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/8/3/7/candy-gc4-w264d-s-washer-dryer-24103837.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/2/7/6/candy-gc4-w264d-s-washer-dryer-24105276.jpg
  Candy GC4 W264D-S Was-droogcombinatie (11)
  Candy GC4 W264D-S Was-droogcombinatie
  Veiligkopen.nu Veiligkopen.nu
  8.898588963953783 (254)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.13.2/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  615, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Veiligkopen.nu Veiligkopen.nu
  8.898588963953783 (254)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.13.2/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  615, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  2
  good_buy
2 3
 • Heb je voorkeur voor een merk? (brand):
 • Prijs (price):
  • Budget: lager dan €600 (budget)
  • Lage prijs: €600 - €900 (low)
  • Gemiddelde prijs: €900 - €1050 (medium)
  • High end: Meer dan €1050 (high)
 • Welk energielabel heeft je voorkeur? (energieklasse_product):
  • A (a)
  • A+++ (a_)
  • A-40% (a_40_)
  • B (b)
  • Niet gespecificeerd (niet_gespecificeerd)
 • Hoe hoog mag de was-droogcombinatie zijn? (hoogte):
  • 820 mm (hoogte_820.0)
  • 842 mm (hoogte_842.0)
  • 845 mm (hoogte_845.0)
  • 848 mm (hoogte_848.0)
  • 850 mm (hoogte_850.0)
  • 870 mm (hoogte_870.0)
 • Hoe breed mag de was-droogcombinatie zijn? (breedte):
  • 595 mm (breedte_595.0)
  • 596 mm (breedte_596.0)
  • 598 mm (breedte_598.0)
  • 600 mm (breedte_600.0)
 • Hoe diep mag de was-droogcombinatie zijn? (diepte_product):
  • < 565 mm (diepte_product_570)
  • 565 mm - 600 mm (diepte_product_570_600)
  • 600 mm - 605 mm (diepte_product_600_610)
  • ≥ 605 mm (diepte_product_610)
 • Hoe wil je de was-droogcombinatie plaatsen? (kastontwerp):
 • Hoe hoog mag het toerental maximaal zijn? (maximaal_toerental):
  • 1200 rpm (maximaal_toerental_1200.0)
  • 1400 rpm (maximaal_toerental_1400.0)
  • 1500 rpm (maximaal_toerental_1500.0)
  • 1600 rpm (maximaal_toerental_1600.0)
 • Heb je voorkeur voor een kleur? (kleur):
  • Chroom (chroom)
  • Wit (wit)
  • Zilver (zilver)
 • Wil je zelf de starttijd kiezen? (uitgestelde_start_timer):
  • Ja (ja)
 • Waar moet het scharnier zitten? (deurscharnieren):
  • Left (left)
  • Links (links)
  • Rechts (rechts)
 • Hoeveel wasgoed moet erin passen? (droogcapciteit):
  • 3.0 kg (droogcapciteit_3.0)
  • 4.0 kg (droogcapciteit_4.0)
  • 5.0 kg (droogcapciteit_5.0)
  • 6.0 kg (droogcapciteit_6.0)
  • 6.5 kg (droogcapciteit_6.5)
  • 7.0 kg (droogcapciteit_7.0)
  • 8.0 kg (droogcapciteit_8.0)
  • 9.0 kg (droogcapciteit_9.0)
 • Welke droogklasse wil je? (droogklasse):
  • A (a)
  • B (b)
  • G (g)
 • Productgroepen (siblingcategory):
 • Tel. 030-214 5004
 • blijmakers@vergelijk.nl