Bel 0302145004 (9-17u)
Of stuur een whatsapp
06 15 19 74 74

Advertenties:

  • Vitamine D3 in een handige druppelflacon. Elke druppel levert 2,5 microgram vitamine D in de goed opneembare vorm van cholecalciferol.Vitamine D helpt bij de normale opname van calcium en fosfor. Ook levert het een bijdrage aan de instandhouding van botten en het gebit en aan de normale werking van spieren. Bovendien speelt vitamine D een rol in het celdelingsproces en de normale werking van het immuunsysteem.
  • Solgar's VM-75 is Amerika's meest verkochte multi vitamine/mineralen preparaat. Deze één per dag formule geeft een snel resultaat bij vermoeidheid en wordt veel gebruikt door mensen die regelmatig sporten of fysieke arbeid verrichten.
  • Bestel LAMBERTS Multi Guard bij koopjesdrogisterij.nl voor € 27,14. Verzendkosten zijn € 4,95 EUR. Bestellingen vanaf € 74,95 euro worden bij ons gratis verzonden. Koopjes Drogisterij: al uw vertrouwde merken tegen een scherpe prijs, snel en makkelijk bij u thuis bezorgd.Algemene tip bij voedingssupplementen: Aanbevolen dosering niet overschrijden. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Buiten bereik van jonge kinderen houden. Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket. Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.
  • Membrasin(R) is een nieuw en uniek voedingssupplement met omega-7-vetzuren voor droge slijmvliezen en een droge huid. Wat zijn slijmvliezen?Uw lichaam wordt beschermd door slijmvliezen. Uw ogen, uw mond, uw longen, maar ook uw blaas, darmen en vagina bevatten slijmvliezen. Slijmvliezen laten nuttige stoffen door en hebben de eigenschap om schadelijke stoffen en ziektekiemen buiten te houden. Door een verminderde of slechte slijmvliesproductie kunnen uw mond, ogen, vagina etc. droog worden. Een verminderde slijmproductie kan bijvoorbeeld optreden tijdens en na de overgang. Door de verminderde oestrogeenproductie wordt de bekledende laag van de schede dunner en droger. Dit geldt ook voor de blaas. Tevens neemt de elasticiteit van de huid over het gehele lichaam af. Dit is voornamelijk zichtbaar in de nek en rondom de ogen.
  • GoX 4 Liter GoX is het product om meer zuurstof in uw lichaam te krijgen. Zuurstof is de stof waar we van leven. Het houdt ons in leven en zorgt ervoor dat we onze dagelijkse bezigheden kunnen volbrengen. Iedereen kan tegenwoordig wel wat extra zuurstof verbruiken. De lucht die we inademen is namelijk vervuild met allerlei schadelijke stoffen zoals uitlaatgassen en chemische resten die fabrieken uitstoten. Onze longen hebben het dan ook zwaar te verduren. Door ontbossing kunnen de planten en bomen steeds minder zuurstof produceren en de hoeveelheid mensen op deze aarde blijft toenemen. Het is dan ook te verwachten dat de hoeveelheid zuurstof in de lucht alleen maar minder wordt. GoX geeft iedereen de mogelijkheid om op ieder gewenst moment extra zuurstof tot zich te nemen. De extra zuurstof geeft een boost en is ideaal op momenten dat de concentratie minder is en op de momenten dat u vermoeid begint te raken. Hierbij valt onder anderen te denken aan lange autoritten en vergaderingen. GoX biedt daarnaast verlichting bij: Hoofdpijn en migraine Astmatische aandoeningen Hooikoorts De overige toepassingen van GoX zijn: Sneller fit en betere prestaties bij het sporten Beter tegen stress kunnen en sneller weer opgeladen zijn. Heeft u behoefte aan extra zuurstof? Bestel dan nu GoX 4 Liter bij thuistesters.nl Samenstelling GoX 4 Liter 99,5% zuivere zuurstof. De lucht om ons heen bevat de volgende stoffen in ongeveer deze verhoudingen: 20% zuurstof 78% stikstof 1% argon 1% roetdeeltjes De GoX 4 Liter verpakking is goed voor 40 inhaleringen 
  • Kiemplant Ficus Carica - 100 ml
  • Het iets kleinere broertje van de Rude Boy! De Naughty Boy is de nieuwe gecombineerde prostaat- en perineum stimulator. Het ontwerp is gebaseerd op de nu beroemd geworden Rude Boy maar is iets dunner voor nog makkelijker gebruik, dus ideaal voor beginners. Er is gebruik gemaakt van zacht en flexibel siliconen van medicinale klasse, zodat het lekker comfortabel zit en 100% hypoallergeen en veilig is. De Naughty Boy heeft een RO-80MM Power Bullet die makkelijk er uit gehaald kan worden zodat je deze toy goed kunt reinigen na gebruik.
  • Het iets kleinere broertje van de Rude Boy! De Naughty Boy is de nieuwe gecombineerde prostaat- en perineum stimulator. Het ontwerp is gebaseerd op de nu beroemd geworden Rude Boy maar is iets dunner voor nog makkelijker gebruik, dus ideaal voor beginners. Er is gebruik gemaakt van zacht en flexibel siliconen van medicinale klasse, zodat het lekker comfortabel zit en 100% hypoallergeen en veilig is. De Naughty Boy heeft een RO-80MM Power Bullet die makkelijk er uit gehaald kan worden zodat je deze toy goed kunt reinigen na gebruik.
afslanken

schoonheid

Gezond en gevarieerd eten heeft een positieve invloed op je uiterlijk, maar er zijn omstandigheden waarin dit niet altijd lukt. Wanneer je belangrijke voedingsstoffen niet genoeg binnenkrijgt zie je dit aan de buitenkant: je uiterlijk. Om tekorten aan te vullen kun je speciale voedingssupplementen gebruiken. Gebruik de supplementen alleen als aanvulling en niet ter vervanging van je voeding. Om je te helpen een gezonde keus te maken geven we eerst enkele kooptips en bespreken we daarna achtereenvolgens: de soorten voedingssupplementen voor schoonheid, het gebruik van schoonheidssupplementen en de werking van schoonheidssupplementen.

Lees meer over schoonheid »

sport

Sommige sporters kunnen wel iets extra’s gebruiken, bijvoorbeeld om extra weerstand op te bouwen of om het herstel van je spieren te stimuleren. Daarom bestaan er ook voedingssupplementen speciaal voor sporters. Om je te helpen een gezonde keuze te maken geven we je eerst enkele kooptips over deze voedingssupplementen en daarna bespreken we achtereenvolgens: de soorten voedingssupplementen en welk voedingssupplement kan ik gebruiken (de werking). Kooptips sportsupplementen Bij het kopen van voedingssupplementen is het verstandig te letten op de volgende punten: Veiligheid: koop sportsupplementen alleen in officiële webwinkels en niet via part...

Lees meer over sport »

overige voedingssupplementen

vitamines & micronutriënten