Bel 0302145004 (9-17u)
Of stuur een whatsapp
06 15 19 74 74

nvidia geforce gt720m video-/tv-kaart

1 - 4 van 4

videokaarten

In deze categorie vind je videokaarten en tv-kaarten. Een videokaart zorgt voor mooi beeld bij je computer en met een tv-kaart kun je tv kijken op de computer. Jij bent op zoek naar een videokaart en je kunt wel hulp gebruiken. Hieronder bespreken we de belangrijkste dingen waar je op kunt letten bij het kopen van een videokaart of tv-kaart. De twee grootste producenten van de chips die in videokaarten gebruikt worden zijn AMD (voorheen ATI) en Nvidia. Lees meer over videokaarten
directx versie
directx versie

DirectX is a collection of APIs (application programming interfaces) for easily handling tasks related to game programming on the Microsoft Windows operating system.

type koeling
type koeling

Tegenwoordig zijn alle videokaarten voorzien van een koelsysteem. Omdat tijdens het gebruik videokaarten heet kunnen worden is het noodzakelijk om een koelsysteem in te bouwen dat voorkomt dat je kaart verhit raakt. We maken onderscheidt tussen 2 soorten koelingen: actief en passief. Actieve koeling betekent dat je videokaart met behulp van een ventilator wordt gekoeld tijdens het gebruik. De minpunt van deze type koeling is dat hij herrie maakt tijdens het koelen. Passieve koeling betekent dat je videokaart wordt omringd met materialen die de warmte opnemen en wegleiden. Het meest gebruikte materiaal hiervoor is koper. Deze neemt de warmte op tijdens het gebruikt en leidt hem naar de body van je computer.