x
x
Je zoekt nu binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (verwijderen)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
Zoek naar producten... Zoek naar een product binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Zoek naar producten... Zoek... Zoek naar producten... {}
× Categorieën

verrekijker

{{$data.getNumberOfReviews()}} consumenten beoordelen producten in verrekijker categorie met gemiddeld een {{$data.getAverageRating() | rating}}
 • Algemene informatie

  Vergelijk hier verrekijkers!De verrekijker is een instrument dat velen wel eens in de hand hebben gehad. Een uitgebreide uitleg over wat je met een verrekijker kunt doen, lijkt dan ook overbodig. Toch willen we proberen je te helpen bij het kiezen van de verrekijker die bij jou past. Vogelliefhebbers of jagers zoeken bijvoorbeeld verrekijkers waarmee je dieren goed kunt waarnemen. Een watersporter stelt weer andere eisen aan een verrekijker. Hieronder geven we je een uitleg waar je bij de aanschaf van een verrekijker op kunt letten.

  Verschillende merken verrekijkers zijn onder andere: Bushnell, Bynolyt, Canon, Konica Minolta, Leica, NikonPentax en Zeiss.

  Wil je nu meteen op zoek naar een verrekijker, bekijk en vergelijk dan hier alle verrekijkers!

  Verrekijker
  Een verrekijker bestaat tegenwoordig bijna standaard uit twee oculairen, oftewel ze zijn binoculair. Een verrekijker met maar één oculair kennen we allemaal nog wel uit spannende piratenfilms. Een astronomische telescoop waarmee je 's avonds de sterrenhemel kunt bekijken heeft ook maar één oculair, maar heeft een iets andere werking dan de gewone verrekijker. Bij een dergelijke telescoop wordt, in tegenstelling tot bij de verrekijker, het beeld niet via een omkeerprisma op het netvlies geprojecteerd. De verrekijker wordt daarom ook wel prismakijker genoemd. Het omkeerprisma zorgt ervoor dat je als je door de verrekijker kijkt, de wereld niet ondersteboven ziet. Bij de astronomische telescoop is dit namelijk wel het geval, maar met een dergelijke telescoop kun je daardoor wel veel verder kijken dan met een gewone verrekijker. Het beeld wordt namelijk aanzienlijk meer vergroot.

  Vergelijk hier verrekijkers!Objectief en oculair
  De verrekijker van tegenwoordig bestaat dus uit twee telescopen met in beide kokers twee lenzen en een omkeerprisma. De twee lenzen die in beide kokers van de verrekijker zitten, zijn het objectief  en het oculair. Voor de kwaliteit van het beeld zijn met name het objectief en het prisma van belang. Het objectief is de voorste lens van de verrekijker. Als het oculair en het objectief in de verrekijker recht achter elkaar staan, dan wordt er gebruik gemaakt van een dakvorm- oftewel een dakkantprisma. Wanneer het objectief en het oculair niet recht achter elkaar staan, wordt gebruik gemaakt van een porroprisma. Porroprisma's zijn het meest gangbaar en zijn ook het goedkoopst. Daarentegen is een verrekijker met een dakkantprisma vaak wat compacter en handzamer. De beeldkwaliteit is niet per se minder dan die van een kijker met een porroprisma.

  Voor informatie over de vergroting en diameter, de helderheid en de schemerindex kun je bij de verklarende woordenlijst voor de verrekijker kijken. Ook kun je hier terecht voor informatie over het beeldveld, de beeldhoek, de lenskwaliteit, coating en dioptriecorrectie.

  Gewicht en weerbestendigheid
  Naast de hiervoor besproken kenmerken van verrekijkers is het ook verstandig te letten op andere praktische zaken: het gewicht van de verrekijker en de weersbestendigheid.

  Heb je na het lezen van deze tekst nog meer vragen over verrekijkers, kijk dan even tussen de veelgestelde vragen over verrekijkers. Wellicht dat het antwoord op jouw vraag er tussen staat.

  Bekijk en vergelijk hier alle verrekijkers en vind de beste koop!

 • Veelgestelde vragen

  Vergelijk hier alle verrekijkers!Welke verrekijker is geschikt voor het observeren van vogels?
  Ik draag een bril. Waar moet ik op letten bij de aanschaf van een verrekijker?
  Wanneer ik door de verrekijker kijk, krijg ik last van hoofdpijn. Hoe komt dat?
  Hoeveel garantie kan ik redelijkerwijs verwachten bij een kwalitatief goede verrekijker?

  Wil je nu meteen op zoek naar een verrekijker, bekijk en vergelijk dan hier verrekijkers!

  Welke verrekijker is geschikt voor het observeren van vogels?
  Wanneer je op zoek bent naar een verrekijker waarmee je vogels wilt observeren, dan kun je het beste kiezen voor een verrekijker met een groot beeldveld. Een verrekijker met een groot beeldveld maakt het gemakkelijker om een pijlsnelle zwaluw of een heen en weer fladderend koolmeesje te blijven volgen.

  Ik draag een bril. Waar moet ik op letten bij de aanschaf van een verrekijker?
  Als je een bril draagt, dan is het vervelend dat je de verrekijker niet rechtstreeks op je ogen kunt zetten. Er zit dan veel ruimte tussen de verrekijker en je oog, waardoor het brandpunt van het oculair (waar het beeld van de verrekijker scherp wordt gezien) in wezen voor je ogen ligt. Het is dan verstandig om te kiezen voor een verrekijker waar je de rubberen oogmanchetten van kunt omvouwen, waardoor je de verrekijker dichter tegen je bril kunt plaatsen. De afstand van je oog naar de kijker wordt dan iets ingekort, zodat het brandpunt van het oculair ook voor brildragers op de goede plaats ligt. Ook heb je daardoor minder of geen last van zijlicht.

  Wanneer ik door de verrekijker kijk, krijg ik last van hoofdpijn. Hoe komt dat?
  Het kan zijn dat de kwaliteit van het gebruikte materiaal voor de lenzen niet goed is of dat de lenzen niet goed zijn geslepen. Je hersens proberen het beeld dat je door de verrekijker ziet kloppend te maken. Dit proces kan resulteren in hoofdpijn. Daarnaast is het verstandig om niet te snel in verschillende richtingen te bewegen als je door de verrekijker kijkt. Je kunt daar namelijk erg duizelig van worden. Je kunt dan beter eerst met het blote oog een schatting maken waar je de verrekijker op wilt richten, om vervolgens te focussen op het object van je keuze.

  Hoeveel garantie kan ik redelijkerwijs verwachten bij een kwalitatief goede verrekijker?
  Fabrikanten van verrekijkers bieden lange garantietermijnen aan. Een garantie van tien, twintig of dertig jaar is niet ongebruikelijk. Met een garantie van drie jaar hoef je dus niet tevreden te zijn.

  Bekijk en vergelijk hier alle verrekijkers en vind de beste koop!

 • Verklarende woordenlijst

  Vergelijk hier verrekijkers!Bekijk en vergelijk hier alle verrekijkers en vind de beste koop!

  Beeldhoek
  De grootte van het beeldveld is van belang bij de keuze van een geschikte verrekijker. De grootte van het waargenomen gezichtsveld wordt op twee verschillende manieren aangegeven: de grootte van de beeldhoek of het beeldveld dat je kunt zien op een afstand van 1000 meter. De beeldhoek wordt aangegeven in graden. Als je het aantal graden vermenigvuldigt met 17,40 meter, krijg je ook het beeldveld dat je waar kunt nemen op een afstand van 1000 meter.

  Beeldveld
  De grootte van het waargenomen gezichtsveld wordt op twee verschillende manieren aangegeven: de grootte van de beeldhoek of het beeldveld dat je kunt zien op een afstand van 1000 meter. Wanneer het beeldveld op een afstand van 1000 meter bijvoorbeeld 110 meter is, dan wordt dit aangegeven met 110 m op 1000 m. De beeldhoek wordt aangegeven in graden. Als je het aantal graden vermenigvuldigt met 17,40 meter, krijg je ook het beeldveld dat je waar kunt nemen op een afstand van 1000 meter.

  Coating
  Wanneer je een verrekijker wilt die de meest waarheidsgetrouwe kleuren en contrasten weergeeft, kun je het beste kiezen voor een verrekijker met gecoate lenzen. Daarbij zorgt de coating van de lenzen ook voor een grotere helderheid. De verschillende coatingen worden aangebracht op het objectief, het oculair en het prisma. Hiervoor worden de volgende afkortingen gebruikt C (Coated), FC (Fully Coated), FMC (Fully Multi Coated). Een C bij de beschrijving van de verrekijker betekent dat alleen het objectief een coating heeft. FC geeft aan dat zowel het oculair als het objectief zijn voorzien van een coating. Bij verrekijkers die Fully Multi Coated zijn, is zowel het prisma als de lenzen voorzien van een coating. Fully Multi Coated kijkers staan dan ook garant voor de beste kwaliteit qua helderheid, contrast en kleurechtheid.

  Diameter
  Wanneer je een verrekijker wilt gaan kopen, kom je bij de beschrijving van de verrekijker altijd twee getallen tegen, bijvoorbeeld 10 x 25. Het eerste getal geeft de sterkte van de vergroting aan. Het tweede getal geeft de dwarsdoorsnede van het objectief aan. De diameter van het objectief is in het hier genoemde voorbeeld 25 mm. Hoe groter de diameter is van het objectief, des te meer licht valt er in de kijker.

  Dioptriecorrectie
  Bij sommige verrekijkers kun je de scherpte voor beide kokers tegelijk (centraal) afstellen, maar bij andere verrekijkers kun je dit ook per koker apart (individueel) instellen. Dit heet dioptriecorrectie en is erg van belang voor mensen met enigszins ongelijke oogsterkte.

  Helderheid
  Vaak worden de helderheid en schemerindex vermeld. Deze zijn via formules af te leiden uit de vergroting en diameter, en geven aan hoe goed de verrekijker overdag of tijdens de schemering te gebruiken is.

  Vergelijk hier verrekijkers!Lenskwaliteit
  De prijzen van verrekijkers lopen sterk uiteen. Met name de kwaliteit van de lenzen wil nog wel eens verschillen. De kwaliteit van het gebruikte glas en het slijpen van de lenzen zijn daar debet aan. Wanneer een lens niet goed geslepen is, proberen je hersens als het ware het beeld scherp te krijgen of te compenseren. Bij een verrekijker met slecht geslepen lenzen loop je een grote kans dat je last krijgt van hoofdpijn. Om te controleren of je met een bepaalde verrekijker last hebt van zogenaamde randvertekeningen, kun je even door de verrekijker kijken naar een rechte lijn. Wanneer de rechte lijn aan de rand van het beeld een bepaalde kromming vertoont is er sprake van randvertekening.

  Schemerindex
  Vaak worden de helderheid en schemerindex vermeld. Deze zijn via formules af te leiden uit de vergroting en diameter, en geven aan hoe goed de verrekijker overdag of tijdens de schemering te gebruiken is.

  Schijnbare beeldhoek
  Daarnaast is als laatste de schijnbare beeldhoek een indicatie van de prestaties van een verrekijker. Deze beeldhoek geeft aan hoeveel van de ruimte voor je verrekijker je ziet. Het is de combinatie van de gezichtshoek en de vergroting,en hoe groter deze is, hoe rustiger het beeld is, en hoe makkelijker je objecten kunt volgen.

  Vergroting
  Wanneer je een verrekijker wilt gaan kopen, kom je bij de beschrijving van de verrekijker altijd twee getallen tegen, bijvoorbeeld 10 x 25. Het eerste getal geeft de sterkte van de vergroting aan, in dit geval wordt het beeld tien keer vergroot, ofwel tien keer dichterbij gehaald. Het tweede getal geeft de dwarsdoorsnede van het objectief aan.

  Een verrekijker met een klein objectief en een grote vergroting is vooral geschikt om overdag te gebruiken en een verrekijker met een groot objectief en een wat mindere vergroting is geschikt om 's avonds, of als er niet veel licht is, te gebruiken.

  Bekijk en vergelijk hier alle verrekijkers en vind de beste koop!

 • Swarovski Fernglas EL 10X42 Swarovision
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/1/4/2/swarovski-fernglas-el-10x42-swarovision-19181142.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/5/4/9/swarovski-fernglas-el-10x42-swarovision-19181549.jpg
  Swarovski Fernglas EL 10X42 Swarovision (9)
  8.25 (1)
  Swarovski Fernglas EL 10X42 Swarovision
  Zichtbaar het neusje van de zalm
  Wat een prachtige verrekijker! Mogelijkheid om uren achter elkaar doorheen te kijken zonder last van je ogen te krijgen, of hoofdpijn of iets dergelijks. Alles is aan te passen zodat jij er perfect doorheen kunt kijken. Grassprietjes tellen op een veld dat een flinke afstand weg is? Geen probleem met deze kijker. Alles is loepzuiver, heb nog geen negatief punt kunnen vinden over deze kijker. Wordt geleverd in een zeer luxe doos met een net zo luxe opberg tas. In een woord: Perfect.
  10.0
  0 10
 • Olympus 10-30x25 Zoom PC I
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/9/7/olympus-10-30x25-pc-i-14738097.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/9/7/9/olympus-10-30x25-pc-i-20886979.jpg
  Olympus 10-30x25 Zoom PC I (8)
  3.8333333333333335 (2)
  Olympus 10-30x25 Zoom PC I
  Wat een slecht ding! Dit is duur speelgoed,
  Wat een slecht ding! Dit is duur speelgoed,.
  2.3
  0 10
 • Olympus 10-30x25 Zoom PC I
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/9/7/olympus-10-30x25-pc-i-14738097.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/9/7/9/olympus-10-30x25-pc-i-20886979.jpg
  Olympus 10-30x25 Zoom PC I (8)
  3.8333333333333335 (2)
  Olympus 10-30x25 Zoom PC I
  Zeer slecht, dus is duur speelgoed
  Zeer slecht, dus is duur speelgoed.
  2.7
  0 10
Verrekijkers 6.0 (3)
0 - 24
 • Bynolyt Stork 8x42
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/7/2/7/bynolyt-stork-8x42-33814727.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5jYW1lcmFsYW5kLm5sL2dldGltYWdlLmFzaHg/aW1hZ2VpZD05ODRkNDgwMS0wNzdjLTQ2YjMtYjEwMy01Yjg4OGQwMDgyZTQ=
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/7/2/8/bynolyt-stork-8x42-33814728.jpg?m=aHR0cDovL3ZlcnNjaG9vcmUueGNkbi5ubC9STTIwMDAsMjAwMC9ieW5vbHl0LXN0b3JrLXdwci04eDQyLzEwMDAwNzEwNC0xLmpwZw==
  Bynolyt Stork 8x42 (17)
  Bynolyt Stork 8x42
  Verschoore Sluis Verschoore Sluis
  229, 3.3837505, 51.3101147 LOW
  Verschoore Sluis Verschoore Sluis
  229, 3.3837505, 51.3101147 LOW
  1
  most_sold
 • Bushnell Legend Ultra HD
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/5/0/2/bushnell-legend-ultra-hd-18639502.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/9/1/8/bushnell-legend-ultra-hd-18649918.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/2/6/8/bushnell-legend-ultra-hd-24723268.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/7/9/bushnell-legend-ultra-hd-25161979.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/8/0/bushnell-legend-ultra-hd-25161980.jpg
  Bushnell Legend Ultra HD (17)
  Bushnell Legend Ultra HD
  Cameraland.nl Cameraland.nl
  7.622649572649572 (2)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.15.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  315, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Cameraland.nl Cameraland.nl
  7.622649572649572 (2)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.15.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  315, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Cameraland Alkmaar Cameraland Alkmaar
  315, 4.7240334, 52.63246530000001 LOW
  4
 • Meopta MeoPro 8x42 HD
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/9/3/7/meopta-meopro-8x42-hd-33978937.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5jYW1lcmFsYW5kLm5sL2dldGltYWdlLmFzaHg/aW1hZ2VpZD1iMWVmOWM0MC01Y2ZkLTQ3ZGEtYmE2OS1mOGI1YTc4ZmEyYjE=
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/9/3/8/meopta-meopro-8x42-hd-33978938.jpg?m=aHR0cDovL3ZlcnNjaG9vcmUueGNkbi5ubC9STTIwMDAsMjAwMC9tZW9wdGEtbWVvcHJvLTh4NDItaGQvMTAwMDA3MTEyLTEuanBn
  Meopta MeoPro 8x42 HD (12)
  Meopta MeoPro 8x42 HD
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  8.946144738243209 (817)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.15.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  539, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  8.946144738243209 (817)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.15.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  539, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  539, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  9
 • Swarovski Fernglas EL 10X42 Swarovision
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/1/4/2/swarovski-fernglas-el-10x42-swarovision-19181142.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/5/4/9/swarovski-fernglas-el-10x42-swarovision-19181549.jpg
  Swarovski Fernglas EL 10X42 Swarovision (9)
  8.25 (1)
  Swarovski Fernglas EL 10X42 Swarovision
  Verschoore XL Den Bosch Verschoore XL Den Bosch
  2226, 5.3010201, 51.691159 LOW
  Verschoore XL Den Bosch Verschoore XL Den Bosch
  2226, 5.3010201, 51.691159 LOW
  1
  good_buy
  best_reviewed
 • Vortex Crossfire II 8x42
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/7/8/1/vortex-crossfire-ii-8x42-4503-245eac238208fa7193f470f9b70c41df-33342781.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5jYW1lcmFsYW5kLm5sL2dldGltYWdlLmFzaHg/aW1hZ2VpZD0xM2FiMzA3OS1mY2M3LTQ4YmQtODdjMi03YTgxNGE5MTY1NDE=
  Vortex Crossfire II 8x42 (8)
  Vortex Crossfire II 8x42
  Cameraland.nl Cameraland.nl
  7.622649572649572 (2)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.15.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  149, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Cameraland.nl Cameraland.nl
  7.622649572649572 (2)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.15.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  149, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Cameraland Alkmaar Cameraland Alkmaar
  149, 4.7240334, 52.63246530000001 LOW
  2
 • Olympus 10-30x25 Zoom PC I
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/9/7/olympus-10-30x25-pc-i-14738097.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/9/7/9/olympus-10-30x25-pc-i-20886979.jpg
  Olympus 10-30x25 Zoom PC I (8)
  3.8333333333333335 (2)
  Olympus 10-30x25 Zoom PC I
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  8.946144738243209 (817)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.15.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  103.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  8.946144738243209 (817)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.15.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  103.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  103.95, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  7
 • Bynolyt Sparrow WPR 8x25
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/6/6/bynolyt-sparrow-wpr-8x25-33918366.jpg?m=aHR0cHM6Ly9pbWFnZS5jb29sYmx1ZS5pby9wcm9kdWN0cy8xNzI3Nzk/d2lkdGg9ODAwJmhlaWdodD04MDA=
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/6/7/bynolyt-sparrow-wpr-8x25-33918367.jpg?m=aHR0cHM6Ly9jZG4ubmV4dGNoYXB0ZXItZWNvbW1lcmNlLmNvbS9QdWJsaWMvUHJvZHVjdHMvbGFyZ2UvMzEwNDU2LWJ5bm9seXQtc3BhcnJvdy13cHItOHgyNS5KUEc=
  Bynolyt Sparrow WPR 8x25 (7)
  Bynolyt Sparrow WPR 8x25
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  8.946144738243209 (817)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.15.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  94, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  8.946144738243209 (817)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.15.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  94, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  94, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  6
 • Pentax 12 x 50 PCF WP II
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/9/9/8/pentax-12-x-50-pcf-wp-ii-13407998.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/0/9/3/pentax-12-x-50-pcf-wp-ii-17717093.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/2/2/0/pentax-12-x-50-pcf-wp-ii-18026220.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/4/9/5/pentax-12-x-50-pcf-wp-ii-24429495.jpg
  Pentax 12 x 50 PCF WP II (7)
  Pentax 12 x 50 PCF WP II
  City Foto Eindhoven City Foto Eindhoven
  299, 5.4837409, 51.4348858 NONE
  City Foto Eindhoven City Foto Eindhoven
  299, 5.4837409, 51.4348858 NONE
  1
 • Nikon Prostaff 5 8x42
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/7/8/4/nikon-prostaff-5-8x42-23961784.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/8/3/4/nikon-prostaff-5-8x42-23961834.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/7/4/9/nikon-prostaff-5-8x42-24808749.jpg
  Nikon Prostaff 5 8x42 (7)
  Nikon Prostaff 5 8x42
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  8.946144738243209 (817)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.15.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  131.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  8.946144738243209 (817)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.15.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  131.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  131.99, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  7
 • Vortex Diamondback 8x42
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/3/3/2/vortex-diamondback-8x42-33697332.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5jYW1lcmFsYW5kLm5sL2dldGltYWdlLmFzaHg/aW1hZ2VpZD00ODYxM2E2NC1mZmJhLTRiNTctOGZmMC1kZTNhZjRlNmE5Yjg=
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/1/7/6/vortex-diamondback-8x42-34922176.jpg?m=aHR0cHM6Ly9pbWFnZS5jb29sYmx1ZS5pby9wcm9kdWN0cy8xNjY5Mzk/d2lkdGg9ODAwJmhlaWdodD04MDA=
  Vortex Diamondback 8x42 (7)
  Vortex Diamondback 8x42
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  8.946144738243209 (817)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.15.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  179, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  8.946144738243209 (817)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.15.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  179, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  179, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  6
 • Steiner Safari 8X22
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/1/9/8/steiner-safari-8x22-17384198.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/5/6/4/steiner-safari-8x22-24721564.jpg
  Steiner Safari 8X22 (6)
  Steiner Safari 8X22
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  8.946144738243209 (817)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.15.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  109, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  8.946144738243209 (817)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.15.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  109, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  109, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  8
 • National Geographic 10x50
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/3/2/7/national-geographic-10x50-23912327.jpg
  National Geographic 10x50 (6)
  National Geographic 10x50
  Valeda.nl Valeda.nl
  57.76, 3d (offer_sdt_3_days)
  Valeda.nl Valeda.nl
  57.76, 3d (offer_sdt_3_days)
  2
 • Swarovski CL POCKET 8X25 B
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/4/7/1/swarovski-cl-pocket-8x25-b-24191471.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/0/4/9/swarovski-cl-pocket-8x25-b-28161049.jpg
  Swarovski CL POCKET 8X25 B (5)
  Swarovski CL POCKET 8X25 B
  Verschoore XL Den Bosch Verschoore XL Den Bosch
  616, 5.3010201, 51.691159 LOW
  Cameraland.nl Cameraland.nl
  7.622649572649572 (2)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.15.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  629, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Verschoore XL Den Bosch Verschoore XL Den Bosch
  616, 5.3010201, 51.691159 LOW
  3
 • Swarovski SLC 10x42 W B
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/4/5/swarovski-slc-10x42-w-b-29049845.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/8/2/8/swarovski-slc-10x42-w-b-29050828.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/3/0/4/swarovski-slc-10x42-w-b-29060304.jpg
  Swarovski SLC 10x42 W B (5)
  Swarovski SLC 10x42 W B
  Cameraland.nl Cameraland.nl
  7.622649572649572 (2)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.15.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  1851, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Cameraland.nl Cameraland.nl
  7.622649572649572 (2)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.15.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  1851, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Cameraland Alkmaar Cameraland Alkmaar
  1851, 4.7240334, 52.63246530000001 LOW
  2
 • Bushnell Elite 10x42
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/4/7/0/bushnell-elite-10x42-18670470.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/1/4/7/bushnell-elite-10x42-24574147.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/3/7/8/bushnell-elite-10x42-25067378.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/3/7/9/bushnell-elite-10x42-25067379.jpg
  Bushnell Elite 10x42 (5)
  Bushnell Elite 10x42
  Bol.com Bol.com
  8.241224456939028 (655)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.15.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  684, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Bol.com Bol.com
  8.241224456939028 (655)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.15.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  684, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Cameraland Alkmaar Cameraland Alkmaar
  684, 4.7240334, 52.63246530000001 LOW
  3
 • Bushnell 8X25 H20
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/6/0/3/bushnell-8x25-h20-16251603.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/7/8/bushnell-8x25-h20-20930078.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/7/9/bushnell-8x25-h20-20930079.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/1/4/8/bushnell-8x25-h20-21000148.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/6/5/9/bushnell-8x25-h20-16236659.jpg
  Bushnell 8X25 H20 (5)
  Bushnell 8X25 H20
  Conrad Conrad
  8.13534446203022 (662)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.15.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  59.99, 4d (offer_sdt_4_days)
  Conrad Conrad
  8.13534446203022 (662)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.15.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  59.99, 4d (offer_sdt_4_days)
  Verschoore Sluis Verschoore Sluis
  84.95, 3.3837505, 51.3101147 LOW
  5
 • Optisan Litec P 7x50
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/5/7/1/optisan-litec-p-7x50-31827571.jpg?m=aHR0cDovL2ltZy5jYmNkbi5uZXQvcHJvZHVjdHMvMzk4ODMzP3dpZHRoPTgwMCZoZWlnaHQ9ODAw
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/3/5/7/optisan-litec-p-7x50-34895357.jpg?m=aHR0cHM6Ly9pbWFnZS5jb29sYmx1ZS5pby9wcm9kdWN0cy8zOTg4MzM/d2lkdGg9ODAwJmhlaWdodD04MDA=
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/6/1/2/optisan-litec-p-7x50-41687612.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/7/8/1/optisan-litec-p-7x50-32407781.jpg?m=aHR0cDovL3Mucy1ib2wuY29tL2ltZ2Jhc2UwL2ltYWdlYmFzZS9yZWd1bGFyL0ZDLzEvOS81LzQvOTIwMDAwMDAxMDM2NDU5MS5qcGc=
  Optisan Litec P 7x50 (5)
  Optisan Litec P 7x50
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  8.946144738243209 (817)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.15.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  84.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  8.946144738243209 (817)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.15.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  84.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  84.99, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  6
 • Leica 10 X 25
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/2/2/leica-10-x-25-20468322.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/2/3/leica-10-x-25-20468323.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/2/4/leica-10-x-25-20468324.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/3/1/7/leica-10-x-25-20469317.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/3/5/5/leica-10-x-25-20469355.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/4/2/2/leica-10-x-25-20469422.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/7/1/5/leica-10-x-25-20469715.jpg
  Leica 10 X 25 (5)
  Leica 10 X 25
  Verschoore Sluis Verschoore Sluis
  369, 3.3837505, 51.3101147 LOW
  Cameraland.nl Cameraland.nl
  7.622649572649572 (2)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.15.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  490, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Verschoore Sluis Verschoore Sluis
  369, 3.3837505, 51.3101147 LOW
  4
 • Nikon Monarch 5 10x42
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/6/2/0/nikon-monarch-5-10x42-20429620.jpg
  Nikon Monarch 5 10x42 (5)
  Nikon Monarch 5 10x42
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  8.946144738243209 (817)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.15.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  284, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  8.946144738243209 (817)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.15.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  284, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  284, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  11
 • Steiner Safari 8X30
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/2/4/4/steiner-safari-8x30-18614244.jpg
  Steiner Safari 8X30 (5)
  Steiner Safari 8X30
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  8.946144738243209 (817)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.15.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  189, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  8.946144738243209 (817)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.15.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  189, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  189, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  9
 • Olympus 10x50 DPS-I
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/3/4/olympus-10x50-dps-i-4950934.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/2/2/6/olympus-10x50-dps-i-17825226.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/3/4/2/olympus-10x50-dps-i-17865342.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/6/4/7/olympus-10x50-dps-i-18518647.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/5/2/7/olympus-10x50-dps-i-24640527.jpg
  Olympus 10x50 DPS-I (5)
  Olympus 10x50 DPS-I
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  8.946144738243209 (817)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.15.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  70.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  8.946144738243209 (817)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.15.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  70.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  70.95, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  8
 • Steiner Safari UltraSharp 10x26
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/8/1/5/steiner-safari-ultrasharp-10x26-33895815.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5jYW1lcmFsYW5kLm5sL2dldGltYWdlLmFzaHg/aW1hZ2VpZD1lNGUyNTUyMi1jZjg4LTQ1NDEtYjI1NC0wOThhYzJhY2RmYTM=
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/8/1/7/steiner-safari-ultrasharp-10x26-33895817.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5jYW1lcmF3YXJlaG91c2UuYmUvbWVkaWEvY2F0YWxvZy9wcm9kdWN0L3MvdC9zdGVpbmVyX3VsdHJhc2hhcnBfMTB4MjZfZjQ0NzcwOTEwXzAxLmpwZw==
  Steiner Safari UltraSharp 10x26 (5)
  Steiner Safari UltraSharp 10x26
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  8.946144738243209 (817)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.15.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  119, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  8.946144738243209 (817)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.15.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  119, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  119, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  9
 • Bushnell Trophy XLT
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/1/3/0/bushnell-trophy-xlt-17956130.jpg
  Bushnell Trophy XLT (5)
  Bushnell Trophy XLT
  Conrad Conrad
  8.13534446203022 (662)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.15.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  119, 4d (offer_sdt_4_days)
  Conrad Conrad
  8.13534446203022 (662)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.15.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  119, 4d (offer_sdt_4_days)
  City Foto Eindhoven City Foto Eindhoven
  159, 5.4837409, 51.4348858 NONE
  4
 • Nikon 10X21 CF Sprint IV
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/2/1/4/nikon-10x21-cf-sprint-iv-20528214.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/2/4/3/nikon-10x21-cf-sprint-iv-20528243.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/2/2/nikon-10x21-cf-sprint-iv-20528322.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/2/8/nikon-10x21-cf-sprint-iv-20528328.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/5/9/1/nikon-10x21-cf-sprint-iv-20650591.jpg
  Nikon 10X21 CF Sprint IV (5)
  Nikon 10X21 CF Sprint IV
  City Foto Eindhoven City Foto Eindhoven
  89, 5.4837409, 51.4348858 NONE
  City Foto Eindhoven City Foto Eindhoven
  89, 5.4837409, 51.4348858 NONE
  2
2 15
 • Heb je voorkeur voor een kleur? (brand):
 • Wat is je budget? (price):
  • < 90 € (price_90)
  • 90 € - 165 € (price_90_170)
  • 165 € - 315 € (price_170_320)
  • ≥ 315 € (price_320)
 • Hoe zwaar mag de verrekijker zijn? (gewicht):
  • < 275 g (gewicht_280)
  • 275 g - 600 g (gewicht_280_600)
  • 600 g - 860 g (gewicht_600_860)
  • ≥ 860 g (gewicht_860)
 • Heb je voorkeur voor een kleur? (kleur):
  • Blauw (blauw)
  • Bruin (bruin)
  • Camouflage (camouflage)
  • Goud (goud)
  • Grijs (grijs)
  • Groen (groen)
  • Magenta (magenta)
  • Multi (multi)
  • Oranje (oranje)
  • Rood (rood)
  • Roze (roze)
  • Wit (wit)
  • Zand (zand)
  • Zilver (zilver)
  • Zwart (zwart)
 • Hoe groot moet de diameter van de lens zijn? (diameter_lens):
  • < 25 mm (diameter_lens_25)
  • 25 mm - 40 mm (diameter_lens_25_40)
  • 40 mm - 42 mm (diameter_lens_40_42)
  • ≥ 42 mm (diameter_lens_42)
 • Welke vergroting moet de verrekijker hebben? (vergroting):
  • < 8 (vergroting_8)
  • 8 - 10 (vergroting_8_10)
  • ≥ 10 (vergroting_10)
 • Wat is de kleinste focusafstand die je wil? (kleinste_focusafstand):
  • < 2.3 meter (kleinste_focusafstand_2.3)
  • 2.3 meter - 3 meter (kleinste_focusafstand_2.3_3)
  • 3 meter - 5 meter (kleinste_focusafstand_3_5)
  • ≥ 5 meter (kleinste_focusafstand_5)
 • Welk gezichtsveld moet de verrekijker hebben? (gezichtsveld):
  • < 47 ° (gezichtsveld_47)
  • 47 ° - 52 ° (gezichtsveld_47_52)
  • 52 ° - 59 ° (gezichtsveld_52_59)
  • ≥ 59 ° (gezichtsveld_59)
 • Welk prismatype wil je? (prismatype):
  • BaK-4 (bak_4)
  • BaK-4 Porro (bak_4_porro)
  • BK-7 (bk_7)
  • BK-7 Porro (bk_7_porro)
  • Dak (dak)
  • Porro Porro verrekijker (porro)
  • Porro II (porro_ii)
  • Roof (roof)
 • Moet de verrekijker waterdicht zijn? (waterdicht):
  • Ja (ja)
  • Nee (nee)
 • Wat moet de helderheid zijn? (helderheid):
  • 4.4 cd/m² (helderheid_4.4)
  • 6.3 cd/m² (helderheid_6.3)
  • 6.8 cd/m² (helderheid_6.8)
  • 6.9 cd/m² (helderheid_6.9)
  • 9.0 cd/m² (helderheid_9.0)
  • 9.6 cd/m² (helderheid_9.6)
  • 10.24 cd/m² (helderheid_10.24)
  • 17.6 cd/m² (helderheid_17.6)
  • 25.0 cd/m² (helderheid_25.0)
  • 27.6 cd/m² (helderheid_27.6)
 • Hoe groot moet de exit pupil zijn? (exit_pupil):
  • < 2.7 mm (exit_pupil_2.7)
  • 2.7 mm - 4 mm (exit_pupil_2.7_4)
  • 4 mm - 5 mm (exit_pupil_4_5)
  • ≥ 5 mm (exit_pupil_5)
 • Hoe groot moet de oogafstand zijn? (oogafstand):
  • < 12 mm (oogafstand_12)
  • 12 mm - 15 mm (oogafstand_12_15)
  • 15 mm - 17 mm (oogafstand_15_17)
  • ≥ 17 mm (oogafstand_17)
 • Welke varianten wil je? (group):
  • Bushnell Excursion (bushnell_excursion)
  • Bushnell Legend Ultra HD (bushnell_legend_ultra_hd)
  • Bushnell Natureview (bushnell_natureview)
  • Bushnell Powerview (bushnell_powerview)
  • Nikon 4x10 DCF (nikon_4x10_dcf)
  • Nikon Aculon A30 10x25 (nikon_aculon_a30_10x25)
  • Nikon Aculon A30 8x25 (nikon_aculon_a30_8x25)
  • Nikon Aculon T01 10x21 (nikon_aculon_t01_10x21)
  • Nikon Aculon T01 8x21 (nikon_aculon_t01_8x21)
  • Nikon Aculon T51 10x24 (nikon_aculon_t51_10x24)
  • Nikon Aculon T51 8x24 (nikon_aculon_t51_8x24)
  • Olympus 8x21 RC II (olympus_8x21_rc_ii)
  • Swarovski Pocket 10X25 B Traveller (swarovski_pocket_10x25_b_traveller)
 • Productgroepen (siblingcategory):
 • Tel. 030-214 5004
 • blijmakers@vergelijk.nl