x
x
x Bekijk categorieën x Categorieën MENU
of
Je zoekt nu binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (verwijderen)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
Zoek naar producten... Zoek naar een product binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Zoek naar producten... Zoek... Zoek naar producten... { "valueFormat": "[[cg.view.page.base.SearchPanelBehavior.cleanSearchText(value.getTerm())]]" }
x Categorieën

verrekijker

{{$data.getNumberOfReviews()}} consumenten beoordelen producten in verrekijker categorie met gemiddeld een {{$data.getAverageRating() | rating}}

verrekijker kopen

De verrekijker is een instrument dat velen wel eens in de hand hebben gehad. Een uitgebreide uitleg over wat je met een ve...
 • Algemene informatie

  De verrekijker is een instrument dat velen wel eens in de hand hebben gehad. Een uitgebreide uitleg over wat je met een verrekijker kunt doen, lijkt dan ook overbodig. Toch willen we proberen je te helpen bij het kiezen van de verrekijker die bij jou past. Vogelliefhebbers of jagers zoeken bijvoorbeeld verrekijkers waarmee je dieren goed kunt waarnemen. Een watersporter stelt weer andere eisen aan een verrekijker. Hieronder geven we je een uitleg waar je bij de aanschaf van een verrekijker op kunt letten.

  Verrekijker
  Een verrekijker bestaat tegenwoordig bijna standaard uit twee oculairen, oftewel ze zijn binoculair. Een verrekijker met maar één oculair kennen we allemaal nog wel uit spannende piratenfilms. Een astronomische telescoop waarmee je 's avonds de sterrenhemel kunt bekijken heeft ook maar één oculair, maar heeft een iets andere werking dan de gewone verrekijker. Bij een dergelijke telescoop wordt, in tegenstelling tot bij de verrekijker, het beeld niet via een omkeerprisma op het netvlies geprojecteerd. De verrekijker wordt daarom ook wel prismakijker genoemd. Het omkeerprisma zorgt ervoor dat je als je door de verrekijker kijkt, de wereld niet ondersteboven ziet. Bij de astronomische telescoop is dit namelijk wel het geval, maar met een dergelijke telescoop kun je daardoor wel veel verder kijken dan met een gewone verrekijker. Het beeld wordt namelijk aanzienlijk meer vergroot.

  Objectief en oculair
  De verrekijker van tegenwoordig bestaat dus uit twee telescopen met in beide kokers twee lenzen en een omkeerprisma. De twee lenzen die in beide kokers van de verrekijker zitten, zijn het objectief  en het oculair. Voor de kwaliteit van het beeld zijn met name het objectief en het prisma van belang. Het objectief is de voorste lens van de verrekijker. Als het oculair en het objectief in de verrekijker recht achter elkaar staan, dan wordt er gebruik gemaakt van een dakvorm- oftewel een dakkantprisma. Wanneer het objectief en het oculair niet recht achter elkaar staan, wordt gebruik gemaakt van een porroprisma. Porroprisma's zijn het meest gangbaar en zijn ook het goedkoopst. Daarentegen is een verrekijker met een dakkantprisma vaak wat compacter en handzamer. De beeldkwaliteit is niet per se minder dan die van een kijker met een porroprisma.

  Voor informatie over de vergroting en diameter, de helderheid en de schemerindex kun je bij de verklarende woordenlijst voor de verrekijker kijken. Ook kun je hier terecht voor informatie over het beeldveld, de beeldhoek, de lenskwaliteit, coating en dioptriecorrectie.

  Gewicht en weerbestendigheid
  Naast de hiervoor besproken kenmerken van verrekijkers is het ook verstandig te letten op andere praktische zaken: het gewicht van de verrekijker en de weersbestendigheid.

 • Veelgestelde vragen

  Vergelijk hier alle verrekijkers! Welke verrekijker is geschikt voor het observeren van vogels?
  Wanneer je op zoek bent naar een verrekijker waarmee je vogels wilt observeren, dan kun je het beste kiezen voor een verrekijker met een groot beeldveld. Een verrekijker met een groot beeldveld maakt het gemakkelijker om een pijlsnelle zwaluw of een heen en weer fladderend koolmeesje te blijven volgen.

  Ik draag een bril. Waar moet ik op letten bij de aanschaf van een verrekijker?
  Als je een bril draagt, dan is het vervelend dat je de verrekijker niet rechtstreeks op je ogen kunt zetten. Er zit dan veel ruimte tussen de verrekijker en je oog, waardoor het brandpunt van het oculair (waar het beeld van de verrekijker scherp wordt gezien) in wezen voor je ogen ligt. Het is dan verstandig om te kiezen voor een verrekijker waar je de rubberen oogmanchetten van kunt omvouwen, waardoor je de verrekijker dichter tegen je bril kunt plaatsen. De afstand van je oog naar de kijker wordt dan iets ingekort, zodat het brandpunt van het oculair ook voor brildragers op de goede plaats ligt. Ook heb je daardoor minder of geen last van zijlicht.

  Wanneer ik door de verrekijker kijk, krijg ik last van hoofdpijn. Hoe komt dat?
  Het kan zijn dat de kwaliteit van het gebruikte materiaal voor de lenzen niet goed is of dat de lenzen niet goed zijn geslepen. Je hersens proberen het beeld dat je door de verrekijker ziet kloppend te maken. Dit proces kan resulteren in hoofdpijn. Daarnaast is het verstandig om niet te snel in verschillende richtingen te bewegen als je door de verrekijker kijkt. Je kunt daar namelijk erg duizelig van worden. Je kunt dan beter eerst met het blote oog een schatting maken waar je de verrekijker op wilt richten, om vervolgens te focussen op het object van je keuze.

  Hoeveel garantie kan ik redelijkerwijs verwachten bij een kwalitatief goede verrekijker?
  Fabrikanten van verrekijkers bieden lange garantietermijnen aan. Een garantie van tien, twintig of dertig jaar is niet ongebruikelijk. Met een garantie van drie jaar hoef je dus niet tevreden te zijn.

 • Verklarende woordenlijst

  Vergelijk hier verrekijkers! Beeldhoek
  De grootte van het beeldveld is van belang bij de keuze van een geschikte verrekijker. De grootte van het waargenomen gezichtsveld wordt op twee verschillende manieren aangegeven: de grootte van de beeldhoek of het beeldveld dat je kunt zien op een afstand van 1000 meter. De beeldhoek wordt aangegeven in graden. Als je het aantal graden vermenigvuldigt met 17,40 meter, krijg je ook het beeldveld dat je waar kunt nemen op een afstand van 1000 meter.

  Beeldveld
  De grootte van het waargenomen gezichtsveld wordt op twee verschillende manieren aangegeven: de grootte van de beeldhoek of het beeldveld dat je kunt zien op een afstand van 1000 meter. Wanneer het beeldveld op een afstand van 1000 meter bijvoorbeeld 110 meter is, dan wordt dit aangegeven met 110 m op 1000 m. De beeldhoek wordt aangegeven in graden. Als je het aantal graden vermenigvuldigt met 17,40 meter, krijg je ook het beeldveld dat je waar kunt nemen op een afstand van 1000 meter.

  Coating
  Wanneer je een verrekijker wilt die de meest waarheidsgetrouwe kleuren en contrasten weergeeft, kun je het beste kiezen voor een verrekijker met gecoate lenzen. Daarbij zorgt de coating van de lenzen ook voor een grotere helderheid. De verschillende coatingen worden aangebracht op het objectief, het oculair en het prisma. Hiervoor worden de volgende afkortingen gebruikt C (Coated), FC (Fully Coated), FMC (Fully Multi Coated). Een C bij de beschrijving van de verrekijker betekent dat alleen het objectief een coating heeft. FC geeft aan dat zowel het oculair als het objectief zijn voorzien van een coating. Bij verrekijkers die Fully Multi Coated zijn, is zowel het prisma als de lenzen voorzien van een coating. Fully Multi Coated kijkers staan dan ook garant voor de beste kwaliteit qua helderheid, contrast en kleurechtheid.

  Diameter
  Wanneer je een verrekijker wilt gaan kopen, kom je bij de beschrijving van de verrekijker altijd twee getallen tegen, bijvoorbeeld 10 x 25. Het eerste getal geeft de sterkte van de vergroting aan. Het tweede getal geeft de dwarsdoorsnede van het objectief aan. De diameter van het objectief is in het hier genoemde voorbeeld 25 mm. Hoe groter de diameter is van het objectief, des te meer licht valt er in de kijker.

  Dioptriecorrectie
  Bij sommige verrekijkers kun je de scherpte voor beide kokers tegelijk (centraal) afstellen, maar bij andere verrekijkers kun je dit ook per koker apart (individueel) instellen. Dit heet dioptriecorrectie en is erg van belang voor mensen met enigszins ongelijke oogsterkte.

  Helderheid
  Vaak worden de helderheid en schemerindex vermeld. Deze zijn via formules af te leiden uit de vergroting en diameter, en geven aan hoe goed de verrekijker overdag of tijdens de schemering te gebruiken is.

  Vergelijk hier verrekijkers!Lenskwaliteit
  De prijzen van verrekijkers lopen sterk uiteen. Met name de kwaliteit van de lenzen wil nog wel eens verschillen. De kwaliteit van het gebruikte glas en het slijpen van de lenzen zijn daar debet aan. Wanneer een lens niet goed geslepen is, proberen je hersens als het ware het beeld scherp te krijgen of te compenseren. Bij een verrekijker met slecht geslepen lenzen loop je een grote kans dat je last krijgt van hoofdpijn. Om te controleren of je met een bepaalde verrekijker last hebt van zogenaamde randvertekeningen, kun je even door de verrekijker kijken naar een rechte lijn. Wanneer de rechte lijn aan de rand van het beeld een bepaalde kromming vertoont is er sprake van randvertekening.

  Schemerindex
  Vaak worden de helderheid en schemerindex vermeld. Deze zijn via formules af te leiden uit de vergroting en diameter, en geven aan hoe goed de verrekijker overdag of tijdens de schemering te gebruiken is.

  Schijnbare beeldhoek
  Daarnaast is als laatste de schijnbare beeldhoek een indicatie van de prestaties van een verrekijker. Deze beeldhoek geeft aan hoeveel van de ruimte voor je verrekijker je ziet. Het is de combinatie van de gezichtshoek en de vergroting,en hoe groter deze is, hoe rustiger het beeld is, en hoe makkelijker je objecten kunt volgen.

  Vergroting
  Wanneer je een verrekijker wilt gaan kopen, kom je bij de beschrijving van de verrekijker altijd twee getallen tegen, bijvoorbeeld 10 x 25. Het eerste getal geeft de sterkte van de vergroting aan, in dit geval wordt het beeld tien keer vergroot, ofwel tien keer dichterbij gehaald. Het tweede getal geeft de dwarsdoorsnede van het objectief aan.

  Een verrekijker met een klein objectief en een grote vergroting is vooral geschikt om overdag te gebruiken en een verrekijker met een groot objectief en een wat mindere vergroting is geschikt om 's avonds, of als er niet veel licht is, te gebruiken.

  • Superlicht Deze verrekijkers zijn extra makkelijk mee te nemen.
  • Extra zoom Verrekijkers met een sterke vergroting.
  • Budget Verrekijkers onder de 100 euro.
  • Bushnell Bushnell maakt professionele verrekijkers voor verschillende toepassingen.
  • Nikon Nikon staat bekend om sterke lenzen van hoge kwaliteit.
  • Swarovski De Swarovski verrekijkers hebben sterke lenzen.
  • Waterdicht Deze verrekijkers zijn waterdicht.
  • Groen Groene verrekijkers bieden extra schutkleur.
  • Zwart Zwarte verrekijkers zijn neutraal van kleur.
 • Nikon 8X42HG L DCF
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/3/0/7/nikon-8x42hg-l-dcf-16756307.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/3/0/8/nikon-8x42hg-l-dcf-16756308.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/6/0/1/nikon-8x42hg-l-dcf-17707601.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/7/9/9/nikon-8x42hg-l-dcf-18128799.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/6/3/7/nikon-8x42hg-l-dcf-18217637.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/4/1/6/nikon-8x42hg-l-dcf-18227416.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/9/8/3/nikon-8x42hg-l-dcf-18259983.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/6/7/nikon-8x42hg-l-dcf-24808367.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/3/2/4/nikon-8x42hg-l-dcf-16550324.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/3/0/7/nikon-8x42hg-l-dcf-16756307.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvMy8wLzcvbmlrb24tOHg0MmhnLWwtZGNmLTE2NzU2MzA3LmpwZw==
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/3/0/8/nikon-8x42hg-l-dcf-16756308.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvMy8wLzgvbmlrb24tOHg0MmhnLWwtZGNmLTE2NzU2MzA4LmpwZw==
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/6/0/1/nikon-8x42hg-l-dcf-17707601.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvNi8wLzEvbmlrb24tOHg0MmhnLWwtZGNmLTE3NzA3NjAxLmpwZw==
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/7/9/9/nikon-8x42hg-l-dcf-18128799.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNy85Lzkvbmlrb24tOHg0MmhnLWwtZGNmLTE4MTI4Nzk5LmpwZw==
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/6/3/7/nikon-8x42hg-l-dcf-18217637.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvNi8zLzcvbmlrb24tOHg0MmhnLWwtZGNmLTE4MjE3NjM3LmpwZw==
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/4/1/6/nikon-8x42hg-l-dcf-18227416.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvNC8xLzYvbmlrb24tOHg0MmhnLWwtZGNmLTE4MjI3NDE2LmpwZw==
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/9/8/3/nikon-8x42hg-l-dcf-18259983.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvOS84LzMvbmlrb24tOHg0MmhnLWwtZGNmLTE4MjU5OTgzLmpwZw==
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/6/7/nikon-8x42hg-l-dcf-24808367.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvMy82Lzcvbmlrb24tOHg0MmhnLWwtZGNmLTI0ODA4MzY3LmpwZw==
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/3/2/4/nikon-8x42hg-l-dcf-16550324.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvMy8yLzQvbmlrb24tOHg0MmhnLWwtZGNmLTE2NTUwMzI0LmpwZw==
  Nikon 8X42HG L DCF (4)
  8.25 (1)
  Nikon 8X42HG L DCF
  Ja, dit is werkelijk een pracht van een verrekijker die het haalt bij veel andere kij...
  Ja, dit is werkelijk een pracht van een verrekijker die het haalt bij veel andere kijkers uit het topsegment zoals Swarovski, Leica en Zeiss. Echter is deze kijker ook nog zeer prettig geprijsd en daarom erg de moeite waard om te vergelijken met veel duurdere kijkers.
  10.0
  0 10
 • Olympus 10-30x25 Zoom PC I
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/9/7/olympus-10-30x25-pc-i-14738097.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/9/7/9/olympus-10-30x25-pc-i-20886979.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/9/7/olympus-10-30x25-pc-i-14738097.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvMC85Lzcvb2x5bXB1cy0xMC0zMHgyNS1wYy1pLTE0NzM4MDk3LmpwZw==
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/9/7/9/olympus-10-30x25-pc-i-20886979.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvOS83Lzkvb2x5bXB1cy0xMC0zMHgyNS1wYy1pLTIwODg2OTc5LmpwZw==
  Olympus 10-30x25 Zoom PC I (9)
  3.8333333333333335 (2)
  Olympus 10-30x25 Zoom PC I
  Wat een slecht ding! Dit is duur speelgoed,
  Wat een slecht ding! Dit is duur speelgoed,.
  2.3
  0 10
 • Olympus 10-30x25 Zoom PC I
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/9/7/olympus-10-30x25-pc-i-14738097.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/9/7/9/olympus-10-30x25-pc-i-20886979.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/9/7/olympus-10-30x25-pc-i-14738097.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvMC85Lzcvb2x5bXB1cy0xMC0zMHgyNS1wYy1pLTE0NzM4MDk3LmpwZw==
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/9/7/9/olympus-10-30x25-pc-i-20886979.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvOS83Lzkvb2x5bXB1cy0xMC0zMHgyNS1wYy1pLTIwODg2OTc5LmpwZw==
  Olympus 10-30x25 Zoom PC I (9)
  3.8333333333333335 (2)
  Olympus 10-30x25 Zoom PC I
  Zeer slecht, dus is duur speelgoed
  Zeer slecht, dus is duur speelgoed.
  2.7
  0 10
 • Superlicht
  • extra_light
 • Extra zoom
  • vergroting_10
 • Budget
  • budget
 • Bushnell
  • bushnell
 • Nikon
  • nikon
 • Swarovski
  • swarovski
 • Waterdicht
  • ja
 • Groen
  • groen
 • Zwart
  • zwart
Verrekijkers 6.0 (3)
0 - 48
 • Bynolyt Stork 8x42
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/7/2/7/bynolyt-stork-8x42-33814727.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5jYW1lcmFsYW5kLm5sL2dldGltYWdlLmFzaHg/aW1hZ2VpZD05ODRkNDgwMS0wNzdjLTQ2YjMtYjEwMy01Yjg4OGQwMDgyZTQ=
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/7/2/8/bynolyt-stork-8x42-33814728.jpg?m=aHR0cDovL3ZlcnNjaG9vcmUueGNkbi5ubC9STTIwMDAsMjAwMC9ieW5vbHl0LXN0b3JrLXdwci04eDQyLzEwMDAwNzEwNC0xLmpwZw==
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/9/0/0/bynolyt-stork-8x42-50695900.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/7/2/7/bynolyt-stork-8x42-33814727.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5jYW1lcmFsYW5kLm5sL2dldGltYWdlLmFzaHg/aW1hZ2VpZD05ODRkNDgwMS0wNzdjLTQ2YjMtYjEwMy01Yjg4OGQwMDgyZTQ=
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/7/2/8/bynolyt-stork-8x42-33814728.jpg?m=aHR0cDovL3ZlcnNjaG9vcmUueGNkbi5ubC9STTIwMDAsMjAwMC9ieW5vbHl0LXN0b3JrLXdwci04eDQyLzEwMDAwNzEwNC0xLmpwZw==
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/9/0/0/bynolyt-stork-8x42-50695900.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvOS8wLzAvYnlub2x5dC1zdG9yay04eDQyLTUwNjk1OTAwLmpwZw==
  Bynolyt Stork 8x42 (12)
  Bynolyt Stork 8x42
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.019845455652131 (819)
  • //static1.vergelijk.nl/s/3.66/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  229, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.019845455652131 (819)
  • //static1.vergelijk.nl/s/3.66/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  229, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  • //static1.vergelijk.nl/s/3.66/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  229, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  9
  most_sold
 • Swarovski SLC 10X42 WB Forest Green
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/8/4/4/swarovski-slc-10x42-wb-forest-green-17292844.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/8/4/4/swarovski-slc-10x42-wb-forest-green-17292844.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvOC80LzQvc3dhcm92c2tpLXNsYy0xMHg0Mi13Yi1mb3Jlc3QtZ3JlZW4tMTcyOTI4NDQuanBn
  Swarovski SLC 10X42 WB Forest Green (10)
  Swarovski SLC 10X42 WB Forest Green
  Cameraland.nl Cameraland.nl
  8.536710718319233 (14)
  • //static1.vergelijk.nl/s/3.66/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  1540, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Cameraland.nl Cameraland.nl
  8.536710718319233 (14)
  • //static1.vergelijk.nl/s/3.66/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  1540, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Cameraland Alkmaar Cameraland Alkmaar
  1540, 4.7240334, 52.63246530000001 LOW
  3
  good_buy
 • Carl Zeiss Conquest HD 10x42
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/0/2/1/carl-zeiss-conquest-hd-10x42-23944021.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/0/2/1/carl-zeiss-conquest-hd-10x42-23944021.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMC8yLzEvY2FybC16ZWlzcy1jb25xdWVzdC1oZC0xMHg0Mi0yMzk0NDAyMS5qcGc=
  Carl Zeiss Conquest HD 10x42 (10)
  Carl Zeiss Conquest HD 10x42
  CameraNU.nl CameraNU.nl
  7.2 (1)
  • //static1.vergelijk.nl/s/3.66/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  874, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  CameraNU.nl CameraNU.nl
  7.2 (1)
  • //static1.vergelijk.nl/s/3.66/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  874, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  1
 • Bushnell Legend Ultra HD 10x 42mm
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/7/7/2/bushnell-legend-ultra-hd-10x42-24438772.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/8/1/4/bushnell-legend-ultra-hd-10x42-24438814.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/8/6/5/bushnell-legend-ultra-hd-10x42-24438865.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/9/0/7/bushnell-legend-ultra-hd-10x42-24438907.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/8/1/bushnell-legend-ultra-hd-10x-42mm-25161981.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/8/2/bushnell-legend-ultra-hd-10x-42mm-25161982.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/7/7/2/bushnell-legend-ultra-hd-10x42-24438772.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNy83LzIvYnVzaG5lbGwtbGVnZW5kLXVsdHJhLWhkLTEweDQyLTI0NDM4NzcyLmpwZw==
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/8/1/4/bushnell-legend-ultra-hd-10x42-24438814.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvOC8xLzQvYnVzaG5lbGwtbGVnZW5kLXVsdHJhLWhkLTEweDQyLTI0NDM4ODE0LmpwZw==
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/8/6/5/bushnell-legend-ultra-hd-10x42-24438865.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvOC82LzUvYnVzaG5lbGwtbGVnZW5kLXVsdHJhLWhkLTEweDQyLTI0NDM4ODY1LmpwZw==
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/9/0/7/bushnell-legend-ultra-hd-10x42-24438907.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvOS8wLzcvYnVzaG5lbGwtbGVnZW5kLXVsdHJhLWhkLTEweDQyLTI0NDM4OTA3LmpwZw==
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/8/1/bushnell-legend-ultra-hd-10x-42mm-25161981.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvOS84LzEvYnVzaG5lbGwtbGVnZW5kLXVsdHJhLWhkLTEweC00Mm1tLTI1MTYxOTgxLmpwZw==
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/8/2/bushnell-legend-ultra-hd-10x-42mm-25161982.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvOS84LzIvYnVzaG5lbGwtbGVnZW5kLXVsdHJhLWhkLTEweC00Mm1tLTI1MTYxOTgyLmpwZw==
  Bushnell Legend Ultra HD 10x 42mm (9)
  Bushnell Legend Ultra HD 10x 42mm
  City Foto Eindhoven City Foto Eindhoven
  397, 5.4837409, 51.4348858 NONE
  City Foto Eindhoven City Foto Eindhoven
  397, 5.4837409, 51.4348858 NONE
  1
 • Olympus 10-30x25 Zoom PC I
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/9/7/olympus-10-30x25-pc-i-14738097.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/9/7/9/olympus-10-30x25-pc-i-20886979.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/9/7/olympus-10-30x25-pc-i-14738097.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvMC85Lzcvb2x5bXB1cy0xMC0zMHgyNS1wYy1pLTE0NzM4MDk3LmpwZw==
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/9/7/9/olympus-10-30x25-pc-i-20886979.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvOS83Lzkvb2x5bXB1cy0xMC0zMHgyNS1wYy1pLTIwODg2OTc5LmpwZw==
  Olympus 10-30x25 Zoom PC I (9)
  3.8333333333333335 (2)
  Olympus 10-30x25 Zoom PC I
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.019845455652131 (819)
  • //static1.vergelijk.nl/s/3.66/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  92, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.019845455652131 (819)
  • //static1.vergelijk.nl/s/3.66/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  92, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  • //static1.vergelijk.nl/s/3.66/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  92, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  8
 • Konus Verrekijker Sporty 7x50 Fix Focus
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/1/1/9/konus-verrekijker-sporty-7x50-fix-focus-39747119.jpg?m=aHR0cHM6Ly9pbWFnZS5jb29sYmx1ZS5pby9wcm9kdWN0cy80Mjk4MDA/d2lkdGg9ODAwJmhlaWdodD04MDA=
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/2/1/0/konus-verrekijker-sporty-7x50-fix-focus-45317210.jpg?m=aHR0cHM6Ly93d3cuYXJ0ZW5jcmFmdC5iZS9pbWFnZXMvcGhvdG9saWIvMTUwMjg5MS5qcGc=
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/0/7/5/konus-verrekijker-sporty-7x50-fix-focus-46145075.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/0/7/6/konus-verrekijker-sporty-7x50-fix-focus-46145076.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/1/1/9/konus-verrekijker-sporty-7x50-fix-focus-39747119.jpg?m=aHR0cHM6Ly9pbWFnZS5jb29sYmx1ZS5pby9wcm9kdWN0cy80Mjk4MDA/d2lkdGg9ODAwJmhlaWdodD04MDA=
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/2/1/0/konus-verrekijker-sporty-7x50-fix-focus-45317210.jpg?m=aHR0cHM6Ly93d3cuYXJ0ZW5jcmFmdC5iZS9pbWFnZXMvcGhvdG9saWIvMTUwMjg5MS5qcGc=
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/0/7/5/konus-verrekijker-sporty-7x50-fix-focus-46145075.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMC83LzUva29udXMtdmVycmVraWprZXItc3BvcnR5LTd4NTAtZml4LWZvY3VzLTQ2MTQ1MDc1LmpwZw==
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/0/7/6/konus-verrekijker-sporty-7x50-fix-focus-46145076.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMC83LzYva29udXMtdmVycmVraWprZXItc3BvcnR5LTd4NTAtZml4LWZvY3VzLTQ2MTQ1MDc2LmpwZw==
  Konus Verrekijker Sporty 7x50 Fix Focus (9)
  Konus Verrekijker Sporty 7x50 Fix Focus
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.019845455652131 (819)
  • //static1.vergelijk.nl/s/3.66/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  38.89, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.019845455652131 (819)
  • //static1.vergelijk.nl/s/3.66/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  38.89, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  • //static1.vergelijk.nl/s/3.66/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  38.89, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  6
 • Konus Verrekijker Konusvue 7x50
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/8/4/0/konus-verrekijker-konusvue-7x50-45851840.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/8/4/1/konus-verrekijker-konusvue-7x50-45851841.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/8/4/0/konus-verrekijker-konusvue-7x50-45851840.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvOC80LzAva29udXMtdmVycmVraWprZXIta29udXN2dWUtN3g1MC00NTg1MTg0MC5qcGc=
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/8/4/1/konus-verrekijker-konusvue-7x50-45851841.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvOC80LzEva29udXMtdmVycmVraWprZXIta29udXN2dWUtN3g1MC00NTg1MTg0MS5qcGc=
  Konus Verrekijker Konusvue 7x50 (7)
  Konus Verrekijker Konusvue 7x50
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.019845455652131 (819)
  • //static1.vergelijk.nl/s/3.66/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  43.98, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.019845455652131 (819)
  • //static1.vergelijk.nl/s/3.66/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  43.98, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  • //static1.vergelijk.nl/s/3.66/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  43.98, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  6
 • Swarovski SLC 8x42 W B
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/9/4/9/swarovski-slc-8x42-w-b-23907949.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/9/4/9/swarovski-slc-8x42-w-b-23907949.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvOS80Lzkvc3dhcm92c2tpLXNsYy04eDQyLXctYi0yMzkwNzk0OS5qcGc=
  Swarovski SLC 8x42 W B (7)
  Swarovski SLC 8x42 W B
  CameraNU.nl CameraNU.nl
  7.2 (1)
  • //static1.vergelijk.nl/s/3.66/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  1469, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  CameraNU.nl CameraNU.nl
  7.2 (1)
  • //static1.vergelijk.nl/s/3.66/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  1469, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Cameraland Alkmaar Cameraland Alkmaar
  1470, 4.7240334, 52.63246530000001 LOW
  3
  good_buy
 • Carl Zeiss Victory Compact 8x20 T*
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/2/2/9/zeiss-victory-compact-8x20-t-ltec-24028229.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/6/2/6/carl-zeiss-victory-compact-8x20-t--55912626.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/2/2/9/zeiss-victory-compact-8x20-t-ltec-24028229.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvMi8yLzkvemVpc3MtdmljdG9yeS1jb21wYWN0LTh4MjAtdC1sdGVjLTI0MDI4MjI5LmpwZw==
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/6/2/6/carl-zeiss-victory-compact-8x20-t--55912626.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvNi8yLzYvY2FybC16ZWlzcy12aWN0b3J5LWNvbXBhY3QtOHgyMC10LS01NTkxMjYyNi5qcGc=
  Carl Zeiss Victory Compact 8x20 T* (6)
  Carl Zeiss Victory Compact 8x20 T*
  CameraNU.nl CameraNU.nl
  7.2 (1)
  • //static1.vergelijk.nl/s/3.66/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  509, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  CameraNU.nl CameraNU.nl
  7.2 (1)
  • //static1.vergelijk.nl/s/3.66/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  509, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  1
 • National Geographic 10x50
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/3/2/7/national-geographic-10x50-23912327.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/3/2/7/national-geographic-10x50-23912327.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvMy8yLzcvbmF0aW9uYWwtZ2VvZ3JhcGhpYy0xMHg1MC0yMzkxMjMyNy5qcGc=
  National Geographic 10x50 (6)
  National Geographic 10x50
  Conrad Conrad
  8.245855359278421 (699)
  • //static1.vergelijk.nl/s/3.66/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  49.99, 4d (offer_sdt_4_days)
  Conrad Conrad
  8.245855359278421 (699)
  • //static1.vergelijk.nl/s/3.66/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  49.99, 4d (offer_sdt_4_days)
  2
 • Nikon Monarch 5 8x42
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/6/2/3/nikon-monarch-5-8x42-20429623.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/6/9/3/nikon-monarch-5-8x42-24808693.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/6/2/3/nikon-monarch-5-8x42-20429623.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvNi8yLzMvbmlrb24tbW9uYXJjaC01LTh4NDItMjA0Mjk2MjMuanBn
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/6/9/3/nikon-monarch-5-8x42-24808693.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNi85LzMvbmlrb24tbW9uYXJjaC01LTh4NDItMjQ4MDg2OTMuanBn
  Nikon Monarch 5 8x42 (5)
  Nikon Monarch 5 8x42
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.019845455652131 (819)
  • //static1.vergelijk.nl/s/3.66/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  269, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.019845455652131 (819)
  • //static1.vergelijk.nl/s/3.66/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  269, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  • //static1.vergelijk.nl/s/3.66/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  269, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  8
 • Bushnell Trophy XLT
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/1/3/0/bushnell-trophy-xlt-17956130.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/1/3/0/bushnell-trophy-xlt-17956130.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvMS8zLzAvYnVzaG5lbGwtdHJvcGh5LXhsdC0xNzk1NjEzMC5qcGc=
  Bushnell Trophy XLT (5)
  Bushnell Trophy XLT
  Conrad Conrad
  8.245855359278421 (699)
  • //static1.vergelijk.nl/s/3.66/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  119, 4d (offer_sdt_4_days)
  Conrad Conrad
  8.245855359278421 (699)
  • //static1.vergelijk.nl/s/3.66/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  119, 4d (offer_sdt_4_days)
  Decathlon Arena Decathlon Arena
  7.60918978369791 (3)
  121.99, 4.9437367, 52.3132458 UNKNOWN
  9
 • Vortex Talon HD 10x42
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/3/3/2/vortex-talon-hd-10x42-32423332.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5jYW1lcmFsYW5kLm5sL2dldGltYWdlLmFzaHg/aW1hZ2VpZD05ZGExNmY0OS1hMDBmLTRjMWYtYmVjZS04NTBkZjNmOGVmMjQ=
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/8/9/vortex-talon-hd-10x42-34898089.jpg?m=aHR0cHM6Ly9pbWFnZS5jb29sYmx1ZS5pby9wcm9kdWN0cy8xNjY5MDM/d2lkdGg9ODAwJmhlaWdodD04MDA=
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/2/7/vortex-talon-hd-10x42-55295527.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/3/3/2/vortex-talon-hd-10x42-32423332.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5jYW1lcmFsYW5kLm5sL2dldGltYWdlLmFzaHg/aW1hZ2VpZD05ZGExNmY0OS1hMDBmLTRjMWYtYmVjZS04NTBkZjNmOGVmMjQ=
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/8/9/vortex-talon-hd-10x42-34898089.jpg?m=aHR0cHM6Ly9pbWFnZS5jb29sYmx1ZS5pby9wcm9kdWN0cy8xNjY5MDM/d2lkdGg9ODAwJmhlaWdodD04MDA=
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/2/7/vortex-talon-hd-10x42-55295527.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNS8yLzcvdm9ydGV4LXRhbG9uLWhkLTEweDQyLTU1Mjk1NTI3LmpwZw==
  Vortex Talon HD 10x42 (5)
  Vortex Talon HD 10x42
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.019845455652131 (819)
  • //static1.vergelijk.nl/s/3.66/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  389, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.019845455652131 (819)
  • //static1.vergelijk.nl/s/3.66/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  389, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  • //static1.vergelijk.nl/s/3.66/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  389, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  8
 • Nikon 8X42HG L DCF
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/3/0/7/nikon-8x42hg-l-dcf-16756307.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/3/0/8/nikon-8x42hg-l-dcf-16756308.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/6/0/1/nikon-8x42hg-l-dcf-17707601.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/7/9/9/nikon-8x42hg-l-dcf-18128799.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/6/3/7/nikon-8x42hg-l-dcf-18217637.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/4/1/6/nikon-8x42hg-l-dcf-18227416.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/9/8/3/nikon-8x42hg-l-dcf-18259983.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/6/7/nikon-8x42hg-l-dcf-24808367.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/3/2/4/nikon-8x42hg-l-dcf-16550324.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/3/0/7/nikon-8x42hg-l-dcf-16756307.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvMy8wLzcvbmlrb24tOHg0MmhnLWwtZGNmLTE2NzU2MzA3LmpwZw==
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/3/0/8/nikon-8x42hg-l-dcf-16756308.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvMy8wLzgvbmlrb24tOHg0MmhnLWwtZGNmLTE2NzU2MzA4LmpwZw==
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/6/0/1/nikon-8x42hg-l-dcf-17707601.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvNi8wLzEvbmlrb24tOHg0MmhnLWwtZGNmLTE3NzA3NjAxLmpwZw==
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/7/9/9/nikon-8x42hg-l-dcf-18128799.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNy85Lzkvbmlrb24tOHg0MmhnLWwtZGNmLTE4MTI4Nzk5LmpwZw==
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/6/3/7/nikon-8x42hg-l-dcf-18217637.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvNi8zLzcvbmlrb24tOHg0MmhnLWwtZGNmLTE4MjE3NjM3LmpwZw==
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/4/1/6/nikon-8x42hg-l-dcf-18227416.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvNC8xLzYvbmlrb24tOHg0MmhnLWwtZGNmLTE4MjI3NDE2LmpwZw==
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/9/8/3/nikon-8x42hg-l-dcf-18259983.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvOS84LzMvbmlrb24tOHg0MmhnLWwtZGNmLTE4MjU5OTgzLmpwZw==
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/6/7/nikon-8x42hg-l-dcf-24808367.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvMy82Lzcvbmlrb24tOHg0MmhnLWwtZGNmLTI0ODA4MzY3LmpwZw==
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/3/2/4/nikon-8x42hg-l-dcf-16550324.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvMy8yLzQvbmlrb24tOHg0MmhnLWwtZGNmLTE2NTUwMzI0LmpwZw==
  Nikon 8X42HG L DCF (4)
  8.25 (1)
  Nikon 8X42HG L DCF
  Nivo-schweitzer.nl Nivo-schweitzer.nl
  798, 4.8864584, 52.3832474 NONE
  CameraNU.nl CameraNU.nl
  7.2 (1)
  • //static1.vergelijk.nl/s/3.66/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  879, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Nivo-schweitzer.nl Nivo-schweitzer.nl
  798, 4.8864584, 52.3832474 NONE
  2
  best_reviewed
 • Nikon Sportstar EX 10x25DCF
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/9/8/9/nikon-sportstar-ex-10x25dcf-13407989.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/4/4/nikon-sportstar-ex-10x25dcf-24808344.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/9/8/9/nikon-sportstar-ex-10x25dcf-13407989.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvOS84Lzkvbmlrb24tc3BvcnRzdGFyLWV4LTEweDI1ZGNmLTEzNDA3OTg5LmpwZw==
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/4/4/nikon-sportstar-ex-10x25dcf-24808344.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvMy80LzQvbmlrb24tc3BvcnRzdGFyLWV4LTEweDI1ZGNmLTI0ODA4MzQ0LmpwZw==
  Nikon Sportstar EX 10x25DCF (4)
  Nikon Sportstar EX 10x25DCF
  Conrad Conrad
  8.245855359278421 (699)
  • //static1.vergelijk.nl/s/3.66/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  119, 4d (offer_sdt_4_days)
  Conrad Conrad
  8.245855359278421 (699)
  • //static1.vergelijk.nl/s/3.66/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  119, 4d (offer_sdt_4_days)
  City Foto Eindhoven City Foto Eindhoven
  119, 5.4837409, 51.4348858 NONE
  2
 • Eschenbach Arena D 8 x 42 B
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/2/3/6/eschenbach-arena-d-8-x-42-b-17248236.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/5/0/3/eschenbach-arena-d-8-x-42-b-20797503.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/6/0/4/eschenbach-arena-d-8-x-42-b-27025604.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/2/3/6/eschenbach-arena-d-8-x-42-b-17248236.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvMi8zLzYvZXNjaGVuYmFjaC1hcmVuYS1kLTgteC00Mi1iLTE3MjQ4MjM2LmpwZw==
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/5/0/3/eschenbach-arena-d-8-x-42-b-20797503.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvNS8wLzMvZXNjaGVuYmFjaC1hcmVuYS1kLTgteC00Mi1iLTIwNzk3NTAzLmpwZw==
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/6/0/4/eschenbach-arena-d-8-x-42-b-27025604.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNi8wLzQvZXNjaGVuYmFjaC1hcmVuYS1kLTgteC00Mi1iLTI3MDI1NjA0LmpwZw==
  Eschenbach Arena D 8 x 42 B (4)
  Eschenbach Arena D 8 x 42 B
  Conrad Conrad
  8.245855359278421 (699)
  • //static1.vergelijk.nl/s/3.66/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  149, 4d (offer_sdt_4_days)
  Conrad Conrad
  8.245855359278421 (699)
  • //static1.vergelijk.nl/s/3.66/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  149, 4d (offer_sdt_4_days)
  1
 • Kowa SV42 8x42
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/0/1/4/kowa-sv42-8x42-33817014.jpg?m=aHR0cHM6Ly9pbWFnZS5jb29sYmx1ZS5pby9wcm9kdWN0cy80MDI4OTg/d2lkdGg9ODAwJmhlaWdodD04MDA=
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/0/1/6/kowa-sv42-8x42-33817016.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5jYW1lcmFsYW5kLm5sL2dldGltYWdlLmFzaHg/aW1hZ2VpZD1iMDI1N2U4My1hNmQ2LTQ4MjItOTI5Yi0zNDM3MWY2NTRlNzM=
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/5/0/kowa-sv42-8x42-45318050.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/0/1/4/kowa-sv42-8x42-33817014.jpg?m=aHR0cHM6Ly9pbWFnZS5jb29sYmx1ZS5pby9wcm9kdWN0cy80MDI4OTg/d2lkdGg9ODAwJmhlaWdodD04MDA=
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/0/1/6/kowa-sv42-8x42-33817016.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5jYW1lcmFsYW5kLm5sL2dldGltYWdlLmFzaHg/aW1hZ2VpZD1iMDI1N2U4My1hNmQ2LTQ4MjItOTI5Yi0zNDM3MWY2NTRlNzM=
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/5/0/kowa-sv42-8x42-45318050.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvMC81LzAva293YS1zdjQyLTh4NDItNDUzMTgwNTAuanBn
  Kowa SV42 8x42 (4)
  Kowa SV42 8x42
  Cameraland.nl Cameraland.nl
  8.536710718319233 (14)
  • //static1.vergelijk.nl/s/3.66/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  209.5, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Cameraland.nl Cameraland.nl
  8.536710718319233 (14)
  • //static1.vergelijk.nl/s/3.66/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  209.5, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Cameraland Alkmaar Cameraland Alkmaar
  209.5, 4.7240334, 52.63246530000001 LOW
  2
 • Carl Zeiss TERRA ED 10x42
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/6/5/1/carl-zeiss-terra-ed-10x42-23925651.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/6/5/1/carl-zeiss-terra-ed-10x42-23925651.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNi81LzEvY2FybC16ZWlzcy10ZXJyYS1lZC0xMHg0Mi0yMzkyNTY1MS5qcGc=
  Carl Zeiss TERRA ED 10x42 (4)
  Carl Zeiss TERRA ED 10x42
  CameraNU.nl CameraNU.nl
  7.2 (1)
  • //static1.vergelijk.nl/s/3.66/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  449, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  CameraNU.nl CameraNU.nl
  7.2 (1)
  • //static1.vergelijk.nl/s/3.66/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  449, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  1
 • Swarovski SLC 10x42 W B
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/4/5/swarovski-slc-10x42-w-b-29049845.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/8/2/8/swarovski-slc-10x42-w-b-29050828.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/3/0/4/swarovski-slc-10x42-w-b-29060304.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/4/5/swarovski-slc-10x42-w-b-29049845.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvOC80LzUvc3dhcm92c2tpLXNsYy0xMHg0Mi13LWItMjkwNDk4NDUuanBn
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/8/2/8/swarovski-slc-10x42-w-b-29050828.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvOC8yLzgvc3dhcm92c2tpLXNsYy0xMHg0Mi13LWItMjkwNTA4MjguanBn
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/3/0/4/swarovski-slc-10x42-w-b-29060304.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvMy8wLzQvc3dhcm92c2tpLXNsYy0xMHg0Mi13LWItMjkwNjAzMDQuanBn
  Swarovski SLC 10x42 W B (4)
  Swarovski SLC 10x42 W B
  Cameraland.nl Cameraland.nl
  8.536710718319233 (14)
  • //static1.vergelijk.nl/s/3.66/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  1851, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Cameraland.nl Cameraland.nl
  8.536710718319233 (14)
  • //static1.vergelijk.nl/s/3.66/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  1851, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Cameraland Alkmaar Cameraland Alkmaar
  1851, 4.7240334, 52.63246530000001 LOW
  2
  good_buy
 • Bushnell 8X25 H20
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/6/0/3/bushnell-8x25-h20-16251603.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/7/8/bushnell-8x25-h20-20930078.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/7/9/bushnell-8x25-h20-20930079.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/1/4/8/bushnell-8x25-h20-21000148.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/6/5/9/bushnell-8x25-h20-16236659.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/6/0/3/bushnell-8x25-h20-16251603.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvNi8wLzMvYnVzaG5lbGwtOHgyNS1oMjAtMTYyNTE2MDMuanBn
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/7/8/bushnell-8x25-h20-20930078.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvMC83LzgvYnVzaG5lbGwtOHgyNS1oMjAtMjA5MzAwNzguanBn
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/7/9/bushnell-8x25-h20-20930079.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvMC83LzkvYnVzaG5lbGwtOHgyNS1oMjAtMjA5MzAwNzkuanBn
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/1/4/8/bushnell-8x25-h20-21000148.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvMS80LzgvYnVzaG5lbGwtOHgyNS1oMjAtMjEwMDAxNDguanBn
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/6/5/9/bushnell-8x25-h20-16236659.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvNi81LzkvYnVzaG5lbGwtOHgyNS1oMjAtMTYyMzY2NTkuanBn
  Bushnell 8X25 H20 (4)
  Bushnell 8X25 H20
  Conrad Conrad
  8.245855359278421 (699)
  • //static1.vergelijk.nl/s/3.66/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  59.99, 4d (offer_sdt_4_days)
  Conrad Conrad
  8.245855359278421 (699)
  • //static1.vergelijk.nl/s/3.66/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  59.99, 4d (offer_sdt_4_days)
  City Foto Eindhoven City Foto Eindhoven
  85, 5.4837409, 51.4348858 NONE
  3
 • Olympus 10x50 DPS-I
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/3/4/olympus-10x50-dps-i-4950934.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/2/2/6/olympus-10x50-dps-i-17825226.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/3/4/2/olympus-10x50-dps-i-17865342.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/6/4/7/olympus-10x50-dps-i-18518647.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/5/2/7/olympus-10x50-dps-i-24640527.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/3/4/olympus-10x50-dps-i-4950934.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvOS8zLzQvb2x5bXB1cy0xMHg1MC1kcHMtaS00OTUwOTM0LmpwZw==
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/2/2/6/olympus-10x50-dps-i-17825226.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMi8yLzYvb2x5bXB1cy0xMHg1MC1kcHMtaS0xNzgyNTIyNi5qcGc=
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/3/4/2/olympus-10x50-dps-i-17865342.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMy80LzIvb2x5bXB1cy0xMHg1MC1kcHMtaS0xNzg2NTM0Mi5qcGc=
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/6/4/7/olympus-10x50-dps-i-18518647.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNi80Lzcvb2x5bXB1cy0xMHg1MC1kcHMtaS0xODUxODY0Ny5qcGc=
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/5/2/7/olympus-10x50-dps-i-24640527.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvNS8yLzcvb2x5bXB1cy0xMHg1MC1kcHMtaS0yNDY0MDUyNy5qcGc=
  Olympus 10x50 DPS-I (4)
  Olympus 10x50 DPS-I
  CameraNU.nl CameraNU.nl
  7.2 (1)
  • //static1.vergelijk.nl/s/3.66/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  72.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  CameraNU.nl CameraNU.nl
  7.2 (1)
  • //static1.vergelijk.nl/s/3.66/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  72.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  1
 • Nikon 10X25HG L DCF
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/2/0/8/nikon-10x25hg-l-dcf-17701208.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/6/3/3/nikon-10x25hg-l-dcf-18217633.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/2/6/nikon-10x25hg-l-dcf-18234426.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/9/8/1/nikon-10x25hg-l-dcf-18259981.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/0/4/3/nikon-10x25hg-l-dcf-18275043.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/6/3/nikon-10x25hg-l-dcf-24808363.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/3/2/0/nikon-10x25hg-l-dcf-16550320.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/2/0/8/nikon-10x25hg-l-dcf-17701208.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvMi8wLzgvbmlrb24tMTB4MjVoZy1sLWRjZi0xNzcwMTIwOC5qcGc=
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/6/3/3/nikon-10x25hg-l-dcf-18217633.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvNi8zLzMvbmlrb24tMTB4MjVoZy1sLWRjZi0xODIxNzYzMy5qcGc=
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/2/6/nikon-10x25hg-l-dcf-18234426.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNC8yLzYvbmlrb24tMTB4MjVoZy1sLWRjZi0xODIzNDQyNi5qcGc=
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/9/8/1/nikon-10x25hg-l-dcf-18259981.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvOS84LzEvbmlrb24tMTB4MjVoZy1sLWRjZi0xODI1OTk4MS5qcGc=
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/0/4/3/nikon-10x25hg-l-dcf-18275043.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMC80LzMvbmlrb24tMTB4MjVoZy1sLWRjZi0xODI3NTA0My5qcGc=
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/6/3/nikon-10x25hg-l-dcf-24808363.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvMy82LzMvbmlrb24tMTB4MjVoZy1sLWRjZi0yNDgwODM2My5qcGc=
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/3/2/0/nikon-10x25hg-l-dcf-16550320.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvMy8yLzAvbmlrb24tMTB4MjVoZy1sLWRjZi0xNjU1MDMyMC5qcGc=
  Nikon 10X25HG L DCF (4)
  Nikon 10X25HG L DCF
  Cameraland.nl Cameraland.nl
  8.536710718319233 (14)
  • //static1.vergelijk.nl/s/3.66/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  358, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Cameraland.nl Cameraland.nl
  8.536710718319233 (14)
  • //static1.vergelijk.nl/s/3.66/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  358, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Cameraland Alkmaar Cameraland Alkmaar
  358, 4.7240334, 52.63246530000001 LOW
  4
 • Bushnell 12X50 Trophy XLT
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/3/1/8/bushnell-12x50-trophy-xlt-18007318.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/8/5/2/bushnell-12x50-trophy-xlt-24807852.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/3/1/8/bushnell-12x50-trophy-xlt-18007318.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvMy8xLzgvYnVzaG5lbGwtMTJ4NTAtdHJvcGh5LXhsdC0xODAwNzMxOC5qcGc=
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/8/5/2/bushnell-12x50-trophy-xlt-24807852.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvOC81LzIvYnVzaG5lbGwtMTJ4NTAtdHJvcGh5LXhsdC0yNDgwNzg1Mi5qcGc=
  Bushnell 12X50 Trophy XLT (4)
  Bushnell 12X50 Trophy XLT
  Conrad Conrad
  8.245855359278421 (699)
  • //static1.vergelijk.nl/s/3.66/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  245, 4d (offer_sdt_4_days)
  Conrad Conrad
  8.245855359278421 (699)
  • //static1.vergelijk.nl/s/3.66/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  245, 4d (offer_sdt_4_days)
  City Foto Eindhoven City Foto Eindhoven
  319, 5.4837409, 51.4348858 LOW
  2
 • Swarovski CL POCKET 8X25 B
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/4/7/1/swarovski-cl-pocket-8x25-b-24191471.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/0/4/9/swarovski-cl-pocket-8x25-b-28161049.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/4/7/1/swarovski-cl-pocket-8x25-b-24191471.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvNC83LzEvc3dhcm92c2tpLWNsLXBvY2tldC04eDI1LWItMjQxOTE0NzEuanBn
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/0/4/9/swarovski-cl-pocket-8x25-b-28161049.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvMC80Lzkvc3dhcm92c2tpLWNsLXBvY2tldC04eDI1LWItMjgxNjEwNDkuanBn
  Swarovski CL POCKET 8X25 B (3)
  Swarovski CL POCKET 8X25 B
  Cameraland.nl Cameraland.nl
  8.536710718319233 (14)
  • //static1.vergelijk.nl/s/3.66/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  629, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Cameraland.nl Cameraland.nl
  8.536710718319233 (14)
  • //static1.vergelijk.nl/s/3.66/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  629, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Cameraland Alkmaar Cameraland Alkmaar
  629, 4.7240334, 52.63246530000001 LOW
  3
  good_buy
 • Bynolyt Sparrow WPR 8x32
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/8/4/4/bynolyt-sparrow-wpr-8x32-32442844.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5jYW1lcmFsYW5kLm5sL2dldGltYWdlLmFzaHg/aW1hZ2VpZD1lMzY1Nzc0ZC1mMWJiLTQwMzEtYjQ3My0xYzVmNTYwYWE1MWE=
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/8/0/0/bynolyt-sparrow-wpr-8x32-34901800.jpg?m=aHR0cHM6Ly9pbWFnZS5jb29sYmx1ZS5pby9wcm9kdWN0cy8xNzI3NzU/d2lkdGg9ODAwJmhlaWdodD04MDA=
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/6/1/9/bynolyt-sparrow-wpr-8x32-55296619.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/8/4/4/bynolyt-sparrow-wpr-8x32-32442844.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5jYW1lcmFsYW5kLm5sL2dldGltYWdlLmFzaHg/aW1hZ2VpZD1lMzY1Nzc0ZC1mMWJiLTQwMzEtYjQ3My0xYzVmNTYwYWE1MWE=
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/8/0/0/bynolyt-sparrow-wpr-8x32-34901800.jpg?m=aHR0cHM6Ly9pbWFnZS5jb29sYmx1ZS5pby9wcm9kdWN0cy8xNzI3NzU/d2lkdGg9ODAwJmhlaWdodD04MDA=
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/6/1/9/bynolyt-sparrow-wpr-8x32-55296619.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvNi8xLzkvYnlub2x5dC1zcGFycm93LXdwci04eDMyLTU1Mjk2NjE5LmpwZw==
  Bynolyt Sparrow WPR 8x32 (3)
  Bynolyt Sparrow WPR 8x32
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.019845455652131 (819)
  • //static1.vergelijk.nl/s/3.66/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  153, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.019845455652131 (819)
  • //static1.vergelijk.nl/s/3.66/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  153, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  • //static1.vergelijk.nl/s/3.66/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  153, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  9
 • Nikon Aculon A211 10x50
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/6/1/2/nikon-aculon-a211-10x50-20429612.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/6/4/4/nikon-aculon-a211-10x50-24808644.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/6/1/2/nikon-aculon-a211-10x50-20429612.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvNi8xLzIvbmlrb24tYWN1bG9uLWEyMTEtMTB4NTAtMjA0Mjk2MTIuanBn
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/6/4/4/nikon-aculon-a211-10x50-24808644.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNi80LzQvbmlrb24tYWN1bG9uLWEyMTEtMTB4NTAtMjQ4MDg2NDQuanBn
  Nikon Aculon A211 10x50 (3)
  Nikon Aculon A211 10x50
  Neboweb.nl Neboweb.nl
  8.488232986170086 (19)
  • //static1.vergelijk.nl/s/3.66/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  107.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Neboweb.nl Neboweb.nl
  8.488232986170086 (19)
  • //static1.vergelijk.nl/s/3.66/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  107.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  1
 • Bresser Optics Jagd PO 8 x 56
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/3/6/9/bresser-optics-jagd-po-8-x-56-19985369.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/3/6/9/bresser-optics-jagd-po-8-x-56-19985369.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvMy82LzkvYnJlc3Nlci1vcHRpY3MtamFnZC1wby04LXgtNTYtMTk5ODUzNjkuanBn
  Bresser Optics Jagd PO 8 x 56 (3)
  Bresser Optics Jagd PO 8 x 56
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.019845455652131 (819)
  • //static1.vergelijk.nl/s/3.66/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  139, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.019845455652131 (819)
  • //static1.vergelijk.nl/s/3.66/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  139, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  • //static1.vergelijk.nl/s/3.66/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  139, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  6
 • Carl Zeiss VICTORY SF 10x42
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/7/6/9/carl-zeiss-victory-sf-10x42-52089769.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/7/7/0/carl-zeiss-victory-sf-10x42-52089770.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/7/6/9/carl-zeiss-victory-sf-10x42-52089769.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvNy82LzkvY2FybC16ZWlzcy12aWN0b3J5LXNmLTEweDQyLTUyMDg5NzY5LmpwZw==
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/7/7/0/carl-zeiss-victory-sf-10x42-52089770.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvNy83LzAvY2FybC16ZWlzcy12aWN0b3J5LXNmLTEweDQyLTUyMDg5NzcwLmpwZw==
  Carl Zeiss VICTORY SF 10x42 (3)
  Carl Zeiss VICTORY SF 10x42
  CameraNU.nl CameraNU.nl
  7.2 (1)
  • //static1.vergelijk.nl/s/3.66/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  2199, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  CameraNU.nl CameraNU.nl
  7.2 (1)
  • //static1.vergelijk.nl/s/3.66/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  2199, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  1
 • Meopta MeoPro 8x42 HD
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/9/3/7/meopta-meopro-8x42-hd-33978937.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5jYW1lcmFsYW5kLm5sL2dldGltYWdlLmFzaHg/aW1hZ2VpZD1iMWVmOWM0MC01Y2ZkLTQ3ZGEtYmE2OS1mOGI1YTc4ZmEyYjE=
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/9/3/8/meopta-meopro-8x42-hd-33978938.jpg?m=aHR0cDovL3ZlcnNjaG9vcmUueGNkbi5ubC9STTIwMDAsMjAwMC9tZW9wdGEtbWVvcHJvLTh4NDItaGQvMTAwMDA3MTEyLTEuanBn
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/1/6/3/meopta-meopro-8x42-hd-50696163.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/4/6/1/meopta-meopro-8x42hd-52090461.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/4/6/2/meopta-meopro-8x42hd-52090462.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/4/6/3/meopta-meopro-8x42hd-52090463.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/9/3/7/meopta-meopro-8x42-hd-33978937.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5jYW1lcmFsYW5kLm5sL2dldGltYWdlLmFzaHg/aW1hZ2VpZD1iMWVmOWM0MC01Y2ZkLTQ3ZGEtYmE2OS1mOGI1YTc4ZmEyYjE=
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/9/3/8/meopta-meopro-8x42-hd-33978938.jpg?m=aHR0cDovL3ZlcnNjaG9vcmUueGNkbi5ubC9STTIwMDAsMjAwMC9tZW9wdGEtbWVvcHJvLTh4NDItaGQvMTAwMDA3MTEyLTEuanBn
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/1/6/3/meopta-meopro-8x42-hd-50696163.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzYvMS82LzMvbWVvcHRhLW1lb3Byby04eDQyLWhkLTUwNjk2MTYzLmpwZw==
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/4/6/1/meopta-meopro-8x42hd-52090461.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvNC82LzEvbWVvcHRhLW1lb3Byby04eDQyaGQtNTIwOTA0NjEuanBn
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/4/6/2/meopta-meopro-8x42hd-52090462.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvNC82LzIvbWVvcHRhLW1lb3Byby04eDQyaGQtNTIwOTA0NjIuanBn
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/4/6/3/meopta-meopro-8x42hd-52090463.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvNC82LzMvbWVvcHRhLW1lb3Byby04eDQyaGQtNTIwOTA0NjMuanBn
  Meopta MeoPro 8x42 HD (3)
  Meopta MeoPro 8x42 HD
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.019845455652131 (819)
  • //static1.vergelijk.nl/s/3.66/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  539, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.019845455652131 (819)
  • //static1.vergelijk.nl/s/3.66/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  539, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  • //static1.vergelijk.nl/s/3.66/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  539, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  9
 • Bresser Optics Spektar 10x60
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/0/3/8/bresser-optics-spektar-10x60-35594038.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/0/3/9/bresser-optics-spektar-10x60-35594039.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/0/4/0/bresser-optics-spektar-10x60-35594040.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/0/4/1/bresser-optics-spektar-10x60-35594041.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/0/3/8/bresser-optics-spektar-10x60-35594038.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMC8zLzgvYnJlc3Nlci1vcHRpY3Mtc3Bla3Rhci0xMHg2MC0zNTU5NDAzOC5qcGc=
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/0/3/9/bresser-optics-spektar-10x60-35594039.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMC8zLzkvYnJlc3Nlci1vcHRpY3Mtc3Bla3Rhci0xMHg2MC0zNTU5NDAzOS5qcGc=
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/0/4/0/bresser-optics-spektar-10x60-35594040.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMC80LzAvYnJlc3Nlci1vcHRpY3Mtc3Bla3Rhci0xMHg2MC0zNTU5NDA0MC5qcGc=
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/0/4/1/bresser-optics-spektar-10x60-35594041.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMC80LzEvYnJlc3Nlci1vcHRpY3Mtc3Bla3Rhci0xMHg2MC0zNTU5NDA0MS5qcGc=
  Bresser Optics Spektar 10x60 (3)
  Bresser Optics Spektar 10x60
  Neboweb.nl Neboweb.nl
  8.488232986170086 (19)
  • //static1.vergelijk.nl/s/3.66/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  92.99, ? (offer_sdt_unknown)
  Neboweb.nl Neboweb.nl
  8.488232986170086 (19)
  • //static1.vergelijk.nl/s/3.66/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  92.99, ? (offer_sdt_unknown)
  1
 • Bushnell Powerview - Roof 8x 21mm
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/9/1/5/bushnell-powerview-roof-8x-21mm-18649915.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/2/2/1/bushnell-powerview-roof-8x-21mm-24617221.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/9/1/5/bushnell-powerview-roof-8x-21mm-18649915.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvOS8xLzUvYnVzaG5lbGwtcG93ZXJ2aWV3LXJvb2YtOHgtMjFtbS0xODY0OTkxNS5qcGc=
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/2/2/1/bushnell-powerview-roof-8x-21mm-24617221.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvMi8yLzEvYnVzaG5lbGwtcG93ZXJ2aWV3LXJvb2YtOHgtMjFtbS0yNDYxNzIyMS5qcGc=
  Bushnell Powerview - Roof 8x 21mm (3)
  Bushnell Powerview - Roof 8x 21mm
  CameraNU.nl CameraNU.nl
  7.2 (1)
  • //static1.vergelijk.nl/s/3.66/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  22.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  CameraNU.nl CameraNU.nl
  7.2 (1)
  • //static1.vergelijk.nl/s/3.66/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  22.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Media Markt Breda Media Markt Breda
  7.2 (1)
  22.99, 4.7341783, 51.58151429999999 HIGH
  51
 • Konus Verrekijker Giant 20x80
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/6/0/5/konus-verrekijker-giant-20x80-38928605.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5hcnRlbmNyYWZ0LmJlL2ltYWdlcy9waG90b2xpYi8zNDUzMS5qcGc=
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/2/6/4/konus-verrekijker-giant-20x80-41715264.jpg?m=aHR0cHM6Ly9pbWFnZS5jb29sYmx1ZS5pby9wcm9kdWN0cy80Mjk4Njc/d2lkdGg9ODAwJmhlaWdodD04MDA=
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/4/8/9/konus-verrekijker-giant-20x80-45339489.jpg?m=aHR0cHM6Ly93d3cuYXJ0ZW5jcmFmdC5iZS9pbWFnZXMvcGhvdG9saWIvMzQ1MzEuanBn
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/6/2/7/konus-verrekijker-giant-20x80-45883627.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/6/0/5/konus-verrekijker-giant-20x80-38928605.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5hcnRlbmNyYWZ0LmJlL2ltYWdlcy9waG90b2xpYi8zNDUzMS5qcGc=
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/2/6/4/konus-verrekijker-giant-20x80-41715264.jpg?m=aHR0cHM6Ly9pbWFnZS5jb29sYmx1ZS5pby9wcm9kdWN0cy80Mjk4Njc/d2lkdGg9ODAwJmhlaWdodD04MDA=
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/4/8/9/konus-verrekijker-giant-20x80-45339489.jpg?m=aHR0cHM6Ly93d3cuYXJ0ZW5jcmFmdC5iZS9pbWFnZXMvcGhvdG9saWIvMzQ1MzEuanBn
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/6/2/7/konus-verrekijker-giant-20x80-45883627.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNi8yLzcva29udXMtdmVycmVraWprZXItZ2lhbnQtMjB4ODAtNDU4ODM2MjcuanBn
  Konus Verrekijker Giant 20x80 (3)
  Konus Verrekijker Giant 20x80
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.019845455652131 (819)
  • //static1.vergelijk.nl/s/3.66/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  119.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.019845455652131 (819)
  • //static1.vergelijk.nl/s/3.66/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  119.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  • //static1.vergelijk.nl/s/3.66/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  119.99, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  6
 • Pentax 8x25 UCF X II
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/9/9/3/pentax-8x25-ucf-x-ii-13407993.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/7/1/3/pentax-8x25-ucf-x-ii-14522713.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/5/3/4/pentax-8x25-ucf-x-ii-14958534.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/1/7/7/pentax-8x25-ucf-x-ii-14983177.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/1/9/4/pentax-8x25-ucf-x-ii-25043194.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/1/7/8/pentax-8x25-ucf-x-ii-14983178.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/1/7/9/pentax-8x25-ucf-x-ii-14983179.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/9/9/3/pentax-8x25-ucf-x-ii-13407993.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvOS85LzMvcGVudGF4LTh4MjUtdWNmLXgtaWktMTM0MDc5OTMuanBn
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/7/1/3/pentax-8x25-ucf-x-ii-14522713.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvNy8xLzMvcGVudGF4LTh4MjUtdWNmLXgtaWktMTQ1MjI3MTMuanBn
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/5/3/4/pentax-8x25-ucf-x-ii-14958534.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNS8zLzQvcGVudGF4LTh4MjUtdWNmLXgtaWktMTQ5NTg1MzQuanBn
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/1/7/7/pentax-8x25-ucf-x-ii-14983177.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvMS83LzcvcGVudGF4LTh4MjUtdWNmLXgtaWktMTQ5ODMxNzcuanBn
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/1/9/4/pentax-8x25-ucf-x-ii-25043194.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvMS85LzQvcGVudGF4LTh4MjUtdWNmLXgtaWktMjUwNDMxOTQuanBn
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/1/7/8/pentax-8x25-ucf-x-ii-14983178.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvMS83LzgvcGVudGF4LTh4MjUtdWNmLXgtaWktMTQ5ODMxNzguanBn
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/1/7/9/pentax-8x25-ucf-x-ii-14983179.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvMS83LzkvcGVudGF4LTh4MjUtdWNmLXgtaWktMTQ5ODMxNzkuanBn
  Pentax 8x25 UCF X II (3)
  Pentax 8x25 UCF X II
  City Foto Eindhoven City Foto Eindhoven
  119, 5.4837409, 51.4348858 HIGH
  City Foto Eindhoven City Foto Eindhoven
  119, 5.4837409, 51.4348858 HIGH
  1
 • Zeiss Victory Compact 10X25 T
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/3/2/6/zeiss-victory-compact-10x25-t-17707326.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/3/2/6/zeiss-victory-compact-10x25-t-17707326.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvMy8yLzYvemVpc3MtdmljdG9yeS1jb21wYWN0LTEweDI1LXQtMTc3MDczMjYuanBn
  Zeiss Victory Compact 10X25 T (3)
  Zeiss Victory Compact 10X25 T
  CameraNU.nl CameraNU.nl
  7.2 (1)
  • //static1.vergelijk.nl/s/3.66/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  577.5, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  CameraNU.nl CameraNU.nl
  7.2 (1)
  • //static1.vergelijk.nl/s/3.66/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  577.5, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  1
 • Kowa BD32 XD 8x32
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/7/2/2/kowa-bd32-xd-8x32-34924722.jpg?m=aHR0cHM6Ly9pbWFnZS5jb29sYmx1ZS5pby9wcm9kdWN0cy80MDI1OTY/d2lkdGg9ODAwJmhlaWdodD04MDA=
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/5/3/kowa-bd32-xd-8x32-46700953.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/7/2/2/kowa-bd32-xd-8x32-34924722.jpg?m=aHR0cHM6Ly9pbWFnZS5jb29sYmx1ZS5pby9wcm9kdWN0cy80MDI1OTY/d2lkdGg9ODAwJmhlaWdodD04MDA=
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/5/3/kowa-bd32-xd-8x32-46700953.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvOS81LzMva293YS1iZDMyLXhkLTh4MzItNDY3MDA5NTMuanBn
  Kowa BD32 XD 8x32 (3)
  Kowa BD32 XD 8x32
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.019845455652131 (819)
  • //static1.vergelijk.nl/s/3.66/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  359, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.019845455652131 (819)
  • //static1.vergelijk.nl/s/3.66/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  359, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  • //static1.vergelijk.nl/s/3.66/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  359, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  6
 • Bushnell H2O 8x 42mm
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/0/7/9/bushnell-8-x-42-h20-16119079.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/4/1/4/bushnell-h2o-8x-42mm-20809414.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/1/5/1/bushnell-h2o-8x-42mm-21000151.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/0/7/9/bushnell-8-x-42-h20-16119079.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvMC83LzkvYnVzaG5lbGwtOC14LTQyLWgyMC0xNjExOTA3OS5qcGc=
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/4/1/4/bushnell-h2o-8x-42mm-20809414.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvNC8xLzQvYnVzaG5lbGwtaDJvLTh4LTQybW0tMjA4MDk0MTQuanBn
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/1/5/1/bushnell-h2o-8x-42mm-21000151.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvMS81LzEvYnVzaG5lbGwtaDJvLTh4LTQybW0tMjEwMDAxNTEuanBn
  Bushnell H2O 8x 42mm (3)
  Bushnell H2O 8x 42mm
  Conrad Conrad
  8.245855359278421 (699)
  • //static1.vergelijk.nl/s/3.66/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  139, 4d (offer_sdt_4_days)
  Conrad Conrad
  8.245855359278421 (699)
  • //static1.vergelijk.nl/s/3.66/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  139, 4d (offer_sdt_4_days)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  • //static1.vergelijk.nl/s/3.66/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  155, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  8
 • Olympus 10x21 DPC I
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/6/9/8/olympus-10x21-dpc-i-2631698.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/3/2/7/olympus-10x21-dpc-i-17222327.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/3/9/2/olympus-10x21-dpc-i-23667392.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/8/9/2/olympus-10x21-dpc-i-23841892.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/6/9/8/olympus-10x21-dpc-i-2631698.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvNi85Lzgvb2x5bXB1cy0xMHgyMS1kcGMtaS0yNjMxNjk4LmpwZw==
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/3/2/7/olympus-10x21-dpc-i-17222327.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvMy8yLzcvb2x5bXB1cy0xMHgyMS1kcGMtaS0xNzIyMjMyNy5qcGc=
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/3/9/2/olympus-10x21-dpc-i-23667392.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzcvMy85LzIvb2x5bXB1cy0xMHgyMS1kcGMtaS0yMzY2NzM5Mi5qcGc=
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/8/9/2/olympus-10x21-dpc-i-23841892.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvOC85LzIvb2x5bXB1cy0xMHgyMS1kcGMtaS0yMzg0MTg5Mi5qcGc=
  Olympus 10x21 DPC I (3)
  Olympus 10x21 DPC I
  Neboweb.nl Neboweb.nl
  8.488232986170086 (19)
  • //static1.vergelijk.nl/s/3.66/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  49.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Neboweb.nl Neboweb.nl
  8.488232986170086 (19)
  • //static1.vergelijk.nl/s/3.66/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  49.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  • //static1.vergelijk.nl/s/3.66/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  54.95, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  9
 • Pentax PAPILIO II 8.5x21
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/3/1/1/pentax-papilio-ii-8-5x21-33894311.jpg?m=aHR0cDovL2ltZy5jYmNkbi5uZXQvcHJvZHVjdHMvNDExOTcyP3dpZHRoPTgwMCZoZWlnaHQ9ODAw
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/3/1/2/pentax-papilio-ii-8-5x21-33894312.jpg?m=aHR0cDovL3BpY3MucmVkYmx1ZS5kZS9kb2kvcGl4ZWxib3h4LW1zcy02ODU1NDM4Mi9tY3NfcHJvZHVjdF9wbmc=
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/3/1/3/pentax-papilio-ii-8-5x21-33894313.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5jYW1lcmEubmwvaW1hZ2VzLzY1NjUwMDAzNzk=
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/3/9/pentax-papilio-ii-8-5x21-35595539.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/4/0/pentax-papilio-ii-8-5x21-35595540.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/4/1/pentax-papilio-ii-8-5x21-35595541.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/4/2/pentax-papilio-ii-8-5x21-35595542.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/4/3/pentax-papilio-ii-8-5x21-35595543.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/3/1/1/pentax-papilio-ii-8-5x21-33894311.jpg?m=aHR0cDovL2ltZy5jYmNkbi5uZXQvcHJvZHVjdHMvNDExOTcyP3dpZHRoPTgwMCZoZWlnaHQ9ODAw
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/3/1/2/pentax-papilio-ii-8-5x21-33894312.jpg?m=aHR0cDovL3BpY3MucmVkYmx1ZS5kZS9kb2kvcGl4ZWxib3h4LW1zcy02ODU1NDM4Mi9tY3NfcHJvZHVjdF9wbmc=
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/3/1/3/pentax-papilio-ii-8-5x21-33894313.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5jYW1lcmEubmwvaW1hZ2VzLzY1NjUwMDAzNzk=
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/3/9/pentax-papilio-ii-8-5x21-35595539.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNS8zLzkvcGVudGF4LXBhcGlsaW8taWktOC01eDIxLTM1NTk1NTM5LmpwZw==
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/4/0/pentax-papilio-ii-8-5x21-35595540.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNS80LzAvcGVudGF4LXBhcGlsaW8taWktOC01eDIxLTM1NTk1NTQwLmpwZw==
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/4/1/pentax-papilio-ii-8-5x21-35595541.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNS80LzEvcGVudGF4LXBhcGlsaW8taWktOC01eDIxLTM1NTk1NTQxLmpwZw==
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/4/2/pentax-papilio-ii-8-5x21-35595542.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNS80LzIvcGVudGF4LXBhcGlsaW8taWktOC01eDIxLTM1NTk1NTQyLmpwZw==
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/4/3/pentax-papilio-ii-8-5x21-35595543.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzUvNS80LzMvcGVudGF4LXBhcGlsaW8taWktOC01eDIxLTM1NTk1NTQzLmpwZw==
  Pentax PAPILIO II 8.5x21 (3)
  Pentax PAPILIO II 8.5x21
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.019845455652131 (819)
  • //static1.vergelijk.nl/s/3.66/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  195.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.019845455652131 (819)
  • //static1.vergelijk.nl/s/3.66/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  195.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  • //static1.vergelijk.nl/s/3.66/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  195.95, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  10
 • Bresser Optics Condor 10x42 Verrekijker
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/0/3/9/bresser-optics-condor-10x42-47309039.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/8/7/8/bresser-optics-condor-10x42-45262878.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/8/7/9/bresser-optics-condor-10x42-45262879.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/8/8/0/bresser-optics-condor-10x42-45262880.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/0/3/9/bresser-optics-condor-10x42-47309039.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvMC8zLzkvYnJlc3Nlci1vcHRpY3MtY29uZG9yLTEweDQyLTQ3MzA5MDM5LmpwZw==
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/8/7/8/bresser-optics-condor-10x42-45262878.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvOC83LzgvYnJlc3Nlci1vcHRpY3MtY29uZG9yLTEweDQyLTQ1MjYyODc4LmpwZw==
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/8/7/9/bresser-optics-condor-10x42-45262879.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvOC83LzkvYnJlc3Nlci1vcHRpY3MtY29uZG9yLTEweDQyLTQ1MjYyODc5LmpwZw==
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/8/8/0/bresser-optics-condor-10x42-45262880.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvOC84LzAvYnJlc3Nlci1vcHRpY3MtY29uZG9yLTEweDQyLTQ1MjYyODgwLmpwZw==
  Bresser Optics Condor 10x42 Verrekijker (3)
  Bresser Optics Condor 10x42 Verrekijker
  Conrad Conrad
  8.245855359278421 (699)
  • //static1.vergelijk.nl/s/3.66/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  159, 4d (offer_sdt_4_days)
  Conrad Conrad
  8.245855359278421 (699)
  • //static1.vergelijk.nl/s/3.66/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  159, 4d (offer_sdt_4_days)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  • //static1.vergelijk.nl/s/3.66/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  185, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  7
 • Optisan Litec CR 8x32
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/1/8/6/optisan-litec-cr-8x32-32405186.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5hcnRlbmNyYWZ0LmJlL2ltYWdlcy9waG90b2xpYi8xNTAzOTcyLmpwZw==
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/9/3/9/optisan-litec-cr-8x32-34894939.jpg?m=aHR0cHM6Ly9pbWFnZS5jb29sYmx1ZS5pby9wcm9kdWN0cy8zOTk4MTQ/d2lkdGg9ODAwJmhlaWdodD04MDA=
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/8/8/2/optisan-litec-cr-8x32-45312882.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/1/8/6/optisan-litec-cr-8x32-32405186.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5hcnRlbmNyYWZ0LmJlL2ltYWdlcy9waG90b2xpYi8xNTAzOTcyLmpwZw==
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/9/3/9/optisan-litec-cr-8x32-34894939.jpg?m=aHR0cHM6Ly9pbWFnZS5jb29sYmx1ZS5pby9wcm9kdWN0cy8zOTk4MTQ/d2lkdGg9ODAwJmhlaWdodD04MDA=
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/8/8/2/optisan-litec-cr-8x32-45312882.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvOC84LzIvb3B0aXNhbi1saXRlYy1jci04eDMyLTQ1MzEyODgyLmpwZw==
  Optisan Litec CR 8x32 (3)
  Optisan Litec CR 8x32
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.019845455652131 (819)
  • //static1.vergelijk.nl/s/3.66/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  65.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.019845455652131 (819)
  • //static1.vergelijk.nl/s/3.66/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  65.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  • //static1.vergelijk.nl/s/3.66/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  65.99, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  6
 • Nikon Aculon A211 10-22x50
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/6/1/5/nikon-aculon-a211-10-22x50-20429615.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/6/4/9/nikon-aculon-a211-10-22x50-24808649.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/6/1/5/nikon-aculon-a211-10-22x50-20429615.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvNi8xLzUvbmlrb24tYWN1bG9uLWEyMTEtMTAtMjJ4NTAtMjA0Mjk2MTUuanBn
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/6/4/9/nikon-aculon-a211-10-22x50-24808649.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvNi80Lzkvbmlrb24tYWN1bG9uLWEyMTEtMTAtMjJ4NTAtMjQ4MDg2NDkuanBn
  Nikon Aculon A211 10-22x50 (3)
  Nikon Aculon A211 10-22x50
  CameraNU.nl CameraNU.nl
  7.2 (1)
  • //static1.vergelijk.nl/s/3.66/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  129, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  CameraNU.nl CameraNU.nl
  7.2 (1)
  • //static1.vergelijk.nl/s/3.66/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  129, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  2
 • Optisan Litec R 10x42
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/8/5/3/optisan-litec-r-10x42-31734853.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5hcnRlbmNyYWZ0LmJlL2ltYWdlcy9waG90b2xpYi8xNTEwMTY3LmpwZw==
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/6/6/2/optisan-litec-r-10x42-34882662.jpg?m=aHR0cHM6Ly9pbWFnZS5jb29sYmx1ZS5pby9wcm9kdWN0cy8zOTk4MTA/d2lkdGg9ODAwJmhlaWdodD04MDA=
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/3/7/2/optisan-litec-r-10x42-45311372.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/8/5/3/optisan-litec-r-10x42-31734853.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5hcnRlbmNyYWZ0LmJlL2ltYWdlcy9waG90b2xpYi8xNTEwMTY3LmpwZw==
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/6/6/2/optisan-litec-r-10x42-34882662.jpg?m=aHR0cHM6Ly9pbWFnZS5jb29sYmx1ZS5pby9wcm9kdWN0cy8zOTk4MTA/d2lkdGg9ODAwJmhlaWdodD04MDA=
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/3/7/2/optisan-litec-r-10x42-45311372.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzEvMy83LzIvb3B0aXNhbi1saXRlYy1yLTEweDQyLTQ1MzExMzcyLmpwZw==
  Optisan Litec R 10x42 (2)
  Optisan Litec R 10x42
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.019845455652131 (819)
  • //static1.vergelijk.nl/s/3.66/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  115, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.019845455652131 (819)
  • //static1.vergelijk.nl/s/3.66/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  115, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  • //static1.vergelijk.nl/s/3.66/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  115, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  6
 • Swarovski CL Companion 10x30 B Traveler
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/2/7/3/swarovski-jumelles-swarovski-cl-companion-10x30-b-sable--34471273.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy52YWx1ZWJhc2tldC5jb20vaW1hZ2VzL3Byb2R1Y3QvMTQzMjYtQUEtVE4uanBn
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/9/9/0/swarovski-jumelles-swarovski-cl-companion-10x30-b-sable--35133990.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5jYW1lcmFsYW5kLm5sL2dldGltYWdlLmFzaHg/aW1hZ2VpZD1kN2FlMGUxYi1jOGM3LTQ0ZTAtYmYyMS1kMzMyY2M0MjExOWI=
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/9/9/1/swarovski-jumelles-swarovski-cl-companion-10x30-b-sable--35133991.jpg?m=aHR0cDovL2Nkbi52YWx1ZWJhc2tldC5jb20vODA4QUExL3ZiL2ltYWdlcy9wcm9kdWN0LzE0MzI2LUFBLVROLmpwZw==
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/2/8/swarovski-cl-companion-10x30-b-46969828.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/2/9/swarovski-cl-companion-10x30-b-46969829.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/3/0/swarovski-cl-companion-10x30-b-46969830.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/2/7/3/swarovski-jumelles-swarovski-cl-companion-10x30-b-sable--34471273.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy52YWx1ZWJhc2tldC5jb20vaW1hZ2VzL3Byb2R1Y3QvMTQzMjYtQUEtVE4uanBn
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/9/9/0/swarovski-jumelles-swarovski-cl-companion-10x30-b-sable--35133990.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5jYW1lcmFsYW5kLm5sL2dldGltYWdlLmFzaHg/aW1hZ2VpZD1kN2FlMGUxYi1jOGM3LTQ0ZTAtYmYyMS1kMzMyY2M0MjExOWI=
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/9/9/1/swarovski-jumelles-swarovski-cl-companion-10x30-b-sable--35133991.jpg?m=aHR0cDovL2Nkbi52YWx1ZWJhc2tldC5jb20vODA4QUExL3ZiL2ltYWdlcy9wcm9kdWN0LzE0MzI2LUFBLVROLmpwZw==
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/2/8/swarovski-cl-companion-10x30-b-46969828.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvOC8yLzgvc3dhcm92c2tpLWNsLWNvbXBhbmlvbi0xMHgzMC1iLTQ2OTY5ODI4LmpwZw==
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/2/9/swarovski-cl-companion-10x30-b-46969829.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvOC8yLzkvc3dhcm92c2tpLWNsLWNvbXBhbmlvbi0xMHgzMC1iLTQ2OTY5ODI5LmpwZw==
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/3/0/swarovski-cl-companion-10x30-b-46969830.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvOC8zLzAvc3dhcm92c2tpLWNsLWNvbXBhbmlvbi0xMHgzMC1iLTQ2OTY5ODMwLmpwZw==
  Swarovski CL Companion 10x30 B Traveler (2)
  Swarovski CL Companion 10x30 B Traveler
  Cameraland.nl Cameraland.nl
  8.536710718319233 (14)
  • //static1.vergelijk.nl/s/3.66/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  984, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Cameraland.nl Cameraland.nl
  8.536710718319233 (14)
  • //static1.vergelijk.nl/s/3.66/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  984, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Cameraland Alkmaar Cameraland Alkmaar
  984, 4.7240334, 52.63246530000001 LOW
  3
  good_buy
 • Kowa SV32-8 verrekijker
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/9/4/7/kowa-verrekijker-sv32-8x32-38928947.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5hcnRlbmNyYWZ0LmJlL2ltYWdlcy9waG90b2xpYi8xNTA0NzkxLmpwZw==
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/2/8/4/kowa-verrekijker-sv32-8x32-41715284.jpg?m=aHR0cHM6Ly9pbWFnZS5jb29sYmx1ZS5pby9wcm9kdWN0cy80MDI1OTM/d2lkdGg9ODAwJmhlaWdodD04MDA=
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/5/0/1/kowa-verrekijker-sv32-8x32-45339501.jpg?m=aHR0cHM6Ly93d3cuYXJ0ZW5jcmFmdC5iZS9pbWFnZXMvcGhvdG9saWIvMTUwNDc5MS5qcGc=
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/4/4/5/kowa-sv32-8-binocular-45883445.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/4/4/6/kowa-sv32-8-binocular-45883446.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/4/4/7/kowa-sv32-8-binocular-45883447.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/4/4/8/kowa-sv32-8-binocular-45883448.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/4/4/9/kowa-sv32-8-binocular-45883449.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/4/5/0/kowa-sv32-8-binocular-45883450.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/9/4/7/kowa-verrekijker-sv32-8x32-38928947.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5hcnRlbmNyYWZ0LmJlL2ltYWdlcy9waG90b2xpYi8xNTA0NzkxLmpwZw==
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/2/8/4/kowa-verrekijker-sv32-8x32-41715284.jpg?m=aHR0cHM6Ly9pbWFnZS5jb29sYmx1ZS5pby9wcm9kdWN0cy80MDI1OTM/d2lkdGg9ODAwJmhlaWdodD04MDA=
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/5/0/1/kowa-verrekijker-sv32-8x32-45339501.jpg?m=aHR0cHM6Ly93d3cuYXJ0ZW5jcmFmdC5iZS9pbWFnZXMvcGhvdG9saWIvMTUwNDc5MS5qcGc=
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/4/4/5/kowa-sv32-8-binocular-45883445.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNC80LzUva293YS1zdjMyLTgtYmlub2N1bGFyLTQ1ODgzNDQ1LmpwZw==
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/4/4/6/kowa-sv32-8-binocular-45883446.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNC80LzYva293YS1zdjMyLTgtYmlub2N1bGFyLTQ1ODgzNDQ2LmpwZw==
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/4/4/7/kowa-sv32-8-binocular-45883447.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNC80Lzcva293YS1zdjMyLTgtYmlub2N1bGFyLTQ1ODgzNDQ3LmpwZw==
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/4/4/8/kowa-sv32-8-binocular-45883448.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNC80Lzgva293YS1zdjMyLTgtYmlub2N1bGFyLTQ1ODgzNDQ4LmpwZw==
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/4/4/9/kowa-sv32-8-binocular-45883449.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNC80Lzkva293YS1zdjMyLTgtYmlub2N1bGFyLTQ1ODgzNDQ5LmpwZw==
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/4/5/0/kowa-sv32-8-binocular-45883450.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvNC81LzAva293YS1zdjMyLTgtYmlub2N1bGFyLTQ1ODgzNDUwLmpwZw==
  Kowa SV32-8 verrekijker (2)
  Kowa SV32-8 verrekijker
  Cameraland.nl Cameraland.nl
  8.536710718319233 (14)
  • //static1.vergelijk.nl/s/3.66/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  205, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Cameraland.nl Cameraland.nl
  8.536710718319233 (14)
  • //static1.vergelijk.nl/s/3.66/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  205, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Cameraland Alkmaar Cameraland Alkmaar
  205, 4.7240334, 52.63246530000001 LOW
  8
 • Bushnell 42 mm 198105 Legend L Realtree 10x42
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/6/5/6/bushnell-42-mm-198105-legend-l-realtree-10x42-45810656.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5jb25yYWQubmwvbWVkaWFzL2dsb2JhbC9jZS8zMDAwXzM5OTkvMzIwMC8zMjgwLzMyODYvMTM4NDA3NF9SQl8wMF9GQi5FUFNfMjUwLmpwZw==
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/2/7/1/bushnell-10x-42mm-l-series-47153271.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/2/7/2/bushnell-10x-42mm-l-series-47153272.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/6/5/6/bushnell-42-mm-198105-legend-l-realtree-10x42-45810656.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5jb25yYWQubmwvbWVkaWFzL2dsb2JhbC9jZS8zMDAwXzM5OTkvMzIwMC8zMjgwLzMyODYvMTM4NDA3NF9SQl8wMF9GQi5FUFNfMjUwLmpwZw==
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/2/7/1/bushnell-10x-42mm-l-series-47153271.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvMi83LzEvYnVzaG5lbGwtMTB4LTQybW0tbC1zZXJpZXMtNDcxNTMyNzEuanBn
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/2/7/2/bushnell-10x-42mm-l-series-47153272.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzMvMi83LzIvYnVzaG5lbGwtMTB4LTQybW0tbC1zZXJpZXMtNDcxNTMyNzIuanBn
  Bushnell 42 mm 198105 Legend L Realtree 10x42 (2)
  Bushnell 42 mm 198105 Legend L Realtree 10x42
  Cameraland.nl Cameraland.nl
  8.536710718319233 (14)
  • //static1.vergelijk.nl/s/3.66/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  489, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Cameraland.nl Cameraland.nl
  8.536710718319233 (14)
  • //static1.vergelijk.nl/s/3.66/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  489, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Cameraland Alkmaar Cameraland Alkmaar
  489, 4.7240334, 52.63246530000001 LOW
  3
 • Bynolyt SPARROW WPR 10X25
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/5/0/9/bynolyt-sparrow-wpr-10x25-31960509.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5jYW1lcmFsYW5kLm5sL2dldGltYWdlLmFzaHg/aW1hZ2VpZD04NWExMDE1OC1hZmUyLTQ1YjMtYmEwZi0wNjk2ZDYzMmVjM2U=
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/5/5/3/bynolyt-sparrow-wpr-10x25-32442553.jpg?m=aHR0cDovL2ltZy5jYmNkbi5uZXQvcHJvZHVjdHMvMTcyNzgwP3dpZHRoPTgwMCZoZWlnaHQ9ODAw
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/5/5/4/bynolyt-sparrow-wpr-10x25-32442554.jpg?m=aHR0cHM6Ly9jZG4ubmV4dGNoYXB0ZXItZWNvbW1lcmNlLmNvbS9QdWJsaWMvUHJvZHVjdHMvbGFyZ2UvMzEwNDU0LWJ5bm9seXQtc3BhcnJvdy13cHItMTB4MjUuSlBH
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/1/1/1/bynolyt-sparrow-wpr-10x25-45364111.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/5/0/9/bynolyt-sparrow-wpr-10x25-31960509.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5jYW1lcmFsYW5kLm5sL2dldGltYWdlLmFzaHg/aW1hZ2VpZD04NWExMDE1OC1hZmUyLTQ1YjMtYmEwZi0wNjk2ZDYzMmVjM2U=
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/5/5/3/bynolyt-sparrow-wpr-10x25-32442553.jpg?m=aHR0cDovL2ltZy5jYmNkbi5uZXQvcHJvZHVjdHMvMTcyNzgwP3dpZHRoPTgwMCZoZWlnaHQ9ODAw
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/5/5/4/bynolyt-sparrow-wpr-10x25-32442554.jpg?m=aHR0cHM6Ly9jZG4ubmV4dGNoYXB0ZXItZWNvbW1lcmNlLmNvbS9QdWJsaWMvUHJvZHVjdHMvbGFyZ2UvMzEwNDU0LWJ5bm9seXQtc3BhcnJvdy13cHItMTB4MjUuSlBH
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/1/1/1/bynolyt-sparrow-wpr-10x25-45364111.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvMS8xLzEvYnlub2x5dC1zcGFycm93LXdwci0xMHgyNS00NTM2NDExMS5qcGc=
  Bynolyt SPARROW WPR 10X25 (2)
  Bynolyt SPARROW WPR 10X25
  CameraNU.nl CameraNU.nl
  7.2 (1)
  • //static1.vergelijk.nl/s/3.66/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  79, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  CameraNU.nl CameraNU.nl
  7.2 (1)
  • //static1.vergelijk.nl/s/3.66/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  79, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Cameraland Alkmaar Cameraland Alkmaar
  84.99, 4.7240334, 52.63246530000001 LOW
  9
 • Canon Binocular IS 18X50
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/2/9/canon-binocular-is-18x50-4950929.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/0/4/canon-binocular-is-18x50-22430904.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/0/5/canon-binocular-is-18x50-22430905.jpg
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/0/6/canon-binocular-is-18x50-22430906.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/0/7/canon-binocular-is-18x50-22430907.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/2/9/canon-binocular-is-18x50-25058029.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/2/9/canon-binocular-is-18x50-4950929.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvOS8yLzkvY2Fub24tYmlub2N1bGFyLWlzLTE4eDUwLTQ5NTA5MjkuanBn
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/0/4/canon-binocular-is-18x50-22430904.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvOS8wLzQvY2Fub24tYmlub2N1bGFyLWlzLTE4eDUwLTIyNDMwOTA0LmpwZw==
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/0/5/canon-binocular-is-18x50-22430905.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvOS8wLzUvY2Fub24tYmlub2N1bGFyLWlzLTE4eDUwLTIyNDMwOTA1LmpwZw==
  • //static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/0/6/canon-binocular-is-18x50-22430906.jpg?m=Ly9zdGF0aWMwLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvOS8wLzYvY2Fub24tYmlub2N1bGFyLWlzLTE4eDUwLTIyNDMwOTA2LmpwZw==
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/0/7/canon-binocular-is-18x50-22430907.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzAvOS8wLzcvY2Fub24tYmlub2N1bGFyLWlzLTE4eDUwLTIyNDMwOTA3LmpwZw==
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/2/9/canon-binocular-is-18x50-25058029.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvMC8yLzkvY2Fub24tYmlub2N1bGFyLWlzLTE4eDUwLTI1MDU4MDI5LmpwZw==
  Canon Binocular IS 18X50 (2)
  Canon Binocular IS 18X50
  Cameraland.nl Cameraland.nl
  8.536710718319233 (14)
  • //static1.vergelijk.nl/s/3.66/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  1149, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Cameraland.nl Cameraland.nl
  8.536710718319233 (14)
  • //static1.vergelijk.nl/s/3.66/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  1149, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Cameraland Alkmaar Cameraland Alkmaar
  1149, 4.7240334, 52.63246530000001 LOW
  3
 • Canon 15x50 IS
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/2/8/7/canon-15x50-is-13508287.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/8/8/7/canon-15x50-is-14518887.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/2/6/canon-15x50-is-14559826.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/2/7/canon-15x50-is-14559827.jpg
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/0/5/9/canon-15x50-is-18032059.jpg
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/7/0/6/canon-15x50-is-20614706.jpg
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/2/8/7/canon-15x50-is-13508287.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvMi84LzcvY2Fub24tMTV4NTAtaXMtMTM1MDgyODcuanBn
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/8/8/7/canon-15x50-is-14518887.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzgvOC84LzcvY2Fub24tMTV4NTAtaXMtMTQ1MTg4ODcuanBn
  • //static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/2/6/canon-15x50-is-14559826.jpg?m=Ly9zdGF0aWMzLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvOC8yLzYvY2Fub24tMTV4NTAtaXMtMTQ1NTk4MjYuanBn
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/2/7/canon-15x50-is-14559827.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzkvOC8yLzcvY2Fub24tMTV4NTAtaXMtMTQ1NTk4MjcuanBn
  • //static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/0/5/9/canon-15x50-is-18032059.jpg?m=Ly9zdGF0aWMyLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzIvMC81LzkvY2Fub24tMTV4NTAtaXMtMTgwMzIwNTkuanBn
  • //static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/7/0/6/canon-15x50-is-20614706.jpg?m=Ly9zdGF0aWMxLnZlcmdlbGlqay5ubC9mb3Rvcy81MDB4NTAwLzQvNy8wLzYvY2Fub24tMTV4NTAtaXMtMjA2MTQ3MDYuanBn
  Canon 15x50 IS (2)
  Canon 15x50 IS
  Cameraland.nl Cameraland.nl
  8.536710718319233 (14)
  • //static1.vergelijk.nl/s/3.66/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  999, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Cameraland.nl Cameraland.nl
  8.536710718319233 (14)
  • //static1.vergelijk.nl/s/3.66/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  999, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Cameraland Alkmaar Cameraland Alkmaar
  999, 4.7240334, 52.63246530000001 LOW
  3
2 9
 • Merk (brand):
 • Prijs (price):
  • Budget: minder dan €100 (budget)
  • Lage prijs: €100 - €150 (low)
  • Gemiddelde prijs: €150 - €300 (medium)
  • High-end: meer dan €300 (high)
 • Gewicht (gewicht):
  • Extra licht: minder dan 250 gram (extra_light)
  • Licht: 250-600 gram (low)
  • Gemiddeld: meer dan 600 (medium)
  • < 260 g (gewicht_260)
  • 260 g - 515 g (gewicht_260_520)
  • 515 g - 740 g (gewicht_520_740)
  • ≥ 740 g (gewicht_740)
 • Kleur (kleur):
  • Blauw (blauw)
  • Bruin (bruin)
  • Camouflage (camouflage)
  • Geel (geel)
  • Goud (goud)
  • Grijs (grijs)
  • Groen (groen)
  • Khaki (khaki)
  • Magenta (magenta)
  • Multi (multi)
  • Navy (navy)
  • Oranje (oranje)
  • Rood (rood)
  • Roze (roze)
  • Wit (wit)
  • Zand (zand)
  • Zilver (zilver)
  • Zwart (zwart)
 • Lensdiameter (diameter_lens):
  • < 25 mm (diameter_lens_25)
  • 25 mm - 40 mm (diameter_lens_25_40)
  • 40 mm - 42 mm (diameter_lens_40_42)
  • ≥ 42 mm (diameter_lens_42)
 • Vergroting (vergroting):
  • < 8 (vergroting_8)
  • 8 - 10 (vergroting_8_10)
  • ≥ 10 (vergroting_10)
 • Kleinste focusafstand (kleinste_focusafstand):
  • < 2.3 meter (kleinste_focusafstand_2.3)
  • 2.3 meter - 3 meter (kleinste_focusafstand_2.3_3)
  • 3 meter - 5 meter (kleinste_focusafstand_3_5)
  • ≥ 5 meter (kleinste_focusafstand_5)
 • Gezichtsveld (gezichtsveld):
  • < 47 ° (gezichtsveld_47)
  • 47 ° - 52 ° (gezichtsveld_47_52)
  • 52 ° - 59 ° (gezichtsveld_52_59)
  • ≥ 59 ° (gezichtsveld_59)
 • Prismatype (prismatype):
  • BaK-4 (bak_4)
  • BaK-4 Porro (bak_4_porro)
  • BK-7 (bk_7)
  • BK-7 Porro (bk_7_porro)
  • Dak (dak)
  • Porro Porro verrekijker (porro)
  • Porro II (porro_ii)
  • Schmidt-Pechan (schmidt_pechan)
 • Waterdicht (waterdicht):
  • Ja (ja)
  • Nee (nee)
 • Helderheid (helderheid):
  • < 9.2 cd/m² (helderheid_9.2)
  • 9.2 cd/m² - 18 cd/m² (helderheid_9.2_18)
  • 18 cd/m² - 25 cd/m² (helderheid_18_25)
  • ≥ 25 cd/m² (helderheid_25)
 • Exit pupilgrootte (exit_pupil):
  • < 2.8 mm (exit_pupil_2.8)
  • 2.8 mm - 4.2 mm (exit_pupil_2.8_4.2)
  • 4.2 mm - 5 mm (exit_pupil_4.2_5)
  • ≥ 5 mm (exit_pupil_5)
 • Oogafstand (oogafstand):
  • < 13 mm (oogafstand_13)
  • 13 mm - 16 mm (oogafstand_13_16)
  • 16 mm - 18 mm (oogafstand_16_18)
  • ≥ 18 mm (oogafstand_18)
 • Varianten (group):
  • Bushnell Excursion (bushnell_excursion)
  • Bushnell Legend Ultra HD (bushnell_legend_ultra_hd)
  • Bushnell Natureview (bushnell_natureview)
  • Bushnell Powerview (bushnell_powerview)
  • Nikon Aculon A30 10x25 (nikon_aculon_a30_10x25)
  • Nikon Aculon A30 8x25 (nikon_aculon_a30_8x25)
  • Nikon Aculon T01 10x21 (nikon_aculon_t01_10x21)
  • Nikon Aculon T01 8x21 (nikon_aculon_t01_8x21)
  • Nikon Aculon T51 10x24 (nikon_aculon_t51_10x24)
  • Nikon Aculon T51 8x24 (nikon_aculon_t51_8x24)
  • Olympus 8x21 RC II (olympus_8x21_rc_ii)
 • Winkelen in plaats (physical_location):
  • Alkmaar (alkmaar)
  • Almere (almere)
  • Alphen aan Den Rijn (alphen_aan_den_rijn)
  • Amersfoort (amersfoort)
  • Amsterdam (amsterdam)
  • Amsterdam Zuid-Oost (amsterdam_zuid_oost)
  • Apeldoorn (apeldoorn)
  • Arnhem (arnhem)
  • Assen (assen)
  • Bergen op Zoom (bergen_op_zoom)
  • Best (best)
  • Breda (breda)
  • Cruquius (cruquius)
  • Den Haag (den_haag)
  • Deventer (deventer)
  • Doetinchem (doetinchem)
  • Dordrecht (dordrecht)
  • Drachten (drachten)
  • Duiven (duiven)
  • Ede (ede)
  • Eindhoven (eindhoven)
  • Emmen (emmen)
  • Enschede (enschede)
  • Groningen (groningen)
  • Heerhugowaard (heerhugowaard)
  • Heerlen (heerlen)
  • Hengelo (hengelo)
  • Hoofddorp (hoofddorp)
  • Hoorn (hoorn)
  • Kerkrade (kerkrade)
  • Leeuwarden (leeuwarden)
  • Maastricht (maastricht)
  • Middelburg (middelburg)
  • Nieuwegein (nieuwegein)
  • Rijswijk (rijswijk)
  • Roermond (roermond)
  • Rotterdam (rotterdam)
  • Son (son)
  • Tilburg (tilburg)
  • Utrecht (utrecht)
  • Venlo (venlo)
  • Zaandam (zaandam)
  • Zoetermeer (zoetermeer)
  • Zwolle (zwolle)
 • Productgroepen (siblingcategory):
 • teamvergelijk@vergelijk.nl