x
x
x Bekijk categorieën x Categorieën MENU
of
Je zoekt nu binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (verwijderen)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
Zoek naar producten... Zoek naar een product binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Zoek naar producten... Zoek... Zoek naar producten... { "valueFormat": "[[cg.view.page.base.SearchPanelBehavior.cleanSearchText(value.getTerm())]]" }
x Categorieën

verrekijker

{{$data.getNumberOfReviews()}} consumenten beoordelen producten in verrekijker categorie met gemiddeld een {{$data.getAverageRating() | rating}}

verrekijker kopen

De verrekijker is een instrument dat velen wel eens in de hand hebben gehad. Een uitgebreide uitleg over wat je met een ve...
 • Algemene informatie

  De verrekijker is een instrument dat velen wel eens in de hand hebben gehad. Een uitgebreide uitleg over wat je met een verrekijker kunt doen, lijkt dan ook overbodig. Toch willen we proberen je te helpen bij het kiezen van de verrekijker die bij jou past. Vogelliefhebbers of jagers zoeken bijvoorbeeld verrekijkers waarmee je dieren goed kunt waarnemen. Een watersporter stelt weer andere eisen aan een verrekijker. Hieronder geven we je een uitleg waar je bij de aanschaf van een verrekijker op kunt letten.

  Verrekijker
  Een verrekijker bestaat tegenwoordig bijna standaard uit twee oculairen, oftewel ze zijn binoculair. Een verrekijker met maar één oculair kennen we allemaal nog wel uit spannende piratenfilms. Een astronomische telescoop waarmee je 's avonds de sterrenhemel kunt bekijken heeft ook maar één oculair, maar heeft een iets andere werking dan de gewone verrekijker. Bij een dergelijke telescoop wordt, in tegenstelling tot bij de verrekijker, het beeld niet via een omkeerprisma op het netvlies geprojecteerd. De verrekijker wordt daarom ook wel prismakijker genoemd. Het omkeerprisma zorgt ervoor dat je als je door de verrekijker kijkt, de wereld niet ondersteboven ziet. Bij de astronomische telescoop is dit namelijk wel het geval, maar met een dergelijke telescoop kun je daardoor wel veel verder kijken dan met een gewone verrekijker. Het beeld wordt namelijk aanzienlijk meer vergroot.

  Objectief en oculair
  De verrekijker van tegenwoordig bestaat dus uit twee telescopen met in beide kokers twee lenzen en een omkeerprisma. De twee lenzen die in beide kokers van de verrekijker zitten, zijn het objectief  en het oculair. Voor de kwaliteit van het beeld zijn met name het objectief en het prisma van belang. Het objectief is de voorste lens van de verrekijker. Als het oculair en het objectief in de verrekijker recht achter elkaar staan, dan wordt er gebruik gemaakt van een dakvorm- oftewel een dakkantprisma. Wanneer het objectief en het oculair niet recht achter elkaar staan, wordt gebruik gemaakt van een porroprisma. Porroprisma's zijn het meest gangbaar en zijn ook het goedkoopst. Daarentegen is een verrekijker met een dakkantprisma vaak wat compacter en handzamer. De beeldkwaliteit is niet per se minder dan die van een kijker met een porroprisma.

  Voor informatie over de vergroting en diameter, de helderheid en de schemerindex kun je bij de verklarende woordenlijst voor de verrekijker kijken. Ook kun je hier terecht voor informatie over het beeldveld, de beeldhoek, de lenskwaliteit, coating en dioptriecorrectie.

  Gewicht en weerbestendigheid
  Naast de hiervoor besproken kenmerken van verrekijkers is het ook verstandig te letten op andere praktische zaken: het gewicht van de verrekijker en de weersbestendigheid.

 • Veelgestelde vragen

  Vergelijk hier alle verrekijkers! Welke verrekijker is geschikt voor het observeren van vogels?
  Wanneer je op zoek bent naar een verrekijker waarmee je vogels wilt observeren, dan kun je het beste kiezen voor een verrekijker met een groot beeldveld. Een verrekijker met een groot beeldveld maakt het gemakkelijker om een pijlsnelle zwaluw of een heen en weer fladderend koolmeesje te blijven volgen.

  Ik draag een bril. Waar moet ik op letten bij de aanschaf van een verrekijker?
  Als je een bril draagt, dan is het vervelend dat je de verrekijker niet rechtstreeks op je ogen kunt zetten. Er zit dan veel ruimte tussen de verrekijker en je oog, waardoor het brandpunt van het oculair (waar het beeld van de verrekijker scherp wordt gezien) in wezen voor je ogen ligt. Het is dan verstandig om te kiezen voor een verrekijker waar je de rubberen oogmanchetten van kunt omvouwen, waardoor je de verrekijker dichter tegen je bril kunt plaatsen. De afstand van je oog naar de kijker wordt dan iets ingekort, zodat het brandpunt van het oculair ook voor brildragers op de goede plaats ligt. Ook heb je daardoor minder of geen last van zijlicht.

  Wanneer ik door de verrekijker kijk, krijg ik last van hoofdpijn. Hoe komt dat?
  Het kan zijn dat de kwaliteit van het gebruikte materiaal voor de lenzen niet goed is of dat de lenzen niet goed zijn geslepen. Je hersens proberen het beeld dat je door de verrekijker ziet kloppend te maken. Dit proces kan resulteren in hoofdpijn. Daarnaast is het verstandig om niet te snel in verschillende richtingen te bewegen als je door de verrekijker kijkt. Je kunt daar namelijk erg duizelig van worden. Je kunt dan beter eerst met het blote oog een schatting maken waar je de verrekijker op wilt richten, om vervolgens te focussen op het object van je keuze.

  Hoeveel garantie kan ik redelijkerwijs verwachten bij een kwalitatief goede verrekijker?
  Fabrikanten van verrekijkers bieden lange garantietermijnen aan. Een garantie van tien, twintig of dertig jaar is niet ongebruikelijk. Met een garantie van drie jaar hoef je dus niet tevreden te zijn.

 • Verklarende woordenlijst

  Vergelijk hier verrekijkers! Beeldhoek
  De grootte van het beeldveld is van belang bij de keuze van een geschikte verrekijker. De grootte van het waargenomen gezichtsveld wordt op twee verschillende manieren aangegeven: de grootte van de beeldhoek of het beeldveld dat je kunt zien op een afstand van 1000 meter. De beeldhoek wordt aangegeven in graden. Als je het aantal graden vermenigvuldigt met 17,40 meter, krijg je ook het beeldveld dat je waar kunt nemen op een afstand van 1000 meter.

  Beeldveld
  De grootte van het waargenomen gezichtsveld wordt op twee verschillende manieren aangegeven: de grootte van de beeldhoek of het beeldveld dat je kunt zien op een afstand van 1000 meter. Wanneer het beeldveld op een afstand van 1000 meter bijvoorbeeld 110 meter is, dan wordt dit aangegeven met 110 m op 1000 m. De beeldhoek wordt aangegeven in graden. Als je het aantal graden vermenigvuldigt met 17,40 meter, krijg je ook het beeldveld dat je waar kunt nemen op een afstand van 1000 meter.

  Coating
  Wanneer je een verrekijker wilt die de meest waarheidsgetrouwe kleuren en contrasten weergeeft, kun je het beste kiezen voor een verrekijker met gecoate lenzen. Daarbij zorgt de coating van de lenzen ook voor een grotere helderheid. De verschillende coatingen worden aangebracht op het objectief, het oculair en het prisma. Hiervoor worden de volgende afkortingen gebruikt C (Coated), FC (Fully Coated), FMC (Fully Multi Coated). Een C bij de beschrijving van de verrekijker betekent dat alleen het objectief een coating heeft. FC geeft aan dat zowel het oculair als het objectief zijn voorzien van een coating. Bij verrekijkers die Fully Multi Coated zijn, is zowel het prisma als de lenzen voorzien van een coating. Fully Multi Coated kijkers staan dan ook garant voor de beste kwaliteit qua helderheid, contrast en kleurechtheid.

  Diameter
  Wanneer je een verrekijker wilt gaan kopen, kom je bij de beschrijving van de verrekijker altijd twee getallen tegen, bijvoorbeeld 10 x 25. Het eerste getal geeft de sterkte van de vergroting aan. Het tweede getal geeft de dwarsdoorsnede van het objectief aan. De diameter van het objectief is in het hier genoemde voorbeeld 25 mm. Hoe groter de diameter is van het objectief, des te meer licht valt er in de kijker.

  Dioptriecorrectie
  Bij sommige verrekijkers kun je de scherpte voor beide kokers tegelijk (centraal) afstellen, maar bij andere verrekijkers kun je dit ook per koker apart (individueel) instellen. Dit heet dioptriecorrectie en is erg van belang voor mensen met enigszins ongelijke oogsterkte.

  Helderheid
  Vaak worden de helderheid en schemerindex vermeld. Deze zijn via formules af te leiden uit de vergroting en diameter, en geven aan hoe goed de verrekijker overdag of tijdens de schemering te gebruiken is.

  Vergelijk hier verrekijkers!Lenskwaliteit
  De prijzen van verrekijkers lopen sterk uiteen. Met name de kwaliteit van de lenzen wil nog wel eens verschillen. De kwaliteit van het gebruikte glas en het slijpen van de lenzen zijn daar debet aan. Wanneer een lens niet goed geslepen is, proberen je hersens als het ware het beeld scherp te krijgen of te compenseren. Bij een verrekijker met slecht geslepen lenzen loop je een grote kans dat je last krijgt van hoofdpijn. Om te controleren of je met een bepaalde verrekijker last hebt van zogenaamde randvertekeningen, kun je even door de verrekijker kijken naar een rechte lijn. Wanneer de rechte lijn aan de rand van het beeld een bepaalde kromming vertoont is er sprake van randvertekening.

  Schemerindex
  Vaak worden de helderheid en schemerindex vermeld. Deze zijn via formules af te leiden uit de vergroting en diameter, en geven aan hoe goed de verrekijker overdag of tijdens de schemering te gebruiken is.

  Schijnbare beeldhoek
  Daarnaast is als laatste de schijnbare beeldhoek een indicatie van de prestaties van een verrekijker. Deze beeldhoek geeft aan hoeveel van de ruimte voor je verrekijker je ziet. Het is de combinatie van de gezichtshoek en de vergroting,en hoe groter deze is, hoe rustiger het beeld is, en hoe makkelijker je objecten kunt volgen.

  Vergroting
  Wanneer je een verrekijker wilt gaan kopen, kom je bij de beschrijving van de verrekijker altijd twee getallen tegen, bijvoorbeeld 10 x 25. Het eerste getal geeft de sterkte van de vergroting aan, in dit geval wordt het beeld tien keer vergroot, ofwel tien keer dichterbij gehaald. Het tweede getal geeft de dwarsdoorsnede van het objectief aan.

  Een verrekijker met een klein objectief en een grote vergroting is vooral geschikt om overdag te gebruiken en een verrekijker met een groot objectief en een wat mindere vergroting is geschikt om 's avonds, of als er niet veel licht is, te gebruiken.

  • Superlicht Deze verrekijkers zijn extra makkelijk mee te nemen.
  • Extra zoom Verrekijkers met een sterke vergroting.
  • Budget Verrekijkers onder de 100 euro.
  • Bushnell Bushnell maakt professionele verrekijkers voor verschillende toepassingen.
  • Nikon Nikon staat bekend om sterke lenzen van hoge kwaliteit.
  • Swarovski De Swarovski verrekijkers hebben sterke lenzen.
  • Waterdicht Deze verrekijkers zijn waterdicht.
  • Groen Groene verrekijkers bieden extra schutkleur.
  • Zwart Zwarte verrekijkers zijn neutraal van kleur.
 • Superlicht
  • extra_light
 • Extra zoom
  • vergroting_10
 • Budget
  • budget
 • Bushnell
  • bushnell
 • Nikon
  • nikon
 • Swarovski
  • swarovski
 • Waterdicht
  • ja
 • Groen
  • groen
 • Zwart
  • zwart
Verrekijkers 6.0 (3)
0 - 24
 • Bushnell Legend Ultra HD 10 x 42mm
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/2/3/8/bushnell-10-x-42-legend-ultra-hd-24291238.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/2/2/1/bushnell-10-x-42-legend-ultra-hd-20541221.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/2/3/8/bushnell-10-x-42-legend-ultra-hd-24291238.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS8yLzMvOC9idXNobmVsbC0xMC14LTQyLWxlZ2VuZC11bHRyYS1oZC0yNDI5MTIzOC5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/2/2/1/bushnell-10-x-42-legend-ultra-hd-20541221.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS8yLzIvMS9idXNobmVsbC0xMC14LTQyLWxlZ2VuZC11bHRyYS1oZC0yMDU0MTIyMS5qcGc=
  Bushnell Legend Ultra HD 10 x 42mm (21)
  Bushnell Legend Ultra HD 10 x 42mm
  City Foto Eindhoven City Foto Eindhoven
  349, 5.4837409, 51.4348858 LOW
  Bol.com Bol.com
  8.352484208647718 (678)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  529.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  City Foto Eindhoven City Foto Eindhoven
  349, 5.4837409, 51.4348858 LOW
  2
  most_sold
 • Carl Zeiss Conquest HD 10x42
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/0/2/1/carl-zeiss-conquest-hd-10x42-23944021.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/0/2/1/carl-zeiss-conquest-hd-10x42-23944021.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC8wLzIvMS9jYXJsLXplaXNzLWNvbnF1ZXN0LWhkLTEweDQyLTIzOTQ0MDIxLmpwZw==
  Carl Zeiss Conquest HD 10x42 (16)
  Carl Zeiss Conquest HD 10x42
  CameraNU.nl CameraNU.nl
  7.2 (1)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  874, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  CameraNU.nl CameraNU.nl
  7.2 (1)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  874, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  1
 • Nikon Aculon A211 12x50
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/6/1/3/nikon-aculon-a211-12x50-20429613.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/6/4/6/nikon-aculon-a211-12x50-24808646.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/9/7/6/nikon-aculon-a211-12x50-50055976.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/9/7/7/nikon-aculon-a211-12x50-50055977.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/6/1/3/nikon-aculon-a211-12x50-20429613.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS82LzEvMy9uaWtvbi1hY3Vsb24tYTIxMS0xMng1MC0yMDQyOTYxMy5qcGc=
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/6/4/6/nikon-aculon-a211-12x50-24808646.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC82LzQvNi9uaWtvbi1hY3Vsb24tYTIxMS0xMng1MC0yNDgwODY0Ni5qcGc=
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/9/7/6/nikon-aculon-a211-12x50-50055976.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS85LzcvNi9uaWtvbi1hY3Vsb24tYTIxMS0xMng1MC01MDA1NTk3Ni5qcGc=
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/9/7/7/nikon-aculon-a211-12x50-50055977.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS85LzcvNy9uaWtvbi1hY3Vsb24tYTIxMS0xMng1MC01MDA1NTk3Ny5qcGc=
  Nikon Aculon A211 12x50 (11)
  Nikon Aculon A211 12x50
  CameraNU.nl CameraNU.nl
  7.2 (1)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  CameraNU.nl CameraNU.nl
  7.2 (1)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Foto de Vakman Uden Foto de Vakman Uden
  139, 5.6133143, 51.65772339999999 LOW
  4
 • Carl Zeiss TERRA ED 8x42
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/1/8/2/carl-zeiss-terra-ed-8x42-23915182.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/1/8/2/carl-zeiss-terra-ed-8x42-23915182.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS8xLzgvMi9jYXJsLXplaXNzLXRlcnJhLWVkLTh4NDItMjM5MTUxODIuanBn
  Carl Zeiss TERRA ED 8x42 (10)
  Carl Zeiss TERRA ED 8x42
  CameraNU.nl CameraNU.nl
  7.2 (1)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  409, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  CameraNU.nl CameraNU.nl
  7.2 (1)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  409, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  1
 • Pentax SD 8x42 WP
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/4/9/pentax-sd-8x42-wp-35595549.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/5/0/pentax-sd-8x42-wp-35595550.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/5/1/pentax-sd-8x42-wp-35595551.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/5/2/pentax-sd-8x42-wp-35595552.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/4/9/pentax-sd-8x42-wp-35595549.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS81LzQvOS9wZW50YXgtc2QtOHg0Mi13cC0zNTU5NTU0OS5qcGc=
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/5/0/pentax-sd-8x42-wp-35595550.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS81LzUvMC9wZW50YXgtc2QtOHg0Mi13cC0zNTU5NTU1MC5qcGc=
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/5/1/pentax-sd-8x42-wp-35595551.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS81LzUvMS9wZW50YXgtc2QtOHg0Mi13cC0zNTU5NTU1MS5qcGc=
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/5/2/pentax-sd-8x42-wp-35595552.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS81LzUvMi9wZW50YXgtc2QtOHg0Mi13cC0zNTU5NTU1Mi5qcGc=
  Pentax SD 8x42 WP (10)
  Pentax SD 8x42 WP
  CameraNU.nl CameraNU.nl
  7.2 (1)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  399, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  CameraNU.nl CameraNU.nl
  7.2 (1)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  399, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  1
 • Bushnell Legend Ultra HD 10x 42mm
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/7/7/2/bushnell-legend-ultra-hd-10x42-24438772.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/8/1/4/bushnell-legend-ultra-hd-10x42-24438814.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/8/6/5/bushnell-legend-ultra-hd-10x42-24438865.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/9/0/7/bushnell-legend-ultra-hd-10x42-24438907.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/8/1/bushnell-legend-ultra-hd-10x-42mm-25161981.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/8/2/bushnell-legend-ultra-hd-10x-42mm-25161982.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/7/7/2/bushnell-legend-ultra-hd-10x42-24438772.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC83LzcvMi9idXNobmVsbC1sZWdlbmQtdWx0cmEtaGQtMTB4NDItMjQ0Mzg3NzIuanBn
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/8/1/4/bushnell-legend-ultra-hd-10x42-24438814.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC84LzEvNC9idXNobmVsbC1sZWdlbmQtdWx0cmEtaGQtMTB4NDItMjQ0Mzg4MTQuanBn
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/8/6/5/bushnell-legend-ultra-hd-10x42-24438865.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC84LzYvNS9idXNobmVsbC1sZWdlbmQtdWx0cmEtaGQtMTB4NDItMjQ0Mzg4NjUuanBn
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/9/0/7/bushnell-legend-ultra-hd-10x42-24438907.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC85LzAvNy9idXNobmVsbC1sZWdlbmQtdWx0cmEtaGQtMTB4NDItMjQ0Mzg5MDcuanBn
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/8/1/bushnell-legend-ultra-hd-10x-42mm-25161981.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS85LzgvMS9idXNobmVsbC1sZWdlbmQtdWx0cmEtaGQtMTB4LTQybW0tMjUxNjE5ODEuanBn
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/8/2/bushnell-legend-ultra-hd-10x-42mm-25161982.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS85LzgvMi9idXNobmVsbC1sZWdlbmQtdWx0cmEtaGQtMTB4LTQybW0tMjUxNjE5ODIuanBn
  Bushnell Legend Ultra HD 10x 42mm (9)
  Bushnell Legend Ultra HD 10x 42mm
  City Foto Eindhoven City Foto Eindhoven
  397, 5.4837409, 51.4348858 LOW
  City Foto Eindhoven City Foto Eindhoven
  397, 5.4837409, 51.4348858 LOW
  1
 • Bushnell 8 X 32 Powerview
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/6/6/0/bushnell-8-x-32-powerview-17404660.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/4/2/1/bushnell-8-x-32-powerview-20925421.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/6/6/0/bushnell-8-x-32-powerview-17404660.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC82LzYvMC9idXNobmVsbC04LXgtMzItcG93ZXJ2aWV3LTE3NDA0NjYwLmpwZw==
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/4/2/1/bushnell-8-x-32-powerview-20925421.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS80LzIvMS9idXNobmVsbC04LXgtMzItcG93ZXJ2aWV3LTIwOTI1NDIxLmpwZw==
  Bushnell 8 X 32 Powerview (9)
  Bushnell 8 X 32 Powerview
  CameraNU.nl CameraNU.nl
  7.2 (1)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  79, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  CameraNU.nl CameraNU.nl
  7.2 (1)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  79, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  82.99, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  9
 • Bushnell 10X25 Powerview Zwart
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/9/3/7/bushnell-10-x-25-powerview-17425937.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/4/1/4/bushnell-10-x-25-powerview-20925414.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/9/3/7/bushnell-10-x-25-powerview-17425937.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS85LzMvNy9idXNobmVsbC0xMC14LTI1LXBvd2Vydmlldy0xNzQyNTkzNy5qcGc=
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/4/1/4/bushnell-10-x-25-powerview-20925414.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS80LzEvNC9idXNobmVsbC0xMC14LTI1LXBvd2Vydmlldy0yMDkyNTQxNC5qcGc=
  Bushnell 10X25 Powerview Zwart (7)
  Bushnell 10X25 Powerview Zwart
  CameraNU.nl CameraNU.nl
  7.2 (1)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  31.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  CameraNU.nl CameraNU.nl
  7.2 (1)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  31.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  2
 • Swarovski SLC 8x42 W B
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/9/4/9/swarovski-slc-8x42-w-b-23907949.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/9/4/9/swarovski-slc-8x42-w-b-23907949.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy85LzQvOS9zd2Fyb3Zza2ktc2xjLTh4NDItdy1iLTIzOTA3OTQ5LmpwZw==
  Swarovski SLC 8x42 W B (7)
  Swarovski SLC 8x42 W B
  Cameraland.nl Cameraland.nl
  8.536710718319233 (14)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  1470, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Cameraland.nl Cameraland.nl
  8.536710718319233 (14)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  1470, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Cameraland Alkmaar Cameraland Alkmaar
  1470, 4.7240334, 52.63246530000001 LOW
  2
  good_buy
 • Steiner Safari UltraSharp 10x26
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/8/1/2/steiner-safari-ultrasharp-10x26-33895812.jpg?m=aHR0cHM6Ly9pbWFnZS5jb29sYmx1ZS5pby9wcm9kdWN0cy8xNTc1MTc/d2lkdGg9ODAwJmhlaWdodD04MDA=
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/8/1/5/steiner-safari-ultrasharp-10x26-33895815.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5jYW1lcmFsYW5kLm5sL2dldGltYWdlLmFzaHg/aW1hZ2VpZD1lNGUyNTUyMi1jZjg4LTQ1NDEtYjI1NC0wOThhYzJhY2RmYTM=
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/6/7/steiner-safari-ultrasharp-10x26-48190967.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/8/1/2/steiner-safari-ultrasharp-10x26-33895812.jpg?m=aHR0cHM6Ly9pbWFnZS5jb29sYmx1ZS5pby9wcm9kdWN0cy8xNTc1MTc/d2lkdGg9ODAwJmhlaWdodD04MDA=
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/8/1/5/steiner-safari-ultrasharp-10x26-33895815.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5jYW1lcmFsYW5kLm5sL2dldGltYWdlLmFzaHg/aW1hZ2VpZD1lNGUyNTUyMi1jZjg4LTQ1NDEtYjI1NC0wOThhYzJhY2RmYTM=
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/6/7/steiner-safari-ultrasharp-10x26-48190967.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC85LzYvNy9zdGVpbmVyLXNhZmFyaS11bHRyYXNoYXJwLTEweDI2LTQ4MTkwOTY3LmpwZw==
  Steiner Safari UltraSharp 10x26 (7)
  Steiner Safari UltraSharp 10x26
  Bol.com Bol.com
  8.352484208647718 (678)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  95.2, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Bol.com Bol.com
  8.352484208647718 (678)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  95.2, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  119, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  9
 • National Geographic 10x50
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/3/2/7/national-geographic-10x50-23912327.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/3/2/7/national-geographic-10x50-23912327.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi8zLzIvNy9uYXRpb25hbC1nZW9ncmFwaGljLTEweDUwLTIzOTEyMzI3LmpwZw==
  National Geographic 10x50 (7)
  National Geographic 10x50
  Neboweb.nl Neboweb.nl
  8.488232986170086 (19)
  50.99, ? (offer_sdt_unknown)
  Neboweb.nl Neboweb.nl
  8.488232986170086 (19)
  50.99, ? (offer_sdt_unknown)
  2
 • Vanguard Endeavor ED II 10x42
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/6/9/9/vanguard-endeavor-ed-ii-10x42-34974699.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5mb2thLm5sL21lZGlhL2NhdGFsb2cvcHJvZHVjdC9jYWNoZS8wL2ltYWdlLzI2NXgvOWRmNzhlYWIzMzUyNWQwOGQ2ZTVmYjhkMjcxMzZlOTUvdi9hL3Zhbmd1YXJkLWVuZGVhdm9yLWVkaWktMTAtNDItMi5qcGc=
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/9/4/8/vanguard-endeavor-ed-ii-10x42-36035948.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5taWpuY2l0eWZvdG8ubmwvaW1hZ2VzL3N0b3JpZXMvdmlydHVlbWFydC9wcm9kdWN0L3Zhbmd1YXJkLWVuZGVhdm9yLWVkLWlpLTEwNDItd2ViLmpwZw==
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/1/8/0/vanguard-endeavor-ed-ii-10x42-37159180.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5jYW1lcmF3YXJlaG91c2UuYmUvbWVkaWEvY2F0YWxvZy9wcm9kdWN0L3YvYS92YW5ndWFyZC1lbmRlYXZvci1lZC1paS0xMHg0Mi12ZXJyZWtpamtlcl8xLmpwZw==
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/1/6/0/vanguard-endeavor-ed-ii-1042-43260160.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/1/6/1/vanguard-endeavor-ed-ii-1042-43260161.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/1/6/2/vanguard-endeavor-ed-ii-1042-43260162.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/1/6/3/vanguard-endeavor-ed-ii-1042-43260163.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/1/6/4/vanguard-endeavor-ed-ii-1042-43260164.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/1/6/5/vanguard-endeavor-ed-ii-1042-43260165.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/6/9/9/vanguard-endeavor-ed-ii-10x42-34974699.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5mb2thLm5sL21lZGlhL2NhdGFsb2cvcHJvZHVjdC9jYWNoZS8wL2ltYWdlLzI2NXgvOWRmNzhlYWIzMzUyNWQwOGQ2ZTVmYjhkMjcxMzZlOTUvdi9hL3Zhbmd1YXJkLWVuZGVhdm9yLWVkaWktMTAtNDItMi5qcGc=
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/9/4/8/vanguard-endeavor-ed-ii-10x42-36035948.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5taWpuY2l0eWZvdG8ubmwvaW1hZ2VzL3N0b3JpZXMvdmlydHVlbWFydC9wcm9kdWN0L3Zhbmd1YXJkLWVuZGVhdm9yLWVkLWlpLTEwNDItd2ViLmpwZw==
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/1/8/0/vanguard-endeavor-ed-ii-10x42-37159180.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5jYW1lcmF3YXJlaG91c2UuYmUvbWVkaWEvY2F0YWxvZy9wcm9kdWN0L3YvYS92YW5ndWFyZC1lbmRlYXZvci1lZC1paS0xMHg0Mi12ZXJyZWtpamtlcl8xLmpwZw==
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/1/6/0/vanguard-endeavor-ed-ii-1042-43260160.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC8xLzYvMC92YW5ndWFyZC1lbmRlYXZvci1lZC1paS0xMDQyLTQzMjYwMTYwLmpwZw==
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/1/6/1/vanguard-endeavor-ed-ii-1042-43260161.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC8xLzYvMS92YW5ndWFyZC1lbmRlYXZvci1lZC1paS0xMDQyLTQzMjYwMTYxLmpwZw==
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/1/6/2/vanguard-endeavor-ed-ii-1042-43260162.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC8xLzYvMi92YW5ndWFyZC1lbmRlYXZvci1lZC1paS0xMDQyLTQzMjYwMTYyLmpwZw==
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/1/6/3/vanguard-endeavor-ed-ii-1042-43260163.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC8xLzYvMy92YW5ndWFyZC1lbmRlYXZvci1lZC1paS0xMDQyLTQzMjYwMTYzLmpwZw==
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/1/6/4/vanguard-endeavor-ed-ii-1042-43260164.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC8xLzYvNC92YW5ndWFyZC1lbmRlYXZvci1lZC1paS0xMDQyLTQzMjYwMTY0LmpwZw==
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/1/6/5/vanguard-endeavor-ed-ii-1042-43260165.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC8xLzYvNS92YW5ndWFyZC1lbmRlYXZvci1lZC1paS0xMDQyLTQzMjYwMTY1LmpwZw==
  Vanguard Endeavor ED II 10x42 (6)
  Vanguard Endeavor ED II 10x42
  City Foto Eindhoven City Foto Eindhoven
  499, 5.4837409, 51.4348858 LOW
  CameraNU.nl CameraNU.nl
  7.2 (1)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  549, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  City Foto Eindhoven City Foto Eindhoven
  499, 5.4837409, 51.4348858 LOW
  2
 • Bushnell 12X50 Trophy XLT
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/3/1/8/bushnell-12x50-trophy-xlt-18007318.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/8/5/2/bushnell-12x50-trophy-xlt-24807852.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/3/1/8/bushnell-12x50-trophy-xlt-18007318.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy8zLzEvOC9idXNobmVsbC0xMng1MC10cm9waHkteGx0LTE4MDA3MzE4LmpwZw==
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/8/5/2/bushnell-12x50-trophy-xlt-24807852.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy84LzUvMi9idXNobmVsbC0xMng1MC10cm9waHkteGx0LTI0ODA3ODUyLmpwZw==
  Bushnell 12X50 Trophy XLT (6)
  Bushnell 12X50 Trophy XLT
  Conrad Conrad
  8.151149282441185 (695)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  245, 4d (offer_sdt_4_days)
  Conrad Conrad
  8.151149282441185 (695)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  245, 4d (offer_sdt_4_days)
  City Foto Eindhoven City Foto Eindhoven
  349, 5.4837409, 51.4348858 LOW
  3
 • Bushnell Legend L-series 8x42
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/7/2/8/bushnell-legend-l-series-8x42-39289728.jpg?m=aHR0cHM6Ly9pbWFnZS5jb29sYmx1ZS5pby9wcm9kdWN0cy80MjU2NjQ/d2lkdGg9ODAwJmhlaWdodD04MDA=
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/5/2/6/bushnell-l-series-8x-42mm-41837526.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/5/2/7/bushnell-l-series-8x-42mm-41837527.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/7/2/8/bushnell-legend-l-series-8x42-39289728.jpg?m=aHR0cHM6Ly9pbWFnZS5jb29sYmx1ZS5pby9wcm9kdWN0cy80MjU2NjQ/d2lkdGg9ODAwJmhlaWdodD04MDA=
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/5/2/6/bushnell-l-series-8x-42mm-41837526.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy81LzIvNi9idXNobmVsbC1sLXNlcmllcy04eC00Mm1tLTQxODM3NTI2LmpwZw==
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/5/2/7/bushnell-l-series-8x-42mm-41837527.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy81LzIvNy9idXNobmVsbC1sLXNlcmllcy04eC00Mm1tLTQxODM3NTI3LmpwZw==
  Bushnell Legend L-series 8x42 (6)
  Bushnell Legend L-series 8x42
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.019845455652131 (819)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  429, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.019845455652131 (819)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  429, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  429, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  14
 • Nikon 7x50IF WP Compass
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/5/5/4/nikon-7x50if-wp-compass-17967554.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/6/2/6/nikon-7x50if-wp-compass-18217626.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/3/9/9/nikon-7x50if-wp-compass-18227399.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/3/2/7/nikon-7x50if-wp-compass-16550327.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/5/5/4/nikon-7x50if-wp-compass-17967554.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy81LzUvNC9uaWtvbi03eDUwaWYtd3AtY29tcGFzcy0xNzk2NzU1NC5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/6/2/6/nikon-7x50if-wp-compass-18217626.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy82LzIvNi9uaWtvbi03eDUwaWYtd3AtY29tcGFzcy0xODIxNzYyNi5qcGc=
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/3/9/9/nikon-7x50if-wp-compass-18227399.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy8zLzkvOS9uaWtvbi03eDUwaWYtd3AtY29tcGFzcy0xODIyNzM5OS5qcGc=
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/3/2/7/nikon-7x50if-wp-compass-16550327.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC8zLzIvNy9uaWtvbi03eDUwaWYtd3AtY29tcGFzcy0xNjU1MDMyNy5qcGc=
  Nikon 7x50IF WP Compass (5)
  Nikon 7x50IF WP Compass
  CameraNU.nl CameraNU.nl
  7.2 (1)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  349, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  CameraNU.nl CameraNU.nl
  7.2 (1)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  349, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  1
 • Carl Zeiss VICTORY SF 10x42
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/7/6/9/carl-zeiss-victory-sf-10x42-52089769.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/7/7/0/carl-zeiss-victory-sf-10x42-52089770.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/7/6/9/carl-zeiss-victory-sf-10x42-52089769.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS83LzYvOS9jYXJsLXplaXNzLXZpY3Rvcnktc2YtMTB4NDItNTIwODk3NjkuanBn
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/7/7/0/carl-zeiss-victory-sf-10x42-52089770.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS83LzcvMC9jYXJsLXplaXNzLXZpY3Rvcnktc2YtMTB4NDItNTIwODk3NzAuanBn
  Carl Zeiss VICTORY SF 10x42 (5)
  Carl Zeiss VICTORY SF 10x42
  CameraNU.nl CameraNU.nl
  7.2 (1)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  2199, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  CameraNU.nl CameraNU.nl
  7.2 (1)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  2199, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  1
 • Olympus 10x42 EXPS I
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/6/8/7/olympus-10x42-exps-i-2631687.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/6/1/7/olympus-10x42-exps-i-14958617.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/3/1/3/olympus-10x42-exps-i-14983313.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/2/0/8/olympus-10x42-exps-i-17645208.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/2/2/0/olympus-10x42-exps-i-17825220.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/6/4/6/olympus-10x42-exps-i-18518646.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/6/4/4/olympus-10x42-exps-i-24585644.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/3/1/4/olympus-10x42-exps-i-14983314.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/6/8/7/olympus-10x42-exps-i-2631687.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS82LzgvNy9vbHltcHVzLTEweDQyLWV4cHMtaS0yNjMxNjg3LmpwZw==
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/6/1/7/olympus-10x42-exps-i-14958617.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC82LzEvNy9vbHltcHVzLTEweDQyLWV4cHMtaS0xNDk1ODYxNy5qcGc=
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/3/1/3/olympus-10x42-exps-i-14983313.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy8zLzEvMy9vbHltcHVzLTEweDQyLWV4cHMtaS0xNDk4MzMxMy5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/2/0/8/olympus-10x42-exps-i-17645208.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS8yLzAvOC9vbHltcHVzLTEweDQyLWV4cHMtaS0xNzY0NTIwOC5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/2/2/0/olympus-10x42-exps-i-17825220.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS8yLzIvMC9vbHltcHVzLTEweDQyLWV4cHMtaS0xNzgyNTIyMC5qcGc=
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/6/4/6/olympus-10x42-exps-i-18518646.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC82LzQvNi9vbHltcHVzLTEweDQyLWV4cHMtaS0xODUxODY0Ni5qcGc=
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/6/4/4/olympus-10x42-exps-i-24585644.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS82LzQvNC9vbHltcHVzLTEweDQyLWV4cHMtaS0yNDU4NTY0NC5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/3/1/4/olympus-10x42-exps-i-14983314.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy8zLzEvNC9vbHltcHVzLTEweDQyLWV4cHMtaS0xNDk4MzMxNC5qcGc=
  Olympus 10x42 EXPS I (5)
  Olympus 10x42 EXPS I
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.019845455652131 (819)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  139, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.019845455652131 (819)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  139, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  139, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  7
 • Vortex Optics Viper HD 8x42
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/4/9/4/vortex-optics-viper-hd-8x42-23733494.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/4/9/5/vortex-optics-viper-hd-8x42-23733495.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/4/9/6/vortex-optics-viper-hd-8x42-23733496.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/4/9/7/vortex-optics-viper-hd-8x42-23733497.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/4/9/4/vortex-optics-viper-hd-8x42-23733494.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy80LzkvNC92b3J0ZXgtb3B0aWNzLXZpcGVyLWhkLTh4NDItMjM3MzM0OTQuanBn
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/4/9/5/vortex-optics-viper-hd-8x42-23733495.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy80LzkvNS92b3J0ZXgtb3B0aWNzLXZpcGVyLWhkLTh4NDItMjM3MzM0OTUuanBn
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/4/9/6/vortex-optics-viper-hd-8x42-23733496.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy80LzkvNi92b3J0ZXgtb3B0aWNzLXZpcGVyLWhkLTh4NDItMjM3MzM0OTYuanBn
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/4/9/7/vortex-optics-viper-hd-8x42-23733497.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy80LzkvNy92b3J0ZXgtb3B0aWNzLXZpcGVyLWhkLTh4NDItMjM3MzM0OTcuanBn
  Vortex Optics Viper HD 8x42 (5)
  Vortex Optics Viper HD 8x42
  Cameraland.nl Cameraland.nl
  8.536710718319233 (14)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  529, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Cameraland.nl Cameraland.nl
  8.536710718319233 (14)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  529, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Cameraland Alkmaar Cameraland Alkmaar
  529, 4.7240334, 52.63246530000001 LOW
  3
 • Bresser Optics Hunter 16 x 50
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/3/7/3/bresser-optics-hunter-16-x-50-19985373.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/3/7/3/bresser-optics-hunter-16-x-50-19985373.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS8zLzcvMy9icmVzc2VyLW9wdGljcy1odW50ZXItMTYteC01MC0xOTk4NTM3My5qcGc=
  Bresser Optics Hunter 16 x 50 (5)
  Bresser Optics Hunter 16 x 50
  Neboweb.nl Neboweb.nl
  8.488232986170086 (19)
  46.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Neboweb.nl Neboweb.nl
  8.488232986170086 (19)
  46.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  53.98, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  7
 • Nikon Prostaff 7S 8X42
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/1/9/4/nikon-prostaff-7s-8x42-54825194.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/1/9/4/nikon-prostaff-7s-8x42-54825194.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS8xLzkvNC9uaWtvbi1wcm9zdGFmZi03cy04eDQyLTU0ODI1MTk0LmpwZw==
  Nikon Prostaff 7S 8X42 (5)
  Nikon Prostaff 7S 8X42
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.019845455652131 (819)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  173, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.019845455652131 (819)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  173, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  173, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  6
 • Olympus 10x50 DPS-I
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/3/4/olympus-10x50-dps-i-4950934.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/2/2/6/olympus-10x50-dps-i-17825226.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/3/4/2/olympus-10x50-dps-i-17865342.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/6/4/7/olympus-10x50-dps-i-18518647.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/5/2/7/olympus-10x50-dps-i-24640527.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/3/4/olympus-10x50-dps-i-4950934.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC85LzMvNC9vbHltcHVzLTEweDUwLWRwcy1pLTQ5NTA5MzQuanBn
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/2/2/6/olympus-10x50-dps-i-17825226.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS8yLzIvNi9vbHltcHVzLTEweDUwLWRwcy1pLTE3ODI1MjI2LmpwZw==
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/3/4/2/olympus-10x50-dps-i-17865342.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS8zLzQvMi9vbHltcHVzLTEweDUwLWRwcy1pLTE3ODY1MzQyLmpwZw==
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/6/4/7/olympus-10x50-dps-i-18518647.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC82LzQvNy9vbHltcHVzLTEweDUwLWRwcy1pLTE4NTE4NjQ3LmpwZw==
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/5/2/7/olympus-10x50-dps-i-24640527.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC81LzIvNy9vbHltcHVzLTEweDUwLWRwcy1pLTI0NjQwNTI3LmpwZw==
  Olympus 10x50 DPS-I (5)
  Olympus 10x50 DPS-I
  CameraNU.nl CameraNU.nl
  7.2 (1)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  67.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  CameraNU.nl CameraNU.nl
  7.2 (1)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  67.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  74.99, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  10
 • Nikon Aculon A211 10-22x50
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/6/1/5/nikon-aculon-a211-10-22x50-20429615.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/6/4/9/nikon-aculon-a211-10-22x50-24808649.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/6/1/5/nikon-aculon-a211-10-22x50-20429615.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS82LzEvNS9uaWtvbi1hY3Vsb24tYTIxMS0xMC0yMng1MC0yMDQyOTYxNS5qcGc=
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/6/4/9/nikon-aculon-a211-10-22x50-24808649.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC82LzQvOS9uaWtvbi1hY3Vsb24tYTIxMS0xMC0yMng1MC0yNDgwODY0OS5qcGc=
  Nikon Aculon A211 10-22x50 (5)
  Nikon Aculon A211 10-22x50
  CameraNU.nl CameraNU.nl
  7.2 (1)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  129, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  CameraNU.nl CameraNU.nl
  7.2 (1)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  129, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Foto de Vakman Uden Foto de Vakman Uden
  189, 5.6133143, 51.65772339999999 LOW
  5
 • Canon Binocular IS 18X50
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/2/9/canon-binocular-is-18x50-4950929.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/0/4/canon-binocular-is-18x50-22430904.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/0/5/canon-binocular-is-18x50-22430905.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/0/6/canon-binocular-is-18x50-22430906.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/0/7/canon-binocular-is-18x50-22430907.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/2/9/canon-binocular-is-18x50-25058029.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/2/9/canon-binocular-is-18x50-4950929.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC85LzIvOS9jYW5vbi1iaW5vY3VsYXItaXMtMTh4NTAtNDk1MDkyOS5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/0/4/canon-binocular-is-18x50-22430904.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC85LzAvNC9jYW5vbi1iaW5vY3VsYXItaXMtMTh4NTAtMjI0MzA5MDQuanBn
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/0/5/canon-binocular-is-18x50-22430905.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC85LzAvNS9jYW5vbi1iaW5vY3VsYXItaXMtMTh4NTAtMjI0MzA5MDUuanBn
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/0/6/canon-binocular-is-18x50-22430906.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC85LzAvNi9jYW5vbi1iaW5vY3VsYXItaXMtMTh4NTAtMjI0MzA5MDYuanBn
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/0/7/canon-binocular-is-18x50-22430907.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC85LzAvNy9jYW5vbi1iaW5vY3VsYXItaXMtMTh4NTAtMjI0MzA5MDcuanBn
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/2/9/canon-binocular-is-18x50-25058029.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8wLzIvOS9jYW5vbi1iaW5vY3VsYXItaXMtMTh4NTAtMjUwNTgwMjkuanBn
  Canon Binocular IS 18X50 (4)
  Canon Binocular IS 18X50
  CameraNU.nl CameraNU.nl
  7.2 (1)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  1149, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  CameraNU.nl CameraNU.nl
  7.2 (1)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  1149, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Cameraland Alkmaar Cameraland Alkmaar
  1229.51, 4.7240334, 52.63246530000001 LOW
  3
 • Swarovski EL Range 8 x 42 WB met FieldPro package
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/2/5/3/swarovski-el-range-8-x-42-wb-met-fieldpro-package-51116253.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5jYW1lcmFsYW5kLm5sL2dldGltYWdlLmFzaHg/aW1hZ2VpZD1mNDJiOTA3Ny01ZWI2LTQzZDYtODhmNi0xNjU4YzVhNjcyNDE=
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/9/5/6/swarovski-el-range-8-x-42-wb-met-fieldpro-package-55142956.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/9/5/7/swarovski-el-range-8-x-42-wb-met-fieldpro-package-55142957.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/9/5/8/swarovski-el-range-8-x-42-wb-met-fieldpro-package-55142958.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/9/5/9/swarovski-el-range-8-x-42-wb-met-fieldpro-package-55142959.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/9/6/0/swarovski-el-range-8-x-42-wb-met-fieldpro-package-55142960.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/9/6/1/swarovski-el-range-8-x-42-wb-met-fieldpro-package-55142961.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/2/5/3/swarovski-el-range-8-x-42-wb-met-fieldpro-package-51116253.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5jYW1lcmFsYW5kLm5sL2dldGltYWdlLmFzaHg/aW1hZ2VpZD1mNDJiOTA3Ny01ZWI2LTQzZDYtODhmNi0xNjU4YzVhNjcyNDE=
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/9/5/6/swarovski-el-range-8-x-42-wb-met-fieldpro-package-55142956.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi85LzUvNi9zd2Fyb3Zza2ktZWwtcmFuZ2UtOC14LTQyLXdiLW1ldC1maWVsZHByby1wYWNrYWdlLTU1MTQyOTU2LmpwZw==
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/9/5/7/swarovski-el-range-8-x-42-wb-met-fieldpro-package-55142957.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi85LzUvNy9zd2Fyb3Zza2ktZWwtcmFuZ2UtOC14LTQyLXdiLW1ldC1maWVsZHByby1wYWNrYWdlLTU1MTQyOTU3LmpwZw==
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/9/5/8/swarovski-el-range-8-x-42-wb-met-fieldpro-package-55142958.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi85LzUvOC9zd2Fyb3Zza2ktZWwtcmFuZ2UtOC14LTQyLXdiLW1ldC1maWVsZHByby1wYWNrYWdlLTU1MTQyOTU4LmpwZw==
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/9/5/9/swarovski-el-range-8-x-42-wb-met-fieldpro-package-55142959.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi85LzUvOS9zd2Fyb3Zza2ktZWwtcmFuZ2UtOC14LTQyLXdiLW1ldC1maWVsZHByby1wYWNrYWdlLTU1MTQyOTU5LmpwZw==
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/9/6/0/swarovski-el-range-8-x-42-wb-met-fieldpro-package-55142960.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi85LzYvMC9zd2Fyb3Zza2ktZWwtcmFuZ2UtOC14LTQyLXdiLW1ldC1maWVsZHByby1wYWNrYWdlLTU1MTQyOTYwLmpwZw==
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/9/6/1/swarovski-el-range-8-x-42-wb-met-fieldpro-package-55142961.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi85LzYvMS9zd2Fyb3Zza2ktZWwtcmFuZ2UtOC14LTQyLXdiLW1ldC1maWVsZHByby1wYWNrYWdlLTU1MTQyOTYxLmpwZw==
  Swarovski EL Range 8 x 42 WB met FieldPro package (4)
  Swarovski EL Range 8 x 42 WB met FieldPro package
  Cameraland.nl Cameraland.nl
  8.536710718319233 (14)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  2745, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Cameraland.nl Cameraland.nl
  8.536710718319233 (14)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  2745, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Cameraland Alkmaar Cameraland Alkmaar
  2745, 4.7240334, 52.63246530000001 LOW
  2
  good_buy
2 18
 • Merk (brand):
 • Prijs (price):
  • Budget: minder dan €100 (budget)
  • Lage prijs: €100 - €150 (low)
  • Gemiddelde prijs: €150 - €300 (medium)
  • High-end: meer dan €300 (high)
 • Gewicht (gewicht):
  • Extra licht: minder dan 250 gram (extra_light)
  • Licht: 250-600 gram (low)
  • Gemiddeld: meer dan 600 (medium)
  • < 255 g (gewicht_260)
  • 255 g - 565 g (gewicht_260_570)
  • 565 g - 775 g (gewicht_570_780)
  • ≥ 775 g (gewicht_780)
 • Kleur (kleur):
  • Blauw (blauw)
  • Bruin (bruin)
  • Camouflage (camouflage)
  • Geel (geel)
  • Goud (goud)
  • Grijs (grijs)
  • Groen (groen)
  • Khaki (khaki)
  • Magenta (magenta)
  • Multi (multi)
  • Navy (navy)
  • Oranje (oranje)
  • Rood (rood)
  • Roze (roze)
  • Wit (wit)
  • Zand (zand)
  • Zilver (zilver)
  • Zwart (zwart)
 • Lensdiameter (diameter_lens):
  • < 25 mm (diameter_lens_25)
  • 25 mm - 41 mm (diameter_lens_25_41)
  • ≥ 41 mm (diameter_lens_41)
 • Vergroting (vergroting):
  • < 8 (vergroting_8)
  • 8 - 10 (vergroting_8_10)
  • ≥ 10 (vergroting_10)
 • Kleinste focusafstand (kleinste_focusafstand):
  • < 2.4 meter (kleinste_focusafstand_2.4)
  • 2.4 meter - 3 meter (kleinste_focusafstand_2.4_3)
  • 3 meter - 5 meter (kleinste_focusafstand_3_5)
  • ≥ 5 meter (kleinste_focusafstand_5)
 • Gezichtsveld (gezichtsveld):
  • < 48 ° (gezichtsveld_48)
  • 48 ° - 53 ° (gezichtsveld_48_53)
  • 53 ° - 59 ° (gezichtsveld_53_59)
  • ≥ 59 ° (gezichtsveld_59)
 • Prismatype (prismatype):
  • BaK-4 (bak_4)
  • BaK-4 Porro (bak_4_porro)
  • BK-7 (bk_7)
  • BK-7 Porro (bk_7_porro)
  • Dak (dak)
  • Porro Porro verrekijker (porro)
  • Porro II (porro_ii)
  • Schmidt-Pechan (schmidt_pechan)
 • Waterdicht (waterdicht):
  • Ja (ja)
  • Nee (nee)
 • Helderheid (helderheid):
  • < 9 cd/m² (helderheid_9)
  • 9 cd/m² - 18 cd/m² (helderheid_9_18)
  • 18 cd/m² - 25 cd/m² (helderheid_18_25)
  • ≥ 25 cd/m² (helderheid_25)
 • Exit pupilgrootte (exit_pupil):
  • < 2.8 mm (exit_pupil_2.8)
  • 2.8 mm - 4.2 mm (exit_pupil_2.8_4.2)
  • 4.2 mm - 5 mm (exit_pupil_4.2_5)
  • ≥ 5 mm (exit_pupil_5)
 • Oogafstand (oogafstand):
  • < 13 mm (oogafstand_13)
  • 13 mm - 16 mm (oogafstand_13_16)
  • 16 mm - 18 mm (oogafstand_16_18)
  • ≥ 18 mm (oogafstand_18)
 • Varianten (group):
  • Bushnell Excursion (bushnell_excursion)
  • Bushnell Legend Ultra HD (bushnell_legend_ultra_hd)
  • Bushnell Natureview (bushnell_natureview)
  • Bushnell Powerview (bushnell_powerview)
  • Nikon Aculon A30 10x25 (nikon_aculon_a30_10x25)
  • Nikon Aculon A30 8x25 (nikon_aculon_a30_8x25)
  • Nikon Aculon T01 10x21 (nikon_aculon_t01_10x21)
  • Nikon Aculon T01 8x21 (nikon_aculon_t01_8x21)
  • Nikon Aculon T51 10x24 (nikon_aculon_t51_10x24)
  • Nikon Aculon T51 8x24 (nikon_aculon_t51_8x24)
  • Olympus 8x21 RC II (olympus_8x21_rc_ii)
 • Winkelen in plaats (physical_location):
  • Alkmaar (alkmaar)
  • Amsterdam (amsterdam)
  • Amsterdam Zuid-Oost (amsterdam_zuid_oost)
  • Apeldoorn (apeldoorn)
  • Best (best)
  • Eindhoven (eindhoven)
  • Groningen (groningen)
  • Kerkrade (kerkrade)
  • Leeuwarden (leeuwarden)
  • Rotterdam (rotterdam)
  • Uden (uden)
  • Utrecht (utrecht)
  • Wijchen (wijchen)
 • Productgroepen (siblingcategory):
 • teamvergelijk@vergelijk.nl