x
x
x Bekijk categorieën x Categorieën MENU
of
Je zoekt nu binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (verwijderen)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
Zoek naar producten... Zoek naar een product binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Zoek naar producten... Zoek... Zoek naar producten... {}
x Categorieën

verrekijker

{{$data.getNumberOfReviews()}} consumenten beoordelen producten in verrekijker categorie met gemiddeld een {{$data.getAverageRating() | rating}}

verrekijker kopen

De verrekijker is een instrument dat velen wel eens in de hand hebben gehad. Een uitgebreide uitleg over wat je met een ve...
 • Algemene informatie

  De verrekijker is een instrument dat velen wel eens in de hand hebben gehad. Een uitgebreide uitleg over wat je met een verrekijker kunt doen, lijkt dan ook overbodig. Toch willen we proberen je te helpen bij het kiezen van de verrekijker die bij jou past. Vogelliefhebbers of jagers zoeken bijvoorbeeld verrekijkers waarmee je dieren goed kunt waarnemen. Een watersporter stelt weer andere eisen aan een verrekijker. Hieronder geven we je een uitleg waar je bij de aanschaf van een verrekijker op kunt letten.

  Verrekijker
  Een verrekijker bestaat tegenwoordig bijna standaard uit twee oculairen, oftewel ze zijn binoculair. Een verrekijker met maar één oculair kennen we allemaal nog wel uit spannende piratenfilms. Een astronomische telescoop waarmee je 's avonds de sterrenhemel kunt bekijken heeft ook maar één oculair, maar heeft een iets andere werking dan de gewone verrekijker. Bij een dergelijke telescoop wordt, in tegenstelling tot bij de verrekijker, het beeld niet via een omkeerprisma op het netvlies geprojecteerd. De verrekijker wordt daarom ook wel prismakijker genoemd. Het omkeerprisma zorgt ervoor dat je als je door de verrekijker kijkt, de wereld niet ondersteboven ziet. Bij de astronomische telescoop is dit namelijk wel het geval, maar met een dergelijke telescoop kun je daardoor wel veel verder kijken dan met een gewone verrekijker. Het beeld wordt namelijk aanzienlijk meer vergroot.

  Objectief en oculair
  De verrekijker van tegenwoordig bestaat dus uit twee telescopen met in beide kokers twee lenzen en een omkeerprisma. De twee lenzen die in beide kokers van de verrekijker zitten, zijn het objectief  en het oculair. Voor de kwaliteit van het beeld zijn met name het objectief en het prisma van belang. Het objectief is de voorste lens van de verrekijker. Als het oculair en het objectief in de verrekijker recht achter elkaar staan, dan wordt er gebruik gemaakt van een dakvorm- oftewel een dakkantprisma. Wanneer het objectief en het oculair niet recht achter elkaar staan, wordt gebruik gemaakt van een porroprisma. Porroprisma's zijn het meest gangbaar en zijn ook het goedkoopst. Daarentegen is een verrekijker met een dakkantprisma vaak wat compacter en handzamer. De beeldkwaliteit is niet per se minder dan die van een kijker met een porroprisma.

  Voor informatie over de vergroting en diameter, de helderheid en de schemerindex kun je bij de verklarende woordenlijst voor de verrekijker kijken. Ook kun je hier terecht voor informatie over het beeldveld, de beeldhoek, de lenskwaliteit, coating en dioptriecorrectie.

  Gewicht en weerbestendigheid
  Naast de hiervoor besproken kenmerken van verrekijkers is het ook verstandig te letten op andere praktische zaken: het gewicht van de verrekijker en de weersbestendigheid.

 • Veelgestelde vragen

  Vergelijk hier alle verrekijkers! Welke verrekijker is geschikt voor het observeren van vogels?
  Wanneer je op zoek bent naar een verrekijker waarmee je vogels wilt observeren, dan kun je het beste kiezen voor een verrekijker met een groot beeldveld. Een verrekijker met een groot beeldveld maakt het gemakkelijker om een pijlsnelle zwaluw of een heen en weer fladderend koolmeesje te blijven volgen.

  Ik draag een bril. Waar moet ik op letten bij de aanschaf van een verrekijker?
  Als je een bril draagt, dan is het vervelend dat je de verrekijker niet rechtstreeks op je ogen kunt zetten. Er zit dan veel ruimte tussen de verrekijker en je oog, waardoor het brandpunt van het oculair (waar het beeld van de verrekijker scherp wordt gezien) in wezen voor je ogen ligt. Het is dan verstandig om te kiezen voor een verrekijker waar je de rubberen oogmanchetten van kunt omvouwen, waardoor je de verrekijker dichter tegen je bril kunt plaatsen. De afstand van je oog naar de kijker wordt dan iets ingekort, zodat het brandpunt van het oculair ook voor brildragers op de goede plaats ligt. Ook heb je daardoor minder of geen last van zijlicht.

  Wanneer ik door de verrekijker kijk, krijg ik last van hoofdpijn. Hoe komt dat?
  Het kan zijn dat de kwaliteit van het gebruikte materiaal voor de lenzen niet goed is of dat de lenzen niet goed zijn geslepen. Je hersens proberen het beeld dat je door de verrekijker ziet kloppend te maken. Dit proces kan resulteren in hoofdpijn. Daarnaast is het verstandig om niet te snel in verschillende richtingen te bewegen als je door de verrekijker kijkt. Je kunt daar namelijk erg duizelig van worden. Je kunt dan beter eerst met het blote oog een schatting maken waar je de verrekijker op wilt richten, om vervolgens te focussen op het object van je keuze.

  Hoeveel garantie kan ik redelijkerwijs verwachten bij een kwalitatief goede verrekijker?
  Fabrikanten van verrekijkers bieden lange garantietermijnen aan. Een garantie van tien, twintig of dertig jaar is niet ongebruikelijk. Met een garantie van drie jaar hoef je dus niet tevreden te zijn.

 • Verklarende woordenlijst

  Vergelijk hier verrekijkers! Beeldhoek
  De grootte van het beeldveld is van belang bij de keuze van een geschikte verrekijker. De grootte van het waargenomen gezichtsveld wordt op twee verschillende manieren aangegeven: de grootte van de beeldhoek of het beeldveld dat je kunt zien op een afstand van 1000 meter. De beeldhoek wordt aangegeven in graden. Als je het aantal graden vermenigvuldigt met 17,40 meter, krijg je ook het beeldveld dat je waar kunt nemen op een afstand van 1000 meter.

  Beeldveld
  De grootte van het waargenomen gezichtsveld wordt op twee verschillende manieren aangegeven: de grootte van de beeldhoek of het beeldveld dat je kunt zien op een afstand van 1000 meter. Wanneer het beeldveld op een afstand van 1000 meter bijvoorbeeld 110 meter is, dan wordt dit aangegeven met 110 m op 1000 m. De beeldhoek wordt aangegeven in graden. Als je het aantal graden vermenigvuldigt met 17,40 meter, krijg je ook het beeldveld dat je waar kunt nemen op een afstand van 1000 meter.

  Coating
  Wanneer je een verrekijker wilt die de meest waarheidsgetrouwe kleuren en contrasten weergeeft, kun je het beste kiezen voor een verrekijker met gecoate lenzen. Daarbij zorgt de coating van de lenzen ook voor een grotere helderheid. De verschillende coatingen worden aangebracht op het objectief, het oculair en het prisma. Hiervoor worden de volgende afkortingen gebruikt C (Coated), FC (Fully Coated), FMC (Fully Multi Coated). Een C bij de beschrijving van de verrekijker betekent dat alleen het objectief een coating heeft. FC geeft aan dat zowel het oculair als het objectief zijn voorzien van een coating. Bij verrekijkers die Fully Multi Coated zijn, is zowel het prisma als de lenzen voorzien van een coating. Fully Multi Coated kijkers staan dan ook garant voor de beste kwaliteit qua helderheid, contrast en kleurechtheid.

  Diameter
  Wanneer je een verrekijker wilt gaan kopen, kom je bij de beschrijving van de verrekijker altijd twee getallen tegen, bijvoorbeeld 10 x 25. Het eerste getal geeft de sterkte van de vergroting aan. Het tweede getal geeft de dwarsdoorsnede van het objectief aan. De diameter van het objectief is in het hier genoemde voorbeeld 25 mm. Hoe groter de diameter is van het objectief, des te meer licht valt er in de kijker.

  Dioptriecorrectie
  Bij sommige verrekijkers kun je de scherpte voor beide kokers tegelijk (centraal) afstellen, maar bij andere verrekijkers kun je dit ook per koker apart (individueel) instellen. Dit heet dioptriecorrectie en is erg van belang voor mensen met enigszins ongelijke oogsterkte.

  Helderheid
  Vaak worden de helderheid en schemerindex vermeld. Deze zijn via formules af te leiden uit de vergroting en diameter, en geven aan hoe goed de verrekijker overdag of tijdens de schemering te gebruiken is.

  Vergelijk hier verrekijkers!Lenskwaliteit
  De prijzen van verrekijkers lopen sterk uiteen. Met name de kwaliteit van de lenzen wil nog wel eens verschillen. De kwaliteit van het gebruikte glas en het slijpen van de lenzen zijn daar debet aan. Wanneer een lens niet goed geslepen is, proberen je hersens als het ware het beeld scherp te krijgen of te compenseren. Bij een verrekijker met slecht geslepen lenzen loop je een grote kans dat je last krijgt van hoofdpijn. Om te controleren of je met een bepaalde verrekijker last hebt van zogenaamde randvertekeningen, kun je even door de verrekijker kijken naar een rechte lijn. Wanneer de rechte lijn aan de rand van het beeld een bepaalde kromming vertoont is er sprake van randvertekening.

  Schemerindex
  Vaak worden de helderheid en schemerindex vermeld. Deze zijn via formules af te leiden uit de vergroting en diameter, en geven aan hoe goed de verrekijker overdag of tijdens de schemering te gebruiken is.

  Schijnbare beeldhoek
  Daarnaast is als laatste de schijnbare beeldhoek een indicatie van de prestaties van een verrekijker. Deze beeldhoek geeft aan hoeveel van de ruimte voor je verrekijker je ziet. Het is de combinatie van de gezichtshoek en de vergroting,en hoe groter deze is, hoe rustiger het beeld is, en hoe makkelijker je objecten kunt volgen.

  Vergroting
  Wanneer je een verrekijker wilt gaan kopen, kom je bij de beschrijving van de verrekijker altijd twee getallen tegen, bijvoorbeeld 10 x 25. Het eerste getal geeft de sterkte van de vergroting aan, in dit geval wordt het beeld tien keer vergroot, ofwel tien keer dichterbij gehaald. Het tweede getal geeft de dwarsdoorsnede van het objectief aan.

  Een verrekijker met een klein objectief en een grote vergroting is vooral geschikt om overdag te gebruiken en een verrekijker met een groot objectief en een wat mindere vergroting is geschikt om 's avonds, of als er niet veel licht is, te gebruiken.

  • Superlicht Deze verrekijkers zijn extra makkelijk mee te nemen.
  • Extra zoom Verrekijkers met een sterke vergroting.
  • Budget Verrekijkers onder de 100 euro.
  • Bushnell Bushnell maakt professionele verrekijkers voor verschillende toepassingen.
  • Nikon Nikon staat bekend om sterke lenzen van hoge kwaliteit.
  • Swarovski De Swarovski verrekijkers hebben sterke lenzen.
  • Waterdicht Deze verrekijkers zijn waterdicht.
  • Groen Groene verrekijkers bieden extra schutkleur.
  • Zwart Zwarte verrekijkers zijn neutraal van kleur.
 • Bushnell Legend Ultra HD
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/5/0/2/bushnell-legend-ultra-hd-18639502.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/9/1/8/bushnell-legend-ultra-hd-18649918.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/2/6/8/bushnell-legend-ultra-hd-24723268.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/7/9/bushnell-legend-ultra-hd-25161979.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/8/0/bushnell-legend-ultra-hd-25161980.jpg
  Bushnell Legend Ultra HD (17)
  7.25 (1)
  Bushnell Legend Ultra HD
  Een uitstekende kijker voor dat geld.
  Ik heb gekeken met mijn Zeiss Viktoria Fl. van ca 1800-2000 euro en ik kan eigenlijk weinig verschil zien met de Legend Ultra HD. Er zal wat kwaliteitsverschil in zitten maar dat is zeker niet zoveel dat het opvalt. Een test van een vogelwerkgroep vond dat hij zeker niet misstaat in de klasse met een prijs van 1000-1200 euro. Ik heb hem nu drie jaar en gebruik hem naast de Zeiss en alleen mijn vrouw kan beter met de Zeiss overweg. Beide zijn gemaakt van magnesium, beide zijn gas gevuld en wegen ongeveer gelijk. Ook in de lichtopbrengst kon ik in schemer eigenlijk geen verschil zien. Prima ding dus. De Zeiss heeft 25 jaar garantie en bij de Legend weet ik dat niet. In de USA is het echter levenslange garantie.
  8.0
  0 10
  • Zeer betaalbaar
  • Prima glas en coatings
  • niet gevonden
  • geen
 • Olympus 10-30x25 Zoom PC I
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/9/7/olympus-10-30x25-pc-i-14738097.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/9/7/9/olympus-10-30x25-pc-i-20886979.jpg
  Olympus 10-30x25 Zoom PC I (4)
  3.8333333333333335 (2)
  Olympus 10-30x25 Zoom PC I
  Wat een slecht ding! Dit is duur speelgoed,
  Wat een slecht ding! Dit is duur speelgoed,.
  2.3
  0 10
 • Olympus 10-30x25 Zoom PC I
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/9/7/olympus-10-30x25-pc-i-14738097.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/9/7/9/olympus-10-30x25-pc-i-20886979.jpg
  Olympus 10-30x25 Zoom PC I (4)
  3.8333333333333335 (2)
  Olympus 10-30x25 Zoom PC I
  Zeer slecht, dus is duur speelgoed
  Zeer slecht, dus is duur speelgoed.
  2.7
  0 10
 • Superlicht
  • extra_light
 • Extra zoom
  • vergroting_10
 • Budget
  • budget
 • Bushnell
  • bushnell
 • Nikon
  • nikon
 • Swarovski
  • swarovski
 • Waterdicht
  • ja
 • Groen
  • groen
 • Zwart
  • zwart
Verrekijkers 6.9 (5)
0 - 24
 • Bushnell Legend Ultra HD
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/5/0/2/bushnell-legend-ultra-hd-18639502.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/9/1/8/bushnell-legend-ultra-hd-18649918.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/2/6/8/bushnell-legend-ultra-hd-24723268.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/7/9/bushnell-legend-ultra-hd-25161979.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/8/0/bushnell-legend-ultra-hd-25161980.jpg
  Bushnell Legend Ultra HD (17)
  7.25 (1)
  Bushnell Legend Ultra HD
  Foka.nl Foka.nl
  8.73908127991285 (1336)
  315, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Foka.nl Foka.nl
  8.73908127991285 (1336)
  315, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Foka Superstore Foka Superstore
  315, 4.5004915, 51.9222159 LOW
  4
  most_sold
 • Bresser Optics 11-62450 verrekijker
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/7/2/6/bresser-optics-11-62450-18563726.jpg
  Bresser Optics 11-62450 verrekijker (14)
  Bresser Optics 11-62450 verrekijker
  Cameraland Alkmaar Cameraland Alkmaar
  72.5, 4.7240334, 52.63246530000001 LOW
  Bol.com Bol.com
  8.420743489063472 (660)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.6/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  76.49, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Cameraland Alkmaar Cameraland Alkmaar
  72.5, 4.7240334, 52.63246530000001 LOW
  3
 • National Geographic 10x50
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/3/2/7/national-geographic-10x50-23912327.jpg
  National Geographic 10x50 (8)
  National Geographic 10x50
  Valeda.nl Valeda.nl
  57.76, 3d (offer_sdt_3_days)
  Valeda.nl Valeda.nl
  57.76, 3d (offer_sdt_3_days)
  2
 • National Geographic 8x21
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/3/1/8/national-geographic-8x21-23912318.jpg
  National Geographic 8x21 (8)
  National Geographic 8x21
  Conrad Conrad
  8.178129138989604 (668)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.6/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  29.94, 4d (offer_sdt_4_days)
  Conrad Conrad
  8.178129138989604 (668)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.6/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  29.94, 4d (offer_sdt_4_days)
  2
 • Meopta MeoPro 8x42 HD
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/9/3/7/meopta-meopro-8x42-hd-33978937.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5jYW1lcmFsYW5kLm5sL2dldGltYWdlLmFzaHg/aW1hZ2VpZD1iMWVmOWM0MC01Y2ZkLTQ3ZGEtYmE2OS1mOGI1YTc4ZmEyYjE=
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/9/3/8/meopta-meopro-8x42-hd-33978938.jpg?m=aHR0cDovL3ZlcnNjaG9vcmUueGNkbi5ubC9STTIwMDAsMjAwMC9tZW9wdGEtbWVvcHJvLTh4NDItaGQvMTAwMDA3MTEyLTEuanBn
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/9/3/9/meopta-meopro-8x42-hd-33978939.jpg?m=aHR0cHM6Ly9pbWFnZS5jb29sYmx1ZS5pby9wcm9kdWN0cy80MTI5OTg/d2lkdGg9ODAwJmhlaWdodD04MDA=
  Meopta MeoPro 8x42 HD (7)
  Meopta MeoPro 8x42 HD
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.000170977297053 (818)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.6/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  539, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.000170977297053 (818)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.6/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  539, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.6/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  539, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  9
 • National Geographic 10x25
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/3/2/5/national-geographic-10x25-23912325.jpg
  National Geographic 10x25 (6)
  National Geographic 10x25
  Bol.com Bol.com
  8.420743489063472 (660)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.6/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  41.25, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Bol.com Bol.com
  8.420743489063472 (660)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.6/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  41.25, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  1
 • Olympus 10x50 DPS-I
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/3/4/olympus-10x50-dps-i-4950934.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/2/2/6/olympus-10x50-dps-i-17825226.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/3/4/2/olympus-10x50-dps-i-17865342.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/6/4/7/olympus-10x50-dps-i-18518647.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/5/2/7/olympus-10x50-dps-i-24640527.jpg
  Olympus 10x50 DPS-I (6)
  Olympus 10x50 DPS-I
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.000170977297053 (818)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.6/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  70.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.000170977297053 (818)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.6/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  70.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.6/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  70.95, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  8
 • Bushnell Trophy XLT
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/1/3/0/bushnell-trophy-xlt-17956130.jpg
  Bushnell Trophy XLT (6)
  Bushnell Trophy XLT
  Conrad Conrad
  8.178129138989604 (668)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.6/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  119, 4d (offer_sdt_4_days)
  Conrad Conrad
  8.178129138989604 (668)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.6/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  119, 4d (offer_sdt_4_days)
  City Foto Eindhoven City Foto Eindhoven
  159, 5.4837409, 51.4348858 NONE
  4
 • Nikon Action EX 10x50CF
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/6/7/8/nikon-action-ex-10x50cf-13407678.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/6/5/nikon-action-ex-10x50cf-17525565.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/3/0/nikon-action-ex-10x50cf-17865530.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/6/3/8/nikon-action-ex-10x50cf-18217638.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/4/1/7/nikon-action-ex-10x50cf-18227417.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/9/8/4/nikon-action-ex-10x50cf-18259984.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/2/0/nikon-action-ex-10x50cf-18280020.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/0/2/0/nikon-action-ex-10x50-cf-20814020.jpg
  Nikon Action EX 10x50CF (6)
  Nikon Action EX 10x50CF
  Neboweb.nl Neboweb.nl
  8.488232986170086 (19)
  189.49, 2d (offer_sdt_2_days)
  Neboweb.nl Neboweb.nl
  8.488232986170086 (19)
  189.49, 2d (offer_sdt_2_days)
  3
 • Bresser Optics Condor 8x42 Verrekijker
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/8/3/4/noname-condor-8x42-jumelles-32746834.jpg?m=aHR0cDovL2JyYWluLnBhbi5lLW1lcmNoYW50LmNvbS8xLzkvMDYwMTY5OTEvbF8wNjAxNjk5MS5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/9/0/5/noname-condor-8x42-jumelles-33777905.jpg?m=aHR0cHM6Ly9pbWFnZS5jb29sYmx1ZS5pby9wcm9kdWN0cy8zNjI5OTM/d2lkdGg9ODAwJmhlaWdodD04MDA=
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/9/5/2/bresser-optics-condor-8x42-45262952.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/9/5/3/bresser-optics-condor-8x42-45262953.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/9/5/4/bresser-optics-condor-8x42-45262954.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/9/5/5/bresser-optics-condor-8x42-45262955.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/9/0/4/noname-condor-8x42-jumelles-33777904.jpg?m=aHR0cDovL3Mucy1ib2wuY29tL2ltZ2Jhc2UwL2ltYWdlYmFzZS9yZWd1bGFyL0ZDLzkvNS82LzcvOTAwMDAwMDAxMjM4NzY1OS5qcGc=
  Bresser Optics Condor 8x42 Verrekijker (5)
  Bresser Optics Condor 8x42 Verrekijker
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.000170977297053 (818)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.6/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  149, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.000170977297053 (818)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.6/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  149, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.6/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  149, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  7
 • Vortex Optics Vulture HD 10x56
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/2/7/4/vortex-optics-vulture-hd-10x56-23733274.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/2/7/5/vortex-optics-vulture-hd-10x56-23733275.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/2/7/6/vortex-optics-vulture-hd-10x56-23733276.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/2/7/7/vortex-optics-vulture-hd-10x56-23733277.jpg
  Vortex Optics Vulture HD 10x56 (5)
  Vortex Optics Vulture HD 10x56
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.000170977297053 (818)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.6/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  357, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.000170977297053 (818)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.6/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  357, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.6/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  357, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  8
 • Olympus 8-16x40 Zoom DPS I
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/9/5/3/olympus-8-16x40-zoom-dps-i-14704953.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/6/0/3/olympus-8-16x40-zoom-dps-i-24585603.jpg
  Olympus 8-16x40 Zoom DPS I (5)
  Olympus 8-16x40 Zoom DPS I
  Bol.com Bol.com
  8.420743489063472 (660)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.6/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  91.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Bol.com Bol.com
  8.420743489063472 (660)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.6/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  91.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  2
 • Pentax 12 x 50 PCF WP II
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/9/9/8/pentax-12-x-50-pcf-wp-ii-13407998.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/0/9/3/pentax-12-x-50-pcf-wp-ii-17717093.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/2/2/0/pentax-12-x-50-pcf-wp-ii-18026220.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/4/9/5/pentax-12-x-50-pcf-wp-ii-24429495.jpg
  Pentax 12 x 50 PCF WP II (5)
  Pentax 12 x 50 PCF WP II
  City Foto Eindhoven City Foto Eindhoven
  299, 5.4837409, 51.4348858 NONE
  City Foto Eindhoven City Foto Eindhoven
  299, 5.4837409, 51.4348858 NONE
  1
 • Eye Witness Cam ADB Mount
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/1/5/5/eye-witness-cam-adb-mount-36808155.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5jYW1lcmFsYW5kLm5sL2dldGltYWdlLmFzaHg/aW1hZ2VpZD02ZTg4MTdjNS02MWVkLTRhZDktYmM3Ny04YTk3Y2JmN2ZkNzQ=
  Eye Witness Cam ADB Mount (4)
  Eye Witness Cam ADB Mount
  Cameraland Alkmaar Cameraland Alkmaar
  29, 4.7240334, 52.63246530000001 LOW
  Cameraland.nl Cameraland.nl
  8.536710718319233 (14)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.6/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  33.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Cameraland Alkmaar Cameraland Alkmaar
  29, 4.7240334, 52.63246530000001 LOW
  2
 • Bresser Optics Spezial-Zoomar 7-35x50 Verrekijker
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/8/9/6/bresser-optics-spezial-zoomar-7-35x50-45262896.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/8/9/7/bresser-optics-spezial-zoomar-7-35x50-45262897.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/8/9/8/bresser-optics-spezial-zoomar-7-35x50-45262898.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/8/9/9/bresser-optics-spezial-zoomar-7-35x50-45262899.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/9/0/0/bresser-optics-spezial-zoomar-7-35x50-45262900.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/8/5/9/bresser-spezial-zoomar-7-35x50-verrekijker-35702859.jpg?m=aHR0cDovL3Mucy1ib2wuY29tL2ltZ2Jhc2UwL2ltYWdlYmFzZS9yZWd1bGFyL0ZDLzYvNC82LzcvOTAwMDAwMDAxMjM4NzY0Ni5qcGc=
  Bresser Optics Spezial-Zoomar 7-35x50 Verrekijker (4)
  Bresser Optics Spezial-Zoomar 7-35x50 Verrekijker
  Conrad Conrad
  8.178129138989604 (668)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.6/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  119, 4d (offer_sdt_4_days)
  Conrad Conrad
  8.178129138989604 (668)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.6/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  119, 4d (offer_sdt_4_days)
  2
 • Nikon Aculon A211 7x50
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/6/1/1/nikon-aculon-a211-7x50-20429611.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/6/4/1/nikon-aculon-a211-7x50-24808641.jpg
  Nikon Aculon A211 7x50 (4)
  Nikon Aculon A211 7x50
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.000170977297053 (818)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.6/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  82.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.000170977297053 (818)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.6/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  82.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.6/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  82.99, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  7
  good_buy
 • Olympus 10-30x25 Zoom PC I
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/9/7/olympus-10-30x25-pc-i-14738097.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/9/7/9/olympus-10-30x25-pc-i-20886979.jpg
  Olympus 10-30x25 Zoom PC I (4)
  3.8333333333333335 (2)
  Olympus 10-30x25 Zoom PC I
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.000170977297053 (818)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.6/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  103.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.000170977297053 (818)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.6/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  103.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.6/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  103.95, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  8
 • Eschenbach 42 mm 4271842 Adventure 8x42 B active
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/9/9/8/eschenbach-42-mm-4271842-adventure-8x42-b-active-33127998.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5jb25yYWQubmwvbWVkaWFzL2dsb2JhbC9jZS80MDAwXzQ5OTkvNDEwMC80MTIwLzQxMjMvNTYzMDYxX0xCXzAxX0ZCLkVQU18yNTAuanBn
  Eschenbach 42 mm 4271842 Adventure 8x42 B active (4)
  Eschenbach 42 mm 4271842 Adventure 8x42 B active
  Conrad Conrad
  8.178129138989604 (668)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.6/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  225, 2w (offer_sdt_2_weeks)
  Conrad Conrad
  8.178129138989604 (668)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.6/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  225, 2w (offer_sdt_2_weeks)
  1
 • Olympus 8x40 DPS I
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/6/4/8/olympus-8x40-dps-i-18518648.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/6/0/2/olympus-8x40-dps-i-24585602.jpg
  Olympus 8x40 DPS I (4)
  Olympus 8x40 DPS I
  Redcoon Redcoon
  7.678715534031743 (423)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.6/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  59, 4d (offer_sdt_4_days)
  Redcoon Redcoon
  7.678715534031743 (423)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.6/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  59, 4d (offer_sdt_4_days)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.6/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  64.99, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  9
 • Nikon PROSTAFF 7S 10x30
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/4/1/1/nikon-prostaff-7s-10x30-30776411.jpg
  Nikon PROSTAFF 7S 10x30 (4)
  Nikon PROSTAFF 7S 10x30
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.000170977297053 (818)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.6/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  151.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.000170977297053 (818)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.6/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  151.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.6/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  151.99, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  9
 • Pentax PAPILIO II 8.5x21
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/3/1/1/pentax-papilio-ii-8-5x21-33894311.jpg?m=aHR0cDovL2ltZy5jYmNkbi5uZXQvcHJvZHVjdHMvNDExOTcyP3dpZHRoPTgwMCZoZWlnaHQ9ODAw
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/3/1/2/pentax-papilio-ii-8-5x21-33894312.jpg?m=aHR0cDovL3BpY3MucmVkYmx1ZS5kZS9kb2kvcGl4ZWxib3h4LW1zcy02ODU1NDM4Mi9tY3NfcHJvZHVjdF9wbmc=
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/3/1/3/pentax-papilio-ii-8-5x21-33894313.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5jYW1lcmEubmwvaW1hZ2VzLzY1NjUwMDAzNzk=
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/3/9/pentax-papilio-ii-8-5x21-35595539.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/4/0/pentax-papilio-ii-8-5x21-35595540.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/4/1/pentax-papilio-ii-8-5x21-35595541.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/4/2/pentax-papilio-ii-8-5x21-35595542.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/4/3/pentax-papilio-ii-8-5x21-35595543.jpg
  Pentax PAPILIO II 8.5x21 (4)
  Pentax PAPILIO II 8.5x21
  Fotodevakman.nl Fotodevakman.nl
  9.162067455345063 (14)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.6/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  199, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Fotodevakman.nl Fotodevakman.nl
  9.162067455345063 (14)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.6/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  199, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.6/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  199, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  14
 • Nikon Aculon A30 10x25 Zilver
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/2/7/9/nikon-aculon-a30-10x25-21352279.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/2/8/0/nikon-aculon-a30-10x25-21352280.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/6/9/1/nikon-aculon-a30-10x25-silver--24808691.jpg
  Nikon Aculon A30 10x25 Zilver (3)
  Nikon Aculon A30 10x25 Zilver
  Neboweb.nl Neboweb.nl
  8.488232986170086 (19)
  70.49, 2d (offer_sdt_2_days)
  Neboweb.nl Neboweb.nl
  8.488232986170086 (19)
  70.49, 2d (offer_sdt_2_days)
  City Foto Eindhoven City Foto Eindhoven
  89, 5.4837409, 51.4348858 LOW
  2
  good_buy
 • Nikon HIGH Grade Light 8X42 DCF
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/3/8/2/nikon-high-grade-light-8x42-dcf-17303382.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/1/4/0/nikon-high-grade-light-8x42-dcf-22430140.jpg
  Nikon HIGH Grade Light 8X42 DCF (3)
  Nikon HIGH Grade Light 8X42 DCF
  City Foto Eindhoven City Foto Eindhoven
  279, 5.4837409, 51.4348858 LOW
  City Foto Eindhoven City Foto Eindhoven
  279, 5.4837409, 51.4348858 LOW
  1
 • Olympus 10x42 EXWP I
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/6/8/9/olympus-10x42-exwp-i-2631689.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/0/5/9/olympus-10x42-exwp-i-17701059.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/9/3/1/olympus-10x42-exwp-i-17716931.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/2/2/2/olympus-10x42-exwp-i-17825222.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/1/3/9/olympus-10x42-exwp-i-18061139.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/6/0/1/olympus-10x42-exwp-i-24585601.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/1/4/0/olympus-10x42-exwp-i-25044140.jpg
  Olympus 10x42 EXWP I (3)
  Olympus 10x42 EXWP I
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.000170977297053 (818)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.6/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  399, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.000170977297053 (818)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.6/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  399, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.6/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  399, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  6
2 17
 • Merk (brand):
 • Prijs (price):
  • Budget: minder dan €100 (budget)
  • Lage prijs: €100 - €150 (low)
  • Gemiddelde prijs: €150 - €300 (medium)
  • High-end: meer dan €300 (high)
 • Gewicht (gewicht):
  • Extra licht: minder dan 250 gram (extra_light)
  • Licht: 250-600 gram (low)
  • Gemiddeld: meer dan 600 (medium)
  • < 270 g (gewicht_270)
  • 270 g - 600 g (gewicht_270_600)
  • 600 g - 780 g (gewicht_600_780)
  • ≥ 780 g (gewicht_780)
 • Kleur (kleur):
  • Blauw (blauw)
  • Bruin (bruin)
  • Camouflage (camouflage)
  • Goud (goud)
  • Grijs (grijs)
  • groen (groen)
  • Magenta (magenta)
  • Multi (multi)
  • Oranje (oranje)
  • Rood (rood)
  • Roze (roze)
  • Wit (wit)
  • Zand (zand)
  • Zilver (zilver)
  • Zwart (zwart)
 • Lensdiameter (diameter_lens):
  • < 25 mm (diameter_lens_25)
  • 25 mm - 40 mm (diameter_lens_25_40)
  • 40 mm - 42 mm (diameter_lens_40_42)
  • ≥ 42 mm (diameter_lens_42)
 • Vergroting (vergroting):
  • < 8 (vergroting_8)
  • 8 - 9 (vergroting_8_9)
  • 9 - 10 (vergroting_9_10)
  • ≥ 10 (vergroting_10)
 • Kleinste focusafstand (kleinste_focusafstand):
  • < 2.3 meter (kleinste_focusafstand_2.3)
  • 2.3 meter - 3 meter (kleinste_focusafstand_2.3_3)
  • 3 meter - 5 meter (kleinste_focusafstand_3_5)
  • ≥ 5 meter (kleinste_focusafstand_5)
 • Gezichtsveld (gezichtsveld):
  • < 47 ° (gezichtsveld_47)
  • 47 ° - 52 ° (gezichtsveld_47_52)
  • 52 ° - 59 ° (gezichtsveld_52_59)
  • ≥ 59 ° (gezichtsveld_59)
 • Prismatype (prismatype):
  • BaK-4 (bak_4)
  • BaK-4 Porro (bak_4_porro)
  • BK-7 (bk_7)
  • BK-7 Porro (bk_7_porro)
  • Dak (dak)
  • Porro Porro verrekijker (porro)
  • Porro II (porro_ii)
  • Roof (roof)
 • Waterdicht (waterdicht):
  • Ja (ja)
  • Nee (nee)
 • Helderheid (helderheid):
  • < 6.8 cd/m² (helderheid_6.8)
  • 6.8 cd/m² - 12 cd/m² (helderheid_6.8_12)
  • 12 cd/m² - 25 cd/m² (helderheid_12_25)
  • ≥ 25 cd/m² (helderheid_25)
 • Exit pupilgrootte (exit_pupil):
  • < 2.6 mm (exit_pupil_2.6)
  • 2.6 mm - 3.8 mm (exit_pupil_2.6_3.8)
  • 3.8 mm - 5 mm (exit_pupil_3.8_5)
  • ≥ 5 mm (exit_pupil_5)
 • Oogafstand (oogafstand):
  • < 12 mm (oogafstand_12)
  • 12 mm - 15 mm (oogafstand_12_15)
  • 15 mm - 17 mm (oogafstand_15_17)
  • ≥ 17 mm (oogafstand_17)
 • Varianten (group):
  • Bushnell Excursion (bushnell_excursion)
  • Bushnell Legend Ultra HD (bushnell_legend_ultra_hd)
  • Bushnell Natureview (bushnell_natureview)
  • Bushnell Powerview (bushnell_powerview)
  • Nikon 4x10 DCF (nikon_4x10_dcf)
  • Nikon Aculon A30 10x25 (nikon_aculon_a30_10x25)
  • Nikon Aculon A30 8x25 (nikon_aculon_a30_8x25)
  • Nikon Aculon T01 10x21 (nikon_aculon_t01_10x21)
  • Nikon Aculon T01 8x21 (nikon_aculon_t01_8x21)
  • Nikon Aculon T51 10x24 (nikon_aculon_t51_10x24)
  • Nikon Aculon T51 8x24 (nikon_aculon_t51_8x24)
  • Olympus 8x21 RC II (olympus_8x21_rc_ii)
  • Swarovski EL 10X32 WB (swarovski_el_10x32_wb)
  • Swarovski Pocket 10X25 B Traveller (swarovski_pocket_10x25_b_traveller)
 • Winkelen in plaats (physical_location):
  • 's-Hertogenbosch (_s_hertogenbosch)
  • Alkmaar (alkmaar)
  • Amsterdam (amsterdam)
  • Best (best)
  • Eindhoven (eindhoven)
  • Groningen (groningen)
  • Heumen (heumen)
  • Rotterdam (rotterdam)
  • Sluis (sluis)
  • Uden (uden)
  • Utrecht (utrecht)
  • Wijchen (wijchen)
 • Productgroepen (siblingcategory):
 • teamvergelijk@vergelijk.nl