x
x
x Bekijk categorieën x Categorieën MENU
of
Je zoekt nu binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (verwijderen)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
Zoek naar producten... Zoek naar een product binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Zoek naar producten... Zoek... Zoek naar producten... { "valueFormat": "[[cg.view.page.base.SearchPanelBehavior.cleanSearchText(value.getTerm())]]" }
x Categorieën

verrekijker

{{$data.getNumberOfReviews()}} consumenten beoordelen producten in verrekijker categorie met gemiddeld een {{$data.getAverageRating() | rating}}

verrekijker kopen

De verrekijker is een instrument dat velen wel eens in de hand hebben gehad. Een uitgebreide uitleg over wat je met een ve...
 • Algemene informatie

  De verrekijker is een instrument dat velen wel eens in de hand hebben gehad. Een uitgebreide uitleg over wat je met een verrekijker kunt doen, lijkt dan ook overbodig. Toch willen we proberen je te helpen bij het kiezen van de verrekijker die bij jou past. Vogelliefhebbers of jagers zoeken bijvoorbeeld verrekijkers waarmee je dieren goed kunt waarnemen. Een watersporter stelt weer andere eisen aan een verrekijker. Hieronder geven we je een uitleg waar je bij de aanschaf van een verrekijker op kunt letten.

  Verrekijker
  Een verrekijker bestaat tegenwoordig bijna standaard uit twee oculairen, oftewel ze zijn binoculair. Een verrekijker met maar één oculair kennen we allemaal nog wel uit spannende piratenfilms. Een astronomische telescoop waarmee je 's avonds de sterrenhemel kunt bekijken heeft ook maar één oculair, maar heeft een iets andere werking dan de gewone verrekijker. Bij een dergelijke telescoop wordt, in tegenstelling tot bij de verrekijker, het beeld niet via een omkeerprisma op het netvlies geprojecteerd. De verrekijker wordt daarom ook wel prismakijker genoemd. Het omkeerprisma zorgt ervoor dat je als je door de verrekijker kijkt, de wereld niet ondersteboven ziet. Bij de astronomische telescoop is dit namelijk wel het geval, maar met een dergelijke telescoop kun je daardoor wel veel verder kijken dan met een gewone verrekijker. Het beeld wordt namelijk aanzienlijk meer vergroot.

  Objectief en oculair
  De verrekijker van tegenwoordig bestaat dus uit twee telescopen met in beide kokers twee lenzen en een omkeerprisma. De twee lenzen die in beide kokers van de verrekijker zitten, zijn het objectief  en het oculair. Voor de kwaliteit van het beeld zijn met name het objectief en het prisma van belang. Het objectief is de voorste lens van de verrekijker. Als het oculair en het objectief in de verrekijker recht achter elkaar staan, dan wordt er gebruik gemaakt van een dakvorm- oftewel een dakkantprisma. Wanneer het objectief en het oculair niet recht achter elkaar staan, wordt gebruik gemaakt van een porroprisma. Porroprisma's zijn het meest gangbaar en zijn ook het goedkoopst. Daarentegen is een verrekijker met een dakkantprisma vaak wat compacter en handzamer. De beeldkwaliteit is niet per se minder dan die van een kijker met een porroprisma.

  Voor informatie over de vergroting en diameter, de helderheid en de schemerindex kun je bij de verklarende woordenlijst voor de verrekijker kijken. Ook kun je hier terecht voor informatie over het beeldveld, de beeldhoek, de lenskwaliteit, coating en dioptriecorrectie.

  Gewicht en weerbestendigheid
  Naast de hiervoor besproken kenmerken van verrekijkers is het ook verstandig te letten op andere praktische zaken: het gewicht van de verrekijker en de weersbestendigheid.

 • Veelgestelde vragen

  Vergelijk hier alle verrekijkers! Welke verrekijker is geschikt voor het observeren van vogels?
  Wanneer je op zoek bent naar een verrekijker waarmee je vogels wilt observeren, dan kun je het beste kiezen voor een verrekijker met een groot beeldveld. Een verrekijker met een groot beeldveld maakt het gemakkelijker om een pijlsnelle zwaluw of een heen en weer fladderend koolmeesje te blijven volgen.

  Ik draag een bril. Waar moet ik op letten bij de aanschaf van een verrekijker?
  Als je een bril draagt, dan is het vervelend dat je de verrekijker niet rechtstreeks op je ogen kunt zetten. Er zit dan veel ruimte tussen de verrekijker en je oog, waardoor het brandpunt van het oculair (waar het beeld van de verrekijker scherp wordt gezien) in wezen voor je ogen ligt. Het is dan verstandig om te kiezen voor een verrekijker waar je de rubberen oogmanchetten van kunt omvouwen, waardoor je de verrekijker dichter tegen je bril kunt plaatsen. De afstand van je oog naar de kijker wordt dan iets ingekort, zodat het brandpunt van het oculair ook voor brildragers op de goede plaats ligt. Ook heb je daardoor minder of geen last van zijlicht.

  Wanneer ik door de verrekijker kijk, krijg ik last van hoofdpijn. Hoe komt dat?
  Het kan zijn dat de kwaliteit van het gebruikte materiaal voor de lenzen niet goed is of dat de lenzen niet goed zijn geslepen. Je hersens proberen het beeld dat je door de verrekijker ziet kloppend te maken. Dit proces kan resulteren in hoofdpijn. Daarnaast is het verstandig om niet te snel in verschillende richtingen te bewegen als je door de verrekijker kijkt. Je kunt daar namelijk erg duizelig van worden. Je kunt dan beter eerst met het blote oog een schatting maken waar je de verrekijker op wilt richten, om vervolgens te focussen op het object van je keuze.

  Hoeveel garantie kan ik redelijkerwijs verwachten bij een kwalitatief goede verrekijker?
  Fabrikanten van verrekijkers bieden lange garantietermijnen aan. Een garantie van tien, twintig of dertig jaar is niet ongebruikelijk. Met een garantie van drie jaar hoef je dus niet tevreden te zijn.

 • Verklarende woordenlijst

  Vergelijk hier verrekijkers! Beeldhoek
  De grootte van het beeldveld is van belang bij de keuze van een geschikte verrekijker. De grootte van het waargenomen gezichtsveld wordt op twee verschillende manieren aangegeven: de grootte van de beeldhoek of het beeldveld dat je kunt zien op een afstand van 1000 meter. De beeldhoek wordt aangegeven in graden. Als je het aantal graden vermenigvuldigt met 17,40 meter, krijg je ook het beeldveld dat je waar kunt nemen op een afstand van 1000 meter.

  Beeldveld
  De grootte van het waargenomen gezichtsveld wordt op twee verschillende manieren aangegeven: de grootte van de beeldhoek of het beeldveld dat je kunt zien op een afstand van 1000 meter. Wanneer het beeldveld op een afstand van 1000 meter bijvoorbeeld 110 meter is, dan wordt dit aangegeven met 110 m op 1000 m. De beeldhoek wordt aangegeven in graden. Als je het aantal graden vermenigvuldigt met 17,40 meter, krijg je ook het beeldveld dat je waar kunt nemen op een afstand van 1000 meter.

  Coating
  Wanneer je een verrekijker wilt die de meest waarheidsgetrouwe kleuren en contrasten weergeeft, kun je het beste kiezen voor een verrekijker met gecoate lenzen. Daarbij zorgt de coating van de lenzen ook voor een grotere helderheid. De verschillende coatingen worden aangebracht op het objectief, het oculair en het prisma. Hiervoor worden de volgende afkortingen gebruikt C (Coated), FC (Fully Coated), FMC (Fully Multi Coated). Een C bij de beschrijving van de verrekijker betekent dat alleen het objectief een coating heeft. FC geeft aan dat zowel het oculair als het objectief zijn voorzien van een coating. Bij verrekijkers die Fully Multi Coated zijn, is zowel het prisma als de lenzen voorzien van een coating. Fully Multi Coated kijkers staan dan ook garant voor de beste kwaliteit qua helderheid, contrast en kleurechtheid.

  Diameter
  Wanneer je een verrekijker wilt gaan kopen, kom je bij de beschrijving van de verrekijker altijd twee getallen tegen, bijvoorbeeld 10 x 25. Het eerste getal geeft de sterkte van de vergroting aan. Het tweede getal geeft de dwarsdoorsnede van het objectief aan. De diameter van het objectief is in het hier genoemde voorbeeld 25 mm. Hoe groter de diameter is van het objectief, des te meer licht valt er in de kijker.

  Dioptriecorrectie
  Bij sommige verrekijkers kun je de scherpte voor beide kokers tegelijk (centraal) afstellen, maar bij andere verrekijkers kun je dit ook per koker apart (individueel) instellen. Dit heet dioptriecorrectie en is erg van belang voor mensen met enigszins ongelijke oogsterkte.

  Helderheid
  Vaak worden de helderheid en schemerindex vermeld. Deze zijn via formules af te leiden uit de vergroting en diameter, en geven aan hoe goed de verrekijker overdag of tijdens de schemering te gebruiken is.

  Vergelijk hier verrekijkers!Lenskwaliteit
  De prijzen van verrekijkers lopen sterk uiteen. Met name de kwaliteit van de lenzen wil nog wel eens verschillen. De kwaliteit van het gebruikte glas en het slijpen van de lenzen zijn daar debet aan. Wanneer een lens niet goed geslepen is, proberen je hersens als het ware het beeld scherp te krijgen of te compenseren. Bij een verrekijker met slecht geslepen lenzen loop je een grote kans dat je last krijgt van hoofdpijn. Om te controleren of je met een bepaalde verrekijker last hebt van zogenaamde randvertekeningen, kun je even door de verrekijker kijken naar een rechte lijn. Wanneer de rechte lijn aan de rand van het beeld een bepaalde kromming vertoont is er sprake van randvertekening.

  Schemerindex
  Vaak worden de helderheid en schemerindex vermeld. Deze zijn via formules af te leiden uit de vergroting en diameter, en geven aan hoe goed de verrekijker overdag of tijdens de schemering te gebruiken is.

  Schijnbare beeldhoek
  Daarnaast is als laatste de schijnbare beeldhoek een indicatie van de prestaties van een verrekijker. Deze beeldhoek geeft aan hoeveel van de ruimte voor je verrekijker je ziet. Het is de combinatie van de gezichtshoek en de vergroting,en hoe groter deze is, hoe rustiger het beeld is, en hoe makkelijker je objecten kunt volgen.

  Vergroting
  Wanneer je een verrekijker wilt gaan kopen, kom je bij de beschrijving van de verrekijker altijd twee getallen tegen, bijvoorbeeld 10 x 25. Het eerste getal geeft de sterkte van de vergroting aan, in dit geval wordt het beeld tien keer vergroot, ofwel tien keer dichterbij gehaald. Het tweede getal geeft de dwarsdoorsnede van het objectief aan.

  Een verrekijker met een klein objectief en een grote vergroting is vooral geschikt om overdag te gebruiken en een verrekijker met een groot objectief en een wat mindere vergroting is geschikt om 's avonds, of als er niet veel licht is, te gebruiken.

  • Superlicht Deze verrekijkers zijn extra makkelijk mee te nemen.
  • Extra zoom Verrekijkers met een sterke vergroting.
  • Budget Verrekijkers onder de 100 euro.
  • Bushnell Bushnell maakt professionele verrekijkers voor verschillende toepassingen.
  • Nikon Nikon staat bekend om sterke lenzen van hoge kwaliteit.
  • Swarovski De Swarovski verrekijkers hebben sterke lenzen.
  • Waterdicht Deze verrekijkers zijn waterdicht.
  • Groen Groene verrekijkers bieden extra schutkleur.
  • Zwart Zwarte verrekijkers zijn neutraal van kleur.
 • Bushnell Legend Ultra HD
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/5/0/2/bushnell-legend-ultra-hd-18639502.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/9/1/8/bushnell-legend-ultra-hd-18649918.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/2/6/8/bushnell-legend-ultra-hd-24723268.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/7/9/bushnell-legend-ultra-hd-25161979.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/8/0/bushnell-legend-ultra-hd-25161980.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/5/0/2/bushnell-legend-ultra-hd-18639502.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS81LzAvMi9idXNobmVsbC1sZWdlbmQtdWx0cmEtaGQtMTg2Mzk1MDIuanBn
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/9/1/8/bushnell-legend-ultra-hd-18649918.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS85LzEvOC9idXNobmVsbC1sZWdlbmQtdWx0cmEtaGQtMTg2NDk5MTguanBn
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/2/6/8/bushnell-legend-ultra-hd-24723268.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy8yLzYvOC9idXNobmVsbC1sZWdlbmQtdWx0cmEtaGQtMjQ3MjMyNjguanBn
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/7/9/bushnell-legend-ultra-hd-25161979.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS85LzcvOS9idXNobmVsbC1sZWdlbmQtdWx0cmEtaGQtMjUxNjE5NzkuanBn
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/8/0/bushnell-legend-ultra-hd-25161980.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS85LzgvMC9idXNobmVsbC1sZWdlbmQtdWx0cmEtaGQtMjUxNjE5ODAuanBn
  Bushnell Legend Ultra HD (5)
  7.25 (1)
  Bushnell Legend Ultra HD
  Een uitstekende kijker voor dat geld.
  Ik heb gekeken met mijn Zeiss Viktoria Fl. van ca 1800-2000 euro en ik kan eigenlijk weinig verschil zien met de Legend Ultra HD. Er zal wat kwaliteitsverschil in zitten maar dat is zeker niet zoveel dat het opvalt. Een test van een vogelwerkgroep vond dat hij zeker niet misstaat in de klasse met een prijs van 1000-1200 euro. Ik heb hem nu drie jaar en gebruik hem naast de Zeiss en alleen mijn vrouw kan beter met de Zeiss overweg. Beide zijn gemaakt van magnesium, beide zijn gas gevuld en wegen ongeveer gelijk. Ook in de lichtopbrengst kon ik in schemer eigenlijk geen verschil zien. Prima ding dus. De Zeiss heeft 25 jaar garantie en bij de Legend weet ik dat niet. In de USA is het echter levenslange garantie.
  8.0
  0 10
  • Zeer betaalbaar
  • Prima glas en coatings
  • niet gevonden
  • geen
 • Superlicht
  • extra_light
 • Extra zoom
  • vergroting_10
 • Budget
  • budget
 • Bushnell
  • bushnell
 • Nikon
  • nikon
 • Swarovski
  • swarovski
 • Waterdicht
  • ja
 • Groen
  • groen
 • Zwart
  • zwart
Verrekijkers 6.4 (4)
0 - 24
 • Bushnell Legend Ultra HD 10 x 42mm
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/2/3/8/bushnell-10-x-42-legend-ultra-hd-24291238.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/2/2/1/bushnell-10-x-42-legend-ultra-hd-20541221.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/2/3/8/bushnell-10-x-42-legend-ultra-hd-24291238.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS8yLzMvOC9idXNobmVsbC0xMC14LTQyLWxlZ2VuZC11bHRyYS1oZC0yNDI5MTIzOC5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/2/2/1/bushnell-10-x-42-legend-ultra-hd-20541221.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS8yLzIvMS9idXNobmVsbC0xMC14LTQyLWxlZ2VuZC11bHRyYS1oZC0yMDU0MTIyMS5qcGc=
  Bushnell Legend Ultra HD 10 x 42mm (19)
  Bushnell Legend Ultra HD 10 x 42mm
  City Foto Eindhoven City Foto Eindhoven
  349, 5.4837409, 51.4348858 LOW
  Bol.com Bol.com
  8.352484208647718 (678)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.55/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  529.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  City Foto Eindhoven City Foto Eindhoven
  349, 5.4837409, 51.4348858 LOW
  2
  most_sold
 • Carl Zeiss TERRA ED 8x42
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/1/8/2/carl-zeiss-terra-ed-8x42-23915182.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/1/8/2/carl-zeiss-terra-ed-8x42-23915182.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS8xLzgvMi9jYXJsLXplaXNzLXRlcnJhLWVkLTh4NDItMjM5MTUxODIuanBn
  Carl Zeiss TERRA ED 8x42 (9)
  Carl Zeiss TERRA ED 8x42
  CameraNU.nl CameraNU.nl
  7.2 (1)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.55/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  409, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  CameraNU.nl CameraNU.nl
  7.2 (1)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.55/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  409, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  1
 • National Geographic 10x50
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/3/2/7/national-geographic-10x50-23912327.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/3/2/7/national-geographic-10x50-23912327.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi8zLzIvNy9uYXRpb25hbC1nZW9ncmFwaGljLTEweDUwLTIzOTEyMzI3LmpwZw==
  National Geographic 10x50 (9)
  National Geographic 10x50
  Neboweb.nl Neboweb.nl
  8.488232986170086 (19)
  50.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Neboweb.nl Neboweb.nl
  8.488232986170086 (19)
  50.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  2
 • Pentax PAPILIO II 8.5x21
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/3/1/1/pentax-papilio-ii-8-5x21-33894311.jpg?m=aHR0cDovL2ltZy5jYmNkbi5uZXQvcHJvZHVjdHMvNDExOTcyP3dpZHRoPTgwMCZoZWlnaHQ9ODAw
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/3/1/2/pentax-papilio-ii-8-5x21-33894312.jpg?m=aHR0cDovL3BpY3MucmVkYmx1ZS5kZS9kb2kvcGl4ZWxib3h4LW1zcy02ODU1NDM4Mi9tY3NfcHJvZHVjdF9wbmc=
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/3/1/3/pentax-papilio-ii-8-5x21-33894313.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5jYW1lcmEubmwvaW1hZ2VzLzY1NjUwMDAzNzk=
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/3/9/pentax-papilio-ii-8-5x21-35595539.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/4/0/pentax-papilio-ii-8-5x21-35595540.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/4/1/pentax-papilio-ii-8-5x21-35595541.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/4/2/pentax-papilio-ii-8-5x21-35595542.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/4/3/pentax-papilio-ii-8-5x21-35595543.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/3/1/1/pentax-papilio-ii-8-5x21-33894311.jpg?m=aHR0cDovL2ltZy5jYmNkbi5uZXQvcHJvZHVjdHMvNDExOTcyP3dpZHRoPTgwMCZoZWlnaHQ9ODAw
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/3/1/2/pentax-papilio-ii-8-5x21-33894312.jpg?m=aHR0cDovL3BpY3MucmVkYmx1ZS5kZS9kb2kvcGl4ZWxib3h4LW1zcy02ODU1NDM4Mi9tY3NfcHJvZHVjdF9wbmc=
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/3/1/3/pentax-papilio-ii-8-5x21-33894313.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5jYW1lcmEubmwvaW1hZ2VzLzY1NjUwMDAzNzk=
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/3/9/pentax-papilio-ii-8-5x21-35595539.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS81LzMvOS9wZW50YXgtcGFwaWxpby1paS04LTV4MjEtMzU1OTU1MzkuanBn
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/4/0/pentax-papilio-ii-8-5x21-35595540.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS81LzQvMC9wZW50YXgtcGFwaWxpby1paS04LTV4MjEtMzU1OTU1NDAuanBn
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/4/1/pentax-papilio-ii-8-5x21-35595541.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS81LzQvMS9wZW50YXgtcGFwaWxpby1paS04LTV4MjEtMzU1OTU1NDEuanBn
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/4/2/pentax-papilio-ii-8-5x21-35595542.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS81LzQvMi9wZW50YXgtcGFwaWxpby1paS04LTV4MjEtMzU1OTU1NDIuanBn
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/4/3/pentax-papilio-ii-8-5x21-35595543.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS81LzQvMy9wZW50YXgtcGFwaWxpby1paS04LTV4MjEtMzU1OTU1NDMuanBn
  Pentax PAPILIO II 8.5x21 (9)
  Pentax PAPILIO II 8.5x21
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.019845455652131 (819)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.55/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  195.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.019845455652131 (819)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.55/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  195.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.55/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  195.95, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  13
 • Steiner Ranger Xtreme 8x56
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/5/4/1/steiner-ranger-xtreme-8x56-35933541.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/7/6/0/steiner-ranger-xtreme-8x56-39277760.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/1/5/5/steiner-ranger-xtreme-8x56-54088155.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/5/4/1/steiner-ranger-xtreme-8x56-35933541.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy81LzQvMS9zdGVpbmVyLXJhbmdlci14dHJlbWUtOHg1Ni0zNTkzMzU0MS5qcGc=
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/7/6/0/steiner-ranger-xtreme-8x56-39277760.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy83LzYvMC9zdGVpbmVyLXJhbmdlci14dHJlbWUtOHg1Ni0zOTI3Nzc2MC5qcGc=
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/1/5/5/steiner-ranger-xtreme-8x56-54088155.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8xLzUvNS9zdGVpbmVyLXJhbmdlci14dHJlbWUtOHg1Ni01NDA4ODE1NS5qcGc=
  Steiner Ranger Xtreme 8x56 (8)
  Steiner Ranger Xtreme 8x56
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.019845455652131 (819)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.55/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  665, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.019845455652131 (819)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.55/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  665, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.55/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  665, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  10
 • Pentax PAPILIO II 6.5x21 Verrekijker
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/2/9/5/pentax-papilio-ii-6-5x21-verrekijker-33906295.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5jYW1lcmEubmwvaW1hZ2VzLzY1NjUwMDAzNzg=
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/2/9/7/pentax-papilio-ii-6-5x21-verrekijker-33906297.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5rbGVpbi5ubC9pbWFnZXMvNjU2NTAwMDM3OA==
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/8/1/3/pentax-papilio-ii-6-5x21-verrekijker-34960813.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5jYW1lcmFsYW5kLm5sL2dldGltYWdlLmFzaHg/aW1hZ2VpZD1mZTZjMjZlZC00OTJlLTQyYTctYWU5Mi1mNmZhZDljNzg0OGQ=
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/3/4/pentax-papilio-ii-6-5x21-35595534.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/3/5/pentax-papilio-ii-6-5x21-35595535.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/3/6/pentax-papilio-ii-6-5x21-35595536.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/3/7/pentax-papilio-ii-6-5x21-35595537.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/3/8/pentax-papilio-ii-6-5x21-35595538.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/2/9/5/pentax-papilio-ii-6-5x21-verrekijker-33906295.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5jYW1lcmEubmwvaW1hZ2VzLzY1NjUwMDAzNzg=
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/2/9/7/pentax-papilio-ii-6-5x21-verrekijker-33906297.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5rbGVpbi5ubC9pbWFnZXMvNjU2NTAwMDM3OA==
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/8/1/3/pentax-papilio-ii-6-5x21-verrekijker-34960813.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5jYW1lcmFsYW5kLm5sL2dldGltYWdlLmFzaHg/aW1hZ2VpZD1mZTZjMjZlZC00OTJlLTQyYTctYWU5Mi1mNmZhZDljNzg0OGQ=
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/3/4/pentax-papilio-ii-6-5x21-35595534.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS81LzMvNC9wZW50YXgtcGFwaWxpby1paS02LTV4MjEtMzU1OTU1MzQuanBn
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/3/5/pentax-papilio-ii-6-5x21-35595535.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS81LzMvNS9wZW50YXgtcGFwaWxpby1paS02LTV4MjEtMzU1OTU1MzUuanBn
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/3/6/pentax-papilio-ii-6-5x21-35595536.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS81LzMvNi9wZW50YXgtcGFwaWxpby1paS02LTV4MjEtMzU1OTU1MzYuanBn
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/3/7/pentax-papilio-ii-6-5x21-35595537.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS81LzMvNy9wZW50YXgtcGFwaWxpby1paS02LTV4MjEtMzU1OTU1MzcuanBn
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/3/8/pentax-papilio-ii-6-5x21-35595538.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS81LzMvOC9wZW50YXgtcGFwaWxpby1paS02LTV4MjEtMzU1OTU1MzguanBn
  Pentax PAPILIO II 6.5x21 Verrekijker (8)
  Pentax PAPILIO II 6.5x21 Verrekijker
  Fotodevakman.nl Fotodevakman.nl
  9.162067455345063 (14)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.55/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  179, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Fotodevakman.nl Fotodevakman.nl
  9.162067455345063 (14)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.55/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  179, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Cameraland Alkmaar Cameraland Alkmaar
  179, 4.7240334, 52.63246530000001 LOW
  6
 • Celestron Outland 8x42 Roof
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/1/2/7/celestron-outland-8x42-roof-18925127.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/3/3/3/celestron-outland-8x42-roof-20937333.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/1/2/7/celestron-outland-8x42-roof-18925127.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS8xLzIvNy9jZWxlc3Ryb24tb3V0bGFuZC04eDQyLXJvb2YtMTg5MjUxMjcuanBn
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/3/3/3/celestron-outland-8x42-roof-20937333.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy8zLzMvMy9jZWxlc3Ryb24tb3V0bGFuZC04eDQyLXJvb2YtMjA5MzczMzMuanBn
  Celestron Outland 8x42 Roof (7)
  Celestron Outland 8x42 Roof
  Bol.com Bol.com
  8.352484208647718 (678)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.55/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  139, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Bol.com Bol.com
  8.352484208647718 (678)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.55/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  139, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  1
 • Carl Zeiss VICTORY SF 10x42
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/7/6/9/carl-zeiss-victory-sf-10x42-52089769.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/7/7/0/carl-zeiss-victory-sf-10x42-52089770.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/7/6/9/carl-zeiss-victory-sf-10x42-52089769.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS83LzYvOS9jYXJsLXplaXNzLXZpY3Rvcnktc2YtMTB4NDItNTIwODk3NjkuanBn
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/7/7/0/carl-zeiss-victory-sf-10x42-52089770.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS83LzcvMC9jYXJsLXplaXNzLXZpY3Rvcnktc2YtMTB4NDItNTIwODk3NzAuanBn
  Carl Zeiss VICTORY SF 10x42 (7)
  Carl Zeiss VICTORY SF 10x42
  CameraNU.nl CameraNU.nl
  7.2 (1)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.55/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  2199, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  CameraNU.nl CameraNU.nl
  7.2 (1)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.55/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  2199, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  1
 • Bresser Optics Condor 8x42 Verrekijker
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/8/3/4/noname-condor-8x42-jumelles-32746834.jpg?m=aHR0cDovL2JyYWluLnBhbi5lLW1lcmNoYW50LmNvbS8xLzkvMDYwMTY5OTEvbF8wNjAxNjk5MS5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/9/0/5/noname-condor-8x42-jumelles-33777905.jpg?m=aHR0cHM6Ly9pbWFnZS5jb29sYmx1ZS5pby9wcm9kdWN0cy8zNjI5OTM/d2lkdGg9ODAwJmhlaWdodD04MDA=
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/9/5/2/bresser-optics-condor-8x42-45262952.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/9/5/3/bresser-optics-condor-8x42-45262953.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/9/5/4/bresser-optics-condor-8x42-45262954.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/9/5/5/bresser-optics-condor-8x42-45262955.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/9/0/4/noname-condor-8x42-jumelles-33777904.jpg?m=aHR0cDovL3Mucy1ib2wuY29tL2ltZ2Jhc2UwL2ltYWdlYmFzZS9yZWd1bGFyL0ZDLzkvNS82LzcvOTAwMDAwMDAxMjM4NzY1OS5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/8/3/4/noname-condor-8x42-jumelles-32746834.jpg?m=aHR0cDovL2JyYWluLnBhbi5lLW1lcmNoYW50LmNvbS8xLzkvMDYwMTY5OTEvbF8wNjAxNjk5MS5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/9/0/5/noname-condor-8x42-jumelles-33777905.jpg?m=aHR0cHM6Ly9pbWFnZS5jb29sYmx1ZS5pby9wcm9kdWN0cy8zNjI5OTM/d2lkdGg9ODAwJmhlaWdodD04MDA=
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/9/5/2/bresser-optics-condor-8x42-45262952.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi85LzUvMi9icmVzc2VyLW9wdGljcy1jb25kb3ItOHg0Mi00NTI2Mjk1Mi5qcGc=
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/9/5/3/bresser-optics-condor-8x42-45262953.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi85LzUvMy9icmVzc2VyLW9wdGljcy1jb25kb3ItOHg0Mi00NTI2Mjk1My5qcGc=
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/9/5/4/bresser-optics-condor-8x42-45262954.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi85LzUvNC9icmVzc2VyLW9wdGljcy1jb25kb3ItOHg0Mi00NTI2Mjk1NC5qcGc=
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/9/5/5/bresser-optics-condor-8x42-45262955.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi85LzUvNS9icmVzc2VyLW9wdGljcy1jb25kb3ItOHg0Mi00NTI2Mjk1NS5qcGc=
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/9/0/4/noname-condor-8x42-jumelles-33777904.jpg?m=aHR0cDovL3Mucy1ib2wuY29tL2ltZ2Jhc2UwL2ltYWdlYmFzZS9yZWd1bGFyL0ZDLzkvNS82LzcvOTAwMDAwMDAxMjM4NzY1OS5qcGc=
  Bresser Optics Condor 8x42 Verrekijker (6)
  Bresser Optics Condor 8x42 Verrekijker
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.019845455652131 (819)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.55/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  162, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.019845455652131 (819)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.55/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  162, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.55/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  162, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  6
 • Bresser Optics 18-66860 verrekijker
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/7/2/4/bresser-optics-18-66860-18563724.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/7/2/4/bresser-optics-18-66860-18563724.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy83LzIvNC9icmVzc2VyLW9wdGljcy0xOC02Njg2MC0xODU2MzcyNC5qcGc=
  Bresser Optics 18-66860 verrekijker (6)
  Bresser Optics 18-66860 verrekijker
  Neboweb.nl Neboweb.nl
  8.488232986170086 (19)
  85.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Neboweb.nl Neboweb.nl
  8.488232986170086 (19)
  85.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  2
 • Swarovski EL Range 10X42 groen
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/2/7/6/swarovski-el-10-x-42-16252276.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/7/6/3/swarovski-el-10-x-42-17243763.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/4/4/swarovski-el-range-10x42-green--29049844.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/8/3/8/swarovski-el-10-x-42-16130838.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/4/4/2/swarovski-el-10-x-42-16246442.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/2/7/6/swarovski-el-10-x-42-16252276.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi8yLzcvNi9zd2Fyb3Zza2ktZWwtMTAteC00Mi0xNjI1MjI3Ni5qcGc=
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/7/6/3/swarovski-el-10-x-42-17243763.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy83LzYvMy9zd2Fyb3Zza2ktZWwtMTAteC00Mi0xNzI0Mzc2My5qcGc=
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/4/4/swarovski-el-range-10x42-green--29049844.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS84LzQvNC9zd2Fyb3Zza2ktZWwtcmFuZ2UtMTB4NDItZ3JlZW4tLTI5MDQ5ODQ0LmpwZw==
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/8/3/8/swarovski-el-10-x-42-16130838.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC84LzMvOC9zd2Fyb3Zza2ktZWwtMTAteC00Mi0xNjEzMDgzOC5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/4/4/2/swarovski-el-10-x-42-16246442.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi80LzQvMi9zd2Fyb3Zza2ktZWwtMTAteC00Mi0xNjI0NjQ0Mi5qcGc=
  Swarovski EL Range 10X42 groen (6)
  Swarovski EL Range 10X42 groen
  CameraNU.nl CameraNU.nl
  7.2 (1)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.55/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  2449, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  CameraNU.nl CameraNU.nl
  7.2 (1)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.55/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  2449, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  1
  good_buy
 • Steiner Safari UltraSharp 8x30 CF
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/2/4/4/steiner-safari-8x30-18614244.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/6/7/steiner-safari-ultrasharp-8x30-cf-47274467.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/6/8/steiner-safari-ultrasharp-8x30-cf-47274468.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/2/4/4/steiner-safari-8x30-18614244.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC8yLzQvNC9zdGVpbmVyLXNhZmFyaS04eDMwLTE4NjE0MjQ0LmpwZw==
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/6/7/steiner-safari-ultrasharp-8x30-cf-47274467.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC80LzYvNy9zdGVpbmVyLXNhZmFyaS11bHRyYXNoYXJwLTh4MzAtY2YtNDcyNzQ0NjcuanBn
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/6/8/steiner-safari-ultrasharp-8x30-cf-47274468.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC80LzYvOC9zdGVpbmVyLXNhZmFyaS11bHRyYXNoYXJwLTh4MzAtY2YtNDcyNzQ0NjguanBn
  Steiner Safari UltraSharp 8x30 CF (6)
  Steiner Safari UltraSharp 8x30 CF
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.019845455652131 (819)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.55/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  179, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.019845455652131 (819)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.55/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  179, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.55/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  179, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  10
 • Bushnell 10 X 42 Legend
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/7/9/8/bushnell-10-x-42-legend-17403798.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/6/5/9/bushnell-10-x-42-legend-17404659.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/7/9/8/bushnell-10-x-42-legend-17403798.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy83LzkvOC9idXNobmVsbC0xMC14LTQyLWxlZ2VuZC0xNzQwMzc5OC5qcGc=
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/6/5/9/bushnell-10-x-42-legend-17404659.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC82LzUvOS9idXNobmVsbC0xMC14LTQyLWxlZ2VuZC0xNzQwNDY1OS5qcGc=
  Bushnell 10 X 42 Legend (6)
  Bushnell 10 X 42 Legend
  Bol.com Bol.com
  8.352484208647718 (678)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.55/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  232.34, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Bol.com Bol.com
  8.352484208647718 (678)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.55/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  232.34, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  2
 • Bushnell Natureview 8x 32mm
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/5/8/6/bushnell-natureview-8x-32mm-23450586.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/5/8/6/bushnell-natureview-8x-32mm-23450586.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC81LzgvNi9idXNobmVsbC1uYXR1cmV2aWV3LTh4LTMybW0tMjM0NTA1ODYuanBn
  Bushnell Natureview 8x 32mm (6)
  Bushnell Natureview 8x 32mm
  Cameraland.nl Cameraland.nl
  8.536710718319233 (14)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.55/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  159, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Cameraland.nl Cameraland.nl
  8.536710718319233 (14)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.55/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  159, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Cameraland Alkmaar Cameraland Alkmaar
  159, 4.7240334, 52.63246530000001 LOW
  5
 • Olympus 10x50 DPS-I
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/3/4/olympus-10x50-dps-i-4950934.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/2/2/6/olympus-10x50-dps-i-17825226.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/3/4/2/olympus-10x50-dps-i-17865342.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/6/4/7/olympus-10x50-dps-i-18518647.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/5/2/7/olympus-10x50-dps-i-24640527.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/3/4/olympus-10x50-dps-i-4950934.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC85LzMvNC9vbHltcHVzLTEweDUwLWRwcy1pLTQ5NTA5MzQuanBn
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/2/2/6/olympus-10x50-dps-i-17825226.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS8yLzIvNi9vbHltcHVzLTEweDUwLWRwcy1pLTE3ODI1MjI2LmpwZw==
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/3/4/2/olympus-10x50-dps-i-17865342.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS8zLzQvMi9vbHltcHVzLTEweDUwLWRwcy1pLTE3ODY1MzQyLmpwZw==
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/6/4/7/olympus-10x50-dps-i-18518647.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC82LzQvNy9vbHltcHVzLTEweDUwLWRwcy1pLTE4NTE4NjQ3LmpwZw==
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/5/2/7/olympus-10x50-dps-i-24640527.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC81LzIvNy9vbHltcHVzLTEweDUwLWRwcy1pLTI0NjQwNTI3LmpwZw==
  Olympus 10x50 DPS-I (6)
  Olympus 10x50 DPS-I
  CameraNU.nl CameraNU.nl
  7.2 (1)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.55/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  67.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  CameraNU.nl CameraNU.nl
  7.2 (1)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.55/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  67.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.55/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  74.99, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  10
 • Nikon Aculon A211 10-22x50
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/6/1/5/nikon-aculon-a211-10-22x50-20429615.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/6/4/9/nikon-aculon-a211-10-22x50-24808649.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/6/1/5/nikon-aculon-a211-10-22x50-20429615.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS82LzEvNS9uaWtvbi1hY3Vsb24tYTIxMS0xMC0yMng1MC0yMDQyOTYxNS5qcGc=
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/6/4/9/nikon-aculon-a211-10-22x50-24808649.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC82LzQvOS9uaWtvbi1hY3Vsb24tYTIxMS0xMC0yMng1MC0yNDgwODY0OS5qcGc=
  Nikon Aculon A211 10-22x50 (6)
  Nikon Aculon A211 10-22x50
  CameraNU.nl CameraNU.nl
  7.2 (1)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.55/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  129, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  CameraNU.nl CameraNU.nl
  7.2 (1)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.55/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  129, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Foto de Vakman Uden Foto de Vakman Uden
  189, 5.6133143, 51.65772339999999 LOW
  6
 • Pentax 8x36 DCF NV
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/3/6/0/pentax-8x36-dcf-nv-18552360.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/3/6/0/pentax-8x36-dcf-nv-18552360.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi8zLzYvMC9wZW50YXgtOHgzNi1kY2YtbnYtMTg1NTIzNjAuanBn
  Pentax 8x36 DCF NV (5)
  Pentax 8x36 DCF NV
  City Foto Eindhoven City Foto Eindhoven
  299, 5.4837409, 51.4348858 LOW
  City Foto Eindhoven City Foto Eindhoven
  299, 5.4837409, 51.4348858 LOW
  1
 • Bushnell Legend Ultra HD
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/5/0/2/bushnell-legend-ultra-hd-18639502.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/9/1/8/bushnell-legend-ultra-hd-18649918.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/2/6/8/bushnell-legend-ultra-hd-24723268.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/7/9/bushnell-legend-ultra-hd-25161979.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/8/0/bushnell-legend-ultra-hd-25161980.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/5/0/2/bushnell-legend-ultra-hd-18639502.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS81LzAvMi9idXNobmVsbC1sZWdlbmQtdWx0cmEtaGQtMTg2Mzk1MDIuanBn
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/9/1/8/bushnell-legend-ultra-hd-18649918.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS85LzEvOC9idXNobmVsbC1sZWdlbmQtdWx0cmEtaGQtMTg2NDk5MTguanBn
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/2/6/8/bushnell-legend-ultra-hd-24723268.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy8yLzYvOC9idXNobmVsbC1sZWdlbmQtdWx0cmEtaGQtMjQ3MjMyNjguanBn
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/7/9/bushnell-legend-ultra-hd-25161979.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS85LzcvOS9idXNobmVsbC1sZWdlbmQtdWx0cmEtaGQtMjUxNjE5NzkuanBn
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/8/0/bushnell-legend-ultra-hd-25161980.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS85LzgvMC9idXNobmVsbC1sZWdlbmQtdWx0cmEtaGQtMjUxNjE5ODAuanBn
  Bushnell Legend Ultra HD (5)
  7.25 (1)
  Bushnell Legend Ultra HD
  CameraNU.nl CameraNU.nl
  7.2 (1)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.55/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  349, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  CameraNU.nl CameraNU.nl
  7.2 (1)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.55/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  349, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  1
 • Bushnell 10X25 Powerview Zwart
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/9/3/7/bushnell-10-x-25-powerview-17425937.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/4/1/4/bushnell-10-x-25-powerview-20925414.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/9/3/7/bushnell-10-x-25-powerview-17425937.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS85LzMvNy9idXNobmVsbC0xMC14LTI1LXBvd2Vydmlldy0xNzQyNTkzNy5qcGc=
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/4/1/4/bushnell-10-x-25-powerview-20925414.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS80LzEvNC9idXNobmVsbC0xMC14LTI1LXBvd2Vydmlldy0yMDkyNTQxNC5qcGc=
  Bushnell 10X25 Powerview Zwart (5)
  Bushnell 10X25 Powerview Zwart
  CameraNU.nl CameraNU.nl
  7.2 (1)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.55/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  26.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  CameraNU.nl CameraNU.nl
  7.2 (1)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.55/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  26.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  1
 • Carson JD-822 verrekijker
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/3/8/5/carson-jd-822-18097385.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/2/9/2/carson-jd-822-20859292.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/3/8/5/carson-jd-822-18097385.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy8zLzgvNS9jYXJzb24tamQtODIyLTE4MDk3Mzg1LmpwZw==
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/2/9/2/carson-jd-822-20859292.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS8yLzkvMi9jYXJzb24tamQtODIyLTIwODU5MjkyLmpwZw==
  Carson JD-822 verrekijker (4)
  Carson JD-822 verrekijker
  Neboweb.nl Neboweb.nl
  8.488232986170086 (19)
  31.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Neboweb.nl Neboweb.nl
  8.488232986170086 (19)
  31.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  1
 • Nikon Aculon A211 10x50
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/6/1/2/nikon-aculon-a211-10x50-20429612.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/6/4/4/nikon-aculon-a211-10x50-24808644.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/6/1/2/nikon-aculon-a211-10x50-20429612.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS82LzEvMi9uaWtvbi1hY3Vsb24tYTIxMS0xMHg1MC0yMDQyOTYxMi5qcGc=
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/6/4/4/nikon-aculon-a211-10x50-24808644.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC82LzQvNC9uaWtvbi1hY3Vsb24tYTIxMS0xMHg1MC0yNDgwODY0NC5qcGc=
  Nikon Aculon A211 10x50 (4)
  Nikon Aculon A211 10x50
  CameraNU.nl CameraNU.nl
  7.2 (1)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.55/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  89, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  CameraNU.nl CameraNU.nl
  7.2 (1)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.55/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  89, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  4
 • Bushnell Nachtkijker Equinox Z, 3 x 30 260130 EQUINOX Z 3X30
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/0/8/3/bushnell-nachtkijker-equinox-z-3-x-30-260130-equinox-z-3x30-31416083.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5jb25yYWQubmwvbWVkaWFzL2dsb2JhbC9jZS81MDAwXzU5OTkvNTcwMC81NzQwLzU3NDkvMTE4MTUyOV9SQl8wMF9GQi5FUFNfMjUwLmpwZw==
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/2/4/8/bushnell-nachtkijker-equinox-z-3-x-30-260130-equinox-z-3x30-32400248.jpg?m=aHR0cDovL2RpNjIuc2hvcHBpbmcuY29tL2ltYWdlcy9kaS83Mi81MS82OC81Nzc2NDM1ZjQ3NmU2MjRhMzEyZDMwNTE1OTc1NDUzMTRkNjc1MS01MDB4NTAwLTAtMC5qcGc=
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/2/4/7/bushnell-nachtkijker-equinox-z-3-x-30-260130-equinox-z-3x30-33588247.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYy5mbmFjLXN0YXRpYy5jb20vbXVsdGltZWRpYS9JbWFnZXMvRlIvTUMvM2UvMzUvODAvMjUxNzk0NTQvMTUwNy0xLmpwZw==
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/0/4/5/bushnell-equinox-z-35594045.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/0/4/6/bushnell-equinox-z-35594046.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/0/8/3/bushnell-nachtkijker-equinox-z-3-x-30-260130-equinox-z-3x30-31416083.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5jb25yYWQubmwvbWVkaWFzL2dsb2JhbC9jZS81MDAwXzU5OTkvNTcwMC81NzQwLzU3NDkvMTE4MTUyOV9SQl8wMF9GQi5FUFNfMjUwLmpwZw==
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/2/4/8/bushnell-nachtkijker-equinox-z-3-x-30-260130-equinox-z-3x30-32400248.jpg?m=aHR0cDovL2RpNjIuc2hvcHBpbmcuY29tL2ltYWdlcy9kaS83Mi81MS82OC81Nzc2NDM1ZjQ3NmU2MjRhMzEyZDMwNTE1OTc1NDUzMTRkNjc1MS01MDB4NTAwLTAtMC5qcGc=
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/2/4/7/bushnell-nachtkijker-equinox-z-3-x-30-260130-equinox-z-3x30-33588247.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYy5mbmFjLXN0YXRpYy5jb20vbXVsdGltZWRpYS9JbWFnZXMvRlIvTUMvM2UvMzUvODAvMjUxNzk0NTQvMTUwNy0xLmpwZw==
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/0/4/5/bushnell-equinox-z-35594045.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC8wLzQvNS9idXNobmVsbC1lcXVpbm94LXotMzU1OTQwNDUuanBn
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/0/4/6/bushnell-equinox-z-35594046.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC8wLzQvNi9idXNobmVsbC1lcXVpbm94LXotMzU1OTQwNDYuanBn
  Bushnell Nachtkijker Equinox Z, 3 x 30 260130 EQUINOX Z 3X30 (4)
  Bushnell Nachtkijker Equinox Z, 3 x 30 260130 EQUINOX Z 3X30
  City Foto Eindhoven City Foto Eindhoven
  319, 5.4837409, 51.4348858 LOW
  City Foto Eindhoven City Foto Eindhoven
  319, 5.4837409, 51.4348858 LOW
  1
 • Vortex Optics Viper HD 8x42
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/4/9/4/vortex-optics-viper-hd-8x42-23733494.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/4/9/5/vortex-optics-viper-hd-8x42-23733495.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/4/9/6/vortex-optics-viper-hd-8x42-23733496.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/4/9/7/vortex-optics-viper-hd-8x42-23733497.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/4/9/4/vortex-optics-viper-hd-8x42-23733494.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy80LzkvNC92b3J0ZXgtb3B0aWNzLXZpcGVyLWhkLTh4NDItMjM3MzM0OTQuanBn
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/4/9/5/vortex-optics-viper-hd-8x42-23733495.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy80LzkvNS92b3J0ZXgtb3B0aWNzLXZpcGVyLWhkLTh4NDItMjM3MzM0OTUuanBn
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/4/9/6/vortex-optics-viper-hd-8x42-23733496.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy80LzkvNi92b3J0ZXgtb3B0aWNzLXZpcGVyLWhkLTh4NDItMjM3MzM0OTYuanBn
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/4/9/7/vortex-optics-viper-hd-8x42-23733497.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy80LzkvNy92b3J0ZXgtb3B0aWNzLXZpcGVyLWhkLTh4NDItMjM3MzM0OTcuanBn
  Vortex Optics Viper HD 8x42 (4)
  Vortex Optics Viper HD 8x42
  Cameraland.nl Cameraland.nl
  8.536710718319233 (14)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.55/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  529, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Cameraland.nl Cameraland.nl
  8.536710718319233 (14)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.55/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  529, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Cameraland Alkmaar Cameraland Alkmaar
  529, 4.7240334, 52.63246530000001 LOW
  2
 • Bresser Optics 11-11025 verrekijker
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/7/3/2/bresser-optics-11-11025-18563732.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/9/1/0/bresser-optics-11-11025-binocular-22168910.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/9/1/1/bresser-optics-11-11025-binocular-22168911.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/9/1/2/bresser-optics-11-11025-binocular-22168912.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/7/3/2/bresser-optics-11-11025-18563732.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy83LzMvMi9icmVzc2VyLW9wdGljcy0xMS0xMTAyNS0xODU2MzczMi5qcGc=
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/9/1/0/bresser-optics-11-11025-binocular-22168910.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC85LzEvMC9icmVzc2VyLW9wdGljcy0xMS0xMTAyNS1iaW5vY3VsYXItMjIxNjg5MTAuanBn
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/9/1/1/bresser-optics-11-11025-binocular-22168911.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC85LzEvMS9icmVzc2VyLW9wdGljcy0xMS0xMTAyNS1iaW5vY3VsYXItMjIxNjg5MTEuanBn
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/9/1/2/bresser-optics-11-11025-binocular-22168912.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC85LzEvMi9icmVzc2VyLW9wdGljcy0xMS0xMTAyNS1iaW5vY3VsYXItMjIxNjg5MTIuanBn
  Bresser Optics 11-11025 verrekijker (4)
  Bresser Optics 11-11025 verrekijker
  Neboweb.nl Neboweb.nl
  8.488232986170086 (19)
  18.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Neboweb.nl Neboweb.nl
  8.488232986170086 (19)
  18.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.55/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  33.98, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  8
  good_buy
2 18
 • Merk (brand):
 • Prijs (price):
  • Budget: minder dan €100 (budget)
  • Lage prijs: €100 - €150 (low)
  • Gemiddelde prijs: €150 - €300 (medium)
  • High-end: meer dan €300 (high)
 • Gewicht (gewicht):
  • Extra licht: minder dan 250 gram (extra_light)
  • Licht: 250-600 gram (low)
  • Gemiddeld: meer dan 600 (medium)
  • < 255 g (gewicht_260)
  • 255 g - 550 g (gewicht_260_550)
  • 550 g - 765 g (gewicht_550_770)
  • ≥ 765 g (gewicht_770)
 • Kleur (kleur):
  • Blauw (blauw)
  • Bruin (bruin)
  • Camouflage (camouflage)
  • Geel (geel)
  • Goud (goud)
  • Grijs (grijs)
  • Groen (groen)
  • Khaki (khaki)
  • Magenta (magenta)
  • Multi (multi)
  • Navy (navy)
  • Oranje (oranje)
  • Rood (rood)
  • Roze (roze)
  • Wit (wit)
  • Zand (zand)
  • Zilver (zilver)
  • Zwart (zwart)
 • Lensdiameter (diameter_lens):
  • < 25 mm (diameter_lens_25)
  • 25 mm - 40 mm (diameter_lens_25_40)
  • 40 mm - 42 mm (diameter_lens_40_42)
  • ≥ 42 mm (diameter_lens_42)
 • Vergroting (vergroting):
  • < 8 (vergroting_8)
  • 8 - 10 (vergroting_8_10)
  • ≥ 10 (vergroting_10)
 • Kleinste focusafstand (kleinste_focusafstand):
  • < 2.4 meter (kleinste_focusafstand_2.4)
  • 2.4 meter - 3 meter (kleinste_focusafstand_2.4_3)
  • 3 meter - 5 meter (kleinste_focusafstand_3_5)
  • ≥ 5 meter (kleinste_focusafstand_5)
 • Gezichtsveld (gezichtsveld):
  • < 48 ° (gezichtsveld_48)
  • 48 ° - 53 ° (gezichtsveld_48_53)
  • 53 ° - 59 ° (gezichtsveld_53_59)
  • ≥ 59 ° (gezichtsveld_59)
 • Prismatype (prismatype):
  • BaK-4 (bak_4)
  • BaK-4 Porro (bak_4_porro)
  • BK-7 (bk_7)
  • BK-7 Porro (bk_7_porro)
  • Dak (dak)
  • Porro Porro verrekijker (porro)
  • Porro II (porro_ii)
  • Schmidt-Pechan (schmidt_pechan)
 • Waterdicht (waterdicht):
  • Ja (ja)
  • Nee (nee)
 • Helderheid (helderheid):
  • < 9 cd/m² (helderheid_9)
  • 9 cd/m² - 18 cd/m² (helderheid_9_18)
  • 18 cd/m² - 25 cd/m² (helderheid_18_25)
  • ≥ 25 cd/m² (helderheid_25)
 • Exit pupilgrootte (exit_pupil):
  • < 2.8 mm (exit_pupil_2.8)
  • 2.8 mm - 4.2 mm (exit_pupil_2.8_4.2)
  • 4.2 mm - 5 mm (exit_pupil_4.2_5)
  • ≥ 5 mm (exit_pupil_5)
 • Oogafstand (oogafstand):
  • < 13 mm (oogafstand_13)
  • 13 mm - 16 mm (oogafstand_13_16)
  • 16 mm - 18 mm (oogafstand_16_18)
  • ≥ 18 mm (oogafstand_18)
 • Varianten (group):
  • Bushnell Excursion (bushnell_excursion)
  • Bushnell Legend Ultra HD (bushnell_legend_ultra_hd)
  • Bushnell Natureview (bushnell_natureview)
  • Bushnell Powerview (bushnell_powerview)
  • Nikon Aculon A30 10x25 (nikon_aculon_a30_10x25)
  • Nikon Aculon A30 8x25 (nikon_aculon_a30_8x25)
  • Nikon Aculon T01 10x21 (nikon_aculon_t01_10x21)
  • Nikon Aculon T01 8x21 (nikon_aculon_t01_8x21)
  • Nikon Aculon T51 10x24 (nikon_aculon_t51_10x24)
  • Nikon Aculon T51 8x24 (nikon_aculon_t51_8x24)
  • Olympus 8x21 RC II (olympus_8x21_rc_ii)
  • Swarovski EL Range 10X42 (swarovski_el_range_10x42)
 • Winkelen in plaats (physical_location):
  • Alkmaar (alkmaar)
  • Almere (almere)
  • Amersfoort (amersfoort)
  • Amsterdam (amsterdam)
  • Amsterdam Zuid-Oost (amsterdam_zuid_oost)
  • Apeldoorn (apeldoorn)
  • Arnhem (arnhem)
  • Best (best)
  • Eindhoven (eindhoven)
  • Groningen (groningen)
  • Heerenveen (heerenveen)
  • Hoofddorp (hoofddorp)
  • Kerkrade (kerkrade)
  • Leeuwarden (leeuwarden)
  • Middelburg (middelburg)
  • Nijmegen (nijmegen)
  • Oss (oss)
  • Roermond (roermond)
  • Roosendaal (roosendaal)
  • Rotterdam (rotterdam)
  • Stadskanaal (stadskanaal)
  • Uden (uden)
  • Utrecht (utrecht)
  • Veenendaal (veenendaal)
  • Venlo (venlo)
  • Waalwijk (waalwijk)
  • Wijchen (wijchen)
  • Winterswijk (winterswijk)
  • Zeist (zeist)
 • Productgroepen (siblingcategory):
 • teamvergelijk@vergelijk.nl