x
x
Je zoekt nu binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (verwijderen)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
Zoek naar producten... Zoek naar een product binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Zoek naar producten... Zoek... Zoek naar producten... {}
× Categorieën
 • Algemene informatie

  Een vast toestel in de huiskamer is bij veel mensen al jaren standaard. Ondanks dat bijna alle Nederlanders tegenwoordig een mobieltje hebben, groeien de technieken van de huistelefoons nog steeds. Zo is sms'en bij een aantal providers bijvoorbeeld ook mogelijk. Jij bent op zoek naar een vaste telefoon en kunt wel wat hulp gebruiken. Hieronder de belangrijkste dingen waar je op kunt letten bij het kopen van een telefoon.Vergelijk hier vaste telefoons!

  Aanbieders van huistelefoonsets zijn: Aeg, Cisco, Fysic, KPN, Motorola, Panasonic, Philips, Profoon, Siemens, Tiptel en Topcom.

  Bekijk en vergelijk dan hier thuistelefoons en vind de beste koop!

  Eigenschappen thuistelefoons:

  • Draadgebonden vs draadloos: draad of draadloos maakt geen verschil in spraak- en verbindingskwaliteit of in de meeste andere snufjes, maar draadloze toestellen geven natuurlijk wel een grotere bewegingsvrijheid en hebben een aantal extra mogelijkheden.
  • Bereik vaste telefoon: de maximaal mogelijke afstand tussen handsets en basisstation is afhankelijk van het bereik.
  • Handsets: bij elk type basisstation zijn bijbehorende typen handsets aan te schaffen.  Je kunt eventueel achteraf nog extra losse handsets aanschaffen tot aan het maximale aantal handsets per basisstation. Let er wel op dat handset en basisstation compatibel zijn en dat losse handsets niet werken zonder aansluiting op een bijpassend basisstation. Het is dus zinloos alleen een losse handset te kopen.
  • Antwoordapparaat
  • Intern telefoonboek

  Vergelijk hier vaste telefoons!Functies thuistelefoons

  • Intern doorschakelen: met meerdere handsets kun je gebruik maken van de mogelijkheid intern door te schakelen. Met deze functie kunnen de handsets vaak als walkietalkies functioneren en het mooie is dat interne gesprekken gratis zijn.
  • Babyfoonfunctie: een voortzetting op deze functie is om de draadloze telefoon als babyfoon te gebruiken. Als dit ondersteund wordt, geeft een in de kinderkamer achtergelaten handset alle geluiden door naar een intern óf extern telefoonnummer. Op het moment dat de baby begint te huilen, word je dus gebeld. Het mooie van het opgeven van een extern nummer is dat je jouw mobiele telefoonnummer op kunt geven, waardoor je met een gerust hart even de deur uit kan.
  • Sms of MMS: met sommige toestellen kan je sms'en, of zelfs MMS'jes (multi media messages) of e-mail versturen.
  • Handfree: met een handfree functie waarbij je de beller op de speaker kunt zetten, eventueel gecombineerd met voice-dialing.
  • Voice-dialing: het draaien van nummers op gesproken commando.
  • Nummerherhaling en sneltoetsen: met deze functies kun je met een druk op de knop personen bellen die je vaak belt.

  Nummerweergave
  Nummerherkenning, bijvoorbeeld, waarbij je de naam te zien krijgt van de beller voor je opneemt, kan heel handig zijn om belangrijke telefoontjes eruit te pikken en minder gewenste bellers te vermijden. Je moet wel weten dat er in Nederland momenteel twee soorten nummerweergavesystemen in omloop zijn:

  • DTMF en
  • FSK.

  KPN werkt met DTMF, terwijl kabelproviders vaak met FSK werken. De meeste telefoons zijn geschikt voor beide systemen, maar als je bijvoorbeeld een FSK-toestel en een abonnement bij KPN hebt, krijg je dus geen nummerweergave. Voordat je een toestel met allerlei extra functies koopt, is het dus raadzaam om bij jouw provider te informeren of deze alle extra mogelijkheden wel ondersteunt. Deze extra services zitten vaak niet in een standaard abonnement, daar zul je meer voor moeten betalen.

  Analoog of ISDNVergelijk hier alle vaste telefoons!
  Tenslotte kun je afhankelijk van de aansluiting kiezen uit een analoge telefoon of een ISDN-telefoon. ISDN-telefoons kunnen maximaal voordeel halen uit jouw ISDN-aansluiting doordat zij verschillende lijnen binnen een aansluiting kunnen herkennen. Hierdoor kan je bijvoorbeeld privé- en zakelijke lijnen makkelijk gescheiden houden door ze een eigen beltoon toe te kennen. Telefooncentrales van bedrijven werken tegenwoordig ook met VOIP (of Voice over IP). Dit is een nieuwe technologie die gebruik maakt van het Internet of een ander IP-netwerk. Kijk voor meer informatie bij de categorie VOIP.

  Voor meer informatie over de gebruikte begrippen kun je kijken bij de verklarende woordenlijst. Heb je nog vragen, kijk dan bij de veelgestelde vragen.

  Bekijk en vergelijk hier thuistelefoons en vind de beste koop!

 • Veelgestelde vragen

  Vergelijk hier vaste telefoons!Kan ik een draadloos toestel ook als gsm gebruiken?
  Kan ik de telefoon ook als babyfoon gebruiken?
  Zit nummerherkenning standaard op elk toestel?
  Wat is het verschil tussen analoog en ISDN?
  Kan ik meerdere toestellen op één lijn aansluiten?

  Bekijk en vergelijk hier thuistelefoons en vind de beste koop!

  Kan ik een draadloos toestel ook als gsm gebruiken?
  Een draadloze handset functioneert alleen als hij binnen het maximale bereik van het basisstation is. Om verder van huis te bellen heb je dus een gsm nodig. Ook qua tarief zijn draadloze telefoons gewoon vaste telefoons, d.w.z. dat bellen naar een mobiel duurder is dan wanneer je per mobiel belt. Wel hebben tegenwoordig steeds meer vaste telefoons functies die voornamelijk bekend zijn van de gsm zoals sms'en, MMS'en, e-mail of een ingebouwde camera.

  Kan ik de telefoon ook als babyfoon gebruiken?
  Als de vaste telefoon van je keuze de babyfoon- of ruimtebewakingsfunctie ondersteunt, kun je de telefoon inderdaad als babyfoon gebruiken. Je kunt dan een handset bij de baby plaatsen en een intern of extern (bijvoorbeeld mobiel) nummer ingeven. Op het moment dat de baby geluid produceert dat boven een bepaald niveau uitkomt, belt de handset vanzelf het opgegeven nummer. Superhandig!

  Zit nummerherkenning standaard op elk toestel?Vergelijk hier vaste telefoons!
  Nee. Of een toestel nummer herkenning biedt, staat aangegeven onder nummerherkenning (CLIP). Het overgrote deel van de toestellen ondersteunt deze functie wel. Je moet wel weten dat er in Nederland momenteel twee soorten nummerweergavesystemen in omloop zijn: DTMF en FSK. KPN werkt met DTMF, terwijl kabelproviders vaak met FSK werken. De meeste telefoons zijn geschikt voor beide systemen, maar als je bijvoorbeeld een FSK-toestel en een abonnement bij KPN hebt, krijg je dus geen nummerweergave. Voordat je een toestel koopt, is het dus raadzaam om bij je provider te informeren of deze de ondersteunde nummerherkenning wel aanbiedt.

  Wat is het verschil tussen analoog en ISDN?
  ISDN-toestellen kunnen maximaal voordeel halen uit de ISDN-aansluiting doordat zij verschillende lijnen binnen één aansluiting kunnen herkennen. Hierdoor kun je bijvoorbeeld privélijnen en zakelijke lijnen makkelijk gescheiden houden door ze een eigen beltoon toe te kennen.

  Kan ik meerdere toestellen op één lijn aansluiten?
  De meeste toestellen bieden de mogelijkheid extra handhelds aan te sluiten op het basisstation tot een bepaald maximum. Let er wel op dat alleen bijbehorende typen handhelds op een basisstation aangesloten kunnen worden. Raadpleeg hiervoor de site van de fabrikant.

  Bekijk en vergelijk hier thuistelefoons en vind de beste koop!

 • Verklarende woordenlijst

  Vergelijk hier vaste telefoons!Hieronder vind je een alfabetisch overzicht van de gebruikte begrippen over thuistelefoons.

  Bekijk en vergelijk dan hier thuistelefoons en vind de beste koop!

  Aansluiting
  Hier staat het type aansluiting weergegeven: ISDN of analoog. ISDN-toestellen kunnen maximaal voordeel halen uit de ISDN-aansluiting, doordat zij verschillende lijnen binnen één aansluiting kunnen herkennen. Hierdoor kun je bijvoorbeeld privélijnen en zakelijke lijnen makkelijk gescheiden houden door ze een eigen beltoon toe te kennen.

  Aansluiting headset
  Dit veld geeft aan of je een headset op de telefoon aan kunt sluiten en op deze manier 'handsfree' kunt bellen.

  Aantal belsignalen
  Geeft aan of de telefoon verschillende belsignalen kan laten horen. Behalve leuk voor de afwisseling en prettig voor de oren, is het handig om bijvoorbeeld je favoriete (of juist te vermijden) bellers hun eigen signaal te geven.

  Analoge aansluiting
  Met een analoge telefoonaansluiting kun je maximaal één gesprek tegelijk voeren. De inbelsnelheid van een modem op een analoge verbinding is maximaal 56 kilobit per seconde. In combinatie met een ADSL-abonnement kunnen hogere snelheden gehaald worden, afhankelijk van het ADSL-abonnement dat je bij je internetprovider hebt afgesloten.

  Antenne ingebouwd
  Dit veld geeft aan of de antenne van het toestel zichtbaar is of dat deze is weggewerkt in de behuizing. Of je kiest voor een ingebouwde of een uitgebouwde antenne hangt puur af van je cosmetische wensen. De kwaliteit en het bereik van ingebouwde antennes is gelijk aan die van uitgebouwde antennes.

  Antwoordmachine
  Als er in een toestel een antwoordmachine is ingebouwd, dan kunnen bellers berichten inspreken als je even niet in de buurt bent of even geen zin hebt om de telefoon op te nemen. Vaak bieden telecomaanbieders ook de mogelijkheid om een voice-mail op afstand te gebruiken. Jouw voice-mailberichten worden dan op afstand opgeslagen en je kunt deze dan afluisteren door een daarvoor bestemd telefoonnummer te bellen.

  Babyfoon
  Dit wordt ook wel ruimtebewaking genoemd. Je kunt een handset achterlaten in de kinderkamer die vervolgens alle geluidsignalen doorgeeft aan een ander toestel (intern of extern).

  Beltonen toevoegen
  Bij sommige toestellen kun je zelf(gemaakte) nieuwe beltonen invoeren.

  Bluetooth
  Geeft aan of de telefoon via een radiofrequentie in verbinding kan staan met andere apparaten binnen een afstand van 10-100 meter. Denk bijvoorbeeld aan bellen via een mobiele telefoon (van mobiel naar mobiel is goedkoper), het gebruik van een bluetooth headset of verbinding maken met jouw PDA of notebook.

  Conferentietelefoon
  Conferentietelefoons of vergadertelefoons zijn telefoons die garant staan voor een goede geluidskwaliteit. Sommige modellen hebben soms meerdere microfoons om dit geluid in een grotere ruimte te kunnen garanderen. De meeste conferentietelefoons hebben een ingebouwde ruisonderdrukking.

  DECT-technologie
  DECT staat voor Digital Enhanced Cordless Telecommunications en is een technologie die draadloze telefonie mogelijk maakt in en om het huis. Op een basisstation kunnen maximaal acht toestellen worden aangesloten. Encryptie maakt het afluisteren vrijwel onmogelijk. DECT kan alleen toegepast worden op spraakoverdracht en niet op data-overdracht.

  Draadgebonden telefoons
  Bij een draadgebonden telefoon is de hoorn door middel van een snoer met het toestel verbonden.

  Draadloze telefoons
  Draadloze telefoons voor gebruik binnenshuis bieden de mogelijkheid om in en rond het huis draadloos te kunnen telefoneren. De handset is dan meestal door middel van de DECT- of de bluetoothtechnologie met het basisstation verbonden. Het basisstation daarentegen moet wel met een telefoonkabel aan de vaste aansluiting worden gekoppeld.

  E-mail
  Dit veld geeft aan of de telefoon in staat is om e-mailtjes te versturen, zonder daartoe externe Java-applicaties te hoeven installeren.


  Handset
  De handset is de hoorn van de draadloze telefoon. Op de handset zijn alle functies geïnstalleerd die je normaal gesproken op het vaste toestel vindt. Zo kun je rechtsreeks op de handset het nummer intoetsen dat je wilt bellen.

  Handset locator Vergelijk hier vaste telefoons!
  Hiermee kun je vanuit het basisstation een geluidsignaal naar een handset sturen. Dit wordt ook wel 'paging' genoemd.

  Handsfree modus
  Dit veld geeft aan of de telefoon geschikt is om het spraakgeluid versterkt weer te geven via een speaker, zodat je de beller 'op de speaker' kunt zetten en je handen vrijhoudt.

  Huiscentrale
  Een huiscentrale is eigenlijk een kleine telefooncentrale.

  Intern doorverbinden
  Je kunt vanuit het basisstation gesprekken doorverbinden naar de handsets. Dit geeft vaak ook de mogelijkheid de handsets (gratis) als walkie-talkies te gebruiken.

  ISDN-aansluiting
  Een ISDN-aansluiting is een digitale aansluiting die gebruikt maakt van de normale telefoonaansluiting. In tegenstelling tot een analoge aansluiting kun je op een normale ISDN-aansluiting wel twee gesprekken tegelijk voeren. ISDN-2 biedt zelfs de mogelijkheid vier fax-, data- en of telefoonverbindingen tegelijkertijd te gebruiken. De verbinding bij ISDN wordt aanzienlijk sneller opgebouwd dan bij een analoge aansluiting, maar je hebt hier wel andere telefoonapparatuur voor nodig. Helaas is het niet mogelijk om een ADSL-verbinding met ISDN te combineren.

  Max. aantal handsets
  Het maximale aantal handsets dat op één basisstation kan worden aangesloten.

  MMS
  Met een zeer beperkt aantal vaste telefoons kun je ook MMS-berichten versturen (Multimedia Messaging Service). Deze toestellen beschikken dan ook over een ingebouwde camera. MMS zijn korte tekstberichten waar foto's, geluids- en videofragmenten aan toegevoegd kunnen worden.

  Nummerherhaling
  Dit veld geeft aan of het toestel over de mogelijkheid beschikt een aantal van de laatstgekozen nummers te onthouden, zodat je deze niet opnieuw hoeft in te toetsen.

  Nummerweergave CLIP
  Dit veld geeft aan of het toestel de inkomende bellers kan herkennen op basis van hun telefoonnummer en de naam van de beller op het scherm weergeeft. Er zijn verschillende systemen in omloop, zodat je goed moet letten op de compatibiliteit tussen het toestel en de provider.

  Oproepfilter
  Met een oproepfilter heb je de mogelijkheid bepaalde bellers of lijnen te blokkeren.

  Sms
  Via sms (Short Messaging Service) kun je met het vaste toestel berichtjes tot 160 tekens versturen naar gsm's of andere sms-ondersteunende vaste telefoons.

  Snelkiesfunctie
  Dit veld geeft aan of je nummers kunt voorprogrammeren onder toetsen. Zo kun je jouw partner bijvoorbeeld programmeren onder het cijfer 2, waarna je alleen voor 1 seconde de 2 ingedrukt hoeft te houden zodat de telefoon de verbinding gaat maken.

  Speakerfunctie
  Deze functie maakt het mogelijk het gesprek op de speaker te zetten. Je hoeft de hoorn dan niet vast te houden, waardoor je beide handen vrij hebt.

  Systeem
  Er zijn twee soorten nummerweergavesystemen in Nederland: DTMF en FSK. KPN werkt met DTMF, terwijl kabelproviders vaak met FSK werken. De meeste telefoons zijn geschikt voor beide systemen, maar als je bijvoorbeeld een FSK-toestel en een abonnement bij KPN hebt, krijg je dus geen nummerweergave.


  Technologie Vergelijk hier vaste telefoons!
  DECT (Digital Enhanced Cordless Telecommunications) is een communicatiestandaard voor de verbinding tussen handsets en basisstation van draadloze telefoons. DECT-toestellen zijn beter beveiligd tegen afluisteren en functioneren stabieler dan de ouderwetse analoge toestellen. GAP-technologie is een onderdeel van DECT dat zorg draagt voor de registratie van handsets en het daadwerkelijke opbellen. Idealiter kunnen GAP-compatibele handhelds en basisstations van verschillende makelij op een minimum niveau samen functioneren.

  Uitvoering
  Alle draadloze modellen bestaan uit een basisstation met een aantal handhelds die je door het hele huis kunt gebruiken. Bij elk type basisstation zijn bijpassende typen handhelds aan te schaffen. Dit veld geeft weer hoeveel handhelds er door de winkelier bijgeleverd worden, je kunt naar keuze achteraf nog extra losse handhelds aanschaffen.

  Voicedialing
  Geeft aan of de telefoon in staat is spraak te herkennen, om daarmee nummers te bellen. Zo hoef je geen nummer in te tikken als je handsfree wilt bellen.

  Voicemailmelder
  De voicemailmelder geeft aan of er een bericht op jouw voicemail is ingesproken. Je hoeft dan nooit meer onnodig je voicemail te bellen.

  Bekijk en vergelijk hier thuistelefoons en vind de beste koop!

Thuistelefoons 4.7 (20)
55
 • ouderentelefoon:
  • nee - 1
  • eco_mode:
   • ja - 1
   • capaciteit_telefoonboek:
    • capaciteit_telefoonboek_50 - 14
     • capaciteit_telefoonboek_50_100 - 21
      • capaciteit_telefoonboek_100_200 - 3
       • capaciteit_telefoonboek_200 - 1
       • max_bereik_buiten_:
        • max_bereik_buiten__20.0 - 0
         • max_bereik_buiten__50.0 - 0
          • max_bereik_buiten__200.0 - 0
           • max_bereik_buiten__220.0 - 0
            • max_bereik_buiten__300.0 - 10
            • aantal_handsets_inclusief:
             • 1 - 12
              • 2 - 8
               • 3 - 7
               • luidsprekertelefoon_handsfree_praten:
                • ja - 21
                 • nee - 8
                 • aantal_handsets_mogelijk:
                  • aantal_handsets_mogelijk_1.0 - 0
                   • aantal_handsets_mogelijk_2.0 - 1
                    • aantal_handsets_mogelijk_3.0 - 1
                     • aantal_handsets_mogelijk_4.0 - 6
                      • aantal_handsets_mogelijk_5.0 - 17
                       • aantal_handsets_mogelijk_6.0 - 0
                        • aantal_handsets_mogelijk_7.0 - 0
                         • aantal_handsets_mogelijk_8.0 - 0
                         • nummermelder:
                          • ja - 29
                           • nee - 6
                           • max_bereik_binnen_:
                            • max_bereik_binnen__10.0 - 0
                             • max_bereik_binnen__15.0 - 0
                              • max_bereik_binnen__20.0 - 0
                               • max_bereik_binnen__40.0 - 0
                                • max_bereik_binnen__50.0 - 9
                                 • max_bereik_binnen__300.0 - 0
                                 • price:
                                  • price_40 - 35
                                   • price_40_60 - 16
                                    • price_60_100 - 4
                                     • price_100 - 0
                                     • kleur:
                                      • zwart - 41
                                       • zilver - 17
                                        • aluminium - 1
                                         • grijs - 1
                                          • rood - 1
                                           • wit - 1
                                           • brand:
                                            • profoon - 48
                                             • fysic - 3
                                              • aeg - 1
                                               • doro - 1
                                                • hema - 1
                                                 • tiptel - 1
                                                 • soort:
                                                  • dect - 35
                                                   • analoog - 7
                                                   • group:
                                                   0 - 24
                                                   • Profoon PDX-7500 telefoon
                                                    • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/9/1/1/profoon-pdx-7500-17555911.jpg
                                                    • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/1/7/9/profoon-pdx-7500-23128179.jpg
                                                    Profoon PDX-7500 telefoon (20)
                                                    Wehkamp.nl Wehkamp.nl
                                                    8.2 (377, 377)
                                                    • http://static2.vergelijk.nl/s/1.68//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                    19.99, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                    Wehkamp.nl Wehkamp.nl
                                                    8.2 (377, 377)
                                                    • http://static2.vergelijk.nl/s/1.68//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                    19.99, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                    1
                                                   • Profoon PDX-6600
                                                    • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/7/4/9/profoon-pdx-6600-23196749.jpg
                                                    • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/9/2/6/profoon-pdx-6700-8694926.jpg
                                                    Profoon PDX-6600 (11)
                                                    Profoon PDX-6600
                                                    Kijkshop Almelo Kijkshop Almelo
                                                    0.0 (0, 0)
                                                    14.99, 6.6643125, 52.3560671 HIGH
                                                    Kijkshop.nl Kijkshop.nl
                                                    8.2 (355, 355)
                                                    • http://static2.vergelijk.nl/s/1.68//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                    17.98, onbekend (offer_sdt_unknown)
                                                    Kijkshop Almelo Kijkshop Almelo
                                                    0.0 (0, 0)
                                                    14.99, 6.6643125, 52.3560671 HIGH
                                                    184
                                                   • Profoon PDX-6620
                                                    • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/7/5/1/profoon-pdx-6620-23196751.jpg
                                                    Profoon PDX-6620 (15)
                                                    Profoon PDX-6620
                                                    Kijkshop Almelo Kijkshop Almelo
                                                    0.0 (0, 0)
                                                    24.99, 6.6643125, 52.3560671 LOW
                                                    Kijkshop.nl Kijkshop.nl
                                                    8.2 (355, 355)
                                                    • http://static2.vergelijk.nl/s/1.68//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                    27.98, onbekend (offer_sdt_unknown)
                                                    Kijkshop Almelo Kijkshop Almelo
                                                    0.0 (0, 0)
                                                    24.99, 6.6643125, 52.3560671 LOW
                                                    99
                                                   • Profoon PDX-6630 telefoon
                                                    • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/7/5/9/profoon-pdx-6630-16134759.jpg
                                                    • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/6/9/4/profoon-pdx-6630-telephone-23150694.jpg
                                                    Profoon PDX-6630 telefoon (10)
                                                    4.3 (1, 1)
                                                    Profoon PDX-6630 telefoon
                                                    Kijkshop.nl Kijkshop.nl
                                                    8.2 (355, 355)
                                                    • http://static2.vergelijk.nl/s/1.68//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                    34.99, onbekend (offer_sdt_unknown)
                                                    Kijkshop.nl Kijkshop.nl
                                                    8.2 (355, 355)
                                                    • http://static2.vergelijk.nl/s/1.68//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                    34.99, onbekend (offer_sdt_unknown)
                                                    Kijkshop Almelo Kijkshop Almelo
                                                    0.0 (0, 0)
                                                    34.99, 6.6643125, 52.3560671 LOW
                                                    99
                                                   • Profoon PDX-8115 telefoon
                                                    • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/1/4/4/profoon-pdx-8115-19699144.jpg
                                                    • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/8/1/1/profoon-pdx-8115-23314811.jpg
                                                    Profoon PDX-8115 telefoon (8)
                                                    Profoon PDX-8115 telefoon
                                                    BCC BCC
                                                    8.5 (802, 802)
                                                    • http://static2.vergelijk.nl/s/1.68//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                    21.99, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                    BCC BCC
                                                    8.5 (802, 802)
                                                    • http://static2.vergelijk.nl/s/1.68//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                    21.99, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                    Kijkshop Almelo Kijkshop Almelo
                                                    0.0 (0, 0)
                                                    24.99, 6.6643125, 52.3560671 LOW
                                                    85
                                                   • Profoon D-SIGN CLASSIC TWIN
                                                    • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/8/4/5/profoon-tx-270-classic-10845.jpg
                                                    • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/7/6/profoon-tx-270-classic-23938376.jpg
                                                    • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/7/7/profoon-tx-270-classic-23938377.jpg
                                                    • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/7/8/profoon-tx-270-classic-23938378.jpg
                                                    • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/7/9/profoon-tx-270-classic-23938379.jpg
                                                    • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/8/0/profoon-tx-270-classic-23938380.jpg
                                                    Profoon D-SIGN CLASSIC TWIN (11)
                                                    Profoon D-SIGN CLASSIC TWIN
                                                    Kijkshop.nl Kijkshop.nl
                                                    8.2 (355, 355)
                                                    • http://static2.vergelijk.nl/s/1.68//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                    32.25, onbekend (offer_sdt_unknown)
                                                    Kijkshop.nl Kijkshop.nl
                                                    8.2 (355, 355)
                                                    • http://static2.vergelijk.nl/s/1.68//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                    32.25, onbekend (offer_sdt_unknown)
                                                    Kijkshop Almelo Kijkshop Almelo
                                                    0.0 (0, 0)
                                                    32.25, 6.6643125, 52.3560671 LOW
                                                    167
                                                   • Profoon PDX-7320 telefoon
                                                    • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/8/1/0/profoon-pdx-7320-17686810.jpg
                                                    • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/1/3/6/profoon-pdx-7320-23205136.jpg
                                                    Profoon PDX-7320 telefoon (6)
                                                    7.0 (1, 1)
                                                    Profoon PDX-7320 telefoon
                                                    Viking Viking
                                                    • http://static2.vergelijk.nl/s/1.68//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                    46.22, onbekend (offer_sdt_unknown)
                                                    Viking Viking
                                                    • http://static2.vergelijk.nl/s/1.68//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                    46.22, onbekend (offer_sdt_unknown)
                                                    Media Markt Alkmaar Media Markt Alkmaar
                                                    0.0 (0, 0)
                                                    47.99, 4.7479003, 52.6357647 LOW
                                                    51
                                                   • Profoon D-SIGN ALU
                                                    • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/4/8/8/profoon-d-sign-alu-18050488.jpg
                                                    • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/1/2/1/profoon-d-sign-alu-23305121.jpg
                                                    Profoon D-SIGN ALU (7)
                                                    Profoon D-SIGN ALU
                                                    Conrad Conrad
                                                    8.1 (649, 649)
                                                    • http://static2.vergelijk.nl/s/1.68//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                    49.99, onbekend (offer_sdt_unknown)
                                                    Conrad Conrad
                                                    8.1 (649, 649)
                                                    • http://static2.vergelijk.nl/s/1.68//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                    49.99, onbekend (offer_sdt_unknown)
                                                    BesteKeus.nl Best BesteKeus.nl Best
                                                    0.0 (0, 0)
                                                    66.94, 5.3950786, 51.4986192 NONE
                                                    4
                                                   • Profoon PDX-6530 telefoon
                                                    • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/9/5/8/profoon-pdx-6530-19563958.jpg
                                                    • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/4/1/7/profoon-pdx-6530-telephone-23487417.jpg
                                                    Profoon PDX-6530 telefoon (8)
                                                    Profoon PDX-6530 telefoon
                                                    Kijkshop.nl Kijkshop.nl
                                                    8.2 (355, 355)
                                                    • http://static2.vergelijk.nl/s/1.68//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                    39.99, onbekend (offer_sdt_unknown)
                                                    Kijkshop.nl Kijkshop.nl
                                                    8.2 (355, 355)
                                                    • http://static2.vergelijk.nl/s/1.68//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                    39.99, onbekend (offer_sdt_unknown)
                                                    Kijkshop Almelo Kijkshop Almelo
                                                    0.0 (0, 0)
                                                    39.99, 6.6643125, 52.3560671 LOW
                                                    136
                                                   • Profoon TX-325 telefoon
                                                    • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/2/7/8/profoon-tx-325-telephone-23133278.jpg
                                                    Profoon TX-325 telefoon (8)
                                                    Profoon TX-325 telefoon
                                                    Coolblue.nl Coolblue.nl
                                                    8.8 (825, 825)
                                                    • http://static2.vergelijk.nl/s/1.68//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                    34.99, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                    Coolblue.nl Coolblue.nl
                                                    8.8 (825, 825)
                                                    • http://static2.vergelijk.nl/s/1.68//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                    34.99, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                    Coolblue Amsterdam Coolblue Amsterdam
                                                    0.0 (0, 0)
                                                    34.99, 4.8699502, 52.3368869 UNKNOWN
                                                    58
                                                   • Profoon PDX-1300 telefoon
                                                    • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/1/7/8/profoon-pdx-1300-17884178.jpg
                                                    • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/4/5/3/profoon-pdx-1300-24590453.jpg
                                                    • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/2/2/4/profoon-pdx-1300-telephone-25256224.jpg
                                                    Profoon PDX-1300 telefoon (3)
                                                    2.3 (1, 1)
                                                    Bol.com Bol.com
                                                    7.9 (624, 624)
                                                    • http://static2.vergelijk.nl/s/1.68//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                    39.22, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                    Bol.com Bol.com
                                                    7.9 (624, 624)
                                                    • http://static2.vergelijk.nl/s/1.68//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                    39.22, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                    1
                                                   • Profoon D-SIGN GRAHAM
                                                    • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/2/1/profoon-d-sign-graham-21438021.jpg
                                                    • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/7/1/8/profoon-d-sign-graham-23987718.jpg
                                                    • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/7/1/9/profoon-d-sign-graham-23987719.jpg
                                                    Profoon D-SIGN GRAHAM (3)
                                                    Profoon D-SIGN GRAHAM
                                                    Mediamarkt.nl Mediamarkt.nl
                                                    8.4 (933, 933)
                                                    • http://static2.vergelijk.nl/s/1.68//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                    39.99, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                    Mediamarkt.nl Mediamarkt.nl
                                                    8.4 (933, 933)
                                                    • http://static2.vergelijk.nl/s/1.68//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                    39.99, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                    Media Markt Alkmaar Media Markt Alkmaar
                                                    0.0 (0, 0)
                                                    39.99, 4.7479003, 52.6357647 HIGH
                                                    52
                                                   • Profoon PDX-7325 telefoon
                                                    • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/8/0/1/profoon-pdx-7325-17324801.jpg
                                                    • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/1/7/7/profoon-pdx-7325-23128177.jpg
                                                    Profoon PDX-7325 telefoon (4)
                                                    Profoon PDX-7325 telefoon
                                                    Mediamarkt.nl Mediamarkt.nl
                                                    8.4 (933, 933)
                                                    • http://static2.vergelijk.nl/s/1.68//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                    39.99, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                    Mediamarkt.nl Mediamarkt.nl
                                                    8.4 (933, 933)
                                                    • http://static2.vergelijk.nl/s/1.68//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                    39.99, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                    Media Markt Alkmaar Media Markt Alkmaar
                                                    0.0 (0, 0)
                                                    39.99, 4.7479003, 52.6357647 LOW
                                                    49
                                                   • Profoon PDX 6800
                                                    • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/9/1/3/profoon-pdx-6800-16035913.jpg
                                                    • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/3/8/profoon-pdx-6800-23095538.jpg
                                                    Profoon PDX 6800 (4)
                                                    Bol.com Bol.com
                                                    7.9 (624, 624)
                                                    • http://static2.vergelijk.nl/s/1.68//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                    23.99, 2 dagen (offer_sdt_2_days)
                                                    Bol.com Bol.com
                                                    7.9 (624, 624)
                                                    • http://static2.vergelijk.nl/s/1.68//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                    23.99, 2 dagen (offer_sdt_2_days)
                                                    1
                                                   • Profoon TX-255
                                                    • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/4/5/0/profoon-tx-255-19183450.jpg
                                                    • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/6/4/6/profoon-tx-255-23070646.jpg
                                                    • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/9/3/2/profoon-tx-255-35932.jpg
                                                    Profoon TX-255 (5)
                                                    6.3 (1, 1)
                                                    Profoon TX-255
                                                    Kijkshop.nl Kijkshop.nl
                                                    8.2 (355, 355)
                                                    • http://static2.vergelijk.nl/s/1.68//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                    42.99, onbekend (offer_sdt_unknown)
                                                    Kijkshop.nl Kijkshop.nl
                                                    8.2 (355, 355)
                                                    • http://static2.vergelijk.nl/s/1.68//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                    42.99, onbekend (offer_sdt_unknown)
                                                    Kijkshop Alphen a/d rijn Kijkshop Alphen a/d rijn
                                                    0.0 (0, 0)
                                                    42.99, 4.6623458, 52.1285969 LOW
                                                    76
                                                   • Profoon IP-180 IP telefoon
                                                    • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/1/0/2/profoon-ip-180-4953102.jpg
                                                    • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/1/2/2/profoon-ip-180-23305122.jpg
                                                    • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/1/2/3/profoon-ip-180-23305123.jpg
                                                    • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/1/2/4/profoon-ip-180-23305124.jpg
                                                    Profoon IP-180 IP telefoon (2)
                                                    Profoon IP-180 IP telefoon
                                                    Mediamarkt.nl Mediamarkt.nl
                                                    8.4 (933, 933)
                                                    • http://static2.vergelijk.nl/s/1.68//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                    8, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                    Mediamarkt.nl Mediamarkt.nl
                                                    8.4 (933, 933)
                                                    • http://static2.vergelijk.nl/s/1.68//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                    8, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                    Media Markt Alkmaar Media Markt Alkmaar
                                                    0.0 (0, 0)
                                                    8, 4.7479003, 52.6357647 LOW
                                                    49
                                                   • Profoon PDX-8220 telefoon
                                                    • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/4/1/0/profoon-pdx-8220-19278410.jpg
                                                    • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/3/6/5/profoon-pdx-8220-telephone-23143365.jpg
                                                    Profoon PDX-8220 telefoon (2)
                                                    Profoon PDX-8220 telefoon
                                                    Kijkshop.nl Kijkshop.nl
                                                    8.2 (355, 355)
                                                    • http://static2.vergelijk.nl/s/1.68//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                    32.5, onbekend (offer_sdt_unknown)
                                                    Kijkshop.nl Kijkshop.nl
                                                    8.2 (355, 355)
                                                    • http://static2.vergelijk.nl/s/1.68//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                    32.5, onbekend (offer_sdt_unknown)
                                                    EP Arnhem EP Arnhem
                                                    0.0 (0, 0)
                                                    44.99, 5.9506774, 51.9833106 NONE
                                                    88
                                                   • Profoon TX-317 telefoon
                                                    • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/4/9/profoon-tx-317-18954449.jpg
                                                    • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/1/8/3/profoon-tx-317-23128183.jpg
                                                    Profoon TX-317 telefoon (3)
                                                    Profoon TX-317 telefoon
                                                    Mediamarkt.nl Mediamarkt.nl
                                                    8.4 (933, 933)
                                                    • http://static2.vergelijk.nl/s/1.68//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                    26.99, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                    Mediamarkt.nl Mediamarkt.nl
                                                    8.4 (933, 933)
                                                    • http://static2.vergelijk.nl/s/1.68//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                    26.99, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                    Kijkshop Almelo Kijkshop Almelo
                                                    0.0 (0, 0)
                                                    26.99, 6.6643125, 52.3560671 LOW
                                                    128
                                                   • Profoon TX-800
                                                    • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/7/2/6/profoon-tx-800-17852726.jpg
                                                    • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/8/9/0/profoon-tx-800-23195890.jpg
                                                    Profoon TX-800 (7)
                                                    7.2 (2, 2)
                                                    Profoon TX-800
                                                    Kijkshop.nl Kijkshop.nl
                                                    8.2 (355, 355)
                                                    • http://static2.vergelijk.nl/s/1.68//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                    32.99, onbekend (offer_sdt_unknown)
                                                    Kijkshop.nl Kijkshop.nl
                                                    8.2 (355, 355)
                                                    • http://static2.vergelijk.nl/s/1.68//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                    32.99, onbekend (offer_sdt_unknown)
                                                    Kijkshop Almere Kijkshop Almere
                                                    0.0 (0, 0)
                                                    32.99, 5.2210813, 52.3728291 LOW
                                                    60
                                                   • Profoon TX - 550
                                                    • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/8/7/1/profoon-tx-550-10871.jpg
                                                    • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/1/6/6/profoon-tx-550-23070166.jpg
                                                    Profoon TX - 550 (2)
                                                    7.3 (1, 1)
                                                    Profoon TX - 550
                                                    Kijkshop Almelo Kijkshop Almelo
                                                    0.0 (0, 0)
                                                    26.99, 6.6643125, 52.3560671 LOW
                                                    Kijkshop.nl Kijkshop.nl
                                                    8.2 (355, 355)
                                                    • http://static2.vergelijk.nl/s/1.68//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                    29.98, onbekend (offer_sdt_unknown)
                                                    Kijkshop Almelo Kijkshop Almelo
                                                    0.0 (0, 0)
                                                    26.99, 6.6643125, 52.3560671 LOW
                                                    57
                                                   • Profoon PDX-6830 telefoon
                                                    • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/4/8/0/profoon-pdx-6830-14616480.jpg
                                                    • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/1/7/3/profoon-pdx-6830-23128173.jpg
                                                    Profoon PDX-6830 telefoon (2)
                                                    Bol.com Bol.com
                                                    7.9 (624, 624)
                                                    • http://static2.vergelijk.nl/s/1.68//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                    63.5, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                    Bol.com Bol.com
                                                    7.9 (624, 624)
                                                    • http://static2.vergelijk.nl/s/1.68//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                    63.5, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                    1
                                                   • Profoon TX-530
                                                    • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/0/9/9/profoon-tx-530-4953099.jpg
                                                    • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/4/7/5/profoon-tx-530-23081475.jpg
                                                    Profoon TX-530 (2)
                                                    Profoon TX-530
                                                    Kijkshop Almelo Kijkshop Almelo
                                                    0.0 (0, 0)
                                                    14.99, 6.6643125, 52.3560671 LOW
                                                    Kijkshop.nl Kijkshop.nl
                                                    8.2 (355, 355)
                                                    • http://static2.vergelijk.nl/s/1.68//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                    17.98, onbekend (offer_sdt_unknown)
                                                    Kijkshop Almelo Kijkshop Almelo
                                                    0.0 (0, 0)
                                                    14.99, 6.6643125, 52.3560671 LOW
                                                    88
                                                   • Profoon PDX-8020
                                                    • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/5/7/9/profoon-pdx-8020-19270579.jpg
                                                    Profoon PDX-8020 (3)
                                                    Profoon PDX-8020
                                                    Coolblue.nl Coolblue.nl
                                                    8.8 (825, 825)
                                                    • http://static2.vergelijk.nl/s/1.68//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                    39.99, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                    Coolblue.nl Coolblue.nl
                                                    8.8 (825, 825)
                                                    • http://static2.vergelijk.nl/s/1.68//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                    39.99, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                    Coolblue Amsterdam Coolblue Amsterdam
                                                    0.0 (0, 0)
                                                    39.99, 4.8699502, 52.3368869 UNKNOWN
                                                    55
                                                   • Profoon TX-570
                                                    • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/5/2/8/profoon-tx-570-17564528.jpg
                                                    • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/4/7/3/profoon-tx-570-23081473.jpg
                                                    Profoon TX-570 (3)
                                                    Profoon TX-570
                                                    Coolblue.nl Coolblue.nl
                                                    8.8 (825, 825)
                                                    • http://static2.vergelijk.nl/s/1.68//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                    29.99, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                    Coolblue.nl Coolblue.nl
                                                    8.8 (825, 825)
                                                    • http://static2.vergelijk.nl/s/1.68//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                    29.99, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                    Coolblue Amsterdam Coolblue Amsterdam
                                                    0.0 (0, 0)
                                                    29.99, 4.8699502, 52.3368869 UNKNOWN
                                                    77
                                                   2 3
                                                   • Heb je een merkvoorkeur? (brand):
                                                    • Siemens (siemens)
                                                    • Gigaset (gigaset)
                                                    • Philips (philips)
                                                    • Profoon (profoon)
                                                    • Fysic (fysic)
                                                    • Motorola (motorola)
                                                    • Aastra (aastra)
                                                    • Acer (acer)
                                                    • AEG (aeg)
                                                    • Alcatel (alcatel)
                                                    • Amplicom (amplicom)
                                                    • Audioline (audioline)
                                                    • Auerswald (auerswald)
                                                    • AVANTO (avanto)
                                                    • Avaya (avaya)
                                                    • AVM (avm)
                                                    • Belgacom (belgacom)
                                                    • Cisco (cisco)
                                                    • DeTeWe (detewe)
                                                    • Deutsche Telekom (deutsche_telekom)
                                                    • Digitus (digitus)
                                                    • Disney (disney)
                                                    • Doro (doro)
                                                    • Epson (epson)
                                                    • Grandstream Networks (grandstream_networks)
                                                    • Grundig (grundig)
                                                    • Hema (hema)
                                                    • HP (hp)
                                                    • Jacob Jensen (jacob_jensen)
                                                    • Konftel (konftel)
                                                    • Logicom (logicom)
                                                    • Panasonic (panasonic)
                                                    • PDT (pdt)
                                                    • Plantronics (plantronics)
                                                    • Polycom (polycom)
                                                    • Revolabs (revolabs)
                                                    • Roxfit (roxfit)
                                                    • Snom (snom)
                                                    • Spectralink (spectralink)
                                                    • Swissvoice (swissvoice)
                                                    • Tiptel (tiptel)
                                                    • Topcom (topcom)
                                                    • Wild and Wolf (wild_and_wolf)
                                                    • Yealink (yealink)
                                                   • Wat is je budget? (price):
                                                    • < 40 € (price_40)
                                                    • 40 € - 60 € (price_40_60)
                                                    • 60 € - 100 € (price_60_100)
                                                    • ≥ 100 € (price_100)
                                                   • Hoeveel handsets wil je? (aantal_handsets_inclusief):
                                                    • 1 (1)
                                                    • 2 (2)
                                                    • 3 (3)
                                                    • 4 (4)
                                                   • Wil je een telefoon met nummermelder? (nummermelder):
                                                    • Ja (ja)
                                                    • Nee (nee)
                                                   • Wil je handsfree kunnen bellen? (luidsprekertelefoon_handsfree_praten):
                                                    • Ja (ja)
                                                    • Nee (nee)
                                                   • Welk type telefoon wil je? (soort):
                                                    • Analog/DECT (analog_dect)
                                                    • Analoog (analoog)
                                                    • DECT (dect)
                                                   • Wil je een seniorentelefoon? (ouderentelefoon):
                                                    • Ja (ja)
                                                    • Nee (nee)
                                                   • Welke capaciteit telefoonboek wil je? (capaciteit_telefoonboek):
                                                    • < 50 ingangen (capaciteit_telefoonboek_50)
                                                    • 50 ingangen - 100 ingangen (capaciteit_telefoonboek_50_100)
                                                    • 100 ingangen - 200 ingangen (capaciteit_telefoonboek_100_200)
                                                    • ≥ 200 ingangen (capaciteit_telefoonboek_200)
                                                   • Welke kleur handset wil je? (kleur):
                                                    • Aluminium (aluminium)
                                                    • Antraciet (antraciet)
                                                    • Blauw (blauw)
                                                    • Bruin (bruin)
                                                    • Champagne (champagne)
                                                    • Chocolade (chocolade)
                                                    • Geel (geel)
                                                    • Goud (goud)
                                                    • Grafiet (grafiet)
                                                    • Grijs (grijs)
                                                    • Groen (groen)
                                                    • Kolen (kolen)
                                                    • Metallic (metallic)
                                                    • Oranje (oranje)
                                                    • Paars (paars)
                                                    • Platina (platina)
                                                    • Rood (rood)
                                                    • Roze (roze)
                                                    • Turkoois (turkoois)
                                                    • Wit (wit)
                                                    • Zilver (zilver)
                                                    • Zwart (zwart)
                                                   • Hoeveel handsets wil je mogelijk kunnen aansluiten? (aantal_handsets_mogelijk):
                                                    • 1.0 (aantal_handsets_mogelijk_1.0)
                                                    • 2.0 (aantal_handsets_mogelijk_2.0)
                                                    • 3.0 (aantal_handsets_mogelijk_3.0)
                                                    • 4.0 (aantal_handsets_mogelijk_4.0)
                                                    • 5.0 (aantal_handsets_mogelijk_5.0)
                                                    • 6.0 (aantal_handsets_mogelijk_6.0)
                                                    • 7.0 (aantal_handsets_mogelijk_7.0)
                                                    • 8.0 (aantal_handsets_mogelijk_8.0)
                                                   • Welk maximaal bereik binnen wil je? (max_bereik_binnen_):
                                                    • 10.0 meter (max_bereik_binnen__10.0)
                                                    • 15.0 meter (max_bereik_binnen__15.0)
                                                    • 20.0 meter (max_bereik_binnen__20.0)
                                                    • 40.0 meter (max_bereik_binnen__40.0)
                                                    • 50.0 meter (max_bereik_binnen__50.0)
                                                    • 300.0 meter (max_bereik_binnen__300.0)
                                                   • Welk maximaal bereik buiten wil je? (max_bereik_buiten_):
                                                    • 20.0 meter (max_bereik_buiten__20.0)
                                                    • 50.0 meter (max_bereik_buiten__50.0)
                                                    • 200.0 meter (max_bereik_buiten__200.0)
                                                    • 220.0 meter (max_bereik_buiten__220.0)
                                                    • 300.0 meter (max_bereik_buiten__300.0)
                                                   • Wil je een stralingsarme telefoon? (eco_mode):
                                                    • Ja (ja)
                                                   • Welke varianten wil je? (group):
                                                    • AEG Eclipse 10 (aeg_eclipse_10)
                                                    • AEG Eclipse 15 (aeg_eclipse_15)
                                                    • Alcatel Versatis F230 (alcatel_versatis_f230)
                                                    • Audioline PRO 280 (audioline_pro_280)
                                                    • Cisco IP Phone CP-7962G (cisco_ip_phone_cp_7962g)
                                                    • Doro Phone EASY 100W (doro_phone_easy_100w)
                                                    • Doro Phone EASY 100W DUO (doro_phone_easy_100w_duo)
                                                    • Doro Phone EASY 110 DUO (doro_phone_easy_110_duo)
                                                    • Gigaset A120 (gigaset_a120)
                                                    • Gigaset A220 DUO (gigaset_a220_duo)
                                                    • Gigaset A220 TRIO (gigaset_a220_trio)
                                                    • Gigaset A220A (gigaset_a220a)
                                                    • Gigaset A220A DUO (gigaset_a220a_duo)
                                                    • Gigaset A220A TRIO (gigaset_a220a_trio)
                                                    • Gigaset A400A TRIO (gigaset_a400a_trio)
                                                    • Gigaset A415 DUO (gigaset_a415_duo)
                                                    • Gigaset A415A DUO (gigaset_a415a_duo)
                                                    • Gigaset A420 DUO (gigaset_a420_duo)
                                                    • Gigaset A420A DUO (gigaset_a420a_duo)
                                                    • Gigaset C530A (gigaset_c530a)
                                                    • Gigaset C620H (gigaset_c620h)
                                                    • Gigaset DA210 (gigaset_da210)
                                                    • Gigaset DA310 (gigaset_da310)
                                                    • Gigaset DA510 (gigaset_da510)
                                                    • Gigaset DA710 (gigaset_da710)
                                                    • Gigaset Gigaset A220 (gigaset_gigaset_a220)
                                                    • Gigaset Gigaset A510H (gigaset_gigaset_a510h)
                                                    • Jacob Jensen T 80 (jacob_jensen_t_80)
                                                    • Panasonic KX-TG1611 (panasonic_kx_tg1611)
                                                    • Panasonic KX-TG6823 (panasonic_kx_tg6823)
                                                    • Panasonic KX-TG8052 (panasonic_kx_tg8052)
                                                    • Panasonic KX-TG8061 (panasonic_kx_tg8061)
                                                    • Panasonic KX-TG8062 DUO (panasonic_kx_tg8062_duo)
                                                    • Panasonic KX-TG8551 (panasonic_kx_tg8551)
                                                    • Panasonic KX-TG8561 (panasonic_kx_tg8561)
                                                    • Panasonic KX-TG 6811 (panasonic_kx_tg_6811)
                                                    • Panasonic kx-tsc11 (panasonic_kx_tsc11)
                                                    • Philips D200 (philips_d200)
                                                    • Polycom Soundpoint IP 450 (polycom_soundpoint_ip_450)
                                                    • Polycom Soundpoint IP 650 (polycom_soundpoint_ip_650)
                                                    • Polycom Soundpoint IP 670 (polycom_soundpoint_ip_670)
                                                    • Polycom Soundstation 2 (polycom_soundstation_2)
                                                    • Polycom Soundstation 2W (polycom_soundstation_2w)
                                                    • Siemens A510A DUO (siemens_a510a_duo)
                                                    • Siemens Gigaset A400A DUO (siemens_gigaset_a400a_duo)
                                                    • Siemens Gigaset A510 DUO (siemens_gigaset_a510_duo)
                                                    • Siemens Gigaset A510A TRIO (siemens_gigaset_a510a_trio)
                                                    • Siemens Gigaset C610 (siemens_gigaset_c610)
                                                    • Siemens Gigaset C610A (siemens_gigaset_c610a)
                                                    • Siemens Gigaset L410 (siemens_gigaset_l410)
                                                    • Siemens Gigaset SL910 (siemens_gigaset_sl910)
                                                    • Siemens Gigaset SL910A (siemens_gigaset_sl910a)
                                                    • Swissvoice Epure (swissvoice_epure)
                                                   • Tel. 030-214 5004
                                                   • WhatsApp 06-15 19 74 74
                                                   • blijmakers@vergelijk.nl