x
x
Je zoekt nu binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (verwijderen)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
Zoek naar producten... Zoek naar een product binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Zoek naar producten... Zoek... Zoek naar producten... {}
× Categorieën
 • Algemene informatie

  Met het juiste strijkijzer is het een fluitje van een cent om je kleding kreukelvrij te maken. Zeker een stoomgenerator is ideaal; doordat de stoom onder druk door de stof wordt geperst, gaat het strijken 2x sneller en is het resultaat extra glad! Hier vindt je meer informatie over verschillende soorten strijkijzers, kooptips alle informatie over stoomgenerators en stoomstrijkijzers.2keer sneller strijken

   

   

  Soorten strijkijzers
  Er zijn verschillende soorten strijkijzers: droogstrijkijzers, stoomstrijkijzers en stoomgenerators (ook wel stoomsysteem genoemd). Hieronder geven we je over elk soort strijkijzer een korte uitleg:
  Vergelijk hier alle strijkijzers!
  • Droogstrijkijzer: een droogstrijkijzer heeft een strijkzool die verwarmd wordt. Hierbij wordt geen water of stoom gebruikt. Droogstrijkijzers worden tegenwoordig niet meer veel verkocht, omdat strijken met een stoomstrijkijzer veel makkelijker en effectiever is.
  • Stoomstrijkijzer: Bij een stoomstrijkijzer wordt de strijkzool warm, maar er komt ook stoom via gaatjes in de strijkzool naar buiten. Dit vergemakkelijkt het strijken van bepaalde stoffen. De meeste stoomstrijkijzers zijn geschikt voor leidingwater.
  • Stoomgenerator of stoomsysteem: Met een stoomgenerator (ook wel stoomsysteem genoemd) gaat het strijken van textiel nog gemakkelijker en wel 2x sneller. Stoomsystemen produceren stoom onder druk (bar genoemd). Met deze extra krachtige stoomstoot verdwijnen kreukels sneller en gemakkelijker en het resultaat is extra glad. Bovendien is het strijken met deze systemen extra licht, omdat de watervoorraad in de tank zit in plaats van in het ijzer zelf.

   

  Kooptips
  Bij het kopen van een strijkijzer zijn onderstaande punten van belang:
  1. Wil je super snel klaar zijn met strijken en het allerbeste resultaat? Kies dan voor een stoomgenerator of stoomsysteem: doordat de stoom onder druk (bar) uit het strijkijzer komt, dringt de stoom diep in de stof door, waardoor het strijken moeiteloos gaat en het resultaat zeer glad is. Bovendien strijkt een stoomgenerator heel licht, omdat het water zich bevindt in de tank in plaats van in het strijkijzer zelf. Kies een stoomgenerator met minimaal 4 bar stoomdruk voor een optimaal resultaat.
  2. Kies een stoomgenerator welke continu navulbaar is, dan hoef je de generator niet eerst te laten afkoelen voordat je water bijvult. Een stoomgenerator met een uitneembaar waterreservoir is extra handig; deze kun je gemakkelijk vullen onder de kraan, in het apparaat plaatsen en weer direct doorgaan met strijken.
  3. Wil je onbezorgd strijken en geen zorgen hebben over de temperatuurinstelling van het strijkijzer? Kies dan voor een stoom generator met OptimalTemp technologie. Deze revolutionaire techniek garandeert altijd de perfecte combinatie van temperatuur en stoom voor sublieme resultaten op alle stoffen. U hoeft zelf de temperatuur niet in te stellen. Zijde, jeans, polyester of katoen: U strijkt alle stoffen door elkaar, zonder te sorteren, in alle veiligheid en zonder te wachten tot het strijkijzer opgewarmd of afgekoeld is. Zelfs al laat u het strijkijzer vijf minuten liggen op delicate stoffen als zijde, kasjmier, mohair of polyester, ze blijven intact, zonder enige schade. De PerfectCare stoomgenerators van Philips zijn uitgerust met de OptimalTemp technologie.
  4. Met een keramische strijkzool glijdt het strijkijzer soepel over de stof, waardoor het strijken sneller gaat. De stof plakt niet aan je strijkijzer. Nog betere zoolplaten zijn de SteamGlide zoolplaat van Philips of de SuperGliss zoolplaat van Tefal. Voor meer informatie over zoolplaten, klik hier
  5. Regelmatig ontkalken is belangrijk om een optimale werking van het strijkijzer te garanderen. Een strijkgenerator met ontkalken-reminder / indicatie geeft aan wanneer het strijkijzer ontkalkt dient te worden. De meeste strijkijzers dien je te ontkalken door ze te spoelen met kraanwater of door het afspoelen van een anti-kalk staafje. Met de Easy-Decalc methode hoeft u alleen de De-Calc knop los te draaien, waarna het water uit de generator loopt

  Populaire merken strijkijzers
  De meest populaire merken strijkijzers zijn Philips en Tefal.

  Voor informatie over de gebruikte begrippen in deze tekst kun je bij de verklarende woordenlijst terecht. Heb je na het lezen nog vragen, bekijk dan de veelgestelde vragen over strijkijzers.

  Bekijk en vergelijk dan hier alle strijkijzers en vind de beste koop!

   

  Stoomgenerator
  Kan strijken je niet snel genoeg gaan? Dan is een stoomgenerator de juiste keus. In de watertank wordt druk opgebouwd, zodat de stoom onder druk uit het ijzer wordt geperst. De stoom dringt dieper door in de stof, waardoor het strijken veel sneller gaat en het resultaat nog gladder is.

  Stoomgenerators hebben verschillende functies om het strijken makkelijker te maken. De belangrijkste zijn:

  Stoomdruk (bar)
  In de watertank wordt druk opgebouwd, waardoor de stoom onder druk uit het ijzer wordt geperst. De stoom dringt dieper door in de stof, waardoor het strijken veel sneller gaat en het resultaat nog gladder is. De drukhoogte wordt uitgedrukt in bar. Voor een optimaal resultaat, kies je een generator met minimaal 4 bar of meer.

  Stoomafgifte

  De mate waarin het strijkijzer stoom produceert, wordt aangegeven in aantal gram stoom per minuut (gr/min). Hoe meer stoom, des te makkelijker wordt de stof ontkreukt en des te gladder het resultaat.

  Continu navulbaar
  Indien de generator continu navulbaar is, kun je de op ieder moment water bijvullen. Het is dan niet nodig om de generator eerst af te laten koelen, waardoor het strijken niet onderbroken hoeft te worden.

  Uitneembaar waterreservoir
  Een uitneembaar waterreservoir is erg gemakkelijk in gebruik. Je kunt het reservoir dan gemakkelijk uitnemen, onder de kraan bijvullen, terugplaatsen en direct doorgaan met strijken. Je hoeft dan dus niet het hele apparaat naar de kraan te brengen.

  Opwarmtijd
  Het duurt een paar minuten voordat de generator is opgewarmd en de druk is opgebouwd. De opwarmtijd kan variëren van 2 minuten tot een minuut of 6 á 8. Wil je snel aan de slag kunnen, kies dan voor een opwarmtijd van 2 minuten.

  Variabele / Instelbare stoominstelling
  Met een variabele stoominstelling kunt u de mate van stoomafgifte instellen op de textiel die u strijkt.

  OptimalTemp
  De nieuwste innovatie op het gebied van stoomgenerators is OptimalTemp. Deze revolutionaire techniek garandeert altijd de perfecte combinatie van temperatuur en stoom voor sublieme resultaten op alle stoffen. U hoeft zelf de temperatuur niet in te stellen. Zijde, jeans, polyester of katoen: U strijkt alle stoffen door elkaar, zonder te sorteren, in alle veiligheid en zonder te wachten tot het strijkijzer opgewarmd of afgekoeld is. Zelfs al laat u het strijkijzer vijf minuten liggen op delicate stoffen als zijde, kasjmier, mohair of polyester, ze blijven intact, zonder enige schade.
  De PerfectCare stoomgenerators van Philips zijn uitgerust met de OptimalTemp-technologie.


  Stoomstrijkijzer
  Bij een stoomstrijkijzer wordt de strijkzool warm, maar er komt ook stoom via gaatjes in de strijkzool naar buiten. De stoom dringt in de vezels van de stof en helpt de kreukels glad te maken. Dit vergemakkelijkt het strijken van bepaalde stoffen. De meeste stoomstrijkijzers zijn geschikt voor leidingwater.
  Wil je nog gemakkelijker en zelfs 2x sneller strijken? Kies dan voor een stoomgenerator en maak je kleding snel en moeiteloos glad!

  De beste strijkijzers hebben verschillende functies en extra’s. De belangrijkste zijn:

  Stoomafgifte
  De mate waarin het strijkijzer stoom produceert, wordt aangegeven in aantal gram stoom per minuut (gr/min). Hoe meer stoom, des te makkelijker wordt de stof ontkreukt en des te gladder het resultaat.
  Met stoom onder druk gaat het strijken nog makkelijker en sneller. Stoom onder druk is alleen mogelijk bij een stoomgenerator.

  Variabele / Instelbare stoominstelling
  Met een variabele stoominstelling kunt u de mate van stoomafgifte instellen op de textiel die u strijkt.

  Stoomstoot
  Met een stoomstoot kunt u een tijdens het strijken een extra stoot stoom geven, waarmee u hardnekkige kreukels kunt verwijderen

  Druppelstop
  Indien het strijkijzer afkoelt, dan kan het gebeuren dat de stoom condenseert en er druppels ontstaan. Deze druppels kunnen vervelende vlekken geven op textiel. Een strijkijzer met druppelstop voorkomt dat er druppels op het textiel lekken.

  Automatische afslag / Veiligheidsuitschakeling
  Een strijkijzer met deze functie is extra veilig: indien u het apparaat even niet gebruikt, schakelt deze zichzelf automatisch uit.

  Ionic Deepsteam
  Deze functie verkleint de stoomdeeltjes waardoor deze nog dieper in de stof kunnen doordringen. Zo worden de meest hardnekkige kreuken eenvoudig verwijderd worden.

  Energiebesparing
  Een aantal strijkijzers is uitgerust met een speciaal energiebesparend handvat. Deze strijkijzers produceren voldoende stoom om goed te kunnen strijken. Indien de stof zeer gekreukt is en u meer druk uitoefent op het ijzer, produceert het ijzer extra stoom om de stof glad te strijken. Met deze techniek bespaart u automatisch tot wel 20% stoom.
   
  Strijkijzer zoolplaten
  Er zijn nogal wat verschillende zoolplaten, elk met eigen kenmerken en kwaliteitsverschillen. Vergelijk.nl heeft de verschillen op een rijtje gezet:
   
  • Roestvrijstaal     *:       Soepel glijdende zoolplaat
  • Cerlon                **:       Soepel glijdend en niet plakkend
  • Keramisch       ***:      Soepel glijdend, niet plakkend en krasvast
  • Anodilium       ****:      Soepel glijdend, niet plakkend, krasvast en duurzaam
  • SuperGliss   *****:      Ceramische coating van Tefal. Soepel glijdend en krasvast
  • SteamGlide******:      Gepatenteerde 6-laagse Solgel coating van Philips; soepel glijdend op alle stoffen, niet plakkend, krasvast en gemakkelijk schoon te maken.


  Bekijk en vergelijk hier strijkijzers en vind de beste koop!

   

 • Veelgestelde vragen

  Waarom is een strijkijzer met stoom handig?Vergelijk hier strijkijzers!
  Gaat een stoomstrijkijzer niet druppelen?
  Kan ik het stoomstrijkijzer vullen met kraanwater?
  Wat is OptimalTemp?

  Wil je meteen op zoek naar strijkijzers, bekijk en vergelijk dan hier strijkijzers en vind de beste koop!


  Waarom is een strijkijzer met stoom handig?
  Een stoomstrijkijzer wordt gevuld met water, wat in de vorm van stoom via gaatjes in de strijkzool naar buiten komt. De stoom helpt de kreukels glad te strijken. Als je stoom onder druk gebruikt (zoals in een stoomgenerator) gaat het strijken nog makkelijker, tot wel 2x sneller en wordt het resultaat nog gladder.

  Vergelijk hier strijkijzers!Gaat een stoomstrijkijzer niet druppelen?
  Als het stoomstrijkijzer te ver afkoelt, kan de stoom condenseren en daardoor druppelen. Een strijkijzer met druppelstop functie, voorkomt dat er water uitdruppelt. Zonder druppelstop kan er wel water uitdruppelen, wat vervelende vlekken achterlaat op het textiel.

  Kan ik het stroomstrijkijzer vullen met leidingwater?
  De meeste strijkijzers kun je gewoon met kraanwater vullen. Een anti-kalksysteem zorgt ervoor dat er geen kalk neerslaat in het waterreservoir van een stoomstrijkijzer. Alle strijkijzers van Philips en van Tefal zijn te vullen met kraanwater.

  Wat is OptimalTemp?
  OptimalTemp is de nieuwste innovatie op het gebied van stoomgenerators. Deze revolutionaire techniek garandeert altijd de perfecte combinatie van temperatuur en stoom voor sublieme resultaten op alle stoffen. U hoeft zelf de temperatuur niet in te stellen. Zijde, jeans, polyester of katoen: U strijkt alle stoffen door elkaar, zonder te sorteren, in alle veiligheid en zonder te wachten tot het strijkijzer opgewarmd of afgekoeld is. Zelfs al laat u het strijkijzer vijf minuten liggen op delicate stoffen als zijde, kasjmier, mohair of polyester, ze blijven intact, zonder enige schade. De PerfectCare stoomgenerators van Philips zijn uitgerust met de OptimalTemp technologie.


  Bekijk en vergelijk hier strijkijzers en vind de beste koop!

 • Verklarende woordenlijst

  Onderstaand wordt een uitleg gegeven over de veelgebruikte begrippen.

  Wil je meteen op zoek naar strijkijzers, bekijk en vergelijk dan hier strijkijzers en vind de beste koop!

  Antikalksysteem
  Een antikalksysteem zorgt ervoor dat er geen kalk neerslaat in het waterreservoir van een stoomstrijkijzer. Als er geen antikalksysteem aanwezig is, kun je het het beste handmatig de boiler vullen met water, schudden en leeg laten om zo het kalk uit de boiler te spoelen.

  Druppelstop
  Indien het strijkijzer te ver afkoelt, kan het zijn dat de stoom condenseert en er druppels uit het strijkijzer lekken. Dit kan vervelende vlekken op het textiel veroorzaken. Een druppelstop voorkomt dat het water uit het strijkijzer druppelt.

  OptimalTemp
  De nieuwste innovatie op het gebied van stoomgenerators. Deze revolutionaire techniek garandeert altijd de perfecte combinatie van temperatuur en stoom voor sublieme resultaten op alle stoffen. U hoeft zelf de temperatuur niet in te stellen. Zijde, jeans, polyester of katoen: U strijkt alle stoffen door elkaar, zonder te sorteren, in alle veiligheid en zonder te wachten tot het strijkijzer opgewarmd of afgekoeld is. Zelfs al laat u het strijkijzer vijf minuten liggen op delicate stoffen als zijde, kasjmier, mohair of polyester, ze blijven intact, zonder enige schade. De PerfectCare stoomgenerators van Philips zijn uitgerust met de OptimalTemp-

  Oververhittingsbeveiliging
  Een oververhittingsbeveiliging zorgt ervoor dat de stof niet kan verbranden.

  Sprayfunctie
  Hiermee kan je kleding nat sprayen met water. Dit kan handig zijn voor kreukels in lastige stoffen zoals linnen.

  Stoomgeneratoren

  Stoomgeneratoren produceren stoom onder druk (bar genoemd). Met deze extra krachtige stoomstoot verdwijnen kreukels sneller en gemakkelijker en het resultaat is extra glad. Bovendien is het strijken met deze systemen extra licht, omdat de watervoorraad in de tank zit in plaats van in het ijzer zelf. Vergelijk stoomgeneratoren

  Stoomtip
   Scherpe punt met extra stoomgaten voor optimale stoomopbrengst op moeilijk bereikbare plaatsen

  Thermostaat controlelampje
  Aan dit lampje kun je zien of het strijkijzer de gewenste temperatuur heeft bereikt.

  Transparant waterreservoir

  Als een strijkijzer een transparant waterreservoir heeft, kun je in een oogopslag zien of het apparaat bijgevuld moet worden.

  Variabele /  Instelbare stoominstelling
  Met een variabele stoominstelling kunt u de mate van stoomafgifte instellen op de textiel die u strijkt.

  Vermogen
  Het vermogen van het strijkijzer is aangegeven in het wattage

  Verticaal stomen
  Een handige fucntie voor het stomen van hangende kledingstukken en gordijnen


  Bekijk en vergelijk hier strijkijzers en vind de beste koop!

Strijkijzers 7.7 (69)
35
 • automatisch_antikalksysteem:
  • ja - 19
   • nee - 1
   • zoolplaat_materiaal_coating:
    • ultragliss - 5
     • steamglide - 4
      • t_ionicglide - 4
       • roestvrijstaal - 3
        • keramisch - 2
         • durilium - 1
          • palladium - 1
          • capaciteit_watertank:
           • capaciteit_watertank_0.3 - 0
            • capaciteit_watertank_0.3_0.4 - 0
             • capaciteit_watertank_0.4_1.3 - 9
              • capaciteit_watertank_1.3 - 26
              • snoerlengte:
               • snoerlengte_1.5 - 0
                • snoerlengte_1.6 - 0
                 • snoerlengte_1.8 - 0
                  • snoerlengte_1.9 - 0
                   • snoerlengte_2.0 - 1
                    • snoerlengte_2.2 - 0
                     • snoerlengte_2.4 - 0
                      • snoerlengte_2.5 - 0
                       • snoerlengte_3.0 - 0
                       • variabele_stoom:
                        • ja - 16
                        • maximale_stoomdruk:
                         • maximale_stoomdruk_4.2 - 12
                          • maximale_stoomdruk_4.2_5 - 0
                           • maximale_stoomdruk_5_5.5 - 12
                            • maximale_stoomdruk_5.5 - 8
                            • stoomstoot_functie:
                             • ja - 2
                             • price:
                              • price_45 - 0
                               • price_45_80 - 3
                                • price_80_150 - 17
                                 • price_150 - 15
                                 • steam_boost_performance:
                                  • steam_boost_performance_100 - 1
                                   • steam_boost_performance_100_140 - 1
                                    • steam_boost_performance_140_200 - 4
                                     • steam_boost_performance_200 - 17
                                     • vermogen:
                                      • vermogen_2200 - 0
                                       • vermogen_2200_2400 - 0
                                        • vermogen_2400 - 15
                                        • kleur:
                                         • wit - 32
                                          • blauw - 15
                                           • violet - 8
                                            • paars - 4
                                             • lila - 2
                                              • goud - 1
                                               • navy - 1
                                                • rood - 1
                                                 • turkoois - 1
                                                  • zwart - 1
                                                  • continu_stoom:
                                                   • continu_stoom_40 - 0
                                                    • continu_stoom_40_50 - 0
                                                     • continu_stoom_50_120 - 13
                                                      • continu_stoom_120 - 21
                                                      • family:
                                                       • perfectcare_expert - 3
                                                        • perfectcare_pure - 3
                                                         • speedcare - 3
                                                          • perfectcare_silence - 2
                                                           • 6400_series - 1
                                                            • perfectcare_aqua - 1
                                                            • brand:
                                                             • philips - 17
                                                              • tefal - 12
                                                               • aeg - 3
                                                                • bosch - 2
                                                                 • clatronic - 1
                                                                 0 - 24
                                                                 • Philips PerfectCare Expert Stoomgenerator met stoom onder druk GC9231/02
                                                                  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/3/5/1/philips-gc9231-02-19993351.jpg
                                                                  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/7/4/5/philips-gc9231-02-22185745.jpg
                                                                  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/8/0/0/philips-gc9231-02-23790800.jpg
                                                                  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/8/0/1/philips-gc9231-02-23790801.jpg
                                                                  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/8/0/2/philips-gc9231-02-23790802.jpg
                                                                  Philips PerfectCare Expert Stoomgenerator met stoom onder druk GC9231/02 (139)
                                                                  9.5 (11, 10)
                                                                  Philips PerfectCare Expert Stoomgenerator met stoom onder druk GC9231/02
                                                                  Bobshop.nl Bobshop.nl
                                                                  8.8 (852, 852)
                                                                  • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                  176.95, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                                  Bobshop.nl Bobshop.nl
                                                                  8.8 (852, 852)
                                                                  • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                  176.95, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                                  Coolblue Amsterdam Coolblue Amsterdam
                                                                  0.0 (0, 0)
                                                                  179, 4.8699502, 52.3368869 UNKNOWN
                                                                  10
                                                                  good_buy
                                                                 • Tefal Pro Express Total GV8930 ( u krijgt merk Tefal / Calor geleverd)
                                                                  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/8/4/5/tefal-gv-8930-pro-express-total-20030845.jpg
                                                                  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/6/2/5/tefal-gv-8930-pro-express-total-20431625.jpg
                                                                  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/4/8/6/tefal-pro-express-total-gv8930-24108486.jpg
                                                                  Tefal Pro Express Total GV8930 ( u krijgt merk Tefal / Calor geleverd) (211)
                                                                  8.3 (3, 0)
                                                                  Tefal Pro Express Total GV8930 ( u krijgt merk Tefal / Calor geleverd)
                                                                  Bol.com Bol.com
                                                                  7.9 (624, 624)
                                                                  • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                  167.16, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                                  Bol.com Bol.com
                                                                  7.9 (624, 624)
                                                                  • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                  167.16, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                                  Coolblue Amsterdam Coolblue Amsterdam
                                                                  0.0 (0, 0)
                                                                  195.99, 4.8699502, 52.3368869 UNKNOWN
                                                                  229
                                                                 • Tefal GV7340 stoomstrijkijzer station
                                                                  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/9/3/calor-gv-7340-express-19451993.jpg
                                                                  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/5/6/tefal-gv7340-steam-ironing-station-23784456.jpg
                                                                  Tefal GV7340 stoomstrijkijzer station (882)
                                                                  6.1 (4, 1)
                                                                  Tefal GV7340 stoomstrijkijzer station
                                                                  Blokker.nl Blokker.nl
                                                                  7.3 (6, 6)
                                                                  • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                  119, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                                  Blokker.nl Blokker.nl
                                                                  7.3 (6, 6)
                                                                  • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                  119, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                                  3
                                                                 • Tefal GV6760 stoomstrijkijzer station
                                                                  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/0/4/1/tefal-gv-6760-25212041.jpg
                                                                  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/3/0/7/tefal-gv6760-steam-ironing-station-30597307.jpg
                                                                  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/3/0/8/tefal-gv6760-steam-ironing-station-30597308.jpg
                                                                  Tefal GV6760 stoomstrijkijzer station (68)
                                                                  Tefal GV6760 stoomstrijkijzer station
                                                                  Bobshop.nl Bobshop.nl
                                                                  8.8 (852, 852)
                                                                  • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                  129, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                                  Bobshop.nl Bobshop.nl
                                                                  8.8 (852, 852)
                                                                  • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                  129, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                                  Kijkshop Amsterdam Kijkshop Amsterdam
                                                                  0.0 (0, 0)
                                                                  139, 4.9295775, 52.35334899999999 LOW
                                                                  141
                                                                 • Tefal GV5225 stoomstrijkijzer station
                                                                  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/8/6/0/tefal-gv-5225-18898860.jpg
                                                                  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/8/2/4/tefal-gv-5225-19158824.jpg
                                                                  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/6/7/1/tefal-easy-pressing-gv-5225-23881671.jpg
                                                                  Tefal GV5225 stoomstrijkijzer station (321)
                                                                  9.0 (1, 1)
                                                                  Tefal GV5225 stoomstrijkijzer station
                                                                  Kruidvat Kruidvat
                                                                  • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                  74.99, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                                  Kruidvat Kruidvat
                                                                  • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                  74.99, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                                  Kijkshop Almelo Kijkshop Almelo
                                                                  0.0 (0, 0)
                                                                  89.99, 6.6643125, 52.3560671 LOW
                                                                  95
                                                                 • Philips PerfectCare Pure Stoomgenerator GC7630/30
                                                                  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/5/3/8/philips-gc-7630-21467538.jpg
                                                                  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/6/7/5/philips-gc7630-30-steam-ironing-station-23797675.jpg
                                                                  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/6/7/8/philips-gc7630-30-steam-ironing-station-23797678.jpg
                                                                  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/3/4/5/philips-gc7630-23956345.jpg
                                                                  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/3/4/6/philips-gc7630-23956346.jpg
                                                                  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/3/4/7/philips-gc7630-23956347.jpg
                                                                  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/3/4/8/philips-gc7630-23956348.jpg
                                                                  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/3/4/9/philips-gc7630-23956349.jpg
                                                                  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/3/5/0/philips-gc7630-23956350.jpg
                                                                  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/3/5/1/philips-gc7630-23956351.jpg
                                                                  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/3/5/2/philips-gc7630-23956352.jpg
                                                                  Philips PerfectCare Pure Stoomgenerator GC7630/30 (32)
                                                                  Philips PerfectCare Pure Stoomgenerator GC7630/30
                                                                  Ben van Dijk Electronics Ben van Dijk Electronics
                                                                  6.3 (6, 6)
                                                                  • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                  134.95, 1 week (offer_sdt_1_week)
                                                                  Ben van Dijk Electronics Ben van Dijk Electronics
                                                                  6.3 (6, 6)
                                                                  • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                  134.95, 1 week (offer_sdt_1_week)
                                                                  Coolblue Amsterdam Coolblue Amsterdam
                                                                  0.0 (0, 0)
                                                                  135.99, 4.8699502, 52.3368869 UNKNOWN
                                                                  145
                                                                 • AEG DBS3350
                                                                  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/6/1/0/aeg-dbs3350-25002610.jpg
                                                                  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/8/9/5/aeg-dbs3350-25003895.jpg
                                                                  AEG DBS3350 (6)
                                                                  AEG DBS3350
                                                                  Redcoon Redcoon
                                                                  8.0 (423, 423)
                                                                  • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                  117.95, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                                  Redcoon Redcoon
                                                                  8.0 (423, 423)
                                                                  • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                  117.95, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                                  EP Arnhem EP Arnhem
                                                                  0.0 (0, 0)
                                                                  129.95, 5.9506774, 51.9833106 UNKNOWN
                                                                  136
                                                                 • Philips GC7015
                                                                  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/4/4/0/philips-gc7015-24928440.jpg
                                                                  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/4/4/6/philips-gc7015-24928446.jpg
                                                                  Philips GC7015 (7)
                                                                  Philips GC7015
                                                                  Starplusshop Starplusshop
                                                                  122.5, 2 dagen (offer_sdt_2_days)
                                                                  Starplusshop Starplusshop
                                                                  122.5, 2 dagen (offer_sdt_2_days)
                                                                  BesteKeus.nl Best BesteKeus.nl Best
                                                                  0.0 (0, 0)
                                                                  129.4, 5.3950786, 51.4986192 NONE
                                                                  13
                                                                 • Philips PerfectCare Pure Stoomgenerator GC7635/30
                                                                  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/7/7/5/philips-gc-7635-30-21469775.jpg
                                                                  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/5/2/5/philips-gc-7635-30-21470525.jpg
                                                                  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/0/5/8/philips-gc-7635-30-22493058.jpg
                                                                  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/6/9/3/philips-gc7635-30-steam-ironing-station-23797693.jpg
                                                                  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/7/0/1/philips-gc7635-30-steam-ironing-station-23797701.jpg
                                                                  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/3/6/1/philips-gc7635-30-steam-ironing-station-23956361.jpg
                                                                  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/3/6/2/philips-gc7635-30-steam-ironing-station-23956362.jpg
                                                                  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/3/6/3/philips-gc7635-30-steam-ironing-station-23956363.jpg
                                                                  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/3/6/4/philips-gc7635-30-steam-ironing-station-23956364.jpg
                                                                  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/3/6/5/philips-gc7635-30-steam-ironing-station-23956365.jpg
                                                                  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/3/6/6/philips-gc7635-30-steam-ironing-station-23956366.jpg
                                                                  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/3/6/7/philips-gc7635-30-steam-ironing-station-23956367.jpg
                                                                  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/8/6/2/philips-perfectcare-pure-steam-generator-iron-gc7635-30-25212862.jpg
                                                                  Philips PerfectCare Pure Stoomgenerator GC7635/30 (126)
                                                                  9.0 (2, 2)
                                                                  Philips PerfectCare Pure Stoomgenerator GC7635/30
                                                                  Bestekeus.nl Bestekeus.nl
                                                                  7.8 (264, 264)
                                                                  122.94, 5 dagen (offer_sdt_5_days)
                                                                  Bestekeus.nl Bestekeus.nl
                                                                  7.8 (264, 264)
                                                                  122.94, 5 dagen (offer_sdt_5_days)
                                                                  BesteKeus.nl Best BesteKeus.nl Best
                                                                  0.0 (0, 0)
                                                                  122.94, 5.3950786, 51.4986192 NONE
                                                                  13
                                                                  good_buy
                                                                 • Philips SpeedCare Stoomgenerator GC6602
                                                                  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/0/4/4/philips-gc6602-20-steam-ironing-station-23959044.jpg
                                                                  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/0/4/8/philips-gc6602-20-steam-ironing-station-23959048.jpg
                                                                  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/3/9/6/philips-gc6602-20-steam-ironing-station-23962396.jpg
                                                                  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/3/9/7/philips-gc6602-20-steam-ironing-station-23962397.jpg
                                                                  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/3/9/8/philips-gc6602-20-steam-ironing-station-23962398.jpg
                                                                  Philips SpeedCare Stoomgenerator GC6602 (117)
                                                                  Philips SpeedCare Stoomgenerator GC6602
                                                                  Blokker.nl Blokker.nl
                                                                  7.3 (6, 6)
                                                                  • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                  79.96, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                                  Blokker.nl Blokker.nl
                                                                  7.3 (6, 6)
                                                                  • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                  79.96, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                                  Kijkshop Apeldoorn Kijkshop Apeldoorn
                                                                  0.0 (0, 0)
                                                                  99.99, 5.9602762, 52.2159948 LOW
                                                                  17
                                                                 • AEG DBS 7135
                                                                  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/5/1/4/aeg-dbs-7135-25002514.jpg
                                                                  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/8/9/0/aeg-dbs-7135-25003890.jpg
                                                                  AEG DBS 7135 (6)
                                                                  AEG DBS 7135
                                                                  Artencraft.nl Artencraft.nl
                                                                  8.4 (115, 115)
                                                                  147, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                                  Artencraft.nl Artencraft.nl
                                                                  8.4 (115, 115)
                                                                  147, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                                  EP Arnhem EP Arnhem
                                                                  0.0 (0, 0)
                                                                  147, 5.9506774, 51.9833106 UNKNOWN
                                                                  87
                                                                 • Philips Stoomgenerator met stoom onder druk GC8340/02
                                                                  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/8/2/3/philips-gc-8340-17980823.jpg
                                                                  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/2/8/9/philips-gc8340-23958289.jpg
                                                                  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/2/9/0/philips-gc8340-23958290.jpg
                                                                  Philips Stoomgenerator met stoom onder druk GC8340/02 (128)
                                                                  7.2 (7, 6)
                                                                  Philips Stoomgenerator met stoom onder druk GC8340/02
                                                                  Bobshop.nl Bobshop.nl
                                                                  8.8 (852, 852)
                                                                  • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                  119.2, 1 week (offer_sdt_1_week)
                                                                  Bobshop.nl Bobshop.nl
                                                                  8.8 (852, 852)
                                                                  • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                  119.2, 1 week (offer_sdt_1_week)
                                                                  Expert Almelo Expert Almelo
                                                                  0.0 (0, 0)
                                                                  194, 6.6749386, 52.36558770000001 NONE
                                                                  135
                                                                 • Tefal Pro Express Total GV8960
                                                                  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/4/6/6/tefal-gv-8960-pro-express-total-20449466.jpg
                                                                  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/6/2/3/tefal-gv-8960-pro-express-total-20449623.jpg
                                                                  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/9/9/4/tefal-gv-8960-pro-express-total-20618994.jpg
                                                                  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/1/1/6/tefal-pro-express-total-gv8960-23793116.jpg
                                                                  Tefal Pro Express Total GV8960 (144)
                                                                  6.0 (3, 0)
                                                                  Tefal Pro Express Total GV8960
                                                                  Bol.com Bol.com
                                                                  7.9 (624, 624)
                                                                  • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                  202.99, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                                  Bol.com Bol.com
                                                                  7.9 (624, 624)
                                                                  • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                  202.99, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                                  Coolblue Amsterdam Coolblue Amsterdam
                                                                  0.0 (0, 0)
                                                                  219, 4.8699502, 52.3368869 UNKNOWN
                                                                  96
                                                                 • Tefal Express Compact GV7091
                                                                  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/8/7/tefal-gv-7091-express-compact-20538387.jpg
                                                                  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/0/5/0/tefal-express-compact-gv7091-23782050.jpg
                                                                  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/0/5/2/tefal-gv-7091-express-compact-20414052.jpg
                                                                  Tefal Express Compact GV7091 (93)
                                                                  5.9 (8, 3)
                                                                  Tefal Express Compact GV7091
                                                                  Bobshop.nl Bobshop.nl
                                                                  8.8 (852, 852)
                                                                  • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                  129, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                                  Bobshop.nl Bobshop.nl
                                                                  8.8 (852, 852)
                                                                  • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                  129, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                                  Coolblue Amsterdam Coolblue Amsterdam
                                                                  0.0 (0, 0)
                                                                  129, 4.8699502, 52.3368869 UNKNOWN
                                                                  10
                                                                 • Tefal GV5245 stoomstrijkijzer station
                                                                  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/8/9/6/tefal-gv-5245-easycord-pressing-18975896.jpg
                                                                  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/9/9/4/tefal-gv5245-steam-ironing-station-23772994.jpg
                                                                  Tefal GV5245 stoomstrijkijzer station (116)
                                                                  9.0 (1, 1)
                                                                  Tefal GV5245 stoomstrijkijzer station
                                                                  BCC BCC
                                                                  8.5 (802, 802)
                                                                  • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                  89.02, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                                  BCC BCC
                                                                  8.5 (802, 802)
                                                                  • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                  89.02, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                                  Coolblue Amsterdam Coolblue Amsterdam
                                                                  0.0 (0, 0)
                                                                  99.95, 4.8699502, 52.3368869 UNKNOWN
                                                                  98
                                                                 • Tefal GV7550 stoomstrijkijzer station
                                                                  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/8/5/4/tefal-gv-7550-express-20006854.jpg
                                                                  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/9/0/9/tefal-gv-7550-express-20505909.jpg
                                                                  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/7/9/tefal-gv7550-iron-23788079.jpg
                                                                  Tefal GV7550 stoomstrijkijzer station (90)
                                                                  7.8 (3, 2)
                                                                  Tefal GV7550 stoomstrijkijzer station
                                                                  Maxwell.nl Maxwell.nl
                                                                  • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                  158.95, 2 weken (offer_sdt_2_weeks)
                                                                  Maxwell.nl Maxwell.nl
                                                                  • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                  158.95, 2 weken (offer_sdt_2_weeks)
                                                                  Coolblue Amsterdam Coolblue Amsterdam
                                                                  0.0 (0, 0)
                                                                  159, 4.8699502, 52.3368869 UNKNOWN
                                                                  229
                                                                 • AEG DBS2300
                                                                  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/2/5/2/aeg-dbs-2300-19806252.jpg
                                                                  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/9/9/6/aeg-dbs2300-23808996.jpg
                                                                  AEG DBS2300 (49)
                                                                  AEG DBS2300
                                                                  Expert.nl Expert.nl
                                                                  8.9 (197, 197)
                                                                  • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                  99.95, 2 dagen (offer_sdt_2_days)
                                                                  Expert.nl Expert.nl
                                                                  8.9 (197, 197)
                                                                  • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                  99.95, 2 dagen (offer_sdt_2_days)
                                                                  Expert Almelo Expert Almelo
                                                                  0.0 (0, 0)
                                                                  99.95, 6.6749386, 52.36558770000001 LOW
                                                                  134
                                                                 • Tefal GV 7450
                                                                  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/4/4/8/tefal-gv-7450-express-18878448.jpg
                                                                  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/6/3/0/tefal-gv-7450-express-20533630.jpg
                                                                  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/2/3/5/tefal-gv-7450-23774235.jpg
                                                                  Tefal GV 7450 (45)
                                                                  5.9 (4, 2)
                                                                  Tefal GV 7450
                                                                  BCC BCC
                                                                  8.5 (802, 802)
                                                                  • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                  119.2, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                                  BCC BCC
                                                                  8.5 (802, 802)
                                                                  • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                  119.2, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                                  Media Markt Alkmaar Media Markt Alkmaar
                                                                  0.0 (0, 0)
                                                                  158, 4.7479003, 52.6357647 HIGH
                                                                  148
                                                                 • Tefal GV8925 stoomstrijkijzer station
                                                                  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/9/8/1/tefal-gv8925-20965981.jpg
                                                                  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/6/9/0/tefal-gv8925-steam-ironing-station-23967690.jpg
                                                                  Tefal GV8925 stoomstrijkijzer station (40)
                                                                  Tefal GV8925 stoomstrijkijzer station
                                                                  Redcoon Redcoon
                                                                  8.0 (423, 423)
                                                                  • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                  188, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                                  Redcoon Redcoon
                                                                  8.0 (423, 423)
                                                                  • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                  188, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                                  Coolblue Amsterdam Coolblue Amsterdam
                                                                  0.0 (0, 0)
                                                                  189, 4.8699502, 52.3368869 UNKNOWN
                                                                  10
                                                                 • Philips PerfectCare Expert Stoomgenerator met stoom onder druk GC9247/30
                                                                  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/0/9/3/philips-gc9247-30-steam-ironing-station-23959093.jpg
                                                                  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/0/9/6/philips-gc9247-30-steam-ironing-station-23959096.jpg
                                                                  Philips PerfectCare Expert Stoomgenerator met stoom onder druk GC9247/30 (36)
                                                                  9.4 (3, 3)
                                                                  Philips PerfectCare Expert Stoomgenerator met stoom onder druk GC9247/30
                                                                  Bestekeus.nl Bestekeus.nl
                                                                  7.8 (264, 264)
                                                                  221, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                                  Bestekeus.nl Bestekeus.nl
                                                                  7.8 (264, 264)
                                                                  221, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                                  BesteKeus.nl Best BesteKeus.nl Best
                                                                  0.0 (0, 0)
                                                                  221, 5.3950786, 51.4986192 NONE
                                                                  221
                                                                  good_buy
                                                                 • Philips PerfectCare Silence Stoomgenerator met stoom onder druk GC9545/02
                                                                  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/0/0/2/philips-gc-9540-perfect-care-silence-19182002.jpg
                                                                  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/5/0/1/philips-perfectcare-silence-23771501.jpg
                                                                  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/5/0/2/philips-perfectcare-silence-23771502.jpg
                                                                  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/5/0/3/philips-perfectcare-silence-23771503.jpg
                                                                  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/5/0/4/philips-perfectcare-silence-23771504.jpg
                                                                  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/5/0/5/philips-perfectcare-silence-23771505.jpg
                                                                  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/5/0/6/philips-perfectcare-silence-23771506.jpg
                                                                  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/5/0/7/philips-perfectcare-silence-23771507.jpg
                                                                  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/5/0/9/philips-perfectcare-silence-23771509.jpg
                                                                  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/1/7/4/philips-perfectcare-silence-23792174.jpg
                                                                  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/1/7/7/philips-perfectcare-silence-23792177.jpg
                                                                  Philips PerfectCare Silence Stoomgenerator met stoom onder druk GC9545/02 (17)
                                                                  3.3 (8, 8)
                                                                  Philips PerfectCare Silence Stoomgenerator met stoom onder druk GC9545/02
                                                                  Bobshop.nl Bobshop.nl
                                                                  8.8 (852, 852)
                                                                  • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                  252.95, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                                  Bobshop.nl Bobshop.nl
                                                                  8.8 (852, 852)
                                                                  • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                  252.95, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                                  Coolblue Amsterdam Coolblue Amsterdam
                                                                  0.0 (0, 0)
                                                                  269, 4.8699502, 52.3368869 UNKNOWN
                                                                  231
                                                                 • Philips SpeedCare Stoomgenerator GC6621
                                                                  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/2/4/1/philips-gc6621-23823241.jpg
                                                                  Philips SpeedCare Stoomgenerator GC6621 (26)
                                                                  Philips SpeedCare Stoomgenerator GC6621
                                                                  Fonq.nl Fonq.nl
                                                                  0.0 (8, 8)
                                                                  • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                  107.95, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                                  Fonq.nl Fonq.nl
                                                                  0.0 (8, 8)
                                                                  • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                  107.95, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                                  Coolblue Amsterdam Coolblue Amsterdam
                                                                  0.0 (0, 0)
                                                                  129, 4.8699502, 52.3368869 UNKNOWN
                                                                  9
                                                                 • Philips PerfectCare Pure Stoomgenerator GC7620/30
                                                                  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/1/7/4/philips-gc-7620-30-21470174.jpg
                                                                  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/4/8/6/philips-gc-7620-30-21470486.jpg
                                                                  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/5/6/4/philips-gc-7620-30-21470564.jpg
                                                                  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/6/6/7/philips-gc7620-30-steam-ironing-station-23797667.jpg
                                                                  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/6/7/0/philips-gc7620-30-steam-ironing-station-23797670.jpg
                                                                  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/8/9/2/philips-gc7620-23980892.jpg
                                                                  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/8/9/3/philips-gc7620-23980893.jpg
                                                                  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/8/9/4/philips-gc7620-23980894.jpg
                                                                  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/8/9/5/philips-gc7620-23980895.jpg
                                                                  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/8/9/6/philips-gc7620-23980896.jpg
                                                                  Philips PerfectCare Pure Stoomgenerator GC7620/30 (9)
                                                                  9.0 (1, 0)
                                                                  Philips PerfectCare Pure Stoomgenerator GC7620/30
                                                                  Starplusshop Starplusshop
                                                                  138, 2 dagen (offer_sdt_2_days)
                                                                  Starplusshop Starplusshop
                                                                  138, 2 dagen (offer_sdt_2_days)
                                                                  Expert Almelo Expert Almelo
                                                                  0.0 (0, 0)
                                                                  159, 6.6749386, 52.36558770000001 NONE
                                                                  141
                                                                  good_buy
                                                                 • Philips SpeedCare Stoomgenerator GC6611
                                                                  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/2/4/3/philips-gc6611-30-steam-ironing-station-23823243.jpg
                                                                  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/2/4/5/philips-gc6611-30-steam-ironing-station-23823245.jpg
                                                                  Philips SpeedCare Stoomgenerator GC6611 (9)
                                                                  Philips SpeedCare Stoomgenerator GC6611
                                                                  Artencraft.nl Artencraft.nl
                                                                  8.4 (115, 115)
                                                                  92.06, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                                  Artencraft.nl Artencraft.nl
                                                                  8.4 (115, 115)
                                                                  92.06, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                                  BesteKeus.nl Best BesteKeus.nl Best
                                                                  0.0 (0, 0)
                                                                  94.95, 5.3950786, 51.4986192 NONE
                                                                  139
                                                                 2
                                                                 • Heb je voorkeur voor een merk? (brand):
                                                                  • Philips (philips)
                                                                  • Tefal (tefal)
                                                                  • Bosch (bosch)
                                                                  • Braun (braun)
                                                                  • AEG (aeg)
                                                                  • Severin (severin)
                                                                  • AFK (afk)
                                                                  • Alpina (alpina)
                                                                  • AVANTO (avanto)
                                                                  • Bestron (bestron)
                                                                  • Bomann (bomann)
                                                                  • Calor (calor)
                                                                  • Clatronic (clatronic)
                                                                  • Clean Maxx (clean_maxx)
                                                                  • Delonghi (delonghi)
                                                                  • Domo (domo)
                                                                  • Electrolux (electrolux)
                                                                  • ETA (eta)
                                                                  • H.Koenig (h_koenig)
                                                                  • Hoover (hoover)
                                                                  • Klarstein (klarstein)
                                                                  • KOENIC (koenic)
                                                                  • Koenig (koenig)
                                                                  • Laurastar (laurastar)
                                                                  • Leifheit (leifheit)
                                                                  • Miele (miele)
                                                                  • Moulinex (moulinex)
                                                                  • Oliso (oliso)
                                                                  • Panasonic (panasonic)
                                                                  • Princess (princess)
                                                                  • Rowenta (rowenta)
                                                                  • Russell Hobbs (russell_hobbs)
                                                                  • Siemens (siemens)
                                                                  • Singer (singer)
                                                                  • Solac (solac)
                                                                  • Solis (solis)
                                                                  • Tobi (tobi)
                                                                  • Tomado (tomado)
                                                                  • Tristar (tristar)
                                                                  • Winkel (winkel)
                                                                 • Wat is je budget? (price):
                                                                  • < 45 € (price_45)
                                                                  • 45 € - 80 € (price_45_80)
                                                                  • 80 € - 150 € (price_80_150)
                                                                  • ≥ 150 € (price_150)
                                                                 • Wil je een stoomstrijkijzer? (stoomstoot_functie):
                                                                  • Ja (ja)
                                                                  • Nee (nee)
                                                                 • Welk vermogen heeft het strijkijzer? (vermogen):
                                                                  • < 2200 W (vermogen_2200)
                                                                  • 2200 W - 2400 W (vermogen_2200_2400)
                                                                  • ≥ 2400 W (vermogen_2400)
                                                                 • Hoeveel stoom wil je per minuut? (continu_stoom):
                                                                  • < 40 gram per minuut (continu_stoom_40)
                                                                  • 40 gram per minuut - 50 gram per minuut (continu_stoom_40_50)
                                                                  • 50 gram per minuut - 120 gram per minuut (continu_stoom_50_120)
                                                                  • ≥ 120 gram per minuut (continu_stoom_120)
                                                                 • Wil je de stoom variëren? (variabele_stoom):
                                                                  • Ja (ja)
                                                                  • Nee (nee)
                                                                 • Hoe lang moet het snoer zijn? (snoerlengte):
                                                                  • 1.5 meter (snoerlengte_1.5)
                                                                  • 1.6 meter (snoerlengte_1.6)
                                                                  • 1.8 meter (snoerlengte_1.8)
                                                                  • 1.9 meter (snoerlengte_1.9)
                                                                  • 2.0 meter (snoerlengte_2.0)
                                                                  • 2.2 meter (snoerlengte_2.2)
                                                                  • 2.4 meter (snoerlengte_2.4)
                                                                  • 2.5 meter (snoerlengte_2.5)
                                                                  • 3.0 meter (snoerlengte_3.0)
                                                                 • Wil je een automatisch antikalksysteem? (automatisch_antikalksysteem):
                                                                  • Ja (ja)
                                                                  • Nee (nee)
                                                                 • Heb je voorkeur voor een kleur? (kleur):
                                                                  • Antraciet (antraciet)
                                                                  • Beige (beige)
                                                                  • Blauw (blauw)
                                                                  • Brons (brons)
                                                                  • Bruin (bruin)
                                                                  • Chroom (chroom)
                                                                  • Coral (coral)
                                                                  • Geel (geel)
                                                                  • Goud (goud)
                                                                  • Grijs (grijs)
                                                                  • Groen (groen)
                                                                  • Kers (kers)
                                                                  • Lila (lila)
                                                                  • Metallic (metallic)
                                                                  • Multi (multi)
                                                                  • Navy (navy)
                                                                  • Oranje (oranje)
                                                                  • Paars (paars)
                                                                  • Platina (platina)
                                                                  • Roestvrijstaal (roestvrijstaal)
                                                                  • Rood (rood)
                                                                  • Roze (roze)
                                                                  • Turkoois (turkoois)
                                                                  • Violet (violet)
                                                                  • Wit (wit)
                                                                  • Zilver (zilver)
                                                                  • Zwart (zwart)
                                                                 • Hoeveel water moet er in de watertank kunnen? (capaciteit_watertank):
                                                                  • < 0.3 liter (capaciteit_watertank_0.3)
                                                                  • 0.3 liter - 0.4 liter (capaciteit_watertank_0.3_0.4)
                                                                  • 0.4 liter - 1.3 liter (capaciteit_watertank_0.4_1.3)
                                                                  • ≥ 1.3 liter (capaciteit_watertank_1.3)
                                                                 • Wat mag de maximale stoomdruk zijn? (maximale_stoomdruk):
                                                                  • < 4.2 bar (maximale_stoomdruk_4.2)
                                                                  • 4.2 bar - 5 bar (maximale_stoomdruk_4.2_5)
                                                                  • 5 bar - 5.5 bar (maximale_stoomdruk_5_5.5)
                                                                  • ≥ 5.5 bar (maximale_stoomdruk_5.5)
                                                                 • Hoeveel stoom moet de steam boost geven? (steam_boost_performance):
                                                                  • < 100 gram per minuut (steam_boost_performance_100)
                                                                  • 100 gram per minuut - 140 gram per minuut (steam_boost_performance_100_140)
                                                                  • 140 gram per minuut - 200 gram per minuut (steam_boost_performance_140_200)
                                                                  • ≥ 200 gram per minuut (steam_boost_performance_200)
                                                                 • Van welk materiaal moet de zoolplaat zijn? (zoolplaat_materiaal_coating):
                                                                  • Aluminium (aluminium)
                                                                  • Anodilium (anodilium)
                                                                  • Autoclean Catalys (autoclean_catalys)
                                                                  • Durilium (durilium)
                                                                  • Eloxal (eloxal)
                                                                  • Keramisch (keramisch)
                                                                  • Palladium (palladium)
                                                                  • Roestvrijstaal (roestvrijstaal)
                                                                  • SteamGlide (steamglide)
                                                                  • T-ionicGlide (t_ionicglide)
                                                                  • Teflon (teflon)
                                                                  • Titanium (titanium)
                                                                  • Ultragliss (ultragliss)
                                                                 • Heb je voorkeur voor een productfamilie? (family):
                                                                  • 3300 series (3300_series)
                                                                  • 6400 series (6400_series)
                                                                  • Azur (azur)
                                                                  • Azur Performer (azur_performer)
                                                                  • Azur Performer Plus (azur_performer_plus)
                                                                  • ComfortCare (comfortcare)
                                                                  • Daily Collection (daily_collection)
                                                                  • EasyCare (easycare)
                                                                  • EasySpeed (easyspeed)
                                                                  • EnergyCare (energycare)
                                                                  • FreeHand (freehand)
                                                                  • InstantCare (instantcare)
                                                                  • PerfectCare (perfectcare)
                                                                  • PerfectCare Aqua (perfectcare_aqua)
                                                                  • PerfectCare Azur (perfectcare_azur)
                                                                  • PerfectCare Expert (perfectcare_expert)
                                                                  • PerfectCare Pure (perfectcare_pure)
                                                                  • PerfectCare Silence (perfectcare_silence)
                                                                  • PerfectCare Xpress (perfectcare_xpress)
                                                                  • PowerLife (powerlife)
                                                                  • SpeedCare (speedcare)
                                                                  • WardrobeCare (wardrobecare)
                                                                 • Tel. 030-214 5004
                                                                 • WhatsApp 06-15 19 74 74
                                                                 • blijmakers@vergelijk.nl