x
x
Je zoekt nu binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (verwijderen)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
Zoek naar producten... Zoek naar een product binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Zoek naar producten... Zoek... Zoek naar producten... {}
× Categorieën
 • Zonder zak (In deze stofzuiger zit een reservoir wat eenvoudig geleegd kan worden.):
  • zonder_stofzak
 • Dierenharen (Deze stofzuiger heeft een speciale borstel die doeltreffend dierenharen kan verwijderen.):
  • mensen_met_huisdieren
 • Anti-allergie (Door een HEPA-filter wordt stof uit de motor niet de lucht in geblazen maar opgevangen in de filter. Hoe hoger het cijfer van de filter, hoe beter voor mensen met allergieën.):
  • mensen_met_allergiee_n
 • Lang snoer (Wanneer je grote ruimtes moet stofzuigen is een snoer van minstens 7 meter erg handig.):
  • lang_snoer_7m_
 • Grote inhoud (Een groot huis of geen zin om vaak de opvangbak te legen? Dan is 4 liter inhoud ideaal voor jou.):
  • veel_opvangcapaciteit_4l_
 • Stil (Deze stofzuiger maakt minder dan 70 decibel geluid. Dit is vergelijkbaar met geroezemoes in een restaurant.):
  • stille_stofzuiger_70db_
 • Licht (Met een lichte stofzuiger kan je gemakkelijk de trap stofzuigen. Hier vind je stofzuigers van 5 kilo of lichter.):
  • lichte_stofzuiger_5kg_
 • Dyson (Bij een Dyson wordt het verlies aan zuigkracht geminimaliseerd.):
  • dyson
 • AEG of Bosch (Voor als je op zoek bent naar een goed en betrouwbaar merk.):
  • aeg
  • bosch
 • Miele (Dit merk staat bekend om haar goede prestaties bij de tests van de Consumentenbond.):
  • miele
 • Budget (Een stofzuiger voor minder dan 100 euro):
  • budget
 • Algemene informatie

  Bij het kiezen van een stofzuiger is in wezen maar één ding belangrijk, de goede werking van het apparaat. Bij een stofzuiger is de definitie van een goede werking eenvoudig: Het apparaat moet het opgezogen stof transporteren naar de stofzak en het daar vooral houden. De uitgeblazen lucht moet in een ideale situatie 100% vrij zijn van reststofdeeltjes. Dit houdt niet alleen in dat er een goede filtering moet zijn, maar ook moet de stofzuiger hermetisch zijn afgesloten, zodat er geen lucht via openingen in het apparaat weglekt, anders dan de daarvoor bedoelde opening. De uitblaaslucht komt bij een goede stofzuiger alléén via het uitblaasfilter naar buiten, zodat je zeker weet dat het bedoelde resultaat van dit filter ook echt bereikt wordt. Er lekt immers geen ongefilterde lucht uit het apparaat. Alleen topklasse stofzuigers kennen deze hermetische dichting, waardoor deze, voorzien van een HEPA filter 99,9% filteren. Zo wordt een stofzuiger zelfs een luchtfilter welke de lucht in het huis reinigt.

  Om je te helpen bij het kiezen van een stofzuiger geven wij je hier enkele tips:


  Stofallergie

  Een goede stofzuiger is, zoals je hebt gelezen, goed afgesloten waardoor deze schone lucht uitblaast. Voor personen die echt extreem gevoelig zijn voor huisstof is het toepassen van een HEPA filter, naast het gebruik van een zeer goede stofzuiger verstandig. Omdat een HEPA filter zeer goed filtert is de afdichting van de stofzuiger nog belangrijker. Immers, goede filtering zorgt er voor dat de stofzuiger meer moeite heeft de lucht weer uit te blazen. Voor mensen met een allergie is dus een zeer goede stofzuiger erg belangrijk. Het kopen van een stofzuiger met wèl een HEPA filter maar geen goede afdichting is zinloos, de stofzuiger zal de vervuilde lucht via lekken in de behuizing alsnog uitblazen. Een goede stofzuiger voor deze groep is niet goedkoop, maar daarmee weet je wel zeker dat jouw stofzuiger je niet ziek maakt!

  Vermogen

  Bij veel stofzuigers wordt het stroomverbruik opgegeven van de motor die in het apparaat zit. Let op, dit zegt niets over het zuigvermogen. Want een optimale luchtstroom, een goede zuigbuis + slangen en de vloerborstel zijn van groter belang bij een optimale stofopname. Door gebruik te maken van uitstekende luchtgeleiding zijn de betere merken in staat om met minder motorvermogen toch goed te werken, zonder overmatig stroomverbruik en lawaai. De stelregel is, hoe vreemd het ook klinkt, hoe lager het motorvermogen, hoe beter, mits je maar voor een goed merk kiest. Veel goedkope stofzuigers gebruiken het motorvermogen juist als verkoopargument, hoe meer “watts” hoe beter lijkt, het. Het tegendeel is waar. Let ook op bij het gebruik van de stofzuiger. Een hoog vermogen wordt vaak op tapijten gebruikt, en dat is niet verstandig. Door een te hoog zuigvermogen te gebruiken ontstaat er op vloerbedekking en tapijten een “vacuüm”, waardoor de stofopname vrijwel stopt. Gebruik bij een goede stofzuiger ongeveer 60% van het vermogen van de stofzuiger bij het reinigen van vloerbedekking en tapijten. Wel zo energiezuinig en een stuk minder lawaai! 

  Stofzakken

  Een goede filtering is de meest belangrijkst functie van een stofzuiger. Deze filtering begint in de stofzak. Zorg ervoor dat je originele stofzakken gebruikt bij het merk van jouw stofzuiger. Niet alleen zijn deze zakken veel sterker, zij zorgen ook voor een optimale filtering en afsluiting op de slang-aansluiting. Bovendien hebben stofzakken van jouw stofzuigermerk een systeem waardoor deze het opgenomen stof goed verdelen over de beschikbare ruimte in de zak, zodat je er veel langer mee doet. Zo gaan originele stofzakken tot wel 3 x zo lang mee voordat ze vol zijn, en dat is uiteindelijk een stuk voordeliger dan imitatie stofzakken. Stofzakken van de betere merken filteren de lucht beter waardoor er geen stofresten in de motor van de stofzuiger terecht komen. Slechte stofzuigerzakken kunnen de levensduur van de stofzuiger tot wel 80% verkorten! Er bestaan zelfs stofzakken met een 9-voudige filtering. Door het toepassen van Kevlar en hoogwaardige filtermaterialen zijn deze stofzakken de allerbeste in de markt en zijn ze goed voor een gezond leefmilieu.   Een stofzuiger speciaal voor jou

  Geen huis of gezinssamenstelling is dezelfde. Daarom is het verstandig om een stofzuiger te kiezen welke op je eigen situatie is toegespitst. Zo zijn er bijvoorbeeld ''Cat&Dog'' stofzuigers, speciaal voor mensen met huisdieren zoals katten en honden. Door het gebruik van hoogwaardige roterende borstels en speciale filtering wordt invulling gegeven aan de speciale eisen, die het schoonhouden van een huis met huisdieren aan een stofzuiger stellen. Haren en organisch afval wordt grondig uit vloeren en tapijten verwijderd en een speciaal luchtfilter zorgt voor een frisse uitblaaslucht, waarin geurtjes door het organisch vuil in de stofzak gefilterd worden. Verder zijn er speciale stofzuigers voor huishoudens met kostbare houten vloeren, stofzuigers die speciaal ontwikkeld zijn voor mensen met een allergie en er is zelfs een “Total Care'', die een optimale combinatie waarmaakt binnen deze speciale doelgroepen. Het is daarom raadzaam om een stofzuiger te kiezen die bij jou past.


  Populaire merken stofzuigers:
  De populairste merken van de stofzuiger zijn Miele, Nilfisk, Bosch, Philips, Siemens en Dyson.

  Bekijk en vergelijk hier stofzuigers en vind de beste koop!

 • Veelgestelde vragen

  Vergelijk hier stofzuigers!Ik heb huisdieren. Welke stofzuiger kan ik het beste kopen?
  Ik ben allergisch voor huisstofmijt. Is er een stofzuiger die daartegen helpt?
  Wat zegt het Wattage over een stofzuiger?
  Dweilen is niets voor mij. Is er ook een stofzuiger die nat zuigt?


  Wil je meteen op zoek naar een stofzuiger, bekijk en vergelijk dan hier stofzuigers!

  Ik heb huisdieren. Welke stofzuiger kan ik het beste kopen?
  Belangrijk is dan het gebruik van een turboborstel. Een turboborstel heeft in de zuigmond een borstel waarmee uitstekend kattenharen los komen van de vloer en opgezogen kunnen worden. Vaak tref je in de naam van het model al aan of het model beschikt over een borstel voor huisdieren. Deze zijn ook overal los te koop.


  Ik ben allergisch voor huisstofmijt. Is er een stofzuiger die daartegen helpt?
  Ja, je kunt dan het beste een stofzuiger nemen met een goed HEPA-filter. Deze zijn er in verschillende klasses. Een HEPA-filter vangt ongewenste stofdeeltjes en huisstofmijt op uit de lucht die uit de stofzuiger wil. Hierdoor is een HEPA-filter zeer geschikt voor mensen met huisstofmijt allergie. Vanzelfsprekend heeft iedereen profijt van een schone en zuivere lucht in huis. De volgende merken bevatten stofzuigers met een HEPA-filter: Bestron, Miele, AEG-Electrolux, Dirt Devil, Siemens, Zanussi, Bosch, Dyson, Black & Decker en Samsung.

  Wat zegt het Wattage over een stofzuiger?
  Watt staat voor de hoeveelheid energie die de machine per seconde verbruikt. Hoe hoger het Wattage, hoe hoger het energieverbruik. Het effectieve zuigvermogen, die wordt gemeten aan het einde van de zuigmond, bepaalt uiteindelijk de zuigkracht van een stofzuiger. Bijvoorbeeld afstand van de motor tot de zuigmond, de luchtdichtheid van de buis, slang en de zuigmond bepalen mede de effectieve zuigkracht van een stofzuiger.

  Dweilen is niets voor mij. Is er ook een stofzuiger die nat zuigt?
  Ja er zijn ook modellen die nat zuigen. Deze vind je terug in het productaanbod
  stofzuigers, door links onderaan de 'nat geschikte' stofzuigers te selecteren.


  Bekijk en vergelijk hier stofzuigers en vind de beste koop!

 • Verklarende woordenlijst

  Hieronder vind je een alfabetisch overzicht van de gebruikte begrippen bij stofzuigers.

  Wil je meteen op zoek naar een stofzuiger, bekijk en vergelijk dan hier stofzuigers!

  Automatische kabelopberging
  De automatische kabelopberging geeft aan of het snoer met een druk op een knop oprolt in de machine.

  Vergelijk hier stofzuigers!Buissysteem
  Er zijn drie verschillende buissystemen: de standaard schuifbuis, telescoopbuis en de S-vormige zuigbuis. Een telescoopbuis is in hoogte verstelbaar. Een S-vormige buis is ideaal voor het zuigen onder stoelen en banken zonder dat je hoeft te bukken.

  Draadloos
  De draadloze stofzuigers (zoals de robot en de handstofzuiger) zijn oplaadbaar via een oplaadstation. Dat maakt deze zuigmethodes zeer mobiel.

  Draagbare stofzuiger
  De draagbare stofzuiger is een klein sledemodel dat aan een schouderband meegedragen wordt in plaats van voortgetrokken over de grond. Dit is praktisch als je veel trappen in je woning hebt of moeilijk bereikbare plaatsen.

  HEPA-filter
  Voor mensen met allergieën of een aandoening van de luchtwegen is het de moeite waard om een stofzuiger te kopen met een HEPA-filter. HEPA staat voor High Efficiency Particulate Air en is een filter voor de lucht die wordt uitgeblazen. Het filtert microscopisch kleine stofdeeltjes en absorbeert geur. Het actieve koolstoffilter zorgt ervoor dat de vieze geur niet ontsnapt uit de machine. De volgende merken bevatten stofzuigers met een HEPA-filter: BestronMieleAEG-ElectroluxDirt DevilSiemensZanussiBoschDysonBlack & Decker en Samsung.

  Handstofzuiger
  De handstofzuiger is een klein, oplaadbaar model, ook wel bekend als de kruimeldief of kruimelzuiger. Deze kruimeldieven hebben een ingebouwde accu. Je laadt de accu van de kruimeldief op door de kruimeldief op het oplaadgedeelte aan te sluiten. Het voordeel van deze kruimeldieven is dat het handzame apparaten zijn waarmee je ook makkelijk op plekken kunt komen die buiten het bereik van een stopcontact zitten, zoals in de auto. Extra hulpstukken bij een kruimeldief maken het uitzuigen van oppervlakken die moeilijk bereikbaar een stuk gemakkelijker. In de kruimeldief zit geen wegwerpstofzak maar een permanente stofbak. Na gebruik klop je het reservoir van de kruimelzuiger leeg boven de vuilnisbak.

  Bekijk en vergelijk hier stofzuigers en vind de beste koop!

  Houtzuiger
  Ben je echter op zoek naar een industriële stofzuiger voor het zuigen van grover materiaal, dan is de houtzuiger misschien een optie. Deze stofzuigers zijn speciaal gemaakt voor het grovere werk. De industriële stofzuigers zijn gefabriceerd van sterkermateriaal en de capaciteit van de stofopvang is veel groter. Je moet hierbij denken aan stofzakken met een inhoud van wel 20 liter en een reservoir voor natte substanties van soms wel 50 liter.

  Hulpstukken
  Een stofzuiger heeft hulpstukken om op moeilijk bereikbare plekken te komen, zoals een meubelborstel of een apart mondstuk voor kieren. Daarnaast zijn er hulpstukken met kleine borstels voor het opzuigen van dierenharen of hulpstukken om harde vloeren te zuigen.

  Inhoud
  Hiermee wordt de inhoud van de stofopvang van de stofzak of stofbak bedoeld. Deze inhoud wordt aangegeven in liters.

  Vergelijk hier stofzuigers!Inhoud reservoir (nat)
  Dit veld geeft de inhoud van het reservoir voor natte substanties weer. De inhoud wordt weergegeven in liters.

  Ketelstofzuiger
  De ketelstofzuiger lijkt op de sledestofzuiger, maar hierbij zijn motor en filter in een ketel verwerkt. De zuigdiepte van deze stofzuigers is groter dan die van de andere modellen en dit model heeft ook een grotere stofinhoud. Je treft dit model vaak aan in de schoonmaakbranche.

  Maximale vermogen
  Hoe hoger het vermogen, des te hoger het energieverbruik. De zuigkracht van de stofzuiger wordt niet bepaald door het vermogen. Sommige merken vermelden de zuigkracht apart, zoals Philips.

  nat zuigen
  Enkele stofzuigers zuigen naast droge materialen ook vochtige substanties op. Dit wordt opgevangen in een ander reservoir dan de stofzak.

  Bekijk en vergelijk hier stofzuigers en vind de beste koop!

  Robotstofzuiger
  De robotstofzuiger is een kleine, ronde stofzuiger die zonder hulp een vloer kan zuigen. Hij heeft een sensor waardoor hij bijvoorbeeld niet van de trap af kan vallen. Bij sommige modellen kun je zelf beslissen welk oppervlak het apparaat moet schoonmaken door middel van een elektronische grensaanduiding. De robotstofzuigers maken gebruik van een klein reservoir voor de stofopvang. De robotstofzuiger vervangt niet het grondige schoonmaakwerk. Wel kan de robotstofzuiger ondersteunen in je regelmatige onderhoud van je woon-, studie- of slaapkamer.

  De robotstofzuiger reinigt, terwijl je zelf weg kunt gaan. Bij thuiskomst is je huis schoon. Denk wel aan je huisdieren: als deze al bang zijn voor de gewone stofzuiger, dan is het geen goed idee om de robotstofzuiger aan te schaffen.

  S-filter
  Het S-klasse filter haalt de kleinste stofdeeltjes uit de uitgeblazen lucht en is uitermate geschikt voor mensen met een allergie.

  Sledestofzuiger
  De sledestofzuiger is de meest verkochte en meest bekende stofzuiger. Het is het model dat op wielen over de grond achter je aan wordt getrokken. Deze stofzuigers hebben een krachtige motor, zijn zeer wendbaar en kunnen in het hele huis gebruikt worden. Je kunt kiezen uit een stofzuiger met een permanent stofreservoir of een model met de alom bekende stofzak. Het voordeel van de stofzakloze stofzuigers met een stofbak is dat je geen terugkerende kosten voor stofzuigerzakken hebt. Het nadeel is dat het reinigen van de stofbak nogal eens als een onhygiënisch klusje wordt ervaren en een hard voorwerp een flink geluid kan produceren in de stofbak.

  Vergelijk hier stofzuigers!Steelstofzuiger
  Een steelstofzuiger is een compacte en lichte, langwerpige stofzuiger. Het stofreservoir bevindt zich aan de steel, soms in de vorm van een kruimelzuiger, die ook los te halen is. Deze multifunctionele toepassing is natuurlijk een groot voordeel. Evenals zijn mobiele karakter. Nadeel is dat ze vaak op accu werken en daardoor minder zuigkracht hebben. Dat maakt ze ook minder geschikt om stevig schoonmaakwerk te verrichten.

  Stofopvang
  Je kunt kiezen uit een model met een permanent stofreservoir (stofbak) of met een stofzak. Het voordeel van de stofzakloze stofzuigers met een stofbak is dat je geen terugkerende kosten voor stofzuigerzakken hebt. Het nadeel is dat het reinigen van de stofbak nogal eens als een onhygiënisch klusje wordt ervaren en een hard voorwerp een flink geluid kan produceren in de stofbak.

  Volindicatie
  De indicatiemelding geeft aan dat de stofzak of het reservoir vol is en verwisseld of geleegd moet worden.

  Zuigkrachtregeling
  De zuigkrachtregeling is elektronisch (traploos instelbaar door een knop op de stofzuiger), mechanisch (schuifje in de zuigbuis of op het handvat van de stofzuiger) of automatisch.

  Bekijk en vergelijk hier stofzuigers en vind de beste koop!

Stofzuigers 5.9 (18)
76
 • kenmerken_stofzuiger:
  • stofzuiger_zonder_zak - 51
   • stofzuiger_met_zak - 19
    • lang_snoer_7m_ - 10
     • lichte_stofzuiger_5kg_ - 6
      • veel_opvangcapaciteit_4l_ - 5
       • stille_stofzuiger_70db_ - 1
       • draadloos:
        • nee - 28
         • ja - 3
         • gebruiksgemak:
          • telescopische_buis - 35
           • variabele_zuigkrachtregeling - 11
            • stofzak_vol_indicator - 6
            • speciaal_voor:
             • tapijt - 68
              • harde_vloeren - 12
               • mensen_met_huisdieren - 10
                • mensen_met_allergiee_n - 1
                • actieradius:
                 • actieradius_9 - 6
                  • actieradius_9_10 - 3
                   • actieradius_10_11 - 45
                    • actieradius_11 - 12
                    • stof_capaciteit:
                     • stof_capaciteit_2 - 12
                      • stof_capaciteit_2_3.2 - 46
                       • stof_capaciteit_3.2_4.5 - 5
                        • stof_capaciteit_4.5 - 5
                        • snoer_lengte_voordeel_stofzuiger:
                         • gemiddeld_5_7m_ - 39
                          • extra_lang_7m_ - 13
                          • stofzuiger_luchtfiltering:
                           • hepa - 24
                            • micro - 3
                             • epa - 2
                              • active_air_clean - 1
                               • water - 1
                               • met_of_zonder_stofzak:
                                • zonder_stofzak - 51
                                 • met_stofzak - 19
                                 • price:
                                  • budget - 1
                                   • low - 7
                                    • medium - 14
                                     • high - 54
                                     • soort_reiniging:
                                      • droog - 62
                                       • droog_en_nat - 5
                                        • nat - 1
                                        • kleur:
                                         • zilver - 28
                                          • grijs - 20
                                           • blauw - 15
                                            • zwart - 15
                                             • oranje - 11
                                              • rood - 8
                                               • geel - 7
                                                • groen - 6
                                                 • roestvrijstaal - 4
                                                  • titanic - 3
                                                   • paars - 2
                                                    • violet - 2
                                                     • roze - 1
                                                      • wit - 1
                                                      • geluidsniveau_voordeel_stofzuiger:
                                                       • niet_belangrijk - 46
                                                        • gemiddeld_71_81_db_ - 24
                                                         • stiller_dan_gemiddeld_61_70_db_ - 1
                                                         • gewicht_product:
                                                          • gewicht_product_1100.0 - 0
                                                           • gewicht_product_4700.0 - 0
                                                            • gewicht_product_5000.0 - 0
                                                             • gewicht_product_6300.0 - 0
                                                             • brand:
                                                              • dyson - 47
                                                               • samsung - 10
                                                                • bosch - 4
                                                                 • avanto - 3
                                                                  • nilfisk - 2
                                                                   • philips - 2
                                                                    • rowenta - 2
                                                                     • aeg - 1
                                                                      • delonghi - 1
                                                                       • hoover - 1
                                                                        • karcher - 1
                                                                         • metabo - 1
                                                                          • thomas - 1
                                                                          • soort:
                                                                           • cylinder - 63
                                                                            • staand - 9
                                                                             • drum - 1
                                                                             • hepa_klasse:
                                                                              • hepa_13 - 3
                                                                               • 10 - 1
                                                                                • 12 - 1
                                                                                 • 13 - 1
                                                                                  • hepa_12 - 1
                                                                                  • group:
                                                                                  0 - 24
                                                                                  • Dyson DC52 Animal Turbine
                                                                                   • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/0/3/9/dyson-dc52-animal-turbine-21725039.jpg
                                                                                   • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/0/9/1/dyson-dc52-animal-turbine-22493091.jpg
                                                                                   • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/0/3/0/dyson-dc52-animal-turbine-24959030.jpg
                                                                                   • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/0/3/1/dyson-dc52-animal-turbine-24959031.jpg
                                                                                   • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/0/3/2/dyson-dc52-animal-turbine-24959032.jpg
                                                                                   Dyson DC52 Animal Turbine (137)
                                                                                   • 10 m AVERAGE de actieradius van deze stofzuiger is relatief lang
                                                                                   • 83 dB BAD luidruchtig: je buren weten precies wanneer jij aan het stofzuigen bent!
                                                                                   • 2 L AVERAGE in vergelijking met andere stofzuigers heeft deze een stofzakcapaciteit van gemiddeld formaat. De zak vervangen is niet vaak nodig!
                                                                                   Dyson DC52 Animal Turbine
                                                                                   Artencraft.nl Artencraft.nl
                                                                                   8.4 (115, 115)
                                                                                   415, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                   Artencraft.nl Artencraft.nl
                                                                                   8.4 (115, 115)
                                                                                   415, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                   BesteKeus.nl Best BesteKeus.nl Best
                                                                                   0.0 (0, 0)
                                                                                   428.95, 5.3950786, 51.4986192 NONE
                                                                                   66
                                                                                  • Dyson DC52 Total Animal
                                                                                   • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/9/9/3/dyson-dc52-total-animal-24866993.jpg
                                                                                   • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/9/9/4/dyson-dc52-total-animal-24866994.jpg
                                                                                   • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/9/9/5/dyson-dc52-total-animal-24866995.jpg
                                                                                   • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/0/9/6/dyson-dc52-total-animal-24927096.jpg
                                                                                   • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/0/9/7/dyson-dc52-total-animal-24927097.jpg
                                                                                   • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/0/9/8/dyson-dc52-total-animal-24927098.jpg
                                                                                   Dyson DC52 Total Animal (61)
                                                                                   • 10 m AVERAGE de actieradius van deze stofzuiger is relatief lang
                                                                                   • 85 dB BAD luidruchtig: je buren weten precies wanneer jij aan het stofzuigen bent!
                                                                                   • 2 L AVERAGE in vergelijking met andere stofzuigers heeft deze een stofzakcapaciteit van gemiddeld formaat. De zak vervangen is niet vaak nodig!
                                                                                   Dyson DC52 Total Animal
                                                                                   Starplusshop Starplusshop
                                                                                   469, 5 dagen (offer_sdt_5_days)
                                                                                   Starplusshop Starplusshop
                                                                                   469, 5 dagen (offer_sdt_5_days)
                                                                                   BesteKeus.nl Best BesteKeus.nl Best
                                                                                   0.0 (0, 0)
                                                                                   578.95, 5.3950786, 51.4986192 NONE
                                                                                   221
                                                                                  • Dyson DC52 Animal Complete
                                                                                   • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/9/9/7/dyson-dc-52-animal-21456997.jpg
                                                                                   • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/5/2/8/dyson-dc52-animal-complete-23994528.jpg
                                                                                   Dyson DC52 Animal Complete (28)
                                                                                   1.0 (1, 0)
                                                                                   • 10 m AVERAGE de actieradius van deze stofzuiger is relatief lang
                                                                                   • 2 L AVERAGE in vergelijking met andere stofzuigers heeft deze een stofzakcapaciteit van gemiddeld formaat. De zak vervangen is niet vaak nodig!
                                                                                   Dyson DC52 Animal Complete
                                                                                   Starplusshop Starplusshop
                                                                                   445, 2 dagen (offer_sdt_2_days)
                                                                                   Starplusshop Starplusshop
                                                                                   445, 2 dagen (offer_sdt_2_days)
                                                                                   1
                                                                                  • Dyson DC 52 Animal
                                                                                   • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/3/0/9/dyson-dc-52-animal-21502309.jpg
                                                                                   • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/2/2/3/dyson-dc-52-animal-21500223.jpg
                                                                                   • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/6/2/6/dyson-dc-52-animal-23995626.jpg
                                                                                   Dyson DC 52 Animal (17)
                                                                                   • 10 m AVERAGE de actieradius van deze stofzuiger is relatief lang
                                                                                   • 2 L AVERAGE in vergelijking met andere stofzuigers heeft deze een stofzakcapaciteit van gemiddeld formaat. De zak vervangen is niet vaak nodig!
                                                                                   Dyson DC 52 Animal
                                                                                   Stofzuigerdiscounter.nl Stofzuigerdiscounter.nl
                                                                                   8.8 (54, 54)
                                                                                   • http://static2.vergelijk.nl/s/1.68//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                   479, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                   Stofzuigerdiscounter.nl Stofzuigerdiscounter.nl
                                                                                   8.8 (54, 54)
                                                                                   • http://static2.vergelijk.nl/s/1.68//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                   479, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                   4
                                                                                  • Dyson DC33C EXTRA stofzuiger
                                                                                   • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/3/9/0/dyson-dc33c-origin-extra-21525390.jpg
                                                                                   • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/7/1/5/dyson-dc33c-extra-vacuum-cleaner-25003715.jpg
                                                                                   • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/7/1/6/dyson-dc33c-extra-vacuum-cleaner-25003716.jpg
                                                                                   Dyson DC33C EXTRA stofzuiger (283)
                                                                                   • 10 m AVERAGE de actieradius van deze stofzuiger is relatief lang
                                                                                   • 77 dB AVERAGE geen bijzonder stille stofzuiger, maar ook geen luidruchtige
                                                                                   • 2 L AVERAGE in vergelijking met andere stofzuigers heeft deze een stofzakcapaciteit van gemiddeld formaat. De zak vervangen is niet vaak nodig!
                                                                                   Dyson DC33C EXTRA stofzuiger
                                                                                   Modern.nl Modern.nl
                                                                                   8.7 (310, 310)
                                                                                   • http://static2.vergelijk.nl/s/1.68//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                   243, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                   Modern.nl Modern.nl
                                                                                   8.7 (310, 310)
                                                                                   • http://static2.vergelijk.nl/s/1.68//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                   243, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                   7
                                                                                  • Dyson DC62
                                                                                   • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/2/2/5/dyson-dc-62-21470225.jpg
                                                                                   • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/1/2/4/dyson-dc-62-21471124.jpg
                                                                                   • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/1/9/8/dyson-dc62-24698198.jpg
                                                                                   Dyson DC62 (251)
                                                                                   • 0.4 L BAD je moet de zak vaker vervangen en je hebt pech als er niet nog een in de kast ligt
                                                                                   Dyson DC62
                                                                                   Mediamarkt.nl Mediamarkt.nl
                                                                                   8.4 (933, 933)
                                                                                   • http://static2.vergelijk.nl/s/1.68//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                   308.95, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                   Mediamarkt.nl Mediamarkt.nl
                                                                                   8.4 (933, 933)
                                                                                   • http://static2.vergelijk.nl/s/1.68//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                   308.95, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                   Media Markt Alkmaar Media Markt Alkmaar
                                                                                   0.0 (0, 0)
                                                                                   308.95, 4.7479003, 52.6357647 HIGH
                                                                                   53
                                                                                  • Dyson DC45 UpTop
                                                                                   • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/2/5/7/dyson-dc-45-up-top-19626257.jpg
                                                                                   • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/5/0/dyson-dc45-uptop-24268050.jpg
                                                                                   Dyson DC45 UpTop (221)
                                                                                   • 0.35 L BAD je moet de zak vaker vervangen en je hebt pech als er niet nog een in de kast ligt
                                                                                   Dyson DC45 UpTop
                                                                                   Mediamarkt.nl Mediamarkt.nl
                                                                                   8.4 (933, 933)
                                                                                   • http://static2.vergelijk.nl/s/1.68//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                   267.99, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                   Mediamarkt.nl Mediamarkt.nl
                                                                                   8.4 (933, 933)
                                                                                   • http://static2.vergelijk.nl/s/1.68//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                   267.99, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                   Media Markt Alkmaar Media Markt Alkmaar
                                                                                   0.0 (0, 0)
                                                                                   267.99, 4.7479003, 52.6357647 LOW
                                                                                   196
                                                                                  • Dyson DC52 Multifloor
                                                                                   • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/1/3/2/dyson-dc52-multifloor-21471132.jpg
                                                                                   • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/1/8/2/dyson-dc52-multifloor-24267182.jpg
                                                                                   Dyson DC52 Multifloor (81)
                                                                                   • 10 m AVERAGE de actieradius van deze stofzuiger is relatief lang
                                                                                   • 85 dB BAD luidruchtig: je buren weten precies wanneer jij aan het stofzuigen bent!
                                                                                   • 2 L AVERAGE in vergelijking met andere stofzuigers heeft deze een stofzakcapaciteit van gemiddeld formaat. De zak vervangen is niet vaak nodig!
                                                                                   Dyson DC52 Multifloor
                                                                                   Bestekeus.nl Bestekeus.nl
                                                                                   7.8 (264, 264)
                                                                                   432.95, 5 dagen (offer_sdt_5_days)
                                                                                   Bestekeus.nl Bestekeus.nl
                                                                                   7.8 (264, 264)
                                                                                   432.95, 5 dagen (offer_sdt_5_days)
                                                                                   BesteKeus.nl Best BesteKeus.nl Best
                                                                                   0.0 (0, 0)
                                                                                   432.95, 5.3950786, 51.4986192 NONE
                                                                                   3
                                                                                  • Dyson DC33c Origin
                                                                                   • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/9/2/2/dyson-dc33c-origin-21815922.jpg
                                                                                   • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/6/3/1/dyson-dc33c-origin-23995631.jpg
                                                                                   • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/6/3/2/dyson-dc33c-origin-23995632.jpg
                                                                                   • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/6/3/3/dyson-dc33c-origin-23995633.jpg
                                                                                   • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/5/1/7/dyson-dc33c-origin-30247517.jpg
                                                                                   • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/5/1/8/dyson-dc33c-origin-30247518.jpg
                                                                                   Dyson DC33c Origin (73)
                                                                                   • 10 m AVERAGE de actieradius van deze stofzuiger is relatief lang
                                                                                   • 77 dB AVERAGE geen bijzonder stille stofzuiger, maar ook geen luidruchtige
                                                                                   • 2 L AVERAGE in vergelijking met andere stofzuigers heeft deze een stofzakcapaciteit van gemiddeld formaat. De zak vervangen is niet vaak nodig!
                                                                                   Dyson DC33c Origin
                                                                                   BesteKeus.nl Best BesteKeus.nl Best
                                                                                   0.0 (0, 0)
                                                                                   238.95, 5.3950786, 51.4986192 NONE
                                                                                   Bestekeus.nl Bestekeus.nl
                                                                                   7.8 (264, 264)
                                                                                   246.95, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                   BesteKeus.nl Best BesteKeus.nl Best
                                                                                   0.0 (0, 0)
                                                                                   238.95, 5.3950786, 51.4986192 NONE
                                                                                   97
                                                                                  • Dyson DC37c Total Allergy
                                                                                   • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/1/3/3/dyson-dc37c-total-allergy-25185133.jpg
                                                                                   • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/1/3/4/dyson-dc37c-total-allergy-25185134.jpg
                                                                                   Dyson DC37c Total Allergy (34)
                                                                                   • 84 dB BAD luidruchtig: je buren weten precies wanneer jij aan het stofzuigen bent!
                                                                                   Dyson DC37c Total Allergy
                                                                                   Stofzuigerdiscounter.nl Stofzuigerdiscounter.nl
                                                                                   8.8 (54, 54)
                                                                                   • http://static2.vergelijk.nl/s/1.68//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                   308.95, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                   Stofzuigerdiscounter.nl Stofzuigerdiscounter.nl
                                                                                   8.8 (54, 54)
                                                                                   • http://static2.vergelijk.nl/s/1.68//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                   308.95, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                   Coolblue Amsterdam Coolblue Amsterdam
                                                                                   0.0 (0, 0)
                                                                                   319, 4.8699502, 52.3368869 UNKNOWN
                                                                                   9
                                                                                  • Dyson DC33C
                                                                                   • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/3/6/9/dyson-dc33c-21525369.jpg
                                                                                   • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/0/7/8/dyson-dc33c-21503078.jpg
                                                                                   • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/6/2/2/dyson-dc33c-23995622.jpg
                                                                                   • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/6/2/3/dyson-dc33c-23995623.jpg
                                                                                   Dyson DC33C (32)
                                                                                   • 10.3 m AVERAGE de actieradius van deze stofzuiger is relatief lang
                                                                                   • 2 L AVERAGE in vergelijking met andere stofzuigers heeft deze een stofzakcapaciteit van gemiddeld formaat. De zak vervangen is niet vaak nodig!
                                                                                   Dyson DC33C
                                                                                   Bol.com Bol.com
                                                                                   7.9 (624, 624)
                                                                                   • http://static2.vergelijk.nl/s/1.68//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                   449, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                   Bol.com Bol.com
                                                                                   7.9 (624, 624)
                                                                                   • http://static2.vergelijk.nl/s/1.68//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                   449, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                   1
                                                                                  • Dyson DC48 Animalpro
                                                                                   • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/2/2/4/dyson-dc48-animalpro-21470224.jpg
                                                                                   • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/1/2/0/dyson-dc48-animalpro-21471120.jpg
                                                                                   • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/6/3/0/dyson-dc48-animalpro-23995630.jpg
                                                                                   Dyson DC48 Animalpro (33)
                                                                                   • 8.54 m BAD de snoer en buislengte van deze stofzuiger is niet zo lang. Je moet mogelijk vaker van stopcontact wisselen om je poetsbeurt af te krijgen
                                                                                   • 81 dB BAD luidruchtig: je buren weten precies wanneer jij aan het stofzuigen bent!
                                                                                   • 0.5 L BAD je moet de zak vaker vervangen en je hebt pech als er niet nog een in de kast ligt
                                                                                   Dyson DC48 Animalpro
                                                                                   BestSellers.eu BestSellers.eu
                                                                                   8.3 (67, 67)
                                                                                   • http://static2.vergelijk.nl/s/1.68//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                   398.95, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                   BestSellers.eu BestSellers.eu
                                                                                   8.3 (67, 67)
                                                                                   • http://static2.vergelijk.nl/s/1.68//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                   398.95, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                   3
                                                                                  • Dyson DC37c Complete Allergy
                                                                                   • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/6/2/7/dyson-dc37c-complete-allergy-24899627.jpg
                                                                                   • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/6/2/8/dyson-dc37c-complete-allergy-24899628.jpg
                                                                                   • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/5/0/4/dyson-dc37c-complete-allergy-24973504.jpg
                                                                                   • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/5/0/5/dyson-dc37c-complete-allergy-24973505.jpg
                                                                                   Dyson DC37c Complete Allergy (21)
                                                                                   • 10.3 m AVERAGE de actieradius van deze stofzuiger is relatief lang
                                                                                   • 77 dB AVERAGE geen bijzonder stille stofzuiger, maar ook geen luidruchtige
                                                                                   • 2 L AVERAGE in vergelijking met andere stofzuigers heeft deze een stofzakcapaciteit van gemiddeld formaat. De zak vervangen is niet vaak nodig!
                                                                                   Dyson DC37c Complete Allergy
                                                                                   Otto Otto
                                                                                   7.0 (99, 99)
                                                                                   • http://static2.vergelijk.nl/s/1.68//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                   354.95, 2 weken (offer_sdt_2_weeks)
                                                                                   Otto Otto
                                                                                   7.0 (99, 99)
                                                                                   • http://static2.vergelijk.nl/s/1.68//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                   354.95, 2 weken (offer_sdt_2_weeks)
                                                                                   Media Markt Alkmaar Media Markt Alkmaar
                                                                                   0.0 (0, 0)
                                                                                   369, 4.7479003, 52.6357647 HIGH
                                                                                   50
                                                                                  • Dyson DC33c Stubborn
                                                                                   • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/5/2/1/dyson-dc33c-stubborn-24973521.jpg
                                                                                   • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/5/2/2/dyson-dc33c-stubborn-24973522.jpg
                                                                                   Dyson DC33c Stubborn (24)
                                                                                   • 10 m AVERAGE de actieradius van deze stofzuiger is relatief lang
                                                                                   • 84 dB BAD luidruchtig: je buren weten precies wanneer jij aan het stofzuigen bent!
                                                                                   • 2 L AVERAGE in vergelijking met andere stofzuigers heeft deze een stofzakcapaciteit van gemiddeld formaat. De zak vervangen is niet vaak nodig!
                                                                                   Dyson DC33c Stubborn
                                                                                   BCC BCC
                                                                                   8.5 (802, 802)
                                                                                   • http://static2.vergelijk.nl/s/1.68//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                   299, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                   BCC BCC
                                                                                   8.5 (802, 802)
                                                                                   • http://static2.vergelijk.nl/s/1.68//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                   299, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                   EP Arnhem EP Arnhem
                                                                                   0.0 (0, 0)
                                                                                   299, 5.9506774, 51.9833106 UNKNOWN
                                                                                   216
                                                                                  • Dyson DC52 Allergy ERP
                                                                                   • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/0/0/1/dyson-dc52-allergy-erp-24867001.jpg
                                                                                   • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/0/0/2/dyson-dc52-allergy-erp-24867002.jpg
                                                                                   • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/0/0/3/dyson-dc52-allergy-erp-24867003.jpg
                                                                                   • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/2/1/6/dyson-dc52-allergy-erp-24926216.jpg
                                                                                   • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/2/1/7/dyson-dc52-allergy-erp-24926217.jpg
                                                                                   • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/2/1/8/dyson-dc52-allergy-erp-24926218.jpg
                                                                                   Dyson DC52 Allergy ERP (38)
                                                                                   6.7 (2, 1)
                                                                                   • 10 m AVERAGE de actieradius van deze stofzuiger is relatief lang
                                                                                   • 83 dB BAD luidruchtig: je buren weten precies wanneer jij aan het stofzuigen bent!
                                                                                   • 2 L AVERAGE in vergelijking met andere stofzuigers heeft deze een stofzakcapaciteit van gemiddeld formaat. De zak vervangen is niet vaak nodig!
                                                                                   Dyson DC52 Allergy ERP
                                                                                   Bestekeus.nl Bestekeus.nl
                                                                                   7.8 (264, 264)
                                                                                   328.95, 5 dagen (offer_sdt_5_days)
                                                                                   Bestekeus.nl Bestekeus.nl
                                                                                   7.8 (264, 264)
                                                                                   328.95, 5 dagen (offer_sdt_5_days)
                                                                                   BesteKeus.nl Best BesteKeus.nl Best
                                                                                   0.0 (0, 0)
                                                                                   328.95, 5.3950786, 51.4986192 NONE
                                                                                   96
                                                                                  • Dyson DC33c Up Top
                                                                                   • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/1/0/3/dyson-dc33c-up-top-25670103.jpg
                                                                                   • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/1/0/4/dyson-dc33c-up-top-25670104.jpg
                                                                                   Dyson DC33c Up Top (34)
                                                                                   • 9.3 m BAD de snoer en buislengte van deze stofzuiger is niet zo lang. Je moet mogelijk vaker van stopcontact wisselen om je poetsbeurt af te krijgen
                                                                                   • 2 L AVERAGE in vergelijking met andere stofzuigers heeft deze een stofzakcapaciteit van gemiddeld formaat. De zak vervangen is niet vaak nodig!
                                                                                   Dyson DC33c Up Top
                                                                                   Modern.nl Modern.nl
                                                                                   8.7 (310, 310)
                                                                                   • http://static2.vergelijk.nl/s/1.68//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                   279, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                   Modern.nl Modern.nl
                                                                                   8.7 (310, 310)
                                                                                   • http://static2.vergelijk.nl/s/1.68//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                   279, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                   BesteKeus.nl Best BesteKeus.nl Best
                                                                                   0.0 (0, 0)
                                                                                   299, 5.3950786, 51.4986192 NONE
                                                                                   4
                                                                                  • Dyson DC42 Allergy
                                                                                   • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/5/8/0/dyson-dc42-allergy-22968580.jpg
                                                                                   • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/1/8/1/dyson-dc42-allergy-24267181.jpg
                                                                                   Dyson DC42 Allergy (15)
                                                                                   • 12.4 m GOOD in één keer door je hele huis stofzuigen? Met de lange actieradius van deze stofzuiger is dat geen probleem!
                                                                                   • 1.6 L BAD je moet de zak vaker vervangen en je hebt pech als er niet nog een in de kast ligt
                                                                                   Dyson DC42 Allergy
                                                                                   Redcoon Redcoon
                                                                                   8.0 (423, 423)
                                                                                   • http://static2.vergelijk.nl/s/1.68//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                   433, 2 dagen (offer_sdt_2_days)
                                                                                   Redcoon Redcoon
                                                                                   8.0 (423, 423)
                                                                                   • http://static2.vergelijk.nl/s/1.68//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                   433, 2 dagen (offer_sdt_2_days)
                                                                                   1
                                                                                  • Dyson DC52 Musclehead Allergy Care
                                                                                   • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/7/7/7/dyson-dc52-musclehead-allergy-care-24932777.jpg
                                                                                   • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/9/7/dyson-dc52-musclehead-allergy-care-24960097.jpg
                                                                                   • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/9/8/dyson-dc52-musclehead-allergy-care-24960098.jpg
                                                                                   • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/9/9/dyson-dc52-musclehead-allergy-care-24960099.jpg
                                                                                   Dyson DC52 Musclehead Allergy Care (17)
                                                                                   • 10 m AVERAGE de actieradius van deze stofzuiger is relatief lang
                                                                                   • 85 dB BAD luidruchtig: je buren weten precies wanneer jij aan het stofzuigen bent!
                                                                                   • 2 L AVERAGE in vergelijking met andere stofzuigers heeft deze een stofzakcapaciteit van gemiddeld formaat. De zak vervangen is niet vaak nodig!
                                                                                   Dyson DC52 Musclehead Allergy Care
                                                                                   Starplusshop Starplusshop
                                                                                   395, 5 dagen (offer_sdt_5_days)
                                                                                   Starplusshop Starplusshop
                                                                                   395, 5 dagen (offer_sdt_5_days)
                                                                                   EP Arnhem EP Arnhem
                                                                                   0.0 (0, 0)
                                                                                   529, 5.9506774, 51.9833106 NONE
                                                                                   218
                                                                                  • Dyson DC33c Origin Plus
                                                                                   • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/0/4/0/dyson-dc33c-origin-plus-21725040.jpg
                                                                                   • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/6/4/8/dyson-dc33c-origin-plus-21781648.jpg
                                                                                   • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/5/3/1/dyson-dc33c-origin-plus-21789531.jpg
                                                                                   • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/6/2/4/dyson-dc33c-origin-plus-23995624.jpg
                                                                                   Dyson DC33c Origin Plus (12)
                                                                                   4.6 (10, 0)
                                                                                   • 10 m AVERAGE de actieradius van deze stofzuiger is relatief lang
                                                                                   • 2 L AVERAGE in vergelijking met andere stofzuigers heeft deze een stofzakcapaciteit van gemiddeld formaat. De zak vervangen is niet vaak nodig!
                                                                                   Dyson DC33c Origin Plus
                                                                                   Mediamarkt.nl Mediamarkt.nl
                                                                                   8.4 (933, 933)
                                                                                   • http://static2.vergelijk.nl/s/1.68//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                   299, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                   Mediamarkt.nl Mediamarkt.nl
                                                                                   8.4 (933, 933)
                                                                                   • http://static2.vergelijk.nl/s/1.68//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                   299, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                   Media Markt Alkmaar Media Markt Alkmaar
                                                                                   0.0 (0, 0)
                                                                                   299, 4.7479003, 52.6357647 HIGH
                                                                                   49
                                                                                  • Dyson DC52 Plus Allergy
                                                                                   • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/9/9/8/dyson-dc52-plus-allergy-24866998.jpg
                                                                                   • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/9/9/9/dyson-dc52-plus-allergy-24866999.jpg
                                                                                   • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/0/0/0/dyson-dc52-plus-allergy-24867000.jpg
                                                                                   • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/0/3/8/dyson-dc52-plus-allergy-24867038.jpg
                                                                                   • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/4/1/6/dyson-dc52-plus-energy-24973416.jpg
                                                                                   • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/4/1/7/dyson-dc52-plus-energy-24973417.jpg
                                                                                   • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/4/1/8/dyson-dc52-plus-energy-24973418.jpg
                                                                                   Dyson DC52 Plus Allergy (15)
                                                                                   • 10 m AVERAGE de actieradius van deze stofzuiger is relatief lang
                                                                                   • 85 dB BAD luidruchtig: je buren weten precies wanneer jij aan het stofzuigen bent!
                                                                                   • 2 L AVERAGE in vergelijking met andere stofzuigers heeft deze een stofzakcapaciteit van gemiddeld formaat. De zak vervangen is niet vaak nodig!
                                                                                   Dyson DC52 Plus Allergy
                                                                                   Starplusshop Starplusshop
                                                                                   359, 2 dagen (offer_sdt_2_days)
                                                                                   Starplusshop Starplusshop
                                                                                   359, 2 dagen (offer_sdt_2_days)
                                                                                   BesteKeus.nl Best BesteKeus.nl Best
                                                                                   0.0 (0, 0)
                                                                                   374.95, 5.3950786, 51.4986192 NONE
                                                                                   7
                                                                                  • Dyson DC33C Origin Extra Grijs/Blauw
                                                                                   • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/1/3/4/dyson-dc33c-origin-extra-grey-blue-25062134.jpg
                                                                                   • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/1/8/7/dyson-dc33c-origin-extra-grey-blue-25062187.jpg
                                                                                   • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/2/1/3/dyson-dc33c-origin-extra-grey-blue-25062213.jpg
                                                                                   Dyson DC33C Origin Extra Grijs/Blauw (15)
                                                                                   Dyson DC33C Origin Extra Grijs/Blauw
                                                                                   Starplusshop Starplusshop
                                                                                   278, 2 dagen (offer_sdt_2_days)
                                                                                   Starplusshop Starplusshop
                                                                                   278, 2 dagen (offer_sdt_2_days)
                                                                                   1
                                                                                  • Dyson DC36 Carbon Fibre
                                                                                   • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/6/1/4/dyson-dc-36-carbon-fire-18966614.jpg
                                                                                   • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/5/8/4/dyson-dc-36-carbon-fire-18939584.jpg
                                                                                   • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/5/1/6/dyson-dc36-carbon-fibre-23994516.jpg
                                                                                   • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/1/8/0/dyson-dc36-carbon-fibre-24267180.jpg
                                                                                   Dyson DC36 Carbon Fibre (11)
                                                                                   • 8.2 m BAD de snoer en buislengte van deze stofzuiger is niet zo lang. Je moet mogelijk vaker van stopcontact wisselen om je poetsbeurt af te krijgen
                                                                                   • 0.54 L BAD je moet de zak vaker vervangen en je hebt pech als er niet nog een in de kast ligt
                                                                                   Dyson DC36 Carbon Fibre
                                                                                   Bol.com Bol.com
                                                                                   7.9 (624, 624)
                                                                                   • http://static2.vergelijk.nl/s/1.68//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                   498.11, 1 week (offer_sdt_1_week)
                                                                                   Bol.com Bol.com
                                                                                   7.9 (624, 624)
                                                                                   • http://static2.vergelijk.nl/s/1.68//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                   498.11, 1 week (offer_sdt_1_week)
                                                                                   1
                                                                                  • Dyson DC37 Allergy
                                                                                   • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/8/2/dyson-dc37-allergy-18594482.jpg
                                                                                   • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/3/2/0/dyson-dc37-allergy-23995320.jpg
                                                                                   • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/3/2/1/dyson-dc37-allergy-23995321.jpg
                                                                                   • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/4/6/dyson-dc37-allergy-24268046.jpg
                                                                                   Dyson DC37 Allergy (10)
                                                                                   8.3 (1, 0)
                                                                                   • 10 m AVERAGE de actieradius van deze stofzuiger is relatief lang
                                                                                   • 2 L AVERAGE in vergelijking met andere stofzuigers heeft deze een stofzakcapaciteit van gemiddeld formaat. De zak vervangen is niet vaak nodig!
                                                                                   Dyson DC37 Allergy
                                                                                   Bol.com Bol.com
                                                                                   7.9 (624, 624)
                                                                                   • http://static2.vergelijk.nl/s/1.68//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                   438.5, 3 dagen (offer_sdt_3_days)
                                                                                   Bol.com Bol.com
                                                                                   7.9 (624, 624)
                                                                                   • http://static2.vergelijk.nl/s/1.68//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                   438.5, 3 dagen (offer_sdt_3_days)
                                                                                   1
                                                                                  • Dyson DC37c Musclehead
                                                                                   • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/7/8/7/dyson-dc37c-musclehead-24932787.jpg
                                                                                   • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/0/2/2/dyson-dc37c-musclehead-25002022.jpg
                                                                                   • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/0/2/3/dyson-dc37c-musclehead-25002023.jpg
                                                                                   Dyson DC37c Musclehead (10)
                                                                                   • 10 m AVERAGE de actieradius van deze stofzuiger is relatief lang
                                                                                   • 2 L AVERAGE in vergelijking met andere stofzuigers heeft deze een stofzakcapaciteit van gemiddeld formaat. De zak vervangen is niet vaak nodig!
                                                                                   Dyson DC37c Musclehead
                                                                                   BCC BCC
                                                                                   8.5 (802, 802)
                                                                                   • http://static2.vergelijk.nl/s/1.68//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                   429, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                   BCC BCC
                                                                                   8.5 (802, 802)
                                                                                   • http://static2.vergelijk.nl/s/1.68//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                   429, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                   1
                                                                                  2 4
                                                                                  • Merk (brand):
                                                                                   • Miele (miele)
                                                                                   • Philips (philips)
                                                                                   • Bosch (bosch)
                                                                                   • Siemens (siemens)
                                                                                   • Dyson (dyson)
                                                                                   • Dirt_devil (dirt_devil)
                                                                                   • AEG (aeg)
                                                                                   • Aquavac (aquavac)
                                                                                   • AVANTO (avanto)
                                                                                   • Bestron (bestron)
                                                                                   • Bissell (bissell)
                                                                                   • Black & Decker (black_decker)
                                                                                   • Bomann (bomann)
                                                                                   • Clean Maxx (clean_maxx)
                                                                                   • Cleanfix (cleanfix)
                                                                                   • Corner (corner)
                                                                                   • Defort (defort)
                                                                                   • Delonghi (delonghi)
                                                                                   • Dewalt (dewalt)
                                                                                   • Domo (domo)
                                                                                   • Domoclip (domoclip)
                                                                                   • Einhell (einhell)
                                                                                   • Electrolux (electrolux)
                                                                                   • EWT (ewt)
                                                                                   • Fakir (fakir)
                                                                                   • Fein (fein)
                                                                                   • Festool (festool)
                                                                                   • H.Koenig (h_koenig)
                                                                                   • Hitachi (hitachi)
                                                                                   • Hoover (hoover)
                                                                                   • Irobot (irobot)
                                                                                   • Ironside (ironside)
                                                                                   • Karcher (karcher)
                                                                                   • Klarstein (klarstein)
                                                                                   • Leifheit (leifheit)
                                                                                   • Makita (makita)
                                                                                   • Medion (medion)
                                                                                   • Metabo (metabo)
                                                                                   • Montiss (montiss)
                                                                                   • Moulinex (moulinex)
                                                                                   • Necchi (necchi)
                                                                                   • Nilfisk (nilfisk)
                                                                                   • Numatic (numatic)
                                                                                   • Panasonic (panasonic)
                                                                                   • Powerplus (powerplus)
                                                                                   • Princess (princess)
                                                                                   • Proline (proline)
                                                                                   • Rowenta (rowenta)
                                                                                   • Russell Hobbs (russell_hobbs)
                                                                                   • Samsung (samsung)
                                                                                   • Sauber (sauber)
                                                                                   • Sebo (sebo)
                                                                                   • Sencor (sencor)
                                                                                   • Severin (severin)
                                                                                   • Skil (skil)
                                                                                   • Solac (solac)
                                                                                   • Spit (spit)
                                                                                   • Starmix (starmix)
                                                                                   • TallyGenicom (tallygenicom)
                                                                                   • Thomas (thomas)
                                                                                   • Tristar (tristar)
                                                                                   • Varo (varo)
                                                                                   • VAX (vax)
                                                                                   • Waves (waves)
                                                                                   • Zanussi (zanussi)
                                                                                  • Prijs (price):
                                                                                   • Budget: lager dan €100 (budget)
                                                                                   • Lage prijs: €100 - €160 (low)
                                                                                   • Gemiddelde prijs: €160 - €250 (medium)
                                                                                   • High end: Meer dan €250 (high)
                                                                                  • Type (soort):
                                                                                   • Cylinder (cylinder)
                                                                                   • Drum (drum)
                                                                                   • Rechtop (rechtop)
                                                                                   • Staand (staand)
                                                                                  • Stofzak (met_of_zonder_stofzak):
                                                                                   • Combi (met of zonder zak) (combi_met_of_zonder_zak_)
                                                                                   • Met stofzak (met_stofzak)
                                                                                   • Zonder stofzak (zonder_stofzak)
                                                                                  • Stofcapaciteit (stof_capaciteit):
                                                                                   • < 2 liter (stof_capaciteit_2)
                                                                                   • 2 liter - 3.2 liter (stof_capaciteit_2_3.2)
                                                                                   • 3.2 liter - 4.5 liter (stof_capaciteit_3.2_4.5)
                                                                                   • ≥ 4.5 liter (stof_capaciteit_4.5)
                                                                                  • Kenmerken (kenmerken_stofzuiger):
                                                                                   • Lang snoer (>7m) (lang_snoer_7m_)
                                                                                   • Lichte stofzuiger (<5kg) (lichte_stofzuiger_5kg_)
                                                                                   • Stille stofzuiger (<70dB) (stille_stofzuiger_70db_)
                                                                                   • Stofzuiger met zak (stofzuiger_met_zak)
                                                                                   • Stofzuiger zonder zak (stofzuiger_zonder_zak)
                                                                                   • Veel opvangcapaciteit (>4L) (veel_opvangcapaciteit_4l_)
                                                                                  • Geschikt voor (speciaal_voor):
                                                                                   • Harde vloeren (harde_vloeren)
                                                                                   • Mensen met allergieën (mensen_met_allergiee_n)
                                                                                   • Mensen met huisdieren (mensen_met_huisdieren)
                                                                                   • Tapijt (tapijt)
                                                                                  • Soort reiniging (soort_reiniging):
                                                                                   • Droog (droog)
                                                                                   • Droog en nat (droog_en_nat)
                                                                                   • Nat (nat)
                                                                                  • Extra functies (gebruiksgemak):
                                                                                   • Stofzak vol indicator (stofzak_vol_indicator)
                                                                                   • Telescopische buis (telescopische_buis)
                                                                                   • Variabele zuigkrachtregeling (variabele_zuigkrachtregeling)
                                                                                  • Draadloos (draadloos):
                                                                                   • Ja (ja)
                                                                                   • Nee (nee)
                                                                                  • Snoerlengte (snoer_lengte_voordeel_stofzuiger):
                                                                                   • Extra lang (> 7m) (extra_lang_7m_)
                                                                                   • Gemiddeld (5-7m) (gemiddeld_5_7m_)
                                                                                   • Kort (< 5m) (kort_5m_)
                                                                                  • Actieradius (actieradius):
                                                                                   • < 9 meter (actieradius_9)
                                                                                   • 9 meter - 10 meter (actieradius_9_10)
                                                                                   • 10 meter - 11 meter (actieradius_10_11)
                                                                                   • ≥ 11 meter (actieradius_11)
                                                                                  • Geluid (geluidsniveau_voordeel_stofzuiger):
                                                                                   • Superstil (<60 dB) (superstil_60_db_)
                                                                                   • Gemiddeld (71-81 dB) (gemiddeld_71_81_db_)
                                                                                   • Niet belangrijk (niet_belangrijk)
                                                                                   • Stiller dan gemiddeld (61-70 dB) (stiller_dan_gemiddeld_61_70_db_)
                                                                                  • Kleur (kleur):
                                                                                   • Antraciet (antraciet)
                                                                                   • Beige (beige)
                                                                                   • Blauw (blauw)
                                                                                   • Bordeaux rood (bordeaux_rood)
                                                                                   • Brons (brons)
                                                                                   • Bruin (bruin)
                                                                                   • Champagne (champagne)
                                                                                   • Geel (geel)
                                                                                   • Goud (goud)
                                                                                   • Grijs (grijs)
                                                                                   • Groen (groen)
                                                                                   • Ivoor (ivoor)
                                                                                   • Kers (kers)
                                                                                   • Koper (koper)
                                                                                   • Limoen (limoen)
                                                                                   • Metallic (metallic)
                                                                                   • Multi (multi)
                                                                                   • Oranje (oranje)
                                                                                   • Paars (paars)
                                                                                   • Roestvrijstaal (roestvrijstaal)
                                                                                   • Rood (rood)
                                                                                   • Roze (roze)
                                                                                   • Titanic (titanic)
                                                                                   • Transparant (transparant)
                                                                                   • Turkoois (turkoois)
                                                                                   • Violet (violet)
                                                                                   • Wit (wit)
                                                                                   • Zilver (zilver)
                                                                                   • Zwart (zwart)
                                                                                  • Gewicht (gewicht_product):
                                                                                   • 1100.0 g (gewicht_product_1100.0)
                                                                                   • 4700.0 g (gewicht_product_4700.0)
                                                                                   • 5000.0 g (gewicht_product_5000.0)
                                                                                   • 6300.0 g (gewicht_product_6300.0)
                                                                                  • Luchtfilter (stofzuiger_luchtfiltering):
                                                                                   • Active-air-clean (active_air_clean)
                                                                                   • Air-clean (air_clean)
                                                                                   • Clean stream (clean_stream)
                                                                                   • EPA (epa)
                                                                                   • HEPA (hepa)
                                                                                   • Micro (micro)
                                                                                   • S-class (s_class)
                                                                                   • Water (water)
                                                                                  • HEPA-filter (hepa_klasse):
                                                                                   • 10 (10)
                                                                                   • 12 (12)
                                                                                   • 13 (13)
                                                                                   • 14 (14)
                                                                                   • HEPA 10 (hepa_10)
                                                                                   • HEPA 11 (hepa_11)
                                                                                   • HEPA 12 (hepa_12)
                                                                                   • HEPA 13 (hepa_13)
                                                                                   • HEPA 14 (hepa_14)
                                                                                  • Varianten (group):
                                                                                   • AEG AG 4104 ERGO Rapido (aeg_ag_4104_ergo_rapido)
                                                                                   • Festool Cleantex CTL 36 (festool_cleantex_ctl_36)
                                                                                   • Festool CTL 26 E (festool_ctl_26_e)
                                                                                   • Nilfisk GD 930 (nilfisk_gd_930)
                                                                                   • Nilfisk GM 80 (nilfisk_gm_80)
                                                                                   • Nilfisk Handy 2IN1 (nilfisk_handy_2in1)
                                                                                   • Numatic HRP 200 A Henry PLUS (numatic_hrp_200_a_henry_plus)
                                                                                   • Numatic HVR200A (numatic_hvr200a)
                                                                                  • Tel. 030-214 5004
                                                                                  • WhatsApp 06-15 19 74 74
                                                                                  • blijmakers@vergelijk.nl