Bel 0302145004 (9-17u)
Of stuur een whatsapp
06 15 19 74 74

speelgoed en spel

Van Vtech kidizoom tot een Lego brandweerkazerne en van Nintendo DS tot het spectaculaire Playmobil circus. Hier vergelijk je prijzen en specificaties van speelgoed, consoles en games. Nu ook vergelijking van bordspellen en puzzels!

Advertenties:

 • LEGO - 31313 Mindstorms EV3 behoort tot de LEGO Mindstorms-speelwereld.

  Verander jouw LEGO creaties in een echte robot met de innovatieve Mindstorms EV3! Nadat je de aparte delen van de Robot met behulp van de 3D-gebruiksaanwijzing in elkaar hebt gezet, kan het Mindstorms-plezier beginnen! Bestuur jouw Mindstorm EV3 met de afstandsbediening of gebruik jouw smartphone. Maak optimaal gebruik van alle functies, verander jouw robot in een bliksemsnelle aanvaller, een elegante wandelaar of laat hem op de rupsbanden voorwaarts rollen. Plannen, uitvoeren en van start! Het concept van de LEGO Mindstorms is precies het juiste voor slimme koppen en creatieve LEGO-fans. Bewijs jouw talenten, bouw adembenemende robotfiguren en bestuur ze dan nonchalant uit de losse pols. Daarbij zorgen sterke motoren en intelligente sensoren voor een extra portie bouwplezier. Gebruik de contactsensor en laat jouw eigen robot via de ingebouwde luidspreker praten. De EV3 kan zelfs helemaal alleen kleuren herkennen. Hij is om te bouwen in vijf verschillende modellen en zorgt voor nog meer afwisseling. Dit geweldige speelplezier mag je niet laten lopen, dus haal de buitengewone robottechniek set Mindstorms EV3 van LEGO in huis!

  Details:
  • Per afstandsbediening of smartphone te besturen
  • Met Bluetooth-ontvanger, infrarood sensor, kleursensor, aanrakingssensor
  • Ingebouwde luidspreker
  • Gecompliceerde schietinrichting en roterende drievoudige zwaarden
  • Vijf verschillende opbouwmogelijkheden
  • Intelligent gebruiksoppervlak
  • Geïntegreerde Micro-SD-kaartlezer
  • Compatibel met iOS en Android
  • Materiaal: kunststof
  • Leeftijdsadvies: vanaf 10 jaar
 • LEGO City Brandweerkazerne - 60004
 • Klaar de zwaarste karweien met de Volvo L350F! Dit gedetailleerde, op afstand bestuurbare model is ontwikkeld in samenwerking met Volvo Construction Equipment. Het model heeft vrijwel alle functies van het origineel: de grootste hi-tech wiellader die door Volvo wordt geproduceerd. Activeer de Power functies motoren en het scharnierende servo-stuurmechanisme. Zie de zuigers bewegen en de ventilator draaien in de 6-cilinder motor. Laat de arm omhoog komen en kantel de enorme kiepbak — het grootsteelement dat ooit voor een LEGO® Technic model is geproduceerd! Als je zin krijgt in een nieuwe bouwuitdaging kun je de wiellader ombouwen tot een oersterke Volvo A25F scharnierend transportvoertuig. Een model met afstandsbediening, gebaseerd op de oersterke Volvo L350F wiellader Inclusief gedetailleerde 6-cilinder Volvo-green motor met bewegende zuigers en ventilator, scharnierende servo-stuurfunctie, echt werkende hefarm en reusachtige kiepbak Activeer de op afstand bedienbare Power functies motoren voor gelijktijdig rijden en bewegen van de hefarm - net als de echte machine! Inclusief de volgende LEGO® Power functie-componenten: servomotor, XL-motor, grote motor, medium motor, batterijhouder, 2 afstandsbedieningen en 2 infrarood ontvangers Klim aam boord van deze machtige hi-tech bouwmachine! De laadbak kan tot een hoogte van 38 cm worden uitgeschoven. 2-in-1 model: kan worden omgebouwd tot een Volvo A25F scharnierende dumper De Volvo L350F (met laadbak omlaag) is 23 cm hoog, 58 cm lang en 16 cm breed De Volvo A25F is 23 cm hoog, 50 cm lang en 17 cm breed
 • Rummikub is een spel dat je tactisch, gedurfd en met inzicht speelt. Wie bedenkt de slimste combinaties en weet in één keer de meeste stenen te leggen?
 • Het grootste, meest complexe Lego Technic model tot nu toe - de mobiele kraan MK II. Dit enorme model bestaat uit 2.600 elementen en heeft acht gestuurde wielen en een draaibaar bovengedeelte. De Lego Power functies motor duwt de stabilisatoren na
 • Lego City 7286 gevangenis transport. Maak met Lego een versperring om de bankrover op zijn motor tegen te houden! Ga hem achterna als hij te voet probeert te ontsnappen. Als de Lego agent de boef te pakken heeft, wordt hij in de politiebus gezet en naar het bureau gebracht! Deze Lego City gevangenis transport is geschikt voor kinderen van 5 tot 12 jaar.
 • Met deze stoere blasters kun je iedere Clone Wars strijd zelf naspelen!
 • Als er boomstammen moeten worden vervoerd, staat deze bomentransporttruck klaar! Zaag de boom om met de kettingzaag. Zet de bestuurder achter het stuur en gebruik de kraanarm met sterke grijper om de boomstammen in te laden. Vergeet niet de boomstammen goed vast te zetten met de kettingen, voordat je ermee gaat rijden. Verzamel alle modellen uit de Geweldige Voertuigen serie!
 • leuke mysterieuze springende pillen.
activiteitencentrum

speelgoedvoertuig

babyboekje

bellenblaas

bolderkar

poppen en toebehoren

baby en peuter

bouw & constructie

driewieler

duwkar

puzzel

Puzzelen is ontzettend leuk, maar het is een geduldwerkje! Voor kleine kinderen zijn puzzels goed oefenmateriaal om vormen te leren onderscheiden en voor oudere kinderen en volwassen is het een aangenaam tijdverdrijf. Jij bent op zoek naar een puzzel en je kunt wel wat hulp gebruiken. Hieronder bespreken we de belangrijkste dingen waar je op kunt letten bij het kopen van een puzzel. Bekende merken puzzels zijn: Jumbo en Ravensburger. Soorten puzzels Er zijn puzzels die slechts uit 4 stukken bestaan, maar ook zijn er puzzels van wel 24.

Lees meer over puzzels »

experimenteerdoos

elektronisch speelgoed

houten speelgoed

buitenspelen

hobbelpaard

knutselen

kindersport

knikkerbaan

schoolartikel

feestartikel

loopfiets

loopstok

modelbouw

modelspoor

muziekmobiel

muziekinstrument speelgoed

rammelaar

skelter

speelbal

speelgoedpistool

speeltafel

speeltoestel

step

stoepkrijt

telraam

trekfiguur

waterbaan

zandspeelgoed