Bel 0302145004 (9-17u)
Of stuur een whatsapp
06 15 19 74 74

speelgoed en spel

Van Vtech kidizoom tot een Lego brandweerkazerne en van Nintendo DS tot het spectaculaire Playmobil circus. Hier vergelijk je prijzen en specificaties van speelgoed, consoles en games. Nu ook vergelijking van bordspellen en puzzels!

Advertenties:

  • Gratis bezorging vanaf €20,- Zorg dat u deze trein niet mist! Deze hogesnelheidstrein is het paradepaardje onder de treinen. Alle passagiers aan boord? Tijd om te vertrekken!
  • 2 jaar garantie. Gratis verzending bij EUR 25,- + met iDEAL betaald.
  • De LEGO Volvo L350F Wiellader RC 42030 van LEGO Technic is een super gedetailleerde LEGO-model van de Volvo-bouwmachine gemaakt in samenwerking met Volvo.
  • LEGO CITY - Brandweerkazerne (60004) Het is een rustige dag in de 3 verdiepingen hoge LEGO CITY brandweerkazerne. De brandweercommandant drinkt zijn koffie, een brandweerman repareert de truck en een andere doet een dutje. Maar dan klinkt de alarmbel en komt iedereen in actie! Laat de brandweermannen langs de glijpaal naar beneden komen en in de brandweerwagen, bestelwagen en helikopter plaatsnemen! Met deze grote bouwset beleef je uren speelplezier! Inclusief 5 minifiguren: Brandweercommandant, piloot en 3 brandweermannen met accessoires! Met dalmatiër, helikopter landplaats, glijpaal, garageroldeuren, 3 verdiepingen en meer! De brandweerkazerne is 31 cm hoog, 38 cm lang en 25 cm breed De brandweerwagen is 8 cm hoog, 18 cm lang en 5 cm breed De brandweerhelikopter is 4cm hoog, 18 cm lang en 16 cm breed Let op! In verband met kleine onderdelen; stik gevaar! Niet geschikt voor kinderen jonger dan 36 maanden!
  • Bestel LEGO City Vrachttrein 60052 online bij fonq. Alle LEGO producten uit voorraad leverbaar. Voor 24:00 besteld, morgen in huis.
  • Het grootste, meest complexe Lego Technic model tot nu toe - de mobiele kraan MK II. Dit enorme model bestaat uit 2.600 elementen en heeft acht gestuurde wielen en een draaibaar bovengedeelte. De Lego Power functies motor duwt de stabilisatoren na
  • De nieuwe Volvo L350F is klaar voor de zwaarste klussen! Dit gedetailleerde, op afstand bestuurbare model is ontwikkeld in samenwerking met Volvo Construction Equipment. Het model heeft vrijwel alle functies van het origineel: de grootste hi-tech wiellader die door Volvo wordt geproduceerd. Gebruik de Power functies motoren en het scharnierende servo-stuurmechanisme. Zie de zuigers bewegen en de ventilator draaien in de 6-cilinder motor. Laat de arm omhoog komen en kantel de enorme kiepbak â?? het grootsteelement dat ooit voor een LEGO® Technic model is geproduceerd! Als je zin krijgt in een nieuwe bouwuitdaging kun je de wiellader ombouwen tot een oersterke Volvo A25F scharnierend transportvoertuig.
  • Verzin je eigen Star Wars verhalen en schrijf ze op met deze bijzondere R2-D2 pen.
  • Baby Born Interactieve Pop Prinses - Baby Pop
activiteitencentrum

speelgoedvoertuig

babyboekje

bellenblaas

poppen en toebehoren

baby en peuter

bouw & constructie

driewieler

duwkar

puzzel

Puzzelen is ontzettend leuk, maar het is een geduldwerkje! Voor kleine kinderen zijn puzzels goed oefenmateriaal om vormen te leren onderscheiden en voor oudere kinderen en volwassen is het een aangenaam tijdverdrijf. Jij bent op zoek naar een puzzel en je kunt wel wat hulp gebruiken. Hieronder bespreken we de belangrijkste dingen waar je op kunt letten bij het kopen van een puzzel. Bekende merken puzzels zijn: Jumbo en Ravensburger. Soorten puzzels Er zijn puzzels die slechts uit 4 stukken bestaan, maar ook zijn er puzzels van wel 24.

Lees meer over puzzels »

experimenteerdoos

bordspel

Hier vind je een compleet overzicht  van alle bordspellen. Je kunt op bekende merken van gezelschapsspellen zoeken, bijvoorbeeld 999 Games, Goliath, Hasbro, Jumbo, MB, Parker en Ravensburger. Ben je op zoek naar een specifiek bordspel zoals Kolonisten van Catan, Machiavelli, Monopoly, Rummikub of Trivial Pursuit? Typ dan in de zoekbalk (een deel) van de titel. Het bordspel is weer razend populair. Sinds de komst van Kolonisten van Catan is het stoffige image van gezelschapspellen verdwenen.

Lees meer over bordspellen »

elektronisch speelgoed

houten speelgoed

buitenspelen

hobbelpaard

knutselen

kindersport

knikkerbaan

schoolartikel

trampoline

In steeds meer tuinen zijn trampolines te vinden. Kinderen krijgen geen genoeg van trampolinespringen en het is nog goed voor hun lichaamsbeweging ook! In de onderstaande tekst bespreken we waar je op kunt letten bij de aankoop van een trampoline. Eerst geven we enkele kooptips, daarna bespreken we achtereenvolgens: de grootte, boven de grond of ingraven, de trampoline ingraven, het vangnet en de afdekhoes. Kooptips Let bij de aankoop van een trampoline op het volgende: De dikte van de kussens aan de rand: hoe dikker de randkussens hoe beter ze een val kunnen breken.

Lees meer over trampolines »

feestartikel

loopfiets

loopstok

knuffeldier

modelbouw

muziekmobiel

muziekinstrument speelgoed

rammelaar

skelter

speelbal

speelgoedpistool

speeltafel

speeltoestel

step

stoepkrijt

telraam

trekfiguur

waterbaan

zandspeelgoed