Bel 0302145004 (9-17u)
Of stuur een whatsapp
06 15 19 74 74

speelgoed en spel

Van Vtech kidizoom tot een Lego brandweerkazerne en van Nintendo DS tot het spectaculaire Playmobil circus. Hier vergelijk je prijzen en specificaties van speelgoed, consoles en games. Nu ook vergelijking van bordspellen en puzzels!

Advertenties:

 • Geen klus te groot of te zwaar met de LEGO Technic L350F wiellader van Volvo! Super gedetailleerd en op afstand bestuurbaar!LEGO-nr 42030
 • Het prachtstuk van de Lego Chima reeks is ongetwijfeld de Leeuwen CHI Tempel (70010). Deze bouwdoos bevat een van de grootste constructies die de blokjes gigant ooit heeft uitgebracht. De CHI-tempel is de enige plaats in de magische dierenwereld waar de energiestroom van de mytische berg in uitkomt. Maar de woonplaats van de leeuwen maakt zich klaar voor een episch gevecht. Het is duidelijk dat de krokodillen het op de CHI gemunt hebben, en als de leeuwen er klaar voor willen zijn, dan moeten ze alles uit de kast halen! De bouwdoos bevat maar liefst 1258 onderdeeltjes dus de knutselfreaks zullen er zich op kunnen uitleven. In de set zit de grote tempel der leeuwen, waar een CHI-waterval in toekomt en het krachtige gouden energiebron gehuisvest wordt. Een grote leeuwenpoort houdt de wacht, twee verborgen klauwenmotors, roterende torenkanonnen en nog zo veel meer. De figuren die erin zitten zijn Lagravis, Laval, Longtooth, Edwald, Cragger, Crawley en Razzer met ook hun eigen voertuigen en wapens inbegrepen.
 • Vrachttrein
  De Lego City vrachttrein vervoert zware goederen en dieren door de stad. De gemotoriseerde trein is te bedienen met een afstandsbediening met 8 kanalen en 7 snelheden. Zorg jij ervoor dat de lading op het juiste momen
 • Baby Born is al bijna 25 jaar de trots van miljoenen poppenmama's. De levensechte functies van de pop maken het rollenspel van moeder en kind realistisch.
 • 2 jaar garantie. Gratis verzending bij EUR 25,- + met iDEAL betaald.
 • De LEGO® - 60004 Brandweerkazerne maakt deel uit van de Lego® City-speelwereld.

  Wow! Met deze grote brandweerkazerne van LEGO® City beleef je gegarandeerd veel uren vol speelplezier, actie en spanning. Ervaar hoe superspannend het allemaal kan zijn met de talrijke accessoires en grote figuren, zoals piloten en brandweermannen . Laat je team naar beneden suizen via de brandweerpaal op het moment dat de alarmbel afgaat. Zorg dat ze naar de gereedstaande voertuigen en helikopter snellen, zodat ze LEGO® City snel van allerlei gevaren kunnen bevrijden. De kazerne heeft grote ramen en twee klapdeuren. Op de twee verdiepingen vind je alles wat het hoofdkwartier van de brandweer nodig heeft om realistische scènes te kunnen naspelen. Met kantoren, helikopterplatform, brandblusser, mobilofoons en nog veel meer kun je de brandweeractie realistischer dan ooit beleven!

  Details:
  • Afmeting (lxbxh): ca. 38 x 25 x 31 cm (hoofdkwartier)
  • Materiaal: kunststof
  • Oprolbare slang, uittrekbare ladder, echte rubberbanden
  • Roterende rotorbladen (helikopter)
  • Leeftijdsadvies: 6 - 12 jaar
  Accessoires:
  • 5 LEGO-minifiguren:
  • Brandweercommandant, piloot , 3 brandweermannen
  • LEGO® City brandweerkazerne inclusief hond, helikopterplatform, brandweerpaal, 2 garagedeuren, 3 verdiepingen, bord, 2 parkeerplaatsen, straatlantaarn, afvalton en meubilair
  • Brandweerauto, brandweerhelikopter, brandweertransporter, brandblusser
  • Brandweeruitrusting, vlammen, meubilair, computer, gereedschapskist met gereedschap, bijl, kettingzaag, telefoon, mobilofoons en kopje
 • Baby born® Interactive Doll - Princess
 • Poppenwagen Trendy Deze poppenwagen is voor poppen tot 46 cm hoog. Levering in leuke geschenkbox Schuifhoogte: 35 - 68 cm Afmeting: 67 x 41 x 67 cm Vanaf 3 jaar
 • Deze realistische 4x4 crawler van LEGO Technic (9398) kan zelfs op het zwaarste terrein uit de weg. Met de LEGO® Power functies infrarode afstandsbediening kunnen de vier wielen worden aangedreven en gestuurd! Met zijn geavanceerde wielophanging kan de machine over grote rotsblokken heen rijden. De deuren van dit sterke voertuig kunnen worden geopend en je kunt het dak eraf halen. Bouw de crawler om tot een stoere 4x4 off-road truck! Gemotoriseerde sturing, aandrijving van de vier wielen en speciale vering voor extreem terrein. De deuren kunnen open en het dak kan eraf. Deze set heeft 2 modellen in 1: verander hem in een stoere 4x4 off-road truck. Inclusief 2 LEGO® Power functies L-motoren, servomotor, batterijhouder, afstandsbediening en infrarode ontvanger. Gebruik de afstandsbediening! Stuur de wielen! De deuren kunnen open! Inclusief bouwinstructies voor 4x4 crawler. Ga naar technic.lego.com voor instructies om de crawler te veranderen in een 4x4 off-road truck. De 4x4 off-road truck heeft vering voor extreem terrein en LEGO Power functies 4-wielaandrijving en besturing met afstandsbediening. De 4x4 crawler is 21cm hoog, 39cm lang en 21cm breed De 4x4 off-road truck is 28cm hoog, 36cm lang en 21cm breed.
activiteitencentrum

speelgoedvoertuig

babyboekje

bellenblaas

poppen en toebehoren

baby en peuter

bouw & constructie

driewieler

duwkar

puzzel

Puzzelen is ontzettend leuk, maar het is een geduldwerkje! Voor kleine kinderen zijn puzzels goed oefenmateriaal om vormen te leren onderscheiden en voor oudere kinderen en volwassen is het een aangenaam tijdverdrijf. Jij bent op zoek naar een puzzel en je kunt wel wat hulp gebruiken. Hieronder bespreken we de belangrijkste dingen waar je op kunt letten bij het kopen van een puzzel. Bekende merken puzzels zijn: Jumbo en Ravensburger. Soorten puzzels Er zijn puzzels die slechts uit 4 stukken bestaan, maar ook zijn er puzzels van wel 24.

Lees meer over puzzels »

experimenteerdoos

bordspel

Hier vind je een compleet overzicht  van alle bordspellen. Je kunt op bekende merken van gezelschapsspellen zoeken, bijvoorbeeld 999 Games, Goliath, Hasbro, Jumbo, MB, Parker en Ravensburger. Ben je op zoek naar een specifiek bordspel zoals Kolonisten van Catan, Machiavelli, Monopoly, Rummikub of Trivial Pursuit? Typ dan in de zoekbalk (een deel) van de titel. Het bordspel is weer razend populair. Sinds de komst van Kolonisten van Catan is het stoffige image van gezelschapspellen verdwenen.

Lees meer over bordspellen »

elektronisch speelgoed

houten speelgoed

buitenspelen

hobbelpaard

knutselen

kindersport

knikkerbaan

schoolartikel

trampoline

In steeds meer tuinen zijn trampolines te vinden. Kinderen krijgen geen genoeg van trampolinespringen en het is nog goed voor hun lichaamsbeweging ook! In de onderstaande tekst bespreken we waar je op kunt letten bij de aankoop van een trampoline. Eerst geven we enkele kooptips, daarna bespreken we achtereenvolgens: de grootte, boven de grond of ingraven, de trampoline ingraven, het vangnet en de afdekhoes. Kooptips Let bij de aankoop van een trampoline op het volgende: De dikte van de kussens aan de rand: hoe dikker de randkussens hoe beter ze een val kunnen breken.

Lees meer over trampolines »

feestartikel

loopfiets

loopstok

knuffeldier

modelbouw

muziekmobiel

muziekinstrument speelgoed

rammelaar

skelter

speelbal

speelgoedpistool

speeltafel

speeltoestel

step

stoepkrijt

telraam

trekfiguur

waterbaan

zandspeelgoed