Bel 0302145004 (9-17u)
Of stuur een whatsapp
06 15 19 74 74

Veelgestelde vragen over sim-only

Vergelijk hier simonly abonnementen!Ik wil geen nieuwe telefoon, maar wel een nieuw telefoonnummer. Is simonly geschikt voor mij?
Ik wil mijn huidige nummer behouden, kan dat met simonly?

Waarom geven providers kortingen wanneer ik een simonly contract neem?

Moet ik een simonly abonnement ook opzeggen?


Bekijk en vergelijk dan hier simonly abonnementen!

Ik wil geen nieuwe telefoon, maar wel een nieuw telefoonnummer. Is simonly geschikt voor mij?
Ja, dit is uitermate geschikt. Met een simonly krijg je een simkaart met een nieuw telefoonnummer. Controleer wel even of jouw mobiele telefoon simlockvrij is en of dit toestel geschikt is om met de door jouw gewenste provider te bellen. Is dit niet het geval dan kun je een deblokkeringscode aanvragen bij je huidige of laatste provider. Als je de telefoon langer dan een jaar geleden hebt aangeschaft, verstrekt de provider deze code meestal kostenloos.

Ik wil mijn huidige nummer behouden, kan dat met simonly?
In principe kan dit, maar het verschilt per provider. Informeer bij de provider naar de mogelijkheden om jouw huidige nummer mee te nemen.

Waarom geven providers kortingen wanneer ik een simonly contract neem?
De provider hoeft geen nieuw toestel te leveren en verkoopt hierdoor alleen belminuten. Ook worden de toestellen die je bij een normaal abonnement worden aangeboden, meegefinancierd door de providers. Aangezien de providers deze kosten met een sim
only abonnement niet hebben, kunnen ze een goedkoper abonnementstarief aanbieden. Soms vallen de sms’jes ook buiten de bundel, waardoor er extra kosten nodig zijn om sms’jes te versturen.

Moet ik een simonly abonnement ook opzeggen?
Ja, een simonly abonnement is een ook een abonnement met een bijbehorend contract. Je zit in ieder geval de gehele contractsduur vast aan je provider. Wil je dit contract opzeggen, dan zul je dit schriftelijk moeten doen. De meeste providers hanteren een opzegtermijn van 2 of 3 maanden.

Bekijk en vergelijk hier simonly abonnementen en vind de beste koop!