Bel 0302145004 (9-17u)
Of stuur een whatsapp
06 15 19 74 74

Algemene informatie over simonly

Vergelijk hier simonly abonnementen!Het kiezen voor een simonly abonnement is een goede keuze als je in het bezit bent van een simlockvrije telefoon en als je bij jouw nieuwe abonnement geen nieuwe telefoon wilt. Een simlock is in feite een slot op je mobiele telefoon. Dit slot zorgt ervoor dat je alleen maar simkaarten kunt gebruiken van een specifieke aanbieder. Vaak is het, meestal tegen betaling, wel mogelijk na een bepaalde periode de telefoon simlockvrij te maken. Hiervoor moet je dan een deblokkeringscode opvragen bij de provider. Pas dan kun je vrij kiezen welk simonly abonnement van welke aanbieder je wilt gaan afnemen.

Wil je nu meteen op zoek naar een simonly abonnement, bekijk en vergelijk dan hier simonly abonnementen!

Voordelen van simonly
De meeste providers kunnen simonly abonnementen leveren tegen gunstige voorwaarden, omdat je er geen gratis mobiele telefoon bij krijgt. Vaak betaal je daardoor minder abonnementsgeld en kun je ook makkelijker contracten afsluiten voor een kortere periode. Ook krijg je vaak korting door middel van een geld terugactie, een zogenaamde cashback. Let er wel op bij het aangaan van een simonly abonnement dat je deze periode zult moeten overbruggen met jouw huidige gsm. Vaak is de garantie al verlopen en dat kan vervelend zijn als je geen aanvullende verzekering hebt afgesloten.

Simonly abonnementen zijn verkrijgbaar in allerlei vormen van bijna alle aanbieders. Allereerst heb je de keuze uit simonly abonnementen met contractsduren van 12 maanden (1 jaar) of 24 maanden (2 jaar) en vervolgens heeft iedere aanbieder verschillende aanbiedingen. Aanbieders van simonly abonnementen zijn Debitel, KPN, Orange, Telfort, T-Mobile, Trendcall en Vodafone.

Heb je na het lezen van deze tekst nog vragen, raadpleeg dan de veelgestelde vragen over simonly.

Bekijk en vergelijk hier simonly abonnementen en vind de beste koop!