x
x
Je zoekt nu binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (verwijderen)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
Zoek naar producten... Zoek naar een product binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Zoek naar producten... Zoek... Zoek naar producten... {}
× Categorieën
 • Algemene informatie

  Vergelijk hier schuurmachines!Voordat je gaat schilderen of beitsen, moet je eerst het hout schuren. Dat kan met de hand, maar voor grote oppervlakken is het handig om daar een elektrische schuurmachine voor te gebruiken. Die zijn er in verschillende vormen en maten: van een kleine, handzame handpalmschuurmachine tot de grotere broer, de bandschuurmachine. De doe-het-zelver in en om het huis heeft vaak al genoeg aan een bescheiden schuurmachine die multi-inzetbaar is door de verwisselbare schuurplateaus. De semi-professionele klusser zal vaker gebruik maken van een schuurmachine en kiest dan voor een wat groter en meer volwassen apparaat.

  Wil je meteen op zoek naar een schuurmachine, bekijk en vergelijk dan hier schuurmachines!

  Typen schuurmachines
  Er zijn verschillende modellen schuurmachines. De kleinere schuurmachines zijn de handpalm, vlakschuur en de excentrische schuurmachine. Deze schuurmachines zijn prima geschikt voor allerhande schuurklussen, van vlakke oppervlakken tot profielen en hoekjes. Vaak hebben de machines verwisselbare schuurplateaus in verschillende vormen: per object bepaal je dan welk plateau je gebruikt. De lintzaag en bandschuurmachine zijn groter in formaat en hebben nog een verschil met de kleinere schuurmachines: het schuurpapier. Bij deze twee is het schuurpapier groter en draait het op een rol rond de schuurvoet. Voor omvangrijke en vooral grote platte oppervlakken zijn deze twee schuurmachines het meest geschikt. Voor kleine oppervlakken of profielen zijn ze minder handzaam en te log.

  Informatie over het schuurplateau, de zoolafmeting, tips en bevestigingsmethoden vind je bij de verklarende woordenlijst over de schuurmachine. Ook informatie over de stofafzuiging van de schuurmachine en de verschillende standen kun je hier vinden.

  Vermogen en toerental
  De kracht van de schuurmachine wordt bepaald door het vermogen ervan. Dit wordt uitgedrukt in Watt. Voor wattage geldt: hoe hoger, hoe beter en des te krachtiger de schuurmachine. Niet ieder soort materiaal hoeft op dezelfde manier geschuurd te worden. Licht opruwen is heel wat anders dan kaalschuren. Dan is het handig als je zelf het toerental kunt instellen. Daarmee bepaal je zelf de kracht van de schuurbeweging.

  Vergelijk hier schuurmachines!Schuursnelheid
  De schuurmachine kent een minimum en maximum schuursnelheid. Dit wordt aangegeven in OPM: Oppervlak Per Minuut. Hoe hoger de snelheid, hoe sneller je klaar bent. Uiteraard is dat van veel factoren afhankelijk, zoals het te schuren oppervlak en het toerental van de machine. Ook de schuurcirkel is hiervoor van belang: een grotere cirkel zorgt voor een hogere schuursnelheid.

  Accessoires schuurmachine
  Bij de schuurmachine kunnen accessoires meegeleverd worden zoals schuurbladen en extra schuurvoeten zoals een ovale of lamellen schuurplateau. Voor transport, opslag en veiligheid wordt de schuurmachine vaak in een koffer geleverd. Deze is meestal van hard plastic, van kunststof of soms zelfs van aluminium. De koffer is niet standaard, daarom staat het apart vermeld.

  Populaire schuurmachines
  Bekende merken schuurmachines zijn: Black & Decker, Bosch, Delta, Festa en Metabo.

  Verdere uitleg van de gebruikte technische gegevens over schuurmachines vind je hier.

  Bekijk en vergelijk hier schuurmachines en vind de beste koop!

 • Veelgestelde vragen

  Vergelijk hier schuurmachines!Moet ik een verwijderingsbijdrage betalen?
  Waar koop ik extra schuurpapier?
  Kan ik ook schuurmachines huren via VERGELIJK.NL?
  Wat is een tip?
  Is het schuurpapier universeel en past het altijd?
  Hoe zet ik het schuurpapier vast?

  Wil je meteen op zoek naar een schuurmachine, bekijk en vergelijk dan hier schuurmachines!

  Moet ik een verwijderingsbijdrage betalen?

  Nee. Bij de aanschaf van veel elektronische apparaten zoals een wasmachine, droger, koelkast of koffiezetapparaat betaal je een verwijderingsbijdrage. De bijdrage wordt gevraagd om oude en afgedankte apparaten op een milieuvriendelijke manier te verwijderen. Bij de aanschaf van een nieuw elektronisch apparaat betaal je voor het afvoeren en recyclen van het oude. Voor een elektrische schuurmachine hoef je geen bijdrage te betalen.

  Waar koop ik extra schuurpapier?
  Bij de winkel waar je de schuurmachine koopt of in elke andere doe-het-zelf bouwmarkt. Onthoud het typenummer van je schuurmachine omdat niet alle schuurvellen op elk apparaat passen.

  Kan ik ook schuurmachines huren via VERGELIJK.NL?
  Nee, dat kan niet via VERGELIJK.NL maar wel via de bij ons aangesloten winkels.

  Wat is een tip?
  De tip (de punt van de schuurmachine) komt alleen voor bij het trapezium en het puntmodel. Het schuurpapier op de tip slijt sneller dan de rest van het schuurpapier. Door alleen de tip te vervangen gaat het schuurpapier langer mee. Deze tipjes zijn los te koop, net zoals al het andere schuurpapier.

  Is het schuurpapier universeel en past het altijd?
  Nee, de vellen zijn niet universeel. Per model moet je het passende schuurpapier kopen. Onthoud dus het typenummer van je schuurmachine als je nieuw schuurpapier aanschaft.

  Hoe zet ik het schuurpapier vast?
  Er zijn kant en klare schuurvellen te koop die je met klitteband of met een klem vastzet op het schuurplateau. Sommige schuurmachines hebben beide bevestigingsmethoden: een klem én klittenband. Het verwisselen van het schuurpapier is een fluitje van een cent doordat je geen gereedschap nodig hebt om het nieuwe schuurpapier vast te maken.

  Bekijk en vergelijk hier schuurmachines en vind de beste koop!

 • Verklarende woordenlijst

  Hieronder vind je een alfabetisch overzicht van de gebruikte technische termen in de productvergelijker.

  Wil je nu meteen op zoek naar een schuurmachine, bekijk en vergelijk dan hier schuurmachines!

  Vergelijk hier schuurmachines!Accessoires
  Bij de schuurmachine kunnen accessoires meegeleverd worden zoals schuurbladen en extra schuurvoeten zoals een ovale of lamellen schuurplateau.

  Bevestiging schuurpapier
  De zoolafmeting is tevens het formaat van het schuurpapier. Er zijn kant en klare schuurvellen te koop die je met klittenband of met een klem vastzet op het schuurplateau. Sommige schuurmachines hebben beide bevestigingsmethoden: een klem én klitteband. Het verwisselen van het schuurpapier is een fluitje van een cent doordat je geen gereedschap nodig hebt om het nieuwe schuurpapier vast te maken.

  Continu schuren
  Een handige optie is de continu schuren-stand. Daarmee voorkom je dat je de aanknop de hele tijd ingedrukt moet houden. Vooral bij grote schuurklussen is deze stand eigenlijk onmisbaar.

  Draaibare zijhandgreep
  Met een draaibare zijhandgreep heb je meer grip op het apparaat.

  Geschikt linkshandigen
  Niet alle schuurmachines zijn geschikt voor zowel rechts- als linkshandigen. Als dit specifiek wordt vermeld bij het type, vind je dat terug bij onze informatie.

  Koffer
  Voor transport, opslag en veiligheid wordt de schuurmachine vaak in een koffer geleverd. Deze is meestal van hard plastic, van kunststof of soms zelfs van aluminium. De koffer is niet standaard, daarom staat het apart vermeld.

  Luchtfilter
  Het luchtfilter zorgt voor gefilterde lucht, zonder stof of zaagsel.

  Model schuurmachine
  Er zijn verschillende modellen schuurmachines. De kleinere modellen zijn de handpalm, vlakschuur en de excenter schuurmachine. Deze typen zijn prima geschikt voor allerhande schuurklussen, van vlakke oppervlakken tot profielen en hoekjes. Vaak hebben de machines verwisselbare schuurplateaus in verschillende vormen: per object bepaal je dan welk plateau je gebruikt. De lintzaag en bandschuurmachine zijn groter in formaat en hebben nog een verschil met de kleinere machines: het schuurpapier. Bij deze twee is het schuurpapier groter en het draait op een rol rond de schuurvoet. Voor omvangrijke en vooral grote platte oppervlakken zijn deze twee het meest geschikt. Voor kleine oppervlakken of profielen zijn ze minder handzaam en te log.

  Schuurcirkel
  De schuurmachine kent een minimum en maximum schuursnelheid. Dit wordt aangegeven in OPM: Oppervlakte Per Minuut. Hoe hoger de snelheid, hoe sneller je klaar bent. Uiteraard is dat van veel factoren afhankelijk, zoals het te schuren oppervlak en het toerental van de machine. Ook de schuurcirkel is hiervoor van belang: een grotere cirkel zorgt voor een hogere schuursnelheid.

  Schuurpapier
  De zoolafmeting is tevens het formaat van het schuurpapier. Er zijn kant en klare schuurvellen te koop die je met klittenband of met een klem vastzet op het schuurplateau.

  Schuurplateau verwisselbaar
  Het schuurplateau kent diverse vormen zoals vierkant, een trapezium (driehoekig), een rechthoek, rond of in een punt. Vaak worden bij de schuurmachine meerdere plateaus in verschillende maten geleverd. Voor elke klus heb je dan het juiste gereedschap.

  Schuurplateau
  De vorm van het schuurplateau. Het schuurplateau kent diverse vormen zoals vierkant, een trapezium (driehoekig), een rechthoek, rond of in een punt.

  Schuursnelheid
  De schuurmachine kent een minimum en maximum schuursnelheid. Dit wordt aangegeven in OPM: Oppervlakte Per Minuut. Hoe hoger de snelheid, hoe sneller je klaar bent. Uiteraard is dat van veel factoren afhankelijk, zoals het te schuren oppervlak en het toerental van de machine. Ook de schuurcirkel is hiervoor van belang: een grotere cirkel zorgt voor een hogere schuursnelheid.

  Snoerlengte
  Bij het model tref je de snoerlengte aan, als de machine draadgebonden is. Er zijn ook schuurmachines die op een accu werken.

  Stofafzuiging
  Bij het schuren komt stof en zaagsel vrij. In een gesloten ruimte is dat niet zo prettig want dan zit alles er onder. Daarom zit er op de meeste schuurmachines een stofafzuiging. De stofopvang kan op twee manieren voorkomen: geïntegreerd in het apparaat zelf of aan de buitenkant met een losse stofcassette of een stofzuigeraansluiting.

  Tip verwisselbaar
  De tip komt alleen voor bij het trapezium en het puntmodel. Het schuurpapier op de tip slijt sneller dan de rest van het schuurpapier. Door alleen de tip te vervangen gaat het schuurpapier langer mee. Deze tipjes zijn los te koop, net zoals al het andere schuurpapier.

  Toerental instelbaar
  Niet ieder soort materiaal hoeft op dezelfde manier geschuurd te worden. Licht opruwen is heel wat anders dan kaalschuren. Dan is het handig als je zelf het toerental in kunt stellen. Daarmee bepaal je zelf de kracht van de schuurbeweging.

  Veiligheidskoppeling
  Voor extra veiligheid kun je kiezen voor deze veiligheidskoppeling. De machine slaat dan af.

  Vermogen
  De kracht van de schuurmachine wordt bepaald door het vermogen ervan. Dit wordt uitgedrukt in Watt. Voor wattage geldt: hoe hoger, hoe beter en des te krachtiger de schuurmachine.

  Zoolafmeting
  De zoolafmeting is tevens het formaat van het schuurpapier. Er zijn kant en klare schuurvellen te koop die je met klittenband of met een klem vastzet op het schuurplateau.

  Bekijk en vergelijk hier schuurmachines en vind de beste koop!

Schuurmachines 7.3 (16)
45
 • type_schuurmachine:
  • orbital - 14
   • multi - 8
    • delta - 5
     • riem - 3
     • orbital_stroke_rate:
      • 24000_rpm - 8
       • 11000_22000_rpm - 2
        • 13000_19000_rpm - 2
         • 14000_24000_rpm - 2
          • 22000_rpm - 2
           • 11000_24000_rpm - 1
            • 13000_17000_rpm - 1
             • 18400_rpm - 1
              • 26000_rpm - 1
               • 6200_13300_rpm - 1
               • stof_extractie:
                • tas - 3
                • price:
                 • price_50 - 12
                  • price_50_90 - 11
                   • price_90_220 - 13
                    • price_220 - 9
                    • input_vermogen:
                     • input_vermogen_230 - 6
                      • input_vermogen_230_280 - 5
                       • input_vermogen_280_430 - 5
                        • input_vermogen_430 - 6
                        • brand:
                         • bosch - 42
                          • skil - 3
                          • voeding:
                           • mains - 14
                           • maximum_papier_afmeting:
                           0 - 24
                           • Bosch PSM 100 A
                            • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/7/5/7/bosch-psm-100-a-24438757.jpg
                            • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/8/0/6/bosch-psm-100-a-24438806.jpg
                            • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/7/4/7/bosch-psm-100-a-24962747.jpg
                            • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/7/4/8/bosch-psm-100-a-24962748.jpg
                            • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/7/4/9/bosch-psm-100-a-24962749.jpg
                            Bosch PSM 100 A (77)
                            Bosch PSM 100 A
                            Fonq.nl Fonq.nl
                            0.0 (8, 8)
                            • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                            62.99, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                            Fonq.nl Fonq.nl
                            0.0 (8, 8)
                            • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                            62.99, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                            3
                           • Bosch PSM Primo
                            • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/7/7/6/bosch-psm-primo-25269776.jpg
                            • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/9/3/1/bosch-psm-primo-25313931.jpg
                            Bosch PSM Primo (56)
                            Bosch PSM Primo
                            Coolblue.nl Coolblue.nl
                            8.8 (825, 825)
                            • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                            49.99, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                            Coolblue.nl Coolblue.nl
                            8.8 (825, 825)
                            • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                            49.99, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                            Coolblue Amsterdam Coolblue Amsterdam
                            0.0 (0, 0)
                            49.99, 4.8699502, 52.3368869 UNKNOWN
                            9
                           • Bosch PSM 160 A
                            • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/7/4/6/bosch-psm-160-a-4953746.jpg
                            • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/8/6/bosch-psm-160-a-23620986.jpg
                            • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/8/7/bosch-psm-160-a-23620987.jpg
                            • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/8/8/bosch-psm-160-a-23620988.jpg
                            • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/8/9/bosch-psm-160-a-23620989.jpg
                            • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/7/7/6/bosch-psm-160-a-24082776.jpg
                            Bosch PSM 160 A (50)
                            8.0 (2, 2)
                            Bosch PSM 160 A
                            Gereedschapkoopjes.nl Gereedschapkoopjes.nl
                            72.6, 1 week (offer_sdt_1_week)
                            Gereedschapkoopjes.nl Gereedschapkoopjes.nl
                            72.6, 1 week (offer_sdt_1_week)
                            Coolblue Amsterdam Coolblue Amsterdam
                            0.0 (0, 0)
                            78.99, 4.8699502, 52.3368869 UNKNOWN
                            15
                           • Bosch PSM 200 AES
                            • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/7/7/9/bosch-psm-200-aes-25176779.jpg
                            Bosch PSM 200 AES (49)
                            Bosch PSM 200 AES
                            Modern.nl Modern.nl
                            8.7 (310, 310)
                            • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                            99.99, 4 dagen (offer_sdt_4_days)
                            Modern.nl Modern.nl
                            8.7 (310, 310)
                            • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                            99.99, 4 dagen (offer_sdt_4_days)
                            Coolblue Amsterdam Coolblue Amsterdam
                            0.0 (0, 0)
                            104.95, 4.8699502, 52.3368869 UNKNOWN
                            11
                           • Bosch PDA 240 E
                            • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/2/8/bosch-pda-240-e-4968328.jpg
                            • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/9/3/7/bosch-pda-240-e-24039937.jpg
                            • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/0/7/bosch-pda-240-e-27224407.jpg
                            Bosch PDA 240 E (42)
                            Conrad Conrad
                            8.1 (649, 649)
                            • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                            17.94, 4 dagen (offer_sdt_4_days)
                            Conrad Conrad
                            8.1 (649, 649)
                            • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                            17.94, 4 dagen (offer_sdt_4_days)
                            1
                           • Bosch PBS 75 A
                            • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/9/2/0/bosch-pbs-75-a-5138920.jpg
                            • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/0/6/bosch-pbs-75-a-27224406.jpg
                            • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/0/5/8/bosch-pbs-75-a-27282058.jpg
                            Bosch PBS 75 A (38)
                            Bosch PBS 75 A
                            Gereedschapkoopjes.nl Gereedschapkoopjes.nl
                            101.64, onbekend (offer_sdt_unknown)
                            Gereedschapkoopjes.nl Gereedschapkoopjes.nl
                            101.64, onbekend (offer_sdt_unknown)
                            Coolblue Amsterdam Coolblue Amsterdam
                            0.0 (0, 0)
                            113.99, 4.8699502, 52.3368869 UNKNOWN
                            10
                           • Bosch PSM 80 A
                            • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/4/8/bosch-psm-80-a-4968348.jpg
                            • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/1/8/0/bosch-psm-80-a-23746180.jpg
                            Bosch PSM 80 A (28)
                            5.7 (5, 5)
                            Bosch PSM 80 A
                            Gereedschapkoopjes.nl Gereedschapkoopjes.nl
                            55.66, 1 week (offer_sdt_1_week)
                            Gereedschapkoopjes.nl Gereedschapkoopjes.nl
                            55.66, 1 week (offer_sdt_1_week)
                            Scheer & Foppen Meppel Scheer & Foppen Meppel
                            0.0 (0, 0)
                            69.95, 6.1906383, 52.6959205 NONE
                            7
                           • Bosch GDA 280 E
                            • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/7/8/bosch-gda-280-e-27924478.jpg
                            • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/7/9/bosch-gda-280-e-27924479.jpg
                            • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/8/0/bosch-gda-280-e-27924480.jpg
                            • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/8/1/bosch-gda-280-e-27924481.jpg
                            Bosch GDA 280 E (24)
                            Conrad Conrad
                            8.1 (649, 649)
                            • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                            17.94, 1 week (offer_sdt_1_week)
                            Conrad Conrad
                            8.1 (649, 649)
                            • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                            17.94, 1 week (offer_sdt_1_week)
                            1
                           • Bosch PSM 10.8 LI
                            • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/9/7/1/bosch-psm-10-8-li-18967971.jpg
                            • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/2/3/5/bosch-psm-10-8-li-18968235.jpg
                            • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/8/3/5/bosch-psm-10-8-li-23807835.jpg
                            • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/1/0/4/bosch-psm-10-8-li-23811104.jpg
                            • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/5/6/1/bosch-psm-10-8-li-24577561.jpg
                            • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/5/6/2/bosch-psm-10-8-li-24577562.jpg
                            • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/5/6/3/bosch-psm-10-8-li-24577563.jpg
                            • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/5/6/4/bosch-psm-10-8-li-24577564.jpg
                            Bosch PSM 10.8 LI (26)
                            Bosch PSM 10.8 LI
                            Wehkamp.nl Wehkamp.nl
                            8.2 (377, 377)
                            • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                            93.90, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                            Wehkamp.nl Wehkamp.nl
                            8.2 (377, 377)
                            • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                            93.90, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                            5
                           • Bosch GBS 75 AE
                            • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/3/6/bosch-gbs-75-ae-4968336.jpg
                            • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/9/8/7/bosch-gbs-75-ae-24647987.jpg
                            Bosch GBS 75 AE (19)
                            Bosch GBS 75 AE
                            Quofi.nl Quofi.nl
                            9.1 (8, 8)
                            • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                            7.33, 3 dagen (offer_sdt_3_days)
                            Quofi.nl Quofi.nl
                            9.1 (8, 8)
                            • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                            7.33, 3 dagen (offer_sdt_3_days)
                            4
                           • Bosch PDA 180
                            • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/2/7/bosch-pda-180-4968327.jpg
                            • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/3/1/0/bosch-pda-180-24295310.jpg
                            Bosch PDA 180 (13)
                            5.8 (2, 2)
                            Bosch PDA 180
                            Gereedschapkoopjes.nl Gereedschapkoopjes.nl
                            67.76, 1 week (offer_sdt_1_week)
                            Gereedschapkoopjes.nl Gereedschapkoopjes.nl
                            67.76, 1 week (offer_sdt_1_week)
                            3
                           • Bosch PSS 250 AE
                            • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/4/5/bosch-pss-250-ae-4968345.jpg
                            • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/6/6/6/bosch-pss-250-ae-23620666.jpg
                            Bosch PSS 250 AE (14)
                            7.6 (3, 3)
                            Bosch PSS 250 AE
                            Gereedschapkoopjes.nl Gereedschapkoopjes.nl
                            72.6, 1 week (offer_sdt_1_week)
                            Gereedschapkoopjes.nl Gereedschapkoopjes.nl
                            72.6, 1 week (offer_sdt_1_week)
                            Coolblue Amsterdam Coolblue Amsterdam
                            0.0 (0, 0)
                            74.99, 4.8699502, 52.3368869 UNKNOWN
                            14
                           • Bosch PBS 75 AE
                            • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/3/9/bosch-pbs-75-ae-4968339.jpg
                            • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/9/3/bosch-pbs-75-ae-27468393.jpg
                            • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/9/4/bosch-pbs-75-ae-27468394.jpg
                            • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/9/5/bosch-pbs-75-ae-27468395.jpg
                            • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/9/6/bosch-pbs-75-ae-27468396.jpg
                            • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/5/4/9/bosch-pbs-75-ae-27518549.jpg
                            Bosch PBS 75 AE (13)
                            Bosch PBS 75 AE
                            Gereedschapkoopjes.nl Gereedschapkoopjes.nl
                            165.77, 1 week (offer_sdt_1_week)
                            Gereedschapkoopjes.nl Gereedschapkoopjes.nl
                            165.77, 1 week (offer_sdt_1_week)
                            3
                           • Bosch PEX 420 AE
                            • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/2/9/bosch-pex-420-ae-4968329.jpg
                            Bosch PEX 420 AE (11)
                            Quofi.nl Quofi.nl
                            9.1 (8, 8)
                            • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                            22.93, 3 dagen (offer_sdt_3_days)
                            Quofi.nl Quofi.nl
                            9.1 (8, 8)
                            • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                            22.93, 3 dagen (offer_sdt_3_days)
                            1
                           • Bosch GBS 100 AE
                            • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/8/9/6/bosch-gbs-100-ae-5138896.jpg
                            • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/1/1/7/bosch-gbs-100-ae-23716117.jpg
                            Bosch GBS 100 AE (11)
                            10.0 (1, 1)
                            Conrad Conrad
                            8.1 (649, 649)
                            • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                            29.94, 1 week (offer_sdt_1_week)
                            Conrad Conrad
                            8.1 (649, 649)
                            • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                            29.94, 1 week (offer_sdt_1_week)
                            1
                           • Bosch PEX 220 A
                            • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/9/3/bosch-pex-220-a-16454493.jpg
                            • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/9/0/bosch-pex-220-a-23620990.jpg
                            Bosch PEX 220 A (11)
                            Quofi.nl Quofi.nl
                            9.1 (8, 8)
                            • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                            20.04, onbekend (offer_sdt_unknown)
                            Quofi.nl Quofi.nl
                            9.1 (8, 8)
                            • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                            20.04, onbekend (offer_sdt_unknown)
                            1
                           • Bosch GEX 125-150 AVE
                            • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/6/2/4/bosch-gex-125-150-ave-18455624.jpg
                            • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/5/9/2/bosch-gex-125-150-ave-18783592.jpg
                            • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/1/4/0/bosch-gex-125-150-ave-27139140.jpg
                            Bosch GEX 125-150 AVE (11)
                            Bosch GEX 125-150 AVE
                            Gereedschapcentrum.nl Gereedschapcentrum.nl
                            9.3 (5, 5)
                            245.99, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                            Gereedschapcentrum.nl Gereedschapcentrum.nl
                            9.3 (5, 5)
                            245.99, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                            7
                           • Bosch PSS 200 AC schuurmachine
                            • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/3/5/bosch-pss-200-ac-4968335.jpg
                            • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/4/0/bosch-pss-200-ac-power-sander-24299840.jpg
                            Bosch PSS 200 AC schuurmachine (10)
                            Bosch PSS 200 AC schuurmachine
                            Gereedschapkoopjes.nl Gereedschapkoopjes.nl
                            50.82, 1 week (offer_sdt_1_week)
                            Gereedschapkoopjes.nl Gereedschapkoopjes.nl
                            50.82, 1 week (offer_sdt_1_week)
                            3
                           • Bosch GSS 140 A
                            • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/9/3/1/bosch-gss-140-a-84931.jpg
                            • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/9/8/8/bosch-gss-140-a-24647988.jpg
                            Bosch GSS 140 A (10)
                            7.0 (1, 1)
                            Bosch GSS 140 A
                            Gereedschapcentrum.nl Gereedschapcentrum.nl
                            9.3 (5, 5)
                            138.99, 3 dagen (offer_sdt_3_days)
                            Gereedschapcentrum.nl Gereedschapcentrum.nl
                            9.3 (5, 5)
                            138.99, 3 dagen (offer_sdt_3_days)
                            6
                           • Bosch PDA 180 E
                            • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/7/4/8/bosch-pda-180-e-4953748.jpg
                            • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/2/8/6/bosch-pda-180-e-27518286.jpg
                            Bosch PDA 180 E (8)
                            Bosch PDA 180 E
                            Redcoon Redcoon
                            8.0 (423, 423)
                            • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                            83.97, 1 week (offer_sdt_1_week)
                            Redcoon Redcoon
                            8.0 (423, 423)
                            • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                            83.97, 1 week (offer_sdt_1_week)
                            Coolblue Amsterdam Coolblue Amsterdam
                            0.0 (0, 0)
                            86.99, 4.8699502, 52.3368869 UNKNOWN
                            12
                           • Bosch GEX 150 ACE
                            • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/0/5/bosch-gex-150-ace-25198005.jpg
                            • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/1/2/9/bosch-gex-150-ace-25198129.jpg
                            Bosch GEX 150 ACE (7)
                            Quofi.nl Quofi.nl
                            9.1 (8, 8)
                            • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                            44.17, 3 dagen (offer_sdt_3_days)
                            Quofi.nl Quofi.nl
                            9.1 (8, 8)
                            • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                            44.17, 3 dagen (offer_sdt_3_days)
                            1
                           • Bosch PRR 250 ES
                            • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/3/6/6/bosch-prr-250-es-21467366.jpg
                            Bosch PRR 250 ES (6)
                            Bosch PRR 250 ES
                            Modern.nl Modern.nl
                            8.7 (310, 310)
                            • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                            139, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                            Modern.nl Modern.nl
                            8.7 (310, 310)
                            • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                            139, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                            2
                           • Bosch PSM 18 LI
                            • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/5/7/3/bosch-psm-18-li-17706573.jpg
                            • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/7/8/3/bosch-psm-18-li-25222783.jpg
                            Bosch PSM 18 LI (6)
                            Bosch PSM 18 LI
                            Gereedschapkoopjes.nl Gereedschapkoopjes.nl
                            148.83, 1 week (offer_sdt_1_week)
                            Gereedschapkoopjes.nl Gereedschapkoopjes.nl
                            148.83, 1 week (offer_sdt_1_week)
                            3
                           • Bosch GSS 23 AE
                            • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/9/3/2/bosch-gss-23-ae-84932.jpg
                            • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/2/1/5/bosch-gss-23-ae-24295215.jpg
                            • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/2/1/6/bosch-gss-23-ae-24295216.jpg
                            • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/2/1/7/bosch-gss-23-ae-24295217.jpg
                            • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/2/1/8/bosch-gss-23-ae-24295218.jpg
                            Bosch GSS 23 AE (5)
                            Bosch GSS 23 AE
                            Gereedschapcentrum.nl Gereedschapcentrum.nl
                            9.3 (5, 5)
                            165.99, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                            Gereedschapcentrum.nl Gereedschapcentrum.nl
                            9.3 (5, 5)
                            165.99, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                            5
                           2
                           • Heb je voorkeur voor een merk? (brand):
                            • Bosch (bosch)
                            • Black & Decker (black_decker)
                            • Metabo (metabo)
                            • Makita (makita)
                            • Festool (festool)
                            • Skil (skil)
                            • AEG (aeg)
                            • Batavia (batavia)
                            • BLUCAVE (blucave)
                            • Brüder Mannesmann (bru_der_mannesmann)
                            • Dewalt (dewalt)
                            • Einhell (einhell)
                            • Fein (fein)
                            • Ferm (ferm)
                            • Flex (flex)
                            • Graphite (graphite)
                            • Hitachi (hitachi)
                            • Kawasaki (kawasaki)
                            • Kinzo (kinzo)
                            • Maktec (maktec)
                            • Power Plus (power_plus)
                            • Powerplus (powerplus)
                            • Proxxon (proxxon)
                            • Ryobi (ryobi)
                            • Scheppach (scheppach)
                            • Toolland (toolland)
                            • VidaXL (vidaxl)
                            • Worx (worx)
                           • Wat is je budget? (price):
                            • < 50 € (price_50)
                            • 50 € - 90 € (price_50_90)
                            • 90 € - 220 € (price_90_220)
                            • ≥ 220 € (price_220)
                           • Welk type schuurmachine wil je? (type_schuurmachine):
                            • Delta (delta)
                            • Multi (multi)
                            • Orbital (orbital)
                            • Riem (riem)
                           • Wat voor stroomvoorziening wil je? (voeding):
                            • accu (accu)
                            • mains (mains)
                           • Welk input vermogen wil je? (input_vermogen):
                            • < 230 W (input_vermogen_230)
                            • 230 W - 280 W (input_vermogen_230_280)
                            • 280 W - 430 W (input_vermogen_280_430)
                            • ≥ 430 W (input_vermogen_430)
                           • Welke afmeting papier moet er maximaal in? (maximum_papier_afmeting):
                            • 113 x 280 mm (113_x_280_mm)
                            • 115 x 230 mm (115_x_230_mm)
                            • 115 x 280 mm (115_x_280_mm)
                            • 140 x 100 mm (140_x_100_mm)
                            • 150 x 150 mm (150_x_150_mm)
                            • 93 x 228 mm (93_x_228_mm)
                            • 93 x 230 mm (93_x_230_mm)
                            • 93 x 93 mm (93_x_93_mm)
                           • Hoeveel omwentelingen per minuut moet de schuurmachine maken? (orbital_stroke_rate):
                            • 10000 rpm (10000_rpm)
                            • 11000 - 22000 rpm (11000_22000_rpm)
                            • 11000 - 24000 rpm (11000_24000_rpm)
                            • 11000 rpm (11000_rpm)
                            • 12000 - 20000 rpm (12000_20000_rpm)
                            • 12000 - 22000 rpm (12000_22000_rpm)
                            • 12000 rpm (12000_rpm)
                            • 13000 - 17000 rpm (13000_17000_rpm)
                            • 13000 - 19000 rpm (13000_19000_rpm)
                            • 13000 rpm (13000_rpm)
                            • 14000 - 22000 rpm (14000_22000_rpm)
                            • 14000 - 24000 rpm (14000_24000_rpm)
                            • 14000 rpm (14000_rpm)
                            • 18000 rpm (18000_rpm)
                            • 18400 rpm (18400_rpm)
                            • 20000 rpm (20000_rpm)
                            • 22000 rpm (22000_rpm)
                            • 24000 rpm (24000_rpm)
                            • 26000 rpm (26000_rpm)
                            • 28000 rpm (28000_rpm)
                            • 44000 rpm (44000_rpm)
                            • 6000 - 11000 rpm (6000_11000_rpm)
                            • 6000 rpm (6000_rpm)
                            • 6200 - 13300 rpm (6200_13300_rpm)
                            • 670 rpm (670_rpm)
                            • 7500 rpm (7500_rpm)
                            • 8400 - 15200 rpm (8400_15200_rpm)
                            • 8500 rpm (8500_rpm)
                            • 900 rpm (900_rpm)
                            • 9500 rpm (9500_rpm)
                           • Wat voor stof extractie wil je? (stof_extractie):
                            • Tas (tas)
                            • Vacuum cleaner (vacuum_cleaner)
                           • Tel. 030-214 5004
                           • WhatsApp 06-15 19 74 74
                           • blijmakers@vergelijk.nl