x
x
Je zoekt nu binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (verwijderen)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
Zoek naar producten... Zoek naar een product binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Zoek naar producten... Zoek... Zoek naar producten... {}
× Categorieën
 • Algemene informatie

  Vergelijk hier schuurmachines!Voordat je gaat schilderen of beitsen, moet je eerst het hout schuren. Dat kan met de hand, maar voor grote oppervlakken is het handig om daar een elektrische schuurmachine voor te gebruiken. Die zijn er in verschillende vormen en maten: van een kleine, handzame handpalmschuurmachine tot de grotere broer, de bandschuurmachine. De doe-het-zelver in en om het huis heeft vaak al genoeg aan een bescheiden schuurmachine die multi-inzetbaar is door de verwisselbare schuurplateaus. De semi-professionele klusser zal vaker gebruik maken van een schuurmachine en kiest dan voor een wat groter en meer volwassen apparaat.

  Typen schuurmachines
  Er zijn verschillende modellen schuurmachines. De kleinere schuurmachines zijn de handpalm, vlakschuur en de excentrische schuurmachine. Deze schuurmachines zijn prima geschikt voor allerhande schuurklussen, van vlakke oppervlakken tot profielen en hoekjes. Vaak hebben de machines verwisselbare schuurplateaus in verschillende vormen: per object bepaal je dan welk plateau je gebruikt. De lintzaag en bandschuurmachine zijn groter in formaat en hebben nog een verschil met de kleinere schuurmachines: het schuurpapier. Bij deze twee is het schuurpapier groter en draait het op een rol rond de schuurvoet. Voor omvangrijke en vooral grote platte oppervlakken zijn deze twee schuurmachines het meest geschikt. Voor kleine oppervlakken of profielen zijn ze minder handzaam en te log.

  Vermogen en toerental
  De kracht van de schuurmachine wordt bepaald door het vermogen ervan. Dit wordt uitgedrukt in Watt. Voor wattage geldt: hoe hoger, hoe beter en des te krachtiger de schuurmachine. Niet ieder soort materiaal hoeft op dezelfde manier geschuurd te worden. Licht opruwen is heel wat anders dan kaalschuren. Dan is het handig als je zelf het toerental kunt instellen. Daarmee bepaal je zelf de kracht van de schuurbeweging.

  Vergelijk hier schuurmachines!Schuursnelheid
  De schuurmachine kent een minimum en maximum schuursnelheid. Dit wordt aangegeven in OPM: Oppervlak Per Minuut. Hoe hoger de snelheid, hoe sneller je klaar bent. Uiteraard is dat van veel factoren afhankelijk, zoals het te schuren oppervlak en het toerental van de machine. Ook de schuurcirkel is hiervoor van belang: een grotere cirkel zorgt voor een hogere schuursnelheid.

  Accessoires schuurmachine
  Bij de schuurmachine kunnen accessoires meegeleverd worden zoals schuurbladen en extra schuurvoeten zoals een ovale of lamellen schuurplateau. Voor transport, opslag en veiligheid wordt de schuurmachine vaak in een koffer geleverd. Deze is meestal van hard plastic, van kunststof of soms zelfs van aluminium. De koffer is niet standaard, daarom staat het apart vermeld.

 • Veelgestelde vragen

  Vergelijk hier schuurmachines!Moet ik een verwijderingsbijdrage betalen?
  Waar koop ik extra schuurpapier?
  Kan ik ook schuurmachines huren via VERGELIJK.NL?
  Wat is een tip?
  Is het schuurpapier universeel en past het altijd?
  Hoe zet ik het schuurpapier vast?

  Moet ik een verwijderingsbijdrage betalen?

  Nee. Bij de aanschaf van veel elektronische apparaten zoals een wasmachine, droger, koelkast of koffiezetapparaat betaal je een verwijderingsbijdrage. De bijdrage wordt gevraagd om oude en afgedankte apparaten op een milieuvriendelijke manier te verwijderen. Bij de aanschaf van een nieuw elektronisch apparaat betaal je voor het afvoeren en recyclen van het oude. Voor een elektrische schuurmachine hoef je geen bijdrage te betalen.

  Waar koop ik extra schuurpapier?
  Bij de winkel waar je de schuurmachine koopt of in elke andere doe-het-zelf bouwmarkt. Onthoud het typenummer van je schuurmachine omdat niet alle schuurvellen op elk apparaat passen.

  Kan ik ook schuurmachines huren via VERGELIJK.NL?
  Nee, dat kan niet via VERGELIJK.NL maar wel via de bij ons aangesloten winkels.

  Wat is een tip?
  De tip (de punt van de schuurmachine) komt alleen voor bij het trapezium en het puntmodel. Het schuurpapier op de tip slijt sneller dan de rest van het schuurpapier. Door alleen de tip te vervangen gaat het schuurpapier langer mee. Deze tipjes zijn los te koop, net zoals al het andere schuurpapier.

  Is het schuurpapier universeel en past het altijd?
  Nee, de vellen zijn niet universeel. Per model moet je het passende schuurpapier kopen. Onthoud dus het typenummer van je schuurmachine als je nieuw schuurpapier aanschaft.

  Hoe zet ik het schuurpapier vast?
  Er zijn kant en klare schuurvellen te koop die je met klitteband of met een klem vastzet op het schuurplateau. Sommige schuurmachines hebben beide bevestigingsmethoden: een klem én klittenband. Het verwisselen van het schuurpapier is een fluitje van een cent doordat je geen gereedschap nodig hebt om het nieuwe schuurpapier vast te maken.

 • Verklarende woordenlijst

  Hieronder vind je een alfabetisch overzicht van de gebruikte technische termen in de productvergelijker.

  Vergelijk hier schuurmachines!Accessoires
  Bij de schuurmachine kunnen accessoires meegeleverd worden zoals schuurbladen en extra schuurvoeten zoals een ovale of lamellen schuurplateau.

  Bevestiging schuurpapier
  De zoolafmeting is tevens het formaat van het schuurpapier. Er zijn kant en klare schuurvellen te koop die je met klittenband of met een klem vastzet op het schuurplateau. Sommige schuurmachines hebben beide bevestigingsmethoden: een klem én klitteband. Het verwisselen van het schuurpapier is een fluitje van een cent doordat je geen gereedschap nodig hebt om het nieuwe schuurpapier vast te maken.

  Continu schuren
  Een handige optie is de continu schuren-stand. Daarmee voorkom je dat je de aanknop de hele tijd ingedrukt moet houden. Vooral bij grote schuurklussen is deze stand eigenlijk onmisbaar.

  Draaibare zijhandgreep
  Met een draaibare zijhandgreep heb je meer grip op het apparaat.

  Geschikt linkshandigen
  Niet alle schuurmachines zijn geschikt voor zowel rechts- als linkshandigen. Als dit specifiek wordt vermeld bij het type, vind je dat terug bij onze informatie.

  Koffer
  Voor transport, opslag en veiligheid wordt de schuurmachine vaak in een koffer geleverd. Deze is meestal van hard plastic, van kunststof of soms zelfs van aluminium. De koffer is niet standaard, daarom staat het apart vermeld.

  Luchtfilter
  Het luchtfilter zorgt voor gefilterde lucht, zonder stof of zaagsel.

  Model schuurmachine
  Er zijn verschillende modellen schuurmachines. De kleinere modellen zijn de handpalm, vlakschuur en de excenter schuurmachine. Deze typen zijn prima geschikt voor allerhande schuurklussen, van vlakke oppervlakken tot profielen en hoekjes. Vaak hebben de machines verwisselbare schuurplateaus in verschillende vormen: per object bepaal je dan welk plateau je gebruikt. De lintzaag en bandschuurmachine zijn groter in formaat en hebben nog een verschil met de kleinere machines: het schuurpapier. Bij deze twee is het schuurpapier groter en het draait op een rol rond de schuurvoet. Voor omvangrijke en vooral grote platte oppervlakken zijn deze twee het meest geschikt. Voor kleine oppervlakken of profielen zijn ze minder handzaam en te log.

  Schuurcirkel
  De schuurmachine kent een minimum en maximum schuursnelheid. Dit wordt aangegeven in OPM: Oppervlakte Per Minuut. Hoe hoger de snelheid, hoe sneller je klaar bent. Uiteraard is dat van veel factoren afhankelijk, zoals het te schuren oppervlak en het toerental van de machine. Ook de schuurcirkel is hiervoor van belang: een grotere cirkel zorgt voor een hogere schuursnelheid.

  Schuurpapier
  De zoolafmeting is tevens het formaat van het schuurpapier. Er zijn kant en klare schuurvellen te koop die je met klittenband of met een klem vastzet op het schuurplateau.

  Schuurplateau verwisselbaar
  Het schuurplateau kent diverse vormen zoals vierkant, een trapezium (driehoekig), een rechthoek, rond of in een punt. Vaak worden bij de schuurmachine meerdere plateaus in verschillende maten geleverd. Voor elke klus heb je dan het juiste gereedschap.

  Schuurplateau
  De vorm van het schuurplateau. Het schuurplateau kent diverse vormen zoals vierkant, een trapezium (driehoekig), een rechthoek, rond of in een punt.

  Schuursnelheid
  De schuurmachine kent een minimum en maximum schuursnelheid. Dit wordt aangegeven in OPM: Oppervlakte Per Minuut. Hoe hoger de snelheid, hoe sneller je klaar bent. Uiteraard is dat van veel factoren afhankelijk, zoals het te schuren oppervlak en het toerental van de machine. Ook de schuurcirkel is hiervoor van belang: een grotere cirkel zorgt voor een hogere schuursnelheid.

  Snoerlengte
  Bij het model tref je de snoerlengte aan, als de machine draadgebonden is. Er zijn ook schuurmachines die op een accu werken.

  Stofafzuiging
  Bij het schuren komt stof en zaagsel vrij. In een gesloten ruimte is dat niet zo prettig want dan zit alles er onder. Daarom zit er op de meeste schuurmachines een stofafzuiging. De stofopvang kan op twee manieren voorkomen: geïntegreerd in het apparaat zelf of aan de buitenkant met een losse stofcassette of een stofzuigeraansluiting.

  Tip verwisselbaar
  De tip komt alleen voor bij het trapezium en het puntmodel. Het schuurpapier op de tip slijt sneller dan de rest van het schuurpapier. Door alleen de tip te vervangen gaat het schuurpapier langer mee. Deze tipjes zijn los te koop, net zoals al het andere schuurpapier.

  Toerental instelbaar
  Niet ieder soort materiaal hoeft op dezelfde manier geschuurd te worden. Licht opruwen is heel wat anders dan kaalschuren. Dan is het handig als je zelf het toerental in kunt stellen. Daarmee bepaal je zelf de kracht van de schuurbeweging.

  Veiligheidskoppeling
  Voor extra veiligheid kun je kiezen voor deze veiligheidskoppeling. De machine slaat dan af.

  Vermogen
  De kracht van de schuurmachine wordt bepaald door het vermogen ervan. Dit wordt uitgedrukt in Watt. Voor wattage geldt: hoe hoger, hoe beter en des te krachtiger de schuurmachine.

  Zoolafmeting
  De zoolafmeting is tevens het formaat van het schuurpapier. Er zijn kant en klare schuurvellen te koop die je met klittenband of met een klem vastzet op het schuurplateau.

 • Bosch PSS 250 AE
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/4/5/bosch-pss-250-ae-4968345.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/6/6/6/bosch-pss-250-ae-23620666.jpg
  Bosch PSS 250 AE (23)
  7.3 (3, 3)
  Bosch PSS 250 AE
  redelijke machine maar zeer slechte service.
  gekocht in aug 2014 maar in dec 2014 zat er geen klitterband meer op opgestuurd naar bosch eigen schuld( te hard gedrukt)niet vergoed een zool van 14 euro. slechte service van bosch.
  6.0
  0 10
  • schuurresultaat: 6.0
  • gebruiksgemak: 7.0
  • mogelijkheden: 5.0
  false
  enkele maanden
 • Makita BO4565K schuurmachine
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/4/0/2/makita-bo-4565-k-4968402.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/9/1/4/makita-bo4565k-power-sander-27214914.jpg
  Makita BO4565K schuurmachine (28)
  Makita BO4565K schuurmachine
  Bijna de enige machine waarmee je ook lamellen kunt schuren
  Bijna de enige machine waarmee je ook lamellen kunt schuren. Weinig trillingen en een mooi resultaat. Allen jammer dat Toolsvoordelig de BTW-verhoging heeft gebruikt om ook de netto prijs van de machine te verhogen van € 85,00 naar € 89,17
  9.0
  0 10
  • schuurresultaat: 9.0
  • gebruiksgemak: 9.0
  • mogelijkheden: 9.0
  true
  meer dan een jaar
 • Bosch PSM 160 A
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/7/4/6/bosch-psm-160-a-4953746.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/8/6/bosch-psm-160-a-23620986.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/8/7/bosch-psm-160-a-23620987.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/8/8/bosch-psm-160-a-23620988.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/8/9/bosch-psm-160-a-23620989.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/7/7/6/bosch-psm-160-a-24082776.jpg
  Bosch PSM 160 A (14)
  Bosch PSM 160 A
  Ik had zelf al deze machine , en m,n schoonzoon wou ook een na deze uitgeprobeerd ...
  Ik had zelf al deze machine , en m,n schoonzoon wou ook een na deze uitgeprobeerd te hebben dus een gegeven op z,n verjaardag. Ligt goed in de hand en het schuren gaat ook prima .
  8.0
  0 10
  • schuurresultaat: 8.0
  • gebruiksgemak: 8.0
  • mogelijkheden: 8.0
  true
  meer dan een jaar
 • Makita 9911K schuurmachine
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/4/8/makita-9911-k-5115548.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/2/4/4/makita-9911k-power-sander-24186244.jpg
  Makita 9911K schuurmachine (7)
  5.7 (3, 2)
  Makita 9911K schuurmachine
  prettig eenvoudig
  handzaam en eenvoudig in gebruik, prima voor kleinere klussen
  8.3
  0 10
  • schuurresultaat: 9.0
  • gebruiksgemak: 9.0
  • mogelijkheden: 7.0
  true
  enkele weken
 • Metabo FMS 200 Intec
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/4/1/1/metabo-fms-200-intec-4968411.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/1/7/0/metabo-fms-200-intec-27215170.jpg
  Metabo FMS 200 Intec (13)
  Metabo FMS 200 Intec
  Wat onrustige machine
  De machine ligt rustig in de hand maar stuitert over het materiaal, de zool is wat hard dat is jammer soms is ie niet te houden en beschadigd ie het hout.
  5.0
  0 10
  • schuurresultaat: 7.0
  • gebruiksgemak: 4.0
  • mogelijkheden: 4.0
  false
  meer dan een jaar
 • Bosch PSM 160 A
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/7/4/6/bosch-psm-160-a-4953746.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/8/6/bosch-psm-160-a-23620986.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/8/7/bosch-psm-160-a-23620987.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/8/8/bosch-psm-160-a-23620988.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/8/9/bosch-psm-160-a-23620989.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/7/7/6/bosch-psm-160-a-24082776.jpg
  Bosch PSM 160 A (14)
  Bosch PSM 160 A
  beter dan welke andere instapmachine
  tril weinig, schuur geweldig, licht prima in de hand, goede stofopvang
  8.0
  0 10
  • schuurresultaat: 8.0
  • gebruiksgemak: 9.0
  • mogelijkheden: 7.0
  true
  Niet gespecificeerd
 • Makita 9911K schuurmachine
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/4/8/makita-9911-k-5115548.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/2/4/4/makita-9911k-power-sander-24186244.jpg
  Makita 9911K schuurmachine (7)
  5.7 (3, 2)
  Makita 9911K schuurmachine
  Te licht voor de serieuze klusser
  Twee weken geleden gekocht bij een bekende bouwmarkt omdat dit het beste apparaat zou moeten zijn wat deze bouwmarkt verkoopt. Wat me meteen opviel toen ik het apparaat voor het eerst gebruikte was dat hij onder hele lichte belasting al begint te piepen alsof hij elk moment uit elkaar kan scheuren.... Ook begint hij na een tijdje schuren erg naar verbrand plastic te stinken. Al met al een apparaat wat te duur is voor iemand die hem maar heel af en toe gebruikt en te licht voor iemand die er serieus mee wil klussen. Voor mij sowieso geen gereedschap van de bouwmarkt meer....
  4.7
  0 10
  • schuurresultaat: 6.0
  • gebruiksgemak: 5.0
  • mogelijkheden: 3.0
  false
  enkele weken
 • Bosch PSS 250 AE
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/4/5/bosch-pss-250-ae-4968345.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/6/6/6/bosch-pss-250-ae-23620666.jpg
  Bosch PSS 250 AE (23)
  7.3 (3, 3)
  Bosch PSS 250 AE
  Redelijke machine
  Redelijke machine.Het werk waarvoor hij is gemaakt doet ie prima. Vindt alleen zwaar irritant dat klittenband schuurpapier niet blijft zitten.Hoef je dus ook niet te kopen.
  7.3
  0 10
  • schuurresultaat: 8.0
  • gebruiksgemak: 7.0
  • mogelijkheden: 7.0
  false
  meer dan een jaar
 • Bosch PSS 250 AE
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/4/5/bosch-pss-250-ae-4968345.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/6/6/6/bosch-pss-250-ae-23620666.jpg
  Bosch PSS 250 AE (23)
  7.3 (3, 3)
  Bosch PSS 250 AE
  Doet precies waarvoor hij gemaakt is
  Doet precies waarvoor hij gemaakt is.
  9.3
  0 10
  • schuurresultaat: 10.0
  • gebruiksgemak: 10.0
  • mogelijkheden: 8.0
  true
  enkele dagen
 • Metabo FMS 200 Intec
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/4/1/1/metabo-fms-200-intec-4968411.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/1/7/0/metabo-fms-200-intec-27215170.jpg
  Metabo FMS 200 Intec (13)
  Metabo FMS 200 Intec
  Gekocht voor de verbouwing van ons huis
  Gekocht voor de verbouwing van ons huis. Heel veel mee geschuurd, schuurt erg goed terwijl er nagenoeg geen trilling word overgebracht op de handen. Makkelijk te bedienen, degelijk gebouwd en alles is goed stofdicht.
  8.0
  0 10
  • schuurresultaat: 8.0
  • gebruiksgemak: 9.0
  • mogelijkheden: 7.0
  true
  enkele weken
 • Skil 7115AA
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/8/3/9/skil-7115-a1-5314839.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/9/7/2/skil-7115aa-27174972.jpg
  Skil 7115AA (7)
  Skil 7115AA
  Heel fijn apparaat
  Heel fijn apparaat. Je kunt het goed vasthouden. Erg handig dat je de voet kunt verdraaien.
  9.0
  0 10
  • schuurresultaat: 10.0
  • gebruiksgemak: 8.0
  • mogelijkheden: 9.0
  true
  meer dan een jaar
Schuurmachines 6.3 (39)
212
 • type_schuurmachine:
  • orbital - 66
   • riem - 45
    • multi - 20
     • delta - 19
     • orbital_stroke_rate:
      • 24000_rpm - 9
       • 12000_rpm - 7
        • 14000_rpm - 4
         • 26000_rpm - 4
          • 22000_rpm - 3
           • 28000_rpm - 3
            • 10000_rpm - 2
             • 12000_20000_rpm - 2
              • 14000_24000_rpm - 2
               • 20000_rpm - 2
                • 900_rpm - 2
                 • 11000_24000_rpm - 1
                  • 12000_22000_rpm - 1
                   • 18400_rpm - 1
                    • 44000_rpm - 1
                     • 6000_11000_rpm - 1
                      • 6000_rpm - 1
                       • 6200_13300_rpm - 1
                        • 670_rpm - 1
                         • 7500_rpm - 1
                          • 8400_15200_rpm - 1
                           • 8500_rpm - 1
                            • 9500_rpm - 1
                            • stof_extractie:
                             • tas - 44
                              • vacuum_cleaner - 17
                              • price:
                               • price_70 - 56
                                • price_70_120 - 52
                                 • price_120_260 - 51
                                  • price_260 - 53
                                  • input_vermogen:
                                   • input_vermogen_230 - 14
                                    • input_vermogen_230_280 - 14
                                     • input_vermogen_280_490 - 16
                                      • input_vermogen_490 - 14
                                      • brand:
                                       • makita - 36
                                        • bosch - 24
                                         • festool - 18
                                          • metabo - 17
                                           • skil - 17
                                            • black_decker - 15
                                             • powerplus - 14
                                              • dewalt - 10
                                               • ferm - 10
                                                • hitachi - 9
                                                 • aeg - 8
                                                  • einhell - 8
                                                   • ryobi - 5
                                                    • fein - 4
                                                     • maktec - 3
                                                      • power_plus - 3
                                                       • proxxon - 3
                                                        • blucave - 1
                                                         • bru_der_mannesmann - 1
                                                          • elem_technik - 1
                                                           • flex - 1
                                                            • graphite - 1
                                                             • milwaukee - 1
                                                              • vidaxl - 1
                                                               • vtools - 1
                                                               • voeding:
                                                                • mains - 46
                                                                 • accu - 4
                                                                 • maximum_papier_afmeting:
                                                                  • 93_x_230_mm - 3
                                                                   • 93_x_93_mm - 2
                                                                    • 113_x_280_mm - 1
                                                                     • 115_x_230_mm - 1
                                                                      • 115_x_280_mm - 1
                                                                       • 140_x_100_mm - 1
                                                                        • 150_x_150_mm - 1
                                                                         • 93_x_228_mm - 1
                                                                         0 - 24
                                                                         • Bosch PSM 100 A
                                                                          • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/7/5/7/bosch-psm-100-a-24438757.jpg
                                                                          • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/8/0/6/bosch-psm-100-a-24438806.jpg
                                                                          • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/7/4/7/bosch-psm-100-a-24962747.jpg
                                                                          • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/7/4/8/bosch-psm-100-a-24962748.jpg
                                                                          • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/7/4/9/bosch-psm-100-a-24962749.jpg
                                                                          Bosch PSM 100 A (28)
                                                                          Bosch PSM 100 A
                                                                          Wehkamp Wehkamp
                                                                          8.085867473583974 (386, 386)
                                                                          • http://static2.vergelijk.nl/s/1.92//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                          61.90, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                          Wehkamp Wehkamp
                                                                          8.085867473583974 (386, 386)
                                                                          • http://static2.vergelijk.nl/s/1.92//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                          61.90, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                          Coolblue Amsterdam Coolblue Amsterdam
                                                                          62.99, 4.8699502, 52.3368869 UNKNOWN
                                                                          9
                                                                          most_sold
                                                                         • Makita BO4565K schuurmachine
                                                                          • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/4/0/2/makita-bo-4565-k-4968402.jpg
                                                                          • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/9/1/4/makita-bo4565k-power-sander-27214914.jpg
                                                                          Makita BO4565K schuurmachine (28)
                                                                          Makita BO4565K schuurmachine
                                                                          Wehkamp Wehkamp
                                                                          8.085867473583974 (386, 386)
                                                                          • http://static2.vergelijk.nl/s/1.92//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                          106.90, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                          Wehkamp Wehkamp
                                                                          8.085867473583974 (386, 386)
                                                                          • http://static2.vergelijk.nl/s/1.92//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                          106.90, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                          Coolblue Amsterdam Coolblue Amsterdam
                                                                          108.99, 4.8699502, 52.3368869 UNKNOWN
                                                                          10
                                                                         • Bosch PSS 250 AE
                                                                          • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/4/5/bosch-pss-250-ae-4968345.jpg
                                                                          • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/6/6/6/bosch-pss-250-ae-23620666.jpg
                                                                          Bosch PSS 250 AE (23)
                                                                          7.3 (3, 3)
                                                                          Bosch PSS 250 AE
                                                                          Modern.nl Modern.nl
                                                                          8.750808267158972 (308, 308)
                                                                          • http://static2.vergelijk.nl/s/1.92//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                          73.02, 1w (offer_sdt_1_week)
                                                                          Modern.nl Modern.nl
                                                                          8.750808267158972 (308, 308)
                                                                          • http://static2.vergelijk.nl/s/1.92//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                          73.02, 1w (offer_sdt_1_week)
                                                                          5
                                                                          best_reviewed
                                                                         • Festool DTS 400 EQ-Plus
                                                                          • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/0/7/8/festool-dts-400-eq-plus-17855078.jpg
                                                                          • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/5/0/3/festool-dts-400-eq-plus-23621503.jpg
                                                                          • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/6/8/9/festool-dts-400-eq-plus-29595689.jpg
                                                                          Festool DTS 400 EQ-Plus (22)
                                                                          Festool DTS 400 EQ-Plus
                                                                          Klium.nl Klium.nl
                                                                          7.5645240431795875 (3, 3)
                                                                          282.40, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                          Klium.nl Klium.nl
                                                                          7.5645240431795875 (3, 3)
                                                                          282.40, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                          3
                                                                         • Bosch PSM 200 AES
                                                                          • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/7/7/9/bosch-psm-200-aes-25176779.jpg
                                                                          Bosch PSM 200 AES (21)
                                                                          Bosch PSM 200 AES
                                                                          Coolblue.nl Coolblue.nl
                                                                          8.927527690850479 (817, 817)
                                                                          • http://static2.vergelijk.nl/s/1.92//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                          98.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                          Coolblue.nl Coolblue.nl
                                                                          8.927527690850479 (817, 817)
                                                                          • http://static2.vergelijk.nl/s/1.92//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                          98.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                          Coolblue Amsterdam Coolblue Amsterdam
                                                                          98.99, 4.8699502, 52.3368869 UNKNOWN
                                                                          10
                                                                         • Bosch PSM Primo
                                                                          • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/7/7/6/bosch-psm-primo-25269776.jpg
                                                                          • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/9/3/1/bosch-psm-primo-25313931.jpg
                                                                          Bosch PSM Primo (20)
                                                                          Bosch PSM Primo
                                                                          Coolblue.nl Coolblue.nl
                                                                          8.927527690850479 (817, 817)
                                                                          • http://static2.vergelijk.nl/s/1.92//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                          49, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                          Coolblue.nl Coolblue.nl
                                                                          8.927527690850479 (817, 817)
                                                                          • http://static2.vergelijk.nl/s/1.92//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                          49, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                          Coolblue Amsterdam Coolblue Amsterdam
                                                                          49, 4.8699502, 52.3368869 UNKNOWN
                                                                          9
                                                                         • Bosch PBS 75 A
                                                                          • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/9/2/0/bosch-pbs-75-a-5138920.jpg
                                                                          • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/0/6/bosch-pbs-75-a-27224406.jpg
                                                                          • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/0/5/8/bosch-pbs-75-a-27282058.jpg
                                                                          Bosch PBS 75 A (19)
                                                                          Bosch PBS 75 A
                                                                          Conrad Conrad
                                                                          7.896234275761416 (651, 651)
                                                                          • http://static2.vergelijk.nl/s/1.92//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                          109, 4d (offer_sdt_4_days)
                                                                          Conrad Conrad
                                                                          7.896234275761416 (651, 651)
                                                                          • http://static2.vergelijk.nl/s/1.92//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                          109, 4d (offer_sdt_4_days)
                                                                          3
                                                                         • Bosch PSM 160 A
                                                                          • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/7/4/6/bosch-psm-160-a-4953746.jpg
                                                                          • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/8/6/bosch-psm-160-a-23620986.jpg
                                                                          • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/8/7/bosch-psm-160-a-23620987.jpg
                                                                          • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/8/8/bosch-psm-160-a-23620988.jpg
                                                                          • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/8/9/bosch-psm-160-a-23620989.jpg
                                                                          • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/7/7/6/bosch-psm-160-a-24082776.jpg
                                                                          Bosch PSM 160 A (14)
                                                                          Bosch PSM 160 A
                                                                          Wehkamp Wehkamp
                                                                          8.085867473583974 (386, 386)
                                                                          • http://static2.vergelijk.nl/s/1.92//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                          77.90, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                          Wehkamp Wehkamp
                                                                          8.085867473583974 (386, 386)
                                                                          • http://static2.vergelijk.nl/s/1.92//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                          77.90, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                          Coolblue Amsterdam Coolblue Amsterdam
                                                                          79.99, 4.8699502, 52.3368869 UNKNOWN
                                                                          13
                                                                         • Powerplus POW4001 schuurmachine
                                                                          • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/5/6/2/power-plus-pow-4001-23680562.jpg
                                                                          • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/4/2/0/powerplus-pow4001-power-sander-24333420.jpg
                                                                          • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/4/2/1/powerplus-pow4001-power-sander-24333421.jpg
                                                                          • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/4/2/2/powerplus-pow4001-power-sander-24333422.jpg
                                                                          • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/4/2/3/powerplus-pow4001-power-sander-24333423.jpg
                                                                          • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/4/2/4/powerplus-pow4001-power-sander-24333424.jpg
                                                                          • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/4/2/5/powerplus-pow4001-power-sander-24333425.jpg
                                                                          • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/4/2/6/powerplus-pow4001-power-sander-24333426.jpg
                                                                          Powerplus POW4001 schuurmachine (14)
                                                                          Powerplus POW4001 schuurmachine
                                                                          vanmelis.nl/ vanmelis.nl/
                                                                          19.95, 3d (offer_sdt_3_days)
                                                                          vanmelis.nl/ vanmelis.nl/
                                                                          19.95, 3d (offer_sdt_3_days)
                                                                          2
                                                                         • Ferm BGM1003 schuurmachine
                                                                          • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/8/9/6/ferm-bgm1003-24914896.jpg
                                                                          • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/0/2/9/ferm-bgm1003-24915029.jpg
                                                                          • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/5/0/7/ferm-bgm1003-power-sander-25327507.jpg
                                                                          • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/5/0/8/ferm-bgm1003-power-sander-25327508.jpg
                                                                          • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/5/0/9/ferm-bgm1003-power-sander-25327509.jpg
                                                                          • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/5/1/0/ferm-bgm1003-power-sander-25327510.jpg
                                                                          Ferm BGM1003 schuurmachine (13)
                                                                          Ferm BGM1003 schuurmachine
                                                                          Gereedschapcentrum.nl Gereedschapcentrum.nl
                                                                          8.6875 (5, 5)
                                                                          104.99, ? (offer_sdt_unknown)
                                                                          Gereedschapcentrum.nl Gereedschapcentrum.nl
                                                                          8.6875 (5, 5)
                                                                          104.99, ? (offer_sdt_unknown)
                                                                          4
                                                                         • Metabo FMS 200 Intec
                                                                          • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/4/1/1/metabo-fms-200-intec-4968411.jpg
                                                                          • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/1/7/0/metabo-fms-200-intec-27215170.jpg
                                                                          Metabo FMS 200 Intec (13)
                                                                          Metabo FMS 200 Intec
                                                                          Bas van Zanten Professioneel Bas van Zanten Professioneel
                                                                          8.250576244609956 (7, 7)
                                                                          69.90, 3d (offer_sdt_3_days)
                                                                          Bas van Zanten Professioneel Bas van Zanten Professioneel
                                                                          8.250576244609956 (7, 7)
                                                                          69.90, 3d (offer_sdt_3_days)
                                                                          Coolblue Amsterdam Coolblue Amsterdam
                                                                          82.99, 4.8699502, 52.3368869 UNKNOWN
                                                                          9
                                                                         • Bosch PBS 75 AE
                                                                          • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/3/9/bosch-pbs-75-ae-4968339.jpg
                                                                          • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/9/3/bosch-pbs-75-ae-27468393.jpg
                                                                          • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/9/4/bosch-pbs-75-ae-27468394.jpg
                                                                          • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/9/5/bosch-pbs-75-ae-27468395.jpg
                                                                          • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/9/6/bosch-pbs-75-ae-27468396.jpg
                                                                          • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/5/4/9/bosch-pbs-75-ae-27518549.jpg
                                                                          Bosch PBS 75 AE (13)
                                                                          Bosch PBS 75 AE
                                                                          Conrad Conrad
                                                                          7.896234275761416 (651, 651)
                                                                          • http://static2.vergelijk.nl/s/1.92//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                          169, 4d (offer_sdt_4_days)
                                                                          Conrad Conrad
                                                                          7.896234275761416 (651, 651)
                                                                          • http://static2.vergelijk.nl/s/1.92//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                          169, 4d (offer_sdt_4_days)
                                                                          2
                                                                         • Bosch PSM 10.8 LI
                                                                          • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/9/7/1/bosch-psm-10-8-li-18967971.jpg
                                                                          • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/2/3/5/bosch-psm-10-8-li-18968235.jpg
                                                                          • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/8/3/5/bosch-psm-10-8-li-23807835.jpg
                                                                          • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/1/0/4/bosch-psm-10-8-li-23811104.jpg
                                                                          • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/5/6/1/bosch-psm-10-8-li-24577561.jpg
                                                                          • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/5/6/2/bosch-psm-10-8-li-24577562.jpg
                                                                          • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/5/6/3/bosch-psm-10-8-li-24577563.jpg
                                                                          • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/5/6/4/bosch-psm-10-8-li-24577564.jpg
                                                                          Bosch PSM 10.8 LI (13)
                                                                          Bosch PSM 10.8 LI
                                                                          Wehkamp Wehkamp
                                                                          8.085867473583974 (386, 386)
                                                                          • http://static2.vergelijk.nl/s/1.92//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                          99.90, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                          Wehkamp Wehkamp
                                                                          8.085867473583974 (386, 386)
                                                                          • http://static2.vergelijk.nl/s/1.92//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                          99.90, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                          Coolblue Amsterdam Coolblue Amsterdam
                                                                          104.99, 4.8699502, 52.3368869 UNKNOWN
                                                                          9
                                                                         • Fein MultiMaster Start
                                                                          • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/6/6/2/fein-multimaster-fmm250-start-19884662.jpg
                                                                          • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/4/9/7/fein-multimaster-start-23621497.jpg
                                                                          • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/4/9/8/fein-multimaster-start-23621498.jpg
                                                                          • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/4/9/9/fein-multimaster-start-23621499.jpg
                                                                          • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/5/0/0/fein-multimaster-start-23621500.jpg
                                                                          Fein MultiMaster Start (10)
                                                                          Fein MultiMaster Start
                                                                          Bobshop.nl Bobshop.nl
                                                                          8.845317058665342 (851, 851)
                                                                          • http://static2.vergelijk.nl/s/1.92//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                          169.95, 4d (offer_sdt_4_days)
                                                                          Bobshop.nl Bobshop.nl
                                                                          8.845317058665342 (851, 851)
                                                                          • http://static2.vergelijk.nl/s/1.92//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                          169.95, 4d (offer_sdt_4_days)
                                                                          4
                                                                         • Dewalt D26453 schuurmachine
                                                                          • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/7/7/3/dewalt-d-26453-84773.jpg
                                                                          • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/7/3/7/dewalt-d-26453-23870737.jpg
                                                                          • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/2/8/1/dewalt-d26453-25225281.jpg
                                                                          Dewalt D26453 schuurmachine (9)
                                                                          Dewalt D26453 schuurmachine
                                                                          Gereedschapcentrum.nl Gereedschapcentrum.nl
                                                                          8.6875 (5, 5)
                                                                          166.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                          Gereedschapcentrum.nl Gereedschapcentrum.nl
                                                                          8.6875 (5, 5)
                                                                          166.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                          Coolblue Amsterdam Coolblue Amsterdam
                                                                          179.99, 4.8699502, 52.3368869 UNKNOWN
                                                                          9
                                                                         • Ferm BSM1023 schuurmachine
                                                                          • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/4/4/3/ferm-bsm1023-power-sander-24438443.jpg
                                                                          • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/4/4/4/ferm-bsm1023-power-sander-24438444.jpg
                                                                          Ferm BSM1023 schuurmachine (9)
                                                                          Ferm BSM1023 schuurmachine
                                                                          Kijkshop.nl Kijkshop.nl
                                                                          8.553133291865876 (344, 344)
                                                                          • http://static2.vergelijk.nl/s/1.92//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                          45, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                          Kijkshop.nl Kijkshop.nl
                                                                          8.553133291865876 (344, 344)
                                                                          • http://static2.vergelijk.nl/s/1.92//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                          45, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                          Kijkshop Almelo Kijkshop Almelo
                                                                          45, 6.6643125, 52.3560671 LOW
                                                                          74
                                                                          good_buy
                                                                         • Festool RTS 400 EQ-Plus
                                                                          • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/3/7/7/festool-rts-400-eq-plus-17161377.jpg
                                                                          • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/2/7/3/festool-rts-400-eq-plus-17706273.jpg
                                                                          • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/6/6/2/festool-rts-400-eq-plus-29595662.jpg
                                                                          Festool RTS 400 EQ-Plus (9)
                                                                          Festool RTS 400 EQ-Plus
                                                                          Klium.nl Klium.nl
                                                                          7.5645240431795875 (3, 3)
                                                                          282.40, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                          Klium.nl Klium.nl
                                                                          7.5645240431795875 (3, 3)
                                                                          282.40, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                          3
                                                                         • Makita BO4555K schuurmachine
                                                                          • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/4/0/4/makita-bo-4555-k-4968404.jpg
                                                                          • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/0/2/3/makita-bo-4555-k-18959023.jpg
                                                                          • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/2/4/6/makita-bo4555k-power-sander-24186246.jpg
                                                                          Makita BO4555K schuurmachine (9)
                                                                          Makita BO4555K schuurmachine
                                                                          Toolsvoordelig.nl Toolsvoordelig.nl
                                                                          4.8720774158560145 (3, 3)
                                                                          79, ? (offer_sdt_unknown)
                                                                          Toolsvoordelig.nl Toolsvoordelig.nl
                                                                          4.8720774158560145 (3, 3)
                                                                          79, ? (offer_sdt_unknown)
                                                                          Coolblue Amsterdam Coolblue Amsterdam
                                                                          88.99, 4.8699502, 52.3368869 UNKNOWN
                                                                          11
                                                                         • Bosch PDA 180 E
                                                                          • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/7/4/8/bosch-pda-180-e-4953748.jpg
                                                                          • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/2/8/6/bosch-pda-180-e-27518286.jpg
                                                                          Bosch PDA 180 E (8)
                                                                          Bosch PDA 180 E
                                                                          Modern.nl Modern.nl
                                                                          8.750808267158972 (308, 308)
                                                                          • http://static2.vergelijk.nl/s/1.92//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                          83.97, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                          Modern.nl Modern.nl
                                                                          8.750808267158972 (308, 308)
                                                                          • http://static2.vergelijk.nl/s/1.92//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                          83.97, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                          Coolblue Amsterdam Coolblue Amsterdam
                                                                          83.99, 4.8699502, 52.3368869 UNKNOWN
                                                                          8
                                                                         • Skil 7115AA
                                                                          • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/8/3/9/skil-7115-a1-5314839.jpg
                                                                          • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/9/7/2/skil-7115aa-27174972.jpg
                                                                          Skil 7115AA (7)
                                                                          Skil 7115AA
                                                                          Wehkamp Wehkamp
                                                                          8.085867473583974 (386, 386)
                                                                          • http://static2.vergelijk.nl/s/1.92//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                          55.90, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                          Wehkamp Wehkamp
                                                                          8.085867473583974 (386, 386)
                                                                          • http://static2.vergelijk.nl/s/1.92//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                          55.90, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                          Coolblue Amsterdam Coolblue Amsterdam
                                                                          59.95, 4.8699502, 52.3368869 UNKNOWN
                                                                          8
                                                                         • Dewalt D26441 schuurmachine
                                                                          • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/7/4/1/dewalt-d-26441-138741.jpg
                                                                          • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/7/3/6/dewalt-d26441-power-sander-24613736.jpg
                                                                          Dewalt D26441 schuurmachine (7)
                                                                          Dewalt D26441 schuurmachine
                                                                          Gereedschapcentrum.nl Gereedschapcentrum.nl
                                                                          8.6875 (5, 5)
                                                                          123.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                          Gereedschapcentrum.nl Gereedschapcentrum.nl
                                                                          8.6875 (5, 5)
                                                                          123.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                          Coolblue Amsterdam Coolblue Amsterdam
                                                                          130.99, 4.8699502, 52.3368869 UNKNOWN
                                                                          7
                                                                         • Bosch PRR 250 ES
                                                                          • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/3/6/6/bosch-prr-250-es-21467366.jpg
                                                                          Bosch PRR 250 ES (7)
                                                                          Bosch PRR 250 ES
                                                                          Coolblue.nl Coolblue.nl
                                                                          8.927527690850479 (817, 817)
                                                                          • http://static2.vergelijk.nl/s/1.92//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                          129, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                          Coolblue.nl Coolblue.nl
                                                                          8.927527690850479 (817, 817)
                                                                          • http://static2.vergelijk.nl/s/1.92//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                          129, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                          Coolblue Amsterdam Coolblue Amsterdam
                                                                          129, 4.8699502, 52.3368869 UNKNOWN
                                                                          9
                                                                         • Ferm BSM1021 schuurmachine
                                                                          • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/8/0/ferm-bsm1021-power-sander-24438380.jpg
                                                                          • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/8/1/ferm-bsm1021-power-sander-24438381.jpg
                                                                          • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/8/2/ferm-bsm1021-power-sander-24438382.jpg
                                                                          • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/8/3/ferm-bsm1021-power-sander-24438383.jpg
                                                                          Ferm BSM1021 schuurmachine (7)
                                                                          Ferm BSM1021 schuurmachine
                                                                          Gereedschapcentrum.nl Gereedschapcentrum.nl
                                                                          8.6875 (5, 5)
                                                                          76.54, ? (offer_sdt_unknown)
                                                                          Gereedschapcentrum.nl Gereedschapcentrum.nl
                                                                          8.6875 (5, 5)
                                                                          76.54, ? (offer_sdt_unknown)
                                                                          Coolblue Amsterdam Coolblue Amsterdam
                                                                          77.99, 4.8699502, 52.3368869 UNKNOWN
                                                                          12
                                                                         • Makita 9911K schuurmachine
                                                                          • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/4/8/makita-9911-k-5115548.jpg
                                                                          • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/2/4/4/makita-9911k-power-sander-24186244.jpg
                                                                          Makita 9911K schuurmachine (7)
                                                                          5.7 (3, 2)
                                                                          Makita 9911K schuurmachine
                                                                          Gereedschapcentrum.nl Gereedschapcentrum.nl
                                                                          8.6875 (5, 5)
                                                                          163.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                          Gereedschapcentrum.nl Gereedschapcentrum.nl
                                                                          8.6875 (5, 5)
                                                                          163.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                          Coolblue Amsterdam Coolblue Amsterdam
                                                                          164.95, 4.8699502, 52.3368869 UNKNOWN
                                                                          9
                                                                         2 9
                                                                         • Tel. 030-214 5004
                                                                         • WhatsApp 06-15 19 74 74
                                                                         • blijmakers@vergelijk.nl