x
x
x Bekijk categorieën x Categorieën MENU
of
Je zoekt nu binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (verwijderen)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
Zoek naar producten... Zoek naar een product binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Zoek naar producten... Zoek... Zoek naar producten... {}
x Categorieën

schuurmachine

{{$data.getNumberOfReviews()}} consumenten beoordelen producten in schuurmachine categorie met gemiddeld een {{$data.getAverageRating() | rating}}

schuurmachine kopen

Voordat je gaat schilderen of beitsen, moet je eerst het hout schuren. Dat kan met de hand, maar voor grote oppervlakken i...
 • Algemene informatie

  Vergelijk hier schuurmachines!Voordat je gaat schilderen of beitsen, moet je eerst het hout schuren. Dat kan met de hand, maar voor grote oppervlakken is het handig om daar een elektrische schuurmachine voor te gebruiken. Die zijn er in verschillende vormen en maten: van een kleine, handzame handpalmschuurmachine tot de grotere broer, de bandschuurmachine. De doe-het-zelver in en om het huis heeft vaak al genoeg aan een bescheiden schuurmachine die multi-inzetbaar is door de verwisselbare schuurplateaus. De semi-professionele klusser zal vaker gebruik maken van een schuurmachine en kiest dan voor een wat groter en meer volwassen apparaat.

  Typen schuurmachines
  Er zijn verschillende modellen schuurmachines. De kleinere schuurmachines zijn de handpalm, vlakschuur en de excentrische schuurmachine. Deze schuurmachines zijn prima geschikt voor allerhande schuurklussen, van vlakke oppervlakken tot profielen en hoekjes. Vaak hebben de machines verwisselbare schuurplateaus in verschillende vormen: per object bepaal je dan welk plateau je gebruikt. De lintzaag en bandschuurmachine zijn groter in formaat en hebben nog een verschil met de kleinere schuurmachines: het schuurpapier. Bij deze twee is het schuurpapier groter en draait het op een rol rond de schuurvoet. Voor omvangrijke en vooral grote platte oppervlakken zijn deze twee schuurmachines het meest geschikt. Voor kleine oppervlakken of profielen zijn ze minder handzaam en te log.

  Vermogen en toerental
  De kracht van de schuurmachine wordt bepaald door het vermogen ervan. Dit wordt uitgedrukt in Watt. Voor wattage geldt: hoe hoger, hoe beter en des te krachtiger de schuurmachine. Niet ieder soort materiaal hoeft op dezelfde manier geschuurd te worden. Licht opruwen is heel wat anders dan kaalschuren. Dan is het handig als je zelf het toerental kunt instellen. Daarmee bepaal je zelf de kracht van de schuurbeweging.

  Schuursnelheid

  De schuurmachine kent een minimum en maximum schuursnelheid. Dit wordt aangegeven in OPM: Oppervlak Per Minuut. Hoe hoger de snelheid, hoe sneller je klaar bent. Uiteraard is dat van veel factoren afhankelijk, zoals het te schuren oppervlak en het toerental van de machine. Ook de schuurcirkel is hiervoor van belang: een grotere cirkel zorgt voor een hogere schuursnelheid.

  Accessoires schuurmachine
  Bij de schuurmachine kunnen accessoires meegeleverd worden zoals schuurbladen en extra schuurvoeten zoals een ovale of lamellen schuurplateau. Voor transport, opslag en veiligheid wordt de schuurmachine vaak in een koffer geleverd. Deze is meestal van hard plastic, van kunststof of soms zelfs van aluminium. De koffer is niet standaard, daarom staat het apart vermeld.

 • Veelgestelde vragen


  Moet ik een verwijderingsbijdrage betalen?

  Nee. Bij de aanschaf van veel elektronische apparaten zoals een wasmachine, droger, koelkast of koffiezetapparaat betaal je een verwijderingsbijdrage. De bijdrage wordt gevraagd om oude en afgedankte apparaten op een milieuvriendelijke manier te verwijderen. Bij de aanschaf van een nieuw elektronisch apparaat betaal je voor het afvoeren en recyclen van het oude. Voor een elektrische schuurmachine hoef je geen bijdrage te betalen.

  Waar koop ik extra schuurpapier?
  Bij de winkel waar je de schuurmachine koopt of in elke andere doe-het-zelf bouwmarkt. Onthoud het typenummer van je schuurmachine omdat niet alle schuurvellen op elk apparaat passen.

  Kan ik ook schuurmachines huren via VERGELIJK.NL?
  Nee, dat kan niet via VERGELIJK.NL maar wel via de bij ons aangesloten winkels.

  Wat is een tip?
  De tip (de punt van de schuurmachine) komt alleen voor bij het trapezium en het puntmodel. Het schuurpapier op de tip slijt sneller dan de rest van het schuurpapier. Door alleen de tip te vervangen gaat het schuurpapier langer mee. Deze tipjes zijn los te koop, net zoals al het andere schuurpapier.

  Is het schuurpapier universeel en past het altijd?
  Nee, de vellen zijn niet universeel. Per model moet je het passende schuurpapier kopen. Onthoud dus het typenummer van je schuurmachine als je nieuw schuurpapier aanschaft.

  Hoe zet ik het schuurpapier vast?
  Er zijn kant en klare schuurvellen te koop die je met klitteband of met een klem vastzet op het schuurplateau. Sommige schuurmachines hebben beide bevestigingsmethoden: een klem én klittenband. Het verwisselen van het schuurpapier is een fluitje van een cent doordat je geen gereedschap nodig hebt om het nieuwe schuurpapier vast te maken.

 • Verklarende woordenlijst

  Hieronder vind je een alfabetisch overzicht van de gebruikte technische termen in de productvergelijker.


  Accessoires

  Bij de schuurmachine kunnen accessoires meegeleverd worden zoals schuurbladen en extra schuurvoeten zoals een ovale of lamellen schuurplateau.

  Bevestiging schuurpapier
  De zoolafmeting is tevens het formaat van het schuurpapier. Er zijn kant en klare schuurvellen te koop die je met klittenband of met een klem vastzet op het schuurplateau. Sommige schuurmachines hebben beide bevestigingsmethoden: een klem én klitteband. Het verwisselen van het schuurpapier is een fluitje van een cent doordat je geen gereedschap nodig hebt om het nieuwe schuurpapier vast te maken.

  Continu schuren
  Een handige optie is de continu schuren-stand. Daarmee voorkom je dat je de aanknop de hele tijd ingedrukt moet houden. Vooral bij grote schuurklussen is deze stand eigenlijk onmisbaar.

  Draaibare zijhandgreep
  Met een draaibare zijhandgreep heb je meer grip op het apparaat.

  Geschikt linkshandigen
  Niet alle schuurmachines zijn geschikt voor zowel rechts- als linkshandigen. Als dit specifiek wordt vermeld bij het type, vind je dat terug bij onze informatie.

  Koffer
  Voor transport, opslag en veiligheid wordt de schuurmachine vaak in een koffer geleverd. Deze is meestal van hard plastic, van kunststof of soms zelfs van aluminium. De koffer is niet standaard, daarom staat het apart vermeld.

  Luchtfilter
  Het luchtfilter zorgt voor gefilterde lucht, zonder stof of zaagsel.

  Model schuurmachine
  Er zijn verschillende modellen schuurmachines. De kleinere modellen zijn de handpalm, vlakschuur en de excenter schuurmachine. Deze typen zijn prima geschikt voor allerhande schuurklussen, van vlakke oppervlakken tot profielen en hoekjes. Vaak hebben de machines verwisselbare schuurplateaus in verschillende vormen: per object bepaal je dan welk plateau je gebruikt. De lintzaag en bandschuurmachine zijn groter in formaat en hebben nog een verschil met de kleinere machines: het schuurpapier. Bij deze twee is het schuurpapier groter en het draait op een rol rond de schuurvoet. Voor omvangrijke en vooral grote platte oppervlakken zijn deze twee het meest geschikt. Voor kleine oppervlakken of profielen zijn ze minder handzaam en te log.

  Schuurcirkel
  De schuurmachine kent een minimum en maximum schuursnelheid. Dit wordt aangegeven in OPM: Oppervlakte Per Minuut. Hoe hoger de snelheid, hoe sneller je klaar bent. Uiteraard is dat van veel factoren afhankelijk, zoals het te schuren oppervlak en het toerental van de machine. Ook de schuurcirkel is hiervoor van belang: een grotere cirkel zorgt voor een hogere schuursnelheid.

  Schuurpapier
  De zoolafmeting is tevens het formaat van het schuurpapier. Er zijn kant en klare schuurvellen te koop die je met klittenband of met een klem vastzet op het schuurplateau.

  Schuurplateau verwisselbaar
  Het schuurplateau kent diverse vormen zoals vierkant, een trapezium (driehoekig), een rechthoek, rond of in een punt. Vaak worden bij de schuurmachine meerdere plateaus in verschillende maten geleverd. Voor elke klus heb je dan het juiste gereedschap.

  Schuurplateau
  De vorm van het schuurplateau. Het schuurplateau kent diverse vormen zoals vierkant, een trapezium (driehoekig), een rechthoek, rond of in een punt.

  Schuursnelheid
  De schuurmachine kent een minimum en maximum schuursnelheid. Dit wordt aangegeven in OPM: Oppervlakte Per Minuut. Hoe hoger de snelheid, hoe sneller je klaar bent. Uiteraard is dat van veel factoren afhankelijk, zoals het te schuren oppervlak en het toerental van de machine. Ook de schuurcirkel is hiervoor van belang: een grotere cirkel zorgt voor een hogere schuursnelheid.

  Snoerlengte
  Bij het model tref je de snoerlengte aan, als de machine draadgebonden is. Er zijn ook schuurmachines die op een accu werken.

  Stofafzuiging
  Bij het schuren komt stof en zaagsel vrij. In een gesloten ruimte is dat niet zo prettig want dan zit alles er onder. Daarom zit er op de meeste schuurmachines een stofafzuiging. De stofopvang kan op twee manieren voorkomen: geïntegreerd in het apparaat zelf of aan de buitenkant met een losse stofcassette of een stofzuigeraansluiting.

  Tip verwisselbaar
  De tip komt alleen voor bij het trapezium en het puntmodel. Het schuurpapier op de tip slijt sneller dan de rest van het schuurpapier. Door alleen de tip te vervangen gaat het schuurpapier langer mee. Deze tipjes zijn los te koop, net zoals al het andere schuurpapier.

  Toerental instelbaar
  Niet ieder soort materiaal hoeft op dezelfde manier geschuurd te worden. Licht opruwen is heel wat anders dan kaalschuren. Dan is het handig als je zelf het toerental in kunt stellen. Daarmee bepaal je zelf de kracht van de schuurbeweging.

  Veiligheidskoppeling
  Voor extra veiligheid kun je kiezen voor deze veiligheidskoppeling. De machine slaat dan af.

  Vermogen
  De kracht van de schuurmachine wordt bepaald door het vermogen ervan. Dit wordt uitgedrukt in Watt. Voor wattage geldt: hoe hoger, hoe beter en des te krachtiger de schuurmachine.

  Zoolafmeting
  De zoolafmeting is tevens het formaat van het schuurpapier. Er zijn kant en klare schuurvellen te koop die je met klittenband of met een klem vastzet op het schuurplateau.

  • Festool Festool schuurmachines zijn eenvoudig in gebruik, kennen een lange levensduur en zijn erg handzaam.
  • Bosch Bosch is gespecialiseerd in apparaten voor iedere vorm van schuren, of het nou gaat om het schuren van een groot oppervlak of een fijne afwerking.
  • Makita Bij Makita staat innovatie bovenaan: zowel op het gebied van de producten als op de ondersteuning van de gebruiker.
  • Budget Hier vind je alle schuurmachines die minder dan 65 euro kosten.
  • Orbital Door de roterende beweging van de excenterschuurmachine hoef je geen rekening te houden met de nerfrichting van het hout.
  • Accu Deze schuurmachines worden gevoed door een accu.
 • Bosch PSS 250 AE
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/4/5/bosch-pss-250-ae-4968345.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/6/6/6/bosch-pss-250-ae-23620666.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/4/5/bosch-pss-250-ae-4968345.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8zLzQvNS9ib3NjaC1wc3MtMjUwLWFlLTQ5NjgzNDUuanBn
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/6/6/6/bosch-pss-250-ae-23620666.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC82LzYvNi9ib3NjaC1wc3MtMjUwLWFlLTIzNjIwNjY2LmpwZw==
  Bosch PSS 250 AE (13)
  6.181382357095185 (3)
  Bosch PSS 250 AE
  redelijke machine maar zeer slechte service.
  gekocht in aug 2014 maar in dec 2014 zat er geen klitterband meer op opgestuurd naar bosch eigen schuld( te hard gedrukt)niet vergoed een zool van 14 euro. slechte service van bosch.
  6.0
  0 10
 • Makita BO4565K schuurmachine
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/4/0/2/makita-bo-4565-k-4968402.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/9/1/4/makita-bo4565k-power-sander-27214914.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/4/0/2/makita-bo-4565-k-4968402.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC80LzAvMi9tYWtpdGEtYm8tNDU2NS1rLTQ5Njg0MDIuanBn
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/9/1/4/makita-bo4565k-power-sander-27214914.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC85LzEvNC9tYWtpdGEtYm80NTY1ay1wb3dlci1zYW5kZXItMjcyMTQ5MTQuanBn
  Makita BO4565K schuurmachine (25)
  7.75 (1)
  Makita BO4565K schuurmachine
  Bijna de enige machine waarmee je ook lamellen kunt schuren
  Bijna de enige machine waarmee je ook lamellen kunt schuren. Weinig trillingen en een mooi resultaat. Allen jammer dat Toolsvoordelig de BTW-verhoging heeft gebruikt om ook de netto prijs van de machine te verhogen van € 85,00 naar € 89,17
  9.0
  0 10
 • Bosch PSM 160 A
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/7/4/6/bosch-psm-160-a-4953746.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/8/6/bosch-psm-160-a-23620986.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/8/7/bosch-psm-160-a-23620987.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/8/8/bosch-psm-160-a-23620988.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/8/9/bosch-psm-160-a-23620989.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/7/7/6/bosch-psm-160-a-24082776.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/7/4/6/bosch-psm-160-a-4953746.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy83LzQvNi9ib3NjaC1wc20tMTYwLWEtNDk1Mzc0Ni5qcGc=
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/8/6/bosch-psm-160-a-23620986.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC85LzgvNi9ib3NjaC1wc20tMTYwLWEtMjM2MjA5ODYuanBn
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/8/7/bosch-psm-160-a-23620987.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC85LzgvNy9ib3NjaC1wc20tMTYwLWEtMjM2MjA5ODcuanBn
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/8/8/bosch-psm-160-a-23620988.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC85LzgvOC9ib3NjaC1wc20tMTYwLWEtMjM2MjA5ODguanBn
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/8/9/bosch-psm-160-a-23620989.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC85LzgvOS9ib3NjaC1wc20tMTYwLWEtMjM2MjA5ODkuanBn
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/7/7/6/bosch-psm-160-a-24082776.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi83LzcvNi9ib3NjaC1wc20tMTYwLWEtMjQwODI3NzYuanBn
  Bosch PSM 160 A (24)
  7.5 (2)
  Bosch PSM 160 A
  Ik had zelf al deze machine , en m,n schoonzoon wou ook een na deze uitgeprobeerd te...
  Ik had zelf al deze machine , en m,n schoonzoon wou ook een na deze uitgeprobeerd te hebben dus een gegeven op z,n verjaardag. Ligt goed in de hand en het schuren gaat ook prima .
  8.0
  0 10
 • Metabo FMS 200 Intec
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/4/1/1/metabo-fms-200-intec-4968411.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/1/7/0/metabo-fms-200-intec-27215170.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/4/1/1/metabo-fms-200-intec-4968411.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC80LzEvMS9tZXRhYm8tZm1zLTIwMC1pbnRlYy00OTY4NDExLmpwZw==
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/1/7/0/metabo-fms-200-intec-27215170.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS8xLzcvMC9tZXRhYm8tZm1zLTIwMC1pbnRlYy0yNzIxNTE3MC5qcGc=
  Metabo FMS 200 Intec (11)
  5.555248618784531 (2)
  Metabo FMS 200 Intec
  Wat onrustige machine
  De machine ligt rustig in de hand maar stuitert over het materiaal, de zool is wat hard dat is jammer soms is ie niet te houden en beschadigd ie het hout.
  5.0
  0 10
 • Bosch PSM 160 A
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/7/4/6/bosch-psm-160-a-4953746.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/8/6/bosch-psm-160-a-23620986.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/8/7/bosch-psm-160-a-23620987.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/8/8/bosch-psm-160-a-23620988.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/8/9/bosch-psm-160-a-23620989.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/7/7/6/bosch-psm-160-a-24082776.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/7/4/6/bosch-psm-160-a-4953746.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy83LzQvNi9ib3NjaC1wc20tMTYwLWEtNDk1Mzc0Ni5qcGc=
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/8/6/bosch-psm-160-a-23620986.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC85LzgvNi9ib3NjaC1wc20tMTYwLWEtMjM2MjA5ODYuanBn
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/8/7/bosch-psm-160-a-23620987.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC85LzgvNy9ib3NjaC1wc20tMTYwLWEtMjM2MjA5ODcuanBn
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/8/8/bosch-psm-160-a-23620988.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC85LzgvOC9ib3NjaC1wc20tMTYwLWEtMjM2MjA5ODguanBn
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/8/9/bosch-psm-160-a-23620989.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC85LzgvOS9ib3NjaC1wc20tMTYwLWEtMjM2MjA5ODkuanBn
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/7/7/6/bosch-psm-160-a-24082776.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi83LzcvNi9ib3NjaC1wc20tMTYwLWEtMjQwODI3NzYuanBn
  Bosch PSM 160 A (24)
  7.5 (2)
  Bosch PSM 160 A
  beter dan welke andere instapmachine
  tril weinig, schuur geweldig, licht prima in de hand, goede stofopvang
  8.0
  0 10
 • Metabo SX E 400
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/4/0/5/metabo-sxe-400-4968405.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/5/3/9/metabo-sx-e-400-24326539.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/4/0/5/metabo-sxe-400-4968405.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC80LzAvNS9tZXRhYm8tc3hlLTQwMC00OTY4NDA1LmpwZw==
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/5/3/9/metabo-sx-e-400-24326539.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi81LzMvOS9tZXRhYm8tc3gtZS00MDAtMjQzMjY1MzkuanBn
  Metabo SX E 400 (11)
  8.633333333333333 (2)
  Metabo SX E 400
  Uitstekende handzame machine
  Uitstekende handzame machine. Nu 4 jaar intensief in gebruik en geen moment spijt van de aanschaf. Schuurt nauwkeurig en snel. Enige nadeel is de levering van deze maat schuurschijfjes. Moeten bijna altijd via een bestelling worden geleverd.
  9.7
  0 10
 • Metabo SX E 400
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/4/0/5/metabo-sxe-400-4968405.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/5/3/9/metabo-sx-e-400-24326539.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/4/0/5/metabo-sxe-400-4968405.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC80LzAvNS9tZXRhYm8tc3hlLTQwMC00OTY4NDA1LmpwZw==
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/5/3/9/metabo-sx-e-400-24326539.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi81LzMvOS9tZXRhYm8tc3gtZS00MDAtMjQzMjY1MzkuanBn
  Metabo SX E 400 (11)
  8.633333333333333 (2)
  Metabo SX E 400
  De beste schuurmachine die ik ooit gekocht heb.
  Geweldige schuurprestaties, handzaam, ook voor randjes en hoekjes
  9.7
  0 10
 • Bosch PSS 250 AE
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/4/5/bosch-pss-250-ae-4968345.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/6/6/6/bosch-pss-250-ae-23620666.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/4/5/bosch-pss-250-ae-4968345.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8zLzQvNS9ib3NjaC1wc3MtMjUwLWFlLTQ5NjgzNDUuanBn
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/6/6/6/bosch-pss-250-ae-23620666.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC82LzYvNi9ib3NjaC1wc3MtMjUwLWFlLTIzNjIwNjY2LmpwZw==
  Bosch PSS 250 AE (13)
  6.181382357095185 (3)
  Bosch PSS 250 AE
  Redelijke machine
  Redelijke machine.Het werk waarvoor hij is gemaakt doet ie prima. Vindt alleen zwaar irritant dat klittenband schuurpapier niet blijft zitten.Hoef je dus ook niet te kopen.
  7.3
  0 10
 • Bosch PSS 250 AE
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/4/5/bosch-pss-250-ae-4968345.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/6/6/6/bosch-pss-250-ae-23620666.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/4/5/bosch-pss-250-ae-4968345.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8zLzQvNS9ib3NjaC1wc3MtMjUwLWFlLTQ5NjgzNDUuanBn
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/6/6/6/bosch-pss-250-ae-23620666.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC82LzYvNi9ib3NjaC1wc3MtMjUwLWFlLTIzNjIwNjY2LmpwZw==
  Bosch PSS 250 AE (13)
  6.181382357095185 (3)
  Bosch PSS 250 AE
  Doet precies waarvoor hij gemaakt is
  Doet precies waarvoor hij gemaakt is.
  9.3
  0 10
 • Metabo FMS 200 Intec
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/4/1/1/metabo-fms-200-intec-4968411.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/1/7/0/metabo-fms-200-intec-27215170.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/4/1/1/metabo-fms-200-intec-4968411.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC80LzEvMS9tZXRhYm8tZm1zLTIwMC1pbnRlYy00OTY4NDExLmpwZw==
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/1/7/0/metabo-fms-200-intec-27215170.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS8xLzcvMC9tZXRhYm8tZm1zLTIwMC1pbnRlYy0yNzIxNTE3MC5qcGc=
  Metabo FMS 200 Intec (11)
  5.555248618784531 (2)
  Metabo FMS 200 Intec
  Gekocht voor de verbouwing van ons huis
  Gekocht voor de verbouwing van ons huis. Heel veel mee geschuurd, schuurt erg goed terwijl er nagenoeg geen trilling word overgebracht op de handen. Makkelijk te bedienen, degelijk gebouwd en alles is goed stofdicht.
  8.0
  0 10
 • Festool
  • festool
 • Bosch
  • bosch
 • Makita
  • makita
 • Budget
  • budget
 • Orbital
  • orbital
 • Accu
  • accu
Schuurmachines 7.1 (25)
0 - 24
 • Bosch PSM 200 AES
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/7/7/9/bosch-psm-200-aes-25176779.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/7/7/9/bosch-psm-200-aes-25176779.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi83LzcvOS9ib3NjaC1wc20tMjAwLWFlcy0yNTE3Njc3OS5qcGc=
  Bosch PSM 200 AES (30)
  Bosch PSM 200 AES
  Praxis.nl Praxis.nl
  8.210824395596616 (5)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.25/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  81.75, ? (offer_sdt_unknown)
  Praxis.nl Praxis.nl
  8.210824395596616 (5)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.25/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  81.75, ? (offer_sdt_unknown)
  Praxis Alkmaar MEGA Praxis Alkmaar MEGA
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.25/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  81.75, 4.7610765, 52.61864550000001 UNKNOWN
  157
  most_sold
 • Makita BO4565K schuurmachine
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/4/0/2/makita-bo-4565-k-4968402.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/9/1/4/makita-bo4565k-power-sander-27214914.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/4/0/2/makita-bo-4565-k-4968402.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC80LzAvMi9tYWtpdGEtYm8tNDU2NS1rLTQ5Njg0MDIuanBn
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/9/1/4/makita-bo4565k-power-sander-27214914.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC85LzEvNC9tYWtpdGEtYm80NTY1ay1wb3dlci1zYW5kZXItMjcyMTQ5MTQuanBn
  Makita BO4565K schuurmachine (25)
  7.75 (1)
  Makita BO4565K schuurmachine
  Mijnijzerwaren.nl Mijnijzerwaren.nl
  98, 2d (offer_sdt_2_days)
  Mijnijzerwaren.nl Mijnijzerwaren.nl
  98, 2d (offer_sdt_2_days)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.25/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  119, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  7
 • Bosch PSM 100 A
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/7/5/7/bosch-psm-100-a-24438757.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/8/0/6/bosch-psm-100-a-24438806.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/7/4/7/bosch-psm-100-a-24962747.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/7/4/8/bosch-psm-100-a-24962748.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/7/4/9/bosch-psm-100-a-24962749.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/7/5/7/bosch-psm-100-a-24438757.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC83LzUvNy9ib3NjaC1wc20tMTAwLWEtMjQ0Mzg3NTcuanBn
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/8/0/6/bosch-psm-100-a-24438806.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC84LzAvNi9ib3NjaC1wc20tMTAwLWEtMjQ0Mzg4MDYuanBn
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/7/4/7/bosch-psm-100-a-24962747.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi83LzQvNy9ib3NjaC1wc20tMTAwLWEtMjQ5NjI3NDcuanBn
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/7/4/8/bosch-psm-100-a-24962748.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi83LzQvOC9ib3NjaC1wc20tMTAwLWEtMjQ5NjI3NDguanBn
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/7/4/9/bosch-psm-100-a-24962749.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi83LzQvOS9ib3NjaC1wc20tMTAwLWEtMjQ5NjI3NDkuanBn
  Bosch PSM 100 A (24)
  Bosch PSM 100 A
  Praxis.nl Praxis.nl
  8.210824395596616 (5)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.25/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  48.74, ? (offer_sdt_unknown)
  Praxis.nl Praxis.nl
  8.210824395596616 (5)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.25/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  48.74, ? (offer_sdt_unknown)
  Praxis Alkmaar MEGA Praxis Alkmaar MEGA
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.25/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  48.74, 4.7610765, 52.61864550000001 UNKNOWN
  155
 • Bosch PSM 160 A
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/7/4/6/bosch-psm-160-a-4953746.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/8/6/bosch-psm-160-a-23620986.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/8/7/bosch-psm-160-a-23620987.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/8/8/bosch-psm-160-a-23620988.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/8/9/bosch-psm-160-a-23620989.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/7/7/6/bosch-psm-160-a-24082776.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/7/4/6/bosch-psm-160-a-4953746.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy83LzQvNi9ib3NjaC1wc20tMTYwLWEtNDk1Mzc0Ni5qcGc=
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/8/6/bosch-psm-160-a-23620986.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC85LzgvNi9ib3NjaC1wc20tMTYwLWEtMjM2MjA5ODYuanBn
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/8/7/bosch-psm-160-a-23620987.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC85LzgvNy9ib3NjaC1wc20tMTYwLWEtMjM2MjA5ODcuanBn
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/8/8/bosch-psm-160-a-23620988.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC85LzgvOC9ib3NjaC1wc20tMTYwLWEtMjM2MjA5ODguanBn
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/8/9/bosch-psm-160-a-23620989.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC85LzgvOS9ib3NjaC1wc20tMTYwLWEtMjM2MjA5ODkuanBn
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/7/7/6/bosch-psm-160-a-24082776.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi83LzcvNi9ib3NjaC1wc20tMTYwLWEtMjQwODI3NzYuanBn
  Bosch PSM 160 A (24)
  7.5 (2)
  Bosch PSM 160 A
  Praxis.nl Praxis.nl
  8.210824395596616 (5)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.25/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  63.74, ? (offer_sdt_unknown)
  Praxis.nl Praxis.nl
  8.210824395596616 (5)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.25/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  63.74, ? (offer_sdt_unknown)
  Praxis Alkmaar MEGA Praxis Alkmaar MEGA
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.25/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  63.74, 4.7610765, 52.61864550000001 UNKNOWN
  155
  good_buy
 • Festool DTS 400 EQ-Plus
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/0/7/8/festool-dts-400-eq-plus-17855078.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/5/0/3/festool-dts-400-eq-plus-23621503.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/6/8/9/festool-dts-400-eq-plus-29595689.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/0/7/8/festool-dts-400-eq-plus-17855078.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS8wLzcvOC9mZXN0b29sLWR0cy00MDAtZXEtcGx1cy0xNzg1NTA3OC5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/5/0/3/festool-dts-400-eq-plus-23621503.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS81LzAvMy9mZXN0b29sLWR0cy00MDAtZXEtcGx1cy0yMzYyMTUwMy5qcGc=
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/6/8/9/festool-dts-400-eq-plus-29595689.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS82LzgvOS9mZXN0b29sLWR0cy00MDAtZXEtcGx1cy0yOTU5NTY4OS5qcGc=
  Festool DTS 400 EQ-Plus (20)
  Festool DTS 400 EQ-Plus
  Klium.nl Klium.nl
  8.757175490440359 (8)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.25/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  292.30, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Klium.nl Klium.nl
  8.757175490440359 (8)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.25/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  292.30, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  1
 • Bosch PBS 75 A
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/9/2/0/bosch-pbs-75-a-5138920.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/0/6/bosch-pbs-75-a-27224406.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/0/5/8/bosch-pbs-75-a-27282058.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/9/2/0/bosch-pbs-75-a-5138920.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC85LzIvMC9ib3NjaC1wYnMtNzUtYS01MTM4OTIwLmpwZw==
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/0/6/bosch-pbs-75-a-27224406.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC80LzAvNi9ib3NjaC1wYnMtNzUtYS0yNzIyNDQwNi5qcGc=
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/0/5/8/bosch-pbs-75-a-27282058.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi8wLzUvOC9ib3NjaC1wYnMtNzUtYS0yNzI4MjA1OC5qcGc=
  Bosch PBS 75 A (15)
  Bosch PBS 75 A
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.000170977297053 (818)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.25/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  125, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.000170977297053 (818)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.25/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  125, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.25/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  125, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  173
 • Bosch PSS 250 AE
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/4/5/bosch-pss-250-ae-4968345.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/6/6/6/bosch-pss-250-ae-23620666.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/4/5/bosch-pss-250-ae-4968345.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8zLzQvNS9ib3NjaC1wc3MtMjUwLWFlLTQ5NjgzNDUuanBn
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/6/6/6/bosch-pss-250-ae-23620666.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC82LzYvNi9ib3NjaC1wc3MtMjUwLWFlLTIzNjIwNjY2LmpwZw==
  Bosch PSS 250 AE (13)
  6.181382357095185 (3)
  Bosch PSS 250 AE
  Praxis.nl Praxis.nl
  8.210824395596616 (5)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.25/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  74.99, ? (offer_sdt_unknown)
  Praxis.nl Praxis.nl
  8.210824395596616 (5)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.25/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  74.99, ? (offer_sdt_unknown)
  Praxis Alkmaar MEGA Praxis Alkmaar MEGA
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.25/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  74.99, 4.7610765, 52.61864550000001 UNKNOWN
  154
  good_buy
 • Rupes LS 21AE schuurmachine
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/3/2/rupes-ls-21ae-power-sander-30309832.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/3/3/rupes-ls-21ae-power-sander-30309833.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/3/4/rupes-ls-21ae-power-sander-30309834.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/3/5/rupes-ls-21ae-power-sander-30309835.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/3/6/rupes-ls-21ae-power-sander-30309836.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/3/7/rupes-ls-21ae-power-sander-30309837.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/3/8/rupes-ls-21ae-power-sander-30309838.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/3/2/rupes-ls-21ae-power-sander-30309832.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS84LzMvMi9ydXBlcy1scy0yMWFlLXBvd2VyLXNhbmRlci0zMDMwOTgzMi5qcGc=
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/3/3/rupes-ls-21ae-power-sander-30309833.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS84LzMvMy9ydXBlcy1scy0yMWFlLXBvd2VyLXNhbmRlci0zMDMwOTgzMy5qcGc=
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/3/4/rupes-ls-21ae-power-sander-30309834.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS84LzMvNC9ydXBlcy1scy0yMWFlLXBvd2VyLXNhbmRlci0zMDMwOTgzNC5qcGc=
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/3/5/rupes-ls-21ae-power-sander-30309835.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS84LzMvNS9ydXBlcy1scy0yMWFlLXBvd2VyLXNhbmRlci0zMDMwOTgzNS5qcGc=
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/3/6/rupes-ls-21ae-power-sander-30309836.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS84LzMvNi9ydXBlcy1scy0yMWFlLXBvd2VyLXNhbmRlci0zMDMwOTgzNi5qcGc=
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/3/7/rupes-ls-21ae-power-sander-30309837.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS84LzMvNy9ydXBlcy1scy0yMWFlLXBvd2VyLXNhbmRlci0zMDMwOTgzNy5qcGc=
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/3/8/rupes-ls-21ae-power-sander-30309838.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS84LzMvOC9ydXBlcy1scy0yMWFlLXBvd2VyLXNhbmRlci0zMDMwOTgzOC5qcGc=
  Rupes LS 21AE schuurmachine (12)
  Rupes LS 21AE schuurmachine
  DHZdiscount.nl DHZdiscount.nl
  4.396666611654452 (11)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.25/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  333.36, 2d (offer_sdt_2_days)
  DHZdiscount.nl DHZdiscount.nl
  4.396666611654452 (11)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.25/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  333.36, 2d (offer_sdt_2_days)
  1
 • Festool RTS 400 EQ-Plus
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/3/7/7/festool-rts-400-eq-plus-17161377.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/2/7/3/festool-rts-400-eq-plus-17706273.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/6/6/2/festool-rts-400-eq-plus-29595662.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/3/7/7/festool-rts-400-eq-plus-17161377.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS8zLzcvNy9mZXN0b29sLXJ0cy00MDAtZXEtcGx1cy0xNzE2MTM3Ny5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/2/7/3/festool-rts-400-eq-plus-17706273.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi8yLzcvMy9mZXN0b29sLXJ0cy00MDAtZXEtcGx1cy0xNzcwNjI3My5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/6/6/2/festool-rts-400-eq-plus-29595662.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS82LzYvMi9mZXN0b29sLXJ0cy00MDAtZXEtcGx1cy0yOTU5NTY2Mi5qcGc=
  Festool RTS 400 EQ-Plus (12)
  Festool RTS 400 EQ-Plus
  Klium.nl Klium.nl
  8.757175490440359 (8)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.25/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  292.30, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Klium.nl Klium.nl
  8.757175490440359 (8)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.25/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  292.30, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  1
 • Metabo FMS 200 Intec
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/4/1/1/metabo-fms-200-intec-4968411.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/1/7/0/metabo-fms-200-intec-27215170.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/4/1/1/metabo-fms-200-intec-4968411.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC80LzEvMS9tZXRhYm8tZm1zLTIwMC1pbnRlYy00OTY4NDExLmpwZw==
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/1/7/0/metabo-fms-200-intec-27215170.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS8xLzcvMC9tZXRhYm8tZm1zLTIwMC1pbnRlYy0yNzIxNTE3MC5qcGc=
  Metabo FMS 200 Intec (11)
  5.555248618784531 (2)
  Metabo FMS 200 Intec
  Slimkopen.nl Slimkopen.nl
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.25/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  69.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Slimkopen.nl Slimkopen.nl
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.25/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  69.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.25/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  79, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  9
  good_buy
 • Fein Multimaster FMM 250 Q Start
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/5/8/3/fein-multimaster-fmm-250-q-start-23314583.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/5/4/2/fein-multimaster-fmm-250-q-start-23328542.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/5/8/3/fein-multimaster-fmm-250-q-start-23314583.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC81LzgvMy9mZWluLW11bHRpbWFzdGVyLWZtbS0yNTAtcS1zdGFydC0yMzMxNDU4My5qcGc=
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/5/4/2/fein-multimaster-fmm-250-q-start-23328542.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC81LzQvMi9mZWluLW11bHRpbWFzdGVyLWZtbS0yNTAtcS1zdGFydC0yMzMyODU0Mi5qcGc=
  Fein Multimaster FMM 250 Q Start (11)
  Fein Multimaster FMM 250 Q Start
  Gereedschapcentrum.nl Gereedschapcentrum.nl
  8.444444444444445 (5)
  184.99, 5d (offer_sdt_5_days)
  Gereedschapcentrum.nl Gereedschapcentrum.nl
  8.444444444444445 (5)
  184.99, 5d (offer_sdt_5_days)
  1
 • Metabo SX E 400
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/4/0/5/metabo-sxe-400-4968405.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/5/3/9/metabo-sx-e-400-24326539.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/4/0/5/metabo-sxe-400-4968405.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC80LzAvNS9tZXRhYm8tc3hlLTQwMC00OTY4NDA1LmpwZw==
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/5/3/9/metabo-sx-e-400-24326539.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi81LzMvOS9tZXRhYm8tc3gtZS00MDAtMjQzMjY1MzkuanBn
  Metabo SX E 400 (11)
  8.633333333333333 (2)
  Metabo SX E 400
  Gereedschapcentrum.nl Gereedschapcentrum.nl
  8.444444444444445 (5)
  139.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Gereedschapcentrum.nl Gereedschapcentrum.nl
  8.444444444444445 (5)
  139.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.25/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  159, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  7
  good_buy
  best_reviewed
 • Fein MultiMaster Top
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/5/4/8/fein-multimaster-fmm-250-q-top-plus-23314548.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/5/0/4/fein-multimaster-top-23621504.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/5/0/5/fein-multimaster-top-23621505.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/5/0/6/fein-multimaster-top-23621506.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/5/0/7/fein-multimaster-top-23621507.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/5/0/8/fein-multimaster-top-23621508.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/5/4/8/fein-multimaster-fmm-250-q-top-plus-23314548.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC81LzQvOC9mZWluLW11bHRpbWFzdGVyLWZtbS0yNTAtcS10b3AtcGx1cy0yMzMxNDU0OC5qcGc=
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/5/0/4/fein-multimaster-top-23621504.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS81LzAvNC9mZWluLW11bHRpbWFzdGVyLXRvcC0yMzYyMTUwNC5qcGc=
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/5/0/5/fein-multimaster-top-23621505.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS81LzAvNS9mZWluLW11bHRpbWFzdGVyLXRvcC0yMzYyMTUwNS5qcGc=
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/5/0/6/fein-multimaster-top-23621506.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS81LzAvNi9mZWluLW11bHRpbWFzdGVyLXRvcC0yMzYyMTUwNi5qcGc=
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/5/0/7/fein-multimaster-top-23621507.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS81LzAvNy9mZWluLW11bHRpbWFzdGVyLXRvcC0yMzYyMTUwNy5qcGc=
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/5/0/8/fein-multimaster-top-23621508.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS81LzAvOC9mZWluLW11bHRpbWFzdGVyLXRvcC0yMzYyMTUwOC5qcGc=
  Fein MultiMaster Top (10)
  Fein MultiMaster Top
  Modern.nl Modern.nl
  7.748880086506748 (310)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.25/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  263.8, 4d (offer_sdt_4_days)
  Modern.nl Modern.nl
  7.748880086506748 (310)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.25/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  263.8, 4d (offer_sdt_4_days)
  1
 • Makita BO3711X schuurmachine
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/4/0/9/makita-bo3711x-power-sander-23621409.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/4/0/9/makita-bo3711x-power-sander-23621409.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS80LzAvOS9tYWtpdGEtYm8zNzExeC1wb3dlci1zYW5kZXItMjM2MjE0MDkuanBn
  Makita BO3711X schuurmachine (10)
  Makita BO3711X schuurmachine
  Wehkamp Wehkamp
  8.511866596686929 (436)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.25/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  92.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Wehkamp Wehkamp
  8.511866596686929 (436)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.25/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  92.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.25/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  99, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  313
 • Black & Decker KA2000
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/1/6/8/black-decker-ka2000-25283168.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/1/6/9/black-decker-ka2000-25283169.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/1/7/0/black-decker-ka2000-25283170.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/1/7/1/black-decker-ka2000-25283171.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/1/7/2/black-decker-ka2000-25283172.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/1/7/3/black-decker-ka2000-25283173.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/2/2/2/black-decker-ka2000-25314222.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/1/6/8/black-decker-ka2000-25283168.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy8xLzYvOC9ibGFjay1kZWNrZXIta2EyMDAwLTI1MjgzMTY4LmpwZw==
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/1/6/9/black-decker-ka2000-25283169.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy8xLzYvOS9ibGFjay1kZWNrZXIta2EyMDAwLTI1MjgzMTY5LmpwZw==
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/1/7/0/black-decker-ka2000-25283170.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy8xLzcvMC9ibGFjay1kZWNrZXIta2EyMDAwLTI1MjgzMTcwLmpwZw==
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/1/7/1/black-decker-ka2000-25283171.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy8xLzcvMS9ibGFjay1kZWNrZXIta2EyMDAwLTI1MjgzMTcxLmpwZw==
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/1/7/2/black-decker-ka2000-25283172.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy8xLzcvMi9ibGFjay1kZWNrZXIta2EyMDAwLTI1MjgzMTcyLmpwZw==
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/1/7/3/black-decker-ka2000-25283173.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy8xLzcvMy9ibGFjay1kZWNrZXIta2EyMDAwLTI1MjgzMTczLmpwZw==
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/2/2/2/black-decker-ka2000-25314222.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC8yLzIvMi9ibGFjay1kZWNrZXIta2EyMDAwLTI1MzE0MjIyLmpwZw==
  Black & Decker KA2000 (10)
  Black & Decker KA2000
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.000170977297053 (818)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.25/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  54.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.000170977297053 (818)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.25/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  54.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.25/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  54.99, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  7
 • Bosch PSM Primo
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/7/7/6/bosch-psm-primo-25269776.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/9/3/1/bosch-psm-primo-25313931.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/7/7/6/bosch-psm-primo-25269776.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS83LzcvNi9ib3NjaC1wc20tcHJpbW8tMjUyNjk3NzYuanBn
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/9/3/1/bosch-psm-primo-25313931.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy85LzMvMS9ib3NjaC1wc20tcHJpbW8tMjUzMTM5MzEuanBn
  Bosch PSM Primo (9)
  Bosch PSM Primo
  Praxis.nl Praxis.nl
  8.210824395596616 (5)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.25/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  41.24, ? (offer_sdt_unknown)
  Praxis.nl Praxis.nl
  8.210824395596616 (5)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.25/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  41.24, ? (offer_sdt_unknown)
  Praxis Alkmaar MEGA Praxis Alkmaar MEGA
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.25/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  41.24, 4.7610765, 52.61864550000001 UNKNOWN
  155
 • Ferm BGM1003 schuurmachine
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/8/9/6/ferm-bgm1003-24914896.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/0/2/9/ferm-bgm1003-24915029.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/5/0/7/ferm-bgm1003-power-sander-25327507.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/5/0/8/ferm-bgm1003-power-sander-25327508.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/5/0/9/ferm-bgm1003-power-sander-25327509.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/5/1/0/ferm-bgm1003-power-sander-25327510.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/8/9/6/ferm-bgm1003-24914896.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC84LzkvNi9mZXJtLWJnbTEwMDMtMjQ5MTQ4OTYuanBn
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/0/2/9/ferm-bgm1003-24915029.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS8wLzIvOS9mZXJtLWJnbTEwMDMtMjQ5MTUwMjkuanBn
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/5/0/7/ferm-bgm1003-power-sander-25327507.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy81LzAvNy9mZXJtLWJnbTEwMDMtcG93ZXItc2FuZGVyLTI1MzI3NTA3LmpwZw==
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/5/0/8/ferm-bgm1003-power-sander-25327508.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy81LzAvOC9mZXJtLWJnbTEwMDMtcG93ZXItc2FuZGVyLTI1MzI3NTA4LmpwZw==
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/5/0/9/ferm-bgm1003-power-sander-25327509.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy81LzAvOS9mZXJtLWJnbTEwMDMtcG93ZXItc2FuZGVyLTI1MzI3NTA5LmpwZw==
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/5/1/0/ferm-bgm1003-power-sander-25327510.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy81LzEvMC9mZXJtLWJnbTEwMDMtcG93ZXItc2FuZGVyLTI1MzI3NTEwLmpwZw==
  Ferm BGM1003 schuurmachine (8)
  Ferm BGM1003 schuurmachine
  Praxis Alkmaar MEGA Praxis Alkmaar MEGA
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.25/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  111.2, 4.7610765, 52.61864550000001 UNKNOWN
  Praxis.nl Praxis.nl
  8.210824395596616 (5)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.25/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  116.15, ? (offer_sdt_unknown)
  Praxis Alkmaar MEGA Praxis Alkmaar MEGA
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.25/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  111.2, 4.7610765, 52.61864550000001 UNKNOWN
  154
 • Bosch PRR 250 ES
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/3/6/6/bosch-prr-250-es-21467366.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/3/6/6/bosch-prr-250-es-21467366.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy8zLzYvNi9ib3NjaC1wcnItMjUwLWVzLTIxNDY3MzY2LmpwZw==
  Bosch PRR 250 ES (8)
  Bosch PRR 250 ES
  Modern.nl Modern.nl
  7.748880086506748 (310)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.25/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  125, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Modern.nl Modern.nl
  7.748880086506748 (310)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.25/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  125, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.25/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  129, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  7
 • Skil 1210AA
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/8/4/5/skil-1210-aa-5314845.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/6/5/8/skil-1210aa-27174658.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/8/4/5/skil-1210-aa-5314845.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC84LzQvNS9za2lsLTEyMTAtYWEtNTMxNDg0NS5qcGc=
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/6/5/8/skil-1210aa-27174658.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC82LzUvOC9za2lsLTEyMTBhYS0yNzE3NDY1OC5qcGc=
  Skil 1210AA (8)
  Skil 1210AA
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.000170977297053 (818)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.25/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  69.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.000170977297053 (818)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.25/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  69.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.25/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  69.99, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  6
 • Festool RO 90 DX FEQ-Plus
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/4/3/festool-ro-90-dx-feq-plus-17329843.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/7/0/3/festool-ro-90-dx-feq-plus-29595703.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/4/3/festool-ro-90-dx-feq-plus-17329843.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS84LzQvMy9mZXN0b29sLXJvLTkwLWR4LWZlcS1wbHVzLTE3MzI5ODQzLmpwZw==
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/7/0/3/festool-ro-90-dx-feq-plus-29595703.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS83LzAvMy9mZXN0b29sLXJvLTkwLWR4LWZlcS1wbHVzLTI5NTk1NzAzLmpwZw==
  Festool RO 90 DX FEQ-Plus (7)
  Festool RO 90 DX FEQ-Plus
  Klium.nl Klium.nl
  8.757175490440359 (8)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.25/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  446.58, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Klium.nl Klium.nl
  8.757175490440359 (8)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.25/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  446.58, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  1
 • Ferm BJM1009 schuurmachine
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/9/3/ferm-lamelleuse-900w-ferm-bjm1009-32771993.jpg?m=aHR0cDovL2Zlcm0yNC5iZS9tZWRpYS9jYXRhbG9nL3Byb2R1Y3QvYi9qL2JqbTEwMDlfay5qcGc=
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/5/0/2/ferm-lamelleuse-900w-ferm-bjm1009-33794502.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5nZXJlZWRzY2hhcGNlbnRydW0ubmwvbWVkaWEvY2F0YWxvZy9wcm9kdWN0L2NhY2hlLzAvc21hbGxfaW1hZ2UvODAweDYwMC85ZGY3OGVhYjMzNTI1ZDA4ZDZlNWZiOGQyNzEzNmU5NS9jL2UvY2VjNjE2NzFhMDdlYmU2ZWNjMmUxOWIyMGQ1OGNkYTAuanBn
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/5/0/3/ferm-lamelleuse-900w-ferm-bjm1009-33794503.jpg?m=aHR0cDovL2Zlcm0yNC5ubC9tZWRpYS9jYXRhbG9nL3Byb2R1Y3QvYi9qL2JqbTEwMDlfay5qcGc=
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/5/8/9/ferm-bjm1009-power-sander-35596589.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/9/3/ferm-lamelleuse-900w-ferm-bjm1009-32771993.jpg?m=aHR0cDovL2Zlcm0yNC5iZS9tZWRpYS9jYXRhbG9nL3Byb2R1Y3QvYi9qL2JqbTEwMDlfay5qcGc=
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/5/0/2/ferm-lamelleuse-900w-ferm-bjm1009-33794502.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5nZXJlZWRzY2hhcGNlbnRydW0ubmwvbWVkaWEvY2F0YWxvZy9wcm9kdWN0L2NhY2hlLzAvc21hbGxfaW1hZ2UvODAweDYwMC85ZGY3OGVhYjMzNTI1ZDA4ZDZlNWZiOGQyNzEzNmU5NS9jL2UvY2VjNjE2NzFhMDdlYmU2ZWNjMmUxOWIyMGQ1OGNkYTAuanBn
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/5/0/3/ferm-lamelleuse-900w-ferm-bjm1009-33794503.jpg?m=aHR0cDovL2Zlcm0yNC5ubC9tZWRpYS9jYXRhbG9nL3Byb2R1Y3QvYi9qL2JqbTEwMDlfay5qcGc=
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/5/8/9/ferm-bjm1009-power-sander-35596589.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi81LzgvOS9mZXJtLWJqbTEwMDktcG93ZXItc2FuZGVyLTM1NTk2NTg5LmpwZw==
  Ferm BJM1009 schuurmachine (7)
  Ferm BJM1009 schuurmachine
  Gereedschapcentrum.nl Gereedschapcentrum.nl
  8.444444444444445 (5)
  85.84, 5d (offer_sdt_5_days)
  Gereedschapcentrum.nl Gereedschapcentrum.nl
  8.444444444444445 (5)
  85.84, 5d (offer_sdt_5_days)
  1
 • Black & Decker KA900E schuurmachine
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/2/2/3/black-decker-ka900e-5436223.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/5/0/3/black-decker-ka900e-power-sander-24186503.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/2/2/3/black-decker-ka900e-5436223.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi8yLzIvMy9ibGFjay1kZWNrZXIta2E5MDBlLTU0MzYyMjMuanBn
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/5/0/3/black-decker-ka900e-power-sander-24186503.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi81LzAvMy9ibGFjay1kZWNrZXIta2E5MDBlLXBvd2VyLXNhbmRlci0yNDE4NjUwMy5qcGc=
  Black & Decker KA900E schuurmachine (7)
  Black & Decker KA900E schuurmachine
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.000170977297053 (818)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.25/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  79, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.000170977297053 (818)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.25/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  79, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.25/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  79, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  155
 • Bosch PSS 200 A
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/4/1/bosch-pss-200-a-4968341.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/8/2/bosch-pss-200-a-23620982.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/8/3/bosch-pss-200-a-23620983.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/8/4/bosch-pss-200-a-23620984.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/8/5/bosch-pss-200-a-23620985.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/4/1/bosch-pss-200-a-4968341.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8zLzQvMS9ib3NjaC1wc3MtMjAwLWEtNDk2ODM0MS5qcGc=
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/8/2/bosch-pss-200-a-23620982.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC85LzgvMi9ib3NjaC1wc3MtMjAwLWEtMjM2MjA5ODIuanBn
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/8/3/bosch-pss-200-a-23620983.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC85LzgvMy9ib3NjaC1wc3MtMjAwLWEtMjM2MjA5ODMuanBn
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/8/4/bosch-pss-200-a-23620984.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC85LzgvNC9ib3NjaC1wc3MtMjAwLWEtMjM2MjA5ODQuanBn
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/8/5/bosch-pss-200-a-23620985.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC85LzgvNS9ib3NjaC1wc3MtMjAwLWEtMjM2MjA5ODUuanBn
  Bosch PSS 200 A (7)
  Bosch PSS 200 A
  Praxis.nl Praxis.nl
  8.210824395596616 (5)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.25/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  44.99, ? (offer_sdt_unknown)
  Praxis.nl Praxis.nl
  8.210824395596616 (5)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.25/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  44.99, ? (offer_sdt_unknown)
  Praxis Alkmaar MEGA Praxis Alkmaar MEGA
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.25/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  44.99, 4.7610765, 52.61864550000001 UNKNOWN
  154
 • Bosch PDA 180 E
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/7/4/8/bosch-pda-180-e-4953748.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/2/8/6/bosch-pda-180-e-27518286.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/7/4/8/bosch-pda-180-e-4953748.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy83LzQvOC9ib3NjaC1wZGEtMTgwLWUtNDk1Mzc0OC5qcGc=
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/2/8/6/bosch-pda-180-e-27518286.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8yLzgvNi9ib3NjaC1wZGEtMTgwLWUtMjc1MTgyODYuanBn
  Bosch PDA 180 E (7)
  Bosch PDA 180 E
  Modern.nl Modern.nl
  7.748880086506748 (310)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.25/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  86.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Modern.nl Modern.nl
  7.748880086506748 (310)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.25/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  86.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.25/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  89.99, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  7
2 8
 • Merk (brand):
 • Prijs (price):
  • Minder dan €65 (budget)
  • €65 - €120 (low)
  • €120 - €245 (medium)
  • €245 of meer (high)
 • Type (type_schuurmachine):
 • Voeding (voeding):
  • accu (accu)
  • mains (mains)
 • Input vermogen (input_vermogen):
  • < 230 W (input_vermogen_230)
  • 230 W - 280 W (input_vermogen_230_280)
  • 280 W - 400 W (input_vermogen_280_400)
  • ≥ 400 W (input_vermogen_400)
 • Maximum afmeting papier (maximum_papier_afmeting):
  • 113 x 280 mm (113_x_280_mm)
  • 115 x 280 mm (115_x_280_mm)
  • 150 x 150 mm (150_x_150_mm)
  • 93 x 228 mm (93_x_228_mm)
  • 93 x 230 mm (93_x_230_mm)
  • 93 x 93 mm (93_x_93_mm)
 • Omwentelingen per minuut (orbital_stroke_rate):
  • 10000 rpm (10000_rpm)
  • 11000 - 22000 rpm (11000_22000_rpm)
  • 11000 - 24000 rpm (11000_24000_rpm)
  • 12000 - 20000 rpm (12000_20000_rpm)
  • 12000 rpm (12000_rpm)
  • 13000 - 19000 rpm (13000_19000_rpm)
  • 14000 - 24000 rpm (14000_24000_rpm)
  • 14000 rpm (14000_rpm)
  • 20000 rpm (20000_rpm)
  • 22000 rpm (22000_rpm)
  • 24000 rpm (24000_rpm)
  • 26000 rpm (26000_rpm)
  • 28000 rpm (28000_rpm)
  • 44000 rpm (44000_rpm)
  • 6200 - 13300 rpm (6200_13300_rpm)
  • 670 rpm (670_rpm)
  • 7500 rpm (7500_rpm)
  • 8400 - 15200 rpm (8400_15200_rpm)
  • 8500 rpm (8500_rpm)
  • 9500 rpm (9500_rpm)
 • Type stof extractie (stof_extractie):
  • Tas (tas)
  • Vacuum cleaner (vacuum_cleaner)
 • Winkelen in plaats (physical_location):
  • 's-Hertogenbosch (_s_hertogenbosch)
  • Aalsmeer (aalsmeer)
  • Aalten (aalten)
  • Alkmaar (alkmaar)
  • Almelo (almelo)
  • Almere (almere)
  • Alphen aan Den Rijn (alphen_aan_den_rijn)
  • Amersfoort (amersfoort)
  • Amstelveen (amstelveen)
  • Amsterdam (amsterdam)
  • Amsterdam Zuid-Oost (amsterdam_zuid_oost)
  • Apeldoorn (apeldoorn)
  • Appingedam (appingedam)
  • Arnhem (arnhem)
  • Assen (assen)
  • Barendrecht (barendrecht)
  • Barneveld (barneveld)
  • Beek (beek)
  • Beilen (beilen)
  • Bergen op Zoom (bergen_op_zoom)
  • Bergschenhoek (bergschenhoek)
  • Berkel en Rodenrijs (berkel_en_rodenrijs)
  • Best (best)
  • Beuningen (beuningen)
  • Beverwijk (beverwijk)
  • Bodegraven (bodegraven)
  • Bolsward (bolsward)
  • Boskoop (boskoop)
  • Boxmeer (boxmeer)
  • Boxtel (boxtel)
  • Breda (breda)
  • Broek op Langedijk (broek_op_langedijk)
  • Brunssum (brunssum)
  • Burgum (burgum)
  • Bussum (bussum)
  • Capelle aan Den IJssel (capelle_aan_den_ijssel)
  • Coevorden (coevorden)
  • Cruquius (cruquius)
  • Cuijk (cuijk)
  • Culemborg (culemborg)
  • De Lier (de_lier)
  • Delfgauw (delfgauw)
  • Delft (delft)
  • Den Burg (den_burg)
  • Den Haag (den_haag)
  • Den Helder (den_helder)
  • Deurne (deurne)
  • Deventer (deventer)
  • Diemen (diemen)
  • Dieren (dieren)
  • Doetinchem (doetinchem)
  • Dokkum (dokkum)
  • Dongen (dongen)
  • Dordrecht (dordrecht)
  • Drachten (drachten)
  • Dronten (dronten)
  • Drunen (drunen)
  • Druten (druten)
  • Duiven (duiven)
  • Echt (echt)
  • Ede (ede)
  • Eersel (eersel)
  • Eibergen (eibergen)
  • Eindhoven (eindhoven)
  • Elburg (elburg)
  • Elsloo (elsloo)
  • Elst (elst)
  • Emmeloord (emmeloord)
  • Emmen (emmen)
  • Enkhuizen (enkhuizen)
  • Enschede (enschede)
  • Epe (epe)
  • Ermelo (ermelo)
  • Etten (etten)
  • Etten-Leur (etten_leur)
  • Farmsum (farmsum)
  • Franeker (franeker)
  • Geldrop (geldrop)
  • Geleen (geleen)
  • Gemert (gemert)
  • Goes (goes)
  • Goirle (goirle)
  • Goor (goor)
  • Gorinchem (gorinchem)
  • Gouda (gouda)
  • Groesbeek (groesbeek)
  • Groningen (groningen)
  • Gronsveld (gronsveld)
  • Grootebroek (grootebroek)
  • Haaksbergen (haaksbergen)
  • Haarlem (haarlem)
  • Hapert (hapert)
  • Hardenberg (hardenberg)
  • Harderwijk (harderwijk)
  • Harlingen (harlingen)
  • Heemskerk (heemskerk)
  • Heerenveen (heerenveen)
  • Heerhugowaard (heerhugowaard)
  • Heerlen (heerlen)
  • Heesch (heesch)
  • Heiloo (heiloo)
  • Hellevoetsluis (hellevoetsluis)
  • Helmond (helmond)
  • Hendrik-Ido-Ambacht (hendrik_ido_ambacht)
  • Hengelo (hengelo)
  • Heumen (heumen)
  • Hillegom (hillegom)
  • Hilversum (hilversum)
  • Hoofddorp (hoofddorp)
  • Hoogerheide (hoogerheide)
  • Hoogeveen (hoogeveen)
  • Hoogezand (hoogezand)
  • Hoogvliet Rotterdam (hoogvliet_rotterdam)
  • Hoorn (hoorn)
  • Houten (houten)
  • Huissen (huissen)
  • Huizen (huizen)
  • Hulst (hulst)
  • IJsselstein (ijsselstein)
  • Joure (joure)
  • Kampen (kampen)
  • Katwijk (katwijk)
  • Kerkrade (kerkrade)
  • Klazienaveen (klazienaveen)
  • Koog aan de Zaan (koog_aan_de_zaan)
  • Krimpen aan Den IJssel (krimpen_aan_den_ijssel)
  • Landgraaf (landgraaf)
  • Leek (leek)
  • Leerdam (leerdam)
  • Leeuwarden (leeuwarden)
  • Leiden (leiden)
  • Leiderdorp (leiderdorp)
  • Leidschendam (leidschendam)
  • Lelystad (lelystad)
  • Lemmer (lemmer)
  • Leusden (leusden)
  • Lisse (lisse)
  • Lochem (lochem)
  • Maarssen (maarssen)
  • Maassluis (maassluis)
  • Maastricht (maastricht)
  • Marum (marum)
  • Meerssen (meerssen)
  • Meppel (meppel)
  • Middelburg (middelburg)
  • Middelharnis (middelharnis)
  • Mijdrecht (mijdrecht)
  • Monster (monster)
  • Naaldwijk (naaldwijk)
  • Nieuw-Vennep (nieuw_vennep)
  • Nieuwegein (nieuwegein)
  • Nijkerk (nijkerk)
  • Nijmegen (nijmegen)
  • Nijverdal (nijverdal)
  • Noordwijk (noordwijk)
  • Noordwijkerhout (noordwijkerhout)
  • Nuenen (nuenen)
  • Numansdorp (numansdorp)
  • Nunspeet (nunspeet)
  • Oisterwijk (oisterwijk)
  • Oldenzaal (oldenzaal)
  • Ommen (ommen)
  • Oostburg (oostburg)
  • Oosterhout (oosterhout)
  • Oosterwolde (oosterwolde)
  • Oss (oss)
  • Oud-Beijerland (oud_beijerland)
  • Panningen (panningen)
  • Papendrecht (papendrecht)
  • Purmerend (purmerend)
  • Raalte (raalte)
  • Raamsdonksveer (raamsdonksveer)
  • Rhenen (rhenen)
  • Ridderkerk (ridderkerk)
  • Rijssen (rijssen)
  • Roden (roden)
  • Roelofarendsveen (roelofarendsveen)
  • Roermond (roermond)
  • Roosendaal (roosendaal)
  • Rosmalen (rosmalen)
  • Rotterdam (rotterdam)
  • Schagen (schagen)
  • Schiedam (schiedam)
  • Schijndel (schijndel)
  • Sittard (sittard)
  • Sliedrecht (sliedrecht)
  • SNEEK (sneek)
  • Soest (soest)
  • Someren (someren)
  • Son (son)
  • Spijkenisse (spijkenisse)
  • Stadskanaal (stadskanaal)
  • Steenbergen (steenbergen)
  • Steenwijk (steenwijk)
  • Ter Apel (ter_apel)
  • Terneuzen (terneuzen)
  • Tiel (tiel)
  • Tilburg (tilburg)
  • Tubbergen (tubbergen)
  • Uden (uden)
  • Utrecht (utrecht)
  • Valkenburg (valkenburg)
  • Valkenswaard (valkenswaard)
  • Veendam (veendam)
  • Veenendaal (veenendaal)
  • Veghel (veghel)
  • Velserbroek (velserbroek)
  • Venlo (venlo)
  • Venray (venray)
  • Vlaardingen (vlaardingen)
  • Vlissingen (vlissingen)
  • Vught (vught)
  • Waalwijk (waalwijk)
  • Wageningen (wageningen)
  • Wanneperveen (wanneperveen)
  • Weert (weert)
  • Weesp (weesp)
  • Wijchen (wijchen)
  • Wijdewormer (wijdewormer)
  • Wijk bij Duurstede (wijk_bij_duurstede)
  • Winschoten (winschoten)
  • Winterswijk (winterswijk)
  • Woerden (woerden)
  • Wolvega (wolvega)
  • Wormerveer (wormerveer)
  • Zaandam (zaandam)
  • Zaltbommel (zaltbommel)
  • Zeewolde (zeewolde)
  • Zeist (zeist)
  • Zevenaar (zevenaar)
  • Zierikzee (zierikzee)
  • Zoetermeer (zoetermeer)
  • Zutphen (zutphen)
  • Zwaag (zwaag)
  • Zwijndrecht (zwijndrecht)
  • Zwolle (zwolle)
 • Productgroepen (siblingcategory):
 • teamvergelijk@vergelijk.nl