x
x
Je zoekt nu binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (verwijderen)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
Zoek naar producten... Zoek naar een product binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Zoek naar producten... Zoek... Zoek naar producten... {}
× Categorieën
 • Algemene informatie

  Vergelijk hier schuurmachines!Voordat je gaat schilderen of beitsen, moet je eerst het hout schuren. Dat kan met de hand, maar voor grote oppervlakken is het handig om daar een elektrische schuurmachine voor te gebruiken. Die zijn er in verschillende vormen en maten: van een kleine, handzame handpalmschuurmachine tot de grotere broer, de bandschuurmachine. De doe-het-zelver in en om het huis heeft vaak al genoeg aan een bescheiden schuurmachine die multi-inzetbaar is door de verwisselbare schuurplateaus. De semi-professionele klusser zal vaker gebruik maken van een schuurmachine en kiest dan voor een wat groter en meer volwassen apparaat.

  Typen schuurmachines
  Er zijn verschillende modellen schuurmachines. De kleinere schuurmachines zijn de handpalm, vlakschuur en de excentrische schuurmachine. Deze schuurmachines zijn prima geschikt voor allerhande schuurklussen, van vlakke oppervlakken tot profielen en hoekjes. Vaak hebben de machines verwisselbare schuurplateaus in verschillende vormen: per object bepaal je dan welk plateau je gebruikt. De lintzaag en bandschuurmachine zijn groter in formaat en hebben nog een verschil met de kleinere schuurmachines: het schuurpapier. Bij deze twee is het schuurpapier groter en draait het op een rol rond de schuurvoet. Voor omvangrijke en vooral grote platte oppervlakken zijn deze twee schuurmachines het meest geschikt. Voor kleine oppervlakken of profielen zijn ze minder handzaam en te log.

  Vermogen en toerental
  De kracht van de schuurmachine wordt bepaald door het vermogen ervan. Dit wordt uitgedrukt in Watt. Voor wattage geldt: hoe hoger, hoe beter en des te krachtiger de schuurmachine. Niet ieder soort materiaal hoeft op dezelfde manier geschuurd te worden. Licht opruwen is heel wat anders dan kaalschuren. Dan is het handig als je zelf het toerental kunt instellen. Daarmee bepaal je zelf de kracht van de schuurbeweging.

  Vergelijk hier schuurmachines!Schuursnelheid
  De schuurmachine kent een minimum en maximum schuursnelheid. Dit wordt aangegeven in OPM: Oppervlak Per Minuut. Hoe hoger de snelheid, hoe sneller je klaar bent. Uiteraard is dat van veel factoren afhankelijk, zoals het te schuren oppervlak en het toerental van de machine. Ook de schuurcirkel is hiervoor van belang: een grotere cirkel zorgt voor een hogere schuursnelheid.

  Accessoires schuurmachine
  Bij de schuurmachine kunnen accessoires meegeleverd worden zoals schuurbladen en extra schuurvoeten zoals een ovale of lamellen schuurplateau. Voor transport, opslag en veiligheid wordt de schuurmachine vaak in een koffer geleverd. Deze is meestal van hard plastic, van kunststof of soms zelfs van aluminium. De koffer is niet standaard, daarom staat het apart vermeld.

 • Veelgestelde vragen

  Vergelijk hier schuurmachines!Moet ik een verwijderingsbijdrage betalen?
  Waar koop ik extra schuurpapier?
  Kan ik ook schuurmachines huren via VERGELIJK.NL?
  Wat is een tip?
  Is het schuurpapier universeel en past het altijd?
  Hoe zet ik het schuurpapier vast?

  Moet ik een verwijderingsbijdrage betalen?

  Nee. Bij de aanschaf van veel elektronische apparaten zoals een wasmachine, droger, koelkast of koffiezetapparaat betaal je een verwijderingsbijdrage. De bijdrage wordt gevraagd om oude en afgedankte apparaten op een milieuvriendelijke manier te verwijderen. Bij de aanschaf van een nieuw elektronisch apparaat betaal je voor het afvoeren en recyclen van het oude. Voor een elektrische schuurmachine hoef je geen bijdrage te betalen.

  Waar koop ik extra schuurpapier?
  Bij de winkel waar je de schuurmachine koopt of in elke andere doe-het-zelf bouwmarkt. Onthoud het typenummer van je schuurmachine omdat niet alle schuurvellen op elk apparaat passen.

  Kan ik ook schuurmachines huren via VERGELIJK.NL?
  Nee, dat kan niet via VERGELIJK.NL maar wel via de bij ons aangesloten winkels.

  Wat is een tip?
  De tip (de punt van de schuurmachine) komt alleen voor bij het trapezium en het puntmodel. Het schuurpapier op de tip slijt sneller dan de rest van het schuurpapier. Door alleen de tip te vervangen gaat het schuurpapier langer mee. Deze tipjes zijn los te koop, net zoals al het andere schuurpapier.

  Is het schuurpapier universeel en past het altijd?
  Nee, de vellen zijn niet universeel. Per model moet je het passende schuurpapier kopen. Onthoud dus het typenummer van je schuurmachine als je nieuw schuurpapier aanschaft.

  Hoe zet ik het schuurpapier vast?
  Er zijn kant en klare schuurvellen te koop die je met klitteband of met een klem vastzet op het schuurplateau. Sommige schuurmachines hebben beide bevestigingsmethoden: een klem én klittenband. Het verwisselen van het schuurpapier is een fluitje van een cent doordat je geen gereedschap nodig hebt om het nieuwe schuurpapier vast te maken.

 • Verklarende woordenlijst

  Hieronder vind je een alfabetisch overzicht van de gebruikte technische termen in de productvergelijker.

  Vergelijk hier schuurmachines!Accessoires
  Bij de schuurmachine kunnen accessoires meegeleverd worden zoals schuurbladen en extra schuurvoeten zoals een ovale of lamellen schuurplateau.

  Bevestiging schuurpapier
  De zoolafmeting is tevens het formaat van het schuurpapier. Er zijn kant en klare schuurvellen te koop die je met klittenband of met een klem vastzet op het schuurplateau. Sommige schuurmachines hebben beide bevestigingsmethoden: een klem én klitteband. Het verwisselen van het schuurpapier is een fluitje van een cent doordat je geen gereedschap nodig hebt om het nieuwe schuurpapier vast te maken.

  Continu schuren
  Een handige optie is de continu schuren-stand. Daarmee voorkom je dat je de aanknop de hele tijd ingedrukt moet houden. Vooral bij grote schuurklussen is deze stand eigenlijk onmisbaar.

  Draaibare zijhandgreep
  Met een draaibare zijhandgreep heb je meer grip op het apparaat.

  Geschikt linkshandigen
  Niet alle schuurmachines zijn geschikt voor zowel rechts- als linkshandigen. Als dit specifiek wordt vermeld bij het type, vind je dat terug bij onze informatie.

  Koffer
  Voor transport, opslag en veiligheid wordt de schuurmachine vaak in een koffer geleverd. Deze is meestal van hard plastic, van kunststof of soms zelfs van aluminium. De koffer is niet standaard, daarom staat het apart vermeld.

  Luchtfilter
  Het luchtfilter zorgt voor gefilterde lucht, zonder stof of zaagsel.

  Model schuurmachine
  Er zijn verschillende modellen schuurmachines. De kleinere modellen zijn de handpalm, vlakschuur en de excenter schuurmachine. Deze typen zijn prima geschikt voor allerhande schuurklussen, van vlakke oppervlakken tot profielen en hoekjes. Vaak hebben de machines verwisselbare schuurplateaus in verschillende vormen: per object bepaal je dan welk plateau je gebruikt. De lintzaag en bandschuurmachine zijn groter in formaat en hebben nog een verschil met de kleinere machines: het schuurpapier. Bij deze twee is het schuurpapier groter en het draait op een rol rond de schuurvoet. Voor omvangrijke en vooral grote platte oppervlakken zijn deze twee het meest geschikt. Voor kleine oppervlakken of profielen zijn ze minder handzaam en te log.

  Schuurcirkel
  De schuurmachine kent een minimum en maximum schuursnelheid. Dit wordt aangegeven in OPM: Oppervlakte Per Minuut. Hoe hoger de snelheid, hoe sneller je klaar bent. Uiteraard is dat van veel factoren afhankelijk, zoals het te schuren oppervlak en het toerental van de machine. Ook de schuurcirkel is hiervoor van belang: een grotere cirkel zorgt voor een hogere schuursnelheid.

  Schuurpapier
  De zoolafmeting is tevens het formaat van het schuurpapier. Er zijn kant en klare schuurvellen te koop die je met klittenband of met een klem vastzet op het schuurplateau.

  Schuurplateau verwisselbaar
  Het schuurplateau kent diverse vormen zoals vierkant, een trapezium (driehoekig), een rechthoek, rond of in een punt. Vaak worden bij de schuurmachine meerdere plateaus in verschillende maten geleverd. Voor elke klus heb je dan het juiste gereedschap.

  Schuurplateau
  De vorm van het schuurplateau. Het schuurplateau kent diverse vormen zoals vierkant, een trapezium (driehoekig), een rechthoek, rond of in een punt.

  Schuursnelheid
  De schuurmachine kent een minimum en maximum schuursnelheid. Dit wordt aangegeven in OPM: Oppervlakte Per Minuut. Hoe hoger de snelheid, hoe sneller je klaar bent. Uiteraard is dat van veel factoren afhankelijk, zoals het te schuren oppervlak en het toerental van de machine. Ook de schuurcirkel is hiervoor van belang: een grotere cirkel zorgt voor een hogere schuursnelheid.

  Snoerlengte
  Bij het model tref je de snoerlengte aan, als de machine draadgebonden is. Er zijn ook schuurmachines die op een accu werken.

  Stofafzuiging
  Bij het schuren komt stof en zaagsel vrij. In een gesloten ruimte is dat niet zo prettig want dan zit alles er onder. Daarom zit er op de meeste schuurmachines een stofafzuiging. De stofopvang kan op twee manieren voorkomen: geïntegreerd in het apparaat zelf of aan de buitenkant met een losse stofcassette of een stofzuigeraansluiting.

  Tip verwisselbaar
  De tip komt alleen voor bij het trapezium en het puntmodel. Het schuurpapier op de tip slijt sneller dan de rest van het schuurpapier. Door alleen de tip te vervangen gaat het schuurpapier langer mee. Deze tipjes zijn los te koop, net zoals al het andere schuurpapier.

  Toerental instelbaar
  Niet ieder soort materiaal hoeft op dezelfde manier geschuurd te worden. Licht opruwen is heel wat anders dan kaalschuren. Dan is het handig als je zelf het toerental in kunt stellen. Daarmee bepaal je zelf de kracht van de schuurbeweging.

  Veiligheidskoppeling
  Voor extra veiligheid kun je kiezen voor deze veiligheidskoppeling. De machine slaat dan af.

  Vermogen
  De kracht van de schuurmachine wordt bepaald door het vermogen ervan. Dit wordt uitgedrukt in Watt. Voor wattage geldt: hoe hoger, hoe beter en des te krachtiger de schuurmachine.

  Zoolafmeting
  De zoolafmeting is tevens het formaat van het schuurpapier. Er zijn kant en klare schuurvellen te koop die je met klittenband of met een klem vastzet op het schuurplateau.

Schuurmachines 6.2 (47)
236
 • type_schuurmachine:
  • orbital - 74
   • riem - 43
    • multi - 22
     • delta - 21
     • orbital_stroke_rate:
      • 24000_rpm - 11
       • 12000_rpm - 8
        • 22000_rpm - 6
         • 14000_rpm - 4
          • 26000_rpm - 4
           • 28000_rpm - 3
            • 10000_rpm - 2
             • 12000_20000_rpm - 2
              • 14000_24000_rpm - 2
               • 20000_rpm - 2
                • 900_rpm - 2
                 • 11000_22000_rpm - 1
                  • 11000_24000_rpm - 1
                   • 12000_22000_rpm - 1
                    • 13000_17000_rpm - 1
                     • 13000_19000_rpm - 1
                      • 14000_22000_rpm - 1
                       • 18000_rpm - 1
                        • 18400_rpm - 1
                         • 44000_rpm - 1
                          • 6000_11000_rpm - 1
                           • 6000_rpm - 1
                            • 6200_13300_rpm - 1
                             • 670_rpm - 1
                              • 7500_rpm - 1
                               • 8400_15200_rpm - 1
                                • 8500_rpm - 1
                                 • 9500_rpm - 1
                                 • stof_extractie:
                                  • tas - 42
                                   • vacuum_cleaner - 20
                                   • price:
                                    • price_65 - 60
                                     • price_65_120 - 56
                                      • price_120_270 - 66
                                       • price_270 - 54
                                       • input_vermogen:
                                        • input_vermogen_230 - 16
                                         • input_vermogen_230_280 - 15
                                          • input_vermogen_280_490 - 19
                                           • input_vermogen_490 - 16
                                           • brand:
                                            • bosch - 35
                                             • makita - 31
                                              • skil - 25
                                               • festool - 22
                                                • metabo - 19
                                                 • black_decker - 17
                                                  • einhell - 13
                                                   • powerplus - 13
                                                    • hitachi - 11
                                                     • aeg - 8
                                                      • dewalt - 8
                                                       • ferm - 7
                                                        • fein - 5
                                                         • ryobi - 5
                                                          • maktec - 3
                                                           • proxxon - 3
                                                            • batavia - 1
                                                             • blucave - 1
                                                              • bru_der_mannesmann - 1
                                                               • elem_technik - 1
                                                                • hubo - 1
                                                                 • milwaukee - 1
                                                                  • power_plus - 1
                                                                   • toolland - 1
                                                                    • vidaxl - 1
                                                                     • vtools - 1
                                                                      • x_kraft - 1
                                                                      • voeding:
                                                                       • mains - 54
                                                                        • accu - 5
                                                                        • maximum_papier_afmeting:
                                                                         • 93_x_228_mm - 2
                                                                          • 93_x_230_mm - 2
                                                                           • 93_x_93_mm - 2
                                                                            • 113_x_280_mm - 1
                                                                             • 115_x_230_mm - 1
                                                                              • 115_x_280_mm - 1
                                                                               • 140_x_100_mm - 1
                                                                                • 150_x_150_mm - 1
                                                                                0 - 24
                                                                                • Makita BO4565K schuurmachine
                                                                                 • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/4/0/2/makita-bo-4565-k-4968402.jpg
                                                                                 • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/9/1/4/makita-bo4565k-power-sander-27214914.jpg
                                                                                 Makita BO4565K schuurmachine (137)
                                                                                 Makita BO4565K schuurmachine
                                                                                 Wehkamp Wehkamp
                                                                                 8.22439024390244 (379, 379)
                                                                                 • http://static2.vergelijk.nl/s/1.84//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                 106.90, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                 Wehkamp Wehkamp
                                                                                 8.22439024390244 (379, 379)
                                                                                 • http://static2.vergelijk.nl/s/1.84//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                 106.90, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                 3
                                                                                 most_sold
                                                                                • Bosch PSM 100 A
                                                                                 • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/7/5/7/bosch-psm-100-a-24438757.jpg
                                                                                 • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/8/0/6/bosch-psm-100-a-24438806.jpg
                                                                                 • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/7/4/7/bosch-psm-100-a-24962747.jpg
                                                                                 • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/7/4/8/bosch-psm-100-a-24962748.jpg
                                                                                 • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/7/4/9/bosch-psm-100-a-24962749.jpg
                                                                                 Bosch PSM 100 A (86)
                                                                                 Bosch PSM 100 A
                                                                                 Wehkamp Wehkamp
                                                                                 8.22439024390244 (379, 379)
                                                                                 • http://static2.vergelijk.nl/s/1.84//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                 59.90, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                 Wehkamp Wehkamp
                                                                                 8.22439024390244 (379, 379)
                                                                                 • http://static2.vergelijk.nl/s/1.84//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                 59.90, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                 Coolblue Amsterdam Coolblue Amsterdam
                                                                                 65.99, 4.8699502, 52.3368869 UNKNOWN
                                                                                 10
                                                                                • Bosch PSS 250 AE
                                                                                 • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/4/5/bosch-pss-250-ae-4968345.jpg
                                                                                 • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/6/6/6/bosch-pss-250-ae-23620666.jpg
                                                                                 Bosch PSS 250 AE (70)
                                                                                 7.3 (3, 3)
                                                                                 Bosch PSS 250 AE
                                                                                 Gereedschapkoopjes.nl Gereedschapkoopjes.nl
                                                                                 72.6, 1 week (offer_sdt_1_week)
                                                                                 Gereedschapkoopjes.nl Gereedschapkoopjes.nl
                                                                                 72.6, 1 week (offer_sdt_1_week)
                                                                                 6
                                                                                 best_reviewed
                                                                                • Festool DTS 400 EQ-Plus
                                                                                 • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/0/7/8/festool-dts-400-eq-plus-17855078.jpg
                                                                                 • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/5/0/3/festool-dts-400-eq-plus-23621503.jpg
                                                                                 • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/6/8/9/festool-dts-400-eq-plus-29595689.jpg
                                                                                 Festool DTS 400 EQ-Plus (56)
                                                                                 Festool DTS 400 EQ-Plus
                                                                                 TuinEnBouwmarkt.nl TuinEnBouwmarkt.nl
                                                                                 3.142857142857143 (7, 7)
                                                                                 • http://static2.vergelijk.nl/s/1.84//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                 300.95, 2 weken (offer_sdt_2_weeks)
                                                                                 TuinEnBouwmarkt.nl TuinEnBouwmarkt.nl
                                                                                 3.142857142857143 (7, 7)
                                                                                 • http://static2.vergelijk.nl/s/1.84//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                 300.95, 2 weken (offer_sdt_2_weeks)
                                                                                 4
                                                                                • Bosch PSM 200 AES
                                                                                 • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/7/7/9/bosch-psm-200-aes-25176779.jpg
                                                                                 Bosch PSM 200 AES (49)
                                                                                 Bosch PSM 200 AES
                                                                                 Modern.nl Modern.nl
                                                                                 8.8 (308, 308)
                                                                                 • http://static2.vergelijk.nl/s/1.84//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                 99.99, 2 dagen (offer_sdt_2_days)
                                                                                 Modern.nl Modern.nl
                                                                                 8.8 (308, 308)
                                                                                 • http://static2.vergelijk.nl/s/1.84//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                 99.99, 2 dagen (offer_sdt_2_days)
                                                                                 Coolblue Amsterdam Coolblue Amsterdam
                                                                                 104.95, 4.8699502, 52.3368869 UNKNOWN
                                                                                 11
                                                                                • Bosch PSM Primo
                                                                                 • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/7/7/6/bosch-psm-primo-25269776.jpg
                                                                                 • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/9/3/1/bosch-psm-primo-25313931.jpg
                                                                                 Bosch PSM Primo (43)
                                                                                 Bosch PSM Primo
                                                                                 Coolblue.nl Coolblue.nl
                                                                                 9.0 (816, 816)
                                                                                 • http://static2.vergelijk.nl/s/1.84//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                 49, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                 Coolblue.nl Coolblue.nl
                                                                                 9.0 (816, 816)
                                                                                 • http://static2.vergelijk.nl/s/1.84//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                 49, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                 Coolblue Amsterdam Coolblue Amsterdam
                                                                                 49, 4.8699502, 52.3368869 UNKNOWN
                                                                                 9
                                                                                • Bosch PBS 75 A
                                                                                 • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/9/2/0/bosch-pbs-75-a-5138920.jpg
                                                                                 • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/0/6/bosch-pbs-75-a-27224406.jpg
                                                                                 • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/0/5/8/bosch-pbs-75-a-27282058.jpg
                                                                                 Bosch PBS 75 A (39)
                                                                                 Bosch PBS 75 A
                                                                                 Gereedschapkoopjes.nl Gereedschapkoopjes.nl
                                                                                 101.64, onbekend (offer_sdt_unknown)
                                                                                 Gereedschapkoopjes.nl Gereedschapkoopjes.nl
                                                                                 101.64, onbekend (offer_sdt_unknown)
                                                                                 Coolblue Amsterdam Coolblue Amsterdam
                                                                                 113.99, 4.8699502, 52.3368869 UNKNOWN
                                                                                 10
                                                                                • Powerplus POW4001 schuurmachine
                                                                                 • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/5/6/2/power-plus-pow-4001-23680562.jpg
                                                                                 • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/4/2/0/powerplus-pow4001-power-sander-24333420.jpg
                                                                                 • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/4/2/1/powerplus-pow4001-power-sander-24333421.jpg
                                                                                 • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/4/2/2/powerplus-pow4001-power-sander-24333422.jpg
                                                                                 • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/4/2/3/powerplus-pow4001-power-sander-24333423.jpg
                                                                                 • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/4/2/4/powerplus-pow4001-power-sander-24333424.jpg
                                                                                 • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/4/2/5/powerplus-pow4001-power-sander-24333425.jpg
                                                                                 • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/4/2/6/powerplus-pow4001-power-sander-24333426.jpg
                                                                                 Powerplus POW4001 schuurmachine (37)
                                                                                 Powerplus POW4001 schuurmachine
                                                                                 vanmelis.nl/ vanmelis.nl/
                                                                                 19.95, 3 dagen (offer_sdt_3_days)
                                                                                 vanmelis.nl/ vanmelis.nl/
                                                                                 19.95, 3 dagen (offer_sdt_3_days)
                                                                                 2
                                                                                 good_buy
                                                                                • Makita BO4555K schuurmachine
                                                                                 • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/4/0/4/makita-bo-4555-k-4968404.jpg
                                                                                 • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/0/2/3/makita-bo-4555-k-18959023.jpg
                                                                                 • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/2/4/6/makita-bo4555k-power-sander-24186246.jpg
                                                                                 Makita BO4555K schuurmachine (31)
                                                                                 Makita BO4555K schuurmachine
                                                                                 Toolsvoordelig.nl Toolsvoordelig.nl
                                                                                 79, onbekend (offer_sdt_unknown)
                                                                                 Toolsvoordelig.nl Toolsvoordelig.nl
                                                                                 79, onbekend (offer_sdt_unknown)
                                                                                 6
                                                                                • Black & Decker KA280K schuurmachine
                                                                                 • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/6/4/0/black-decker-ka-280-k-17245640.jpg
                                                                                 • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/5/4/8/black-decker-ka280k-23620548.jpg
                                                                                 Black & Decker KA280K schuurmachine (30)
                                                                                 Black & Decker KA280K schuurmachine
                                                                                 Wehkamp Wehkamp
                                                                                 8.22439024390244 (379, 379)
                                                                                 • http://static2.vergelijk.nl/s/1.84//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                 84.90, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                 Wehkamp Wehkamp
                                                                                 8.22439024390244 (379, 379)
                                                                                 • http://static2.vergelijk.nl/s/1.84//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                 84.90, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                 Coolblue Amsterdam Coolblue Amsterdam
                                                                                 84.99, 4.8699502, 52.3368869 UNKNOWN
                                                                                 9
                                                                                • Metabo FMS 200 Intec
                                                                                 • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/4/1/1/metabo-fms-200-intec-4968411.jpg
                                                                                 • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/1/7/0/metabo-fms-200-intec-27215170.jpg
                                                                                 Metabo FMS 200 Intec (29)
                                                                                 Metabo FMS 200 Intec
                                                                                 Coolblue.nl Coolblue.nl
                                                                                 9.0 (816, 816)
                                                                                 • http://static2.vergelijk.nl/s/1.84//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                 69, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                 Coolblue.nl Coolblue.nl
                                                                                 9.0 (816, 816)
                                                                                 • http://static2.vergelijk.nl/s/1.84//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                 69, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                 Coolblue Amsterdam Coolblue Amsterdam
                                                                                 69, 4.8699502, 52.3368869 UNKNOWN
                                                                                 10
                                                                                • Powerplus POW4110 schuurmachine
                                                                                 • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/2/0/powerplus-pow4110-power-sander-30805520.jpg
                                                                                 • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/2/1/powerplus-pow4110-power-sander-30805521.jpg
                                                                                 • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/2/2/powerplus-pow4110-power-sander-30805522.jpg
                                                                                 • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/2/3/powerplus-pow4110-power-sander-30805523.jpg
                                                                                 • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/2/4/powerplus-pow4110-power-sander-30805524.jpg
                                                                                 Powerplus POW4110 schuurmachine (25)
                                                                                 vanmelis.nl/ vanmelis.nl/
                                                                                 36.95, 3 dagen (offer_sdt_3_days)
                                                                                 vanmelis.nl/ vanmelis.nl/
                                                                                 36.95, 3 dagen (offer_sdt_3_days)
                                                                                 1
                                                                                 good_buy
                                                                                • Fein MultiMaster Start
                                                                                 • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/6/6/2/fein-multimaster-fmm250-start-19884662.jpg
                                                                                 • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/4/9/7/fein-multimaster-start-23621497.jpg
                                                                                 • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/4/9/8/fein-multimaster-start-23621498.jpg
                                                                                 • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/4/9/9/fein-multimaster-start-23621499.jpg
                                                                                 • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/5/0/0/fein-multimaster-start-23621500.jpg
                                                                                 Fein MultiMaster Start (22)
                                                                                 Fein MultiMaster Start
                                                                                 Bobshop.nl Bobshop.nl
                                                                                 8.8 (851, 851)
                                                                                 • http://static2.vergelijk.nl/s/1.84//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                 169.95, 4 dagen (offer_sdt_4_days)
                                                                                 Bobshop.nl Bobshop.nl
                                                                                 8.8 (851, 851)
                                                                                 • http://static2.vergelijk.nl/s/1.84//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                 169.95, 4 dagen (offer_sdt_4_days)
                                                                                 4
                                                                                • Bosch PRR 250 ES
                                                                                 • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/3/6/6/bosch-prr-250-es-21467366.jpg
                                                                                 Bosch PRR 250 ES (19)
                                                                                 Bosch PRR 250 ES
                                                                                 Modern.nl Modern.nl
                                                                                 8.8 (308, 308)
                                                                                 • http://static2.vergelijk.nl/s/1.84//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                 139, 2 weken (offer_sdt_2_weeks)
                                                                                 Modern.nl Modern.nl
                                                                                 8.8 (308, 308)
                                                                                 • http://static2.vergelijk.nl/s/1.84//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                 139, 2 weken (offer_sdt_2_weeks)
                                                                                 Coolblue Amsterdam Coolblue Amsterdam
                                                                                 142.99, 4.8699502, 52.3368869 UNKNOWN
                                                                                 8
                                                                                • Powerplus POWX139 schuurmachine
                                                                                 • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/6/6/5/powerplus-powx139-24462665.jpg
                                                                                 • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/6/0/4/powerplus-powx139-power-sander-24966604.jpg
                                                                                 • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/6/0/5/powerplus-powx139-power-sander-24966605.jpg
                                                                                 • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/6/0/6/powerplus-powx139-power-sander-24966606.jpg
                                                                                 • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/6/0/7/powerplus-powx139-power-sander-24966607.jpg
                                                                                 • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/6/0/8/powerplus-powx139-power-sander-24966608.jpg
                                                                                 • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/6/0/9/powerplus-powx139-power-sander-24966609.jpg
                                                                                 • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/6/1/0/powerplus-powx139-power-sander-24966610.jpg
                                                                                 • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/6/1/1/powerplus-powx139-power-sander-24966611.jpg
                                                                                 • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/6/1/2/powerplus-powx139-power-sander-24966612.jpg
                                                                                 • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/6/1/3/powerplus-powx139-power-sander-24966613.jpg
                                                                                 • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/6/1/4/powerplus-powx139-power-sander-24966614.jpg
                                                                                 • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/6/1/5/powerplus-powx139-power-sander-24966615.jpg
                                                                                 • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/6/1/6/powerplus-powx139-power-sander-24966616.jpg
                                                                                 • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/6/1/7/powerplus-powx139-power-sander-24966617.jpg
                                                                                 Powerplus POWX139 schuurmachine (19)
                                                                                 Powerplus POWX139 schuurmachine
                                                                                 Coolblue.nl Coolblue.nl
                                                                                 9.0 (816, 816)
                                                                                 • http://static2.vergelijk.nl/s/1.84//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                 49.95, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                 Coolblue.nl Coolblue.nl
                                                                                 9.0 (816, 816)
                                                                                 • http://static2.vergelijk.nl/s/1.84//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                 49.95, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                 Coolblue Amsterdam Coolblue Amsterdam
                                                                                 49.95, 4.8699502, 52.3368869 UNKNOWN
                                                                                 7
                                                                                • Dewalt D26453 schuurmachine
                                                                                 • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/7/7/3/dewalt-d-26453-84773.jpg
                                                                                 • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/7/3/7/dewalt-d-26453-23870737.jpg
                                                                                 • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/2/8/1/dewalt-d26453-25225281.jpg
                                                                                 Dewalt D26453 schuurmachine (18)
                                                                                 Dewalt D26453 schuurmachine
                                                                                 Redcoon Redcoon
                                                                                 8.009691629955947 (423, 423)
                                                                                 • http://static2.vergelijk.nl/s/1.84//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                 162, 2 dagen (offer_sdt_2_days)
                                                                                 Redcoon Redcoon
                                                                                 8.009691629955947 (423, 423)
                                                                                 • http://static2.vergelijk.nl/s/1.84//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                 162, 2 dagen (offer_sdt_2_days)
                                                                                 3
                                                                                • Ferm BSM1021 schuurmachine
                                                                                 • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/8/0/ferm-bsm1021-power-sander-24438380.jpg
                                                                                 • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/8/1/ferm-bsm1021-power-sander-24438381.jpg
                                                                                 • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/8/2/ferm-bsm1021-power-sander-24438382.jpg
                                                                                 • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/8/3/ferm-bsm1021-power-sander-24438383.jpg
                                                                                 Ferm BSM1021 schuurmachine (18)
                                                                                 Ferm BSM1021 schuurmachine
                                                                                 Gereedschapkoopjes.nl Gereedschapkoopjes.nl
                                                                                 63.96, onbekend (offer_sdt_unknown)
                                                                                 Gereedschapkoopjes.nl Gereedschapkoopjes.nl
                                                                                 63.96, onbekend (offer_sdt_unknown)
                                                                                 6
                                                                                • Bosch PSM 80 A
                                                                                 • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/4/8/bosch-psm-80-a-4968348.jpg
                                                                                 • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/1/8/0/bosch-psm-80-a-23746180.jpg
                                                                                 Bosch PSM 80 A (17)
                                                                                 5.7 (5, 5)
                                                                                 Bosch PSM 80 A
                                                                                 Gereedschapkoopjes.nl Gereedschapkoopjes.nl
                                                                                 55.66, 1 week (offer_sdt_1_week)
                                                                                 Gereedschapkoopjes.nl Gereedschapkoopjes.nl
                                                                                 55.66, 1 week (offer_sdt_1_week)
                                                                                 3
                                                                                • Bosch PSM 160 A
                                                                                 • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/7/4/6/bosch-psm-160-a-4953746.jpg
                                                                                 • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/8/6/bosch-psm-160-a-23620986.jpg
                                                                                 • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/8/7/bosch-psm-160-a-23620987.jpg
                                                                                 • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/8/8/bosch-psm-160-a-23620988.jpg
                                                                                 • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/8/9/bosch-psm-160-a-23620989.jpg
                                                                                 • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/7/7/6/bosch-psm-160-a-24082776.jpg
                                                                                 Bosch PSM 160 A (17)
                                                                                 Bosch PSM 160 A
                                                                                 Gereedschapkoopjes.nl Gereedschapkoopjes.nl
                                                                                 72.6, 1 week (offer_sdt_1_week)
                                                                                 Gereedschapkoopjes.nl Gereedschapkoopjes.nl
                                                                                 72.6, 1 week (offer_sdt_1_week)
                                                                                 Coolblue Amsterdam Coolblue Amsterdam
                                                                                 79.95, 4.8699502, 52.3368869 UNKNOWN
                                                                                 15
                                                                                • Black & Decker KA1000
                                                                                 • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/9/6/7/black-decker-ka-1000-14974967.jpg
                                                                                 • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/6/6/9/black-decker-ka1000-23620669.jpg
                                                                                 • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/6/7/0/black-decker-ka1000-23620670.jpg
                                                                                 • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/6/7/1/black-decker-ka1000-23620671.jpg
                                                                                 • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/6/7/2/black-decker-ka1000-23620672.jpg
                                                                                 • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/6/7/3/black-decker-ka1000-23620673.jpg
                                                                                 Black & Decker KA1000 (17)
                                                                                 4.9 (5, 3)
                                                                                 Black & Decker KA1000
                                                                                 Coolblue.nl Coolblue.nl
                                                                                 9.0 (816, 816)
                                                                                 • http://static2.vergelijk.nl/s/1.84//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                 64.99, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                 Coolblue.nl Coolblue.nl
                                                                                 9.0 (816, 816)
                                                                                 • http://static2.vergelijk.nl/s/1.84//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                 64.99, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                 Coolblue Amsterdam Coolblue Amsterdam
                                                                                 64.99, 4.8699502, 52.3368869 UNKNOWN
                                                                                 7
                                                                                • Ferm PSM1024 schuurmachine
                                                                                 • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/4/1/5/ferm-fdos-180-psm-1024-19749415.jpg
                                                                                 • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/3/8/ferm-fdos-180-psm-1024-19869838.jpg
                                                                                 • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/4/5/9/ferm-psm1024-power-sander-24330459.jpg
                                                                                 • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/4/6/0/ferm-psm1024-power-sander-24330460.jpg
                                                                                 • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/4/6/1/ferm-psm1024-power-sander-24330461.jpg
                                                                                 • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/4/6/2/ferm-psm1024-power-sander-24330462.jpg
                                                                                 Ferm PSM1024 schuurmachine (17)
                                                                                 Ferm PSM1024 schuurmachine
                                                                                 Kijkshop.nl Kijkshop.nl
                                                                                 8.5 (344, 344)
                                                                                 • http://static2.vergelijk.nl/s/1.84//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                 22.99, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                 Kijkshop.nl Kijkshop.nl
                                                                                 8.5 (344, 344)
                                                                                 • http://static2.vergelijk.nl/s/1.84//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                 22.99, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                 Coolblue Amsterdam Coolblue Amsterdam
                                                                                 34.95, 4.8699502, 52.3368869 UNKNOWN
                                                                                 12
                                                                                 good_buy
                                                                                • Bosch PDA 180
                                                                                 • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/2/7/bosch-pda-180-4968327.jpg
                                                                                 • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/3/1/0/bosch-pda-180-24295310.jpg
                                                                                 Bosch PDA 180 (16)
                                                                                 Bosch PDA 180
                                                                                 Gereedschapkoopjes.nl Gereedschapkoopjes.nl
                                                                                 67.76, 1 week (offer_sdt_1_week)
                                                                                 Gereedschapkoopjes.nl Gereedschapkoopjes.nl
                                                                                 67.76, 1 week (offer_sdt_1_week)
                                                                                 3
                                                                                • Makita BO3711X schuurmachine
                                                                                 • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/4/0/9/makita-bo3711x-power-sander-23621409.jpg
                                                                                 Makita BO3711X schuurmachine (16)
                                                                                 Makita BO3711X schuurmachine
                                                                                 Wehkamp Wehkamp
                                                                                 8.22439024390244 (379, 379)
                                                                                 • http://static2.vergelijk.nl/s/1.84//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                 92.95, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                 Wehkamp Wehkamp
                                                                                 8.22439024390244 (379, 379)
                                                                                 • http://static2.vergelijk.nl/s/1.84//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                 92.95, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                 Coolblue Amsterdam Coolblue Amsterdam
                                                                                 97.99, 4.8699502, 52.3368869 UNKNOWN
                                                                                 14
                                                                                • Bosch PSM 10.8 LI
                                                                                 • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/9/7/1/bosch-psm-10-8-li-18967971.jpg
                                                                                 • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/2/3/5/bosch-psm-10-8-li-18968235.jpg
                                                                                 • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/8/3/5/bosch-psm-10-8-li-23807835.jpg
                                                                                 • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/1/0/4/bosch-psm-10-8-li-23811104.jpg
                                                                                 • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/5/6/1/bosch-psm-10-8-li-24577561.jpg
                                                                                 • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/5/6/2/bosch-psm-10-8-li-24577562.jpg
                                                                                 • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/5/6/3/bosch-psm-10-8-li-24577563.jpg
                                                                                 • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/5/6/4/bosch-psm-10-8-li-24577564.jpg
                                                                                 Bosch PSM 10.8 LI (16)
                                                                                 Bosch PSM 10.8 LI
                                                                                 Wehkamp Wehkamp
                                                                                 8.22439024390244 (379, 379)
                                                                                 • http://static2.vergelijk.nl/s/1.84//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                 93.90, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                 Wehkamp Wehkamp
                                                                                 8.22439024390244 (379, 379)
                                                                                 • http://static2.vergelijk.nl/s/1.84//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                 93.90, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                 Coolblue Amsterdam Coolblue Amsterdam
                                                                                 100.99, 4.8699502, 52.3368869 UNKNOWN
                                                                                 8
                                                                                2 10
                                                                                • Tel. 030-214 5004
                                                                                • WhatsApp 06-15 19 74 74
                                                                                • blijmakers@vergelijk.nl