x
x
x Bekijk categorieën x Categorieën MENU
of
Je zoekt nu binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (verwijderen)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
Zoek naar producten... Zoek naar een product binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Zoek naar producten... Zoek... Zoek naar producten... {}
x Categorieën

schuurmachine

{{$data.getNumberOfReviews()}} consumenten beoordelen producten in schuurmachine categorie met gemiddeld een {{$data.getAverageRating() | rating}}

schuurmachine kopen

Voordat je gaat schilderen of beitsen, moet je eerst het hout schuren. Dat kan met de hand, maar voor grote oppervlakken i...
 • Algemene informatie

  Vergelijk hier schuurmachines!Voordat je gaat schilderen of beitsen, moet je eerst het hout schuren. Dat kan met de hand, maar voor grote oppervlakken is het handig om daar een elektrische schuurmachine voor te gebruiken. Die zijn er in verschillende vormen en maten: van een kleine, handzame handpalmschuurmachine tot de grotere broer, de bandschuurmachine. De doe-het-zelver in en om het huis heeft vaak al genoeg aan een bescheiden schuurmachine die multi-inzetbaar is door de verwisselbare schuurplateaus. De semi-professionele klusser zal vaker gebruik maken van een schuurmachine en kiest dan voor een wat groter en meer volwassen apparaat.

  Typen schuurmachines
  Er zijn verschillende modellen schuurmachines. De kleinere schuurmachines zijn de handpalm, vlakschuur en de excentrische schuurmachine. Deze schuurmachines zijn prima geschikt voor allerhande schuurklussen, van vlakke oppervlakken tot profielen en hoekjes. Vaak hebben de machines verwisselbare schuurplateaus in verschillende vormen: per object bepaal je dan welk plateau je gebruikt. De lintzaag en bandschuurmachine zijn groter in formaat en hebben nog een verschil met de kleinere schuurmachines: het schuurpapier. Bij deze twee is het schuurpapier groter en draait het op een rol rond de schuurvoet. Voor omvangrijke en vooral grote platte oppervlakken zijn deze twee schuurmachines het meest geschikt. Voor kleine oppervlakken of profielen zijn ze minder handzaam en te log.

  Vermogen en toerental
  De kracht van de schuurmachine wordt bepaald door het vermogen ervan. Dit wordt uitgedrukt in Watt. Voor wattage geldt: hoe hoger, hoe beter en des te krachtiger de schuurmachine. Niet ieder soort materiaal hoeft op dezelfde manier geschuurd te worden. Licht opruwen is heel wat anders dan kaalschuren. Dan is het handig als je zelf het toerental kunt instellen. Daarmee bepaal je zelf de kracht van de schuurbeweging.

  Schuursnelheid

  De schuurmachine kent een minimum en maximum schuursnelheid. Dit wordt aangegeven in OPM: Oppervlak Per Minuut. Hoe hoger de snelheid, hoe sneller je klaar bent. Uiteraard is dat van veel factoren afhankelijk, zoals het te schuren oppervlak en het toerental van de machine. Ook de schuurcirkel is hiervoor van belang: een grotere cirkel zorgt voor een hogere schuursnelheid.

  Accessoires schuurmachine
  Bij de schuurmachine kunnen accessoires meegeleverd worden zoals schuurbladen en extra schuurvoeten zoals een ovale of lamellen schuurplateau. Voor transport, opslag en veiligheid wordt de schuurmachine vaak in een koffer geleverd. Deze is meestal van hard plastic, van kunststof of soms zelfs van aluminium. De koffer is niet standaard, daarom staat het apart vermeld.

 • Veelgestelde vragen


  Moet ik een verwijderingsbijdrage betalen?

  Nee. Bij de aanschaf van veel elektronische apparaten zoals een wasmachine, droger, koelkast of koffiezetapparaat betaal je een verwijderingsbijdrage. De bijdrage wordt gevraagd om oude en afgedankte apparaten op een milieuvriendelijke manier te verwijderen. Bij de aanschaf van een nieuw elektronisch apparaat betaal je voor het afvoeren en recyclen van het oude. Voor een elektrische schuurmachine hoef je geen bijdrage te betalen.

  Waar koop ik extra schuurpapier?
  Bij de winkel waar je de schuurmachine koopt of in elke andere doe-het-zelf bouwmarkt. Onthoud het typenummer van je schuurmachine omdat niet alle schuurvellen op elk apparaat passen.

  Kan ik ook schuurmachines huren via VERGELIJK.NL?
  Nee, dat kan niet via VERGELIJK.NL maar wel via de bij ons aangesloten winkels.

  Wat is een tip?
  De tip (de punt van de schuurmachine) komt alleen voor bij het trapezium en het puntmodel. Het schuurpapier op de tip slijt sneller dan de rest van het schuurpapier. Door alleen de tip te vervangen gaat het schuurpapier langer mee. Deze tipjes zijn los te koop, net zoals al het andere schuurpapier.

  Is het schuurpapier universeel en past het altijd?
  Nee, de vellen zijn niet universeel. Per model moet je het passende schuurpapier kopen. Onthoud dus het typenummer van je schuurmachine als je nieuw schuurpapier aanschaft.

  Hoe zet ik het schuurpapier vast?
  Er zijn kant en klare schuurvellen te koop die je met klitteband of met een klem vastzet op het schuurplateau. Sommige schuurmachines hebben beide bevestigingsmethoden: een klem én klittenband. Het verwisselen van het schuurpapier is een fluitje van een cent doordat je geen gereedschap nodig hebt om het nieuwe schuurpapier vast te maken.

 • Verklarende woordenlijst

  Hieronder vind je een alfabetisch overzicht van de gebruikte technische termen in de productvergelijker.


  Accessoires

  Bij de schuurmachine kunnen accessoires meegeleverd worden zoals schuurbladen en extra schuurvoeten zoals een ovale of lamellen schuurplateau.

  Bevestiging schuurpapier
  De zoolafmeting is tevens het formaat van het schuurpapier. Er zijn kant en klare schuurvellen te koop die je met klittenband of met een klem vastzet op het schuurplateau. Sommige schuurmachines hebben beide bevestigingsmethoden: een klem én klitteband. Het verwisselen van het schuurpapier is een fluitje van een cent doordat je geen gereedschap nodig hebt om het nieuwe schuurpapier vast te maken.

  Continu schuren
  Een handige optie is de continu schuren-stand. Daarmee voorkom je dat je de aanknop de hele tijd ingedrukt moet houden. Vooral bij grote schuurklussen is deze stand eigenlijk onmisbaar.

  Draaibare zijhandgreep
  Met een draaibare zijhandgreep heb je meer grip op het apparaat.

  Geschikt linkshandigen
  Niet alle schuurmachines zijn geschikt voor zowel rechts- als linkshandigen. Als dit specifiek wordt vermeld bij het type, vind je dat terug bij onze informatie.

  Koffer
  Voor transport, opslag en veiligheid wordt de schuurmachine vaak in een koffer geleverd. Deze is meestal van hard plastic, van kunststof of soms zelfs van aluminium. De koffer is niet standaard, daarom staat het apart vermeld.

  Luchtfilter
  Het luchtfilter zorgt voor gefilterde lucht, zonder stof of zaagsel.

  Model schuurmachine
  Er zijn verschillende modellen schuurmachines. De kleinere modellen zijn de handpalm, vlakschuur en de excenter schuurmachine. Deze typen zijn prima geschikt voor allerhande schuurklussen, van vlakke oppervlakken tot profielen en hoekjes. Vaak hebben de machines verwisselbare schuurplateaus in verschillende vormen: per object bepaal je dan welk plateau je gebruikt. De lintzaag en bandschuurmachine zijn groter in formaat en hebben nog een verschil met de kleinere machines: het schuurpapier. Bij deze twee is het schuurpapier groter en het draait op een rol rond de schuurvoet. Voor omvangrijke en vooral grote platte oppervlakken zijn deze twee het meest geschikt. Voor kleine oppervlakken of profielen zijn ze minder handzaam en te log.

  Schuurcirkel
  De schuurmachine kent een minimum en maximum schuursnelheid. Dit wordt aangegeven in OPM: Oppervlakte Per Minuut. Hoe hoger de snelheid, hoe sneller je klaar bent. Uiteraard is dat van veel factoren afhankelijk, zoals het te schuren oppervlak en het toerental van de machine. Ook de schuurcirkel is hiervoor van belang: een grotere cirkel zorgt voor een hogere schuursnelheid.

  Schuurpapier
  De zoolafmeting is tevens het formaat van het schuurpapier. Er zijn kant en klare schuurvellen te koop die je met klittenband of met een klem vastzet op het schuurplateau.

  Schuurplateau verwisselbaar
  Het schuurplateau kent diverse vormen zoals vierkant, een trapezium (driehoekig), een rechthoek, rond of in een punt. Vaak worden bij de schuurmachine meerdere plateaus in verschillende maten geleverd. Voor elke klus heb je dan het juiste gereedschap.

  Schuurplateau
  De vorm van het schuurplateau. Het schuurplateau kent diverse vormen zoals vierkant, een trapezium (driehoekig), een rechthoek, rond of in een punt.

  Schuursnelheid
  De schuurmachine kent een minimum en maximum schuursnelheid. Dit wordt aangegeven in OPM: Oppervlakte Per Minuut. Hoe hoger de snelheid, hoe sneller je klaar bent. Uiteraard is dat van veel factoren afhankelijk, zoals het te schuren oppervlak en het toerental van de machine. Ook de schuurcirkel is hiervoor van belang: een grotere cirkel zorgt voor een hogere schuursnelheid.

  Snoerlengte
  Bij het model tref je de snoerlengte aan, als de machine draadgebonden is. Er zijn ook schuurmachines die op een accu werken.

  Stofafzuiging
  Bij het schuren komt stof en zaagsel vrij. In een gesloten ruimte is dat niet zo prettig want dan zit alles er onder. Daarom zit er op de meeste schuurmachines een stofafzuiging. De stofopvang kan op twee manieren voorkomen: geïntegreerd in het apparaat zelf of aan de buitenkant met een losse stofcassette of een stofzuigeraansluiting.

  Tip verwisselbaar
  De tip komt alleen voor bij het trapezium en het puntmodel. Het schuurpapier op de tip slijt sneller dan de rest van het schuurpapier. Door alleen de tip te vervangen gaat het schuurpapier langer mee. Deze tipjes zijn los te koop, net zoals al het andere schuurpapier.

  Toerental instelbaar
  Niet ieder soort materiaal hoeft op dezelfde manier geschuurd te worden. Licht opruwen is heel wat anders dan kaalschuren. Dan is het handig als je zelf het toerental in kunt stellen. Daarmee bepaal je zelf de kracht van de schuurbeweging.

  Veiligheidskoppeling
  Voor extra veiligheid kun je kiezen voor deze veiligheidskoppeling. De machine slaat dan af.

  Vermogen
  De kracht van de schuurmachine wordt bepaald door het vermogen ervan. Dit wordt uitgedrukt in Watt. Voor wattage geldt: hoe hoger, hoe beter en des te krachtiger de schuurmachine.

  Zoolafmeting
  De zoolafmeting is tevens het formaat van het schuurpapier. Er zijn kant en klare schuurvellen te koop die je met klittenband of met een klem vastzet op het schuurplateau.

  • Festool Festool schuurmachines zijn eenvoudig in gebruik, kennen een lange levensduur en zijn erg handzaam.
  • Bosch Bosch is gespecialiseerd in apparaten voor iedere vorm van schuren, of het nou gaat om het schuren van een groot oppervlak of een fijne afwerking.
  • Makita Bij Makita staat innovatie bovenaan: zowel op het gebied van de producten als op de ondersteuning van de gebruiker.
  • Budget Hier vind je alle schuurmachines die minder dan 65 euro kosten.
  • Orbital Door de roterende beweging van de excenterschuurmachine hoef je geen rekening te houden met de nerfrichting van het hout.
  • Accu Deze schuurmachines worden gevoed door een accu.
 • Black & Decker KA280K schuurmachine
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/6/4/0/black-decker-ka-280-k-17245640.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/5/4/8/black-decker-ka280k-23620548.jpg
  Black & Decker KA280K schuurmachine (10)
  7.9 (1)
  Black & Decker KA280K schuurmachine
  mooi huis en tuin schuurmachine, niet super prof, maar een goede thuiswerker
  Compact, makkelijke selector voor vier manienr en van schuren, strijkijzer en omgekeerd, circular schuur en ook nog een paar extras voor de moeilijker te schuren plaatsen. OOK drie profielen voor v hoek of haakse mal of bolle schuurmallen, erg handig voor latjes ane kozijnenwerkjes Nee mooi en sterk ding voor de zwaardere klussen thuis, niet prof zwaarte.
  9.3
  0 10
 • Makita BO4565K schuurmachine
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/4/0/2/makita-bo-4565-k-4968402.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/9/1/4/makita-bo4565k-power-sander-27214914.jpg
  Makita BO4565K schuurmachine (11)
  7.75 (1)
  Makita BO4565K schuurmachine
  Bijna de enige machine waarmee je ook lamellen kunt schuren
  Bijna de enige machine waarmee je ook lamellen kunt schuren. Weinig trillingen en een mooi resultaat. Allen jammer dat Toolsvoordelig de BTW-verhoging heeft gebruikt om ook de netto prijs van de machine te verhogen van € 85,00 naar € 89,17
  9.0
  0 10
 • Bosch PSM 160 A
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/7/4/6/bosch-psm-160-a-4953746.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/8/6/bosch-psm-160-a-23620986.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/8/7/bosch-psm-160-a-23620987.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/8/8/bosch-psm-160-a-23620988.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/8/9/bosch-psm-160-a-23620989.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/7/7/6/bosch-psm-160-a-24082776.jpg
  Bosch PSM 160 A (23)
  7.5 (2)
  Bosch PSM 160 A
  Ik had zelf al deze machine , en m,n schoonzoon wou ook een na deze uitgeprobeerd te...
  Ik had zelf al deze machine , en m,n schoonzoon wou ook een na deze uitgeprobeerd te hebben dus een gegeven op z,n verjaardag. Ligt goed in de hand en het schuren gaat ook prima .
  8.0
  0 10
 • Makita 9911K schuurmachine
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/4/8/makita-9911-k-5115548.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/2/4/4/makita-9911k-power-sander-24186244.jpg
  Makita 9911K schuurmachine (7)
  7.423076923076923 (2)
  Makita 9911K schuurmachine
  prettig eenvoudig
  handzaam en eenvoudig in gebruik, prima voor kleinere klussen
  8.3
  0 10
 • Metabo FMS 200 Intec
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/4/1/1/metabo-fms-200-intec-4968411.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/1/7/0/metabo-fms-200-intec-27215170.jpg
  Metabo FMS 200 Intec (10)
  5.555248618784531 (2)
  Metabo FMS 200 Intec
  Wat onrustige machine
  De machine ligt rustig in de hand maar stuitert over het materiaal, de zool is wat hard dat is jammer soms is ie niet te houden en beschadigd ie het hout.
  5.0
  0 10
 • Bosch PSM 160 A
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/7/4/6/bosch-psm-160-a-4953746.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/8/6/bosch-psm-160-a-23620986.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/8/7/bosch-psm-160-a-23620987.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/8/8/bosch-psm-160-a-23620988.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/8/9/bosch-psm-160-a-23620989.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/7/7/6/bosch-psm-160-a-24082776.jpg
  Bosch PSM 160 A (23)
  7.5 (2)
  Bosch PSM 160 A
  beter dan welke andere instapmachine
  tril weinig, schuur geweldig, licht prima in de hand, goede stofopvang
  8.0
  0 10
 • Makita 9911K schuurmachine
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/4/8/makita-9911-k-5115548.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/2/4/4/makita-9911k-power-sander-24186244.jpg
  Makita 9911K schuurmachine (7)
  7.423076923076923 (2)
  Makita 9911K schuurmachine
  Te licht voor de serieuze klusser
  Twee weken geleden gekocht bij een bekende bouwmarkt omdat dit het beste apparaat zou moeten zijn wat deze bouwmarkt verkoopt. Wat me meteen opviel toen ik het apparaat voor het eerst gebruikte was dat hij onder hele lichte belasting al begint te piepen alsof hij elk moment uit elkaar kan scheuren.... Ook begint hij na een tijdje schuren erg naar verbrand plastic te stinken. Al met al een apparaat wat te duur is voor iemand die hem maar heel af en toe gebruikt en te licht voor iemand die er serieus mee wil klussen. Voor mij sowieso geen gereedschap van de bouwmarkt meer....
  4.7
  0 10
 • Metabo FMS 200 Intec
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/4/1/1/metabo-fms-200-intec-4968411.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/1/7/0/metabo-fms-200-intec-27215170.jpg
  Metabo FMS 200 Intec (10)
  5.555248618784531 (2)
  Metabo FMS 200 Intec
  Gekocht voor de verbouwing van ons huis
  Gekocht voor de verbouwing van ons huis. Heel veel mee geschuurd, schuurt erg goed terwijl er nagenoeg geen trilling word overgebracht op de handen. Makkelijk te bedienen, degelijk gebouwd en alles is goed stofdicht.
  8.0
  0 10
 • Festool
  • festool
 • Bosch
  • bosch
 • Makita
  • makita
 • Budget
  • budget
 • Orbital
  • orbital
 • Accu
  • accu
Schuurmachines 7.1 (29)
0 - 24
 • Bosch PSM Primo
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/7/7/6/bosch-psm-primo-25269776.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/9/3/1/bosch-psm-primo-25313931.jpg
  Bosch PSM Primo (25)
  Bosch PSM Primo
  Praxis.nl Praxis.nl
  8.210824395596616 (5)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.8.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  41.24, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Praxis.nl Praxis.nl
  8.210824395596616 (5)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.8.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  41.24, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Praxis Alkmaar MEGA Praxis Alkmaar MEGA
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.8.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  41.24, 4.7610765, 52.61864550000001 UNKNOWN
  156
  most_sold
 • Bosch PSM 160 A
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/7/4/6/bosch-psm-160-a-4953746.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/8/6/bosch-psm-160-a-23620986.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/8/7/bosch-psm-160-a-23620987.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/8/8/bosch-psm-160-a-23620988.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/8/9/bosch-psm-160-a-23620989.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/7/7/6/bosch-psm-160-a-24082776.jpg
  Bosch PSM 160 A (23)
  7.5 (2)
  Bosch PSM 160 A
  Praxis.nl Praxis.nl
  8.210824395596616 (5)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.8.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  63.74, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Praxis.nl Praxis.nl
  8.210824395596616 (5)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.8.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  63.74, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Praxis Alkmaar MEGA Praxis Alkmaar MEGA
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.8.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  63.74, 4.7610765, 52.61864550000001 UNKNOWN
  159
  good_buy
 • Bosch PBS 75 A
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/9/2/0/bosch-pbs-75-a-5138920.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/0/6/bosch-pbs-75-a-27224406.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/0/5/8/bosch-pbs-75-a-27282058.jpg
  Bosch PBS 75 A (19)
  Bosch PBS 75 A
  Praxis.nl Praxis.nl
  8.210824395596616 (5)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.8.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  104.25, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Praxis.nl Praxis.nl
  8.210824395596616 (5)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.8.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  104.25, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Praxis Alkmaar MEGA Praxis Alkmaar MEGA
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.8.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  104.25, 4.7610765, 52.61864550000001 UNKNOWN
  322
 • Bosch PSM 200 AES
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/7/7/9/bosch-psm-200-aes-25176779.jpg
  Bosch PSM 200 AES (16)
  Bosch PSM 200 AES
  Praxis.nl Praxis.nl
  8.210824395596616 (5)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.8.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  81.74, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Praxis.nl Praxis.nl
  8.210824395596616 (5)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.8.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  81.74, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Praxis Alkmaar MEGA Praxis Alkmaar MEGA
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.8.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  81.74, 4.7610765, 52.61864550000001 UNKNOWN
  157
 • Bosch PRR 250 ES
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/3/6/6/bosch-prr-250-es-21467366.jpg
  Bosch PRR 250 ES (15)
  Bosch PRR 250 ES
  Modern.nl Modern.nl
  8.16255776252844 (309)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.8.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  125, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Modern.nl Modern.nl
  8.16255776252844 (309)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.8.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  125, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.8.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  129, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  7
 • Bosch PSM 100 A
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/7/5/7/bosch-psm-100-a-24438757.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/8/0/6/bosch-psm-100-a-24438806.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/7/4/7/bosch-psm-100-a-24962747.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/7/4/8/bosch-psm-100-a-24962748.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/7/4/9/bosch-psm-100-a-24962749.jpg
  Bosch PSM 100 A (12)
  Bosch PSM 100 A
  Praxis.nl Praxis.nl
  8.210824395596616 (5)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.8.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  48.74, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Praxis.nl Praxis.nl
  8.210824395596616 (5)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.8.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  48.74, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Praxis Alkmaar MEGA Praxis Alkmaar MEGA
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.8.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  48.74, 4.7610765, 52.61864550000001 UNKNOWN
  157
 • Powerplus POW4060 schuurmachine
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/3/8/7/power-plus-pow-4060-18455387.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/4/0/3/powerplus-pow4060-power-sander-24333403.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/4/0/4/powerplus-pow4060-power-sander-24333404.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/4/0/5/powerplus-pow4060-power-sander-24333405.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/4/0/6/powerplus-pow4060-power-sander-24333406.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/4/0/7/powerplus-pow4060-power-sander-24333407.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/4/0/8/powerplus-pow4060-power-sander-24333408.jpg
  Powerplus POW4060 schuurmachine (12)
  Powerplus POW4060 schuurmachine
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.000170977297053 (818)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.8.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  34.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.000170977297053 (818)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.8.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  34.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.8.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  34.99, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  8
  good_buy
 • Powerplus POW4001 schuurmachine
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/5/6/2/power-plus-pow-4001-23680562.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/4/2/0/powerplus-pow4001-power-sander-24333420.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/4/2/1/powerplus-pow4001-power-sander-24333421.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/4/2/2/powerplus-pow4001-power-sander-24333422.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/4/2/3/powerplus-pow4001-power-sander-24333423.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/4/2/4/powerplus-pow4001-power-sander-24333424.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/4/2/5/powerplus-pow4001-power-sander-24333425.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/4/2/6/powerplus-pow4001-power-sander-24333426.jpg
  Powerplus POW4001 schuurmachine (12)
  Powerplus POW4001 schuurmachine
  vanmelis.nl vanmelis.nl
  5.6 (1)
  26.90, 3d (offer_sdt_3_days)
  vanmelis.nl vanmelis.nl
  5.6 (1)
  26.90, 3d (offer_sdt_3_days)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.8.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  29.99, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  7
 • Rupes ER 155TE schuurmachine
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/1/7/rupes-er-155te-power-sander-30309817.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/1/8/rupes-er-155te-power-sander-30309818.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/1/9/rupes-er-155te-power-sander-30309819.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/2/0/rupes-er-155te-power-sander-30309820.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/2/1/rupes-er-155te-power-sander-30309821.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/2/2/rupes-er-155te-power-sander-30309822.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/2/3/rupes-er-155te-power-sander-30309823.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/2/4/rupes-er-155te-power-sander-30309824.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/2/5/rupes-er-155te-power-sander-30309825.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/2/6/rupes-er-155te-power-sander-30309826.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/2/7/rupes-er-155te-power-sander-30309827.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/2/8/rupes-er-155te-power-sander-30309828.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/2/9/rupes-er-155te-power-sander-30309829.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/3/0/rupes-er-155te-power-sander-30309830.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/3/1/rupes-er-155te-power-sander-30309831.jpg
  Rupes ER 155TE schuurmachine (11)
  Rupes ER 155TE schuurmachine
  DHZdiscount.nl DHZdiscount.nl
  4.396666611654452 (11)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.8.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  356.35, 2d (offer_sdt_2_days)
  DHZdiscount.nl DHZdiscount.nl
  4.396666611654452 (11)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.8.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  356.35, 2d (offer_sdt_2_days)
  1
 • Makita BO4565K schuurmachine
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/4/0/2/makita-bo-4565-k-4968402.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/9/1/4/makita-bo4565k-power-sander-27214914.jpg
  Makita BO4565K schuurmachine (11)
  7.75 (1)
  Makita BO4565K schuurmachine
  Wehkamp Wehkamp
  8.401623469969454 (416)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.8.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  105.90, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Wehkamp Wehkamp
  8.401623469969454 (416)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.8.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  105.90, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.8.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  108.99, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  10
 • Rupes LS 21AE schuurmachine
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/3/2/rupes-ls-21ae-power-sander-30309832.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/3/3/rupes-ls-21ae-power-sander-30309833.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/3/4/rupes-ls-21ae-power-sander-30309834.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/3/5/rupes-ls-21ae-power-sander-30309835.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/3/6/rupes-ls-21ae-power-sander-30309836.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/3/7/rupes-ls-21ae-power-sander-30309837.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/3/8/rupes-ls-21ae-power-sander-30309838.jpg
  Rupes LS 21AE schuurmachine (11)
  Rupes LS 21AE schuurmachine
  DHZdiscount.nl DHZdiscount.nl
  4.396666611654452 (11)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.8.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  333.36, 2d (offer_sdt_2_days)
  DHZdiscount.nl DHZdiscount.nl
  4.396666611654452 (11)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.8.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  333.36, 2d (offer_sdt_2_days)
  1
 • Metabo FMS 200 Intec
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/4/1/1/metabo-fms-200-intec-4968411.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/1/7/0/metabo-fms-200-intec-27215170.jpg
  Metabo FMS 200 Intec (10)
  5.555248618784531 (2)
  Metabo FMS 200 Intec
  Slimkopen.nl Slimkopen.nl
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.8.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  67.5, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Slimkopen.nl Slimkopen.nl
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.8.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  67.5, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.8.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  89, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  9
  good_buy
 • Black & Decker KA280K schuurmachine
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/6/4/0/black-decker-ka-280-k-17245640.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/5/4/8/black-decker-ka280k-23620548.jpg
  Black & Decker KA280K schuurmachine (10)
  7.9 (1)
  Black & Decker KA280K schuurmachine
  Praxis.nl Praxis.nl
  8.210824395596616 (5)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.8.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  71.24, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Praxis.nl Praxis.nl
  8.210824395596616 (5)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.8.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  71.24, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Praxis Alkmaar MEGA Praxis Alkmaar MEGA
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.8.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  71.24, 4.7610765, 52.61864550000001 UNKNOWN
  155
 • Fein MultiMaster Top
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/5/4/8/fein-multimaster-fmm-250-q-top-plus-23314548.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/5/0/4/fein-multimaster-top-23621504.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/5/0/5/fein-multimaster-top-23621505.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/5/0/6/fein-multimaster-top-23621506.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/5/0/7/fein-multimaster-top-23621507.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/5/0/8/fein-multimaster-top-23621508.jpg
  Fein MultiMaster Top (9)
  Fein MultiMaster Top
  Modern.nl Modern.nl
  8.16255776252844 (309)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.8.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  263.8, 4d (offer_sdt_4_days)
  Modern.nl Modern.nl
  8.16255776252844 (309)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.8.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  263.8, 4d (offer_sdt_4_days)
  1
 • Makita BO4557 schuurmachine
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/3/9/4/makita-bo4557-power-sander-24973394.jpg
  Makita BO4557 schuurmachine (9)
  Makita BO4557 schuurmachine
  Gereedschapcentrum.nl Gereedschapcentrum.nl
  8.444444444444445 (5)
  65.94, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Gereedschapcentrum.nl Gereedschapcentrum.nl
  8.444444444444445 (5)
  65.94, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  1
 • Bosch PSS 200 A
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/4/1/bosch-pss-200-a-4968341.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/8/2/bosch-pss-200-a-23620982.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/8/3/bosch-pss-200-a-23620983.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/8/4/bosch-pss-200-a-23620984.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/8/5/bosch-pss-200-a-23620985.jpg
  Bosch PSS 200 A (8)
  Bosch PSS 200 A
  Praxis.nl Praxis.nl
  8.210824395596616 (5)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.8.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  39.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Praxis.nl Praxis.nl
  8.210824395596616 (5)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.8.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  39.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Praxis Alkmaar MEGA Praxis Alkmaar MEGA
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.8.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  39.99, 4.7610765, 52.61864550000001 UNKNOWN
  156
 • Bosch GEX 150 AC
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/5/3/bosch-gex-150-ac-4968353.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/4/4/5/bosch-gex-150-ac-24295445.jpg
  Bosch GEX 150 AC (8)
  Bosch GEX 150 AC
  Gereedschapcentrum.nl Gereedschapcentrum.nl
  8.444444444444445 (5)
  215.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Gereedschapcentrum.nl Gereedschapcentrum.nl
  8.444444444444445 (5)
  215.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  1
 • Fein MultiMaster Start
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/6/6/2/fein-multimaster-fmm250-start-19884662.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/4/9/7/fein-multimaster-start-23621497.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/4/9/8/fein-multimaster-start-23621498.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/4/9/9/fein-multimaster-start-23621499.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/5/0/0/fein-multimaster-start-23621500.jpg
  Fein MultiMaster Start (8)
  Fein MultiMaster Start
  Modern.nl Modern.nl
  8.16255776252844 (309)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.8.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  169.95, 4d (offer_sdt_4_days)
  Modern.nl Modern.nl
  8.16255776252844 (309)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.8.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  169.95, 4d (offer_sdt_4_days)
  3
 • Bosch PSM 18 LI
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/5/7/3/bosch-psm-18-li-17706573.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/7/8/3/bosch-psm-18-li-25222783.jpg
  Bosch PSM 18 LI (8)
  Bosch PSM 18 LI
  Modern.nl Modern.nl
  8.16255776252844 (309)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.8.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  159, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Modern.nl Modern.nl
  8.16255776252844 (309)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.8.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  159, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  1
 • Skil 7366AA
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/6/5/8/skil-7366-aa-15957658.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/3/8/7/skil-7366-aa-22259387.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/3/2/skil-7366aa-23620932.jpg
  Skil 7366AA (7)
  Skil 7366AA
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.000170977297053 (818)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.8.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  59.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.000170977297053 (818)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.8.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  59.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.8.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  59.95, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  6
 • Bosch PSM 18 LI 0 AKKU
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/9/0/8/bosch-psm-18-li-0-akku-19778908.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/9/0/3/bosch-psm-18-li-0-akku-28026903.jpg
  Bosch PSM 18 LI 0 AKKU (7)
  Bosch PSM 18 LI 0 AKKU
  Bol.com Bol.com
  8.450947671176246 (662)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.8.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  84.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Bol.com Bol.com
  8.450947671176246 (662)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.8.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  84.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  2
 • Powerplus POW4110 schuurmachine
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/2/0/powerplus-pow4110-power-sander-30805520.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/2/1/powerplus-pow4110-power-sander-30805521.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/2/2/powerplus-pow4110-power-sander-30805522.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/2/3/powerplus-pow4110-power-sander-30805523.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/2/4/powerplus-pow4110-power-sander-30805524.jpg
  Powerplus POW4110 schuurmachine (7)
  Powerplus POW4110 schuurmachine
  vanmelis.nl vanmelis.nl
  5.6 (1)
  43.90, 3d (offer_sdt_3_days)
  vanmelis.nl vanmelis.nl
  5.6 (1)
  43.90, 3d (offer_sdt_3_days)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.8.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  43.99, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  8
  good_buy
 • Makita 9911K schuurmachine
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/4/8/makita-9911-k-5115548.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/2/4/4/makita-9911k-power-sander-24186244.jpg
  Makita 9911K schuurmachine (7)
  7.423076923076923 (2)
  Makita 9911K schuurmachine
  Gereedschapcentrum.nl Gereedschapcentrum.nl
  8.444444444444445 (5)
  162.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Gereedschapcentrum.nl Gereedschapcentrum.nl
  8.444444444444445 (5)
  162.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.8.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  169, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  9
  good_buy
 • Ferm BJM1009 schuurmachine
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/9/3/ferm-lamelleuse-900w-ferm-bjm1009-32771993.jpg?m=aHR0cDovL2Zlcm0yNC5iZS9tZWRpYS9jYXRhbG9nL3Byb2R1Y3QvYi9qL2JqbTEwMDlfay5qcGc=
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/5/0/2/ferm-lamelleuse-900w-ferm-bjm1009-33794502.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5nZXJlZWRzY2hhcGNlbnRydW0ubmwvbWVkaWEvY2F0YWxvZy9wcm9kdWN0L2NhY2hlLzAvc21hbGxfaW1hZ2UvODAweDYwMC85ZGY3OGVhYjMzNTI1ZDA4ZDZlNWZiOGQyNzEzNmU5NS9jL2UvY2VjNjE2NzFhMDdlYmU2ZWNjMmUxOWIyMGQ1OGNkYTAuanBn
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/5/0/3/ferm-lamelleuse-900w-ferm-bjm1009-33794503.jpg?m=aHR0cDovL2Zlcm0yNC5ubC9tZWRpYS9jYXRhbG9nL3Byb2R1Y3QvYi9qL2JqbTEwMDlfay5qcGc=
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/5/8/9/ferm-bjm1009-power-sander-35596589.jpg
  Ferm BJM1009 schuurmachine (6)
  Ferm BJM1009 schuurmachine
  Gereedschapcentrum.nl Gereedschapcentrum.nl
  8.444444444444445 (5)
  85.84, 5d (offer_sdt_5_days)
  Gereedschapcentrum.nl Gereedschapcentrum.nl
  8.444444444444445 (5)
  85.84, 5d (offer_sdt_5_days)
  1
2 10
 • Merk (brand):
 • Prijs (price):
  • Minder dan €65 (budget)
  • €65 - €120 (low)
  • €120 - €245 (medium)
  • €245 of meer (high)
 • Type (type_schuurmachine):
 • Voeding (voeding):
  • accu (accu)
  • mains (mains)
 • Input vermogen (input_vermogen):
  • < 220 W (input_vermogen_220)
  • 220 W - 280 W (input_vermogen_220_280)
  • 280 W - 430 W (input_vermogen_280_430)
  • ≥ 430 W (input_vermogen_430)
 • Maximum afmeting papier (maximum_papier_afmeting):
  • 113 x 280 mm (113_x_280_mm)
  • 115 x 230 mm (115_x_230_mm)
  • 115 x 280 mm (115_x_280_mm)
  • 150 x 150 mm (150_x_150_mm)
  • 93 x 228 mm (93_x_228_mm)
  • 93 x 230 mm (93_x_230_mm)
  • 93 x 93 mm (93_x_93_mm)
 • Omwentelingen per minuut (orbital_stroke_rate):
  • 10000 rpm (10000_rpm)
  • 11000 - 22000 rpm (11000_22000_rpm)
  • 11000 - 24000 rpm (11000_24000_rpm)
  • 11000 rpm (11000_rpm)
  • 12000 - 20000 rpm (12000_20000_rpm)
  • 12000 - 22000 rpm (12000_22000_rpm)
  • 12000 rpm (12000_rpm)
  • 13000 - 19000 rpm (13000_19000_rpm)
  • 14000 - 24000 rpm (14000_24000_rpm)
  • 14000 rpm (14000_rpm)
  • 18400 rpm (18400_rpm)
  • 20000 rpm (20000_rpm)
  • 22000 rpm (22000_rpm)
  • 24000 rpm (24000_rpm)
  • 26000 rpm (26000_rpm)
  • 28000 rpm (28000_rpm)
  • 44000 rpm (44000_rpm)
  • 6000 - 11000 rpm (6000_11000_rpm)
  • 6000 rpm (6000_rpm)
  • 6200 - 13300 rpm (6200_13300_rpm)
  • 670 rpm (670_rpm)
  • 7500 rpm (7500_rpm)
  • 8400 - 15200 rpm (8400_15200_rpm)
  • 8500 rpm (8500_rpm)
  • 900 rpm (900_rpm)
  • 9500 rpm (9500_rpm)
 • Type stof extractie (stof_extractie):
  • Tas (tas)
  • Vacuum cleaner (vacuum_cleaner)
 • Winkelen in plaats (physical_location):
  • 's-Hertogenbosch (_s_hertogenbosch)
  • Aalsmeer (aalsmeer)
  • Aalten (aalten)
  • Alkmaar (alkmaar)
  • Almelo (almelo)
  • Almere (almere)
  • Alphen aan Den Rijn (alphen_aan_den_rijn)
  • Amersfoort (amersfoort)
  • Amstelveen (amstelveen)
  • Amsterdam (amsterdam)
  • Amsterdam Zuid-Oost (amsterdam_zuid_oost)
  • Apeldoorn (apeldoorn)
  • Appingedam (appingedam)
  • Arnhem (arnhem)
  • Assen (assen)
  • Barendrecht (barendrecht)
  • Barneveld (barneveld)
  • Beek (beek)
  • Beilen (beilen)
  • Bergen op Zoom (bergen_op_zoom)
  • Bergschenhoek (bergschenhoek)
  • Berkel en Rodenrijs (berkel_en_rodenrijs)
  • Best (best)
  • Beuningen (beuningen)
  • Beverwijk (beverwijk)
  • Bodegraven (bodegraven)
  • Bolsward (bolsward)
  • Boskoop (boskoop)
  • Boxmeer (boxmeer)
  • Boxtel (boxtel)
  • Breda (breda)
  • Broek op Langedijk (broek_op_langedijk)
  • Brunssum (brunssum)
  • Burgum (burgum)
  • Bussum (bussum)
  • Capelle aan Den IJssel (capelle_aan_den_ijssel)
  • Coevorden (coevorden)
  • Cruquius (cruquius)
  • Cuijk (cuijk)
  • Culemborg (culemborg)
  • De Lier (de_lier)
  • Delfgauw (delfgauw)
  • Delft (delft)
  • Den Burg (den_burg)
  • Den Haag (den_haag)
  • Den Helder (den_helder)
  • Deurne (deurne)
  • Deventer (deventer)
  • Diemen (diemen)
  • Dieren (dieren)
  • Doetinchem (doetinchem)
  • Dokkum (dokkum)
  • Dongen (dongen)
  • Dordrecht (dordrecht)
  • Drachten (drachten)
  • Dronten (dronten)
  • Drunen (drunen)
  • Druten (druten)
  • Duiven (duiven)
  • Echt (echt)
  • Ede (ede)
  • Eersel (eersel)
  • Eibergen (eibergen)
  • Eindhoven (eindhoven)
  • Elburg (elburg)
  • Elsloo (elsloo)
  • Elst (elst)
  • Emmeloord (emmeloord)
  • Emmen (emmen)
  • Enkhuizen (enkhuizen)
  • Enschede (enschede)
  • Epe (epe)
  • Ermelo (ermelo)
  • Etten (etten)
  • Etten-Leur (etten_leur)
  • Farmsum (farmsum)
  • Franeker (franeker)
  • Geldrop (geldrop)
  • Geleen (geleen)
  • Gemert (gemert)
  • Goes (goes)
  • Goirle (goirle)
  • Goor (goor)
  • Gorinchem (gorinchem)
  • Gouda (gouda)
  • Groesbeek (groesbeek)
  • Groningen (groningen)
  • Gronsveld (gronsveld)
  • Grootebroek (grootebroek)
  • Haaksbergen (haaksbergen)
  • Haarlem (haarlem)
  • Hapert (hapert)
  • Hardenberg (hardenberg)
  • Harderwijk (harderwijk)
  • Harlingen (harlingen)
  • Heemskerk (heemskerk)
  • Heerenveen (heerenveen)
  • Heerhugowaard (heerhugowaard)
  • Heerlen (heerlen)
  • Heesch (heesch)
  • Heiloo (heiloo)
  • Hellevoetsluis (hellevoetsluis)
  • Helmond (helmond)
  • Hendrik-Ido-Ambacht (hendrik_ido_ambacht)
  • Hengelo (hengelo)
  • Heumen (heumen)
  • Hillegom (hillegom)
  • Hilversum (hilversum)
  • Hoofddorp (hoofddorp)
  • Hoogerheide (hoogerheide)
  • Hoogeveen (hoogeveen)
  • Hoogezand (hoogezand)
  • Hoogvliet Rotterdam (hoogvliet_rotterdam)
  • Hoorn (hoorn)
  • Houten (houten)
  • Huissen (huissen)
  • Huizen (huizen)
  • Hulst (hulst)
  • IJsselstein (ijsselstein)
  • Joure (joure)
  • Kampen (kampen)
  • Katwijk (katwijk)
  • Kerkrade (kerkrade)
  • Klazienaveen (klazienaveen)
  • Koog aan de Zaan (koog_aan_de_zaan)
  • Krimpen aan Den IJssel (krimpen_aan_den_ijssel)
  • Landgraaf (landgraaf)
  • Leek (leek)
  • Leerdam (leerdam)
  • Leeuwarden (leeuwarden)
  • Leiden (leiden)
  • Leiderdorp (leiderdorp)
  • Leidschendam (leidschendam)
  • Lelystad (lelystad)
  • Lemmer (lemmer)
  • Leusden (leusden)
  • Lisse (lisse)
  • Lochem (lochem)
  • Maarssen (maarssen)
  • Maassluis (maassluis)
  • Maastricht (maastricht)
  • Marum (marum)
  • Meerssen (meerssen)
  • Meppel (meppel)
  • Middelburg (middelburg)
  • Middelharnis (middelharnis)
  • Mijdrecht (mijdrecht)
  • Monster (monster)
  • Naaldwijk (naaldwijk)
  • Nieuw-Vennep (nieuw_vennep)
  • Nieuwegein (nieuwegein)
  • Nijkerk (nijkerk)
  • Nijmegen (nijmegen)
  • Nijverdal (nijverdal)
  • Noordwijk (noordwijk)
  • Noordwijkerhout (noordwijkerhout)
  • Nuenen (nuenen)
  • Numansdorp (numansdorp)
  • Nunspeet (nunspeet)
  • Oisterwijk (oisterwijk)
  • Oldenzaal (oldenzaal)
  • Ommen (ommen)
  • Oostburg (oostburg)
  • Oosterhout (oosterhout)
  • Oosterwolde (oosterwolde)
  • Oss (oss)
  • Oud-Beijerland (oud_beijerland)
  • Panningen (panningen)
  • Papendrecht (papendrecht)
  • Purmerend (purmerend)
  • Raalte (raalte)
  • Raamsdonksveer (raamsdonksveer)
  • Rhenen (rhenen)
  • Ridderkerk (ridderkerk)
  • Rijssen (rijssen)
  • Roden (roden)
  • Roelofarendsveen (roelofarendsveen)
  • Roermond (roermond)
  • Roosendaal (roosendaal)
  • Rosmalen (rosmalen)
  • Rotterdam (rotterdam)
  • Schagen (schagen)
  • Schiedam (schiedam)
  • Schijndel (schijndel)
  • Sittard (sittard)
  • Sliedrecht (sliedrecht)
  • Sneek (sneek)
  • Soest (soest)
  • Someren (someren)
  • Son (son)
  • Spijkenisse (spijkenisse)
  • Stadskanaal (stadskanaal)
  • Steenbergen (steenbergen)
  • Steenwijk (steenwijk)
  • Ter Apel (ter_apel)
  • Terneuzen (terneuzen)
  • Tiel (tiel)
  • Tilburg (tilburg)
  • Tubbergen (tubbergen)
  • Uden (uden)
  • Utrecht (utrecht)
  • Valkenburg (valkenburg)
  • Valkenswaard (valkenswaard)
  • Veendam (veendam)
  • Veenendaal (veenendaal)
  • Veghel (veghel)
  • Velserbroek (velserbroek)
  • Venlo (venlo)
  • Venray (venray)
  • Vlaardingen (vlaardingen)
  • Vlissingen (vlissingen)
  • Vught (vught)
  • Waalwijk (waalwijk)
  • Wageningen (wageningen)
  • Wanneperveen (wanneperveen)
  • Weert (weert)
  • Weesp (weesp)
  • Wijchen (wijchen)
  • Wijdewormer (wijdewormer)
  • Wijk bij Duurstede (wijk_bij_duurstede)
  • Winschoten (winschoten)
  • Winterswijk (winterswijk)
  • Woerden (woerden)
  • Wolvega (wolvega)
  • Wormerveer (wormerveer)
  • Zaandam (zaandam)
  • Zaltbommel (zaltbommel)
  • Zeewolde (zeewolde)
  • Zeist (zeist)
  • Zevenaar (zevenaar)
  • Zierikzee (zierikzee)
  • Zoetermeer (zoetermeer)
  • Zutphen (zutphen)
  • Zwaag (zwaag)
  • Zwijndrecht (zwijndrecht)
  • Zwolle (zwolle)
 • Productgroepen (siblingcategory):
 • teamvergelijk@vergelijk.nl