x
x
Je zoekt nu binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (verwijderen)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
Zoek naar producten... Zoek naar een product binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Zoek naar producten... Zoek... Zoek naar producten... {}
× Categorieën

schuurmachine

{{$data.getNumberOfReviews()}} consumenten beoordelen producten in schuurmachine categorie met gemiddeld een {{$data.getAverageRating() | rating}}
 • Algemene informatie

  Vergelijk hier schuurmachines!Voordat je gaat schilderen of beitsen, moet je eerst het hout schuren. Dat kan met de hand, maar voor grote oppervlakken is het handig om daar een elektrische schuurmachine voor te gebruiken. Die zijn er in verschillende vormen en maten: van een kleine, handzame handpalmschuurmachine tot de grotere broer, de bandschuurmachine. De doe-het-zelver in en om het huis heeft vaak al genoeg aan een bescheiden schuurmachine die multi-inzetbaar is door de verwisselbare schuurplateaus. De semi-professionele klusser zal vaker gebruik maken van een schuurmachine en kiest dan voor een wat groter en meer volwassen apparaat.

  Typen schuurmachines
  Er zijn verschillende modellen schuurmachines. De kleinere schuurmachines zijn de handpalm, vlakschuur en de excentrische schuurmachine. Deze schuurmachines zijn prima geschikt voor allerhande schuurklussen, van vlakke oppervlakken tot profielen en hoekjes. Vaak hebben de machines verwisselbare schuurplateaus in verschillende vormen: per object bepaal je dan welk plateau je gebruikt. De lintzaag en bandschuurmachine zijn groter in formaat en hebben nog een verschil met de kleinere schuurmachines: het schuurpapier. Bij deze twee is het schuurpapier groter en draait het op een rol rond de schuurvoet. Voor omvangrijke en vooral grote platte oppervlakken zijn deze twee schuurmachines het meest geschikt. Voor kleine oppervlakken of profielen zijn ze minder handzaam en te log.

  Vermogen en toerental
  De kracht van de schuurmachine wordt bepaald door het vermogen ervan. Dit wordt uitgedrukt in Watt. Voor wattage geldt: hoe hoger, hoe beter en des te krachtiger de schuurmachine. Niet ieder soort materiaal hoeft op dezelfde manier geschuurd te worden. Licht opruwen is heel wat anders dan kaalschuren. Dan is het handig als je zelf het toerental kunt instellen. Daarmee bepaal je zelf de kracht van de schuurbeweging.

  Vergelijk hier schuurmachines!Schuursnelheid
  De schuurmachine kent een minimum en maximum schuursnelheid. Dit wordt aangegeven in OPM: Oppervlak Per Minuut. Hoe hoger de snelheid, hoe sneller je klaar bent. Uiteraard is dat van veel factoren afhankelijk, zoals het te schuren oppervlak en het toerental van de machine. Ook de schuurcirkel is hiervoor van belang: een grotere cirkel zorgt voor een hogere schuursnelheid.

  Accessoires schuurmachine
  Bij de schuurmachine kunnen accessoires meegeleverd worden zoals schuurbladen en extra schuurvoeten zoals een ovale of lamellen schuurplateau. Voor transport, opslag en veiligheid wordt de schuurmachine vaak in een koffer geleverd. Deze is meestal van hard plastic, van kunststof of soms zelfs van aluminium. De koffer is niet standaard, daarom staat het apart vermeld.

 • Veelgestelde vragen

  Vergelijk hier schuurmachines!Moet ik een verwijderingsbijdrage betalen?
  Waar koop ik extra schuurpapier?
  Kan ik ook schuurmachines huren via VERGELIJK.NL?
  Wat is een tip?
  Is het schuurpapier universeel en past het altijd?
  Hoe zet ik het schuurpapier vast?

  Moet ik een verwijderingsbijdrage betalen?

  Nee. Bij de aanschaf van veel elektronische apparaten zoals een wasmachine, droger, koelkast of koffiezetapparaat betaal je een verwijderingsbijdrage. De bijdrage wordt gevraagd om oude en afgedankte apparaten op een milieuvriendelijke manier te verwijderen. Bij de aanschaf van een nieuw elektronisch apparaat betaal je voor het afvoeren en recyclen van het oude. Voor een elektrische schuurmachine hoef je geen bijdrage te betalen.

  Waar koop ik extra schuurpapier?
  Bij de winkel waar je de schuurmachine koopt of in elke andere doe-het-zelf bouwmarkt. Onthoud het typenummer van je schuurmachine omdat niet alle schuurvellen op elk apparaat passen.

  Kan ik ook schuurmachines huren via VERGELIJK.NL?
  Nee, dat kan niet via VERGELIJK.NL maar wel via de bij ons aangesloten winkels.

  Wat is een tip?
  De tip (de punt van de schuurmachine) komt alleen voor bij het trapezium en het puntmodel. Het schuurpapier op de tip slijt sneller dan de rest van het schuurpapier. Door alleen de tip te vervangen gaat het schuurpapier langer mee. Deze tipjes zijn los te koop, net zoals al het andere schuurpapier.

  Is het schuurpapier universeel en past het altijd?
  Nee, de vellen zijn niet universeel. Per model moet je het passende schuurpapier kopen. Onthoud dus het typenummer van je schuurmachine als je nieuw schuurpapier aanschaft.

  Hoe zet ik het schuurpapier vast?
  Er zijn kant en klare schuurvellen te koop die je met klitteband of met een klem vastzet op het schuurplateau. Sommige schuurmachines hebben beide bevestigingsmethoden: een klem én klittenband. Het verwisselen van het schuurpapier is een fluitje van een cent doordat je geen gereedschap nodig hebt om het nieuwe schuurpapier vast te maken.

 • Verklarende woordenlijst

  Hieronder vind je een alfabetisch overzicht van de gebruikte technische termen in de productvergelijker.

  Vergelijk hier schuurmachines!Accessoires
  Bij de schuurmachine kunnen accessoires meegeleverd worden zoals schuurbladen en extra schuurvoeten zoals een ovale of lamellen schuurplateau.

  Bevestiging schuurpapier
  De zoolafmeting is tevens het formaat van het schuurpapier. Er zijn kant en klare schuurvellen te koop die je met klittenband of met een klem vastzet op het schuurplateau. Sommige schuurmachines hebben beide bevestigingsmethoden: een klem én klitteband. Het verwisselen van het schuurpapier is een fluitje van een cent doordat je geen gereedschap nodig hebt om het nieuwe schuurpapier vast te maken.

  Continu schuren
  Een handige optie is de continu schuren-stand. Daarmee voorkom je dat je de aanknop de hele tijd ingedrukt moet houden. Vooral bij grote schuurklussen is deze stand eigenlijk onmisbaar.

  Draaibare zijhandgreep
  Met een draaibare zijhandgreep heb je meer grip op het apparaat.

  Geschikt linkshandigen
  Niet alle schuurmachines zijn geschikt voor zowel rechts- als linkshandigen. Als dit specifiek wordt vermeld bij het type, vind je dat terug bij onze informatie.

  Koffer
  Voor transport, opslag en veiligheid wordt de schuurmachine vaak in een koffer geleverd. Deze is meestal van hard plastic, van kunststof of soms zelfs van aluminium. De koffer is niet standaard, daarom staat het apart vermeld.

  Luchtfilter
  Het luchtfilter zorgt voor gefilterde lucht, zonder stof of zaagsel.

  Model schuurmachine
  Er zijn verschillende modellen schuurmachines. De kleinere modellen zijn de handpalm, vlakschuur en de excenter schuurmachine. Deze typen zijn prima geschikt voor allerhande schuurklussen, van vlakke oppervlakken tot profielen en hoekjes. Vaak hebben de machines verwisselbare schuurplateaus in verschillende vormen: per object bepaal je dan welk plateau je gebruikt. De lintzaag en bandschuurmachine zijn groter in formaat en hebben nog een verschil met de kleinere machines: het schuurpapier. Bij deze twee is het schuurpapier groter en het draait op een rol rond de schuurvoet. Voor omvangrijke en vooral grote platte oppervlakken zijn deze twee het meest geschikt. Voor kleine oppervlakken of profielen zijn ze minder handzaam en te log.

  Schuurcirkel
  De schuurmachine kent een minimum en maximum schuursnelheid. Dit wordt aangegeven in OPM: Oppervlakte Per Minuut. Hoe hoger de snelheid, hoe sneller je klaar bent. Uiteraard is dat van veel factoren afhankelijk, zoals het te schuren oppervlak en het toerental van de machine. Ook de schuurcirkel is hiervoor van belang: een grotere cirkel zorgt voor een hogere schuursnelheid.

  Schuurpapier
  De zoolafmeting is tevens het formaat van het schuurpapier. Er zijn kant en klare schuurvellen te koop die je met klittenband of met een klem vastzet op het schuurplateau.

  Schuurplateau verwisselbaar
  Het schuurplateau kent diverse vormen zoals vierkant, een trapezium (driehoekig), een rechthoek, rond of in een punt. Vaak worden bij de schuurmachine meerdere plateaus in verschillende maten geleverd. Voor elke klus heb je dan het juiste gereedschap.

  Schuurplateau
  De vorm van het schuurplateau. Het schuurplateau kent diverse vormen zoals vierkant, een trapezium (driehoekig), een rechthoek, rond of in een punt.

  Schuursnelheid
  De schuurmachine kent een minimum en maximum schuursnelheid. Dit wordt aangegeven in OPM: Oppervlakte Per Minuut. Hoe hoger de snelheid, hoe sneller je klaar bent. Uiteraard is dat van veel factoren afhankelijk, zoals het te schuren oppervlak en het toerental van de machine. Ook de schuurcirkel is hiervoor van belang: een grotere cirkel zorgt voor een hogere schuursnelheid.

  Snoerlengte
  Bij het model tref je de snoerlengte aan, als de machine draadgebonden is. Er zijn ook schuurmachines die op een accu werken.

  Stofafzuiging
  Bij het schuren komt stof en zaagsel vrij. In een gesloten ruimte is dat niet zo prettig want dan zit alles er onder. Daarom zit er op de meeste schuurmachines een stofafzuiging. De stofopvang kan op twee manieren voorkomen: geïntegreerd in het apparaat zelf of aan de buitenkant met een losse stofcassette of een stofzuigeraansluiting.

  Tip verwisselbaar
  De tip komt alleen voor bij het trapezium en het puntmodel. Het schuurpapier op de tip slijt sneller dan de rest van het schuurpapier. Door alleen de tip te vervangen gaat het schuurpapier langer mee. Deze tipjes zijn los te koop, net zoals al het andere schuurpapier.

  Toerental instelbaar
  Niet ieder soort materiaal hoeft op dezelfde manier geschuurd te worden. Licht opruwen is heel wat anders dan kaalschuren. Dan is het handig als je zelf het toerental in kunt stellen. Daarmee bepaal je zelf de kracht van de schuurbeweging.

  Veiligheidskoppeling
  Voor extra veiligheid kun je kiezen voor deze veiligheidskoppeling. De machine slaat dan af.

  Vermogen
  De kracht van de schuurmachine wordt bepaald door het vermogen ervan. Dit wordt uitgedrukt in Watt. Voor wattage geldt: hoe hoger, hoe beter en des te krachtiger de schuurmachine.

  Zoolafmeting
  De zoolafmeting is tevens het formaat van het schuurpapier. Er zijn kant en klare schuurvellen te koop die je met klittenband of met een klem vastzet op het schuurplateau.

 • Black & Decker KA280K schuurmachine
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/6/4/0/black-decker-ka-280-k-17245640.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/5/4/8/black-decker-ka280k-23620548.jpg
  Black & Decker KA280K schuurmachine (17)
  7.9 (1)
  Black & Decker KA280K schuurmachine
  mooi huis en tuin schuurmachine, niet super prof, maar een goede thuiswerker
  Compact, makkelijke selector voor vier manienr en van schuren, strijkijzer en omgekeerd, circular schuur en ook nog een paar extras voor de moeilijker te schuren plaatsen. OOK drie profielen voor v hoek of haakse mal of bolle schuurmallen, erg handig voor latjes ane kozijnenwerkjes Nee mooi en sterk ding voor de zwaardere klussen thuis, niet prof zwaarte.
  9.3
  0 10
 • Makita BO4565K schuurmachine
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/4/0/2/makita-bo-4565-k-4968402.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/9/1/4/makita-bo4565k-power-sander-27214914.jpg
  Makita BO4565K schuurmachine (30)
  7.75 (1)
  Makita BO4565K schuurmachine
  Bijna de enige machine waarmee je ook lamellen kunt schuren
  Bijna de enige machine waarmee je ook lamellen kunt schuren. Weinig trillingen en een mooi resultaat. Allen jammer dat Toolsvoordelig de BTW-verhoging heeft gebruikt om ook de netto prijs van de machine te verhogen van € 85,00 naar € 89,17
  9.0
  0 10
 • Bosch PSM 160 A
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/7/4/6/bosch-psm-160-a-4953746.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/8/6/bosch-psm-160-a-23620986.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/8/7/bosch-psm-160-a-23620987.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/8/8/bosch-psm-160-a-23620988.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/8/9/bosch-psm-160-a-23620989.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/7/7/6/bosch-psm-160-a-24082776.jpg
  Bosch PSM 160 A (14)
  7.5 (2)
  Bosch PSM 160 A
  Ik had zelf al deze machine , en m,n schoonzoon wou ook een na deze uitgeprobeerd te...
  Ik had zelf al deze machine , en m,n schoonzoon wou ook een na deze uitgeprobeerd te hebben dus een gegeven op z,n verjaardag. Ligt goed in de hand en het schuren gaat ook prima .
  8.0
  0 10
 • Bosch PSM 160 A
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/7/4/6/bosch-psm-160-a-4953746.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/8/6/bosch-psm-160-a-23620986.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/8/7/bosch-psm-160-a-23620987.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/8/8/bosch-psm-160-a-23620988.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/8/9/bosch-psm-160-a-23620989.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/7/7/6/bosch-psm-160-a-24082776.jpg
  Bosch PSM 160 A (14)
  7.5 (2)
  Bosch PSM 160 A
  beter dan welke andere instapmachine
  tril weinig, schuur geweldig, licht prima in de hand, goede stofopvang
  8.0
  0 10
 • Metabo SX E 400
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/4/0/5/metabo-sxe-400-4968405.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/5/3/9/metabo-sx-e-400-24326539.jpg
  Metabo SX E 400 (18)
  8.633333333333333 (2)
  Metabo SX E 400
  Uitstekende handzame machine
  Uitstekende handzame machine. Nu 4 jaar intensief in gebruik en geen moment spijt van de aanschaf. Schuurt nauwkeurig en snel. Enige nadeel is de levering van deze maat schuurschijfjes. Moeten bijna altijd via een bestelling worden geleverd.
  9.7
  0 10
 • Metabo SX E 400
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/4/0/5/metabo-sxe-400-4968405.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/5/3/9/metabo-sx-e-400-24326539.jpg
  Metabo SX E 400 (18)
  8.633333333333333 (2)
  Metabo SX E 400
  De beste schuurmachine die ik ooit gekocht heb.
  Geweldige schuurprestaties, handzaam, ook voor randjes en hoekjes
  9.7
  0 10
 • Skil 7115AA
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/8/3/9/skil-7115-a1-5314839.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/9/7/2/skil-7115aa-27174972.jpg
  Skil 7115AA (5)
  7.75 (1)
  Skil 7115AA
  Heel fijn apparaat
  Heel fijn apparaat. Je kunt het goed vasthouden. Erg handig dat je de voet kunt verdraaien.
  9.0
  0 10
 • Festool RO 125 FEQ-Plus
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/7/7/festool-ro-125-feq-plus-4968377.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/6/9/8/festool-ro-125-feq-plus-29595698.jpg
  Festool RO 125 FEQ-Plus (6)
  8.1 (1)
  Festool RO 125 FEQ-Plus
  Zeer goed multifunctioneel schuurapparaat
  Zeer goed multifunctioneel schuurapparaat. Gekocht nadat bleek dat ik veel slecht verfwerk van verschillende verflagen moest verwijderen. Dit apparaat is daar uitermate geschikt voor door de roterende schijf. In combinatie met korrel 40 schuurpapier zijn snel meerdere verflagen te verwijderen. Daarnaast is het een uitstekende excenter schuurmachine voor fijn schuurwerk.
  9.7
  0 10
Schuurmachines 7.1 (30)
0 - 24
 • Bosch PSM Primo
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/7/7/6/bosch-psm-primo-25269776.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/9/3/1/bosch-psm-primo-25313931.jpg
  Bosch PSM Primo (37)
  Bosch PSM Primo
  Wehkamp Wehkamp
  8.244660455766304 (404)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.13.2/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  49.90, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Wehkamp Wehkamp
  8.244660455766304 (404)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.13.2/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  49.90, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  49.99, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  157
  most_sold
 • Makita BO4565K schuurmachine
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/4/0/2/makita-bo-4565-k-4968402.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/9/1/4/makita-bo4565k-power-sander-27214914.jpg
  Makita BO4565K schuurmachine (30)
  7.75 (1)
  Makita BO4565K schuurmachine
  Wehkamp Wehkamp
  8.244660455766304 (404)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.13.2/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  106.90, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Wehkamp Wehkamp
  8.244660455766304 (404)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.13.2/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  106.90, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  108.99, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  10
 • Metabo SX E 400
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/4/0/5/metabo-sxe-400-4968405.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/5/3/9/metabo-sx-e-400-24326539.jpg
  Metabo SX E 400 (18)
  8.633333333333333 (2)
  Metabo SX E 400
  Gereedschapcentrum.nl Gereedschapcentrum.nl
  8.444444444444445 (5)
  138.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Gereedschapcentrum.nl Gereedschapcentrum.nl
  8.444444444444445 (5)
  138.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  139.99, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  7
  good_buy
  best_reviewed
 • Black & Decker KA280 schuurmachine
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/2/3/2/black-decker-ka-280-17497232.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/2/8/9/black-decker-ka-280-18811289.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/2/7/8/black-decker-ka280-power-sander-24186278.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/2/7/9/black-decker-ka280-power-sander-24186279.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/2/8/0/black-decker-ka280-power-sander-24186280.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/2/8/1/black-decker-ka280-power-sander-24186281.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/2/8/2/black-decker-ka280-power-sander-24186282.jpg
  Black & Decker KA280 schuurmachine (17)
  Black & Decker KA280 schuurmachine
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  8.946144738243209 (817)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.13.2/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  69.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  8.946144738243209 (817)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.13.2/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  69.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  69.99, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  8
 • Black & Decker KA280K schuurmachine
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/6/4/0/black-decker-ka-280-k-17245640.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/5/4/8/black-decker-ka280k-23620548.jpg
  Black & Decker KA280K schuurmachine (17)
  7.9 (1)
  Black & Decker KA280K schuurmachine
  Slimkopen.nl Slimkopen.nl
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.13.2/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  69.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Slimkopen.nl Slimkopen.nl
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.13.2/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  69.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  84.99, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  156
 • Festool DTS 400 EQ-Plus
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/0/7/8/festool-dts-400-eq-plus-17855078.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/5/0/3/festool-dts-400-eq-plus-23621503.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/6/8/9/festool-dts-400-eq-plus-29595689.jpg
  Festool DTS 400 EQ-Plus (16)
  Festool DTS 400 EQ-Plus
  Klium.nl Klium.nl
  8.330163958239467 (5)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.13.2/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  282.88, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Klium.nl Klium.nl
  8.330163958239467 (5)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.13.2/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  282.88, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  4
 • Bosch PSM 100 A
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/7/5/7/bosch-psm-100-a-24438757.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/8/0/6/bosch-psm-100-a-24438806.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/7/4/7/bosch-psm-100-a-24962747.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/7/4/8/bosch-psm-100-a-24962748.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/7/4/9/bosch-psm-100-a-24962749.jpg
  Bosch PSM 100 A (15)
  Bosch PSM 100 A
  Conrad Conrad
  8.255110050528584 (657)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.13.2/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  54.99, 4d (offer_sdt_4_days)
  Conrad Conrad
  8.255110050528584 (657)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.13.2/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  54.99, 4d (offer_sdt_4_days)
  Praxis Alkmaar MEGA Praxis Alkmaar MEGA
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.13.2/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  64.99, 4.7610765, 52.61864550000001 UNKNOWN
  151
 • Fein Multimaster FMM 250 Q Start
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/5/8/3/fein-multimaster-fmm-250-q-start-23314583.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/5/4/2/fein-multimaster-fmm-250-q-start-23328542.jpg
  Fein Multimaster FMM 250 Q Start (15)
  Fein Multimaster FMM 250 Q Start
  Gereedschapcentrum.nl Gereedschapcentrum.nl
  8.444444444444445 (5)
  173.99, 5d (offer_sdt_5_days)
  Gereedschapcentrum.nl Gereedschapcentrum.nl
  8.444444444444445 (5)
  173.99, 5d (offer_sdt_5_days)
  2
 • Bosch PSM 160 A
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/7/4/6/bosch-psm-160-a-4953746.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/8/6/bosch-psm-160-a-23620986.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/8/7/bosch-psm-160-a-23620987.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/8/8/bosch-psm-160-a-23620988.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/8/9/bosch-psm-160-a-23620989.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/7/7/6/bosch-psm-160-a-24082776.jpg
  Bosch PSM 160 A (14)
  7.5 (2)
  Bosch PSM 160 A
  Wehkamp Wehkamp
  8.244660455766304 (404)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.13.2/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  72.90, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Wehkamp Wehkamp
  8.244660455766304 (404)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.13.2/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  72.90, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  79, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  158
 • Black & Decker KA2000
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/1/6/8/black-decker-ka2000-25283168.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/1/6/9/black-decker-ka2000-25283169.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/1/7/0/black-decker-ka2000-25283170.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/1/7/1/black-decker-ka2000-25283171.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/1/7/2/black-decker-ka2000-25283172.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/1/7/3/black-decker-ka2000-25283173.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/2/2/2/black-decker-ka2000-25314222.jpg
  Black & Decker KA2000 (14)
  Black & Decker KA2000
  Bol.com Bol.com
  8.241224456939028 (655)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.13.2/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  56.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Bol.com Bol.com
  8.241224456939028 (655)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.13.2/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  56.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  59.99, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  8
 • Festool RTS 400 EQ-Plus
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/3/7/7/festool-rts-400-eq-plus-17161377.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/2/7/3/festool-rts-400-eq-plus-17706273.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/6/6/2/festool-rts-400-eq-plus-29595662.jpg
  Festool RTS 400 EQ-Plus (13)
  Festool RTS 400 EQ-Plus
  Klium.nl Klium.nl
  8.330163958239467 (5)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.13.2/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  282.88, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Klium.nl Klium.nl
  8.330163958239467 (5)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.13.2/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  282.88, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  3
 • Bosch PSM 200 AES
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/7/7/9/bosch-psm-200-aes-25176779.jpg
  Bosch PSM 200 AES (12)
  Bosch PSM 200 AES
  Modern.nl Modern.nl
  8.738143425421677 (308)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.13.2/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  98.9, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Modern.nl Modern.nl
  8.738143425421677 (308)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.13.2/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  98.9, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  99, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  158
 • Einhell TC-US 400
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/1/4/7/einhell-tc-us-400-29587147.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/1/4/8/einhell-tc-us-400-29587148.jpg
  Einhell TC-US 400 (11)
  Einhell TC-US 400
  vanmelis.nl vanmelis.nl
  109.95, 3d (offer_sdt_3_days)
  vanmelis.nl vanmelis.nl
  109.95, 3d (offer_sdt_3_days)
  2
 • Bosch PSS 200 A
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/4/1/bosch-pss-200-a-4968341.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/8/2/bosch-pss-200-a-23620982.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/8/3/bosch-pss-200-a-23620983.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/8/4/bosch-pss-200-a-23620984.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/8/5/bosch-pss-200-a-23620985.jpg
  Bosch PSS 200 A (9)
  Bosch PSS 200 A
  Conrad Conrad
  8.255110050528584 (657)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.13.2/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  52.99, 4d (offer_sdt_4_days)
  Conrad Conrad
  8.255110050528584 (657)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.13.2/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  52.99, 4d (offer_sdt_4_days)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  54.99, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  156
 • Makita BO4555K schuurmachine
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/4/0/4/makita-bo-4555-k-4968404.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/0/2/3/makita-bo-4555-k-18959023.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/2/4/6/makita-bo4555k-power-sander-24186246.jpg
  Makita BO4555K schuurmachine (9)
  Makita BO4555K schuurmachine
  Toolsvoordelig.nl Toolsvoordelig.nl
  5.104637785019441 (3)
  79, ? (offer_sdt_unknown)
  Toolsvoordelig.nl Toolsvoordelig.nl
  5.104637785019441 (3)
  79, ? (offer_sdt_unknown)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  87.99, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  11
 • Metabo SXE 325 Intec
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/4/1/2/metabo-sxe-325-intec-4968412.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/1/8/5/metabo-sxe-325-intec-27215185.jpg
  Metabo SXE 325 Intec (9)
  Metabo SXE 325 Intec
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  8.946144738243209 (817)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.13.2/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  118.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  8.946144738243209 (817)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.13.2/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  118.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  118.99, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  6
 • Bosch PBS 75 A
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/9/2/0/bosch-pbs-75-a-5138920.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/0/6/bosch-pbs-75-a-27224406.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/0/5/8/bosch-pbs-75-a-27282058.jpg
  Bosch PBS 75 A (8)
  Bosch PBS 75 A
  Conrad Conrad
  8.255110050528584 (657)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.13.2/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  115, 4d (offer_sdt_4_days)
  Conrad Conrad
  8.255110050528584 (657)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.13.2/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  115, 4d (offer_sdt_4_days)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  122.99, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  322
 • Bosch PSM 10.8 LI
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/9/7/1/bosch-psm-10-8-li-18967971.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/2/3/5/bosch-psm-10-8-li-18968235.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/8/3/5/bosch-psm-10-8-li-23807835.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/1/0/4/bosch-psm-10-8-li-23811104.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/5/6/1/bosch-psm-10-8-li-24577561.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/5/6/2/bosch-psm-10-8-li-24577562.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/5/6/3/bosch-psm-10-8-li-24577563.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/5/6/4/bosch-psm-10-8-li-24577564.jpg
  Bosch PSM 10.8 LI (8)
  Bosch PSM 10.8 LI
  Wehkamp Wehkamp
  8.244660455766304 (404)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.13.2/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  99.90, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Wehkamp Wehkamp
  8.244660455766304 (404)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.13.2/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  99.90, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  99.99, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  8
 • Festool RO 125 FEQ-Plus
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/7/7/festool-ro-125-feq-plus-4968377.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/6/9/8/festool-ro-125-feq-plus-29595698.jpg
  Festool RO 125 FEQ-Plus (6)
  8.1 (1)
  Festool RO 125 FEQ-Plus
  Klium.nl Klium.nl
  8.330163958239467 (5)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.13.2/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  450.49, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Klium.nl Klium.nl
  8.330163958239467 (5)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.13.2/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  450.49, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  4
  good_buy
 • Makita BO3711X schuurmachine
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/4/0/9/makita-bo3711x-power-sander-23621409.jpg
  Makita BO3711X schuurmachine (6)
  Makita BO3711X schuurmachine
  Modern.nl Modern.nl
  8.738143425421677 (308)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.13.2/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  91.29, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Modern.nl Modern.nl
  8.738143425421677 (308)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.13.2/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  91.29, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  92.99, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  316
 • Festool ETS 125 EQ-Plus
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/7/5/festool-ets-125-eq-plus-4968375.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/7/0/0/festool-ets-125-eq-plus-29595700.jpg
  Festool ETS 125 EQ-Plus (6)
  Festool ETS 125 EQ-Plus
  Klium.nl Klium.nl
  8.330163958239467 (5)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.13.2/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  289.56, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Klium.nl Klium.nl
  8.330163958239467 (5)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.13.2/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  289.56, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  3
 • Skil 7115AA
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/8/3/9/skil-7115-a1-5314839.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/9/7/2/skil-7115aa-27174972.jpg
  Skil 7115AA (5)
  7.75 (1)
  Skil 7115AA
  Wehkamp Wehkamp
  8.244660455766304 (404)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.13.2/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  62.90, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Wehkamp Wehkamp
  8.244660455766304 (404)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.13.2/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  62.90, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  62.99, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  8
 • Hitachi SB 10 T
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/8/3/hitachi-sb-10-t-4968383.jpg
  Hitachi SB 10 T (5)
  Hitachi SB 10 T
  Praxis Alkmaar MEGA Praxis Alkmaar MEGA
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.13.2/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  314, 4.7610765, 52.61864550000001 UNKNOWN
  Praxis.nl Praxis.nl
  8.0 (3)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.13.2/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  318.95, 5d (offer_sdt_5_days)
  Praxis Alkmaar MEGA Praxis Alkmaar MEGA
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.13.2/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  314, 4.7610765, 52.61864550000001 UNKNOWN
  147
 • Ferm BGM1003 schuurmachine
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/8/9/6/ferm-bgm1003-24914896.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/0/2/9/ferm-bgm1003-24915029.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/5/0/7/ferm-bgm1003-power-sander-25327507.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/5/0/8/ferm-bgm1003-power-sander-25327508.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/5/0/9/ferm-bgm1003-power-sander-25327509.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/5/1/0/ferm-bgm1003-power-sander-25327510.jpg
  Ferm BGM1003 schuurmachine (5)
  Ferm BGM1003 schuurmachine
  Gereedschapcentrum.nl Gereedschapcentrum.nl
  8.444444444444445 (5)
  104.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Gereedschapcentrum.nl Gereedschapcentrum.nl
  8.444444444444445 (5)
  104.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Praxis Alkmaar MEGA Praxis Alkmaar MEGA
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.13.2/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  139, 4.7610765, 52.61864550000001 UNKNOWN
  151
2 10
 • Tel. 030-214 5004
 • blijmakers@vergelijk.nl