x
x
Je zoekt nu binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (verwijderen)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
Zoek naar producten... Zoek naar een product binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Zoek naar producten... Zoek... Zoek naar producten... {}
× Categorieën
 • Algemene informatie

  Mannen hebben zo’ n 50.000 baardharen die per 24 uur ongeveer 0.4 millimeter groeien.
  Naast  het scheren van uw baard is het ook mogelijk om lichaamshaar te scheren, trimmen en stylen om de look te krijgen die het beste bij u past.
  Zowel het assortiment van scheerapparaten als in dat van trimmers is zeer uitgebreid. De veel voorkomende merken zijn Philips, Panasonic en Braun. Om er zeker van te zijn dat u het apparaat koopt wat aan al uw wensen voldoet is het praktisch u te verdiepen in Vergelijk hier scheerapparaten!scheertechnieken en – mogelijkheden.


  Allereerst: waarom droog scheren?


  Waarom droog scheren?
  Meer comfort, minder irritatie
  Scheerfolie beschermt de huid en beperkt trekken en draaien van de haren tot een minimum, wat resulteert in minder huidirritatie tijdens en na het scheren.

  Gemak
  Een eenvoudige, snelle scheerbeurt waar geen zeep of foam voor nodig is.

  Grondigheid
  De huidige scheerapparaten kunnen buitengewoon gladde resultaten bereiken, die de hele dag aanhouden.

  Snelheid
  Een snelle en eenvoudige oplossing om te scheren.

  Hygiene
  Houd het apparaat onder stromend water om het schoon te maken of gebruik een schoonmaaksysteem om het apparaat zichzelf te laten reinigen.


  Scheertechnieken
  Door de band genomen zijn er twee verschillende scheertechnieken: folisch scheren en roterend scheren.


  Waarom folisch scheren?
  Folie
  Zoals de naam al zegt, heeft een folisch scheerapparaat een folie. Binnen folisch scheren is het belangrijk hoe dik het folie van de scheerkop is. Hoe dunner de folie, hoe dichter op de huid de haren afgeschoren worden, hoe minder bewegingen u hoeft te maken. Minder bewegingen over hetzelfde stukje huid zorgen voor minder irritatie.

  Drie fasen scheersysteem

  Op een folisch scheerapparaat zit een drievoudig scheersysteem – een systeem wat bestaat uit twee messen en een middentrimmer. Het eerste mes scheert de langste en makkelijkst bereikbare haren. De middentrimmer zet de korte, nog niet geschoren haren op z’n plek. Hierna kan het tweede mes de laatste haren afscheren. Dit systeem zorgen voor de optimale, grondige scheerbeurt. Klik hier voor folische scheerapparaten (link nr Braun producten binnen Kieskeurig)

  Op en neer beweging Vergelijk hier scheerapparaten!
  Met folisch scheren maakt u een natuurlijke en efficiënte heen en weer beweging.

  Compact, smal scheerhoofd
  Folische scheerapparaten hebben een smal en compact scheerhoofd, wat ervoor zorgt dat u ook de moeilijk te bereiken plekken (zoals de ‘snor’) makkelijk kunt bereiken. Bij Series 5 en Series 7 beweegt ook het scheerhoofd mee met de contouren van uw gezicht, voor een optimale en grondige scheerbeurt.

  Power comb
  Braun Series 5 en 7 zijn uitgerust met een Power Comb – dit systeem zorgt ervoor dat haren worden opgetild en worden verwijderd.

  Sonische Technologie
  Braun Series 7 heeft sonische technologie: 100.000 microtrillingen per minuut zorgen ervoor dat uw haren omhoog komen te staan, zodat u alle haren in een beweging af kan scheren. Ook hier geldt: minder bewegingen over hetzelfde stukje huid zorgen voor minder irritatie.
   


  Waarom roterend scheren?
  Met roterend scheren wordt scheren bedoeld met 2 of meer koppen. De koppen draaien los van elkaar en snijden zo de haren af. Bij een roterend scheersysteem wordt er gebruik gemaakt van draaiende scheerhoofden die door een rond scheerkapje worden afgedekt. Voor deze systemen geldt: hoe meer scheerkoppen des te korter de scheerbeurt duurt.
   


  Trimmen
  Mannen spenderen tegenwoordig veel meer tijd aan hun dagelijkse lichaamsverzorging. Er goed uitzien is meer dan een gladgeschoren huid, een leuk kapsel en een mooie outfit.  Door het gebruik van verschillende gezicht--en lichaamsstijlen is het mogelijk om uw persoonlijke stijl te benadrukken.


  Vergelijk hier scheerapparaten!Trimmen van gezichtshaar
  Door middel van 2-in-1 scheerapparaten/trimmers is het mogelijk om de baard op verschillende lengtes te trimmen waardoor u  met 1 apparaat een glad scheerresultaat, een nette trim of gedefinieerde randen kunt creëren. De Braun cruZer6 Face kan ook onder de douche gebruikt kunnen worden voor meer gemak en comfort. 


  Trimmen van lichaamshaar
  Lichaamshaarverzorging is uitgegroeid tot een vast onderdeel van het verzorgingsroutine van veel mannen. Scheerapparaten en trimmers voor het lichaam zijn een goed hulpmiddel voor bijvoorbeeld een geschoren borst of verzorgde oksels. Er zijn 2-in-1 apparaten waarmee het mogelijk is om op een eenvoudige manier tussen trimmen en scheren te wisselen. Deze zijn geschikt voor gebruik op alle lichaamsdelen – van borst en buik tot oksels en schouders … en zelfs daar beneden!  De Braun cruZer6 Body kan ook onder de douche gebruikt kunnen worden voor meer gemak en comfort. 
   

  Precisietrimmers
  Voor een perfect getrimde stijl zijn precisietrimmers een uitkomst. Deze stylingtools geven u de vrijheid om precieze looks te creëren en eenvoudige en handige fine-tuning.

 • Veelgestelde vragen

  Is een scheerapparaat alleen voor mannen?Vergelijk hier scheerapparaten!
  Kan ik mezelf onder de douche scheren?
  Kan ik mezelf ook nat scheren met een scheerapparaat?
  Kan ik mijn scheerapparaat meenemen naar het buitenland?
  Moet ik een verwijderingsbijdrage betalen?
  Ik krijg pukkeltjes na het scheren. Kan ik hier iets tegen doen?
  Wanneer kan ik me het beste scheren?
  Welke kant kun je het beste opscheren?

  Wil je meteen op zoek naar een scheerapparaat, bekijk en vergelijk dan hier alle scheerapparaten!

  Is een scheerapparaat alleen voor mannen?
  Ja en nee. Een elektrisch scheerapparaat kan ook door vrouwen worden gebruikt. Maar een vrouwenhuid is teerder dan een mannenhuid, speciaal daarvoor is de ladyshave ontwikkeld. Het gebruik van een scheerapparaat door vrouwen is af te raden, want de dameshuid zou er geïrriteerd op kunnen reageren.

  Kan ik mezelf onder de douche scheren?
  Ja, maar alleen met de hiervoor geschikte elektrische scheerapparaten. Deze zijn waterdicht en speciaal ontwikkeld om onder de douche of in bad te scheren. Staat dit niet expliciet aangegeven, dan is het niet mogelijk.

  Kan ik mezelf ook nat scheren met een scheerapparaat?
  Ja, maar alleen met de hiervoor geschikte modellen. Deze zijn uitgerust met een vochtinbrengsysteem waarmee het frisse gevoel van nat scheren gecombineerd wordt met het comfort van droog scheren. Door een druk op de knop wordt een vochtinbrengende emulsie tijdens het scheren op de huid aangebracht, wat het gezicht voorbereidt op het scheren. De volgende merken hebben scheerapparaten waarmee nat scheren mogelijk is: BraunPanasonicPhilips (Philipshave/Coolskin) en Remington

  Kan ik mijn scheerapparaat meenemen naar het buitenland?
  Ja. Ook in het buitenland kun je je elektrisch scheren. In veel hotels en appartementen is een speciaal stopcontact voor scheerapparaten met een lager voltage. Daarnaast zijn er reisadapters te koop, een tussenstuk tussen de stekker van het scheerapparaat en het 'vreemde' stopcontact.

  Moet ik een verwijderingsbijdrage betalen?
  Bij de aanschaf van veel elektronische apparaten zoals een wasmachine, droger, koelkast of koffiezetapparaat betaal je een verwijderingsbijdrage. De bijdrage wordt gevraagd om oude en afgedankte apparaten op een milieuvriendelijke manier te verwijderen. Bij de aanschaf van een nieuw elektronisch apparaat betaal je voor het afvoeren en recyclen van het oude. Voor een scheerapparaat hoef je geen verwijderingsbijdrage te betalen.

  Ik krijg pukkeltjes na het scheren. Kan ik daar iets tegen doen?Vergelijk hier scheerapparaten!
  Na het scheren kunnen er pukkeltjes ontstaan. Vaak zijn dit ingegroeide haren. Dit is te verkomen door na het scheren te peelen (ook wel scrubben genoemd). Peeling verwijdert dode huidcellen. Dit voorkomt het ingroeien van haren en het maakt de huid extra zacht. Daarnaast is het verstandig om na het scheren een vochtinbrengende bodylotion te gebruiken.

  Wanneer kan ik me het beste scheren?
  Je kunt je het beste ‘s ochtends na/ tijdens het douchen scheren omdat de huid dan ontspannen is en je haartjes zacht.

  Welke kant kun je het beste opscheren?
  Je kunt het beste met de haargroeirichting mee scheren. Hiermee voorkom je ingegroeide haartjes. Voor een optimaal glad scheerresultaat kun je ook nog een keer tegen de haargroeirichting in scheren. Doe dit alleen als je nooit last hebt van ingegroeide haren. 

  Bekijk en vergelijk hier scheerapparaten en vind de beste koop!
 • Verklarende woordenlijst

  Vergelijk hier scheerapparaten!Hieronder vind je een alfabetisch overzicht van de gebruikte technische termen bij het scheren.

  Wil je meteen op zoek naar een scheerapparaat, bekijk en vergelijk dan hier alle scheerapparaten!

  Aantal scheerbladen
  Er zijn twee verschillende scheersystemen: vibrerend en roterend. Bij een vibrerend scheersysteem is het apparaat uitgerust met een scheerrooster of -blad met daaronder een trillend messenblok. Bij dit scheersysteem is het aantal scheerbladen weergegeven. De keuze van het aantal scheerbladen is afhankelijk van de dichtheid van de baardgroei.

  Aantal scheerkoppen
  Een scheerapparaat met een roterend scheersysteem heeft ronddraaiende scheerbladen die de contouren van het gezicht volgen, het zogenaamde contourvormend scheren. Zo scheer je in één beweging gladder. Bij het roterende systeem is het aantal scheerkoppen weergegeven. De keuze van het aantal scheerkoppen is afhankelijk van de dichtheid van de baardgroei.

  Accu indicator
  Als extra functie bevatten sommige draadloze modellen een accu indicator. Met de accu indicator zie je hoe vol de accu of batterij nog is. Hiermee voorkom je dat je halverwege het scheren moet stoppen omdat de accu leeg is.

  Afspoelbaar
  Een scheerapparaat dien je regelmatig schoon te maken. Sommige modellen reinig je droog met een schoonmaakborsteltje dat meestal wordt meegeleverd. Andere scheerapparaten kun je afspoelen: je reinigt de scheerkoppen of scheerbladen onder stromend water. De volgende merken scheerapparaten hebben afspoelbare modellen: BraunPanasonicPhilips (Philipshave/Coolskin) en Remington

  Batterij
  Kies je een apparaat die op batterijen werkt, dan kun je het beste voor oplaadbare batterijen kiezen. Dit voorkomt dat je iedere keer nieuwe batterijen moet kopen en het is nog beter voor het milieu ook.

  Baardtrimmer
  Speciaal voor het trimmen van baard, snor of bakkebaarden is er de baardtrimmer. Ook deze is instelbaar, voor langere of kortere haren. Met een baardtrimmer werk je de haren bij, niet om ze te verwijderen maar juist om weer netjes in model te brengen.

  Bedrijfstijd
  Een oplaadbaar scheerapparaat heeft een bedrijfstijd en de oplaadtijd. De bedrijfstijd is de tijd dat je het volledig opgeladen apparaat kunt gebruiken en wordt weergegeven in minuten.

  Cartridgehouder
  In de cartridgehouder kun je cartridges met reinigingsvloeistof bewaren

  Contourvolgend scheren
  Een scheerapparaat met een roterend scheersysteem heeft ronddraaiende scheerbladen die de contouren van het gezicht volgen, het zogenaamde contourvormend scheren. Zo scheer je in één beweging gladder. Bij het roterende systeem is het aantal scheerkoppen weergegeven. De keuze van het aantal scheerkoppen is afhankelijk van de dichtheid van de baardgroei.

  Docking station
  Sommige oplaadbare modellen worden geleverd in combinatie met een docking station. Hierin plaats je na gebruik het apparaat zodat deze weer opgeladen wordt voor de volgende keer. Op deze manier is je apparaat altijd bedrijfsklaar.

  Draadloos
  Er bestaan scheerapparaten in verschillende uitvoeringen. Sommigen hebben een snoer en werken op 220 Volt, weer anderen zijn draadloos. De draadloze modellen zijn onder te verdelen in oplaadbare modellen en modellen met batterijen.

  Vergelijk hier scheerapparaten!Hold functie
  De hold functie voorkomt dat het elektrische apparaat kan aanspringen terwijl het in je tas zit.

  Oplaadbaar
  Er bestaan scheerapparaten in verschillende uitvoeringen. Sommigen hebben een snoer en werken op 220 volt, weer anderen zijn draadloos. De draadloze modellen zijn onder te verdelen in oplaadbare modellen en modellen met batterijen. Een oplaadbaar model wordt vaak weer opgeladen via een docking station. 

  Oplaadtijd
  Een oplaadbaar scheerapparaat heeft een bedrijfstijd en de oplaadtijd. De oplaadtijd is de tijd, weergegeven in minuten, die nodig is om een leeg apparaat weer volledig op te laden.

  Scheerintensiteit
  Bij sommige scheerapparaten is de intensiteit van het scheren instelbaar. Voor een scheerapparaat is dit handig omdat geringe baardstoppels er sneller af zijn dan een baard van drie dagen. Ook met een wisselende intensiteit levert het apparaat een optimaal scheerresultaat.

  Scheersysteem
  Er zijn twee verschillende scheersystemen: vibrerend en roterend. Beide leveren hetzelfde resultaat: het is maar waar je voorkeur naar uitgaat. Bij een vibrerend scheersysteem is het apparaat uitgerust met een scheerrooster of -blad met daaronder een trillend messenblok. Bij dit scheersysteem is het aantal scheerbladen weergegeven. De keuze van het aantal scheerbladen is afhankelijk van de dichtheid van de baardgroei. Een scheerapparaat met een roterend scheersysteem heeft ronddraaiende scheerbladen die de contouren van het gezicht volgen, het zogenaamde contourvormend scheren. Zo scheer je in één beweging gladder. Bij het roterende systeem is het aantal scheerkoppen weergegeven. De keuze van het aantal scheerkoppen is afhankelijk van de dichtheid van de baardgroei.

  Snel opladen
  Met snel opladen kun je de oplaadtijd inkorten, zodat een scheerapparaat sneller bedrijfsklaar is.

  Tondeuse
  Indien je wat langere haren wilt wegscheren, kun je met een tondeuse de haartjes eerst korter maken. Hiermee voorkom je dat de haren vast komen te zitten in de scheermesjes. Je kunt de haren natuurlijk ook met een schaartje kort knippen voordat je gaat scheren.

  Tondeusefunctie
  Sommige scheerapparaten beschikken over een tondeusefunctie. Dit is makkelijk als je wat langere haren wilt wegscheren. Je kunt met de tondeuse de haartjes eerst wat korter maken. Hiermee voorkom je dat de haren vast komen te zitten in de scheermesjes.

  Type batterij
  Dit veld geeft aan welk type batterij gebruikt wordt. Meestal is dit een accu die je weer kunt opladen, maar soms moet je de losse batterijen (penlites) iedere keer vervangen. Je kunt er dan ook voor kiezen oplaadbare batterijen aan te schaffen. Deze dien je dan wel iedere keer in een speciale oplader te herladen.

  Vochtinbrengsysteem
  Scheerapparaten met een vochtinbrengsysteem combineren het frisse gevoel van nat scheren met het comfort van droog scheren. Door een druk op de knop wordt een vochtinbrengende emulsie tijdens het scheren op de huid aangebracht die het gezicht voorbereidt op het scheren. Scheren en verzorgen in één dus.

  Vergelijk hier scheerapparaten!Waterdicht
  Met een waterdichte scheerapparaat kun je je onder de douche of in bad scheren (het zogenaamde nat scheren). Deze apparaten zijn waterdicht en kunnen onder stromend water afgespoeld worden.

  Zelfreinigend
  Zelfreinigend, de naam zegt het al, wil zeggen dat het apparaat zichzelf automatisch reinigt. Hiervoor plaats je het apparaat in een houder met reinigingsvloeistof. Deze houder doet vaak ook dienst als docking station. Gedurende het reinigingsproces schakelt het scheerapparaat met pauzes aan en uit. In de cartridgehouder kun je cartridges met reinigingsvloeistof bewaren.

  Bekijk en vergelijk hier scheerapparaten en vind de beste koop!

Scheerapparaten 7.7 (186)
220
 • aantal_scheerkoppen:
  • aantal_scheerkoppen_1.0 - 47
   • aantal_scheerkoppen_2.0 - 11
    • aantal_scheerkoppen_3.0 - 78
     • aantal_scheerkoppen_4.0 - 3
     • scheersysteem:
      • folie - 87
       • rotatie - 71
        • vibration - 4
        • price:
         • price_50 - 58
          • price_50_85 - 56
           • price_85_140 - 55
            • price_140 - 51
            • brand:
             • braun - 77
              • philips - 69
               • remington - 22
                • panasonic - 20
                 • gillette - 10
                  • avanto - 9
                   • aeg - 3
                    • babyliss - 2
                     • grundig - 2
                      • alpina - 1
                       • lanaform - 1
                        • silk_n - 1
                         • trebs - 1
                          • wahl - 1
                           • wilkinson_sword - 1
                           • trimmer:
                            • ja - 147
                             • nee - 34
                             0 - 24
                             • Philips PT860 DualPrecision-mesjes, flexibele scheerhoofden Elektrisch scheerapparaat voor droog scheren
                              • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/1/2/0/philips-pt-860-16-18697120.jpg
                              • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/7/3/7/philips-pt-860-16-21349737.jpg
                              • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/7/3/8/philips-pt-860-16-21349738.jpg
                              • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/7/3/9/philips-pt-860-16-21349739.jpg
                              Philips PT860 DualPrecision-mesjes, flexibele scheerhoofden Elektrisch scheerapparaat voor droog scheren (130)
                              7.2 (6, 3)
                              Philips PT860 DualPrecision-mesjes, flexibele scheerhoofden Elektrisch scheerapparaat voor droog scheren
                              Bobshop.nl Bobshop.nl
                              8.8 (852, 852)
                              • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                              62.99, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                              Bobshop.nl Bobshop.nl
                              8.8 (852, 852)
                              • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                              62.99, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                              3
                             • Philips 6000 series Electric shaver HQ6906
                              • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/8/5/philips-hq-6906-reflex-action-19861985.jpg
                              • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/7/7/2/philips-hq-6906-reflex-action-19862772.jpg
                              • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/9/2/0/philips-hq-6906-reflex-action-20505920.jpg
                              • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/4/3/9/philips-hq-6906-reflex-action-22249439.jpg
                              • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/4/4/0/philips-hq-6906-reflex-action-22249440.jpg
                              Philips 6000 series Electric shaver HQ6906 (126)
                              8.7 (1, 1)
                              Philips 6000 series Electric shaver HQ6906
                              BesteKeus.nl Best BesteKeus.nl Best
                              0.0 (0, 0)
                              31, 5.3950786, 51.4986192 NONE
                              Blokker.nl Blokker.nl
                              7.3 (6, 6)
                              • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                              31.95, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                              BesteKeus.nl Best BesteKeus.nl Best
                              0.0 (0, 0)
                              31, 5.3950786, 51.4986192 NONE
                              96
                             • Philips SHAVER 3000 PowerTouch Electric shaver HQ6925
                              • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/5/1/8/philips-hq-6925-19442518.jpg
                              • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/2/5/6/philips-shaver-3000-powertouch-hq6925-22265256.jpg
                              • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/2/5/8/philips-shaver-3000-powertouch-hq6925-22265258.jpg
                              • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/2/6/0/philips-shaver-3000-powertouch-hq6925-22265260.jpg
                              • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/2/6/1/philips-shaver-3000-powertouch-hq6925-22265261.jpg
                              Philips SHAVER 3000 PowerTouch Electric shaver HQ6925 (109)
                              8.0 (1, 1)
                              Philips SHAVER 3000 PowerTouch Electric shaver HQ6925
                              Kijkshop.nl Kijkshop.nl
                              8.2 (355, 355)
                              • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                              39.99, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                              Kijkshop.nl Kijkshop.nl
                              8.2 (355, 355)
                              • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                              39.99, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                              Kijkshop Amsterdam Kijkshop Amsterdam
                              0.0 (0, 0)
                              39.99, 4.8708949, 52.3695378 LOW
                              29
                             • Philips SHAVER Series 9000 SensoTouch S9041/12 scheerapparaat
                              • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/5/6/philips-shaver-series-9000-sensotouch-s9041-12-men-s-shaver-24889856.jpg
                              • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/6/3/philips-shaver-series-9000-sensotouch-s9041-12-men-s-shaver-24889863.jpg
                              • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/6/4/philips-shaver-series-9000-sensotouch-s9041-12-men-s-shaver-24889864.jpg
                              • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/6/5/philips-shaver-series-9000-sensotouch-s9041-12-men-s-shaver-24889865.jpg
                              • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/6/6/philips-shaver-series-9000-sensotouch-s9041-12-men-s-shaver-24889866.jpg
                              • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/6/7/philips-shaver-series-9000-sensotouch-s9041-12-men-s-shaver-24889867.jpg
                              • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/6/8/philips-shaver-series-9000-sensotouch-s9041-12-men-s-shaver-24889868.jpg
                              • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/6/9/philips-shaver-series-9000-sensotouch-s9041-12-men-s-shaver-24889869.jpg
                              • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/7/1/philips-shaver-series-9000-sensotouch-s9041-12-men-s-shaver-24889871.jpg
                              Philips SHAVER Series 9000 SensoTouch S9041/12 scheerapparaat (65)
                              Philips SHAVER Series 9000 SensoTouch S9041/12 scheerapparaat
                              Bestekeus.nl Bestekeus.nl
                              7.8 (264, 264)
                              196.85, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                              Bestekeus.nl Bestekeus.nl
                              7.8 (264, 264)
                              196.85, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                              BesteKeus.nl Best BesteKeus.nl Best
                              0.0 (0, 0)
                              196.85, 5.3950786, 51.4986192 NONE
                              222
                             • Philips SHAVER 7000 SensoTouch 2D Scheerapparaat voor nat/droog scheren RQ1145/16
                              • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/9/6/6/philips-rq1145-16-senso-touch-2d-20455966.jpg
                              • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/0/1/7/philips-rq1145-16-senso-touch-2d-20456017.jpg
                              • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/3/7/8/philips-rq1145-16-senso-touch-2d-22249378.jpg
                              • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/3/7/9/philips-rq1145-16-senso-touch-2d-22249379.jpg
                              • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/3/8/1/philips-rq1145-16-senso-touch-2d-22249381.jpg
                              • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/0/9/8/philips-rq1145-16-senso-touch-2d-22462098.jpg
                              Philips SHAVER 7000 SensoTouch 2D Scheerapparaat voor nat/droog scheren RQ1145/16 (44)
                              Philips SHAVER 7000 SensoTouch 2D Scheerapparaat voor nat/droog scheren RQ1145/16
                              Blokker.nl Blokker.nl
                              7.3 (6, 6)
                              • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                              99.95, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                              Blokker.nl Blokker.nl
                              7.3 (6, 6)
                              • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                              99.95, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                              Coolblue Amsterdam Coolblue Amsterdam
                              0.0 (0, 0)
                              99.99, 4.8699502, 52.3368869 UNKNOWN
                              16
                             • Philips SHAVER 7000 SensoTouch 2D Scheerapparaat voor nat/droog scheren RQ1175/16
                              • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/7/0/2/philips-rq-1175-senso-touch-2d-19737702.jpg
                              • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/7/2/6/philips-rq-1175-senso-touch-2d-19737726.jpg
                              • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/8/3/9/philips-rq-1175-senso-touch-2d-20505839.jpg
                              • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/0/0/1/philips-rq-1175-senso-touch-2d-23182001.jpg
                              • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/0/0/2/philips-rq-1175-senso-touch-2d-23182002.jpg
                              • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/0/0/4/philips-rq-1175-senso-touch-2d-23182004.jpg
                              Philips SHAVER 7000 SensoTouch 2D Scheerapparaat voor nat/droog scheren RQ1175/16 (76)
                              7.3 (4, 4)
                              Philips SHAVER 7000 SensoTouch 2D Scheerapparaat voor nat/droog scheren RQ1175/16
                              BCC BCC
                              8.5 (802, 802)
                              • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                              108.99, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                              BCC BCC
                              8.5 (802, 802)
                              • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                              108.99, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                              Media Markt Alkmaar Media Markt Alkmaar
                              0.0 (0, 0)
                              108.99, 4.7479003, 52.6357647 HIGH
                              71
                             • Philips SHAVER 7000 SensoTouch 2D Scheerapparaat voor nat/droog scheren RQ1155/16
                              • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/0/4/philips-rq-1155-senso-touch-2d-19460904.jpg
                              • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/5/7/6/philips-rq1155-21303576.jpg
                              • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/4/5/8/philips-shaver-7000-sensotouch-2d-rq1155-22206458.jpg
                              • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/4/6/1/philips-shaver-7000-sensotouch-2d-rq1155-22206461.jpg
                              • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/6/5/0/philips-rq1155-22285650.jpg
                              • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/6/5/1/philips-rq1155-22285651.jpg
                              • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/6/5/2/philips-rq1155-22285652.jpg
                              • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/6/5/3/philips-rq1155-22285653.jpg
                              • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/6/5/4/philips-rq1155-22285654.jpg
                              • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/2/5/5/philips-rq1155-24079255.jpg
                              • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/0/0/1/philips-rq1155-24193001.jpg
                              • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/7/5/philips-rq1155-24254475.jpg
                              • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/7/6/philips-rq1155-24254476.jpg
                              • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/7/7/philips-rq1155-24254477.jpg
                              • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/6/3/2/philips-rq-1155-senso-touch-2d-19459632.jpg
                              Philips SHAVER 7000 SensoTouch 2D Scheerapparaat voor nat/droog scheren RQ1155/16 (64)
                              5.5 (2, 1)
                              Philips SHAVER 7000 SensoTouch 2D Scheerapparaat voor nat/droog scheren RQ1155/16
                              Electro-Magazijn Electro-Magazijn
                              9.0 (247, 247)
                              • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                              98, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                              Electro-Magazijn Electro-Magazijn
                              9.0 (247, 247)
                              • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                              98, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                              Coolblue Amsterdam Coolblue Amsterdam
                              0.0 (0, 0)
                              107, 4.8699502, 52.3368869 UNKNOWN
                              206
                             • Philips 8200 series Elektrisch scheerapparaat HQ8200
                              • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/2/4/7/philips-hq8200-electric-shaver-21427247.jpg
                              • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/8/9/4/philips-hq-8200-speed-xl-2-4980894.jpg
                              • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/9/1/4/philips-hq-8200-speed-xl-2-17233914.jpg
                              • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/0/5/2/philips-hq-8200-speed-xl-2-18174052.jpg
                              • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/1/9/2/philips-hq-8200-speed-xl-2-18244192.jpg
                              • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/6/9/2/philips-hq8200-electric-shaver-21281692.jpg
                              • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/6/9/3/philips-hq8200-electric-shaver-21281693.jpg
                              • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/2/7/6/philips-hq8200-electric-shaver-21282276.jpg
                              • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/3/5/7/philips-hq8200-electric-shaver-24195357.jpg
                              Philips 8200 series Elektrisch scheerapparaat HQ8200 (61)
                              ShavingSpecialist.nl ShavingSpecialist.nl
                              7, 3 dagen (offer_sdt_3_days)
                              ShavingSpecialist.nl ShavingSpecialist.nl
                              7, 3 dagen (offer_sdt_3_days)
                              1
                             • Philips SHAVER 3000 PowerTouch elektrisch scheerapparaat voor droog scheren PT727/80
                              • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/6/7/6/philips-pt727-21444676.jpg
                              • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/6/7/7/philips-pt727-21444677.jpg
                              • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/6/5/3/philips-pt727-21468653.jpg
                              • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/0/8/4/philips-shaver-3000-powertouch-pt727-24193084.jpg
                              Philips SHAVER 3000 PowerTouch elektrisch scheerapparaat voor droog scheren PT727/80 (33)
                              Philips SHAVER 3000 PowerTouch elektrisch scheerapparaat voor droog scheren PT727/80
                              BCC BCC
                              8.5 (802, 802)
                              • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                              48.99, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                              BCC BCC
                              8.5 (802, 802)
                              • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                              48.99, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                              Media Markt Alkmaar Media Markt Alkmaar
                              0.0 (0, 0)
                              49, 4.7479003, 52.6357647 HIGH
                              356
                             • Philips AquaTouch elektrisch scheerapparaat, nat/droog AT890/16
                              • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/3/1/philips-at-890-aquatouch-18619831.jpg
                              • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/5/3/4/philips-at-890-16-aquatouch-21439534.jpg
                              • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/5/3/5/philips-at-890-16-aquatouch-21439535.jpg
                              • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/5/3/7/philips-at-890-16-aquatouch-21439537.jpg
                              • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/6/8/5/philips-at-890-16-aquatouch-21492685.jpg
                              Philips AquaTouch elektrisch scheerapparaat, nat/droog AT890/16 (42)
                              7.4 (3, 2)
                              Philips AquaTouch elektrisch scheerapparaat, nat/droog AT890/16
                              Mediamarkt.nl Mediamarkt.nl
                              8.4 (933, 933)
                              • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                              75.94, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                              Mediamarkt.nl Mediamarkt.nl
                              8.4 (933, 933)
                              • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                              75.94, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                              Media Markt Alkmaar Media Markt Alkmaar
                              0.0 (0, 0)
                              75.94, 4.7479003, 52.6357647 UNKNOWN
                              294
                             • Philips SHAVER Series 5000 elektrisch scheerapparaat voor droog scheren PT925/19
                              • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/5/7/philips-pt-925-19-power-touch-pro-20414457.jpg
                              • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/0/2/philips-pt925-22205502.jpg
                              • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/0/5/philips-pt925-22205505.jpg
                              • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/6/5/8/philips-shaver-series-5000-pt925-24978658.jpg
                              Philips SHAVER Series 5000 elektrisch scheerapparaat voor droog scheren PT925/19 (54)
                              Philips SHAVER Series 5000 elektrisch scheerapparaat voor droog scheren PT925/19
                              Artencraft.nl Artencraft.nl
                              8.4 (115, 115)
                              108.5, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                              Artencraft.nl Artencraft.nl
                              8.4 (115, 115)
                              108.5, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                              BesteKeus.nl Best BesteKeus.nl Best
                              0.0 (0, 0)
                              112.95, 5.3950786, 51.4986192 NONE
                              222
                             • Philips SensoTouch elektrisch scheerapparaat voor nat en droog scheren RQ1185/21
                              • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/2/7/philips-rq-1185-21-22-cc-jet-clean-senso-touch-2d-19594427.jpg
                              • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/7/4/9/philips-rq-1185-21-22-cc-jet-clean-senso-touch-2d-19604749.jpg
                              • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/4/6/6/philips-rq-1185-21-22-cc-jet-clean-senso-touch-2d-22212466.jpg
                              • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/4/6/8/philips-rq-1185-21-22-cc-jet-clean-senso-touch-2d-22212468.jpg
                              • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/4/6/9/philips-rq-1185-21-22-cc-jet-clean-senso-touch-2d-22212469.jpg
                              • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/4/7/0/philips-rq-1185-21-22-cc-jet-clean-senso-touch-2d-22212470.jpg
                              • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/4/7/1/philips-rq-1185-21-22-cc-jet-clean-senso-touch-2d-22212471.jpg
                              • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/3/8/6/philips-rq1185-21-men-s-shaver-22249386.jpg
                              • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/3/8/7/philips-rq1185-21-men-s-shaver-22249387.jpg
                              • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/0/2/9/philips-rq-1185-21-22-cc-jet-clean-senso-touch-2d-19594029.jpg
                              Philips SensoTouch elektrisch scheerapparaat voor nat en droog scheren RQ1185/21 (39)
                              9.0 (1, 1)
                              Philips SensoTouch elektrisch scheerapparaat voor nat en droog scheren RQ1185/21
                              BesteKeus.nl Best BesteKeus.nl Best
                              0.0 (0, 0)
                              160, 5.3950786, 51.4986192 NONE
                              Bestekeus.nl Bestekeus.nl
                              7.8 (264, 264)
                              168, 3 dagen (offer_sdt_3_days)
                              BesteKeus.nl Best BesteKeus.nl Best
                              0.0 (0, 0)
                              160, 5.3950786, 51.4986192 NONE
                              2
                             • Philips SHAVER 3000 PowerTouch elektrisch scheerapparaat voor droog scheren PT731/16
                              • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/6/7/8/philips-pt731-16-21444678.jpg
                              • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/6/7/9/philips-pt731-16-21444679.jpg
                              • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/6/8/0/philips-pt731-16-21444680.jpg
                              • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/0/8/5/philips-shaver-3000-powertouch-pt731-16-men-s-shaver-24193085.jpg
                              Philips SHAVER 3000 PowerTouch elektrisch scheerapparaat voor droog scheren PT731/16 (46)
                              Philips SHAVER 3000 PowerTouch elektrisch scheerapparaat voor droog scheren PT731/16
                              Expert.nl Expert.nl
                              8.9 (197, 197)
                              • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                              74.95, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                              Expert.nl Expert.nl
                              8.9 (197, 197)
                              • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                              74.95, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                              EP Arnhem EP Arnhem
                              0.0 (0, 0)
                              74.95, 5.9506774, 51.9833106 NONE
                              259
                             • Philips S9711/31 scheerapparaat
                              • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/9/5/7/philips-s9711-31-men-s-shaver-24889957.jpg
                              • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/9/6/4/philips-s9711-31-men-s-shaver-24889964.jpg
                              • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/9/6/5/philips-s9711-31-men-s-shaver-24889965.jpg
                              • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/9/6/6/philips-s9711-31-men-s-shaver-24889966.jpg
                              • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/9/6/7/philips-s9711-31-men-s-shaver-24889967.jpg
                              • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/9/6/8/philips-s9711-31-men-s-shaver-24889968.jpg
                              • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/9/6/9/philips-s9711-31-men-s-shaver-24889969.jpg
                              • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/9/7/0/philips-s9711-31-men-s-shaver-24889970.jpg
                              • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/9/7/1/philips-s9711-31-men-s-shaver-24889971.jpg
                              • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/9/7/2/philips-s9711-31-men-s-shaver-24889972.jpg
                              • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/9/7/3/philips-s9711-31-men-s-shaver-24889973.jpg
                              • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/9/7/4/philips-s9711-31-men-s-shaver-24889974.jpg
                              • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/9/7/5/philips-s9711-31-men-s-shaver-24889975.jpg
                              Philips S9711/31 scheerapparaat (40)
                              Philips S9711/31 scheerapparaat
                              Artencraft.nl Artencraft.nl
                              8.4 (115, 115)
                              359, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                              Artencraft.nl Artencraft.nl
                              8.4 (115, 115)
                              359, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                              Heyting eBusiness Heyting eBusiness
                              369, 6.1243455, 52.4980238 HIGH
                              226
                             • Philips SHAVER 5000 PowerTouch elektrisch scheerapparaat voor droog scheren PT927/18
                              • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/1/2/1/philips-pt927-21432121.jpg
                              • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/1/2/3/philips-pt927-21432123.jpg
                              • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/1/2/4/philips-pt927-21432124.jpg
                              • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/2/2/7/philips-pt927-21443227.jpg
                              • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/3/7/5/philips-shaver-5000-powertouch-pt927-18-men-s-shaver-22492375.jpg
                              • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/3/7/6/philips-shaver-5000-powertouch-pt927-18-men-s-shaver-22492376.jpg
                              • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/3/7/7/philips-shaver-5000-powertouch-pt927-18-men-s-shaver-22492377.jpg
                              • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/3/7/8/philips-shaver-5000-powertouch-pt927-18-men-s-shaver-22492378.jpg
                              • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/0/5/5/philips-shaver-5000-powertouch-pt927-18-men-s-shaver-24193055.jpg
                              Philips SHAVER 5000 PowerTouch elektrisch scheerapparaat voor droog scheren PT927/18 (21)
                              Philips SHAVER 5000 PowerTouch elektrisch scheerapparaat voor droog scheren PT927/18
                              Electro-Magazijn Electro-Magazijn
                              9.0 (247, 247)
                              • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                              107.5, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                              Electro-Magazijn Electro-Magazijn
                              9.0 (247, 247)
                              • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                              107.5, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                              Coolblue Amsterdam Coolblue Amsterdam
                              0.0 (0, 0)
                              107.99, 4.8699502, 52.3368869 UNKNOWN
                              234
                             • Philips SHAVER 7000 SensoTouch 2D RQ1175/17 scheerapparaat
                              • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/7/9/3/philips-rq-1175-17-senso-touch-2d-19451793.jpg
                              • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/7/3/9/philips-senso-touch-2d-rq-1175-17--22265739.jpg
                              • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/7/4/1/philips-senso-touch-2d-rq-1175-17--22265741.jpg
                              • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/7/4/8/philips-senso-touch-2d-rq-1175-17--22265748.jpg
                              Philips SHAVER 7000 SensoTouch 2D RQ1175/17 scheerapparaat (21)
                              9.0 (1, 0)
                              Philips SHAVER 7000 SensoTouch 2D RQ1175/17 scheerapparaat
                              Artencraft.nl Artencraft.nl
                              8.4 (115, 115)
                              169, 5 dagen (offer_sdt_5_days)
                              Artencraft.nl Artencraft.nl
                              8.4 (115, 115)
                              169, 5 dagen (offer_sdt_5_days)
                              BesteKeus.nl Best BesteKeus.nl Best
                              0.0 (0, 0)
                              172, 5.3950786, 51.4986192 NONE
                              3
                             • Philips PT875/18 scheerapparaat
                              • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/5/8/0/philips-pt-875-power-touch-18683580.jpg
                              • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/0/0/4/philips-pt875-18-21302004.jpg
                              • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/1/9/6/philips-pt875-18-men-s-shaver-25213196.jpg
                              • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/2/3/1/philips-pt875-18-men-s-shaver-28042231.jpg
                              • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/3/8/5/philips-pt875-18-men-s-shaver-29151385.jpg
                              Philips PT875/18 scheerapparaat (20)
                              Philips PT875/18 scheerapparaat
                              Bobshop.nl Bobshop.nl
                              8.8 (852, 852)
                              • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                              79.95, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                              Bobshop.nl Bobshop.nl
                              8.8 (852, 852)
                              • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                              79.95, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                              Media Markt Alkmaar Media Markt Alkmaar
                              0.0 (0, 0)
                              79.95, 4.7479003, 52.6357647 HIGH
                              84
                             • Philips SHAVER 3000 PowerTouch Elektrisch apparaat voor droog scheren PT725
                              • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/9/0/1/philips-pt-725-powertouch-18562901.jpg
                              • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/7/0/8/philips-pt-725-powertouch-18851708.jpg
                              • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/4/8/9/philips-pt725-21439489.jpg
                              • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/4/9/0/philips-pt725-21439490.jpg
                              • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/3/5/4/philips-pt725-21497354.jpg
                              • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/6/3/2/philips-pt725-24192632.jpg
                              Philips SHAVER 3000 PowerTouch Elektrisch apparaat voor droog scheren PT725 (17)
                              7.7 (1, 1)
                              Philips SHAVER 3000 PowerTouch Elektrisch apparaat voor droog scheren PT725
                              Bestekeus.nl Bestekeus.nl
                              7.8 (264, 264)
                              64.99, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                              Bestekeus.nl Bestekeus.nl
                              7.8 (264, 264)
                              64.99, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                              BesteKeus.nl Best BesteKeus.nl Best
                              0.0 (0, 0)
                              64.99, 5.3950786, 51.4986192 NONE
                              2
                             • Philips 6000 series Electric shaver HQ6946
                              • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/7/5/philips-hq6946-21428075.jpg
                              • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/7/6/philips-hq6946-21428076.jpg
                              Philips 6000 series Electric shaver HQ6946 (24)
                              Philips 6000 series Electric shaver HQ6946
                              NEBO Den Haag NEBO Den Haag
                              0.0 (0, 0)
                              37.99, 4.277686, 52.048541 NONE
                              Neboweb.nl Neboweb.nl
                              8.8 (19, 19)
                              44.49, 2 dagen (offer_sdt_2_days)
                              NEBO Den Haag NEBO Den Haag
                              0.0 (0, 0)
                              37.99, 4.277686, 52.048541 NONE
                              12
                             • Philips 8200 series Electric shaver HQ8250
                              • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/3/9/7/philips-hq-8250-18-serie-8200-speed-xi-14749397.jpg
                              • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/2/7/4/philips-hq8250-rechargeable-electric-shaver-21282274.jpg
                              • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/2/4/6/philips-hq8250-rechargeable-electric-shaver-21427246.jpg
                              Philips 8200 series Electric shaver HQ8250 (15)
                              Philips 8200 series Electric shaver HQ8250
                              ShavingSpecialist.nl ShavingSpecialist.nl
                              19.95, 3 dagen (offer_sdt_3_days)
                              ShavingSpecialist.nl ShavingSpecialist.nl
                              19.95, 3 dagen (offer_sdt_3_days)
                              Heyting eBusiness Heyting eBusiness
                              21.95, 6.1243455, 52.4980238 HIGH
                              3
                             • Philips S9511/31 scheerapparaat
                              • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/7/1/philips-s9511-31-men-s-shaver-24890071.jpg
                              • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/8/0/philips-s9511-31-men-s-shaver-24890080.jpg
                              • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/8/1/philips-s9511-31-men-s-shaver-24890081.jpg
                              • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/8/2/philips-s9511-31-men-s-shaver-24890082.jpg
                              • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/8/3/philips-s9511-31-men-s-shaver-24890083.jpg
                              • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/8/4/philips-s9511-31-men-s-shaver-24890084.jpg
                              • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/8/5/philips-s9511-31-men-s-shaver-24890085.jpg
                              • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/8/6/philips-s9511-31-men-s-shaver-24890086.jpg
                              • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/8/7/philips-s9511-31-men-s-shaver-24890087.jpg
                              • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/7/0/5/philips-s9511-31-men-s-shaver-30694705.jpg
                              Philips S9511/31 scheerapparaat (8)
                              Philips S9511/31 scheerapparaat
                              Coolblue.nl Coolblue.nl
                              8.8 (825, 825)
                              • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                              304.95, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                              Coolblue.nl Coolblue.nl
                              8.8 (825, 825)
                              • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                              304.95, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                              Coolblue Amsterdam Coolblue Amsterdam
                              0.0 (0, 0)
                              304.95, 4.8699502, 52.3368869 UNKNOWN
                              55
                             • Philips SHAVER 5000 PowerTouch dry electric shaver PT919
                              • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/9/3/9/philips-pt-919-16-power-touch-plus-19666939.jpg
                              • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/4/8/5/philips-pt-919-16-power-touch-plus-19667485.jpg
                              • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/5/9/8/philips-pt-919-16-power-touch-plus-19747598.jpg
                              • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/6/1/7/philips-pt-919-16-power-touch-plus-22491617.jpg
                              • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/6/1/9/philips-pt-919-16-power-touch-plus-22491619.jpg
                              • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/4/6/2/philips-shaver-5000-powertouch-pt919-24192462.jpg
                              • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/7/4/9/philips-shaver-5000-powertouch-dry-electric-shaver-pt919-25137749.jpg
                              Philips SHAVER 5000 PowerTouch dry electric shaver PT919 (23)
                              Philips SHAVER 5000 PowerTouch dry electric shaver PT919
                              BCC BCC
                              8.5 (802, 802)
                              • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                              89.99, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                              BCC BCC
                              8.5 (802, 802)
                              • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                              89.99, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                              Kijkshop Alphen a/d rijn Kijkshop Alphen a/d rijn
                              0.0 (0, 0)
                              89.99, 4.6623458, 52.1285969 LOW
                              268
                             • Philips SHAVER 3000 PowerTouch elektrisch scheerapparaat voor droog scheren PT723/17
                              • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/0/9/7/philips-pt723-21432097.jpg
                              • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/0/9/9/philips-pt723-21432099.jpg
                              • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/1/0/0/philips-pt723-21432100.jpg
                              • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/2/2/5/philips-pt723-21443225.jpg
                              • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/0/5/1/philips-pt723-24193051.jpg
                              Philips SHAVER 3000 PowerTouch elektrisch scheerapparaat voor droog scheren PT723/17 (23)
                              Philips SHAVER 3000 PowerTouch elektrisch scheerapparaat voor droog scheren PT723/17
                              Mediamarkt.nl Mediamarkt.nl
                              8.4 (933, 933)
                              • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                              44, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                              Mediamarkt.nl Mediamarkt.nl
                              8.4 (933, 933)
                              • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                              44, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                              Media Markt Alkmaar Media Markt Alkmaar
                              0.0 (0, 0)
                              44, 4.7479003, 52.6357647 HIGH
                              284
                             • Philips SHAVER 3000 PowerTouch PT730
                              • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/9/8/0/philips-pt730-17-power-touch-19645980.jpg
                              • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/3/9/2/philips-pt730-17-power-touch-19646392.jpg
                              • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/8/4/5/philips-pt730-17-power-touch-21444845.jpg
                              • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/8/4/6/philips-pt730-17-power-touch-21444846.jpg
                              • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/5/8/5/philips-pt730-17-power-touch-21494585.jpg
                              • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/6/3/8/philips-pt730-17-power-touch-24192638.jpg
                              • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/4/3/6/philips-pt730-17-power-touch-24223436.jpg
                              Philips SHAVER 3000 PowerTouch PT730 (12)
                              Philips SHAVER 3000 PowerTouch PT730
                              Bobshop.nl Bobshop.nl
                              8.8 (852, 852)
                              • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                              54.95, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                              Bobshop.nl Bobshop.nl
                              8.8 (852, 852)
                              • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                              54.95, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                              2
                             2 10
                             • Heb je een merkvoorkeur? (brand):
                              • Philips (philips)
                              • Braun (braun)
                              • Remington (remington)
                              • Grundig (grundig)
                              • Panasonic (panasonic)
                              • Trebs (trebs)
                              • AEG (aeg)
                              • Alpina (alpina)
                              • AVANTO (avanto)
                              • Babyliss (babyliss)
                              • Gillette (gillette)
                              • Lanaform (lanaform)
                              • Silk`n (silk_n)
                              • Wahl (wahl)
                              • Wilkinson Sword (wilkinson_sword)
                             • Wat is je budget? (price):
                              • < 50 € (price_50)
                              • 50 € - 85 € (price_50_85)
                              • 85 € - 140 € (price_85_140)
                              • ≥ 140 € (price_140)
                             • Welke scheersysteem wil je? (scheersysteem):
                              • Folie (folie)
                              • Rotatie (rotatie)
                              • Vibration (vibration)
                             • Wil je met trimmer? (trimmer):
                              • Ja (ja)
                              • Nee (nee)
                             • Hoeveel scheerkoppen wil je? (aantal_scheerkoppen):
                              • 1.0 stuks (aantal_scheerkoppen_1.0)
                              • 2.0 stuks (aantal_scheerkoppen_2.0)
                              • 3.0 stuks (aantal_scheerkoppen_3.0)
                              • 4.0 stuks (aantal_scheerkoppen_4.0)
                             • Tel. 030-214 5004
                             • WhatsApp 06-15 19 74 74
                             • blijmakers@vergelijk.nl