x
x
Je zoekt nu binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (verwijderen)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
Zoek naar producten... Zoek naar een product binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Zoek naar producten... Zoek... Zoek naar producten... {}
× Categorieën
 • Algemene informatie

  Met een scanner kun je afbeeldingen, foto's, tekeningen of dia's 'lezen' en digitaal opslaan. De scanner is veelal een plat apparaat dat op een pc of Mac wordt aangesloten. Door de te scannen afbeelding op de glasplaat van de scanner te leggen kan met een simpele druk op de knop de afbeelding worden gescand en vervolgens digitaal opgeslagen worden. Vervolgens kun je het digitale bestand bewerken, op een website zetten, er een uitnodiging van maken of mailen naar vrienden en familie. Omdat jij op zoek bent naar een scanner geven we je eerst enkele kooptips, daarna bespreken we achtereenvolgens:Vergelijk hier scanners!

  Kooptips scanners
  Bij het kopen van een scanner kun je letten op de volgende punten:
  1. Kleurdiepte: de kleurdiepte wordt weergegeven in bits: hoe hoger het aantal bits, hoe meer kleuren er worden getoond. Een 24-bitsscanner geeft al prima kleuren, maar er zijn ook al betaalbare modellen die 48-bits scannen.
  2. Formaat: let goed op het papierformaat dat de scanner ondersteunt. Niet iedere scanner kan alle formaten, zoals A3- en A2-formaat, scannen. A3- en A2-formaat scanners zijn vaak duurder dan de A4-scanner die over het algemeen volstaat voor thuisgebruik.
  3. ADF: moet je vaak meerdere documenten achterelkaar scannen, controleer of de scanner over ADF (Automatic Document Feed) beschikt. Met deze automatische invoer van papier hoef je niet steeds velletje voor velletje in de scanner in te voeren.
  4. All-in one: Als je op zoek bent naar een printer die ook kan scannen kun je beter naar onze categorie voor printers gaan. Daarin staan de apparaten die naast printen ook kunnen scannen, kopiëren of faxen.
  5. Resolutie: controleer of de scanner minimaal een resolutie van 2400 dpi heeft. Over het algemeen geldt: hoe hoger de resolutie van de scanner, hoe hoger de kwaliteit van het beeld. Lees hier meer over resolutie.

  Wil je nu meteen op zoek naar een scanner, bekijk en vergelijk dan hier scanners!

  Typen scanners
  Over het algemeen kunnen de volgende typen scanners worden onderscheiden:

  • Flatbed scanner: de meest voorkomende modellen scanners voor thuisgebruik zijn de flatbed scanners. Dit zijn platte scanners met een openslaande klep en daaronder een glasplaat. De te scannen afbeelding wordt op de glasplaat van de scanner gelegd. Via een simpele bediening, meestal maar één knop, wordt de afbeelding gescand en op de pc opgeslagen. Nu kun je de afbeelding verder bewerken. Een scanner voor thuisgebruik is vaak een desktopapparaat, maar er zijn ook portable of handheld scanners.
  • Diascanner en 8mm-filmscanner: dia's kunnen ook gescand worden, mits de scanner een diascanner is. Met diascanners kun je dia's op hoge resolutie scannen. Met een transparantieadapter is een gewone scanner hiervoor geschikt te maken. Er zijn echter ook speciale 8mm-filmscanners. De kwaliteit van het beeld is hoger dan bij een scanner waarbij met een transparantieadapter gescand wordt.
  Interface
  De scanner wordt via kabels aangesloten op de pc of Mac. De aansluiting of het type interface bepaalt de snelheid van de dataoverdracht. Let erop dat de interface van je nieuwe scanner ook daadwerkelijk door jouw systeem wordt ondersteund. Er is een aantal mogelijkheden om de scanner op de pc aan te sluiten. Het meestvoorkomend zijn op dit moment de usb-scanners, maar er bestaan ook firewirescanners.

  Formaat
  De meeste scanners voor thuisgebruik kunnen maximaal tot A4-formaat scannen. A4 is de grootte van een standaard printje of een brief. Er zijn ook A3-scanners (dat is twee keer A4 in grootte), maar deze scanners zijn ook meteen duurder in aanschaf. Als je een grotere afbeelding hebt dan dat de scanner aankan, kun je deze ook in delen scannen. Met behulp van de software kun je de afbeelding vervolgens weer 'aan elkaar plakken' en tot een geheel maken.

  Vergelijk hier scanners!Resolutie
  Belangrijker nog dan het formaat van de scanner is de resolutie ervan: hoe hoger de resolutie van de scanner, hoe hoger de kwaliteit van het beeld. Resolutie wordt aangegeven in DPI, oftewel Dots Per Inch. Een goede desktopscanner voor thuisgebruik heeft aan een resolutie van 2400 dpi al genoeg. Hiermee kun je prima beelden scannen en bewerken.
  Naast optische resolutie bestaat er ook enhanced resolutie. Hierbij wordt met behulp van software het beeld 'opgeblazen'. Enhanced resolutie lijkt groter, maar is in kwaliteit minder scherp dan de optische resolutie.

  Software scanner
  Nadat het beeld is ingescand, kan het worden bewerkt. De software die wordt meegeleverd bij een scanner is hiervoor prima geschikt. Meestal zit er software bij om het beeld of de tekst te bewerken of om de beelden te archiveren. Los te kopen beeldbewerkingsoftware is vaak duurder dan wat er bij de scanner zit. Maar als je meer gebruiksmogelijkheden nodig hebt, kun je uiteraard andere software kopen en gebruiken.

  Populaire merken scanners
  Bekende merken scanners zijn: Agfa, Canon, Epson, HP, Kodak en Plustek.

  Bekijk en vergelijk hier alle scanners en vind de beste koop!
 • Veelgestelde vragen

  Vergelijk hier scanners!Wat voor scanners zijn er?
  Werkt de scanner ook op een Mac?
  Wat voor software wordt er meegeleverd?
  Kan ik ook A3-formaat scannen?
  Kan ik ook dia's scannen?

  Wil je nu meteen op zoek naar een scanner, bekijk en vergelijk dan hier scanners!

  Wat voor scanners zijn er?

  De meest voorkomende modellen scanners voor thuisgebruik zijn de flatbed scanners. Dit zijn platte modellen met een openslaande klep en daaronder een glasplaat. De te scannen afbeelding wordt op de glasplaat gelegd. Via een simpele bediening, meestal maar één knop, wordt de afbeelding gescand en op de PC opgeslagen. Nu kun je de afbeelding verder bewerken. Dia's kunnen ook gescand worden, mits de scanner hiervoor geschikt is. Met een transparantieadapter is een gewone scanner hiervoor geschikt te maken. Er zijn echter ook speciale filmscanners. De kwaliteit van het beeld is hoger dan bij een scanner waarbij met een transparantieadapter gescand wordt. De portable of handheld scanner zul je niet vaak voor thuisgebruik tegenkomen: deze worden meestal gebruikt in winkels of bedrijven.

  Werkt de scanner ook op een Mac?
  Ja. Let op de informatie bij de scanner als je er een koopt. Hierin tref je precies aan onder welke systemen de scanner draait. Een scanner is veelal 'plug & play': aansluiten en scannen maar.

  Wat voor software wordt er meegeleverd?
  Dit wisselt per merk en type scanner. Vaak wordt het ook niet vermeld door de fabrikant.Meestal zit er software bij om het beeld of de tekst te bewerken, of om de beelden te archiveren. Los te kopen beeldbewerkingssoftware is vaak duurder dan wat er bij de scanner zit. Maar als je meer gebruiksmogelijkheden nodig hebt, kun je uiteraard andere software kopen en gebruiken.

  Kan ik ook A3-formaat scannen?
  De meeste scanners voor thuisgebruik kunnen maximaal tot A4-formaat scannen. A4 is de grootte van een standaard printje of een brief. Er zijn ook A3-scanners (dat is twee keer A4 in grootte) of nog groter, maar deze zijn ook meteen duurder in aanschaf. Als je een grotere afbeelding hebt dan dat de scanner aankan, kun je deze ook in delen scannen. Met behulp van de software kun je de afbeelding vervolgens weer 'aan elkaar plakken' en tot een geheel maken.

  De formaten:Vergelijk hier scanners!

  • A0: Posters, technische tekeningen
  • A1: Posters, technische tekeningen
  • A2: Flip-over
  • A3: Tekeningen, diagrammen en grote tabellen, presentaties
  • A4: Brieven, magazines, catalogi, laserprinterpapier en kopieerpapier
  • A5: Notitieblok
  • A6: Ansichtkaart
  • A8: Speelkaart

  Kan ik ook dia's scannen?
  Dia's kunnen ook gescand worden, mits de scanner hiervoor geschikt is. Met een transparantieadapter is een gewone scanner hiervoor geschikt te maken. Er zijn echter ook speciale filmscanners. De kwaliteit van het beeld is hoger dan bij een scanner waarbij met een transparantieadapter gescand wordt.

  Bekijk en vergelijk hier alle printers en vind de beste koop!

 • Verklarende woordenlijst

  Vergelijk hier scanners!Hieronder vind je een alfabetisch overzicht van de gebruikte begrippen.

  Wil je meteen op zoek naar een scanner, bekijk en vergelijk dan hier alle scanners en vind de beste koop!

  Garantie
  De standaard fabrieksgarantieperiode is een jaar. Vaak geven fabrikanten al standaard twee jaar garantie op de apparaten.

  Grijsdiepte
  De grijsdiepte is eenzelfde veld als kleurdiepte, alleen dan voor de grijstinten. Grijsdiepte wordt weergegeven in bits. Hier geldt: hoe hoger het aantal bits, hoe meer grijswaarden er worden getoond. Een 24-bitsscanner geeft al prima kleuren, maar er zijn ook al betaalbare modellen die 48-bits scannen.

  Interface
  De scanner wordt via kabels aangesloten op je pc of Mac. De aansluiting of het type interface bepaalt de snelheid van de dataoverdracht. Let erop dat de interface van de nieuwe scanner ook daadwerkelijk door het systeem wordt ondersteund.

  Kleurdiepte
  Kleurdiepte wordt weergegeven in bits. Ook hier geldt: hoe hoger het aantal bits, hoe meer kleuren er worden getoond. Een 24-bitsscanner geeft al prima kleuren, maar er zijn ook al betaalbare modellen die 48-bits scannen. Niet alleen kleuren zijn belangrijk, ook de grijswaarden. De grijsdiepte is eenzelfde veld als kleurdiepte, alleen dan voor de grijstinten.

  Max. scan oppervlak
  De meeste scanners voor thuisgebruik kunnen maximaal tot A4-formaat scannen. A4 is de grootte van een standaard printje of een brief. Er zijn ook A3-scanners (dat is twee keer A4 in grootte) of nog groter, maar deze zijn ook meteen duurder in aanschaf. Als je een grotere afbeelding hebt dan dat de scanner aankan, kun je deze ook in delen scannen. Met behulp van de software kun je de afbeelding vervolgens weer 'aan elkaar plakken' en tot één geheel maken.

  De formaten:
  A0: Posters, technische tekeningen
  A1: Posters, technische tekeningen
  A2: Flip-over
  A3: Tekeningen, diagrammen en grote tabellen, presentatie
  A4: Brieven, magazines, catalogi, laserprinter papier en kopieerpapier
  A5: Notitieblok
  A6: Ansichtkaart
  A8: Speelkaart

  Meegeleverde software
  Nadat het beeld is ingescand, kan het worden bewerkt. De software die wordt meegeleverd bij een scanner is hiervoor prima geschikt. Meestal zit er software bij om het beeld of de tekst te bewerken, of om de beelden te archiveren. Los te kopen beeldbewerkingssoftware is vaak duurder dan wat er bij de scanner zit. Maar als je meer gebruiksmogelijkheden nodig hebt, kun je uiteraard andere software kopen en gebruiken.

  Optische resolutie
  Hoe hoger de resolutie, hoe hoger de kwaliteit van het beeld. Resolutie wordt aangegeven in dpi, oftewel Dots Per Inch. Naast optische resolutie bestaat er ook enhanced resolutie. Hierbij wordt met behulp van software het beeld 'opgeblazen'. Enhanced resolutie lijkt groter, maar is in kwaliteit minder scherp dan de optische resolutie. Een goede scanner voor thuisgebruik heeft aan een resolutie van 2400 dpi al genoeg. Hiermee kun je prima beelden scannen en bewerken.

  Pagina invoer
  Een scanner kent twee soorten invoer: handmatig en automatisch. Bij handmatige invoer leg je zelf de te scannen afbeelding op de glasplaat. Als je veel beelden achter elkaar scant, is een scanner met ADF handig. ADF staat voor Automatic Document Feed en zorgt ervoor dat de te scannen documenten automatisch doorgevoerd worden. Vaak heeft een scanner alleen een handmatige invoer waarbij je zelf de beelden op de beeldplaat legt. Soms is ADF als extra optie mogelijk.

  TypeVergelijk hier scanners!
  De meest voorkomende modellen scanners voor thuisgebruik zijn de flatbed scanners. Dit zijn platte modellen met een openslaande klep en daaronder een glasplaat. De te scannen afbeelding wordt op de glasplaat gelegd. Via een simpele bediening, meestal maar één knop, wordt de afbeelding gescand en op de PC opgeslagen. Nu kun je de afbeelding verder bewerken. Dia's kunnen ook gescand worden, mits de scanner hiervoor geschikt is. Met een transparantieadapter is een gewone scanner hiervoor geschikt te maken. Er zijn echter ook speciale filmscanners. De kwaliteit van het beeld is hoger dan bij een scanner waarbij met een transparantieadapter gescand wordt. De portable of handheld scanner zul je niet vaak voor thuisgebruik tegenkomen: deze worden meestal gebruikt in winkels of bedrijven.

  Bekijk en vergelijk hier alle scanners en vind de beste koop!

Scanners 8.0 (5)
11
 • kleurenscans:
  • ja - 10
  • maximum_scanformaat:
   • 216_x_297_mm - 5
    • 210_x_297_mm - 2
    • type_beeldsensor:
     • ccd - 6
      • cis - 3
      • duplex_scanning:
       • nee - 5
       • scanner_type:
        • flatbed - 8
         • film_slide - 1
          • pen - 1
          • optische_scanresolutie:
           • 6400_x_9600_dpi - 5
            • 4800_4800_dpi - 2
             • 2400_x_2400_dpi - 1
              • 4800_x_9600_dpi - 1
              • price:
               • price_130 - 5
                • price_130_340 - 3
                 • price_340_850 - 3
                  • price_850 - 0
                  • standaard_interfaces:
                   • usb_2_0 - 10
                    • hdmi - 1
                     • usb_1_1 - 1
                     • filmscanning:
                      • ja - 5
                       • nee - 2
                       • soort_voeding:
                        • ac - 7
                         • batterijen - 1
                          • usb - 1
                          • max_pagina_s_per_dag:
                           • max_pagina_s_per_dag_1000 - 0
                            • max_pagina_s_per_dag_1000_3000 - 0
                             • max_pagina_s_per_dag_3000_6000 - 0
                              • max_pagina_s_per_dag_6000 - 1
                              • family:
                              • brand:
                               • epson - 8
                                • ion - 1
                                 • mediatech - 1
                                  • rollei - 1
                                  • energy_star_certificaat:
                                   • ja - 7
                                   0 - 11
                                   • Epson Perfection V600 Photo
                                    • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/3/1/3/epson-perfection-v600-photo-14517313.jpg
                                    • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/3/2/9/epson-perfection-v600-photo-20706329.jpg
                                    • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/3/3/0/epson-perfection-v600-photo-20706330.jpg
                                    • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/3/3/1/epson-perfection-v600-photo-20706331.jpg
                                    • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/0/8/5/epson-perfection-v600-photo-20713085.jpg
                                    • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/5/5/4/epson-perfection-v600-photo-24302554.jpg
                                    Epson Perfection V600 Photo (82)
                                    7.0 (3, 1)
                                    Epson Perfection V600 Photo
                                    Camera.nl Camera.nl
                                    8.9 (90, 90)
                                    • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                    219, 3 dagen (offer_sdt_3_days)
                                    Camera.nl Camera.nl
                                    8.9 (90, 90)
                                    • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                    219, 3 dagen (offer_sdt_3_days)
                                    Cameraland Alkmaar Cameraland Alkmaar
                                    0.0 (0, 0)
                                    239, 4.7240334, 52.63246530000001 LOW
                                    25
                                   • Epson Epson Perfection V37
                                    • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/8/0/3/epson-epson-perfection-v37-19552803.jpg
                                    • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/8/6/0/epson-epson-perfection-v37-21145860.jpg
                                    • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/8/6/1/epson-epson-perfection-v37-21145861.jpg
                                    • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/5/5/8/epson-epson-perfection-v37-24048558.jpg
                                    • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/5/5/9/epson-epson-perfection-v37-24048559.jpg
                                    • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/5/6/0/epson-epson-perfection-v37-24048560.jpg
                                    • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/5/6/1/epson-epson-perfection-v37-24048561.jpg
                                    • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/5/6/2/epson-epson-perfection-v37-24048562.jpg
                                    • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/5/6/3/epson-epson-perfection-v37-24048563.jpg
                                    • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/5/6/4/epson-epson-perfection-v37-24048564.jpg
                                    • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/5/6/5/epson-epson-perfection-v37-24048565.jpg
                                    • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/5/6/6/epson-epson-perfection-v37-24048566.jpg
                                    • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/5/6/7/epson-epson-perfection-v37-24048567.jpg
                                    • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/5/6/8/epson-epson-perfection-v37-24048568.jpg
                                    • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/5/6/9/epson-epson-perfection-v37-24048569.jpg
                                    • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/5/7/0/epson-epson-perfection-v37-24048570.jpg
                                    • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/5/7/1/epson-epson-perfection-v37-24048571.jpg
                                    • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/5/7/2/epson-epson-perfection-v37-24048572.jpg
                                    • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/5/7/3/epson-epson-perfection-v37-24048573.jpg
                                    • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/5/7/4/epson-epson-perfection-v37-24048574.jpg
                                    • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/5/7/5/epson-epson-perfection-v37-24048575.jpg
                                    • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/5/7/6/epson-epson-perfection-v37-24048576.jpg
                                    • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/4/0/6/epson-epson-perfection-v37-24287406.jpg
                                    Epson Epson Perfection V37 (27)
                                    Epson Epson Perfection V37
                                    Staples.nl Staples.nl
                                    0.0 (1, 1)
                                    82.28, 2 weken (offer_sdt_2_weeks)
                                    Staples.nl Staples.nl
                                    0.0 (1, 1)
                                    82.28, 2 weken (offer_sdt_2_weeks)
                                    Cameraland Alkmaar Cameraland Alkmaar
                                    0.0 (0, 0)
                                    82.99, 4.7240334, 52.63246530000001 LOW
                                    62
                                   • Epson Perfection V850
                                    • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/8/6/6/epson-perfection-v850-25002866.jpg
                                    • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/2/0/9/epson-perfection-v850-30554209.jpg
                                    Epson Perfection V850 (23)
                                    Epson Perfection V850
                                    Redcoon Redcoon
                                    8.0 (423, 423)
                                    • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                    784, 2 dagen (offer_sdt_2_days)
                                    Redcoon Redcoon
                                    8.0 (423, 423)
                                    • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                    784, 2 dagen (offer_sdt_2_days)
                                    Cameraland Alkmaar Cameraland Alkmaar
                                    0.0 (0, 0)
                                    799, 4.7240334, 52.63246530000001 LOW
                                    13
                                   • Epson Epson Perfection V750 Pro
                                    • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/7/1/4/epson-perfection-v750-pro-5009714.jpg
                                    • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/7/4/1/epson-perfection-v750-pro-24539741.jpg
                                    • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/7/4/2/epson-perfection-v750-pro-24539742.jpg
                                    • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/7/4/3/epson-perfection-v750-pro-24539743.jpg
                                    • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/7/4/4/epson-perfection-v750-pro-24539744.jpg
                                    • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/7/4/5/epson-perfection-v750-pro-24539745.jpg
                                    • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/7/4/6/epson-perfection-v750-pro-24539746.jpg
                                    Epson Epson Perfection V750 Pro (19)
                                    9.0 (2, 0)
                                    Epson Epson Perfection V750 Pro
                                    Camera.nl Camera.nl
                                    8.9 (90, 90)
                                    • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                    699, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                    Camera.nl Camera.nl
                                    8.9 (90, 90)
                                    • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                    699, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                    2
                                   • Epson Perfection V800
                                    • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/8/6/5/epson-perfection-v800-25002865.jpg
                                    • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/5/4/6/epson-perfection-v800-30600546.jpg
                                    Epson Perfection V800 (16)
                                    Epson Perfection V800
                                    Fotodevakman.nl Fotodevakman.nl
                                    9.2 (14, 14)
                                    • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                    569, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                    Fotodevakman.nl Fotodevakman.nl
                                    9.2 (14, 14)
                                    • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                    569, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                    Foka Superstore Foka Superstore
                                    0.0 (0, 0)
                                    569, 4.5004915, 51.9222159 LOW
                                    13
                                   • Epson Perfection V39
                                    • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/6/6/epson-perfection-v39-30781966.jpg
                                    • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/6/7/epson-perfection-v39-30781967.jpg
                                    • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/6/8/epson-perfection-v39-30781968.jpg
                                    • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/6/9/epson-perfection-v39-30781969.jpg
                                    • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/7/0/epson-perfection-v39-30781970.jpg
                                    • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/7/1/epson-perfection-v39-30781971.jpg
                                    • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/7/2/epson-perfection-v39-30781972.jpg
                                    Epson Perfection V39 (4)
                                    Epson Perfection V39
                                    Ottos Ottos
                                    8.0 (22, 22)
                                    93.56, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                    Ottos Ottos
                                    8.0 (22, 22)
                                    93.56, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                    4
                                   • Epson V370
                                    • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/2/4/3/epson-perfection-v370-scanner-19593243.jpg
                                    • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/8/4/5/epson-perfection-v370-scanner-21140845.jpg
                                    • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/8/4/6/epson-perfection-v370-scanner-21140846.jpg
                                    • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/8/4/7/epson-perfection-v370-scanner-21140847.jpg
                                    • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/8/4/8/epson-perfection-v370-scanner-21140848.jpg
                                    • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/8/4/9/epson-perfection-v370-scanner-21140849.jpg
                                    Epson V370 (33)
                                    Epson V370
                                    Camera.nl Camera.nl
                                    8.9 (90, 90)
                                    • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                    89.99, 3 dagen (offer_sdt_3_days)
                                    Camera.nl Camera.nl
                                    8.9 (90, 90)
                                    • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                    89.99, 3 dagen (offer_sdt_3_days)
                                    City Foto Eindhoven City Foto Eindhoven
                                    99, 5.4837409, 51.4348858 LOW
                                    19
                                   • Epson V550
                                    • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/6/0/0/epson-perfection-v-550-photo-21726600.jpg
                                    • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/4/8/1/epson-perfection-v-550-photo-21727481.jpg
                                    • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/6/3/6/epson-perfection-v-550-photo-21727636.jpg
                                    • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/0/0/5/epson-perfection-v-550-photo-23343005.jpg
                                    • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/9/0/7/epson-v550-23413907.jpg
                                    • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/9/0/8/epson-v550-23413908.jpg
                                    • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/9/0/9/epson-v550-23413909.jpg
                                    • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/9/1/0/epson-v550-23413910.jpg
                                    Epson V550 (31)
                                    Epson V550
                                    CameraWarehouse.nl CameraWarehouse.nl
                                    9.1 (115, 115)
                                    • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                    185, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                    CameraWarehouse.nl CameraWarehouse.nl
                                    9.1 (115, 115)
                                    • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                    185, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                    Foka Superstore Foka Superstore
                                    0.0 (0, 0)
                                    185, 4.5004915, 51.9222159 LOW
                                    72
                                   • Rollei DF-S 290 HD
                                    • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/9/4/8/rollei-df-s-290-hd-18552948.jpg
                                    • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/9/1/rollei-df-s-290-hd-28028091.jpg
                                    Rollei DF-S 290 HD (32)
                                    Rollei DF-S 290 HD
                                    Kameraoutlet.nl Kameraoutlet.nl
                                    123.99, 5.0665667, 51.52189190000001 UNKNOWN
                                    Bol.com Bol.com
                                    7.9 (624, 624)
                                    • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                    129, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                    Kameraoutlet.nl Kameraoutlet.nl
                                    123.99, 5.0665667, 51.52189190000001 UNKNOWN
                                    5
                                   • ION Slides Forever
                                    • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/9/3/6/ion-slides-forever-30546936.jpg
                                    ION Slides Forever (17)
                                    ION Slides Forever
                                    Camera.nl Camera.nl
                                    8.9 (90, 90)
                                    • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                    55, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                    Camera.nl Camera.nl
                                    8.9 (90, 90)
                                    • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                    55, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                    Bax-shop.nl Bax-shop.nl
                                    0.0 (0, 0)
                                    • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                    59, 3.874908, 51.4954533 HIGH
                                    11
                                   • Mediatech MT4093 scanner
                                    • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/0/0/1/mediatech-mt4093-scanner-21831001.jpg
                                    • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/0/0/2/mediatech-mt4093-scanner-21831002.jpg
                                    Mediatech MT4093 scanner (2)
                                    Bol.com Bol.com
                                    7.9 (624, 624)
                                    • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                    154.99, 2 weken (offer_sdt_2_weeks)
                                    Bol.com Bol.com
                                    7.9 (624, 624)
                                    • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                    154.99, 2 weken (offer_sdt_2_weeks)
                                    1
                                   • Heb je voorkeur voor een merk? (brand):
                                    • Canon (canon)
                                    • Epson (epson)
                                    • Rollei (rollei)
                                    • Reflecta (reflecta)
                                    • Plustek (plustek)
                                    • Fujitsu (fujitsu)
                                    • 3D Systems (3d_systems)
                                    • Avision (avision)
                                    • Bosch (bosch)
                                    • Brother (brother)
                                    • DNT (dnt)
                                    • Dymo (dymo)
                                    • Hama (hama)
                                    • HP (hp)
                                    • Hyundai (hyundai)
                                    • I.R.I.S. (i_r_i_s_)
                                    • ION (ion)
                                    • ION Audio (ion_audio)
                                    • Iris (iris)
                                    • Jobo (jobo)
                                    • Kensington (kensington)
                                    • Kodak (kodak)
                                    • Konig (konig)
                                    • Media-Tech (media_tech)
                                    • Mediatech (mediatech)
                                    • Microtek (microtek)
                                    • Mustek (mustek)
                                    • Panasonic (panasonic)
                                    • Xerox (xerox)
                                   • Wat is je budget? (price):
                                    • < 130 € (price_130)
                                    • 130 € - 340 € (price_130_340)
                                    • 340 € - 850 € (price_340_850)
                                    • ≥ 850 € (price_850)
                                   • Wil je kleurenscans maken? (kleurenscans):
                                    • Ja (ja)
                                    • Nee (nee)
                                   • Wat voor stroomvoorziening wil je? (soort_voeding):
                                    • AC (ac)
                                    • AC/Batterij (ac_batterij)
                                    • AC/USB (ac_usb)
                                    • Batterijen (batterijen)
                                    • DC (dc)
                                    • USB (usb)
                                    • USB/Battery (usb_battery)
                                   • Moet de scanner een Energy Star-certificaat hebben? (energy_star_certificaat):
                                    • Ja (ja)
                                    • Nee (nee)
                                   • Wat is de maximale grootte van de documenten die je wil scannen? (maximum_scanformaat):
                                    • 100 x 150 mm (100_x_150_mm)
                                    • 101.6 x 152.4 mm (101_6_x_152_4_mm)
                                    • 105 x 148 mm (105_x_148_mm)
                                    • 1200 x 54 mm (1200_x_54_mm)
                                    • 148 x 105 mm (148_x_105_mm)
                                    • 148 x 210 mm (148_x_210_mm)
                                    • 203.2 x 289.5 mm (203_2_x_289_5_mm)
                                    • 210 x 125 mm (210_x_125_mm)
                                    • 210 x 297 mm (210_x_297_mm)
                                    • 215.6 x 355.6 mm (215_6_x_355_6_mm)
                                    • 215.9 x 1016 mm (215_9_x_1016_mm)
                                    • 215.9 x 1524 mm (215_9_x_1524_mm)
                                    • 215.9 x 355.6 mm (215_9_x_355_6_mm)
                                    • 215.9 x 812.8 mm (215_9_x_812_8_mm)
                                    • 215.9 x 863.6 mm (215_9_x_863_6_mm)
                                    • 215.9 x 863 mm (215_9_x_863_mm)
                                    • 215.9 x 864 mm (215_9_x_864_mm)
                                    • 215 x 355.6 mm (215_x_355_6_mm)
                                    • 215 x 4064 mm (215_x_4064_mm)
                                    • 215 x 863 mm (215_x_863_mm)
                                    • 215 x 914 mm (215_x_914_mm)
                                    • 216 x 1000 mm (216_x_1000_mm)
                                    • 216 x 1016 mm (216_x_1016_mm)
                                    • 216 x 1270 mm (216_x_1270_mm)
                                    • 216 x 2540 mm (216_x_2540_mm)
                                    • 216 x 292 mm (216_x_292_mm)
                                    • 216 x 296 mm (216_x_296_mm)
                                    • 216 x 297 mm (216_x_297_mm)
                                    • 216 x 3000 mm (216_x_3000_mm)
                                    • 216 x 3048 mm (216_x_3048_mm)
                                    • 216 x 3098 mm (216_x_3098_mm)
                                    • 216 x 355.6 mm (216_x_355_6_mm)
                                    • 216 x 355 mm (216_x_355_mm)
                                    • 216 x 356 mm (216_x_356_mm)
                                    • 216 x 360 mm (216_x_360_mm)
                                    • 216 x 863 mm (216_x_863_mm)
                                    • 216 x 889 mm (216_x_889_mm)
                                    • 216 x 914 mm (216_x_914_mm)
                                    • 216 x 965 mm (216_x_965_mm)
                                    • 219 x 356 mm (219_x_356_mm)
                                    • 220 x 356 mm (220_x_356_mm)
                                    • 227 x 2540 mm (227_x_2540_mm)
                                    • 24.3 x 36.5 mm (24_3_x_36_5_mm)
                                    • 24 x 36 mm (24_x_36_mm)
                                    • 24 x 37 mm (24_x_37_mm)
                                    • 2520 x 168 mm (2520_x_168_mm)
                                    • 2592 x 1944 mm (2592_x_1944_mm)
                                    • 261 x 297 mm (261_x_297_mm)
                                    • 279.4 x 431.8 mm (279_4_x_431_8_mm)
                                    • 297.2 x 431.8 mm (297_2_x_431_8_mm)
                                    • 297 x 210 mm (297_x_210_mm)
                                    • 297 x 216 mm (297_x_216_mm)
                                    • 297 x 2540 mm (297_x_2540_mm)
                                    • 297 x 420 mm (297_x_420_mm)
                                    • 297 x 431.8 mm (297_x_431_8_mm)
                                    • 297 x 432 mm (297_x_432_mm)
                                    • 297 x 864 mm (297_x_864_mm)
                                    • 297 x 965 mm (297_x_965_mm)
                                    • 3000 x 3000 mm (3000_x_3000_mm)
                                    • 300 x 432 mm (300_x_432_mm)
                                    • 304.8 x 431.8 mm (304_8_x_431_8_mm)
                                    • 305 x 432 mm (305_x_432_mm)
                                    • 305 x 63.5 mm (305_x_63_5_mm)
                                    • 305 x 863.6 mm (305_x_863_6_mm)
                                    • 309.8 x 436.88 mm (309_8_x_436_88_mm)
                                    • 30 x 42 mm (30_x_42_mm)
                                    • 35 x 35 mm (35_x_35_mm)
                                    • 36.5 x 24.3 mm (36_5_x_24_3_mm)
                                    • 36.8 x 25.4 mm (36_8_x_25_4_mm)
                                    • 36 x 24 mm (36_x_24_mm)
                                    • 37 x 37 mm (37_x_37_mm)
                                    • 432 x 300 mm (432_x_300_mm)
                                    • 52 x 74 mm (52_x_74_mm)
                                    • 5.79 x 4.01 mm (5_79_x_4_01_mm)
                                    • 60 x 120 mm (60_x_120_mm)
                                    • 86 x 60 mm (86_x_60_mm)
                                   • Welk type beeldsensor wil je? (type_beeldsensor):
                                    • CCD (ccd)
                                    • CCD (charge-coupled device) (ccd_charge_coupled_device_)
                                    • CIS (cis)
                                    • CMOS (cmos)
                                    • CMOS CIS (cmos_cis)
                                    • CMOS dual CIS (cmos_dual_cis)
                                    • Contact Image Sensor (CIS) (contact_image_sensor_cis_)
                                    • Dual CCD (dual_ccd)
                                    • Dual CIS (dual_cis)
                                   • Moet de printer dubbelzijdig scannen? (duplex_scanning):
                                    • Ja (ja)
                                    • Nee (nee)
                                   • Wil je films scannen? (filmscanning):
                                    • Ja (ja)
                                    • Nee (nee)
                                   • Hoeveel pagina's scan je maximaal per dag? (max_pagina_s_per_dag):
                                    • < 1000 pagina's (max_pagina_s_per_dag_1000)
                                    • 1000 pagina's - 3000 pagina's (max_pagina_s_per_dag_1000_3000)
                                    • 3000 pagina's - 6000 pagina's (max_pagina_s_per_dag_3000_6000)
                                    • ≥ 6000 pagina's (max_pagina_s_per_dag_6000)
                                   • Wat voor type scanner wil je? (scanner_type):
                                    • ADF (adf)
                                    • ADF + Manual feed (adf_manual_feed)
                                    • CDF + pagina-invoer (cdf_pagina_invoer)
                                    • CDF + Sheet-fed (cdf_sheet_fed)
                                    • Film/slide (film_slide)
                                    • Flatbed (flatbed)
                                    • Flatbed & ADF (flatbed_adf)
                                    • Mouse (mouse)
                                    • Overhead (overhead)
                                    • Papier-gevoerd (papier_gevoerd)
                                    • Pen (pen)
                                    • Visitekaartje (visitekaartje)
                                   • Welke standaard interfaces wil je? (standaard_interfaces):
                                    • 1 Ethernet; 1 Hi-Speed USB 2.0 (1_ethernet_1_hi_speed_usb_2_0)
                                    • Draadloze LAN (draadloze_lan)
                                    • Ethernet (ethernet)
                                    • HDMI (hdmi)
                                    • IrDA (irda)
                                    • RJ-11 (rj_11)
                                    • SCSI (scsi)
                                    • SCSI-3 (scsi_3)
                                    • Ultra SCSI (ultra_scsi)
                                    • USB (usb)
                                    • USB 1.1 (usb_1_1)
                                    • USB 2.0 (usb_2_0)
                                    • USB 3.0 (usb_3_0)
                                   • Welke optische scanresolutie wil je? (optische_scanresolutie):
                                    • 1200 x 1200 dpi (1200_x_1200_dpi)
                                    • 1200 x 2400 dpi (1200_x_2400_dpi)
                                    • 1600 x 3200 dpi (1600_x_3200_dpi)
                                    • 1800 x 1800 dpi (1800_x_1800_dpi)
                                    • 1800 x 3600 dpi (1800_x_3600_dpi)
                                    • 1920 x 1080 dpi (1920_x_1080_dpi)
                                    • 2400 x 2400 dpi (2400_x_2400_dpi)
                                    • 2400 x 4800 dpi (2400_x_4800_dpi)
                                    • 285 x 218 dpi (285_x_218_dpi)
                                    • 300 x 300 dpi (300_x_300_dpi)
                                    • 300 x 600 dpi (300_x_600_dpi)
                                    • 3200 x 3200 dpi (3200_x_3200_dpi)
                                    • 3200 x 6400 dpi (3200_x_6400_dpi)
                                    • 3600 x 3600 dpi (3600_x_3600_dpi)
                                    • 4800 х 4800 DPI (4800_4800_dpi)
                                    • 4800 x 9600 dpi (4800_x_9600_dpi)
                                    • 5000 x 5000 dpi (5000_x_5000_dpi)
                                    • 600 x 1200 dpi (600_x_1200_dpi)
                                    • 600 x 600 dpi (600_x_600_dpi)
                                    • 6400 x 9600 dpi (6400_x_9600_dpi)
                                    • 7200 x 7200 dpi (7200_x_7200_dpi)
                                    • 900 x 900 dpi (900_x_900_dpi)
                                    • 9600 x 9600 dpi (9600_x_9600_dpi)
                                    • Flatbed: tot 2400 x 2400 dpi, ADF: 600 x 600 dpi (flatbed_tot_2400_x_2400_dpi_adf_600_x_600_dpi)
                                   • Heb je voorkeur voor een productfamilie? (family):
                                    • CanoScan (canoscan)
                                    • CardScan (cardscan)
                                    • Designjet (designjet)
                                    • DocuMate (documate)
                                    • DR (dr)
                                    • imageFormula (imageformula)
                                    • ScanFront (scanfront)
                                    • Scanjet (scanjet)
                                   • Tel. 030-214 5004
                                   • WhatsApp 06-15 19 74 74
                                   • blijmakers@vergelijk.nl