x
x
x Bekijk categorieën x Categorieën MENU
of
Je zoekt nu binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (verwijderen)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
Zoek naar producten... Zoek naar een product binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Zoek naar producten... Zoek... Zoek naar producten... { "valueFormat": "[[cg.view.page.base.SearchPanelBehavior.cleanSearchText(value.getTerm())]]" }
x Categorieën

scanner

{{$data.getNumberOfReviews()}} consumenten beoordelen producten in scanner categorie met gemiddeld een {{$data.getAverageRating() | rating}}

scanner kopen

Met een scanner kun je afbeeldingen, foto's, tekeningen of dia's 'lezen' en digitaal opslaan. De scanner is veelal een pla...
 • Algemene informatie

  Met een scanner kun je afbeeldingen, foto's, tekeningen of dia's 'lezen' en digitaal opslaan. De scanner is veelal een plat apparaat dat op een pc of Mac wordt aangesloten. Door de te scannen afbeelding op de glasplaat van de scanner te leggen kan met een simpele druk op de knop de afbeelding worden gescand en vervolgens digitaal opgeslagen worden. Vervolgens kun je het digitale bestand bewerken, op een website zetten, er een uitnodiging van maken of mailen naar vrienden en familie. Omdat jij op zoek bent naar een scanner geven we je eerst enkele kooptips.

  Kooptips scanners
  Bij het kopen van een scanner kun je letten op de volgende punten:
  1. Kleurdiepte: de kleurdiepte wordt weergegeven in bits: hoe hoger het aantal bits, hoe meer kleuren er worden getoond. Een 24-bitsscanner geeft al prima kleuren, maar er zijn ook al betaalbare modellen die 48-bits scannen.
  2. Formaat: let goed op het papierformaat dat de scanner ondersteunt. Niet iedere scanner kan alle formaten, zoals A3- en A2-formaat, scannen. A3- en A2-formaat scanners zijn vaak duurder dan de A4-scanner die over het algemeen volstaat voor thuisgebruik.
  3. ADF: moet je vaak meerdere documenten achterelkaar scannen, controleer of de scanner over ADF (Automatic Document Feed) beschikt. Met deze automatische invoer van papier hoef je niet steeds velletje voor velletje in de scanner in te voeren.
  4. All-in one: Als je op zoek bent naar een printer die ook kan scannen kun je beter naar onze categorie voor printers gaan. Daarin staan de apparaten die naast printen ook kunnen scannen, kopiëren of faxen.
  5. Resolutie: controleer of de scanner minimaal een resolutie van 2400 dpi heeft. Over het algemeen geldt: hoe hoger de resolutie van de scanner, hoe hoger de kwaliteit van het beeld. 

  Typen scanners
  Over het algemeen kunnen de volgende typen scanners worden onderscheiden:

  • Flatbed scanner: de meest voorkomende modellen scanners voor thuisgebruik zijn de flatbed scanners. Dit zijn platte scanners met een openslaande klep en daaronder een glasplaat. De te scannen afbeelding wordt op de glasplaat van de scanner gelegd. Via een simpele bediening, meestal maar één knop, wordt de afbeelding gescand en op de pc opgeslagen. Nu kun je de afbeelding verder bewerken. Een scanner voor thuisgebruik is vaak een desktopapparaat, maar er zijn ook portable of handheld scanners.
  • Diascanner en 8mm-filmscanner: dia's kunnen ook gescand worden, mits de scanner een diascanner is. Met diascanners kun je dia's op hoge resolutie scannen. Met een transparantieadapter is een gewone scanner hiervoor geschikt te maken. Er zijn echter ook speciale 8mm-filmscanners. De kwaliteit van het beeld is hoger dan bij een scanner waarbij met een transparantieadapter gescand wordt.
  Interface
  De scanner wordt via kabels aangesloten op de pc of Mac. De aansluiting of het type interface bepaalt de snelheid van de dataoverdracht. Let erop dat de interface van je nieuwe scanner ook daadwerkelijk door jouw systeem wordt ondersteund. Er is een aantal mogelijkheden om de scanner op de pc aan te sluiten. Het meestvoorkomend zijn op dit moment de usb-scanners, maar er bestaan ook firewirescanners.

  Formaat
  De meeste scanners voor thuisgebruik kunnen maximaal tot A4-formaat scannen. A4 is de grootte van een standaard printje of een brief. Er zijn ook A3-scanners (dat is twee keer A4 in grootte), maar deze scanners zijn ook meteen duurder in aanschaf. Als je een grotere afbeelding hebt dan dat de scanner aankan, kun je deze ook in delen scannen. Met behulp van de software kun je de afbeelding vervolgens weer 'aan elkaar plakken' en tot een geheel maken.

  Resolutie

  Belangrijker nog dan het formaat van de scanner is de resolutie ervan: hoe hoger de resolutie van de scanner, hoe hoger de kwaliteit van het beeld. Resolutie wordt aangegeven in DPI, oftewel Dots Per Inch. Een goede desktopscanner voor thuisgebruik heeft aan een resolutie van 2400 dpi al genoeg. Hiermee kun je prima beelden scannen en bewerken.
  Naast optische resolutie bestaat er ook enhanced resolutie. Hierbij wordt met behulp van software het beeld 'opgeblazen'. Enhanced resolutie lijkt groter, maar is in kwaliteit minder scherp dan de optische resolutie.

  Software scanner
  Nadat het beeld is ingescand, kan het worden bewerkt. De software die wordt meegeleverd bij een scanner is hiervoor prima geschikt. Meestal zit er software bij om het beeld of de tekst te bewerken of om de beelden te archiveren. Los te kopen beeldbewerkingsoftware is vaak duurder dan wat er bij de scanner zit. Maar als je meer gebruiksmogelijkheden nodig hebt, kun je uiteraard andere software kopen en gebruiken.
 • Veelgestelde vragen


  Wat voor scanners zijn er?

  De meest voorkomende modellen scanners voor thuisgebruik zijn de flatbed scanners. Dit zijn platte modellen met een openslaande klep en daaronder een glasplaat. De te scannen afbeelding wordt op de glasplaat gelegd. Via een simpele bediening, meestal maar één knop, wordt de afbeelding gescand en op de PC opgeslagen. Nu kun je de afbeelding verder bewerken. Dia's kunnen ook gescand worden, mits de scanner hiervoor geschikt is. Met een transparantieadapter is een gewone scanner hiervoor geschikt te maken. Er zijn echter ook speciale filmscanners. De kwaliteit van het beeld is hoger dan bij een scanner waarbij met een transparantieadapter gescand wordt. De portable of handheld scanner zul je niet vaak voor thuisgebruik tegenkomen: deze worden meestal gebruikt in winkels of bedrijven.

  Werkt de scanner ook op een Mac?
  Ja. Let op de informatie bij de scanner als je er een koopt. Hierin tref je precies aan onder welke systemen de scanner draait. Een scanner is veelal 'plug & play': aansluiten en scannen maar.

  Wat voor software wordt er meegeleverd?
  Dit wisselt per merk en type scanner. Vaak wordt het ook niet vermeld door de fabrikant.Meestal zit er software bij om het beeld of de tekst te bewerken, of om de beelden te archiveren. Los te kopen beeldbewerkingssoftware is vaak duurder dan wat er bij de scanner zit. Maar als je meer gebruiksmogelijkheden nodig hebt, kun je uiteraard andere software kopen en gebruiken.

  Kan ik ook A3-formaat scannen?
  De meeste scanners voor thuisgebruik kunnen maximaal tot A4-formaat scannen. A4 is de grootte van een standaard printje of een brief. Er zijn ook A3-scanners (dat is twee keer A4 in grootte) of nog groter, maar deze zijn ook meteen duurder in aanschaf. Als je een grotere afbeelding hebt dan dat de scanner aankan, kun je deze ook in delen scannen. Met behulp van de software kun je de afbeelding vervolgens weer 'aan elkaar plakken' en tot een geheel maken.

  De formaten:

  • A0: Posters, technische tekeningen
  • A1: Posters, technische tekeningen
  • A2: Flip-over
  • A3: Tekeningen, diagrammen en grote tabellen, presentaties
  • A4: Brieven, magazines, catalogi, laserprinterpapier en kopieerpapier
  • A5: Notitieblok
  • A6: Ansichtkaart
  • A8: Speelkaart

  Kan ik ook dia's scannen?
  Dia's kunnen ook gescand worden, mits de scanner hiervoor geschikt is. Met een transparantieadapter is een gewone scanner hiervoor geschikt te maken. Er zijn echter ook speciale filmscanners. De kwaliteit van het beeld is hoger dan bij een scanner waarbij met een transparantieadapter gescand wordt.

 • Verklarende woordenlijst


  Hieronder vind je een alfabetisch overzicht van de gebruikte begrippen.

  Garantie
  De standaard fabrieksgarantieperiode is een jaar. Vaak geven fabrikanten al standaard twee jaar garantie op de apparaten.

  Grijsdiepte
  De grijsdiepte is eenzelfde veld als kleurdiepte, alleen dan voor de grijstinten. Grijsdiepte wordt weergegeven in bits. Hier geldt: hoe hoger het aantal bits, hoe meer grijswaarden er worden getoond. Een 24-bitsscanner geeft al prima kleuren, maar er zijn ook al betaalbare modellen die 48-bits scannen.

  Interface
  De scanner wordt via kabels aangesloten op je pc of Mac. De aansluiting of het type interface bepaalt de snelheid van de dataoverdracht. Let erop dat de interface van de nieuwe scanner ook daadwerkelijk door het systeem wordt ondersteund.

  Kleurdiepte
  Kleurdiepte wordt weergegeven in bits. Ook hier geldt: hoe hoger het aantal bits, hoe meer kleuren er worden getoond. Een 24-bitsscanner geeft al prima kleuren, maar er zijn ook al betaalbare modellen die 48-bits scannen. Niet alleen kleuren zijn belangrijk, ook de grijswaarden. De grijsdiepte is eenzelfde veld als kleurdiepte, alleen dan voor de grijstinten.

  Max. scan oppervlak
  De meeste scanners voor thuisgebruik kunnen maximaal tot A4-formaat scannen. A4 is de grootte van een standaard printje of een brief. Er zijn ook A3-scanners (dat is twee keer A4 in grootte) of nog groter, maar deze zijn ook meteen duurder in aanschaf. Als je een grotere afbeelding hebt dan dat de scanner aankan, kun je deze ook in delen scannen. Met behulp van de software kun je de afbeelding vervolgens weer 'aan elkaar plakken' en tot één geheel maken.

  De formaten:
  A0: Posters, technische tekeningen
  A1: Posters, technische tekeningen
  A2: Flip-over
  A3: Tekeningen, diagrammen en grote tabellen, presentatie
  A4: Brieven, magazines, catalogi, laserprinter papier en kopieerpapier
  A5: Notitieblok
  A6: Ansichtkaart
  A8: Speelkaart

  Meegeleverde software
  Nadat het beeld is ingescand, kan het worden bewerkt. De software die wordt meegeleverd bij een scanner is hiervoor prima geschikt. Meestal zit er software bij om het beeld of de tekst te bewerken, of om de beelden te archiveren. Los te kopen beeldbewerkingssoftware is vaak duurder dan wat er bij de scanner zit. Maar als je meer gebruiksmogelijkheden nodig hebt, kun je uiteraard andere software kopen en gebruiken.

  Optische resolutie
  Hoe hoger de resolutie, hoe hoger de kwaliteit van het beeld. Resolutie wordt aangegeven in dpi, oftewel Dots Per Inch. Naast optische resolutie bestaat er ook enhanced resolutie. Hierbij wordt met behulp van software het beeld 'opgeblazen'. Enhanced resolutie lijkt groter, maar is in kwaliteit minder scherp dan de optische resolutie. Een goede scanner voor thuisgebruik heeft aan een resolutie van 2400 dpi al genoeg. Hiermee kun je prima beelden scannen en bewerken.

  Pagina invoer
  Een scanner kent twee soorten invoer: handmatig en automatisch. Bij handmatige invoer leg je zelf de te scannen afbeelding op de glasplaat. Als je veel beelden achter elkaar scant, is een scanner met ADF handig. ADF staat voor Automatic Document Feed en zorgt ervoor dat de te scannen documenten automatisch doorgevoerd worden. Vaak heeft een scanner alleen een handmatige invoer waarbij je zelf de beelden op de beeldplaat legt. Soms is ADF als extra optie mogelijk.

  Type 
  De meest voorkomende modellen scanners voor thuisgebruik zijn de flatbed scanners. Dit zijn platte modellen met een openslaande klep en daaronder een glasplaat. De te scannen afbeelding wordt op de glasplaat gelegd. Via een simpele bediening, meestal maar één knop, wordt de afbeelding gescand en op de PC opgeslagen. Nu kun je de afbeelding verder bewerken. Dia's kunnen ook gescand worden, mits de scanner hiervoor geschikt is. Met een transparantieadapter is een gewone scanner hiervoor geschikt te maken. Er zijn echter ook speciale filmscanners. De kwaliteit van het beeld is hoger dan bij een scanner waarbij met een transparantieadapter gescand wordt. De portable of handheld scanner zul je niet vaak voor thuisgebruik tegenkomen: deze worden meestal gebruikt in winkels of bedrijven.

  • Epson Met de scanners van Epson kun je binnen een handomdraai al je foto's en documenten scannen. Dankzij de Epson ReadyScan LED-technologie kun je zonder opwarmtijd direct beginnen met scannen.
  • HP Bespaar tijd met de hoge scansnelheden van HP. Deze scanners zorgen voor heldere scanresultaten en zijn gemakkelijk schoon te houden.
  • Canon De scanner bij uitstek voor foto's, dia's en documenten. De scanner heeft een laag energieverbruik en is gemakkelijk te bedienen.
  • Reflecta Scanners van dit merk zorgen voor prima resultaten en zijn makkelijk in gebruik.
  • Kleurenscans Hiermee wordt bedoeld dat de scanner zijn scans in kleur maakt.
  • Budget Hier vind je scanners die minder dan €140 kosten.
  • Filmscans Met deze scanners kunt u gemakkelijk oude dia's, negatieven en afdrukken inscannen om er langer van te kunnen genieten.
 • Canon 9000F Mark II
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/7/3/1/canon-9000f-mark-ii-20247731.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/2/2/6/canon-9000f-mark-ii-21323226.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/2/2/7/canon-9000f-mark-ii-21323227.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/7/3/1/canon-9000f-mark-ii-20247731.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy83LzMvMS9jYW5vbi05MDAwZi1tYXJrLWlpLTIwMjQ3NzMxLmpwZw==
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/2/2/6/canon-9000f-mark-ii-21323226.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy8yLzIvNi9jYW5vbi05MDAwZi1tYXJrLWlpLTIxMzIzMjI2LmpwZw==
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/2/2/7/canon-9000f-mark-ii-21323227.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy8yLzIvNy9jYW5vbi05MDAwZi1tYXJrLWlpLTIxMzIzMjI3LmpwZw==
  Canon 9000F Mark II (16)
  6.75 (1)
  Canon 9000F Mark II
  Brengt oude dia's en negatieven weer tot leven
  Heb geen ervaring met andere fotoprinters, toch voldoet deze aan mijn verwachtingen: makkelijk te installeren op pc, duidelijke bediening en goede kwaliteit van foto's, negatieven en dia's.
  7.0
  0 10
 • Canon 9000F
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/0/3/9/canon-9000f-16733039.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/7/0/7/canon-9000f-24623707.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/0/3/9/canon-9000f-16733039.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy8wLzMvOS9jYW5vbi05MDAwZi0xNjczMzAzOS5qcGc=
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/7/0/7/canon-9000f-24623707.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy83LzAvNy9jYW5vbi05MDAwZi0yNDYyMzcwNy5qcGc=
  Canon 9000F (18)
  7.564577893820712 (2)
  Canon 9000F
  Alles-behalve draadloos!
  Ik heb deze scanner nu ruim een half jaar, en ben heel tevreden met de kwaliteit scans. De vorige scanner, een all-in-one met dus ook scan-eenheid, scande bv. een paspoort dramatisch slecht, met onherkenbare foto... bij deze scanner gaat het scannen véél sneller, en is het resultaat kristalhelder. Ook leuk om dia's en filmnegatieven eindelijk te kunnen scannen: trip down memory-lane! De vele instellingen zijn simpel te selecteren, als je geen digibeet bent. Het scangear-programma is idd een ander dan het scangearprogamma van die all-in-one (ook Canon), maar na een uurtje rustig alles uitproberen wordt alles al duidelijk. De filmnegatief- en diahouders zijn door velen al als zeer fragiel omschreven, en zo ogen ze inderdaad. Maar na ruim een half jaar, en vele honderden scans met verschillende van deze adapters, zijn ze alle nog heel. Voorzichtig mee omspringen, en weten dat moderne kunsstoffen soms verrassend sterk kunnen zijn (nog iemand anders die met blote handen moeite heeft om dvd's uit de verpakking te krijgen?). Inmiddels is ook de opvolger te koop (Mark II), kom ik vandaag achter... Dat is wel even schrikken, maar gelukkig blijkt de opvolger maar op één punt te verschillen: als extra werd 'My Image Garden'-software toegevoegd... (met dank aan reviews op amazon.com) Deze fotobewerkingssoftware wordt algemeen als fijne toegevoegde software ervaren. dus maar even prijsverschillen van de mark I en mark II afwegen tegen de toegevoegde waarde van deze software... Eén minpuntje van deze 9000f vind ikzelf het glossy zwart van de 9000f: je ziet er alles op, stof en vet 'stick out like a sore thumb'! Maar een groter pijnpunt is toch wel het ontbreken van de mogelijkheid om draadloos scans van en naar laptop (of tablet/smartphone) te ontvangen/verzenden via bluetooth, wifi, router oid. Volgens Canon biedt USB 2.0 de mogelijkheid om "USB 2.0 Hi-Speed: Scan and transfer images to your computer at the fastest possible scanning speeds with this connection"... In 2005 misschien, maar bij deze 'facelift' zou draadloos toch wel fijn zijn geweest, of, als je als fabrikant toch wil spreken van 'de snelst mogelijke verbinding', USB 3.0. Conclusie: voor dit bedrag een prima printer, jammer van de summiere aanslutingsmogelijkheid.
  8.7
  0 10
 • Canon 9000F
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/0/3/9/canon-9000f-16733039.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/7/0/7/canon-9000f-24623707.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/0/3/9/canon-9000f-16733039.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy8wLzMvOS9jYW5vbi05MDAwZi0xNjczMzAzOS5qcGc=
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/7/0/7/canon-9000f-24623707.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy83LzAvNy9jYW5vbi05MDAwZi0yNDYyMzcwNy5qcGc=
  Canon 9000F (18)
  7.564577893820712 (2)
  Canon 9000F
  Ik heb deze scan begin juni besteld en betaald
  Ik heb deze scan begin juni besteld en betaald. Kreeg na een paar dagen eeen bericht dat de scan NIET geleverd kan worden en dat het bedrag gestort zou worden. Tot op heden geen cent terug gezien. Vermoedelijk oplichting. Men lokt kopers met scherpe prijzen van producten die niet geleverd worden. Men houd het geld van vele klanten op de bank voor de rente. Je krijgt keurig emails met bevestigingen van de order en resitutie maar er gebeurd niets. Pure oplichting. Tijd om de consumentenbond in te lichten.
  1.0
  0 10
 • Epson Perfection V600 Photo
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/3/1/3/epson-perfection-v600-photo-14517313.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/3/2/9/epson-perfection-v600-photo-20706329.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/3/3/0/epson-perfection-v600-photo-20706330.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/3/3/1/epson-perfection-v600-photo-20706331.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/0/8/5/epson-perfection-v600-photo-20713085.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/5/5/4/epson-perfection-v600-photo-24302554.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/3/1/3/epson-perfection-v600-photo-14517313.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy8zLzEvMy9lcHNvbi1wZXJmZWN0aW9uLXY2MDAtcGhvdG8tMTQ1MTczMTMuanBn
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/3/2/9/epson-perfection-v600-photo-20706329.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi8zLzIvOS9lcHNvbi1wZXJmZWN0aW9uLXY2MDAtcGhvdG8tMjA3MDYzMjkuanBn
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/3/3/0/epson-perfection-v600-photo-20706330.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi8zLzMvMC9lcHNvbi1wZXJmZWN0aW9uLXY2MDAtcGhvdG8tMjA3MDYzMzAuanBn
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/3/3/1/epson-perfection-v600-photo-20706331.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi8zLzMvMS9lcHNvbi1wZXJmZWN0aW9uLXY2MDAtcGhvdG8tMjA3MDYzMzEuanBn
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/0/8/5/epson-perfection-v600-photo-20713085.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy8wLzgvNS9lcHNvbi1wZXJmZWN0aW9uLXY2MDAtcGhvdG8tMjA3MTMwODUuanBn
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/5/5/4/epson-perfection-v600-photo-24302554.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi81LzUvNC9lcHNvbi1wZXJmZWN0aW9uLXY2MDAtcGhvdG8tMjQzMDI1NTQuanBn
  Epson Perfection V600 Photo (19)
  7.25 (1)
  Epson Perfection V600 Photo
  Beste scanner anno 2011 voor foto's
  Prima scanner, de kwaliteit van de ingescande negatievn is zeer goed. Door de ice techniek wordt het aantal krasjes ook duidelijk verminderd. Daartoe in vergellijking met een oudere HPscanner, waarmee ik delfde negatieven zwartwit heb ingescand. Veel mogelijkheden. Voor verbetring vatbaar: de snelheid van scannen. Vooral kleuren dia's dutren erg lang. Strook van 8 negatievn duurt een half uur.
  8.0
  0 10
 • Mustek ScanExpress A3 USB 1200 Pro
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/4/2/9/mustek-scanexpress-a3-usb-1200-pro-14546429.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/4/3/0/mustek-scanexpress-a3-usb-1200-pro-14546430.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/5/4/8/mustek-scanexpress-a3-usb-1200-pro-17967548.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/4/9/6/mustek-scanexpress-a3-usb-1200-pro-18293496.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/4/5/9/mustek-scanexpress-a3-usb-1200-pro-20912459.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/4/6/0/mustek-scanexpress-a3-usb-1200-pro-20912460.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/4/6/1/mustek-scanexpress-a3-usb-1200-pro-20912461.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/4/6/2/mustek-scanexpress-a3-usb-1200-pro-20912462.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/4/6/3/mustek-scanexpress-a3-usb-1200-pro-20912463.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/4/6/4/mustek-scanexpress-a3-usb-1200-pro-20912464.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/9/3/9/mustek-scanexpress-a3-usb-1200-pro-24539939.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/4/3/mustek-scanexpress-a3-usb-1200-pro-54825543.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/4/2/9/mustek-scanexpress-a3-usb-1200-pro-14546429.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi80LzIvOS9tdXN0ZWstc2NhbmV4cHJlc3MtYTMtdXNiLTEyMDAtcHJvLTE0NTQ2NDI5LmpwZw==
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/4/3/0/mustek-scanexpress-a3-usb-1200-pro-14546430.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi80LzMvMC9tdXN0ZWstc2NhbmV4cHJlc3MtYTMtdXNiLTEyMDAtcHJvLTE0NTQ2NDMwLmpwZw==
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/5/4/8/mustek-scanexpress-a3-usb-1200-pro-17967548.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy81LzQvOC9tdXN0ZWstc2NhbmV4cHJlc3MtYTMtdXNiLTEyMDAtcHJvLTE3OTY3NTQ4LmpwZw==
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/4/9/6/mustek-scanexpress-a3-usb-1200-pro-18293496.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy80LzkvNi9tdXN0ZWstc2NhbmV4cHJlc3MtYTMtdXNiLTEyMDAtcHJvLTE4MjkzNDk2LmpwZw==
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/4/5/9/mustek-scanexpress-a3-usb-1200-pro-20912459.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi80LzUvOS9tdXN0ZWstc2NhbmV4cHJlc3MtYTMtdXNiLTEyMDAtcHJvLTIwOTEyNDU5LmpwZw==
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/4/6/0/mustek-scanexpress-a3-usb-1200-pro-20912460.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi80LzYvMC9tdXN0ZWstc2NhbmV4cHJlc3MtYTMtdXNiLTEyMDAtcHJvLTIwOTEyNDYwLmpwZw==
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/4/6/1/mustek-scanexpress-a3-usb-1200-pro-20912461.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi80LzYvMS9tdXN0ZWstc2NhbmV4cHJlc3MtYTMtdXNiLTEyMDAtcHJvLTIwOTEyNDYxLmpwZw==
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/4/6/2/mustek-scanexpress-a3-usb-1200-pro-20912462.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi80LzYvMi9tdXN0ZWstc2NhbmV4cHJlc3MtYTMtdXNiLTEyMDAtcHJvLTIwOTEyNDYyLmpwZw==
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/4/6/3/mustek-scanexpress-a3-usb-1200-pro-20912463.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi80LzYvMy9tdXN0ZWstc2NhbmV4cHJlc3MtYTMtdXNiLTEyMDAtcHJvLTIwOTEyNDYzLmpwZw==
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/4/6/4/mustek-scanexpress-a3-usb-1200-pro-20912464.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi80LzYvNC9tdXN0ZWstc2NhbmV4cHJlc3MtYTMtdXNiLTEyMDAtcHJvLTIwOTEyNDY0LmpwZw==
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/9/3/9/mustek-scanexpress-a3-usb-1200-pro-24539939.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS85LzMvOS9tdXN0ZWstc2NhbmV4cHJlc3MtYTMtdXNiLTEyMDAtcHJvLTI0NTM5OTM5LmpwZw==
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/4/3/mustek-scanexpress-a3-usb-1200-pro-54825543.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS81LzQvMy9tdXN0ZWstc2NhbmV4cHJlc3MtYTMtdXNiLTEyMDAtcHJvLTU0ODI1NTQzLmpwZw==
  Mustek ScanExpress A3 USB 1200 Pro (9)
  3.75 (1)
  Mustek ScanExpress A3 USB 1200 Pro
  Koop hem niet als je een Mac gebruiker bent
  Koop hem niet als je een Mac gebruiker bent. Want hij werkt niet op Mac OSX echt een rot ding. Allemaal verschillenden Drivers geïnstalleerd maar nog steeds deed hij niks.
  1.0
  0 10
 • Epson
  • epson
 • HP
  • hp
 • Canon
  • canon
 • Reflecta
  • reflecta
 • Kleurenscans
  • ja
 • Budget
  • budget
 • Filmscans
  • ja
Scanners 6.7 (11)
0 - 24
 • ION Slides Forever
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/8/3/7/ion-slides-forever-46945837.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/9/3/6/ion-slides-forever-30546936.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/8/3/7/ion-slides-forever-46945837.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS84LzMvNy9pb24tc2xpZGVzLWZvcmV2ZXItNDY5NDU4MzcuanBn
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/9/3/6/ion-slides-forever-30546936.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi85LzMvNi9pb24tc2xpZGVzLWZvcmV2ZXItMzA1NDY5MzYuanBn
  ION Slides Forever (167)
  ION Slides Forever
  Bax-shop.nl winkel Bax-shop.nl winkel
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  49, 3.874908, 51.4954533 HIGH
  Kijkshop.nl Kijkshop.nl
  8.547531703000708 (344)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  49.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Bax-shop.nl winkel Bax-shop.nl winkel
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  49, 3.874908, 51.4954533 HIGH
  4
  most_sold
 • Rollei DF-S 190 SE
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/4/1/0/rollei-df-s190-se-17373410.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/0/9/5/rollei-df-s-190-se-20806095.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/0/9/6/rollei-df-s-190-se-20806096.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/0/9/7/rollei-df-s-190-se-20806097.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/4/1/0/rollei-df-s190-se-17373410.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy80LzEvMC9yb2xsZWktZGYtczE5MC1zZS0xNzM3MzQxMC5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/0/9/5/rollei-df-s-190-se-20806095.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi8wLzkvNS9yb2xsZWktZGYtcy0xOTAtc2UtMjA4MDYwOTUuanBn
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/0/9/6/rollei-df-s-190-se-20806096.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi8wLzkvNi9yb2xsZWktZGYtcy0xOTAtc2UtMjA4MDYwOTYuanBn
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/0/9/7/rollei-df-s-190-se-20806097.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi8wLzkvNy9yb2xsZWktZGYtcy0xOTAtc2UtMjA4MDYwOTcuanBn
  Rollei DF-S 190 SE (42)
  Rollei DF-S 190 SE
  Conrad Conrad
  8.151149282441185 (695)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  129, 4d (offer_sdt_4_days)
  Conrad Conrad
  8.151149282441185 (695)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  129, 4d (offer_sdt_4_days)
  1
 • Rollei DF-S 100 SE
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/6/7/8/rollei-df-s100-55132975-24479678.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/7/8/2/rollei-df-s100-55132975-24479782.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/3/9/rollei-df-s100-55132975-24479839.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/9/8/1/rollei-df-s-100-se-24796981.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/9/8/2/rollei-df-s-100-se-24796982.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/9/8/3/rollei-df-s-100-se-24796983.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/9/8/4/rollei-df-s-100-se-24796984.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/6/7/8/rollei-df-s100-55132975-24479678.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS82LzcvOC9yb2xsZWktZGYtczEwMC01NTEzMjk3NS0yNDQ3OTY3OC5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/7/8/2/rollei-df-s100-55132975-24479782.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS83LzgvMi9yb2xsZWktZGYtczEwMC01NTEzMjk3NS0yNDQ3OTc4Mi5qcGc=
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/3/9/rollei-df-s100-55132975-24479839.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS84LzMvOS9yb2xsZWktZGYtczEwMC01NTEzMjk3NS0yNDQ3OTgzOS5qcGc=
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/9/8/1/rollei-df-s-100-se-24796981.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi85LzgvMS9yb2xsZWktZGYtcy0xMDAtc2UtMjQ3OTY5ODEuanBn
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/9/8/2/rollei-df-s-100-se-24796982.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi85LzgvMi9yb2xsZWktZGYtcy0xMDAtc2UtMjQ3OTY5ODIuanBn
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/9/8/3/rollei-df-s-100-se-24796983.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi85LzgvMy9yb2xsZWktZGYtcy0xMDAtc2UtMjQ3OTY5ODMuanBn
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/9/8/4/rollei-df-s-100-se-24796984.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi85LzgvNC9yb2xsZWktZGYtcy0xMDAtc2UtMjQ3OTY5ODQuanBn
  Rollei DF-S 100 SE (38)
  Rollei DF-S 100 SE
  Redcoon Redcoon
  8.088194156085002 (424)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  69.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Redcoon Redcoon
  8.088194156085002 (424)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  69.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Kameraoutlet.nl Kameraoutlet.nl
  77.99, 5.0665667, 51.52189190000001 UNKNOWN
  9
  good_buy
 • Reflecta 64220 scanner
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/0/0/4/reflecta-64220-3-in-1-scanner-30547004.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/0/5/9/reflecta-64220-3-in-1-scanner-30547059.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/0/8/2/reflecta-64220-scanner-30696082.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/0/0/4/reflecta-64220-3-in-1-scanner-30547004.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy8wLzAvNC9yZWZsZWN0YS02NDIyMC0zLWluLTEtc2Nhbm5lci0zMDU0NzAwNC5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/0/5/9/reflecta-64220-3-in-1-scanner-30547059.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy8wLzUvOS9yZWZsZWN0YS02NDIyMC0zLWluLTEtc2Nhbm5lci0zMDU0NzA1OS5qcGc=
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/0/8/2/reflecta-64220-scanner-30696082.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi8wLzgvMi9yZWZsZWN0YS02NDIyMC1zY2FubmVyLTMwNjk2MDgyLmpwZw==
  Reflecta 64220 scanner (29)
  Reflecta 64220 scanner
  CameraNU.nl CameraNU.nl
  7.2 (1)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  99.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  CameraNU.nl CameraNU.nl
  7.2 (1)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  99.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  2
 • Rollei DF-S 500 SE
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/5/8/7/rollei-df-s-500-se-24929587.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/5/8/8/rollei-df-s-500-se-24929588.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/5/8/9/rollei-df-s-500-se-24929589.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/5/9/0/rollei-df-s-500-se-24929590.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/5/9/1/rollei-df-s-500-se-24929591.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/5/9/2/rollei-df-s-500-se-24929592.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/5/9/3/rollei-df-s-500-se-24929593.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/5/8/7/rollei-df-s-500-se-24929587.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS81LzgvNy9yb2xsZWktZGYtcy01MDAtc2UtMjQ5Mjk1ODcuanBn
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/5/8/8/rollei-df-s-500-se-24929588.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS81LzgvOC9yb2xsZWktZGYtcy01MDAtc2UtMjQ5Mjk1ODguanBn
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/5/8/9/rollei-df-s-500-se-24929589.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS81LzgvOS9yb2xsZWktZGYtcy01MDAtc2UtMjQ5Mjk1ODkuanBn
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/5/9/0/rollei-df-s-500-se-24929590.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS81LzkvMC9yb2xsZWktZGYtcy01MDAtc2UtMjQ5Mjk1OTAuanBn
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/5/9/1/rollei-df-s-500-se-24929591.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS81LzkvMS9yb2xsZWktZGYtcy01MDAtc2UtMjQ5Mjk1OTEuanBn
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/5/9/2/rollei-df-s-500-se-24929592.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS81LzkvMi9yb2xsZWktZGYtcy01MDAtc2UtMjQ5Mjk1OTIuanBn
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/5/9/3/rollei-df-s-500-se-24929593.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS81LzkvMy9yb2xsZWktZGYtcy01MDAtc2UtMjQ5Mjk1OTMuanBn
  Rollei DF-S 500 SE (26)
  Rollei DF-S 500 SE
  CameraNU.nl CameraNU.nl
  7.2 (1)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  49.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  CameraNU.nl CameraNU.nl
  7.2 (1)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  49.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  1
  good_buy
 • Reflecta 64380 scanner
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/4/7/9/reflecta-smartphone-scanner-64380-22446479.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/6/0/0/reflecta-64380-scanner-39854600.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/6/0/1/reflecta-64380-scanner-39854601.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/4/7/9/reflecta-smartphone-scanner-64380-22446479.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi80LzcvOS9yZWZsZWN0YS1zbWFydHBob25lLXNjYW5uZXItNjQzODAtMjI0NDY0NzkuanBn
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/6/0/0/reflecta-64380-scanner-39854600.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC82LzAvMC9yZWZsZWN0YS02NDM4MC1zY2FubmVyLTM5ODU0NjAwLmpwZw==
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/6/0/1/reflecta-64380-scanner-39854601.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC82LzAvMS9yZWZsZWN0YS02NDM4MC1zY2FubmVyLTM5ODU0NjAxLmpwZw==
  Reflecta 64380 scanner (26)
  Reflecta 64380 scanner
  CameraNU.nl CameraNU.nl
  7.2 (1)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  39.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  CameraNU.nl CameraNU.nl
  7.2 (1)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  39.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  1
 • Mustek ScanExpress A3 USB 2400S
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/0/0/7/mustek-scanexpress-a3-usb-2400s-30547007.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/0/6/0/mustek-scanexpress-a3-usb-2400s-30547060.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/6/7/8/mustek-scanexpress-a3-usb-2400s-30651678.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/0/0/7/mustek-scanexpress-a3-usb-2400s-30547007.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy8wLzAvNy9tdXN0ZWstc2NhbmV4cHJlc3MtYTMtdXNiLTI0MDBzLTMwNTQ3MDA3LmpwZw==
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/0/6/0/mustek-scanexpress-a3-usb-2400s-30547060.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy8wLzYvMC9tdXN0ZWstc2NhbmV4cHJlc3MtYTMtdXNiLTI0MDBzLTMwNTQ3MDYwLmpwZw==
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/6/7/8/mustek-scanexpress-a3-usb-2400s-30651678.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS82LzcvOC9tdXN0ZWstc2NhbmV4cHJlc3MtYTMtdXNiLTI0MDBzLTMwNjUxNjc4LmpwZw==
  Mustek ScanExpress A3 USB 2400S (25)
  Mustek ScanExpress A3 USB 2400S
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.019845455652131 (819)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  269, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.019845455652131 (819)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  269, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  269, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  6
 • Canon CanoScan Lide 120
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/2/4/9/canon-canoscan-lide-120-24871249.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/4/7/9/canon-canoscan-lide-120-24872479.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/2/4/9/canon-canoscan-lide-120-24871249.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS8yLzQvOS9jYW5vbi1jYW5vc2Nhbi1saWRlLTEyMC0yNDg3MTI0OS5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/4/7/9/canon-canoscan-lide-120-24872479.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi80LzcvOS9jYW5vbi1jYW5vc2Nhbi1saWRlLTEyMC0yNDg3MjQ3OS5qcGc=
  Canon CanoScan Lide 120 (24)
  Canon CanoScan Lide 120
  CameraNU.nl CameraNU.nl
  7.2 (1)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  57.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  CameraNU.nl CameraNU.nl
  7.2 (1)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  57.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  BCC Alkmaar BCC Alkmaar
  59.99, 4.750713699999999, 52.6360681 LOW
  80
 • Rollei PDF-S 240 SE
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/8/3/9/rollei-pdf-s-240-se-20016839.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/0/7/rollei-pdf-s-240-se-24299807.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/0/8/rollei-pdf-s-240-se-24299808.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/0/9/rollei-pdf-s-240-se-24299809.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/1/0/rollei-pdf-s-240-se-24299810.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/1/1/rollei-pdf-s-240-se-24299811.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/1/2/rollei-pdf-s-240-se-24299812.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/1/3/rollei-pdf-s-240-se-24299813.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/8/3/9/rollei-pdf-s-240-se-20016839.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi84LzMvOS9yb2xsZWktcGRmLXMtMjQwLXNlLTIwMDE2ODM5LmpwZw==
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/0/7/rollei-pdf-s-240-se-24299807.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS84LzAvNy9yb2xsZWktcGRmLXMtMjQwLXNlLTI0Mjk5ODA3LmpwZw==
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/0/8/rollei-pdf-s-240-se-24299808.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS84LzAvOC9yb2xsZWktcGRmLXMtMjQwLXNlLTI0Mjk5ODA4LmpwZw==
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/0/9/rollei-pdf-s-240-se-24299809.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS84LzAvOS9yb2xsZWktcGRmLXMtMjQwLXNlLTI0Mjk5ODA5LmpwZw==
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/1/0/rollei-pdf-s-240-se-24299810.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS84LzEvMC9yb2xsZWktcGRmLXMtMjQwLXNlLTI0Mjk5ODEwLmpwZw==
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/1/1/rollei-pdf-s-240-se-24299811.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS84LzEvMS9yb2xsZWktcGRmLXMtMjQwLXNlLTI0Mjk5ODExLmpwZw==
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/1/2/rollei-pdf-s-240-se-24299812.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS84LzEvMi9yb2xsZWktcGRmLXMtMjQwLXNlLTI0Mjk5ODEyLmpwZw==
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/1/3/rollei-pdf-s-240-se-24299813.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS84LzEvMy9yb2xsZWktcGRmLXMtMjQwLXNlLTI0Mjk5ODEzLmpwZw==
  Rollei PDF-S 240 SE (20)
  Rollei PDF-S 240 SE
  CameraNU.nl CameraNU.nl
  7.2 (1)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  104, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  CameraNU.nl CameraNU.nl
  7.2 (1)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  104, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  2
  good_buy
 • Canon CanoScan Lide 220
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/2/5/0/canon-canoscan-lide-220-24871250.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/2/5/1/canon-canoscan-lide-220-24871251.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/2/5/0/canon-canoscan-lide-220-24871250.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS8yLzUvMC9jYW5vbi1jYW5vc2Nhbi1saWRlLTIyMC0yNDg3MTI1MC5qcGc=
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/2/5/1/canon-canoscan-lide-220-24871251.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS8yLzUvMS9jYW5vbi1jYW5vc2Nhbi1saWRlLTIyMC0yNDg3MTI1MS5qcGc=
  Canon CanoScan Lide 220 (20)
  Canon CanoScan Lide 220
  CameraNU.nl CameraNU.nl
  7.2 (1)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  73.7, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  CameraNU.nl CameraNU.nl
  7.2 (1)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  73.7, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  BCC Nuenen BCC Nuenen
  78.9, 5.538222999999999, 51.4672231 LOW
  13
 • Epson Perfection V600 Photo
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/3/1/3/epson-perfection-v600-photo-14517313.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/3/2/9/epson-perfection-v600-photo-20706329.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/3/3/0/epson-perfection-v600-photo-20706330.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/3/3/1/epson-perfection-v600-photo-20706331.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/0/8/5/epson-perfection-v600-photo-20713085.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/5/5/4/epson-perfection-v600-photo-24302554.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/3/1/3/epson-perfection-v600-photo-14517313.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy8zLzEvMy9lcHNvbi1wZXJmZWN0aW9uLXY2MDAtcGhvdG8tMTQ1MTczMTMuanBn
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/3/2/9/epson-perfection-v600-photo-20706329.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi8zLzIvOS9lcHNvbi1wZXJmZWN0aW9uLXY2MDAtcGhvdG8tMjA3MDYzMjkuanBn
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/3/3/0/epson-perfection-v600-photo-20706330.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi8zLzMvMC9lcHNvbi1wZXJmZWN0aW9uLXY2MDAtcGhvdG8tMjA3MDYzMzAuanBn
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/3/3/1/epson-perfection-v600-photo-20706331.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi8zLzMvMS9lcHNvbi1wZXJmZWN0aW9uLXY2MDAtcGhvdG8tMjA3MDYzMzEuanBn
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/0/8/5/epson-perfection-v600-photo-20713085.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy8wLzgvNS9lcHNvbi1wZXJmZWN0aW9uLXY2MDAtcGhvdG8tMjA3MTMwODUuanBn
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/5/5/4/epson-perfection-v600-photo-24302554.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi81LzUvNC9lcHNvbi1wZXJmZWN0aW9uLXY2MDAtcGhvdG8tMjQzMDI1NTQuanBn
  Epson Perfection V600 Photo (19)
  7.25 (1)
  Epson Perfection V600 Photo
  Cameraland.nl Cameraland.nl
  8.536710718319233 (14)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  249, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Cameraland.nl Cameraland.nl
  8.536710718319233 (14)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  249, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  BCC Den Bosch BCC Den Bosch
  249, 5.302187399999999, 51.7010832 LOW
  16
 • Canon 9000F
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/0/3/9/canon-9000f-16733039.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/7/0/7/canon-9000f-24623707.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/0/3/9/canon-9000f-16733039.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy8wLzMvOS9jYW5vbi05MDAwZi0xNjczMzAzOS5qcGc=
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/7/0/7/canon-9000f-24623707.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy83LzAvNy9jYW5vbi05MDAwZi0yNDYyMzcwNy5qcGc=
  Canon 9000F (18)
  7.564577893820712 (2)
  Canon 9000F
  Office Deals Office Deals
  7.557004830917873 (2)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  208.97, ? (offer_sdt_unknown)
  Office Deals Office Deals
  7.557004830917873 (2)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  208.97, ? (offer_sdt_unknown)
  1
 • Canon 9000F Mark II
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/7/3/1/canon-9000f-mark-ii-20247731.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/2/2/6/canon-9000f-mark-ii-21323226.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/2/2/7/canon-9000f-mark-ii-21323227.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/7/3/1/canon-9000f-mark-ii-20247731.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy83LzMvMS9jYW5vbi05MDAwZi1tYXJrLWlpLTIwMjQ3NzMxLmpwZw==
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/2/2/6/canon-9000f-mark-ii-21323226.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy8yLzIvNi9jYW5vbi05MDAwZi1tYXJrLWlpLTIxMzIzMjI2LmpwZw==
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/2/2/7/canon-9000f-mark-ii-21323227.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy8yLzIvNy9jYW5vbi05MDAwZi1tYXJrLWlpLTIxMzIzMjI3LmpwZw==
  Canon 9000F Mark II (16)
  6.75 (1)
  Canon 9000F Mark II
  Neboweb.nl Neboweb.nl
  8.488232986170086 (19)
  199, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Neboweb.nl Neboweb.nl
  8.488232986170086 (19)
  199, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  City Foto Eindhoven City Foto Eindhoven
  209, 5.4837409, 51.4348858 LOW
  5
 • Reflecta x7-Scan
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/1/9/6/reflecta-x7-scan-20498196.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/4/0/7/reflecta-x7-scan-21336407.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/4/0/8/reflecta-x7-scan-21336408.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/1/9/6/reflecta-x7-scan-20498196.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8xLzkvNi9yZWZsZWN0YS14Ny1zY2FuLTIwNDk4MTk2LmpwZw==
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/4/0/7/reflecta-x7-scan-21336407.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi80LzAvNy9yZWZsZWN0YS14Ny1zY2FuLTIxMzM2NDA3LmpwZw==
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/4/0/8/reflecta-x7-scan-21336408.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi80LzAvOC9yZWZsZWN0YS14Ny1zY2FuLTIxMzM2NDA4LmpwZw==
  Reflecta x7-Scan (14)
  Reflecta x7-Scan
  Neboweb.nl Neboweb.nl
  8.488232986170086 (19)
  117.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Neboweb.nl Neboweb.nl
  8.488232986170086 (19)
  117.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  City Foto Eindhoven City Foto Eindhoven
  129, 5.4837409, 51.4348858 LOW
  5
 • ION Film 2 SD Plus
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/7/7/8/ion-film-2-sd-plus-20429778.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/1/5/1/ion-film-2-sd-plus-21342151.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/7/7/8/ion-film-2-sd-plus-20429778.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS83LzcvOC9pb24tZmlsbS0yLXNkLXBsdXMtMjA0Mjk3NzguanBn
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/1/5/1/ion-film-2-sd-plus-21342151.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi8xLzUvMS9pb24tZmlsbS0yLXNkLXBsdXMtMjEzNDIxNTEuanBn
  ION Film 2 SD Plus (14)
  ION Film 2 SD Plus
  Conrad Conrad
  8.151149282441185 (695)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  105, 4d (offer_sdt_4_days)
  Conrad Conrad
  8.151149282441185 (695)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  105, 4d (offer_sdt_4_days)
  Bax-shop.nl winkel Bax-shop.nl winkel
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  119, 3.874908, 51.4954533 HIGH
  5
 • Epson V550
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/6/0/0/epson-perfection-v-550-photo-21726600.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/4/8/1/epson-perfection-v-550-photo-21727481.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/6/3/6/epson-perfection-v-550-photo-21727636.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/0/0/5/epson-perfection-v-550-photo-23343005.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/9/0/7/epson-v550-23413907.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/9/0/8/epson-v550-23413908.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/9/0/9/epson-v550-23413909.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/9/1/0/epson-v550-23413910.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/6/0/0/epson-perfection-v-550-photo-21726600.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi82LzAvMC9lcHNvbi1wZXJmZWN0aW9uLXYtNTUwLXBob3RvLTIxNzI2NjAwLmpwZw==
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/4/8/1/epson-perfection-v-550-photo-21727481.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy80LzgvMS9lcHNvbi1wZXJmZWN0aW9uLXYtNTUwLXBob3RvLTIxNzI3NDgxLmpwZw==
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/6/3/6/epson-perfection-v-550-photo-21727636.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy82LzMvNi9lcHNvbi1wZXJmZWN0aW9uLXYtNTUwLXBob3RvLTIxNzI3NjM2LmpwZw==
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/0/0/5/epson-perfection-v-550-photo-23343005.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy8wLzAvNS9lcHNvbi1wZXJmZWN0aW9uLXYtNTUwLXBob3RvLTIzMzQzMDA1LmpwZw==
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/9/0/7/epson-v550-23413907.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy85LzAvNy9lcHNvbi12NTUwLTIzNDEzOTA3LmpwZw==
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/9/0/8/epson-v550-23413908.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy85LzAvOC9lcHNvbi12NTUwLTIzNDEzOTA4LmpwZw==
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/9/0/9/epson-v550-23413909.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy85LzAvOS9lcHNvbi12NTUwLTIzNDEzOTA5LmpwZw==
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/9/1/0/epson-v550-23413910.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy85LzEvMC9lcHNvbi12NTUwLTIzNDEzOTEwLmpwZw==
  Epson V550 (13)
  Epson V550
  Cameraland.nl Cameraland.nl
  8.536710718319233 (14)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  185, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Cameraland.nl Cameraland.nl
  8.536710718319233 (14)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  185, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Cameraland Alkmaar Cameraland Alkmaar
  185, 4.7240334, 52.63246530000001 LOW
  13
 • Epson V370
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/2/4/3/epson-perfection-v370-scanner-19593243.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/8/4/5/epson-perfection-v370-scanner-21140845.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/8/4/6/epson-perfection-v370-scanner-21140846.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/8/4/7/epson-perfection-v370-scanner-21140847.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/8/4/8/epson-perfection-v370-scanner-21140848.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/8/4/9/epson-perfection-v370-scanner-21140849.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/2/4/3/epson-perfection-v370-scanner-19593243.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy8yLzQvMy9lcHNvbi1wZXJmZWN0aW9uLXYzNzAtc2Nhbm5lci0xOTU5MzI0My5qcGc=
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/8/4/5/epson-perfection-v370-scanner-21140845.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC84LzQvNS9lcHNvbi1wZXJmZWN0aW9uLXYzNzAtc2Nhbm5lci0yMTE0MDg0NS5qcGc=
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/8/4/6/epson-perfection-v370-scanner-21140846.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC84LzQvNi9lcHNvbi1wZXJmZWN0aW9uLXYzNzAtc2Nhbm5lci0yMTE0MDg0Ni5qcGc=
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/8/4/7/epson-perfection-v370-scanner-21140847.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC84LzQvNy9lcHNvbi1wZXJmZWN0aW9uLXYzNzAtc2Nhbm5lci0yMTE0MDg0Ny5qcGc=
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/8/4/8/epson-perfection-v370-scanner-21140848.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC84LzQvOC9lcHNvbi1wZXJmZWN0aW9uLXYzNzAtc2Nhbm5lci0yMTE0MDg0OC5qcGc=
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/8/4/9/epson-perfection-v370-scanner-21140849.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC84LzQvOS9lcHNvbi1wZXJmZWN0aW9uLXYzNzAtc2Nhbm5lci0yMTE0MDg0OS5qcGc=
  Epson V370 (13)
  Epson V370
  BCC BCC
  8.174341213832351 (795)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  117.9, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  BCC BCC
  8.174341213832351 (795)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  117.9, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  BCC Zeist BCC Zeist
  117.9, 5.2425001, 52.0859211 LOW
  9
  good_buy
 • Reflecta DigitDia 6000
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/1/0/reflecta-digitdia-6000-18758310.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/2/7/7/reflecta-digitdia-6000-18795277.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/4/1/0/reflecta-digitdia-6000-20919410.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/4/1/1/reflecta-digitdia-6000-20919411.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/6/2/7/reflecta-digitdia-6000-20931627.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/6/2/8/reflecta-digitdia-6000-20931628.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/4/0/reflecta-digitdia-6000-18759840.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/5/7/6/reflecta-digitdia-6000-18760576.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/1/0/reflecta-digitdia-6000-18758310.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8zLzEvMC9yZWZsZWN0YS1kaWdpdGRpYS02MDAwLTE4NzU4MzEwLmpwZw==
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/2/7/7/reflecta-digitdia-6000-18795277.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS8yLzcvNy9yZWZsZWN0YS1kaWdpdGRpYS02MDAwLTE4Nzk1Mjc3LmpwZw==
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/4/1/0/reflecta-digitdia-6000-20919410.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS80LzEvMC9yZWZsZWN0YS1kaWdpdGRpYS02MDAwLTIwOTE5NDEwLmpwZw==
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/4/1/1/reflecta-digitdia-6000-20919411.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS80LzEvMS9yZWZsZWN0YS1kaWdpdGRpYS02MDAwLTIwOTE5NDExLmpwZw==
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/6/2/7/reflecta-digitdia-6000-20931627.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS82LzIvNy9yZWZsZWN0YS1kaWdpdGRpYS02MDAwLTIwOTMxNjI3LmpwZw==
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/6/2/8/reflecta-digitdia-6000-20931628.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS82LzIvOC9yZWZsZWN0YS1kaWdpdGRpYS02MDAwLTIwOTMxNjI4LmpwZw==
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/4/0/reflecta-digitdia-6000-18759840.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS84LzQvMC9yZWZsZWN0YS1kaWdpdGRpYS02MDAwLTE4NzU5ODQwLmpwZw==
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/5/7/6/reflecta-digitdia-6000-18760576.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC81LzcvNi9yZWZsZWN0YS1kaWdpdGRpYS02MDAwLTE4NzYwNTc2LmpwZw==
  Reflecta DigitDia 6000 (12)
  Reflecta DigitDia 6000
  Valeda.nl Valeda.nl
  1438.74, 3d (offer_sdt_3_days)
  Valeda.nl Valeda.nl
  1438.74, 3d (offer_sdt_3_days)
  2
 • Epson Perfection V850
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/8/6/6/epson-perfection-v850-25002866.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/2/0/9/epson-perfection-v850-30554209.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/8/6/6/epson-perfection-v850-25002866.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi84LzYvNi9lcHNvbi1wZXJmZWN0aW9uLXY4NTAtMjUwMDI4NjYuanBn
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/2/0/9/epson-perfection-v850-30554209.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC8yLzAvOS9lcHNvbi1wZXJmZWN0aW9uLXY4NTAtMzA1NTQyMDkuanBn
  Epson Perfection V850 (11)
  Epson Perfection V850
  Fotodevakman.nl Fotodevakman.nl
  9.162067455345063 (14)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  775, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Fotodevakman.nl Fotodevakman.nl
  9.162067455345063 (14)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  775, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Cameraland Alkmaar Cameraland Alkmaar
  775, 4.7240334, 52.63246530000001 LOW
  8
 • Mustek ScanExpress A3 USB 1200 Pro
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/4/2/9/mustek-scanexpress-a3-usb-1200-pro-14546429.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/4/3/0/mustek-scanexpress-a3-usb-1200-pro-14546430.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/5/4/8/mustek-scanexpress-a3-usb-1200-pro-17967548.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/4/9/6/mustek-scanexpress-a3-usb-1200-pro-18293496.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/4/5/9/mustek-scanexpress-a3-usb-1200-pro-20912459.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/4/6/0/mustek-scanexpress-a3-usb-1200-pro-20912460.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/4/6/1/mustek-scanexpress-a3-usb-1200-pro-20912461.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/4/6/2/mustek-scanexpress-a3-usb-1200-pro-20912462.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/4/6/3/mustek-scanexpress-a3-usb-1200-pro-20912463.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/4/6/4/mustek-scanexpress-a3-usb-1200-pro-20912464.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/9/3/9/mustek-scanexpress-a3-usb-1200-pro-24539939.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/4/3/mustek-scanexpress-a3-usb-1200-pro-54825543.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/4/2/9/mustek-scanexpress-a3-usb-1200-pro-14546429.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi80LzIvOS9tdXN0ZWstc2NhbmV4cHJlc3MtYTMtdXNiLTEyMDAtcHJvLTE0NTQ2NDI5LmpwZw==
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/4/3/0/mustek-scanexpress-a3-usb-1200-pro-14546430.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi80LzMvMC9tdXN0ZWstc2NhbmV4cHJlc3MtYTMtdXNiLTEyMDAtcHJvLTE0NTQ2NDMwLmpwZw==
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/5/4/8/mustek-scanexpress-a3-usb-1200-pro-17967548.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy81LzQvOC9tdXN0ZWstc2NhbmV4cHJlc3MtYTMtdXNiLTEyMDAtcHJvLTE3OTY3NTQ4LmpwZw==
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/4/9/6/mustek-scanexpress-a3-usb-1200-pro-18293496.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy80LzkvNi9tdXN0ZWstc2NhbmV4cHJlc3MtYTMtdXNiLTEyMDAtcHJvLTE4MjkzNDk2LmpwZw==
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/4/5/9/mustek-scanexpress-a3-usb-1200-pro-20912459.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi80LzUvOS9tdXN0ZWstc2NhbmV4cHJlc3MtYTMtdXNiLTEyMDAtcHJvLTIwOTEyNDU5LmpwZw==
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/4/6/0/mustek-scanexpress-a3-usb-1200-pro-20912460.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi80LzYvMC9tdXN0ZWstc2NhbmV4cHJlc3MtYTMtdXNiLTEyMDAtcHJvLTIwOTEyNDYwLmpwZw==
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/4/6/1/mustek-scanexpress-a3-usb-1200-pro-20912461.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi80LzYvMS9tdXN0ZWstc2NhbmV4cHJlc3MtYTMtdXNiLTEyMDAtcHJvLTIwOTEyNDYxLmpwZw==
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/4/6/2/mustek-scanexpress-a3-usb-1200-pro-20912462.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi80LzYvMi9tdXN0ZWstc2NhbmV4cHJlc3MtYTMtdXNiLTEyMDAtcHJvLTIwOTEyNDYyLmpwZw==
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/4/6/3/mustek-scanexpress-a3-usb-1200-pro-20912463.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi80LzYvMy9tdXN0ZWstc2NhbmV4cHJlc3MtYTMtdXNiLTEyMDAtcHJvLTIwOTEyNDYzLmpwZw==
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/4/6/4/mustek-scanexpress-a3-usb-1200-pro-20912464.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi80LzYvNC9tdXN0ZWstc2NhbmV4cHJlc3MtYTMtdXNiLTEyMDAtcHJvLTIwOTEyNDY0LmpwZw==
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/9/3/9/mustek-scanexpress-a3-usb-1200-pro-24539939.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS85LzMvOS9tdXN0ZWstc2NhbmV4cHJlc3MtYTMtdXNiLTEyMDAtcHJvLTI0NTM5OTM5LmpwZw==
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/4/3/mustek-scanexpress-a3-usb-1200-pro-54825543.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS81LzQvMy9tdXN0ZWstc2NhbmV4cHJlc3MtYTMtdXNiLTEyMDAtcHJvLTU0ODI1NTQzLmpwZw==
  Mustek ScanExpress A3 USB 1200 Pro (9)
  3.75 (1)
  Mustek ScanExpress A3 USB 1200 Pro
  Conrad Conrad
  8.151149282441185 (695)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  269, 4d (offer_sdt_4_days)
  Conrad Conrad
  8.151149282441185 (695)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  269, 4d (offer_sdt_4_days)
  1
 • Plustek OpticFilm 8200I SE
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/2/2/9/plustek-opticfilm-8200i-se-18921229.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/4/6/4/plustek-opticfilm-8200i-se-20961464.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/4/5/0/plustek-opticfilm-8200i-se-24543450.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/4/5/1/plustek-opticfilm-8200i-se-24543451.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/4/5/2/plustek-opticfilm-8200i-se-24543452.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/4/5/3/plustek-opticfilm-8200i-se-24543453.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/9/3/9/plustek-opticfilm-8200i-se-18899939.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/2/2/9/plustek-opticfilm-8200i-se-18921229.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS8yLzIvOS9wbHVzdGVrLW9wdGljZmlsbS04MjAwaS1zZS0xODkyMTIyOS5qcGc=
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/4/6/4/plustek-opticfilm-8200i-se-20961464.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS80LzYvNC9wbHVzdGVrLW9wdGljZmlsbS04MjAwaS1zZS0yMDk2MTQ2NC5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/4/5/0/plustek-opticfilm-8200i-se-24543450.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy80LzUvMC9wbHVzdGVrLW9wdGljZmlsbS04MjAwaS1zZS0yNDU0MzQ1MC5qcGc=
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/4/5/1/plustek-opticfilm-8200i-se-24543451.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy80LzUvMS9wbHVzdGVrLW9wdGljZmlsbS04MjAwaS1zZS0yNDU0MzQ1MS5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/4/5/2/plustek-opticfilm-8200i-se-24543452.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy80LzUvMi9wbHVzdGVrLW9wdGljZmlsbS04MjAwaS1zZS0yNDU0MzQ1Mi5qcGc=
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/4/5/3/plustek-opticfilm-8200i-se-24543453.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy80LzUvMy9wbHVzdGVrLW9wdGljZmlsbS04MjAwaS1zZS0yNDU0MzQ1My5qcGc=
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/9/3/9/plustek-opticfilm-8200i-se-18899939.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS85LzMvOS9wbHVzdGVrLW9wdGljZmlsbS04MjAwaS1zZS0xODg5OTkzOS5qcGc=
  Plustek OpticFilm 8200I SE (9)
  Plustek OpticFilm 8200I SE
  Neboweb.nl Neboweb.nl
  8.488232986170086 (19)
  331.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Neboweb.nl Neboweb.nl
  8.488232986170086 (19)
  331.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  2
 • Reflecta ProScan 7200
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/5/9/3/reflecta-proscan-7200-16548593.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/7/3/6/reflecta-proscan-7200-16706736.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/2/1/5/reflecta-proscan-7200-18483215.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/9/6/reflecta-proscan-7200-20719896.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/2/5/2/reflecta-proscan-7200-23799252.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/6/4/5/reflecta-proscan-7200-30611645.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/1/5/3/reflecta-proscan-7200-33090153.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/1/6/reflecta-proscan-7200-16550916.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/5/9/3/reflecta-proscan-7200-16548593.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC81LzkvMy9yZWZsZWN0YS1wcm9zY2FuLTcyMDAtMTY1NDg1OTMuanBn
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/7/3/6/reflecta-proscan-7200-16706736.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi83LzMvNi9yZWZsZWN0YS1wcm9zY2FuLTcyMDAtMTY3MDY3MzYuanBn
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/2/1/5/reflecta-proscan-7200-18483215.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy8yLzEvNS9yZWZsZWN0YS1wcm9zY2FuLTcyMDAtMTg0ODMyMTUuanBn
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/9/6/reflecta-proscan-7200-20719896.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS84LzkvNi9yZWZsZWN0YS1wcm9zY2FuLTcyMDAtMjA3MTk4OTYuanBn
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/2/5/2/reflecta-proscan-7200-23799252.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS8yLzUvMi9yZWZsZWN0YS1wcm9zY2FuLTcyMDAtMjM3OTkyNTIuanBn
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/6/4/5/reflecta-proscan-7200-30611645.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS82LzQvNS9yZWZsZWN0YS1wcm9zY2FuLTcyMDAtMzA2MTE2NDUuanBn
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/1/5/3/reflecta-proscan-7200-33090153.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC8xLzUvMy9yZWZsZWN0YS1wcm9zY2FuLTcyMDAtMzMwOTAxNTMuanBn
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/1/6/reflecta-proscan-7200-16550916.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC85LzEvNi9yZWZsZWN0YS1wcm9zY2FuLTcyMDAtMTY1NTA5MTYuanBn
  Reflecta ProScan 7200 (9)
  Reflecta ProScan 7200
  Bol.com Bol.com
  8.352484208647718 (678)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  150.94, ? (offer_sdt_unknown)
  Bol.com Bol.com
  8.352484208647718 (678)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  150.94, ? (offer_sdt_unknown)
  1
 • Epson Perfection V700 Photo
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/4/4/3/epson-perfection-v700-photo-5009443.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/4/0/4/epson-perfection-v700-photo-14510404.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/7/5/1/epson-perfection-v700-photo-20605751.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/4/2/1/epson-perfection-v700-photo-20612421.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/4/2/2/epson-perfection-v700-photo-20612422.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/4/2/3/epson-perfection-v700-photo-20612423.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/4/2/4/epson-perfection-v700-photo-20612424.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/0/2/7/epson-perfection-v700-photo-24756027.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/0/2/8/epson-perfection-v700-photo-24756028.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/0/2/9/epson-perfection-v700-photo-24756029.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/0/3/0/epson-perfection-v700-photo-24756030.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/0/3/1/epson-perfection-v700-photo-24756031.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/0/3/2/epson-perfection-v700-photo-24756032.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/0/3/3/epson-perfection-v700-photo-24756033.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/0/3/4/epson-perfection-v700-photo-24756034.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/0/3/5/epson-perfection-v700-photo-24756035.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/0/3/6/epson-perfection-v700-photo-24756036.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/0/3/7/epson-perfection-v700-photo-24756037.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/0/3/8/epson-perfection-v700-photo-24756038.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/0/3/9/epson-perfection-v700-photo-24756039.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/0/4/0/epson-perfection-v700-photo-24756040.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/0/4/1/epson-perfection-v700-photo-24756041.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/3/1/epson-perfection-v700-photo-55159831.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/6/7/6/epson-perfection-v700-photo-55894676.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/6/7/7/epson-perfection-v700-photo-55894677.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/6/7/8/epson-perfection-v700-photo-55894678.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/6/7/9/epson-perfection-v700-photo-55894679.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/6/8/0/epson-perfection-v700-photo-55894680.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/6/8/1/epson-perfection-v700-photo-55894681.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/6/8/2/epson-perfection-v700-photo-55894682.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/4/4/3/epson-perfection-v700-photo-5009443.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS80LzQvMy9lcHNvbi1wZXJmZWN0aW9uLXY3MDAtcGhvdG8tNTAwOTQ0My5qcGc=
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/4/0/4/epson-perfection-v700-photo-14510404.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC80LzAvNC9lcHNvbi1wZXJmZWN0aW9uLXY3MDAtcGhvdG8tMTQ1MTA0MDQuanBn
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/7/5/1/epson-perfection-v700-photo-20605751.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS83LzUvMS9lcHNvbi1wZXJmZWN0aW9uLXY3MDAtcGhvdG8tMjA2MDU3NTEuanBn
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/4/2/1/epson-perfection-v700-photo-20612421.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi80LzIvMS9lcHNvbi1wZXJmZWN0aW9uLXY3MDAtcGhvdG8tMjA2MTI0MjEuanBn
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/4/2/2/epson-perfection-v700-photo-20612422.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi80LzIvMi9lcHNvbi1wZXJmZWN0aW9uLXY3MDAtcGhvdG8tMjA2MTI0MjIuanBn
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/4/2/3/epson-perfection-v700-photo-20612423.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi80LzIvMy9lcHNvbi1wZXJmZWN0aW9uLXY3MDAtcGhvdG8tMjA2MTI0MjMuanBn
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/4/2/4/epson-perfection-v700-photo-20612424.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi80LzIvNC9lcHNvbi1wZXJmZWN0aW9uLXY3MDAtcGhvdG8tMjA2MTI0MjQuanBn
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/0/2/7/epson-perfection-v700-photo-24756027.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi8wLzIvNy9lcHNvbi1wZXJmZWN0aW9uLXY3MDAtcGhvdG8tMjQ3NTYwMjcuanBn
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/0/2/8/epson-perfection-v700-photo-24756028.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi8wLzIvOC9lcHNvbi1wZXJmZWN0aW9uLXY3MDAtcGhvdG8tMjQ3NTYwMjguanBn
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/0/2/9/epson-perfection-v700-photo-24756029.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi8wLzIvOS9lcHNvbi1wZXJmZWN0aW9uLXY3MDAtcGhvdG8tMjQ3NTYwMjkuanBn
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/0/3/0/epson-perfection-v700-photo-24756030.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi8wLzMvMC9lcHNvbi1wZXJmZWN0aW9uLXY3MDAtcGhvdG8tMjQ3NTYwMzAuanBn
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/0/3/1/epson-perfection-v700-photo-24756031.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi8wLzMvMS9lcHNvbi1wZXJmZWN0aW9uLXY3MDAtcGhvdG8tMjQ3NTYwMzEuanBn
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/0/3/2/epson-perfection-v700-photo-24756032.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi8wLzMvMi9lcHNvbi1wZXJmZWN0aW9uLXY3MDAtcGhvdG8tMjQ3NTYwMzIuanBn
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/0/3/3/epson-perfection-v700-photo-24756033.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi8wLzMvMy9lcHNvbi1wZXJmZWN0aW9uLXY3MDAtcGhvdG8tMjQ3NTYwMzMuanBn
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/0/3/4/epson-perfection-v700-photo-24756034.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi8wLzMvNC9lcHNvbi1wZXJmZWN0aW9uLXY3MDAtcGhvdG8tMjQ3NTYwMzQuanBn
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/0/3/5/epson-perfection-v700-photo-24756035.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi8wLzMvNS9lcHNvbi1wZXJmZWN0aW9uLXY3MDAtcGhvdG8tMjQ3NTYwMzUuanBn
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/0/3/6/epson-perfection-v700-photo-24756036.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi8wLzMvNi9lcHNvbi1wZXJmZWN0aW9uLXY3MDAtcGhvdG8tMjQ3NTYwMzYuanBn
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/0/3/7/epson-perfection-v700-photo-24756037.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi8wLzMvNy9lcHNvbi1wZXJmZWN0aW9uLXY3MDAtcGhvdG8tMjQ3NTYwMzcuanBn
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/0/3/8/epson-perfection-v700-photo-24756038.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi8wLzMvOC9lcHNvbi1wZXJmZWN0aW9uLXY3MDAtcGhvdG8tMjQ3NTYwMzguanBn
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/0/3/9/epson-perfection-v700-photo-24756039.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi8wLzMvOS9lcHNvbi1wZXJmZWN0aW9uLXY3MDAtcGhvdG8tMjQ3NTYwMzkuanBn
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/0/4/0/epson-perfection-v700-photo-24756040.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi8wLzQvMC9lcHNvbi1wZXJmZWN0aW9uLXY3MDAtcGhvdG8tMjQ3NTYwNDAuanBn
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/0/4/1/epson-perfection-v700-photo-24756041.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi8wLzQvMS9lcHNvbi1wZXJmZWN0aW9uLXY3MDAtcGhvdG8tMjQ3NTYwNDEuanBn
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/3/1/epson-perfection-v700-photo-55159831.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS84LzMvMS9lcHNvbi1wZXJmZWN0aW9uLXY3MDAtcGhvdG8tNTUxNTk4MzEuanBn
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/6/7/6/epson-perfection-v700-photo-55894676.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC82LzcvNi9lcHNvbi1wZXJmZWN0aW9uLXY3MDAtcGhvdG8tNTU4OTQ2NzYuanBn
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/6/7/7/epson-perfection-v700-photo-55894677.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC82LzcvNy9lcHNvbi1wZXJmZWN0aW9uLXY3MDAtcGhvdG8tNTU4OTQ2NzcuanBn
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/6/7/8/epson-perfection-v700-photo-55894678.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC82LzcvOC9lcHNvbi1wZXJmZWN0aW9uLXY3MDAtcGhvdG8tNTU4OTQ2NzguanBn
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/6/7/9/epson-perfection-v700-photo-55894679.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC82LzcvOS9lcHNvbi1wZXJmZWN0aW9uLXY3MDAtcGhvdG8tNTU4OTQ2NzkuanBn
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/6/8/0/epson-perfection-v700-photo-55894680.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC82LzgvMC9lcHNvbi1wZXJmZWN0aW9uLXY3MDAtcGhvdG8tNTU4OTQ2ODAuanBn
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/6/8/1/epson-perfection-v700-photo-55894681.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC82LzgvMS9lcHNvbi1wZXJmZWN0aW9uLXY3MDAtcGhvdG8tNTU4OTQ2ODEuanBn
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/6/8/2/epson-perfection-v700-photo-55894682.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC82LzgvMi9lcHNvbi1wZXJmZWN0aW9uLXY3MDAtcGhvdG8tNTU4OTQ2ODIuanBn
  Epson Perfection V700 Photo (8)
  Epson Perfection V700 Photo
  Nivo-schweitzer.nl Nivo-schweitzer.nl
  519, 4.8864584, 52.3832474 NONE
  Nivo-schweitzer.nl Nivo-schweitzer.nl
  519, 4.8864584, 52.3832474 NONE
  1
 • Epson Perfection V39
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/6/6/epson-perfection-v39-30781966.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/6/7/epson-perfection-v39-30781967.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/6/8/epson-perfection-v39-30781968.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/6/9/epson-perfection-v39-30781969.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/7/0/epson-perfection-v39-30781970.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/7/1/epson-perfection-v39-30781971.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/7/2/epson-perfection-v39-30781972.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/6/6/epson-perfection-v39-30781966.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS85LzYvNi9lcHNvbi1wZXJmZWN0aW9uLXYzOS0zMDc4MTk2Ni5qcGc=
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/6/7/epson-perfection-v39-30781967.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS85LzYvNy9lcHNvbi1wZXJmZWN0aW9uLXYzOS0zMDc4MTk2Ny5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/6/8/epson-perfection-v39-30781968.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS85LzYvOC9lcHNvbi1wZXJmZWN0aW9uLXYzOS0zMDc4MTk2OC5qcGc=
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/6/9/epson-perfection-v39-30781969.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS85LzYvOS9lcHNvbi1wZXJmZWN0aW9uLXYzOS0zMDc4MTk2OS5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/7/0/epson-perfection-v39-30781970.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS85LzcvMC9lcHNvbi1wZXJmZWN0aW9uLXYzOS0zMDc4MTk3MC5qcGc=
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/7/1/epson-perfection-v39-30781971.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS85LzcvMS9lcHNvbi1wZXJmZWN0aW9uLXYzOS0zMDc4MTk3MS5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/7/2/epson-perfection-v39-30781972.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS85LzcvMi9lcHNvbi1wZXJmZWN0aW9uLXYzOS0zMDc4MTk3Mi5qcGc=
  Epson Perfection V39 (8)
  Epson Perfection V39
  CameraNU.nl CameraNU.nl
  7.2 (1)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  85, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  CameraNU.nl CameraNU.nl
  7.2 (1)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  85, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Cameraland Alkmaar Cameraland Alkmaar
  89, 4.7240334, 52.63246530000001 LOW
  7
  good_buy
2 8
 • Heb je voorkeur voor een merk? (brand):
 • Wat is je budget? (price):
  • Minder dan €140 Goedkope scanner (budget)
  • €140 - €360 (low)
  • €360 - €840 (medium)
  • €840 of meer (high)
 • Wil je kleurenscans maken? (kleurenscans):
  • Ja (ja)
  • Nee (nee)
 • Wat voor stroomvoorziening wil je? (soort_voeding):
  • USB USB scanner (usb)
  • AC (ac)
  • AC/Batterij (ac_batterij)
  • AC/USB (ac_usb)
  • Batterijen (batterijen)
  • DC (dc)
  • USB/Battery (usb_battery)
 • Moet de scanner een Energy Star-certificaat hebben? (energy_star_certificaat):
  • Ja (ja)
 • Wat is de maximale grootte van de documenten die je wil scannen? (maximum_scanformaat):
  • 105 x 148 mm (105_x_148_mm)
  • 148 x 105 mm (148_x_105_mm)
  • 210 x 297 mm (210_x_297_mm)
  • 215.6 x 355.6 mm (215_6_x_355_6_mm)
  • 215.9 x 1016 mm (215_9_x_1016_mm)
  • 215.9 x 355.6 mm (215_9_x_355_6_mm)
  • 215.9 x 812.8 mm (215_9_x_812_8_mm)
  • 215.9 x 863 mm (215_9_x_863_mm)
  • 215.9 x 864 mm (215_9_x_864_mm)
  • 215 x 355.6 mm (215_x_355_6_mm)
  • 215 x 355 mm (215_x_355_mm)
  • 215 x 4064 mm (215_x_4064_mm)
  • 215 x 863 mm (215_x_863_mm)
  • 216 x 1000 mm (216_x_1000_mm)
  • 216 x 1016 mm (216_x_1016_mm)
  • 216 x 1270 mm (216_x_1270_mm)
  • 216 x 1524 mm (216_x_1524_mm)
  • 216 x 2500 mm (216_x_2500_mm)
  • 216 x 2540 mm (216_x_2540_mm)
  • 216 x 297 mm (216_x_297_mm)
  • 216 x 3000 mm (216_x_3000_mm)
  • 216 x 3098 mm (216_x_3098_mm)
  • 216 x 355.6 mm (216_x_355_6_mm)
  • 216 x 355 mm (216_x_355_mm)
  • 216 x 356 mm (216_x_356_mm)
  • 216 x 360 mm (216_x_360_mm)
  • 216 x 863 mm (216_x_863_mm)
  • 216 x 914 mm (216_x_914_mm)
  • 218 x 356 mm (218_x_356_mm)
  • 24.3 x 36.5 mm (24_3_x_36_5_mm)
  • 2520 x 168 mm (2520_x_168_mm)
  • 261 x 297 mm (261_x_297_mm)
  • 297.2 x 431.8 mm (297_2_x_431_8_mm)
  • 297 x 216 mm (297_x_216_mm)
  • 297 x 2540 mm (297_x_2540_mm)
  • 297 x 420 mm (297_x_420_mm)
  • 297 x 431.8 mm (297_x_431_8_mm)
  • 3000 x 3000 mm (3000_x_3000_mm)
  • 300 x 400 mm (300_x_400_mm)
  • 300 x 432 mm (300_x_432_mm)
  • 304.8 x 431.8 mm (304_8_x_431_8_mm)
  • 305 x 3000 mm (305_x_3000_mm)
  • 310 x 437 mm (310_x_437_mm)
  • 35 x 35 mm (35_x_35_mm)
  • 36.5 x 24.3 mm (36_5_x_24_3_mm)
  • 36.8 x 25.4 mm (36_8_x_25_4_mm)
  • 36 x 24 mm (36_x_24_mm)
  • 37 x 37 mm (37_x_37_mm)
  • 432 x 300 mm (432_x_300_mm)
  • 51 x 355 mm (51_x_355_mm)
  • 52 x 74 mm (52_x_74_mm)
  • 54 x 5994 mm (54_x_5994_mm)
  • 5.79 x 4.01 mm (5_79_x_4_01_mm)
  • 60 x 120 mm (60_x_120_mm)
  • 86 x 60 mm (86_x_60_mm)
 • Welk type beeldsensor wil je? (type_beeldsensor):
  • CCD (ccd)
  • CIS (cis)
  • CMOS (cmos)
  • CMOS CIS (cmos_cis)
  • CMOS dual CIS (cmos_dual_cis)
  • Colour CIS (colour_cis)
  • Dual CCD (dual_ccd)
  • Dual CIS (dual_cis)
 • Moet de printer dubbelzijdig scannen? (duplex_scanning):
  • Ja (ja)
  • Nee (nee)
 • Wil je films scannen? (filmscanning):
  • Ja (ja)
  • Nee (nee)
 • Hoeveel pagina's scan je maximaal per dag? (max_pagina_s_per_dag):
  • < 1250 pagina's (max_pagina_s_per_dag_1300)
  • 1250 pagina's - 3000 pagina's (max_pagina_s_per_dag_1300_3000)
  • 3000 pagina's - 5000 pagina's (max_pagina_s_per_dag_3000_5000)
  • ≥ 5000 pagina's (max_pagina_s_per_dag_5000)
 • Wat voor type scanner wil je? (scanner_type):
  • ADF ADF scanner (adf)
  • Flatbed Flatbed scanner (flatbed)
  • Pen Pen scanner (pen)
  • ADF + Manual feed (adf_manual_feed)
  • CDF + pagina-invoer (cdf_pagina_invoer)
  • Film/slide (film_slide)
  • Flatbed & automatische documentinvoer (flatbed_automatische_documentinvoer)
  • Hand-held (hand_held)
  • Muis (muis)
  • Overhead (overhead)
  • Papier-gevoerd (papier_gevoerd)
  • Visitekaartje (visitekaartje)
 • Welke standaard interfaces wil je? (standaard_interfaces):
  • Draadloze LAN (draadloze_lan)
  • Ethernet (ethernet)
  • IrDA (irda)
  • RJ-11 (rj_11)
  • SCSI (scsi)
  • Ultra SCSI (ultra_scsi)
  • USB (usb)
  • USB 1.1 (usb_1_1)
  • USB 2.0 (usb_2_0)
  • USB 3.0 (usb_3_0)
 • Welke optische scanresolutie wil je? (optische_scanresolutie):
  • 10000 x 10000 dpi (10000_x_10000_dpi)
  • 1200 x 1200 dpi (1200_x_1200_dpi)
  • 1200 x 2400 dpi (1200_x_2400_dpi)
  • 1800 x 1800 dpi (1800_x_1800_dpi)
  • 1920 x 1080 dpi (1920_x_1080_dpi)
  • 2400 x 2400 dpi (2400_x_2400_dpi)
  • 2400 x 4800 dpi (2400_x_4800_dpi)
  • 285 x 218 dpi (285_x_218_dpi)
  • 300 x 300 dpi (300_x_300_dpi)
  • 300 x 600 dpi (300_x_600_dpi)
  • 3200 x 3200 dpi (3200_x_3200_dpi)
  • 3200 x 6400 dpi (3200_x_6400_dpi)
  • 3600 x 3600 dpi (3600_x_3600_dpi)
  • 4800 х 4800 dpi (4800_4800_dpi)
  • 4800 x 9600 dpi (4800_x_9600_dpi)
  • 5000 x 5000 dpi (5000_x_5000_dpi)
  • 600 x 1200 dpi (600_x_1200_dpi)
  • 600 x 600 dpi (600_x_600_dpi)
  • 6400 x 9600 dpi (6400_x_9600_dpi)
  • 7200 x 7200 dpi (7200_x_7200_dpi)
  • 900 x 900 dpi (900_x_900_dpi)
  • 9600 x 9600 dpi (9600_x_9600_dpi)
 • Heb je voorkeur voor een productfamilie? (family):
  • CanoScan (canoscan)
  • CardScan (cardscan)
  • DocuMate (documate)
  • DR (dr)
  • imageFormula (imageformula)
  • ScanFront (scanfront)
  • Scanjet (scanjet)
 • Winkelen in plaats (physical_location):
  • 's-Hertogenbosch (_s_hertogenbosch)
  • Alkmaar (alkmaar)
  • Almere (almere)
  • Amersfoort (amersfoort)
  • Amsterdam (amsterdam)
  • Amsterdam Zuid-Oost (amsterdam_zuid_oost)
  • Apeldoorn (apeldoorn)
  • Arnhem (arnhem)
  • Barendrecht (barendrecht)
  • Beek (beek)
  • Beneden-Leeuwen (beneden_leeuwen)
  • Bergen op Zoom (bergen_op_zoom)
  • Breda (breda)
  • Cuijk (cuijk)
  • Den Haag (den_haag)
  • Den Helder (den_helder)
  • Deventer (deventer)
  • Ede (ede)
  • Eindhoven (eindhoven)
  • Emmen (emmen)
  • Goes (goes)
  • Goirle (goirle)
  • Groningen (groningen)
  • Haarlem (haarlem)
  • Heerlen (heerlen)
  • Hellevoetsluis (hellevoetsluis)
  • Helmond (helmond)
  • Hengelo (hengelo)
  • Hilversum (hilversum)
  • Hoogeveen (hoogeveen)
  • Hoorn (hoorn)
  • Hulst (hulst)
  • Leeuwarden (leeuwarden)
  • Lelystad (lelystad)
  • Lisse (lisse)
  • Middelburg (middelburg)
  • Muiden (muiden)
  • Nijmegen (nijmegen)
  • Nuenen (nuenen)
  • Oostburg (oostburg)
  • Oosterhout (oosterhout)
  • Oss (oss)
  • Purmerend (purmerend)
  • Roosendaal (roosendaal)
  • Rosmalen (rosmalen)
  • Rotterdam (rotterdam)
  • Sittard (sittard)
  • Sliedrecht (sliedrecht)
  • Son (son)
  • Spijkenisse (spijkenisse)
  • Terneuzen (terneuzen)
  • Tilburg (tilburg)
  • Uden (uden)
  • Utrecht (utrecht)
  • Veenendaal (veenendaal)
  • Veghel (veghel)
  • Venray (venray)
  • Vlaardingen (vlaardingen)
  • Wijchen (wijchen)
  • Zaandam (zaandam)
  • Zeist (zeist)
  • Zierikzee (zierikzee)
  • Zoetermeer (zoetermeer)
  • Zoeterwoude (zoeterwoude)
  • Zutphen (zutphen)
 • Productgroepen (siblingcategory):
 • teamvergelijk@vergelijk.nl