x
x
x Bekijk categorieën x Categorieën MENU
of
Je zoekt nu binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (verwijderen)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
Zoek naar producten... Zoek naar een product binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Zoek naar producten... Zoek... Zoek naar producten... { "valueFormat": "[[cg.view.page.base.SearchPanelBehavior.cleanSearchText(value.getTerm())]]" }
x Categorieën

scanner

{{$data.getNumberOfReviews()}} consumenten beoordelen producten in scanner categorie met gemiddeld een {{$data.getAverageRating() | rating}}

scanner kopen

Met een scanner kun je afbeeldingen, foto's, tekeningen of dia's 'lezen' en digitaal opslaan. De scanner is veelal een pla...
 • Algemene informatie

  Met een scanner kun je afbeeldingen, foto's, tekeningen of dia's 'lezen' en digitaal opslaan. De scanner is veelal een plat apparaat dat op een pc of Mac wordt aangesloten. Door de te scannen afbeelding op de glasplaat van de scanner te leggen kan met een simpele druk op de knop de afbeelding worden gescand en vervolgens digitaal opgeslagen worden. Vervolgens kun je het digitale bestand bewerken, op een website zetten, er een uitnodiging van maken of mailen naar vrienden en familie. Omdat jij op zoek bent naar een scanner geven we je eerst enkele kooptips.

  Kooptips scanners
  Bij het kopen van een scanner kun je letten op de volgende punten:
  1. Kleurdiepte: de kleurdiepte wordt weergegeven in bits: hoe hoger het aantal bits, hoe meer kleuren er worden getoond. Een 24-bitsscanner geeft al prima kleuren, maar er zijn ook al betaalbare modellen die 48-bits scannen.
  2. Formaat: let goed op het papierformaat dat de scanner ondersteunt. Niet iedere scanner kan alle formaten, zoals A3- en A2-formaat, scannen. A3- en A2-formaat scanners zijn vaak duurder dan de A4-scanner die over het algemeen volstaat voor thuisgebruik.
  3. ADF: moet je vaak meerdere documenten achterelkaar scannen, controleer of de scanner over ADF (Automatic Document Feed) beschikt. Met deze automatische invoer van papier hoef je niet steeds velletje voor velletje in de scanner in te voeren.
  4. All-in one: Als je op zoek bent naar een printer die ook kan scannen kun je beter naar onze categorie voor printers gaan. Daarin staan de apparaten die naast printen ook kunnen scannen, kopiëren of faxen.
  5. Resolutie: controleer of de scanner minimaal een resolutie van 2400 dpi heeft. Over het algemeen geldt: hoe hoger de resolutie van de scanner, hoe hoger de kwaliteit van het beeld. 

  Typen scanners
  Over het algemeen kunnen de volgende typen scanners worden onderscheiden:

  • Flatbed scanner: de meest voorkomende modellen scanners voor thuisgebruik zijn de flatbed scanners. Dit zijn platte scanners met een openslaande klep en daaronder een glasplaat. De te scannen afbeelding wordt op de glasplaat van de scanner gelegd. Via een simpele bediening, meestal maar één knop, wordt de afbeelding gescand en op de pc opgeslagen. Nu kun je de afbeelding verder bewerken. Een scanner voor thuisgebruik is vaak een desktopapparaat, maar er zijn ook portable of handheld scanners.
  • Diascanner en 8mm-filmscanner: dia's kunnen ook gescand worden, mits de scanner een diascanner is. Met diascanners kun je dia's op hoge resolutie scannen. Met een transparantieadapter is een gewone scanner hiervoor geschikt te maken. Er zijn echter ook speciale 8mm-filmscanners. De kwaliteit van het beeld is hoger dan bij een scanner waarbij met een transparantieadapter gescand wordt.
  Interface
  De scanner wordt via kabels aangesloten op de pc of Mac. De aansluiting of het type interface bepaalt de snelheid van de dataoverdracht. Let erop dat de interface van je nieuwe scanner ook daadwerkelijk door jouw systeem wordt ondersteund. Er is een aantal mogelijkheden om de scanner op de pc aan te sluiten. Het meestvoorkomend zijn op dit moment de usb-scanners, maar er bestaan ook firewirescanners.

  Formaat
  De meeste scanners voor thuisgebruik kunnen maximaal tot A4-formaat scannen. A4 is de grootte van een standaard printje of een brief. Er zijn ook A3-scanners (dat is twee keer A4 in grootte), maar deze scanners zijn ook meteen duurder in aanschaf. Als je een grotere afbeelding hebt dan dat de scanner aankan, kun je deze ook in delen scannen. Met behulp van de software kun je de afbeelding vervolgens weer 'aan elkaar plakken' en tot een geheel maken.

  Resolutie

  Belangrijker nog dan het formaat van de scanner is de resolutie ervan: hoe hoger de resolutie van de scanner, hoe hoger de kwaliteit van het beeld. Resolutie wordt aangegeven in DPI, oftewel Dots Per Inch. Een goede desktopscanner voor thuisgebruik heeft aan een resolutie van 2400 dpi al genoeg. Hiermee kun je prima beelden scannen en bewerken.
  Naast optische resolutie bestaat er ook enhanced resolutie. Hierbij wordt met behulp van software het beeld 'opgeblazen'. Enhanced resolutie lijkt groter, maar is in kwaliteit minder scherp dan de optische resolutie.

  Software scanner
  Nadat het beeld is ingescand, kan het worden bewerkt. De software die wordt meegeleverd bij een scanner is hiervoor prima geschikt. Meestal zit er software bij om het beeld of de tekst te bewerken of om de beelden te archiveren. Los te kopen beeldbewerkingsoftware is vaak duurder dan wat er bij de scanner zit. Maar als je meer gebruiksmogelijkheden nodig hebt, kun je uiteraard andere software kopen en gebruiken.
 • Veelgestelde vragen


  Wat voor scanners zijn er?

  De meest voorkomende modellen scanners voor thuisgebruik zijn de flatbed scanners. Dit zijn platte modellen met een openslaande klep en daaronder een glasplaat. De te scannen afbeelding wordt op de glasplaat gelegd. Via een simpele bediening, meestal maar één knop, wordt de afbeelding gescand en op de PC opgeslagen. Nu kun je de afbeelding verder bewerken. Dia's kunnen ook gescand worden, mits de scanner hiervoor geschikt is. Met een transparantieadapter is een gewone scanner hiervoor geschikt te maken. Er zijn echter ook speciale filmscanners. De kwaliteit van het beeld is hoger dan bij een scanner waarbij met een transparantieadapter gescand wordt. De portable of handheld scanner zul je niet vaak voor thuisgebruik tegenkomen: deze worden meestal gebruikt in winkels of bedrijven.

  Werkt de scanner ook op een Mac?
  Ja. Let op de informatie bij de scanner als je er een koopt. Hierin tref je precies aan onder welke systemen de scanner draait. Een scanner is veelal 'plug & play': aansluiten en scannen maar.

  Wat voor software wordt er meegeleverd?
  Dit wisselt per merk en type scanner. Vaak wordt het ook niet vermeld door de fabrikant.Meestal zit er software bij om het beeld of de tekst te bewerken, of om de beelden te archiveren. Los te kopen beeldbewerkingssoftware is vaak duurder dan wat er bij de scanner zit. Maar als je meer gebruiksmogelijkheden nodig hebt, kun je uiteraard andere software kopen en gebruiken.

  Kan ik ook A3-formaat scannen?
  De meeste scanners voor thuisgebruik kunnen maximaal tot A4-formaat scannen. A4 is de grootte van een standaard printje of een brief. Er zijn ook A3-scanners (dat is twee keer A4 in grootte) of nog groter, maar deze zijn ook meteen duurder in aanschaf. Als je een grotere afbeelding hebt dan dat de scanner aankan, kun je deze ook in delen scannen. Met behulp van de software kun je de afbeelding vervolgens weer 'aan elkaar plakken' en tot een geheel maken.

  De formaten:

  • A0: Posters, technische tekeningen
  • A1: Posters, technische tekeningen
  • A2: Flip-over
  • A3: Tekeningen, diagrammen en grote tabellen, presentaties
  • A4: Brieven, magazines, catalogi, laserprinterpapier en kopieerpapier
  • A5: Notitieblok
  • A6: Ansichtkaart
  • A8: Speelkaart

  Kan ik ook dia's scannen?
  Dia's kunnen ook gescand worden, mits de scanner hiervoor geschikt is. Met een transparantieadapter is een gewone scanner hiervoor geschikt te maken. Er zijn echter ook speciale filmscanners. De kwaliteit van het beeld is hoger dan bij een scanner waarbij met een transparantieadapter gescand wordt.

 • Verklarende woordenlijst


  Hieronder vind je een alfabetisch overzicht van de gebruikte begrippen.

  Garantie
  De standaard fabrieksgarantieperiode is een jaar. Vaak geven fabrikanten al standaard twee jaar garantie op de apparaten.

  Grijsdiepte
  De grijsdiepte is eenzelfde veld als kleurdiepte, alleen dan voor de grijstinten. Grijsdiepte wordt weergegeven in bits. Hier geldt: hoe hoger het aantal bits, hoe meer grijswaarden er worden getoond. Een 24-bitsscanner geeft al prima kleuren, maar er zijn ook al betaalbare modellen die 48-bits scannen.

  Interface
  De scanner wordt via kabels aangesloten op je pc of Mac. De aansluiting of het type interface bepaalt de snelheid van de dataoverdracht. Let erop dat de interface van de nieuwe scanner ook daadwerkelijk door het systeem wordt ondersteund.

  Kleurdiepte
  Kleurdiepte wordt weergegeven in bits. Ook hier geldt: hoe hoger het aantal bits, hoe meer kleuren er worden getoond. Een 24-bitsscanner geeft al prima kleuren, maar er zijn ook al betaalbare modellen die 48-bits scannen. Niet alleen kleuren zijn belangrijk, ook de grijswaarden. De grijsdiepte is eenzelfde veld als kleurdiepte, alleen dan voor de grijstinten.

  Max. scan oppervlak
  De meeste scanners voor thuisgebruik kunnen maximaal tot A4-formaat scannen. A4 is de grootte van een standaard printje of een brief. Er zijn ook A3-scanners (dat is twee keer A4 in grootte) of nog groter, maar deze zijn ook meteen duurder in aanschaf. Als je een grotere afbeelding hebt dan dat de scanner aankan, kun je deze ook in delen scannen. Met behulp van de software kun je de afbeelding vervolgens weer 'aan elkaar plakken' en tot één geheel maken.

  De formaten:
  A0: Posters, technische tekeningen
  A1: Posters, technische tekeningen
  A2: Flip-over
  A3: Tekeningen, diagrammen en grote tabellen, presentatie
  A4: Brieven, magazines, catalogi, laserprinter papier en kopieerpapier
  A5: Notitieblok
  A6: Ansichtkaart
  A8: Speelkaart

  Meegeleverde software
  Nadat het beeld is ingescand, kan het worden bewerkt. De software die wordt meegeleverd bij een scanner is hiervoor prima geschikt. Meestal zit er software bij om het beeld of de tekst te bewerken, of om de beelden te archiveren. Los te kopen beeldbewerkingssoftware is vaak duurder dan wat er bij de scanner zit. Maar als je meer gebruiksmogelijkheden nodig hebt, kun je uiteraard andere software kopen en gebruiken.

  Optische resolutie
  Hoe hoger de resolutie, hoe hoger de kwaliteit van het beeld. Resolutie wordt aangegeven in dpi, oftewel Dots Per Inch. Naast optische resolutie bestaat er ook enhanced resolutie. Hierbij wordt met behulp van software het beeld 'opgeblazen'. Enhanced resolutie lijkt groter, maar is in kwaliteit minder scherp dan de optische resolutie. Een goede scanner voor thuisgebruik heeft aan een resolutie van 2400 dpi al genoeg. Hiermee kun je prima beelden scannen en bewerken.

  Pagina invoer
  Een scanner kent twee soorten invoer: handmatig en automatisch. Bij handmatige invoer leg je zelf de te scannen afbeelding op de glasplaat. Als je veel beelden achter elkaar scant, is een scanner met ADF handig. ADF staat voor Automatic Document Feed en zorgt ervoor dat de te scannen documenten automatisch doorgevoerd worden. Vaak heeft een scanner alleen een handmatige invoer waarbij je zelf de beelden op de beeldplaat legt. Soms is ADF als extra optie mogelijk.

  Type 
  De meest voorkomende modellen scanners voor thuisgebruik zijn de flatbed scanners. Dit zijn platte modellen met een openslaande klep en daaronder een glasplaat. De te scannen afbeelding wordt op de glasplaat gelegd. Via een simpele bediening, meestal maar één knop, wordt de afbeelding gescand en op de PC opgeslagen. Nu kun je de afbeelding verder bewerken. Dia's kunnen ook gescand worden, mits de scanner hiervoor geschikt is. Met een transparantieadapter is een gewone scanner hiervoor geschikt te maken. Er zijn echter ook speciale filmscanners. De kwaliteit van het beeld is hoger dan bij een scanner waarbij met een transparantieadapter gescand wordt. De portable of handheld scanner zul je niet vaak voor thuisgebruik tegenkomen: deze worden meestal gebruikt in winkels of bedrijven.

  • Epson Met de scanners van Epson kun je binnen een handomdraai al je foto's en documenten scannen. Dankzij de Epson ReadyScan LED-technologie kun je zonder opwarmtijd direct beginnen met scannen.
  • HP Bespaar tijd met de hoge scansnelheden van HP. Deze scanners zorgen voor heldere scanresultaten en zijn gemakkelijk schoon te houden.
  • Canon De scanner bij uitstek voor foto's, dia's en documenten. De scanner heeft een laag energieverbruik en is gemakkelijk te bedienen.
  • Reflecta Scanners van dit merk zorgen voor prima resultaten en zijn makkelijk in gebruik.
  • Kleurenscans Hiermee wordt bedoeld dat de scanner zijn scans in kleur maakt.
  • Budget Hier vind je scanners die minder dan €140 kosten.
  • Filmscans Met deze scanners kunt u gemakkelijk oude dia's, negatieven en afdrukken inscannen om er langer van te kunnen genieten.
 • Epson Perfection V500 Photo
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/4/8/7/epson-perfection-v500-photo-5009487.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/9/6/0/epson-perfection-v500-photo-20612960.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/4/7/6/epson-perfection-v500-photo-20613476.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/0/5/9/epson-perfection-v500-photo-20763059.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/0/6/0/epson-perfection-v500-photo-20763060.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/2/6/0/epson-perfection-v500-photo-24302260.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/2/6/1/epson-perfection-v500-photo-24302261.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/2/6/2/epson-perfection-v500-photo-24302262.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/2/6/3/epson-perfection-v500-photo-24302263.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/2/6/4/epson-perfection-v500-photo-24302264.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/2/6/5/epson-perfection-v500-photo-24302265.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/2/6/6/epson-perfection-v500-photo-24302266.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/2/6/7/epson-perfection-v500-photo-24302267.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/2/6/8/epson-perfection-v500-photo-24302268.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/2/6/9/epson-perfection-v500-photo-24302269.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/2/7/0/epson-perfection-v500-photo-24302270.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/4/8/7/epson-perfection-v500-photo-5009487.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS80LzgvNy9lcHNvbi1wZXJmZWN0aW9uLXY1MDAtcGhvdG8tNTAwOTQ4Ny5qcGc=
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/9/6/0/epson-perfection-v500-photo-20612960.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi85LzYvMC9lcHNvbi1wZXJmZWN0aW9uLXY1MDAtcGhvdG8tMjA2MTI5NjAuanBn
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/4/7/6/epson-perfection-v500-photo-20613476.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy80LzcvNi9lcHNvbi1wZXJmZWN0aW9uLXY1MDAtcGhvdG8tMjA2MTM0NzYuanBn
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/0/5/9/epson-perfection-v500-photo-20763059.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy8wLzUvOS9lcHNvbi1wZXJmZWN0aW9uLXY1MDAtcGhvdG8tMjA3NjMwNTkuanBn
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/0/6/0/epson-perfection-v500-photo-20763060.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy8wLzYvMC9lcHNvbi1wZXJmZWN0aW9uLXY1MDAtcGhvdG8tMjA3NjMwNjAuanBn
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/2/6/0/epson-perfection-v500-photo-24302260.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi8yLzYvMC9lcHNvbi1wZXJmZWN0aW9uLXY1MDAtcGhvdG8tMjQzMDIyNjAuanBn
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/2/6/1/epson-perfection-v500-photo-24302261.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi8yLzYvMS9lcHNvbi1wZXJmZWN0aW9uLXY1MDAtcGhvdG8tMjQzMDIyNjEuanBn
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/2/6/2/epson-perfection-v500-photo-24302262.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi8yLzYvMi9lcHNvbi1wZXJmZWN0aW9uLXY1MDAtcGhvdG8tMjQzMDIyNjIuanBn
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/2/6/3/epson-perfection-v500-photo-24302263.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi8yLzYvMy9lcHNvbi1wZXJmZWN0aW9uLXY1MDAtcGhvdG8tMjQzMDIyNjMuanBn
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/2/6/4/epson-perfection-v500-photo-24302264.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi8yLzYvNC9lcHNvbi1wZXJmZWN0aW9uLXY1MDAtcGhvdG8tMjQzMDIyNjQuanBn
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/2/6/5/epson-perfection-v500-photo-24302265.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi8yLzYvNS9lcHNvbi1wZXJmZWN0aW9uLXY1MDAtcGhvdG8tMjQzMDIyNjUuanBn
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/2/6/6/epson-perfection-v500-photo-24302266.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi8yLzYvNi9lcHNvbi1wZXJmZWN0aW9uLXY1MDAtcGhvdG8tMjQzMDIyNjYuanBn
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/2/6/7/epson-perfection-v500-photo-24302267.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi8yLzYvNy9lcHNvbi1wZXJmZWN0aW9uLXY1MDAtcGhvdG8tMjQzMDIyNjcuanBn
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/2/6/8/epson-perfection-v500-photo-24302268.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi8yLzYvOC9lcHNvbi1wZXJmZWN0aW9uLXY1MDAtcGhvdG8tMjQzMDIyNjguanBn
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/2/6/9/epson-perfection-v500-photo-24302269.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi8yLzYvOS9lcHNvbi1wZXJmZWN0aW9uLXY1MDAtcGhvdG8tMjQzMDIyNjkuanBn
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/2/7/0/epson-perfection-v500-photo-24302270.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi8yLzcvMC9lcHNvbi1wZXJmZWN0aW9uLXY1MDAtcGhvdG8tMjQzMDIyNzAuanBn
  Epson Perfection V500 Photo (12)
  7.25 (1)
  Epson Perfection V500 Photo
  Perfecte scanner maar hij werkt niet op Windows 10
  Heb hem al twee jaar en werkte perfect totdat ik Windows 10 op m,n PC zette. er is nog geen config. met Windows 10. Ik hoop dat Epson hier snel werk van gaat maken. Kan hem nu niet meer gebruiken.
  8.0
  0 10
  • mooie vormgeving
  • Dia,s Foto,s en tekst gaat per
  • eenvoudig in gebruik
  • Werkt niet met Windows 10
  • beetje traag
 • Canon 9000F Mark II
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/7/3/1/canon-9000f-mark-ii-20247731.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/2/2/6/canon-9000f-mark-ii-21323226.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/2/2/7/canon-9000f-mark-ii-21323227.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/7/3/1/canon-9000f-mark-ii-20247731.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy83LzMvMS9jYW5vbi05MDAwZi1tYXJrLWlpLTIwMjQ3NzMxLmpwZw==
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/2/2/6/canon-9000f-mark-ii-21323226.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy8yLzIvNi9jYW5vbi05MDAwZi1tYXJrLWlpLTIxMzIzMjI2LmpwZw==
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/2/2/7/canon-9000f-mark-ii-21323227.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy8yLzIvNy9jYW5vbi05MDAwZi1tYXJrLWlpLTIxMzIzMjI3LmpwZw==
  Canon 9000F Mark II (42)
  6.75 (1)
  Canon 9000F Mark II
  Brengt oude dia's en negatieven weer tot leven
  Heb geen ervaring met andere fotoprinters, toch voldoet deze aan mijn verwachtingen: makkelijk te installeren op pc, duidelijke bediening en goede kwaliteit van foto's, negatieven en dia's.
  7.0
  0 10
 • Fujitsu ScanSnap iX500
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/7/5/1/fujitsu-scansnap-ix500-19783751.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/7/4/5/fujitsu-scansnap-ix500-21198745.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/7/4/6/fujitsu-scansnap-ix500-21198746.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/7/4/7/fujitsu-scansnap-ix500-21198747.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/7/4/8/fujitsu-scansnap-ix500-21198748.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/7/4/9/fujitsu-scansnap-ix500-21198749.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/7/5/0/fujitsu-scansnap-ix500-21198750.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/1/3/fujitsu-scansnap-ix500-24334413.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/1/4/fujitsu-scansnap-ix500-24334414.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/1/5/fujitsu-scansnap-ix500-24334415.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/1/6/fujitsu-scansnap-ix500-24334416.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/1/7/fujitsu-scansnap-ix500-24334417.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/1/8/fujitsu-scansnap-ix500-24334418.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/1/9/fujitsu-scansnap-ix500-24334419.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/2/0/fujitsu-scansnap-ix500-24334420.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/2/1/fujitsu-scansnap-ix500-24334421.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/2/2/fujitsu-scansnap-ix500-24334422.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/2/3/fujitsu-scansnap-ix500-24334423.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/2/4/fujitsu-scansnap-ix500-24334424.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/2/5/fujitsu-scansnap-ix500-24334425.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/2/6/fujitsu-scansnap-ix500-24334426.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/2/7/fujitsu-scansnap-ix500-24334427.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/2/8/fujitsu-scansnap-ix500-24334428.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/2/9/fujitsu-scansnap-ix500-24334429.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/3/0/fujitsu-scansnap-ix500-24334430.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/3/1/fujitsu-scansnap-ix500-24334431.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/2/5/5/fujitsu-scansnap-ix500-32806255.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/2/5/6/fujitsu-scansnap-ix500-32806256.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/2/5/7/fujitsu-scansnap-ix500-32806257.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/2/5/8/fujitsu-scansnap-ix500-32806258.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/2/5/9/fujitsu-scansnap-ix500-32806259.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/2/6/0/fujitsu-scansnap-ix500-32806260.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/2/6/1/fujitsu-scansnap-ix500-32806261.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/2/6/2/fujitsu-scansnap-ix500-32806262.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/2/6/3/fujitsu-scansnap-ix500-32806263.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/2/6/4/fujitsu-scansnap-ix500-32806264.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/3/4/fujitsu-scansnap-ix500-41878034.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/3/5/fujitsu-scansnap-ix500-41878035.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/7/5/1/fujitsu-scansnap-ix500-19783751.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy83LzUvMS9mdWppdHN1LXNjYW5zbmFwLWl4NTAwLTE5NzgzNzUxLmpwZw==
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/7/4/5/fujitsu-scansnap-ix500-21198745.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC83LzQvNS9mdWppdHN1LXNjYW5zbmFwLWl4NTAwLTIxMTk4NzQ1LmpwZw==
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/7/4/6/fujitsu-scansnap-ix500-21198746.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC83LzQvNi9mdWppdHN1LXNjYW5zbmFwLWl4NTAwLTIxMTk4NzQ2LmpwZw==
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/7/4/7/fujitsu-scansnap-ix500-21198747.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC83LzQvNy9mdWppdHN1LXNjYW5zbmFwLWl4NTAwLTIxMTk4NzQ3LmpwZw==
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/7/4/8/fujitsu-scansnap-ix500-21198748.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC83LzQvOC9mdWppdHN1LXNjYW5zbmFwLWl4NTAwLTIxMTk4NzQ4LmpwZw==
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/7/4/9/fujitsu-scansnap-ix500-21198749.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC83LzQvOS9mdWppdHN1LXNjYW5zbmFwLWl4NTAwLTIxMTk4NzQ5LmpwZw==
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/7/5/0/fujitsu-scansnap-ix500-21198750.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC83LzUvMC9mdWppdHN1LXNjYW5zbmFwLWl4NTAwLTIxMTk4NzUwLmpwZw==
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/1/3/fujitsu-scansnap-ix500-24334413.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC80LzEvMy9mdWppdHN1LXNjYW5zbmFwLWl4NTAwLTI0MzM0NDEzLmpwZw==
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/1/4/fujitsu-scansnap-ix500-24334414.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC80LzEvNC9mdWppdHN1LXNjYW5zbmFwLWl4NTAwLTI0MzM0NDE0LmpwZw==
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/1/5/fujitsu-scansnap-ix500-24334415.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC80LzEvNS9mdWppdHN1LXNjYW5zbmFwLWl4NTAwLTI0MzM0NDE1LmpwZw==
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/1/6/fujitsu-scansnap-ix500-24334416.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC80LzEvNi9mdWppdHN1LXNjYW5zbmFwLWl4NTAwLTI0MzM0NDE2LmpwZw==
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/1/7/fujitsu-scansnap-ix500-24334417.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC80LzEvNy9mdWppdHN1LXNjYW5zbmFwLWl4NTAwLTI0MzM0NDE3LmpwZw==
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/1/8/fujitsu-scansnap-ix500-24334418.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC80LzEvOC9mdWppdHN1LXNjYW5zbmFwLWl4NTAwLTI0MzM0NDE4LmpwZw==
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/1/9/fujitsu-scansnap-ix500-24334419.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC80LzEvOS9mdWppdHN1LXNjYW5zbmFwLWl4NTAwLTI0MzM0NDE5LmpwZw==
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/2/0/fujitsu-scansnap-ix500-24334420.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC80LzIvMC9mdWppdHN1LXNjYW5zbmFwLWl4NTAwLTI0MzM0NDIwLmpwZw==
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/2/1/fujitsu-scansnap-ix500-24334421.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC80LzIvMS9mdWppdHN1LXNjYW5zbmFwLWl4NTAwLTI0MzM0NDIxLmpwZw==
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/2/2/fujitsu-scansnap-ix500-24334422.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC80LzIvMi9mdWppdHN1LXNjYW5zbmFwLWl4NTAwLTI0MzM0NDIyLmpwZw==
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/2/3/fujitsu-scansnap-ix500-24334423.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC80LzIvMy9mdWppdHN1LXNjYW5zbmFwLWl4NTAwLTI0MzM0NDIzLmpwZw==
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/2/4/fujitsu-scansnap-ix500-24334424.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC80LzIvNC9mdWppdHN1LXNjYW5zbmFwLWl4NTAwLTI0MzM0NDI0LmpwZw==
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/2/5/fujitsu-scansnap-ix500-24334425.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC80LzIvNS9mdWppdHN1LXNjYW5zbmFwLWl4NTAwLTI0MzM0NDI1LmpwZw==
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/2/6/fujitsu-scansnap-ix500-24334426.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC80LzIvNi9mdWppdHN1LXNjYW5zbmFwLWl4NTAwLTI0MzM0NDI2LmpwZw==
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/2/7/fujitsu-scansnap-ix500-24334427.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC80LzIvNy9mdWppdHN1LXNjYW5zbmFwLWl4NTAwLTI0MzM0NDI3LmpwZw==
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/2/8/fujitsu-scansnap-ix500-24334428.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC80LzIvOC9mdWppdHN1LXNjYW5zbmFwLWl4NTAwLTI0MzM0NDI4LmpwZw==
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/2/9/fujitsu-scansnap-ix500-24334429.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC80LzIvOS9mdWppdHN1LXNjYW5zbmFwLWl4NTAwLTI0MzM0NDI5LmpwZw==
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/3/0/fujitsu-scansnap-ix500-24334430.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC80LzMvMC9mdWppdHN1LXNjYW5zbmFwLWl4NTAwLTI0MzM0NDMwLmpwZw==
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/3/1/fujitsu-scansnap-ix500-24334431.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC80LzMvMS9mdWppdHN1LXNjYW5zbmFwLWl4NTAwLTI0MzM0NDMxLmpwZw==
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/2/5/5/fujitsu-scansnap-ix500-32806255.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi8yLzUvNS9mdWppdHN1LXNjYW5zbmFwLWl4NTAwLTMyODA2MjU1LmpwZw==
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/2/5/6/fujitsu-scansnap-ix500-32806256.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi8yLzUvNi9mdWppdHN1LXNjYW5zbmFwLWl4NTAwLTMyODA2MjU2LmpwZw==
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/2/5/7/fujitsu-scansnap-ix500-32806257.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi8yLzUvNy9mdWppdHN1LXNjYW5zbmFwLWl4NTAwLTMyODA2MjU3LmpwZw==
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/2/5/8/fujitsu-scansnap-ix500-32806258.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi8yLzUvOC9mdWppdHN1LXNjYW5zbmFwLWl4NTAwLTMyODA2MjU4LmpwZw==
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/2/5/9/fujitsu-scansnap-ix500-32806259.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi8yLzUvOS9mdWppdHN1LXNjYW5zbmFwLWl4NTAwLTMyODA2MjU5LmpwZw==
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/2/6/0/fujitsu-scansnap-ix500-32806260.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi8yLzYvMC9mdWppdHN1LXNjYW5zbmFwLWl4NTAwLTMyODA2MjYwLmpwZw==
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/2/6/1/fujitsu-scansnap-ix500-32806261.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi8yLzYvMS9mdWppdHN1LXNjYW5zbmFwLWl4NTAwLTMyODA2MjYxLmpwZw==
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/2/6/2/fujitsu-scansnap-ix500-32806262.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi8yLzYvMi9mdWppdHN1LXNjYW5zbmFwLWl4NTAwLTMyODA2MjYyLmpwZw==
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/2/6/3/fujitsu-scansnap-ix500-32806263.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi8yLzYvMy9mdWppdHN1LXNjYW5zbmFwLWl4NTAwLTMyODA2MjYzLmpwZw==
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/2/6/4/fujitsu-scansnap-ix500-32806264.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi8yLzYvNC9mdWppdHN1LXNjYW5zbmFwLWl4NTAwLTMyODA2MjY0LmpwZw==
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/3/4/fujitsu-scansnap-ix500-41878034.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8wLzMvNC9mdWppdHN1LXNjYW5zbmFwLWl4NTAwLTQxODc4MDM0LmpwZw==
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/3/5/fujitsu-scansnap-ix500-41878035.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8wLzMvNS9mdWppdHN1LXNjYW5zbmFwLWl4NTAwLTQxODc4MDM1LmpwZw==
  Fujitsu ScanSnap iX500 (11)
  8.694349650086538 (3)
  Fujitsu ScanSnap iX500
  meters maken en winnen
  Erg gebruiksvriendelijk en effectief apparaat. (Slimme) software en apparaat functioneren uitstekend en het product maakt de verwachtingen meer dan waar. Zeer geschikt voor het wegwerken van grote hoeveelheden papier met verschillende afmetingen, vormen, diktes (tot stevige postkaart dikte), structuur, beeltenis etc. Ik heb in sneltreinvaart mijn persoonlijk archief en administratie kunnen digitaliseren en daarmee flink op kunnen ruimen.
  9.3
  0 10
 • Fujitsu ScanSnap iX500
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/7/5/1/fujitsu-scansnap-ix500-19783751.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/7/4/5/fujitsu-scansnap-ix500-21198745.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/7/4/6/fujitsu-scansnap-ix500-21198746.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/7/4/7/fujitsu-scansnap-ix500-21198747.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/7/4/8/fujitsu-scansnap-ix500-21198748.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/7/4/9/fujitsu-scansnap-ix500-21198749.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/7/5/0/fujitsu-scansnap-ix500-21198750.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/1/3/fujitsu-scansnap-ix500-24334413.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/1/4/fujitsu-scansnap-ix500-24334414.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/1/5/fujitsu-scansnap-ix500-24334415.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/1/6/fujitsu-scansnap-ix500-24334416.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/1/7/fujitsu-scansnap-ix500-24334417.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/1/8/fujitsu-scansnap-ix500-24334418.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/1/9/fujitsu-scansnap-ix500-24334419.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/2/0/fujitsu-scansnap-ix500-24334420.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/2/1/fujitsu-scansnap-ix500-24334421.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/2/2/fujitsu-scansnap-ix500-24334422.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/2/3/fujitsu-scansnap-ix500-24334423.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/2/4/fujitsu-scansnap-ix500-24334424.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/2/5/fujitsu-scansnap-ix500-24334425.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/2/6/fujitsu-scansnap-ix500-24334426.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/2/7/fujitsu-scansnap-ix500-24334427.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/2/8/fujitsu-scansnap-ix500-24334428.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/2/9/fujitsu-scansnap-ix500-24334429.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/3/0/fujitsu-scansnap-ix500-24334430.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/3/1/fujitsu-scansnap-ix500-24334431.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/2/5/5/fujitsu-scansnap-ix500-32806255.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/2/5/6/fujitsu-scansnap-ix500-32806256.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/2/5/7/fujitsu-scansnap-ix500-32806257.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/2/5/8/fujitsu-scansnap-ix500-32806258.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/2/5/9/fujitsu-scansnap-ix500-32806259.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/2/6/0/fujitsu-scansnap-ix500-32806260.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/2/6/1/fujitsu-scansnap-ix500-32806261.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/2/6/2/fujitsu-scansnap-ix500-32806262.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/2/6/3/fujitsu-scansnap-ix500-32806263.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/2/6/4/fujitsu-scansnap-ix500-32806264.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/3/4/fujitsu-scansnap-ix500-41878034.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/3/5/fujitsu-scansnap-ix500-41878035.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/7/5/1/fujitsu-scansnap-ix500-19783751.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy83LzUvMS9mdWppdHN1LXNjYW5zbmFwLWl4NTAwLTE5NzgzNzUxLmpwZw==
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/7/4/5/fujitsu-scansnap-ix500-21198745.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC83LzQvNS9mdWppdHN1LXNjYW5zbmFwLWl4NTAwLTIxMTk4NzQ1LmpwZw==
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/7/4/6/fujitsu-scansnap-ix500-21198746.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC83LzQvNi9mdWppdHN1LXNjYW5zbmFwLWl4NTAwLTIxMTk4NzQ2LmpwZw==
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/7/4/7/fujitsu-scansnap-ix500-21198747.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC83LzQvNy9mdWppdHN1LXNjYW5zbmFwLWl4NTAwLTIxMTk4NzQ3LmpwZw==
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/7/4/8/fujitsu-scansnap-ix500-21198748.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC83LzQvOC9mdWppdHN1LXNjYW5zbmFwLWl4NTAwLTIxMTk4NzQ4LmpwZw==
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/7/4/9/fujitsu-scansnap-ix500-21198749.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC83LzQvOS9mdWppdHN1LXNjYW5zbmFwLWl4NTAwLTIxMTk4NzQ5LmpwZw==
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/7/5/0/fujitsu-scansnap-ix500-21198750.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC83LzUvMC9mdWppdHN1LXNjYW5zbmFwLWl4NTAwLTIxMTk4NzUwLmpwZw==
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/1/3/fujitsu-scansnap-ix500-24334413.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC80LzEvMy9mdWppdHN1LXNjYW5zbmFwLWl4NTAwLTI0MzM0NDEzLmpwZw==
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/1/4/fujitsu-scansnap-ix500-24334414.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC80LzEvNC9mdWppdHN1LXNjYW5zbmFwLWl4NTAwLTI0MzM0NDE0LmpwZw==
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/1/5/fujitsu-scansnap-ix500-24334415.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC80LzEvNS9mdWppdHN1LXNjYW5zbmFwLWl4NTAwLTI0MzM0NDE1LmpwZw==
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/1/6/fujitsu-scansnap-ix500-24334416.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC80LzEvNi9mdWppdHN1LXNjYW5zbmFwLWl4NTAwLTI0MzM0NDE2LmpwZw==
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/1/7/fujitsu-scansnap-ix500-24334417.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC80LzEvNy9mdWppdHN1LXNjYW5zbmFwLWl4NTAwLTI0MzM0NDE3LmpwZw==
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/1/8/fujitsu-scansnap-ix500-24334418.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC80LzEvOC9mdWppdHN1LXNjYW5zbmFwLWl4NTAwLTI0MzM0NDE4LmpwZw==
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/1/9/fujitsu-scansnap-ix500-24334419.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC80LzEvOS9mdWppdHN1LXNjYW5zbmFwLWl4NTAwLTI0MzM0NDE5LmpwZw==
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/2/0/fujitsu-scansnap-ix500-24334420.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC80LzIvMC9mdWppdHN1LXNjYW5zbmFwLWl4NTAwLTI0MzM0NDIwLmpwZw==
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/2/1/fujitsu-scansnap-ix500-24334421.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC80LzIvMS9mdWppdHN1LXNjYW5zbmFwLWl4NTAwLTI0MzM0NDIxLmpwZw==
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/2/2/fujitsu-scansnap-ix500-24334422.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC80LzIvMi9mdWppdHN1LXNjYW5zbmFwLWl4NTAwLTI0MzM0NDIyLmpwZw==
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/2/3/fujitsu-scansnap-ix500-24334423.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC80LzIvMy9mdWppdHN1LXNjYW5zbmFwLWl4NTAwLTI0MzM0NDIzLmpwZw==
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/2/4/fujitsu-scansnap-ix500-24334424.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC80LzIvNC9mdWppdHN1LXNjYW5zbmFwLWl4NTAwLTI0MzM0NDI0LmpwZw==
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/2/5/fujitsu-scansnap-ix500-24334425.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC80LzIvNS9mdWppdHN1LXNjYW5zbmFwLWl4NTAwLTI0MzM0NDI1LmpwZw==
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/2/6/fujitsu-scansnap-ix500-24334426.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC80LzIvNi9mdWppdHN1LXNjYW5zbmFwLWl4NTAwLTI0MzM0NDI2LmpwZw==
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/2/7/fujitsu-scansnap-ix500-24334427.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC80LzIvNy9mdWppdHN1LXNjYW5zbmFwLWl4NTAwLTI0MzM0NDI3LmpwZw==
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/2/8/fujitsu-scansnap-ix500-24334428.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC80LzIvOC9mdWppdHN1LXNjYW5zbmFwLWl4NTAwLTI0MzM0NDI4LmpwZw==
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/2/9/fujitsu-scansnap-ix500-24334429.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC80LzIvOS9mdWppdHN1LXNjYW5zbmFwLWl4NTAwLTI0MzM0NDI5LmpwZw==
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/3/0/fujitsu-scansnap-ix500-24334430.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC80LzMvMC9mdWppdHN1LXNjYW5zbmFwLWl4NTAwLTI0MzM0NDMwLmpwZw==
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/3/1/fujitsu-scansnap-ix500-24334431.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC80LzMvMS9mdWppdHN1LXNjYW5zbmFwLWl4NTAwLTI0MzM0NDMxLmpwZw==
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/2/5/5/fujitsu-scansnap-ix500-32806255.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi8yLzUvNS9mdWppdHN1LXNjYW5zbmFwLWl4NTAwLTMyODA2MjU1LmpwZw==
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/2/5/6/fujitsu-scansnap-ix500-32806256.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi8yLzUvNi9mdWppdHN1LXNjYW5zbmFwLWl4NTAwLTMyODA2MjU2LmpwZw==
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/2/5/7/fujitsu-scansnap-ix500-32806257.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi8yLzUvNy9mdWppdHN1LXNjYW5zbmFwLWl4NTAwLTMyODA2MjU3LmpwZw==
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/2/5/8/fujitsu-scansnap-ix500-32806258.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi8yLzUvOC9mdWppdHN1LXNjYW5zbmFwLWl4NTAwLTMyODA2MjU4LmpwZw==
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/2/5/9/fujitsu-scansnap-ix500-32806259.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi8yLzUvOS9mdWppdHN1LXNjYW5zbmFwLWl4NTAwLTMyODA2MjU5LmpwZw==
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/2/6/0/fujitsu-scansnap-ix500-32806260.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi8yLzYvMC9mdWppdHN1LXNjYW5zbmFwLWl4NTAwLTMyODA2MjYwLmpwZw==
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/2/6/1/fujitsu-scansnap-ix500-32806261.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi8yLzYvMS9mdWppdHN1LXNjYW5zbmFwLWl4NTAwLTMyODA2MjYxLmpwZw==
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/2/6/2/fujitsu-scansnap-ix500-32806262.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi8yLzYvMi9mdWppdHN1LXNjYW5zbmFwLWl4NTAwLTMyODA2MjYyLmpwZw==
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/2/6/3/fujitsu-scansnap-ix500-32806263.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi8yLzYvMy9mdWppdHN1LXNjYW5zbmFwLWl4NTAwLTMyODA2MjYzLmpwZw==
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/2/6/4/fujitsu-scansnap-ix500-32806264.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi8yLzYvNC9mdWppdHN1LXNjYW5zbmFwLWl4NTAwLTMyODA2MjY0LmpwZw==
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/3/4/fujitsu-scansnap-ix500-41878034.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8wLzMvNC9mdWppdHN1LXNjYW5zbmFwLWl4NTAwLTQxODc4MDM0LmpwZw==
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/3/5/fujitsu-scansnap-ix500-41878035.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8wLzMvNS9mdWppdHN1LXNjYW5zbmFwLWl4NTAwLTQxODc4MDM1LmpwZw==
  Fujitsu ScanSnap iX500 (11)
  8.694349650086538 (3)
  Fujitsu ScanSnap iX500
  Zeer tevreden!
  Voldoet helemaal aan mijn wensen: snel, probleemloze doorvoer van allerlei kwaliteiten en maten papier door elkaar en goede software. Scans naar iPhone en iPad via WiFi werkt boven verwachting. Nu nog diezelfde WiFi ook gebruiken naar Mac en PC en dan is het helemaal perfect!
  10.0
  0 10
 • Fujitsu ScanSnap iX500
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/7/5/1/fujitsu-scansnap-ix500-19783751.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/7/4/5/fujitsu-scansnap-ix500-21198745.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/7/4/6/fujitsu-scansnap-ix500-21198746.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/7/4/7/fujitsu-scansnap-ix500-21198747.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/7/4/8/fujitsu-scansnap-ix500-21198748.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/7/4/9/fujitsu-scansnap-ix500-21198749.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/7/5/0/fujitsu-scansnap-ix500-21198750.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/1/3/fujitsu-scansnap-ix500-24334413.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/1/4/fujitsu-scansnap-ix500-24334414.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/1/5/fujitsu-scansnap-ix500-24334415.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/1/6/fujitsu-scansnap-ix500-24334416.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/1/7/fujitsu-scansnap-ix500-24334417.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/1/8/fujitsu-scansnap-ix500-24334418.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/1/9/fujitsu-scansnap-ix500-24334419.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/2/0/fujitsu-scansnap-ix500-24334420.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/2/1/fujitsu-scansnap-ix500-24334421.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/2/2/fujitsu-scansnap-ix500-24334422.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/2/3/fujitsu-scansnap-ix500-24334423.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/2/4/fujitsu-scansnap-ix500-24334424.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/2/5/fujitsu-scansnap-ix500-24334425.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/2/6/fujitsu-scansnap-ix500-24334426.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/2/7/fujitsu-scansnap-ix500-24334427.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/2/8/fujitsu-scansnap-ix500-24334428.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/2/9/fujitsu-scansnap-ix500-24334429.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/3/0/fujitsu-scansnap-ix500-24334430.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/3/1/fujitsu-scansnap-ix500-24334431.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/2/5/5/fujitsu-scansnap-ix500-32806255.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/2/5/6/fujitsu-scansnap-ix500-32806256.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/2/5/7/fujitsu-scansnap-ix500-32806257.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/2/5/8/fujitsu-scansnap-ix500-32806258.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/2/5/9/fujitsu-scansnap-ix500-32806259.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/2/6/0/fujitsu-scansnap-ix500-32806260.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/2/6/1/fujitsu-scansnap-ix500-32806261.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/2/6/2/fujitsu-scansnap-ix500-32806262.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/2/6/3/fujitsu-scansnap-ix500-32806263.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/2/6/4/fujitsu-scansnap-ix500-32806264.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/3/4/fujitsu-scansnap-ix500-41878034.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/3/5/fujitsu-scansnap-ix500-41878035.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/7/5/1/fujitsu-scansnap-ix500-19783751.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy83LzUvMS9mdWppdHN1LXNjYW5zbmFwLWl4NTAwLTE5NzgzNzUxLmpwZw==
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/7/4/5/fujitsu-scansnap-ix500-21198745.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC83LzQvNS9mdWppdHN1LXNjYW5zbmFwLWl4NTAwLTIxMTk4NzQ1LmpwZw==
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/7/4/6/fujitsu-scansnap-ix500-21198746.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC83LzQvNi9mdWppdHN1LXNjYW5zbmFwLWl4NTAwLTIxMTk4NzQ2LmpwZw==
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/7/4/7/fujitsu-scansnap-ix500-21198747.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC83LzQvNy9mdWppdHN1LXNjYW5zbmFwLWl4NTAwLTIxMTk4NzQ3LmpwZw==
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/7/4/8/fujitsu-scansnap-ix500-21198748.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC83LzQvOC9mdWppdHN1LXNjYW5zbmFwLWl4NTAwLTIxMTk4NzQ4LmpwZw==
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/7/4/9/fujitsu-scansnap-ix500-21198749.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC83LzQvOS9mdWppdHN1LXNjYW5zbmFwLWl4NTAwLTIxMTk4NzQ5LmpwZw==
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/7/5/0/fujitsu-scansnap-ix500-21198750.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC83LzUvMC9mdWppdHN1LXNjYW5zbmFwLWl4NTAwLTIxMTk4NzUwLmpwZw==
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/1/3/fujitsu-scansnap-ix500-24334413.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC80LzEvMy9mdWppdHN1LXNjYW5zbmFwLWl4NTAwLTI0MzM0NDEzLmpwZw==
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/1/4/fujitsu-scansnap-ix500-24334414.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC80LzEvNC9mdWppdHN1LXNjYW5zbmFwLWl4NTAwLTI0MzM0NDE0LmpwZw==
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/1/5/fujitsu-scansnap-ix500-24334415.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC80LzEvNS9mdWppdHN1LXNjYW5zbmFwLWl4NTAwLTI0MzM0NDE1LmpwZw==
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/1/6/fujitsu-scansnap-ix500-24334416.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC80LzEvNi9mdWppdHN1LXNjYW5zbmFwLWl4NTAwLTI0MzM0NDE2LmpwZw==
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/1/7/fujitsu-scansnap-ix500-24334417.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC80LzEvNy9mdWppdHN1LXNjYW5zbmFwLWl4NTAwLTI0MzM0NDE3LmpwZw==
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/1/8/fujitsu-scansnap-ix500-24334418.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC80LzEvOC9mdWppdHN1LXNjYW5zbmFwLWl4NTAwLTI0MzM0NDE4LmpwZw==
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/1/9/fujitsu-scansnap-ix500-24334419.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC80LzEvOS9mdWppdHN1LXNjYW5zbmFwLWl4NTAwLTI0MzM0NDE5LmpwZw==
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/2/0/fujitsu-scansnap-ix500-24334420.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC80LzIvMC9mdWppdHN1LXNjYW5zbmFwLWl4NTAwLTI0MzM0NDIwLmpwZw==
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/2/1/fujitsu-scansnap-ix500-24334421.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC80LzIvMS9mdWppdHN1LXNjYW5zbmFwLWl4NTAwLTI0MzM0NDIxLmpwZw==
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/2/2/fujitsu-scansnap-ix500-24334422.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC80LzIvMi9mdWppdHN1LXNjYW5zbmFwLWl4NTAwLTI0MzM0NDIyLmpwZw==
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/2/3/fujitsu-scansnap-ix500-24334423.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC80LzIvMy9mdWppdHN1LXNjYW5zbmFwLWl4NTAwLTI0MzM0NDIzLmpwZw==
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/2/4/fujitsu-scansnap-ix500-24334424.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC80LzIvNC9mdWppdHN1LXNjYW5zbmFwLWl4NTAwLTI0MzM0NDI0LmpwZw==
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/2/5/fujitsu-scansnap-ix500-24334425.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC80LzIvNS9mdWppdHN1LXNjYW5zbmFwLWl4NTAwLTI0MzM0NDI1LmpwZw==
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/2/6/fujitsu-scansnap-ix500-24334426.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC80LzIvNi9mdWppdHN1LXNjYW5zbmFwLWl4NTAwLTI0MzM0NDI2LmpwZw==
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/2/7/fujitsu-scansnap-ix500-24334427.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC80LzIvNy9mdWppdHN1LXNjYW5zbmFwLWl4NTAwLTI0MzM0NDI3LmpwZw==
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/2/8/fujitsu-scansnap-ix500-24334428.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC80LzIvOC9mdWppdHN1LXNjYW5zbmFwLWl4NTAwLTI0MzM0NDI4LmpwZw==
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/2/9/fujitsu-scansnap-ix500-24334429.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC80LzIvOS9mdWppdHN1LXNjYW5zbmFwLWl4NTAwLTI0MzM0NDI5LmpwZw==
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/3/0/fujitsu-scansnap-ix500-24334430.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC80LzMvMC9mdWppdHN1LXNjYW5zbmFwLWl4NTAwLTI0MzM0NDMwLmpwZw==
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/3/1/fujitsu-scansnap-ix500-24334431.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC80LzMvMS9mdWppdHN1LXNjYW5zbmFwLWl4NTAwLTI0MzM0NDMxLmpwZw==
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/2/5/5/fujitsu-scansnap-ix500-32806255.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi8yLzUvNS9mdWppdHN1LXNjYW5zbmFwLWl4NTAwLTMyODA2MjU1LmpwZw==
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/2/5/6/fujitsu-scansnap-ix500-32806256.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi8yLzUvNi9mdWppdHN1LXNjYW5zbmFwLWl4NTAwLTMyODA2MjU2LmpwZw==
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/2/5/7/fujitsu-scansnap-ix500-32806257.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi8yLzUvNy9mdWppdHN1LXNjYW5zbmFwLWl4NTAwLTMyODA2MjU3LmpwZw==
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/2/5/8/fujitsu-scansnap-ix500-32806258.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi8yLzUvOC9mdWppdHN1LXNjYW5zbmFwLWl4NTAwLTMyODA2MjU4LmpwZw==
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/2/5/9/fujitsu-scansnap-ix500-32806259.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi8yLzUvOS9mdWppdHN1LXNjYW5zbmFwLWl4NTAwLTMyODA2MjU5LmpwZw==
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/2/6/0/fujitsu-scansnap-ix500-32806260.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi8yLzYvMC9mdWppdHN1LXNjYW5zbmFwLWl4NTAwLTMyODA2MjYwLmpwZw==
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/2/6/1/fujitsu-scansnap-ix500-32806261.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi8yLzYvMS9mdWppdHN1LXNjYW5zbmFwLWl4NTAwLTMyODA2MjYxLmpwZw==
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/2/6/2/fujitsu-scansnap-ix500-32806262.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi8yLzYvMi9mdWppdHN1LXNjYW5zbmFwLWl4NTAwLTMyODA2MjYyLmpwZw==
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/2/6/3/fujitsu-scansnap-ix500-32806263.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi8yLzYvMy9mdWppdHN1LXNjYW5zbmFwLWl4NTAwLTMyODA2MjYzLmpwZw==
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/2/6/4/fujitsu-scansnap-ix500-32806264.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi8yLzYvNC9mdWppdHN1LXNjYW5zbmFwLWl4NTAwLTMyODA2MjY0LmpwZw==
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/3/4/fujitsu-scansnap-ix500-41878034.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8wLzMvNC9mdWppdHN1LXNjYW5zbmFwLWl4NTAwLTQxODc4MDM0LmpwZw==
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/3/5/fujitsu-scansnap-ix500-41878035.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8wLzMvNS9mdWppdHN1LXNjYW5zbmFwLWl4NTAwLTQxODc4MDM1LmpwZw==
  Fujitsu ScanSnap iX500 (11)
  8.694349650086538 (3)
  Fujitsu ScanSnap iX500
  Topproduct supersnel hele goede kwaliteit oude foto's rechtreeks importeren in iphoto...
  Topproduct supersnel hele goede kwaliteit oude foto's rechtreeks importeren in iphoto. Papierloos kantoor opgeslagen in dropbox overal ter wereld alle documenten beschikbaar. En met wat voor een gemak.
  9.7
  0 10
 • Reflecta CrystalScan 7200
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/8/0/0/reflecta-crystalscan-7200-16734800.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/5/8/7/reflecta-crystalscan-7200-24302587.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/8/0/0/reflecta-crystalscan-7200-16734800.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC84LzAvMC9yZWZsZWN0YS1jcnlzdGFsc2Nhbi03MjAwLTE2NzM0ODAwLmpwZw==
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/5/8/7/reflecta-crystalscan-7200-24302587.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi81LzgvNy9yZWZsZWN0YS1jcnlzdGFsc2Nhbi03MjAwLTI0MzAyNTg3LmpwZw==
  Reflecta CrystalScan 7200 (8)
  6.9 (1)
  Reflecta CrystalScan 7200
  Voorhet gekozen doel (scannen van lange 35 mm film) voldoet het apparaat prima
  Voorhet gekozen doel (scannen van lange 35 mm film) voldoet het apparaat prima. Is denk ik zelfs het enige apparaat waar langere films (ca. 80 opnames) in kunnen. Het scannen neemt veel tijd en je moet handmatig de film verplaatsen. Maar ja het s het één of het ander en verknippen is geen optie. De scans zijn van een prima kwaliteit en met de bijgeleverde software kun je zelfs krtassen en haartjes verwijderen. Goede koop geweest.
  7.3
  0 10
 • Epson Perfection V600 Photo
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/3/1/3/epson-perfection-v600-photo-14517313.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/3/2/9/epson-perfection-v600-photo-20706329.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/3/3/0/epson-perfection-v600-photo-20706330.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/3/3/1/epson-perfection-v600-photo-20706331.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/0/8/5/epson-perfection-v600-photo-20713085.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/5/5/4/epson-perfection-v600-photo-24302554.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/3/1/3/epson-perfection-v600-photo-14517313.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy8zLzEvMy9lcHNvbi1wZXJmZWN0aW9uLXY2MDAtcGhvdG8tMTQ1MTczMTMuanBn
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/3/2/9/epson-perfection-v600-photo-20706329.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi8zLzIvOS9lcHNvbi1wZXJmZWN0aW9uLXY2MDAtcGhvdG8tMjA3MDYzMjkuanBn
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/3/3/0/epson-perfection-v600-photo-20706330.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi8zLzMvMC9lcHNvbi1wZXJmZWN0aW9uLXY2MDAtcGhvdG8tMjA3MDYzMzAuanBn
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/3/3/1/epson-perfection-v600-photo-20706331.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi8zLzMvMS9lcHNvbi1wZXJmZWN0aW9uLXY2MDAtcGhvdG8tMjA3MDYzMzEuanBn
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/0/8/5/epson-perfection-v600-photo-20713085.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy8wLzgvNS9lcHNvbi1wZXJmZWN0aW9uLXY2MDAtcGhvdG8tMjA3MTMwODUuanBn
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/5/5/4/epson-perfection-v600-photo-24302554.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi81LzUvNC9lcHNvbi1wZXJmZWN0aW9uLXY2MDAtcGhvdG8tMjQzMDI1NTQuanBn
  Epson Perfection V600 Photo (39)
  7.25 (1)
  Epson Perfection V600 Photo
  Beste scanner anno 2011 voor foto's
  Prima scanner, de kwaliteit van de ingescande negatievn is zeer goed. Door de ice techniek wordt het aantal krasjes ook duidelijk verminderd. Daartoe in vergellijking met een oudere HPscanner, waarmee ik delfde negatieven zwartwit heb ingescand. Veel mogelijkheden. Voor verbetring vatbaar: de snelheid van scannen. Vooral kleuren dia's dutren erg lang. Strook van 8 negatievn duurt een half uur.
  8.0
  0 10
 • Epson
  • epson
 • HP
  • hp
 • Canon
  • canon
 • Reflecta
  • reflecta
 • Kleurenscans
  • ja
 • Budget
  • budget
 • Filmscans
  • ja
Scanners 6.7 (12)
0 - 24
 • ION Slides Forever
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/8/3/7/ion-slides-forever-46945837.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/9/3/6/ion-slides-forever-30546936.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/8/3/7/ion-slides-forever-46945837.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS84LzMvNy9pb24tc2xpZGVzLWZvcmV2ZXItNDY5NDU4MzcuanBn
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/9/3/6/ion-slides-forever-30546936.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi85LzMvNi9pb24tc2xpZGVzLWZvcmV2ZXItMzA1NDY5MzYuanBn
  ION Slides Forever (79)
  ION Slides Forever
  Bax-shop.nl winkel Bax-shop.nl winkel
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.55/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  49, 3.874908, 51.4954533 HIGH
  Kijkshop.nl Kijkshop.nl
  8.547531703000708 (344)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.55/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  49.99, 1w (offer_sdt_1_week)
  Bax-shop.nl winkel Bax-shop.nl winkel
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.55/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  49, 3.874908, 51.4954533 HIGH
  3
  most_sold
 • Canon 9000F Mark II
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/7/3/1/canon-9000f-mark-ii-20247731.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/2/2/6/canon-9000f-mark-ii-21323226.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/2/2/7/canon-9000f-mark-ii-21323227.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/7/3/1/canon-9000f-mark-ii-20247731.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy83LzMvMS9jYW5vbi05MDAwZi1tYXJrLWlpLTIwMjQ3NzMxLmpwZw==
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/2/2/6/canon-9000f-mark-ii-21323226.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy8yLzIvNi9jYW5vbi05MDAwZi1tYXJrLWlpLTIxMzIzMjI2LmpwZw==
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/2/2/7/canon-9000f-mark-ii-21323227.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy8yLzIvNy9jYW5vbi05MDAwZi1tYXJrLWlpLTIxMzIzMjI3LmpwZw==
  Canon 9000F Mark II (42)
  6.75 (1)
  Canon 9000F Mark II
  Fotodevakman.nl Fotodevakman.nl
  9.162067455345063 (14)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.55/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  178.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Fotodevakman.nl Fotodevakman.nl
  9.162067455345063 (14)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.55/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  178.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Foto de Vakman Uden Foto de Vakman Uden
  178.95, 5.6133143, 51.65772339999999 HIGH
  10
 • Epson Perfection V600 Photo
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/3/1/3/epson-perfection-v600-photo-14517313.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/3/2/9/epson-perfection-v600-photo-20706329.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/3/3/0/epson-perfection-v600-photo-20706330.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/3/3/1/epson-perfection-v600-photo-20706331.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/0/8/5/epson-perfection-v600-photo-20713085.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/5/5/4/epson-perfection-v600-photo-24302554.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/3/1/3/epson-perfection-v600-photo-14517313.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy8zLzEvMy9lcHNvbi1wZXJmZWN0aW9uLXY2MDAtcGhvdG8tMTQ1MTczMTMuanBn
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/3/2/9/epson-perfection-v600-photo-20706329.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi8zLzIvOS9lcHNvbi1wZXJmZWN0aW9uLXY2MDAtcGhvdG8tMjA3MDYzMjkuanBn
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/3/3/0/epson-perfection-v600-photo-20706330.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi8zLzMvMC9lcHNvbi1wZXJmZWN0aW9uLXY2MDAtcGhvdG8tMjA3MDYzMzAuanBn
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/3/3/1/epson-perfection-v600-photo-20706331.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi8zLzMvMS9lcHNvbi1wZXJmZWN0aW9uLXY2MDAtcGhvdG8tMjA3MDYzMzEuanBn
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/0/8/5/epson-perfection-v600-photo-20713085.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy8wLzgvNS9lcHNvbi1wZXJmZWN0aW9uLXY2MDAtcGhvdG8tMjA3MTMwODUuanBn
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/5/5/4/epson-perfection-v600-photo-24302554.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi81LzUvNC9lcHNvbi1wZXJmZWN0aW9uLXY2MDAtcGhvdG8tMjQzMDI1NTQuanBn
  Epson Perfection V600 Photo (39)
  7.25 (1)
  Epson Perfection V600 Photo
  CameraNU.nl CameraNU.nl
  7.2 (1)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.55/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  249, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  CameraNU.nl CameraNU.nl
  7.2 (1)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.55/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  249, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  BCC Den Bosch BCC Den Bosch
  249, 5.302187399999999, 51.7010832 LOW
  14
 • Canon CanoScan Lide 120
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/2/4/9/canon-canoscan-lide-120-24871249.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/4/7/9/canon-canoscan-lide-120-24872479.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/2/4/9/canon-canoscan-lide-120-24871249.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS8yLzQvOS9jYW5vbi1jYW5vc2Nhbi1saWRlLTEyMC0yNDg3MTI0OS5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/4/7/9/canon-canoscan-lide-120-24872479.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi80LzcvOS9jYW5vbi1jYW5vc2Nhbi1saWRlLTEyMC0yNDg3MjQ3OS5qcGc=
  Canon CanoScan Lide 120 (30)
  Canon CanoScan Lide 120
  Staples.nl Staples.nl
  7.0 (1)
  56.4, 2w (offer_sdt_2_weeks)
  Staples.nl Staples.nl
  7.0 (1)
  56.4, 2w (offer_sdt_2_weeks)
  BCC Alkmaar BCC Alkmaar
  59.99, 4.750713699999999, 52.6360681 LOW
  81
 • Rollei DF-S 100 SE
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/6/7/8/rollei-df-s100-55132975-24479678.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/7/8/2/rollei-df-s100-55132975-24479782.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/3/9/rollei-df-s100-55132975-24479839.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/9/8/1/rollei-df-s-100-se-24796981.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/9/8/2/rollei-df-s-100-se-24796982.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/9/8/3/rollei-df-s-100-se-24796983.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/9/8/4/rollei-df-s-100-se-24796984.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/6/7/8/rollei-df-s100-55132975-24479678.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS82LzcvOC9yb2xsZWktZGYtczEwMC01NTEzMjk3NS0yNDQ3OTY3OC5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/7/8/2/rollei-df-s100-55132975-24479782.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS83LzgvMi9yb2xsZWktZGYtczEwMC01NTEzMjk3NS0yNDQ3OTc4Mi5qcGc=
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/3/9/rollei-df-s100-55132975-24479839.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS84LzMvOS9yb2xsZWktZGYtczEwMC01NTEzMjk3NS0yNDQ3OTgzOS5qcGc=
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/9/8/1/rollei-df-s-100-se-24796981.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi85LzgvMS9yb2xsZWktZGYtcy0xMDAtc2UtMjQ3OTY5ODEuanBn
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/9/8/2/rollei-df-s-100-se-24796982.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi85LzgvMi9yb2xsZWktZGYtcy0xMDAtc2UtMjQ3OTY5ODIuanBn
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/9/8/3/rollei-df-s-100-se-24796983.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi85LzgvMy9yb2xsZWktZGYtcy0xMDAtc2UtMjQ3OTY5ODMuanBn
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/9/8/4/rollei-df-s-100-se-24796984.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi85LzgvNC9yb2xsZWktZGYtcy0xMDAtc2UtMjQ3OTY5ODQuanBn
  Rollei DF-S 100 SE (25)
  Rollei DF-S 100 SE
  CameraNU.nl CameraNU.nl
  7.2 (1)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.55/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  69.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  CameraNU.nl CameraNU.nl
  7.2 (1)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.55/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  69.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Kameraoutlet.nl Kameraoutlet.nl
  77.99, 5.0665667, 51.52189190000001 UNKNOWN
  3
 • Canon CanoScan Lide 220
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/2/5/0/canon-canoscan-lide-220-24871250.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/2/5/1/canon-canoscan-lide-220-24871251.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/2/5/0/canon-canoscan-lide-220-24871250.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS8yLzUvMC9jYW5vbi1jYW5vc2Nhbi1saWRlLTIyMC0yNDg3MTI1MC5qcGc=
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/2/5/1/canon-canoscan-lide-220-24871251.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS8yLzUvMS9jYW5vbi1jYW5vc2Nhbi1saWRlLTIyMC0yNDg3MTI1MS5qcGc=
  Canon CanoScan Lide 220 (24)
  Canon CanoScan Lide 220
  BCC BCC
  8.174341213832351 (795)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.55/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  79.99, 2w (offer_sdt_2_weeks)
  BCC BCC
  8.174341213832351 (795)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.55/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  79.99, 2w (offer_sdt_2_weeks)
  BCC Nuenen BCC Nuenen
  79.99, 5.538222999999999, 51.4672231 LOW
  6
 • Rollei DF-S 500 SE
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/5/8/7/rollei-df-s-500-se-24929587.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/5/8/8/rollei-df-s-500-se-24929588.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/5/8/9/rollei-df-s-500-se-24929589.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/5/9/0/rollei-df-s-500-se-24929590.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/5/9/1/rollei-df-s-500-se-24929591.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/5/9/2/rollei-df-s-500-se-24929592.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/5/9/3/rollei-df-s-500-se-24929593.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/5/8/7/rollei-df-s-500-se-24929587.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS81LzgvNy9yb2xsZWktZGYtcy01MDAtc2UtMjQ5Mjk1ODcuanBn
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/5/8/8/rollei-df-s-500-se-24929588.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS81LzgvOC9yb2xsZWktZGYtcy01MDAtc2UtMjQ5Mjk1ODguanBn
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/5/8/9/rollei-df-s-500-se-24929589.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS81LzgvOS9yb2xsZWktZGYtcy01MDAtc2UtMjQ5Mjk1ODkuanBn
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/5/9/0/rollei-df-s-500-se-24929590.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS81LzkvMC9yb2xsZWktZGYtcy01MDAtc2UtMjQ5Mjk1OTAuanBn
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/5/9/1/rollei-df-s-500-se-24929591.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS81LzkvMS9yb2xsZWktZGYtcy01MDAtc2UtMjQ5Mjk1OTEuanBn
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/5/9/2/rollei-df-s-500-se-24929592.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS81LzkvMi9yb2xsZWktZGYtcy01MDAtc2UtMjQ5Mjk1OTIuanBn
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/5/9/3/rollei-df-s-500-se-24929593.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS81LzkvMy9yb2xsZWktZGYtcy01MDAtc2UtMjQ5Mjk1OTMuanBn
  Rollei DF-S 500 SE (19)
  Rollei DF-S 500 SE
  CameraNU.nl CameraNU.nl
  7.2 (1)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.55/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  49.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  CameraNU.nl CameraNU.nl
  7.2 (1)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.55/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  49.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  1
 • Reflecta 64220 scanner
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/0/0/4/reflecta-64220-3-in-1-scanner-30547004.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/0/5/9/reflecta-64220-3-in-1-scanner-30547059.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/0/8/2/reflecta-64220-scanner-30696082.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/0/0/4/reflecta-64220-3-in-1-scanner-30547004.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy8wLzAvNC9yZWZsZWN0YS02NDIyMC0zLWluLTEtc2Nhbm5lci0zMDU0NzAwNC5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/0/5/9/reflecta-64220-3-in-1-scanner-30547059.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy8wLzUvOS9yZWZsZWN0YS02NDIyMC0zLWluLTEtc2Nhbm5lci0zMDU0NzA1OS5qcGc=
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/0/8/2/reflecta-64220-scanner-30696082.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi8wLzgvMi9yZWZsZWN0YS02NDIyMC1zY2FubmVyLTMwNjk2MDgyLmpwZw==
  Reflecta 64220 scanner (16)
  Reflecta 64220 scanner
  CameraNU.nl CameraNU.nl
  7.2 (1)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.55/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  99.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  CameraNU.nl CameraNU.nl
  7.2 (1)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.55/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  99.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  2
 • HP Scanjet 200 Flatbed
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/8/7/7/hp-scanjet-200-flatbed-19905877.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/9/5/0/hp-scanjet-200-flatbed-19908950.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/9/9/3/hp-scanjet-200-flatbed-24524993.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/9/9/4/hp-scanjet-200-flatbed-24524994.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/9/9/5/hp-scanjet-200-flatbed-24524995.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/9/9/6/hp-scanjet-200-flatbed-24524996.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/8/7/7/hp-scanjet-200-flatbed-19905877.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS84LzcvNy9ocC1zY2FuamV0LTIwMC1mbGF0YmVkLTE5OTA1ODc3LmpwZw==
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/9/5/0/hp-scanjet-200-flatbed-19908950.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC85LzUvMC9ocC1zY2FuamV0LTIwMC1mbGF0YmVkLTE5OTA4OTUwLmpwZw==
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/9/9/3/hp-scanjet-200-flatbed-24524993.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC85LzkvMy9ocC1zY2FuamV0LTIwMC1mbGF0YmVkLTI0NTI0OTkzLmpwZw==
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/9/9/4/hp-scanjet-200-flatbed-24524994.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC85LzkvNC9ocC1zY2FuamV0LTIwMC1mbGF0YmVkLTI0NTI0OTk0LmpwZw==
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/9/9/5/hp-scanjet-200-flatbed-24524995.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC85LzkvNS9ocC1zY2FuamV0LTIwMC1mbGF0YmVkLTI0NTI0OTk1LmpwZw==
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/9/9/6/hp-scanjet-200-flatbed-24524996.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC85LzkvNi9ocC1zY2FuamV0LTIwMC1mbGF0YmVkLTI0NTI0OTk2LmpwZw==
  HP Scanjet 200 Flatbed (15)
  HP Scanjet 200 Flatbed
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.019845455652131 (819)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.55/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  79.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.019845455652131 (819)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.55/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  79.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.55/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  79.95, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  7
 • Epson V550
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/6/0/0/epson-perfection-v-550-photo-21726600.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/4/8/1/epson-perfection-v-550-photo-21727481.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/6/3/6/epson-perfection-v-550-photo-21727636.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/0/0/5/epson-perfection-v-550-photo-23343005.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/9/0/7/epson-v550-23413907.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/9/0/8/epson-v550-23413908.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/9/0/9/epson-v550-23413909.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/9/1/0/epson-v550-23413910.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/6/0/0/epson-perfection-v-550-photo-21726600.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi82LzAvMC9lcHNvbi1wZXJmZWN0aW9uLXYtNTUwLXBob3RvLTIxNzI2NjAwLmpwZw==
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/4/8/1/epson-perfection-v-550-photo-21727481.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy80LzgvMS9lcHNvbi1wZXJmZWN0aW9uLXYtNTUwLXBob3RvLTIxNzI3NDgxLmpwZw==
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/6/3/6/epson-perfection-v-550-photo-21727636.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy82LzMvNi9lcHNvbi1wZXJmZWN0aW9uLXYtNTUwLXBob3RvLTIxNzI3NjM2LmpwZw==
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/0/0/5/epson-perfection-v-550-photo-23343005.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy8wLzAvNS9lcHNvbi1wZXJmZWN0aW9uLXYtNTUwLXBob3RvLTIzMzQzMDA1LmpwZw==
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/9/0/7/epson-v550-23413907.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy85LzAvNy9lcHNvbi12NTUwLTIzNDEzOTA3LmpwZw==
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/9/0/8/epson-v550-23413908.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy85LzAvOC9lcHNvbi12NTUwLTIzNDEzOTA4LmpwZw==
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/9/0/9/epson-v550-23413909.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy85LzAvOS9lcHNvbi12NTUwLTIzNDEzOTA5LmpwZw==
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/9/1/0/epson-v550-23413910.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy85LzEvMC9lcHNvbi12NTUwLTIzNDEzOTEwLmpwZw==
  Epson V550 (14)
  Epson V550
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.019845455652131 (819)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.55/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  209, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.019845455652131 (819)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.55/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  209, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.55/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  209, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  108
 • HP Scanjet 300 Flatbed
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/8/7/6/hp-scanjet-300-flatbed-19905876.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/9/4/9/hp-scanjet-300-flatbed-19908949.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/5/8/6/hp-scanjet-300-flatbed-21200586.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/5/8/7/hp-scanjet-300-flatbed-21200587.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/5/8/8/hp-scanjet-300-flatbed-21200588.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/5/8/9/hp-scanjet-300-flatbed-21200589.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/9/9/2/hp-scanjet-300-flatbed-24524992.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/8/7/6/hp-scanjet-300-flatbed-19905876.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS84LzcvNi9ocC1zY2FuamV0LTMwMC1mbGF0YmVkLTE5OTA1ODc2LmpwZw==
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/9/4/9/hp-scanjet-300-flatbed-19908949.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC85LzQvOS9ocC1zY2FuamV0LTMwMC1mbGF0YmVkLTE5OTA4OTQ5LmpwZw==
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/5/8/6/hp-scanjet-300-flatbed-21200586.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC81LzgvNi9ocC1zY2FuamV0LTMwMC1mbGF0YmVkLTIxMjAwNTg2LmpwZw==
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/5/8/7/hp-scanjet-300-flatbed-21200587.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC81LzgvNy9ocC1zY2FuamV0LTMwMC1mbGF0YmVkLTIxMjAwNTg3LmpwZw==
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/5/8/8/hp-scanjet-300-flatbed-21200588.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC81LzgvOC9ocC1zY2FuamV0LTMwMC1mbGF0YmVkLTIxMjAwNTg4LmpwZw==
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/5/8/9/hp-scanjet-300-flatbed-21200589.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC81LzgvOS9ocC1zY2FuamV0LTMwMC1mbGF0YmVkLTIxMjAwNTg5LmpwZw==
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/9/9/2/hp-scanjet-300-flatbed-24524992.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC85LzkvMi9ocC1zY2FuamV0LTMwMC1mbGF0YmVkLTI0NTI0OTkyLmpwZw==
  HP Scanjet 300 Flatbed (13)
  HP Scanjet 300 Flatbed
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.019845455652131 (819)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.55/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  91.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.019845455652131 (819)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.55/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  91.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.55/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  91.99, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  7
 • ION Film 2 SD Plus
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/7/7/8/ion-film-2-sd-plus-20429778.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/1/5/1/ion-film-2-sd-plus-21342151.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/7/7/8/ion-film-2-sd-plus-20429778.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS83LzcvOC9pb24tZmlsbS0yLXNkLXBsdXMtMjA0Mjk3NzguanBn
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/1/5/1/ion-film-2-sd-plus-21342151.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi8xLzUvMS9pb24tZmlsbS0yLXNkLXBsdXMtMjEzNDIxNTEuanBn
  ION Film 2 SD Plus (13)
  ION Film 2 SD Plus
  Conrad Conrad
  8.150837485721949 (693)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.55/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  105, 4d (offer_sdt_4_days)
  Conrad Conrad
  8.150837485721949 (693)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.55/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  105, 4d (offer_sdt_4_days)
  Bax-shop.nl winkel Bax-shop.nl winkel
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.55/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  119, 3.874908, 51.4954533 HIGH
  4
 • Epson Perfection V500 Photo
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/4/8/7/epson-perfection-v500-photo-5009487.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/9/6/0/epson-perfection-v500-photo-20612960.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/4/7/6/epson-perfection-v500-photo-20613476.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/0/5/9/epson-perfection-v500-photo-20763059.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/0/6/0/epson-perfection-v500-photo-20763060.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/2/6/0/epson-perfection-v500-photo-24302260.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/2/6/1/epson-perfection-v500-photo-24302261.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/2/6/2/epson-perfection-v500-photo-24302262.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/2/6/3/epson-perfection-v500-photo-24302263.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/2/6/4/epson-perfection-v500-photo-24302264.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/2/6/5/epson-perfection-v500-photo-24302265.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/2/6/6/epson-perfection-v500-photo-24302266.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/2/6/7/epson-perfection-v500-photo-24302267.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/2/6/8/epson-perfection-v500-photo-24302268.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/2/6/9/epson-perfection-v500-photo-24302269.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/2/7/0/epson-perfection-v500-photo-24302270.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/4/8/7/epson-perfection-v500-photo-5009487.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS80LzgvNy9lcHNvbi1wZXJmZWN0aW9uLXY1MDAtcGhvdG8tNTAwOTQ4Ny5qcGc=
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/9/6/0/epson-perfection-v500-photo-20612960.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi85LzYvMC9lcHNvbi1wZXJmZWN0aW9uLXY1MDAtcGhvdG8tMjA2MTI5NjAuanBn
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/4/7/6/epson-perfection-v500-photo-20613476.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy80LzcvNi9lcHNvbi1wZXJmZWN0aW9uLXY1MDAtcGhvdG8tMjA2MTM0NzYuanBn
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/0/5/9/epson-perfection-v500-photo-20763059.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy8wLzUvOS9lcHNvbi1wZXJmZWN0aW9uLXY1MDAtcGhvdG8tMjA3NjMwNTkuanBn
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/0/6/0/epson-perfection-v500-photo-20763060.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy8wLzYvMC9lcHNvbi1wZXJmZWN0aW9uLXY1MDAtcGhvdG8tMjA3NjMwNjAuanBn
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/2/6/0/epson-perfection-v500-photo-24302260.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi8yLzYvMC9lcHNvbi1wZXJmZWN0aW9uLXY1MDAtcGhvdG8tMjQzMDIyNjAuanBn
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/2/6/1/epson-perfection-v500-photo-24302261.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi8yLzYvMS9lcHNvbi1wZXJmZWN0aW9uLXY1MDAtcGhvdG8tMjQzMDIyNjEuanBn
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/2/6/2/epson-perfection-v500-photo-24302262.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi8yLzYvMi9lcHNvbi1wZXJmZWN0aW9uLXY1MDAtcGhvdG8tMjQzMDIyNjIuanBn
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/2/6/3/epson-perfection-v500-photo-24302263.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi8yLzYvMy9lcHNvbi1wZXJmZWN0aW9uLXY1MDAtcGhvdG8tMjQzMDIyNjMuanBn
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/2/6/4/epson-perfection-v500-photo-24302264.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi8yLzYvNC9lcHNvbi1wZXJmZWN0aW9uLXY1MDAtcGhvdG8tMjQzMDIyNjQuanBn
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/2/6/5/epson-perfection-v500-photo-24302265.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi8yLzYvNS9lcHNvbi1wZXJmZWN0aW9uLXY1MDAtcGhvdG8tMjQzMDIyNjUuanBn
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/2/6/6/epson-perfection-v500-photo-24302266.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi8yLzYvNi9lcHNvbi1wZXJmZWN0aW9uLXY1MDAtcGhvdG8tMjQzMDIyNjYuanBn
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/2/6/7/epson-perfection-v500-photo-24302267.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi8yLzYvNy9lcHNvbi1wZXJmZWN0aW9uLXY1MDAtcGhvdG8tMjQzMDIyNjcuanBn
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/2/6/8/epson-perfection-v500-photo-24302268.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi8yLzYvOC9lcHNvbi1wZXJmZWN0aW9uLXY1MDAtcGhvdG8tMjQzMDIyNjguanBn
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/2/6/9/epson-perfection-v500-photo-24302269.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi8yLzYvOS9lcHNvbi1wZXJmZWN0aW9uLXY1MDAtcGhvdG8tMjQzMDIyNjkuanBn
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/2/7/0/epson-perfection-v500-photo-24302270.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi8yLzcvMC9lcHNvbi1wZXJmZWN0aW9uLXY1MDAtcGhvdG8tMjQzMDIyNzAuanBn
  Epson Perfection V500 Photo (12)
  7.25 (1)
  Epson Perfection V500 Photo
  Nivo-schweitzer.nl Nivo-schweitzer.nl
  215, 4.8864584, 52.3832474 NONE
  Nivo-schweitzer.nl Nivo-schweitzer.nl
  215, 4.8864584, 52.3832474 NONE
  1
 • Mustek ScanExpress A3 USB 2400S
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/0/0/7/mustek-scanexpress-a3-usb-2400s-30547007.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/0/6/0/mustek-scanexpress-a3-usb-2400s-30547060.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/6/7/8/mustek-scanexpress-a3-usb-2400s-30651678.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/0/0/7/mustek-scanexpress-a3-usb-2400s-30547007.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy8wLzAvNy9tdXN0ZWstc2NhbmV4cHJlc3MtYTMtdXNiLTI0MDBzLTMwNTQ3MDA3LmpwZw==
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/0/6/0/mustek-scanexpress-a3-usb-2400s-30547060.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy8wLzYvMC9tdXN0ZWstc2NhbmV4cHJlc3MtYTMtdXNiLTI0MDBzLTMwNTQ3MDYwLmpwZw==
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/6/7/8/mustek-scanexpress-a3-usb-2400s-30651678.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS82LzcvOC9tdXN0ZWstc2NhbmV4cHJlc3MtYTMtdXNiLTI0MDBzLTMwNjUxNjc4LmpwZw==
  Mustek ScanExpress A3 USB 2400S (11)
  Mustek ScanExpress A3 USB 2400S
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.019845455652131 (819)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.55/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  269, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.019845455652131 (819)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.55/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  269, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.55/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  269, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  6
 • Fujitsu ScanSnap iX500
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/7/5/1/fujitsu-scansnap-ix500-19783751.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/7/4/5/fujitsu-scansnap-ix500-21198745.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/7/4/6/fujitsu-scansnap-ix500-21198746.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/7/4/7/fujitsu-scansnap-ix500-21198747.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/7/4/8/fujitsu-scansnap-ix500-21198748.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/7/4/9/fujitsu-scansnap-ix500-21198749.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/7/5/0/fujitsu-scansnap-ix500-21198750.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/1/3/fujitsu-scansnap-ix500-24334413.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/1/4/fujitsu-scansnap-ix500-24334414.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/1/5/fujitsu-scansnap-ix500-24334415.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/1/6/fujitsu-scansnap-ix500-24334416.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/1/7/fujitsu-scansnap-ix500-24334417.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/1/8/fujitsu-scansnap-ix500-24334418.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/1/9/fujitsu-scansnap-ix500-24334419.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/2/0/fujitsu-scansnap-ix500-24334420.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/2/1/fujitsu-scansnap-ix500-24334421.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/2/2/fujitsu-scansnap-ix500-24334422.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/2/3/fujitsu-scansnap-ix500-24334423.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/2/4/fujitsu-scansnap-ix500-24334424.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/2/5/fujitsu-scansnap-ix500-24334425.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/2/6/fujitsu-scansnap-ix500-24334426.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/2/7/fujitsu-scansnap-ix500-24334427.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/2/8/fujitsu-scansnap-ix500-24334428.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/2/9/fujitsu-scansnap-ix500-24334429.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/3/0/fujitsu-scansnap-ix500-24334430.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/3/1/fujitsu-scansnap-ix500-24334431.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/2/5/5/fujitsu-scansnap-ix500-32806255.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/2/5/6/fujitsu-scansnap-ix500-32806256.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/2/5/7/fujitsu-scansnap-ix500-32806257.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/2/5/8/fujitsu-scansnap-ix500-32806258.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/2/5/9/fujitsu-scansnap-ix500-32806259.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/2/6/0/fujitsu-scansnap-ix500-32806260.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/2/6/1/fujitsu-scansnap-ix500-32806261.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/2/6/2/fujitsu-scansnap-ix500-32806262.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/2/6/3/fujitsu-scansnap-ix500-32806263.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/2/6/4/fujitsu-scansnap-ix500-32806264.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/3/4/fujitsu-scansnap-ix500-41878034.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/3/5/fujitsu-scansnap-ix500-41878035.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/7/5/1/fujitsu-scansnap-ix500-19783751.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy83LzUvMS9mdWppdHN1LXNjYW5zbmFwLWl4NTAwLTE5NzgzNzUxLmpwZw==
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/7/4/5/fujitsu-scansnap-ix500-21198745.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC83LzQvNS9mdWppdHN1LXNjYW5zbmFwLWl4NTAwLTIxMTk4NzQ1LmpwZw==
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/7/4/6/fujitsu-scansnap-ix500-21198746.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC83LzQvNi9mdWppdHN1LXNjYW5zbmFwLWl4NTAwLTIxMTk4NzQ2LmpwZw==
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/7/4/7/fujitsu-scansnap-ix500-21198747.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC83LzQvNy9mdWppdHN1LXNjYW5zbmFwLWl4NTAwLTIxMTk4NzQ3LmpwZw==
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/7/4/8/fujitsu-scansnap-ix500-21198748.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC83LzQvOC9mdWppdHN1LXNjYW5zbmFwLWl4NTAwLTIxMTk4NzQ4LmpwZw==
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/7/4/9/fujitsu-scansnap-ix500-21198749.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC83LzQvOS9mdWppdHN1LXNjYW5zbmFwLWl4NTAwLTIxMTk4NzQ5LmpwZw==
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/7/5/0/fujitsu-scansnap-ix500-21198750.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC83LzUvMC9mdWppdHN1LXNjYW5zbmFwLWl4NTAwLTIxMTk4NzUwLmpwZw==
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/1/3/fujitsu-scansnap-ix500-24334413.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC80LzEvMy9mdWppdHN1LXNjYW5zbmFwLWl4NTAwLTI0MzM0NDEzLmpwZw==
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/1/4/fujitsu-scansnap-ix500-24334414.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC80LzEvNC9mdWppdHN1LXNjYW5zbmFwLWl4NTAwLTI0MzM0NDE0LmpwZw==
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/1/5/fujitsu-scansnap-ix500-24334415.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC80LzEvNS9mdWppdHN1LXNjYW5zbmFwLWl4NTAwLTI0MzM0NDE1LmpwZw==
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/1/6/fujitsu-scansnap-ix500-24334416.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC80LzEvNi9mdWppdHN1LXNjYW5zbmFwLWl4NTAwLTI0MzM0NDE2LmpwZw==
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/1/7/fujitsu-scansnap-ix500-24334417.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC80LzEvNy9mdWppdHN1LXNjYW5zbmFwLWl4NTAwLTI0MzM0NDE3LmpwZw==
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/1/8/fujitsu-scansnap-ix500-24334418.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC80LzEvOC9mdWppdHN1LXNjYW5zbmFwLWl4NTAwLTI0MzM0NDE4LmpwZw==
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/1/9/fujitsu-scansnap-ix500-24334419.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC80LzEvOS9mdWppdHN1LXNjYW5zbmFwLWl4NTAwLTI0MzM0NDE5LmpwZw==
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/2/0/fujitsu-scansnap-ix500-24334420.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC80LzIvMC9mdWppdHN1LXNjYW5zbmFwLWl4NTAwLTI0MzM0NDIwLmpwZw==
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/2/1/fujitsu-scansnap-ix500-24334421.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC80LzIvMS9mdWppdHN1LXNjYW5zbmFwLWl4NTAwLTI0MzM0NDIxLmpwZw==
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/2/2/fujitsu-scansnap-ix500-24334422.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC80LzIvMi9mdWppdHN1LXNjYW5zbmFwLWl4NTAwLTI0MzM0NDIyLmpwZw==
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/2/3/fujitsu-scansnap-ix500-24334423.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC80LzIvMy9mdWppdHN1LXNjYW5zbmFwLWl4NTAwLTI0MzM0NDIzLmpwZw==
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/2/4/fujitsu-scansnap-ix500-24334424.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC80LzIvNC9mdWppdHN1LXNjYW5zbmFwLWl4NTAwLTI0MzM0NDI0LmpwZw==
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/2/5/fujitsu-scansnap-ix500-24334425.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC80LzIvNS9mdWppdHN1LXNjYW5zbmFwLWl4NTAwLTI0MzM0NDI1LmpwZw==
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/2/6/fujitsu-scansnap-ix500-24334426.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC80LzIvNi9mdWppdHN1LXNjYW5zbmFwLWl4NTAwLTI0MzM0NDI2LmpwZw==
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/2/7/fujitsu-scansnap-ix500-24334427.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC80LzIvNy9mdWppdHN1LXNjYW5zbmFwLWl4NTAwLTI0MzM0NDI3LmpwZw==
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/2/8/fujitsu-scansnap-ix500-24334428.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC80LzIvOC9mdWppdHN1LXNjYW5zbmFwLWl4NTAwLTI0MzM0NDI4LmpwZw==
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/2/9/fujitsu-scansnap-ix500-24334429.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC80LzIvOS9mdWppdHN1LXNjYW5zbmFwLWl4NTAwLTI0MzM0NDI5LmpwZw==
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/3/0/fujitsu-scansnap-ix500-24334430.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC80LzMvMC9mdWppdHN1LXNjYW5zbmFwLWl4NTAwLTI0MzM0NDMwLmpwZw==
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/3/1/fujitsu-scansnap-ix500-24334431.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC80LzMvMS9mdWppdHN1LXNjYW5zbmFwLWl4NTAwLTI0MzM0NDMxLmpwZw==
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/2/5/5/fujitsu-scansnap-ix500-32806255.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi8yLzUvNS9mdWppdHN1LXNjYW5zbmFwLWl4NTAwLTMyODA2MjU1LmpwZw==
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/2/5/6/fujitsu-scansnap-ix500-32806256.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi8yLzUvNi9mdWppdHN1LXNjYW5zbmFwLWl4NTAwLTMyODA2MjU2LmpwZw==
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/2/5/7/fujitsu-scansnap-ix500-32806257.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi8yLzUvNy9mdWppdHN1LXNjYW5zbmFwLWl4NTAwLTMyODA2MjU3LmpwZw==
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/2/5/8/fujitsu-scansnap-ix500-32806258.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi8yLzUvOC9mdWppdHN1LXNjYW5zbmFwLWl4NTAwLTMyODA2MjU4LmpwZw==
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/2/5/9/fujitsu-scansnap-ix500-32806259.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi8yLzUvOS9mdWppdHN1LXNjYW5zbmFwLWl4NTAwLTMyODA2MjU5LmpwZw==
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/2/6/0/fujitsu-scansnap-ix500-32806260.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi8yLzYvMC9mdWppdHN1LXNjYW5zbmFwLWl4NTAwLTMyODA2MjYwLmpwZw==
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/2/6/1/fujitsu-scansnap-ix500-32806261.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi8yLzYvMS9mdWppdHN1LXNjYW5zbmFwLWl4NTAwLTMyODA2MjYxLmpwZw==
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/2/6/2/fujitsu-scansnap-ix500-32806262.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi8yLzYvMi9mdWppdHN1LXNjYW5zbmFwLWl4NTAwLTMyODA2MjYyLmpwZw==
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/2/6/3/fujitsu-scansnap-ix500-32806263.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi8yLzYvMy9mdWppdHN1LXNjYW5zbmFwLWl4NTAwLTMyODA2MjYzLmpwZw==
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/2/6/4/fujitsu-scansnap-ix500-32806264.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi8yLzYvNC9mdWppdHN1LXNjYW5zbmFwLWl4NTAwLTMyODA2MjY0LmpwZw==
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/3/4/fujitsu-scansnap-ix500-41878034.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8wLzMvNC9mdWppdHN1LXNjYW5zbmFwLWl4NTAwLTQxODc4MDM0LmpwZw==
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/3/5/fujitsu-scansnap-ix500-41878035.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8wLzMvNS9mdWppdHN1LXNjYW5zbmFwLWl4NTAwLTQxODc4MDM1LmpwZw==
  Fujitsu ScanSnap iX500 (11)
  8.694349650086538 (3)
  Fujitsu ScanSnap iX500
  Office Deals Office Deals
  7.557004830917873 (2)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.55/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  450.20, 2d (offer_sdt_2_days)
  Office Deals Office Deals
  7.557004830917873 (2)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.55/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  450.20, 2d (offer_sdt_2_days)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.55/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  479, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  8
  good_buy
  best_reviewed
 • Epson V370
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/2/4/3/epson-perfection-v370-scanner-19593243.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/8/4/5/epson-perfection-v370-scanner-21140845.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/8/4/6/epson-perfection-v370-scanner-21140846.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/8/4/7/epson-perfection-v370-scanner-21140847.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/8/4/8/epson-perfection-v370-scanner-21140848.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/8/4/9/epson-perfection-v370-scanner-21140849.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/2/4/3/epson-perfection-v370-scanner-19593243.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy8yLzQvMy9lcHNvbi1wZXJmZWN0aW9uLXYzNzAtc2Nhbm5lci0xOTU5MzI0My5qcGc=
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/8/4/5/epson-perfection-v370-scanner-21140845.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC84LzQvNS9lcHNvbi1wZXJmZWN0aW9uLXYzNzAtc2Nhbm5lci0yMTE0MDg0NS5qcGc=
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/8/4/6/epson-perfection-v370-scanner-21140846.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC84LzQvNi9lcHNvbi1wZXJmZWN0aW9uLXYzNzAtc2Nhbm5lci0yMTE0MDg0Ni5qcGc=
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/8/4/7/epson-perfection-v370-scanner-21140847.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC84LzQvNy9lcHNvbi1wZXJmZWN0aW9uLXYzNzAtc2Nhbm5lci0yMTE0MDg0Ny5qcGc=
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/8/4/8/epson-perfection-v370-scanner-21140848.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC84LzQvOC9lcHNvbi1wZXJmZWN0aW9uLXYzNzAtc2Nhbm5lci0yMTE0MDg0OC5qcGc=
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/8/4/9/epson-perfection-v370-scanner-21140849.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC84LzQvOS9lcHNvbi1wZXJmZWN0aW9uLXYzNzAtc2Nhbm5lci0yMTE0MDg0OS5qcGc=
  Epson V370 (11)
  Epson V370
  Staples.nl Staples.nl
  7.0 (1)
  107.69, 1w (offer_sdt_1_week)
  Staples.nl Staples.nl
  7.0 (1)
  107.69, 1w (offer_sdt_1_week)
  BCC Zeist BCC Zeist
  117.9, 5.2425001, 52.0859211 LOW
  10
 • Reflecta 64380 scanner
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/4/7/9/reflecta-smartphone-scanner-64380-22446479.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/6/0/0/reflecta-64380-scanner-39854600.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/6/0/1/reflecta-64380-scanner-39854601.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/4/7/9/reflecta-smartphone-scanner-64380-22446479.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi80LzcvOS9yZWZsZWN0YS1zbWFydHBob25lLXNjYW5uZXItNjQzODAtMjI0NDY0NzkuanBn
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/6/0/0/reflecta-64380-scanner-39854600.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC82LzAvMC9yZWZsZWN0YS02NDM4MC1zY2FubmVyLTM5ODU0NjAwLmpwZw==
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/6/0/1/reflecta-64380-scanner-39854601.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC82LzAvMS9yZWZsZWN0YS02NDM4MC1zY2FubmVyLTM5ODU0NjAxLmpwZw==
  Reflecta 64380 scanner (10)
  Reflecta 64380 scanner
  CameraNU.nl CameraNU.nl
  7.2 (1)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.55/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  39.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  CameraNU.nl CameraNU.nl
  7.2 (1)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.55/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  39.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  1
 • HP Scanjet G3110
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/5/5/3/hp-scanjet-g3110-14749553.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/2/2/1/hp-scanjet-g3110-14805221.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/2/2/2/hp-scanjet-g3110-14805222.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/5/5/3/hp-scanjet-g3110-14749553.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS81LzUvMy9ocC1zY2FuamV0LWczMTEwLTE0NzQ5NTUzLmpwZw==
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/2/2/1/hp-scanjet-g3110-14805221.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS8yLzIvMS9ocC1zY2FuamV0LWczMTEwLTE0ODA1MjIxLmpwZw==
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/2/2/2/hp-scanjet-g3110-14805222.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS8yLzIvMi9ocC1zY2FuamV0LWczMTEwLTE0ODA1MjIyLmpwZw==
  HP Scanjet G3110 (10)
  HP Scanjet G3110
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.019845455652131 (819)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.55/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  109, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.019845455652131 (819)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.55/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  109, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.55/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  109, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  7
 • Reflecta CrystalScan 7200
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/8/0/0/reflecta-crystalscan-7200-16734800.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/5/8/7/reflecta-crystalscan-7200-24302587.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/8/0/0/reflecta-crystalscan-7200-16734800.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC84LzAvMC9yZWZsZWN0YS1jcnlzdGFsc2Nhbi03MjAwLTE2NzM0ODAwLmpwZw==
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/5/8/7/reflecta-crystalscan-7200-24302587.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi81LzgvNy9yZWZsZWN0YS1jcnlzdGFsc2Nhbi03MjAwLTI0MzAyNTg3LmpwZw==
  Reflecta CrystalScan 7200 (8)
  6.9 (1)
  Reflecta CrystalScan 7200
  CameraNU.nl CameraNU.nl
  7.2 (1)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.55/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  259, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  CameraNU.nl CameraNU.nl
  7.2 (1)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.55/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  259, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  City Foto Eindhoven City Foto Eindhoven
  459, 5.4837409, 51.4348858 LOW
  4
 • Rollei PDF-S 240 SE
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/8/3/9/rollei-pdf-s-240-se-20016839.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/0/7/rollei-pdf-s-240-se-24299807.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/0/8/rollei-pdf-s-240-se-24299808.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/0/9/rollei-pdf-s-240-se-24299809.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/1/0/rollei-pdf-s-240-se-24299810.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/1/1/rollei-pdf-s-240-se-24299811.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/1/2/rollei-pdf-s-240-se-24299812.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/1/3/rollei-pdf-s-240-se-24299813.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/8/3/9/rollei-pdf-s-240-se-20016839.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi84LzMvOS9yb2xsZWktcGRmLXMtMjQwLXNlLTIwMDE2ODM5LmpwZw==
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/0/7/rollei-pdf-s-240-se-24299807.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS84LzAvNy9yb2xsZWktcGRmLXMtMjQwLXNlLTI0Mjk5ODA3LmpwZw==
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/0/8/rollei-pdf-s-240-se-24299808.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS84LzAvOC9yb2xsZWktcGRmLXMtMjQwLXNlLTI0Mjk5ODA4LmpwZw==
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/0/9/rollei-pdf-s-240-se-24299809.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS84LzAvOS9yb2xsZWktcGRmLXMtMjQwLXNlLTI0Mjk5ODA5LmpwZw==
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/1/0/rollei-pdf-s-240-se-24299810.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS84LzEvMC9yb2xsZWktcGRmLXMtMjQwLXNlLTI0Mjk5ODEwLmpwZw==
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/1/1/rollei-pdf-s-240-se-24299811.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS84LzEvMS9yb2xsZWktcGRmLXMtMjQwLXNlLTI0Mjk5ODExLmpwZw==
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/1/2/rollei-pdf-s-240-se-24299812.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS84LzEvMi9yb2xsZWktcGRmLXMtMjQwLXNlLTI0Mjk5ODEyLmpwZw==
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/1/3/rollei-pdf-s-240-se-24299813.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS84LzEvMy9yb2xsZWktcGRmLXMtMjQwLXNlLTI0Mjk5ODEzLmpwZw==
  Rollei PDF-S 240 SE (8)
  Rollei PDF-S 240 SE
  CameraNU.nl CameraNU.nl
  7.2 (1)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.55/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  104, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  CameraNU.nl CameraNU.nl
  7.2 (1)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.55/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  104, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  1
 • DNT Digiscan TV 9.0
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/9/0/3/dnt-digiscan-tv-9-0-24972903.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/9/0/4/dnt-digiscan-tv-9-0-24972904.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/9/0/3/dnt-digiscan-tv-9-0-24972903.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi85LzAvMy9kbnQtZGlnaXNjYW4tdHYtOS0wLTI0OTcyOTAzLmpwZw==
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/9/0/4/dnt-digiscan-tv-9-0-24972904.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi85LzAvNC9kbnQtZGlnaXNjYW4tdHYtOS0wLTI0OTcyOTA0LmpwZw==
  DNT Digiscan TV 9.0 (8)
  DNT Digiscan TV 9.0
  Conrad Conrad
  8.150837485721949 (693)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.55/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  79.99, 4d (offer_sdt_4_days)
  Conrad Conrad
  8.150837485721949 (693)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.55/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  79.99, 4d (offer_sdt_4_days)
  1
 • Reflecta Super 8 Scanner
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/1/9/3/reflecta-super-8-scan-24979193.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/1/7/5/reflecta-super-8-scanner-25634175.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/1/7/6/reflecta-super-8-scanner-25634176.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/1/7/7/reflecta-super-8-scanner-25634177.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/1/7/8/reflecta-super-8-scanner-25634178.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/1/7/9/reflecta-super-8-scanner-25634179.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/1/8/0/reflecta-super-8-scanner-25634180.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/1/8/1/reflecta-super-8-scanner-25634181.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/1/8/2/reflecta-super-8-scanner-25634182.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/1/8/3/reflecta-super-8-scanner-25634183.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/1/8/4/reflecta-super-8-scanner-25634184.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/1/8/5/reflecta-super-8-scanner-25634185.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/1/9/3/reflecta-super-8-scan-24979193.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS8xLzkvMy9yZWZsZWN0YS1zdXBlci04LXNjYW4tMjQ5NzkxOTMuanBn
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/1/7/5/reflecta-super-8-scanner-25634175.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC8xLzcvNS9yZWZsZWN0YS1zdXBlci04LXNjYW5uZXItMjU2MzQxNzUuanBn
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/1/7/6/reflecta-super-8-scanner-25634176.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC8xLzcvNi9yZWZsZWN0YS1zdXBlci04LXNjYW5uZXItMjU2MzQxNzYuanBn
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/1/7/7/reflecta-super-8-scanner-25634177.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC8xLzcvNy9yZWZsZWN0YS1zdXBlci04LXNjYW5uZXItMjU2MzQxNzcuanBn
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/1/7/8/reflecta-super-8-scanner-25634178.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC8xLzcvOC9yZWZsZWN0YS1zdXBlci04LXNjYW5uZXItMjU2MzQxNzguanBn
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/1/7/9/reflecta-super-8-scanner-25634179.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC8xLzcvOS9yZWZsZWN0YS1zdXBlci04LXNjYW5uZXItMjU2MzQxNzkuanBn
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/1/8/0/reflecta-super-8-scanner-25634180.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC8xLzgvMC9yZWZsZWN0YS1zdXBlci04LXNjYW5uZXItMjU2MzQxODAuanBn
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/1/8/1/reflecta-super-8-scanner-25634181.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC8xLzgvMS9yZWZsZWN0YS1zdXBlci04LXNjYW5uZXItMjU2MzQxODEuanBn
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/1/8/2/reflecta-super-8-scanner-25634182.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC8xLzgvMi9yZWZsZWN0YS1zdXBlci04LXNjYW5uZXItMjU2MzQxODIuanBn
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/1/8/3/reflecta-super-8-scanner-25634183.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC8xLzgvMy9yZWZsZWN0YS1zdXBlci04LXNjYW5uZXItMjU2MzQxODMuanBn
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/1/8/4/reflecta-super-8-scanner-25634184.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC8xLzgvNC9yZWZsZWN0YS1zdXBlci04LXNjYW5uZXItMjU2MzQxODQuanBn
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/1/8/5/reflecta-super-8-scanner-25634185.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC8xLzgvNS9yZWZsZWN0YS1zdXBlci04LXNjYW5uZXItMjU2MzQxODUuanBn
  Reflecta Super 8 Scanner (8)
  Reflecta Super 8 Scanner
  Conrad Conrad
  8.150837485721949 (693)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.55/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  1199, 4d (offer_sdt_4_days)
  Conrad Conrad
  8.150837485721949 (693)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.55/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  1199, 4d (offer_sdt_4_days)
  1
 • Reflecta x8-Scan
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/9/3/3/reflecta-x8-scan-24845933.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/9/3/4/reflecta-x8-scan-24845934.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/9/3/3/reflecta-x8-scan-24845933.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS85LzMvMy9yZWZsZWN0YS14OC1zY2FuLTI0ODQ1OTMzLmpwZw==
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/9/3/4/reflecta-x8-scan-24845934.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS85LzMvNC9yZWZsZWN0YS14OC1zY2FuLTI0ODQ1OTM0LmpwZw==
  Reflecta x8-Scan (8)
  Reflecta x8-Scan
  CameraNU.nl CameraNU.nl
  7.2 (1)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.55/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  52.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  CameraNU.nl CameraNU.nl
  7.2 (1)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.55/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  52.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  1
 • Epson Perfection V39
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/6/6/epson-perfection-v39-30781966.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/6/7/epson-perfection-v39-30781967.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/6/8/epson-perfection-v39-30781968.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/6/9/epson-perfection-v39-30781969.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/7/0/epson-perfection-v39-30781970.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/7/1/epson-perfection-v39-30781971.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/7/2/epson-perfection-v39-30781972.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/6/6/epson-perfection-v39-30781966.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS85LzYvNi9lcHNvbi1wZXJmZWN0aW9uLXYzOS0zMDc4MTk2Ni5qcGc=
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/6/7/epson-perfection-v39-30781967.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS85LzYvNy9lcHNvbi1wZXJmZWN0aW9uLXYzOS0zMDc4MTk2Ny5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/6/8/epson-perfection-v39-30781968.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS85LzYvOC9lcHNvbi1wZXJmZWN0aW9uLXYzOS0zMDc4MTk2OC5qcGc=
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/6/9/epson-perfection-v39-30781969.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS85LzYvOS9lcHNvbi1wZXJmZWN0aW9uLXYzOS0zMDc4MTk2OS5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/7/0/epson-perfection-v39-30781970.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS85LzcvMC9lcHNvbi1wZXJmZWN0aW9uLXYzOS0zMDc4MTk3MC5qcGc=
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/7/1/epson-perfection-v39-30781971.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS85LzcvMS9lcHNvbi1wZXJmZWN0aW9uLXYzOS0zMDc4MTk3MS5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/7/2/epson-perfection-v39-30781972.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS85LzcvMi9lcHNvbi1wZXJmZWN0aW9uLXYzOS0zMDc4MTk3Mi5qcGc=
  Epson Perfection V39 (8)
  Epson Perfection V39
  CameraNU.nl CameraNU.nl
  7.2 (1)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.55/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  85, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  CameraNU.nl CameraNU.nl
  7.2 (1)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.55/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  85, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Cameraland Alkmaar Cameraland Alkmaar
  89, 4.7240334, 52.63246530000001 LOW
  7
2 8
 • Heb je voorkeur voor een merk? (brand):
 • Wat is je budget? (price):
  • Minder dan €140 Goedkope scanner (budget)
  • €140 - €360 (low)
  • €360 - €840 (medium)
  • €840 of meer (high)
 • Wil je kleurenscans maken? (kleurenscans):
  • Ja (ja)
  • Nee (nee)
 • Wat voor stroomvoorziening wil je? (soort_voeding):
  • USB USB scanner (usb)
  • AC (ac)
  • AC/Batterij (ac_batterij)
  • AC/USB (ac_usb)
  • Batterijen (batterijen)
  • DC (dc)
  • USB/Battery (usb_battery)
 • Moet de scanner een Energy Star-certificaat hebben? (energy_star_certificaat):
  • Ja (ja)
 • Wat is de maximale grootte van de documenten die je wil scannen? (maximum_scanformaat):
  • 105 x 148 mm (105_x_148_mm)
  • 148 x 105 mm (148_x_105_mm)
  • 210 x 297 mm (210_x_297_mm)
  • 215.6 x 355.6 mm (215_6_x_355_6_mm)
  • 215.9 x 1016 mm (215_9_x_1016_mm)
  • 215.9 x 355.6 mm (215_9_x_355_6_mm)
  • 215.9 x 812.8 mm (215_9_x_812_8_mm)
  • 215.9 x 863 mm (215_9_x_863_mm)
  • 215.9 x 864 mm (215_9_x_864_mm)
  • 215 x 355.6 mm (215_x_355_6_mm)
  • 215 x 4064 mm (215_x_4064_mm)
  • 216 x 1000 mm (216_x_1000_mm)
  • 216 x 1016 mm (216_x_1016_mm)
  • 216 x 1270 mm (216_x_1270_mm)
  • 216 x 1524 mm (216_x_1524_mm)
  • 216 x 2500 mm (216_x_2500_mm)
  • 216 x 2540 mm (216_x_2540_mm)
  • 216 x 297 mm (216_x_297_mm)
  • 216 x 3000 mm (216_x_3000_mm)
  • 216 x 3098 mm (216_x_3098_mm)
  • 216 x 355.6 mm (216_x_355_6_mm)
  • 216 x 355 mm (216_x_355_mm)
  • 216 x 356 mm (216_x_356_mm)
  • 216 x 360 mm (216_x_360_mm)
  • 216 x 863 mm (216_x_863_mm)
  • 216 x 914 mm (216_x_914_mm)
  • 218 x 356 mm (218_x_356_mm)
  • 24.3 x 36.5 mm (24_3_x_36_5_mm)
  • 2520 x 168 mm (2520_x_168_mm)
  • 261 x 297 mm (261_x_297_mm)
  • 297.2 x 431.8 mm (297_2_x_431_8_mm)
  • 297 x 216 mm (297_x_216_mm)
  • 297 x 2540 mm (297_x_2540_mm)
  • 297 x 420 mm (297_x_420_mm)
  • 297 x 431.8 mm (297_x_431_8_mm)
  • 300 x 400 mm (300_x_400_mm)
  • 300 x 432 mm (300_x_432_mm)
  • 304.8 x 431.8 mm (304_8_x_431_8_mm)
  • 309.8 x 436.88 mm (309_8_x_436_88_mm)
  • 35 x 35 mm (35_x_35_mm)
  • 36.8 x 25.4 mm (36_8_x_25_4_mm)
  • 36 x 24 mm (36_x_24_mm)
  • 37 x 37 mm (37_x_37_mm)
  • 432 x 300 mm (432_x_300_mm)
  • 51 x 355 mm (51_x_355_mm)
  • 52 x 74 mm (52_x_74_mm)
  • 54 x 5994 mm (54_x_5994_mm)
  • 5.79 x 4.01 mm (5_79_x_4_01_mm)
  • 60 x 120 mm (60_x_120_mm)
  • 86 x 60 mm (86_x_60_mm)
 • Welk type beeldsensor wil je? (type_beeldsensor):
  • CCD (ccd)
  • CIS (cis)
  • CMOS (cmos)
  • CMOS CIS (cmos_cis)
  • CMOS dual CIS (cmos_dual_cis)
  • Colour CIS (colour_cis)
  • Dual CCD (dual_ccd)
  • Dual CIS (dual_cis)
 • Moet de printer dubbelzijdig scannen? (duplex_scanning):
  • Ja (ja)
  • Nee (nee)
 • Wil je films scannen? (filmscanning):
  • Ja (ja)
  • Nee (nee)
 • Hoeveel pagina's scan je maximaal per dag? (max_pagina_s_per_dag):
  • < 1000 pagina's (max_pagina_s_per_dag_1000)
  • 1000 pagina's - 3000 pagina's (max_pagina_s_per_dag_1000_3000)
  • 3000 pagina's - 5000 pagina's (max_pagina_s_per_dag_3000_5000)
  • ≥ 5000 pagina's (max_pagina_s_per_dag_5000)
 • Wat voor type scanner wil je? (scanner_type):
  • ADF ADF scanner (adf)
  • Flatbed Flatbed scanner (flatbed)
  • Pen Pen scanner (pen)
  • ADF + Manual feed (adf_manual_feed)
  • CDF + pagina-invoer (cdf_pagina_invoer)
  • Film/slide (film_slide)
  • Flatbed & automatische documentinvoer (flatbed_automatische_documentinvoer)
  • Hand-held (hand_held)
  • Muis (muis)
  • Overhead (overhead)
  • Papier-gevoerd (papier_gevoerd)
  • Visitekaartje (visitekaartje)
 • Welke standaard interfaces wil je? (standaard_interfaces):
  • Draadloze LAN (draadloze_lan)
  • Ethernet (ethernet)
  • HDMI (hdmi)
  • IrDA (irda)
  • RJ-11 (rj_11)
  • SCSI (scsi)
  • SCSI-3 (scsi_3)
  • Ultra SCSI (ultra_scsi)
  • USB (usb)
  • USB 1.1 (usb_1_1)
  • USB 2.0 (usb_2_0)
  • USB 3.0 (usb_3_0)
 • Welke optische scanresolutie wil je? (optische_scanresolutie):
  • 1200 x 1200 dpi (1200_x_1200_dpi)
  • 1200 x 2400 dpi (1200_x_2400_dpi)
  • 1800 x 1800 dpi (1800_x_1800_dpi)
  • 1920 x 1080 dpi (1920_x_1080_dpi)
  • 2400 x 2400 dpi (2400_x_2400_dpi)
  • 2400 x 4800 dpi (2400_x_4800_dpi)
  • 285 x 218 dpi (285_x_218_dpi)
  • 300 x 300 dpi (300_x_300_dpi)
  • 300 x 600 dpi (300_x_600_dpi)
  • 3200 x 3200 dpi (3200_x_3200_dpi)
  • 3200 x 6400 dpi (3200_x_6400_dpi)
  • 4800 х 4800 dpi (4800_4800_dpi)
  • 4800 x 9600 dpi (4800_x_9600_dpi)
  • 5000 x 5000 dpi (5000_x_5000_dpi)
  • 600 x 1200 dpi (600_x_1200_dpi)
  • 600 x 600 dpi (600_x_600_dpi)
  • 6400 x 9600 dpi (6400_x_9600_dpi)
  • 7200 x 7200 dpi (7200_x_7200_dpi)
  • 900 x 900 dpi (900_x_900_dpi)
  • 9600 x 9600 dpi (9600_x_9600_dpi)
 • Heb je voorkeur voor een productfamilie? (family):
  • CanoScan (canoscan)
  • CardScan (cardscan)
  • DocuMate (documate)
  • DR (dr)
  • imageFormula (imageformula)
  • ScanFront (scanfront)
  • Scanjet (scanjet)
 • Winkelen in plaats (physical_location):
  • 's-Gravenzande (_s_gravenzande)
  • 's-Hertogenbosch (_s_hertogenbosch)
  • Alkmaar (alkmaar)
  • Almere (almere)
  • Amersfoort (amersfoort)
  • Amsterdam (amsterdam)
  • Amsterdam Zuid-Oost (amsterdam_zuid_oost)
  • Apeldoorn (apeldoorn)
  • Arnhem (arnhem)
  • Assen (assen)
  • Barendrecht (barendrecht)
  • Beek (beek)
  • Beesd (beesd)
  • Beilen (beilen)
  • Beneden-Leeuwen (beneden_leeuwen)
  • Bergen (bergen)
  • Bergen op Zoom (bergen_op_zoom)
  • Best (best)
  • Boskoop (boskoop)
  • Bovenkarspel (bovenkarspel)
  • Boxtel (boxtel)
  • Brandwijk (brandwijk)
  • Breda (breda)
  • Breezand (breezand)
  • Brunssum (brunssum)
  • Budel (budel)
  • Bunschoten-Spakenburg (bunschoten_spakenburg)
  • Capelle aan Den IJssel (capelle_aan_den_ijssel)
  • Coevorden (coevorden)
  • Cuijk (cuijk)
  • Delfzijl (delfzijl)
  • Den Dungen (den_dungen)
  • Den Haag (den_haag)
  • Den Helder (den_helder)
  • Denekamp (denekamp)
  • Deurne (deurne)
  • Deventer (deventer)
  • Dokkum (dokkum)
  • Echt (echt)
  • Ede (ede)
  • Eethen (eethen)
  • Eindhoven (eindhoven)
  • Elburg (elburg)
  • Emmen (emmen)
  • Enter (enter)
  • Geleen (geleen)
  • Gieten (gieten)
  • Goes (goes)
  • Goirle (goirle)
  • Gorredijk (gorredijk)
  • Groenlo (groenlo)
  • Groesbeek (groesbeek)
  • Groningen (groningen)
  • Grou (grou)
  • Gulpen (gulpen)
  • Haarlem (haarlem)
  • Hardenberg (hardenberg)
  • Harlingen (harlingen)
  • Heerle (heerle)
  • Heerlen (heerlen)
  • Hellevoetsluis (hellevoetsluis)
  • Helmond (helmond)
  • Hengelo (hengelo)
  • Hengevelde (hengevelde)
  • Heythuysen (heythuysen)
  • Hilversum (hilversum)
  • Hollandscheveld (hollandscheveld)
  • Holten (holten)
  • Hoogeveen (hoogeveen)
  • Hoorn (hoorn)
  • Horst (horst)
  • Hulst (hulst)
  • IJmuiden (ijmuiden)
  • IJsselstein (ijsselstein)
  • Kollum (kollum)
  • Landgraaf (landgraaf)
  • Leek (leek)
  • Leeuwarden (leeuwarden)
  • Leiden (leiden)
  • Lelystad (lelystad)
  • Lies (lies)
  • Lisse (lisse)
  • Maarssen (maarssen)
  • Meijel (meijel)
  • Meppel (meppel)
  • Middelburg (middelburg)
  • Mierlo (mierlo)
  • Muiden (muiden)
  • Musselkanaal (musselkanaal)
  • Nijmegen (nijmegen)
  • Nijverdal (nijverdal)
  • Nuenen (nuenen)
  • Obdam (obdam)
  • Ommen (ommen)
  • Ooltgensplaat (ooltgensplaat)
  • Oostburg (oostburg)
  • Oosterhout (oosterhout)
  • Oss (oss)
  • Oudenbosch (oudenbosch)
  • Oudeschild (oudeschild)
  • Panningen (panningen)
  • Purmerend (purmerend)
  • Raalte (raalte)
  • Roermond (roermond)
  • Roosendaal (roosendaal)
  • Rosmalen (rosmalen)
  • Rotterdam (rotterdam)
  • Schagen (schagen)
  • Sittard (sittard)
  • Sliedrecht (sliedrecht)
  • Smilde (smilde)
  • Someren (someren)
  • Son (son)
  • Spijkenisse (spijkenisse)
  • Steenwijk (steenwijk)
  • Tegelen (tegelen)
  • Ter Aar (ter_aar)
  • Terneuzen (terneuzen)
  • Tilburg (tilburg)
  • Tubbergen (tubbergen)
  • Uden (uden)
  • Udenhout (udenhout)
  • Uithuizen (uithuizen)
  • Utrecht (utrecht)
  • Vaassen (vaassen)
  • Valkenburg (valkenburg)
  • Veendam (veendam)
  • Veenendaal (veenendaal)
  • Veghel (veghel)
  • Venray (venray)
  • Vlaardingen (vlaardingen)
  • Volendam (volendam)
  • Vught (vught)
  • Weert (weert)
  • Wervershoof (wervershoof)
  • Wijchen (wijchen)
  • Winschoten (winschoten)
  • Wolvega (wolvega)
  • Woudsend (woudsend)
  • Zaandam (zaandam)
  • Zeeland (zeeland)
  • Zeist (zeist)
  • Zetten (zetten)
  • Zierikzee (zierikzee)
  • Zoetermeer (zoetermeer)
  • Zoeterwoude (zoeterwoude)
  • Zuid-Scharwoude (zuid_scharwoude)
  • Zuidhorn (zuidhorn)
  • Zutphen (zutphen)
  • Zwolle (zwolle)
 • Productgroepen (siblingcategory):
 • teamvergelijk@vergelijk.nl