x
x
x Bekijk categorieën x Categorieën MENU
of
Je zoekt nu binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (verwijderen)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
Zoek naar producten... Zoek naar een product binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Zoek naar producten... Zoek... Zoek naar producten... {}
x Categorieën

scanner

{{$data.getNumberOfReviews()}} consumenten beoordelen producten in scanner categorie met gemiddeld een {{$data.getAverageRating() | rating}}

scanner kopen

Met een scanner kun je afbeeldingen, foto's, tekeningen of dia's 'lezen' en digitaal opslaan. De scanner is veelal een pla...
 • Algemene informatie

  Met een scanner kun je afbeeldingen, foto's, tekeningen of dia's 'lezen' en digitaal opslaan. De scanner is veelal een plat apparaat dat op een pc of Mac wordt aangesloten. Door de te scannen afbeelding op de glasplaat van de scanner te leggen kan met een simpele druk op de knop de afbeelding worden gescand en vervolgens digitaal opgeslagen worden. Vervolgens kun je het digitale bestand bewerken, op een website zetten, er een uitnodiging van maken of mailen naar vrienden en familie. Omdat jij op zoek bent naar een scanner geven we je eerst enkele kooptips.

  Kooptips scanners
  Bij het kopen van een scanner kun je letten op de volgende punten:
  1. Kleurdiepte: de kleurdiepte wordt weergegeven in bits: hoe hoger het aantal bits, hoe meer kleuren er worden getoond. Een 24-bitsscanner geeft al prima kleuren, maar er zijn ook al betaalbare modellen die 48-bits scannen.
  2. Formaat: let goed op het papierformaat dat de scanner ondersteunt. Niet iedere scanner kan alle formaten, zoals A3- en A2-formaat, scannen. A3- en A2-formaat scanners zijn vaak duurder dan de A4-scanner die over het algemeen volstaat voor thuisgebruik.
  3. ADF: moet je vaak meerdere documenten achterelkaar scannen, controleer of de scanner over ADF (Automatic Document Feed) beschikt. Met deze automatische invoer van papier hoef je niet steeds velletje voor velletje in de scanner in te voeren.
  4. All-in one: Als je op zoek bent naar een printer die ook kan scannen kun je beter naar onze categorie voor printers gaan. Daarin staan de apparaten die naast printen ook kunnen scannen, kopiëren of faxen.
  5. Resolutie: controleer of de scanner minimaal een resolutie van 2400 dpi heeft. Over het algemeen geldt: hoe hoger de resolutie van de scanner, hoe hoger de kwaliteit van het beeld. 

  Typen scanners
  Over het algemeen kunnen de volgende typen scanners worden onderscheiden:

  • Flatbed scanner: de meest voorkomende modellen scanners voor thuisgebruik zijn de flatbed scanners. Dit zijn platte scanners met een openslaande klep en daaronder een glasplaat. De te scannen afbeelding wordt op de glasplaat van de scanner gelegd. Via een simpele bediening, meestal maar één knop, wordt de afbeelding gescand en op de pc opgeslagen. Nu kun je de afbeelding verder bewerken. Een scanner voor thuisgebruik is vaak een desktopapparaat, maar er zijn ook portable of handheld scanners.
  • Diascanner en 8mm-filmscanner: dia's kunnen ook gescand worden, mits de scanner een diascanner is. Met diascanners kun je dia's op hoge resolutie scannen. Met een transparantieadapter is een gewone scanner hiervoor geschikt te maken. Er zijn echter ook speciale 8mm-filmscanners. De kwaliteit van het beeld is hoger dan bij een scanner waarbij met een transparantieadapter gescand wordt.
  Interface
  De scanner wordt via kabels aangesloten op de pc of Mac. De aansluiting of het type interface bepaalt de snelheid van de dataoverdracht. Let erop dat de interface van je nieuwe scanner ook daadwerkelijk door jouw systeem wordt ondersteund. Er is een aantal mogelijkheden om de scanner op de pc aan te sluiten. Het meestvoorkomend zijn op dit moment de usb-scanners, maar er bestaan ook firewirescanners.

  Formaat
  De meeste scanners voor thuisgebruik kunnen maximaal tot A4-formaat scannen. A4 is de grootte van een standaard printje of een brief. Er zijn ook A3-scanners (dat is twee keer A4 in grootte), maar deze scanners zijn ook meteen duurder in aanschaf. Als je een grotere afbeelding hebt dan dat de scanner aankan, kun je deze ook in delen scannen. Met behulp van de software kun je de afbeelding vervolgens weer 'aan elkaar plakken' en tot een geheel maken.

  Resolutie

  Belangrijker nog dan het formaat van de scanner is de resolutie ervan: hoe hoger de resolutie van de scanner, hoe hoger de kwaliteit van het beeld. Resolutie wordt aangegeven in DPI, oftewel Dots Per Inch. Een goede desktopscanner voor thuisgebruik heeft aan een resolutie van 2400 dpi al genoeg. Hiermee kun je prima beelden scannen en bewerken.
  Naast optische resolutie bestaat er ook enhanced resolutie. Hierbij wordt met behulp van software het beeld 'opgeblazen'. Enhanced resolutie lijkt groter, maar is in kwaliteit minder scherp dan de optische resolutie.

  Software scanner
  Nadat het beeld is ingescand, kan het worden bewerkt. De software die wordt meegeleverd bij een scanner is hiervoor prima geschikt. Meestal zit er software bij om het beeld of de tekst te bewerken of om de beelden te archiveren. Los te kopen beeldbewerkingsoftware is vaak duurder dan wat er bij de scanner zit. Maar als je meer gebruiksmogelijkheden nodig hebt, kun je uiteraard andere software kopen en gebruiken.
 • Veelgestelde vragen


  Wat voor scanners zijn er?

  De meest voorkomende modellen scanners voor thuisgebruik zijn de flatbed scanners. Dit zijn platte modellen met een openslaande klep en daaronder een glasplaat. De te scannen afbeelding wordt op de glasplaat gelegd. Via een simpele bediening, meestal maar één knop, wordt de afbeelding gescand en op de PC opgeslagen. Nu kun je de afbeelding verder bewerken. Dia's kunnen ook gescand worden, mits de scanner hiervoor geschikt is. Met een transparantieadapter is een gewone scanner hiervoor geschikt te maken. Er zijn echter ook speciale filmscanners. De kwaliteit van het beeld is hoger dan bij een scanner waarbij met een transparantieadapter gescand wordt. De portable of handheld scanner zul je niet vaak voor thuisgebruik tegenkomen: deze worden meestal gebruikt in winkels of bedrijven.

  Werkt de scanner ook op een Mac?
  Ja. Let op de informatie bij de scanner als je er een koopt. Hierin tref je precies aan onder welke systemen de scanner draait. Een scanner is veelal 'plug & play': aansluiten en scannen maar.

  Wat voor software wordt er meegeleverd?
  Dit wisselt per merk en type scanner. Vaak wordt het ook niet vermeld door de fabrikant.Meestal zit er software bij om het beeld of de tekst te bewerken, of om de beelden te archiveren. Los te kopen beeldbewerkingssoftware is vaak duurder dan wat er bij de scanner zit. Maar als je meer gebruiksmogelijkheden nodig hebt, kun je uiteraard andere software kopen en gebruiken.

  Kan ik ook A3-formaat scannen?
  De meeste scanners voor thuisgebruik kunnen maximaal tot A4-formaat scannen. A4 is de grootte van een standaard printje of een brief. Er zijn ook A3-scanners (dat is twee keer A4 in grootte) of nog groter, maar deze zijn ook meteen duurder in aanschaf. Als je een grotere afbeelding hebt dan dat de scanner aankan, kun je deze ook in delen scannen. Met behulp van de software kun je de afbeelding vervolgens weer 'aan elkaar plakken' en tot een geheel maken.

  De formaten:

  • A0: Posters, technische tekeningen
  • A1: Posters, technische tekeningen
  • A2: Flip-over
  • A3: Tekeningen, diagrammen en grote tabellen, presentaties
  • A4: Brieven, magazines, catalogi, laserprinterpapier en kopieerpapier
  • A5: Notitieblok
  • A6: Ansichtkaart
  • A8: Speelkaart

  Kan ik ook dia's scannen?
  Dia's kunnen ook gescand worden, mits de scanner hiervoor geschikt is. Met een transparantieadapter is een gewone scanner hiervoor geschikt te maken. Er zijn echter ook speciale filmscanners. De kwaliteit van het beeld is hoger dan bij een scanner waarbij met een transparantieadapter gescand wordt.

 • Verklarende woordenlijst


  Hieronder vind je een alfabetisch overzicht van de gebruikte begrippen.

  Garantie
  De standaard fabrieksgarantieperiode is een jaar. Vaak geven fabrikanten al standaard twee jaar garantie op de apparaten.

  Grijsdiepte
  De grijsdiepte is eenzelfde veld als kleurdiepte, alleen dan voor de grijstinten. Grijsdiepte wordt weergegeven in bits. Hier geldt: hoe hoger het aantal bits, hoe meer grijswaarden er worden getoond. Een 24-bitsscanner geeft al prima kleuren, maar er zijn ook al betaalbare modellen die 48-bits scannen.

  Interface
  De scanner wordt via kabels aangesloten op je pc of Mac. De aansluiting of het type interface bepaalt de snelheid van de dataoverdracht. Let erop dat de interface van de nieuwe scanner ook daadwerkelijk door het systeem wordt ondersteund.

  Kleurdiepte
  Kleurdiepte wordt weergegeven in bits. Ook hier geldt: hoe hoger het aantal bits, hoe meer kleuren er worden getoond. Een 24-bitsscanner geeft al prima kleuren, maar er zijn ook al betaalbare modellen die 48-bits scannen. Niet alleen kleuren zijn belangrijk, ook de grijswaarden. De grijsdiepte is eenzelfde veld als kleurdiepte, alleen dan voor de grijstinten.

  Max. scan oppervlak
  De meeste scanners voor thuisgebruik kunnen maximaal tot A4-formaat scannen. A4 is de grootte van een standaard printje of een brief. Er zijn ook A3-scanners (dat is twee keer A4 in grootte) of nog groter, maar deze zijn ook meteen duurder in aanschaf. Als je een grotere afbeelding hebt dan dat de scanner aankan, kun je deze ook in delen scannen. Met behulp van de software kun je de afbeelding vervolgens weer 'aan elkaar plakken' en tot één geheel maken.

  De formaten:
  A0: Posters, technische tekeningen
  A1: Posters, technische tekeningen
  A2: Flip-over
  A3: Tekeningen, diagrammen en grote tabellen, presentatie
  A4: Brieven, magazines, catalogi, laserprinter papier en kopieerpapier
  A5: Notitieblok
  A6: Ansichtkaart
  A8: Speelkaart

  Meegeleverde software
  Nadat het beeld is ingescand, kan het worden bewerkt. De software die wordt meegeleverd bij een scanner is hiervoor prima geschikt. Meestal zit er software bij om het beeld of de tekst te bewerken, of om de beelden te archiveren. Los te kopen beeldbewerkingssoftware is vaak duurder dan wat er bij de scanner zit. Maar als je meer gebruiksmogelijkheden nodig hebt, kun je uiteraard andere software kopen en gebruiken.

  Optische resolutie
  Hoe hoger de resolutie, hoe hoger de kwaliteit van het beeld. Resolutie wordt aangegeven in dpi, oftewel Dots Per Inch. Naast optische resolutie bestaat er ook enhanced resolutie. Hierbij wordt met behulp van software het beeld 'opgeblazen'. Enhanced resolutie lijkt groter, maar is in kwaliteit minder scherp dan de optische resolutie. Een goede scanner voor thuisgebruik heeft aan een resolutie van 2400 dpi al genoeg. Hiermee kun je prima beelden scannen en bewerken.

  Pagina invoer
  Een scanner kent twee soorten invoer: handmatig en automatisch. Bij handmatige invoer leg je zelf de te scannen afbeelding op de glasplaat. Als je veel beelden achter elkaar scant, is een scanner met ADF handig. ADF staat voor Automatic Document Feed en zorgt ervoor dat de te scannen documenten automatisch doorgevoerd worden. Vaak heeft een scanner alleen een handmatige invoer waarbij je zelf de beelden op de beeldplaat legt. Soms is ADF als extra optie mogelijk.

  Type 
  De meest voorkomende modellen scanners voor thuisgebruik zijn de flatbed scanners. Dit zijn platte modellen met een openslaande klep en daaronder een glasplaat. De te scannen afbeelding wordt op de glasplaat gelegd. Via een simpele bediening, meestal maar één knop, wordt de afbeelding gescand en op de PC opgeslagen. Nu kun je de afbeelding verder bewerken. Dia's kunnen ook gescand worden, mits de scanner hiervoor geschikt is. Met een transparantieadapter is een gewone scanner hiervoor geschikt te maken. Er zijn echter ook speciale filmscanners. De kwaliteit van het beeld is hoger dan bij een scanner waarbij met een transparantieadapter gescand wordt. De portable of handheld scanner zul je niet vaak voor thuisgebruik tegenkomen: deze worden meestal gebruikt in winkels of bedrijven.

  • Epson Met de scanners van Epson kun je binnen een handomdraai al je foto's en documenten scannen. Dankzij de Epson ReadyScan LED-technologie kun je zonder opwarmtijd direct beginnen met scannen.
  • HP Bespaar tijd met de hoge scansnelheden van HP. Deze scanners zorgen voor heldere scanresultaten en zijn gemakkelijk schoon te houden.
  • Canon De scanner bij uitstek voor foto's, dia's en documenten. De scanner heeft een laag energieverbruik en is gemakkelijk te bedienen.
  • Reflecta Scanners van dit merk zorgen voor prima resultaten en zijn makkelijk in gebruik.
  • Kleurenscans Hiermee wordt bedoeld dat de scanner zijn scans in kleur maakt.
  • Budget Hier vind je scanners die minder dan €140 kosten.
  • Filmscans Met deze scanners kunt u gemakkelijk oude dia's, negatieven en afdrukken inscannen om er langer van te kunnen genieten.
 • Epson Perfection V500 Photo
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/4/8/7/epson-perfection-v500-photo-5009487.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/9/6/0/epson-perfection-v500-photo-20612960.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/4/7/6/epson-perfection-v500-photo-20613476.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/0/5/9/epson-perfection-v500-photo-20763059.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/0/6/0/epson-perfection-v500-photo-20763060.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/2/6/0/epson-perfection-v500-photo-24302260.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/2/6/1/epson-perfection-v500-photo-24302261.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/2/6/2/epson-perfection-v500-photo-24302262.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/2/6/3/epson-perfection-v500-photo-24302263.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/2/6/4/epson-perfection-v500-photo-24302264.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/2/6/5/epson-perfection-v500-photo-24302265.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/2/6/6/epson-perfection-v500-photo-24302266.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/2/6/7/epson-perfection-v500-photo-24302267.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/2/6/8/epson-perfection-v500-photo-24302268.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/2/6/9/epson-perfection-v500-photo-24302269.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/2/7/0/epson-perfection-v500-photo-24302270.jpg
  Epson Perfection V500 Photo (17)
  7.25 (1)
  Epson Perfection V500 Photo
  Perfecte scanner maar hij werkt niet op Windows 10
  Heb hem al twee jaar en werkte perfect totdat ik Windows 10 op m,n PC zette. er is nog geen config. met Windows 10. Ik hoop dat Epson hier snel werk van gaat maken. Kan hem nu niet meer gebruiken.
  8.0
  0 10
  • mooie vormgeving
  • Dia,s Foto,s en tekst gaat per
  • eenvoudig in gebruik
  • Werkt niet met Windows 10
  • beetje traag
 • Canon 9000F Mark II
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/7/3/1/canon-9000f-mark-ii-20247731.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/2/2/6/canon-9000f-mark-ii-21323226.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/2/2/7/canon-9000f-mark-ii-21323227.jpg
  Canon 9000F Mark II (24)
  6.75 (1)
  Canon 9000F Mark II
  Brengt oude dia's en negatieven weer tot leven
  Heb geen ervaring met andere fotoprinters, toch voldoet deze aan mijn verwachtingen: makkelijk te installeren op pc, duidelijke bediening en goede kwaliteit van foto's, negatieven en dia's.
  7.0
  0 10
 • Fujitsu ScanSnap iX500
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/7/5/1/fujitsu-scansnap-ix500-19783751.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/7/4/5/fujitsu-scansnap-ix500-21198745.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/7/4/6/fujitsu-scansnap-ix500-21198746.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/7/4/7/fujitsu-scansnap-ix500-21198747.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/7/4/8/fujitsu-scansnap-ix500-21198748.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/7/4/9/fujitsu-scansnap-ix500-21198749.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/7/5/0/fujitsu-scansnap-ix500-21198750.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/1/3/fujitsu-scansnap-ix500-24334413.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/1/4/fujitsu-scansnap-ix500-24334414.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/1/5/fujitsu-scansnap-ix500-24334415.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/1/6/fujitsu-scansnap-ix500-24334416.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/1/7/fujitsu-scansnap-ix500-24334417.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/1/8/fujitsu-scansnap-ix500-24334418.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/1/9/fujitsu-scansnap-ix500-24334419.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/2/0/fujitsu-scansnap-ix500-24334420.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/2/1/fujitsu-scansnap-ix500-24334421.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/2/2/fujitsu-scansnap-ix500-24334422.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/2/3/fujitsu-scansnap-ix500-24334423.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/2/4/fujitsu-scansnap-ix500-24334424.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/2/5/fujitsu-scansnap-ix500-24334425.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/2/6/fujitsu-scansnap-ix500-24334426.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/2/7/fujitsu-scansnap-ix500-24334427.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/2/8/fujitsu-scansnap-ix500-24334428.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/2/9/fujitsu-scansnap-ix500-24334429.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/3/0/fujitsu-scansnap-ix500-24334430.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/3/1/fujitsu-scansnap-ix500-24334431.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/2/5/5/fujitsu-scansnap-ix500-32806255.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/2/5/6/fujitsu-scansnap-ix500-32806256.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/2/5/7/fujitsu-scansnap-ix500-32806257.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/2/5/8/fujitsu-scansnap-ix500-32806258.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/2/5/9/fujitsu-scansnap-ix500-32806259.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/2/6/0/fujitsu-scansnap-ix500-32806260.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/2/6/1/fujitsu-scansnap-ix500-32806261.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/2/6/2/fujitsu-scansnap-ix500-32806262.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/2/6/3/fujitsu-scansnap-ix500-32806263.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/2/6/4/fujitsu-scansnap-ix500-32806264.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/3/4/fujitsu-scansnap-ix500-41878034.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/3/5/fujitsu-scansnap-ix500-41878035.jpg
  Fujitsu ScanSnap iX500 (13)
  8.694349650086538 (3)
  Fujitsu ScanSnap iX500
  meters maken en winnen
  Erg gebruiksvriendelijk en effectief apparaat. (Slimme) software en apparaat functioneren uitstekend en het product maakt de verwachtingen meer dan waar. Zeer geschikt voor het wegwerken van grote hoeveelheden papier met verschillende afmetingen, vormen, diktes (tot stevige postkaart dikte), structuur, beeltenis etc. Ik heb in sneltreinvaart mijn persoonlijk archief en administratie kunnen digitaliseren en daarmee flink op kunnen ruimen.
  9.3
  0 10
 • Fujitsu ScanSnap iX500
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/7/5/1/fujitsu-scansnap-ix500-19783751.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/7/4/5/fujitsu-scansnap-ix500-21198745.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/7/4/6/fujitsu-scansnap-ix500-21198746.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/7/4/7/fujitsu-scansnap-ix500-21198747.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/7/4/8/fujitsu-scansnap-ix500-21198748.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/7/4/9/fujitsu-scansnap-ix500-21198749.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/7/5/0/fujitsu-scansnap-ix500-21198750.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/1/3/fujitsu-scansnap-ix500-24334413.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/1/4/fujitsu-scansnap-ix500-24334414.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/1/5/fujitsu-scansnap-ix500-24334415.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/1/6/fujitsu-scansnap-ix500-24334416.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/1/7/fujitsu-scansnap-ix500-24334417.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/1/8/fujitsu-scansnap-ix500-24334418.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/1/9/fujitsu-scansnap-ix500-24334419.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/2/0/fujitsu-scansnap-ix500-24334420.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/2/1/fujitsu-scansnap-ix500-24334421.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/2/2/fujitsu-scansnap-ix500-24334422.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/2/3/fujitsu-scansnap-ix500-24334423.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/2/4/fujitsu-scansnap-ix500-24334424.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/2/5/fujitsu-scansnap-ix500-24334425.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/2/6/fujitsu-scansnap-ix500-24334426.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/2/7/fujitsu-scansnap-ix500-24334427.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/2/8/fujitsu-scansnap-ix500-24334428.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/2/9/fujitsu-scansnap-ix500-24334429.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/3/0/fujitsu-scansnap-ix500-24334430.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/3/1/fujitsu-scansnap-ix500-24334431.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/2/5/5/fujitsu-scansnap-ix500-32806255.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/2/5/6/fujitsu-scansnap-ix500-32806256.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/2/5/7/fujitsu-scansnap-ix500-32806257.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/2/5/8/fujitsu-scansnap-ix500-32806258.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/2/5/9/fujitsu-scansnap-ix500-32806259.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/2/6/0/fujitsu-scansnap-ix500-32806260.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/2/6/1/fujitsu-scansnap-ix500-32806261.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/2/6/2/fujitsu-scansnap-ix500-32806262.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/2/6/3/fujitsu-scansnap-ix500-32806263.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/2/6/4/fujitsu-scansnap-ix500-32806264.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/3/4/fujitsu-scansnap-ix500-41878034.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/3/5/fujitsu-scansnap-ix500-41878035.jpg
  Fujitsu ScanSnap iX500 (13)
  8.694349650086538 (3)
  Fujitsu ScanSnap iX500
  Zeer tevreden!
  Voldoet helemaal aan mijn wensen: snel, probleemloze doorvoer van allerlei kwaliteiten en maten papier door elkaar en goede software. Scans naar iPhone en iPad via WiFi werkt boven verwachting. Nu nog diezelfde WiFi ook gebruiken naar Mac en PC en dan is het helemaal perfect!
  10.0
  0 10
 • Fujitsu ScanSnap iX500
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/7/5/1/fujitsu-scansnap-ix500-19783751.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/7/4/5/fujitsu-scansnap-ix500-21198745.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/7/4/6/fujitsu-scansnap-ix500-21198746.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/7/4/7/fujitsu-scansnap-ix500-21198747.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/7/4/8/fujitsu-scansnap-ix500-21198748.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/7/4/9/fujitsu-scansnap-ix500-21198749.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/7/5/0/fujitsu-scansnap-ix500-21198750.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/1/3/fujitsu-scansnap-ix500-24334413.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/1/4/fujitsu-scansnap-ix500-24334414.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/1/5/fujitsu-scansnap-ix500-24334415.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/1/6/fujitsu-scansnap-ix500-24334416.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/1/7/fujitsu-scansnap-ix500-24334417.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/1/8/fujitsu-scansnap-ix500-24334418.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/1/9/fujitsu-scansnap-ix500-24334419.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/2/0/fujitsu-scansnap-ix500-24334420.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/2/1/fujitsu-scansnap-ix500-24334421.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/2/2/fujitsu-scansnap-ix500-24334422.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/2/3/fujitsu-scansnap-ix500-24334423.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/2/4/fujitsu-scansnap-ix500-24334424.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/2/5/fujitsu-scansnap-ix500-24334425.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/2/6/fujitsu-scansnap-ix500-24334426.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/2/7/fujitsu-scansnap-ix500-24334427.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/2/8/fujitsu-scansnap-ix500-24334428.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/2/9/fujitsu-scansnap-ix500-24334429.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/3/0/fujitsu-scansnap-ix500-24334430.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/3/1/fujitsu-scansnap-ix500-24334431.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/2/5/5/fujitsu-scansnap-ix500-32806255.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/2/5/6/fujitsu-scansnap-ix500-32806256.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/2/5/7/fujitsu-scansnap-ix500-32806257.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/2/5/8/fujitsu-scansnap-ix500-32806258.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/2/5/9/fujitsu-scansnap-ix500-32806259.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/2/6/0/fujitsu-scansnap-ix500-32806260.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/2/6/1/fujitsu-scansnap-ix500-32806261.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/2/6/2/fujitsu-scansnap-ix500-32806262.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/2/6/3/fujitsu-scansnap-ix500-32806263.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/2/6/4/fujitsu-scansnap-ix500-32806264.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/3/4/fujitsu-scansnap-ix500-41878034.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/3/5/fujitsu-scansnap-ix500-41878035.jpg
  Fujitsu ScanSnap iX500 (13)
  8.694349650086538 (3)
  Fujitsu ScanSnap iX500
  Topproduct supersnel hele goede kwaliteit oude foto's rechtreeks importeren in iphoto...
  Topproduct supersnel hele goede kwaliteit oude foto's rechtreeks importeren in iphoto. Papierloos kantoor opgeslagen in dropbox overal ter wereld alle documenten beschikbaar. En met wat voor een gemak.
  9.7
  0 10
 • Epson Perfection V600 Photo
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/3/1/3/epson-perfection-v600-photo-14517313.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/3/2/9/epson-perfection-v600-photo-20706329.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/3/3/0/epson-perfection-v600-photo-20706330.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/3/3/1/epson-perfection-v600-photo-20706331.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/0/8/5/epson-perfection-v600-photo-20713085.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/5/5/4/epson-perfection-v600-photo-24302554.jpg
  Epson Perfection V600 Photo (27)
  7.25 (1)
  Epson Perfection V600 Photo
  Beste scanner anno 2011 voor foto's
  Prima scanner, de kwaliteit van de ingescande negatievn is zeer goed. Door de ice techniek wordt het aantal krasjes ook duidelijk verminderd. Daartoe in vergellijking met een oudere HPscanner, waarmee ik delfde negatieven zwartwit heb ingescand. Veel mogelijkheden. Voor verbetring vatbaar: de snelheid van scannen. Vooral kleuren dia's dutren erg lang. Strook van 8 negatievn duurt een half uur.
  8.0
  0 10
 • Epson
  • epson
 • HP
  • hp
 • Canon
  • canon
 • Reflecta
  • reflecta
 • Kleurenscans
  • ja
 • Budget
  • budget
 • Filmscans
  • ja
Scanners 6.5 (9)
0 - 24
 • ION iPics2Go
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/2/2/9/ion-ipics-2-go-19342229.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/7/0/2/ion-ipics-2-go-19719702.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/2/7/2/ion-ipics-2-go-22211272.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/2/7/3/ion-ipics-2-go-22211273.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/5/9/6/ion-ipics-2-go-19342596.jpg
  ION iPics2Go (86)
  ION iPics2Go
  Verschoore Sluis Verschoore Sluis
  24.95, 3.3837505, 51.3101147 LOW
  Verschoore Sluis Verschoore Sluis
  24.95, 3.3837505, 51.3101147 LOW
  2
  most_sold
 • ION Slides Forever
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/8/3/7/ion-slides-forever-46945837.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/9/3/6/ion-slides-forever-30546936.jpg
  ION Slides Forever (40)
  ION Slides Forever
  Bax-shop.nl Bax-shop.nl
  8.997105156408828 (219)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.7/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  59, ? (offer_sdt_unknown)
  Bax-shop.nl Bax-shop.nl
  8.997105156408828 (219)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.7/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  59, ? (offer_sdt_unknown)
  Bax-shop.nl winkel Bax-shop.nl winkel
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.7/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  59, 3.874908, 51.4954533 NONE
  3
 • Epson Perfection V600 Photo
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/3/1/3/epson-perfection-v600-photo-14517313.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/3/2/9/epson-perfection-v600-photo-20706329.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/3/3/0/epson-perfection-v600-photo-20706330.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/3/3/1/epson-perfection-v600-photo-20706331.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/0/8/5/epson-perfection-v600-photo-20713085.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/5/5/4/epson-perfection-v600-photo-24302554.jpg
  Epson Perfection V600 Photo (27)
  7.25 (1)
  Epson Perfection V600 Photo
  Verschoore XL Den Bosch Verschoore XL Den Bosch
  219, 5.3010201, 51.691159 LOW
  CameraWarehouse.nl CameraWarehouse.nl
  9.090094588818234 (115)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.7/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  229, ? (offer_sdt_unknown)
  Verschoore XL Den Bosch Verschoore XL Den Bosch
  219, 5.3010201, 51.691159 LOW
  15
 • Canon CanoScan Lide 120
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/2/4/9/canon-canoscan-lide-120-24871249.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/4/7/9/canon-canoscan-lide-120-24872479.jpg
  Canon CanoScan Lide 120 (24)
  Canon CanoScan Lide 120
  Modern.nl Modern.nl
  8.16255776252844 (309)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.7/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  60.32, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Modern.nl Modern.nl
  8.16255776252844 (309)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.7/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  60.32, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.7/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  64.99, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  81
 • Canon 9000F Mark II
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/7/3/1/canon-9000f-mark-ii-20247731.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/2/2/6/canon-9000f-mark-ii-21323226.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/2/2/7/canon-9000f-mark-ii-21323227.jpg
  Canon 9000F Mark II (24)
  6.75 (1)
  Canon 9000F Mark II
  Cameraland.nl Cameraland.nl
  8.536710718319233 (14)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.7/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  168, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Cameraland.nl Cameraland.nl
  8.536710718319233 (14)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.7/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  168, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Cameraland Alkmaar Cameraland Alkmaar
  168, 4.7240334, 52.63246530000001 LOW
  22
 • ION Film 2 SD Plus
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/7/7/8/ion-film-2-sd-plus-20429778.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/1/5/1/ion-film-2-sd-plus-21342151.jpg
  ION Film 2 SD Plus (24)
  ION Film 2 SD Plus
  Modern.nl Modern.nl
  8.16255776252844 (309)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.7/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  105, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Modern.nl Modern.nl
  8.16255776252844 (309)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.7/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  105, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Bax-shop.nl winkel Bax-shop.nl winkel
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.7/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  119, 3.874908, 51.4954533 HIGH
  4
 • Rollei PDF-S 240 SE
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/8/3/9/rollei-pdf-s-240-se-20016839.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/0/7/rollei-pdf-s-240-se-24299807.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/0/8/rollei-pdf-s-240-se-24299808.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/0/9/rollei-pdf-s-240-se-24299809.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/1/0/rollei-pdf-s-240-se-24299810.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/1/1/rollei-pdf-s-240-se-24299811.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/1/2/rollei-pdf-s-240-se-24299812.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/1/3/rollei-pdf-s-240-se-24299813.jpg
  Rollei PDF-S 240 SE (23)
  Rollei PDF-S 240 SE
  Kameraoutlet.nl Kameraoutlet.nl
  98.95, 5.0665667, 51.52189190000001 NONE
  Kameraoutlet.nl Kameraoutlet.nl
  98.95, 5.0665667, 51.52189190000001 NONE
  1
 • Rollei DF-S 190 SE
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/4/1/0/rollei-df-s190-se-17373410.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/0/9/5/rollei-df-s-190-se-20806095.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/0/9/6/rollei-df-s-190-se-20806096.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/0/9/7/rollei-df-s-190-se-20806097.jpg
  Rollei DF-S 190 SE (21)
  Rollei DF-S 190 SE
  Kameraoutlet.nl Kameraoutlet.nl
  98, 5.0665667, 51.52189190000001 UNKNOWN
  Conrad Conrad
  8.178129138989604 (668)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.7/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  124, 4d (offer_sdt_4_days)
  Kameraoutlet.nl Kameraoutlet.nl
  98, 5.0665667, 51.52189190000001 UNKNOWN
  2
 • Rollei DF-S 100 SE
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/6/7/8/rollei-df-s100-55132975-24479678.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/7/8/2/rollei-df-s100-55132975-24479782.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/3/9/rollei-df-s100-55132975-24479839.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/9/8/1/rollei-df-s-100-se-24796981.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/9/8/2/rollei-df-s-100-se-24796982.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/9/8/3/rollei-df-s-100-se-24796983.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/9/8/4/rollei-df-s-100-se-24796984.jpg
  Rollei DF-S 100 SE (20)
  Rollei DF-S 100 SE
  Kameraoutlet.nl Kameraoutlet.nl
  69.99, 5.0665667, 51.52189190000001 NONE
  Conrad Conrad
  8.178129138989604 (668)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.7/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  79.99, 4d (offer_sdt_4_days)
  Kameraoutlet.nl Kameraoutlet.nl
  69.99, 5.0665667, 51.52189190000001 NONE
  2
 • Epson Perfection V500 Photo
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/4/8/7/epson-perfection-v500-photo-5009487.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/9/6/0/epson-perfection-v500-photo-20612960.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/4/7/6/epson-perfection-v500-photo-20613476.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/0/5/9/epson-perfection-v500-photo-20763059.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/0/6/0/epson-perfection-v500-photo-20763060.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/2/6/0/epson-perfection-v500-photo-24302260.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/2/6/1/epson-perfection-v500-photo-24302261.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/2/6/2/epson-perfection-v500-photo-24302262.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/2/6/3/epson-perfection-v500-photo-24302263.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/2/6/4/epson-perfection-v500-photo-24302264.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/2/6/5/epson-perfection-v500-photo-24302265.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/2/6/6/epson-perfection-v500-photo-24302266.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/2/6/7/epson-perfection-v500-photo-24302267.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/2/6/8/epson-perfection-v500-photo-24302268.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/2/6/9/epson-perfection-v500-photo-24302269.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/2/7/0/epson-perfection-v500-photo-24302270.jpg
  Epson Perfection V500 Photo (17)
  7.25 (1)
  Epson Perfection V500 Photo
  Nivo-schweitzer.nl Nivo-schweitzer.nl
  215, 4.8864584, 52.3832474 NONE
  Nivo-schweitzer.nl Nivo-schweitzer.nl
  215, 4.8864584, 52.3832474 NONE
  1
 • Canon CanoScan Lide 220
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/2/5/0/canon-canoscan-lide-220-24871250.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/2/5/1/canon-canoscan-lide-220-24871251.jpg
  Canon CanoScan Lide 220 (15)
  Canon CanoScan Lide 220
  BCC BCC
  8.61371407503923 (791)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.7/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  74.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  BCC BCC
  8.61371407503923 (791)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.7/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  74.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  BCC Ede BCC Ede
  74.95, 5.668754, 52.0461853 LOW
  18
 • Rollei DF-S 290 HD
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/9/4/8/rollei-df-s-290-hd-18552948.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/9/1/rollei-df-s-290-hd-28028091.jpg
  Rollei DF-S 290 HD (14)
  Rollei DF-S 290 HD
  Conrad Conrad
  8.178129138989604 (668)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.7/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  125, 4d (offer_sdt_4_days)
  Conrad Conrad
  8.178129138989604 (668)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.7/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  125, 4d (offer_sdt_4_days)
  1
 • HP Scanjet 200 Flatbed
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/8/7/7/hp-scanjet-200-flatbed-19905877.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/9/5/0/hp-scanjet-200-flatbed-19908950.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/9/9/3/hp-scanjet-200-flatbed-24524993.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/9/9/4/hp-scanjet-200-flatbed-24524994.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/9/9/5/hp-scanjet-200-flatbed-24524995.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/9/9/6/hp-scanjet-200-flatbed-24524996.jpg
  HP Scanjet 200 Flatbed (13)
  HP Scanjet 200 Flatbed
  Bol.com Bol.com
  8.420743489063472 (660)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.7/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  69.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Bol.com Bol.com
  8.420743489063472 (660)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.7/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  69.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.7/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  74.99, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  9
 • Reflecta x8-Scan
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/9/3/3/reflecta-x8-scan-24845933.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/9/3/4/reflecta-x8-scan-24845934.jpg
  Reflecta x8-Scan (13)
  Reflecta x8-Scan
  Valeda.nl Valeda.nl
  58.7, 3d (offer_sdt_3_days)
  Valeda.nl Valeda.nl
  58.7, 3d (offer_sdt_3_days)
  1
 • Fujitsu ScanSnap iX500
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/7/5/1/fujitsu-scansnap-ix500-19783751.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/7/4/5/fujitsu-scansnap-ix500-21198745.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/7/4/6/fujitsu-scansnap-ix500-21198746.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/7/4/7/fujitsu-scansnap-ix500-21198747.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/7/4/8/fujitsu-scansnap-ix500-21198748.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/7/4/9/fujitsu-scansnap-ix500-21198749.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/7/5/0/fujitsu-scansnap-ix500-21198750.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/1/3/fujitsu-scansnap-ix500-24334413.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/1/4/fujitsu-scansnap-ix500-24334414.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/1/5/fujitsu-scansnap-ix500-24334415.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/1/6/fujitsu-scansnap-ix500-24334416.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/1/7/fujitsu-scansnap-ix500-24334417.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/1/8/fujitsu-scansnap-ix500-24334418.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/1/9/fujitsu-scansnap-ix500-24334419.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/2/0/fujitsu-scansnap-ix500-24334420.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/2/1/fujitsu-scansnap-ix500-24334421.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/2/2/fujitsu-scansnap-ix500-24334422.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/2/3/fujitsu-scansnap-ix500-24334423.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/2/4/fujitsu-scansnap-ix500-24334424.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/2/5/fujitsu-scansnap-ix500-24334425.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/2/6/fujitsu-scansnap-ix500-24334426.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/2/7/fujitsu-scansnap-ix500-24334427.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/2/8/fujitsu-scansnap-ix500-24334428.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/2/9/fujitsu-scansnap-ix500-24334429.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/3/0/fujitsu-scansnap-ix500-24334430.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/3/1/fujitsu-scansnap-ix500-24334431.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/2/5/5/fujitsu-scansnap-ix500-32806255.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/2/5/6/fujitsu-scansnap-ix500-32806256.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/2/5/7/fujitsu-scansnap-ix500-32806257.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/2/5/8/fujitsu-scansnap-ix500-32806258.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/2/5/9/fujitsu-scansnap-ix500-32806259.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/2/6/0/fujitsu-scansnap-ix500-32806260.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/2/6/1/fujitsu-scansnap-ix500-32806261.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/2/6/2/fujitsu-scansnap-ix500-32806262.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/2/6/3/fujitsu-scansnap-ix500-32806263.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/2/6/4/fujitsu-scansnap-ix500-32806264.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/3/4/fujitsu-scansnap-ix500-41878034.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/3/5/fujitsu-scansnap-ix500-41878035.jpg
  Fujitsu ScanSnap iX500 (13)
  8.694349650086538 (3)
  Fujitsu ScanSnap iX500
  Bol.com Bol.com
  8.420743489063472 (660)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.7/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  436.81, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Bol.com Bol.com
  8.420743489063472 (660)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.7/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  436.81, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.7/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  469, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  11
  good_buy
  best_reviewed
 • Reflecta ProScan 10T
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/4/6/0/reflecta-65450-scanner-24972460.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/1/6/1/reflecta-proscan-10t-25012161.jpg
  Reflecta ProScan 10T (12)
  Reflecta ProScan 10T
  Conrad Conrad
  8.178129138989604 (668)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.7/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  489, 4d (offer_sdt_4_days)
  Conrad Conrad
  8.178129138989604 (668)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.7/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  489, 4d (offer_sdt_4_days)
  1
 • Plustek OpticFilm 120
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/7/4/3/plustek-opticfilm-120-19799743.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/6/3/2/plustek-opticfilm-120-21138632.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/6/3/3/plustek-opticfilm-120-21138633.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/6/3/4/plustek-opticfilm-120-21138634.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/6/3/5/plustek-opticfilm-120-21138635.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/6/3/6/plustek-opticfilm-120-21138636.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/6/3/7/plustek-opticfilm-120-21138637.jpg
  Plustek OpticFilm 120 (12)
  Plustek OpticFilm 120
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.000170977297053 (818)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.7/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  1999, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.000170977297053 (818)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.7/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  1999, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.7/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  1999, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  7
 • Imax IM0710
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/0/0/6/imax-im0710-30547006.jpg
  Imax IM0710 (12)
  Imax IM0710
  Conrad Conrad
  8.178129138989604 (668)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.7/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  69.99, 4d (offer_sdt_4_days)
  Conrad Conrad
  8.178129138989604 (668)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.7/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  69.99, 4d (offer_sdt_4_days)
  1
 • Epson V550
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/6/0/0/epson-perfection-v-550-photo-21726600.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/4/8/1/epson-perfection-v-550-photo-21727481.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/6/3/6/epson-perfection-v-550-photo-21727636.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/0/0/5/epson-perfection-v-550-photo-23343005.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/9/0/7/epson-v550-23413907.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/9/0/8/epson-v550-23413908.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/9/0/9/epson-v550-23413909.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/9/1/0/epson-v550-23413910.jpg
  Epson V550 (8)
  Epson V550
  Cameraland.nl Cameraland.nl
  8.536710718319233 (14)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.7/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  185, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Cameraland.nl Cameraland.nl
  8.536710718319233 (14)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.7/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  185, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Cameraland Alkmaar Cameraland Alkmaar
  185, 4.7240334, 52.63246530000001 LOW
  6
 • Epson Perfection V800
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/8/6/5/epson-perfection-v800-25002865.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/5/4/6/epson-perfection-v800-30600546.jpg
  Epson Perfection V800 (8)
  Epson Perfection V800
  Fotodevakman.nl Fotodevakman.nl
  9.162067455345063 (14)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.7/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  569, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Fotodevakman.nl Fotodevakman.nl
  9.162067455345063 (14)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.7/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  569, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Calumet Photographic Amsterdam Calumet Photographic Amsterdam
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.7/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  569, 4.9362503, 52.3076702 UNKNOWN
  11
 • Epson V370
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/2/4/3/epson-perfection-v370-scanner-19593243.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/8/4/5/epson-perfection-v370-scanner-21140845.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/8/4/6/epson-perfection-v370-scanner-21140846.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/8/4/7/epson-perfection-v370-scanner-21140847.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/8/4/8/epson-perfection-v370-scanner-21140848.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/8/4/9/epson-perfection-v370-scanner-21140849.jpg
  Epson V370 (8)
  Epson V370
  Modern.nl Modern.nl
  8.16255776252844 (309)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.7/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Modern.nl Modern.nl
  8.16255776252844 (309)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.7/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  City Foto Eindhoven City Foto Eindhoven
  99, 5.4837409, 51.4348858 LOW
  7
 • Canon imageFormula P-215II
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/1/9/4/canon-imageformula-p-215ii-24541194.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/3/1/5/canon-imageformula-p-215ii-24541315.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/1/6/1/canon-imageformula-p-215ii-24696161.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/1/6/2/canon-imageformula-p-215ii-24696162.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/1/6/3/canon-imageformula-p-215ii-24696163.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/1/6/4/canon-imageformula-p-215ii-24696164.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/1/6/5/canon-imageformula-p-215ii-24696165.jpg
  Canon imageFormula P-215II (7)
  Canon imageFormula P-215II
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.000170977297053 (818)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.7/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  284.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.000170977297053 (818)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.7/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  284.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.7/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  284.95, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  9
 • Reflecta x7-Scan
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/1/9/6/reflecta-x7-scan-20498196.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/4/0/7/reflecta-x7-scan-21336407.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/4/0/8/reflecta-x7-scan-21336408.jpg
  Reflecta x7-Scan (6)
  Reflecta x7-Scan
  Valeda.nl Valeda.nl
  132.82, 3d (offer_sdt_3_days)
  Valeda.nl Valeda.nl
  132.82, 3d (offer_sdt_3_days)
  2
 • Brother MFC-J415W multifunctional
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/2/9/4/brother-multifunctional-brother-mfc-j415w-17268294.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/3/0/7/brother-multifunctional-brother-mfc-j415w-17307307.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/9/8/3/brother-multifunctional-brother-mfc-j415w-20795983.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/9/8/4/brother-multifunctional-brother-mfc-j415w-20795984.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/9/8/5/brother-multifunctional-brother-mfc-j415w-20795985.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/6/2/9/brother-mfc-j415w-multifunctional-30772629.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/6/3/0/brother-mfc-j415w-multifunctional-30772630.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/6/3/1/brother-mfc-j415w-multifunctional-30772631.jpg
  Brother MFC-J415W multifunctional (5)
  Brother MFC-J415W multifunctional
  TonerenCartridge.nl TonerenCartridge.nl
  8.474242775343452 (67)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.7/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  247.47, 5d (offer_sdt_5_days)
  TonerenCartridge.nl TonerenCartridge.nl
  8.474242775343452 (67)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.7/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  247.47, 5d (offer_sdt_5_days)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.7/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  299, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  11
2 8
 • Heb je voorkeur voor een merk? (brand):
 • Wat is je budget? (price):
  • Minder dan €140 (budget)
  • €140 - €360 (low)
  • €360 - €840 (medium)
  • €840 of meer (high)
 • Wil je kleurenscans maken? (kleurenscans):
  • Ja (ja)
  • Nee (nee)
 • Wat voor stroomvoorziening wil je? (soort_voeding):
  • AC (ac)
  • AC/Batterij (ac_batterij)
  • AC/USB (ac_usb)
  • Batterijen (batterijen)
  • DC (dc)
  • USB (usb)
  • USB/Battery (usb_battery)
 • Moet de scanner een Energy Star-certificaat hebben? (energy_star_certificaat):
  • Ja (ja)
  • Nee (nee)
 • Wat is de maximale grootte van de documenten die je wil scannen? (maximum_scanformaat):
  • 101.6 x 152.4 mm (101_6_x_152_4_mm)
  • 105 x 148 mm (105_x_148_mm)
  • 148 x 105 mm (148_x_105_mm)
  • 148 x 210 mm (148_x_210_mm)
  • 210 x 297 mm (210_x_297_mm)
  • 215.6 x 355.6 mm (215_6_x_355_6_mm)
  • 215.9 x 1016 mm (215_9_x_1016_mm)
  • 215.9 x 355.6 mm (215_9_x_355_6_mm)
  • 215.9 x 812.8 mm (215_9_x_812_8_mm)
  • 215.9 x 863 mm (215_9_x_863_mm)
  • 215.9 x 864 mm (215_9_x_864_mm)
  • 215 x 355.6 mm (215_x_355_6_mm)
  • 215 x 355 mm (215_x_355_mm)
  • 215 x 4064 mm (215_x_4064_mm)
  • 215 x 863.6 mm (215_x_863_6_mm)
  • 215 x 863 mm (215_x_863_mm)
  • 215 x 914 mm (215_x_914_mm)
  • 216 x 1000 mm (216_x_1000_mm)
  • 216 x 1016 mm (216_x_1016_mm)
  • 216 x 1270 mm (216_x_1270_mm)
  • 216 x 1524 mm (216_x_1524_mm)
  • 216 x 292 mm (216_x_292_mm)
  • 216 x 297 mm (216_x_297_mm)
  • 216 x 3000 mm (216_x_3000_mm)
  • 216 x 3098 mm (216_x_3098_mm)
  • 216 x 355.6 mm (216_x_355_6_mm)
  • 216 x 356 mm (216_x_356_mm)
  • 216 x 360 mm (216_x_360_mm)
  • 216 x 863 mm (216_x_863_mm)
  • 216 x 889 mm (216_x_889_mm)
  • 216 x 914 mm (216_x_914_mm)
  • 218 x 356 mm (218_x_356_mm)
  • 219 x 356 mm (219_x_356_mm)
  • 24.3 x 36.5 mm (24_3_x_36_5_mm)
  • 2520 x 168 mm (2520_x_168_mm)
  • 261 x 297 mm (261_x_297_mm)
  • 297.2 x 431.8 mm (297_2_x_431_8_mm)
  • 297 x 216 mm (297_x_216_mm)
  • 297 x 420 mm (297_x_420_mm)
  • 297 x 431.8 mm (297_x_431_8_mm)
  • 3000 x 3000 mm (3000_x_3000_mm)
  • 300 x 400 mm (300_x_400_mm)
  • 300 x 432 mm (300_x_432_mm)
  • 304.8 x 431.8 mm (304_8_x_431_8_mm)
  • 305 x 863.6 mm (305_x_863_6_mm)
  • 35 x 110 mm (35_x_110_mm)
  • 35 x 35 mm (35_x_35_mm)
  • 36.5 x 24.3 mm (36_5_x_24_3_mm)
  • 36.8 x 25.4 mm (36_8_x_25_4_mm)
  • 36 x 24 mm (36_x_24_mm)
  • 37 x 37 mm (37_x_37_mm)
  • 432 x 300 mm (432_x_300_mm)
  • 52 x 74 mm (52_x_74_mm)
  • 5.79 x 4.01 mm (5_79_x_4_01_mm)
  • 60 x 120 mm (60_x_120_mm)
  • 86 x 60 mm (86_x_60_mm)
 • Welk type beeldsensor wil je? (type_beeldsensor):
  • CCD (ccd)
  • CIS (cis)
  • CMOS (cmos)
  • CMOS CIS (cmos_cis)
  • CMOS dual CIS (cmos_dual_cis)
  • Colour CIS (colour_cis)
  • Dual CCD (dual_ccd)
  • Dual CIS (dual_cis)
 • Moet de printer dubbelzijdig scannen? (duplex_scanning):
  • Ja (ja)
  • Nee (nee)
 • Wil je films scannen? (filmscanning):
  • Ja (ja)
  • Nee (nee)
 • Hoeveel pagina's scan je maximaal per dag? (max_pagina_s_per_dag):
  • < 1000 pagina's (max_pagina_s_per_dag_1000)
  • 1000 pagina's - 3000 pagina's (max_pagina_s_per_dag_1000_3000)
  • 3000 pagina's - 4500 pagina's (max_pagina_s_per_dag_3000_4500)
  • ≥ 4500 pagina's (max_pagina_s_per_dag_4500)
 • Wat voor type scanner wil je? (scanner_type):
  • ADF (adf)
  • ADF + Manual feed (adf_manual_feed)
  • CDF + pagina-invoer (cdf_pagina_invoer)
  • Film/slide (film_slide)
  • Flatbed (flatbed)
  • Flatbed & ADF (flatbed_adf)
  • Flatbed & automatische documentinvoer (flatbed_automatische_documentinvoer)
  • Hand-held (hand_held)
  • Muis (muis)
  • Overhead (overhead)
  • Papier-gevoerd (papier_gevoerd)
  • Pen (pen)
  • Visitekaartje (visitekaartje)
 • Welke standaard interfaces wil je? (standaard_interfaces):
  • 1 Ethernet; 1 Hi-Speed USB 2.0 (1_ethernet_1_hi_speed_usb_2_0)
  • Draadloze LAN (draadloze_lan)
  • Ethernet (ethernet)
  • HDMI (hdmi)
  • IrDA (irda)
  • SCSI (scsi)
  • SCSI-3 (scsi_3)
  • USB (usb)
  • USB 1.1 (usb_1_1)
  • USB 2.0 (usb_2_0)
  • USB 3.0 (usb_3_0)
 • Welke optische scanresolutie wil je? (optische_scanresolutie):
  • 1200 x 1200 dpi (1200_x_1200_dpi)
  • 1800 x 1800 dpi (1800_x_1800_dpi)
  • 1920 x 1080 dpi (1920_x_1080_dpi)
  • 2400 x 2400 dpi (2400_x_2400_dpi)
  • 2400 x 4800 dpi (2400_x_4800_dpi)
  • 285 x 218 dpi (285_x_218_dpi)
  • 300 x 300 dpi (300_x_300_dpi)
  • 300 x 600 dpi (300_x_600_dpi)
  • 3200 x 3200 dpi (3200_x_3200_dpi)
  • 3200 x 6400 dpi (3200_x_6400_dpi)
  • 4800 х 4800 dpi (4800_4800_dpi)
  • 4800 x 9600 dpi (4800_x_9600_dpi)
  • 5000 x 5000 dpi (5000_x_5000_dpi)
  • 600 x 1200 dpi (600_x_1200_dpi)
  • 600 x 600 dpi (600_x_600_dpi)
  • 6400 x 9600 dpi (6400_x_9600_dpi)
  • 7200 x 7200 dpi (7200_x_7200_dpi)
  • 900 x 900 dpi (900_x_900_dpi)
  • 9600 x 9600 dpi (9600_x_9600_dpi)
  • Flatbed: tot 2400 x 2400 dpi, ADF: 600 x 600 dpi (flatbed_tot_2400_x_2400_dpi_adf_600_x_600_dpi)
 • Heb je voorkeur voor een productfamilie? (family):
  • CanoScan (canoscan)
  • CardScan (cardscan)
  • DocuMate (documate)
  • DR (dr)
  • imageFormula (imageformula)
  • ScanFront (scanfront)
  • Scanjet (scanjet)
 • Winkelen in plaats (physical_location):
  • 's-Heerenberg (_s_heerenberg)
  • 's-Hertogenbosch (_s_hertogenbosch)
  • Alkmaar (alkmaar)
  • Almelo (almelo)
  • Almere (almere)
  • Amersfoort (amersfoort)
  • Amsterdam (amsterdam)
  • Amsterdam Zuid-Oost (amsterdam_zuid_oost)
  • Apeldoorn (apeldoorn)
  • Arnhem (arnhem)
  • Assen (assen)
  • Asten (asten)
  • Barendrecht (barendrecht)
  • Barneveld (barneveld)
  • Beek (beek)
  • Beilen (beilen)
  • Beneden-Leeuwen (beneden_leeuwen)
  • Bergen op Zoom (bergen_op_zoom)
  • Berkel en Rodenrijs (berkel_en_rodenrijs)
  • Best (best)
  • Beuningen (beuningen)
  • Bodegraven (bodegraven)
  • Bolsward (bolsward)
  • Borculo (borculo)
  • Boskoop (boskoop)
  • Boxtel (boxtel)
  • Breda (breda)
  • Breezand (breezand)
  • Breukelen (breukelen)
  • Brielle (brielle)
  • Burgum (burgum)
  • Castricum (castricum)
  • Cuijk (cuijk)
  • Culemborg (culemborg)
  • Delfzijl (delfzijl)
  • Den Burg (den_burg)
  • Den Haag (den_haag)
  • Den Helder (den_helder)
  • Deurne (deurne)
  • Deventer (deventer)
  • Diemen (diemen)
  • Diepenveen (diepenveen)
  • Dieren (dieren)
  • Diessen (diessen)
  • Dinxperlo (dinxperlo)
  • Dirksland (dirksland)
  • Dokkum (dokkum)
  • Dongen (dongen)
  • Dordrecht (dordrecht)
  • Drachten (drachten)
  • Dronten (dronten)
  • Drunen (drunen)
  • Ede (ede)
  • Eindhoven (eindhoven)
  • Elst (elst)
  • Emmeloord (emmeloord)
  • Emmen (emmen)
  • Ermelo (ermelo)
  • Etten-Leur (etten_leur)
  • Franeker (franeker)
  • Genderen (genderen)
  • Gennep (gennep)
  • Goes (goes)
  • Goirle (goirle)
  • Goor (goor)
  • Gorredijk (gorredijk)
  • Gouda (gouda)
  • Groningen (groningen)
  • Haaksbergen (haaksbergen)
  • Haarlem (haarlem)
  • Harderwijk (harderwijk)
  • Hardinxveld-Giessendam (hardinxveld_giessendam)
  • Haren (haren)
  • Harlingen (harlingen)
  • Heemskerk (heemskerk)
  • Heerlen (heerlen)
  • Hellevoetsluis (hellevoetsluis)
  • Helmond (helmond)
  • Hengelo (hengelo)
  • Hillegom (hillegom)
  • Hilversum (hilversum)
  • Hoofddorp (hoofddorp)
  • Hoogeveen (hoogeveen)
  • Hoogezand (hoogezand)
  • Hoorn (hoorn)
  • Horst (horst)
  • Houten (houten)
  • Huizen (huizen)
  • Hulst (hulst)
  • IJmuiden (ijmuiden)
  • Joure (joure)
  • Kaatsheuvel (kaatsheuvel)
  • Klazienaveen (klazienaveen)
  • Krimpen aan Den IJssel (krimpen_aan_den_ijssel)
  • Landgraaf (landgraaf)
  • Laren (laren)
  • Leersum (leersum)
  • Leeuwarden (leeuwarden)
  • Lekkerkerk (lekkerkerk)
  • Lelystad (lelystad)
  • Lemmer (lemmer)
  • Lisse (lisse)
  • Lochem (lochem)
  • Maastricht (maastricht)
  • Marum (marum)
  • Meppel (meppel)
  • Middelburg (middelburg)
  • Mijdrecht (mijdrecht)
  • Muiden (muiden)
  • Naaldwijk (naaldwijk)
  • Nederweert (nederweert)
  • Nijkerk (nijkerk)
  • Nijmegen (nijmegen)
  • Nijverdal (nijverdal)
  • Nuenen (nuenen)
  • Nunspeet (nunspeet)
  • Oldenzaal (oldenzaal)
  • Ommen (ommen)
  • Oostburg (oostburg)
  • Oosterwolde (oosterwolde)
  • Oss (oss)
  • Pijnacker (pijnacker)
  • Purmerend (purmerend)
  • Raalte (raalte)
  • Reuver (reuver)
  • Rheden (rheden)
  • Roden (roden)
  • Roosendaal (roosendaal)
  • Rosmalen (rosmalen)
  • Rotterdam (rotterdam)
  • Sint Annaparochie (sint_annaparochie)
  • Sittard (sittard)
  • Sliedrecht (sliedrecht)
  • Sluis (sluis)
  • Sneek (sneek)
  • Soest (soest)
  • Son (son)
  • Spijkenisse (spijkenisse)
  • Surhuisterveen (surhuisterveen)
  • Terneuzen (terneuzen)
  • Tilburg (tilburg)
  • Tubbergen (tubbergen)
  • Twello (twello)
  • Uden (uden)
  • Uithoorn (uithoorn)
  • Uithuizen (uithuizen)
  • Utrecht (utrecht)
  • Veenendaal (veenendaal)
  • Veghel (veghel)
  • Veldhoven (veldhoven)
  • Venray (venray)
  • Vlaardingen (vlaardingen)
  • Vroomshoop (vroomshoop)
  • Wageningen (wageningen)
  • West-Terschelling (west_terschelling)
  • Wezep (wezep)
  • Wieringerwerf (wieringerwerf)
  • Wijchen (wijchen)
  • Winschoten (winschoten)
  • Woerden (woerden)
  • Wolvega (wolvega)
  • Wormerveer (wormerveer)
  • Zaandam (zaandam)
  • Zaltbommel (zaltbommel)
  • Zeewolde (zeewolde)
  • Zeist (zeist)
  • Zelhem (zelhem)
  • Zierikzee (zierikzee)
  • Zoetermeer (zoetermeer)
  • Zoeterwoude (zoeterwoude)
  • Zuid-Scharwoude (zuid_scharwoude)
  • Zuidhorn (zuidhorn)
  • Zuidlaren (zuidlaren)
  • Zuidzande (zuidzande)
  • Zutphen (zutphen)
  • Zwolle (zwolle)
 • Productgroepen (siblingcategory):
 • teamvergelijk@vergelijk.nl