x
x
Je zoekt nu binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (verwijderen)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
Zoek naar producten... Zoek naar een product binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Zoek naar producten... Zoek... Zoek naar producten... {}
× Categorieën
 • Algemene informatie

  Prepaid bellen is een vorm van bellen zonder abonnement. Je koopt van tevoren prepaid beltegoed en als je belt, worden de gesprekskosten van je beltegoed afgeschreven. Prepaid is eigenlijk de vertaling van 'vooraf betaald'. Voordelen van prepaid bellen zijn dat je niet vastzit aan een abonnement met de bijbehorende maandelijkse vaste lasten en je hebt ook niet te maken met een opzegtermijn. Nadeel is dat je soms van bepaalde diensten geen gebruik kunt maken.

  Bekende aanbieders van prepaid zijn: Hi, KPN, Simyo, Telfort, T-mobile, UPC en Vodafone.

  Wil je meteen op zoek naar een prepaid kaart, bekijk en vergelijk dan hier alle prepaidkaarten!

  Vergelijk hier alle prepaid aanbiedingen!Prepaid telefoon
  Om met je mobieltje prepaid te kunnen bellen moet je gebruik maken van een prepaid gsm, oftewel een mobiele telefoon die geschikt is om er prepaid mee te kunnen bellen. Vaak koop je een prepaid pakket, bestaande uit een mobiele prepaid telefoon en een prepaid simkaart. Als je echter nog over een goed werkende gsm beschikt, dan kun je er ook voor kiezen om een losse prepaid simkaart aan te schaffen. Let er dan wel even op of je oude gsm simlockvrij is of geschikt is om prepaid te bellen met de door jou gewenste prepaid simkaart. Ook kun je als je nog een goedwerkende gsm hebt kiezen voor een simonly abonnement. Maar dan zit je wel vast aan een abonnement, met de hiervoor genoemde nadelen. Wil je meer informatie, kijk dan bij de categorie simonly.

  Besluit je een prepaid pakket aan te schaffen, dan ben je gebonden aan de mobiele telefoons die de door jou gewenste telecomaanbieder aanbiedt. Dit zijn onder andere prepaid gsm’s van Alcatel, Lg, Samsung, Siemens en Nokia. In de productvergelijker prepaid telefoon kun je bij specificaties zien welke telefoons in combinatie met de door jou gewenste prepaid kaart worden aangeboden. Voor meer informatie over de verschillende modellen mobiele telefoons kun je het beste kijken bij onze uitleg over mobiele telefoons.

  Kosten prepaid mobiel bellen
  De kosten voor het bellen met een prepaid telefoon bestaan uit een starttarief en de gesprekskosten. Deze worden per minuut berekend. Let wel op dat de tarieven hiervoor vaak verschillen, afhankelijk van het tijdstip waarop je belt (dal- of piekuren). Ook zijn er aanzienlijke prijsverschillen in het bellen naar een vast of mobiel telefoonnummer en ook de tarieven voor het bellen naar het buitenland variëren. Bellen naar vaste telefoonnummers is duurder dan het bellen naar mobiele telefoonnummers. Voor mms- en sms-berichten wordt veelal een stuksprijs berekend zonder starttarief en ook deze kosten worden van je beltegoed afgeschreven.

  Vergelijk hier prepaid!Prepaid tegoed opwaarderen
  Het opwaarderen van je beltegoed kun je op verschillende manieren doen. Allereerst kun je een beltegoedkaart (prepaid kaart) kopen bij telefoonwinkels, tankstations, supermarkten en vele andere winkels. Op deze kaart (of kassabon) staat een code die je moet intoetsen op je gsm. Deze prepaid kaarten zijn beschikbaar met verschillende tegoeden, afhankelijk van je aanbieder. Je moet namelijk wel een prepaid kaart kopen van de telecomaanbieder waar je ook een prepaid simkaart of prepaid telefoon van hebt aangeschaft. Sommige prepaid providers bieden ook de mogelijkheid om je beltegoed via de website op te waarderen (erg handig als je op vakantie in het buitenland bent). Ook bieden diverse telecomaanbieders in samenwerking met de bekende banken de mogelijkheid het prepaid tegoed rechtstreeks van je bankrekening op te waarderen.

  Aanbieders prepaid
  Bij de keuze van prepaid telecomaanbieder is het belangrijk om te letten op het bereik van het netwerk. De dekking van de gsm-netwerken wil namelijk nog wel eens verschillen. Aanbieders van prepaid kaarten zijn onder andere: Hi, KPN, Simyo, Telfort, T-mobile, UPC en Vodafone.

  Vind je het vervelend om iedere keer een nieuw telefoonnummer te krijgen, dan is het handig om een prepaid telefoonaanbieder te zoeken die je de mogelijkheid biedt om je oude telefoonnummer te behouden.

  Wil je meer informatie over prepaid, dan kun je hier de veelgestelde vragen bekijken en voor een alfabetisch overzicht met technische specificaties van prepaid kun je hier terecht.

  Bekijk en vergelijk hier prepaid en vind de beste koop!

 • Veelgestelde vragen

  Vergelijk hier alle prepaid aanbiedingen!Kan ik mijn huidige nummer meenemen als ik prepaid wil gaan bellen?
  Hoe kan ik mijn SIM-lock verwijderen?

  Hoelang blijft het beltegoed geldig?

  Ik wil geen gebruik meer maken van mijn prepaid telefoon. Wat moet ik doen?

  Ik ben mijn SIM-kaart kwijt. Kan ik een nieuwe aanvragen?


  Bekijk en vergelijk dan hier alle prepaid aanbieders!

  Kan ik mijn huidige nummer meenemen als ik prepaid wil gaan bellen?
  Over het algemeen is dit mogelijk, maar je moet dit wel van te voren aanvragen. Hier worden vaak kosten voor in rekening gebracht.

  Hoe kan ik mijn SIM-lock verwijderen?
  Je kunt jouw SIM-lock verwijderen door een deblokkeringscode op te vragen bij jouw provider. Afhankelijk van jouw provider en de 'leeftijd' van de SIM-kaart, moet je hiervoor betalen. Voor SIM-kaarten die ouder zijn dan een jaar worden meestal geen kosten in rekening gebracht.


  Hoe lang blijft het beltegoed geldig?
  De geldigheid van je beltegoed verschilt per aanbieder. Dit kun je nakijken op de website van de betreffende aanbieders.

  Ik wil geen gebruik meer maken van mijn prepaid telefoon. Wat moet ik doen?
  Je betaalt geen maandelijkse kosten en je hebt verder geen verplichtingen, dus in principe hoef je niks te doen. Als je niet meer belt zal jouw prepaid kaart na verloop van tijd vanzelf buiten werking gesteld worden.

  Ik ben mijn SIM-kaart kwijt. Kan ik een nieuwe aanvragen?
  Je kunt een nieuwe SIM-kaart aanvragen bij jouw provider. Vaak worden hier wel extra kosten voor in rekening gebracht.

  Bekijk en vergelijk hier prepaid en vind de beste koop!

 • Verklarende woordenlijst

  Vergelijk hier alle prepaid aanbiedingen!Hieronder vindt je een alfabetisch overzicht van veel gebruikte begrippen bij prepaid kaarten en toestellen.

  Bekijk en vergelijk dan hier prepaid en vind de beste koop!

  Beltegoedkaart
  Dit is een kaart in de vorm van een bankpasje of in sommige gevallen een kassabonnetje, waarop een nummer staat dat je nodig hebt om je beltegoed op te waarderen.

  Daluren
  Bij het berekenen van de gesprekskosten worden verschillende tarieven berekend, afhankelijk van wanneer je belt. Met daluren wordt over het algemeen 's avonds en 's nachts bedoeld op doordeweekse dagen.

  MMS-berichten
  Met steeds meer mobiele telefoons kun je ook MMS-berichten versturen (Multimedia Messaging Service). Deze toestellen beschikken dan ook over een ingebouwde camera. MMS zijn korte tekstberichten waar foto's, geluids- en videofragmenten aan toegevoegd worden.

  Piekuren
  Bij het berekenen van de gesprekskosten worden verschillende tarieven berekend, afhankelijk van wanneer je belt. Met piekuren wordt over het algemeen het bellen overdag op doordeweekse dagen bedoeld.

  Prepaid beltegoed
  Dit is beltegoed dat je van te voren koopt. Wanneer je een abonnement hebt afgesloten betaal je de gesprekskosten achteraf. Prepaid beltegoed wordt tegenwoordig in de vorm van een beltegoedkaart bij veel winkels verkocht, maar het is vaak ook mogelijk je beltegoed op andere manieren op te waarderen, zoals rechtstreeks via je bankrekening.

  SIM-kaart
  De Subscriber Identity Module is een klein kaartje dat je in je mobiele telefoon stopt en dat je nodig hebt om te kunnen bellen. De SIM-kaart zorgt er in feite voor dat het netwerk en de telecomaanbieder jou kunnen herkennen.

  Prepaidpakket
  Met een prepaidpakket wordt een pakket bedoeld met een SIM-kaart, telefoon, oplader etc. Het is eigenlijk een compleet pakket, waarmee je alles in huis haalt om direct prepaid te kunnen bellen.

  SIM-lockvrij
  Een SIM-lock is in feite een slot op je mobieltje. Dit slot zorgt ervoor dat je alleen maar SIM-kaarten kunt gebruiken van een specifieke aanbieder. Vaak is het, meestal tegen betaling, wel mogelijk na een bepaalde periode de telefoon SIM-lockvrij te maken. Hiervoor moet je dan een deblokkeringscode opvragen bij de provider.

  Sms-berichten
  Via sms (Short Messaging Service) kun je berichtjes tot 160 tekens versturen naar gsm's of andere sms-ondersteunende vaste telefoons. Sommige telefoons bieden ook de mogelijkheid langere berichtjes te sturen. Deze berichtjes heten EMS. Het versturen van deze berichten is maar met een beperkt aantal mobiele telefoons mogelijk.Vergelijk hier prepaid aanbieders!

  Smarttarief
  Dit is het tarief dat de telecomaanbieder in rekening brengt wanneer een verbinding tot stand gekomen is.

  Startpakket
  Zie prepaidpakket.

  Weekend
  Bij het berekenen van de gesprekskosten worden verschillende tarieven berekend, afhankelijk van wanneer je belt. Met het weekend wordt over het algemeen zaterdag en zondag bedoeld.

  Bekijk en
  vergelijk hier prepaid en vind de beste koop!

18
 • price:
  • price_7.6 - 5
   • price_7.6_9.9 - 7
    • price_9.9_13 - 3
     • price_13 - 3
     • brand:
      • vodafone - 6
       • kpn - 3
        • hi - 2
         • lebara - 2
          • proximus - 2
           • t_mobile - 2
            • telfort - 1
            0 - 18
            • Vodafone Prepaid 2 in 1 Sim incl 10 euro
             • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/1/9/3/vodafone--prepaid-2-in-1-sim-incl-10-euro-24150193.jpg
             • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/2/9/1/vodafone--prepaid-2-in-1-sim-incl-10-euro-24166291.jpg
             Vodafone Prepaid 2 in 1 Sim incl 10 euro (44)
             Vodafone Prepaid 2 in 1 Sim incl 10 euro
             Kijkshop Almelo Kijkshop Almelo
             0.0 (0, 0)
             5, 6.6643125, 52.3560671 HIGH
             Kijkshop.nl Kijkshop.nl
             8.2 (355, 355)
             • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
             7.99, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
             Kijkshop Almelo Kijkshop Almelo
             0.0 (0, 0)
             5, 6.6643125, 52.3560671 HIGH
             104
             good_buy
            • KPN PrePaid 3in1 USIM
             • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/5/5/kpn-prepaid-3in1-usim-30685555.jpg
             • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/2/7/4/kpn-prepaid-3in1-usim-31721274.jpg
             • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/2/7/5/kpn-prepaid-3in1-usim-31721275.jpg
             • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/2/7/6/kpn-prepaid-3in1-usim-31721276.jpg
             • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/2/7/7/kpn-prepaid-3in1-usim-31721277.jpg
             KPN PrePaid 3in1 USIM (38)
             KPN PrePaid 3in1 USIM
             Ottos Ottos
             8.0 (22, 22)
             8.39, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
             Ottos Ottos
             8.0 (22, 22)
             8.39, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
             Kijkshop Almere Kijkshop Almere
             0.0 (0, 0)
             10, 5.2210813, 52.3728291 HIGH
             96
             good_buy
            • Telfort prepaid sim
             • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/1/2/2/telfort-prepaid-sim-24167122.jpg
             Telfort prepaid sim (22)
             Telfort prepaid sim
             Dixons.nl Dixons.nl
             6.0 (144, 144)
             • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
             7.99, 1 week (offer_sdt_1_week)
             Dixons.nl Dixons.nl
             6.0 (144, 144)
             • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
             7.99, 1 week (offer_sdt_1_week)
             3
             good_buy
            • KPN prepaid sim
             • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/1/3/3/kpn-prepaid-sim-24167133.jpg
             KPN prepaid sim (14)
             KPN prepaid sim
             Dixons.nl Dixons.nl
             6.0 (144, 144)
             • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
             6.67, 1 week (offer_sdt_1_week)
             Dixons.nl Dixons.nl
             6.0 (144, 144)
             • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
             6.67, 1 week (offer_sdt_1_week)
             2
             good_buy
            • T-Mobile prepaid SIM only
             • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/5/4/2/t-mobile-prepaid-sim-only-31719542.jpg
             • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/5/4/2/t-mobile-prepaid-sim-only-30657542.jpg
             T-Mobile prepaid SIM only (10)
             Dixons.nl Dixons.nl
             6.0 (144, 144)
             • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
             9.99, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
             Dixons.nl Dixons.nl
             6.0 (144, 144)
             • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
             9.99, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
             1
             good_buy
            • Vodafone T-Mobile prepaid simkaart inclusief beltegoed
             • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/5/4/6/vodafone-t-mobile-prepaid-simkaart-inclusief-beltegoed-30661546.jpg
             • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/7/6/2/vodafone-t-mobile-prepaid-simkaart-inclusief-beltegoed-31721762.jpg
             • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/7/6/3/vodafone-t-mobile-prepaid-simkaart-inclusief-beltegoed-31721763.jpg
             Vodafone T-Mobile prepaid simkaart inclusief beltegoed (10)
             Vodafone T-Mobile prepaid simkaart inclusief beltegoed
             Kijkshop Almelo Kijkshop Almelo
             0.0 (0, 0)
             9.99, 6.6643125, 52.3560671 HIGH
             Batteryking.nl Batteryking.nl
             0.0 (4, 4)
             • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
             12.94, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
             Kijkshop Almelo Kijkshop Almelo
             0.0 (0, 0)
             9.99, 6.6643125, 52.3560671 HIGH
             103
             good_buy
            • Lebara Internationale Prepaid Starterskaart met Euro 15,-
             • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/2/5/6/lebara-internationale-prepaid-starterskaart-met-euro-15--30662256.jpg
             Lebara Internationale Prepaid Starterskaart met Euro 15,- (9)
             Batteryking.nl Batteryking.nl
             0.0 (4, 4)
             • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
             12.94, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
             Batteryking.nl Batteryking.nl
             0.0 (4, 4)
             • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
             12.94, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
             1
             good_buy
            • Vodafone Simpakket
             • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/8/7/8/vodafone-simpakket-30655878.jpg
             • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/1/0/vodafone-simpakket-31718310.jpg
             Vodafone Simpakket (8)
             Vodafone Simpakket
             Bart Smit Bart Smit
             0.0 (1, 1)
             • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
             4.49, onbekend (offer_sdt_unknown)
             Bart Smit Bart Smit
             0.0 (1, 1)
             • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
             4.49, onbekend (offer_sdt_unknown)
             Kijkshop Almelo Kijkshop Almelo
             0.0 (0, 0)
             5, 6.6643125, 52.3560671 LOW
             102
             good_buy
            • Vodafone Prepaid Card
             • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/4/5/5/vodafone-prepaid-card-5371-46c542c01c6686328c3fa21f75717837-30656455.jpg
             Vodafone Prepaid Card (6)
             Dixons.nl Dixons.nl
             6.0 (144, 144)
             • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
             7.95, 1 week (offer_sdt_1_week)
             Dixons.nl Dixons.nl
             6.0 (144, 144)
             • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
             7.95, 1 week (offer_sdt_1_week)
             1
             good_buy
            • T-Mobile Prepaid 4FF Nano Simkaart
             • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/4/9/4/t-mobile-prepaid-4ff-nano-simkaart-30653494.jpg
             T-Mobile Prepaid 4FF Nano Simkaart (5)
             T-Mobile Prepaid 4FF Nano Simkaart
             Coolblue.nl Coolblue.nl
             8.8 (825, 825)
             • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
             14.99, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
             Coolblue.nl Coolblue.nl
             8.8 (825, 825)
             • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
             14.99, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
             Coolblue Amsterdam Coolblue Amsterdam
             0.0 (0, 0)
             14.99, 4.8699502, 52.3368869 UNKNOWN
             6
             good_buy
            • Lebara Prepaid BlackBerry Sim
             • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/0/9/7/lebara-prepaid-blackberry-sim-24167097.jpg
             Lebara Prepaid BlackBerry Sim (5)
             Lebara Prepaid BlackBerry Sim
             Mediamarkt.nl Mediamarkt.nl
             8.4 (933, 933)
             • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
             5, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
             Mediamarkt.nl Mediamarkt.nl
             8.4 (933, 933)
             • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
             5, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
             Media Markt Alkmaar Media Markt Alkmaar
             0.0 (0, 0)
             5, 4.7479003, 52.6357647 LOW
             49
             good_buy
            • KPN Prepaid Card
             • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/4/5/4/kpn-prepaid-card-30653454.jpg
             KPN Prepaid Card (4)
             Dixons.nl Dixons.nl
             6.0 (144, 144)
             • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
             9.95, 1 week (offer_sdt_1_week)
             Dixons.nl Dixons.nl
             6.0 (144, 144)
             • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
             9.95, 1 week (offer_sdt_1_week)
             1
             good_buy
            • Proximus Pay & Go Sim Card Easy 15 eur
             • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/6/0/1/proximus-pay-go-sim-card-easy-15-eur-31169601.jpg
             Proximus Pay & Go Sim Card Easy 15 eur (3)
             Artencraft.nl Artencraft.nl
             8.4 (115, 115)
             21.99, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
             Artencraft.nl Artencraft.nl
             8.4 (115, 115)
             21.99, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
             1
             good_buy
            • Hi Prepaid Card
             • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/8/3/3/hi-prepaid-card-5371-4dcb2c284d437402a0e69042a4b4f6da-30656833.jpg
             • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/0/1/5/hi-prepaid-card-5371-4dcb2c284d437402a0e69042a4b4f6da-31719015.jpg
             Hi Prepaid Card (2)
             Hi Prepaid Card
             Dixons.nl Dixons.nl
             6.0 (144, 144)
             • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
             9.95, 1 week (offer_sdt_1_week)
             Dixons.nl Dixons.nl
             6.0 (144, 144)
             • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
             9.95, 1 week (offer_sdt_1_week)
             2
             good_buy
            • Hi Prepaid Sim
             • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/4/3/5/hi-prepaid-sim-5371-9fe57540a8f9470ab6727478067eb74a-30661435.jpg
             Hi Prepaid Sim (2)
             Dixons.nl Dixons.nl
             6.0 (144, 144)
             • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
             9.95, 1 week (offer_sdt_1_week)
             Dixons.nl Dixons.nl
             6.0 (144, 144)
             • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
             9.95, 1 week (offer_sdt_1_week)
             1
             good_buy
            • Vodafone Hybride Try Out Pakket
             • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/2/2/9/vodafone-hybride-try-out-pakket-30659229.jpg
             • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/5/2/2/vodafone-hybride-try-out-pakket-31720522.jpg
             Vodafone Hybride Try Out Pakket (2)
             Vodafone Hybride Try Out Pakket
             Dixons.nl Dixons.nl
             6.0 (144, 144)
             • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
             12.5, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
             Dixons.nl Dixons.nl
             6.0 (144, 144)
             • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
             12.5, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
             Kijkshop Almelo Kijkshop Almelo
             0.0 (0, 0)
             12.5, 6.6643125, 52.3560671 HIGH
             103
             good_buy
            • Vodafone Simkaart Plus Smartphone 2in1
             • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/8/7/7/vodafone-simkaart-plus-smartphone-2in1-31175877.jpg
             Vodafone Simkaart Plus Smartphone 2in1 (1)
             Vodafone Simkaart Plus Smartphone 2in1
             Mediamarkt.nl Mediamarkt.nl
             8.4 (933, 933)
             • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
             12.5, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
             Mediamarkt.nl Mediamarkt.nl
             8.4 (933, 933)
             • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
             12.5, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
             Media Markt Alkmaar Media Markt Alkmaar
             0.0 (0, 0)
             12.5, 4.7479003, 52.6357647 LOW
             50
             good_buy
            • Proximus Pay & Go Sim Card Smart 10 euro
             • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/3/4/4/proximus-pay-go-sim-card-smart-10-euro-31159344.jpg
             Proximus Pay & Go Sim Card Smart 10 euro (1)
             Artencraft.nl Artencraft.nl
             8.4 (115, 115)
             16.99, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
             Artencraft.nl Artencraft.nl
             8.4 (115, 115)
             16.99, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
             1
             good_buy
            • Tel. 030-214 5004
            • WhatsApp 06-15 19 74 74
            • blijmakers@vergelijk.nl