x
x
x Bekijk categorieën x Categorieën MENU
of
Je zoekt nu binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (verwijderen)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
Zoek naar producten... Zoek naar een product binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Zoek naar producten... Zoek... Zoek naar producten... { "valueFormat": "[[cg.view.page.base.SearchPanelBehavior.cleanSearchText(value.getTerm())]]" }
x Categorieën

prepaid

{{$data.getNumberOfReviews()}} consumenten beoordelen producten in sim kaart categorie met gemiddeld een {{$data.getAverageRating() | rating}}

prepaid kopen

Prepaid bellen is een vorm van bellen zonder abonnement. Je koopt van tevoren prepaid beltegoed en als je belt, worden de ...
 • Algemene informatie

  Prepaid bellen is een vorm van bellen zonder abonnement. Je koopt van tevoren prepaid beltegoed en als je belt, worden de gesprekskosten van je beltegoed afgeschreven. Prepaid is eigenlijk de vertaling van 'vooraf betaald'. Voordelen van prepaid bellen zijn dat je niet vastzit aan een abonnement met de bijbehorende maandelijkse vaste lasten en je hebt ook niet te maken met een opzegtermijn. Nadeel is dat je soms van bepaalde diensten geen gebruik kunt maken.

  Vergelijk hier alle prepaid aanbiedingen!Prepaid telefoon
  Om met je mobieltje prepaid te kunnen bellen moet je gebruik maken van een prepaid gsm, oftewel een mobiele telefoon die geschikt is om er prepaid mee te kunnen bellen. Vaak koop je een prepaid pakket, bestaande uit een mobiele prepaid telefoon en een prepaid simkaart. Als je echter nog over een goed werkende gsm beschikt, dan kun je er ook voor kiezen om een losse prepaid simkaart aan te schaffen. Let er dan wel even op of je oude gsm simlockvrij is of geschikt is om prepaid te bellen met de door jou gewenste prepaid simkaart. Ook kun je als je nog een goedwerkende gsm hebt kiezen voor een simonly abonnement. Maar dan zit je wel vast aan een abonnement, met de hiervoor genoemde nadelen. Wil je meer informatie, kijk dan bij de categorie simonly.

  Besluit je een prepaid pakket aan te schaffen, dan ben je gebonden aan de mobiele telefoons die de door jou gewenste telecomaanbieder aanbiedt. Dit zijn onder andere prepaid gsm’s van Alcatel, Lg, Samsung, Siemens en Nokia. In de productvergelijker prepaid telefoon kun je bij specificaties zien welke telefoons in combinatie met de door jou gewenste prepaid kaart worden aangeboden.

  Kosten prepaid mobiel bellen
  De kosten voor het bellen met een prepaid telefoon bestaan uit een starttarief en de gesprekskosten. Deze worden per minuut berekend. Let wel op dat de tarieven hiervoor vaak verschillen, afhankelijk van het tijdstip waarop je belt (dal- of piekuren). Ook zijn er aanzienlijke prijsverschillen in het bellen naar een vast of mobiel telefoonnummer en ook de tarieven voor het bellen naar het buitenland variëren. Bellen naar vaste telefoonnummers is duurder dan het bellen naar mobiele telefoonnummers. Voor mms- en sms-berichten wordt veelal een stuksprijs berekend zonder starttarief en ook deze kosten worden van je beltegoed afgeschreven.

  Vergelijk hier prepaid!Prepaid tegoed opwaarderen
  Het opwaarderen van je beltegoed kun je op verschillende manieren doen. Allereerst kun je een beltegoedkaart (prepaid kaart) kopen bij telefoonwinkels, tankstations, supermarkten en vele andere winkels. Op deze kaart (of kassabon) staat een code die je moet intoetsen op je gsm. Deze prepaid kaarten zijn beschikbaar met verschillende tegoeden, afhankelijk van je aanbieder. Je moet namelijk wel een prepaid kaart kopen van de telecomaanbieder waar je ook een prepaid simkaart of prepaid telefoon van hebt aangeschaft. Sommige prepaid providers bieden ook de mogelijkheid om je beltegoed via de website op te waarderen (erg handig als je op vakantie in het buitenland bent). Ook bieden diverse telecomaanbieders in samenwerking met de bekende banken de mogelijkheid het prepaid tegoed rechtstreeks van je bankrekening op te waarderen.

  Aanbieders prepaid
  Bij de keuze van prepaid telecomaanbieder is het belangrijk om te letten op het bereik van het netwerk. De dekking van de gsm-netwerken wil namelijk nog wel eens verschillen. 

  Vind je het vervelend om iedere keer een nieuw telefoonnummer te krijgen, dan is het handig om een prepaid telefoonaanbieder te zoeken die je de mogelijkheid biedt om je oude telefoonnummer te behouden.

 • Veelgestelde vragen

  Vergelijk hier alle prepaid aanbiedingen! Kan ik mijn huidige nummer meenemen als ik prepaid wil gaan bellen?
  Over het algemeen is dit mogelijk, maar je moet dit wel van te voren aanvragen. Hier worden vaak kosten voor in rekening gebracht.

  Hoe kan ik mijn SIM-lock verwijderen?
  Je kunt jouw SIM-lock verwijderen door een deblokkeringscode op te vragen bij jouw provider. Afhankelijk van jouw provider en de 'leeftijd' van de SIM-kaart, moet je hiervoor betalen. Voor SIM-kaarten die ouder zijn dan een jaar worden meestal geen kosten in rekening gebracht.


  Hoe lang blijft het beltegoed geldig?
  De geldigheid van je beltegoed verschilt per aanbieder. Dit kun je nakijken op de website van de betreffende aanbieders.

  Ik wil geen gebruik meer maken van mijn prepaid telefoon. Wat moet ik doen?
  Je betaalt geen maandelijkse kosten en je hebt verder geen verplichtingen, dus in principe hoef je niks te doen. Als je niet meer belt zal jouw prepaid kaart na verloop van tijd vanzelf buiten werking gesteld worden.

  Ik ben mijn SIM-kaart kwijt. Kan ik een nieuwe aanvragen?
  Je kunt een nieuwe SIM-kaart aanvragen bij jouw provider. Vaak worden hier wel extra kosten voor in rekening gebracht.

 • Verklarende woordenlijst

  Vergelijk hier alle prepaid aanbiedingen!Hieronder vindt je een alfabetisch overzicht van veel gebruikte begrippen bij prepaid kaarten en toestellen.

  Beltegoedkaart
  Dit is een kaart in de vorm van een bankpasje of in sommige gevallen een kassabonnetje, waarop een nummer staat dat je nodig hebt om je beltegoed op te waarderen.

  Daluren
  Bij het berekenen van de gesprekskosten worden verschillende tarieven berekend, afhankelijk van wanneer je belt. Met daluren wordt over het algemeen 's avonds en 's nachts bedoeld op doordeweekse dagen.

  MMS-berichten
  Met steeds meer mobiele telefoons kun je ook MMS-berichten versturen (Multimedia Messaging Service). Deze toestellen beschikken dan ook over een ingebouwde camera. MMS zijn korte tekstberichten waar foto's, geluids- en videofragmenten aan toegevoegd worden.

  Piekuren
  Bij het berekenen van de gesprekskosten worden verschillende tarieven berekend, afhankelijk van wanneer je belt. Met piekuren wordt over het algemeen het bellen overdag op doordeweekse dagen bedoeld.

  Prepaid beltegoed
  Dit is beltegoed dat je van te voren koopt. Wanneer je een abonnement hebt afgesloten betaal je de gesprekskosten achteraf. Prepaid beltegoed wordt tegenwoordig in de vorm van een beltegoedkaart bij veel winkels verkocht, maar het is vaak ook mogelijk je beltegoed op andere manieren op te waarderen, zoals rechtstreeks via je bankrekening.

  SIM-kaart
  De Subscriber Identity Module is een klein kaartje dat je in je mobiele telefoon stopt en dat je nodig hebt om te kunnen bellen. De SIM-kaart zorgt er in feite voor dat het netwerk en de telecomaanbieder jou kunnen herkennen.

  Prepaidpakket
  Met een prepaidpakket wordt een pakket bedoeld met een SIM-kaart, telefoon, oplader etc. Het is eigenlijk een compleet pakket, waarmee je alles in huis haalt om direct prepaid te kunnen bellen.

  SIM-lockvrij
  Een SIM-lock is in feite een slot op je mobieltje. Dit slot zorgt ervoor dat je alleen maar SIM-kaarten kunt gebruiken van een specifieke aanbieder. Vaak is het, meestal tegen betaling, wel mogelijk na een bepaalde periode de telefoon SIM-lockvrij te maken. Hiervoor moet je dan een deblokkeringscode opvragen bij de provider.

  Sms-berichten
  Via sms (Short Messaging Service) kun je berichtjes tot 160 tekens versturen naar gsm's of andere sms-ondersteunende vaste telefoons. Sommige telefoons bieden ook de mogelijkheid langere berichtjes te sturen. Deze berichtjes heten EMS. Het versturen van deze berichten is maar met een beperkt aantal mobiele telefoons mogelijk.Vergelijk hier prepaid aanbieders!

  Smarttarief
  Dit is het tarief dat de telecomaanbieder in rekening brengt wanneer een verbinding tot stand gekomen is.

  Startpakket
  Zie prepaidpakket.

  Weekend
  Bij het berekenen van de gesprekskosten worden verschillende tarieven berekend, afhankelijk van wanneer je belt. Met het weekend wordt over het algemeen zaterdag en zondag bedoeld.

  • KPN KPN
  • T-Mobile T-Mobile
  • Vodafone Vodafone
 • KPN
  • kpn
 • T-Mobile
  • t_mobile
 • Vodafone
  • vodafone
0 - 20
 • KPN PrePaid 3in1 USIM
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/5/5/kpn-prepaid-3in1-usim-30685555.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/2/7/6/kpn-prepaid-3in1-usim-31721276.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/0/4/0/kpn-prepaid-3in1-usim-45311040.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/5/5/kpn-prepaid-3in1-usim-30685555.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS81LzUvNS9rcG4tcHJlcGFpZC0zaW4xLXVzaW0tMzA2ODU1NTUuanBn
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/2/7/6/kpn-prepaid-3in1-usim-31721276.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS8yLzcvNi9rcG4tcHJlcGFpZC0zaW4xLXVzaW0tMzE3MjEyNzYuanBn
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/0/4/0/kpn-prepaid-3in1-usim-45311040.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS8wLzQvMC9rcG4tcHJlcGFpZC0zaW4xLXVzaW0tNDUzMTEwNDAuanBn
  KPN PrePaid 3in1 USIM (23)
  KPN PrePaid 3in1 USIM
  Kijkshop Arnhem Kijkshop Arnhem
  10, 5.8973461, 51.9580269 LOW
  Kijkshop.nl Kijkshop.nl
  8.547531703000708 (344)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  12.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Kijkshop Arnhem Kijkshop Arnhem
  10, 5.8973461, 51.9580269 LOW
  16
  good_buy
  most_sold
 • Lebara Simpakket prepaid
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/3/2/2/lebara-simpakket-prepaid-34895322.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/3/2/2/lebara-simpakket-prepaid-34895322.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS8zLzIvMi9sZWJhcmEtc2ltcGFra2V0LXByZXBhaWQtMzQ4OTUzMjIuanBn
  Lebara Simpakket prepaid (14)
  Lebara Simpakket prepaid
  Kijkshop Almere Kijkshop Almere
  4.99, 5.2210813, 52.3728291 HIGH
  Kijkshop.nl Kijkshop.nl
  8.547531703000708 (344)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  7.98, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Kijkshop Almere Kijkshop Almere
  4.99, 5.2210813, 52.3728291 HIGH
  85
  good_buy
 • T-Mobile Prepaid Simkaartpakket
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/7/8/7/t-mobile-prepaid-simkaartpakket-33905787.jpg?m=aHR0cHM6Ly9pbWFnZS5jb29sYmx1ZS5pby9wcm9kdWN0cy80ODI2P3dpZHRoPTgwMCZoZWlnaHQ9ODAw
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/7/8/7/t-mobile-prepaid-simkaartpakket-33905787.jpg?m=aHR0cHM6Ly9pbWFnZS5jb29sYmx1ZS5pby9wcm9kdWN0cy80ODI2P3dpZHRoPTgwMCZoZWlnaHQ9ODAw
  T-Mobile Prepaid Simkaartpakket (12)
  T-Mobile Prepaid Simkaartpakket
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.019845455652131 (819)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  10, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.019845455652131 (819)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  10, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  10, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  6
  good_buy
 • Lyca Internationale Prepaid Starterskaart - 15 euro beltegoed
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/2/4/6/lyca-internationale-prepaid-starterskaart-15-euro-beltegoed-44466246.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/2/4/6/lyca-internationale-prepaid-starterskaart-15-euro-beltegoed-44466246.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi8yLzQvNi9seWNhLWludGVybmF0aW9uYWxlLXByZXBhaWQtc3RhcnRlcnNrYWFydC0xNS1ldXJvLWJlbHRlZ29lZC00NDQ2NjI0Ni5qcGc=
  Lyca Internationale Prepaid Starterskaart - 15 euro beltegoed (11)
  Lyca Internationale Prepaid Starterskaart - 15 euro beltegoed
  Batteryking.nl Batteryking.nl
  8.364106125686607 (5)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  12.94, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Batteryking.nl Batteryking.nl
  8.364106125686607 (5)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  12.94, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  1
  good_buy
 • Vodafone Simkaart Plus Smartphone 2in1
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/1/2/7/vodafone-simkaart-plus-smartphone-2in1-44451127.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/3/1/vodafone-simkaart-plus-smartphone-2in1-46250931.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/8/7/7/vodafone-simkaart-plus-smartphone-2in1-31175877.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/1/2/7/vodafone-simkaart-plus-smartphone-2in1-44451127.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS8xLzIvNy92b2RhZm9uZS1zaW1rYWFydC1wbHVzLXNtYXJ0cGhvbmUtMmluMS00NDQ1MTEyNy5qcGc=
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/3/1/vodafone-simkaart-plus-smartphone-2in1-46250931.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC85LzMvMS92b2RhZm9uZS1zaW1rYWFydC1wbHVzLXNtYXJ0cGhvbmUtMmluMS00NjI1MDkzMS5qcGc=
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/8/7/7/vodafone-simkaart-plus-smartphone-2in1-31175877.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS84LzcvNy92b2RhZm9uZS1zaW1rYWFydC1wbHVzLXNtYXJ0cGhvbmUtMmluMS0zMTE3NTg3Ny5qcGc=
  Vodafone Simkaart Plus Smartphone 2in1 (11)
  Vodafone Simkaart Plus Smartphone 2in1
  BCC BCC
  8.174341213832351 (795)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  7.5, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  BCC BCC
  8.174341213832351 (795)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  7.5, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  BCC Venray BCC Venray
  7.5, 5.976938199999999, 51.52670999999999 LOW
  3
  good_buy
 • Lebara prepaid sim 15 + 50MB internet
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/0/4/0/lebara-prepaid-sim-15-50mb-internet-24167040.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/0/4/0/lebara-prepaid-sim-15-50mb-internet-24167040.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy8wLzQvMC9sZWJhcmEtcHJlcGFpZC1zaW0tMTUtNTBtYi1pbnRlcm5ldC0yNDE2NzA0MC5qcGc=
  Lebara prepaid sim 15 + 50MB internet (10)
  Lebara prepaid sim 15 + 50MB internet
  BCC BCC
  8.174341213832351 (795)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  4.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  BCC BCC
  8.174341213832351 (795)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  4.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  BCC Alkmaar BCC Alkmaar
  4.99, 4.750713699999999, 52.6360681 HIGH
  55
  good_buy
 • Hi Prepaid Card
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/8/3/3/hi-prepaid-card-5371-4dcb2c284d437402a0e69042a4b4f6da-30656833.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/7/6/2/hi-prepaid-card-5371-4dcb2c284d437402a0e69042a4b4f6da-44450762.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/8/3/3/hi-prepaid-card-5371-4dcb2c284d437402a0e69042a4b4f6da-30656833.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi84LzMvMy9oaS1wcmVwYWlkLWNhcmQtNTM3MS00ZGNiMmMyODRkNDM3NDAyYTBlNjkwNDJhNGI0ZjZkYS0zMDY1NjgzMy5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/7/6/2/hi-prepaid-card-5371-4dcb2c284d437402a0e69042a4b4f6da-44450762.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC83LzYvMi9oaS1wcmVwYWlkLWNhcmQtNTM3MS00ZGNiMmMyODRkNDM3NDAyYTBlNjkwNDJhNGI0ZjZkYS00NDQ1MDc2Mi5qcGc=
  Hi Prepaid Card (9)
  Hi Prepaid Card
  Batteryking.nl Batteryking.nl
  8.364106125686607 (5)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  12.94, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Batteryking.nl Batteryking.nl
  8.364106125686607 (5)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  12.94, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  1
  good_buy
 • Vodafone Simpakket prepaid PREPAID YOU L A
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/4/4/2/vodafone-simpakket-prepaid-prepaid-you-l-a-45751442.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/4/4/2/vodafone-simpakket-prepaid-prepaid-you-l-a-45751442.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS80LzQvMi92b2RhZm9uZS1zaW1wYWtrZXQtcHJlcGFpZC1wcmVwYWlkLXlvdS1sLWEtNDU3NTE0NDIuanBn
  Vodafone Simpakket prepaid PREPAID YOU L A (9)
  Vodafone Simpakket prepaid PREPAID YOU L A
  Kijkshop Alphen a/d rijn Kijkshop Alphen a/d rijn
  15, 4.6623458, 52.1285969 HIGH
  Kijkshop.nl Kijkshop.nl
  8.547531703000708 (344)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  17.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Kijkshop Alphen a/d rijn Kijkshop Alphen a/d rijn
  15, 4.6623458, 52.1285969 HIGH
  47
  good_buy
 • Vodafone Prepaid 2 in 1 Sim incl 10 euro
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/1/9/3/vodafone--prepaid-2-in-1-sim-incl-10-euro-24150193.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/2/9/1/vodafone--prepaid-2-in-1-sim-incl-10-euro-24166291.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/1/9/3/vodafone--prepaid-2-in-1-sim-incl-10-euro-24150193.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC8xLzkvMy92b2RhZm9uZS0tcHJlcGFpZC0yLWluLTEtc2ltLWluY2wtMTAtZXVyby0yNDE1MDE5My5qcGc=
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/2/9/1/vodafone--prepaid-2-in-1-sim-incl-10-euro-24166291.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi8yLzkvMS92b2RhZm9uZS0tcHJlcGFpZC0yLWluLTEtc2ltLWluY2wtMTAtZXVyby0yNDE2NjI5MS5qcGc=
  Vodafone Prepaid 2 in 1 Sim incl 10 euro (9)
  Vodafone Prepaid 2 in 1 Sim incl 10 euro
  Batteryking.nl Batteryking.nl
  8.364106125686607 (5)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  12.94, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Batteryking.nl Batteryking.nl
  8.364106125686607 (5)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  12.94, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  1
  good_buy
 • Lebara Internationale Prepaid Starterskaart met Euro 15,-
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/7/6/9/lebara-internationale-prepaid-starterskaart-met-euro-15--44450769.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/7/6/9/lebara-internationale-prepaid-starterskaart-met-euro-15--44450769.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC83LzYvOS9sZWJhcmEtaW50ZXJuYXRpb25hbGUtcHJlcGFpZC1zdGFydGVyc2thYXJ0LW1ldC1ldXJvLTE1LS00NDQ1MDc2OS5qcGc=
  Lebara Internationale Prepaid Starterskaart met Euro 15,- (8)
  Lebara Internationale Prepaid Starterskaart met Euro 15,-
  Batteryking.nl Batteryking.nl
  8.364106125686607 (5)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  12.94, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Batteryking.nl Batteryking.nl
  8.364106125686607 (5)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  12.94, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  1
  good_buy
 • bliep Simpakket prepaid BLIEP
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/9/9/0/bliep-simpakket-prepaid-bliep-36087990.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/1/9/0/bliep-simpakket-prepaid-bliep-49680190.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/9/9/0/bliep-simpakket-prepaid-bliep-36087990.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy85LzkvMC9ibGllcC1zaW1wYWtrZXQtcHJlcGFpZC1ibGllcC0zNjA4Nzk5MC5qcGc=
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/1/9/0/bliep-simpakket-prepaid-bliep-49680190.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC8xLzkvMC9ibGllcC1zaW1wYWtrZXQtcHJlcGFpZC1ibGllcC00OTY4MDE5MC5qcGc=
  bliep Simpakket prepaid BLIEP (8)
  bliep Simpakket prepaid BLIEP
  Kijkshop Almere Kijkshop Almere
  9.99, 5.2210813, 52.3728291 HIGH
  Kijkshop.nl Kijkshop.nl
  8.547531703000708 (344)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  12.98, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Kijkshop Almere Kijkshop Almere
  9.99, 5.2210813, 52.3728291 HIGH
  38
  good_buy
 • Telfort prepaid sim
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/1/2/2/telfort-prepaid-sim-24167122.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/1/2/2/telfort-prepaid-sim-24167122.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy8xLzIvMi90ZWxmb3J0LXByZXBhaWQtc2ltLTI0MTY3MTIyLmpwZw==
  Telfort prepaid sim (7)
  Telfort prepaid sim
  Batteryking.nl Batteryking.nl
  8.364106125686607 (5)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  12.94, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Batteryking.nl Batteryking.nl
  8.364106125686607 (5)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  12.94, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  1
  good_buy
 • Vodafone Prepaid simpack L bundle
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/0/0/6/vodafone-prepaid-simpack-l-bundle-45194006.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/0/0/6/vodafone-prepaid-simpack-l-bundle-45194006.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC8wLzAvNi92b2RhZm9uZS1wcmVwYWlkLXNpbXBhY2stbC1idW5kbGUtNDUxOTQwMDYuanBn
  Vodafone Prepaid simpack L bundle (6)
  Vodafone Prepaid simpack L bundle
  Kijkshop Almere Kijkshop Almere
  15, 5.2210813, 52.3728291 LOW
  Kijkshop.nl Kijkshop.nl
  8.547531703000708 (344)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  17.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Kijkshop Almere Kijkshop Almere
  15, 5.2210813, 52.3728291 LOW
  12
  good_buy
 • KPN prepaid sim
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/1/3/3/kpn-prepaid-sim-24167133.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/1/3/3/kpn-prepaid-sim-24167133.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy8xLzMvMy9rcG4tcHJlcGFpZC1zaW0tMjQxNjcxMzMuanBn
  KPN prepaid sim (5)
  KPN prepaid sim
  Batteryking.nl Batteryking.nl
  8.364106125686607 (5)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  12.94, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Batteryking.nl Batteryking.nl
  8.364106125686607 (5)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  12.94, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  1
  good_buy
 • Vodafone T-Mobile prepaid simkaart inclusief beltegoed
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/7/6/3/vodafone-t-mobile-prepaid-simkaart-inclusief-beltegoed-31721763.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/0/4/4/vodafone-t-mobile-prepaid-simkaart-inclusief-beltegoed-45311044.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/6/3/6/vodafone-t-mobile-prepaid-simkaart-inclusief-beltegoed-46250636.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/7/6/3/vodafone-t-mobile-prepaid-simkaart-inclusief-beltegoed-31721763.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS83LzYvMy92b2RhZm9uZS10LW1vYmlsZS1wcmVwYWlkLXNpbWthYXJ0LWluY2x1c2llZi1iZWx0ZWdvZWQtMzE3MjE3NjMuanBn
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/0/4/4/vodafone-t-mobile-prepaid-simkaart-inclusief-beltegoed-45311044.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS8wLzQvNC92b2RhZm9uZS10LW1vYmlsZS1wcmVwYWlkLXNpbWthYXJ0LWluY2x1c2llZi1iZWx0ZWdvZWQtNDUzMTEwNDQuanBn
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/6/3/6/vodafone-t-mobile-prepaid-simkaart-inclusief-beltegoed-46250636.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC82LzMvNi92b2RhZm9uZS10LW1vYmlsZS1wcmVwYWlkLXNpbWthYXJ0LWluY2x1c2llZi1iZWx0ZWdvZWQtNDYyNTA2MzYuanBn
  Vodafone T-Mobile prepaid simkaart inclusief beltegoed (4)
  Vodafone T-Mobile prepaid simkaart inclusief beltegoed
  BCC BCC
  8.174341213832351 (795)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  9.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  BCC BCC
  8.174341213832351 (795)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  9.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Kijkshop Almere Kijkshop Almere
  9.99, 5.2210813, 52.3728291 LOW
  69
  good_buy
 • mobiel Nano en Micro Sim Adapter Set (3 in 1) Wit
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/2/7/5/mobiel-nano-en-micro-sim-adapter-set-3-in-1-wit-44453275.jpg?m=aHR0cHM6Ly93d3cuYmF0dGVyeWtpbmcubmwvY29tcG9uZW50cy9jb21fdmlydHVlbWFydC9zaG9wX2ltYWdlL3Byb2R1Y3QvTmFub19lbl9NaWNyb19TaV81M2UzNThhYjA0NTc0LmpwZw==
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/2/7/5/mobiel-nano-en-micro-sim-adapter-set-3-in-1-wit-44453275.jpg?m=aHR0cHM6Ly93d3cuYmF0dGVyeWtpbmcubmwvY29tcG9uZW50cy9jb21fdmlydHVlbWFydC9zaG9wX2ltYWdlL3Byb2R1Y3QvTmFub19lbl9NaWNyb19TaV81M2UzNThhYjA0NTc0LmpwZw==
  mobiel Nano en Micro Sim Adapter Set (3 in 1) Wit (3)
  mobiel Nano en Micro Sim Adapter Set (3 in 1) Wit
  Batteryking.nl Batteryking.nl
  8.364106125686607 (5)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  9.90, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Batteryking.nl Batteryking.nl
  8.364106125686607 (5)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  9.90, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  1
  good_buy
 • Vodafone Simpakket prepaid 3 in 1
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/2/1/5/vodafone-simpakket-prepaid-3-in-1-44482215.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/6/6/3/vodafone-simpakket-prepaid-3-in-1-45244663.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/6/3/1/vodafone-simpakket-prepaid-3-in-1-47977631.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/2/1/5/vodafone-simpakket-prepaid-3-in-1-44482215.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi8yLzEvNS92b2RhZm9uZS1zaW1wYWtrZXQtcHJlcGFpZC0zLWluLTEtNDQ0ODIyMTUuanBn
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/6/6/3/vodafone-simpakket-prepaid-3-in-1-45244663.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC82LzYvMy92b2RhZm9uZS1zaW1wYWtrZXQtcHJlcGFpZC0zLWluLTEtNDUyNDQ2NjMuanBn
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/6/3/1/vodafone-simpakket-prepaid-3-in-1-47977631.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy82LzMvMS92b2RhZm9uZS1zaW1wYWtrZXQtcHJlcGFpZC0zLWluLTEtNDc5Nzc2MzEuanBn
  Vodafone Simpakket prepaid 3 in 1 (2)
  Vodafone Simpakket prepaid 3 in 1
  Batteryking.nl Batteryking.nl
  8.364106125686607 (5)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  12.94, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Batteryking.nl Batteryking.nl
  8.364106125686607 (5)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  12.94, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  14.99, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  7
  good_buy
 • Lebara 5/5/5 simkaart met 50MB internetlandscape
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/6/0/5/lebara-5-5-5-simkaart-met-50mb-internetlandscape-44454605.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/9/3/0/lebara-5-5-5-simkaart-met-50mb-internetlandscape-46252930.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/6/0/5/lebara-5-5-5-simkaart-met-50mb-internetlandscape-44454605.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC82LzAvNS9sZWJhcmEtNS01LTUtc2lta2FhcnQtbWV0LTUwbWItaW50ZXJuZXRsYW5kc2NhcGUtNDQ0NTQ2MDUuanBn
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/9/3/0/lebara-5-5-5-simkaart-met-50mb-internetlandscape-46252930.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi85LzMvMC9sZWJhcmEtNS01LTUtc2lta2FhcnQtbWV0LTUwbWItaW50ZXJuZXRsYW5kc2NhcGUtNDYyNTI5MzAuanBn
  Lebara 5/5/5 simkaart met 50MB internetlandscape (1)
  Lebara 5/5/5 simkaart met 50MB internetlandscape
  Batteryking.nl Batteryking.nl
  8.364106125686607 (5)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  12.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Batteryking.nl Batteryking.nl
  8.364106125686607 (5)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  12.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  1
  good_buy
 • KPN Prepaid Nano Data Simkaart
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/0/1/2/kpn-prepaid-nano-data-simkaart-34079012.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/0/1/2/kpn-prepaid-nano-data-simkaart-34079012.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS8wLzEvMi9rcG4tcHJlcGFpZC1uYW5vLWRhdGEtc2lta2FhcnQtMzQwNzkwMTIuanBn
  KPN Prepaid Nano Data Simkaart (1)
  KPN Prepaid Nano Data Simkaart
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.019845455652131 (819)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  19.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.019845455652131 (819)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  19.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  19.99, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  6
  good_buy
 • mobiel GT Mobile starterskaart - 15 euro beltegoed
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/5/4/2/mobiel-gt-mobile-starterskaart-15-euro-beltegoed-44456542.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/5/4/2/mobiel-gt-mobile-starterskaart-15-euro-beltegoed-44456542.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi81LzQvMi9tb2JpZWwtZ3QtbW9iaWxlLXN0YXJ0ZXJza2FhcnQtMTUtZXVyby1iZWx0ZWdvZWQtNDQ0NTY1NDIuanBn
  mobiel GT Mobile starterskaart - 15 euro beltegoed (1)
  mobiel GT Mobile starterskaart - 15 euro beltegoed
  Batteryking.nl Batteryking.nl
  8.364106125686607 (5)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  12.94, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Batteryking.nl Batteryking.nl
  8.364106125686607 (5)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  12.94, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  1
  good_buy
 • Winkelen in plaats (physical_location):
  • 's-Hertogenbosch (_s_hertogenbosch)
  • Alkmaar (alkmaar)
  • Almere (almere)
  • Alphen aan Den Rijn (alphen_aan_den_rijn)
  • Amersfoort (amersfoort)
  • Amstelveen (amstelveen)
  • Amsterdam (amsterdam)
  • Amsterdam Zuid-Oost (amsterdam_zuid_oost)
  • Apeldoorn (apeldoorn)
  • Arnhem (arnhem)
  • Assen (assen)
  • Barendrecht (barendrecht)
  • Beek (beek)
  • Beneden-Leeuwen (beneden_leeuwen)
  • Bergen op Zoom (bergen_op_zoom)
  • Beverwijk (beverwijk)
  • Breda (breda)
  • Capelle aan Den IJssel (capelle_aan_den_ijssel)
  • Cuijk (cuijk)
  • Den Haag (den_haag)
  • Den Helder (den_helder)
  • Deventer (deventer)
  • Doetinchem (doetinchem)
  • Ede (ede)
  • Eindhoven (eindhoven)
  • Emmeloord (emmeloord)
  • Enschede (enschede)
  • Goes (goes)
  • Gouda (gouda)
  • Groningen (groningen)
  • Haarlem (haarlem)
  • Heerenveen (heerenveen)
  • Heerhugowaard (heerhugowaard)
  • Heerlen (heerlen)
  • Hellevoetsluis (hellevoetsluis)
  • Helmond (helmond)
  • Hilversum (hilversum)
  • Hoofddorp (hoofddorp)
  • Hoogeveen (hoogeveen)
  • Hoorn (hoorn)
  • Huizen (huizen)
  • Hulst (hulst)
  • Leeuwarden (leeuwarden)
  • Leiden (leiden)
  • Leidschendam (leidschendam)
  • Lelystad (lelystad)
  • Lisse (lisse)
  • Maassluis (maassluis)
  • Maastricht (maastricht)
  • Middelburg (middelburg)
  • Nijmegen (nijmegen)
  • Nuenen (nuenen)
  • Oostburg (oostburg)
  • Oosterhout (oosterhout)
  • Oss (oss)
  • Purmerend (purmerend)
  • Rijswijk (rijswijk)
  • Roermond (roermond)
  • Roosendaal (roosendaal)
  • Rosmalen (rosmalen)
  • Rotterdam (rotterdam)
  • Schiedam (schiedam)
  • Sittard (sittard)
  • Sliedrecht (sliedrecht)
  • Sneek (sneek)
  • Son (son)
  • Spijkenisse (spijkenisse)
  • Stadskanaal (stadskanaal)
  • Terneuzen (terneuzen)
  • Tiel (tiel)
  • Tilburg (tilburg)
  • Uden (uden)
  • Utrecht (utrecht)
  • Veenendaal (veenendaal)
  • Veghel (veghel)
  • Venlo (venlo)
  • Venray (venray)
  • Vlaardingen (vlaardingen)
  • Waalwijk (waalwijk)
  • Weert (weert)
  • Winschoten (winschoten)
  • Winterswijk (winterswijk)
  • Zaandam (zaandam)
  • Zeist (zeist)
  • Zierikzee (zierikzee)
  • Zoetermeer (zoetermeer)
  • Zoeterwoude (zoeterwoude)
  • Zwijndrecht (zwijndrecht)
  • Zwolle (zwolle)
 • Heb je merkvoorkeur? (brand):
 • Wat is je budget? (price):
  • 4.99 € (budget)
  • 7.5 € (price_7.5)
  • 9.9 € (price_9.9)
  • 9.95 € (price_9.95)
  • 9.99 € (price_9.99)
  • 10.0 € (price_10.0)
  • 12.94 € (price_12.94)
  • 12.95 € (price_12.95)
  • 15.0 € (price_15.0)
  • 19.99 € (price_19.99)
 • teamvergelijk@vergelijk.nl