x
x
Je zoekt nu binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (verwijderen)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
Zoek naar producten... Zoek naar een product binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Zoek naar producten... Zoek... Zoek naar producten... {}
× Categorieën
 • Algemene informatie

  De mp3-speler is een volwaardige opvolger van de diskman. Schokbestendig, compact en draagbaar zijn eigenschappen die de mp3-speler ongekend populair hebben gemaakt. Ook de beschikbaarheid van muziekbestanden op het Internet hebben meegeholpen aan het succes van de mp3-spelers. Tegenwoordig zijn er veel apparaten die mp3-muziek kunnen afspelen, zoals dvd-spelers en mobiele telefoons. Bekende merken mp3-spelers zijn Apple (de iPod), Creative, iRiver, Lenco, Philips, Samsung en Sony. Door het grote aanbod mp3-spelers kan een keuze maken moeilijk zijn. Daarom geven je eerst enkele kooptips. Daarna bespreken we achtereenvolgens:

 • Veelgestelde vragen

  Vergelijk hier mp3-spelers!Kan ik ook een originele audio-cd op een portable mp3-speler afspelen?
  Hoe kan ik van mijn cd's mp3-bestanden maken?
  Is er verschil tussen een mp3-speler met een harde schijf en met een losse geheugenkaart?
  Hoeveel muziek kan ik op een mp3-speler kwijt?

  Wil je meteen op zoek naar een mp3-speler, bekijk en vergelijk dan hier mp3-spelers en vind de beste koop!

  Kan ik ook een originele audio-cd op een portable mp3-speler afspelen?
  Nee, dat is niet mogelijk bij een portable mp3-speler. Dit is wel mogelijk bij 'vaste' cd- of SACD-spelers. Bij dit soort spelers is het eigenlijk een omgekeerd principe: daar is het mogelijk om cd-writables met mp3-bestanden op een audiospeler te beluisteren.

  Hoe kan ik van mijn cd's mp3-bestanden maken?
  Dat kan via de pc of Mac met daartoe geschikte software. Het mp3-bestand kan dan rechtstreeks op de mp3-speler worden gezet of op een cd-rom worden gebrand. Heel soms hebben audio-cd's een beveiliging waardoor ze niet omgezet kunnen worden naar een digitaal bestand. Dit is gedaan om misbruik te voorkomen.

  Is er verschil tussen een mp3-speler met een harde schijf en met een losse geheugenkaart?
  Ja, er is verschil. Een mp3-speler met een harde schijf is gevoeliger voor beweging en schokken. Maar dankzij het schokgeheugen blijft de muziek wel doorspelen. Op een speler met een harde schijf kan veel meer muziek dan op losse geheugenkaartjes. Maar een speler met een losse geheugenkaart kan wel beter tegen schokken en stoten.
  Vergelijk hier mp3-spelers!
  Hoeveel muziek kan ik op een mp3-speler kwijt?
  De grootte van het geheugen bepaalt de hoeveelheid muziek die erop past. Een mp3-bestand van normale cd-kwaliteit (van 128 kbit, 44 Khz stereo) neemt ongeveer 1 MB per minuut in beslag. Een 512 MB-geheugen kan dus ongeveer 500 minuten muziek aan.

  Bekijk en vergelijk hier mp3-spelers en vind de beste koop!

 • Verklarende woordenlijst

  Vergelijk hier mp3-spelers!Hieronder vind je een alfabetisch overzicht van de gebruikte begrippen van mp3-spelers.

  Wil je meteen op zoek naar mp3-spelers? Vergelijk dan hier mp3-spelers en vind de beste koop!

  Aanwezig geheugen
  Mp3-spelers werken met een geheugen. Dit kan een harddisk zijn of een intern geheugen, met een bepaalde capaciteit zoals 5, 10, 20 of 40 gigabyte. Er zijn ook spelers waarbij de bestanden op een losse geheugenkaart worden gezet, bijvoorbeeld een SD-card, memory stick, microdrive of een cd-recordable. De geheugengrootte wisselt per kaart: je kunt zelf kiezen wat je wilt. De meegeleverde geheugenkaarten hebben in de regel een kleine capaciteit. Het is aan te bevelen om zelf een grotere geheugenkaart aan te schaffen. Dan zijn er ook modellen die beide kennen: een intern geheugen of harde schijf waarbij de capaciteit is uit te breiden met losse geheugenkaarten.

  Beeldscherm
  Op een mp3-speler zit bijna altijd een lcd-beeldscherm waarop de informatie staat over albums, artiesten en trackinformatie. De navigatie gaat meestal ook via het beeldscherm, middels een menu op het scherm. Als de beeldschermgrootte bekend is, vind je deze informatie terug in de productvergelijker. Het wordt aangegeven in hoogte en breedte, in pixels.

  Beeldschermgrootte
  Als de beeldschermgrootte bekend is, vind je deze informatie terug in de productvergelijker. Het wordt aangegeven in hoogte en breedte, in pixels.

  Bestandsnavigatie
  De mp3-bestanden kunnen op diverse manieren ingedeeld worden. Dit veld geeft aan hoe de bestanden zijn ingedeeld en hoe je hier kunt navigeren. De opties zijn: via een platte lijst, een directorystructuur, per artiest of per album.

  Bitrate mp3
  Een mp3-bestand wordt opgeslagen en kent meerdere formaten. De vier bekendste en meest gebruikte zijn mp3, wma, iTunes en Real. Deze formaten zijn wereldwijde standaarden. Van belang bij het omzetten van de audio naar een digitaal formaat is de bitrate. Bitrate geeft aan hoeveel bits er gebruikt worden om 1 seconde aan geluid op te slaan. Voor bits geldt: hoe hoger de bitrate, des te meer geluid er wordt omgezet van het audio origineel en hoe hoger de kwaliteit van het digitale bestand. In de productvergelijker vind je de vier belangrijkste formaten terug, met daarbij de maximaal mogelijke bitrate.

  Vergelijk hier mp3-spelers!

  Bitrate wma

  Een mp3-bestand wordt opgeslagen en kent meerdere formaten. De vier bekendste en meest gebruikte zijn mp3, wma, iTunes en Real. Deze formaten zijn wereldwijde standaarden. Van belang bij het omzetten van de audio naar een digitaal formaat is de bitrate. Bitrate geeft aan hoeveel bits er gebruikt worden om 1 seconde aan geluid op te slaan. Voor bits geldt: hoe hoger de bitrate, des te meer geluid er wordt omgezet van het audio-origineel en hoe hoger de kwaliteit van het digitale bestand. In de productvergelijker vind je de vier belangrijkste formaten terug, met daarbij de maximale bitrate mogelijk.

  Cradle
  Een cradle is een houder waarop of waarin de mp3-speler staat. Via de cradle is het mogelijk de batterij op te laden of bestanden over te zetten.

  Equalizer
  Met de equalizer is het mogelijk hoge en lage tonen zelf te regelen, dus handmatig in te stellen.

  Gebruiksduur batterij
  Naast de grootte van het geheugen is ook de gebruiksduur van de batterij van belang. Als je de speler lang acher elkaar gebruikt, is het niet geheel onbelangrijk dat de batterij een paar uur mee kan. Een handige optie is ook als je de mp3-speler via netstroom en losse speakers als audioset in huis kunt gebruiken.

  Gewicht
  Een mp3-speler bestaat er in verschillende uitvoeringen. Van klein tot groot, van lichtgewicht tot jukebox met wel 40 gigabyte aan muziek. Het gewicht wordt in gram aangegeven, inclusief batterij.

  Interface
  Het type aansluiting waarover de mp3-speler beschikt om aangesloten te kunnen worden op de pc of Mac. Er zijn de volgende mogelijkheden:

  • USB;
  • Firewire;
  • Dockingstation;
  • InfraRood (draadloos);
  • Bluetooth (draadloos);
  • Wi-Fi (draadloos);
  • Serieel;
  • Parallel.

  Meestal kun je kiezen tussen een parallelle aansluiting of een USB-aansluiting. USB is sneller dan parallel.

  Jaar van introductie
  Het jaar waarop dit model op de markt verscheen.

  Vergelijk hier mp3-spelers!

  Line out

  Met een line out kun je de mp3-speler aan een vast audiosysteem koppelen. Een line out heeft over het algemeen meer uitgangsvermogen en kan dus zwaardere apparatuur aansturen.

  Maximale frequentie
  Het frequentiebereik geeft het bereik van lage en hoge tonen aan. In het algemeen geldt: hoe groter het frequentiebereik, hoe beter de kwaliteit van het geluid. Dit veld geeft de maximale frequentie aan in Kilo Hertz.

  Minimale frequentie
  Het frequentiebereik geeft het bereik van lage en hoge tonen aan. In het algemeen geldt: hoe groter het frequentiebereik, hoe beter de kwaliteit van het geluid. Dit veld geeft de minimale frequentie aan in Hertz.

  Navigatie middels
  De navigatie van een mp3-speler is zichtbaar via het scherm, de bediening van het menu via tiptoetsen, draaiknoppen of beide. Een jog dial is een ronddraaiend navigatiewieltje, makkelijk doordat dan de hele bediening via één knop gaat.

  Vergelijk hier mp3-spelers!Netstroomaansluiting
  Geeft aan of de mp3-speler ook rechtstreeks op netstroom kan worden aangesloten. Een handige optie is ook als je de mp3-speler via netstroom en losse speakers als audioset in huis kunt gebruiken. Op vakantie gaan en de eigen muziek meenemen neemt op deze manier veel minder plaats in beslag.

  Oplaadtijd
  De oplaadtijd van de batterij wordt aangegeven in minuten.

  Opvolger
  Mocht dit model mp3-speler al een opvolger hebben, dan vind je hier het typenummer terug.

  Overige LCD-info
  In dit veld tref je overige informatie aan over het beeldscherm, bijvoorbeeld hoeveel regels er op het scherm passen.

  Radio
  Of de mp3-speler over radio-ontvangst beschikt, vind je hier terug.

  Vergelijk hier mp3-spelers!

  Software meegel.

  Of en welke software er wordt meegeleverd, vind je in dit veld terug.

  Type batterij
  Op wat voor batterij of accu de mp3-speler werkt, vind je in dit veld terug. Er zijn de volgende mogelijkeden:

  • AA of AAA batterijen, al dan niet oplaadbaar;
  • een accu (li-ion of nimh).

  Type opslag
  Als het geheugen van de mp3-speler bestaat uit een losse geheugenmodule, dan heb je de keuze uit de volgende typen opslag:

  • 1.44 MB floppy;
  • Cd-recordable;
  • Vergelijk hier mp3-spelers!Compact flash type I; 
  • Compact flash type II; 
  • Dvd;
  • Hi8; 
  • Memorystick;
  • Microdrive;
  • Micromv;
  • Mini cd-r(w);
  • Minidv; 
  • Mmc-card;
  • SD-card;
  • Smartmedia; 
  • Xd-picture.

  Het geheugen per kaart verschilt: ze zijn in diverse groottes te koop.

  Uitbreidbaar geheugen
  Een mp3-speler werkt met een geheugen. Dit kan een harddisk zijn of een intern geheugen, met een bepaalde capaciteit zoals 5, 10, 20 of 40 gigabyte. Er zijn ook spelers waarbij de bestanden op een losse geheugenkaart worden gezet, bijvoorbeeld een SD-card, memorystick, microdrive of een cd-recordable. De geheugengroottes wisselen bij losse kaarten: je kunt zelf kiezen wat je wilt. De meegeleverde geheugenkaarten hebben in de regel een kleine capaciteit. Het is aan te bevelen zelf een grotere geheugenkaart aan te schaffen. Dan zijn er ook modellen die beide kennen: een intern geheugen of harde schijf waarbij de capaciteit is uit te breiden met losse geheugenkaarten. Als het geheugen van de mp3-speler is uit te breiden, vind je dat in dit veld terug.

  Uitgangsvermogen
  Het uitgangsvermogen wordt uitgedrukt in mili Watt (mW). Het geeft het maximale volume van het geluid aan.

  Voicememo
  Met voicememo is het mogelijk spraakberichten op te slaan en later af te spelen.

  Bekijk en vergelijk hier mp3-spelers en vind de beste koop!

Mp3 spelers 7.6 (19)
43
 • tweede_camera:
  • ja - 17
   • nee - 13
   • totale_opslagcapaciteit:
    • totale_opslagcapaciteit_1.0 - 0
     • totale_opslagcapaciteit_2.0 - 14
      • totale_opslagcapaciteit_3.0 - 0
       • totale_opslagcapaciteit_4.0 - 0
        • totale_opslagcapaciteit_8.0 - 0
         • totale_opslagcapaciteit_16.0 - 17
          • totale_opslagcapaciteit_32.0 - 5
           • totale_opslagcapaciteit_64.0 - 7
           • beeldschermdiagonaal_in_inch:
            • beeldschermdiagonaal_in_inch_1.8 - 0
             • beeldschermdiagonaal_in_inch_1.8_2 - 0
              • beeldschermdiagonaal_in_inch_2_2.5 - 0
               • beeldschermdiagonaal_in_inch_2.5 - 29
               • beeldscherm_type:
                • lcd - 22
                 • nee - 14
                  • led - 1
                  • w_lan:
                  • touchscreen:
                   • ja - 29
                    • nee - 14
                    • ingebouwde_luidsprekers:
                     • ja - 18
                      • nee - 15
                      • continue_audioafspeeltijd:
                       • continue_audioafspeeltijd_10 - 0
                        • continue_audioafspeeltijd_10_15 - 0
                         • continue_audioafspeeltijd_15_30 - 14
                          • continue_audioafspeeltijd_30 - 29
                          • price:
                           • price_35 - 0
                            • price_35_50 - 1
                             • price_50_100 - 13
                              • price_100 - 29
                              • kleur:
                               • zilver - 9
                                • blauw - 8
                                 • geel - 8
                                  • roze - 7
                                   • grijs - 4
                                    • paars - 4
                                     • groen - 2
                                      • zwart - 2
                                      • built_in_camera:
                                       • nee - 25
                                        • ja - 18
                                        • gewicht_product:
                                         • gewicht_product_20 - 14
                                          • gewicht_product_20_30 - 0
                                           • gewicht_product_30_55 - 11
                                            • gewicht_product_55 - 18
                                            • family:
                                             • ipod - 37
                                              • ipod_touch - 3
                                               • ipod_nano - 2
                                                • ipod_shuffle - 1
                                                • brand:
                                                 • apple - 43
                                                 • soort:
                                                  • mp4 - 28
                                                   • mp3 - 15
                                                   • group:
                                                    • apple_ipod_touch - 10
                                                     • apple_ipod_nano_7 - 6
                                                      • apple_ipod_shuffle - 5
                                                       • apple_ipod_nano_7_gen_ - 1
                                                       0 - 24
                                                       • Apple iPod Shuffle 2 GB Zilver -4e generatie
                                                        • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/3/5/9/apple-ipod-shuffle-4-gen-mc584-17892359.jpg
                                                        • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/6/2/8/apple-ipod-shuffle-2-gb-silver-4th-generation--23208628.jpg
                                                        • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/6/2/9/apple-ipod-shuffle-2-gb-silver-4th-generation--23208629.jpg
                                                        • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/6/3/0/apple-ipod-shuffle-2-gb-silver-4th-generation--23208630.jpg
                                                        • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/1/2/8/apple-ipod-shuffle-2-gb-silver-4th-generation--23381128.jpg
                                                        • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/1/2/9/apple-ipod-shuffle-2-gb-silver-4th-generation--23381129.jpg
                                                        • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/1/3/0/apple-ipod-shuffle-2-gb-silver-4th-generation--23381130.jpg
                                                        • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/1/3/1/apple-ipod-shuffle-2-gb-silver-4th-generation--23381131.jpg
                                                        • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/1/3/2/apple-ipod-shuffle-2-gb-silver-4th-generation--23381132.jpg
                                                        • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/6/7/0/apple-ipod-shuffle-2-gb-silver-4th-generation--24143670.jpg
                                                        • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/6/7/1/apple-ipod-shuffle-2-gb-silver-4th-generation--24143671.jpg
                                                        • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/6/7/2/apple-ipod-shuffle-2-gb-silver-4th-generation--24143672.jpg
                                                        • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/6/7/3/apple-ipod-shuffle-2-gb-silver-4th-generation--24143673.jpg
                                                        • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/6/7/4/apple-ipod-shuffle-2-gb-silver-4th-generation--24143674.jpg
                                                        • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/7/7/7/apple-ipod-shuffle-2-gb-silver-4th-generation--24357777.jpg
                                                        • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/7/7/8/apple-ipod-shuffle-2-gb-silver-4th-generation--24357778.jpg
                                                        • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/7/7/9/apple-ipod-shuffle-2-gb-silver-4th-generation--24357779.jpg
                                                        • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/4/6/5/apple-ipod-shuffle-2-gb-silver-4th-generation--24482465.jpg
                                                        • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/4/6/6/apple-ipod-shuffle-2-gb-silver-4th-generation--24482466.jpg
                                                        • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/4/6/7/apple-ipod-shuffle-2-gb-silver-4th-generation--24482467.jpg
                                                        • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/4/6/8/apple-ipod-shuffle-2-gb-silver-4th-generation--24482468.jpg
                                                        • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/4/6/9/apple-ipod-shuffle-2-gb-silver-4th-generation--24482469.jpg
                                                        • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/9/2/8/apple-ipod-shuffle-2-gb-silver-4th-generation--24493928.jpg
                                                        • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/9/2/9/apple-ipod-shuffle-2-gb-silver-4th-generation--24493929.jpg
                                                        • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/9/3/0/apple-ipod-shuffle-2-gb-silver-4th-generation--24493930.jpg
                                                        • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/9/3/1/apple-ipod-shuffle-2-gb-silver-4th-generation--24493931.jpg
                                                        • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/8/9/7/apple-ipod-shuffle-2-gb-silver-4th-generation--24495897.jpg
                                                        • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/8/9/8/apple-ipod-shuffle-2-gb-silver-4th-generation--24495898.jpg
                                                        • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/4/2/4/apple-ipod-shuffle-2-gb-silver-4th-generation--24508424.jpg
                                                        Apple iPod Shuffle 2 GB Zilver -4e generatie (49)
                                                        8.7 (1, 1)
                                                        Apple iPod Shuffle 2 GB Zilver -4e generatie
                                                        BCC BCC
                                                        8.5 (802, 802)
                                                        • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                        50.69, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                        BCC BCC
                                                        8.5 (802, 802)
                                                        • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                        50.69, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                        Media Markt Alkmaar Media Markt Alkmaar
                                                        0.0 (0, 0)
                                                        50.69, 4.7479003, 52.6357647 LOW
                                                        197
                                                       • Apple iPod Touch 32 GB Geel -5e generatie
                                                        • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/9/4/8/apple-ipod-touch-5g-yellow-32gb2012-md714j-a-y-19703948.jpg
                                                        • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/4/5/6/apple-ipod-touch-32gb2012-md714j-a-y-19470456.jpg
                                                        • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/2/3/apple-ipod-touch-32-gb-yellow-5th-generation--24505523.jpg
                                                        • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/2/4/apple-ipod-touch-32-gb-yellow-5th-generation--24505524.jpg
                                                        • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/2/5/apple-ipod-touch-32-gb-yellow-5th-generation--24505525.jpg
                                                        • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/2/6/apple-ipod-touch-32-gb-yellow-5th-generation--24505526.jpg
                                                        • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/2/7/apple-ipod-touch-32-gb-yellow-5th-generation--24505527.jpg
                                                        • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/2/8/apple-ipod-touch-32-gb-yellow-5th-generation--24505528.jpg
                                                        • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/8/2/apple-ipod-touch-32-gb-yellow-5th-generation--24508382.jpg
                                                        • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/8/3/apple-ipod-touch-32-gb-yellow-5th-generation--24508383.jpg
                                                        • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/8/4/apple-ipod-touch-32-gb-yellow-5th-generation--24508384.jpg
                                                        • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/8/5/apple-ipod-touch-32-gb-yellow-5th-generation--24508385.jpg
                                                        • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/8/6/apple-ipod-touch-32-gb-yellow-5th-generation--24508386.jpg
                                                        • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/8/2/apple-ipod-touch-32-gb-yellow-5th-generation--30765582.jpg
                                                        • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/8/3/apple-ipod-touch-32-gb-yellow-5th-generation--30765583.jpg
                                                        • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/8/4/apple-ipod-touch-32-gb-yellow-5th-generation--30765584.jpg
                                                        • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/8/5/apple-ipod-touch-32-gb-yellow-5th-generation--30765585.jpg
                                                        Apple iPod Touch 32 GB Geel -5e generatie (75)
                                                        10.0 (1, 0)
                                                        Apple iPod Touch 32 GB Geel -5e generatie
                                                        Viking Viking
                                                        • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                        240.79, onbekend (offer_sdt_unknown)
                                                        Viking Viking
                                                        • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                        240.79, onbekend (offer_sdt_unknown)
                                                        Bax-shop.nl Bax-shop.nl
                                                        0.0 (0, 0)
                                                        • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                        269, 3.874908, 51.4954533 NONE
                                                        144
                                                       • Apple IPOD NANO (7.GEN.) 16 GB Paars
                                                        • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/1/5/5/apple-ipod-nano-7-gen-16-gb-purple--20529155.jpg
                                                        • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/4/2/3/apple-ipod-nano-7-gen-16-gb-purple--20529423.jpg
                                                        • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/2/3/7/apple-ipod-nano-7-gen-16-gb-purple--24482237.jpg
                                                        • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/2/3/8/apple-ipod-nano-7-gen-16-gb-purple--24482238.jpg
                                                        • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/2/3/9/apple-ipod-nano-7-gen-16-gb-purple--24482239.jpg
                                                        • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/2/4/0/apple-ipod-nano-7-gen-16-gb-purple--24482240.jpg
                                                        • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/2/4/5/apple-ipod-nano-7-gen-16-gb-purple--24482245.jpg
                                                        • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/4/9/7/apple-ipod-nano-7-gen-16-gb-purple--24505497.jpg
                                                        • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/4/9/8/apple-ipod-nano-7-gen-16-gb-purple--24505498.jpg
                                                        • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/4/9/9/apple-ipod-nano-7-gen-16-gb-purple--24505499.jpg
                                                        • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/0/0/apple-ipod-nano-7-gen-16-gb-purple--24505500.jpg
                                                        • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/0/1/apple-ipod-nano-7-gen-16-gb-purple--24505501.jpg
                                                        • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/0/3/apple-ipod-nano-7-gen-16-gb-purple--24505503.jpg
                                                        • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/0/5/apple-ipod-nano-7-gen-16-gb-purple--24505505.jpg
                                                        • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/0/7/apple-ipod-nano-7-gen-16-gb-purple--24505507.jpg
                                                        • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/0/8/apple-ipod-nano-7-gen-16-gb-purple--24505508.jpg
                                                        • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/0/9/apple-ipod-nano-7-gen-16-gb-purple--24505509.jpg
                                                        • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/1/0/apple-ipod-nano-7-gen-16-gb-purple--24505510.jpg
                                                        • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/1/1/apple-ipod-nano-7-gen-16-gb-purple--24505511.jpg
                                                        • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/1/2/apple-ipod-nano-7-gen-16-gb-purple--24505512.jpg
                                                        • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/6/2/apple-ipod-nano-7-gen-16-gb-purple--24505562.jpg
                                                        • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/7/5/9/apple-ipod-nano-7-gen-16-gb-purple--24505759.jpg
                                                        • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/7/9/7/apple-ipod-nano-7-gen-16-gb-purple--24505797.jpg
                                                        • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/8/0/0/apple-ipod-nano-7-gen-16-gb-purple--24505800.jpg
                                                        • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/5/3/8/apple-ipod-nano-7-gen-16-gb-purple--24506538.jpg
                                                        • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/5/3/9/apple-ipod-nano-7-gen-16-gb-purple--24506539.jpg
                                                        • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/5/4/0/apple-ipod-nano-7-gen-16-gb-purple--24506540.jpg
                                                        • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/1/5/3/apple-ipod-nano-7-gen-16-gb-purple--29613153.jpg
                                                        • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/1/5/5/apple-ipod-nano-7-gen-16-gb-purple--29613155.jpg
                                                        Apple IPOD NANO (7.GEN.) 16 GB Paars (47)
                                                        10.0 (1, 0)
                                                        Apple IPOD NANO (7.GEN.) 16 GB Paars
                                                        Mediamarkt.nl Mediamarkt.nl
                                                        8.4 (933, 933)
                                                        • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                        169, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                        Mediamarkt.nl Mediamarkt.nl
                                                        8.4 (933, 933)
                                                        • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                        169, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                        Media Markt Alkmaar Media Markt Alkmaar
                                                        0.0 (0, 0)
                                                        169, 4.7479003, 52.6357647 LOW
                                                        194
                                                       • Apple iPod Touch 16GB Roze
                                                        • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/9/6/6/apple-ipod-touch-16gb-pink-24519966.jpg
                                                        • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/9/6/7/apple-ipod-touch-16gb-pink-24519967.jpg
                                                        • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/6/0/8/apple-ipod-touch-16gb-pink-24700608.jpg
                                                        • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/6/0/9/apple-ipod-touch-16gb-pink-24700609.jpg
                                                        • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/6/1/0/apple-ipod-touch-16gb-pink-24700610.jpg
                                                        • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/6/1/1/apple-ipod-touch-16gb-pink-24700611.jpg
                                                        • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/6/1/2/apple-ipod-touch-16gb-pink-24700612.jpg
                                                        • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/6/1/3/apple-ipod-touch-16gb-pink-24700613.jpg
                                                        • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/6/1/4/apple-ipod-touch-16gb-pink-24700614.jpg
                                                        Apple iPod Touch 16GB Roze (29)
                                                        Apple iPod Touch 16GB Roze
                                                        Mediamarkt.nl Mediamarkt.nl
                                                        8.4 (933, 933)
                                                        • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                        199, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                        Mediamarkt.nl Mediamarkt.nl
                                                        8.4 (933, 933)
                                                        • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                        199, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                        Media Markt Alkmaar Media Markt Alkmaar
                                                        0.0 (0, 0)
                                                        199, 4.7479003, 52.6357647 LOW
                                                        189
                                                       • Apple iPod Touch 5 16 GB Blauw
                                                        • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/6/2/1/apple-ipod-touch-5-16-gb-blue-24686621.jpg
                                                        • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/6/2/2/apple-ipod-touch-5-16-gb-blue-24686622.jpg
                                                        • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/4/9/9/apple-ipod-touch-5-16-gb-blue-24689499.jpg
                                                        • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/6/2/2/apple-ipod-touch-5-16-gb-blue-24700622.jpg
                                                        • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/6/2/3/apple-ipod-touch-5-16-gb-blue-24700623.jpg
                                                        • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/6/2/4/apple-ipod-touch-5-16-gb-blue-24700624.jpg
                                                        • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/6/2/5/apple-ipod-touch-5-16-gb-blue-24700625.jpg
                                                        • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/6/2/6/apple-ipod-touch-5-16-gb-blue-24700626.jpg
                                                        • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/6/2/7/apple-ipod-touch-5-16-gb-blue-24700627.jpg
                                                        • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/6/2/8/apple-ipod-touch-5-16-gb-blue-24700628.jpg
                                                        Apple iPod Touch 5 16 GB Blauw (46)
                                                        Apple iPod Touch 5 16 GB Blauw
                                                        Coolblue.nl Coolblue.nl
                                                        8.8 (825, 825)
                                                        • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                        229, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                        Coolblue.nl Coolblue.nl
                                                        8.8 (825, 825)
                                                        • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                        229, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                        Coolblue Amsterdam Coolblue Amsterdam
                                                        0.0 (0, 0)
                                                        229, 4.8699502, 52.3368869 UNKNOWN
                                                        141
                                                       • Apple iPod Touch 64 GB Space Gray -5e generatie
                                                        • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/6/6/2/apple-ipod-touch-64-gb-space-gray-5th-generation--23176662.jpg
                                                        • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/7/2/0/apple-ipod-touch-64-gb-space-gray-5th-generation--23176720.jpg
                                                        • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/7/3/4/apple-ipod-touch-64-gb-space-gray-5th-generation--23176734.jpg
                                                        • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/8/3/2/apple-ipod-touch-64-gb-space-gray-5th-generation--23176832.jpg
                                                        • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/8/6/5/apple-ipod-touch-64-gb-space-gray-5th-generation--23388865.jpg
                                                        • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/8/6/6/apple-ipod-touch-64-gb-space-gray-5th-generation--23388866.jpg
                                                        • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/8/6/7/apple-ipod-touch-64-gb-space-gray-5th-generation--23388867.jpg
                                                        • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/8/6/8/apple-ipod-touch-64-gb-space-gray-5th-generation--23388868.jpg
                                                        • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/8/6/9/apple-ipod-touch-64-gb-space-gray-5th-generation--23388869.jpg
                                                        • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/8/7/0/apple-ipod-touch-64-gb-space-gray-5th-generation--23388870.jpg
                                                        • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/6/0/3/apple-ipod-touch-64-gb-space-gray-5th-generation--24163603.jpg
                                                        • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/6/0/4/apple-ipod-touch-64-gb-space-gray-5th-generation--24163604.jpg
                                                        • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/6/0/5/apple-ipod-touch-64-gb-space-gray-5th-generation--24163605.jpg
                                                        • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/6/0/6/apple-ipod-touch-64-gb-space-gray-5th-generation--24163606.jpg
                                                        • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/6/0/7/apple-ipod-touch-64-gb-space-gray-5th-generation--24163607.jpg
                                                        • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/6/0/8/apple-ipod-touch-64-gb-space-gray-5th-generation--24163608.jpg
                                                        • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/6/0/9/apple-ipod-touch-64-gb-space-gray-5th-generation--24163609.jpg
                                                        • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/6/1/0/apple-ipod-touch-64-gb-space-gray-5th-generation--24163610.jpg
                                                        • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/6/1/1/apple-ipod-touch-64-gb-space-gray-5th-generation--24163611.jpg
                                                        • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/6/1/2/apple-ipod-touch-64-gb-space-gray-5th-generation--24163612.jpg
                                                        • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/6/1/3/apple-ipod-touch-64-gb-space-gray-5th-generation--24163613.jpg
                                                        • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/6/1/4/apple-ipod-touch-64-gb-space-gray-5th-generation--24163614.jpg
                                                        Apple iPod Touch 64 GB Space Gray -5e generatie (53)
                                                        Apple iPod Touch 64 GB Space Gray -5e generatie
                                                        Bax-shop.nl Bax-shop.nl
                                                        9.4 (163, 163)
                                                        • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                        297, onbekend (offer_sdt_unknown)
                                                        Bax-shop.nl Bax-shop.nl
                                                        9.4 (163, 163)
                                                        • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                        297, onbekend (offer_sdt_unknown)
                                                        Bax-shop.nl Bax-shop.nl
                                                        0.0 (0, 0)
                                                        • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                        297, 3.874908, 51.4954533 NONE
                                                        192
                                                       • Apple iPod Nano 7 16 GB geel -7e generatie
                                                        • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/9/2/apple-ipod-nano-md475zd-a-16-gb-yellow--19691992.jpg
                                                        • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/1/2/6/apple-ipod-nano-md475zd-a-16-gb-yellow--19692126.jpg
                                                        • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/6/4/2/apple-ipod-nano-7-16-gb-yellow-7th-generation--24167642.jpg
                                                        • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/6/4/3/apple-ipod-nano-7-16-gb-yellow-7th-generation--24167643.jpg
                                                        • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/6/4/4/apple-ipod-nano-7-16-gb-yellow-7th-generation--24167644.jpg
                                                        • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/6/4/5/apple-ipod-nano-7-16-gb-yellow-7th-generation--24167645.jpg
                                                        • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/6/4/6/apple-ipod-nano-7-16-gb-yellow-7th-generation--24167646.jpg
                                                        • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/6/4/7/apple-ipod-nano-7-16-gb-yellow-7th-generation--24167647.jpg
                                                        • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/6/4/8/apple-ipod-nano-7-16-gb-yellow-7th-generation--24167648.jpg
                                                        • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/6/4/9/apple-ipod-nano-7-16-gb-yellow-7th-generation--24167649.jpg
                                                        • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/0/0/0/apple-ipod-nano-md475zd-a-16-gb-yellow--19692000.jpg
                                                        Apple iPod Nano 7 16 GB geel -7e generatie (24)
                                                        9.3 (2, 1)
                                                        Apple iPod Nano 7 16 GB geel -7e generatie
                                                        BCC BCC
                                                        8.5 (802, 802)
                                                        • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                        160.69, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                        BCC BCC
                                                        8.5 (802, 802)
                                                        • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                        160.69, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                        Bax-shop.nl Bax-shop.nl
                                                        0.0 (0, 0)
                                                        • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                        173, 3.874908, 51.4954533 LOW
                                                        146
                                                       • Apple iPod Touch 16 GB Zilver
                                                        • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/9/6/2/apple-ipod-touch-16-gb-silver-24519962.jpg
                                                        • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/9/6/3/apple-ipod-touch-16-gb-silver-24519963.jpg
                                                        • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/6/2/9/apple-ipod-touch-16-gb-silver-24700629.jpg
                                                        • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/6/3/0/apple-ipod-touch-16-gb-silver-24700630.jpg
                                                        • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/6/3/1/apple-ipod-touch-16-gb-silver-24700631.jpg
                                                        • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/6/3/2/apple-ipod-touch-16-gb-silver-24700632.jpg
                                                        • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/6/3/3/apple-ipod-touch-16-gb-silver-24700633.jpg
                                                        • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/6/3/4/apple-ipod-touch-16-gb-silver-24700634.jpg
                                                        • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/6/3/5/apple-ipod-touch-16-gb-silver-24700635.jpg
                                                        Apple iPod Touch 16 GB Zilver (20)
                                                        Apple iPod Touch 16 GB Zilver
                                                        Expert.nl Expert.nl
                                                        8.9 (197, 197)
                                                        • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                        229, 2 dagen (offer_sdt_2_days)
                                                        Expert.nl Expert.nl
                                                        8.9 (197, 197)
                                                        • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                        229, 2 dagen (offer_sdt_2_days)
                                                        Expert Almelo Expert Almelo
                                                        0.0 (0, 0)
                                                        229, 6.6749386, 52.36558770000001 NONE
                                                        133
                                                       • Apple iPod Touch 16 GB Zwart, Zilver -5th generation
                                                        • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/8/5/4/apple-ipod-touch-16-gb-black-silver-5th-generation--21327854.jpg
                                                        • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/8/1/5/apple-ipod-touch-16-gb-black-silver-5th-generation--20620815.jpg
                                                        • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/8/2/6/apple-ipod-touch-black-silver--24516826.jpg
                                                        • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/8/2/7/apple-ipod-touch-black-silver--24516827.jpg
                                                        • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/8/2/8/apple-ipod-touch-black-silver--24516828.jpg
                                                        Apple iPod Touch 16 GB Zwart, Zilver -5th generation (13)
                                                        8.3 (7, 0)
                                                        Apple iPod Touch 16 GB Zwart, Zilver -5th generation
                                                        Bol.com Bol.com
                                                        7.9 (624, 624)
                                                        • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                        274.95, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                        Bol.com Bol.com
                                                        7.9 (624, 624)
                                                        • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                        274.95, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                        2
                                                       • Apple iPod Nano 7 16 GB groen -7e generatie
                                                        • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/8/9/4/apple-ipod-nano-md475zd-a-16-gb-green--19690894.jpg
                                                        • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/4/8/9/apple-ipod-nano-7-16-gb-green-7th-generation--24505489.jpg
                                                        • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/4/9/0/apple-ipod-nano-7-16-gb-green-7th-generation--24505490.jpg
                                                        • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/4/9/1/apple-ipod-nano-7-16-gb-green-7th-generation--24505491.jpg
                                                        • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/4/9/2/apple-ipod-nano-7-16-gb-green-7th-generation--24505492.jpg
                                                        • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/4/9/3/apple-ipod-nano-7-16-gb-green-7th-generation--24505493.jpg
                                                        • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/4/9/4/apple-ipod-nano-7-16-gb-green-7th-generation--24505494.jpg
                                                        • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/4/9/5/apple-ipod-nano-7-16-gb-green-7th-generation--24505495.jpg
                                                        • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/4/9/6/apple-ipod-nano-7-16-gb-green-7th-generation--24505496.jpg
                                                        • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/6/3/3/apple-ipod-nano-7-16-gb-green-7th-generation--24505633.jpg
                                                        • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/6/3/6/apple-ipod-nano-7-16-gb-green-7th-generation--24505636.jpg
                                                        Apple iPod Nano 7 16 GB groen -7e generatie (15)
                                                        Apple iPod Nano 7 16 GB groen -7e generatie
                                                        Starplusshop Starplusshop
                                                        149, 5 dagen (offer_sdt_5_days)
                                                        Starplusshop Starplusshop
                                                        149, 5 dagen (offer_sdt_5_days)
                                                        Media Markt Alkmaar Media Markt Alkmaar
                                                        0.0 (0, 0)
                                                        169, 4.7479003, 52.6357647 LOW
                                                        279
                                                       • Apple iPod Nano 7 16 GB zilver -7e generatie
                                                        • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/1/2/9/apple-ipod-nano-md475zd-a-16-gb-silver--19692129.jpg
                                                        • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/8/3/6/apple-ipod-nano-7-16-gb-silver-7th-generation--24135836.jpg
                                                        • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/8/3/7/apple-ipod-nano-7-16-gb-silver-7th-generation--24135837.jpg
                                                        • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/8/3/8/apple-ipod-nano-7-16-gb-silver-7th-generation--24135838.jpg
                                                        • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/8/3/9/apple-ipod-nano-7-16-gb-silver-7th-generation--24135839.jpg
                                                        • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/8/4/0/apple-ipod-nano-7-16-gb-silver-7th-generation--24135840.jpg
                                                        • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/8/4/1/apple-ipod-nano-7-16-gb-silver-7th-generation--24135841.jpg
                                                        • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/8/4/2/apple-ipod-nano-7-16-gb-silver-7th-generation--24135842.jpg
                                                        • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/8/4/3/apple-ipod-nano-7-16-gb-silver-7th-generation--24135843.jpg
                                                        Apple iPod Nano 7 16 GB zilver -7e generatie (32)
                                                        5.5 (2, 0)
                                                        Apple iPod Nano 7 16 GB zilver -7e generatie
                                                        Mediamarkt.nl Mediamarkt.nl
                                                        8.4 (933, 933)
                                                        • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                        169, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                        Mediamarkt.nl Mediamarkt.nl
                                                        8.4 (933, 933)
                                                        • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                        169, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                                        Media Markt Alkmaar Media Markt Alkmaar
                                                        0.0 (0, 0)
                                                        169, 4.7479003, 52.6357647 HIGH
                                                        188
                                                       • Apple iPod Touch 32 GB Zilver -5e generatie
                                                        • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/7/3/7/apple-ipod-touch-32-gb-white-5th-generation--19583737.jpg
                                                        • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/2/5/2/apple-ipod-touch-32-gb-white-5th-generation--19589252.jpg
                                                        • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/1/7/2/apple-ipod-touch-32-gb-white-5th-generation--19590172.jpg
                                                        • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/9/0/5/apple-ipod-touch-32-gb-white-5th-generation--19604905.jpg
                                                        • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/2/9/apple-ipod-touch-32-gb-silver-5th-generation--24505529.jpg
                                                        • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/3/0/apple-ipod-touch-32-gb-silver-5th-generation--24505530.jpg
                                                        • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/3/1/apple-ipod-touch-32-gb-silver-5th-generation--24505531.jpg
                                                        • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/3/2/apple-ipod-touch-32-gb-silver-5th-generation--24505532.jpg
                                                        • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/3/3/apple-ipod-touch-32-gb-silver-5th-generation--24505533.jpg
                                                        • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/3/4/apple-ipod-touch-32-gb-silver-5th-generation--24505534.jpg
                                                        • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/4/1/3/apple-ipod-touch-32-gb-silver-5th-generation--24508413.jpg
                                                        • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/4/1/4/apple-ipod-touch-32-gb-silver-5th-generation--24508414.jpg
                                                        • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/4/1/5/apple-ipod-touch-32-gb-silver-5th-generation--24508415.jpg
                                                        • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/4/1/6/apple-ipod-touch-32-gb-silver-5th-generation--24508416.jpg
                                                        • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/4/1/7/apple-ipod-touch-32-gb-silver-5th-generation--24508417.jpg
                                                        • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/8/3/1/apple-ipod-touch-32-gb-silver-5th-generation--30613831.jpg
                                                        • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/8/3/2/apple-ipod-touch-32-gb-silver-5th-generation--30613832.jpg
                                                        • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/8/3/3/apple-ipod-touch-32-gb-silver-5th-generation--30613833.jpg
                                                        • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/8/3/4/apple-ipod-touch-32-gb-silver-5th-generation--30613834.jpg
                                                        • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/8/3/5/apple-ipod-touch-32-gb-silver-5th-generation--30613835.jpg
                                                        • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/1/4/0/apple-ipod-touch-32-gb-white-5th-generation--19589140.jpg
                                                        • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/2/8/8/apple-ipod-touch-32-gb-white-5th-generation--19589288.jpg
                                                        Apple iPod Touch 32 GB Zilver -5e generatie (30)
                                                        10.0 (1, 0)
                                                        Apple iPod Touch 32 GB Zilver -5e generatie
                                                        Bax-shop.nl Bax-shop.nl
                                                        9.4 (163, 163)
                                                        • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                        269, onbekend (offer_sdt_unknown)
                                                        Bax-shop.nl Bax-shop.nl
                                                        9.4 (163, 163)
                                                        • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                        269, onbekend (offer_sdt_unknown)
                                                        Bax-shop.nl Bax-shop.nl
                                                        0.0 (0, 0)
                                                        • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                        269, 3.874908, 51.4954533 LOW
                                                        137
                                                       • Apple iPod Touch 32 GB Blauw -5e generatie
                                                        • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/9/4/7/apple-ipod-touch-5g-blue-32gb2012-md717j-a-a-19703947.jpg
                                                        • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/4/5/7/apple-ipod-touch-32gb2012-md717j-a-a-19470457.jpg
                                                        • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/6/7/5/apple-ipod-touch-32-gb-blue-5th-generation--24143675.jpg
                                                        • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/6/7/6/apple-ipod-touch-32-gb-blue-5th-generation--24143676.jpg
                                                        • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/6/7/7/apple-ipod-touch-32-gb-blue-5th-generation--24143677.jpg
                                                        • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/6/7/8/apple-ipod-touch-32-gb-blue-5th-generation--24143678.jpg
                                                        • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/6/7/9/apple-ipod-touch-32-gb-blue-5th-generation--24143679.jpg
                                                        • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/6/8/0/apple-ipod-touch-32-gb-blue-5th-generation--24143680.jpg
                                                        • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/6/5/9/apple-ipod-touch-32-gb-blue-5th-generation--24505659.jpg
                                                        • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/6/6/0/apple-ipod-touch-32-gb-blue-5th-generation--24505660.jpg
                                                        • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/6/6/1/apple-ipod-touch-32-gb-blue-5th-generation--24505661.jpg
                                                        • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/6/6/2/apple-ipod-touch-32-gb-blue-5th-generation--24505662.jpg
                                                        • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/6/6/3/apple-ipod-touch-32-gb-blue-5th-generation--24505663.jpg
                                                        • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/9/2/apple-ipod-touch-32-gb-blue-5th-generation--24508392.jpg
                                                        • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/9/3/apple-ipod-touch-32-gb-blue-5th-generation--24508393.jpg
                                                        • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/9/4/apple-ipod-touch-32-gb-blue-5th-generation--24508394.jpg
                                                        • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/9/5/apple-ipod-touch-32-gb-blue-5th-generation--24508395.jpg
                                                        • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/9/6/apple-ipod-touch-32-gb-blue-5th-generation--24508396.jpg
                                                        • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/4/8/4/apple-ipod-touch-32-gb-blue-5th-generation--29053484.jpg
                                                        Apple iPod Touch 32 GB Blauw -5e generatie (11)
                                                        5.5 (2, 0)
                                                        Apple iPod Touch 32 GB Blauw -5e generatie
                                                        Bax-shop.nl Bax-shop.nl
                                                        9.4 (163, 163)
                                                        • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                        269, onbekend (offer_sdt_unknown)
                                                        Bax-shop.nl Bax-shop.nl
                                                        9.4 (163, 163)
                                                        • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                        269, onbekend (offer_sdt_unknown)
                                                        Bax-shop.nl Bax-shop.nl
                                                        0.0 (0, 0)
                                                        • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                        269, 3.874908, 51.4954533 HIGH
                                                        136
                                                       • Apple iPod Touch 64 GB Zwart -5e generatie
                                                        • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/2/3/1/apple-ipod-touch-5-gen--19560231.jpg
                                                        • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/4/0/5/apple-ipod-touch-5-gen--19462405.jpg
                                                        • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/1/8/6/apple-ipod-touch-5-gen--19452186.jpg
                                                        • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/2/2/6/apple-ipod-touch-64-gb-black-5th-generation--24482226.jpg
                                                        • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/2/2/7/apple-ipod-touch-64-gb-black-5th-generation--24482227.jpg
                                                        • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/2/2/8/apple-ipod-touch-64-gb-black-5th-generation--24482228.jpg
                                                        • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/2/2/9/apple-ipod-touch-64-gb-black-5th-generation--24482229.jpg
                                                        • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/2/3/0/apple-ipod-touch-64-gb-black-5th-generation--24482230.jpg
                                                        • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/2/3/1/apple-ipod-touch-64-gb-black-5th-generation--24482231.jpg
                                                        • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/4/6/4/apple-ipod-touch-64-gb-black-5th-generation--24482464.jpg
                                                        • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/6/5/4/apple-ipod-touch-64-gb-black-5th-generation--24505654.jpg
                                                        • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/6/5/5/apple-ipod-touch-64-gb-black-5th-generation--24505655.jpg
                                                        • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/6/5/6/apple-ipod-touch-64-gb-black-5th-generation--24505656.jpg
                                                        • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/6/5/7/apple-ipod-touch-64-gb-black-5th-generation--24505657.jpg
                                                        • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/6/5/8/apple-ipod-touch-64-gb-black-5th-generation--24505658.jpg
                                                        • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/2/4/6/apple-ipod-touch-64-gb-black-5th-generation--24537246.jpg
                                                        • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/3/6/8/apple-ipod-touch-5-gen--19459368.jpg
                                                        Apple iPod Touch 64 GB Zwart -5e generatie (8)
                                                        Apple iPod Touch 64 GB Zwart -5e generatie
                                                        Otto Otto
                                                        7.0 (99, 99)
                                                        • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                        335.94, >2 weken (offer_sdt_more_than_2_weeks)
                                                        Otto Otto
                                                        7.0 (99, 99)
                                                        • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                        335.94, >2 weken (offer_sdt_more_than_2_weeks)
                                                        2
                                                       • Apple iPod Touch 32 GB Roze -5e generatie
                                                        • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/9/4/4/apple-ipod-touch-5g-pink-32gb2012-mc903j-a-p-19703944.jpg
                                                        • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/4/5/5/apple-ipod-touch-32gb2012-mc903j-a-p-19470455.jpg
                                                        • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/6/2/7/apple-ipod-touch-32-gb-pink-5th-generation--22383627.jpg
                                                        • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/6/2/9/apple-ipod-touch-32-gb-pink-5th-generation--22383629.jpg
                                                        • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/6/3/0/apple-ipod-touch-32-gb-pink-5th-generation--22383630.jpg
                                                        • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/6/3/1/apple-ipod-touch-32-gb-pink-5th-generation--22383631.jpg
                                                        • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/3/4/3/apple-ipod-touch-32-gb-pink-5th-generation--23329343.jpg
                                                        • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/3/4/5/apple-ipod-touch-32-gb-pink-5th-generation--23329345.jpg
                                                        • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/3/4/6/apple-ipod-touch-32-gb-pink-5th-generation--23329346.jpg
                                                        • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/1/7/apple-ipod-touch-32-gb-pink-5th-generation--24505517.jpg
                                                        • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/1/9/apple-ipod-touch-32-gb-pink-5th-generation--24505519.jpg
                                                        • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/6/1/5/apple-ipod-touch-32-gb-pink-5th-generation--24505615.jpg
                                                        • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/6/1/7/apple-ipod-touch-32-gb-pink-5th-generation--24505617.jpg
                                                        • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/7/7/apple-ipod-touch-32-gb-pink-5th-generation--24508377.jpg
                                                        • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/7/8/apple-ipod-touch-32-gb-pink-5th-generation--24508378.jpg
                                                        • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/7/9/apple-ipod-touch-32-gb-pink-5th-generation--24508379.jpg
                                                        • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/8/0/apple-ipod-touch-32-gb-pink-5th-generation--24508380.jpg
                                                        • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/8/1/apple-ipod-touch-32-gb-pink-5th-generation--24508381.jpg
                                                        • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/5/6/8/apple-ipod-touch-32-gb-pink-5th-generation--29053568.jpg
                                                        • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/5/7/0/apple-ipod-touch-32-gb-pink-5th-generation--29053570.jpg
                                                        Apple iPod Touch 32 GB Roze -5e generatie (26)
                                                        Apple iPod Touch 32 GB Roze -5e generatie
                                                        Viking Viking
                                                        • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                        240.79, onbekend (offer_sdt_unknown)
                                                        Viking Viking
                                                        • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                        240.79, onbekend (offer_sdt_unknown)
                                                        Bax-shop.nl Bax-shop.nl
                                                        0.0 (0, 0)
                                                        • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                        269, 3.874908, 51.4954533 NONE
                                                        139
                                                       • Apple iPod Shuffle 2 GB Groen -4e generatie
                                                        • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/9/4/6/apple-ipod-shuffle-2-gb-green-4th-generation--19908946.jpg
                                                        • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/4/2/9/apple-ipod-shuffle-2-gb-green-4th-generation--24508429.jpg
                                                        • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/4/3/0/apple-ipod-shuffle-2-gb-green-4th-generation--24508430.jpg
                                                        • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/4/3/1/apple-ipod-shuffle-2-gb-green-4th-generation--24508431.jpg
                                                        • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/4/3/2/apple-ipod-shuffle-2-gb-green-4th-generation--24508432.jpg
                                                        • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/4/3/3/apple-ipod-shuffle-2-gb-green-4th-generation--24508433.jpg
                                                        • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/8/1/6/apple-ipod-shuffle-2-gb-green-4th-generation--30613816.jpg
                                                        • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/8/1/7/apple-ipod-shuffle-2-gb-green-4th-generation--30613817.jpg
                                                        • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/8/1/8/apple-ipod-shuffle-2-gb-green-4th-generation--30613818.jpg
                                                        • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/8/1/9/apple-ipod-shuffle-2-gb-green-4th-generation--30613819.jpg
                                                        • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/8/2/0/apple-ipod-shuffle-2-gb-green-4th-generation--30613820.jpg
                                                        Apple iPod Shuffle 2 GB Groen -4e generatie (6)
                                                        Apple iPod Shuffle 2 GB Groen -4e generatie
                                                        Viking Viking
                                                        • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                        52.88, onbekend (offer_sdt_unknown)
                                                        Viking Viking
                                                        • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                        52.88, onbekend (offer_sdt_unknown)
                                                        Bax-shop.nl Bax-shop.nl
                                                        0.0 (0, 0)
                                                        • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                        54, 3.874908, 51.4954533 LOW
                                                        194
                                                       • Apple iPod Nano 7 16 GB grijs -7e generatie
                                                        • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/2/3/4/apple-ipod-nano-7-16-gb-gray-7th-generation--20583234.jpg
                                                        • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/1/4/3/apple-ipod-nano-7-16-gb-gray-7th-generation--23381143.jpg
                                                        • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/6/9/2/apple-ipod-nano-7-16-gb-gray-7th-generation--24303692.jpg
                                                        • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/2/9/apple-ipod-nano-7-16-gb-gray-7th-generation--24510029.jpg
                                                        • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/9/4/8/apple-ipod-nano-7-16-gb-gray-7th-generation--30613948.jpg
                                                        Apple iPod Nano 7 16 GB grijs -7e generatie (22)
                                                        Apple iPod Nano 7 16 GB grijs -7e generatie
                                                        Viking Viking
                                                        • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                        162.14, onbekend (offer_sdt_unknown)
                                                        Viking Viking
                                                        • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                        162.14, onbekend (offer_sdt_unknown)
                                                        Bax-shop.nl Bax-shop.nl
                                                        0.0 (0, 0)
                                                        • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                        166, 3.874908, 51.4954533 NONE
                                                        193
                                                       • Apple IPOD Shuffle (4.GEN.) MD774 NF/A
                                                        • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/2/4/2/apple-ipod-shuffle-4-gen-md774-nf-a-19590242.jpg
                                                        • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/8/4/apple-ipod-shuffle-4-gen-md774-nf-a-30250084.jpg
                                                        • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/8/5/apple-ipod-shuffle-4-gen-md774-nf-a-30250085.jpg
                                                        • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/8/6/apple-ipod-shuffle-4-gen-md774-nf-a-30250086.jpg
                                                        • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/8/7/apple-ipod-shuffle-4-gen-md774-nf-a-30250087.jpg
                                                        • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/8/8/apple-ipod-shuffle-4-gen-md774-nf-a-30250088.jpg
                                                        Apple IPOD Shuffle (4.GEN.) MD774 NF/A (4)
                                                        Apple IPOD Shuffle (4.GEN.) MD774 NF/A
                                                        Bax-shop.nl Bax-shop.nl
                                                        9.4 (163, 163)
                                                        • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                        54, onbekend (offer_sdt_unknown)
                                                        Bax-shop.nl Bax-shop.nl
                                                        9.4 (163, 163)
                                                        • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                        54, onbekend (offer_sdt_unknown)
                                                        Bax-shop.nl Bax-shop.nl
                                                        0.0 (0, 0)
                                                        • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                        54, 3.874908, 51.4954533 NONE
                                                        194
                                                       • Apple iPod shuffle 2GB Purple
                                                        • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/3/3/7/apple-ipod-shuffle-2gb-purple-21446337.jpg
                                                        • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/7/7/6/apple-ipod-shuffle-2gb-purple-22420776.jpg
                                                        • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/7/7/7/apple-ipod-shuffle-2gb-purple-22420777.jpg
                                                        • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/7/7/8/apple-ipod-shuffle-2gb-purple-22420778.jpg
                                                        • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/7/7/9/apple-ipod-shuffle-2gb-purple-22420779.jpg
                                                        • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/7/8/0/apple-ipod-shuffle-2gb-purple-22420780.jpg
                                                        • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/7/8/1/apple-ipod-shuffle-2gb-purple-22420781.jpg
                                                        • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/1/1/1/apple-ipod-shuffle-2gb-purple-24490111.jpg
                                                        Apple iPod shuffle 2GB Purple (3)
                                                        Starplusshop Starplusshop
                                                        45.95, 5 dagen (offer_sdt_5_days)
                                                        Starplusshop Starplusshop
                                                        45.95, 5 dagen (offer_sdt_5_days)
                                                        1
                                                       • Apple IPOD NANO (7.GEN.)MD476
                                                        • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/7/0/3/apple-ipod-nano-7-gen-md476-19527703.jpg
                                                        • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/6/2/9/apple-ipod-nano-7-gen-md476-24505629.jpg
                                                        • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/6/3/0/apple-ipod-nano-7-gen-md476-24505630.jpg
                                                        • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/6/3/1/apple-ipod-nano-7-gen-md476-24505631.jpg
                                                        • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/6/3/2/apple-ipod-nano-7-gen-md476-24505632.jpg
                                                        Apple IPOD NANO (7.GEN.)MD476 (2)
                                                        Apple IPOD NANO (7.GEN.)MD476
                                                        Viking Viking
                                                        • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                        156.09, onbekend (offer_sdt_unknown)
                                                        Viking Viking
                                                        • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                        156.09, onbekend (offer_sdt_unknown)
                                                        4
                                                       • Apple iPod shuffle 2GB Geel 5e generatie
                                                        • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/5/8/4/apple-ipod-shuffle-2gb-yellow-5th-generation-23337584.jpg
                                                        • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/5/8/6/apple-ipod-shuffle-2gb-yellow-5th-generation-23337586.jpg
                                                        • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/2/7/6/apple-ipod-shuffle-2gb-yellow-5th-generation-24482276.jpg
                                                        • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/2/7/7/apple-ipod-shuffle-2gb-yellow-5th-generation-24482277.jpg
                                                        • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/2/7/8/apple-ipod-shuffle-2gb-yellow-5th-generation-24482278.jpg
                                                        • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/2/7/9/apple-ipod-shuffle-2gb-yellow-5th-generation-24482279.jpg
                                                        • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/2/8/0/apple-ipod-shuffle-2gb-yellow-5th-generation-24482280.jpg
                                                        • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/2/8/1/apple-ipod-shuffle-2gb-yellow-5th-generation-24482281.jpg
                                                        Apple iPod shuffle 2GB Geel 5e generatie (2)
                                                        Apple iPod shuffle 2GB Geel 5e generatie
                                                        Otto Otto
                                                        7.0 (99, 99)
                                                        • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                        60.94, 2 weken (offer_sdt_2_weeks)
                                                        Otto Otto
                                                        7.0 (99, 99)
                                                        • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                        60.94, 2 weken (offer_sdt_2_weeks)
                                                        2
                                                       • Apple IPOD Shuffle (4.GEN.) MD778 FD/A
                                                        • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/8/0/2/apple-ipod-shuffle-4-gen-md778-fd-a-19732802.jpg
                                                        • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/6/8/1/apple-ipod-shuffle-4-gen-md778-fd-a-24505681.jpg
                                                        • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/6/8/2/apple-ipod-shuffle-4-gen-md778-fd-a-24505682.jpg
                                                        • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/6/8/3/apple-ipod-shuffle-4-gen-md778-fd-a-24505683.jpg
                                                        • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/6/8/4/apple-ipod-shuffle-4-gen-md778-fd-a-24505684.jpg
                                                        • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/6/8/5/apple-ipod-shuffle-4-gen-md778-fd-a-24505685.jpg
                                                        • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/6/8/6/apple-ipod-shuffle-4-gen-md778-fd-a-24505686.jpg
                                                        Apple IPOD Shuffle (4.GEN.) MD778 FD/A (2)
                                                        Apple IPOD Shuffle (4.GEN.) MD778 FD/A
                                                        Viking Viking
                                                        • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                        52.88, onbekend (offer_sdt_unknown)
                                                        Viking Viking
                                                        • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                        52.88, onbekend (offer_sdt_unknown)
                                                        4
                                                       • Apple iPod Shuffle 2 GB Space Grey -5th generation
                                                        • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/5/4/apple-ipod-shuffle-2-gb-space-grey-5th-generation--29610954.jpg
                                                        • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/1/2/9/apple-ipod-shuffle-2-gb-space-grey-5th-generation--29611129.jpg
                                                        • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/2/5/3/apple-ipod-shuffle-2-gb-space-grey-5th-generation--29611253.jpg
                                                        Apple iPod Shuffle 2 GB Space Grey -5th generation (8)
                                                        Apple iPod Shuffle 2 GB Space Grey -5th generation
                                                        Bax-shop.nl Bax-shop.nl
                                                        9.4 (163, 163)
                                                        • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                        51, onbekend (offer_sdt_unknown)
                                                        Bax-shop.nl Bax-shop.nl
                                                        9.4 (163, 163)
                                                        • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                        51, onbekend (offer_sdt_unknown)
                                                        Bax-shop.nl Bax-shop.nl
                                                        0.0 (0, 0)
                                                        • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                        51, 3.874908, 51.4954533 LOW
                                                        194
                                                       • Apple iPod Touch 64 GB Roze -5e generatie
                                                        • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/9/5/5/apple-ipod-touch-5g-pink-64gb2012-mc904j-a-p-19703955.jpg
                                                        • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/4/6/0/apple-ipod-touch-64gb2012-mc904j-a-p-19470460.jpg
                                                        • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/7/1/9/apple-ipod-touch-64-gb-pink-5th-generation--23730719.jpg
                                                        • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/7/2/0/apple-ipod-touch-64-gb-pink-5th-generation--23730720.jpg
                                                        • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/7/2/1/apple-ipod-touch-64-gb-pink-5th-generation--23730721.jpg
                                                        • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/7/2/2/apple-ipod-touch-64-gb-pink-5th-generation--23730722.jpg
                                                        • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/7/2/3/apple-ipod-touch-64-gb-pink-5th-generation--23730723.jpg
                                                        • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/7/2/4/apple-ipod-touch-64-gb-pink-5th-generation--23730724.jpg
                                                        • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/4/5/9/apple-ipod-touch-64-gb-pink-5th-generation--24482459.jpg
                                                        • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/4/6/0/apple-ipod-touch-64-gb-pink-5th-generation--24482460.jpg
                                                        • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/4/6/1/apple-ipod-touch-64-gb-pink-5th-generation--24482461.jpg
                                                        • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/4/6/2/apple-ipod-touch-64-gb-pink-5th-generation--24482462.jpg
                                                        • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/4/6/3/apple-ipod-touch-64-gb-pink-5th-generation--24482463.jpg
                                                        • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/8/2/1/apple-ipod-touch-64-gb-pink-5th-generation--30613821.jpg
                                                        • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/8/2/2/apple-ipod-touch-64-gb-pink-5th-generation--30613822.jpg
                                                        • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/8/2/3/apple-ipod-touch-64-gb-pink-5th-generation--30613823.jpg
                                                        • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/8/2/4/apple-ipod-touch-64-gb-pink-5th-generation--30613824.jpg
                                                        • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/8/2/5/apple-ipod-touch-64-gb-pink-5th-generation--30613825.jpg
                                                        Apple iPod Touch 64 GB Roze -5e generatie (6)
                                                        3.0 (1, 0)
                                                        Apple iPod Touch 64 GB Roze -5e generatie
                                                        Viking Viking
                                                        • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                        289.19, onbekend (offer_sdt_unknown)
                                                        Viking Viking
                                                        • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                        289.19, onbekend (offer_sdt_unknown)
                                                        Bax-shop.nl Bax-shop.nl
                                                        0.0 (0, 0)
                                                        • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                        321, 3.874908, 51.4954533 NONE
                                                        145
                                                       2
                                                       • Heb je een merkvoorkeur? (brand):
                                                        • Apple (apple)
                                                        • Lenco (lenco)
                                                        • Philips (philips)
                                                        • Difrnce (difrnce)
                                                        • Sandisk (sandisk)
                                                        • Sony (sony)
                                                        • Akai (akai)
                                                        • Apart (apart)
                                                        • Archos (archos)
                                                        • Bresser (bresser)
                                                        • Cowon (cowon)
                                                        • Creative Labs (creative_labs)
                                                        • Dane Elec (dane_elec)
                                                        • Edifier (edifier)
                                                        • Edirol (edirol)
                                                        • Ergenic (ergenic)
                                                        • Grundig (grundig)
                                                        • Inovalley (inovalley)
                                                        • Intenso (intenso)
                                                        • Maxell (maxell)
                                                        • New Majestic (new_majestic)
                                                        • Nintendo (nintendo)
                                                        • Olympus (olympus)
                                                        • Ricatech (ricatech)
                                                        • Samsung (samsung)
                                                        • Sweex (sweex)
                                                        • takeMS (takems)
                                                        • Transcend (transcend)
                                                        • Trevi (trevi)
                                                       • Wat is je budget? (price):
                                                        • < 35 € (price_35)
                                                        • 35 € - 50 € (price_35_50)
                                                        • 50 € - 100 € (price_50_100)
                                                        • ≥ 100 € (price_100)
                                                       • Hoeveel opslagcapaciteit wil je? (totale_opslagcapaciteit):
                                                        • 1.0 GB (totale_opslagcapaciteit_1.0)
                                                        • 2.0 GB (totale_opslagcapaciteit_2.0)
                                                        • 3.0 GB (totale_opslagcapaciteit_3.0)
                                                        • 4.0 GB (totale_opslagcapaciteit_4.0)
                                                        • 8.0 GB (totale_opslagcapaciteit_8.0)
                                                        • 16.0 GB (totale_opslagcapaciteit_16.0)
                                                        • 32.0 GB (totale_opslagcapaciteit_32.0)
                                                        • 64.0 GB (totale_opslagcapaciteit_64.0)
                                                       • Hoe groot wil je je scherm? (beeldschermdiagonaal_in_inch):
                                                        • < 1.8 inch (beeldschermdiagonaal_in_inch_1.8)
                                                        • 1.8 inch - 2 inch (beeldschermdiagonaal_in_inch_1.8_2)
                                                        • 2 inch - 2.5 inch (beeldschermdiagonaal_in_inch_2_2.5)
                                                        • ≥ 2.5 inch (beeldschermdiagonaal_in_inch_2.5)
                                                       • Welke kleur wil je? (kleur):
                                                        • Blauw (blauw)
                                                        • Bruin (bruin)
                                                        • Geel (geel)
                                                        • Grijs (grijs)
                                                        • Groen (groen)
                                                        • Oranje (oranje)
                                                        • Paars (paars)
                                                        • Rood (rood)
                                                        • Roze (roze)
                                                        • Violet (violet)
                                                        • Wit (wit)
                                                        • Zilver (zilver)
                                                        • Zwart (zwart)
                                                       • Welk type speler wil je? (soort):
                                                        • MP3 (mp3)
                                                        • MP4 (mp4)
                                                       • Wil je Wifi? (w_lan):
                                                        • Nee (nee)
                                                       • Wil je touchscreen? (touchscreen):
                                                        • Ja (ja)
                                                        • Nee (nee)
                                                       • Wil je een ingebouwde camera? (built_in_camera):
                                                        • Ja (ja)
                                                        • Nee (nee)
                                                       • Wil je ingebouwde luidsprekers? (ingebouwde_luidsprekers):
                                                        • Ja (ja)
                                                        • Nee (nee)
                                                       • Welk beeldschermtype wil je? (beeldscherm_type):
                                                        • AMOLED (amoled)
                                                        • LCD (lcd)
                                                        • LCM (lcm)
                                                        • LED (led)
                                                        • Nee (nee)
                                                        • OLED (oled)
                                                        • TFT (tft)
                                                       • Welke continue afspeeltijd wil je? (continue_audioafspeeltijd):
                                                        • < 10 uur (continue_audioafspeeltijd_10)
                                                        • 10 uur - 15 uur (continue_audioafspeeltijd_10_15)
                                                        • 15 uur - 30 uur (continue_audioafspeeltijd_15_30)
                                                        • ≥ 30 uur (continue_audioafspeeltijd_30)
                                                       • Hoe zwaar mag ie maximaal zijn? (gewicht_product):
                                                        • < 20 g (gewicht_product_20)
                                                        • 20 g - 30 g (gewicht_product_20_30)
                                                        • 30 g - 55 g (gewicht_product_30_55)
                                                        • ≥ 55 g (gewicht_product_55)
                                                       • Wil je een camera aan de voorkant? (tweede_camera):
                                                        • Ja (ja)
                                                        • Nee (nee)
                                                       • Welke productfamilie? (family):
                                                        • GoGear (gogear)
                                                        • iPod (ipod)
                                                        • iPod nano (ipod_nano)
                                                        • iPod shuffle (ipod_shuffle)
                                                        • iPod touch (ipod_touch)
                                                        • Walkman (walkman)
                                                       • Welke varianten wil je? (group):
                                                        • Apple iPod Nano 7 (apple_ipod_nano_7)
                                                        • Apple IPOD NANO (7.GEN.) (apple_ipod_nano_7_gen_)
                                                        • Apple iPod Shuffle (apple_ipod_shuffle)
                                                        • Apple iPod Touch (apple_ipod_touch)
                                                        • Cowon iAudio 9 (cowon_iaudio_9)
                                                        • Cowon iAudio E2 (cowon_iaudio_e2)
                                                        • Difrnce * Difrnce MP3010 (difrnce_difrnce_mp3010)
                                                        • Difrnce MP1570 (difrnce_mp1570)
                                                        • Difrnce MP1850 (difrnce_mp1850)
                                                        • Difrnce MP1875 (difrnce_mp1875)
                                                        • Difrnce MP2410 (difrnce_mp2410)
                                                        • Difrnce MP755 (difrnce_mp755)
                                                        • Difrnce MP855 (difrnce_mp855)
                                                        • Intenso Music Walker (intenso_music_walker)
                                                        • Lenco PODO-152 (lenco_podo_152)
                                                        • Lenco XEMIO-253 (lenco_xemio_253)
                                                        • Lenco XEMIO-655 (lenco_xemio_655)
                                                        • Lenco XEMIO-858 (lenco_xemio_858)
                                                        • Lenco Xemio 966 (lenco_xemio_966)
                                                        • Ricatech RC1600 (ricatech_rc1600)
                                                        • Ricatech Ricatech RC 14 (ricatech_ricatech_rc_14)
                                                        • Samsung Galaxy S WIFI 4.2 (samsung_galaxy_s_wifi_4_2)
                                                        • Sandisk Sansa Clip+ (sandisk_sansa_clip_)
                                                        • Sandisk Sansa Clip Zip (sandisk_sansa_clip_zip)
                                                        • Sony NWZ-WH303 (sony_nwz_wh303)
                                                       • Tel. 030-214 5004
                                                       • WhatsApp 06-15 19 74 74
                                                       • blijmakers@vergelijk.nl