x
x
Je zoekt nu binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (verwijderen)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
Zoek naar producten... Zoek naar een product binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Zoek naar producten... Zoek... Zoek naar producten... {}
× Categorieën
 • Algemene informatie

  Een mengpaneel maakt de basisuitrusting van een dj compleet. Voor een dj is het mengpaneel een onmisbaar instrument. Hoe meer schuiven, draaiknoppen en lampjes, hoe indrukwekkender de mengpanelen. Maar wat doet een mengpaneel nou eigenlijk? En waar moet je op letten als je er een gaat aanschaffen? In deze tekst helpen wij je bij het kiezen van een mengpaneel.

  Merknamen van mengpanelen zijn: Allen & Heath, Behringer, Citronic, D&R, Euphonics, LEM, Mackie, Midas, Peavey, Phonic, Soundcraft, Yamaha.
  Vergelijk hier mengpanelen!
  Wil je nu meteen op zoek naar een mengpaneel, bekijk en vergelijk dan hier mengpanelen!

  Mengpaneel

  Een mengpaneel in zijn meest eenvoudige vorm mixt geluidssignalen van twee verschillende bronnen tot één, meestal stereosignaal. Hoe uitgebreider het mengpaneel, hoe meer mogelijkheden om een geluid te mixen en tegelijkertijd te bewerken. Het signaal kan worden versterkt, bepaalde frequenties kunnen worden onderdrukt, er kan een galm worden toegevoegd of juist worden verwijderd.

  Vergelijk hier mengtafels!Kanalen mengpaneel
  Een mengpaneel heeft kanalen waarop diverse apparatuur kan worden aangesloten. Het is belangrijk om niet alleen te weten hoeveel kanalen een mengpaneel heeft, maar ook welke soort kanaalingangen dit zijn. Mengpanelen hebben verschillende soorten ingangen. Een microfooningang heeft een microfoonversterker, een equalizer en één of meerdere aux waarmee je het signaal van het mengpaneel naar een externe bron kunt sturen voor bijvoorbeeld een monitormix, of voor effecten. Een lijningang is alleen geschikt om effectapparatuur, recorder, keyboards of cd-spelers op aan te sluiten, niet voor microfoons. Op een stereo-ingang kun je een cd-speler aansluiten. Feitelijk zijn het twee kanalen in één met een gemeenschappelijke fader. Een aux-ingang is een aftakking op een kanaal van het mengpaneel om het betreffende signaal naar effecten of monitors te sturen.

  Extra’s en effecten mengpaneel
  Met mengpanelen kun je een scala aan effecten maken. Enkele effecten van het mengpaneel zijn CF-curve, crossfader, delay, gate, limiter, pitch-corrector en talkover. Voor meer effecten en de uitleg hiervan kun je bij de verklarende woordenlijst voor het mengpaneel kijken. Ook informatie over de beats per minute, de BPM-teller, digitale mixer, softwaremixers, subgroepen en de mastersection kun je hier vinden.

  Bekijk en vergelijk hier mengpanelen!

 • Veelgestelde vragen

  Vergelijk hier mengtafels!Wat voor een kanalen zitten er op een mengpaneel?
  Wat is een subgroep?
  Wat is een digitale mixer?
  Wat is een BPM-teller?
  Wat is een softwaremixer?
  Wat is de mastersection?

  Wil je nu meteen op zoek naar een mengpaneel, bekijk en vergelijk dan hier mengpanelen!

  Wat voor een kanalen zitten er op een mengpaneel?

  Een mengpaneel heeft kanalen waarop diverse apparatuur kan worden aangesloten. Je hebt verschillende soorten kanaalingangen. Een microfooningang heeft een microfoonversterker, een equalizer en één of meerdere aux waarmee je het signaal naar een externe bron kunt sturen voor bijvoorbeeld een monitormix of voor effecten. Een lijningang is alleen geschikt om effectapparatuur, recorder, keyboards of cd-spelers op aan te sluiten, niet voor microfoons. Op een stereo-ingang kun je een cd-speler aansluiten. Een Aux-ingang is een aftakking op een kanaal van de mengtafel om het betreffende signaal naar effecten of monitors te sturen.

  Wat is een subgroep?
  Een subgroep op een mengpaneel geeft je de mogelijkheid om een groep kanalen bij elkaar te voegen onder één functie. Een kanaal wijs je aan een subgroep toe. Op deze manier kun je je mengpaneel overzichtelijk en flexibel inrichten.

  Wat is een digitale mixer?
  Bij een digitale mixer worden alle signalen aan de ingang met een A/D-converter omgezet van analoog (A) naar digitaal (D). Het signaal wordt verder compleet digitaal gemixt en van effecten voorzien.

  Wat is een BPM-teller?
  Dj’s gebruiken ‘Beats per minute’ om het tempo van de muziek te bepalen. Op sommige mengpanelen zitten BPM-tellers. De BPM wordt dan met elektronische apparatuur of een computerprogramma vastgesteld.

  Wat is een softwaremixer?
  Deze mixer bestaat uit software die een mixer op je computerscherm afbeeldt. Je bedient dit virtuele mengpaneel met je muis.

  Wat is de mastersection?
  De mastersection is het gedeelte van het mengpaneel dat door de dj wordt bediend. Hier zitten de controle LED-lichtjes, alle schuiven en alle knopjes.

  Bekijk en vergelijk hier mengpanelen en vind de beste koop!

 • Verklarende woordenlijst

  Vergelijk hier mengtafels!Hieronder vind je de meestgebruikte begrippen van een mengpaneel.

  Wil je nu meteen op zoek naar een mengpaneel, bekijk en vergelijk dan hier mengpanelen!

  Beats per minute (BPM)

  Dj’s gebruiken ‘Beats per minute’ om het tempo van de muziek te bepalen. Beatmixing is een vorm van mixen waarbij het tempo van een nummer verlaagd of verhoogd wordt zodat het goed aansluit op het tempo van een vorig nummer. Wanneer de plaat sneller of langzamer afgespeeld wordt, past zowel de BPM als de pitch (toonhoogte) zich aan.

  BPM-teller
  In sommige mengpanelen is een BPM-teller ingebouwd. De BPM wordt dan met elektronische apparatuur of een computerprogramma vastgesteld. Er bestaan digitale mixprogramma’s die de BPM zelf bepalen en automatisch twee muziekstukken met elkaar kunnen synchroniseren. Er bestaan zelfs computermixers die de toonhoogte van twee nummers gelijk houdt terwijl het tempo wordt aangepast. Mengpanelen hebben soms ook ingebouwde USB-geluidskaarten die je rechtstreeks kunt aansluiten op een pc of Mac of een mp3-speler.

  Digitale mixers
  Je hebt ook digitale mixers. Bij een digitale mixer worden alle signalen aan de ingang van het mengpaneel met een A/D-converter omgezet van analoog (A) naar digitaal”(D). Het signaal wordt verder compleet digitaal gemixt, van effecten voorzien, etc. Al deze bewerkingen leveren geen extra ruis op zoals bij analoge mixers.

  Effecten
  Met een mengpaneel kun je een scala aan effecten maken. De belangrijkste effecten zijn:

  • CF-curve. Hiermee stel je de werking van de crossfader in op je eigen voorkeur. Wat je regelt is de manier waarop de crossfader het volume van de kanalen beïnvloedt.
  • Compressor: dit apparaat maakt het volume constanter. Zachte geluiden worden dus harder gemaakt, harde zachter.
  • Crossfader. Schuifregelaar om het volume van twee verschillende kanalen vloeiend in elkaar te laten overlopen.
  • Delay: dit apparaat vertraagt het binnenkomende signaal, waardoor een echo klinkt. Bij erg grote zalen wordt een delay ook gebruikt om te voorkomen dat je echo’s gaat horen. Het apparaat compenseert dan het tijdverschil dat veroorzaakt wordt door de grote afstanden tussen de verschillende groepen boxen in de zaal.
  • Equalizer. Een equalizer is een elektronische filter die verstoringen tussen het input- en outputsignaal compenseert en herstelt, waardoor het outputsignaal gelijk is aan het inputsignaal.
  • Fader. Met de fader bepaal je hoe sterk een kanaal in de mix klinkt.
  • Feedback-killer. Dit is een apparaat dat rondzing-neigingen automatisch onderdrukt.
  • Filterbank. Dit apparaat is afkomstig uit oude synthesizers, een filter om het geluid te vervormen.
  • Gain. Hiermee kan de dj het geluid versterken. Dit wordt meestal opgegeven in dB. Iedere 3dB meer is een verdubbeling van de sterkte.
  • Gate. Dit is een apparaat dat als een poort fungeert. Het laat een geluid pas door als het een bepaald volume bereikt en sluit weer als het signaal onder dat niveau zakt.
  • Kill-eq. Knop om een bepaald frequentiegebied weg te filteren.
  • Limiter: apparaat dat zorgt dat een signaal niet boven een bepaald in te stellen volume komt.
  • PFL. Pre Fade Listen. Hiermee kun je een kanaal beluisteren onafhankelijk van de faderpositie.
  • Pitch-corrector. Dit is een apparaat dat de toonhoogte corrigeert.
  • Prefader. De prefader signalen gaan bijvoorbeeld naar een monitor, die immers niet zachter moet gaan als de mixer de fader naar beneden zet.
  • Reverb. Dit is een afgeleide van 'Reverberation' = nagalm. Apparaat dat kunstmatig akoestiek nabootst.
  • Subbass. Geeft lage tonen die meer voelbaar dan hoorbaar zijn.
  • Talkover. Hiermee kun je door de muziek praten. De muziek wordt dan automatisch wat zachter gemaakt zodat je beter te verstaan bent.
  • VCA. Voltage Controlled Amplifier. Elektronische volumeregeling.
  • VCF. Voltage Controlled Filter. Een filter om het geluid te vervormen.
  • Vu-meter. Dit is een meter op je mixer die met LED-lichtjes in - meestal - groen, geel en rood het volume aangeeft in dB.

  Vergelijk hier mengtafels!Mastersection
  De mastersection is het gedeelte van het mengpaneel dat door de dj wordt bediend. Hier zitten de controle led-lichtjes, alle schuiven en alle knopjes.

  Subgroepen
  Een subgroep op een mengpaneel geeft je de mogelijkheid om een groep kanalen bij elkaar te voegen onder één functie. Zo kun je een aantal kanalen met één fader bedienen. Een kanaal wijs je aan een subgroep toe ("assign") met een schakelaar bij het kanaal. Op deze manier kun je jouw mengpaneel overzichtelijker en flexibeler inrichten.

  Virtuele mixer of softwaremixer
  Deze mixer bestaat uit software die een mixer op je scherm afbeeldt. Je bedient dit virtuele mengpaneel met je muis. Er bestaan ook ‘controllers’. Dit is apparatuur die er uitziet als een analoge mixer die je op je computer kunt aansluiten. Deze ‘mixer’ bedient dan de software-mixer.

  Bekijk en vergelijk hier mengpanelen en vind de beste koop!

Mengpanelen 7.4 (3)
39
 • stroomverbruik:
  • stroomverbruik_15 - 2
   • stroomverbruik_15_35 - 2
    • stroomverbruik_35_70 - 4
     • stroomverbruik_70 - 0
     • price:
      • price_120 - 9
       • price_120_250 - 9
        • price_250_400 - 13
         • price_400 - 8
         • brand:
          • numark - 11
           • hercules - 9
            • pioneer - 6
             • behringer - 5
              • ecler - 2
               • gemini - 1
                • ion_audio - 1
                 • konig - 1
                  • omnitronic - 1
                   • reloop - 1
                    • reloop_dj - 1
                    • aantal_kanalen:
                     • aantal_kanalen_3 - 12
                      • aantal_kanalen_3_5.5 - 14
                       • aantal_kanalen_5.5_12 - 2
                        • aantal_kanalen_12 - 0
                        0 - 24
                        • Hercules DJ Control Instinct
                         • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/6/9/5/hercules-dj-control-instinct-24479695.jpg
                         • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/0/2/hercules-dj-control-instinct-24479802.jpg
                         • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/6/1/hercules-dj-control-instinct-24479861.jpg
                         • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/1/0/2/hercules-dj-control-instinct-28073102.jpg
                         • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/1/0/3/hercules-dj-control-instinct-28073103.jpg
                         Hercules DJ Control Instinct (21)
                         Hercules DJ Control Instinct
                         Bol.com Bol.com
                         7.9 (624, 624)
                         • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                         79, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                         Bol.com Bol.com
                         7.9 (624, 624)
                         • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                         79, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                         Bax-shop.nl Bax-shop.nl
                         0.0 (0, 0)
                         • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                         79, 3.874908, 51.4954533 LOW
                         58
                        • Behringer Pro Mixer VMX 1000 - DJ-Mixer
                         • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/8/4/0/behringer-pro-mixer-vmx-1000-dj-mixer-2211840.jpg
                         • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/3/1/5/behringer-pro-mixer-vmx-1000-dj-mixer-14516315.jpg
                         • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/3/1/6/behringer-pro-mixer-vmx-1000-dj-mixer-14516316.jpg
                         • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/3/1/7/behringer-pro-mixer-vmx-1000-dj-mixer-14516317.jpg
                         • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/2/0/4/behringer-pro-mixer-vmx-1000-dj-mixer-18241204.jpg
                         Behringer Pro Mixer VMX 1000 - DJ-Mixer (9)
                         5.3 (1, 1)
                         Behringer Pro Mixer VMX 1000 - DJ-Mixer
                         Bax-shop.nl Bax-shop.nl
                         9.4 (163, 163)
                         • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                         199, onbekend (offer_sdt_unknown)
                         Bax-shop.nl Bax-shop.nl
                         9.4 (163, 163)
                         • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                         199, onbekend (offer_sdt_unknown)
                         Bax-shop.nl Bax-shop.nl
                         0.0 (0, 0)
                         • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                         199, 3.874908, 51.4954533 HIGH
                         2
                        • Hercules Universal DJ
                         • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/5/5/7/hercules-universal-dj-29148557.jpg
                         • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/5/5/8/hercules-universal-dj-29148558.jpg
                         • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/5/5/9/hercules-universal-dj-29148559.jpg
                         • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/5/6/0/hercules-universal-dj-29148560.jpg
                         • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/5/6/1/hercules-universal-dj-29148561.jpg
                         • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/5/6/2/hercules-universal-dj-29148562.jpg
                         • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/5/6/3/hercules-universal-dj-29148563.jpg
                         • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/5/6/4/hercules-universal-dj-29148564.jpg
                         • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/5/6/5/hercules-universal-dj-29148565.jpg
                         • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/5/6/6/hercules-universal-dj-29148566.jpg
                         • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/5/6/7/hercules-universal-dj-29148567.jpg
                         • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/7/8/hercules-universal-dj-29151978.jpg
                         Hercules Universal DJ (3)
                         Hercules Universal DJ
                         Bol.com Bol.com
                         7.9 (624, 624)
                         • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                         174.99, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                         Bol.com Bol.com
                         7.9 (624, 624)
                         • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                         174.99, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                         Bax-shop.nl Bax-shop.nl
                         0.0 (0, 0)
                         • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                         179, 3.874908, 51.4954533 LOW
                         58
                        • Hercules DJ Console Rmx
                         • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/7/1/9/hercules-dj-console-rmx-17675719.jpg
                         • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/5/3/2/hercules-dj-console-rmx-21022532.jpg
                         • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/5/3/3/hercules-dj-console-rmx-21022533.jpg
                         • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/5/3/4/hercules-dj-console-rmx-21022534.jpg
                         • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/5/3/5/hercules-dj-console-rmx-21022535.jpg
                         • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/5/3/6/hercules-dj-console-rmx-21022536.jpg
                         • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/5/3/7/hercules-dj-console-rmx-21022537.jpg
                         Hercules DJ Console Rmx (2)
                         Conrad Conrad
                         8.1 (649, 649)
                         • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                         239, 4 dagen (offer_sdt_4_days)
                         Conrad Conrad
                         8.1 (649, 649)
                         • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                         239, 4 dagen (offer_sdt_4_days)
                         1
                        • Numark DJ M2
                         • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/1/3/6/numark-dj-m2-19869136.jpg
                         • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/0/3/6/numark-dj-m2-21071036.jpg
                         Numark DJ M2 (2)
                         new-line.nl/ new-line.nl/
                         89, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                         new-line.nl/ new-line.nl/
                         89, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                         1
                         good_buy
                        • Hercules DJ Control Air+
                         • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/6/5/3/hercules-dj-control-air--21368653.jpg
                         • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/6/5/4/hercules-dj-control-air--21368654.jpg
                         • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/6/5/5/hercules-dj-control-air--21368655.jpg
                         • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/6/5/6/hercules-dj-control-air--21368656.jpg
                         Hercules DJ Control Air+ (5)
                         Hercules DJ Control Air+
                         Wehkamp.nl Wehkamp.nl
                         8.2 (377, 377)
                         • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                         135.00, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                         Wehkamp.nl Wehkamp.nl
                         8.2 (377, 377)
                         • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                         135.00, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                         Bax-shop.nl Bax-shop.nl
                         0.0 (0, 0)
                         • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                         149, 3.874908, 51.4954533 HIGH
                         61
                        • Hercules DJ Console RMX2
                         • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/3/0/1/hercules-dj-console-rmx2-29147301.jpg
                         • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/3/0/2/hercules-dj-console-rmx2-29147302.jpg
                         • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/3/0/3/hercules-dj-console-rmx2-29147303.jpg
                         • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/3/0/4/hercules-dj-console-rmx2-29147304.jpg
                         • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/3/0/5/hercules-dj-console-rmx2-29147305.jpg
                         • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/3/0/6/hercules-dj-console-rmx2-29147306.jpg
                         • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/3/0/7/hercules-dj-console-rmx2-29147307.jpg
                         • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/6/6/hercules-dj-console-rmx2-29151966.jpg
                         Hercules DJ Console RMX2 (2)
                         Hercules DJ Console RMX2
                         4allshop.nl 4allshop.nl
                         8.7 (306, 306)
                         256.5, 5 dagen (offer_sdt_5_days)
                         4allshop.nl 4allshop.nl
                         8.7 (306, 306)
                         256.5, 5 dagen (offer_sdt_5_days)
                         Media Markt Alkmaar Media Markt Alkmaar
                         0.0 (0, 0)
                         295, 4.7479003, 52.6357647 HIGH
                         61
                        • Reloop Dj Reloop RMX-30 Blackfire
                         • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/9/7/reloop-dj-reloop-rmx-30-blackfire-26278397.jpg
                         • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/4/1/4/reloop-dj-reloop-rmx-30-blackfire-28659414.jpg
                         • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/2/8/0/reloop-dj-reloop-rmx-30-blackfire-30362280.jpg
                         • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/0/5/2/reloop-dj-reloop-rmx-30-blackfire-31189052.jpg
                         Reloop Dj Reloop RMX-30 Blackfire (1)
                         Reloop Dj Reloop RMX-30 Blackfire
                         Bol.com Bol.com
                         7.9 (624, 624)
                         • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                         230, 1 week (offer_sdt_1_week)
                         Bol.com Bol.com
                         7.9 (624, 624)
                         • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                         230, 1 week (offer_sdt_1_week)
                         Bax-shop.nl Bax-shop.nl
                         0.0 (0, 0)
                         • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                         230, 3.874908, 51.4954533 HIGH
                         5
                        • Hercules DJ CONSOLE 4-Mx
                         • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/6/9/9/hercules-dj-console-4-mx-18685699.jpg
                         • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/2/6/0/hercules-dj-console-4-mx-18686260.jpg
                         • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/6/2/8/hercules-dj-console-4-mx-21061628.jpg
                         • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/6/2/9/hercules-dj-console-4-mx-21061629.jpg
                         • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/6/3/0/hercules-dj-console-4-mx-21061630.jpg
                         • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/6/3/1/hercules-dj-console-4-mx-21061631.jpg
                         • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/6/3/2/hercules-dj-console-4-mx-21061632.jpg
                         • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/6/3/3/hercules-dj-console-4-mx-21061633.jpg
                         • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/6/3/4/hercules-dj-console-4-mx-21061634.jpg
                         • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/6/3/5/hercules-dj-console-4-mx-21061635.jpg
                         • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/6/3/6/hercules-dj-console-4-mx-21061636.jpg
                         • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/6/3/7/hercules-dj-console-4-mx-21061637.jpg
                         • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/6/3/8/hercules-dj-console-4-mx-21061638.jpg
                         • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/6/3/9/hercules-dj-console-4-mx-21061639.jpg
                         • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/5/5/2/hercules-dj-console-4-mx-18686552.jpg
                         • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/9/5/3/hercules-dj-console-4-mx-18686953.jpg
                         Hercules DJ CONSOLE 4-Mx (3)
                         Hercules DJ CONSOLE 4-Mx
                         Bol.com Bol.com
                         7.9 (624, 624)
                         • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                         260, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                         Bol.com Bol.com
                         7.9 (624, 624)
                         • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                         260, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                         Media Markt Alkmaar Media Markt Alkmaar
                         0.0 (0, 0)
                         349.99, 4.7479003, 52.6357647 LOW
                         58
                        • Numark DJ2GO
                         • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/2/0/8/numark-dj2go-19869208.jpg
                         • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/1/8/0/numark-dj2go-21078180.jpg
                         • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/1/8/1/numark-dj2go-21078181.jpg
                         Numark DJ2GO (7)
                         Numark DJ2GO
                         Bax-shop.nl Bax-shop.nl
                         0.0 (0, 0)
                         • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                         49, 3.874908, 51.4954533 HIGH
                         Bax-shop.nl Bax-shop.nl
                         9.4 (163, 163)
                         • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                         51.5, onbekend (offer_sdt_unknown)
                         Bax-shop.nl Bax-shop.nl
                         0.0 (0, 0)
                         • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                         49, 3.874908, 51.4954533 HIGH
                         3
                         good_buy
                        • ION Audio DJ2GO mengpaneel
                         • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/2/3/1/ion-dj2go-19869231.jpg
                         • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/6/3/8/ion-audio-dj2go-dj-mixer-25054638.jpg
                         ION Audio DJ2GO mengpaneel (6)
                         4allshop.nl 4allshop.nl
                         8.7 (306, 306)
                         63.95, 5 dagen (offer_sdt_5_days)
                         4allshop.nl 4allshop.nl
                         8.7 (306, 306)
                         63.95, 5 dagen (offer_sdt_5_days)
                         1
                         good_buy
                        • Hercules DJControl MP3 LE
                         • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/8/6/7/hercules-dj-control-mp3-le-20464867.jpg
                         • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/8/7/3/hercules-dj-control-mp3-le-21353873.jpg
                         • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/8/7/4/hercules-dj-control-mp3-le-21353874.jpg
                         • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/8/7/5/hercules-dj-control-mp3-le-21353875.jpg
                         • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/8/7/6/hercules-dj-control-mp3-le-21353876.jpg
                         Hercules DJControl MP3 LE (9)
                         Hercules DJControl MP3 LE
                         4allshop.nl 4allshop.nl
                         8.7 (306, 306)
                         55.75, 5 dagen (offer_sdt_5_days)
                         4allshop.nl 4allshop.nl
                         8.7 (306, 306)
                         55.75, 5 dagen (offer_sdt_5_days)
                         Bax-shop.nl Bax-shop.nl
                         0.0 (0, 0)
                         • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                         58, 3.874908, 51.4954533 HIGH
                         7
                        • Numark N4 mengpaneel
                         • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/2/7/2/numark-n4-19869272.jpg
                         • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/0/6/numark-n4-21131906.jpg
                         • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/0/7/numark-n4-21131907.jpg
                         • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/0/8/numark-n4-21131908.jpg
                         • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/0/9/numark-n4-21131909.jpg
                         Numark N4 mengpaneel (7)
                         Numark N4 mengpaneel
                         Scheerenfoppen.nl Scheerenfoppen.nl
                         8.5 (90, 90)
                         • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                         349.5, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                         Scheerenfoppen.nl Scheerenfoppen.nl
                         8.5 (90, 90)
                         • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                         349.5, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                         Bax-shop.nl Bax-shop.nl
                         0.0 (0, 0)
                         • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                         419, 3.874908, 51.4954533 HIGH
                         6
                         good_buy
                        • Pioneer DJM-350 mengpaneel
                         • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/1/2/5/pioneer-djm-350-19869125.jpg
                         • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/4/9/1/pioneer-djm-350-21068491.jpg
                         • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/4/9/2/pioneer-djm-350-21068492.jpg
                         • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/4/9/3/pioneer-djm-350-21068493.jpg
                         Pioneer DJM-350 mengpaneel (4)
                         Pioneer DJM-350 mengpaneel
                         Bax-shop.nl Bax-shop.nl
                         9.4 (163, 163)
                         • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                         479, onbekend (offer_sdt_unknown)
                         Bax-shop.nl Bax-shop.nl
                         9.4 (163, 163)
                         • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                         479, onbekend (offer_sdt_unknown)
                         Bax-shop.nl Bax-shop.nl
                         0.0 (0, 0)
                         • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                         479, 3.874908, 51.4954533 HIGH
                         3
                        • Numark iDJ Pro
                         • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/2/6/9/numark-idj-pro-19869269.jpg
                         • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/9/6/9/numark-idj-pro-21095969.jpg
                         • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/9/7/0/numark-idj-pro-21095970.jpg
                         • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/9/7/1/numark-idj-pro-21095971.jpg
                         • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/9/7/2/numark-idj-pro-21095972.jpg
                         • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/8/0/4/numark-idj-pro-24575804.jpg
                         • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/8/0/5/numark-idj-pro-24575805.jpg
                         Numark iDJ Pro (4)
                         Numark iDJ Pro
                         Conrad Conrad
                         8.1 (649, 649)
                         • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                         349, 4 dagen (offer_sdt_4_days)
                         Conrad Conrad
                         8.1 (649, 649)
                         • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                         349, 4 dagen (offer_sdt_4_days)
                         Bax-shop.nl Bax-shop.nl
                         0.0 (0, 0)
                         • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                         399, 3.874908, 51.4954533 HIGH
                         4
                         good_buy
                        • Behringer DJX900USB mengpaneel
                         • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/4/8/5/behringer-djx900usb-dj-mixer-24996485.jpg
                         • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/4/8/6/behringer-djx900usb-dj-mixer-24996486.jpg
                         • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/4/8/7/behringer-djx900usb-dj-mixer-24996487.jpg
                         • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/4/8/8/behringer-djx900usb-dj-mixer-24996488.jpg
                         Behringer DJX900USB mengpaneel (4)
                         Behringer DJX900USB mengpaneel
                         Bax-shop.nl Bax-shop.nl
                         9.4 (163, 163)
                         • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                         275, onbekend (offer_sdt_unknown)
                         Bax-shop.nl Bax-shop.nl
                         9.4 (163, 163)
                         • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                         275, onbekend (offer_sdt_unknown)
                         Bax-shop.nl Bax-shop.nl
                         0.0 (0, 0)
                         • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                         275, 3.874908, 51.4954533 HIGH
                         3
                        • Behringer DX2000USB mengpaneel
                         • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/4/8/9/behringer-dx2000usb-dj-mixer-24996489.jpg
                         • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/4/9/0/behringer-dx2000usb-dj-mixer-24996490.jpg
                         • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/4/9/1/behringer-dx2000usb-dj-mixer-24996491.jpg
                         • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/4/9/2/behringer-dx2000usb-dj-mixer-24996492.jpg
                         Behringer DX2000USB mengpaneel (20)
                         Behringer DX2000USB mengpaneel
                         Bax-shop.nl Bax-shop.nl
                         9.4 (163, 163)
                         • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                         328, onbekend (offer_sdt_unknown)
                         Bax-shop.nl Bax-shop.nl
                         9.4 (163, 163)
                         • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                         328, onbekend (offer_sdt_unknown)
                         Bax-shop.nl Bax-shop.nl
                         0.0 (0, 0)
                         • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                         328, 3.874908, 51.4954533 HIGH
                         2
                        • Numark Mixtrack Pro II
                         • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/9/7/4/numark-mixtrack-pro-ii-21395974.jpg
                         • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/9/7/5/numark-mixtrack-pro-ii-21395975.jpg
                         • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/9/7/6/numark-mixtrack-pro-ii-21395976.jpg
                         • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/9/7/7/numark-mixtrack-pro-ii-21395977.jpg
                         • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/9/7/8/numark-mixtrack-pro-ii-21395978.jpg
                         • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/9/7/9/numark-mixtrack-pro-ii-21395979.jpg
                         • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/9/8/0/numark-mixtrack-pro-ii-21395980.jpg
                         • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/9/8/1/numark-mixtrack-pro-ii-21395981.jpg
                         • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/9/8/2/numark-mixtrack-pro-ii-21395982.jpg
                         • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/9/8/3/numark-mixtrack-pro-ii-21395983.jpg
                         • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/9/8/4/numark-mixtrack-pro-ii-21395984.jpg
                         Numark Mixtrack Pro II (16)
                         9.5 (2, 0)
                         Numark Mixtrack Pro II
                         Bax-shop.nl Bax-shop.nl
                         9.4 (163, 163)
                         • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                         199, onbekend (offer_sdt_unknown)
                         Bax-shop.nl Bax-shop.nl
                         9.4 (163, 163)
                         • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                         199, onbekend (offer_sdt_unknown)
                         Bax-shop.nl Bax-shop.nl
                         0.0 (0, 0)
                         • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                         199, 3.874908, 51.4954533 HIGH
                         9
                         good_buy
                        • Numark M101USB mengpaneel
                         • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/2/0/3/numark-m101usb-23953203.jpg
                         • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/2/0/4/numark-m101usb-23953204.jpg
                         • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/2/0/5/numark-m101usb-23953205.jpg
                         • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/3/3/6/numark-m101usb-30747336.jpg
                         Numark M101USB mengpaneel (5)
                         Numark M101USB mengpaneel
                         Scheerenfoppen.nl Scheerenfoppen.nl
                         8.5 (90, 90)
                         • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                         99, 1 week (offer_sdt_1_week)
                         Scheerenfoppen.nl Scheerenfoppen.nl
                         8.5 (90, 90)
                         • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                         99, 1 week (offer_sdt_1_week)
                         Bax-shop.nl Bax-shop.nl
                         0.0 (0, 0)
                         • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                         109, 3.874908, 51.4954533 HIGH
                         6
                         good_buy
                        • Pioneer DDJ-SX2
                         • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/4/7/6/pioneer-ddj-sx2-30760476.jpg
                         • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/4/7/7/pioneer-ddj-sx2-30760477.jpg
                         Pioneer DDJ-SX2 (5)
                         Pioneer DDJ-SX2
                         Bax-shop.nl Bax-shop.nl
                         9.4 (163, 163)
                         • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                         1049, onbekend (offer_sdt_unknown)
                         Bax-shop.nl Bax-shop.nl
                         9.4 (163, 163)
                         • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                         1049, onbekend (offer_sdt_unknown)
                         Bax-shop.nl Bax-shop.nl
                         0.0 (0, 0)
                         • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                         1049, 3.874908, 51.4954533 HIGH
                         2
                        • Pioneer DJM-900NXS mengpaneel
                         • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/2/4/6/pioneer-djm-900nxs-19869246.jpg
                         • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/6/2/9/pioneer-djm-900nxs-21118629.jpg
                         • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/6/3/0/pioneer-djm-900nxs-21118630.jpg
                         • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/6/3/1/pioneer-djm-900nxs-21118631.jpg
                         Pioneer DJM-900NXS mengpaneel (4)
                         Pioneer DJM-900NXS mengpaneel
                         Bax-shop.nl Bax-shop.nl
                         9.4 (163, 163)
                         • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                         1899, onbekend (offer_sdt_unknown)
                         Bax-shop.nl Bax-shop.nl
                         9.4 (163, 163)
                         • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                         1899, onbekend (offer_sdt_unknown)
                         Bax-shop.nl Bax-shop.nl
                         0.0 (0, 0)
                         • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                         1899, 3.874908, 51.4954533 HIGH
                         2
                        • Numark M2
                         • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/2/0/1/numark-m2-19869201.jpg
                         • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/5/5/numark-m2-21065555.jpg
                         Numark M2 (4)
                         Numark M2
                         Conrad Conrad
                         8.1 (649, 649)
                         • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                         99.99, 4 dagen (offer_sdt_4_days)
                         Conrad Conrad
                         8.1 (649, 649)
                         • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                         99.99, 4 dagen (offer_sdt_4_days)
                         Bax-shop.nl Bax-shop.nl
                         0.0 (0, 0)
                         • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                         109, 3.874908, 51.4954533 HIGH
                         3
                         good_buy
                        • Konig KN-DJMIXER20 mengpaneel
                         • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/2/7/7/konig-kn-djmixer20-19869277.jpg
                         • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/8/4/2/konig-kn-djmixer20-21201842.jpg
                         • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/8/4/3/konig-kn-djmixer20-21201843.jpg
                         • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/8/4/4/konig-kn-djmixer20-21201844.jpg
                         • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/8/4/5/konig-kn-djmixer20-21201845.jpg
                         • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/8/4/6/konig-kn-djmixer20-21201846.jpg
                         • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/8/4/7/konig-kn-djmixer20-21201847.jpg
                         • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/8/4/8/konig-kn-djmixer20-21201848.jpg
                         Konig KN-DJMIXER20 mengpaneel (4)
                         Konig KN-DJMIXER20 mengpaneel
                         Bol.com Bol.com
                         7.9 (624, 624)
                         • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                         72.65, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                         Bol.com Bol.com
                         7.9 (624, 624)
                         • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                         72.65, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                         Bax-shop.nl Bax-shop.nl
                         0.0 (0, 0)
                         • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                         78, 3.874908, 51.4954533 NONE
                         3
                        • Behringer NOX404 mengpaneel
                         • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/4/7/8/behringer-nox404-dj-mixer-30695478.jpg
                         • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/4/7/9/behringer-nox404-dj-mixer-30695479.jpg
                         • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/4/8/0/behringer-nox404-dj-mixer-30695480.jpg
                         • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/4/8/1/behringer-nox404-dj-mixer-30695481.jpg
                         • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/4/8/2/behringer-nox404-dj-mixer-30695482.jpg
                         Behringer NOX404 mengpaneel (4)
                         Behringer NOX404 mengpaneel
                         Bax-shop.nl Bax-shop.nl
                         9.4 (163, 163)
                         • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                         179, onbekend (offer_sdt_unknown)
                         Bax-shop.nl Bax-shop.nl
                         9.4 (163, 163)
                         • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                         179, onbekend (offer_sdt_unknown)
                         Bax-shop.nl Bax-shop.nl
                         0.0 (0, 0)
                         • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                         179, 3.874908, 51.4954533 LOW
                         2
                        2
                        • Heb je merkvoorkeur? (brand):
                         • Numark (numark)
                         • Pioneer (pioneer)
                         • Hercules (hercules)
                         • Behringer (behringer)
                         • Reloop (reloop)
                         • Yamaha (yamaha)
                         • Ecler (ecler)
                         • Gemini (gemini)
                         • ION Audio (ion_audio)
                         • Konig (konig)
                         • Mackie (mackie)
                         • Native Instruments (native_instruments)
                         • Omnitronic (omnitronic)
                         • Reloop Dj (reloop_dj)
                         • Samson (samson)
                         • Skytec (skytec)
                         • Turtle Beach (turtle_beach)
                         • Vestax (vestax)
                         • Zenus (zenus)
                        • Wat is je budget? (price):
                         • < 120 € (price_120)
                         • 120 € - 250 € (price_120_250)
                         • 250 € - 400 € (price_250_400)
                         • ≥ 400 € (price_400)
                        • Hoeveel kanalen wil je? (aantal_kanalen):
                         • < 3 (aantal_kanalen_3)
                         • 3 - 5.5 (aantal_kanalen_3_5.5)
                         • 5.5 - 12 (aantal_kanalen_5.5_12)
                         • ≥ 12 (aantal_kanalen_12)
                        • Wat moet de gemiddeld stroomverbruik zijn? (stroomverbruik):
                         • < 15 W (stroomverbruik_15)
                         • 15 W - 35 W (stroomverbruik_15_35)
                         • 35 W - 70 W (stroomverbruik_35_70)
                         • ≥ 70 W (stroomverbruik_70)
                        • Tel. 030-214 5004
                        • WhatsApp 06-15 19 74 74
                        • blijmakers@vergelijk.nl