x
x
Je zoekt nu binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (verwijderen)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
Zoek naar producten... Zoek naar een product binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Zoek naar producten... Zoek... Zoek naar producten... {}
× Categorieën

mengpaneel

{{$data.getNumberOfReviews()}} consumenten beoordelen producten in mengpaneel categorie met gemiddeld een {{$data.getAverageRating() | rating}}
 • Algemene informatie

  Een mengpaneel maakt de basisuitrusting van een dj compleet. Voor een dj is het mengpaneel een onmisbaar instrument. Hoe meer schuiven, draaiknoppen en lampjes, hoe indrukwekkender de mengpanelen. Maar wat doet een mengpaneel nou eigenlijk? En waar moet je op letten als je er een gaat aanschaffen? In deze tekst helpen wij je bij het kiezen van een mengpaneel.

  Merknamen van mengpanelen zijn: Allen & Heath, Behringer, Citronic, D&R, Euphonics, LEM, Mackie, Midas, Peavey, Phonic, Soundcraft, Yamaha.
  Vergelijk hier mengpanelen!
  Wil je nu meteen op zoek naar een mengpaneel, bekijk en vergelijk dan hier mengpanelen!

  Mengpaneel

  Een mengpaneel in zijn meest eenvoudige vorm mixt geluidssignalen van twee verschillende bronnen tot één, meestal stereosignaal. Hoe uitgebreider het mengpaneel, hoe meer mogelijkheden om een geluid te mixen en tegelijkertijd te bewerken. Het signaal kan worden versterkt, bepaalde frequenties kunnen worden onderdrukt, er kan een galm worden toegevoegd of juist worden verwijderd.

  Vergelijk hier mengtafels!Kanalen mengpaneel
  Een mengpaneel heeft kanalen waarop diverse apparatuur kan worden aangesloten. Het is belangrijk om niet alleen te weten hoeveel kanalen een mengpaneel heeft, maar ook welke soort kanaalingangen dit zijn. Mengpanelen hebben verschillende soorten ingangen. Een microfooningang heeft een microfoonversterker, een equalizer en één of meerdere aux waarmee je het signaal van het mengpaneel naar een externe bron kunt sturen voor bijvoorbeeld een monitormix, of voor effecten. Een lijningang is alleen geschikt om effectapparatuur, recorder, keyboards of cd-spelers op aan te sluiten, niet voor microfoons. Op een stereo-ingang kun je een cd-speler aansluiten. Feitelijk zijn het twee kanalen in één met een gemeenschappelijke fader. Een aux-ingang is een aftakking op een kanaal van het mengpaneel om het betreffende signaal naar effecten of monitors te sturen.

  Extra’s en effecten mengpaneel
  Met mengpanelen kun je een scala aan effecten maken. Enkele effecten van het mengpaneel zijn CF-curve, crossfader, delay, gate, limiter, pitch-corrector en talkover. Voor meer effecten en de uitleg hiervan kun je bij de verklarende woordenlijst voor het mengpaneel kijken. Ook informatie over de beats per minute, de BPM-teller, digitale mixer, softwaremixers, subgroepen en de mastersection kun je hier vinden.

  Bekijk en vergelijk hier mengpanelen!

 • Veelgestelde vragen

  Vergelijk hier mengtafels!Wat voor een kanalen zitten er op een mengpaneel?
  Wat is een subgroep?
  Wat is een digitale mixer?
  Wat is een BPM-teller?
  Wat is een softwaremixer?
  Wat is de mastersection?

  Wil je nu meteen op zoek naar een mengpaneel, bekijk en vergelijk dan hier mengpanelen!

  Wat voor een kanalen zitten er op een mengpaneel?

  Een mengpaneel heeft kanalen waarop diverse apparatuur kan worden aangesloten. Je hebt verschillende soorten kanaalingangen. Een microfooningang heeft een microfoonversterker, een equalizer en één of meerdere aux waarmee je het signaal naar een externe bron kunt sturen voor bijvoorbeeld een monitormix of voor effecten. Een lijningang is alleen geschikt om effectapparatuur, recorder, keyboards of cd-spelers op aan te sluiten, niet voor microfoons. Op een stereo-ingang kun je een cd-speler aansluiten. Een Aux-ingang is een aftakking op een kanaal van de mengtafel om het betreffende signaal naar effecten of monitors te sturen.

  Wat is een subgroep?
  Een subgroep op een mengpaneel geeft je de mogelijkheid om een groep kanalen bij elkaar te voegen onder één functie. Een kanaal wijs je aan een subgroep toe. Op deze manier kun je je mengpaneel overzichtelijk en flexibel inrichten.

  Wat is een digitale mixer?
  Bij een digitale mixer worden alle signalen aan de ingang met een A/D-converter omgezet van analoog (A) naar digitaal (D). Het signaal wordt verder compleet digitaal gemixt en van effecten voorzien.

  Wat is een BPM-teller?
  Dj’s gebruiken ‘Beats per minute’ om het tempo van de muziek te bepalen. Op sommige mengpanelen zitten BPM-tellers. De BPM wordt dan met elektronische apparatuur of een computerprogramma vastgesteld.

  Wat is een softwaremixer?
  Deze mixer bestaat uit software die een mixer op je computerscherm afbeeldt. Je bedient dit virtuele mengpaneel met je muis.

  Wat is de mastersection?
  De mastersection is het gedeelte van het mengpaneel dat door de dj wordt bediend. Hier zitten de controle LED-lichtjes, alle schuiven en alle knopjes.

  Bekijk en vergelijk hier mengpanelen en vind de beste koop!

 • Verklarende woordenlijst

  Vergelijk hier mengtafels!Hieronder vind je de meestgebruikte begrippen van een mengpaneel.

  Wil je nu meteen op zoek naar een mengpaneel, bekijk en vergelijk dan hier mengpanelen!

  Beats per minute (BPM)

  Dj’s gebruiken ‘Beats per minute’ om het tempo van de muziek te bepalen. Beatmixing is een vorm van mixen waarbij het tempo van een nummer verlaagd of verhoogd wordt zodat het goed aansluit op het tempo van een vorig nummer. Wanneer de plaat sneller of langzamer afgespeeld wordt, past zowel de BPM als de pitch (toonhoogte) zich aan.

  BPM-teller
  In sommige mengpanelen is een BPM-teller ingebouwd. De BPM wordt dan met elektronische apparatuur of een computerprogramma vastgesteld. Er bestaan digitale mixprogramma’s die de BPM zelf bepalen en automatisch twee muziekstukken met elkaar kunnen synchroniseren. Er bestaan zelfs computermixers die de toonhoogte van twee nummers gelijk houdt terwijl het tempo wordt aangepast. Mengpanelen hebben soms ook ingebouwde USB-geluidskaarten die je rechtstreeks kunt aansluiten op een pc of Mac of een mp3-speler.

  Digitale mixers
  Je hebt ook digitale mixers. Bij een digitale mixer worden alle signalen aan de ingang van het mengpaneel met een A/D-converter omgezet van analoog (A) naar digitaal”(D). Het signaal wordt verder compleet digitaal gemixt, van effecten voorzien, etc. Al deze bewerkingen leveren geen extra ruis op zoals bij analoge mixers.

  Effecten
  Met een mengpaneel kun je een scala aan effecten maken. De belangrijkste effecten zijn:

  • CF-curve. Hiermee stel je de werking van de crossfader in op je eigen voorkeur. Wat je regelt is de manier waarop de crossfader het volume van de kanalen beïnvloedt.
  • Compressor: dit apparaat maakt het volume constanter. Zachte geluiden worden dus harder gemaakt, harde zachter.
  • Crossfader. Schuifregelaar om het volume van twee verschillende kanalen vloeiend in elkaar te laten overlopen.
  • Delay: dit apparaat vertraagt het binnenkomende signaal, waardoor een echo klinkt. Bij erg grote zalen wordt een delay ook gebruikt om te voorkomen dat je echo’s gaat horen. Het apparaat compenseert dan het tijdverschil dat veroorzaakt wordt door de grote afstanden tussen de verschillende groepen boxen in de zaal.
  • Equalizer. Een equalizer is een elektronische filter die verstoringen tussen het input- en outputsignaal compenseert en herstelt, waardoor het outputsignaal gelijk is aan het inputsignaal.
  • Fader. Met de fader bepaal je hoe sterk een kanaal in de mix klinkt.
  • Feedback-killer. Dit is een apparaat dat rondzing-neigingen automatisch onderdrukt.
  • Filterbank. Dit apparaat is afkomstig uit oude synthesizers, een filter om het geluid te vervormen.
  • Gain. Hiermee kan de dj het geluid versterken. Dit wordt meestal opgegeven in dB. Iedere 3dB meer is een verdubbeling van de sterkte.
  • Gate. Dit is een apparaat dat als een poort fungeert. Het laat een geluid pas door als het een bepaald volume bereikt en sluit weer als het signaal onder dat niveau zakt.
  • Kill-eq. Knop om een bepaald frequentiegebied weg te filteren.
  • Limiter: apparaat dat zorgt dat een signaal niet boven een bepaald in te stellen volume komt.
  • PFL. Pre Fade Listen. Hiermee kun je een kanaal beluisteren onafhankelijk van de faderpositie.
  • Pitch-corrector. Dit is een apparaat dat de toonhoogte corrigeert.
  • Prefader. De prefader signalen gaan bijvoorbeeld naar een monitor, die immers niet zachter moet gaan als de mixer de fader naar beneden zet.
  • Reverb. Dit is een afgeleide van 'Reverberation' = nagalm. Apparaat dat kunstmatig akoestiek nabootst.
  • Subbass. Geeft lage tonen die meer voelbaar dan hoorbaar zijn.
  • Talkover. Hiermee kun je door de muziek praten. De muziek wordt dan automatisch wat zachter gemaakt zodat je beter te verstaan bent.
  • VCA. Voltage Controlled Amplifier. Elektronische volumeregeling.
  • VCF. Voltage Controlled Filter. Een filter om het geluid te vervormen.
  • Vu-meter. Dit is een meter op je mixer die met LED-lichtjes in - meestal - groen, geel en rood het volume aangeeft in dB.

  Vergelijk hier mengtafels!Mastersection
  De mastersection is het gedeelte van het mengpaneel dat door de dj wordt bediend. Hier zitten de controle led-lichtjes, alle schuiven en alle knopjes.

  Subgroepen
  Een subgroep op een mengpaneel geeft je de mogelijkheid om een groep kanalen bij elkaar te voegen onder één functie. Zo kun je een aantal kanalen met één fader bedienen. Een kanaal wijs je aan een subgroep toe ("assign") met een schakelaar bij het kanaal. Op deze manier kun je jouw mengpaneel overzichtelijker en flexibeler inrichten.

  Virtuele mixer of softwaremixer
  Deze mixer bestaat uit software die een mixer op je scherm afbeeldt. Je bedient dit virtuele mengpaneel met je muis. Er bestaan ook ‘controllers’. Dit is apparatuur die er uitziet als een analoge mixer die je op je computer kunt aansluiten. Deze ‘mixer’ bedient dan de software-mixer.

  Bekijk en vergelijk hier mengpanelen en vind de beste koop!

Mengpanelen 5.9 (1)
0 - 24
 • Hercules DJControl MP3 LE
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/8/6/7/hercules-dj-control-mp3-le-20464867.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/8/7/3/hercules-dj-control-mp3-le-21353873.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/8/7/4/hercules-dj-control-mp3-le-21353874.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/8/7/5/hercules-dj-control-mp3-le-21353875.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/8/7/6/hercules-dj-control-mp3-le-21353876.jpg
  Hercules DJControl MP3 LE (12)
  Hercules DJControl MP3 LE
  Bart Smit Bart Smit
  6.8 (1)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.14/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  54.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Bart Smit Bart Smit
  6.8 (1)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.14/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  54.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  2
  good_buy
  most_sold
 • Yamaha EMX212S mengpaneel
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/2/2/8/yamaha-emx212s-23320228.jpg
  Yamaha EMX212S mengpaneel (12)
  Yamaha EMX212S mengpaneel
  Bax-shop.nl Bax-shop.nl
  9.624257017040481 (201)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.14/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  343, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Bax-shop.nl Bax-shop.nl
  9.624257017040481 (201)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.14/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  343, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Bax-shop.nl Bax-shop.nl
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.14/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  343, 3.874908, 51.4954533 LOW
  2
 • Behringer XENYX 1202 mengpaneel
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/1/6/2/behringer-xenyx-1202-pa-en-studio-mixer-34562162.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYy5iYXgtc2hvcC5ubC9jb21wb25lbnRzL2NvbV92aXJ0dWVtYXJ0L3Nob3BfaW1hZ2UvcHJvZHVjdC9CZWhyaW5nZXJfWEVOWVhfMTIwMl9QQV9lbl9zdHVkaW9fbWl4ZXJfMS5qcGc=
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/8/7/4/behringer-xenyx-1202-pa-en-studio-mixer-35146874.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYy5mbmFjLXN0YXRpYy5jb20vbXVsdGltZWRpYS9JbWFnZXMvRlIvTUMvZGMvYjcvYTkvMTExMjI2NTIvMTUwNy0xLmpwZw==
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/1/1/5/behringer-xenyx-1202-pa-en-studio-mixer-35995115.jpg?m=aHR0cDovL2RpNjYuc2hvcHBpbmcuY29tL2ltYWdlcy9kaS82NS8zMS82ZS81NDcyNTEzNjc1NTA0NDUwNDc3NjUxN2E2YzUzNTc0ZjczNzE2Ny01MDB4NTAwLTAtMC5qcGc=
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/6/3/9/behringer-xenyx-1202-dj-mixer-37484639.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/6/4/0/behringer-xenyx-1202-dj-mixer-37484640.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/6/4/1/behringer-xenyx-1202-dj-mixer-37484641.jpg
  Behringer XENYX 1202 mengpaneel (9)
  Behringer XENYX 1202 mengpaneel
  Bax-shop.nl Bax-shop.nl
  9.624257017040481 (201)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.14/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  81, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Bax-shop.nl Bax-shop.nl
  9.624257017040481 (201)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.14/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  81, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Bax-shop.nl Bax-shop.nl
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.14/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  81, 3.874908, 51.4954533 LOW
  2
  good_buy
 • Pioneer DDJ-SX2
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/4/7/6/pioneer-ddj-sx2-30760476.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/4/7/7/pioneer-ddj-sx2-30760477.jpg
  Pioneer DDJ-SX2 (7)
  Pioneer DDJ-SX2
  Coolshop.nl Coolshop.nl
  989, 4d (offer_sdt_4_days)
  Coolshop.nl Coolshop.nl
  989, 4d (offer_sdt_4_days)
  Bax-shop.nl Bax-shop.nl
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.14/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  990, 3.874908, 51.4954533 HIGH
  4
 • Behringer UB1832FX-PRO mengpaneel
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/2/5/1/behringer-ub1832fx-pro-dj-mixer-37487251.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/2/5/2/behringer-ub1832fx-pro-dj-mixer-37487252.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/2/5/3/behringer-ub1832fx-pro-dj-mixer-37487253.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/2/5/4/behringer-ub1832fx-pro-dj-mixer-37487254.jpg
  Behringer UB1832FX-PRO mengpaneel (6)
  Behringer UB1832FX-PRO mengpaneel
  Bax-shop.nl Bax-shop.nl
  9.624257017040481 (201)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.14/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  282, 2d (offer_sdt_2_days)
  Bax-shop.nl Bax-shop.nl
  9.624257017040481 (201)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.14/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  282, 2d (offer_sdt_2_days)
  Bax-shop.nl Bax-shop.nl
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.14/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  282, 3.874908, 51.4954533 NONE
  2
 • Behringer X1222USB mengpaneel
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/4/5/2/behringer-x1222usb-dj-mixer-24379452.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/4/5/3/behringer-x1222usb-dj-mixer-24379453.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/4/5/5/behringer-x1222usb-dj-mixer-24379455.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/4/5/6/behringer-x1222usb-dj-mixer-24379456.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/4/5/7/behringer-x1222usb-dj-mixer-24379457.jpg
  Behringer X1222USB mengpaneel (5)
  Behringer X1222USB mengpaneel
  Bax-shop.nl Bax-shop.nl
  9.624257017040481 (201)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.14/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  209, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Bax-shop.nl Bax-shop.nl
  9.624257017040481 (201)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.14/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  209, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Bax-shop.nl Bax-shop.nl
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.14/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  209, 3.874908, 51.4954533 HIGH
  2
 • Behringer DX2000USB mengpaneel
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/4/8/9/behringer-dx2000usb-dj-mixer-24996489.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/4/9/0/behringer-dx2000usb-dj-mixer-24996490.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/4/9/1/behringer-dx2000usb-dj-mixer-24996491.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/4/9/2/behringer-dx2000usb-dj-mixer-24996492.jpg
  Behringer DX2000USB mengpaneel (5)
  Behringer DX2000USB mengpaneel
  Bax-shop.nl Bax-shop.nl
  9.624257017040481 (201)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.14/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  277, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Bax-shop.nl Bax-shop.nl
  9.624257017040481 (201)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.14/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  277, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Bax-shop.nl Bax-shop.nl
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.14/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  277, 3.874908, 51.4954533 HIGH
  2
 • Behringer SX2442FX mengpaneel
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/1/2/5/behringer-sx2442fx-dj-mixer-24380125.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/1/2/6/behringer-sx2442fx-dj-mixer-24380126.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/1/2/7/behringer-sx2442fx-dj-mixer-24380127.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/1/2/8/behringer-sx2442fx-dj-mixer-24380128.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/1/2/9/behringer-sx2442fx-dj-mixer-24380129.jpg
  Behringer SX2442FX mengpaneel (4)
  Behringer SX2442FX mengpaneel
  Bax-shop.nl Bax-shop.nl
  9.624257017040481 (201)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.14/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  467, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Bax-shop.nl Bax-shop.nl
  9.624257017040481 (201)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.14/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  467, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Bax-shop.nl Bax-shop.nl
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.14/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  467, 3.874908, 51.4954533 HIGH
  2
 • Yamaha MG10XU mengpaneel
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/1/9/5/yamaha-mg10xu-dj-mixer-29151195.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/1/9/6/yamaha-mg10xu-dj-mixer-29151196.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/1/9/7/yamaha-mg10xu-dj-mixer-29151197.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/1/9/8/yamaha-mg10xu-dj-mixer-29151198.jpg
  Yamaha MG10XU mengpaneel (4)
  Yamaha MG10XU mengpaneel
  Bax-shop.nl Bax-shop.nl
  9.624257017040481 (201)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.14/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  199, ? (offer_sdt_unknown)
  Bax-shop.nl Bax-shop.nl
  9.624257017040481 (201)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.14/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  199, ? (offer_sdt_unknown)
  Bax-shop.nl Bax-shop.nl
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.14/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  199, 3.874908, 51.4954533 UNKNOWN
  2
 • Behringer Xenyx 802
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/1/3/0/behringer-xenyx-802-24380130.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/1/3/1/behringer-xenyx-802-24380131.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/1/3/2/behringer-xenyx-802-24380132.jpg
  Behringer Xenyx 802 (3)
  Behringer Xenyx 802
  Bax-shop.nl Bax-shop.nl
  9.624257017040481 (201)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.14/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  59, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Bax-shop.nl Bax-shop.nl
  9.624257017040481 (201)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.14/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  59, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Bax-shop.nl Bax-shop.nl
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.14/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  59, 3.874908, 51.4954533 HIGH
  3
  good_buy
 • Numark DJ2GO
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/2/0/8/numark-dj2go-19869208.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/1/8/0/numark-dj2go-21078180.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/1/8/1/numark-dj2go-21078181.jpg
  Numark DJ2GO (3)
  Numark DJ2GO
  Bax-shop.nl Bax-shop.nl
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.14/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  49, 3.874908, 51.4954533 UNKNOWN
  Bax-shop.nl Bax-shop.nl
  9.624257017040481 (201)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.14/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  51.5, 2d (offer_sdt_2_days)
  Bax-shop.nl Bax-shop.nl
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.14/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  49, 3.874908, 51.4954533 UNKNOWN
  3
  good_buy
 • Numark N4 mengpaneel
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/2/7/2/numark-n4-19869272.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/0/6/numark-n4-21131906.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/0/7/numark-n4-21131907.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/0/8/numark-n4-21131908.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/0/9/numark-n4-21131909.jpg
  Numark N4 mengpaneel (3)
  Numark N4 mengpaneel
  Bax-shop.nl Bax-shop.nl
  9.624257017040481 (201)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.14/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  379, 2d (offer_sdt_2_days)
  Bax-shop.nl Bax-shop.nl
  9.624257017040481 (201)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.14/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  379, 2d (offer_sdt_2_days)
  Bax-shop.nl Bax-shop.nl
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.14/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  379, 3.874908, 51.4954533 NONE
  10
 • Hercules DJ Console RMX2
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/3/0/1/hercules-dj-console-rmx2-29147301.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/3/0/2/hercules-dj-console-rmx2-29147302.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/3/0/3/hercules-dj-console-rmx2-29147303.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/3/0/4/hercules-dj-console-rmx2-29147304.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/3/0/5/hercules-dj-console-rmx2-29147305.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/3/0/6/hercules-dj-console-rmx2-29147306.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/3/0/7/hercules-dj-console-rmx2-29147307.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/6/6/hercules-dj-console-rmx2-29151966.jpg
  Hercules DJ Console RMX2 (3)
  Hercules DJ Console RMX2
  Bax-shop.nl Bax-shop.nl
  9.624257017040481 (201)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.14/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  229, 2d (offer_sdt_2_days)
  Bax-shop.nl Bax-shop.nl
  9.624257017040481 (201)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.14/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  229, 2d (offer_sdt_2_days)
  Bax-shop.nl Bax-shop.nl
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.14/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  229, 3.874908, 51.4954533 UNKNOWN
  8
 • Hercules Universal DJ
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/5/5/7/hercules-universal-dj-29148557.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/5/5/8/hercules-universal-dj-29148558.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/5/5/9/hercules-universal-dj-29148559.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/5/6/0/hercules-universal-dj-29148560.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/5/6/1/hercules-universal-dj-29148561.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/5/6/2/hercules-universal-dj-29148562.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/5/6/3/hercules-universal-dj-29148563.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/5/6/4/hercules-universal-dj-29148564.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/5/6/5/hercules-universal-dj-29148565.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/5/6/6/hercules-universal-dj-29148566.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/5/6/7/hercules-universal-dj-29148567.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/7/8/hercules-universal-dj-29151978.jpg
  Hercules Universal DJ (3)
  Hercules Universal DJ
  Bax-shop.nl Bax-shop.nl
  9.624257017040481 (201)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.14/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  163, 2d (offer_sdt_2_days)
  Bax-shop.nl Bax-shop.nl
  9.624257017040481 (201)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.14/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  163, 2d (offer_sdt_2_days)
  Bax-shop.nl Bax-shop.nl
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.14/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  163, 3.874908, 51.4954533 UNKNOWN
  13
 • Numark Mixtrack Pro II
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/9/7/4/numark-mixtrack-pro-ii-21395974.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/9/7/5/numark-mixtrack-pro-ii-21395975.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/9/7/6/numark-mixtrack-pro-ii-21395976.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/9/7/7/numark-mixtrack-pro-ii-21395977.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/9/7/8/numark-mixtrack-pro-ii-21395978.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/9/7/9/numark-mixtrack-pro-ii-21395979.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/9/8/0/numark-mixtrack-pro-ii-21395980.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/9/8/1/numark-mixtrack-pro-ii-21395981.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/9/8/2/numark-mixtrack-pro-ii-21395982.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/9/8/3/numark-mixtrack-pro-ii-21395983.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/9/8/4/numark-mixtrack-pro-ii-21395984.jpg
  Numark Mixtrack Pro II (3)
  Numark Mixtrack Pro II
  Bax-shop.nl Bax-shop.nl
  9.624257017040481 (201)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.14/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  199, 2d (offer_sdt_2_days)
  Bax-shop.nl Bax-shop.nl
  9.624257017040481 (201)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.14/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  199, 2d (offer_sdt_2_days)
  Bax-shop.nl Bax-shop.nl
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.14/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  199, 3.874908, 51.4954533 UNKNOWN
  2
 • Behringer Q802USB mengpaneel
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/0/1/4/behringer-q802usb-dj-mixer-24994014.jpg
  Behringer Q802USB mengpaneel (2)
  Behringer Q802USB mengpaneel
  Bax-shop.nl Bax-shop.nl
  9.624257017040481 (201)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.14/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  89, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Bax-shop.nl Bax-shop.nl
  9.624257017040481 (201)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.14/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  89, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Bax-shop.nl Bax-shop.nl
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.14/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  89, 3.874908, 51.4954533 HIGH
  3
  good_buy
 • Omnitronic EM-260
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/1/3/3/omnitronic-em-260-19869133.jpg
  Omnitronic EM-260 (2)
  Conrad Conrad
  8.255110050528584 (657)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.14/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  159, 2w (offer_sdt_2_weeks)
  Conrad Conrad
  8.255110050528584 (657)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.14/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  159, 2w (offer_sdt_2_weeks)
  1
 • Pioneer CDJ-2000NXS mengpaneel
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/7/4/0/pioneer-cdj-2000nxs-20429740.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/1/6/0/pioneer-cdj-2000nxs-21351160.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/1/6/1/pioneer-cdj-2000nxs-21351161.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/1/6/2/pioneer-cdj-2000nxs-21351162.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/1/6/3/pioneer-cdj-2000nxs-21351163.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/1/6/4/pioneer-cdj-2000nxs-21351164.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/1/6/5/pioneer-cdj-2000nxs-21351165.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/1/6/6/pioneer-cdj-2000nxs-21351166.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/1/6/7/pioneer-cdj-2000nxs-21351167.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/1/6/8/pioneer-cdj-2000nxs-21351168.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/1/6/9/pioneer-cdj-2000nxs-21351169.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/1/7/0/pioneer-cdj-2000nxs-21351170.jpg
  Pioneer CDJ-2000NXS mengpaneel (2)
  Pioneer CDJ-2000NXS mengpaneel
  Bax-shop.nl Bax-shop.nl
  9.624257017040481 (201)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.14/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  1796, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Bax-shop.nl Bax-shop.nl
  9.624257017040481 (201)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.14/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  1796, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Bax-shop.nl Bax-shop.nl
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.14/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  1796, 3.874908, 51.4954533 HIGH
  3
 • Behringer X32 mengpaneel
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/4/3/5/behringer-x32-30168435.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/4/3/6/behringer-x32-30168436.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/4/3/7/behringer-x32-30168437.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/4/3/8/behringer-x32-30168438.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/4/3/9/behringer-x32-30168439.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/4/4/0/behringer-x32-30168440.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/4/4/2/behringer-x32-30168442.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/4/4/3/behringer-x32-30168443.jpg
  Behringer X32 mengpaneel (2)
  Behringer X32 mengpaneel
  Bax-shop.nl Bax-shop.nl
  9.624257017040481 (201)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.14/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  2790, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Bax-shop.nl Bax-shop.nl
  9.624257017040481 (201)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.14/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  2790, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Bax-shop.nl Bax-shop.nl
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.14/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  2790, 3.874908, 51.4954533 HIGH
  3
 • Yamaha MG12XU mengpaneel
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/2/0/4/yamaha-mg12xu-dj-mixer-29151204.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/2/0/5/yamaha-mg12xu-dj-mixer-29151205.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/2/0/6/yamaha-mg12xu-dj-mixer-29151206.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/2/0/7/yamaha-mg12xu-dj-mixer-29151207.jpg
  Yamaha MG12XU mengpaneel (2)
  Yamaha MG12XU mengpaneel
  Bax-shop.nl Bax-shop.nl
  9.624257017040481 (201)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.14/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  319, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Bax-shop.nl Bax-shop.nl
  9.624257017040481 (201)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.14/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  319, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Bax-shop.nl Bax-shop.nl
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.14/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  319, 3.874908, 51.4954533 LOW
  2
 • Mackie 1402VLZ4 mengpaneel
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/6/8/5/mackie-1402vlz4-dj-mixer-24819685.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/6/8/6/mackie-1402vlz4-dj-mixer-24819686.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/6/8/7/mackie-1402vlz4-dj-mixer-24819687.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/6/8/8/mackie-1402vlz4-dj-mixer-24819688.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/6/8/9/mackie-1402vlz4-dj-mixer-24819689.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/6/9/0/mackie-1402vlz4-dj-mixer-24819690.jpg
  Mackie 1402VLZ4 mengpaneel (2)
  Mackie 1402VLZ4 mengpaneel
  Bax-shop.nl Bax-shop.nl
  9.624257017040481 (201)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.14/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  399, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Bax-shop.nl Bax-shop.nl
  9.624257017040481 (201)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.14/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  399, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Bax-shop.nl Bax-shop.nl
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.14/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  399, 3.874908, 51.4954533 LOW
  2
 • Behringer ULTRAGAIN DIGITAL ADA8200
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/8/7/7/behringer-ultragain-digital-ada8200-24846877.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/8/7/8/behringer-ultragain-digital-ada8200-24846878.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/8/7/9/behringer-ultragain-digital-ada8200-24846879.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/8/8/0/behringer-ultragain-digital-ada8200-24846880.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/8/8/1/behringer-ultragain-digital-ada8200-24846881.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/8/8/2/behringer-ultragain-digital-ada8200-24846882.jpg
  Behringer ULTRAGAIN DIGITAL ADA8200 (2)
  Behringer ULTRAGAIN DIGITAL ADA8200
  Bax-shop.nl Bax-shop.nl
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.14/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  228, 3.874908, 51.4954533 NONE
  Conrad Conrad
  8.255110050528584 (657)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.14/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  233, 4d (offer_sdt_4_days)
  Bax-shop.nl Bax-shop.nl
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.14/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  228, 3.874908, 51.4954533 NONE
  2
 • Behringer DJX900USB mengpaneel
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/4/8/5/behringer-djx900usb-dj-mixer-24996485.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/4/8/6/behringer-djx900usb-dj-mixer-24996486.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/4/8/7/behringer-djx900usb-dj-mixer-24996487.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/4/8/8/behringer-djx900usb-dj-mixer-24996488.jpg
  Behringer DJX900USB mengpaneel (2)
  Behringer DJX900USB mengpaneel
  Bax-shop.nl Bax-shop.nl
  9.624257017040481 (201)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.14/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  234, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Bax-shop.nl Bax-shop.nl
  9.624257017040481 (201)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.14/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  234, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Bax-shop.nl Bax-shop.nl
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.14/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  234, 3.874908, 51.4954533 HIGH
  3
 • Zenus Pepperdecks Djoclate
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/0/0/2/zenus-pepperdecks-djoclate-21837002.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/0/0/3/zenus-pepperdecks-djoclate-21837003.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/0/0/4/zenus-pepperdecks-djoclate-21837004.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/0/0/5/zenus-pepperdecks-djoclate-21837005.jpg
  Zenus Pepperdecks Djoclate (2)
  Zenus Pepperdecks Djoclate
  Bax-shop.nl Bax-shop.nl
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.14/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  39, 3.874908, 51.4954533 HIGH
  Bax-shop.nl Bax-shop.nl
  9.624257017040481 (201)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.14/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  41.5, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Bax-shop.nl Bax-shop.nl
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.14/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  39, 3.874908, 51.4954533 HIGH
  2
  good_buy
2 4
 • Tel. 030-214 5004
 • blijmakers@vergelijk.nl