x
x
Je zoekt nu binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (verwijderen)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
Zoek naar producten... Zoek naar een product binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Zoek naar producten... Zoek... Zoek naar producten... {}
× Categorieën
 • Algemene informatie

  Een mengpaneel maakt de basisuitrusting van een dj compleet. Voor een dj is het mengpaneel een onmisbaar instrument. Hoe meer schuiven, draaiknoppen en lampjes, hoe indrukwekkender de mengpanelen. Maar wat doet een mengpaneel nou eigenlijk? En waar moet je op letten als je er een gaat aanschaffen? In deze tekst helpen wij je bij het kiezen van een mengpaneel.

  Merknamen van mengpanelen zijn: Allen & Heath, Behringer, Citronic, D&R, Euphonics, LEM, Mackie, Midas, Peavey, Phonic, Soundcraft, Yamaha.
  Vergelijk hier mengpanelen!
  Wil je nu meteen op zoek naar een mengpaneel, bekijk en vergelijk dan hier mengpanelen!

  Mengpaneel

  Een mengpaneel in zijn meest eenvoudige vorm mixt geluidssignalen van twee verschillende bronnen tot één, meestal stereosignaal. Hoe uitgebreider het mengpaneel, hoe meer mogelijkheden om een geluid te mixen en tegelijkertijd te bewerken. Het signaal kan worden versterkt, bepaalde frequenties kunnen worden onderdrukt, er kan een galm worden toegevoegd of juist worden verwijderd.

  Vergelijk hier mengtafels!Kanalen mengpaneel
  Een mengpaneel heeft kanalen waarop diverse apparatuur kan worden aangesloten. Het is belangrijk om niet alleen te weten hoeveel kanalen een mengpaneel heeft, maar ook welke soort kanaalingangen dit zijn. Mengpanelen hebben verschillende soorten ingangen. Een microfooningang heeft een microfoonversterker, een equalizer en één of meerdere aux waarmee je het signaal van het mengpaneel naar een externe bron kunt sturen voor bijvoorbeeld een monitormix, of voor effecten. Een lijningang is alleen geschikt om effectapparatuur, recorder, keyboards of cd-spelers op aan te sluiten, niet voor microfoons. Op een stereo-ingang kun je een cd-speler aansluiten. Feitelijk zijn het twee kanalen in één met een gemeenschappelijke fader. Een aux-ingang is een aftakking op een kanaal van het mengpaneel om het betreffende signaal naar effecten of monitors te sturen.

  Extra’s en effecten mengpaneel
  Met mengpanelen kun je een scala aan effecten maken. Enkele effecten van het mengpaneel zijn CF-curve, crossfader, delay, gate, limiter, pitch-corrector en talkover. Voor meer effecten en de uitleg hiervan kun je bij de verklarende woordenlijst voor het mengpaneel kijken. Ook informatie over de beats per minute, de BPM-teller, digitale mixer, softwaremixers, subgroepen en de mastersection kun je hier vinden.

  Bekijk en vergelijk hier mengpanelen!

 • Veelgestelde vragen

  Vergelijk hier mengtafels!Wat voor een kanalen zitten er op een mengpaneel?
  Wat is een subgroep?
  Wat is een digitale mixer?
  Wat is een BPM-teller?
  Wat is een softwaremixer?
  Wat is de mastersection?

  Wil je nu meteen op zoek naar een mengpaneel, bekijk en vergelijk dan hier mengpanelen!

  Wat voor een kanalen zitten er op een mengpaneel?

  Een mengpaneel heeft kanalen waarop diverse apparatuur kan worden aangesloten. Je hebt verschillende soorten kanaalingangen. Een microfooningang heeft een microfoonversterker, een equalizer en één of meerdere aux waarmee je het signaal naar een externe bron kunt sturen voor bijvoorbeeld een monitormix of voor effecten. Een lijningang is alleen geschikt om effectapparatuur, recorder, keyboards of cd-spelers op aan te sluiten, niet voor microfoons. Op een stereo-ingang kun je een cd-speler aansluiten. Een Aux-ingang is een aftakking op een kanaal van de mengtafel om het betreffende signaal naar effecten of monitors te sturen.

  Wat is een subgroep?
  Een subgroep op een mengpaneel geeft je de mogelijkheid om een groep kanalen bij elkaar te voegen onder één functie. Een kanaal wijs je aan een subgroep toe. Op deze manier kun je je mengpaneel overzichtelijk en flexibel inrichten.

  Wat is een digitale mixer?
  Bij een digitale mixer worden alle signalen aan de ingang met een A/D-converter omgezet van analoog (A) naar digitaal (D). Het signaal wordt verder compleet digitaal gemixt en van effecten voorzien.

  Wat is een BPM-teller?
  Dj’s gebruiken ‘Beats per minute’ om het tempo van de muziek te bepalen. Op sommige mengpanelen zitten BPM-tellers. De BPM wordt dan met elektronische apparatuur of een computerprogramma vastgesteld.

  Wat is een softwaremixer?
  Deze mixer bestaat uit software die een mixer op je computerscherm afbeeldt. Je bedient dit virtuele mengpaneel met je muis.

  Wat is de mastersection?
  De mastersection is het gedeelte van het mengpaneel dat door de dj wordt bediend. Hier zitten de controle LED-lichtjes, alle schuiven en alle knopjes.

  Bekijk en vergelijk hier mengpanelen en vind de beste koop!

 • Verklarende woordenlijst

  Vergelijk hier mengtafels!Hieronder vind je de meestgebruikte begrippen van een mengpaneel.

  Wil je nu meteen op zoek naar een mengpaneel, bekijk en vergelijk dan hier mengpanelen!

  Beats per minute (BPM)

  Dj’s gebruiken ‘Beats per minute’ om het tempo van de muziek te bepalen. Beatmixing is een vorm van mixen waarbij het tempo van een nummer verlaagd of verhoogd wordt zodat het goed aansluit op het tempo van een vorig nummer. Wanneer de plaat sneller of langzamer afgespeeld wordt, past zowel de BPM als de pitch (toonhoogte) zich aan.

  BPM-teller
  In sommige mengpanelen is een BPM-teller ingebouwd. De BPM wordt dan met elektronische apparatuur of een computerprogramma vastgesteld. Er bestaan digitale mixprogramma’s die de BPM zelf bepalen en automatisch twee muziekstukken met elkaar kunnen synchroniseren. Er bestaan zelfs computermixers die de toonhoogte van twee nummers gelijk houdt terwijl het tempo wordt aangepast. Mengpanelen hebben soms ook ingebouwde USB-geluidskaarten die je rechtstreeks kunt aansluiten op een pc of Mac of een mp3-speler.

  Digitale mixers
  Je hebt ook digitale mixers. Bij een digitale mixer worden alle signalen aan de ingang van het mengpaneel met een A/D-converter omgezet van analoog (A) naar digitaal”(D). Het signaal wordt verder compleet digitaal gemixt, van effecten voorzien, etc. Al deze bewerkingen leveren geen extra ruis op zoals bij analoge mixers.

  Effecten
  Met een mengpaneel kun je een scala aan effecten maken. De belangrijkste effecten zijn:

  • CF-curve. Hiermee stel je de werking van de crossfader in op je eigen voorkeur. Wat je regelt is de manier waarop de crossfader het volume van de kanalen beïnvloedt.
  • Compressor: dit apparaat maakt het volume constanter. Zachte geluiden worden dus harder gemaakt, harde zachter.
  • Crossfader. Schuifregelaar om het volume van twee verschillende kanalen vloeiend in elkaar te laten overlopen.
  • Delay: dit apparaat vertraagt het binnenkomende signaal, waardoor een echo klinkt. Bij erg grote zalen wordt een delay ook gebruikt om te voorkomen dat je echo’s gaat horen. Het apparaat compenseert dan het tijdverschil dat veroorzaakt wordt door de grote afstanden tussen de verschillende groepen boxen in de zaal.
  • Equalizer. Een equalizer is een elektronische filter die verstoringen tussen het input- en outputsignaal compenseert en herstelt, waardoor het outputsignaal gelijk is aan het inputsignaal.
  • Fader. Met de fader bepaal je hoe sterk een kanaal in de mix klinkt.
  • Feedback-killer. Dit is een apparaat dat rondzing-neigingen automatisch onderdrukt.
  • Filterbank. Dit apparaat is afkomstig uit oude synthesizers, een filter om het geluid te vervormen.
  • Gain. Hiermee kan de dj het geluid versterken. Dit wordt meestal opgegeven in dB. Iedere 3dB meer is een verdubbeling van de sterkte.
  • Gate. Dit is een apparaat dat als een poort fungeert. Het laat een geluid pas door als het een bepaald volume bereikt en sluit weer als het signaal onder dat niveau zakt.
  • Kill-eq. Knop om een bepaald frequentiegebied weg te filteren.
  • Limiter: apparaat dat zorgt dat een signaal niet boven een bepaald in te stellen volume komt.
  • PFL. Pre Fade Listen. Hiermee kun je een kanaal beluisteren onafhankelijk van de faderpositie.
  • Pitch-corrector. Dit is een apparaat dat de toonhoogte corrigeert.
  • Prefader. De prefader signalen gaan bijvoorbeeld naar een monitor, die immers niet zachter moet gaan als de mixer de fader naar beneden zet.
  • Reverb. Dit is een afgeleide van 'Reverberation' = nagalm. Apparaat dat kunstmatig akoestiek nabootst.
  • Subbass. Geeft lage tonen die meer voelbaar dan hoorbaar zijn.
  • Talkover. Hiermee kun je door de muziek praten. De muziek wordt dan automatisch wat zachter gemaakt zodat je beter te verstaan bent.
  • VCA. Voltage Controlled Amplifier. Elektronische volumeregeling.
  • VCF. Voltage Controlled Filter. Een filter om het geluid te vervormen.
  • Vu-meter. Dit is een meter op je mixer die met LED-lichtjes in - meestal - groen, geel en rood het volume aangeeft in dB.

  Vergelijk hier mengtafels!Mastersection
  De mastersection is het gedeelte van het mengpaneel dat door de dj wordt bediend. Hier zitten de controle led-lichtjes, alle schuiven en alle knopjes.

  Subgroepen
  Een subgroep op een mengpaneel geeft je de mogelijkheid om een groep kanalen bij elkaar te voegen onder één functie. Zo kun je een aantal kanalen met één fader bedienen. Een kanaal wijs je aan een subgroep toe ("assign") met een schakelaar bij het kanaal. Op deze manier kun je jouw mengpaneel overzichtelijker en flexibeler inrichten.

  Virtuele mixer of softwaremixer
  Deze mixer bestaat uit software die een mixer op je scherm afbeeldt. Je bedient dit virtuele mengpaneel met je muis. Er bestaan ook ‘controllers’. Dit is apparatuur die er uitziet als een analoge mixer die je op je computer kunt aansluiten. Deze ‘mixer’ bedient dan de software-mixer.

  Bekijk en vergelijk hier mengpanelen en vind de beste koop!

 • Behringer Pro Mixer VMX 1000 - DJ-Mixer
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/8/4/0/behringer-pro-mixer-vmx-1000-dj-mixer-2211840.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/3/1/5/behringer-pro-mixer-vmx-1000-dj-mixer-14516315.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/3/1/6/behringer-pro-mixer-vmx-1000-dj-mixer-14516316.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/3/1/7/behringer-pro-mixer-vmx-1000-dj-mixer-14516317.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/2/0/4/behringer-pro-mixer-vmx-1000-dj-mixer-18241204.jpg
  Behringer Pro Mixer VMX 1000 - DJ-Mixer (4)
  5.9 (1)
  Behringer Pro Mixer VMX 1000 - DJ-Mixer
  1 probleem
  het is een prima paneel allen de input knopjes zijn heel slecht (Schakelen slecht)
  5.3
  0 10
Mengpanelen 6.5 (3)
90
 • stroomverbruik:
  • stroomverbruik_15 - 10
   • stroomverbruik_15_25 - 8
    • stroomverbruik_25_55 - 8
     • stroomverbruik_55 - 8
     • price:
      • price_110 - 23
       • price_110_230 - 22
        • price_230_370 - 23
         • price_370 - 22
         • brand:
          • behringer - 35
           • numark - 10
            • hercules - 8
             • yamaha - 8
              • omnitronic - 7
               • pioneer - 7
                • reloop - 2
                 • allen_heath - 1
                  • ecler - 1
                   • gemini - 1
                    • konig - 1
                     • mackie - 1
                      • native_instruments - 1
                       • reloop_dj - 1
                        • samson - 1
                         • skytec - 1
                          • turtle_beach - 1
                           • vestax - 1
                            • zenus - 1
                             • zoom - 1
                             • aantal_kanalen:
                              • aantal_kanalen_3 - 12
                               • aantal_kanalen_3_6 - 21
                                • aantal_kanalen_6_11 - 19
                                 • aantal_kanalen_11 - 17
                                 0 - 24
                                 • Pioneer DDJ-SX2
                                  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/4/7/6/pioneer-ddj-sx2-30760476.jpg
                                  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/4/7/7/pioneer-ddj-sx2-30760477.jpg
                                  Pioneer DDJ-SX2 (15)
                                  Pioneer DDJ-SX2
                                  Conrad Conrad
                                  8.232713987331016 (654)
                                  • http://static2.vergelijk.nl/s/2.2//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                  990, 4d (offer_sdt_4_days)
                                  Conrad Conrad
                                  8.232713987331016 (654)
                                  • http://static2.vergelijk.nl/s/2.2//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                  990, 4d (offer_sdt_4_days)
                                  Bax-shop.nl Bax-shop.nl
                                  • http://static2.vergelijk.nl/s/2.2//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                  1049, 3.874908, 51.4954533 HIGH
                                  3
                                  most_sold
                                 • Behringer X1222USB mengpaneel
                                  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/4/5/2/behringer-x1222usb-dj-mixer-24379452.jpg
                                  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/4/5/3/behringer-x1222usb-dj-mixer-24379453.jpg
                                  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/4/5/5/behringer-x1222usb-dj-mixer-24379455.jpg
                                  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/4/5/6/behringer-x1222usb-dj-mixer-24379456.jpg
                                  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/4/5/7/behringer-x1222usb-dj-mixer-24379457.jpg
                                  Behringer X1222USB mengpaneel (15)
                                  Behringer X1222USB mengpaneel
                                  Bax-shop.nl Bax-shop.nl
                                  9.659815462505689 (197)
                                  • http://static2.vergelijk.nl/s/2.2//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                  209, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                  Bax-shop.nl Bax-shop.nl
                                  9.659815462505689 (197)
                                  • http://static2.vergelijk.nl/s/2.2//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                  209, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                  Bax-shop.nl Bax-shop.nl
                                  • http://static2.vergelijk.nl/s/2.2//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                  209, 3.874908, 51.4954533 HIGH
                                  2
                                 • Behringer DX2000USB mengpaneel
                                  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/4/8/9/behringer-dx2000usb-dj-mixer-24996489.jpg
                                  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/4/9/0/behringer-dx2000usb-dj-mixer-24996490.jpg
                                  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/4/9/1/behringer-dx2000usb-dj-mixer-24996491.jpg
                                  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/4/9/2/behringer-dx2000usb-dj-mixer-24996492.jpg
                                  Behringer DX2000USB mengpaneel (7)
                                  Behringer DX2000USB mengpaneel
                                  Bax-shop.nl Bax-shop.nl
                                  9.659815462505689 (197)
                                  • http://static2.vergelijk.nl/s/2.2//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                  359, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                  Bax-shop.nl Bax-shop.nl
                                  9.659815462505689 (197)
                                  • http://static2.vergelijk.nl/s/2.2//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                  359, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                  Bax-shop.nl Bax-shop.nl
                                  • http://static2.vergelijk.nl/s/2.2//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                  359, 3.874908, 51.4954533 HIGH
                                  2
                                 • Numark DJ2GO
                                  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/2/0/8/numark-dj2go-19869208.jpg
                                  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/1/8/0/numark-dj2go-21078180.jpg
                                  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/1/8/1/numark-dj2go-21078181.jpg
                                  Numark DJ2GO (5)
                                  Numark DJ2GO
                                  Bax-shop.nl Bax-shop.nl
                                  • http://static2.vergelijk.nl/s/2.2//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                  49, 3.874908, 51.4954533 HIGH
                                  Bax-shop.nl Bax-shop.nl
                                  9.659815462505689 (197)
                                  • http://static2.vergelijk.nl/s/2.2//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                  51.5, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                  Bax-shop.nl Bax-shop.nl
                                  • http://static2.vergelijk.nl/s/2.2//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                  49, 3.874908, 51.4954533 HIGH
                                  3
                                  good_buy
                                 • Hercules DJControl MP3 LE
                                  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/8/6/7/hercules-dj-control-mp3-le-20464867.jpg
                                  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/8/7/3/hercules-dj-control-mp3-le-21353873.jpg
                                  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/8/7/4/hercules-dj-control-mp3-le-21353874.jpg
                                  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/8/7/5/hercules-dj-control-mp3-le-21353875.jpg
                                  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/8/7/6/hercules-dj-control-mp3-le-21353876.jpg
                                  Hercules DJControl MP3 LE (5)
                                  Hercules DJControl MP3 LE
                                  Bax-shop.nl Bax-shop.nl
                                  9.659815462505689 (197)
                                  • http://static2.vergelijk.nl/s/2.2//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                  53, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                  Bax-shop.nl Bax-shop.nl
                                  9.659815462505689 (197)
                                  • http://static2.vergelijk.nl/s/2.2//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                  53, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                  Bax-shop.nl Bax-shop.nl
                                  • http://static2.vergelijk.nl/s/2.2//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                  53, 3.874908, 51.4954533 HIGH
                                  3
                                  good_buy
                                 • Vestax Spin
                                  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/3/7/8/vestax-spin-dj-controller-17755378.jpg
                                  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/2/5/7/vestax-spin-dj-controller-21069257.jpg
                                  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/2/5/8/vestax-spin-dj-controller-21069258.jpg
                                  Vestax Spin (5)
                                  Vestax Spin
                                  Conrad Conrad
                                  8.232713987331016 (654)
                                  • http://static2.vergelijk.nl/s/2.2//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                  139, 4d (offer_sdt_4_days)
                                  Conrad Conrad
                                  8.232713987331016 (654)
                                  • http://static2.vergelijk.nl/s/2.2//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                  139, 4d (offer_sdt_4_days)
                                  2
                                 • Numark N4 mengpaneel
                                  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/2/7/2/numark-n4-19869272.jpg
                                  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/0/6/numark-n4-21131906.jpg
                                  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/0/7/numark-n4-21131907.jpg
                                  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/0/8/numark-n4-21131908.jpg
                                  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/0/9/numark-n4-21131909.jpg
                                  Numark N4 mengpaneel (4)
                                  Numark N4 mengpaneel
                                  Bol.com Bol.com
                                  8.241224456939028 (655)
                                  • http://static2.vergelijk.nl/s/2.2//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                  399, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                  Bol.com Bol.com
                                  8.241224456939028 (655)
                                  • http://static2.vergelijk.nl/s/2.2//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                  399, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                  Coolblue Amsterdam Coolblue Amsterdam
                                  419, 4.8699502, 52.3368869 UNKNOWN
                                  8
                                 • Behringer X32 mengpaneel
                                  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/4/3/5/behringer-x32-30168435.jpg
                                  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/4/3/6/behringer-x32-30168436.jpg
                                  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/4/3/7/behringer-x32-30168437.jpg
                                  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/4/3/8/behringer-x32-30168438.jpg
                                  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/4/3/9/behringer-x32-30168439.jpg
                                  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/4/4/0/behringer-x32-30168440.jpg
                                  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/4/4/2/behringer-x32-30168442.jpg
                                  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/4/4/3/behringer-x32-30168443.jpg
                                  Behringer X32 mengpaneel (4)
                                  Behringer X32 mengpaneel
                                  Bax-shop.nl Bax-shop.nl
                                  9.659815462505689 (197)
                                  • http://static2.vergelijk.nl/s/2.2//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                  2939, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                  Bax-shop.nl Bax-shop.nl
                                  9.659815462505689 (197)
                                  • http://static2.vergelijk.nl/s/2.2//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                  2939, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                  Bax-shop.nl Bax-shop.nl
                                  • http://static2.vergelijk.nl/s/2.2//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                  2939, 3.874908, 51.4954533 LOW
                                  3
                                 • Behringer Pro Mixer VMX 1000 - DJ-Mixer
                                  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/8/4/0/behringer-pro-mixer-vmx-1000-dj-mixer-2211840.jpg
                                  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/3/1/5/behringer-pro-mixer-vmx-1000-dj-mixer-14516315.jpg
                                  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/3/1/6/behringer-pro-mixer-vmx-1000-dj-mixer-14516316.jpg
                                  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/3/1/7/behringer-pro-mixer-vmx-1000-dj-mixer-14516317.jpg
                                  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/2/0/4/behringer-pro-mixer-vmx-1000-dj-mixer-18241204.jpg
                                  Behringer Pro Mixer VMX 1000 - DJ-Mixer (4)
                                  5.9 (1)
                                  Behringer Pro Mixer VMX 1000 - DJ-Mixer
                                  Bax-shop.nl Bax-shop.nl
                                  9.659815462505689 (197)
                                  • http://static2.vergelijk.nl/s/2.2//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                  249, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                  Bax-shop.nl Bax-shop.nl
                                  9.659815462505689 (197)
                                  • http://static2.vergelijk.nl/s/2.2//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                  249, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                  Bax-shop.nl Bax-shop.nl
                                  • http://static2.vergelijk.nl/s/2.2//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                  249, 3.874908, 51.4954533 HIGH
                                  2
                                 • Yamaha EMX212S mengpaneel
                                  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/2/2/8/yamaha-emx212s-23320228.jpg
                                  Yamaha EMX212S mengpaneel (4)
                                  Yamaha EMX212S mengpaneel
                                  Bax-shop.nl Bax-shop.nl
                                  9.659815462505689 (197)
                                  • http://static2.vergelijk.nl/s/2.2//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                  347, 2d (offer_sdt_2_days)
                                  Bax-shop.nl Bax-shop.nl
                                  9.659815462505689 (197)
                                  • http://static2.vergelijk.nl/s/2.2//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                  347, 2d (offer_sdt_2_days)
                                  Bax-shop.nl Bax-shop.nl
                                  • http://static2.vergelijk.nl/s/2.2//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                  347, 3.874908, 51.4954533 NONE
                                  2
                                 • Hercules Universal DJ
                                  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/5/5/7/hercules-universal-dj-29148557.jpg
                                  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/5/5/8/hercules-universal-dj-29148558.jpg
                                  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/5/5/9/hercules-universal-dj-29148559.jpg
                                  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/5/6/0/hercules-universal-dj-29148560.jpg
                                  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/5/6/1/hercules-universal-dj-29148561.jpg
                                  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/5/6/2/hercules-universal-dj-29148562.jpg
                                  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/5/6/3/hercules-universal-dj-29148563.jpg
                                  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/5/6/4/hercules-universal-dj-29148564.jpg
                                  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/5/6/5/hercules-universal-dj-29148565.jpg
                                  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/5/6/6/hercules-universal-dj-29148566.jpg
                                  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/5/6/7/hercules-universal-dj-29148567.jpg
                                  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/7/8/hercules-universal-dj-29151978.jpg
                                  Hercules Universal DJ (3)
                                  Hercules Universal DJ
                                  Bax-shop.nl Bax-shop.nl
                                  9.659815462505689 (197)
                                  • http://static2.vergelijk.nl/s/2.2//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                  163, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                  Bax-shop.nl Bax-shop.nl
                                  9.659815462505689 (197)
                                  • http://static2.vergelijk.nl/s/2.2//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                  163, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                  Bax-shop.nl Bax-shop.nl
                                  • http://static2.vergelijk.nl/s/2.2//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                  163, 3.874908, 51.4954533 LOW
                                  11
                                 • Behringer DJX900USB mengpaneel
                                  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/4/8/5/behringer-djx900usb-dj-mixer-24996485.jpg
                                  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/4/8/6/behringer-djx900usb-dj-mixer-24996486.jpg
                                  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/4/8/7/behringer-djx900usb-dj-mixer-24996487.jpg
                                  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/4/8/8/behringer-djx900usb-dj-mixer-24996488.jpg
                                  Behringer DJX900USB mengpaneel (3)
                                  Behringer DJX900USB mengpaneel
                                  Conrad Conrad
                                  8.232713987331016 (654)
                                  • http://static2.vergelijk.nl/s/2.2//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                  289, 4d (offer_sdt_4_days)
                                  Conrad Conrad
                                  8.232713987331016 (654)
                                  • http://static2.vergelijk.nl/s/2.2//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                  289, 4d (offer_sdt_4_days)
                                  Bax-shop.nl Bax-shop.nl
                                  • http://static2.vergelijk.nl/s/2.2//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                  299, 3.874908, 51.4954533 HIGH
                                  3
                                 • Behringer X32 Rack
                                  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/7/7/7/behringer-x32-rack-29258777.jpg
                                  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/7/7/8/behringer-x32-rack-29258778.jpg
                                  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/7/7/9/behringer-x32-rack-29258779.jpg
                                  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/7/8/0/behringer-x32-rack-29258780.jpg
                                  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/7/8/1/behringer-x32-rack-29258781.jpg
                                  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/0/1/6/behringer-x32-rack-29325016.jpg
                                  Behringer X32 Rack (3)
                                  Behringer X32 Rack
                                  Bax-shop.nl Bax-shop.nl
                                  9.659815462505689 (197)
                                  • http://static2.vergelijk.nl/s/2.2//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                  1385, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                  Bax-shop.nl Bax-shop.nl
                                  9.659815462505689 (197)
                                  • http://static2.vergelijk.nl/s/2.2//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                  1385, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                  Bax-shop.nl Bax-shop.nl
                                  • http://static2.vergelijk.nl/s/2.2//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                  1385, 3.874908, 51.4954533 HIGH
                                  3
                                 • Hercules DJ CONSOLE 4-Mx
                                  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/6/9/9/hercules-dj-console-4-mx-18685699.jpg
                                  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/2/6/0/hercules-dj-console-4-mx-18686260.jpg
                                  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/6/2/8/hercules-dj-console-4-mx-21061628.jpg
                                  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/6/2/9/hercules-dj-console-4-mx-21061629.jpg
                                  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/6/3/0/hercules-dj-console-4-mx-21061630.jpg
                                  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/6/3/1/hercules-dj-console-4-mx-21061631.jpg
                                  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/6/3/2/hercules-dj-console-4-mx-21061632.jpg
                                  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/6/3/3/hercules-dj-console-4-mx-21061633.jpg
                                  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/6/3/4/hercules-dj-console-4-mx-21061634.jpg
                                  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/6/3/5/hercules-dj-console-4-mx-21061635.jpg
                                  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/6/3/6/hercules-dj-console-4-mx-21061636.jpg
                                  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/6/3/7/hercules-dj-console-4-mx-21061637.jpg
                                  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/6/3/8/hercules-dj-console-4-mx-21061638.jpg
                                  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/6/3/9/hercules-dj-console-4-mx-21061639.jpg
                                  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/5/5/2/hercules-dj-console-4-mx-18686552.jpg
                                  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/9/5/3/hercules-dj-console-4-mx-18686953.jpg
                                  Hercules DJ CONSOLE 4-Mx (3)
                                  Hercules DJ CONSOLE 4-Mx
                                  Bax-shop.nl Bax-shop.nl
                                  9.659815462505689 (197)
                                  • http://static2.vergelijk.nl/s/2.2//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                  249, ? (offer_sdt_unknown)
                                  Bax-shop.nl Bax-shop.nl
                                  9.659815462505689 (197)
                                  • http://static2.vergelijk.nl/s/2.2//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                  249, ? (offer_sdt_unknown)
                                  Bax-shop.nl Bax-shop.nl
                                  • http://static2.vergelijk.nl/s/2.2//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                  249, 3.874908, 51.4954533 NONE
                                  10
                                 • Behringer SX2442FX mengpaneel
                                  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/1/2/5/behringer-sx2442fx-dj-mixer-24380125.jpg
                                  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/1/2/6/behringer-sx2442fx-dj-mixer-24380126.jpg
                                  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/1/2/7/behringer-sx2442fx-dj-mixer-24380127.jpg
                                  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/1/2/8/behringer-sx2442fx-dj-mixer-24380128.jpg
                                  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/1/2/9/behringer-sx2442fx-dj-mixer-24380129.jpg
                                  Behringer SX2442FX mengpaneel (3)
                                  Behringer SX2442FX mengpaneel
                                  Bax-shop.nl Bax-shop.nl
                                  9.659815462505689 (197)
                                  • http://static2.vergelijk.nl/s/2.2//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                  444, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                  Bax-shop.nl Bax-shop.nl
                                  9.659815462505689 (197)
                                  • http://static2.vergelijk.nl/s/2.2//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                  444, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                  Bax-shop.nl Bax-shop.nl
                                  • http://static2.vergelijk.nl/s/2.2//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                  444, 3.874908, 51.4954533 HIGH
                                  2
                                 • Konig KN-DJMIXER20 mengpaneel
                                  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/2/7/7/konig-kn-djmixer20-19869277.jpg
                                  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/8/4/2/konig-kn-djmixer20-21201842.jpg
                                  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/8/4/3/konig-kn-djmixer20-21201843.jpg
                                  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/8/4/4/konig-kn-djmixer20-21201844.jpg
                                  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/8/4/5/konig-kn-djmixer20-21201845.jpg
                                  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/8/4/6/konig-kn-djmixer20-21201846.jpg
                                  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/8/4/7/konig-kn-djmixer20-21201847.jpg
                                  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/8/4/8/konig-kn-djmixer20-21201848.jpg
                                  Konig KN-DJMIXER20 mengpaneel (2)
                                  Konig KN-DJMIXER20 mengpaneel
                                  Bax-shop.nl Bax-shop.nl
                                  9.659815462505689 (197)
                                  • http://static2.vergelijk.nl/s/2.2//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                  87, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                  Bax-shop.nl Bax-shop.nl
                                  9.659815462505689 (197)
                                  • http://static2.vergelijk.nl/s/2.2//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                  87, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                  Bax-shop.nl Bax-shop.nl
                                  • http://static2.vergelijk.nl/s/2.2//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                  87, 3.874908, 51.4954533 LOW
                                  2
                                  good_buy
                                 • Yamaha AG03 mengpaneel
                                  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/5/2/5/yamaha-ag03-mixer-32868525.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5jb25yYWQubmwvbWVkaWFzL2dsb2JhbC9jZS84MDAwXzg5OTkvODYwMC84NjcwLzg2NzEvMTMzNzc1Nl9CQl8wMF9GQi5FUFNfMjUwLmpwZw==
                                  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/9/1/6/yamaha-ag03-mixer-33815916.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYy5mbmFjLXN0YXRpYy5jb20vbXVsdGltZWRpYS9JbWFnZXMvRlIvTUMvZGYvMWEvN2EvMjQ3Nzk0ODcvMTUwNy0xLmpwZw==
                                  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/9/1/7/yamaha-ag03-mixer-33815917.jpg?m=aHR0cDovL2RpNjkuc2hvcHBpbmcuY29tL2ltYWdlcy9kaS80OS80Yi81OC83MTQxNDk2YTc2NDQ1MTZhNzA2ODQ1Nzc3MTZiNDU1ZjU2NTE0MS01MDB4NTAwLTAtMC5qcGc=
                                  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/7/5/2/yamaha-ag03-dj-mixer-35611752.jpg
                                  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/7/5/3/yamaha-ag03-dj-mixer-35611753.jpg
                                  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/7/5/4/yamaha-ag03-dj-mixer-35611754.jpg
                                  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/7/5/5/yamaha-ag03-dj-mixer-35611755.jpg
                                  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/7/5/6/yamaha-ag03-dj-mixer-35611756.jpg
                                  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/7/5/7/yamaha-ag03-dj-mixer-35611757.jpg
                                  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/7/5/8/yamaha-ag03-dj-mixer-35611758.jpg
                                  Yamaha AG03 mengpaneel (2)
                                  Yamaha AG03 mengpaneel
                                  Conrad Conrad
                                  8.232713987331016 (654)
                                  • http://static2.vergelijk.nl/s/2.2//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                  119, 4d (offer_sdt_4_days)
                                  Conrad Conrad
                                  8.232713987331016 (654)
                                  • http://static2.vergelijk.nl/s/2.2//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                  119, 4d (offer_sdt_4_days)
                                  Bax-shop.nl Bax-shop.nl
                                  • http://static2.vergelijk.nl/s/2.2//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                  119, 3.874908, 51.4954533 NONE
                                  3
                                 • Samson S-mix Mini Mixer
                                  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/7/3/4/samson-s-mix-mini-mixer-23336734.jpg
                                  Samson S-mix Mini Mixer (2)
                                  Samson S-mix Mini Mixer
                                  Bax-shop.nl Bax-shop.nl
                                  • http://static2.vergelijk.nl/s/2.2//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                  45, 3.874908, 51.4954533 HIGH
                                  Bax-shop.nl Bax-shop.nl
                                  9.659815462505689 (197)
                                  • http://static2.vergelijk.nl/s/2.2//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                  47.5, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                  Bax-shop.nl Bax-shop.nl
                                  • http://static2.vergelijk.nl/s/2.2//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                  45, 3.874908, 51.4954533 HIGH
                                  2
                                  good_buy
                                 • Hercules DJ Control Instinct
                                  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/6/9/5/hercules-dj-control-instinct-24479695.jpg
                                  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/0/2/hercules-dj-control-instinct-24479802.jpg
                                  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/6/1/hercules-dj-control-instinct-24479861.jpg
                                  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/1/0/2/hercules-dj-control-instinct-28073102.jpg
                                  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/1/0/3/hercules-dj-control-instinct-28073103.jpg
                                  Hercules DJ Control Instinct (2)
                                  TonerenCartridge.nl TonerenCartridge.nl
                                  8.501910210414524 (60)
                                  • http://static2.vergelijk.nl/s/2.2//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                  102.76, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                  TonerenCartridge.nl TonerenCartridge.nl
                                  8.501910210414524 (60)
                                  • http://static2.vergelijk.nl/s/2.2//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                  102.76, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                  1
                                 • Behringer CX3400 mengpaneel
                                  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/5/8/3/behringer-cx3400-dj-mixer-24997583.jpg
                                  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/5/8/4/behringer-cx3400-dj-mixer-24997584.jpg
                                  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/5/8/5/behringer-cx3400-dj-mixer-24997585.jpg
                                  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/5/8/6/behringer-cx3400-dj-mixer-24997586.jpg
                                  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/5/8/8/behringer-cx3400-dj-mixer-24997588.jpg
                                  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/5/8/9/behringer-cx3400-dj-mixer-24997589.jpg
                                  Behringer CX3400 mengpaneel (2)
                                  Behringer CX3400 mengpaneel
                                  Bax-shop.nl Bax-shop.nl
                                  9.659815462505689 (197)
                                  • http://static2.vergelijk.nl/s/2.2//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                  118, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                  Bax-shop.nl Bax-shop.nl
                                  9.659815462505689 (197)
                                  • http://static2.vergelijk.nl/s/2.2//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                  118, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                  Bax-shop.nl Bax-shop.nl
                                  • http://static2.vergelijk.nl/s/2.2//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                  118, 3.874908, 51.4954533 HIGH
                                  3
                                 • Behringer MA4000M mengpaneel
                                  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/8/5/7/behringer-ma4000m-30261857.jpg
                                  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/8/5/8/behringer-ma4000m-30261858.jpg
                                  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/8/5/9/behringer-ma4000m-30261859.jpg
                                  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/8/6/0/behringer-ma4000m-30261860.jpg
                                  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/8/6/1/behringer-ma4000m-30261861.jpg
                                  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/8/6/2/behringer-ma4000m-30261862.jpg
                                  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/8/6/4/behringer-ma4000m-30261864.jpg
                                  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/8/6/5/behringer-ma4000m-30261865.jpg
                                  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/8/6/6/behringer-ma4000m-30261866.jpg
                                  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/8/6/7/behringer-ma4000m-30261867.jpg
                                  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/3/9/3/behringer-ma4000m-30269393.jpg
                                  Behringer MA4000M mengpaneel (2)
                                  Behringer MA4000M mengpaneel
                                  Bax-shop.nl Bax-shop.nl
                                  9.659815462505689 (197)
                                  • http://static2.vergelijk.nl/s/2.2//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                  300, ? (offer_sdt_unknown)
                                  Bax-shop.nl Bax-shop.nl
                                  9.659815462505689 (197)
                                  • http://static2.vergelijk.nl/s/2.2//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                  300, ? (offer_sdt_unknown)
                                  Bax-shop.nl Bax-shop.nl
                                  • http://static2.vergelijk.nl/s/2.2//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                  300, 3.874908, 51.4954533 NONE
                                  2
                                 • Allen & Heath Xone 4D
                                  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/5/7/3/allen-heath-xone-4d-25624573.jpg
                                  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/5/3/allen-heath-xone-4d-27720953.jpg
                                  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/5/4/allen-heath-xone-4d-27720954.jpg
                                  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/3/5/allen-heath-xone-4d-36248335.jpg
                                  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/3/6/allen-heath-xone-4d-36248336.jpg
                                  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/3/7/allen-heath-xone-4d-36248337.jpg
                                  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/3/8/allen-heath-xone-4d-36248338.jpg
                                  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/3/9/allen-heath-xone-4d-36248339.jpg
                                  Allen & Heath Xone 4D (2)
                                  Allen & Heath Xone 4D
                                  Bax-shop.nl Bax-shop.nl
                                  9.659815462505689 (197)
                                  • http://static2.vergelijk.nl/s/2.2//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                  1099, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                  Bax-shop.nl Bax-shop.nl
                                  9.659815462505689 (197)
                                  • http://static2.vergelijk.nl/s/2.2//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                  1099, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                  Bax-shop.nl Bax-shop.nl
                                  • http://static2.vergelijk.nl/s/2.2//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                  1099, 3.874908, 51.4954533 LOW
                                  3
                                 • Behringer VMX100USB mengpaneel
                                  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/7/4/1/behringer-vmx100-usb-dj-mixer-33657741.jpg?m=aHR0cDovL2RpNjQuc2hvcHBpbmcuY29tL2ltYWdlcy9kaS81Ni83NC82OS82MzM4NGIzNjM0MzA3OTM5NmI2ZjRlMzc2NjQ0Mzc2MjY3MmQ2Ny01MDB4NTAwLTAtMC5qcGc=
                                  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/7/4/2/behringer-vmx100-usb-dj-mixer-33657742.jpg?m=aHR0cDovL2RpNzAuc2hvcHBpbmcuY29tL2ltYWdlcy9kaS8zMy83OC8zMC82ZDQ4NTE0ZDUyNWE1MjM0NTQ0ZTZjNjQ0ZjQ1Njk1NDYyNGI2Ny01MDB4NTAwLTAtMC5qcGc=
                                  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/7/4/3/behringer-vmx100-usb-dj-mixer-33657743.jpg?m=aHR0cDovL3BtY2RuLnN0YXRpY3BtcmsuY29tL3Bob3RvLzg2ODYxOTk3NC5qcGc=
                                  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/0/0/1/behringer-vmx100usb-dj-mixer-39853001.jpg
                                  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/0/0/2/behringer-vmx100usb-dj-mixer-39853002.jpg
                                  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/0/0/3/behringer-vmx100usb-dj-mixer-39853003.jpg
                                  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/0/0/4/behringer-vmx100usb-dj-mixer-39853004.jpg
                                  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/0/0/5/behringer-vmx100usb-dj-mixer-39853005.jpg
                                  Behringer VMX100USB mengpaneel (2)
                                  Behringer VMX100USB mengpaneel
                                  Bax-shop.nl Bax-shop.nl
                                  9.659815462505689 (197)
                                  • http://static2.vergelijk.nl/s/2.2//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                  81, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                  Bax-shop.nl Bax-shop.nl
                                  9.659815462505689 (197)
                                  • http://static2.vergelijk.nl/s/2.2//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                  81, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                  Bax-shop.nl Bax-shop.nl
                                  • http://static2.vergelijk.nl/s/2.2//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                  81, 3.874908, 51.4954533 HIGH
                                  3
                                  good_buy
                                 • Pioneer DJM-350 mengpaneel
                                  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/1/2/5/pioneer-djm-350-19869125.jpg
                                  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/4/9/1/pioneer-djm-350-21068491.jpg
                                  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/4/9/2/pioneer-djm-350-21068492.jpg
                                  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/4/9/3/pioneer-djm-350-21068493.jpg
                                  Pioneer DJM-350 mengpaneel (2)
                                  Pioneer DJM-350 mengpaneel
                                  Bax-shop.nl Bax-shop.nl
                                  9.659815462505689 (197)
                                  • http://static2.vergelijk.nl/s/2.2//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                  444, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                  Bax-shop.nl Bax-shop.nl
                                  9.659815462505689 (197)
                                  • http://static2.vergelijk.nl/s/2.2//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                  444, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                  Bax-shop.nl Bax-shop.nl
                                  • http://static2.vergelijk.nl/s/2.2//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                  444, 3.874908, 51.4954533 HIGH
                                  2
                                 2 4
                                 • Tel. 030-214 5004
                                 • WhatsApp 06-15 19 74 74
                                 • blijmakers@vergelijk.nl