Bel 0302145004 (9-17u)
Of stuur een whatsapp
06 15 19 74 74

Advertenties:

  • Symphytum Gewrichtszalf zorgt voor soepele gewrichten. Symphytum Gewrichtszalf bevat onder andere smeerwortel en Arnica, die de doorbloeding bevorderen, verwarmen en de smering van de gewrichten, pezen en banden ondersteunen.

     

  •   Urticalcin van A.Vogel is een 100% natuurlijk middel. Het bevordert het vermogen van het lichaam om uit het voedsel de noodzakelijke mineralen, in het bijzonder calcium, op te nemen. De bijzondere eigenschappen voor u op een rij: Bevordert de opname van kalk Langdurig te gebruiken 100% natuurlijk   De brandnetel De brandnetel - in het latijn Urtica dioica - is een belangrijk bestanddeel van Urticalcin van A.Vogel. De plant is rijk aan mineralen en bevat onder andere kalium, calcium, ijzer en kiezelzuur en is daarom een effectief middel om de algehele weerstand te stimuleren. Alfred Vogel ontdekte dat vooral de jonge scheuten van de plant veel werkzame stoffen bevatten. Daarom worden voor Urticalcin alleen de jonge toppen van de plant gebruikt. Samen met natuurlijke mineralen en oesterschelpen vormen ze de basis voor het bijzondere Urticalcin. Het product vergemakkelijkt de opname van kalk en andere mineralen uit het voedsel en is daarom waardevol bij de gevolgen van mineralen- en kalkgebrek. Samenstelling Oesterschelp (Ostrea edulis); grote brandnetel (Urtica dioica) 0,3%; calciumgluconaat; calciumfosfaat; kaliumchloride; natriumfosfaat; silica; calciumfluoride. Vulstof (lactose); zuurteregelaar (calciumlactaat); verstevigingsmiddel (aardappelzetmeel); glansmiddel (magnesiumstearaat). Dosering 3x daags 2-6 tabletten voor de maaltijd innemen. Fijnkauwen en voor het doorslikken even in de mond houden. Let op! Overgevoeligheid voor een van de componenten. Dit product is een voedingssupplement. Aanbevolen dosering niet overschrijden. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Buiten bereik van jonge kinderen houden. Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket. Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.
  • Bestel WELEDA Avena Valeriana (nervositeit) bij koopjesdrogisterij.nl voor € 14,30. Verzendkosten zijn € 4,95 EUR. Bestellingen vanaf € 74,95 euro worden bij ons gratis verzonden. Koopjes Drogisterij: al uw vertrouwde merken tegen een scherpe prijs, snel en makkelijk bij u thuis bezorgd.Algemene tip bij voedingssupplementen: Aanbevolen dosering niet overschrijden. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Buiten bereik van jonge kinderen houden. Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket. Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.
  • Kalknagelolie Vd Pluym
  • Nicorette Freshmint bevat 2 mg nicotine per stukje kauwgom, bij stoppen met roken, Nicorette wordt gebruikt om de sterke behoefte aan nicotine die men kan krijgen bij het stoppen met roken, te bestrijden, lees voor gebruik de bijsluiter
  • Deze unieke balsem trekt diep in de huid en zorgt voor een krachtige thermische warmte. Hierdoor verzorgt het gevoelige gewrichten, overbelaste ledenmaten en stijve spieren. Balsem is vochtafdrijvend en verwijdert afvalstoffen. Het herstelt de natuurlijke doorbloeding in het spierweefsel.
medicijnen

homeopathische middelen