Bel 0302145004 (9-17u)
Of stuur een whatsapp
06 15 19 74 74

Advertenties:

  • Nestosyl Classic crème ter verlichting van plaatselijk kortdurende jeuk, insectenbeten en oppervlakkige schaaf- en snijwonden. De crème werkt plaatselijk pijn- en jeukverlichtend.  
  • Kelpasan van A.Vogel stimuleert de schildklier en ondersteunt daarmee de stofwisseling. Dat komt doordat het product rijk is aan jodium. Het is met name geschikt voor mensen die in hun dagelijkse voeding te weinig producten eten die veel jodium bevatten. Denk aan volkoren brood, veldsla, groene kool en zeevruchten. Die dragen bij aan een goede stofwisseling. De bijzondere eigenschappen voor u op een rij:     Ondersteunt de stofwisseling     Ondersteunt de schildklier     Extra jodium ter aanvulling op de voeding     100% natuurlijk Jodium in Kelpasan Jodium is dus een belangrijke bouwstof om de schildklier optimaal te laten functioneren en de stofwisseling te ondersteunen. Kelpasan van A.Vogel is een zuiver natuurlijk middel dat is gemaakt uit de unieke zeewiersoort Macrocystis pyrifera (grote kelp). Deze plant is van nature rijk aan jodium. Een tablet Kelpasan bevat daardoor maar liefst 0,2 mg jodium (de dagelijkse behoefte aan jodium bedraagt 0,15 - 0,2 mg).   Let op: Kelpasan niet gebruiken tijdens de zwangerschap, tijdens de periode dat borstvoeding wordt gegeven en bij overgevoeligheid voor jodium. Samenstelling Lactose, kelp (Macrocystis pyrifera 34%), Arabische gom, magnesiumstearaat. Dosering 's Morgens één tablet met wat water innemen Dit product is een voedingssupplement. Aanbevolen dosering niet overschrijden. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Buiten bereik van jonge kinderen houden. Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket. Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.
  • HemoClin aambeienspray - 35 ml spray is een medsich hulpmiddel van A. Vogel. De spray is bedoeld voor de behandeling van uitwendige aambeien, kloofjes en andere anale ongemakken. De spray is hygienisch en schoon en makkelijk aan te breng
  • After bite wipes ^ 15 st
  • Weleda Arnica Spierbalsem ( 25g ) ArnicaSpierbalsem* verwarmt en ondersteunt het herstel van stijve, gespannen en gevoelige spieren bij ochtendstijfheid, spanning en inspanning en na het sporten   Arnica Spierbalsem bevat extracten van onder andere Arnica, rozemarijn en alruin, die de doorbloeding bevorderen en een ontspannende en verwarmende invloed hebben.   Gebruik: Meerdere malen per dag opbrengen.   Voor wie speciaal?          voor sporters, als verwarmend middel bij spierpijn    voor oudere mensen die last hebben van ochtendstijfheid         voor kantoormedewerkers met gespannen spieren door spanning   Ingrediënten: Wat zit er in Arnica Spierbalsem? • Valkruid-extract (Arnica) is pijnstillend en ontstekingsremmend en bevordert de doorbloeding • Alruin-extract is pijnstillend • Berkenblad-extract is bloedzuiverend en verwijdert afvalstoffen • Rozemarijnolie is verwarmend • Sesamolie is verwarmend en ondersteunt de bloedcirculatie van de huid • Bijenwas geeft het product consistentie en heeft een emulgerende werking • Wolwasalcoholen verzorgen de huid en werken als een natuurlijke emulgator • Wolwas beschermt de huid intensief • Water dient ter verdunning en/of als oplosmiddel bij het maken van extracten • Alcohol werkt als oplosmiddel bij het maken van extracten en werkt conserverend Ingredients (INCI): Sesamum Indicum, Aqua, Lanolin, Alcohol, Cera Alba, Arnica montana, Lanolin Alcohol, Mandragora officinarum, Rosmarinus officinalis, Betula alba, Fragrance (Parfum)*, Limonene*, Linalool*. * from natural essential oils * Arnica Spierbalsem is een gezondheidsproduct.
  • Verlicht effectief en op natuurlijke wijze de pijn en ontspant de diepliggende spieren bij spier-, rug-, nek- en schouderpijn, i-drogist, online drogist
medicijnen

homeopathische middelen