x
x
Je zoekt nu binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (verwijderen)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
Zoek naar producten... Zoek naar een product binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Zoek naar producten... Zoek... Zoek naar producten... {}
× Categorieën
 • Algemene informatie

  Een magnetron is in veel keukens een handig en onmisbaar hulpmiddel geworden. Jij bent op zoek naar een magnetron en daar kun je wel wat hulp bij gebruiken. Daarom geven wij je in deze tekst eerst enkele kooptips en daarna gaan we achtereenvolgens in op:

  Kooptips magnetron
  Bij het kopen van een magnetron kun je letten op de volgende dingen:
  1. Vermogen: het vermogen van de magnetron bepaalt voor een groot deel de mogelijkheden. Hoe hoger het vermogen, hoe meer standen of temperaturen en hoe sneller de opwarmingstijd. Bedenk ook dat: hoe meer vermogen, hoe meer energieverbruik.
  2. Inhoud: de inhoud van de magnetron wordt weergegeven in liters.
  3. Uitvoering: is de magnetron vrijstaand of inbouw? Als je je magnetron wilt inbouwen, kies dan altijd voor een inbouwmodel. Vrijstaande magnetrons hebben voldoende ruimte om zich heen nodig om goed te kunnen ventileren. Deze magnetrons zijn niet geschikt voor inbouw.
  4. Gebruiksgemak: is de magnetron makkelijk te bedienen?
  5. Draairichting: wat is de draairichting van de deur? Bedenk van tevoren naar welke kant de deur open moet gaan, zodat je thuis niet voor vervelende verrassingen komt te staan.
  Wil je nu meteen op zoek naar een magnetron, bekijk en vergelijk dan hier alle magnetrons!

  Soorten magnetrons

  Er zijn verschillende magnetrons. Bekend zijn de ‘gewone’ magnetron (ook wel solomagnetron genoemd) en de combimagnetron, maar tegenwoordig is de magnetron op stoom ook zeer gewild. Hieronder geven we van elke soort magnetron een korte beschrijving:
  • Solomagnetron: deze magnetron warmt alleen je eten op. Eventueel aangevuld met een ontdooistand (defrost) of een crispfunctie voor een knapperig korstje op je pizza.
  • Combimagnetron: met een combimagnetron heb je een magnetron en elektrische oven ineen. Dit is erg handig als je maar beperkte ruimte in de keuken hebt maar wel een magnetron en een oven wilt. Houd er wel rekening mee dat een combimagnetron vaak een hogere aansluitwaarde heeft dan een solomagnetron. Controleer of de meterkast dit aankan en voorkom overbelasting van het elektriciteitsnetwerk in huis.
  • Stoomovenmagnetron: redelijk nieuw op de markt is de combimagnetron met stoomovenfunctie. In principe is dit een luxe en nieuwere combimagnetron. Doordat je eten opgewarmd wordt met behulp van stoom blijft de smaak van je eten beter behouden, net als de vitaminen.
  Magnetrons staan vrij in de keuken of ze worden ingebouwd. Er zijn speciale inbouwmagnetrons die geschikt zijn onderbouw of bovenbouw. Vrijstaande magnetrons zijn niet geschikt om strak in te bouwen. Er moet namelijk ruimte om het apparaat aanwezig zijn, zodat het ventilatierooster van de magnetron zijn werk kan doen.

  Functies magnetron
  Een magnetron verhit voedsel met behulp van elektromagnetische golven. Een solomagnetron kan alleen je eten opwarmen, maar een combimagnetron heeft ook de ontdooifunctie en de crispfunctie of een ovenfunctie. Andere belangrijke functies van de magnetron zijn:
  Technische specificaties
  De meeste magnetrons hebben een vermogen van tussen de 750 en 900 Watt. Een magnetron met dit vermogen kan prima je eten ontdooien en opwarmen. Er zijn ook magnetrons met een hoger vermogen, tot wel 2100 Watt. Deze magnetrons hebben geavanceerdere functies en de bereidingstijd is korter. In de specificaties van de magnetrons vind je het maximale vermogen terug en het aantal vermogensstanden. Met meerdere standen heb je meer keuze voor het gebruik van de magnetron, aangezien je het dan zelf helemaal in kunt stellen per gerecht of type bereiding. Ook de inhoud van de magnetron is belangrijk: dit wordt aangegeven in liters. Bijna alle magnetrons hebben een draaiplateau.
   
  Prijsverschil magnetrons
  Er bestaat nogal wat verschil in prijs tussen magnetrons. Er hangt een duurder prijskaartje aan magnetrons van een goed merk, magnetrons van een hoge energieklasse, magnetrons met veel en speciale programma’s en magnetrons met de nieuwste technische hoogstandjes. Nieuwere magnetrons zijn vanzelfsprekend duurder dan oudere, en ook magnetrons met een verrassend design hebben vaak een hogere prijs. Combimagnetrons hebben meer functies dan een solomagnetron, dus ook hier betaal je meer geld voor. Vrijstaande magnetrons zijn vaak goedkoper dan inbouwmagnetrons.

  Nieuwste ontwikkelingen
  De nieuwste magnetrons hebben allemaal een lcd-display, waarop je naast de tijd ook de status van het bereiden van je maaltijd digitaal in de gaten kunt houden. Oudere magnetrons beschikken nog over een draaiknop. Het materiaal van de moderne magnetron is vooral rvs en zwart aluminium. Hoewel de solomagnetron nog veel verkocht wordt, is de combimagnetron sterk in opkomst. Natuurlijk bespaart dit je veel geld en ruimte in de keuken. Redelijk nieuw is de combimagnetron met stoomfunctie, waarin je eten wordt verwarmd door middel van stoom. Hierdoor blijven de vitaminen in je voedsel en de smaak beter behouden.

  Vergelijk hier alle magnetrons!Accessoires magnetron
  Natuurlijk zijn er ook accessoires te verkrijgen voor de magnetron, zoals een babyfleshouder, een braadslee, een combirooster, een draaispit of een kookboek. Vaak zijn dit accessoires die je bij de aankoop van de magnetron erbij krijgt. Zo niet, dan zijn ze vaak ook nog los bij de fabrikant te bestellen.

  Populaire merken magnetrons
  Veel verkochte magnetrons zijn van de merken Bosch, AEG-Electrolux, Atag, Bauknecht, Baumatic, Etna, Panasonic, Smeg, LG, Miele, Neff, Samsung, Sharp, Siemens, Whirlpool en Zanussi.

  Voor meer informatie over magnetrons kun je terecht in de verklarende woordenlijst voor de magnetron. Ook kun je bij de veelgestelde vragen over magnetrons kijken.
   

  Bekijk en vergelijk hier alle magnetrons en vind de beste koop!

 • Veelgestelde vragen

  Kan ik eieren koken in een magnetron?Vergelijk hier magnetrons!
  Kan ik het eten in de magnetron afdekken met aluminiumfolie?
  Kan ik alle soorten servies en pannen in de magnetron gebruiken?
  Zijn er risico's verbonden aan het gebruik van de magnetron?


  Wil je nu meteen op zoek naar een magnetron, bekijk en vergelijk dan hier alle magnetrons!

  Kan ik eieren koken in een magnetron?

  Ja, alleen als ze daarvoor in een speciale houder zijn geplaatst. Onder de schil loopt de druk op tijdens het verhitten, waardoor het ei uiteenspat. Dit wordt voorkomen door de speciale houder waarin je het ei plaatst.

  Kan ik het eten in de magnetron afdekken met aluminiumfolie?
  Nee, aluminiumfolie of een andere metaalsoort mag nooit in de magnetron. Voor het afdekken van gerechten gebruik je speciale magnetronfolie. Deze is in iedere supermarkt verkrijgbaar.

  Kan ik alle soorten servies en pannen in de magnetron gebruiken?
  Nee, niet alle soorten schalen, borden en pannen zijn geschikt om in de magnetron te gebruiken. Je kunt dit herkennen aan het symbool aan de onderkant van je serviesgoed. Vaak vind je dit ook terug in de beschrijving van het product: het is dan magnetronbestendig. In geval van twijfel kun je beter schalen of pannen gebruiken waarvan je wel zeker weet ze het geschikt zijn.

  Vergelijk hier magnetrons!Zijn er risico's verbonden aan het gebruik van de magnetron?
  Nee, er zijn geen risico's aan verbonden. Je moet er wel voor zorgen dat het voedsel en vooral kliekjes door en door verwarmd worden zodat eventuele bacteriën geen kans krijgen. Metalen onderdelen horen niet thuis in de magnetron, dus ook niet lepels of ander bestek. Er zijn wel speciale metalen verpakkingen die geschikt zijn voor de magnetron. Deze informatie vind je terug op de verpakking zelf. Ga in ieder geval nooit zelf knutselen aan de magnetron. Ontspannende microgolven door geknoei met het apparaat kunnen zeer gevaarlijk en schadelijk zijn.


  Bekijk en vergelijk hier alle magnetrons
  en vind de beste koop!

 • Verklarende woordenlijst

  Hieronder vind je een alfabetisch overzicht van de gebruikte technische termen bij magnetrons. Als je na het lezen van deze verklarende woordenlijst nog vragen hebt, kijk dan ook even tussen de veelgestelde vragen over magnetrons.

  Wil je nu meteen op zoek naar een magnetron, bekijk en vergelijk dan hier alle magnetrons!

  Aansluitwaarde

  De aansluitwaarde wordt aangeven in Watt. Houd er rekening mee dat een combimagnetron vaak een hogere aansluitwaarde heeft dan een solo magnetron. Controleer of de meterkast dit aankan en voorkom overbelasting van het elektriciteitsnetwerk in huis.

  Binnenverlichting
  Bij een magnetron met binnenverlichting kun je het gerecht door het kijkvenster goed bekijken.

  CrispstandVergelijk hier magnetrons!
  Een magnetron verwarmt het voedsel van binnenuit. Hierdoor komt er geen krokant korstje op het gerecht. Gegratineerde kaas op een schotel wordt niet krokant en een worstenbroodje of pizza houdt 'slap' deeg. Met de crispfunctie kan het allemaal wel. Dit is een extra mogelijkheid van de magnetron, waardoor er wel een krokante bovenlaag op het gerecht komt en een pizzabodem krokant bakt.

  Deuropening
  Er zijn twee verschillende systemen verkrijgbaar: de draaideur of een systeem met een omlaagklappende deur.

  Draaiplateau
  Om het gerecht gelijkmatig te verwarmen draait er in het midden van de magnetron een draaiplateau. De grootte ervan wordt aangegeven in centimeters, gemeten over de diameter van het plateau. Er zijn ook nog modellen zonder draaiplateau.

  Draaispit
  Als de magnetron beschikt over een draaispit, vind je dat hier terug.

  Gewichtscontrole
  Via het draaiplateau wordt de gewichtsautomaat of gewichtscontrole uitgevoerd. Met de gewichtscontrole kun je precies zien hoeveel voedsel je gaat verwarmen Op basis van deze informatie stel je de magnetron in. Niet alle magnetrons beschikken over deze functie.

  Grill
  Er zijn vier modellen magnetrons:

  • Vergelijk hier magnetrons!de solo magnetron
  • de magnetron met grill
  • de combimagnetron: magnetron en elektrische oven ineen
  • een combimagnetron met stoomoven.

  Als de magnetron beschikt over een grillfunctie, vind je dat hier terug.

  Grill type
  De grill kent een maximumtemperatuur en kan onder, boven of onder én boven grillen.

  Inhoud
  De inhoud van een magnetron wordt aangegeven in liters. Hiervoor gelden de maten van de binnenkant van het apparaat. Van belang voor de grootte van de magnetron is of schalen en ander serviesgoed in de magnetron passen.

  Jetstart
  Jetstart is een startfunctie van de magnetron. Met een druk op de toets gaat de magnetron meteen op vol vermogen aan voor 30 seconden. Elke druk op deze toets zorgt voor weer 30 seconden extra verwarmen.

  Kinderbeveiliging
  Dit veld geeft aan of er een beveiliging is ingebouwd zodat het voor ondeugende kindertjes moeilijker wordt om met de magnetron te spelen.

  Maximale vermogen
  Een magnetron verhit voedsel met behulp van elektromagnetische golven. Het vermogen ervan wordt aangegeven in Watt. In de specificaties vind je het maximale vermogen terug en het aantal vermogenstanden. Met meerdere standen heb je meer keuze voor het gebruik van het apparaat, aangezien je het dan zelf helemaal in kunt stellen per gerecht of type bereiding.

  Model
  Een magnetron kent drie modellen:

  • het vrijstaande model: je hoeft alleen maar de stekker in het (geaarde) stopcontact te steken en het werkt;
  • inbouw onderbouw;
  • inbouw bovenbouw.

  Tussen de laatste twee vormen van inbouwmodellen zit verschil. Als je kiest voor een inbouwmodel, let er dan op dat het model geschikt is voor de plaats waar je het apparaat neer wilt zetten. In geval van twijfel kun je de keukenspecialist raadplegen of lees het montagevoorschrift bij de magnetron.

  Ontdooistand
  Met deze stand ontdooi je gerechten. Vaak tref je op de magnetron ook speciale toetsen aan waarmee je het soort product kunt kiezen. Bijvoorbeeld vlees, vis of brood. De magnetron past dan de ontdooistand aan op de structuur van het te ontdooien product.

  Toebehoren
  Bij de magnetron worden accessoires geleverd als een braadslee, combirooster, bakplaat, bakblik, ovenschaal, roosters, een kookboek of een babyfleshouder. Wat er als extra bij de magnetron wordt geleverd, vind je hier terug.

  TypeVergelijk hier alle magnetrons!
  Er zijn vier typen magnetrons:

  • de solo magnetron;
  • de magnetron met grill;
  • de combimagnetron: magnetron en elektrische oven ineen;
  • een combimagnetron met stoomoven.

  Daarnaast is er een losse functie, de crispmodule. Dit is een extra mogelijkheid van de magnetron waardoor er wél een krokante bovenlaag op het gerecht komt en een pizzabodem krokant bakt.

  Vermogenstanden
  Het vermogen van de magnetron wordt aangegeven in Watt. In de specificaties vind je het maximale vermogen terug en het aantal vermogenstanden. Met meerdere standen heb je meer keuze voor het gebruik van het apparaat, aangezien je het dan zelf helemaal in kunt stellen per gerecht of type bereiding.


  Bekijk en
  vergelijk hier alle magnetrons en vind de beste koop!

Magnetrons 7.9 (7)
15
 • magnetronvermogen:
  • magnetronvermogen_800 - 3
   • magnetronvermogen_800_900 - 1
    • magnetronvermogen_900_1000 - 5
     • magnetronvermogen_1000 - 2
     • gei_ntegreerde_display:
      • ja - 9
      • breedte:
       • breedte_490 - 0
        • breedte_490_540 - 1
         • breedte_540_600 - 1
          • breedte_600 - 8
          • inhoud_binnenkant_:
           • inhoud_binnenkant__21 - 0
            • inhoud_binnenkant__21_25 - 2
             • inhoud_binnenkant__25_33 - 3
              • inhoud_binnenkant__33 - 6
              • draaitafel:
               • ja - 8
                • nee - 1
                • price:
                 • price_140 - 0
                  • price_140_280 - 0
                   • price_280_530 - 6
                    • price_530 - 9
                    • kleur:
                     • roestvrijstaal - 10
                      • zilver - 1
                      • soort_bediening:
                       • knoppen - 7
                        • sensor - 3
                         • draaiknop - 1
                         • diepte_product:
                          • diepte_product_360 - 2
                           • diepte_product_360_410 - 0
                            • diepte_product_410_540 - 4
                             • diepte_product_540 - 4
                             • hoogte:
                              • hoogte_300 - 0
                               • hoogte_300_360 - 1
                                • hoogte_360_440 - 3
                                 • hoogte_440 - 6
                                 • kastontwerp:
                                  • ingebouwd - 10
                                   • vrijstaand - 1
                                   • kooktypes:
                                    • magnetron - 9
                                     • grill - 8
                                      • hetelucht - 6
                                       • ontdooien - 1
                                        • stoom - 1
                                        • brand:
                                         • bauknecht - 15
                                         • group:
                                         0 - 15
                                         • Bauknecht Emche 8245 PT
                                          • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/7/0/1/bauknecht-emche-8245-pt-20965701.jpg
                                          Bauknecht Emche 8245 PT (32)
                                          8.0 (1, 0)
                                          Bauknecht Emche 8245 PT
                                          BCC BCC
                                          8.5 (802, 802)
                                          • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                          799, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                          BCC BCC
                                          8.5 (802, 802)
                                          • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                          799, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                          EP Arnhem EP Arnhem
                                          0.0 (0, 0)
                                          999, 5.9506774, 51.9833106 UNKNOWN
                                          84
                                         • Bauknecht EMCHE 8138 PT magnetron
                                          • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/1/0/0/bauknecht-emche-8138-pt-17559100.jpg
                                          • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/7/0/7/bauknecht-emche-8138-pt-23863707.jpg
                                          Bauknecht EMCHE 8138 PT magnetron (15)
                                          Bauknecht EMCHE 8138 PT magnetron
                                          123keukenapparatuur 123keukenapparatuur
                                          8.4 (103, 103)
                                          441.64, 2 dagen (offer_sdt_2_days)
                                          123keukenapparatuur 123keukenapparatuur
                                          8.4 (103, 103)
                                          441.64, 2 dagen (offer_sdt_2_days)
                                          123apparatuur.nl 123apparatuur.nl
                                          0.0 (0, 0)
                                          441.64, 5.5589491, 52.01193929999999 NONE
                                          97
                                         • Bauknecht EMCHE 8144 PT
                                          • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/0/2/8/bauknecht-emche-8144-pt-17524028.jpg
                                          • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/6/0/7/bauknecht-emche-8144-pt-18850607.jpg
                                          • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/2/9/9/bauknecht-emche-8144-pt-24598299.jpg
                                          Bauknecht EMCHE 8144 PT (23)
                                          Bauknecht EMCHE 8144 PT
                                          123keukenapparatuur 123keukenapparatuur
                                          8.4 (103, 103)
                                          564.23, 2 dagen (offer_sdt_2_days)
                                          123keukenapparatuur 123keukenapparatuur
                                          8.4 (103, 103)
                                          564.23, 2 dagen (offer_sdt_2_days)
                                          123apparatuur.nl 123apparatuur.nl
                                          0.0 (0, 0)
                                          564.23, 5.5589491, 52.01193929999999 NONE
                                          96
                                         • Bauknecht MW 88 SL
                                          • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/6/1/2/bauknecht-mw-88-sl-23652612.jpg
                                          Bauknecht MW 88 SL (4)
                                          Otto Otto
                                          7.0 (99, 99)
                                          • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                          310.95, onbekend (offer_sdt_unknown)
                                          Otto Otto
                                          7.0 (99, 99)
                                          • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                          310.95, onbekend (offer_sdt_unknown)
                                          1
                                         • Bauknecht EMCCT 9145 PT magnetron
                                          • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/5/9/8/bauknecht-emcct-9145-pt-17712598.jpg
                                          • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/2/7/bauknecht-emcct-9145-pt-23864427.jpg
                                          • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/7/6/5/bauknecht-emcct-9145-pt-15604765.jpg
                                          Bauknecht EMCCT 9145 PT magnetron (10)
                                          Bauknecht EMCCT 9145 PT magnetron
                                          De Schouw Witgoed De Schouw Witgoed
                                          0.0 (19, 19)
                                          749, 3 dagen (offer_sdt_3_days)
                                          De Schouw Witgoed De Schouw Witgoed
                                          0.0 (19, 19)
                                          749, 3 dagen (offer_sdt_3_days)
                                          De Schouw Witgoed De Schouw Witgoed
                                          0.0 (0, 0)
                                          749, 5.1642778, 52.27434770000001 LOW
                                          2
                                         • Bauknecht EMSP 9238 PT magnetron
                                          • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/5/7/3/bauknecht-emsp-9238-pt-18156573.jpg
                                          • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/4/5/6/bauknecht-emsp-9238-pt-18159456.jpg
                                          • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/2/7/7/bauknecht-emsp-9238-pt-19367277.jpg
                                          • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/3/3/0/bauknecht-emsp-9238-pt-23875330.jpg
                                          • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/0/8/7/bauknecht-emsp-9238-pt-18159087.jpg
                                          Bauknecht EMSP 9238 PT magnetron (9)
                                          Bauknecht EMSP 9238 PT magnetron
                                          Bemmel & Kroon Bemmel & Kroon
                                          9.1 (177, 177)
                                          • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                          350.09, 3 dagen (offer_sdt_3_days)
                                          Bemmel & Kroon Bemmel & Kroon
                                          9.1 (177, 177)
                                          • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                          350.09, 3 dagen (offer_sdt_3_days)
                                          Bemmel & Kroon Cruquius Bemmel & Kroon Cruquius
                                          0.0 (0, 0)
                                          350.09, 4.627388499999999, 52.33160789999999 NONE
                                          14
                                         • Bauknecht EMWP 9238 PT magnetron
                                          • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/6/7/3/bauknecht-emwp-9238-pt-18155673.jpg
                                          • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/4/0/3/bauknecht-emwp-9238-pt-18159403.jpg
                                          • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/2/3/3/bauknecht-emwp-9238-pt-microwave-23652233.jpg
                                          • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/9/6/6/bauknecht-emwp-9238-pt-18158966.jpg
                                          Bauknecht EMWP 9238 PT magnetron (9)
                                          Bauknecht EMWP 9238 PT magnetron
                                          123keukenapparatuur 123keukenapparatuur
                                          8.4 (103, 103)
                                          288.9, 2 dagen (offer_sdt_2_days)
                                          123keukenapparatuur 123keukenapparatuur
                                          8.4 (103, 103)
                                          288.9, 2 dagen (offer_sdt_2_days)
                                          123apparatuur.nl 123apparatuur.nl
                                          0.0 (0, 0)
                                          288.9, 5.5589491, 52.01193929999999 NONE
                                          99
                                         • Bauknecht EMCHD 8145 PT magnetron
                                          • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/4/9/8/bauknecht-emchd-8145-pt-17498498.jpg
                                          • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/2/8/bauknecht-emchd-8145-pt-23864428.jpg
                                          Bauknecht EMCHD 8145 PT magnetron (2)
                                          8.7 (1, 1)
                                          ikitchen ikitchen
                                          911.75, 4 dagen (offer_sdt_4_days)
                                          ikitchen ikitchen
                                          911.75, 4 dagen (offer_sdt_4_days)
                                          1
                                         • Bauknecht Emche 8143 PT
                                          • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/0/9/3/bauknecht-emche-8143-pt-15607093.jpg
                                          Bauknecht Emche 8143 PT (2)
                                          Bauknecht Emche 8143 PT
                                          Veiligkopen.nu Veiligkopen.nu
                                          9.0 (254, 254)
                                          • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                          529, onbekend (offer_sdt_unknown)
                                          Veiligkopen.nu Veiligkopen.nu
                                          9.0 (254, 254)
                                          • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                          529, onbekend (offer_sdt_unknown)
                                          Bemmel & Kroon Cruquius Bemmel & Kroon Cruquius
                                          0.0 (0, 0)
                                          544, 4.627388499999999, 52.33160789999999 LOW
                                          6
                                         • Bauknecht BMES 8145 PT magnetron
                                          • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/7/5/4/bauknecht-bmes-8145-pt-18873754.jpg
                                          • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/3/7/6/bauknecht-bmes-8145-pt-microwave-23652376.jpg
                                          Bauknecht BMES 8145 PT magnetron (10)
                                          Bauknecht BMES 8145 PT magnetron
                                          123keukenapparatuur 123keukenapparatuur
                                          8.4 (103, 103)
                                          749.42, 2 dagen (offer_sdt_2_days)
                                          123keukenapparatuur 123keukenapparatuur
                                          8.4 (103, 103)
                                          749.42, 2 dagen (offer_sdt_2_days)
                                          123apparatuur.nl 123apparatuur.nl
                                          0.0 (0, 0)
                                          749.42, 5.5589491, 52.01193929999999 NONE
                                          15
                                         • Bauknecht EMCHE 8145 PT magnetron
                                          • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/5/1/7/bauknecht-emche-8145-pt-18701517.jpg
                                          • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/6/2/2/bauknecht-emche-8145-pt-18701622.jpg
                                          • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/3/0/bauknecht-emche-8145-pt-23864430.jpg
                                          • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/4/1/9/bauknecht-emche-8145-pt-18701419.jpg
                                          Bauknecht EMCHE 8145 PT magnetron (8)
                                          5.5 (4, 4)
                                          Bauknecht EMCHE 8145 PT magnetron
                                          123keukenapparatuur 123keukenapparatuur
                                          8.4 (103, 103)
                                          650.62, 2 dagen (offer_sdt_2_days)
                                          123keukenapparatuur 123keukenapparatuur
                                          8.4 (103, 103)
                                          650.62, 2 dagen (offer_sdt_2_days)
                                          123apparatuur.nl 123apparatuur.nl
                                          0.0 (0, 0)
                                          650.62, 5.5589491, 52.01193929999999 NONE
                                          101
                                         • Bauknecht EMCHT 9145 PT magnetron
                                          • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/0/4/7/bauknecht-emcht-9145-pt-5422047.jpg
                                          • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/3/1/bauknecht-emcht-9145-pt-23864431.jpg
                                          • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/4/4/7/bauknecht-emcht-9145-pt-25296447.jpg
                                          Bauknecht EMCHT 9145 PT magnetron (5)
                                          9.3 (1, 1)
                                          Bauknecht EMCHT 9145 PT magnetron
                                          Bemmel & Kroon Bemmel & Kroon
                                          9.1 (177, 177)
                                          • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                          880, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                          Bemmel & Kroon Bemmel & Kroon
                                          9.1 (177, 177)
                                          • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                          880, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                          Bemmel & Kroon Cruquius Bemmel & Kroon Cruquius
                                          0.0 (0, 0)
                                          880, 4.627388499999999, 52.33160789999999 NONE
                                          6
                                         • Bauknecht EMSE 8245 PT
                                          • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/0/7/1/bauknecht-emse-8245-pt-30393071.jpg
                                          Bauknecht EMSE 8245 PT (2)
                                          BCC BCC
                                          8.5 (802, 802)
                                          • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                          599, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                          BCC BCC
                                          8.5 (802, 802)
                                          • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                          599, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                          1
                                         • Bauknecht MW 79 IN
                                          • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/8/9/8/bauknecht-mw-79-in-19645898.jpg
                                          • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/3/5/6/bauknecht-mw-79-in-19646356.jpg
                                          Bauknecht MW 79 IN (2)
                                          Bol.com Bol.com
                                          7.9 (624, 624)
                                          • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                          437.08, 1 week (offer_sdt_1_week)
                                          Bol.com Bol.com
                                          7.9 (624, 624)
                                          • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                          437.08, 1 week (offer_sdt_1_week)
                                          1
                                         • Bauknecht EMCCE 8138 PT magnetron
                                          • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/8/7/6/bauknecht-emcce-8138-pt-18324876.jpg
                                          • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/4/6/5/bauknecht-emcce-8138-pt-18348465.jpg
                                          • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/8/3/5/bauknecht-emcce-8138-pt-microwave-23651835.jpg
                                          Bauknecht EMCCE 8138 PT magnetron (2)
                                          Bauknecht EMCCE 8138 PT magnetron
                                          123keukenapparatuur 123keukenapparatuur
                                          8.4 (103, 103)
                                          475.93, 2 dagen (offer_sdt_2_days)
                                          123keukenapparatuur 123keukenapparatuur
                                          8.4 (103, 103)
                                          475.93, 2 dagen (offer_sdt_2_days)
                                          123apparatuur.nl 123apparatuur.nl
                                          0.0 (0, 0)
                                          475.93, 5.5589491, 52.01193929999999 NONE
                                          97
                                         • Heb je voorkeur voor een merk? (brand):
                                          • Samsung (samsung)
                                          • Whirlpool (whirlpool)
                                          • Siemens (siemens)
                                          • Sharp (sharp)
                                          • Etna (etna)
                                          • Bosch (bosch)
                                          • AEG (aeg)
                                          • Amica (amica)
                                          • Asko (asko)
                                          • Atag (atag)
                                          • Bauknecht (bauknecht)
                                          • Baumatic (baumatic)
                                          • Beko (beko)
                                          • Bomann (bomann)
                                          • Boretti (boretti)
                                          • Brandt (brandt)
                                          • Candy (candy)
                                          • Caso (caso)
                                          • Clatronic (clatronic)
                                          • Constructa (constructa)
                                          • Daewoo (daewoo)
                                          • Dantax (dantax)
                                          • Delonghi (delonghi)
                                          • Domena (domena)
                                          • Domo (domo)
                                          • Electrolux (electrolux)
                                          • Everglades (everglades)
                                          • Exquisit (exquisit)
                                          • Fagor (fagor)
                                          • Girmi (girmi)
                                          • H.Koenig (h_koenig)
                                          • Hitachi (hitachi)
                                          • Hotpoint-Ariston (hotpoint_ariston)
                                          • Ignis (ignis)
                                          • Indesit (indesit)
                                          • Inventum (inventum)
                                          • Klarstein (klarstein)
                                          • Kueppersbusch (kueppersbusch)
                                          • Kuppersbusch (kuppersbusch)
                                          • LG (lg)
                                          • M-System (m_system)
                                          • Miele (miele)
                                          • NEFF (neff)
                                          • Novy (novy)
                                          • Panasonic (panasonic)
                                          • Pelgrim (pelgrim)
                                          • ProfiCook (proficook)
                                          • Proline (proline)
                                          • Severin (severin)
                                          • Smeg (smeg)
                                          • Steba (steba)
                                          • Tristar (tristar)
                                          • Zanussi (zanussi)
                                         • Wat is je budget? (price):
                                          • < 140 € (price_140)
                                          • 140 € - 280 € (price_140_280)
                                          • 280 € - 530 € (price_280_530)
                                          • ≥ 530 € (price_530)
                                         • Wil je een ingebouwd of een vrijstaand model? (kastontwerp):
                                          • Ingebouwd (ingebouwd)
                                          • Vrijstaand (vrijstaand)
                                         • Heb je voorkeur voor een kleur? (kleur):
                                          • Antraciet (antraciet)
                                          • Bruin (bruin)
                                          • Geborsteld staal (geborsteld_staal)
                                          • Goud (goud)
                                          • Grafiet (grafiet)
                                          • Grijs (grijs)
                                          • Groen (groen)
                                          • Metallic (metallic)
                                          • Multi (multi)
                                          • Oranje (oranje)
                                          • Paars (paars)
                                          • Roestvrijstaal (roestvrijstaal)
                                          • Rood (rood)
                                          • RVS (rvs)
                                          • Spiegel (spiegel)
                                          • Titanic (titanic)
                                          • Wit (wit)
                                          • Zilver (zilver)
                                          • Zwart (zwart)
                                         • Hoe diep mag de magnetron zijn? (diepte_product):
                                          • < 360 mm (diepte_product_360)
                                          • 360 mm - 410 mm (diepte_product_360_410)
                                          • 410 mm - 540 mm (diepte_product_410_540)
                                          • ≥ 540 mm (diepte_product_540)
                                         • Hoe hoog mag de magnetron zijn? (hoogte):
                                          • < 300 mm (hoogte_300)
                                          • 300 mm - 360 mm (hoogte_300_360)
                                          • 360 mm - 440 mm (hoogte_360_440)
                                          • ≥ 440 mm (hoogte_440)
                                         • Hoe breed mag de magnetron zijn? (breedte):
                                          • < 490 mm (breedte_490)
                                          • 490 mm - 540 mm (breedte_490_540)
                                          • 540 mm - 600 mm (breedte_540_600)
                                          • ≥ 600 mm (breedte_600)
                                         • Hoeveel vermogen heeft de magnetron? (magnetronvermogen):
                                          • < 800 W (magnetronvermogen_800)
                                          • 800 W - 900 W (magnetronvermogen_800_900)
                                          • 900 W - 1000 W (magnetronvermogen_900_1000)
                                          • ≥ 1000 W (magnetronvermogen_1000)
                                         • Wil je een model met een draaiplateau? (draaitafel):
                                          • Ja (ja)
                                          • Nee (nee)
                                         • Hoe groot moet de inhoud zijn? (inhoud_binnenkant_):
                                          • < 21 liter (inhoud_binnenkant__21)
                                          • 21 liter - 25 liter (inhoud_binnenkant__21_25)
                                          • 25 liter - 33 liter (inhoud_binnenkant__25_33)
                                          • ≥ 33 liter (inhoud_binnenkant__33)
                                         • Wat voor kooktype wil je? (kooktypes):
                                          • Convectie (convectie)
                                          • Conventioneel (conventioneel)
                                          • Grill (grill)
                                          • Hetelucht (hetelucht)
                                          • Keep warm (keep_warm)
                                          • Magnetron (magnetron)
                                          • Microwave (microwave)
                                          • Ontdooien (ontdooien)
                                          • Opwarmen (opwarmen)
                                          • Rotisserie (rotisserie)
                                          • Stoom (stoom)
                                         • Wat voor bediening heeft de magnetron? (soort_bediening):
                                          • Draaiknop (draaiknop)
                                          • Knoppen (knoppen)
                                          • Sensor (sensor)
                                          • Touch (touch)
                                         • Heeft de magnetron een geïntegreerde display? (gei_ntegreerde_display):
                                          • Ja (ja)
                                          • Nee (nee)
                                         • Welke varianten wil je? (group):
                                          • Bosch HMT 85MR (bosch_hmt_85mr)
                                          • Caso MCDG 25 (caso_mcdg_25)
                                          • Etna ECM 153 (etna_ecm_153)
                                          • Etna ESM 217 (etna_esm_217)
                                          • Etna ESM 220 (etna_esm_220)
                                          • Etna T 2144 (etna_t_2144)
                                          • Kueppersbusch EMW 7605.0 (kueppersbusch_emw_7605_0)
                                          • Kueppersbusch EMWK 9600.0 (kueppersbusch_emwk_9600_0)
                                          • Miele H6600BM (miele_h6600bm)
                                          • Pelgrim MAG 546 (pelgrim_mag_546)
                                          • Pelgrim MAG 694 (pelgrim_mag_694)
                                          • Severin MW 7804 (severin_mw_7804)
                                          • Whirlpool GT 288 (whirlpool_gt_288)
                                         • Tel. 030-214 5004
                                         • WhatsApp 06-15 19 74 74
                                         • blijmakers@vergelijk.nl