x
x
x Bekijk categorieën x Categorieën MENU
of
Je zoekt nu binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (verwijderen)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
Zoek naar producten... Zoek naar een product binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Zoek naar producten... Zoek... Zoek naar producten... {}
x Categorieën

speakers

{{$data.getNumberOfReviews()}} consumenten beoordelen producten in luidspreker categorie met gemiddeld een {{$data.getAverageRating() | rating}}

speakers kopen

Voor wie thuis veel naar muziek luistert of vaak films kijkt, zijn goede luidsprekers noodzakelijk. Luidsprekers heb je in...
 • Algemene informatie

  Voor wie thuis veel naar muziek luistert of vaak films kijkt, zijn goede luidsprekers noodzakelijk. Luidsprekers heb je in diverse soorten en maten. 2.0, 2.1, 5.1, 7.1 zijn mogelijke combinaties. Micro luidsprekers zijn ideaal voor mensen die relatief klein wonen. Stel je hoge eisen aan het geluid, dan kunnen luidsprekers met een THX certificaat, je vast overtuigen.
  Maar waar moet je nu op letten als je een luidspreker koopt? Om jou te helpen met de aankoop van luidsprekers geven we je eerst enkele kooptips.

  Kooptips luidspreker
  Let bij de aankoop van luidsprekers op de volgende aspecten:
  1. Decibel: het aantal decibel geeft aan hoeveel geluid een luidspreker kan produceren. Hoe meer decibel, hoe harder het geluid. Het bereik van het menselijke oor heeft een frequentie van ongeveer 20 Hz tot 20.000 Hz en een aantal decibel van 0 dB tot 140 dB.
  2. Magnetische afscherming: om er zeker van te zijn dat luidsprekers geen invloed hebben op andere apparaten, zoals het beeld van de tv, is het verstandig te controleren of de luidspreker magnetisch afgeschermd is.
  3. Draadloos: als je liever geen kabels door de woonkamer wilt zien lopen, kies dan voor draadloze luidsprekers.
  4. Geluidsweergave: wil je de geluidsweergave zelf kunnen beïnvloeden met bijvoorbeeld een versterker, kies dan voor passieve speakers. Heb je liever een ingebouwde versterker, kies dan voor actieve speakers.
  5. Combineer: om een surroundgeluid te produceren kun de het beste vier luidsprekers combineren.
  Het model luidspreker
  Er zijn vele soorten speakers met verschillende eigenschappen, meestal worden zo’n vier luidsprekerboxen gecombineerd om een surroundgeluid te produceren. Met model wordt de vorm, de grootte en de functie van de luidspreker omschreven. Bekende modellen zijn:
  • Vergelijk hier luidsprekers!Zuilspeakers en boekenplankspeakers: dit zijn de meest algemene luidsprekers en ze kunnen zowel hoge als lage tonen goed weergeven. Zuilspeakers zijn ongeveer een meter hoog en nemen dus wel veel ruimte in. Onder boekenplankmodellen vallen ook de mini luidsprekers.
  • Satellietspeakers: satellietspeakers zijn kleine luidsprekers met een beperkt volume en bereik in de lage tonen en kunnen zo klein zijn als een koffiekop. Vanwege het beperkte bereik kan deze luidspreker het beste gecombineerd worden met een subwoofer.
  • Centerspeakers:de centerspeaker is een essentieel onderdeel voor een goede weergave van surroundgeluid. Uit de centerspeaker komt het gesproken geluid. Deze speaker komt het best tot zijn recht als hij los staat, vrij van eventuele objecten die het geluid kunnen blokkeren.
  • Woofer en subwoofer: om het geluid van satellietspeakers te optimaliseren kunnen ze het beste worden gecombineerd met een woofer of subwoofer voor de lage tonen. Een subwoofer is een bassluidspreker die speciaal is ontworpen voor het weergeven van lage tot zeer lage (bas)tonen tot 200Hz. Een subwoofer kan uit het zicht geplaatst worden, bijvoorbeeld onder de bank.
  Conussen
  Voor het frequentiebereik, de weergave en de zuiverheid van het geluid is het belangrijk om bij het kopen van een luidspreker te weten hoeveel soorten conussen er zijn en welke soorten daarvan in een luidspreker zijn verwerkt. De volgende conussen kunnen onderscheiden worden:
  • Woofer: een woofer is een conus die de lage tonen (bass) in de muziek voortbrengt.
  • Midrange: is de conus die de middelste frequenties produceert. De midrange ligt in het frequentiegebied van het vocale geluid.
  • Tweeter: een tweeter zorgt voor de hoge tonen, met andere woorden: de klankkleur en zuiverheid van de muziek.
  Typen luidsprekers
  Op basis van de bovenstaande conussen kunnen de volgende typen luidsprekers worden onderscheiden:
  • Vergelijk hier luidsprekers!2-weg luidspreker: hierin zitten 2 conussen, bijvoorbeeld een woofer en een tweeter.
  • 2.5-weg luidspreker: in deze luidsprekers zitten drie conussen, maar dan bijvoorbeeld twee woofers en een tweeter. Er zijn dus maar twee soorten conussen in verwerkt. Dit is de meest voorkomende luidspreker. Deze luidspreker is geschikt voor het luisteren van popmuziek en films.
  • 3-weg luidspreker: hierin zitten een woofer, midrange en een tweeter. Als je meer een liefhebber bent van klassieke muziek kun je het beste een luidspreker met een woofer, midrange én tweeter kopen.
  • Hoorluidspreker: soms wordt een luidspreker voorzien van een hoorn ter versterking van het geproduceerde geluid. Men spreekt van een hoornluidspreker.
  Actieve en passieve luidsprekers
  Naast de soorten luidsprekers kan er een onderscheid worden gemaakt in actieve luidsprekers en passieve luidsprekers.
  • Actieve luidsprekers: zijn luidsprekers die het inkomende signaal bewerken alvorens het daadwerkelijk te produceren. Het signaal wordt meestal gescheiden naar frequentiegebied. In een actieve speaker zitten bijvoorbeeld drie componenten: een voor hoge tonen, een voor het middengebied en een voor lage tonen. De speaker bewerkt het inkomende signaal zodanig dat elke component alleen het juiste gedeelte van het signaal hoeft te verwerken. Dit voorkomt schade aan de speaker en klankvervorming. Het voordeel van actieve luidsprekers is dat je maar één versterkeruitgang nodig hebt om een luidspreker aan te sturen. Het nadeel is alleen dat door de bewerking van het signaal veel vermogen verloren gaat. Hierdoor is meer energie nodig voor dezelfde geluidsproductie dan bij passieve luidsprekers.
  • Passieve luidsprekers: zijn luidsprekers die het inkomende signaal produceren zonder het eerst te bewerken. Passieve luidsprekers verdienen de voorkeur wanneer men zelf precies de geluidsweergave wil kunnen beïnvloeden. Hiervoor is dan wel meer apparatuur nodig, met name versterkers.
   
 • Veelgestelde vragen

  Vergelijk hier luidsprekers! Waarom is een subwoofer altijd mono? 
  Een subwoofer is in de meeste gevallen mono uitgevoerd omdat een subwoofer voor de lage (bas)tonen zorgt. Het stereo-effect treedt namelijk niet op in frequentiebereik onder de 300Hz doordat lagere frequenties zich zonder uitgesproken richting door de hele luisterruimte verspreiden. Je hoort dus niet waar het geluid vandaan komt. Hogere frequenties daarentegen worden veel gerichter afgestraald, wat vooral bij stereo om een optimale luisterplaats vraagt. 

  Wat is het verschil tussen actieve en passieve speakers?
  Actieve speakers hebben een ingebouwde versterker. Passieve luidsprekers hebben een versterker nodig om de onderdelen in de speaker te activeren.

  Waarom heb ik een specifieke speakerskabel nodig in plaats van een gewone elektriciteitskabel?
  Dit heeft te maken met de kwaliteit van het geluid: in een elektriciteitskabel is het zuurstofgehalte in het koper groter en daardoor is het minder zuiver. In een specifieke luidsprekerkabel wordt extra zuiver koper gebruikt, wat een mooier geluid geeft. De luidsprekerkabels moeten een voldoende lage weerstand hebben. Voor 8 Ohm-luidsprekers moet je je richten op 0.4 Ohm of lager. Het alom verkrijgbare rood/zwarte luidsprekersnoer is soms dunner dan 0.5 mm en dan is alleen geschikt voor heel korte verbindingen. Bij 4-Ohm luidsprekers moet je de dubbele doorsnede gebruiken.

  Wordt onder een ‘box’ hetzelfde verstaan als onder een ‘luidspreker’?
  Nee, de luidspreker wordt meestal in een box geplaatst. De box is dus de kast om de speaker heen.

 • Verklarende woordenlijst

  Vergelijk hier luidsprekers!In de onderstaande verklarende woordenlijst vind je een alfabetisch overzicht van de veelgebruikte begrippen.

  Bass-reflex
  Met bass-reflex wordt aangegeven of er in de luidspreker een luchtgat is verwerkt. Het voordeel van dit luchtgat is dat er geen onderdruk of bovendruk in de luidspreker kan ontstaan zoals bij een gesloten box. Hierdoor komen de lage tonen beter uit en voorkomt dat bij bepaalde frequenties de luidspreker gaat resoneren.

  Crossfrequentie
  Met crossfrequentie wordt de frequentie aangegeven waarbij met behulp van elektrische filters de ene luidspreker (bijvoorbeeld de woofer) wordt uitgeschakeld en de andere luidspreker (bijvoorbeeld midrange of tweeter) wordt aangezet.

  Decibel
  Met decibel wordt de hoeveelheid geluid die een luidspreker kan produceren aangegeven. Hoe hoger het getal, hoe harder het geluid.Het bereik van het menselijke oor heeft een frequentie van ongeveer 20 Hz tot 20.000 Hz en een aantal decibel van 0 dB tot 140 dB. Toch is het frequentiebereik van de meeste luidsprekers groter. Ondanks het feit dat de tonen onder de 20 Hz niet hoorbaar zijn, zijn ze wel voelbaar.

  Impedantie
  Met impedantie wordt de weerstand van de speaker weergegeven. De weerstand (of dempingsfactor) is afhankelijk van de stroom (A) en wordt uitgedrukt in Ohm (4 en 8 Ohm komen het meeste voor). Een lage weerstand is gunstiger voor de geluidsweergave.

  Kast
  Een luidspreker is meestal gemonteerd in een kast (box). De luidsprekerconus zelf is meestal verborgen achter een dunne doek. De kast heeft tot doel om het geluid dat door de achterzijde van de conus wordt uitgestraald, tegen te houden.

  Vergelijk hier luidsprekers!Magnetisch afgeschermd
  Veel luidsprekers zijn magnetisch afgeschermd. Op deze manier wordt voorkomen dat de luidspreker het signaal van andere elektrische apparatuur beïnvloedt wanneer deze binnen een bepaalde afstand staat. Een belangrijk voorbeeld is de centerspeaker, die vaak in de buurt van de televisie of stereoinstallatie staat. Als de centerspeaker niet magnetisch is afgeschermd, kan het beeld van de televisie gaan afwijken.

  Midrange
  Met midrange wordt de conus bedoeld die de middelste frequenties produceert. Stemgeluid ligt in dit frequentiebereik.

  Tweeter
  Een tweeter voor het voortbrengen van de hoge tonen. Een tweeter is belangrijk voor de klankkleur en de zuiverheid van de muziek.

  Woofer
  Een woofer is een conus die de lage tonen (bass) in de muziek voortbrengt.

  • Budget Budget speakers hebben een prijs van maximaal 100 euro.
  • Draadloos Draadloze speakers verbinden zonder snoer aan de geluidstoevoer. Sommige draadloze speakers zijn voorzien van een accu, andere gaan op batterijen.
  • Twee speakers Luidsprekers met twee speakers zorgen voor een extra rijke geluidservaring.
  • Draagbare speaker Draagbare speakers neem je gemakkelijk mee om je telefoon of laptop op aan te sluiten.
  • JBL JBL is een merk dat veel draagbare en hippe speakers maakt.
  • Logitech Speakers van Logitech sluiten heel goed aan bij een laptop of desktop PC. Ze zijn klein, maar hebben een goede geluidskwaliteit.
  • Bose Bose speakers hebben een hoge geluidskwaliteit en zijn in veel varianten verkrijgbaar.
  • Jamo Luidsprekers van Jamo leveren niet alleen goed geluid maar zijn ook een mooie toevoeging voor je interieur.
 • Bose Companion 2 Series III
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/2/1/1/bose-companion-2-series-iii-24829211.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/2/1/2/bose-companion-2-series-iii-24829212.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/2/1/3/bose-companion-2-series-iii-24829213.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/2/1/4/bose-companion-2-series-iii-24829214.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/2/1/1/bose-companion-2-series-iii-24829211.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS8yLzEvMS9ib3NlLWNvbXBhbmlvbi0yLXNlcmllcy1paWktMjQ4MjkyMTEuanBn
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/2/1/2/bose-companion-2-series-iii-24829212.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS8yLzEvMi9ib3NlLWNvbXBhbmlvbi0yLXNlcmllcy1paWktMjQ4MjkyMTIuanBn
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/2/1/3/bose-companion-2-series-iii-24829213.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS8yLzEvMy9ib3NlLWNvbXBhbmlvbi0yLXNlcmllcy1paWktMjQ4MjkyMTMuanBn
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/2/1/4/bose-companion-2-series-iii-24829214.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS8yLzEvNC9ib3NlLWNvbXBhbmlvbi0yLXNlcmllcy1paWktMjQ4MjkyMTQuanBn
  Bose Companion 2 Series III (24)
  8.25 (1)
  Bose Companion 2 Series III
  Geweldig en eigenlijk onmogelijk voor de prijs
  Fantastisch geluid met aanpassing audiokabel. Goedkoop. Fraai design.
  10.0
  0 10
  • Mooi zuiver geluid
  • Zonder te veel bassen
  • Computerkabel te kort
  • Maar 1mtr. Koop een goede
  • audiokabel nog beter geluid
 • Dali ZENSOR 1
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/6/0/6/dali-zensor-1-18505606.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/3/7/dali-zensor-1-21201937.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/6/0/6/dali-zensor-1-18505606.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS82LzAvNi9kYWxpLXplbnNvci0xLTE4NTA1NjA2LmpwZw==
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/3/7/dali-zensor-1-21201937.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS85LzMvNy9kYWxpLXplbnNvci0xLTIxMjAxOTM3LmpwZw==
  Dali ZENSOR 1 (9)
  8.166666666666666 (2)
  Dali ZENSOR 1
  n
  De DALI Zensor 1 luidsprekers voldoen volledig aan mijn verwachtingen. Klein, compact, maar via een Denon receiver 5.1. (i.c.m. basbox en 2 satellietluidsprekers van wharfedale) een zeer mooi geluid. Klassiek, Jazz, Rock. Alles is loepzuiver. Ik kan ze aanbevelen
  9.0
  0 10
 • Akai AWS10BK luidspreker
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/9/0/5/akai-aws10bk-20496905.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/4/7/1/akai-aws10bk-21200471.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/9/0/5/akai-aws10bk-20496905.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi85LzAvNS9ha2FpLWF3czEwYmstMjA0OTY5MDUuanBn
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/4/7/1/akai-aws10bk-21200471.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC80LzcvMS9ha2FpLWF3czEwYmstMjEyMDA0NzEuanBn
  Akai AWS10BK luidspreker (9)
  7.75 (1)
  Akai AWS10BK luidspreker
  Leuk apparaat, komt mooi geluid uit en de duur van de accu is goed (>8 uur).
  Nadat de accu was opgeladen konden we meteen genieten van goede kwaliteit geluid. Het koppelen met de smartphone ging eenvoudig. Zondermeer een aanrader!
  9.0
  0 10
 • Dali ZENSOR 1
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/6/0/6/dali-zensor-1-18505606.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/3/7/dali-zensor-1-21201937.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/6/0/6/dali-zensor-1-18505606.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS82LzAvNi9kYWxpLXplbnNvci0xLTE4NTA1NjA2LmpwZw==
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/3/7/dali-zensor-1-21201937.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS85LzMvNy9kYWxpLXplbnNvci0xLTIxMjAxOTM3LmpwZw==
  Dali ZENSOR 1 (9)
  8.166666666666666 (2)
  Dali ZENSOR 1
  super compacte speaker met een zeer zuiver puur geluid en geen vervorming,in combinat...
  super compacte speaker met een zeer zuiver puur geluid en geen vervorming,in combinatie met de nortstone walkstand een lust voor het oog.
  9.0
  0 10
 • Monitor Audio Silver RS 6
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/2/0/8/monitor-audio-silver-rs-6-42208.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/2/0/8/monitor-audio-silver-rs-6-42208.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi8yLzAvOC9tb25pdG9yLWF1ZGlvLXNpbHZlci1ycy02LTQyMjA4LmpwZw==
  Monitor Audio Silver RS 6 (22)
  8.869999531498891 (3)
  Monitor Audio Silver RS 6
  topspul
  het betere werk
  9.7
  0 10
 • Monitor Audio Silver RS 6
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/2/0/8/monitor-audio-silver-rs-6-42208.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/2/0/8/monitor-audio-silver-rs-6-42208.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi8yLzAvOC9tb25pdG9yLWF1ZGlvLXNpbHZlci1ycy02LTQyMjA4LmpwZw==
  Monitor Audio Silver RS 6 (22)
  8.869999531498891 (3)
  Monitor Audio Silver RS 6
  Wij wilden een neutrale en natuurlijke weergave van met name klassieke en classic roc...
  Wij wilden een neutrale en natuurlijke weergave van met name klassieke en classic rock muziek. Deze Monitor Audio had veruit de beste prijs/kwaliteit verhouding. De zeer mooie klankkast is ook een aanwist als meubel in de kamer. Zeker in combinatie met een Denon PMA-700AE versterker een perfect audio stel.
  9.0
  0 10
 • Monitor Audio Silver RS 6
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/2/0/8/monitor-audio-silver-rs-6-42208.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/2/0/8/monitor-audio-silver-rs-6-42208.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi8yLzAvOC9tb25pdG9yLWF1ZGlvLXNpbHZlci1ycy02LTQyMjA4LmpwZw==
  Monitor Audio Silver RS 6 (22)
  8.869999531498891 (3)
  Monitor Audio Silver RS 6
  Fantastisch mooie en directe weergave van alle soorten muziek
  Fantastisch mooie en directe weergave van alle soorten muziek. Inderdaad is na het inspelen het geluid alleen maar mooier geworden. Ook bij weinig volume, briljant.
  9.3
  0 10
 • Budget
  • budget
 • Draadloos
  • draadloos
 • Twee speakers
  • aantal_luidsprekers_2.0
 • Draagbare speaker
  • draagbare_luidsprekers
 • JBL
  • jbl
 • Logitech
  • logitech
 • Bose
  • bose
 • Jamo
  • jamo
Luidsprekers 7.6 (24)
0 - 24
 • B&W 683 S2 BK luidspreker
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/6/8/0/bowers-wilkins-683-s2-black-23527680.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/8/8/9/b-w-683-s2-bk-loudspeaker-29150889.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/8/9/0/b-w-683-s2-bk-loudspeaker-29150890.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/6/8/0/bowers-wilkins-683-s2-black-23527680.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy82LzgvMC9ib3dlcnMtd2lsa2lucy02ODMtczItYmxhY2stMjM1Mjc2ODAuanBn
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/8/8/9/b-w-683-s2-bk-loudspeaker-29150889.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC84LzgvOS9iLXctNjgzLXMyLWJrLWxvdWRzcGVha2VyLTI5MTUwODg5LmpwZw==
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/8/9/0/b-w-683-s2-bk-loudspeaker-29150890.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC84LzkvMC9iLXctNjgzLXMyLWJrLWxvdWRzcGVha2VyLTI5MTUwODkwLmpwZw==
  B&W 683 S2 BK luidspreker (24)
  B&W 683 S2 BK luidspreker
  Eshop.nl Eshop.nl
  8.754201287759635 (399)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.25/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  749, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Eshop.nl Eshop.nl
  8.754201287759635 (399)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.25/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  749, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Hofma Beeld en Geluid Hofma Beeld en Geluid
  750, 6.0945708, 53.1092178 UNKNOWN
  3
  most_sold
 • Bose Companion 2 Series III
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/2/1/1/bose-companion-2-series-iii-24829211.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/2/1/2/bose-companion-2-series-iii-24829212.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/2/1/3/bose-companion-2-series-iii-24829213.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/2/1/4/bose-companion-2-series-iii-24829214.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/2/1/1/bose-companion-2-series-iii-24829211.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS8yLzEvMS9ib3NlLWNvbXBhbmlvbi0yLXNlcmllcy1paWktMjQ4MjkyMTEuanBn
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/2/1/2/bose-companion-2-series-iii-24829212.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS8yLzEvMi9ib3NlLWNvbXBhbmlvbi0yLXNlcmllcy1paWktMjQ4MjkyMTIuanBn
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/2/1/3/bose-companion-2-series-iii-24829213.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS8yLzEvMy9ib3NlLWNvbXBhbmlvbi0yLXNlcmllcy1paWktMjQ4MjkyMTMuanBn
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/2/1/4/bose-companion-2-series-iii-24829214.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS8yLzEvNC9ib3NlLWNvbXBhbmlvbi0yLXNlcmllcy1paWktMjQ4MjkyMTQuanBn
  Bose Companion 2 Series III (24)
  8.25 (1)
  Bose Companion 2 Series III
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.000170977297053 (818)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.25/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.000170977297053 (818)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.25/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.25/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  99, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  75
 • Monitor Audio Silver RS 6
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/2/0/8/monitor-audio-silver-rs-6-42208.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/2/0/8/monitor-audio-silver-rs-6-42208.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi8yLzAvOC9tb25pdG9yLWF1ZGlvLXNpbHZlci1ycy02LTQyMjA4LmpwZw==
  Monitor Audio Silver RS 6 (22)
  8.869999531498891 (3)
  Monitor Audio Silver RS 6
  iear iear
  7.6652003910068425 (2)
  375, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  iear iear
  7.6652003910068425 (2)
  375, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  2
  good_buy
  best_reviewed
 • Sonos Play5 Wit ( gen2)
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/4/8/0/sonos-play5-wit-gen2--44421480.jpg?m=aHR0cDovL2hpZmljb3JuZXIubmwvbWVkaWEvY2F0YWxvZy9wcm9kdWN0LzYvXy82LnBuZw==
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/5/3/4/sonos-play5-wit-gen2--45649534.jpg?m=aHR0cDovL2Fzc2V0cy53ZWhrYW1wLmNvbS9pL3dlaGthbXAvNjMyMzM0X3BiXzAxP3c9NTAwJmg9NTAw
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/0/5/3/sonos-play5-wit-gen2--46142053.jpg?m=aHR0cDovL2JvdWxhbmdlci5zY2VuZTcuY29tL2lzL2ltYWdlL0JvdWxhbmdlci84NzE3NzU1NzczMDEyX2hfZl9sXzA=
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/0/0/1/sonos-play5-wit-gen2--48284001.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/0/0/2/sonos-play5-wit-gen2--48284002.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/0/0/3/sonos-play5-wit-gen2--48284003.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/0/0/4/sonos-play5-wit-gen2--48284004.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/0/0/5/sonos-play5-wit-gen2--48284005.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/0/0/6/sonos-play5-wit-gen2--48284006.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/0/0/7/sonos-play5-wit-gen2--48284007.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/0/0/8/sonos-play5-wit-gen2--48284008.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/4/8/0/sonos-play5-wit-gen2--44421480.jpg?m=aHR0cDovL2hpZmljb3JuZXIubmwvbWVkaWEvY2F0YWxvZy9wcm9kdWN0LzYvXy82LnBuZw==
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/5/3/4/sonos-play5-wit-gen2--45649534.jpg?m=aHR0cDovL2Fzc2V0cy53ZWhrYW1wLmNvbS9pL3dlaGthbXAvNjMyMzM0X3BiXzAxP3c9NTAwJmg9NTAw
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/0/5/3/sonos-play5-wit-gen2--46142053.jpg?m=aHR0cDovL2JvdWxhbmdlci5zY2VuZTcuY29tL2lzL2ltYWdlL0JvdWxhbmdlci84NzE3NzU1NzczMDEyX2hfZl9sXzA=
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/0/0/1/sonos-play5-wit-gen2--48284001.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC8wLzAvMS9zb25vcy1wbGF5NS13aXQtZ2VuMi0tNDgyODQwMDEuanBn
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/0/0/2/sonos-play5-wit-gen2--48284002.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC8wLzAvMi9zb25vcy1wbGF5NS13aXQtZ2VuMi0tNDgyODQwMDIuanBn
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/0/0/3/sonos-play5-wit-gen2--48284003.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC8wLzAvMy9zb25vcy1wbGF5NS13aXQtZ2VuMi0tNDgyODQwMDMuanBn
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/0/0/4/sonos-play5-wit-gen2--48284004.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC8wLzAvNC9zb25vcy1wbGF5NS13aXQtZ2VuMi0tNDgyODQwMDQuanBn
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/0/0/5/sonos-play5-wit-gen2--48284005.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC8wLzAvNS9zb25vcy1wbGF5NS13aXQtZ2VuMi0tNDgyODQwMDUuanBn
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/0/0/6/sonos-play5-wit-gen2--48284006.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC8wLzAvNi9zb25vcy1wbGF5NS13aXQtZ2VuMi0tNDgyODQwMDYuanBn
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/0/0/7/sonos-play5-wit-gen2--48284007.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC8wLzAvNy9zb25vcy1wbGF5NS13aXQtZ2VuMi0tNDgyODQwMDcuanBn
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/0/0/8/sonos-play5-wit-gen2--48284008.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC8wLzAvOC9zb25vcy1wbGF5NS13aXQtZ2VuMi0tNDgyODQwMDguanBn
  Sonos Play5 Wit ( gen2) (21)
  Sonos Play5 Wit ( gen2)
  tvreus.nl tvreus.nl
  8.0 (3)
  569, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  tvreus.nl tvreus.nl
  8.0 (3)
  569, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.25/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  579, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  204
 • Bose SoundTouch 30 series III wireless music system
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/1/1/0/bose-enceinte-multiroom-bose-soundtouch-30-noir-iii-42630110.jpg?m=aHR0cDovL2JvdWxhbmdlci5zY2VuZTcuY29tL2lzL2ltYWdlL0JvdWxhbmdlci8wMDE3ODE3Njk0NDc2X2hfZl9sXzA=
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/6/3/2/bose-enceinte-multiroom-bose-soundtouch-30-noir-iii-44357632.jpg?m=aHR0cDovL2hpZmljb3JuZXIubmwvbWVkaWEvY2F0YWxvZy9wcm9kdWN0L3Mvby9zb3VuZHRvdWNoLTMwLWJrXzAxLmpwZw==
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/0/5/9/bose-enceinte-multiroom-bose-soundtouch-30-noir-iii-45639059.jpg?m=aHR0cDovL2Fzc2V0cy53ZWhrYW1wLmNvbS9pL3dlaGthbXAvNjM4NDg3X3BiXzAxP3c9NTAwJmg9NTAw
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/3/0/bose-enceinte-multiroom-bose-soundtouch-30-noir-iii-45805530.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/3/1/bose-enceinte-multiroom-bose-soundtouch-30-noir-iii-45805531.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/3/2/bose-enceinte-multiroom-bose-soundtouch-30-noir-iii-45805532.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/3/3/bose-enceinte-multiroom-bose-soundtouch-30-noir-iii-45805533.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/1/1/0/bose-enceinte-multiroom-bose-soundtouch-30-noir-iii-42630110.jpg?m=aHR0cDovL2JvdWxhbmdlci5zY2VuZTcuY29tL2lzL2ltYWdlL0JvdWxhbmdlci8wMDE3ODE3Njk0NDc2X2hfZl9sXzA=
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/6/3/2/bose-enceinte-multiroom-bose-soundtouch-30-noir-iii-44357632.jpg?m=aHR0cDovL2hpZmljb3JuZXIubmwvbWVkaWEvY2F0YWxvZy9wcm9kdWN0L3Mvby9zb3VuZHRvdWNoLTMwLWJrXzAxLmpwZw==
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/0/5/9/bose-enceinte-multiroom-bose-soundtouch-30-noir-iii-45639059.jpg?m=aHR0cDovL2Fzc2V0cy53ZWhrYW1wLmNvbS9pL3dlaGthbXAvNjM4NDg3X3BiXzAxP3c9NTAwJmg9NTAw
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/3/0/bose-enceinte-multiroom-bose-soundtouch-30-noir-iii-45805530.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS81LzMvMC9ib3NlLWVuY2VpbnRlLW11bHRpcm9vbS1ib3NlLXNvdW5kdG91Y2gtMzAtbm9pci1paWktNDU4MDU1MzAuanBn
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/3/1/bose-enceinte-multiroom-bose-soundtouch-30-noir-iii-45805531.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS81LzMvMS9ib3NlLWVuY2VpbnRlLW11bHRpcm9vbS1ib3NlLXNvdW5kdG91Y2gtMzAtbm9pci1paWktNDU4MDU1MzEuanBn
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/3/2/bose-enceinte-multiroom-bose-soundtouch-30-noir-iii-45805532.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS81LzMvMi9ib3NlLWVuY2VpbnRlLW11bHRpcm9vbS1ib3NlLXNvdW5kdG91Y2gtMzAtbm9pci1paWktNDU4MDU1MzIuanBn
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/3/3/bose-enceinte-multiroom-bose-soundtouch-30-noir-iii-45805533.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS81LzMvMy9ib3NlLWVuY2VpbnRlLW11bHRpcm9vbS1ib3NlLXNvdW5kdG91Y2gtMzAtbm9pci1paWktNDU4MDU1MzMuanBn
  Bose SoundTouch 30 series III wireless music system (20)
  Bose SoundTouch 30 series III wireless music system
  Hificorner.nl Hificorner.nl
  5.969650050774925 (23)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.25/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  599, ? (offer_sdt_unknown)
  Hificorner.nl Hificorner.nl
  5.969650050774925 (23)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.25/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  599, ? (offer_sdt_unknown)
  Hofma Beeld en Geluid Hofma Beeld en Geluid
  599.99, 6.0945708, 53.1092178 UNKNOWN
  3
 • Bose 901 Direct/Reflecting Speakers
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/8/5/8/bose-901-direct-reflecting-speakers-18286858.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/0/8/bose-901-direct-reflecting-speakers-24831908.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/8/5/8/bose-901-direct-reflecting-speakers-18286858.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi84LzUvOC9ib3NlLTkwMS1kaXJlY3QtcmVmbGVjdGluZy1zcGVha2Vycy0xODI4Njg1OC5qcGc=
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/0/8/bose-901-direct-reflecting-speakers-24831908.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS85LzAvOC9ib3NlLTkwMS1kaXJlY3QtcmVmbGVjdGluZy1zcGVha2Vycy0yNDgzMTkwOC5qcGc=
  Bose 901 Direct/Reflecting Speakers (17)
  Bose 901 Direct/Reflecting Speakers
  Hificorner.nl Hificorner.nl
  5.969650050774925 (23)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.25/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  99.95, ? (offer_sdt_unknown)
  Hificorner.nl Hificorner.nl
  5.969650050774925 (23)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.25/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  99.95, ? (offer_sdt_unknown)
  1
 • Mission M 30 I
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/2/1/7/mission-m-30-i-42217.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/2/1/7/mission-m-30-i-42217.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi8yLzEvNy9taXNzaW9uLW0tMzAtaS00MjIxNy5qcGc=
  Mission M 30 I (14)
  Mission M 30 I
  Hofma Beeld en Geluid Hofma Beeld en Geluid
  99, 6.0945708, 53.1092178 UNKNOWN
  Hofma Beeld en Geluid Hofma Beeld en Geluid
  99, 6.0945708, 53.1092178 UNKNOWN
  1
 • Jamo C 97
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/1/6/0/jamo-c-97-25316160.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/1/6/1/jamo-c-97-25316161.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/1/6/2/jamo-c-97-25316162.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/1/6/3/jamo-c-97-25316163.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/1/6/4/jamo-c-97-25316164.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/1/6/0/jamo-c-97-25316160.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi8xLzYvMC9qYW1vLWMtOTctMjUzMTYxNjAuanBn
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/1/6/1/jamo-c-97-25316161.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi8xLzYvMS9qYW1vLWMtOTctMjUzMTYxNjEuanBn
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/1/6/2/jamo-c-97-25316162.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi8xLzYvMi9qYW1vLWMtOTctMjUzMTYxNjIuanBn
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/1/6/3/jamo-c-97-25316163.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi8xLzYvMy9qYW1vLWMtOTctMjUzMTYxNjMuanBn
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/1/6/4/jamo-c-97-25316164.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi8xLzYvNC9qYW1vLWMtOTctMjUzMTYxNjQuanBn
  Jamo C 97 (14)
  Jamo C 97
  Eshop.nl Eshop.nl
  8.754201287759635 (399)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.25/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  349, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Eshop.nl Eshop.nl
  8.754201287759635 (399)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.25/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  349, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.25/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  449, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  7
 • Sony SRS-X99
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/7/9/sony-srs-x99-30725579.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/8/0/sony-srs-x99-30725580.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/8/1/sony-srs-x99-30725581.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/8/2/sony-srs-x99-30725582.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/8/3/sony-srs-x99-30725583.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/7/9/sony-srs-x99-30725579.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS81LzcvOS9zb255LXNycy14OTktMzA3MjU1NzkuanBn
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/8/0/sony-srs-x99-30725580.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS81LzgvMC9zb255LXNycy14OTktMzA3MjU1ODAuanBn
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/8/1/sony-srs-x99-30725581.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS81LzgvMS9zb255LXNycy14OTktMzA3MjU1ODEuanBn
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/8/2/sony-srs-x99-30725582.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS81LzgvMi9zb255LXNycy14OTktMzA3MjU1ODIuanBn
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/8/3/sony-srs-x99-30725583.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS81LzgvMy9zb255LXNycy14OTktMzA3MjU1ODMuanBn
  Sony SRS-X99 (13)
  Sony SRS-X99
  Whinkel.nl Whinkel.nl
  7.2 (1)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.25/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  649.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Whinkel.nl Whinkel.nl
  7.2 (1)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.25/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  649.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  BCC Ede BCC Ede
  699, 5.668754, 52.0461853 LOW
  4
 • Q Acoustics 3020
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/1/0/3/q-acoustics-3020-30573103.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/6/1/7/q-acoustics-3020-30592617.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/7/0/2/q-acoustics-3020-30592702.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/1/0/3/q-acoustics-3020-30573103.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy8xLzAvMy9xLWFjb3VzdGljcy0zMDIwLTMwNTczMTAzLmpwZw==
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/6/1/7/q-acoustics-3020-30592617.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi82LzEvNy9xLWFjb3VzdGljcy0zMDIwLTMwNTkyNjE3LmpwZw==
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/7/0/2/q-acoustics-3020-30592702.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi83LzAvMi9xLWFjb3VzdGljcy0zMDIwLTMwNTkyNzAyLmpwZw==
  Q Acoustics 3020 (13)
  Q Acoustics 3020
  Hificorner.nl Hificorner.nl
  5.969650050774925 (23)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.25/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  139.5, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Hificorner.nl Hificorner.nl
  5.969650050774925 (23)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.25/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  139.5, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.25/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  279, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  8
 • B&W CM 9 rosenut
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/1/5/9/b-w-cm-9-5327159.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/1/5/9/b-w-cm-9-5327159.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy8xLzUvOS9iLXctY20tOS01MzI3MTU5LmpwZw==
  B&W CM 9 rosenut (12)
  B&W CM 9 rosenut
  iear iear
  7.6652003910068425 (2)
  1249, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  iear iear
  7.6652003910068425 (2)
  1249, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  1
 • KEF XQ 20
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/4/3/9/kef-xq-20-4953439.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/4/3/9/kef-xq-20-4953439.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy80LzMvOS9rZWYteHEtMjAtNDk1MzQzOS5qcGc=
  KEF XQ 20 (12)
  KEF XQ 20
  Bestekeus.nl Bestekeus.nl
  7.825523079887265 (270)
  366, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Bestekeus.nl Bestekeus.nl
  7.825523079887265 (270)
  366, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  BesteKeus.nl Best BesteKeus.nl Best
  366, 5.3950786, 51.4986192 NONE
  2
 • KEF iQ70 zwart
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/3/9/1/kef-iq70-14959391.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/3/9/2/kef-iq70-14959392.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/3/9/1/kef-iq70-14959391.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS8zLzkvMS9rZWYtaXE3MC0xNDk1OTM5MS5qcGc=
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/3/9/2/kef-iq70-14959392.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS8zLzkvMi9rZWYtaXE3MC0xNDk1OTM5Mi5qcGc=
  KEF iQ70 zwart (12)
  KEF iQ70 zwart
  Bestekeus.nl Bestekeus.nl
  7.825523079887265 (270)
  749, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Bestekeus.nl Bestekeus.nl
  7.825523079887265 (270)
  749, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  BesteKeus.nl Best BesteKeus.nl Best
  749, 5.3950786, 51.4986192 NONE
  2
 • Jamo S 602 zwart
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/8/4/6/jamo-s-602-black--20480846.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/1/3/7/jamo-s-602-black--22176137.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/1/3/8/jamo-s-602-black--22176138.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/3/8/4/jamo-s-602-black--24604384.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/3/8/5/jamo-s-602-black--24604385.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/8/4/6/jamo-s-602-black--20480846.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC84LzQvNi9qYW1vLXMtNjAyLWJsYWNrLS0yMDQ4MDg0Ni5qcGc=
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/1/3/7/jamo-s-602-black--22176137.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi8xLzMvNy9qYW1vLXMtNjAyLWJsYWNrLS0yMjE3NjEzNy5qcGc=
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/1/3/8/jamo-s-602-black--22176138.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi8xLzMvOC9qYW1vLXMtNjAyLWJsYWNrLS0yMjE3NjEzOC5qcGc=
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/3/8/4/jamo-s-602-black--24604384.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC8zLzgvNC9qYW1vLXMtNjAyLWJsYWNrLS0yNDYwNDM4NC5qcGc=
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/3/8/5/jamo-s-602-black--24604385.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC8zLzgvNS9qYW1vLXMtNjAyLWJsYWNrLS0yNDYwNDM4NS5qcGc=
  Jamo S 602 zwart (12)
  Jamo S 602 zwart
  Bol.com Bol.com
  8.363541805344681 (677)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.25/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  99.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Bol.com Bol.com
  8.363541805344681 (677)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.25/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  99.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  2
 • Canton Plus X.3 White
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/1/0/6/canton-plus-x-3-white-21518106.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/9/9/3/canton-plus-x-3-white-25325993.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/1/0/6/canton-plus-x-3-white-21518106.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8xLzAvNi9jYW50b24tcGx1cy14LTMtd2hpdGUtMjE1MTgxMDYuanBn
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/9/9/3/canton-plus-x-3-white-25325993.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS85LzkvMy9jYW50b24tcGx1cy14LTMtd2hpdGUtMjUzMjU5OTMuanBn
  Canton Plus X.3 White (11)
  Canton Plus X.3 White
  Bol.com Bol.com
  8.363541805344681 (677)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.25/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  248.5, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Bol.com Bol.com
  8.363541805344681 (677)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.25/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  248.5, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  1
 • KEF Q500 zwart
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/6/0/5/kef-q500-black-oak--19346605.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/3/7/kef-q500-black-oak--20354437.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/9/5/7/kef-q500-black-oak--20805957.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/6/0/5/kef-q500-black-oak--19346605.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi82LzAvNS9rZWYtcTUwMC1ibGFjay1vYWstLTE5MzQ2NjA1LmpwZw==
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/3/7/kef-q500-black-oak--20354437.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC80LzMvNy9rZWYtcTUwMC1ibGFjay1vYWstLTIwMzU0NDM3LmpwZw==
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/9/5/7/kef-q500-black-oak--20805957.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS85LzUvNy9rZWYtcTUwMC1ibGFjay1vYWstLTIwODA1OTU3LmpwZw==
  KEF Q500 zwart (11)
  KEF Q500 zwart
  Hificorner.nl Hificorner.nl
  5.969650050774925 (23)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.25/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  549, ? (offer_sdt_unknown)
  Hificorner.nl Hificorner.nl
  5.969650050774925 (23)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.25/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  549, ? (offer_sdt_unknown)
  1
 • HP GL313AA luidspreker
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/3/5/7/hp-multimedia-speakers-21195357.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/2/2/5/hp-multimedia-speakers-20656225.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/3/5/9/hp-multimedia-speakers-21195359.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/3/5/7/hp-multimedia-speakers-21195357.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS8zLzUvNy9ocC1tdWx0aW1lZGlhLXNwZWFrZXJzLTIxMTk1MzU3LmpwZw==
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/2/2/5/hp-multimedia-speakers-20656225.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi8yLzIvNS9ocC1tdWx0aW1lZGlhLXNwZWFrZXJzLTIwNjU2MjI1LmpwZw==
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/3/5/9/hp-multimedia-speakers-21195359.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS8zLzUvOS9ocC1tdWx0aW1lZGlhLXNwZWFrZXJzLTIxMTk1MzU5LmpwZw==
  HP GL313AA luidspreker (10)
  HP GL313AA luidspreker
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.000170977297053 (818)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.25/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  24.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.000170977297053 (818)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.25/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  24.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.25/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  24.99, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  6
 • Klipsch R-15M luidspreker
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/6/4/0/klipsch-r-15m-loudspeaker-30240640.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/6/4/1/klipsch-r-15m-loudspeaker-30240641.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/6/4/2/klipsch-r-15m-loudspeaker-30240642.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/6/4/3/klipsch-r-15m-loudspeaker-30240643.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/6/4/4/klipsch-r-15m-loudspeaker-30240644.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/6/4/5/klipsch-r-15m-loudspeaker-30240645.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/6/4/6/klipsch-r-15m-loudspeaker-30240646.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/6/4/7/klipsch-r-15m-loudspeaker-30240647.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/7/2/8/klipsch-r-15m-loudspeaker-30247728.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/9/5/9/klipsch-r-15m-loudspeaker-30247959.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/6/4/0/klipsch-r-15m-loudspeaker-30240640.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC82LzQvMC9rbGlwc2NoLXItMTVtLWxvdWRzcGVha2VyLTMwMjQwNjQwLmpwZw==
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/6/4/1/klipsch-r-15m-loudspeaker-30240641.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC82LzQvMS9rbGlwc2NoLXItMTVtLWxvdWRzcGVha2VyLTMwMjQwNjQxLmpwZw==
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/6/4/2/klipsch-r-15m-loudspeaker-30240642.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC82LzQvMi9rbGlwc2NoLXItMTVtLWxvdWRzcGVha2VyLTMwMjQwNjQyLmpwZw==
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/6/4/3/klipsch-r-15m-loudspeaker-30240643.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC82LzQvMy9rbGlwc2NoLXItMTVtLWxvdWRzcGVha2VyLTMwMjQwNjQzLmpwZw==
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/6/4/4/klipsch-r-15m-loudspeaker-30240644.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC82LzQvNC9rbGlwc2NoLXItMTVtLWxvdWRzcGVha2VyLTMwMjQwNjQ0LmpwZw==
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/6/4/5/klipsch-r-15m-loudspeaker-30240645.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC82LzQvNS9rbGlwc2NoLXItMTVtLWxvdWRzcGVha2VyLTMwMjQwNjQ1LmpwZw==
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/6/4/6/klipsch-r-15m-loudspeaker-30240646.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC82LzQvNi9rbGlwc2NoLXItMTVtLWxvdWRzcGVha2VyLTMwMjQwNjQ2LmpwZw==
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/6/4/7/klipsch-r-15m-loudspeaker-30240647.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC82LzQvNy9rbGlwc2NoLXItMTVtLWxvdWRzcGVha2VyLTMwMjQwNjQ3LmpwZw==
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/7/2/8/klipsch-r-15m-loudspeaker-30247728.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy83LzIvOC9rbGlwc2NoLXItMTVtLWxvdWRzcGVha2VyLTMwMjQ3NzI4LmpwZw==
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/9/5/9/klipsch-r-15m-loudspeaker-30247959.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy85LzUvOS9rbGlwc2NoLXItMTVtLWxvdWRzcGVha2VyLTMwMjQ3OTU5LmpwZw==
  Klipsch R-15M luidspreker (10)
  Klipsch R-15M luidspreker
  Hificorner.nl Hificorner.nl
  5.969650050774925 (23)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.25/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  99, ? (offer_sdt_unknown)
  Hificorner.nl Hificorner.nl
  5.969650050774925 (23)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.25/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  99, ? (offer_sdt_unknown)
  1
 • Bose SoundTouch 10 wireless music system
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/4/0/bose-enceinte-multiroom-bose-soundtouch-10-noir-42760940.jpg?m=aHR0cDovL2JvdWxhbmdlci5zY2VuZTcuY29tL2lzL2ltYWdlL0JvdWxhbmdlci8wMDE3ODE3NjkyMzExX2hfZl9sXzA=
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/6/0/7/bose-enceinte-multiroom-bose-soundtouch-10-noir-44366607.jpg?m=aHR0cDovL2ltYWdlLm90dG8ubmwvaXMvYXNzZXQvbW1vL2Zvcm1hdGEvMTQ1MjgyNTcuanBn
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/6/0/8/bose-enceinte-multiroom-bose-soundtouch-10-noir-44366608.jpg?m=aHR0cDovL2hpZmljb3JuZXIubmwvbWVkaWEvY2F0YWxvZy9wcm9kdWN0L3Mvby9zb3VuZHRvdWNoLTEwLWJrXzAxLmpwZw==
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/0/1/7/bose-soundtouch-10-45604017.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/0/1/8/bose-soundtouch-10-45604018.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/0/1/9/bose-soundtouch-10-45604019.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/0/2/0/bose-soundtouch-10-45604020.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/4/0/bose-enceinte-multiroom-bose-soundtouch-10-noir-42760940.jpg?m=aHR0cDovL2JvdWxhbmdlci5zY2VuZTcuY29tL2lzL2ltYWdlL0JvdWxhbmdlci8wMDE3ODE3NjkyMzExX2hfZl9sXzA=
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/6/0/7/bose-enceinte-multiroom-bose-soundtouch-10-noir-44366607.jpg?m=aHR0cDovL2ltYWdlLm90dG8ubmwvaXMvYXNzZXQvbW1vL2Zvcm1hdGEvMTQ1MjgyNTcuanBn
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/6/0/8/bose-enceinte-multiroom-bose-soundtouch-10-noir-44366608.jpg?m=aHR0cDovL2hpZmljb3JuZXIubmwvbWVkaWEvY2F0YWxvZy9wcm9kdWN0L3Mvby9zb3VuZHRvdWNoLTEwLWJrXzAxLmpwZw==
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/0/1/7/bose-soundtouch-10-45604017.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC8wLzEvNy9ib3NlLXNvdW5kdG91Y2gtMTAtNDU2MDQwMTcuanBn
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/0/1/8/bose-soundtouch-10-45604018.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC8wLzEvOC9ib3NlLXNvdW5kdG91Y2gtMTAtNDU2MDQwMTguanBn
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/0/1/9/bose-soundtouch-10-45604019.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC8wLzEvOS9ib3NlLXNvdW5kdG91Y2gtMTAtNDU2MDQwMTkuanBn
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/0/2/0/bose-soundtouch-10-45604020.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC8wLzIvMC9ib3NlLXNvdW5kdG91Y2gtMTAtNDU2MDQwMjAuanBn
  Bose SoundTouch 10 wireless music system (10)
  Bose SoundTouch 10 wireless music system
  Starplusshop Starplusshop
  195, 5d (offer_sdt_5_days)
  Starplusshop Starplusshop
  195, 5d (offer_sdt_5_days)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.25/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  199, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  13
 • Tannoy Revolution XT 6F
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/3/3/4/tannoy-revolution-xt-6f-30247334.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/3/3/5/tannoy-revolution-xt-6f-30247335.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/3/3/6/tannoy-revolution-xt-6f-30247336.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/3/3/7/tannoy-revolution-xt-6f-30247337.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/3/3/8/tannoy-revolution-xt-6f-30247338.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/3/3/9/tannoy-revolution-xt-6f-30247339.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/3/3/4/tannoy-revolution-xt-6f-30247334.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy8zLzMvNC90YW5ub3ktcmV2b2x1dGlvbi14dC02Zi0zMDI0NzMzNC5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/3/3/5/tannoy-revolution-xt-6f-30247335.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy8zLzMvNS90YW5ub3ktcmV2b2x1dGlvbi14dC02Zi0zMDI0NzMzNS5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/3/3/6/tannoy-revolution-xt-6f-30247336.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy8zLzMvNi90YW5ub3ktcmV2b2x1dGlvbi14dC02Zi0zMDI0NzMzNi5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/3/3/7/tannoy-revolution-xt-6f-30247337.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy8zLzMvNy90YW5ub3ktcmV2b2x1dGlvbi14dC02Zi0zMDI0NzMzNy5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/3/3/8/tannoy-revolution-xt-6f-30247338.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy8zLzMvOC90YW5ub3ktcmV2b2x1dGlvbi14dC02Zi0zMDI0NzMzOC5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/3/3/9/tannoy-revolution-xt-6f-30247339.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy8zLzMvOS90YW5ub3ktcmV2b2x1dGlvbi14dC02Zi0zMDI0NzMzOS5qcGc=
  Tannoy Revolution XT 6F (9)
  Tannoy Revolution XT 6F
  iear iear
  7.6652003910068425 (2)
  699, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  iear iear
  7.6652003910068425 (2)
  699, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  2
 • Dali ZENSOR 1
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/6/0/6/dali-zensor-1-18505606.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/3/7/dali-zensor-1-21201937.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/6/0/6/dali-zensor-1-18505606.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS82LzAvNi9kYWxpLXplbnNvci0xLTE4NTA1NjA2LmpwZw==
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/3/7/dali-zensor-1-21201937.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS85LzMvNy9kYWxpLXplbnNvci0xLTIxMjAxOTM3LmpwZw==
  Dali ZENSOR 1 (9)
  8.166666666666666 (2)
  Dali ZENSOR 1
  Eshop.nl Eshop.nl
  8.754201287759635 (399)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.25/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  149, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Eshop.nl Eshop.nl
  8.754201287759635 (399)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.25/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  149, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Hofma Beeld en Geluid Hofma Beeld en Geluid
  149, 6.0945708, 53.1092178 UNKNOWN
  5
  good_buy
 • Tannoy Mercury V4i
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/8/2/0/tannoy-mercury-v4i-25096820.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/8/2/1/tannoy-mercury-v4i-25096821.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/8/2/2/tannoy-mercury-v4i-25096822.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/8/2/3/tannoy-mercury-v4i-25096823.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/8/2/4/tannoy-mercury-v4i-25096824.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/8/2/0/tannoy-mercury-v4i-25096820.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi84LzIvMC90YW5ub3ktbWVyY3VyeS12NGktMjUwOTY4MjAuanBn
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/8/2/1/tannoy-mercury-v4i-25096821.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi84LzIvMS90YW5ub3ktbWVyY3VyeS12NGktMjUwOTY4MjEuanBn
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/8/2/2/tannoy-mercury-v4i-25096822.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi84LzIvMi90YW5ub3ktbWVyY3VyeS12NGktMjUwOTY4MjIuanBn
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/8/2/3/tannoy-mercury-v4i-25096823.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi84LzIvMy90YW5ub3ktbWVyY3VyeS12NGktMjUwOTY4MjMuanBn
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/8/2/4/tannoy-mercury-v4i-25096824.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi84LzIvNC90YW5ub3ktbWVyY3VyeS12NGktMjUwOTY4MjQuanBn
  Tannoy Mercury V4i (9)
  Tannoy Mercury V4i
  Eshop.nl Eshop.nl
  8.754201287759635 (399)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.25/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  249, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Eshop.nl Eshop.nl
  8.754201287759635 (399)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.25/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  249, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  2
 • Harman-Kardon SoundSticks Wireless
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/5/0/0/harman-kardon-soundsticks-iii-wireless-19749500.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/8/5/harman-kardon-soundsticks-iii-wireless-19750085.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/2/6/1/harman-kardon-soundsticks-iii-wireless-19750261.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/5/0/0/harman-kardon-soundsticks-iii-wireless-19749500.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS81LzAvMC9oYXJtYW4ta2FyZG9uLXNvdW5kc3RpY2tzLWlpaS13aXJlbGVzcy0xOTc0OTUwMC5qcGc=
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/8/5/harman-kardon-soundsticks-iii-wireless-19750085.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC8wLzgvNS9oYXJtYW4ta2FyZG9uLXNvdW5kc3RpY2tzLWlpaS13aXJlbGVzcy0xOTc1MDA4NS5qcGc=
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/2/6/1/harman-kardon-soundsticks-iii-wireless-19750261.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC8yLzYvMS9oYXJtYW4ta2FyZG9uLXNvdW5kc3RpY2tzLWlpaS13aXJlbGVzcy0xOTc1MDI2MS5qcGc=
  Harman-Kardon SoundSticks Wireless (9)
  Harman-Kardon SoundSticks Wireless
  Harman Kardon Harman Kardon
  179, 2d (offer_sdt_2_days)
  Harman Kardon Harman Kardon
  179, 2d (offer_sdt_2_days)
  BCC Alkmaar BCC Alkmaar
  229, 4.750713699999999, 52.6360681 LOW
  42
 • Akai AWS10BK luidspreker
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/9/0/5/akai-aws10bk-20496905.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/4/7/1/akai-aws10bk-21200471.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/9/0/5/akai-aws10bk-20496905.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi85LzAvNS9ha2FpLWF3czEwYmstMjA0OTY5MDUuanBn
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/4/7/1/akai-aws10bk-21200471.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC80LzcvMS9ha2FpLWF3czEwYmstMjEyMDA0NzEuanBn
  Akai AWS10BK luidspreker (9)
  7.75 (1)
  Akai AWS10BK luidspreker
  Plasma-discounter.nl Plasma-discounter.nl
  9.104877083267242 (205)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.25/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  75, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Plasma-discounter.nl Plasma-discounter.nl
  9.104877083267242 (205)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.25/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  75, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  BCC Breda BCC Breda
  75, 4.7323149, 51.5805295 LOW
  12
2 56
 • Merk (brand):
 • Prijs (price):
  • Budget: lager dan €100 Goedkope speakers (budget)
  • Lage prijs: €100 - €200 (low)
  • Gemiddelde prijs: €200 - €400 (medium)
  • High end: Meer dan €400 (high)
 • Kleur (kleur):
  • Aluminium (aluminium)
  • Beige (beige)
  • Blauw (blauw)
  • Brons (brons)
  • bruin (bruin)
  • Chocolade (chocolade)
  • chroom (chroom)
  • Cream (cream)
  • ebbehout (ebbehout)
  • Eik (eik)
  • Geel (geel)
  • Goud (goud)
  • Grafiet (grafiet)
  • Grijs (grijs)
  • Groen (groen)
  • Haver (haver)
  • Hoogglans zwart (hoogglans_zwart)
  • Houten (houten)
  • Kers (kers)
  • messing (messing)
  • Multi (multi)
  • Oranje (oranje)
  • Paars (paars)
  • pianozwart (pianozwart)
  • Quartz metallic (quartz_metallic)
  • Rood (rood)
  • rosenut (rosenut)
  • Roze (roze)
  • rozenhout (rozenhout)
  • Titanic (titanic)
  • Transparant (transparant)
  • walnoot (walnoot)
  • wit (wit)
  • Wit/Zwart (wit_zwart)
  • Zilver (zilver)
  • zwart (zwart)
  • zwart vinyl (zwart_vinyl)
 • Draadloze speaker (verbindingstechnologie):
  • Bedraad (bedraad)
  • Bedraad/Draadloos (bedraad_draadloos)
  • Bedraad en draadloos (bedraad_en_draadloos)
  • Draadloos (draadloos)
 • Type speaker (soort):
  • Boekenplank (boekenplank)
  • Draagbare luidsprekers (draagbare_luidsprekers)
  • Home theatre luidsprekers (home_theatre_luidsprekers)
  • Inbouwluidsprekers (inbouwluidsprekers)
  • Staande luidsprekers (staande_luidsprekers)
  • TV/Monitor luidsprekers (tv_monitor_luidsprekers)
 • Gemiddeld vermogen (gemiddeld_vermogen):
  • < 45 W (gemiddeld_vermogen_45)
  • 45 W - 100 W (gemiddeld_vermogen_45_100)
  • 100 W - 160 W (gemiddeld_vermogen_100_160)
  • ≥ 160 W (gemiddeld_vermogen_160)
 • Aantal luidsprekers (aantal_luidsprekers):
  • 1 (aantal_luidsprekers_1.0)
  • 2 (aantal_luidsprekers_2.0)
 • Speaker type (speaker_type):
  • 1-weg (1_weg)
  • 2.5-weg (2_5_weg)
  • 2-way (2_way)
  • 2-weg (2_weg)
  • 3-way (3_way)
  • 3-weg (3_weg)
  • 4-weg (4_weg)
  • 5-weg (5_weg)
 • Materiaal behuizing (materiaal_behuizing):
  • ABS kunststof (abs_kunststof)
  • Acrylonitrielbutadieenstyreen (ABS) (acrylonitrielbutadieenstyreen_abs_)
  • Aluminium (aluminium)
  • Glas (glas)
  • Glasvezel (glasvezel)
  • Houten (houten)
  • Leer (leer)
  • Magnesium (magnesium)
  • MDF (mdf)
  • Metaal (metaal)
  • Plastic (plastic)
  • Polymer (polymer)
  • Polypropyleen (polypropyleen)
  • Polyurethaan (polyurethaan)
  • Roestvrijstaal (roestvrijstaal)
  • Rubber (rubber)
  • Staal (staal)
  • Wol (wol)
 • Tweeter (tweeter):
  • Ja (ja)
  • Nee (nee)
 • Woofer (woofer):
  • Ja (ja)
  • Nee (nee)
 • Type aansluiting? (speaker_interface_type):
  • 2x Speakon & 2x 6.3mm (2x_speakon_2x_6_3mm)
  • 3,5 mm (3_5_mm)
  • 3.5mm/Bluetooth (3_5mm_bluetooth)
  • 3.5mm/USB/Bluetooth (3_5mm_usb_bluetooth)
  • 6,3 mm (6_3_mm)
  • Banana (banana)
  • Bluetooth (bluetooth)
  • Eindstation (eindstation)
  • NL4 (nl4)
  • NL4/Terminal (nl4_terminal)
  • Phoenix (phoenix)
  • RCA (rca)
  • RCA/3,5 mm (rca_3_5_mm)
  • RCA/3.5mm (rca_3_5mm)
  • RCA/XLR (rca_xlr)
  • RJ-45 (rj_45)
  • Speakon (speakon)
  • Terminal (terminal)
  • USB (usb)
  • USB/3,5mm (usb_3_5mm)
  • USB/Bluetooth (usb_bluetooth)
  • XLR (xlr)
  • XLR/6.3mm (xlr_6_3mm)
  • XLR/6.3mm/RCA (xlr_6_3mm_rca)
 • Impedantie (impedantie):
  • 10000 Ohm (10000_ohm)
  • 10 Ohm (10_ohm)
  • 11 Ohm (11_ohm)
  • 12 Ohm (12_ohm)
  • 14000 Ohm (14000_ohm)
  • 16 Ohm (16_ohm)
  • 18000 Ohm (18000_ohm)
  • 20000 Ohm (20000_ohm)
  • 22000 Ohm (22000_ohm)
  • 3.2 Ohm (3_2_ohm)
  • 4 Ohm (4_ohm)
  • 5 Ohm (5_ohm)
  • 6 Ohm (6_ohm)
  • 84 Ohm (84_ohm)
  • 8 Ohm (8_ohm)
 • Varianten (group):
  • B&W CM 9 (b_w_cm_9)
  • B&W Z2 (b_w_z2)
  • Bose 151 (bose_151)
  • Bose Acoustimass 3 (bose_acoustimass_3)
  • Bose Acoustimass SYS.5 III (bose_acoustimass_sys_5_iii)
  • Bose Lifestyle Homewide (bose_lifestyle_homewide)
  • Bose Roommate (bose_roommate)
  • Boston Acoustics ASW 250 (boston_acoustics_asw_250)
  • Bowers & Wilkins 684 S2 (bowers_wilkins_684_s2)
  • Bowers & Wilkins 685 S2 (bowers_wilkins_685_s2)
  • Bowers&Wilkins CM8 (bowers_wilkins_cm8)
  • Cambridge Audio MINX MIN21 (cambridge_audio_minx_min21)
  • Canton Movie 70 (canton_movie_70)
  • Canton SUB 8.2 (canton_sub_8_2)
  • Canton Vento 830.2 (canton_vento_830_2)
  • Dali Lektor 1 (dali_lektor_1)
  • Dali Mentor Menuet (dali_mentor_menuet)
  • Dali Zensor 5 (dali_zensor_5)
  • Dali Zensor Vokal (dali_zensor_vokal)
  • Dynaudio DM Center (dynaudio_dm_center)
  • Focal Aria 926 (focal_aria_926)
  • Focal Aria 948 (focal_aria_948)
  • Focal Chorus 706 V (focal_chorus_706_v)
  • Focal Electra CC 1008 BE (focal_electra_cc_1008_be)
  • Focal SIB XL (focal_sib_xl)
  • Harman-Kardon HKTS 16 (harman_kardon_hkts_16)
  • Harman-Kardon HKTS 30 (harman_kardon_hkts_30)
  • ION Party (ion_party)
  • Jamo 210 SUB (jamo_210_sub)
  • Jamo I/O 8A2 (jamo_i_o_8a2)
  • Jamo S 426 (jamo_s_426)
  • Jamo S 506 (jamo_s_506)
  • Jamo S 602 (jamo_s_602)
  • KEF CI50 (kef_ci50)
  • KEF IQ70 (kef_iq70)
  • KEF Q100 (kef_q100)
  • KEF Q200C (kef_q200c)
  • KEF Q300 (kef_q300)
  • KEF Q400B (kef_q400b)
  • KEF Q500 (kef_q500)
  • KEF Q600C (kef_q600c)
  • KEF Q700 (kef_q700)
  • KEF Q800DS (kef_q800ds)
  • KEF Q900 (kef_q900)
  • KEF R100 (kef_r100)
  • KEF R200C (kef_r200c)
  • KEF R300 (kef_r300)
  • KEF R400B (kef_r400b)
  • KEF T101 (kef_t101)
  • KEF T-101C (kef_t_101c)
  • KEF T-2 (kef_t_2)
  • KEF T-301C (kef_t_301c)
  • Monitor Audio APEX 10 (monitor_audio_apex_10)
  • Monitor Audio BX 5 (monitor_audio_bx_5)
  • Monitor Audio PL 200 (monitor_audio_pl_200)
  • Onkyo LS 3100 (onkyo_ls_3100)
  • Panasonic SC-HTB170 (panasonic_sc_htb170)
  • Pioneer XW-SMA1 (pioneer_xw_sma1)
  • Q Acoustics 2000Ci (q_acoustics_2000ci)
  • Q Acoustics 2010I (q_acoustics_2010i)
  • Q Acoustics 2020I (q_acoustics_2020i)
  • Q Acoustics 2070I (q_acoustics_2070i)
  • REL T ZERO (rel_t_zero)
  • Tannoy Mercury V1 (tannoy_mercury_v1)
  • Technaxx MusicMan (technaxx_musicman)
  • X-MINI XAM15 (x_mini_xam15)
  • Yamaha NS AW194 (yamaha_ns_aw194)
  • Yamaha NS-AW294 (yamaha_ns_aw294)
  • Yamaha NS-AW992 (yamaha_ns_aw992)
  • Yamaha NS-AW 392 (yamaha_ns_aw_392)
  • Yamaha NS-B500 (yamaha_ns_b500)
  • Yamaha NS-F700 (yamaha_ns_f700)
  • Yamaha NS-SW700 (yamaha_ns_sw700)
  • Yamaha NS-SW 210 (yamaha_ns_sw_210)
  • Yamaha NX-50 (yamaha_nx_50)
  • Yamaha NX-B55 (yamaha_nx_b55)
  • Yamaha Soavo 900 SW (yamaha_soavo_900_sw)
  • Yamaha YAS-101 (yamaha_yas_101)
  • Yamaha YAS-201 (yamaha_yas_201)
 • Winkelen in plaats (physical_location):
  • 's-Heerenberg (_s_heerenberg)
  • 's-Hertogenbosch (_s_hertogenbosch)
  • Alkmaar (alkmaar)
  • Almelo (almelo)
  • Almere (almere)
  • Alphen aan Den Rijn (alphen_aan_den_rijn)
  • Amersfoort (amersfoort)
  • Amsterdam (amsterdam)
  • Amsterdam Zuid-Oost (amsterdam_zuid_oost)
  • Apeldoorn (apeldoorn)
  • Arnhem (arnhem)
  • Assen (assen)
  • Asten (asten)
  • Barendrecht (barendrecht)
  • Barneveld (barneveld)
  • Beek (beek)
  • Beilen (beilen)
  • Beneden-Leeuwen (beneden_leeuwen)
  • Bergen op Zoom (bergen_op_zoom)
  • Berkel en Rodenrijs (berkel_en_rodenrijs)
  • Best (best)
  • Beuningen (beuningen)
  • Bladel (bladel)
  • Bodegraven (bodegraven)
  • Bolsward (bolsward)
  • Boskoop (boskoop)
  • Boxtel (boxtel)
  • Breda (breda)
  • Breezand (breezand)
  • Breukelen (breukelen)
  • Brielle (brielle)
  • Brunssum (brunssum)
  • Burgum (burgum)
  • Castricum (castricum)
  • Cruquius (cruquius)
  • Cuijk (cuijk)
  • Culemborg (culemborg)
  • Delfzijl (delfzijl)
  • Den Burg (den_burg)
  • Den Haag (den_haag)
  • Den Helder (den_helder)
  • Deurne (deurne)
  • Deventer (deventer)
  • Diemen (diemen)
  • Diepenveen (diepenveen)
  • Dieren (dieren)
  • Diessen (diessen)
  • Dinxperlo (dinxperlo)
  • Dirksland (dirksland)
  • Doesburg (doesburg)
  • Doetinchem (doetinchem)
  • Dokkum (dokkum)
  • Dongen (dongen)
  • Dordrecht (dordrecht)
  • Drachten (drachten)
  • Dronten (dronten)
  • Drunen (drunen)
  • Duiven (duiven)
  • Echt (echt)
  • Ede (ede)
  • Eindhoven (eindhoven)
  • Elst (elst)
  • Emmeloord (emmeloord)
  • Emmen (emmen)
  • Enschede (enschede)
  • Ermelo (ermelo)
  • Franeker (franeker)
  • Geleen (geleen)
  • Genderen (genderen)
  • Gennep (gennep)
  • Goes (goes)
  • Goirle (goirle)
  • Goor (goor)
  • Gorredijk (gorredijk)
  • Gouda (gouda)
  • Groningen (groningen)
  • Gulpen (gulpen)
  • Haaksbergen (haaksbergen)
  • Haarlem (haarlem)
  • Halle (halle)
  • Harderwijk (harderwijk)
  • Hardinxveld-Giessendam (hardinxveld_giessendam)
  • Haren (haren)
  • Harlingen (harlingen)
  • Heemskerk (heemskerk)
  • Heerhugowaard (heerhugowaard)
  • Heerlen (heerlen)
  • Hellevoetsluis (hellevoetsluis)
  • Helmond (helmond)
  • Hengelo (hengelo)
  • Heythuysen (heythuysen)
  • Hillegom (hillegom)
  • Hilversum (hilversum)
  • Hoofddorp (hoofddorp)
  • Hoogeveen (hoogeveen)
  • Hoogezand (hoogezand)
  • Hoorn (hoorn)
  • Horst (horst)
  • Houten (houten)
  • Huizen (huizen)
  • Hulst (hulst)
  • IJmuiden (ijmuiden)
  • Joure (joure)
  • Kaatsheuvel (kaatsheuvel)
  • Klazienaveen (klazienaveen)
  • Krimpen aan Den IJssel (krimpen_aan_den_ijssel)
  • Landgraaf (landgraaf)
  • Laren (laren)
  • Leersum (leersum)
  • Leeuwarden (leeuwarden)
  • Leidschendam (leidschendam)
  • Lekkerkerk (lekkerkerk)
  • Lelystad (lelystad)
  • Lemmer (lemmer)
  • Lisse (lisse)
  • Lochem (lochem)
  • Maassluis (maassluis)
  • Maastricht (maastricht)
  • Marum (marum)
  • Meppel (meppel)
  • Middelburg (middelburg)
  • Mijdrecht (mijdrecht)
  • Muiden (muiden)
  • Naaldwijk (naaldwijk)
  • Nederweert (nederweert)
  • Nieuwegein (nieuwegein)
  • Nijkerk (nijkerk)
  • Nijmegen (nijmegen)
  • Nijverdal (nijverdal)
  • Nuenen (nuenen)
  • Nunspeet (nunspeet)
  • Oldenzaal (oldenzaal)
  • Ommen (ommen)
  • Oostburg (oostburg)
  • Oosterhout (oosterhout)
  • Oosterwolde (oosterwolde)
  • Oss (oss)
  • Panningen (panningen)
  • Pijnacker (pijnacker)
  • Purmerend (purmerend)
  • Raalte (raalte)
  • Reuver (reuver)
  • Rheden (rheden)
  • Rijswijk (rijswijk)
  • Roden (roden)
  • Roermond (roermond)
  • Roosendaal (roosendaal)
  • Rosmalen (rosmalen)
  • Rotterdam (rotterdam)
  • Sint Annaparochie (sint_annaparochie)
  • Sittard (sittard)
  • Sliedrecht (sliedrecht)
  • Sneek (sneek)
  • Soest (soest)
  • Someren (someren)
  • Son (son)
  • Spijkenisse (spijkenisse)
  • Surhuisterveen (surhuisterveen)
  • Tegelen (tegelen)
  • Terneuzen (terneuzen)
  • Tilburg (tilburg)
  • Tubbergen (tubbergen)
  • Twello (twello)
  • Uden (uden)
  • Uithoorn (uithoorn)
  • Uithuizen (uithuizen)
  • Utrecht (utrecht)
  • Veenendaal (veenendaal)
  • Veghel (veghel)
  • Veldhoven (veldhoven)
  • Venlo (venlo)
  • Venray (venray)
  • Vlaardingen (vlaardingen)
  • Vroomshoop (vroomshoop)
  • Wageningen (wageningen)
  • Weert (weert)
  • West-Terschelling (west_terschelling)
  • Wezep (wezep)
  • Wieringerwerf (wieringerwerf)
  • Wijchen (wijchen)
  • Winschoten (winschoten)
  • Woerden (woerden)
  • Wolvega (wolvega)
  • Wormerveer (wormerveer)
  • Zaandam (zaandam)
  • Zaltbommel (zaltbommel)
  • Zeewolde (zeewolde)
  • Zeist (zeist)
  • Zelhem (zelhem)
  • Zierikzee (zierikzee)
  • Zoetermeer (zoetermeer)
  • Zoeterwoude (zoeterwoude)
  • Zuid-Scharwoude (zuid_scharwoude)
  • Zuidhorn (zuidhorn)
  • Zuidlaren (zuidlaren)
  • Zuidzande (zuidzande)
  • Zutphen (zutphen)
  • Zwolle (zwolle)
 • Productgroepen (siblingcategory):
 • teamvergelijk@vergelijk.nl