x
x
Je zoekt nu binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (verwijderen)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
Zoek naar producten... Zoek naar een product binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Zoek naar producten... Zoek... Zoek naar producten... {}
× Categorieën

speakers

{{$data.getNumberOfReviews()}} consumenten beoordelen producten in luidspreker categorie met gemiddeld een {{$data.getAverageRating() | rating}}
 • Algemene informatie

  Voor wie thuis veel naar muziek luistert of vaak films kijkt, zijn goede luidsprekers noodzakelijk. Luidsprekers heb je in diverse soorten en maten. 2.0, 2.1, 5.1, 7.1 zijn mogelijke combinaties. Micro luidsprekers zijn ideaal voor mensen die relatief klein wonen. Stel je hoge eisen aan het geluid, dan kunnen luidsprekers met een THX certificaat, je vast overtuigen.
  Maar waar moet je nu op letten als je een luidspreker koopt? Om jou te helpen met de aankoop van luidsprekers geven we je eerst enkele kooptips. Daarna bespreken we achtereenvolgens:

  Kooptips luidspreker
  Let bij de aankoop van luidsprekers op de volgende aspecten:
  1. Decibel: het aantal decibel geeft aan hoeveel geluid een luidspreker kan produceren. Hoe meer decibel, hoe harder het geluid. Het bereik van het menselijke oor heeft een frequentie van ongeveer 20 Hz tot 20.000 Hz en een aantal decibel van 0 dB tot 140 dB.
  2. Magnetische afscherming: om er zeker van te zijn dat luidsprekers geen invloed hebben op andere apparaten, zoals het beeld van de tv, is het verstandig te controleren of de luidspreker magnetisch afgeschermd is.
  3. Draadloos: als je liever geen kabels door de woonkamer wilt zien lopen, kies dan voor draadloze luidsprekers.
  4. Geluidsweergave: wil je de geluidsweergave zelf kunnen beïnvloeden met bijvoorbeeld een versterker, kies dan voor passieve speakers. Heb je liever een ingebouwde versterker, kies dan voor actieve speakers.
  5. Combineer: om een surroundgeluid te produceren kun de het beste vier luidsprekers combineren.
  Het model luidspreker
  Er zijn vele soorten speakers met verschillende eigenschappen, meestal worden zo’n vier luidsprekerboxen gecombineerd om een surroundgeluid te produceren. Met model wordt de vorm, de grootte en de functie van de luidspreker omschreven. Bekende modellen zijn:
  • Vergelijk hier luidsprekers!Zuilspeakers en boekenplankspeakers: dit zijn de meest algemene luidsprekers en ze kunnen zowel hoge als lage tonen goed weergeven. Zuilspeakers zijn ongeveer een meter hoog en nemen dus wel veel ruimte in. Onder boekenplankmodellen vallen ook de mini luidsprekers.
  • Satellietspeakers: satellietspeakers zijn kleine luidsprekers met een beperkt volume en bereik in de lage tonen en kunnen zo klein zijn als een koffiekop. Vanwege het beperkte bereik kan deze luidspreker het beste gecombineerd worden met een subwoofer.
  • Centerspeakers:de centerspeaker is een essentieel onderdeel voor een goede weergave van surroundgeluid. Uit de centerspeaker komt het gesproken geluid. Deze speaker komt het best tot zijn recht als hij los staat, vrij van eventuele objecten die het geluid kunnen blokkeren.
  • Woofer en subwoofer: om het geluid van satellietspeakers te optimaliseren kunnen ze het beste worden gecombineerd met een woofer of subwoofer voor de lage tonen. Een subwoofer is een bassluidspreker die speciaal is ontworpen voor het weergeven van lage tot zeer lage (bas)tonen tot 200Hz. Een subwoofer kan uit het zicht geplaatst worden, bijvoorbeeld onder de bank.
  Conussen
  Voor het frequentiebereik, de weergave en de zuiverheid van het geluid is het belangrijk om bij het kopen van een luidspreker te weten hoeveel soorten conussen er zijn en welke soorten daarvan in een luidspreker zijn verwerkt. De volgende conussen kunnen onderscheiden worden:
  • Woofer: een woofer is een conus die de lage tonen (bass) in de muziek voortbrengt.
  • Midrange: is de conus die de middelste frequenties produceert. De midrange ligt in het frequentiegebied van het vocale geluid.
  • Tweeter: een tweeter zorgt voor de hoge tonen, met andere woorden: de klankkleur en zuiverheid van de muziek.
  Typen luidsprekers
  Op basis van de bovenstaande conussen kunnen de volgende typen luidsprekers worden onderscheiden:
  • Vergelijk hier luidsprekers!2-weg luidspreker: hierin zitten 2 conussen, bijvoorbeeld een woofer en een tweeter.
  • 2.5-weg luidspreker: in deze luidsprekers zitten drie conussen, maar dan bijvoorbeeld twee woofers en een tweeter. Er zijn dus maar twee soorten conussen in verwerkt. Dit is de meest voorkomende luidspreker. Deze luidspreker is geschikt voor het luisteren van popmuziek en films.
  • 3-weg luidspreker: hierin zitten een woofer, midrange en een tweeter. Als je meer een liefhebber bent van klassieke muziek kun je het beste een luidspreker met een woofer, midrange én tweeter kopen.
  • Hoorluidspreker: soms wordt een luidspreker voorzien van een hoorn ter versterking van het geproduceerde geluid. Men spreekt van een hoornluidspreker.
  Actieve en passieve luidsprekers
  Naast de soorten luidsprekers kan er een onderscheid worden gemaakt in actieve luidsprekers en passieve luidsprekers.
  • Actieve luidsprekers: zijn luidsprekers die het inkomende signaal bewerken alvorens het daadwerkelijk te produceren. Het signaal wordt meestal gescheiden naar frequentiegebied. In een actieve speaker zitten bijvoorbeeld drie componenten: een voor hoge tonen, een voor het middengebied en een voor lage tonen. De speaker bewerkt het inkomende signaal zodanig dat elke component alleen het juiste gedeelte van het signaal hoeft te verwerken. Dit voorkomt schade aan de speaker en klankvervorming. Het voordeel van actieve luidsprekers is dat je maar één versterkeruitgang nodig hebt om een luidspreker aan te sturen. Het nadeel is alleen dat door de bewerking van het signaal veel vermogen verloren gaat. Hierdoor is meer energie nodig voor dezelfde geluidsproductie dan bij passieve luidsprekers.
  • Passieve luidsprekers: zijn luidsprekers die het inkomende signaal produceren zonder het eerst te bewerken. Passieve luidsprekers verdienen de voorkeur wanneer men zelf precies de geluidsweergave wil kunnen beïnvloeden. Hiervoor is dan wel meer apparatuur nodig, met name versterkers.
  Eigenschappen luidsprekers
  Luidsprekers verschillen ten opzichte van elkaar op basis van de onderstaande eigenschappen:
   
 • Veelgestelde vragen

  Vergelijk hier luidsprekers!Waarom is een subwoofer altijd mono?
  Wat is het verschil tussen actieve en passieve speakers?
  Waarom heb ik een specifieke speakerskabel nodig in plaats van een gewone elektriciteitskabel?
  Wordt onder een ‘box’ hetzelfde verstaan als onder een ‘luidspreker’?


  Waarom is een subwoofer altijd mono? 

  Een subwoofer is in de meeste gevallen mono uitgevoerd omdat een subwoofer voor de lage (bas)tonen zorgt. Het stereo-effect treedt namelijk niet op in frequentiebereik onder de 300Hz doordat lagere frequenties zich zonder uitgesproken richting door de hele luisterruimte verspreiden. Je hoort dus niet waar het geluid vandaan komt. Hogere frequenties daarentegen worden veel gerichter afgestraald, wat vooral bij stereo om een optimale luisterplaats vraagt. 

  Wat is het verschil tussen actieve en passieve speakers?
  Actieve speakers hebben een ingebouwde versterker. Passieve luidsprekers hebben een versterker nodig om de onderdelen in de speaker te activeren.

  Waarom heb ik een specifieke speakerskabel nodig in plaats van een gewone elektriciteitskabel?
  Dit heeft te maken met de kwaliteit van het geluid: in een elektriciteitskabel is het zuurstofgehalte in het koper groter en daardoor is het minder zuiver. In een specifieke luidsprekerkabel wordt extra zuiver koper gebruikt, wat een mooier geluid geeft. De luidsprekerkabels moeten een voldoende lage weerstand hebben. Voor 8 Ohm-luidsprekers moet je je richten op 0.4 Ohm of lager. Het alom verkrijgbare rood/zwarte luidsprekersnoer is soms dunner dan 0.5 mm en dan is alleen geschikt voor heel korte verbindingen. Bij 4-Ohm luidsprekers moet je de dubbele doorsnede gebruiken.

  Wordt onder een ‘box’ hetzelfde verstaan als onder een ‘luidspreker’?
  Nee, de luidspreker wordt meestal in een box geplaatst. De box is dus de kast om de speaker heen.

 • Verklarende woordenlijst

  Vergelijk hier luidsprekers!In de onderstaande verklarende woordenlijst vind je een alfabetisch overzicht van de veelgebruikte begrippen.

  Bass-reflex
  Met bass-reflex wordt aangegeven of er in de luidspreker een luchtgat is verwerkt. Het voordeel van dit luchtgat is dat er geen onderdruk of bovendruk in de luidspreker kan ontstaan zoals bij een gesloten box. Hierdoor komen de lage tonen beter uit en voorkomt dat bij bepaalde frequenties de luidspreker gaat resoneren.

  Crossfrequentie
  Met crossfrequentie wordt de frequentie aangegeven waarbij met behulp van elektrische filters de ene luidspreker (bijvoorbeeld de woofer) wordt uitgeschakeld en de andere luidspreker (bijvoorbeeld midrange of tweeter) wordt aangezet.

  Decibel
  Met decibel wordt de hoeveelheid geluid die een luidspreker kan produceren aangegeven. Hoe hoger het getal, hoe harder het geluid.Het bereik van het menselijke oor heeft een frequentie van ongeveer 20 Hz tot 20.000 Hz en een aantal decibel van 0 dB tot 140 dB. Toch is het frequentiebereik van de meeste luidsprekers groter. Ondanks het feit dat de tonen onder de 20 Hz niet hoorbaar zijn, zijn ze wel voelbaar.

  Impedantie
  Met impedantie wordt de weerstand van de speaker weergegeven. De weerstand (of dempingsfactor) is afhankelijk van de stroom (A) en wordt uitgedrukt in Ohm (4 en 8 Ohm komen het meeste voor). Een lage weerstand is gunstiger voor de geluidsweergave.

  Kast
  Een luidspreker is meestal gemonteerd in een kast (box). De luidsprekerconus zelf is meestal verborgen achter een dunne doek. De kast heeft tot doel om het geluid dat door de achterzijde van de conus wordt uitgestraald, tegen te houden.

  Vergelijk hier luidsprekers!Magnetisch afgeschermd
  Veel luidsprekers zijn magnetisch afgeschermd. Op deze manier wordt voorkomen dat de luidspreker het signaal van andere elektrische apparatuur beïnvloedt wanneer deze binnen een bepaalde afstand staat. Een belangrijk voorbeeld is de centerspeaker, die vaak in de buurt van de televisie of stereoinstallatie staat. Als de centerspeaker niet magnetisch is afgeschermd, kan het beeld van de televisie gaan afwijken.

  Midrange
  Met midrange wordt de conus bedoeld die de middelste frequenties produceert. Stemgeluid ligt in dit frequentiebereik.

  Tweeter
  Een tweeter voor het voortbrengen van de hoge tonen. Een tweeter is belangrijk voor de klankkleur en de zuiverheid van de muziek.

  Woofer
  Een woofer is een conus die de lage tonen (bass) in de muziek voortbrengt.

  • Budget Budget speakers hebben een prijs van maximaal 100 euro.
  • Draadloos Draadloze speakers verbinden zonder snoer aan de geluidstoevoer. Sommige draadloze speakers zijn voorzien van een accu, andere gaan op batterijen.
  • Twee speakers Luidsprekers met twee speakers zorgen voor een extra rijke geluidservaring.
  • Draagbare speaker Draagbare speakers neem je gemakkelijk mee om je telefoon of laptop op aan te sluiten.
  • JBL JBL is een merk dat veel draagbare en hippe speakers maakt.
  • Logitech Speakers van Logitech sluiten heel goed aan bij een laptop of desktop PC. Ze zijn klein, maar hebben een goede geluidskwaliteit.
  • Bose Bose speakers hebben een hoge geluidskwaliteit en zijn in veel varianten verkrijgbaar.
  • Jamo Luidsprekers van Jamo leveren niet alleen goed geluid maar zijn ook een mooie toevoeging voor je interieur.
 • Dali ZENSOR 1
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/6/0/6/dali-zensor-1-18505606.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/3/7/dali-zensor-1-21201937.jpg
  Dali ZENSOR 1 (10)
  8.166666666666666 (2)
  Dali ZENSOR 1
  n
  De DALI Zensor 1 luidsprekers voldoen volledig aan mijn verwachtingen. Klein, compact, maar via een Denon receiver 5.1. (i.c.m. basbox en 2 satellietluidsprekers van wharfedale) een zeer mooi geluid. Klassiek, Jazz, Rock. Alles is loepzuiver. Ik kan ze aanbevelen
  9.0
  0 10
 • Akai AWS10BK luidspreker
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/9/0/5/akai-aws10bk-20496905.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/4/7/1/akai-aws10bk-21200471.jpg
  Akai AWS10BK luidspreker (12)
  7.75 (1)
  Akai AWS10BK luidspreker
  Leuk apparaat, komt mooi geluid uit en de duur van de accu is goed (>8 uur).
  Nadat de accu was opgeladen konden we meteen genieten van goede kwaliteit geluid. Het koppelen met de smartphone ging eenvoudig. Zondermeer een aanrader!
  9.0
  0 10
 • Dali ZENSOR 1
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/6/0/6/dali-zensor-1-18505606.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/3/7/dali-zensor-1-21201937.jpg
  Dali ZENSOR 1 (10)
  8.166666666666666 (2)
  Dali ZENSOR 1
  super compacte speaker met een zeer zuiver puur geluid en geen vervorming,in combinat...
  super compacte speaker met een zeer zuiver puur geluid en geen vervorming,in combinatie met de nortstone walkstand een lust voor het oog.
  9.0
  0 10
 • KEF C5 luidspreker
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/1/0/3/kef-c5-8492103.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/0/2/5/kef-c5-20965025.jpg
  KEF C5 luidspreker (10)
  3.75 (1)
  KEF C5 luidspreker
  Echt geen geluid veel te scherp ben na 10 minuten al zeer moe van het geluid zijn er ...
  Echt geen geluid veel te scherp ben na 10 minuten al zeer moe van het geluid zijn er nog meer mensen die deze luidsprekers hebben wil graag contact voor eventueele vragen
  1.0
  0 10
 • Monitor Audio Silver RS 6
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/2/0/8/monitor-audio-silver-rs-6-42208.jpg
  Monitor Audio Silver RS 6 (68)
  8.869999531498891 (3)
  Monitor Audio Silver RS 6
  topspul
  het betere werk
  9.7
  0 10
 • Mission M 33 I
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/3/6/mission-m-33-i-1690036.jpg
  Mission M 33 I (11)
  7.6 (1)
  Mission M 33 I
  Erg mooie speakers, lekker zwaar met spike s erbij
  Erg mooie speakers, lekker zwaar met spike s erbij. Ze voelen zeer degelijk, ik heb ze al jaren en versleep ze nog wel eens. Gekocht met het oog op dat ik dan de komende tijd in ieder geval geen speakers hoef te kopen. Dit bleek ook juist te zijn, er zit nu een sony versterker achter en het klinkt erg goed. Ze kunnen trouwens ook erg hard! Zonder woofer mis je wel de lage klanken, dus die moet er nog wel bij. (lijkt mij niet meer dan logisch)
  8.7
  0 10
 • Monitor Audio Silver RS 6
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/2/0/8/monitor-audio-silver-rs-6-42208.jpg
  Monitor Audio Silver RS 6 (68)
  8.869999531498891 (3)
  Monitor Audio Silver RS 6
  Wij wilden een neutrale en natuurlijke weergave van met name klassieke en classic roc...
  Wij wilden een neutrale en natuurlijke weergave van met name klassieke en classic rock muziek. Deze Monitor Audio had veruit de beste prijs/kwaliteit verhouding. De zeer mooie klankkast is ook een aanwist als meubel in de kamer. Zeker in combinatie met een Denon PMA-700AE versterker een perfect audio stel.
  9.0
  0 10
 • Monitor Audio Silver RS 6
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/2/0/8/monitor-audio-silver-rs-6-42208.jpg
  Monitor Audio Silver RS 6 (68)
  8.869999531498891 (3)
  Monitor Audio Silver RS 6
  Fantastisch mooie en directe weergave van alle soorten muziek
  Fantastisch mooie en directe weergave van alle soorten muziek. Inderdaad is na het inspelen het geluid alleen maar mooier geworden. Ook bij weinig volume, briljant.
  9.3
  0 10
 • Budget
  • budget
 • Draadloos
  • draadloos
 • Twee speakers
  • aantal_luidsprekers_2.0
 • Draagbare speaker
  • draagbare_luidsprekers
 • JBL
  • jbl
 • Logitech
  • logitech
 • Bose
  • bose
 • Jamo
  • jamo
Luidsprekers 7.3 (36)
0 - 24
 • Monitor Audio Silver RS 6
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/2/0/8/monitor-audio-silver-rs-6-42208.jpg
  Monitor Audio Silver RS 6 (68)
  8.869999531498891 (3)
  Monitor Audio Silver RS 6
  iear iear
  7.6652003910068425 (2)
  375, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  iear iear
  7.6652003910068425 (2)
  375, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  2
  good_buy
  best_reviewed
 • REL T5
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/8/9/8/rel-t5-17536898.jpg
  REL T5 (28)
  REL T5
  Hificorner.nl Hificorner.nl
  5.969650050774925 (23)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.14/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  499, 4d (offer_sdt_4_days)
  Hificorner.nl Hificorner.nl
  5.969650050774925 (23)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.14/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  499, 4d (offer_sdt_4_days)
  1
  most_sold
 • JBL Flip Wit
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/5/9/0/jbl-flip-19578590.jpg
  JBL Flip Wit (23)
  JBL Flip Wit
  Modern.nl Modern.nl
  8.738143425421677 (308)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.14/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  79, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Modern.nl Modern.nl
  8.738143425421677 (308)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.14/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  79, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  2
 • Bose 901 Direct/Reflecting Speakers
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/8/5/8/bose-901-direct-reflecting-speakers-18286858.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/0/8/bose-901-direct-reflecting-speakers-24831908.jpg
  Bose 901 Direct/Reflecting Speakers (23)
  Bose 901 Direct/Reflecting Speakers
  Hificorner.nl Hificorner.nl
  5.969650050774925 (23)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.14/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  99.95, 4d (offer_sdt_4_days)
  Hificorner.nl Hificorner.nl
  5.969650050774925 (23)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.14/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  99.95, 4d (offer_sdt_4_days)
  1
 • ION Block Party Live
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/0/3/8/ion-block-party-live-25279038.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/0/3/9/ion-block-party-live-25279039.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/0/4/0/ion-block-party-live-25279040.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/0/4/1/ion-block-party-live-25279041.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/0/4/2/ion-block-party-live-25279042.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/0/4/3/ion-block-party-live-25279043.jpg
  ION Block Party Live (17)
  ION Block Party Live
  Conrad Conrad
  8.255110050528584 (657)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.14/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  249, 4d (offer_sdt_4_days)
  Conrad Conrad
  8.255110050528584 (657)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.14/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  249, 4d (offer_sdt_4_days)
  Bax-shop.nl Bax-shop.nl
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.14/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  249, 3.874908, 51.4954533 NONE
  3
 • Jamo 210 SUB lichtbruin
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/6/1/4/jamo-210-sub-wenge--19346614.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/6/5/3/jamo-210-sub-wenge--31933653.jpg
  Jamo 210 SUB lichtbruin (15)
  Jamo 210 SUB lichtbruin
  Plattetvdiscounter.nl Plattetvdiscounter.nl
  6.900133615901706 (160)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.14/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  144, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Plattetvdiscounter.nl Plattetvdiscounter.nl
  6.900133615901706 (160)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.14/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  144, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  2
 • Tannoy Revolution XT 6F
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/3/3/4/tannoy-revolution-xt-6f-30247334.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/3/3/5/tannoy-revolution-xt-6f-30247335.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/3/3/6/tannoy-revolution-xt-6f-30247336.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/3/3/7/tannoy-revolution-xt-6f-30247337.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/3/3/8/tannoy-revolution-xt-6f-30247338.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/3/3/9/tannoy-revolution-xt-6f-30247339.jpg
  Tannoy Revolution XT 6F (14)
  Tannoy Revolution XT 6F
  iear iear
  7.6652003910068425 (2)
  699, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  iear iear
  7.6652003910068425 (2)
  699, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  2
 • JBL Flip Zwart
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/2/7/5/jbl-flip-black--19801275.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/6/7/8/jbl-flip-black--19801678.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/7/3/3/jbl-flip-black--19801733.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/3/1/jbl-flip-black--28030031.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/3/2/jbl-flip-black--28030032.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/5/0/9/jbl-flip-black--28037509.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/5/1/0/jbl-flip-black--28037510.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/8/2/5/jbl-flip-black--28117825.jpg
  JBL Flip Zwart (14)
  JBL Flip Zwart
  PlatteTV.NL PlatteTV.NL
  8.944587461846375 (239)
  73, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  PlatteTV.NL PlatteTV.NL
  8.944587461846375 (239)
  73, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  1
 • Yamaha NS-555
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/0/2/3/yamaha-ns-555-8492023.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/5/7/3/yamaha-ns-555-23864573.jpg
  Yamaha NS-555 (13)
  Yamaha NS-555
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  8.946144738243209 (817)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.14/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  189, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  8.946144738243209 (817)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.14/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  189, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  189, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  7
 • Samsung WAM551 luidspreker
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/9/7/4/samsung-shape-m5-white-wam551-xn-23996974.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/0/0/4/samsung-shape-m5-white-wam551-xn-23997004.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/1/4/9/samsung-wam551-24162149.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/1/5/0/samsung-wam551-24162150.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/1/5/1/samsung-wam551-24162151.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/1/5/2/samsung-wam551-24162152.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/1/5/3/samsung-wam551-24162153.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/1/5/4/samsung-wam551-24162154.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/1/5/5/samsung-wam551-24162155.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/1/3/5/samsung-wam551-24698135.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/1/3/6/samsung-wam551-24698136.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/1/3/7/samsung-wam551-24698137.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/1/3/8/samsung-wam551-24698138.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/1/3/9/samsung-wam551-24698139.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/3/1/3/samsung-wam551-41462313.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/3/1/4/samsung-wam551-41462314.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/3/1/5/samsung-wam551-41462315.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/3/1/6/samsung-wam551-41462316.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/3/1/7/samsung-wam551-41462317.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/3/1/8/samsung-wam551-41462318.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/3/1/9/samsung-wam551-41462319.jpg
  Samsung WAM551 luidspreker (12)
  Samsung WAM551 luidspreker
  Maxwell.nl Maxwell.nl
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.14/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  169.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Maxwell.nl Maxwell.nl
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.14/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  169.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Maxwell Bladel Maxwell Bladel
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.14/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  169.99, 5.2172391, 51.36712619999999 UNKNOWN
  169
 • KEF R200C Walnoot
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/2/7/9/kef-r200c-18686279.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/8/4/1/kef-r200c-18811841.jpg
  KEF R200C Walnoot (12)
  KEF R200C Walnoot
  iear iear
  7.6652003910068425 (2)
  799, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  iear iear
  7.6652003910068425 (2)
  799, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  2
 • Akai AWS10BK luidspreker
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/9/0/5/akai-aws10bk-20496905.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/4/7/1/akai-aws10bk-21200471.jpg
  Akai AWS10BK luidspreker (12)
  7.75 (1)
  Akai AWS10BK luidspreker
  Wehkamp Wehkamp
  8.244660455766304 (404)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.14/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  79.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Wehkamp Wehkamp
  8.244660455766304 (404)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.14/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  79.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  4
 • Magnat Needle alu super sat zilver
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/0/9/8/magnat-needle-alu-super-sat-zilver-18215098.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/5/4/6/magnat-needle-alu-super-sat-zilver-30171546.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/3/7/4/magnat-needle-alu-super-sat-zilver-30174374.jpg
  Magnat Needle alu super sat zilver (11)
  Magnat Needle alu super sat zilver
  Conrad Conrad
  8.255110050528584 (657)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.14/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  99.99, 4d (offer_sdt_4_days)
  Conrad Conrad
  8.255110050528584 (657)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.14/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  99.99, 4d (offer_sdt_4_days)
  1
 • Mission M 33 I
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/3/6/mission-m-33-i-1690036.jpg
  Mission M 33 I (11)
  7.6 (1)
  Mission M 33 I
  Hofma Beeld en Geluid Hofma Beeld en Geluid
  199, 6.0945708, 53.1092178 UNKNOWN
  Hofma Beeld en Geluid Hofma Beeld en Geluid
  199, 6.0945708, 53.1092178 UNKNOWN
  1
 • Dali ZENSOR 1
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/6/0/6/dali-zensor-1-18505606.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/3/7/dali-zensor-1-21201937.jpg
  Dali ZENSOR 1 (10)
  8.166666666666666 (2)
  Dali ZENSOR 1
  Eshop.nl Eshop.nl
  8.754201287759635 (399)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.14/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  149, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Eshop.nl Eshop.nl
  8.754201287759635 (399)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.14/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  149, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Hofma Beeld en Geluid Hofma Beeld en Geluid
  149, 6.0945708, 53.1092178 UNKNOWN
  10
  good_buy
 • B&W CM 1 Zwart
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/8/8/5/b-w-cm-1-5313885.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/9/2/6/b-w-cm-1-18283926.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/8/5/1/b-w-cm-1-20917851.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/5/2/4/b-w-cm-1-black--29122524.jpg
  B&W CM 1 Zwart (10)
  B&W CM 1 Zwart
  Eshop.nl Eshop.nl
  8.754201287759635 (399)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.14/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  335, 2d (offer_sdt_2_days)
  Eshop.nl Eshop.nl
  8.754201287759635 (399)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.14/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  335, 2d (offer_sdt_2_days)
  2
 • Harman/Kardon Nova
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/6/7/0/harman-kardon-nova-21832670.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/6/7/1/harman-kardon-nova-21832671.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/6/7/2/harman-kardon-nova-21832672.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/6/7/3/harman-kardon-nova-21832673.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/6/7/4/harman-kardon-nova-21832674.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/5/0/4/harman-kardon-nova-23407504.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/5/0/5/harman-kardon-nova-23407505.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/5/0/6/harman-kardon-nova-23407506.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/5/0/7/harman-kardon-nova-23407507.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/5/0/8/harman-kardon-nova-23407508.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/5/0/9/harman-kardon-nova-23407509.jpg
  Harman/Kardon Nova (10)
  Harman/Kardon Nova
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  8.946144738243209 (817)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.14/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  299, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  8.946144738243209 (817)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.14/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  299, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  299, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  9
 • KEF C5 luidspreker
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/1/0/3/kef-c5-8492103.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/0/2/5/kef-c5-20965025.jpg
  KEF C5 luidspreker (10)
  3.75 (1)
  KEF C5 luidspreker
  Hificorner.nl Hificorner.nl
  5.969650050774925 (23)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.14/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  199, ? (offer_sdt_unknown)
  Hificorner.nl Hificorner.nl
  5.969650050774925 (23)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.14/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  199, ? (offer_sdt_unknown)
  2
 • Alecto MPA-130
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/7/6/1/alecto-mpa-130-18739761.jpg
  Alecto MPA-130 (10)
  Alecto MPA-130
  Staples.nl Staples.nl
  7.0 (1)
  429.01, 2w (offer_sdt_2_weeks)
  Staples.nl Staples.nl
  7.0 (1)
  429.01, 2w (offer_sdt_2_weeks)
  2
 • B&W 683 S2 BK luidspreker
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/6/8/0/bowers-wilkins-683-s2-black-23527680.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/8/8/9/b-w-683-s2-bk-loudspeaker-29150889.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/8/9/0/b-w-683-s2-bk-loudspeaker-29150890.jpg
  B&W 683 S2 BK luidspreker (9)
  B&W 683 S2 BK luidspreker
  Eshop.nl Eshop.nl
  8.754201287759635 (399)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.14/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  749, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Eshop.nl Eshop.nl
  8.754201287759635 (399)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.14/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  749, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Hofma Beeld en Geluid Hofma Beeld en Geluid
  750, 6.0945708, 53.1092178 UNKNOWN
  3
 • KEF CI130CS
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/8/9/1/kef-ci130cs-19787891.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/2/0/kef-ci130cs-19788020.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/8/8/kef-ci130cs-19788388.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/4/9/3/kef-ci130cs-22430493.jpg
  KEF CI130CS (9)
  KEF CI130CS
  iear iear
  7.6652003910068425 (2)
  179, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  iear iear
  7.6652003910068425 (2)
  179, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  3
 • Jamo S628 Black Ash
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/0/5/0/jamo-s628-black-ash-24337050.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/1/1/2/jamo-s628-black-ash-24337112.jpg
  Jamo S628 Black Ash (9)
  Jamo S628 Black Ash
  Plattetvdiscounter.nl Plattetvdiscounter.nl
  6.900133615901706 (160)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.14/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  339.15, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Plattetvdiscounter.nl Plattetvdiscounter.nl
  6.900133615901706 (160)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.14/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  339.15, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  3
 • Yamaha YAS-101 zilver
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/1/9/3/yamaha-yas-101-silver--19351193.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/5/1/0/yamaha-yas-101-silver--19352510.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/5/8/5/yamaha-yas-101-silver--19352585.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/7/8/0/yamaha-yas-101-silver--20937780.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/7/8/1/yamaha-yas-101-silver--20937781.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/7/8/2/yamaha-yas-101-silver--20937782.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/7/8/3/yamaha-yas-101-silver--20937783.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/3/4/2/yamaha-yas-101-silver--23553342.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/3/4/3/yamaha-yas-101-silver--23553343.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/3/4/4/yamaha-yas-101-silver--23553344.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/3/4/5/yamaha-yas-101-silver--23553345.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/3/4/6/yamaha-yas-101-silver--23553346.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/3/4/7/yamaha-yas-101-silver--23553347.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/2/7/7/yamaha-yas-101-silver--24231277.jpg
  Yamaha YAS-101 zilver (8)
  Yamaha YAS-101 zilver
  PlatteTV.NL PlatteTV.NL
  8.944587461846375 (239)
  180, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  PlatteTV.NL PlatteTV.NL
  8.944587461846375 (239)
  180, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  2
 • Bose Companion 20
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/4/1/2/bose-companion-20-18567412.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/5/1/5/bose-companion-20-24832515.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/5/1/6/bose-companion-20-24832516.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/5/1/7/bose-companion-20-24832517.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/5/1/8/bose-companion-20-24832518.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/5/1/9/bose-companion-20-24832519.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/5/2/0/bose-companion-20-24832520.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/5/2/1/bose-companion-20-24832521.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/5/2/2/bose-companion-20-24832522.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/5/2/3/bose-companion-20-24832523.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/5/2/4/bose-companion-20-24832524.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/5/2/5/bose-companion-20-24832525.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/5/2/6/bose-companion-20-24832526.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/5/2/7/bose-companion-20-24832527.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/5/2/8/bose-companion-20-24832528.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/5/2/9/bose-companion-20-24832529.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/5/3/0/bose-companion-20-24832530.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/7/4/1/bose-companion-20-18536741.jpg
  Bose Companion 20 (8)
  Bose Companion 20
  Otto Otto
  5.641089744717434 (103)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.14/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  199.99, +2w (offer_sdt_more_than_2_weeks)
  Otto Otto
  5.641089744717434 (103)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.14/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  199.99, +2w (offer_sdt_more_than_2_weeks)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  249, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  10
2 61
 • Merk (brand):
 • Prijs (price):
  • Budget: lager dan €100 Goedkope speakers (budget)
  • Lage prijs: €100 - €200 (low)
  • Gemiddelde prijs: €200 - €400 (medium)
  • High end: Meer dan €400 (high)
 • Kleur (kleur):
  • Aluminium (aluminium)
  • Bazalt (bazalt)
  • Beige (beige)
  • Blauw (blauw)
  • Bruin (bruin)
  • Champagne (champagne)
  • Chocolade (chocolade)
  • chroom (chroom)
  • Cream (cream)
  • donkerbruin (donkerbruin)
  • ebbehout (ebbehout)
  • Eik (eik)
  • Eiken (eiken)
  • Espresso (espresso)
  • Geel (geel)
  • Grafiet (grafiet)
  • Grijs (grijs)
  • Groen (groen)
  • Hoogglans zwart (hoogglans_zwart)
  • Houten (houten)
  • Kers (kers)
  • Kersen (kersen)
  • kersenhouten (kersenhouten)
  • lichtbruin (lichtbruin)
  • messing (messing)
  • Multi (multi)
  • Natural Oak (natural_oak)
  • Oranje (oranje)
  • Paars (paars)
  • pianozwart (pianozwart)
  • Rood (rood)
  • rosenut (rosenut)
  • Roze (roze)
  • rozenhout (rozenhout)
  • Titanic (titanic)
  • Transparant (transparant)
  • Walnoot (walnoot)
  • Wit (wit)
  • Zilver (zilver)
  • Zwart (zwart)
  • zwart vinyl (zwart_vinyl)
 • Draadloze speaker (verbindingstechnologie):
  • Bedraad (bedraad)
  • Bedraad/Draadloos (bedraad_draadloos)
  • Bedraad en draadloos (bedraad_en_draadloos)
  • Draadloos (draadloos)
  • Niet draadloos (niet_draadloos)
 • Type speaker (soort):
  • Boekenplank (boekenplank)
  • Draagbare luidsprekers (draagbare_luidsprekers)
  • Home theatre luidsprekers (home_theatre_luidsprekers)
  • In-wall/On-wall/In-ceiling speakers (in_wall_on_wall_in_ceiling_speakers)
  • Inbouwluidsprekers (inbouwluidsprekers)
  • Staande luidsprekers (staande_luidsprekers)
  • TV/Monitor luidsprekers (tv_monitor_luidsprekers)
 • Gemiddeld vermogen (gemiddeld_vermogen):
  • < 25 W (gemiddeld_vermogen_25)
  • 25 W - 60 W (gemiddeld_vermogen_25_60)
  • 60 W - 120 W (gemiddeld_vermogen_60_120)
  • ≥ 120 W (gemiddeld_vermogen_120)
 • Aantal luidsprekers (aantal_luidsprekers):
  • 1 (aantal_luidsprekers_1.0)
  • 2 (aantal_luidsprekers_2.0)
 • Speaker type (speaker_type):
  • 1-weg (1_weg)
  • 2.5-weg (2_5_weg)
  • 2-way (2_way)
  • 2-weg (2_weg)
  • 3-way (3_way)
  • 3-weg (3_weg)
  • 4-weg (4_weg)
  • 5-weg (5_weg)
 • Materiaal behuizing (materiaal_behuizing):
  • ABS kunststof (abs_kunststof)
  • Acrylonitrielbutadieenstyreen (ABS) (acrylonitrielbutadieenstyreen_abs_)
  • Aluminium (aluminium)
  • Glasvezel (glasvezel)
  • Houten (houten)
  • Leer (leer)
  • MDF (mdf)
  • Metaal (metaal)
  • Plastic (plastic)
  • Polymer (polymer)
  • Polypropyleen (polypropyleen)
  • Roestvrijstaal (roestvrijstaal)
  • Rubber (rubber)
  • Staal (staal)
  • Wol (wol)
 • Tweeter (tweeter):
  • Ja (ja)
  • Nee (nee)
 • Woofer (woofer):
  • Ja (ja)
  • Nee (nee)
 • Type aansluiting? (speaker_interface_type):
  • 2x Speakon & 2x 6.3mm (2x_speakon_2x_6_3mm)
  • 3,5 mm (3_5_mm)
  • 3.5mm/Bluetooth (3_5mm_bluetooth)
  • 3.5mm/USB/Bluetooth (3_5mm_usb_bluetooth)
  • 6,3 mm (6_3_mm)
  • Banana (banana)
  • Bluetooth (bluetooth)
  • Eindstation (eindstation)
  • NL4 (nl4)
  • NL4/Terminal (nl4_terminal)
  • Phoenix (phoenix)
  • RCA (rca)
  • RCA/3,5 mm (rca_3_5_mm)
  • RCA/3.5mm (rca_3_5mm)
  • RCA/XLR (rca_xlr)
  • RJ-45 (rj_45)
  • Terminal (terminal)
  • USB (usb)
  • USB/3,5mm (usb_3_5mm)
  • USB/Bluetooth (usb_bluetooth)
  • XLR (xlr)
  • XLR/6.3mm (xlr_6_3mm)
  • XLR/6.3mm/RCA (xlr_6_3mm_rca)
 • Impedantie (impedantie):
  • 10000 Ohm (10000_ohm)
  • 11 Ohm (11_ohm)
  • 12 Ohm (12_ohm)
  • 14000 Ohm (14000_ohm)
  • 16 Ohm (16_ohm)
  • 20000 Ohm (20000_ohm)
  • 20 Ohm (20_ohm)
  • 22000 Ohm (22000_ohm)
  • 2 Ohm (2_ohm)
  • 312.5 Ohm (312_5_ohm)
  • 32 Ohm (32_ohm)
  • 3.2 Ohm (3_2_ohm)
  • 3 Ohm (3_ohm)
  • 4 Ohm (4_ohm)
  • 5000 Ohm (5000_ohm)
  • 50 Ohm (50_ohm)
  • 6 Ohm (6_ohm)
  • 84 Ohm (84_ohm)
  • 8 Ohm (8_ohm)
 • Varianten (group):
  • B&W 804 Diamond (b_w_804_diamond)
  • B&W CM 1 (b_w_cm_1)
  • B&W CM 9 (b_w_cm_9)
  • B&W Z2 (b_w_z2)
  • Bose 151 (bose_151)
  • Bose Acoustimass 3 (bose_acoustimass_3)
  • Bose Acoustimass SYS.5 III (bose_acoustimass_sys_5_iii)
  • Bose Lifestyle Homewide (bose_lifestyle_homewide)
  • Bose Roommate (bose_roommate)
  • Boston Acoustics A225C (boston_acoustics_a225c)
  • Boston Acoustics A23 (boston_acoustics_a23)
  • Boston Acoustics A25 (boston_acoustics_a25)
  • Boston Acoustics ASW 250 (boston_acoustics_asw_250)
  • Bowers & Wilkins 684 S2 (bowers_wilkins_684_s2)
  • Bowers & Wilkins 685 S2 (bowers_wilkins_685_s2)
  • Bowers & Wilkins 802 Diamond (bowers_wilkins_802_diamond)
  • Bowers&Wilkins CM8 (bowers_wilkins_cm8)
  • Cambridge Audio MINX MIN11 (cambridge_audio_minx_min11)
  • Cambridge Audio MINX MIN21 (cambridge_audio_minx_min21)
  • Canton Movie 70 (canton_movie_70)
  • Canton SUB 8.2 (canton_sub_8_2)
  • Canton Vento 830.2 (canton_vento_830_2)
  • Canton Vento 856.2 Center (canton_vento_856_2_center)
  • Canton Vento 858.2 Center (canton_vento_858_2_center)
  • Canton Vento 880.2 DC (canton_vento_880_2_dc)
  • Canton Vento 890 DC (canton_vento_890_dc)
  • Canton Vento SUB 850 R (canton_vento_sub_850_r)
  • Conceptronic Dancing Water Speaker (conceptronic_dancing_water_speaker)
  • Dali Lektor 1 (dali_lektor_1)
  • Dali Mentor Menuet (dali_mentor_menuet)
  • Dali Zensor 5 (dali_zensor_5)
  • Dali Zensor Vokal (dali_zensor_vokal)
  • Dynaudio DM Center (dynaudio_dm_center)
  • Focal Aria 926 (focal_aria_926)
  • Focal Aria 948 (focal_aria_948)
  • Focal Chorus 706 V (focal_chorus_706_v)
  • Focal DOME 2.0 (focal_dome_2_0)
  • Focal Electra CC 1008 BE (focal_electra_cc_1008_be)
  • Harman-Kardon HKTS 16 (harman_kardon_hkts_16)
  • Harman-Kardon HKTS 30 (harman_kardon_hkts_30)
  • Heco Victa Center 101 (heco_victa_center_101)
  • Jamo 210 SUB (jamo_210_sub)
  • Jamo A 345 I/O (jamo_a_345_i_o)
  • Jamo S 426 (jamo_s_426)
  • Jamo S 506 HCS3 (jamo_s_506_hcs3)
  • Jamo S 608 (jamo_s_608)
  • Jamo S 626 (jamo_s_626)
  • Jamo SUB 260 (jamo_sub_260)
  • Jamo SUB 660 (jamo_sub_660)
  • Jamo SUB 800 (jamo_sub_800)
  • JBL Flip (jbl_flip)
  • KEF CI50 (kef_ci50)
  • KEF Q100 (kef_q100)
  • KEF Q200C (kef_q200c)
  • KEF Q300 (kef_q300)
  • KEF Q400B (kef_q400b)
  • KEF Q500 (kef_q500)
  • KEF Q600C (kef_q600c)
  • KEF Q700 (kef_q700)
  • KEF Q800DS (kef_q800ds)
  • KEF Q900 (kef_q900)
  • KEF R100 (kef_r100)
  • KEF R200C (kef_r200c)
  • KEF R300 (kef_r300)
  • KEF R400B (kef_r400b)
  • KEF T101 (kef_t101)
  • KEF T-101C (kef_t_101c)
  • KEF T-2 (kef_t_2)
  • KEF T-301C (kef_t_301c)
  • Logitech Z523 (logitech_z523)
  • Monitor Audio APEX 10 (monitor_audio_apex_10)
  • Monitor Audio BX 1 (monitor_audio_bx_1)
  • Monitor Audio BX 5 (monitor_audio_bx_5)
  • Monitor Audio BXW 10 (monitor_audio_bxw_10)
  • Monitor Audio PL 200 (monitor_audio_pl_200)
  • Onkyo LS 3100 (onkyo_ls_3100)
  • Panasonic SC-HTB170 (panasonic_sc_htb170)
  • Pioneer XW-BTS1 (pioneer_xw_bts1)
  • Pioneer XW-BTS3 (pioneer_xw_bts3)
  • Pioneer XW-SMA1 (pioneer_xw_sma1)
  • Pioneer XW-SMA3 (pioneer_xw_sma3)
  • Q Acoustics 2000Ci (q_acoustics_2000ci)
  • Q Acoustics 2010I (q_acoustics_2010i)
  • Q Acoustics 2020I (q_acoustics_2020i)
  • Q Acoustics 2070I (q_acoustics_2070i)
  • REL T ZERO (rel_t_zero)
  • Tannoy Mercury V1 (tannoy_mercury_v1)
  • Tannoy Mercury VC (tannoy_mercury_vc)
  • Technaxx MusicMan (technaxx_musicman)
  • X-MINI XAM15 (x_mini_xam15)
  • Yamaha NS-AW294 (yamaha_ns_aw294)
  • Yamaha NS-AW992 (yamaha_ns_aw992)
  • Yamaha NS-AW 392 (yamaha_ns_aw_392)
  • Yamaha NS-B500 (yamaha_ns_b500)
  • Yamaha NS-F700 (yamaha_ns_f700)
  • Yamaha NS-SW700 (yamaha_ns_sw700)
  • Yamaha NS-SW 210 (yamaha_ns_sw_210)
  • Yamaha NX-50 (yamaha_nx_50)
  • Yamaha NX-B55 (yamaha_nx_b55)
  • Yamaha Soavo 900 SW (yamaha_soavo_900_sw)
  • Yamaha YAS-101 (yamaha_yas_101)
  • Yamaha YSP-3300 (yamaha_ysp_3300)
 • Winkelen in plaats (physical_location):
  • 's-Heerenberg (_s_heerenberg)
  • 's-Hertogenbosch (_s_hertogenbosch)
  • Almelo (almelo)
  • Amersfoort (amersfoort)
  • Amsterdam (amsterdam)
  • Assen (assen)
  • Asten (asten)
  • Barneveld (barneveld)
  • Beilen (beilen)
  • Berkel en Rodenrijs (berkel_en_rodenrijs)
  • Best (best)
  • Beuningen (beuningen)
  • Bladel (bladel)
  • Bodegraven (bodegraven)
  • Bolsward (bolsward)
  • Borculo (borculo)
  • Boskoop (boskoop)
  • Boxtel (boxtel)
  • Breda (breda)
  • Breezand (breezand)
  • Breukelen (breukelen)
  • Brielle (brielle)
  • Brunssum (brunssum)
  • Burgum (burgum)
  • Castricum (castricum)
  • Cuijk (cuijk)
  • Culemborg (culemborg)
  • Delfzijl (delfzijl)
  • Den Burg (den_burg)
  • Deurne (deurne)
  • Diemen (diemen)
  • Diepenveen (diepenveen)
  • Dieren (dieren)
  • Diessen (diessen)
  • Dinxperlo (dinxperlo)
  • Dirksland (dirksland)
  • Dokkum (dokkum)
  • Dongen (dongen)
  • Dordrecht (dordrecht)
  • Drachten (drachten)
  • Dronten (dronten)
  • Drunen (drunen)
  • Echt (echt)
  • Eindhoven (eindhoven)
  • Elst (elst)
  • Emmeloord (emmeloord)
  • Emmen (emmen)
  • Ermelo (ermelo)
  • Etten-Leur (etten_leur)
  • Franeker (franeker)
  • Geleen (geleen)
  • Genderen (genderen)
  • Gennep (gennep)
  • Goes (goes)
  • Goirle (goirle)
  • Goor (goor)
  • Gorredijk (gorredijk)
  • Gouda (gouda)
  • Groningen (groningen)
  • Gulpen (gulpen)
  • Haaksbergen (haaksbergen)
  • Haarlem (haarlem)
  • Harderwijk (harderwijk)
  • Hardinxveld-Giessendam (hardinxveld_giessendam)
  • Haren (haren)
  • Harlingen (harlingen)
  • Heemskerk (heemskerk)
  • Heerenveen (heerenveen)
  • Heerlen (heerlen)
  • Hengelo (hengelo)
  • Heythuysen (heythuysen)
  • Hillegom (hillegom)
  • Hoofddorp (hoofddorp)
  • Hoogeveen (hoogeveen)
  • Hoogezand (hoogezand)
  • Horst (horst)
  • Houten (houten)
  • Huizen (huizen)
  • IJmuiden (ijmuiden)
  • Joure (joure)
  • Kaatsheuvel (kaatsheuvel)
  • Klazienaveen (klazienaveen)
  • Krimpen aan Den IJssel (krimpen_aan_den_ijssel)
  • Landgraaf (landgraaf)
  • Laren (laren)
  • Leersum (leersum)
  • Leeuwarden (leeuwarden)
  • Leidschendam (leidschendam)
  • Lekkerkerk (lekkerkerk)
  • Lemmer (lemmer)
  • Lochem (lochem)
  • Maastricht (maastricht)
  • Marum (marum)
  • Meppel (meppel)
  • Mijdrecht (mijdrecht)
  • Naaldwijk (naaldwijk)
  • Nederweert (nederweert)
  • Nijkerk (nijkerk)
  • Nijverdal (nijverdal)
  • Nistelrode (nistelrode)
  • Nuenen (nuenen)
  • Nunspeet (nunspeet)
  • Oldenzaal (oldenzaal)
  • Ommen (ommen)
  • Oosterwolde (oosterwolde)
  • Oss (oss)
  • Panningen (panningen)
  • Pijnacker (pijnacker)
  • Purmerend (purmerend)
  • Raalte (raalte)
  • Reuver (reuver)
  • Rheden (rheden)
  • Roden (roden)
  • Roermond (roermond)
  • Roosendaal (roosendaal)
  • Rotterdam (rotterdam)
  • Sint Annaparochie (sint_annaparochie)
  • Sittard (sittard)
  • Sneek (sneek)
  • Soest (soest)
  • Someren (someren)
  • Surhuisterveen (surhuisterveen)
  • Tegelen (tegelen)
  • Tilburg (tilburg)
  • Tubbergen (tubbergen)
  • Twello (twello)
  • Uden (uden)
  • Uithoorn (uithoorn)
  • Uithuizen (uithuizen)
  • Utrecht (utrecht)
  • Veendam (veendam)
  • Veldhoven (veldhoven)
  • Venlo (venlo)
  • Venray (venray)
  • Vlaardingen (vlaardingen)
  • Vroomshoop (vroomshoop)
  • Wageningen (wageningen)
  • Weert (weert)
  • West-Terschelling (west_terschelling)
  • Wezep (wezep)
  • Wieringerwerf (wieringerwerf)
  • Wijchen (wijchen)
  • Winschoten (winschoten)
  • Woerden (woerden)
  • Wolvega (wolvega)
  • Wormerveer (wormerveer)
  • Zaltbommel (zaltbommel)
  • Zeewolde (zeewolde)
  • Zelhem (zelhem)
  • Zevenaar (zevenaar)
  • Zuid-Scharwoude (zuid_scharwoude)
  • Zuidhorn (zuidhorn)
  • Zuidlaren (zuidlaren)
  • Zuidzande (zuidzande)
  • Zutphen (zutphen)
  • Zwolle (zwolle)
 • Productgroepen (siblingcategory):
 • Tel. 030-214 5004
 • blijmakers@vergelijk.nl