Bel 0302145004 (9-17u)
Of stuur een whatsapp
06 15 19 74 74

Advertenties:

  • Badedas Bad Classic - 300 ml - Badschuim
  • Hugo Boss HUGO Red Shower Gel 200 ml
  • Bio Oil 60 mL De welbekende Bio Oil werkt tegen littekens, huidstriemen en pigmentvlekjes. De olie is verrijkt met PurCellin Olie wat de dichtheid verdunt, waardoor de olie makkelijker kan worden opgenomen in de huid. De littekens, oud en nieuw, verminderen zichtbaar. Huidstriemen worden tegengegaan wanneer de olie gebruikt wordt tijdens de zwangerschap, pubertijd of tijdens gewichtstoename en kan bestaande huidstriemen zichtbaar verminderen. De pigmentvlekken en puistjes worden vermindert en ook bij verouderde huid werkt de olie om de huid egaler te maken. En als laatst de uitgedroogde huid. Deze wordt beschermt tegen invloeden van buitenaf zoals weerstomstandigheden, chemicaliën en air conditioning. De olie kan als dagelijkse verzorging worden aangebracht op de huid, kan als after-sun gebruikt worden en is ideaal als badolie. Inhoud: 60 mL
  • cdVet Teek en Vlo Exit Hond, bestrijding van teken en vlooien, koop nu bij i-drogist, online drogist
  • HG permanente anti slip maakt gladde tegels en natuurstenen (vloer)oppervlakken, alsmede douchebakken en badkuipen van e-mail en keramiek stroef. Dit product is uitermate geschikt om plaatselijk toe te passen. Vanaf nu hoeft u nooit meer bang te zijn om uit te glijden in de badkamer, de trap, het portiek, enz. HG permanente anti slip is zowel binnen als buiten toepasbaar. Maak het te behandelen oppervlak schoon en vetvrij met HG remover en voor marmeren oppervlakken met HG marmer shine finish remover. Spoel het oppervlak goed na met water en neem het overtollig water op met een spons of waterzuiger. Laat het oppervlak drogen. Zorg dat het oppervlak dat behandeld wordt met HG permanente anti-slip goed wordt afgeschermd van de rest van de ondergrond, zodat het product op het te behandelen oppervlak blijft liggen. Dit kan bijvoorbeeld door 2 lagen schilderstape om het te behandelen oppervlak heen aan te brengen.
  • In de wereld van vandaag, beïnvloeden vele omstandigheden zoals stress, stofwisseling stoornissen en relatie problemen het libido en viriliteit. Met deze speciale mix van vitamine C + L-Arginine en engelwortel-extract, kan het libido van vrouwen verhoogd worden en bij mannen de ejaculatie worden uitgesteld. L-Arginine bevordert het bloedsomloop en voegt hierdoor meerdere voordelen van het engelwortel extract toe. Het positieve effect van L-Arginine en engelwortel-extract is geschikt voor zowel mannen als vrouwen.Om optimale resultaten te bereiken, is het aan te raden deze druppels regelmatig in te nemen over een langere tijdsperiode. Doseringsinstructie:2x daags 30 druppels (ca. 4ml) innemen. Fles voor gebruik schudden. Een lichte mate van troebelheid is ongevaarlijk, het product bevat natuurlijke extracten.De dagelijkse aanbevolen hoeveelheid niet overschrijden. Voedingssupplementen zijn geen vervanging voor een gebalanceerd en gevarieerd dieet en een gezonde levenstijl.
huidverzorging

Uiterlijk speelt een belangrijke rol in onze samenleving. Om er goed en verzorgd uit te zien is een gezonde huid heel belangrijk. Er bestaan heel veel verschillende producten om je huid te verzorgen zoals: crèmes voor je gezicht, je ogen en je lichaam. Maar er bestaan ook speciale reinigingsproducten voor je huid gezicht, lotion en face-wash, en lichaam zoals douchegel. Het is belangrijk je huidverzorgingsproducten altijd af te stemmen op je huidtype.

Lees meer over huidverzorging »

badschuim

badzout

bandage

deodorant

bodylotion

lichaamsreiniging

douchegel

zonbescherming

massageolie

intieme hygiëne