Bel 0302145004 (9-17u)
Of stuur een whatsapp
06 15 19 74 74

Advertenties:

  • De latexvrij handschoen van Semper Soft is voor huishoudelijk gebruik. De handschoen heeft een groene kleur.
  • Clinique Even Better Skin Tone Correcting Lotion SPF 20 50 ml
  • Chemodol is een milde neutrale massage-olie. Door de bijzondere samenstelling van deze massageolie is het geschikt voor ieder huidtype. Chemodol heeft een neutrale geur en is makkelijk met water te verwijderen.Wij verkopen dit product in flessen van 500 ml, per overdoos van 20 x 500 ml of 5 liter.
  • ToepassingRescue Cream en Rescue Gel zijn producten uit het assortiment van de Bach Flower Remedies. Veel psychische klachten zijn van grote invloed op het fysieke welzijn. Dr. Bach ontdekte dat bepaalde bloesems een bijzondere heilzame werking hebben. Dit heeft geresulteerd in 38 verschillende enkelvoudige Bach Bloesem Remedies en de Rescue Remedy om negatieve emoties en stemmingen om te zetten naar positieve (zie bij ‘Bach Bloesem Remedies’).Uit de verschillende Bach Bloesem zijn 6 bloesems geselecteerd die tezamen zorgen voor de bijzondere werking van Bach Rescue Cream en Gel:• Cherry Plum/ Kerspruim: helpt kalm te blijven• Clematis/ Bosrank: ondersteunt tegenwoordigheid van geest voor dromerigheid of weinig interesse in het heden• Crab Apple/ Wilde Appel: heeft een reinigende werking• Impatiens/ Reuzenbalsemien: tegen ongeduld en irritatie• Rock Rose/ Zonneroosje: tegen gevoelens van paniek• Star of Bethlehem/ Vogelmelk: voor de nawerkingen van traumatische
  • Bio Oil 60 mL De welbekende Bio Oil werkt tegen littekens, huidstriemen en pigmentvlekjes. De olie is verrijkt met PurCellin Olie wat de dichtheid verdunt, waardoor de olie makkelijker kan worden opgenomen in de huid. De littekens, oud en nieuw, verminderen zichtbaar. Huidstriemen worden tegengegaan wanneer de olie gebruikt wordt tijdens de zwangerschap, pubertijd of tijdens gewichtstoename en kan bestaande huidstriemen zichtbaar verminderen. De pigmentvlekken en puistjes worden vermindert en ook bij verouderde huid werkt de olie om de huid egaler te maken. En als laatst de uitgedroogde huid. Deze wordt beschermt tegen invloeden van buitenaf zoals weerstomstandigheden, chemicaliën en air conditioning. De olie kan als dagelijkse verzorging worden aangebracht op de huid, kan als after-sun gebruikt worden en is ideaal als badolie. Inhoud: 60 mL
  • TS Products Propolis Zalf - 60 gr
  • De Vagina verstrakking spray bevat vooral samentrekkende ingrediënten, als ook werkzame stoffen die de doorbloeding bevorderen. De bijzondere combinatie van deze actieve middelen zorgt voor een strakker en intenser gevoel tijdens jouw volgende seksuele avontuur.Gebruik:Enkele pompjes van de spray op de buitenste schaamlippen en de clitoris aanbrengen en kort laten inwerken. 2-3 minuten wachten tot de spray volledig is ingetrokken.
huidverzorging

Uiterlijk speelt een belangrijke rol in onze samenleving. Om er goed en verzorgd uit te zien is een gezonde huid heel belangrijk. Er bestaan heel veel verschillende producten om je huid te verzorgen zoals: crèmes voor je gezicht, je ogen en je lichaam. Maar er bestaan ook speciale reinigingsproducten voor je huid gezicht, lotion en face-wash, en lichaam zoals douchegel. Het is belangrijk je huidverzorgingsproducten altijd af te stemmen op je huidtype.

Lees meer over huidverzorging »

badschuim

badzout

bandage

deodorant

bodylotion

lichaamsreiniging

douchegel

zonbescherming

massageolie

intieme hygiëne