Bel 0302145004 (9-17u)
Of stuur een whatsapp
06 15 19 74 74

Advertenties:

  • Badedas Bad Classic - 300 ml - Badschuim
  • Bio Oil 60 mL De welbekende Bio Oil werkt tegen littekens, huidstriemen en pigmentvlekjes. De olie is verrijkt met PurCellin Olie wat de dichtheid verdunt, waardoor de olie makkelijker kan worden opgenomen in de huid. De littekens, oud en nieuw, verminderen zichtbaar. Huidstriemen worden tegengegaan wanneer de olie gebruikt wordt tijdens de zwangerschap, pubertijd of tijdens gewichtstoename en kan bestaande huidstriemen zichtbaar verminderen. De pigmentvlekken en puistjes worden vermindert en ook bij verouderde huid werkt de olie om de huid egaler te maken. En als laatst de uitgedroogde huid. Deze wordt beschermt tegen invloeden van buitenaf zoals weerstomstandigheden, chemicaliën en air conditioning. De olie kan als dagelijkse verzorging worden aangebracht op de huid, kan als after-sun gebruikt worden en is ideaal als badolie. Inhoud: 60 mL
  • HG permanente anti slip maakt gladde tegels en natuurstenen (vloer)oppervlakken, alsmede douchebakken en badkuipen van e-mail en keramiek stroef. Dit product is uitermate geschikt om plaatselijk toe te passen. Vanaf nu hoeft u nooit meer bang te zijn om uit te glijden in de badkamer, de trap, het portiek, enz. HG permanente anti slip is zowel binnen als buiten toepasbaar. Maak het te behandelen oppervlak schoon en vetvrij met HG remover en voor marmeren oppervlakken met HG marmer shine finish remover. Spoel het oppervlak goed na met water en neem het overtollig water op met een spons of waterzuiger. Laat het oppervlak drogen. Zorg dat het oppervlak dat behandeld wordt met HG permanente anti-slip goed wordt afgeschermd van de rest van de ondergrond, zodat het product op het te behandelen oppervlak blijft liggen. Dit kan bijvoorbeeld door 2 lagen schilderstape om het te behandelen oppervlak heen aan te brengen.
  • CompleteLift is een verzorgingslijn voor het gezicht, die de huid een complete lift geeft in 8 weken! De huid wordt tot 2 mm gelift* rond de kaaklijn en tot 2 mm rond de oogleden**. Speciale actieve mineralen, zoals zink, koper, en magnesium, in combinatie met plantenextracten versterken het liftende effect en maken de huid weer stralend. Lift een paar millimeter en herontdek je jongere ik!
huidverzorging

Uiterlijk speelt een belangrijke rol in onze samenleving. Om er goed en verzorgd uit te zien is een gezonde huid heel belangrijk. Er bestaan heel veel verschillende producten om je huid te verzorgen zoals: crèmes voor je gezicht, je ogen en je lichaam. Maar er bestaan ook speciale reinigingsproducten voor je huid gezicht, lotion en face-wash, en lichaam zoals douchegel. Het is belangrijk je huidverzorgingsproducten altijd af te stemmen op je huidtype.

Lees meer over huidverzorging »

badschuim

badzout

bandage

deodorant

bodylotion

lichaamsreiniging

douchegel

zonbescherming

massageolie

intieme hygiëne