x
x
Je zoekt nu binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (verwijderen)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
Zoek naar producten... Zoek naar een product binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Zoek naar producten... Zoek... Zoek naar producten... {}
× Categorieën

monitor

{{$data.getNumberOfReviews()}} consumenten beoordelen producten in monitor categorie met gemiddeld een {{$data.getAverageRating() | rating}}
 • Algemene informatie

  Tegenwoordig is een lcd of led-monitor de standaard geworden bij desktop-pc’s. Een lcd-monitor heeft een uiterst plat scherm en neemt weinig ruimte in op je bureau. De lcd-monitoren zijn zo plat door de gebruikte lcd-technologie. LCD staat voor Liquid Crystal Display. Het scherm van een lcd-monitor is opgebouwd uit vloeibare kristallen die reageren op elektronische golven, oftewel licht en de intensiteit ervan. Bekende merken monitoren zijn: Acer, Benq, Eizo, Iiyama, LG, Philips en Samsung. Jij bent op zoek naar een beeldscherm en kunt wel wat hulp gebruiken. Daarom geven we je enkele kooptips waar je op kunt letten bij het kopen van een monitor, daarna bespreken we achtereenvolgens:

  Kooptips
  Een monitor kopen? Let bij de aankoop op het volgende:
  • Engergieverbruik: een energiezuinige lcd-monitor is te herkennen aan het Energy Star-keurmerk. Een Energy Star-monitor gaat automatisch in 'sleep mode' of slaat af na een bepaalde periode van inactiviteit. Dit bespaart ongeveer 60 tot 80% aan energie.
  • Helderheid: de helderheid van een beeldscherm wordt weergegeven in Candela per m². Hoe meer Candela per m², hoe helderder het beeldscherm ingesteld kan worden.
  • Kijkhoek: zit je niet altijd recht voor je beeldscherm of zit je vaak met meerdere personen voor één beeldscherm, let dan op de kijkhoek. Hoe groter de kijkhoek (in graden) hoe beter het beeld is bekeken vanuit een hoek.
  • Responsetijd: wil je (snelle) video’s bekijken of games spelen,  kies dan voor een lage responstijd (ook wel reactietijd).
  • Pixelverzekering: het komt nog wel eens voor dat een pixel al bij de productie defect is. Omdat dit niet te voorkomen is, kun je hier een verzekering voor afsluiten bij de aankoop zodat de lcd-monitor meteen wordt vervangen als bij thuiskomst de pixels niet allemaal werken. Meer informatie over pixelverzekering vind je hier.

  Bekijk en vergelijk hier lcd-monitoren!

  Afmetingen lcd-monitor
  Het beeldformaat van een monitor wordt weergegeven in inches, één inch is 2,54 cm. Het beelformaat wordt diagonaal (schuin) over het scherm gemeten. Het kleinste scherm is 14 inch, het grootste wel 65 inch. Hoe groot je de lcd-monitor wilt is afhankelijk van jouw manier van werken en ook van jouw budget, want: hoe groter de monitor, hoe duurder. Lcd-monitoren kunnen niet alleen worden gebruikt als pc-scherm maar ook als tv-scherm.

  Vergelijk hier lcd-monitoren!Resolutie
  Niet alleen de fysieke grootte van de monitor is van belang, maar ook de resolutie van het scherm. De resolutie wordt weergegeven in pixels, in aantal horizontaal en verticaal. Hoe hoger de resolutie, hoe scherper het beeld. De meest voorkomende resoluties zijn 1680x1050, 1920x1080 (Full HD), 1920x1200 en 2560x1440. Het scherm van een lcd-monitor kent meerdere resoluties maar heeft een aanbevolen resolutie. Dit geeft aan dat het beeld in die bepaalde resolutie de beste kwaliteit geeft.

  Synchroniseren
  Het beeld van de lcd-monitor is opgebouwd uit pixels en deze worden steeds per seconde opgebouwd. Dit heet synchroniseren. De snelheid van synchronisatie wordt uitgedrukt in Hertz, horizontaal en verticaal. Hertz is niets anders dan een rekeneenheid om aan te geven hoe vaak per seconde het beeld wordt ververst. Voor Hertz geldt: hoe hoger, hoe beter en hoe rustiger het beeld.

  Extra's lcd-monitor
  Een beeldscherm kan diverse extra's hebben zoals ingebouwde  webcam, ingebouwde speakers of ingangen voor een microfoon of koptelefoon. Andere monitoren hebben een dubbele ingang zodat twee pc's op één monitor werken.
  Vergelijk hier lcd-monitoren!
  Pixelverzekering
  Een laatste tip bij de aanschaf van een lcd-monitor: de pixelverzekering. Het scherm van lcd-monitoren is opgebouwd uit miljoenen pixels. Het komt nog wel eens voor dat een pixel al bij de productie defect is. Omdat dit niet te voorkomen is, is er een garantiebepaling opgesteld op basis van ISO-normering. Bij de aanschaf van je nieuwe lcd-monitor kan je voor deze verzekering kiezen. Uiteraard zijn hier kosten aan verbonden. Als bij thuiskomst blijkt dat de pixels niet allemaal werken (zogenaamde 'dode pixels'), wordt de monitor meteen vervangen. Deze verzekering geldt niet alleen voor lcd-monitoren maar kan ook worden afgesloten bij de aankoop van een plasma-tv, digitale camera, notebook of smartphone. Eigenlijk kan het bij alle apparaten waar een lcd-scherm in zit.

  Verdere uitleg van de gebruikte begrippen in de tekst over lcd-monitoren vind je in de verklarende woordenlijst. Heb je nog vragen, kijk dan even tussen de veelgestelde vragen of jouw vraag er tussen staat.
   
  Bekijk en vergelijk hier lcd-monitoren en vind de beste koop!
 • Veelgestelde vragen

  Kan ik de monitor ook als tv-scherm gebruiken?Vergelijk hier lcd-monitoren!
  Mijn huidige crt-monitor wil ik vervangen voor een lcd-scherm, kan dat altijd?
  Hoe zit het met straling van een lcd-scherm, is het gevaarlijk voor de gezondheid?
  Wat is een pixelverzekering? Moet ik die afsluiten als ik een lcd-scherm koop?
  Hoe weet ik welk formaat lcd-scherm ik nodig heb?
  Kan ik pc-games spelen op een lcd-scherm?

  Bekijk en vergelijk hier alle lcd-monitoren!


  Kan ik de monitor ook als tv-scherm gebruiken?
  Ja, dat kan, mits het scherm hiervoor geschikt is. Dit vind je terug in onze productvergelijker. Soms is het een optionele mogelijkheid, waardoor je met externe hardware de monitor hiervoor geschikt maakt.


  Mijn huidige crt-monitor wil ik vervangen voor een lcd-scherm, kan dat altijd?
  Ja. De pc ondersteunt dit altijd, of het nu een crt-monitor is (met een kast aan de achterkant) of een platte monitor.

  Hoe zit het met straling van een lcd-scherm, is het gevaarlijk voor de gezondheid?
  Er is geen verband gelegd tussen de elektromagnetische straling van een lcd-monitor en de gezondheid. Er zijn wel diverse keurmerken om aan te geven dat een lcd-scherm aan de stralingsnormen voldoet. Dit zijn bijvoorbeeld MPR-II en MPR-III, FCC- en het TCO-keurmerk. Monitoren die aan één of meerdere van deze keurmerken voldoen, geven weinig straling af.

  Vergelijk hier lcd-monitoren!Wat is een pixelverzekering? Moet ik die afsluiten als ik een lcd-scherm koop?
  Een lcd-scherm is opgebouwd uit miljoenen pixels. Het komt nog wel eens voor dat een pixel al bij de productie defect is. Omdat dit niet te voorkomen is, is er een garantiebepaling opgesteld op basis van ISO-normering. Bij de aanschaf van je nieuwe lcd-monitor kun je voor deze verzekering kiezen. Als bij thuiskomst blijkt dat de pixels niet allemaal werken (zogenaamde 'dode pixels'), wordt het scherm meteen vervangen. Uiteraard zijn aan de verzekering kosten verbonden. Jij moet zelf bepalen of je voor de extra kosten van een verzekering kiest, maar het is aan te bevelen.

  Hoe weet ik welk formaat lcd-scherm ik nodig heb?
  Voor een pc-scherm geldt jouw eigen voorkeur en jouw manier van werken. Voor veel pc-gebruikers is een 15-inch scherm al voldoende. Andere gebruikers werken met een 21-inch scherm in een hoge resolutie. Let bij de aankoop wel op de aanbevolen resolutie van het scherm. Niet alleen jouw persoonlijke voorkeur is van belang, ook je budget. Voor lcd-schermen geldt: hoe groter, hoe duurder.

  Kan ik pc-games spelen op een lcd-scherm?
  Pc-games zijn prima te spelen op een lcd-scherm, alleen je moet erop letten dat de verversing zo min mogelijk milliseconden in beslag neemt; 16 of 12 ms is goed te doen.

  Bekijk en vergelijk hier lcd-monitoren en vind de beste koop!

 • Verklarende woordenlijst

  Vergelijk hier lcd-monitoren!Hieronder vind je een alfabetisch overzicht van de gebruikte begrippen in de specificaties en de algemene informatietekst.

  Wil je nu lcd-monitoren vergelijken, begin dan hier met het vergelijken van lcd-monitoren.

  Aanbevolen resolutie
  De resolutie wordt weergegeven in pixels, in aantal horizontaal en verticaal. Een lcd-scherm kent meerdere resoluties maar heeft een aanbevolen resolutie. Dit geeft aan dat het beeld in die bepaalde resolutie de beste kwaliteit geeft.

  Aantal kleuren
  Voor een mooie beeldweergave zijn zo veel mogelijk kleuren vereist. Een monitor kan verschillende hoeveelheden kleuren laten zien door het mengen van rode, groene en blauwe 'beeldpunten' (pixels). Dit veld geeft aan hoeveel verschillende kleuren deze monitor kan laten zien.

  Contrastratio
  Contrastratio betekent dat kleuren die veel op elkaar lijken, zoals donkergrijs en zwart, lastiger te onderscheiden zijn. Hoe hoger de ratio, hoe beter de kleuren zijn te onderscheiden. Net zo belangrijk als contrastratio is de helderheid van het scherm. Voor beiden geldt: hoe hoger, hoe beter.

  Formaat
  Het formaat of de beeldgrootte van een lcd-scherm wordt gegeven in inch. Het beeldformaat wordt schuin over het scherm gemeten, de maat is de diameter grootte. De kleinste schermen hebben een diameter van 14 inch, de grotere wel 42 inch. Je bepaalt zelf hoe groot je het scherm wilt hebben, dat is een persoonlijke keuze. Wellicht is een 15-inch scherm voor jou al voldoende, terwijl andere mensen kiezen voor een 19-inch. Dit is afhankelijk van je manier van werken en ook van je budget, want: hoe groter het scherm, hoe duurder het is.

  Gewicht
  Het gewicht wordt gegeven in kilo, zonder de verpakking.

  Helderheid
  De helderheid van het scherm wordt aangegeven in candela per vierkante meter. Candela komt overeen met de lichtsterkte van een gewone kaars (candela betekent kaars in het Latijn). Net zo belangrijk als de helderheid is de contrastratio van het scherm. Zie uitleg contrastratio.

  Inkijkhoek
  De inkijkhoek wordt gegeven in graden. Dit veld geeft de maximale inkijkhoek aan.

  Keurmerk
  Er zijn diverse keurmerken waaraan een lcd-monitor kan voldoen. Hieronder staan ze uitgelegd.
  MPR-II en MPR-III
  FCC: FCC Class A of B
  TCO
  Dit zijn allemaal keurmerken voor elektromagnetische straling. Monitoren die één of meerdere van deze keurmerken voeren, hebben een lagere straling dan monitoren die niet aan een keurmerk voldoen. TCO hanteert zwaardere normen, waardoor het TCO-keurmerk beter is dan het MPR-keurmerk. Energy Star: keurmerk voor energieverbruik. Een LCD-monitor is zuiniger in stroomgebruik dan een CRT-monitor. Een energiezuinige lcd-monitor is te herkennen aan het Energy Star-keurmerk. Een Energy Star-monitor gaat automatisch in 'sleep mode' of slaat af na een bepaalde periode van inactiviteit. Dit bespaart ongeveer 60 tot 80% aan energie.

  Koptelefoon
  Geeft aan of er een koptelefoonaansluiting aanwezig is.

  Max. horiz. sync
  Dit veld geeft de maximale horizontale verversingssnelheid van de monitor aan. Het getal geeft aan hoe vaak het beeld maximaal ververst kan worden binnen 1 seconde. Samen met een snelle verticale verversing krijg je een "stil" beeld te zien. Vroeger kon je het beeld nog wel eens zien 'trillen'. Wat je dan zag was de verversing van het beeld. Hoe hoger dit getal, hoe stiller het beeld.

  Max. vert. sync
  Dit veld geeft de maximale verticale verversingssnelheid van de monitor aan. Het getal geeft aan hoe vaak het beeld maximaal ververst kan worden binnen 1 seconde. Samen met een snelle horizontale verversing krijg je een "stil" beeld te zien. Vroeger kon je het beeld nog wel eens zien 'trillen'. Wat je dan zag was de verversing van het beeld. Hoe hoger dit getal, hoe stiller het beeld.

  Min. horiz. sync
  Dit veld geeft de minimale horizontale verversingssnelheid van de monitor aan. Het getal geeft aan hoe vaak het beeld minimaal ververst kan worden binnen 1 seconde.

  Min. vert. sync
  Dit veld geeft de minimale verticale verversingssnelheid van de monitor aan. Het getal geeft aan hoe vaak het beeld minimaal ververst kan worden binnen 1 seconde.

  Pc-aansluitingen
  Sommige monitoren hebben een dubbele pc-ingang waardoor twee pc’s op één monitor kunnen werken.

  Pixelafstand
  Een lcd-scherm is opgebouwd uit pixels. De pixelafstand (dotpitch) geeft aan hoe dicht de pixels op elkaar zitten. Voor pixels geldt: hoe dichter op elkaar, des te betere beeldkwaliteit. Het wordt weergegeven in millimeter.

  Reactietijd
  De reactietijd van een lcd-monitor wordt weergegeven in ms: milliseconde. Dit geeft aan hoe vaak en hoe snel het beeld wordt ververst, hoeveel tijd de pixels nodig hebben om van kleur te veranderen. Als de tijd heel hoog is, zijn er schaduwen zichtbaar achter de beweging (zogenaamde ghosting).

  Signaalingang
  Dit veld geeft aan met wat voor soort kabel de monitor wordt aangesloten op de pc. D-SUB is een normale 9-pins VGA-kabel. DVI staat voor Digital Video Interface en geeft het signaal digitaal door, van een betere kwaliteit dus.

  Signaalingang video
  Dit veld geeft aan of deze monitor in staat is beelden te ontvangen via een andere bron dan de normale Monitor – pc-verbinding. Dit kan bijvoorbeeld handig zijn als je je digitale camera of de spelcomputer wilt aansluiten op de lcd-monitor.

  Vergelijk hier lcd-monitoren!Speakers
  Dit veld geeft aan of er speakers zijn ingebouwd of dat ze optioneel kunnen worden aangesloten.

  Stroomverbruik
  Dit geeft het gemiddelde stroomverbruik aan in Watt.

  Touchscreen
  Dit veld geeft aan of een lcd-scherm ook via het aanraken van het scherm bediend kan worden. Een zogenaamde touchscreen biedt deze mogelijkheid.

  Tv tuner
  Een lcd-monitor kan niet alleen gebruikt worden voor een pc maar kan ook dienst doen als tv scherm. Dit veld geeft aan of dat mogelijk is of niet. Optioneel betekent dat het wel kan maar met behulp van losse hardware.

  Type lcd
  Het type lcd geeft aan van welk soort materiaal het scherm is. Hieronder staan de meest voorkomende uitgelegd:
  TFT: Type lcd met een betere lichtopbrengst en kijkhoek dan een normale lcd. Hier kan elke pixel afzonderlijk worden 'bestuurd' en vindt er geen kleurverloop plaats.
  LTPS: Verbeterde versie van tft.
  De types STN en DSTN zijn weinig voorkomend en veelal van slechtere kwaliteit dan de hedendaagse tft-schermen.

  Usb-hub
  Geeft aan of er via de monitor extra usb-poorten beschikbaar zijn. Hiermee is het mogelijk extra usb-devices zoals digitale camera's of pda's rechtsreeks aan te sluiten.

  Bekijk en vergelijk hier lcd-monitoren en vind de beste koop!

  • 4K Ultra HD Een 4K Ultra HD monitor heeft een extreem hoge resolutie. Dit is ideaal voor games met geavanceerde graphics of films.
  • Webcam Met een ingebouwde webcam, heb je geen losse webcam meer nodig om te kunnen videochatten.
  • < 22 inch Op een kleiner beeldscherm kan je minder vensters naast elkaar gebruiken en zien je games er minder mooi uit.
  • > 27 inch Met een groter beeldscherm wordt het makkelijker om programma's naast elkaar te gebruiken of je in je games in te leven.
  • Samsung Het merk Samsung maakt innovatieve displays, waaronder gebogen displays.
  • BenQ BenQ maakt betrouwbare monitoren met een goede prijs-kwaliteitverhouding.
  • Iyama De monitoren van Iyama staan bekend om hun duurzaamheid en relatief lage prijs.
  • Dell Dell maakt professionele monitoren voor verschillende toepassingen, vooral op kantoor.
  • Gaming Game monitoren hebben een lage responstijd, waardoor je minder last hebt van vertragingen tijdens het spelen van games.
  • 3D Monitoren met 3D-technologie zijn geschikt om driedimensionale films of games op te bekijken.
  • HDMI Met een HDMI-aansluiting kan je de monitor op de meeste computers en apparaten aansluiten.
 • AG Neovo L-W22 PC-flat panel
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/4/4/7/ag-neovo-lw-22-18558447.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/4/6/9/ag-neovo-lw-22-23112469.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/4/7/0/ag-neovo-lw-22-23112470.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/4/7/1/ag-neovo-lw-22-23112471.jpg
  AG Neovo L-W22 PC-flat panel (15)
  8.800387596899226 (2)
  AG Neovo L-W22 PC-flat panel
  Oplossing defecte chip (Neovo L-W22 )
  Ik wil graag weten wat er precies is gerepareerd in Dordrecht en welke zaak het precies is. Nu is mijn scherm er ook mee opgehouden, vermoedelijk met hetzelfde probleem...
  10.0
  0 10
 • Iiyama ProLite E2483HS-B1 LED display
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/2/7/0/iiyama-prolite-e2483hs-1-21500270.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/3/2/8/iiyama-prolite-e2483hs-1-21502328.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/7/3/9/iiyama-prolite-e2483hs-1-22166739.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/0/3/3/iiyama-prolite-e2483hs-b1-23172033.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/0/3/4/iiyama-prolite-e2483hs-b1-23172034.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/0/3/5/iiyama-prolite-e2483hs-b1-23172035.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/0/3/6/iiyama-prolite-e2483hs-b1-23172036.jpg
  Iiyama ProLite E2483HS-B1 LED display (29)
  8.25 (1)
  Iiyama ProLite E2483HS-B1 LED display
  Mooi en duidelijke monitor met spreakers
  Dit is een geweldig beeldscherm. Mooi helder beeld. Geen dode pixels. Makkelijk aan te sluiten. Makkelijke en overzichtelijke knopjes. Het beeldscherm bevat ook speakers, het is geen geweldig geluid, maar het is zeker geen slecht geluid. al met al een goede koop.
  10.0
  0 10
 • Philips LCD-monitor met SmartControl Lite 246V5LHAB
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/5/7/9/philips-246v5lhab-20486579.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/0/9/1/philips-246v5lhab-20487091.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/9/7/3/philips-246v5lhab-20487973.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/0/1/4/philips-246v5lhab-20595014.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/7/5/3/philips-246v5lhab-23158753.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/7/5/4/philips-246v5lhab-23158754.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/1/6/9/philips-246v5lhab-24723169.jpg
  Philips LCD-monitor met SmartControl Lite 246V5LHAB (13)
  7.25 (1)
  Philips LCD-monitor met SmartControl Lite 246V5LHAB
  Goede prijs/kwaliteit verhouding.
  Goede prijs/kwaliteit verhouding. (Ik heb het product gekocht voor 129 euro, toen het in de aanbieding was)
  8.0
  0 10
 • HP LA1905wg 48,3 cm (19 inch)" Geborsteld aluminum en zwart
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/8/2/3/hp-la1905wg-14962823.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/8/4/7/hp-la1905wg-14757847.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/8/2/1/hp-la1905wg-14962821.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/1/6/5/hp-la1905wg-17735165.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/5/8/hp-la1905wg-23094458.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/5/9/hp-la1905wg-23094459.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/6/0/hp-la1905wg-23094460.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/6/1/hp-la1905wg-23094461.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/6/2/hp-la1905wg-23094462.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/6/3/hp-la1905wg-23094463.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/6/4/hp-la1905wg-23094464.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/6/5/hp-la1905wg-23094465.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/6/6/hp-la1905wg-23094466.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/7/1/4/hp-la1905wg-23094714.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/7/1/5/hp-la1905wg-23094715.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/7/1/6/hp-la1905wg-23094716.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/7/1/7/hp-la1905wg-23094717.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/7/1/8/hp-la1905wg-23094718.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/7/1/9/hp-la1905wg-23094719.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/7/2/0/hp-la1905wg-23094720.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/7/2/1/hp-la1905wg-23094721.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/7/2/2/hp-la1905wg-23094722.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/4/4/0/hp-la1905wg-48-3-cm-19-aluminium-black-40666440.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/4/4/1/hp-la1905wg-48-3-cm-19-aluminium-black-40666441.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/4/4/2/hp-la1905wg-48-3-cm-19-aluminium-black-40666442.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/4/4/3/hp-la1905wg-48-3-cm-19-aluminium-black-40666443.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/5/0/7/hp-la1905wg-14987507.jpg
  HP LA1905wg 48,3 cm (19 inch)" Geborsteld aluminum en zwart (16)
  7.9 (1)
  HP LA1905wg 48,3 cm (19 inch)" Geborsteld aluminum en zwart
  Voor mij het perfecte beeldscherm
  Voor mij het perfecte beeldscherm. Beeldkwaliteit is super. Heb hem inmiddels bijna een jaar in bezit. In de tussentijd een nieuwe desktop aangeschaft maar ik pijns er niet over om een ander beeldscherm te kopen. Mooi strak uiterlijk en in welke positie ik ook zit hij is makkelijk in te stellen naar mijn persoonlijke wensen.
  9.3
  0 10
 • AG Neovo L-W22 PC-flat panel
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/4/4/7/ag-neovo-lw-22-18558447.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/4/6/9/ag-neovo-lw-22-23112469.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/4/7/0/ag-neovo-lw-22-23112470.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/4/7/1/ag-neovo-lw-22-23112471.jpg
  AG Neovo L-W22 PC-flat panel (15)
  8.800387596899226 (2)
  AG Neovo L-W22 PC-flat panel
  Heb dit beeldscherm enkele maanden geleden gekocht in Dodrecht
  Heb dit beeldscherm enkele maanden geleden gekocht in Dodrecht. Had na 3 weken al een defect (geen beeld meer), ben teruggegaan naar de winkel en kreeg na een dag of 4 mijn scherm gerepareerd terug. Er bleek een chip defect, was bij al deze schermen, maar ik heb nu nog steeds heel veel plezier van mijn monitor. Er brandt een oranje led als het scherm op stand-by staat en een blauw led als hij in gebruik is. Hij is volledig verstelbaar, je hebt heel snel beeld en kijkt prettig. Kortom, een aanrader voor iemand die een goed scherm zoekt, ik kocht hem voor 149,-
  8.3
  0 10
 • Philips LCD-monitor met LED-achtergrondverlichting 273E3LHSB
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/4/5/4/philips-273e3lhsb-18415454.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/8/1/5/philips-273e3lhsb-18344815.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/2/1/2/philips-273e3lhsb-e-line-27-68-6cm-lcd-monitor-led-backlight-23141212.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/2/1/3/philips-273e3lhsb-e-line-27-68-6cm-lcd-monitor-led-backlight-23141213.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/2/1/4/philips-273e3lhsb-e-line-27-68-6cm-lcd-monitor-led-backlight-23141214.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/7/6/9/philips-273e3lhsb-e-line-27-68-6cm-lcd-monitor-led-backlight-23150769.jpg
  Philips LCD-monitor met LED-achtergrondverlichting 273E3LHSB (14)
  7.25 (1)
  Philips LCD-monitor met LED-achtergrondverlichting 273E3LHSB
  Scherm erg groot en scherp beeld
  Scherm erg groot en scherp beeld. Handig tijdens het kijken van films en het gamen. Moet wel door de omvang van het scherm iets verder van het beeld gaan zitten. Ook nooit meer last van mijn ogen wat ik wel had met mijn oude tft.
  8.0
  0 10
 • 4K Ultra HD
  • 4k_ultra_hd
 • Webcam
  • ja
 • < 22 inch
  • small
 • > 27 inch
  • large
 • Samsung
  • samsung
 • BenQ
  • benq
 • Iyama
  • iyama
 • Dell
  • dell
 • Gaming
  • low
 • 3D
  • ja
 • HDMI
  • ja
LED-Monitoren 7.2 (12)
0 - 24
 • Philips LCD-monitor met LED-achtergrondverlichting 227E4LHAB
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/4/2/5/philips-227e4lhab-19489425.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/2/7/0/philips-227e4lhab-21-5-54-6-cm-e-line-full-hd-naytto-led-taustavalaistu-lcd-n-ytt--23144270.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/2/7/2/philips-227e4lhab-21-5-54-6-cm-e-line-full-hd-naytto-led-taustavalaistu-lcd-n-ytt--23144272.jpg
  Philips LCD-monitor met LED-achtergrondverlichting 227E4LHAB (62)
  Philips LCD-monitor met LED-achtergrondverlichting 227E4LHAB
  Wehkamp Wehkamp
  8.244660455766304 (404)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.14/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  122.00, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Wehkamp Wehkamp
  8.244660455766304 (404)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.14/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  122.00, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  129, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  13
  most_sold
 • Philips LCD-monitor met SmartControl Lite 223V5LSB2
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/2/8/4/philips-223v5lsb2-22321284.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/5/0/3/philips-223v5lsb2-22324503.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/8/0/2/philips-223v5lsb2-22327802.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/5/0/6/philips-223v5lsb2-23348506.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/5/0/8/philips-223v5lsb2-23348508.jpg
  Philips LCD-monitor met SmartControl Lite 223V5LSB2 (39)
  Philips LCD-monitor met SmartControl Lite 223V5LSB2
  Wehkamp Wehkamp
  8.244660455766304 (404)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.14/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  99.00, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Wehkamp Wehkamp
  8.244660455766304 (404)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.14/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  99.00, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  BesteKeus.nl Best BesteKeus.nl Best
  116.26, 5.3950786, 51.4986192 NONE
  8
  good_buy
 • Iiyama ProLite E2483HS-B1 LED display
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/2/7/0/iiyama-prolite-e2483hs-1-21500270.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/3/2/8/iiyama-prolite-e2483hs-1-21502328.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/7/3/9/iiyama-prolite-e2483hs-1-22166739.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/0/3/3/iiyama-prolite-e2483hs-b1-23172033.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/0/3/4/iiyama-prolite-e2483hs-b1-23172034.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/0/3/5/iiyama-prolite-e2483hs-b1-23172035.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/0/3/6/iiyama-prolite-e2483hs-b1-23172036.jpg
  Iiyama ProLite E2483HS-B1 LED display (29)
  8.25 (1)
  Iiyama ProLite E2483HS-B1 LED display
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  8.946144738243209 (817)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.14/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  159, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  8.946144738243209 (817)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.14/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  159, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  159, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  15
  good_buy
 • Samsung S24D300H
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/1/9/9/samsung-s24d300h-24026199.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/2/0/0/samsung-s24d300h-24026200.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/2/0/1/samsung-s24d300h-24026201.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/2/0/2/samsung-s24d300h-24026202.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/2/0/3/samsung-s24d300h-24026203.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/2/0/4/samsung-s24d300h-24026204.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/7/4/0/samsung-s24d300h-24029740.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/9/7/4/samsung-s24d300h-26083974.jpg
  Samsung S24D300H (25)
  Samsung S24D300H
  BCC BCC
  8.61371407503923 (791)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.14/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  139, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  BCC BCC
  8.61371407503923 (791)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.14/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  139, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  BesteKeus.nl Best BesteKeus.nl Best
  158.99, 5.3950786, 51.4986192 NONE
  6
 • Acer K K222HQL
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/4/5/1/acer-k-k222hql-25667451.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/4/5/2/acer-k-k222hql-25667452.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/4/5/3/acer-k-k222hql-25667453.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/4/5/4/acer-k-k222hql-25667454.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/4/5/5/acer-k-k222hql-25667455.jpg
  Acer K K222HQL (24)
  Acer K K222HQL
  Staples.nl Staples.nl
  7.0 (1)
  95.59, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Staples.nl Staples.nl
  7.0 (1)
  95.59, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Maxwell Bladel Maxwell Bladel
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.14/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  119.99, 5.2172391, 51.36712619999999 UNKNOWN
  21
  good_buy
 • Acer K2 K202HQL
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/1/6/7/acer-k-k202hql-23702167.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/1/6/8/acer-k-k202hql-23702168.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/1/6/9/acer-k-k202hql-23702169.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/1/7/0/acer-k-k202hql-23702170.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/1/7/1/acer-k-k202hql-23702171.jpg
  Acer K2 K202HQL (22)
  Acer K2 K202HQL
  Maxwell.nl Maxwell.nl
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.14/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Maxwell.nl Maxwell.nl
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.14/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Maxwell Bladel Maxwell Bladel
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.14/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  99, 5.2172391, 51.36712619999999 UNKNOWN
  21
  good_buy
 • Samsung U28D590D
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/2/5/6/samsung-u28d590d-23703256.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/2/5/7/samsung-u28d590d-23703257.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/2/5/8/samsung-u28d590d-23703258.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/2/5/9/samsung-u28d590d-23703259.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/2/6/0/samsung-u28d590d-23703260.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/2/6/1/samsung-u28d590d-23703261.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/2/6/2/samsung-u28d590d-23703262.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/9/6/4/samsung-u28d590d-26083964.jpg
  Samsung U28D590D (17)
  Samsung U28D590D
  Bestekeus.nl Bestekeus.nl
  7.987496677667688 (265)
  456.56, 3d (offer_sdt_3_days)
  Bestekeus.nl Bestekeus.nl
  7.987496677667688 (265)
  456.56, 3d (offer_sdt_3_days)
  BesteKeus.nl Best BesteKeus.nl Best
  456.56, 5.3950786, 51.4986192 NONE
  17
 • HP LA1905wg 48,3 cm (19 inch)" Geborsteld aluminum en zwart
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/8/2/3/hp-la1905wg-14962823.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/8/4/7/hp-la1905wg-14757847.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/8/2/1/hp-la1905wg-14962821.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/1/6/5/hp-la1905wg-17735165.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/5/8/hp-la1905wg-23094458.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/5/9/hp-la1905wg-23094459.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/6/0/hp-la1905wg-23094460.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/6/1/hp-la1905wg-23094461.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/6/2/hp-la1905wg-23094462.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/6/3/hp-la1905wg-23094463.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/6/4/hp-la1905wg-23094464.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/6/5/hp-la1905wg-23094465.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/6/6/hp-la1905wg-23094466.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/7/1/4/hp-la1905wg-23094714.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/7/1/5/hp-la1905wg-23094715.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/7/1/6/hp-la1905wg-23094716.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/7/1/7/hp-la1905wg-23094717.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/7/1/8/hp-la1905wg-23094718.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/7/1/9/hp-la1905wg-23094719.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/7/2/0/hp-la1905wg-23094720.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/7/2/1/hp-la1905wg-23094721.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/7/2/2/hp-la1905wg-23094722.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/4/4/0/hp-la1905wg-48-3-cm-19-aluminium-black-40666440.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/4/4/1/hp-la1905wg-48-3-cm-19-aluminium-black-40666441.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/4/4/2/hp-la1905wg-48-3-cm-19-aluminium-black-40666442.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/4/4/3/hp-la1905wg-48-3-cm-19-aluminium-black-40666443.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/5/0/7/hp-la1905wg-14987507.jpg
  HP LA1905wg 48,3 cm (19 inch)" Geborsteld aluminum en zwart (16)
  7.9 (1)
  HP LA1905wg 48,3 cm (19 inch)" Geborsteld aluminum en zwart
  Bol.com Bol.com
  8.241224456939028 (655)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.14/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  59.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Bol.com Bol.com
  8.241224456939028 (655)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.14/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  59.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  1
 • Dell UltraSharp U2515H
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/6/6/6/dell-ultrasharp-u2515h-26054666.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/8/3/2/dell-ultrasharp-u2515h-30252832.jpg
  Dell UltraSharp U2515H (16)
  Dell UltraSharp U2515H
  Azerty.nl Azerty.nl
  8.529776492044112 (78)
  338.9, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Azerty.nl Azerty.nl
  8.529776492044112 (78)
  338.9, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Informatique Berkel en Rodenrijs Informatique Berkel en Rodenrijs
  345, 4.450502, 51.9817738 LOW
  13
 • AG Neovo L-W22 PC-flat panel
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/4/4/7/ag-neovo-lw-22-18558447.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/4/6/9/ag-neovo-lw-22-23112469.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/4/7/0/ag-neovo-lw-22-23112470.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/4/7/1/ag-neovo-lw-22-23112471.jpg
  AG Neovo L-W22 PC-flat panel (15)
  8.800387596899226 (2)
  AG Neovo L-W22 PC-flat panel
  ACES Direct ACES Direct
  8.933165250071427 (42)
  151.25, 2d (offer_sdt_2_days)
  ACES Direct ACES Direct
  8.933165250071427 (42)
  151.25, 2d (offer_sdt_2_days)
  2
  good_buy
  best_reviewed
 • Samsung S27D390H
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/1/5/3/samsung-s27d390h-23714153.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/1/5/4/samsung-s27d390h-23714154.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/1/5/5/samsung-s27d390h-23714155.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/1/5/6/samsung-s27d390h-23714156.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/1/5/7/samsung-s27d390h-23714157.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/1/5/8/samsung-s27d390h-23714158.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/0/4/2/samsung-s27d390h-26084042.jpg
  Samsung S27D390H (14)
  Samsung S27D390H
  BCC BCC
  8.61371407503923 (791)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.14/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  215.77, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  BCC BCC
  8.61371407503923 (791)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.14/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  215.77, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  BesteKeus.nl Best BesteKeus.nl Best
  230.32, 5.3950786, 51.4986192 NONE
  5
 • Philips LCD-monitor met LED-achtergrondverlichting 273E3LHSB
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/4/5/4/philips-273e3lhsb-18415454.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/8/1/5/philips-273e3lhsb-18344815.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/2/1/2/philips-273e3lhsb-e-line-27-68-6cm-lcd-monitor-led-backlight-23141212.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/2/1/3/philips-273e3lhsb-e-line-27-68-6cm-lcd-monitor-led-backlight-23141213.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/2/1/4/philips-273e3lhsb-e-line-27-68-6cm-lcd-monitor-led-backlight-23141214.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/7/6/9/philips-273e3lhsb-e-line-27-68-6cm-lcd-monitor-led-backlight-23150769.jpg
  Philips LCD-monitor met LED-achtergrondverlichting 273E3LHSB (14)
  7.25 (1)
  Philips LCD-monitor met LED-achtergrondverlichting 273E3LHSB
  Petdirect.nl Petdirect.nl
  8.476818314605818 (9)
  294.64, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Petdirect.nl Petdirect.nl
  8.476818314605818 (9)
  294.64, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  4
 • Philips LCD-monitor met SmartControl Lite 246V5LHAB
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/5/7/9/philips-246v5lhab-20486579.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/0/9/1/philips-246v5lhab-20487091.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/9/7/3/philips-246v5lhab-20487973.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/0/1/4/philips-246v5lhab-20595014.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/7/5/3/philips-246v5lhab-23158753.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/7/5/4/philips-246v5lhab-23158754.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/1/6/9/philips-246v5lhab-24723169.jpg
  Philips LCD-monitor met SmartControl Lite 246V5LHAB (13)
  7.25 (1)
  Philips LCD-monitor met SmartControl Lite 246V5LHAB
  Bol.com Bol.com
  8.241224456939028 (655)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.14/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  163.35, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Bol.com Bol.com
  8.241224456939028 (655)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.14/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  163.35, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  BesteKeus.nl Best BesteKeus.nl Best
  205.96, 5.3950786, 51.4986192 NONE
  5
 • Samsung S22D300NY PC-flat panel
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/0/0/samsung-s22d300ny-23828300.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/0/1/samsung-s22d300ny-23828301.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/0/2/samsung-s22d300ny-23828302.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/0/3/samsung-s22d300ny-23828303.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/0/4/samsung-s22d300ny-23828304.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/0/5/samsung-s22d300ny-23828305.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/9/7/samsung-s22d300ny-24698097.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/9/8/samsung-s22d300ny-24698098.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/9/9/samsung-s22d300ny-24698099.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/1/0/0/samsung-s22d300ny-24698100.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/1/0/1/samsung-s22d300ny-24698101.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/1/0/2/samsung-s22d300ny-24698102.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/7/4/samsung-s22d300ny-34785574.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/7/6/samsung-s22d300ny-34785576.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/7/7/samsung-s22d300ny-34785577.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/7/8/samsung-s22d300ny-34785578.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/7/9/samsung-s22d300ny-34785579.jpg
  Samsung S22D300NY PC-flat panel (13)
  Samsung S22D300NY PC-flat panel
  BCC BCC
  8.61371407503923 (791)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.14/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  BCC BCC
  8.61371407503923 (791)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.14/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  BesteKeus.nl Best BesteKeus.nl Best
  128.95, 5.3950786, 51.4986192 NONE
  3
  good_buy
 • Dell UltraSharp U2715H
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/4/4/4/dell-ultrasharp-u2715h-25270444.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/4/4/5/dell-ultrasharp-u2715h-25270445.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/4/4/6/dell-ultrasharp-u2715h-25270446.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/4/4/7/dell-ultrasharp-u2715h-25270447.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/4/4/8/dell-ultrasharp-u2715h-25270448.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/4/4/9/dell-ultrasharp-u2715h-25270449.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/4/5/0/dell-ultrasharp-u2715h-25270450.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/4/5/1/dell-ultrasharp-u2715h-25270451.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/4/5/2/dell-ultrasharp-u2715h-25270452.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/4/5/3/dell-ultrasharp-u2715h-25270453.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/4/5/4/dell-ultrasharp-u2715h-25270454.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/4/5/5/dell-ultrasharp-u2715h-25270455.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/9/5/0/dell-ultrasharp-u2715h-25313950.jpg
  Dell UltraSharp U2715H (13)
  Dell UltraSharp U2715H
  4Launch.nl 4Launch.nl
  8.177994863157874 (587)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.14/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  519, 2d (offer_sdt_2_days)
  4Launch.nl 4Launch.nl
  8.177994863157874 (587)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.14/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  519, 2d (offer_sdt_2_days)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  569, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  14
 • Philips LCD-monitor met LED-achtergrondverlichting 196V4LAB2
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/2/9/2/philips-196v4lab2-19632292.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/4/9/7/philips-196v4lab2-19802497.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/1/6/2/philips-196v4lab2-v-line-47-cm-18-5-moniteur-lcd-avec-retro-clairage-led-23316162.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/1/6/4/philips-196v4lab2-v-line-47-cm-18-5-moniteur-lcd-avec-retro-clairage-led-23316164.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/1/0/3/philips-196v4lab2-19633103.jpg
  Philips LCD-monitor met LED-achtergrondverlichting 196V4LAB2 (12)
  Philips LCD-monitor met LED-achtergrondverlichting 196V4LAB2
  Bol.com Bol.com
  8.241224456939028 (655)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.14/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  94.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Bol.com Bol.com
  8.241224456939028 (655)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.14/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  94.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  99, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  12
  good_buy
 • Philips LCD-monitor met SmartImage Lite 274E5QHAW
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/5/7/7/philips-274e5qhaw-20594577.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/1/6/2/philips-274e5qhaw-20597162.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/9/9/9/philips-274e5qhaw-23162999.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/0/0/1/philips-274e5qhaw-23163001.jpg
  Philips LCD-monitor met SmartImage Lite 274E5QHAW (12)
  Philips LCD-monitor met SmartImage Lite 274E5QHAW
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  8.946144738243209 (817)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.14/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  269, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  8.946144738243209 (817)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.14/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  269, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  269, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  11
 • Dell UltraSharp U2414H
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/6/1/2/dell-u2414h-22471612.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/7/1/6/dell-ultrasharp-u2414h-23554716.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/7/1/7/dell-ultrasharp-u2414h-23554717.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/7/1/8/dell-ultrasharp-u2414h-23554718.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/7/1/9/dell-ultrasharp-u2414h-23554719.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/5/7/6/dell-ultrasharp-u2414h-24374576.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/5/7/7/dell-ultrasharp-u2414h-24374577.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/5/7/8/dell-ultrasharp-u2414h-24374578.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/5/7/9/dell-ultrasharp-u2414h-24374579.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/5/8/0/dell-ultrasharp-u2414h-24374580.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/5/8/1/dell-ultrasharp-u2414h-24374581.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/5/8/2/dell-ultrasharp-u2414h-24374582.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/5/8/3/dell-ultrasharp-u2414h-24374583.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/5/8/4/dell-ultrasharp-u2414h-24374584.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/5/8/5/dell-ultrasharp-u2414h-24374585.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/5/8/6/dell-ultrasharp-u2414h-24374586.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/5/8/7/dell-ultrasharp-u2414h-24374587.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/5/8/8/dell-ultrasharp-u2414h-24374588.jpg
  Dell UltraSharp U2414H (10)
  Dell UltraSharp U2414H
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  8.946144738243209 (817)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.14/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  249, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  8.946144738243209 (817)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.14/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  249, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  249, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  8
 • Acer S0 S220HQLBbd
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/1/2/4/acer-s220hqlbd-18336124.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/9/2/0/acer-s220hqlbd-18492920.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/2/5/2/acer-s-220hqlbbd-23125252.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/2/5/3/acer-s-220hqlbbd-23125253.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/2/5/4/acer-s-220hqlbbd-23125254.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/2/5/5/acer-s-220hqlbbd-23125255.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/2/5/6/acer-s-220hqlbbd-23125256.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/9/4/3/acer-s-220hqlbbd-23869943.jpg
  Acer S0 S220HQLBbd (10)
  Acer S0 S220HQLBbd
  BCC BCC
  8.61371407503923 (791)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.14/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  BCC BCC
  8.61371407503923 (791)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.14/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  1
  good_buy
 • Acer K242HLBD
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/5/8/5/acer-k242hlbd-31733585.jpg?m=aHR0cDovL3BpY3MucmVkYmx1ZS5kZS9kb2kvcGl4ZWxib3h4LW1zcy02NzI0NTI4NC9mZWVfNzg2XzU4N19wbmc=
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/5/8/6/acer-k242hlbd-31733586.jpg?m=aHR0cDovL2ltZy5pbmZvcm1hdGlxdWUubmwvMTUwLzU0NzgwMy5qcGc=
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/5/8/8/acer-k242hlbd-31733588.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5hbHRlcm5hdGUubmwvcC8yMzB4MjMwL3YvdjVsYTkwMGEuanBn
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/5/5/9/acer-k242hlbd-32806559.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/5/6/0/acer-k242hlbd-32806560.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/5/6/1/acer-k242hlbd-32806561.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/5/6/2/acer-k242hlbd-32806562.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/5/6/3/acer-k242hlbd-32806563.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/5/6/4/acer-k242hlbd-32806564.jpg
  Acer K242HLBD (10)
  Acer K242HLBD
  Maxwell.nl Maxwell.nl
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.14/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  139.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Maxwell.nl Maxwell.nl
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.14/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  139.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Maxwell Bladel Maxwell Bladel
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.14/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  139.99, 5.2172391, 51.36712619999999 UNKNOWN
  19
 • Samsung T22D390EW
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/2/8/0/samsung-t22d390ew-24367280.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/2/8/1/samsung-t22d390ew-24367281.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/2/8/2/samsung-t22d390ew-24367282.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/2/8/3/samsung-t22d390ew-24367283.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/2/8/4/samsung-t22d390ew-24367284.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/2/8/5/samsung-t22d390ew-24367285.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/2/8/6/samsung-t22d390ew-24367286.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/0/0/0/samsung-t22d390ew-26084000.jpg
  Samsung T22D390EW (9)
  Samsung T22D390EW
  Bestekeus.nl Bestekeus.nl
  7.987496677667688 (265)
  179.99, 5d (offer_sdt_5_days)
  Bestekeus.nl Bestekeus.nl
  7.987496677667688 (265)
  179.99, 5d (offer_sdt_5_days)
  BesteKeus.nl Best BesteKeus.nl Best
  179.99, 5.3950786, 51.4986192 NONE
  2
 • LG 20M37A-B LED display
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/0/1/0/lg-20m37a-b-led-display-29574010.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/6/3/lg-20m37a-b-led-display-29578063.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/1/6/8/lg-20m37a-b-led-display-29578168.jpg
  LG 20M37A-B LED display (9)
  LG 20M37A-B LED display
  Bol.com Bol.com
  8.241224456939028 (655)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.14/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Bol.com Bol.com
  8.241224456939028 (655)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.14/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  3
  good_buy
 • Benq RL2755HM
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/7/5/5/benq-rl2755hm-29583755.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/7/5/6/benq-rl2755hm-29583756.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/7/5/7/benq-rl2755hm-29583757.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/7/5/8/benq-rl2755hm-29583758.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/7/5/9/benq-rl2755hm-29583759.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/7/6/0/benq-rl2755hm-29583760.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/7/6/1/benq-rl2755hm-29583761.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/7/6/2/benq-rl2755hm-29583762.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/7/6/3/benq-rl2755hm-29583763.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/7/6/4/benq-rl2755hm-29583764.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/7/6/5/benq-rl2755hm-29583765.jpg
  Benq RL2755HM (9)
  Benq RL2755HM
  ACES Direct ACES Direct
  8.933165250071427 (42)
  260.15, 2d (offer_sdt_2_days)
  ACES Direct ACES Direct
  8.933165250071427 (42)
  260.15, 2d (offer_sdt_2_days)
  Informatique Berkel en Rodenrijs Informatique Berkel en Rodenrijs
  269, 4.450502, 51.9817738 LOW
  12
 • Iiyama ProLite XB2483HSU
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/6/2/4/iiyama-prolite-xb2483hsu-21726624.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/1/1/3/iiyama-prolite-xb2483hsu-21727113.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/2/6/0/iiyama-prolite-xb2483hsu-21727260.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/5/0/0/iiyama-prolite-xb2483hsu-21727500.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/3/8/2/iiyama-prolite-xb2483hsu-22969382.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/9/4/8/iiyama-prolite-xb2483hsu-23063948.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/7/7/iiyama-prolite-xb2483hsu-23171977.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/7/8/iiyama-prolite-xb2483hsu-23171978.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/7/9/iiyama-prolite-xb2483hsu-23171979.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/8/0/iiyama-prolite-xb2483hsu-23171980.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/8/1/iiyama-prolite-xb2483hsu-23171981.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/8/2/iiyama-prolite-xb2483hsu-23171982.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/8/3/iiyama-prolite-xb2483hsu-23171983.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/8/4/iiyama-prolite-xb2483hsu-23171984.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/8/5/iiyama-prolite-xb2483hsu-23171985.jpg
  Iiyama ProLite XB2483HSU (8)
  Iiyama ProLite XB2483HSU
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  8.946144738243209 (817)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.14/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  189, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  8.946144738243209 (817)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.14/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  189, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  189, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  12
2 38
 • Merk (brand):
 • Prijs (price):
  • < 165 € (price_170)
  • 165 € - 220 € (price_170_220)
  • 220 € - 370 € (price_220_370)
  • ≥ 370 € (price_370)
 • Beeldschermdiagonaal (beeldschermdiagonaal_in_inch):
  • Klein: kleiner dan 22 inch (small)
  • Gemiddeld: 22 inch tot 27 inch (medium)
  • Groot: groter dan 27 inch (large)
 • Energieklasse (energieklasse_product):
  • A (a)
  • A+ (a_)
  • B (b)
  • C (c)
  • Niet gespecificeerd (niet_gespecificeerd)
 • Resolutie (resolutie):
  • 1024 x 768 pixels (1024_x_768_pixels)
  • 1280 x 1024 pixels (1280_x_1024_pixels)
  • 1280 x 800 pixels (1280_x_800_pixels)
  • 1360 x 768 pixels (1360_x_768_pixels)
  • 1366 x 768 pixels (1366_x_768_pixels)
  • 1440 x 234 pixels (1440_x_234_pixels)
  • 1440 x 900 pixels (1440_x_900_pixels)
  • 1600 x 1200 pixels (1600_x_1200_pixels)
  • 1600 x 900 pixels (1600_x_900_pixels)
  • 1680 x 1050 pixels (1680_x_1050_pixels)
  • 1920 x 1080 pixels (1920_x_1080_pixels)
  • 1920 x 1200 pixels (1920_x_1200_pixels)
  • 1920 x 1920 pixels (1920_x_1920_pixels)
  • 2560 x 1080 pixels (2560_x_1080_pixels)
  • 2560 x 1440 pixels (2560_x_1440_pixels)
  • 2560 x 1600 pixels (2560_x_1600_pixels)
  • 2650 x 1080 pixels (2650_x_1080_pixels)
  • 3440 x 1440 pixels (3440_x_1440_pixels)
  • 3840 x 2160 pixels (3840_x_2160_pixels)
  • 4096 x 2160 pixels (4096_x_2160_pixels)
  • 480 x 234 pixels (480_x_234_pixels)
  • 5120 x 2880 pixels (5120_x_2880_pixels)
  • 640 x 480 pixels (640_x_480_pixels)
  • 960 x 960 pixels (960_x_960_pixels)
 • USB 3.0 poorten (usb_3_0_poort_en_):
  • 1 (usb_3_0_poort_en__1.0)
  • 2 (usb_3_0_poort_en__2.0)
  • 3 (usb_3_0_poort_en__3.0)
  • 4 (usb_3_0_poort_en__4.0)
  • 5 (usb_3_0_poort_en__5.0)
  • 6 (usb_3_0_poort_en__6.0)
 • HDMI aansluiting (hdmi):
  • Ja (ja)
  • Nee (nee)
 • Ingebouwde TV tuner (met_tv_tuner):
  • Ja (ja)
  • Nee (nee)
 • Ingebouwde luidsprekers (ingebouwde_luidsprekers):
  • Ja (ja)
  • Nee (nee)
 • Ingebouwde camera (built_in_camera):
  • Ja (ja)
  • Nee (nee)
 • HD type (hd_type):
  • 2K Ultra HD (2k_ultra_hd)
  • 4K Ultra HD (4k_ultra_hd)
  • 5K Ultra HD (5k_ultra_hd)
  • Full HD (full_hd)
  • HD-ready (hd_ready)
  • Nee (nee)
  • Wide Quad HD (wide_quad_hd)
 • Beeldschermtype (beeldscherm_type):
  • LCD (lcd)
  • LED (led)
 • Beeldoppervlakte (beeldoppervlakte):
  • Glans (glans)
  • Gloss (gloss)
  • Matt (matt)
 • 3D beelden (3d_tv):
  • Ja (ja)
  • Nee (nee)
 • Contrast ratio (contrast_ratio_dynamic_):
  • 100000000:1 (100000000_1)
  • 10000000:1 (10000000_1)
  • 1000000:1 (1000000_1)
  • 100000:1 (100000_1)
  • 10000:1 (10000_1)
  • 1000:1 (1000_1)
  • 12000000:1 (12000000_1)
  • 20000000:1 (20000000_1)
  • 2000000:1 (2000000_1)
  • 25000:1 (25000_1)
  • 30000000:1 (30000000_1)
  • 3000000:1 (3000000_1)
  • 3000:1 (3000_1)
  • 40000000:1 (40000000_1)
  • 4000000:1 (4000000_1)
  • 50000000:1 (50000000_1)
  • 5000000:1 (5000000_1)
  • 500000:1 (500000_1)
  • 5000:1 (5000_1)
  • 60000:1 (60000_1)
  • 80000000:1 (80000000_1)
  • 8000000:1 (8000000_1)
  • 80000:1 (80000_1)
  • Mega Contrast (mega_contrast)
  • Ultra Contrast (ultra_contrast)
 • Responstijd (responstijd):
  • Laag: minder dan 5 ms (low)
  • Gemiddeld: 5-15ms (medium)
  • Hoog: meer dan 16 ms (hoog)
 • DVI poort (dvi_poort):
  • Ja (ja)
  • Nee (nee)
 • Kleur (kleur):
  • Antraciet (antraciet)
  • Blauw (blauw)
  • Grijs (grijs)
  • Groen (groen)
  • Ivoor (ivoor)
  • Kers (kers)
  • Metallic (metallic)
  • Rood (rood)
  • Titanic (titanic)
  • Wit (wit)
  • Zilver (zilver)
  • Zilver/Zwart (zilver_zwart)
  • Zwart (zwart)
 • In hoogte verstelbaar (in_hoogte_verstelbaar):
  • Ja (ja)
  • Nee (nee)
 • USB 2.0 poorten (usb_2_0_poort_en_):
  • 1 (usb_2_0_poort_en__1.0)
  • 2 (usb_2_0_poort_en__2.0)
  • 3 (usb_2_0_poort_en__3.0)
  • 4 (usb_2_0_poort_en__4.0)
  • 5 (usb_2_0_poort_en__5.0)
  • 6 (usb_2_0_poort_en__6.0)
 • Scherm kantelen (kantelen):
  • Ja (ja)
  • Nee (nee)
 • Varianten (group):
  • Iiyama Prolite XB2779QS (iiyama_prolite_xb2779qs)
 • Productgroepen (siblingcategory):
 • Tel. 030-214 5004
 • blijmakers@vergelijk.nl