x
x
x Bekijk categorieën x Categorieën MENU
of
Je zoekt nu binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (verwijderen)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
Zoek naar producten... Zoek naar een product binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Zoek naar producten... Zoek... Zoek naar producten... {}
x Categorieën

monitor

{{$data.getNumberOfReviews()}} consumenten beoordelen producten in monitor categorie met gemiddeld een {{$data.getAverageRating() | rating}}

monitor kopen

Tegenwoordig is een lcd of led-monitor de standaard geworden bij desktop-pc’s. Een lcd-monitor heeft een uiterst plat sche...
 • Algemene informatie

  Tegenwoordig is een lcd of led-monitor de standaard geworden bij desktop-pc’s. Een lcd-monitor heeft een uiterst plat scherm en neemt weinig ruimte in op je bureau. De lcd-monitoren zijn zo plat door de gebruikte lcd-technologie. LCD staat voor Liquid Crystal Display. Het scherm van een lcd-monitor is opgebouwd uit vloeibare kristallen die reageren op elektronische golven, oftewel licht en de intensiteit ervan. Jij bent op zoek naar een beeldscherm en kunt wel wat hulp gebruiken. Daarom geven we je enkele kooptips.

  Kooptips
  Een monitor kopen? Let bij de aankoop op het volgende:
  • Engergieverbruik: een energiezuinige lcd-monitor is te herkennen aan het Energy Star-keurmerk. Een Energy Star-monitor gaat automatisch in 'sleep mode' of slaat af na een bepaalde periode van inactiviteit. Dit bespaart ongeveer 60 tot 80% aan energie.
  • Helderheid: de helderheid van een beeldscherm wordt weergegeven in Candela per m². Hoe meer Candela per m², hoe helderder het beeldscherm ingesteld kan worden.
  • Kijkhoek: zit je niet altijd recht voor je beeldscherm of zit je vaak met meerdere personen voor één beeldscherm, let dan op de kijkhoek. Hoe groter de kijkhoek (in graden) hoe beter het beeld is bekeken vanuit een hoek.
  • Responsetijd: wil je (snelle) video’s bekijken of games spelen,  kies dan voor een lage responstijd (ook wel reactietijd).
  • Pixelverzekering: het komt nog wel eens voor dat een pixel al bij de productie defect is. Omdat dit niet te voorkomen is, kun je hier een verzekering voor afsluiten bij de aankoop zodat de lcd-monitor meteen wordt vervangen als bij thuiskomst de pixels niet allemaal werken. Afmetingen lcd-monitor
   Het beeldformaat van een monitor wordt weergegeven in inches, één inch is 2,54 cm. Het beelformaat wordt diagonaal (schuin) over het scherm gemeten. Het kleinste scherm is 14 inch, het grootste wel 65 inch. Hoe groot je de lcd-monitor wilt is afhankelijk van jouw manier van werken en ook van jouw budget, want: hoe groter de monitor, hoe duurder. Lcd-monitoren kunnen niet alleen worden gebruikt als pc-scherm maar ook als tv-scherm.

   Resolutie
   Niet alleen de fysieke grootte van de monitor is van belang, maar ook de resolutie van het scherm. De resolutie wordt weergegeven in pixels, in aantal horizontaal en verticaal. Hoe hoger de resolutie, hoe scherper het beeld. De meest voorkomende resoluties zijn 1680x1050, 1920x1080 (Full HD), 1920x1200 en 2560x1440. Het scherm van een lcd-monitor kent meerdere resoluties maar heeft een aanbevolen resolutie. Dit geeft aan dat het beeld in die bepaalde resolutie de beste kwaliteit geeft.

   Synchroniseren
   Het beeld van de lcd-monitor is opgebouwd uit pixels en deze worden steeds per seconde opgebouwd. Dit heet synchroniseren. De snelheid van synchronisatie wordt uitgedrukt in Hertz, horizontaal en verticaal. Hertz is niets anders dan een rekeneenheid om aan te geven hoe vaak per seconde het beeld wordt ververst. Voor Hertz geldt: hoe hoger, hoe beter en hoe rustiger het beeld.

   Extra's lcd-monitor
   Een beeldscherm kan diverse extra's hebben zoals ingebouwde  webcam, ingebouwde speakers of ingangen voor een microfoon of koptelefoon. Andere monitoren hebben een dubbele ingang zodat twee pc's op één monitor werken.


  Pixelverzekering
  Een laatste tip bij de aanschaf van een lcd-monitor: de pixelverzekering. Het scherm van lcd-monitoren is opgebouwd uit miljoenen pixels. Het komt nog wel eens voor dat een pixel al bij de productie defect is. Omdat dit niet te voorkomen is, is er een garantiebepaling opgesteld op basis van ISO-normering. Bij de aanschaf van je nieuwe lcd-monitor kan je voor deze verzekering kiezen. Uiteraard zijn hier kosten aan verbonden. Als bij thuiskomst blijkt dat de pixels niet allemaal werken (zogenaamde 'dode pixels'), wordt de monitor meteen vervangen. Deze verzekering geldt niet alleen voor lcd-monitoren maar kan ook worden afgesloten bij de aankoop van een plasma-tv, digitale camera, notebook of smartphone. Eigenlijk kan het bij alle apparaten waar een lcd-scherm in zit.
 • Veelgestelde vragen

   

  Kan ik de monitor ook als tv-scherm gebruiken?
  Ja, dat kan, mits het scherm hiervoor geschikt is. Dit vind je terug in onze productvergelijker. Soms is het een optionele mogelijkheid, waardoor je met externe hardware de monitor hiervoor geschikt maakt.


  Mijn huidige crt-monitor wil ik vervangen voor een lcd-scherm, kan dat altijd?
  Ja. De pc ondersteunt dit altijd, of het nu een crt-monitor is (met een kast aan de achterkant) of een platte monitor.

  Hoe zit het met straling van een lcd-scherm, is het gevaarlijk voor de gezondheid?
  Er is geen verband gelegd tussen de elektromagnetische straling van een lcd-monitor en de gezondheid. Er zijn wel diverse keurmerken om aan te geven dat een lcd-scherm aan de stralingsnormen voldoet. Dit zijn bijvoorbeeld MPR-II en MPR-III, FCC- en het TCO-keurmerk. Monitoren die aan één of meerdere van deze keurmerken voldoen, geven weinig straling af.

  Wat is een pixelverzekering? Moet ik die afsluiten als ik een lcd-scherm koop?
  Een lcd-scherm is opgebouwd uit miljoenen pixels. Het komt nog wel eens voor dat een pixel al bij de productie defect is. Omdat dit niet te voorkomen is, is er een garantiebepaling opgesteld op basis van ISO-normering. Bij de aanschaf van je nieuwe lcd-monitor kun je voor deze verzekering kiezen. Als bij thuiskomst blijkt dat de pixels niet allemaal werken (zogenaamde 'dode pixels'), wordt het scherm meteen vervangen. Uiteraard zijn aan de verzekering kosten verbonden. Jij moet zelf bepalen of je voor de extra kosten van een verzekering kiest, maar het is aan te bevelen.

  Hoe weet ik welk formaat lcd-scherm ik nodig heb?
  Voor een pc-scherm geldt jouw eigen voorkeur en jouw manier van werken. Voor veel pc-gebruikers is een 15-inch scherm al voldoende. Andere gebruikers werken met een 21-inch scherm in een hoge resolutie. Let bij de aankoop wel op de aanbevolen resolutie van het scherm. Niet alleen jouw persoonlijke voorkeur is van belang, ook je budget. Voor lcd-schermen geldt: hoe groter, hoe duurder.

  Kan ik pc-games spelen op een lcd-scherm?
  Pc-games zijn prima te spelen op een lcd-scherm, alleen je moet erop letten dat de verversing zo min mogelijk milliseconden in beslag neemt; 16 of 12 ms is goed te doen.

 • Verklarende woordenlijst

  Hieronder vind je een alfabetisch overzicht van de gebruikte begrippen in de specificaties en de algemene informatietekst.

  Aanbevolen resolutie
  De resolutie wordt weergegeven in pixels, in aantal horizontaal en verticaal. Een lcd-scherm kent meerdere resoluties maar heeft een aanbevolen resolutie. Dit geeft aan dat het beeld in die bepaalde resolutie de beste kwaliteit geeft.

  Aantal kleuren
  Voor een mooie beeldweergave zijn zo veel mogelijk kleuren vereist. Een monitor kan verschillende hoeveelheden kleuren laten zien door het mengen van rode, groene en blauwe 'beeldpunten' (pixels). Dit veld geeft aan hoeveel verschillende kleuren deze monitor kan laten zien.

  Contrastratio
  Contrastratio betekent dat kleuren die veel op elkaar lijken, zoals donkergrijs en zwart, lastiger te onderscheiden zijn. Hoe hoger de ratio, hoe beter de kleuren zijn te onderscheiden. Net zo belangrijk als contrastratio is de helderheid van het scherm. Voor beiden geldt: hoe hoger, hoe beter.

  Formaat
  Het formaat of de beeldgrootte van een lcd-scherm wordt gegeven in inch. Het beeldformaat wordt schuin over het scherm gemeten, de maat is de diameter grootte. De kleinste schermen hebben een diameter van 14 inch, de grotere wel 42 inch. Je bepaalt zelf hoe groot je het scherm wilt hebben, dat is een persoonlijke keuze. Wellicht is een 15-inch scherm voor jou al voldoende, terwijl andere mensen kiezen voor een 19-inch. Dit is afhankelijk van je manier van werken en ook van je budget, want: hoe groter het scherm, hoe duurder het is.

  Gewicht
  Het gewicht wordt gegeven in kilo, zonder de verpakking.

  Helderheid
  De helderheid van het scherm wordt aangegeven in candela per vierkante meter. Candela komt overeen met de lichtsterkte van een gewone kaars (candela betekent kaars in het Latijn). Net zo belangrijk als de helderheid is de contrastratio van het scherm. Zie uitleg contrastratio.

  Inkijkhoek
  De inkijkhoek wordt gegeven in graden. Dit veld geeft de maximale inkijkhoek aan.

  Keurmerk
  Er zijn diverse keurmerken waaraan een lcd-monitor kan voldoen. Hieronder staan ze uitgelegd.
  MPR-II en MPR-III
  FCC: FCC Class A of B
  TCO
  Dit zijn allemaal keurmerken voor elektromagnetische straling. Monitoren die één of meerdere van deze keurmerken voeren, hebben een lagere straling dan monitoren die niet aan een keurmerk voldoen. TCO hanteert zwaardere normen, waardoor het TCO-keurmerk beter is dan het MPR-keurmerk. Energy Star: keurmerk voor energieverbruik. Een LCD-monitor is zuiniger in stroomgebruik dan een CRT-monitor. Een energiezuinige lcd-monitor is te herkennen aan het Energy Star-keurmerk. Een Energy Star-monitor gaat automatisch in 'sleep mode' of slaat af na een bepaalde periode van inactiviteit. Dit bespaart ongeveer 60 tot 80% aan energie.

  Koptelefoon
  Geeft aan of er een koptelefoonaansluiting aanwezig is.

  Max. horiz. sync
  Dit veld geeft de maximale horizontale verversingssnelheid van de monitor aan. Het getal geeft aan hoe vaak het beeld maximaal ververst kan worden binnen 1 seconde. Samen met een snelle verticale verversing krijg je een "stil" beeld te zien. Vroeger kon je het beeld nog wel eens zien 'trillen'. Wat je dan zag was de verversing van het beeld. Hoe hoger dit getal, hoe stiller het beeld.

  Max. vert. sync
  Dit veld geeft de maximale verticale verversingssnelheid van de monitor aan. Het getal geeft aan hoe vaak het beeld maximaal ververst kan worden binnen 1 seconde. Samen met een snelle horizontale verversing krijg je een "stil" beeld te zien. Vroeger kon je het beeld nog wel eens zien 'trillen'. Wat je dan zag was de verversing van het beeld. Hoe hoger dit getal, hoe stiller het beeld.

  Min. horiz. sync
  Dit veld geeft de minimale horizontale verversingssnelheid van de monitor aan. Het getal geeft aan hoe vaak het beeld minimaal ververst kan worden binnen 1 seconde.

  Min. vert. sync
  Dit veld geeft de minimale verticale verversingssnelheid van de monitor aan. Het getal geeft aan hoe vaak het beeld minimaal ververst kan worden binnen 1 seconde.

  Pc-aansluitingen
  Sommige monitoren hebben een dubbele pc-ingang waardoor twee pc’s op één monitor kunnen werken.

  Pixelafstand
  Een lcd-scherm is opgebouwd uit pixels. De pixelafstand (dotpitch) geeft aan hoe dicht de pixels op elkaar zitten. Voor pixels geldt: hoe dichter op elkaar, des te betere beeldkwaliteit. Het wordt weergegeven in millimeter.

  Reactietijd
  De reactietijd van een lcd-monitor wordt weergegeven in ms: milliseconde. Dit geeft aan hoe vaak en hoe snel het beeld wordt ververst, hoeveel tijd de pixels nodig hebben om van kleur te veranderen. Als de tijd heel hoog is, zijn er schaduwen zichtbaar achter de beweging (zogenaamde ghosting).

  Signaalingang
  Dit veld geeft aan met wat voor soort kabel de monitor wordt aangesloten op de pc. D-SUB is een normale 9-pins VGA-kabel. DVI staat voor Digital Video Interface en geeft het signaal digitaal door, van een betere kwaliteit dus.

  Signaalingang video
  Dit veld geeft aan of deze monitor in staat is beelden te ontvangen via een andere bron dan de normale Monitor – pc-verbinding. Dit kan bijvoorbeeld handig zijn als je je digitale camera of de spelcomputer wilt aansluiten op de lcd-monitor.

  Speakers
  Dit veld geeft aan of er speakers zijn ingebouwd of dat ze optioneel kunnen worden aangesloten.

  Stroomverbruik
  Dit geeft het gemiddelde stroomverbruik aan in Watt.

  Touchscreen
  Dit veld geeft aan of een lcd-scherm ook via het aanraken van het scherm bediend kan worden. Een zogenaamde touchscreen biedt deze mogelijkheid.

  Tv tuner
  Een lcd-monitor kan niet alleen gebruikt worden voor een pc maar kan ook dienst doen als tv scherm. Dit veld geeft aan of dat mogelijk is of niet. Optioneel betekent dat het wel kan maar met behulp van losse hardware.

  Type lcd
  Het type lcd geeft aan van welk soort materiaal het scherm is. Hieronder staan de meest voorkomende uitgelegd:
  TFT: Type lcd met een betere lichtopbrengst en kijkhoek dan een normale lcd. Hier kan elke pixel afzonderlijk worden 'bestuurd' en vindt er geen kleurverloop plaats.
  LTPS: Verbeterde versie van tft.
  De types STN en DSTN zijn weinig voorkomend en veelal van slechtere kwaliteit dan de hedendaagse tft-schermen.

  Usb-hub
  Geeft aan of er via de monitor extra usb-poorten beschikbaar zijn. Hiermee is het mogelijk extra usb-devices zoals digitale camera's of pda's rechtsreeks aan te sluiten.

  • 4K Ultra HD Een 4K Ultra HD monitor heeft een extreem hoge resolutie. Dit is ideaal voor games met geavanceerde graphics of films.
  • Webcam Met een ingebouwde webcam, heb je geen losse webcam meer nodig om te kunnen videochatten.
  • < 22 inch Op een kleiner beeldscherm kan je minder vensters naast elkaar gebruiken en zien je games er minder mooi uit.
  • > 27 inch Met een groter beeldscherm wordt het makkelijker om programma's naast elkaar te gebruiken of je in je games in te leven.
  • BenQ BenQ maakt betrouwbare monitoren met een goede prijs-kwaliteitverhouding.
  • Iiyama De monitoren van Iyama staan bekend om hun duurzaamheid en relatief lage prijs.
  • Dell Dell maakt professionele monitoren voor verschillende toepassingen, vooral op kantoor.
  • Gaming Game monitoren hebben een lage responstijd, waardoor je minder last hebt van vertragingen tijdens het spelen van games.
  • 3D Monitoren met 3D-technologie zijn geschikt om driedimensionale films of games op te bekijken.
  • HDMI Met een HDMI-aansluiting kan je de monitor op de meeste computers en apparaten aansluiten.
 • Acer K2 K222HQL 21.5" Black Full HD
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/3/7/2/acer-k-k222hql-24006372.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/3/7/3/acer-k-k222hql-24006373.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/3/7/4/acer-k-k222hql-24006374.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/3/7/5/acer-k-k222hql-24006375.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/3/7/6/acer-k-k222hql-24006376.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/3/7/7/acer-k-k222hql-24006377.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/9/4/7/acer-k-k222hql-24433947.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/9/4/8/acer-k-k222hql-24433948.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/9/4/9/acer-k-k222hql-24433949.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/9/5/0/acer-k-k222hql-24433950.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/9/5/1/acer-k-k222hql-24433951.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/9/5/2/acer-k-k222hql-24433952.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/2/5/1/acer-k2-k222hql-25634251.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/2/5/2/acer-k2-k222hql-25634252.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/2/5/3/acer-k2-k222hql-25634253.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/2/5/4/acer-k2-k222hql-25634254.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/3/7/2/acer-k-k222hql-24006372.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi8zLzcvMi9hY2VyLWstazIyMmhxbC0yNDAwNjM3Mi5qcGc=
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/3/7/3/acer-k-k222hql-24006373.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi8zLzcvMy9hY2VyLWstazIyMmhxbC0yNDAwNjM3My5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/3/7/4/acer-k-k222hql-24006374.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi8zLzcvNC9hY2VyLWstazIyMmhxbC0yNDAwNjM3NC5qcGc=
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/3/7/5/acer-k-k222hql-24006375.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi8zLzcvNS9hY2VyLWstazIyMmhxbC0yNDAwNjM3NS5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/3/7/6/acer-k-k222hql-24006376.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi8zLzcvNi9hY2VyLWstazIyMmhxbC0yNDAwNjM3Ni5qcGc=
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/3/7/7/acer-k-k222hql-24006377.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi8zLzcvNy9hY2VyLWstazIyMmhxbC0yNDAwNjM3Ny5qcGc=
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/9/4/7/acer-k-k222hql-24433947.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy85LzQvNy9hY2VyLWstazIyMmhxbC0yNDQzMzk0Ny5qcGc=
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/9/4/8/acer-k-k222hql-24433948.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy85LzQvOC9hY2VyLWstazIyMmhxbC0yNDQzMzk0OC5qcGc=
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/9/4/9/acer-k-k222hql-24433949.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy85LzQvOS9hY2VyLWstazIyMmhxbC0yNDQzMzk0OS5qcGc=
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/9/5/0/acer-k-k222hql-24433950.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy85LzUvMC9hY2VyLWstazIyMmhxbC0yNDQzMzk1MC5qcGc=
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/9/5/1/acer-k-k222hql-24433951.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy85LzUvMS9hY2VyLWstazIyMmhxbC0yNDQzMzk1MS5qcGc=
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/9/5/2/acer-k-k222hql-24433952.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy85LzUvMi9hY2VyLWstazIyMmhxbC0yNDQzMzk1Mi5qcGc=
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/2/5/1/acer-k2-k222hql-25634251.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC8yLzUvMS9hY2VyLWsyLWsyMjJocWwtMjU2MzQyNTEuanBn
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/2/5/2/acer-k2-k222hql-25634252.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC8yLzUvMi9hY2VyLWsyLWsyMjJocWwtMjU2MzQyNTIuanBn
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/2/5/3/acer-k2-k222hql-25634253.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC8yLzUvMy9hY2VyLWsyLWsyMjJocWwtMjU2MzQyNTMuanBn
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/2/5/4/acer-k2-k222hql-25634254.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC8yLzUvNC9hY2VyLWsyLWsyMjJocWwtMjU2MzQyNTQuanBn
  Acer K2 K222HQL 21.5" Black Full HD (11)
  6.383333333333333 (2)
  Acer K2 K222HQL 21.5" Black Full HD
  Voor de prijs niets mis mee.
  Prima HD monitor voor plm. 100 euro. Er zijn ongetwijfeld betere maar voor huis-tuin en keukengebruik gerust aan te raden.
  6.7
  0 10
 • Iiyama ProLite E2483HS-B1 24" Zwart Full HD LED display
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/2/7/0/iiyama-prolite-e2483hs-1-21500270.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/3/2/8/iiyama-prolite-e2483hs-1-21502328.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/7/3/9/iiyama-prolite-e2483hs-1-22166739.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/0/3/3/iiyama-prolite-e2483hs-b1-23172033.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/0/3/4/iiyama-prolite-e2483hs-b1-23172034.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/0/3/5/iiyama-prolite-e2483hs-b1-23172035.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/0/3/6/iiyama-prolite-e2483hs-b1-23172036.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/2/7/0/iiyama-prolite-e2483hs-1-21500270.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC8yLzcvMC9paXlhbWEtcHJvbGl0ZS1lMjQ4M2hzLTEtMjE1MDAyNzAuanBn
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/3/2/8/iiyama-prolite-e2483hs-1-21502328.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi8zLzIvOC9paXlhbWEtcHJvbGl0ZS1lMjQ4M2hzLTEtMjE1MDIzMjguanBn
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/7/3/9/iiyama-prolite-e2483hs-1-22166739.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi83LzMvOS9paXlhbWEtcHJvbGl0ZS1lMjQ4M2hzLTEtMjIxNjY3MzkuanBn
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/0/3/3/iiyama-prolite-e2483hs-b1-23172033.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi8wLzMvMy9paXlhbWEtcHJvbGl0ZS1lMjQ4M2hzLWIxLTIzMTcyMDMzLmpwZw==
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/0/3/4/iiyama-prolite-e2483hs-b1-23172034.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi8wLzMvNC9paXlhbWEtcHJvbGl0ZS1lMjQ4M2hzLWIxLTIzMTcyMDM0LmpwZw==
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/0/3/5/iiyama-prolite-e2483hs-b1-23172035.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi8wLzMvNS9paXlhbWEtcHJvbGl0ZS1lMjQ4M2hzLWIxLTIzMTcyMDM1LmpwZw==
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/0/3/6/iiyama-prolite-e2483hs-b1-23172036.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi8wLzMvNi9paXlhbWEtcHJvbGl0ZS1lMjQ4M2hzLWIxLTIzMTcyMDM2LmpwZw==
  Iiyama ProLite E2483HS-B1 24" Zwart Full HD LED display (83)
  8.25 (1)
  Iiyama ProLite E2483HS-B1 24" Zwart Full HD LED display
  Mooi en duidelijke monitor met spreakers
  Dit is een geweldig beeldscherm. Mooi helder beeld. Geen dode pixels. Makkelijk aan te sluiten. Makkelijke en overzichtelijke knopjes. Het beeldscherm bevat ook speakers, het is geen geweldig geluid, maar het is zeker geen slecht geluid. al met al een goede koop.
  10.0
  0 10
 • Acer K2 K222HQL 21.5" Black Full HD
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/3/7/2/acer-k-k222hql-24006372.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/3/7/3/acer-k-k222hql-24006373.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/3/7/4/acer-k-k222hql-24006374.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/3/7/5/acer-k-k222hql-24006375.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/3/7/6/acer-k-k222hql-24006376.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/3/7/7/acer-k-k222hql-24006377.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/9/4/7/acer-k-k222hql-24433947.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/9/4/8/acer-k-k222hql-24433948.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/9/4/9/acer-k-k222hql-24433949.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/9/5/0/acer-k-k222hql-24433950.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/9/5/1/acer-k-k222hql-24433951.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/9/5/2/acer-k-k222hql-24433952.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/2/5/1/acer-k2-k222hql-25634251.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/2/5/2/acer-k2-k222hql-25634252.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/2/5/3/acer-k2-k222hql-25634253.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/2/5/4/acer-k2-k222hql-25634254.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/3/7/2/acer-k-k222hql-24006372.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi8zLzcvMi9hY2VyLWstazIyMmhxbC0yNDAwNjM3Mi5qcGc=
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/3/7/3/acer-k-k222hql-24006373.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi8zLzcvMy9hY2VyLWstazIyMmhxbC0yNDAwNjM3My5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/3/7/4/acer-k-k222hql-24006374.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi8zLzcvNC9hY2VyLWstazIyMmhxbC0yNDAwNjM3NC5qcGc=
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/3/7/5/acer-k-k222hql-24006375.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi8zLzcvNS9hY2VyLWstazIyMmhxbC0yNDAwNjM3NS5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/3/7/6/acer-k-k222hql-24006376.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi8zLzcvNi9hY2VyLWstazIyMmhxbC0yNDAwNjM3Ni5qcGc=
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/3/7/7/acer-k-k222hql-24006377.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi8zLzcvNy9hY2VyLWstazIyMmhxbC0yNDAwNjM3Ny5qcGc=
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/9/4/7/acer-k-k222hql-24433947.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy85LzQvNy9hY2VyLWstazIyMmhxbC0yNDQzMzk0Ny5qcGc=
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/9/4/8/acer-k-k222hql-24433948.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy85LzQvOC9hY2VyLWstazIyMmhxbC0yNDQzMzk0OC5qcGc=
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/9/4/9/acer-k-k222hql-24433949.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy85LzQvOS9hY2VyLWstazIyMmhxbC0yNDQzMzk0OS5qcGc=
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/9/5/0/acer-k-k222hql-24433950.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy85LzUvMC9hY2VyLWstazIyMmhxbC0yNDQzMzk1MC5qcGc=
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/9/5/1/acer-k-k222hql-24433951.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy85LzUvMS9hY2VyLWstazIyMmhxbC0yNDQzMzk1MS5qcGc=
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/9/5/2/acer-k-k222hql-24433952.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy85LzUvMi9hY2VyLWstazIyMmhxbC0yNDQzMzk1Mi5qcGc=
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/2/5/1/acer-k2-k222hql-25634251.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC8yLzUvMS9hY2VyLWsyLWsyMjJocWwtMjU2MzQyNTEuanBn
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/2/5/2/acer-k2-k222hql-25634252.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC8yLzUvMi9hY2VyLWsyLWsyMjJocWwtMjU2MzQyNTIuanBn
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/2/5/3/acer-k2-k222hql-25634253.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC8yLzUvMy9hY2VyLWsyLWsyMjJocWwtMjU2MzQyNTMuanBn
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/2/5/4/acer-k2-k222hql-25634254.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC8yLzUvNC9hY2VyLWsyLWsyMjJocWwtMjU2MzQyNTQuanBn
  Acer K2 K222HQL 21.5" Black Full HD (11)
  6.383333333333333 (2)
  Acer K2 K222HQL 21.5" Black Full HD
  Zeer slecht.
  Kleuren zijn veelste licht, monitor ik niet in hoogte stelbaar en voelt goedkoop aan. Grootste minpunt is dat de monitor de kleuren zeer lelijk weergeeft, zwart is eerder donkergrijs dan zwart, blauw is paars enz.... geef liever een paar tientjes meer uit.
  3.7
  0 10
 • 4K Ultra HD
  • 4k_ultra_hd
 • Webcam
  • ja
 • < 22 inch
  • small
 • > 27 inch
  • large
 • BenQ
  • benq
 • Iiyama
  • iiyama
 • Dell
  • dell
 • Gaming
  • low
 • 3D
  • ja
 • HDMI
  • ja
LED-Monitoren 7.0 (10)
0 - 24
 • Iiyama ProLite E2483HS-B1 24" Zwart Full HD LED display
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/2/7/0/iiyama-prolite-e2483hs-1-21500270.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/3/2/8/iiyama-prolite-e2483hs-1-21502328.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/7/3/9/iiyama-prolite-e2483hs-1-22166739.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/0/3/3/iiyama-prolite-e2483hs-b1-23172033.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/0/3/4/iiyama-prolite-e2483hs-b1-23172034.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/0/3/5/iiyama-prolite-e2483hs-b1-23172035.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/0/3/6/iiyama-prolite-e2483hs-b1-23172036.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/2/7/0/iiyama-prolite-e2483hs-1-21500270.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC8yLzcvMC9paXlhbWEtcHJvbGl0ZS1lMjQ4M2hzLTEtMjE1MDAyNzAuanBn
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/3/2/8/iiyama-prolite-e2483hs-1-21502328.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi8zLzIvOC9paXlhbWEtcHJvbGl0ZS1lMjQ4M2hzLTEtMjE1MDIzMjguanBn
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/7/3/9/iiyama-prolite-e2483hs-1-22166739.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi83LzMvOS9paXlhbWEtcHJvbGl0ZS1lMjQ4M2hzLTEtMjIxNjY3MzkuanBn
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/0/3/3/iiyama-prolite-e2483hs-b1-23172033.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi8wLzMvMy9paXlhbWEtcHJvbGl0ZS1lMjQ4M2hzLWIxLTIzMTcyMDMzLmpwZw==
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/0/3/4/iiyama-prolite-e2483hs-b1-23172034.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi8wLzMvNC9paXlhbWEtcHJvbGl0ZS1lMjQ4M2hzLWIxLTIzMTcyMDM0LmpwZw==
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/0/3/5/iiyama-prolite-e2483hs-b1-23172035.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi8wLzMvNS9paXlhbWEtcHJvbGl0ZS1lMjQ4M2hzLWIxLTIzMTcyMDM1LmpwZw==
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/0/3/6/iiyama-prolite-e2483hs-b1-23172036.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi8wLzMvNi9paXlhbWEtcHJvbGl0ZS1lMjQ4M2hzLWIxLTIzMTcyMDM2LmpwZw==
  Iiyama ProLite E2483HS-B1 24" Zwart Full HD LED display (83)
  8.25 (1)
  Iiyama ProLite E2483HS-B1 24" Zwart Full HD LED display
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.000170977297053 (818)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.25/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  159, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.000170977297053 (818)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.25/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  159, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.25/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  159, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  8
  best_reviewed
 • Acer K2 K222HQL 21.5" Black Full HD
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/4/5/1/acer-k-k222hql-25667451.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/4/5/2/acer-k-k222hql-25667452.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/4/5/3/acer-k-k222hql-25667453.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/4/5/4/acer-k-k222hql-25667454.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/4/5/5/acer-k-k222hql-25667455.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/4/5/1/acer-k-k222hql-25667451.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy80LzUvMS9hY2VyLWstazIyMmhxbC0yNTY2NzQ1MS5qcGc=
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/4/5/2/acer-k-k222hql-25667452.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy80LzUvMi9hY2VyLWstazIyMmhxbC0yNTY2NzQ1Mi5qcGc=
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/4/5/3/acer-k-k222hql-25667453.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy80LzUvMy9hY2VyLWstazIyMmhxbC0yNTY2NzQ1My5qcGc=
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/4/5/4/acer-k-k222hql-25667454.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy80LzUvNC9hY2VyLWstazIyMmhxbC0yNTY2NzQ1NC5qcGc=
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/4/5/5/acer-k-k222hql-25667455.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy80LzUvNS9hY2VyLWstazIyMmhxbC0yNTY2NzQ1NS5qcGc=
  Acer K2 K222HQL 21.5" Black Full HD (73)
  Acer K2 K222HQL 21.5" Black Full HD
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.000170977297053 (818)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.25/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.000170977297053 (818)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.25/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.25/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  99, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  6
  most_sold
 • Acer K2 K202HQL 19.5" Black
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/1/6/7/acer-k-k202hql-23702167.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/1/6/8/acer-k-k202hql-23702168.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/1/6/9/acer-k-k202hql-23702169.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/1/7/0/acer-k-k202hql-23702170.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/1/7/1/acer-k-k202hql-23702171.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/1/6/7/acer-k-k202hql-23702167.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi8xLzYvNy9hY2VyLWstazIwMmhxbC0yMzcwMjE2Ny5qcGc=
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/1/6/8/acer-k-k202hql-23702168.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi8xLzYvOC9hY2VyLWstazIwMmhxbC0yMzcwMjE2OC5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/1/6/9/acer-k-k202hql-23702169.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi8xLzYvOS9hY2VyLWstazIwMmhxbC0yMzcwMjE2OS5qcGc=
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/1/7/0/acer-k-k202hql-23702170.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi8xLzcvMC9hY2VyLWstazIwMmhxbC0yMzcwMjE3MC5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/1/7/1/acer-k-k202hql-23702171.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi8xLzcvMS9hY2VyLWstazIwMmhxbC0yMzcwMjE3MS5qcGc=
  Acer K2 K202HQL 19.5" Black (39)
  Acer K2 K202HQL 19.5" Black
  Bol.com Bol.com
  8.363541805344681 (677)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.25/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  89, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Bol.com Bol.com
  8.363541805344681 (677)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.25/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  89, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  1
 • Iiyama ProLite E2473HS-GB1 23.6" Zwart Full HD PC-flat panel
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/9/7/9/iiyama-prolite-e2473hs-1-19719979.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/3/4/4/iiyama-prolite-e2473hs-gb1-23147344.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/3/4/5/iiyama-prolite-e2473hs-gb1-23147345.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/3/4/6/iiyama-prolite-e2473hs-gb1-23147346.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/3/4/7/iiyama-prolite-e2473hs-gb1-23147347.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/3/4/8/iiyama-prolite-e2473hs-gb1-23147348.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/3/4/9/iiyama-prolite-e2473hs-gb1-23147349.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/4/8/4/iiyama-prolite-e2473hs-1-19593484.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/2/6/3/iiyama-prolite-e2473hs-1-19594263.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/9/7/9/iiyama-prolite-e2473hs-1-19719979.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS85LzcvOS9paXlhbWEtcHJvbGl0ZS1lMjQ3M2hzLTEtMTk3MTk5NzkuanBn
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/3/4/4/iiyama-prolite-e2473hs-gb1-23147344.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy8zLzQvNC9paXlhbWEtcHJvbGl0ZS1lMjQ3M2hzLWdiMS0yMzE0NzM0NC5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/3/4/5/iiyama-prolite-e2473hs-gb1-23147345.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy8zLzQvNS9paXlhbWEtcHJvbGl0ZS1lMjQ3M2hzLWdiMS0yMzE0NzM0NS5qcGc=
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/3/4/6/iiyama-prolite-e2473hs-gb1-23147346.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy8zLzQvNi9paXlhbWEtcHJvbGl0ZS1lMjQ3M2hzLWdiMS0yMzE0NzM0Ni5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/3/4/7/iiyama-prolite-e2473hs-gb1-23147347.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy8zLzQvNy9paXlhbWEtcHJvbGl0ZS1lMjQ3M2hzLWdiMS0yMzE0NzM0Ny5qcGc=
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/3/4/8/iiyama-prolite-e2473hs-gb1-23147348.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy8zLzQvOC9paXlhbWEtcHJvbGl0ZS1lMjQ3M2hzLWdiMS0yMzE0NzM0OC5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/3/4/9/iiyama-prolite-e2473hs-gb1-23147349.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy8zLzQvOS9paXlhbWEtcHJvbGl0ZS1lMjQ3M2hzLWdiMS0yMzE0NzM0OS5qcGc=
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/4/8/4/iiyama-prolite-e2473hs-1-19593484.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy80LzgvNC9paXlhbWEtcHJvbGl0ZS1lMjQ3M2hzLTEtMTk1OTM0ODQuanBn
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/2/6/3/iiyama-prolite-e2473hs-1-19594263.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC8yLzYvMy9paXlhbWEtcHJvbGl0ZS1lMjQ3M2hzLTEtMTk1OTQyNjMuanBn
  Iiyama ProLite E2473HS-GB1 23.6" Zwart Full HD PC-flat panel (31)
  Iiyama ProLite E2473HS-GB1 23.6" Zwart Full HD PC-flat panel
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.000170977297053 (818)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.25/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  139, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.000170977297053 (818)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.25/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  139, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.25/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  139, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  7
 • Samsung S27D390H 27" Zwart, Blauw Full HD Glans
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/1/5/3/samsung-s27d390h-23714153.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/1/5/4/samsung-s27d390h-23714154.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/1/5/5/samsung-s27d390h-23714155.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/1/5/6/samsung-s27d390h-23714156.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/1/5/7/samsung-s27d390h-23714157.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/1/5/8/samsung-s27d390h-23714158.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/0/4/2/samsung-s27d390h-26084042.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/1/5/3/samsung-s27d390h-23714153.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC8xLzUvMy9zYW1zdW5nLXMyN2QzOTBoLTIzNzE0MTUzLmpwZw==
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/1/5/4/samsung-s27d390h-23714154.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC8xLzUvNC9zYW1zdW5nLXMyN2QzOTBoLTIzNzE0MTU0LmpwZw==
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/1/5/5/samsung-s27d390h-23714155.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC8xLzUvNS9zYW1zdW5nLXMyN2QzOTBoLTIzNzE0MTU1LmpwZw==
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/1/5/6/samsung-s27d390h-23714156.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC8xLzUvNi9zYW1zdW5nLXMyN2QzOTBoLTIzNzE0MTU2LmpwZw==
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/1/5/7/samsung-s27d390h-23714157.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC8xLzUvNy9zYW1zdW5nLXMyN2QzOTBoLTIzNzE0MTU3LmpwZw==
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/1/5/8/samsung-s27d390h-23714158.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC8xLzUvOC9zYW1zdW5nLXMyN2QzOTBoLTIzNzE0MTU4LmpwZw==
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/0/4/2/samsung-s27d390h-26084042.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC8wLzQvMi9zYW1zdW5nLXMyN2QzOTBoLTI2MDg0MDQyLmpwZw==
  Samsung S27D390H 27" Zwart, Blauw Full HD Glans (22)
  Samsung S27D390H 27" Zwart, Blauw Full HD Glans
  BCC BCC
  8.394073761090633 (792)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.25/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  235, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  BCC BCC
  8.394073761090633 (792)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.25/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  235, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  BCC Amsterdam West BCC Amsterdam West
  235, 4.871182300000001, 52.36816719999999 LOW
  6
 • Benq GW2760HS 27" Black Full HD
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/5/6/6/benq-gw2760hs-m-9h-l9nlb-qbe-m-20537566.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/8/6/2/benq-gw2760hs-m-9h-l9nlb-qbe-m-20537862.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/6/7/benq-gw2760hs-m-9h-l9nlb-qbe-m-20538067.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/0/5/benq-gw2760hs-m-9h-l9nlb-qbe-m-20538305.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/0/7/8/benq-gw2760hs-m-9h-l9nlb-qbe-m-20619078.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/4/5/1/benq-gw2760hs-m-9h-l9nlb-qbe-m-23157451.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/4/5/2/benq-gw2760hs-m-9h-l9nlb-qbe-m-23157452.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/4/5/3/benq-gw2760hs-m-9h-l9nlb-qbe-m-23157453.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/4/5/4/benq-gw2760hs-m-9h-l9nlb-qbe-m-23157454.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/4/5/5/benq-gw2760hs-m-9h-l9nlb-qbe-m-23157455.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/4/5/6/benq-gw2760hs-m-9h-l9nlb-qbe-m-23157456.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/4/5/7/benq-gw2760hs-m-9h-l9nlb-qbe-m-23157457.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/5/6/6/benq-gw2760hs-m-9h-l9nlb-qbe-m-20537566.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy81LzYvNi9iZW5xLWd3Mjc2MGhzLW0tOWgtbDlubGItcWJlLW0tMjA1Mzc1NjYuanBn
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/8/6/2/benq-gw2760hs-m-9h-l9nlb-qbe-m-20537862.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy84LzYvMi9iZW5xLWd3Mjc2MGhzLW0tOWgtbDlubGItcWJlLW0tMjA1Mzc4NjIuanBn
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/6/7/benq-gw2760hs-m-9h-l9nlb-qbe-m-20538067.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8wLzYvNy9iZW5xLWd3Mjc2MGhzLW0tOWgtbDlubGItcWJlLW0tMjA1MzgwNjcuanBn
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/0/5/benq-gw2760hs-m-9h-l9nlb-qbe-m-20538305.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8zLzAvNS9iZW5xLWd3Mjc2MGhzLW0tOWgtbDlubGItcWJlLW0tMjA1MzgzMDUuanBn
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/0/7/8/benq-gw2760hs-m-9h-l9nlb-qbe-m-20619078.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS8wLzcvOC9iZW5xLWd3Mjc2MGhzLW0tOWgtbDlubGItcWJlLW0tMjA2MTkwNzguanBn
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/4/5/1/benq-gw2760hs-m-9h-l9nlb-qbe-m-23157451.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy80LzUvMS9iZW5xLWd3Mjc2MGhzLW0tOWgtbDlubGItcWJlLW0tMjMxNTc0NTEuanBn
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/4/5/2/benq-gw2760hs-m-9h-l9nlb-qbe-m-23157452.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy80LzUvMi9iZW5xLWd3Mjc2MGhzLW0tOWgtbDlubGItcWJlLW0tMjMxNTc0NTIuanBn
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/4/5/3/benq-gw2760hs-m-9h-l9nlb-qbe-m-23157453.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy80LzUvMy9iZW5xLWd3Mjc2MGhzLW0tOWgtbDlubGItcWJlLW0tMjMxNTc0NTMuanBn
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/4/5/4/benq-gw2760hs-m-9h-l9nlb-qbe-m-23157454.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy80LzUvNC9iZW5xLWd3Mjc2MGhzLW0tOWgtbDlubGItcWJlLW0tMjMxNTc0NTQuanBn
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/4/5/5/benq-gw2760hs-m-9h-l9nlb-qbe-m-23157455.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy80LzUvNS9iZW5xLWd3Mjc2MGhzLW0tOWgtbDlubGItcWJlLW0tMjMxNTc0NTUuanBn
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/4/5/6/benq-gw2760hs-m-9h-l9nlb-qbe-m-23157456.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy80LzUvNi9iZW5xLWd3Mjc2MGhzLW0tOWgtbDlubGItcWJlLW0tMjMxNTc0NTYuanBn
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/4/5/7/benq-gw2760hs-m-9h-l9nlb-qbe-m-23157457.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy80LzUvNy9iZW5xLWd3Mjc2MGhzLW0tOWgtbDlubGItcWJlLW0tMjMxNTc0NTcuanBn
  Benq GW2760HS 27" Black Full HD (22)
  Benq GW2760HS 27" Black Full HD
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.000170977297053 (818)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.25/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  199, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.000170977297053 (818)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.25/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  199, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.25/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  199, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  9
 • Philips LCD-monitor met LED-achtergrondverlichting 196V4LAB2
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/2/9/2/philips-196v4lab2-19632292.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/4/9/7/philips-196v4lab2-19802497.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/1/6/2/philips-196v4lab2-v-line-47-cm-18-5-moniteur-lcd-avec-retro-clairage-led-23316162.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/1/6/4/philips-196v4lab2-v-line-47-cm-18-5-moniteur-lcd-avec-retro-clairage-led-23316164.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/1/0/3/philips-196v4lab2-19633103.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/2/9/2/philips-196v4lab2-19632292.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi8yLzkvMi9waGlsaXBzLTE5NnY0bGFiMi0xOTYzMjI5Mi5qcGc=
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/4/9/7/philips-196v4lab2-19802497.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi80LzkvNy9waGlsaXBzLTE5NnY0bGFiMi0xOTgwMjQ5Ny5qcGc=
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/1/6/2/philips-196v4lab2-v-line-47-cm-18-5-moniteur-lcd-avec-retro-clairage-led-23316162.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi8xLzYvMi9waGlsaXBzLTE5NnY0bGFiMi12LWxpbmUtNDctY20tMTgtNS1tb25pdGV1ci1sY2QtYXZlYy1yZXRyby1jbGFpcmFnZS1sZWQtMjMzMTYxNjIuanBn
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/1/6/4/philips-196v4lab2-v-line-47-cm-18-5-moniteur-lcd-avec-retro-clairage-led-23316164.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi8xLzYvNC9waGlsaXBzLTE5NnY0bGFiMi12LWxpbmUtNDctY20tMTgtNS1tb25pdGV1ci1sY2QtYXZlYy1yZXRyby1jbGFpcmFnZS1sZWQtMjMzMTYxNjQuanBn
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/1/0/3/philips-196v4lab2-19633103.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy8xLzAvMy9waGlsaXBzLTE5NnY0bGFiMi0xOTYzMzEwMy5qcGc=
  Philips LCD-monitor met LED-achtergrondverlichting 196V4LAB2 (19)
  Philips LCD-monitor met LED-achtergrondverlichting 196V4LAB2
  Bol.com Bol.com
  8.363541805344681 (677)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.25/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  89, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Bol.com Bol.com
  8.363541805344681 (677)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.25/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  89, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.25/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  103, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  8
 • LG 29UM57-P 29" Zwart Wide Quad HD PC-flat panel
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/5/7/lg-29um57-p-30558357.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/5/8/lg-29um57-p-30558358.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/5/9/lg-29um57-p-30558359.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/6/0/lg-29um57-p-30558360.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/6/1/lg-29um57-p-30558361.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/6/2/lg-29um57-p-30558362.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/6/3/lg-29um57-p-30558363.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/6/4/lg-29um57-p-30558364.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/6/5/lg-29um57-p-30558365.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/6/6/lg-29um57-p-30558366.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/6/7/lg-29um57-p-30558367.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/6/8/lg-29um57-p-30558368.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/6/9/lg-29um57-p-30558369.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/5/7/lg-29um57-p-30558357.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8zLzUvNy9sZy0yOXVtNTctcC0zMDU1ODM1Ny5qcGc=
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/5/8/lg-29um57-p-30558358.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8zLzUvOC9sZy0yOXVtNTctcC0zMDU1ODM1OC5qcGc=
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/5/9/lg-29um57-p-30558359.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8zLzUvOS9sZy0yOXVtNTctcC0zMDU1ODM1OS5qcGc=
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/6/0/lg-29um57-p-30558360.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8zLzYvMC9sZy0yOXVtNTctcC0zMDU1ODM2MC5qcGc=
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/6/1/lg-29um57-p-30558361.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8zLzYvMS9sZy0yOXVtNTctcC0zMDU1ODM2MS5qcGc=
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/6/2/lg-29um57-p-30558362.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8zLzYvMi9sZy0yOXVtNTctcC0zMDU1ODM2Mi5qcGc=
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/6/3/lg-29um57-p-30558363.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8zLzYvMy9sZy0yOXVtNTctcC0zMDU1ODM2My5qcGc=
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/6/4/lg-29um57-p-30558364.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8zLzYvNC9sZy0yOXVtNTctcC0zMDU1ODM2NC5qcGc=
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/6/5/lg-29um57-p-30558365.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8zLzYvNS9sZy0yOXVtNTctcC0zMDU1ODM2NS5qcGc=
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/6/6/lg-29um57-p-30558366.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8zLzYvNi9sZy0yOXVtNTctcC0zMDU1ODM2Ni5qcGc=
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/6/7/lg-29um57-p-30558367.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8zLzYvNy9sZy0yOXVtNTctcC0zMDU1ODM2Ny5qcGc=
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/6/8/lg-29um57-p-30558368.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8zLzYvOC9sZy0yOXVtNTctcC0zMDU1ODM2OC5qcGc=
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/6/9/lg-29um57-p-30558369.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8zLzYvOS9sZy0yOXVtNTctcC0zMDU1ODM2OS5qcGc=
  LG 29UM57-P 29" Zwart Wide Quad HD PC-flat panel (15)
  LG 29UM57-P 29" Zwart Wide Quad HD PC-flat panel
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.000170977297053 (818)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.25/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  269, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.000170977297053 (818)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.25/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  269, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.25/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  269, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  7
 • Samsung S24D300H 24" Zwart Full HD
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/1/9/9/samsung-s24d300h-24026199.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/2/0/0/samsung-s24d300h-24026200.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/2/0/1/samsung-s24d300h-24026201.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/2/0/2/samsung-s24d300h-24026202.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/2/0/3/samsung-s24d300h-24026203.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/2/0/4/samsung-s24d300h-24026204.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/7/4/0/samsung-s24d300h-24029740.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/9/7/4/samsung-s24d300h-26083974.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/5/4/6/samsung-s24d300h-24-black-full-hd-gloss-44559546.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/9/4/0/samsung-s24d300hl-23-6-black-full-hd-gloss-45209940.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/9/4/1/samsung-s24d300hl-23-6-black-full-hd-gloss-45209941.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/9/4/2/samsung-s24d300hl-23-6-black-full-hd-gloss-45209942.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/9/4/3/samsung-s24d300hl-23-6-black-full-hd-gloss-45209943.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/9/4/4/samsung-s24d300hl-23-6-black-full-hd-gloss-45209944.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/9/4/5/samsung-s24d300hl-23-6-black-full-hd-gloss-45209945.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/1/9/9/samsung-s24d300h-24026199.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi8xLzkvOS9zYW1zdW5nLXMyNGQzMDBoLTI0MDI2MTk5LmpwZw==
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/2/0/0/samsung-s24d300h-24026200.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi8yLzAvMC9zYW1zdW5nLXMyNGQzMDBoLTI0MDI2MjAwLmpwZw==
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/2/0/1/samsung-s24d300h-24026201.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi8yLzAvMS9zYW1zdW5nLXMyNGQzMDBoLTI0MDI2MjAxLmpwZw==
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/2/0/2/samsung-s24d300h-24026202.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi8yLzAvMi9zYW1zdW5nLXMyNGQzMDBoLTI0MDI2MjAyLmpwZw==
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/2/0/3/samsung-s24d300h-24026203.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi8yLzAvMy9zYW1zdW5nLXMyNGQzMDBoLTI0MDI2MjAzLmpwZw==
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/2/0/4/samsung-s24d300h-24026204.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi8yLzAvNC9zYW1zdW5nLXMyNGQzMDBoLTI0MDI2MjA0LmpwZw==
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/7/4/0/samsung-s24d300h-24029740.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS83LzQvMC9zYW1zdW5nLXMyNGQzMDBoLTI0MDI5NzQwLmpwZw==
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/9/7/4/samsung-s24d300h-26083974.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy85LzcvNC9zYW1zdW5nLXMyNGQzMDBoLTI2MDgzOTc0LmpwZw==
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/5/4/6/samsung-s24d300h-24-black-full-hd-gloss-44559546.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS81LzQvNi9zYW1zdW5nLXMyNGQzMDBoLTI0LWJsYWNrLWZ1bGwtaGQtZ2xvc3MtNDQ1NTk1NDYuanBn
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/9/4/0/samsung-s24d300hl-23-6-black-full-hd-gloss-45209940.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS85LzQvMC9zYW1zdW5nLXMyNGQzMDBobC0yMy02LWJsYWNrLWZ1bGwtaGQtZ2xvc3MtNDUyMDk5NDAuanBn
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/9/4/1/samsung-s24d300hl-23-6-black-full-hd-gloss-45209941.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS85LzQvMS9zYW1zdW5nLXMyNGQzMDBobC0yMy02LWJsYWNrLWZ1bGwtaGQtZ2xvc3MtNDUyMDk5NDEuanBn
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/9/4/2/samsung-s24d300hl-23-6-black-full-hd-gloss-45209942.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS85LzQvMi9zYW1zdW5nLXMyNGQzMDBobC0yMy02LWJsYWNrLWZ1bGwtaGQtZ2xvc3MtNDUyMDk5NDIuanBn
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/9/4/3/samsung-s24d300hl-23-6-black-full-hd-gloss-45209943.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS85LzQvMy9zYW1zdW5nLXMyNGQzMDBobC0yMy02LWJsYWNrLWZ1bGwtaGQtZ2xvc3MtNDUyMDk5NDMuanBn
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/9/4/4/samsung-s24d300hl-23-6-black-full-hd-gloss-45209944.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS85LzQvNC9zYW1zdW5nLXMyNGQzMDBobC0yMy02LWJsYWNrLWZ1bGwtaGQtZ2xvc3MtNDUyMDk5NDQuanBn
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/9/4/5/samsung-s24d300hl-23-6-black-full-hd-gloss-45209945.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS85LzQvNS9zYW1zdW5nLXMyNGQzMDBobC0yMy02LWJsYWNrLWZ1bGwtaGQtZ2xvc3MtNDUyMDk5NDUuanBn
  Samsung S24D300H 24" Zwart Full HD (14)
  Samsung S24D300H 24" Zwart Full HD
  BCC BCC
  8.394073761090633 (792)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.25/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  157.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  BCC BCC
  8.394073761090633 (792)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.25/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  157.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  BCC Den Haag Megastores BCC Den Haag Megastores
  157.99, 4.3192865, 52.0671123 LOW
  54
 • Samsung U28E590D 28" Zwart, Zilver 4K Ultra HD
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/8/7/5/samsung-u28e590ds-35586875.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/8/7/6/samsung-u28e590ds-35586876.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/8/7/7/samsung-u28e590ds-35586877.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/8/7/8/samsung-u28e590ds-35586878.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/8/7/9/samsung-u28e590ds-35586879.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/8/8/0/samsung-u28e590ds-35586880.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/8/8/1/samsung-u28e590ds-35586881.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/8/8/2/samsung-u28e590ds-35586882.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/8/8/3/samsung-u28e590ds-35586883.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/8/7/5/samsung-u28e590ds-35586875.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi84LzcvNS9zYW1zdW5nLXUyOGU1OTBkcy0zNTU4Njg3NS5qcGc=
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/8/7/6/samsung-u28e590ds-35586876.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi84LzcvNi9zYW1zdW5nLXUyOGU1OTBkcy0zNTU4Njg3Ni5qcGc=
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/8/7/7/samsung-u28e590ds-35586877.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi84LzcvNy9zYW1zdW5nLXUyOGU1OTBkcy0zNTU4Njg3Ny5qcGc=
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/8/7/8/samsung-u28e590ds-35586878.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi84LzcvOC9zYW1zdW5nLXUyOGU1OTBkcy0zNTU4Njg3OC5qcGc=
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/8/7/9/samsung-u28e590ds-35586879.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi84LzcvOS9zYW1zdW5nLXUyOGU1OTBkcy0zNTU4Njg3OS5qcGc=
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/8/8/0/samsung-u28e590ds-35586880.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi84LzgvMC9zYW1zdW5nLXUyOGU1OTBkcy0zNTU4Njg4MC5qcGc=
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/8/8/1/samsung-u28e590ds-35586881.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi84LzgvMS9zYW1zdW5nLXUyOGU1OTBkcy0zNTU4Njg4MS5qcGc=
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/8/8/2/samsung-u28e590ds-35586882.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi84LzgvMi9zYW1zdW5nLXUyOGU1OTBkcy0zNTU4Njg4Mi5qcGc=
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/8/8/3/samsung-u28e590ds-35586883.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi84LzgvMy9zYW1zdW5nLXUyOGU1OTBkcy0zNTU4Njg4My5qcGc=
  Samsung U28E590D 28" Zwart, Zilver 4K Ultra HD (14)
  Samsung U28E590D 28" Zwart, Zilver 4K Ultra HD
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.000170977297053 (818)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.25/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  529, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.000170977297053 (818)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.25/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  529, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.25/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  529, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  32
 • Acer G6 G236HLBbid 23" Black Full HD
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/5/2/2/acer-g-g236hlbbid-23142522.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/5/2/3/acer-g-g236hlbbid-23142523.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/5/2/4/acer-g-g236hlbbid-23142524.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/5/2/5/acer-g-g236hlbbid-23142525.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/1/3/1/acer-everyday-g236hlbbid-24374131.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/1/3/2/acer-everyday-g236hlbbid-24374132.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/0/3/1/acer-everyday-g236hlbbid-24419031.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/0/3/2/acer-everyday-g236hlbbid-24419032.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/5/2/2/acer-g-g236hlbbid-23142522.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi81LzIvMi9hY2VyLWctZzIzNmhsYmJpZC0yMzE0MjUyMi5qcGc=
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/5/2/3/acer-g-g236hlbbid-23142523.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi81LzIvMy9hY2VyLWctZzIzNmhsYmJpZC0yMzE0MjUyMy5qcGc=
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/5/2/4/acer-g-g236hlbbid-23142524.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi81LzIvNC9hY2VyLWctZzIzNmhsYmJpZC0yMzE0MjUyNC5qcGc=
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/5/2/5/acer-g-g236hlbbid-23142525.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi81LzIvNS9hY2VyLWctZzIzNmhsYmJpZC0yMzE0MjUyNS5qcGc=
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/1/3/1/acer-everyday-g236hlbbid-24374131.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC8xLzMvMS9hY2VyLWV2ZXJ5ZGF5LWcyMzZobGJiaWQtMjQzNzQxMzEuanBn
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/1/3/2/acer-everyday-g236hlbbid-24374132.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC8xLzMvMi9hY2VyLWV2ZXJ5ZGF5LWcyMzZobGJiaWQtMjQzNzQxMzIuanBn
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/0/3/1/acer-everyday-g236hlbbid-24419031.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS8wLzMvMS9hY2VyLWV2ZXJ5ZGF5LWcyMzZobGJiaWQtMjQ0MTkwMzEuanBn
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/0/3/2/acer-everyday-g236hlbbid-24419032.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS8wLzMvMi9hY2VyLWV2ZXJ5ZGF5LWcyMzZobGJiaWQtMjQ0MTkwMzIuanBn
  Acer G6 G236HLBbid 23" Black Full HD (13)
  Acer G6 G236HLBbid 23" Black Full HD
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.000170977297053 (818)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.25/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  119, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.000170977297053 (818)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.25/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  119, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.25/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  119, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  6
 • Acer K2 272HL 27" Black Full HD
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/1/8/5/acer-k-272hl-24106185.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/1/8/6/acer-k-272hl-24106186.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/1/8/7/acer-k-272hl-24106187.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/1/8/8/acer-k-272hl-24106188.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/1/8/5/acer-k-272hl-24106185.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi8xLzgvNS9hY2VyLWstMjcyaGwtMjQxMDYxODUuanBn
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/1/8/6/acer-k-272hl-24106186.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi8xLzgvNi9hY2VyLWstMjcyaGwtMjQxMDYxODYuanBn
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/1/8/7/acer-k-272hl-24106187.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi8xLzgvNy9hY2VyLWstMjcyaGwtMjQxMDYxODcuanBn
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/1/8/8/acer-k-272hl-24106188.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi8xLzgvOC9hY2VyLWstMjcyaGwtMjQxMDYxODguanBn
  Acer K2 272HL 27" Black Full HD (13)
  Acer K2 272HL 27" Black Full HD
  Bol.com Bol.com
  8.363541805344681 (677)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.25/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  199, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Bol.com Bol.com
  8.363541805344681 (677)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.25/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  199, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  1
 • Samsung S22D300HY 21.5" Black Full HD
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/1/7/1/samsung-ls22d300hy-led-display-23714171.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/1/7/2/samsung-ls22d300hy-led-display-23714172.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/1/7/3/samsung-ls22d300hy-led-display-23714173.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/1/7/4/samsung-ls22d300hy-led-display-23714174.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/1/7/5/samsung-ls22d300hy-led-display-23714175.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/0/1/8/samsung-ls22d300hy-led-display-26084018.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/7/6/1/samsung-ls22d300hy-led-display-30726761.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/7/6/2/samsung-ls22d300hy-led-display-30726762.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/7/6/3/samsung-ls22d300hy-led-display-30726763.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/7/6/4/samsung-ls22d300hy-led-display-30726764.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/7/6/5/samsung-ls22d300hy-led-display-30726765.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/7/6/6/samsung-ls22d300hy-led-display-30726766.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/1/7/1/samsung-ls22d300hy-led-display-23714171.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC8xLzcvMS9zYW1zdW5nLWxzMjJkMzAwaHktbGVkLWRpc3BsYXktMjM3MTQxNzEuanBn
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/1/7/2/samsung-ls22d300hy-led-display-23714172.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC8xLzcvMi9zYW1zdW5nLWxzMjJkMzAwaHktbGVkLWRpc3BsYXktMjM3MTQxNzIuanBn
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/1/7/3/samsung-ls22d300hy-led-display-23714173.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC8xLzcvMy9zYW1zdW5nLWxzMjJkMzAwaHktbGVkLWRpc3BsYXktMjM3MTQxNzMuanBn
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/1/7/4/samsung-ls22d300hy-led-display-23714174.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC8xLzcvNC9zYW1zdW5nLWxzMjJkMzAwaHktbGVkLWRpc3BsYXktMjM3MTQxNzQuanBn
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/1/7/5/samsung-ls22d300hy-led-display-23714175.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC8xLzcvNS9zYW1zdW5nLWxzMjJkMzAwaHktbGVkLWRpc3BsYXktMjM3MTQxNzUuanBn
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/0/1/8/samsung-ls22d300hy-led-display-26084018.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC8wLzEvOC9zYW1zdW5nLWxzMjJkMzAwaHktbGVkLWRpc3BsYXktMjYwODQwMTguanBn
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/7/6/1/samsung-ls22d300hy-led-display-30726761.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi83LzYvMS9zYW1zdW5nLWxzMjJkMzAwaHktbGVkLWRpc3BsYXktMzA3MjY3NjEuanBn
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/7/6/2/samsung-ls22d300hy-led-display-30726762.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi83LzYvMi9zYW1zdW5nLWxzMjJkMzAwaHktbGVkLWRpc3BsYXktMzA3MjY3NjIuanBn
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/7/6/3/samsung-ls22d300hy-led-display-30726763.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi83LzYvMy9zYW1zdW5nLWxzMjJkMzAwaHktbGVkLWRpc3BsYXktMzA3MjY3NjMuanBn
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/7/6/4/samsung-ls22d300hy-led-display-30726764.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi83LzYvNC9zYW1zdW5nLWxzMjJkMzAwaHktbGVkLWRpc3BsYXktMzA3MjY3NjQuanBn
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/7/6/5/samsung-ls22d300hy-led-display-30726765.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi83LzYvNS9zYW1zdW5nLWxzMjJkMzAwaHktbGVkLWRpc3BsYXktMzA3MjY3NjUuanBn
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/7/6/6/samsung-ls22d300hy-led-display-30726766.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi83LzYvNi9zYW1zdW5nLWxzMjJkMzAwaHktbGVkLWRpc3BsYXktMzA3MjY3NjYuanBn
  Samsung S22D300HY 21.5" Black Full HD (12)
  Samsung S22D300HY 21.5" Black Full HD
  BCC BCC
  8.394073761090633 (792)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.25/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  118.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  BCC BCC
  8.394073761090633 (792)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.25/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  118.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  BCC Ede BCC Ede
  118.95, 5.668754, 52.0461853 LOW
  60
 • AOC E2370SH TN+Film 23" Zwart Full HD PC-flat panel
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/5/8/6/aoc-e2370sh-22379586.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/0/7/9/aoc-e2370sh-22489079.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/6/4/0/aoc-e2370sh-23166640.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/5/8/6/aoc-e2370sh-22379586.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS81LzgvNi9hb2MtZTIzNzBzaC0yMjM3OTU4Ni5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/0/7/9/aoc-e2370sh-22489079.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS8wLzcvOS9hb2MtZTIzNzBzaC0yMjQ4OTA3OS5qcGc=
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/6/4/0/aoc-e2370sh-23166640.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi82LzQvMC9hb2MtZTIzNzBzaC0yMzE2NjY0MC5qcGc=
  AOC E2370SH TN+Film 23" Zwart Full HD PC-flat panel (12)
  AOC E2370SH TN+Film 23" Zwart Full HD PC-flat panel
  Bol.com Bol.com
  8.363541805344681 (677)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.25/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  119, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Bol.com Bol.com
  8.363541805344681 (677)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.25/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  119, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  1
 • Acer K2 K222HQL 21.5" Black Full HD
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/3/7/2/acer-k-k222hql-24006372.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/3/7/3/acer-k-k222hql-24006373.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/3/7/4/acer-k-k222hql-24006374.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/3/7/5/acer-k-k222hql-24006375.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/3/7/6/acer-k-k222hql-24006376.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/3/7/7/acer-k-k222hql-24006377.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/9/4/7/acer-k-k222hql-24433947.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/9/4/8/acer-k-k222hql-24433948.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/9/4/9/acer-k-k222hql-24433949.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/9/5/0/acer-k-k222hql-24433950.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/9/5/1/acer-k-k222hql-24433951.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/9/5/2/acer-k-k222hql-24433952.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/2/5/1/acer-k2-k222hql-25634251.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/2/5/2/acer-k2-k222hql-25634252.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/2/5/3/acer-k2-k222hql-25634253.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/2/5/4/acer-k2-k222hql-25634254.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/3/7/2/acer-k-k222hql-24006372.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi8zLzcvMi9hY2VyLWstazIyMmhxbC0yNDAwNjM3Mi5qcGc=
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/3/7/3/acer-k-k222hql-24006373.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi8zLzcvMy9hY2VyLWstazIyMmhxbC0yNDAwNjM3My5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/3/7/4/acer-k-k222hql-24006374.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi8zLzcvNC9hY2VyLWstazIyMmhxbC0yNDAwNjM3NC5qcGc=
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/3/7/5/acer-k-k222hql-24006375.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi8zLzcvNS9hY2VyLWstazIyMmhxbC0yNDAwNjM3NS5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/3/7/6/acer-k-k222hql-24006376.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi8zLzcvNi9hY2VyLWstazIyMmhxbC0yNDAwNjM3Ni5qcGc=
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/3/7/7/acer-k-k222hql-24006377.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi8zLzcvNy9hY2VyLWstazIyMmhxbC0yNDAwNjM3Ny5qcGc=
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/9/4/7/acer-k-k222hql-24433947.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy85LzQvNy9hY2VyLWstazIyMmhxbC0yNDQzMzk0Ny5qcGc=
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/9/4/8/acer-k-k222hql-24433948.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy85LzQvOC9hY2VyLWstazIyMmhxbC0yNDQzMzk0OC5qcGc=
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/9/4/9/acer-k-k222hql-24433949.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy85LzQvOS9hY2VyLWstazIyMmhxbC0yNDQzMzk0OS5qcGc=
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/9/5/0/acer-k-k222hql-24433950.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy85LzUvMC9hY2VyLWstazIyMmhxbC0yNDQzMzk1MC5qcGc=
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/9/5/1/acer-k-k222hql-24433951.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy85LzUvMS9hY2VyLWstazIyMmhxbC0yNDQzMzk1MS5qcGc=
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/9/5/2/acer-k-k222hql-24433952.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy85LzUvMi9hY2VyLWstazIyMmhxbC0yNDQzMzk1Mi5qcGc=
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/2/5/1/acer-k2-k222hql-25634251.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC8yLzUvMS9hY2VyLWsyLWsyMjJocWwtMjU2MzQyNTEuanBn
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/2/5/2/acer-k2-k222hql-25634252.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC8yLzUvMi9hY2VyLWsyLWsyMjJocWwtMjU2MzQyNTIuanBn
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/2/5/3/acer-k2-k222hql-25634253.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC8yLzUvMy9hY2VyLWsyLWsyMjJocWwtMjU2MzQyNTMuanBn
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/2/5/4/acer-k2-k222hql-25634254.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC8yLzUvNC9hY2VyLWsyLWsyMjJocWwtMjU2MzQyNTQuanBn
  Acer K2 K222HQL 21.5" Black Full HD (11)
  6.383333333333333 (2)
  Acer K2 K222HQL 21.5" Black Full HD
  Otto Otto
  6.210282187480932 (106)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.25/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  109.99, 2w (offer_sdt_2_weeks)
  Otto Otto
  6.210282187480932 (106)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.25/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  109.99, 2w (offer_sdt_2_weeks)
  1
  good_buy
 • LG 20M37A-B 19.5" Zwart LED display
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/0/1/0/lg-20m37a-b-led-display-29574010.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/6/3/lg-20m37a-b-led-display-29578063.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/1/6/8/lg-20m37a-b-led-display-29578168.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/0/1/0/lg-20m37a-b-led-display-29574010.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC8wLzEvMC9sZy0yMG0zN2EtYi1sZWQtZGlzcGxheS0yOTU3NDAxMC5qcGc=
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/6/3/lg-20m37a-b-led-display-29578063.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8wLzYvMy9sZy0yMG0zN2EtYi1sZWQtZGlzcGxheS0yOTU3ODA2My5qcGc=
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/1/6/8/lg-20m37a-b-led-display-29578168.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8xLzYvOC9sZy0yMG0zN2EtYi1sZWQtZGlzcGxheS0yOTU3ODE2OC5qcGc=
  LG 20M37A-B 19.5" Zwart LED display (10)
  LG 20M37A-B 19.5" Zwart LED display
  Bol.com Bol.com
  8.363541805344681 (677)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.25/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Bol.com Bol.com
  8.363541805344681 (677)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.25/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  1
 • Asus VX207NE 19.5" Zwart HD ready
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/1/8/6/asus-vx207ne-29574186.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/1/8/7/asus-vx207ne-29574187.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/1/8/8/asus-vx207ne-29574188.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/1/8/9/asus-vx207ne-29574189.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/1/9/0/asus-vx207ne-29574190.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/1/9/1/asus-vx207ne-29574191.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/1/8/6/asus-vx207ne-29574186.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC8xLzgvNi9hc3VzLXZ4MjA3bmUtMjk1NzQxODYuanBn
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/1/8/7/asus-vx207ne-29574187.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC8xLzgvNy9hc3VzLXZ4MjA3bmUtMjk1NzQxODcuanBn
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/1/8/8/asus-vx207ne-29574188.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC8xLzgvOC9hc3VzLXZ4MjA3bmUtMjk1NzQxODguanBn
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/1/8/9/asus-vx207ne-29574189.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC8xLzgvOS9hc3VzLXZ4MjA3bmUtMjk1NzQxODkuanBn
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/1/9/0/asus-vx207ne-29574190.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC8xLzkvMC9hc3VzLXZ4MjA3bmUtMjk1NzQxOTAuanBn
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/1/9/1/asus-vx207ne-29574191.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC8xLzkvMS9hc3VzLXZ4MjA3bmUtMjk1NzQxOTEuanBn
  Asus VX207NE 19.5" Zwart HD ready (9)
  Asus VX207NE 19.5" Zwart HD ready
  Mediamarkt.nl Mediamarkt.nl
  8.49445960414185 (4199)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.25/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  99, ? (offer_sdt_unknown)
  Mediamarkt.nl Mediamarkt.nl
  8.49445960414185 (4199)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.25/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  99, ? (offer_sdt_unknown)
  Media Markt Alkmaar Media Markt Alkmaar
  99, 4.7479003, 52.6357647 UNKNOWN
  50
 • HP Z24n IPS 24" Zwart
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/7/5/2/hp-z24n-34781752.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/7/5/3/hp-z24n-34781753.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/7/5/4/hp-z24n-34781754.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/7/5/5/hp-z24n-34781755.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/7/5/6/hp-z24n-34781756.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/7/5/2/hp-z24n-34781752.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS83LzUvMi9ocC16MjRuLTM0NzgxNzUyLmpwZw==
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/7/5/3/hp-z24n-34781753.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS83LzUvMy9ocC16MjRuLTM0NzgxNzUzLmpwZw==
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/7/5/4/hp-z24n-34781754.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS83LzUvNC9ocC16MjRuLTM0NzgxNzU0LmpwZw==
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/7/5/5/hp-z24n-34781755.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS83LzUvNS9ocC16MjRuLTM0NzgxNzU1LmpwZw==
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/7/5/6/hp-z24n-34781756.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS83LzUvNi9ocC16MjRuLTM0NzgxNzU2LmpwZw==
  HP Z24n IPS 24" Zwart (9)
  HP Z24n IPS 24" Zwart
  Petdirect.nl Petdirect.nl
  8.476818314605818 (9)
  391.04, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Petdirect.nl Petdirect.nl
  8.476818314605818 (9)
  391.04, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.25/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  429, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  8
 • Samsung LS27D590CS 27" Zwart Full HD PC-flat panel
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/2/5/2/samsung-ls27d590cs-24969252.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/2/5/3/samsung-ls27d590cs-24969253.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/2/5/4/samsung-ls27d590cs-24969254.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/2/5/5/samsung-ls27d590cs-24969255.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/2/5/6/samsung-ls27d590cs-24969256.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/2/5/7/samsung-ls27d590cs-24969257.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/2/5/8/samsung-ls27d590cs-24969258.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/2/5/9/samsung-ls27d590cs-24969259.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/2/6/0/samsung-ls27d590cs-24969260.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/2/6/1/samsung-ls27d590cs-24969261.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/2/5/2/samsung-ls27d590cs-24969252.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS8yLzUvMi9zYW1zdW5nLWxzMjdkNTkwY3MtMjQ5NjkyNTIuanBn
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/2/5/3/samsung-ls27d590cs-24969253.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS8yLzUvMy9zYW1zdW5nLWxzMjdkNTkwY3MtMjQ5NjkyNTMuanBn
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/2/5/4/samsung-ls27d590cs-24969254.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS8yLzUvNC9zYW1zdW5nLWxzMjdkNTkwY3MtMjQ5NjkyNTQuanBn
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/2/5/5/samsung-ls27d590cs-24969255.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS8yLzUvNS9zYW1zdW5nLWxzMjdkNTkwY3MtMjQ5NjkyNTUuanBn
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/2/5/6/samsung-ls27d590cs-24969256.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS8yLzUvNi9zYW1zdW5nLWxzMjdkNTkwY3MtMjQ5NjkyNTYuanBn
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/2/5/7/samsung-ls27d590cs-24969257.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS8yLzUvNy9zYW1zdW5nLWxzMjdkNTkwY3MtMjQ5NjkyNTcuanBn
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/2/5/8/samsung-ls27d590cs-24969258.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS8yLzUvOC9zYW1zdW5nLWxzMjdkNTkwY3MtMjQ5NjkyNTguanBn
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/2/5/9/samsung-ls27d590cs-24969259.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS8yLzUvOS9zYW1zdW5nLWxzMjdkNTkwY3MtMjQ5NjkyNTkuanBn
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/2/6/0/samsung-ls27d590cs-24969260.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS8yLzYvMC9zYW1zdW5nLWxzMjdkNTkwY3MtMjQ5NjkyNjAuanBn
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/2/6/1/samsung-ls27d590cs-24969261.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS8yLzYvMS9zYW1zdW5nLWxzMjdkNTkwY3MtMjQ5NjkyNjEuanBn
  Samsung LS27D590CS 27" Zwart Full HD PC-flat panel (8)
  Samsung LS27D590CS 27" Zwart Full HD PC-flat panel
  BCC BCC
  8.394073761090633 (792)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.25/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  371, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  BCC BCC
  8.394073761090633 (792)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.25/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  371, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  BCC Alkmaar BCC Alkmaar
  371, 4.750713699999999, 52.6360681 LOW
  25
 • LG 28MT47D-PZ 28" Black HD ready LED display
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/1/2/4/lg-28mt47d-pz-33921124.jpg?m=aHR0cDovL2JvdWxhbmdlci5zY2VuZTcuY29tL2lzL2ltYWdlL0JvdWxhbmdlci84ODA2MDg3MTk1NzM2X2hfZl9sXzA=
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/1/3/1/lg-28mt47d-pz-33921131.jpg?m=aHR0cDovL2Fzc2V0cy53ZWhrYW1wLmNvbS9pL3dlaGthbXAvNTIxNzQxX3BiXzAxP3c9NTAwJmg9NTAw
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/6/7/7/lg-28mt47d-pz-38037677.jpg?m=aHR0cDovL2JyYWluLnBhbi5lLW1lcmNoYW50LmNvbS82LzMvMjI3NzA4MzYvZ18yMjc3MDgzNi5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/0/2/5/lg-28mt47d-pz-28-black-hd-ready-led-display-41833025.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/0/2/6/lg-28mt47d-pz-28-black-hd-ready-led-display-41833026.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/0/2/7/lg-28mt47d-pz-28-black-hd-ready-led-display-41833027.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/0/2/8/lg-28mt47d-pz-28-black-hd-ready-led-display-41833028.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/0/2/9/lg-28mt47d-pz-28-black-hd-ready-led-display-41833029.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/0/3/0/lg-28mt47d-pz-28-black-hd-ready-led-display-41833030.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/0/3/1/lg-28mt47d-pz-28-black-hd-ready-led-display-41833031.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/0/3/2/lg-28mt47d-pz-28-black-hd-ready-led-display-41833032.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/0/3/3/lg-28mt47d-pz-28-black-hd-ready-led-display-41833033.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/1/2/4/lg-28mt47d-pz-33921124.jpg?m=aHR0cDovL2JvdWxhbmdlci5zY2VuZTcuY29tL2lzL2ltYWdlL0JvdWxhbmdlci84ODA2MDg3MTk1NzM2X2hfZl9sXzA=
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/1/3/1/lg-28mt47d-pz-33921131.jpg?m=aHR0cDovL2Fzc2V0cy53ZWhrYW1wLmNvbS9pL3dlaGthbXAvNTIxNzQxX3BiXzAxP3c9NTAwJmg9NTAw
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/6/7/7/lg-28mt47d-pz-38037677.jpg?m=aHR0cDovL2JyYWluLnBhbi5lLW1lcmNoYW50LmNvbS82LzMvMjI3NzA4MzYvZ18yMjc3MDgzNi5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/0/2/5/lg-28mt47d-pz-28-black-hd-ready-led-display-41833025.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy8wLzIvNS9sZy0yOG10NDdkLXB6LTI4LWJsYWNrLWhkLXJlYWR5LWxlZC1kaXNwbGF5LTQxODMzMDI1LmpwZw==
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/0/2/6/lg-28mt47d-pz-28-black-hd-ready-led-display-41833026.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy8wLzIvNi9sZy0yOG10NDdkLXB6LTI4LWJsYWNrLWhkLXJlYWR5LWxlZC1kaXNwbGF5LTQxODMzMDI2LmpwZw==
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/0/2/7/lg-28mt47d-pz-28-black-hd-ready-led-display-41833027.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy8wLzIvNy9sZy0yOG10NDdkLXB6LTI4LWJsYWNrLWhkLXJlYWR5LWxlZC1kaXNwbGF5LTQxODMzMDI3LmpwZw==
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/0/2/8/lg-28mt47d-pz-28-black-hd-ready-led-display-41833028.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy8wLzIvOC9sZy0yOG10NDdkLXB6LTI4LWJsYWNrLWhkLXJlYWR5LWxlZC1kaXNwbGF5LTQxODMzMDI4LmpwZw==
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/0/2/9/lg-28mt47d-pz-28-black-hd-ready-led-display-41833029.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy8wLzIvOS9sZy0yOG10NDdkLXB6LTI4LWJsYWNrLWhkLXJlYWR5LWxlZC1kaXNwbGF5LTQxODMzMDI5LmpwZw==
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/0/3/0/lg-28mt47d-pz-28-black-hd-ready-led-display-41833030.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy8wLzMvMC9sZy0yOG10NDdkLXB6LTI4LWJsYWNrLWhkLXJlYWR5LWxlZC1kaXNwbGF5LTQxODMzMDMwLmpwZw==
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/0/3/1/lg-28mt47d-pz-28-black-hd-ready-led-display-41833031.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy8wLzMvMS9sZy0yOG10NDdkLXB6LTI4LWJsYWNrLWhkLXJlYWR5LWxlZC1kaXNwbGF5LTQxODMzMDMxLmpwZw==
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/0/3/2/lg-28mt47d-pz-28-black-hd-ready-led-display-41833032.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy8wLzMvMi9sZy0yOG10NDdkLXB6LTI4LWJsYWNrLWhkLXJlYWR5LWxlZC1kaXNwbGF5LTQxODMzMDMyLmpwZw==
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/0/3/3/lg-28mt47d-pz-28-black-hd-ready-led-display-41833033.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy8wLzMvMy9sZy0yOG10NDdkLXB6LTI4LWJsYWNrLWhkLXJlYWR5LWxlZC1kaXNwbGF5LTQxODMzMDMzLmpwZw==
  LG 28MT47D-PZ 28" Black HD ready LED display (8)
  LG 28MT47D-PZ 28" Black HD ready LED display
  Plattetvdiscounter.nl Plattetvdiscounter.nl
  6.900133615901706 (160)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.25/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  269, 5d (offer_sdt_5_days)
  Plattetvdiscounter.nl Plattetvdiscounter.nl
  6.900133615901706 (160)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.25/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  269, 5d (offer_sdt_5_days)
  Plattetvdiscounter winkel Plattetvdiscounter winkel
  269, 6.5435022, 53.2136261 UNKNOWN
  2
 • Asus VS278Q 27" Black Full HD
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/7/1/9/asus-vs278q-19732719.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/0/6/6/asus-vs278q-23153066.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/0/6/7/asus-vs278q-23153067.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/0/6/8/asus-vs278q-23153068.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/0/6/9/asus-vs278q-23153069.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/0/7/0/asus-vs278q-23153070.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/0/7/1/asus-vs278q-23153071.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/6/6/3/asus-vs278q-19731663.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/7/1/9/asus-vs278q-19732719.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi83LzEvOS9hc3VzLXZzMjc4cS0xOTczMjcxOS5qcGc=
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/0/6/6/asus-vs278q-23153066.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy8wLzYvNi9hc3VzLXZzMjc4cS0yMzE1MzA2Ni5qcGc=
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/0/6/7/asus-vs278q-23153067.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy8wLzYvNy9hc3VzLXZzMjc4cS0yMzE1MzA2Ny5qcGc=
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/0/6/8/asus-vs278q-23153068.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy8wLzYvOC9hc3VzLXZzMjc4cS0yMzE1MzA2OC5qcGc=
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/0/6/9/asus-vs278q-23153069.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy8wLzYvOS9hc3VzLXZzMjc4cS0yMzE1MzA2OS5qcGc=
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/0/7/0/asus-vs278q-23153070.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy8wLzcvMC9hc3VzLXZzMjc4cS0yMzE1MzA3MC5qcGc=
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/0/7/1/asus-vs278q-23153071.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy8wLzcvMS9hc3VzLXZzMjc4cS0yMzE1MzA3MS5qcGc=
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/6/6/3/asus-vs278q-19731663.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS82LzYvMy9hc3VzLXZzMjc4cS0xOTczMTY2My5qcGc=
  Asus VS278Q 27" Black Full HD (8)
  Asus VS278Q 27" Black Full HD
  Bol.com Bol.com
  8.363541805344681 (677)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.25/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  269, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Bol.com Bol.com
  8.363541805344681 (677)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.25/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  269, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  1
 • LG 28MT47T 28" Zwart HD ready
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/1/1/3/lg-28mt47t-pz-42095113.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/0/8/5/lg-28mt47t-28-black-hd-ready-46195085.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/0/8/6/lg-28mt47t-28-black-hd-ready-46195086.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/1/1/3/lg-28mt47t-pz-42095113.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS8xLzEvMy9sZy0yOG10NDd0LXB6LTQyMDk1MTEzLmpwZw==
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/0/8/5/lg-28mt47t-28-black-hd-ready-46195085.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS8wLzgvNS9sZy0yOG10NDd0LTI4LWJsYWNrLWhkLXJlYWR5LTQ2MTk1MDg1LmpwZw==
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/0/8/6/lg-28mt47t-28-black-hd-ready-46195086.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS8wLzgvNi9sZy0yOG10NDd0LTI4LWJsYWNrLWhkLXJlYWR5LTQ2MTk1MDg2LmpwZw==
  LG 28MT47T 28" Zwart HD ready (8)
  LG 28MT47T 28" Zwart HD ready
  Redcoon Redcoon
  7.678715534031743 (423)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.25/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  208, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Redcoon Redcoon
  7.678715534031743 (423)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.25/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  208, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  3
 • Philips LCD-monitor met LED-achtergrondverlichting 227E4LHAB
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/4/2/5/philips-227e4lhab-19489425.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/2/7/0/philips-227e4lhab-21-5-54-6-cm-e-line-full-hd-naytto-led-taustavalaistu-lcd-n-ytt--23144270.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/2/7/2/philips-227e4lhab-21-5-54-6-cm-e-line-full-hd-naytto-led-taustavalaistu-lcd-n-ytt--23144272.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/4/2/5/philips-227e4lhab-19489425.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS80LzIvNS9waGlsaXBzLTIyN2U0bGhhYi0xOTQ4OTQyNS5qcGc=
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/2/7/0/philips-227e4lhab-21-5-54-6-cm-e-line-full-hd-naytto-led-taustavalaistu-lcd-n-ytt--23144270.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC8yLzcvMC9waGlsaXBzLTIyN2U0bGhhYi0yMS01LTU0LTYtY20tZS1saW5lLWZ1bGwtaGQtbmF5dHRvLWxlZC10YXVzdGF2YWxhaXN0dS1sY2Qtbi15dHQtLTIzMTQ0MjcwLmpwZw==
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/2/7/2/philips-227e4lhab-21-5-54-6-cm-e-line-full-hd-naytto-led-taustavalaistu-lcd-n-ytt--23144272.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC8yLzcvMi9waGlsaXBzLTIyN2U0bGhhYi0yMS01LTU0LTYtY20tZS1saW5lLWZ1bGwtaGQtbmF5dHRvLWxlZC10YXVzdGF2YWxhaXN0dS1sY2Qtbi15dHQtLTIzMTQ0MjcyLmpwZw==
  Philips LCD-monitor met LED-achtergrondverlichting 227E4LHAB (7)
  Philips LCD-monitor met LED-achtergrondverlichting 227E4LHAB
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.000170977297053 (818)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.25/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  127, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.000170977297053 (818)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.25/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  127, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.25/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  127, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  7
 • Benq GW2265HM 21.5" Black Full HD
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/2/9/1/benq-gw2265hm-21502291.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/7/5/4/benq-gw2265hm-21821754.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/3/1/0/benq-gw2265hm-23170310.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/3/1/1/benq-gw2265hm-23170311.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/3/1/2/benq-gw2265hm-23170312.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/3/1/3/benq-gw2265hm-23170313.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/3/3/0/benq-gw2265hm-23375330.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/2/9/1/benq-gw2265hm-21502291.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi8yLzkvMS9iZW5xLWd3MjI2NWhtLTIxNTAyMjkxLmpwZw==
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/7/5/4/benq-gw2265hm-21821754.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS83LzUvNC9iZW5xLWd3MjI2NWhtLTIxODIxNzU0LmpwZw==
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/3/1/0/benq-gw2265hm-23170310.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC8zLzEvMC9iZW5xLWd3MjI2NWhtLTIzMTcwMzEwLmpwZw==
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/3/1/1/benq-gw2265hm-23170311.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC8zLzEvMS9iZW5xLWd3MjI2NWhtLTIzMTcwMzExLmpwZw==
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/3/1/2/benq-gw2265hm-23170312.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC8zLzEvMi9iZW5xLWd3MjI2NWhtLTIzMTcwMzEyLmpwZw==
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/3/1/3/benq-gw2265hm-23170313.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC8zLzEvMy9iZW5xLWd3MjI2NWhtLTIzMTcwMzEzLmpwZw==
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/3/3/0/benq-gw2265hm-23375330.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS8zLzMvMC9iZW5xLWd3MjI2NWhtLTIzMzc1MzMwLmpwZw==
  Benq GW2265HM 21.5" Black Full HD (7)
  Benq GW2265HM 21.5" Black Full HD
  Bol.com Bol.com
  8.363541805344681 (677)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.25/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  119, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Bol.com Bol.com
  8.363541805344681 (677)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.25/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  119, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.25/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  125, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  8
2 31
 • Merk (brand):
 • Prijs (price):
  • < € 165 (price_170)
  • € 165 - € 225 (price_170_230)
  • € 225 - € 375 (price_230_380)
  • ≥ € 375 (price_380)
 • Beeldschermdiagonaal (beeldschermdiagonaal_in_inch):
  • Klein: kleiner dan 22 inch (small)
  • Gemiddeld: 22 inch tot 27 inch (medium)
  • Groot: groter dan 27 inch (large)
 • Energieklasse (energieklasse_product):
  • A (a)
  • A+ (a_)
  • B (b)
  • C (c)
  • D (d)
  • Niet gespecificeerd (niet_gespecificeerd)
 • Resolutie (resolutie):
  • 0.3114 x 0.3114 pixels (0_3114_x_0_3114_pixels)
  • 1024 x 768 pixels (1024_x_768_pixels)
  • 1280 x 1024 pixels (1280_x_1024_pixels)
  • 1280 x 800 pixels (1280_x_800_pixels)
  • 1366 x 768 pixels (1366_x_768_pixels)
  • 1440 x 900 pixels (1440_x_900_pixels)
  • 1600 x 1200 pixels (1600_x_1200_pixels)
  • 1600 x 900 pixels (1600_x_900_pixels)
  • 1680 x 1050 pixels (1680_x_1050_pixels)
  • 1920 x 1080 pixels (1920_x_1080_pixels)
  • 1920 x 1200 pixels (1920_x_1200_pixels)
  • 1920 x 1920 pixels (1920_x_1920_pixels)
  • 1920 x 1980 pixels (1920_x_1980_pixels)
  • 2560 x 1080 pixels (2560_x_1080_pixels)
  • 2560 x 1440 pixels (2560_x_1440_pixels)
  • 2560 x 1600 pixels (2560_x_1600_pixels)
  • 3440 x 1440 pixels (3440_x_1440_pixels)
  • 3840 x 2160 pixels (3840_x_2160_pixels)
  • 4096 x 2160 pixels (4096_x_2160_pixels)
  • 5120 x 2880 pixels (5120_x_2880_pixels)
 • USB 3.0 poorten (usb_3_0_poort_en_):
  • 1 (usb_3_0_poort_en__1.0)
  • 2 (usb_3_0_poort_en__2.0)
  • 3 (usb_3_0_poort_en__3.0)
  • 4 (usb_3_0_poort_en__4.0)
  • 5 (usb_3_0_poort_en__5.0)
  • 6 (usb_3_0_poort_en__6.0)
  • 9 (usb_3_0_poort_en__9.0)
 • HDMI aansluiting (hdmi):
  • Ja (ja)
  • Nee (nee)
 • Ingebouwde TV tuner (met_tv_tuner):
  • Ja (ja)
  • N (n)
  • Nee (nee)
 • Ingebouwde luidsprekers (ingebouwde_luidsprekers):
  • Ja (ja)
  • Nee (nee)
 • Ingebouwde camera (built_in_camera):
  • Ja (ja)
  • Nee (nee)
 • HD type (hd_type):
  • 2K Ultra HD (2k_ultra_hd)
  • 4K Ultra HD (4k_ultra_hd)
  • 5K Ultra HD (5k_ultra_hd)
  • Full HD (full_hd)
  • HD ready (hd_ready)
  • Nee (nee)
  • Wide Quad HD (wide_quad_hd)
 • Beeldschermtype (beeldscherm_type):
  • LCD (lcd)
  • LED (led)
 • Beeldoppervlakte (beeldoppervlakte):
  • Glans (glans)
  • Gloss (gloss)
  • Matt (matt)
 • 3D beelden (3d_tv):
  • Ja (ja)
  • Nee (nee)
 • Contrast ratio (contrast_ratio_dynamic_):
  • 100000000:1 (100000000_1)
  • 10000000:1 (10000000_1)
  • 1000000:1 (1000000_1)
  • 100000:1 (100000_1)
  • 10000:1 (10000_1)
  • 1000:1 (1000_1)
  • 12000000:1 (12000000_1)
  • 20000000:1 (20000000_1)
  • 2000000:1 (2000000_1)
  • 2000:1 (2000_1)
  • 25000:1 (25000_1)
  • 30000000:1 (30000000_1)
  • 3000000:1 (3000000_1)
  • 3000:1 (3000_1)
  • 40000000:1 (40000000_1)
  • 4000000:1 (4000000_1)
  • 50000000:1 (50000000_1)
  • 5000000:1 (5000000_1)
  • 5000:1 (5000_1)
  • 80000000:1 (80000000_1)
  • 8000000:1 (8000000_1)
  • Mega Contrast (mega_contrast)
  • Ultra Contrast (ultra_contrast)
 • Responstijd (responstijd):
  • Laag: minder dan 5 ms (low)
  • Gemiddeld: 5-15ms (medium)
  • Hoog: meer dan 16 ms (hoog)
 • DVI poort (dvi_poort):
  • Ja (ja)
  • Nee (nee)
 • Kleur (kleur):
  • Antraciet (antraciet)
  • Blauw (blauw)
  • Grijs (grijs)
  • Groen (groen)
  • Kers (kers)
  • Rood (rood)
  • Roze (roze)
  • Wit (wit)
  • Zilver (zilver)
  • Zwart (zwart)
 • In hoogte verstelbaar (in_hoogte_verstelbaar):
  • Ja (ja)
  • Nee (nee)
 • USB 2.0 poorten (usb_2_0_poort_en_):
  • 1 (usb_2_0_poort_en__1.0)
  • 2 (usb_2_0_poort_en__2.0)
  • 3 (usb_2_0_poort_en__3.0)
  • 4 (usb_2_0_poort_en__4.0)
  • 5 (usb_2_0_poort_en__5.0)
 • Scherm kantelen (kantelen):
  • Ja (ja)
  • Nee (nee)
 • Winkelen in plaats (physical_location):
  • 's-Gravenzande (_s_gravenzande)
  • 's-Heerenberg (_s_heerenberg)
  • 's-Hertogenbosch (_s_hertogenbosch)
  • Alkmaar (alkmaar)
  • Almelo (almelo)
  • Almere (almere)
  • Alphen aan Den Rijn (alphen_aan_den_rijn)
  • Amersfoort (amersfoort)
  • Amsterdam (amsterdam)
  • Amsterdam Zuid-Oost (amsterdam_zuid_oost)
  • Apeldoorn (apeldoorn)
  • Arnhem (arnhem)
  • Assen (assen)
  • Asten (asten)
  • Barendrecht (barendrecht)
  • Barneveld (barneveld)
  • Beek (beek)
  • Beesd (beesd)
  • Beilen (beilen)
  • Beneden-Leeuwen (beneden_leeuwen)
  • Bergen (bergen)
  • Bergen op Zoom (bergen_op_zoom)
  • Berkel en Rodenrijs (berkel_en_rodenrijs)
  • Best (best)
  • Beuningen (beuningen)
  • Bodegraven (bodegraven)
  • Bolsward (bolsward)
  • Boskoop (boskoop)
  • Bovenkarspel (bovenkarspel)
  • Boxtel (boxtel)
  • Brandwijk (brandwijk)
  • Breda (breda)
  • Breezand (breezand)
  • Breukelen (breukelen)
  • Brielle (brielle)
  • Budel (budel)
  • Bunschoten-Spakenburg (bunschoten_spakenburg)
  • Burgum (burgum)
  • Capelle aan Den IJssel (capelle_aan_den_ijssel)
  • Castricum (castricum)
  • Coevorden (coevorden)
  • Cruquius (cruquius)
  • Cuijk (cuijk)
  • Culemborg (culemborg)
  • Delfzijl (delfzijl)
  • Den Burg (den_burg)
  • Den Dungen (den_dungen)
  • Den Haag (den_haag)
  • Den Helder (den_helder)
  • Denekamp (denekamp)
  • Deurne (deurne)
  • Deventer (deventer)
  • Diemen (diemen)
  • Diepenveen (diepenveen)
  • Dieren (dieren)
  • Diessen (diessen)
  • Dinxperlo (dinxperlo)
  • Dirksland (dirksland)
  • Doetinchem (doetinchem)
  • Dokkum (dokkum)
  • Dongen (dongen)
  • Dordrecht (dordrecht)
  • Drachten (drachten)
  • Dronten (dronten)
  • Drunen (drunen)
  • Duiven (duiven)
  • Ede (ede)
  • Eethen (eethen)
  • Eindhoven (eindhoven)
  • Elburg (elburg)
  • Elst (elst)
  • Emmeloord (emmeloord)
  • Emmen (emmen)
  • Enschede (enschede)
  • Enter (enter)
  • Ermelo (ermelo)
  • Franeker (franeker)
  • Genderen (genderen)
  • Gennep (gennep)
  • Gieten (gieten)
  • Goes (goes)
  • Goor (goor)
  • Gorredijk (gorredijk)
  • Gouda (gouda)
  • Groenlo (groenlo)
  • Groesbeek (groesbeek)
  • Groningen (groningen)
  • Grou (grou)
  • Haaksbergen (haaksbergen)
  • Haarlem (haarlem)
  • Hardenberg (hardenberg)
  • Harderwijk (harderwijk)
  • Hardinxveld-Giessendam (hardinxveld_giessendam)
  • Haren (haren)
  • Harlingen (harlingen)
  • Heemskerk (heemskerk)
  • Heerhugowaard (heerhugowaard)
  • Heerle (heerle)
  • Heerlen (heerlen)
  • Hellevoetsluis (hellevoetsluis)
  • Helmond (helmond)
  • Hengelo (hengelo)
  • Hengevelde (hengevelde)
  • Hillegom (hillegom)
  • Hilversum (hilversum)
  • Hollandscheveld (hollandscheveld)
  • Holten (holten)
  • Hoofddorp (hoofddorp)
  • Hoogeveen (hoogeveen)
  • Hoogezand (hoogezand)
  • Hoorn (hoorn)
  • Horst (horst)
  • Houten (houten)
  • Huizen (huizen)
  • Hulst (hulst)
  • IJmuiden (ijmuiden)
  • IJsselstein (ijsselstein)
  • Joure (joure)
  • Kaatsheuvel (kaatsheuvel)
  • Klazienaveen (klazienaveen)
  • Kollum (kollum)
  • Krimpen aan Den IJssel (krimpen_aan_den_ijssel)
  • Landgraaf (landgraaf)
  • Laren (laren)
  • Leek (leek)
  • Leersum (leersum)
  • Leeuwarden (leeuwarden)
  • Leiden (leiden)
  • Lekkerkerk (lekkerkerk)
  • Lelystad (lelystad)
  • Lemmer (lemmer)
  • Lies (lies)
  • Lisse (lisse)
  • Lochem (lochem)
  • Maarssen (maarssen)
  • Maastricht (maastricht)
  • Marum (marum)
  • Meijel (meijel)
  • Meppel (meppel)
  • Middelburg (middelburg)
  • Mierlo (mierlo)
  • Mijdrecht (mijdrecht)
  • Muiden (muiden)
  • Musselkanaal (musselkanaal)
  • Naaldwijk (naaldwijk)
  • Nederweert (nederweert)
  • Nieuwegein (nieuwegein)
  • Nijkerk (nijkerk)
  • Nijmegen (nijmegen)
  • Nijverdal (nijverdal)
  • Nuenen (nuenen)
  • Nunspeet (nunspeet)
  • Obdam (obdam)
  • Oldenzaal (oldenzaal)
  • Ommen (ommen)
  • Ooltgensplaat (ooltgensplaat)
  • Oostburg (oostburg)
  • Oosterhout (oosterhout)
  • Oosterwolde (oosterwolde)
  • Oss (oss)
  • Oudenbosch (oudenbosch)
  • Oudeschild (oudeschild)
  • Papendrecht (papendrecht)
  • Pijnacker (pijnacker)
  • Purmerend (purmerend)
  • Raalte (raalte)
  • Reuver (reuver)
  • Rheden (rheden)
  • Rijswijk (rijswijk)
  • Roden (roden)
  • Roermond (roermond)
  • Roosendaal (roosendaal)
  • Rosmalen (rosmalen)
  • Rotterdam (rotterdam)
  • Schagen (schagen)
  • Sint Annaparochie (sint_annaparochie)
  • Sittard (sittard)
  • Sliedrecht (sliedrecht)
  • Smilde (smilde)
  • Sneek (sneek)
  • Soest (soest)
  • Someren (someren)
  • Son (son)
  • Spijkenisse (spijkenisse)
  • Steenwijk (steenwijk)
  • Surhuisterveen (surhuisterveen)
  • Ter Aar (ter_aar)
  • Terneuzen (terneuzen)
  • Tilburg (tilburg)
  • Tubbergen (tubbergen)
  • Twello (twello)
  • Udenhout (udenhout)
  • Uithoorn (uithoorn)
  • Uithuizen (uithuizen)
  • Utrecht (utrecht)
  • Vaassen (vaassen)
  • Valkenburg (valkenburg)
  • Veendam (veendam)
  • Veenendaal (veenendaal)
  • Veghel (veghel)
  • Veldhoven (veldhoven)
  • Venlo (venlo)
  • Venray (venray)
  • Vlaardingen (vlaardingen)
  • Volendam (volendam)
  • Vroomshoop (vroomshoop)
  • Vught (vught)
  • Wageningen (wageningen)
  • Wervershoof (wervershoof)
  • West-Terschelling (west_terschelling)
  • Wezep (wezep)
  • Wieringerwerf (wieringerwerf)
  • Wijchen (wijchen)
  • Winschoten (winschoten)
  • Woerden (woerden)
  • Wolvega (wolvega)
  • Wormerveer (wormerveer)
  • Woudsend (woudsend)
  • Zaandam (zaandam)
  • Zaltbommel (zaltbommel)
  • Zeeland (zeeland)
  • Zeewolde (zeewolde)
  • Zeist (zeist)
  • Zelhem (zelhem)
  • Zetten (zetten)
  • Zierikzee (zierikzee)
  • Zoetermeer (zoetermeer)
  • Zoeterwoude (zoeterwoude)
  • Zuid-Scharwoude (zuid_scharwoude)
  • Zuidhorn (zuidhorn)
  • Zuidlaren (zuidlaren)
  • Zuidzande (zuidzande)
  • Zutphen (zutphen)
  • Zwolle (zwolle)
 • Productgroepen (siblingcategory):
 • teamvergelijk@vergelijk.nl