Bel 0302145004 (9-17u)
Of stuur een whatsapp
06 15 19 74 74

Advertenties:

 • De Tefal multicooker ActiFry Family Gourmand met een inhoud van 1,5 kg benadrukt dat gezond en lekker goed samen kunnen gaan. De pendelarm en heteluchtcirculatie zorgen ervoor dat het gerecht automatisch bakt en draait, zodat u geen omkijken naar de bereiding heeft! Naast het bakken van krokante patat biedt het receptenboek voor het hele gezin inspiratie voor vlees-, vis-, groente- of fruitgerecht
 • Vlees grill je zoals jij dat wilt met de Tefal Optigrill met Cooking Level Indicator. Deze indicator verandert van kleur om het kookproces aan te geven.
 • Tot 80% minder vet nodig - Grote bereidingscapaciteit van 1,2 - Rapid Air-technologie - Vermogen: 2100 W
 • Falcon afzuigkap, 90 centimeter breed schouwmodel met rail. Geschikt voor bij de Falcon Classic en Elan fornuizen. De afzuigkap is voorzien van dezelfde rail als de fornuizen. Handig om bijvoorbeeld uw kookgerei aan op te hangen! Leverbaar in de kleuren Zwart (chroom/ messing embleem en rail), Creme en Cranberry (alleen met chroom embleem en rail).
   
  1 motor, dubbele werking, 3 snelheden.
  Capaciteit max. 530 m3/u.
  Halogeenverlichting 2x 40W.
  3 metalen vetfilters, wasbaar.
  Afvoer Ø 150 mm, los reductiedeel naar 120 mm.
  Kan recirculeren met koolstof filters, filters zijn inbegrepen en hervulbaar.
mini-oven

Als je een klein budget hebt en weinig ruimte, maar wel trek hebt in een lekkere knapperige pizza of een zelfgebakken cake, kies dan voor een mini-oven! Een mini-oven is een uitgeklede versie van de gewone oven: bakken doet 'ie, en daar is alles mee gezegd. De inhoud van de mini-oven is groot genoeg om een halve pizza te kunnen herbergen of een paar afbakbroodjes. Ook past je cake of kleine ovenschaal nog net in de mini-oven. In deze tekst geven we je enkele kooptips voor mini-ovens.

Lees meer over mini-ovens »

barbecue accessoire

magnetron

Een magnetron is in veel keukens een handig en onmisbaar hulpmiddel geworden. Jij bent op zoek naar een magnetron en daar kun je wel wat hulp bij gebruiken. Daarom geven wij je in deze tekst eerst enkele kooptips en daarna gaan we achtereenvolgens in op: de soorten magnetrons, de functies van de magnetron, technische specificaties van de magnetron, het prijsverschil tussen magnetrons, de nieuwste ontwikkelingen, accessoires voor de magnetron en de populairste merken magnetrons.

Lees meer over magnetrons »

grill & barbecue

Met een grill of barbecue (ook wel: bbq) is het extra lekker en gezellig om je maaltijd klaar te maken. Jij bent op zoek naar een grill of barbecue en daar kun je wel wat hulp bij gebruiken. Daarom geven wij je in deze tekst eerst enkele kooptips over de grill en barbecue en daarna gaan we achtereenvolgens in op: de soorten grills en barbecues, de functies en extra's van de grill of barbecue, veilig grillen en barbecueën en de populairste merken grills en barbecues.

Lees meer over grill & barbecues »

gourmet, fondue, bakplaat

Iedereen maakt zijn eigen hapje klaar met de steengrill, raclette, gourmet, in de fondue of op de bakplaat. Niet alleen vlees wordt op deze manier bereid, maar ook vis en groenten. Denk ook eens verder dan alleen het diner want ook heerlijke nagerechten kunnen met z'n allen gebakken worden. Kleine pannenkoekjes in het gourmetpannetje, gegrilde ananas op de bakplaat of een chocoladefondue met stukjes fruit. Ben je op zoek naar een barbecue of grill voor buitengebruik, kijk dan hier.

Lees meer over gourmets, fondue, bakplaten »

friteuse

Met een friteuse (of: frituurpan) maak je binnen een handomdraai lekkere snacks of andere tussendoortjes klaar. Als je olie gebruikt in plaats van vast frituurvet en als je de friteuse geregeld schoonmaakt, dan is frituren lang zo ongezond niet als wordt beweerd. Jij bent op zoek naar een friteuse en daar kun je wel wat hulp bij gebruiken. Daarom geven wij je in deze tekst eerst enkele kooptips en daarna gaan we achtereenvolgens in op: de soorten friteuses, de functies van de friteuse, de technische specificaties, de nieuwste ontwikkelingen en de populairste merken friteuses.

Lees meer over friteuses »

elektrische barbecue

pannenset

Ben je aan het sparen voor de uitzet of wordt het tijd om je pannen te vernieuwen? Als je een pannenset koopt weet je in ieder geval zeker dat alles goed bij elkaar past en dat staat natuurlijk mooi in je keuken. Ook ben je met een pannenset vaak voordeliger uit dan wanneer je alle pannen los koopt. Deze tekst gaat in op de onderdelen van een pannenset en daarnaast geven we je tips voor de aanschaf van een pannenset. Bekijk en vergelijk hier pannensets.

Lees meer over pannensets »

oven

Een fornuis is een combinatie van een oven en een kookplaat. Jij bent op zoek naar een oven of fornuis en je kunt wel wat hulp gebruiken. Daarom geven we je in deze tekst over de oven en het fornuis eerst enkele kooptips en daarna gaan we achtereenvolgens in op: de soorten fornuizen, de soorten ovens, de functies van het fornuis en de oven, de technische specificaties van de oven en het fornuis, de nieuwste ontwikkelingen, accessoires voor de oven en het fornuis en populaire merken.

Lees meer over ovens »

stoomoven

Koken met stoom Het koken met stoom is op zich niets nieuws Al zolang de voedselbereiding bestaat wordt er met behulp van stoom gekookt en gegaard. Koken met stoom is gezond, gemakkelijk en in sommige gevallen ook snel. In de (combi)stoomoven wordt hete stoom toegevoegd aan de gaarruimte, waardoor het voedsel niet in het water ligt tijdens het koken, maar heel behoedzaam en natuurlijk gaart. Hierdoor onttrekt het kookwater geen waardevolle stoffen, kleur en smaak uit het voedsel en dat is naast gezond ook erg lekker.

Lees meer over stoomovens »

kookplaat

Heb je net een nieuw huis gekocht of ben je uitgekeken op je oude keuken? Dan mag een nieuwe kookplaat natuurlijk niet ontbreken! Jij bent op zoek naar een kookplaat en je kunt wel wat hulp gebruiken. Daarom geven we je in deze tekst eerst enkele kooptips voor de kookplaat en daarna gaan we achtereenvolgens in op: de soorten kookplaten,  de technische specificaties, de nieuwste ontwikkelingen, accessoires voor de kookplaat en populaire merken kookplaten.

Lees meer over kookplaten »

fornuis

Een fornuis is een van de belangrijkste voorwerpen in je keuken en daarom is het verstandig om je goed te laten informeren voordat je een fornuis koopt. In deze categorie vind je zowel gasfornuizen als elektrische fornuizen. Om je op weg te helpen bij het kiezen van een fornuis geven we je in deze tekst eerst enkele kooptips over het fornuis en daarna bespreken we achtereenvolgens: de soorten fornuizen, vrijstaand, inbouw of tussenbouw, aantal kookzones, extra's voor het fornuis en populaire merken.

Lees meer over fornuizen »

afzuigkap

Een afzuigkap, ook wel wasemkap genoemd, zorgt ervoor dat kookluchtjes en vocht worden afgevoerd tijdens het koken, zodat je een schonere keuken overhoudt. In veel keukens zijn afzuigkappen niet meer weg te denken. Jij bent op zoek naar een afzuigkap en daar kun je wel wat hulp bij gebruiken. Daarom geven we je in deze tekst eerst enkele kooptips en daarna gaan we achtereenvolgens in op: de soorten afzuigkappen, de functies van de afzuigkap, de technische specificaties, de accessoires voor de afzuigkap en de populairste merken afzuigkappen.

Lees meer over afzuigkappen »

pan

stoomkoker