Bel 0302145004 (9-17u)
Of stuur een whatsapp
06 15 19 74 74

Advertenties:

  •  Tefal FZ7070 Actifry SnackingDeze FZ7070 ActiFry Snacking van Tefal is het alternatief voor "normaal" frituren.Hij is geschikt voor patat, snacks, vlees/vis én groente!Snacking accessoireDaarnaast wordt de FZ7070 geleverd met het snacking accessoire. Met deze accessoire bereidt je de lekkerste snacks.Gezond FriturenMet de Tefal FZ7070 Actifry is frituren nog gezond ook. Zonder moeite bereidt deze Actifry patat, aardappeltjes, groenten, vlees, garnalen en zelfs fruit tot een knapperige maaltijd. Het enige wat de Tefal FZ7070 Actifry nodig heeft is maximaal één lepel olie.Volledig automatischDe Tefal FZ7070 Actifry bereid je gerechten zonder dat je er naar om hoeft te kijken. Het draaien en bakken gaat namelijk automatisch; je voegt de juiste ingrediënten toe, je stelt de baktijd in op de timer en wanneer het gerecht klaar is zal de friteuse het laten merken met een "belsignaal".Tijdens het bereiden van de gerechten zal de Actifry geen vieze frituurlucht in het huis verspreiden.
  • Tefal XA7010 Snackmandje Accessoire voor Actifry
  • Vrijstaand gasfornuis met oven 60cm RVS, 4 branders
  • Bestel Philips HD9225/50 Viva Collection Airfryer online bij fonq. Alle Philips producten uit voorraad leverbaar. Voor 24:00 besteld, morgen in huis.
mini-oven

Als je een klein budget hebt en weinig ruimte, maar wel trek hebt in een lekkere knapperige pizza of een zelfgebakken cake, kies dan voor een mini-oven! Een mini-oven is een uitgeklede versie van de gewone oven: bakken doet 'ie, en daar is alles mee gezegd. De inhoud van de mini-oven is groot genoeg om een halve pizza te kunnen herbergen of een paar afbakbroodjes. Ook past je cake of kleine ovenschaal nog net in de mini-oven. In deze tekst geven we je enkele kooptips voor mini-ovens.

Lees meer over mini-ovens »

barbecue accessoire

magnetron

Een magnetron is in veel keukens een handig en onmisbaar hulpmiddel geworden. Jij bent op zoek naar een magnetron en daar kun je wel wat hulp bij gebruiken. Daarom geven wij je in deze tekst eerst enkele kooptips en daarna gaan we achtereenvolgens in op: de soorten magnetrons, de functies van de magnetron, technische specificaties van de magnetron, het prijsverschil tussen magnetrons, de nieuwste ontwikkelingen, accessoires voor de magnetron en de populairste merken magnetrons.

Lees meer over magnetrons »

grill & barbecue

Met een grill of barbecue (ook wel: bbq) is het extra lekker en gezellig om je maaltijd klaar te maken. Jij bent op zoek naar een grill of barbecue en daar kun je wel wat hulp bij gebruiken. Daarom geven wij je in deze tekst eerst enkele kooptips over de grill en barbecue en daarna gaan we achtereenvolgens in op: de soorten grills en barbecues, de functies en extra's van de grill of barbecue, veilig grillen en barbecueën en de populairste merken grills en barbecues.

Lees meer over grill & barbecues »

gourmet, fondue, bakplaat

Iedereen maakt zijn eigen hapje klaar met de steengrill, raclette, gourmet, in de fondue of op de bakplaat. Niet alleen vlees wordt op deze manier bereid, maar ook vis en groenten. Denk ook eens verder dan alleen het diner want ook heerlijke nagerechten kunnen met z'n allen gebakken worden. Kleine pannenkoekjes in het gourmetpannetje, gegrilde ananas op de bakplaat of een chocoladefondue met stukjes fruit. Ben je op zoek naar een barbecue of grill voor buitengebruik, kijk dan hier.

Lees meer over gourmets, fondue, bakplaten »

friteuse

Met een friteuse (of: frituurpan) maak je binnen een handomdraai lekkere snacks of andere tussendoortjes klaar. Als je olie gebruikt in plaats van vast frituurvet en als je de friteuse geregeld schoonmaakt, dan is frituren lang zo ongezond niet als wordt beweerd. Jij bent op zoek naar een friteuse en daar kun je wel wat hulp bij gebruiken. Daarom geven wij je in deze tekst eerst enkele kooptips en daarna gaan we achtereenvolgens in op: de soorten friteuses, de functies van de friteuse, de technische specificaties, de nieuwste ontwikkelingen en de populairste merken friteuses.

Lees meer over friteuses »

pannenset

Ben je aan het sparen voor de uitzet of wordt het tijd om je pannen te vernieuwen? Als je een pannenset koopt weet je in ieder geval zeker dat alles goed bij elkaar past en dat staat natuurlijk mooi in je keuken. Ook ben je met een pannenset vaak voordeliger uit dan wanneer je alle pannen los koopt. Deze tekst gaat in op de onderdelen van een pannenset en daarnaast geven we je tips voor de aanschaf van een pannenset. Bekijk en vergelijk hier pannensets.

Lees meer over pannensets »

oven

Een fornuis is een combinatie van een oven en een kookplaat. Jij bent op zoek naar een oven of fornuis en je kunt wel wat hulp gebruiken. Daarom geven we je in deze tekst over de oven en het fornuis eerst enkele kooptips en daarna gaan we achtereenvolgens in op: de soorten fornuizen, de soorten ovens, de functies van het fornuis en de oven, de technische specificaties van de oven en het fornuis, de nieuwste ontwikkelingen, accessoires voor de oven en het fornuis en populaire merken.

Lees meer over ovens »

stoomoven

Koken met stoom Het koken met stoom is op zich niets nieuws Al zolang de voedselbereiding bestaat wordt er met behulp van stoom gekookt en gegaard. Koken met stoom is gezond, gemakkelijk en in sommige gevallen ook snel. In de (combi)stoomoven wordt hete stoom toegevoegd aan de gaarruimte, waardoor het voedsel niet in het water ligt tijdens het koken, maar heel behoedzaam en natuurlijk gaart. Hierdoor onttrekt het kookwater geen waardevolle stoffen, kleur en smaak uit het voedsel en dat is naast gezond ook erg lekker.

Lees meer over stoomovens »

kookplaat

Heb je net een nieuw huis gekocht of ben je uitgekeken op je oude keuken? Dan mag een nieuwe kookplaat natuurlijk niet ontbreken! Jij bent op zoek naar een kookplaat en je kunt wel wat hulp gebruiken. Daarom geven we je in deze tekst eerst enkele kooptips voor de kookplaat en daarna gaan we achtereenvolgens in op: de soorten kookplaten,  de technische specificaties, de nieuwste ontwikkelingen, accessoires voor de kookplaat en populaire merken kookplaten.

Lees meer over kookplaten »

fornuis

Een fornuis is een van de belangrijkste voorwerpen in je keuken en daarom is het verstandig om je goed te laten informeren voordat je een fornuis koopt. In deze categorie vind je zowel gasfornuizen als elektrische fornuizen. Om je op weg te helpen bij het kiezen van een fornuis geven we je in deze tekst eerst enkele kooptips over het fornuis en daarna bespreken we achtereenvolgens: de soorten fornuizen, vrijstaand, inbouw of tussenbouw, aantal kookzones, extra's voor het fornuis en populaire merken.

Lees meer over fornuizen »

afzuigkap

Een afzuigkap, ook wel wasemkap genoemd, zorgt ervoor dat kookluchtjes en vocht worden afgevoerd tijdens het koken, zodat je een schonere keuken overhoudt. In veel keukens zijn afzuigkappen niet meer weg te denken. Jij bent op zoek naar een afzuigkap en daar kun je wel wat hulp bij gebruiken. Daarom geven we je in deze tekst eerst enkele kooptips en daarna gaan we achtereenvolgens in op: de soorten afzuigkappen, de functies van de afzuigkap, de technische specificaties, de accessoires voor de afzuigkap en de populairste merken afzuigkappen.

Lees meer over afzuigkappen »

pan

stoomkoker