x
x
Je zoekt nu binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (verwijderen)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
Zoek naar producten... Zoek naar een product binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Zoek naar producten... Zoek... Zoek naar producten... {}
× Categorieën
 • Algemene informatie

  Een koffiezetapparaat behoort tot de standaarduitrusting in je keuken en je maakt er veelvuldig gebruik van, dus je hebt een goede nodig! Jij bent op zoek naar een koffiezetapparaat en je kunt wel wat hulp gebruiken. In deze tekst geven we je eerst enkele kooptips en daarna gaan achtereenvolgens in op:

  Kooptips
  Bij het kopen van een koffiezetapparaat kun je letten op de volgende dingen:
  1. Vergelijk hier koffiezetapparaten!Inhoud van het koffiezetapparaat: Hoeveel kopjes koffie wil je tegelijk kunnen zetten? 
  2. Per kopje of per kan: Wil je met één druk op de knop één kopje koffie kunnen drinken of wil je liever een kan kunnen zetten, bijvoorbeeld voor de visite?
  3. Schoonmaak: is het koffiezetapparaat makkelijk schoon te maken? Kunnen er onderdelen van het koffiezetapparaat in de vaatwasmachine?
  4. Soort koffie: Wil je koffiezetten met gemalen koffie, koffiepads of koffiebonen?
  5. Soort kan: Wil je een glazen kan of een thermoskan?
  Bekijk en vergelijk hier alle koffiezetapparaten!

  Soorten koffiezetapparaten

  Het verschil tussen een koffiezetapparaat en een padapparaat is dat een koffiezetapparaat een hele kan koffie kan zetten, en een padmachine per kopje koffie. Meer informatie over de verschillende typen koffiezetapparaten vind je hieronder en informatie over de soorten espressomachines vind je hier.

  Koffiezetapparaten
  Er zijn verschillende soorten koffiezetapparaten. De belangrijkste zijn:
  • Percolator: Dit koffiezetapparaat laat kokend water naar boven door fijngemalen, koffie- of espressomaling borrelen.
  • Cafetière: Dit is een glazen kan waar je de koffie in schept, heet water eroverheen giet en met een filter het koffiedik naar beneden drukt
  • Dubbel koffiezetapparaat: Deze koffieapparaten heeft twee kannen naast elkaar die tegelijkertijd koffie kunnen zetten. Handig als het koffieverbruik hoog is. Of een kan en een piston. Met het piston kan dan espresso gezet worden.
  • Koffiezetapparaat met koffiepads: Deze koffiezetapparaten zijn geschikt om 1 of 2 kopjes koffie tegelijk te zetten.
  • Koffiezetapparaat met koffiebonen: De koffiemolen maalt de bonen. Des te verser het koffiemaalsel, des te smaakvoller de koffie.
    
  Espressomachines
  Ook espressoapparaten bestaan er in verschillende soorten. Het verschil tussen een koffieapparaat en een espressoapparaat is de zetmethode. Een espresso wordt gezet onder hoge druk van tenminste 9 tot wel 15 bar. Door heet water onder hoge druk door zeer fijn gemalen koffie te persen krijgt koffie zijn herkenbare en smaakvolle karakter. Met een espressoapparaat kun je naast espresso ook gewone koffie zetten.
  Er zijn globaal gezien 3 soorten espressomachines: volautomatische espressoapparaten, semi-automatische espressomachines en cupmachines, zoals Nespressoapparaten. 
  • Bij een volautomatisch espressoapparaat of een nespressoapparaat kost het geen enkele moeite om een perfecte espresso te maken. Alles is voorgeprogrammeerd dus het werkt heel eenvoudig. Met een druk op de knop heb je een heerlijke Italiaanse espresso, ristretto of latte macchiato (met warme, opgeklopte melk). Maar ook een gewoon kopje koffie (Americano) is in een handomdraai gezet.
  • Bij een semi-automatische espressomachine moet je het een en ander zelf nog doen en heb je zelf dus nog enigszins invloed op de smaak van jouw eigen espresso. Je kunt bijvoorbeeld de hoeveelheid koffie, de druk van het apparaat (bar) en het water dat je gebruikt zelf afstellen en regelen (bij een volautomatische espressomachine moet je die hoeveelheden van tevoren inprogrammeren). Uiteindelijk heb je zelf dus meer invloed op de smaak en kwaliteit van je espresso als je een semi-automatisch espressoapparaat koopt.
  Voor een koffiezetapparaat bekijk en vergelijk hier alle koffiezetapparaten!
  Voor een volautomaat bekijk en vergelijk dan hier espressoapparaten!

  Functies koffiezetapparaat
  Koffiezetapparaten en espressomachines hebben verschillende functies. Enkele van de extra’s van het koffiezetapparaat zijn:
  Voor meer informatie of uitleg over het koffiezetapparaat of over de espressomachine kun je bij de verklarende woordenlijst voor het koffiezetapparaat kijken.

  Design koffiezetapparaat en espressomachine
  Koffiezetapparaten en espressomachines bestaan er in diverse kleuren en materialen. De meest gebruikte materialen zijn plastic (in allerlei kleuren), metaal en rvs. Momenteel zijn espressomachines en koffiezetapparaten van roestvrij staal erg populair. De kan van het koffiezetapparaat is vaak van glas, zodat je precies ziet wanneer de koffie klaar is. Er zijn ook koffiezetapparaten met een thermoskan in plaats van een glazen kan. Als je koffiezetapparaat op het aanrecht staat, is het design van belang. En omdat een koffieappparaat vaak gebruikt wordt wil het oog natuurlijk ook wat.

  Nieuwste ontwikkelingen
  De laatste jaren is de trend koffiezetten met één druk op de knop. Met koffiepads, cups en volautomatische espressomachines staat gemak en koffie per kopje voorop. Melkspecialiteiten zoals cappuccino of latte macchiato zijn steeds gemakkelijker thuis te breiden. Ook het thuis malen van koffie middels een volautomaat of middels een koffiezetapparaat met koffiemolen is voor iedereen bereikbaar.

  Geavanceerde koffiezetapparaten worden steeds meer gemeengoed in de keuken. Heerlijke koffie en liefst zo vers mogelijk. De koffiezetapparaten met koffiebonen zijn in opkomst en koffiezetapparaten hebben steeds meer functies, zodat je eindeloos met je koffie kunt variëren: een melkopschuimer, instelbare koffiesterkte en instelbare temperatuur zijn maar een paar voorbeelden. Ook combinaties van een koffiezetapparaat en espressomachine zijn erg populair.

  Populaire merken koffiezetapparaat en espressomachine
  De meest verkochte merken espressomachines en koffiezetapparaten zijn van Aeg-Electrolux, Bosch, Braun, Delonghi, Gaggia, Jura, Krups, Magimix, MelittaMiele, Philips (Senseo), Princess, Rowenta, Saeco, Severin en Siemens.

  Meer informatie over espressomachines en koffiezetapparaten kun je vinden in de verklarende woordenlijst over het koffiezetapparaat. Ook kun je bij de veelgestelde vragen over het koffiezetapparaat kijken.

  Bekijk en vergelijk hier alle koffiezetapparaten en vind de beste koop!
 • Veelgestelde vragen

  Wat voor filter moet ik hebben voor mijn koffiezetapparaat? Vergelijk hier koffiezetapparaten!
  Wat is er handig aan een koffiepadsysteem?
  Hoe reinig ik mijn koffiezetapparaat?
  Ik zet 's ochtends koffie voor zes man, wat is het handigste apparaat voor mij?
  Is een Senseo-apparaat een espressomachine?
  Wat kan ik met een stoompijpje?
  Wat is het verschil tussen cups en servings?
  Wat is bar?
  Wat is het verschil tussen een espresso en gewone koffie?
  Hoe maak ik de perfecte espresso?
  Ik moet een verwijderingsbijdrage betalen, wat is dat?

  Bekijk en vergelijk hier alle koffiezetapparaten!

  Wat voor filter moet ik hebben voor mijn koffiezetapparaat?

  Er zijn verschillende formaten filter: 101, 102, 1x2, 1x4. In de specificaties van jouw koffiezetter staat welk formaat past bij het apparaat.

  Wat is er handig aan een koffiepadsysteem?
  Als je alleen of met z’n tweeën woont, is het een goede overweging om een apparaat met koffiepads te nemen. Hiermee kun je een of twee kopjes koffie zetten in plaats van een hele pot.

  Hoe reinig ik mijn koffiezetapparaat?
  Als je de koffiezetter al een tijdje hebt en de smaak wordt iets minder, dan is het waarschijnlijk tijd om hem te reinigen. Dit kan je doen met huishoudazijn of een speciaal koffiezetapparaat en waterkokerontkalkingsmiddel dat bij de supermarkt te koop is.

  Ik zet 's ochtends koffie voor zes man, wat is het handigste apparaat voor mij?
  Als je een groot gezin hebt of een klein bedrijf, is een dubbel koffiezetapparaat wel handig. Andere opties zijn een percolator of een groot apparaat met een kan inhoud van 2 liter.

  Is een Senseo-apparaat een espressomachine?
  Nee, een Senseo is een koffiezetapparaat. Via pads worden per keer 1 of 2 koppen koffie gezet. De manier waarop de koffie wordt gezet is niet gelijk aan de methode om espresso te maken: het blijft filterkoffie.

  Bekijk en vergelijk hier alle koffiezetapparaten!

  Wat kan ik met een stoompijpje?
  Met een stoompijpje kun je melk opwarmen voor cappuccino. Via het stoompijpje kan ook heet water worden gemaakt voor thee. Je kunt het stoompijpje dan gebruiken als heetwatertap. Niet alle espressomachines beschikken over deze functie.

  Wat is het verschil tussen cups en servings?
  Cups en servings zijn beiden gevuld met een standaard hoeveelheid gemalen espressokoffie. Cups zijn per stuk verpakte kleine metalen containers, terwijl servings in een soort papieren filter zitten. Cups zijn bol van vorm terwijl de servings plat zijn. Servings en cups zijn duurder dan de losse koffie of koffiebonen.

  Wat is bar?
  De sterke smaak van espresso wordt verkregen door de soort koffie en de manier waarop de koffie wordt gezet. Met behulp van hoge druk wordt het water door de koffie geperst. De pompdruk waarmee het water door de koffie wordt geperst, wordt weergegeven in bar. Voor bar geldt: hoe hoger het aantal bar, hoe beter. Espressomachines met 15 bar of hoger garanderen prima espresso.

  Wat is het verschil tussen een espresso en gewone koffie?
  Proef een espresso en je begrijpt direct het verschil met filterkoffie. De smaak is voller, het aroma rijker en de body dichter en zachter. Dat komt door de bijzondere bereidingswijze van de espressomachine, waarbij water onder hoge druk door een fijne koffiemaling gaat zodat de oplosbare stoffen er snel aan worden onttrokken. De kwaliteit van het resultaat is afhankelijk van een aantal belangrijke factoren: de hoeveelheid koffie, de druk die wordt uitgeoefend, de watertemperatuur, de fijnheid van de maling en de extractietijd.

  Hoe maak ik de perfecte espresso?Vergelijk hier koffiezetapparaten!
  De kwaliteit van het resultaat is afhankelijk van een aantal belangrijke factoren: de hoeveelheid koffie, de druk die wordt uitgeoefend, de watertemperatuur, de fijnheid van de maling en de extractietijd. En natuurlijk je eigen voorkeur. Hierbij wat tips om tot een optimaal resultaat te komen. Belangrijk is dat het water dat je door de koffie perst erg heet is, maar niet kokend. De beste temperatuur is circa 90 tot 92°C. Ook is het belangrijk dat je de juiste koffie gebruikt, koffie die speciaal gemalen is voor een espressoapparaat. De juiste maalgraad heb je wanneer 30cc water binnen 25 à 30 seconden door 7 gram koffie is geperst. Deze koffie is fijner gemalen dan filterkoffie. De gemalen koffie, ongeveer 7 gram, moet je goed aandrukken in de filter. De filter bevindt zich in de filterhouder, die je met een halve draai aan het apparaat bevestigt. De meeste apparaten worden geleverd met een 1- en 2-persoonsfilter. Als laatste moet het hete water met de juiste druk, circa 9 bar, door de filter worden geperst. De combinatie van de juiste druk en de juiste geperste, gemalen koffie geeft je espresso zijn karakteristieke crèmelaagje (la crema). Let op: een constante temperatuur is belangrijk voor het zetten van een goede espresso. Daarom is het ook belangrijk dat het kopje al opgewarmd is voordat de koffie erin gaat. In een Italiaanse koffiebar staan daarom de espressokopjes bovenop de espressomachine.

  Ik moet een verwijderingsbijdrage betalen, wat is dat?
  Bij de aanschaf van veel elektronische apparaten zoals een wasmachine, droger, koelkast of koffiezetapparaat betaal je een verwijderingsbijdrage. De bijdrage wordt gevraagd om oude en afgedankte apparaten op een milieuvriendelijke manier te verwijderen. Bij de aanschaf van een nieuw elektronisch apparaat betaal je voor het afvoeren en recyclen van het oude. Voor een espressoapparaat of koffiezetapparaat is dat € 1,00. Dit bedrag komt bovenop de aanschafprijs.

  Bekijk en vergelijk hier alle koffiezetapparaten!

 • Verklarende woordenlijst

  Hieronder vind je een alfabetisch overzicht met specificaties die je veel tegenkomt bij koffiezetapparaten. Heb je na het lezen van deze specificaties nog vragen, kijk dan bij de veelgestelde vragen. Wellicht geven deze een antwoord op je vraag.

  Bekijk en vergelijk hier alle koffiezetapparaten!

  Auto-ontkalken
  Kalkaanslag wordt verwijderd met speciale ontkalker, in vloeibare vorm of in tabletten. Sommige apparaten kunnen dit ook zelf. Dit is auto-ontkalken.

  Auto shut-off
  Met de auto shut-off functie slaat het apparaat automatisch af na een bepaalde tijd. Dit is extra veilig voor als je nog wel eens het apparaat vergeet uit te zetten.

  CapuccinoVergelijk hier koffiezetapparaten!
  Espresso is ook de basis voor een lekkere cappuccino. Met behulp van een systeem met een stoompijpje kun je snel melk opwarmen. Via het stoompijpje kan ook heet water worden gemaakt, bijvoorbeeld voor thee. Als het espressoapparaat niet over een stoompijpje beschikt, kun je de melk ook altijd opwarmen in de microgolf of in een pannetje. Een extra functie is het melkreservoir, waarmee je snel en gemakkelijk melk opwarmt. Gebruik hiervoor wel houdbare melk, aangezien het reservoir niet koelt.

  Druppelstop
  Als het apparaat een druppelstop heeft, zal het niet doordruppelen nadat de kan eronder vandaan is gehaald.

  Filterformaat
  Er zijn verschillende formaten filter: 101, 102, 1x2, 1x4.

  Heetwatertap
  Als een extra functie biedt espressoapparatuur soms een heetwatertap. Hiermee kun je meteen thee zetten. Soms zit deze functie in het stoompijpje, soms is het een losse tap.

  Bekijk en vergelijk hier alle koffiezetapparaten!

  Koffiesterkte instelbaar

  Met deze functie kun je zelf instellen hoe sterk je koffie wordt.

  Pompdruk
  De sterke smaak van espresso wordt verkregen door de soort koffie en de manier waarop de koffie wordt gezet. Met behulp van hoge druk wordt het water door de koffie geperst. Dit gebeurt met een van de volgende technieken: met een pomp, via stoom, de post-in style of centrifugaal. De meeste espressoapparaten gebruiken het pompsysteem of stoom. Het pompsysteem levert hogere druk dan via stoom. De stoom wordt opgewekt door het koken van water. Dit apparaat is makkelijker in gebruik en goedkoper in aanschaf. De pompdruk waarmee het water door de koffie wordt geperst, wordt weergegeven in bar. Voor bar geldt: hoe hoger het aantal bar, hoe beter. Espressomachines met 15 bar of hoger garanderen prima espresso.

  Snoeropberging
  Met snoeropberging kun je het snoer oprollen in het apparaat. Dit staat netter op het aanrecht.

  Soort koffie
  Hier wordt aangegeven of je gewone snelfilterkoffie, pads of cups nodig hebt.

  Stoompijpje
  Met behulp van het stoompijpje kun je snel melk opwarmen. Via het stoompijpje kan ook heet water worden gemaakt voor bijvoorbeeld thee. Als het espressoapparaat niet over een stoompijpje beschikt, kun je ook snel melk opwarmen in de magnetron of in een pannetje.

  Systeem
  De sterke smaak van espresso wordt verkregen door de soort koffie en de manier waarop de koffie wordt gezet. Met behulp van hoge druk wordt het water door de koffie geperst. Dit gebeurt met een van de volgende technieken: met een pomp, via stoom, de post-in style of centrifugaal. De meeste espressoapparaten gebruiken het pompsysteem of stoom. Het pompsysteem levert hogere druk dan via stoom. De stoom wordt opgewekt door het koken van water. Dit apparaat is makkelijker in gebruik en goedkoper in aanschaf. De post-in style is een handmatige pomp waarbij je zelf voor de druk moet zorgen door middel van het bedienen van het apparaat. Het centrifugale systeem draait koffie en water rond en zet op die manier espresso.

  Bekijk en vergelijk hier alle koffiezetapparaten!

  Timer

  Een apparaat met timer kun je 's avonds klaar zetten zodat je 's ochtends bij het opstaan direct een vers kopje koffie hebt.

  Type Vergelijk hier koffiezetapparaten!
  Een standaard koffiezetapparaat is een simpele uitvoering met een enkele kan. Een dubbel apparaat heeft twee kannen naast elkaar. Een perculator is speciaal ontwikkeld voor grote groepen, hier kan vaak meer dan 2 liter koffie in. Een koffiepad systeem gebruikt in plaats van filters en losse koffie kant en klare pads (of cups), handig voor de een- of twee persoons huishoudens. Verder zijn er combinatie apparaten met een melkopschuimer of een waterkoker.

  Type kan
  Veel koffiezetapparaten hebben een glazen kan, maar je kunt ook kiezen voor een model waarbij de koffie direct in een thermoskan komt. Kleine een- of twee kops modellen hebben geen kan: hier kan de koffie direct in een beker worden gezet.

  Warmhoudplaatkopjes
  Voorverwarmde kopjes zijn essentieel voor een ultieme espresso. Met een warmhoudplaatje zijn de kopjes altijd op de juiste temperatuur.

  Waterfilter
  Een waterfilter zorgt ervoor dat onder andere de kalk die in het water zit niet in de koffie komt, maar achterblijft in het filter.

  Zwenkfilter
  De meeste snelfilterapparaten hebben een zwenkfilter, waarmee je de filterhouder naar buiten kunt trekken zonder dat hij los komt van de koffiezetter.

  Bekijk en vergelijk hier alle koffiezetapparaten!

Koffiezetapparaten 7.1 (75)
31
 • filtersysteem:
  • overig - 2
   • opzetfilter - 1
   • tijdklok:
    • nee - 3
    • gei_ntegreerde_koffiemolen:
     • nee - 2
     • pad_capsulesysteem:
      • ja - 1
      • type:
       • filterkoffie - 3
       • price:
        • price_45 - 1
         • price_45_80 - 16
          • price_80_160 - 12
           • price_160 - 2
           • kleur:
            • zwart - 17
             • wit - 5
              • blauw - 4
               • rood - 2
                • antraciet - 1
                 • bruin - 1
                  • geel - 1
                   • grijs - 1
                    • titanic - 1
                     • zilver - 1
                     • maximaal_aantal_kopjes:
                      • maximaal_aantal_kopjes_2.0 - 0
                       • maximaal_aantal_kopjes_4.0 - 0
                        • maximaal_aantal_kopjes_8.0 - 0
                         • maximaal_aantal_kopjes_10.0 - 0
                          • maximaal_aantal_kopjes_12.0 - 0
                           • maximaal_aantal_kopjes_15.0 - 0
                            • maximaal_aantal_kopjes_40.0 - 0
                            • kastontwerp:
                             • vrijstaand - 21
                             • materiaal_behuizing:
                              • plastic - 8
                               • abs_kunststof - 1
                                • metaal - 1
                                 • roestvrijstaal - 1
                                 • family:
                                  • senseo - 16
                                   • saeco - 2
                                   • brand:
                                    • philips - 23
                                     • senseo - 6
                                      • phillips - 2
                                      • kopjeswarmer:
                                       • nee - 3
                                       • group:
                                        • philips_hd_7853_60_senseo_cappuccino - 2
                                         • philips_hd7854_60_senseo_latte_select - 1
                                         0 - 24
                                         • Philips Senseo HD7810
                                          • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/9/6/8/philips-hd-7810-60-4965968.jpg
                                          • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/9/6/0/philips-hd-7810-60-senseo-23173960.jpg
                                          • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/9/6/2/philips-hd-7810-60-senseo-23173962.jpg
                                          • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/8/0/4/philips-senseo-hd7810-25211804.jpg
                                          • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/8/0/5/philips-senseo-hd7810-25211805.jpg
                                          Philips Senseo HD7810 (624)
                                          5.9 (24, 22)
                                          Philips Senseo HD7810
                                          Maxwell.nl Maxwell.nl
                                          • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                          49.95, 2 weken (offer_sdt_2_weeks)
                                          Maxwell.nl Maxwell.nl
                                          • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                          49.95, 2 weken (offer_sdt_2_weeks)
                                          Media Markt Alkmaar Media Markt Alkmaar
                                          0.0 (0, 0)
                                          84.99, 4.7479003, 52.6357647 HIGH
                                          55
                                         • Philips HD 7825/60/61/66 Senseo VIVA CAFE Black
                                          • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/6/8/8/philips-hd-7825-60-61-66-senseo-viva-cafe-black-21809688.jpg
                                          • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/9/3/philips-hd-7825-60-61-66-senseo-viva-cafe-black-22204493.jpg
                                          • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/9/4/philips-hd-7825-60-61-66-senseo-viva-cafe-black-22204494.jpg
                                          • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/9/5/philips-hd-7825-60-61-66-senseo-viva-cafe-black-22204495.jpg
                                          • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/1/3/9/philips-hd-7825-60-61-66-senseo-viva-cafe-black-25212139.jpg
                                          • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/1/4/0/philips-hd-7825-60-61-66-senseo-viva-cafe-black-25212140.jpg
                                          • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/1/4/1/philips-hd-7825-60-61-66-senseo-viva-cafe-black-25212141.jpg
                                          • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/1/4/2/philips-hd-7825-60-61-66-senseo-viva-cafe-black-25212142.jpg
                                          Philips HD 7825/60/61/66 Senseo VIVA CAFE Black (61)
                                          9.5 (2, 0)
                                          Philips HD 7825/60/61/66 Senseo VIVA CAFE Black
                                          Mediamarkt.nl Mediamarkt.nl
                                          8.4 (933, 933)
                                          • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                          74.95, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                          Mediamarkt.nl Mediamarkt.nl
                                          8.4 (933, 933)
                                          • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                          74.95, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                          Media Markt Alkmaar Media Markt Alkmaar
                                          0.0 (0, 0)
                                          74.95, 4.7479003, 52.6357647 HIGH
                                          59
                                         • Senseo HD7863
                                          • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/8/9/8/philips-hd-7863-60-senseo-quadrante-black-19392898.jpg
                                          • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/1/8/7/philips-hd-7863-60-senseo-quadrante-black-19560187.jpg
                                          • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/6/5/8/philips-hd-7863-60-senseo-quadrante-black-22596658.jpg
                                          • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/6/5/9/philips-hd-7863-60-senseo-quadrante-black-22596659.jpg
                                          • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/6/6/1/philips-hd-7863-60-senseo-quadrante-black-22596661.jpg
                                          • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/8/3/5/philips-senseo-hd7863-25212835.jpg
                                          Senseo HD7863 (54)
                                          7.0 (6, 5)
                                          Senseo HD7863
                                          Mediamarkt.nl Mediamarkt.nl
                                          8.4 (933, 933)
                                          • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                          75, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                          Mediamarkt.nl Mediamarkt.nl
                                          8.4 (933, 933)
                                          • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                          75, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                          Media Markt Alkmaar Media Markt Alkmaar
                                          0.0 (0, 0)
                                          75, 4.7479003, 52.6357647 HIGH
                                          383
                                         • Philips HD7817/60 Senseo Original
                                          • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/8/4/2/philips-hd7817-60-senseo-original-30250842.jpg
                                          • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/6/9/0/philips-hd7817-60-senseo-original-30562690.jpg
                                          • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/6/9/1/philips-hd7817-60-senseo-original-30562691.jpg
                                          • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/6/9/2/philips-hd7817-60-senseo-original-30562692.jpg
                                          • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/6/9/3/philips-hd7817-60-senseo-original-30562693.jpg
                                          • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/6/9/4/philips-hd7817-60-senseo-original-30562694.jpg
                                          • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/6/9/5/philips-hd7817-60-senseo-original-30562695.jpg
                                          • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/6/9/6/philips-hd7817-60-senseo-original-30562696.jpg
                                          • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/6/9/7/philips-hd7817-60-senseo-original-30562697.jpg
                                          • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/6/9/8/philips-hd7817-60-senseo-original-30562698.jpg
                                          • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/6/9/9/philips-hd7817-60-senseo-original-30562699.jpg
                                          • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/7/0/0/philips-hd7817-60-senseo-original-30562700.jpg
                                          • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/9/2/4/philips-hd7817-60-senseo-original-30687924.jpg
                                          Philips HD7817/60 Senseo Original (20)
                                          Philips HD7817/60 Senseo Original
                                          Redcoon Redcoon
                                          8.0 (423, 423)
                                          • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                          68.49, 2 dagen (offer_sdt_2_days)
                                          Redcoon Redcoon
                                          8.0 (423, 423)
                                          • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                          68.49, 2 dagen (offer_sdt_2_days)
                                          Expert Almelo Expert Almelo
                                          0.0 (0, 0)
                                          69, 6.6749386, 52.36558770000001 LOW
                                          237
                                         • Philips HD7854/60 Senseo Latte Select zwart
                                          • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/2/8/6/philips-hd7854-60-senseo-latte-select-black-18142286.jpg
                                          • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/9/5/9/philips-hd7854-60-senseo-latte-select-black-18297959.jpg
                                          • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/0/7/philips-hd7854-60-senseo-latte-select-black--21810007.jpg
                                          • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/0/8/philips-hd7854-60-senseo-latte-select-black--21810008.jpg
                                          Philips HD7854/60 Senseo Latte Select zwart (49)
                                          6.8 (6, 6)
                                          Philips HD7854/60 Senseo Latte Select zwart
                                          Bol.com Bol.com
                                          7.9 (624, 624)
                                          • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                          129.99, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                          Bol.com Bol.com
                                          7.9 (624, 624)
                                          • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                          129.99, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                          Coolblue Amsterdam Coolblue Amsterdam
                                          0.0 (0, 0)
                                          148.95, 4.8699502, 52.3368869 UNKNOWN
                                          12
                                         • Philips Senseo HD7825/80 koffiezetapparaat
                                          • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/9/4/9/philips-hd-7825-80-senseo-viva-cafe-red-18699949.jpg
                                          • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/5/6/0/philips-hd-7825-80-senseo-viva-cafe-red-22596560.jpg
                                          Philips Senseo HD7825/80 koffiezetapparaat (26)
                                          Philips Senseo HD7825/80 koffiezetapparaat
                                          Blokker.nl Blokker.nl
                                          7.3 (6, 6)
                                          • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                          69.95, onbekend (offer_sdt_unknown)
                                          Blokker.nl Blokker.nl
                                          7.3 (6, 6)
                                          • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                          69.95, onbekend (offer_sdt_unknown)
                                          BesteKeus.nl Best BesteKeus.nl Best
                                          0.0 (0, 0)
                                          97.9, 5.3950786, 51.4986192 NONE
                                          6
                                         • Philips HD 7853/60 Senseo Cappuccino Zwart
                                          • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/3/0/2/philips-hd-7853-60-senseo-cappuccino-black-18544302.jpg
                                          • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/1/6/6/philips-hd-7853-60-senseo-cappuccino-black-18683166.jpg
                                          • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/2/1/1/philips-hd-7853-60-senseo-cappuccino-black--21810211.jpg
                                          • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/2/1/2/philips-hd-7853-60-senseo-cappuccino-black--21810212.jpg
                                          Philips HD 7853/60 Senseo Cappuccino Zwart (31)
                                          6.5 (10, 10)
                                          Philips HD 7853/60 Senseo Cappuccino Zwart
                                          Ben van Dijk Electronics Ben van Dijk Electronics
                                          6.3 (6, 6)
                                          • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                          109.95, 1 week (offer_sdt_1_week)
                                          Ben van Dijk Electronics Ben van Dijk Electronics
                                          6.3 (6, 6)
                                          • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                          109.95, 1 week (offer_sdt_1_week)
                                          Coolblue Amsterdam Coolblue Amsterdam
                                          0.0 (0, 0)
                                          119, 4.8699502, 52.3368869 UNKNOWN
                                          109
                                         • Senseo HD7880/70 koffiezetapparaat
                                          • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/6/9/9/philips-hd7880-70-coffee-maker-24025699.jpg
                                          • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/7/0/2/philips-hd7880-70-coffee-maker-24025702.jpg
                                          • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/2/1/1/senseo-hd7880-70-coffee-maker-30682211.jpg
                                          Senseo HD7880/70 koffiezetapparaat (20)
                                          8.0 (1, 0)
                                          Senseo HD7880/70 koffiezetapparaat
                                          Fonq.nl Fonq.nl
                                          0.0 (8, 8)
                                          • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                          75, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                          Fonq.nl Fonq.nl
                                          0.0 (8, 8)
                                          • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                          75, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                          BesteKeus.nl Best BesteKeus.nl Best
                                          0.0 (0, 0)
                                          79.9, 5.3950786, 51.4986192 NONE
                                          176
                                         • Philips Senseo HD7825
                                          • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/4/2/4/philips-hd-7825-60-senseo-viva-cafe-black-17249424.jpg
                                          • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/8/2/philips-hd-7825-60-senseo-viva-cafe-black-22204482.jpg
                                          • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/8/3/philips-hd-7825-60-senseo-viva-cafe-black-22204483.jpg
                                          • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/1/3/5/philips-senseo-hd7825-25212135.jpg
                                          • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/1/3/6/philips-senseo-hd7825-25212136.jpg
                                          • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/1/3/7/philips-senseo-hd7825-25212137.jpg
                                          • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/1/3/8/philips-senseo-hd7825-25212138.jpg
                                          Philips Senseo HD7825 (16)
                                          5.7 (6, 6)
                                          Philips Senseo HD7825
                                          Mediamarkt.nl Mediamarkt.nl
                                          8.4 (933, 933)
                                          • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                          69, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                          Mediamarkt.nl Mediamarkt.nl
                                          8.4 (933, 933)
                                          • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                          69, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                          EP Arnhem EP Arnhem
                                          0.0 (0, 0)
                                          69, 5.9506774, 51.9833106 NONE
                                          385
                                         • Philips Senseo HD7864/61 koffiezetapparaat
                                          • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/2/1/philips-hd7864-11-21811921.jpg
                                          Philips Senseo HD7864/61 koffiezetapparaat (27)
                                          7.3 (1, 1)
                                          Philips Senseo HD7864/61 koffiezetapparaat
                                          BesteKeus.nl Best BesteKeus.nl Best
                                          0.0 (0, 0)
                                          100, 5.3950786, 51.4986192 NONE
                                          Bestekeus.nl Bestekeus.nl
                                          7.8 (264, 264)
                                          108, 3 dagen (offer_sdt_3_days)
                                          BesteKeus.nl Best BesteKeus.nl Best
                                          0.0 (0, 0)
                                          100, 5.3950786, 51.4986192 NONE
                                          2
                                         • Senseo HD7825
                                          • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/3/7/6/philips-hd-7820-60-senseo-black-onp-17243376.jpg
                                          • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/7/3/philips-senseo-hd7820-22264473.jpg
                                          • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/0/2/3/philips-senseo-hd7820-25001023.jpg
                                          • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/0/2/4/philips-senseo-hd7820-25001024.jpg
                                          • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/0/2/5/philips-senseo-hd7820-25001025.jpg
                                          • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/0/2/7/philips-senseo-hd7820-25001027.jpg
                                          • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/0/3/2/philips-senseo-hd7820-25001032.jpg
                                          • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/0/3/3/philips-senseo-hd7820-25001033.jpg
                                          • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/1/3/1/philips-senseo-hd7820-25212131.jpg
                                          • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/1/3/2/philips-senseo-hd7820-25212132.jpg
                                          • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/1/3/3/philips-senseo-hd7820-25212133.jpg
                                          • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/1/3/4/philips-senseo-hd7820-25212134.jpg
                                          Senseo HD7825 (19)
                                          Senseo HD7825
                                          TonerenCartridge.nl TonerenCartridge.nl
                                          7.9 (56, 56)
                                          • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                          110.94, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                          TonerenCartridge.nl TonerenCartridge.nl
                                          7.9 (56, 56)
                                          • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                          110.94, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                          2
                                         • Senseo HD7870
                                          • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/1/7/0/philips-hd7870-60-senseo-twist-22200170.jpg
                                          • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/8/3/6/philips-senseo-hd7870-25212836.jpg
                                          • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/8/3/7/philips-senseo-hd7870-25212837.jpg
                                          • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/8/3/8/philips-senseo-hd7870-25212838.jpg
                                          • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/8/3/9/philips-senseo-hd7870-25212839.jpg
                                          • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/8/4/0/philips-senseo-hd7870-25212840.jpg
                                          • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/8/4/1/philips-senseo-hd7870-25212841.jpg
                                          • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/8/4/2/philips-senseo-hd7870-25212842.jpg
                                          • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/8/4/3/philips-senseo-hd7870-25212843.jpg
                                          Senseo HD7870 (21)
                                          6.4 (6, 5)
                                          Senseo HD7870
                                          Electro-Magazijn Electro-Magazijn
                                          9.0 (247, 247)
                                          • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                          76, 2 weken (offer_sdt_2_weeks)
                                          Electro-Magazijn Electro-Magazijn
                                          9.0 (247, 247)
                                          • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                          76, 2 weken (offer_sdt_2_weeks)
                                          BesteKeus.nl Best BesteKeus.nl Best
                                          0.0 (0, 0)
                                          77.99, 5.3950786, 51.4986192 NONE
                                          401
                                         • Philips Senseo HD7874/60 koffiezetapparaat
                                          • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/2/4/3/philips-hd7874-60-senseo-twist-22285243.jpg
                                          Philips Senseo HD7874/60 koffiezetapparaat (19)
                                          Philips Senseo HD7874/60 koffiezetapparaat
                                          Mediamarkt.nl Mediamarkt.nl
                                          8.4 (933, 933)
                                          • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                          129, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                          Mediamarkt.nl Mediamarkt.nl
                                          8.4 (933, 933)
                                          • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                          129, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                          Media Markt Alkmaar Media Markt Alkmaar
                                          0.0 (0, 0)
                                          129, 4.7479003, 52.6357647 HIGH
                                          51
                                         • Senseo HD7818
                                          • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/6/5/0/senseo-hd7818-30562650.jpg
                                          • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/6/5/1/senseo-hd7818-30562651.jpg
                                          • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/6/5/2/senseo-hd7818-30562652.jpg
                                          • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/6/5/3/senseo-hd7818-30562653.jpg
                                          • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/6/5/4/senseo-hd7818-30562654.jpg
                                          • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/6/5/5/senseo-hd7818-30562655.jpg
                                          • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/6/5/6/senseo-hd7818-30562656.jpg
                                          • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/6/5/7/senseo-hd7818-30562657.jpg
                                          • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/6/5/8/senseo-hd7818-30562658.jpg
                                          • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/6/2/2/senseo-hd7818-30564622.jpg
                                          Senseo HD7818 (6)
                                          Senseo HD7818
                                          BCC BCC
                                          8.5 (802, 802)
                                          • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                          79.99, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                          BCC BCC
                                          8.5 (802, 802)
                                          • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                          79.99, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                          Kijkshop Almere Kijkshop Almere
                                          0.0 (0, 0)
                                          79.99, 5.2210813, 52.3728291 LOW
                                          208
                                         • Philips HD 7012/00 Senseo
                                          • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/7/7/6/philips-hd-7012-00-senseo-19992776.jpg
                                          • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/1/4/5/philips-hd-7012-00-senseo-19993145.jpg
                                          Philips HD 7012/00 Senseo (16)
                                          Philips HD 7012/00 Senseo
                                          EP Arnhem EP Arnhem
                                          0.0 (0, 0)
                                          12.99, 5.9506774, 51.9833106 NONE
                                          Maxwell.nl Maxwell.nl
                                          • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                          13.99, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                          EP Arnhem EP Arnhem
                                          0.0 (0, 0)
                                          12.99, 5.9506774, 51.9833106 NONE
                                          96
                                         • Senseo HD7817/20 Bruin Grijs
                                          • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/1/0/0/phillips-hd7817-20-brown-grey-30250100.jpg
                                          • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/6/5/9/senseo-hd7817-30562659.jpg
                                          • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/6/6/0/senseo-hd7817-30562660.jpg
                                          • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/6/6/1/senseo-hd7817-30562661.jpg
                                          • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/6/6/2/senseo-hd7817-30562662.jpg
                                          • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/6/6/3/senseo-hd7817-30562663.jpg
                                          • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/6/6/4/senseo-hd7817-30562664.jpg
                                          • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/6/6/5/senseo-hd7817-30562665.jpg
                                          • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/6/6/6/senseo-hd7817-30562666.jpg
                                          • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/6/6/7/senseo-hd7817-30562667.jpg
                                          • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/6/6/8/senseo-hd7817-30562668.jpg
                                          Senseo HD7817/20 Bruin Grijs (4)
                                          Senseo HD7817/20 Bruin Grijs
                                          Coolblue.nl Coolblue.nl
                                          8.8 (825, 825)
                                          • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                          79, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                          Coolblue.nl Coolblue.nl
                                          8.8 (825, 825)
                                          • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                          79, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                          Coolblue Amsterdam Coolblue Amsterdam
                                          0.0 (0, 0)
                                          79, 4.8699502, 52.3368869 UNKNOWN
                                          140
                                         • Philips HD7817/90 Senseo Original Rood
                                          • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/9/6/philips-hd7817-90-senseo-original-red-30250096.jpg
                                          • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/9/7/philips-hd7817-90-senseo-original-red-30250097.jpg
                                          • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/6/6/9/philips-hd7817-90-senseo-original-red-30562669.jpg
                                          • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/6/7/0/philips-hd7817-90-senseo-original-red-30562670.jpg
                                          • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/6/7/1/philips-hd7817-90-senseo-original-red-30562671.jpg
                                          • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/6/7/2/philips-hd7817-90-senseo-original-red-30562672.jpg
                                          • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/6/7/3/philips-hd7817-90-senseo-original-red-30562673.jpg
                                          • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/6/7/4/philips-hd7817-90-senseo-original-red-30562674.jpg
                                          • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/6/7/5/philips-hd7817-90-senseo-original-red-30562675.jpg
                                          • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/6/7/6/philips-hd7817-90-senseo-original-red-30562676.jpg
                                          • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/6/7/7/philips-hd7817-90-senseo-original-red-30562677.jpg
                                          Philips HD7817/90 Senseo Original Rood (7)
                                          Philips HD7817/90 Senseo Original Rood
                                          Artencraft.nl Artencraft.nl
                                          8.4 (115, 115)
                                          69.45, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                          Artencraft.nl Artencraft.nl
                                          8.4 (115, 115)
                                          69.45, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                          Coolblue Amsterdam Coolblue Amsterdam
                                          0.0 (0, 0)
                                          69.95, 4.8699502, 52.3368869 UNKNOWN
                                          301
                                         • Phillips Senseo Viva Café HD7825/03
                                          • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/5/3/4/phillips-senseo-viva-cafe-hd7825-03-27762534.jpg
                                          • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/8/6/7/phillips-senseo-viva-cafe-hd7825-03-29145867.jpg
                                          Phillips Senseo Viva Café HD7825/03 (9)
                                          Phillips Senseo Viva Café HD7825/03
                                          Blokker.nl Blokker.nl
                                          7.3 (6, 6)
                                          • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                          69.95, onbekend (offer_sdt_unknown)
                                          Blokker.nl Blokker.nl
                                          7.3 (6, 6)
                                          • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                          69.95, onbekend (offer_sdt_unknown)
                                          Coolblue Amsterdam Coolblue Amsterdam
                                          0.0 (0, 0)
                                          94.99, 4.8699502, 52.3368869 UNKNOWN
                                          7
                                         • Philips HD7870/67 Senseo Twist
                                          • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/0/9/3/philips-hd7870-67-senseo-twist-20487093.jpg
                                          Philips HD7870/67 Senseo Twist (5)
                                          Wehkamp.nl Wehkamp.nl
                                          8.2 (377, 377)
                                          • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                          108.95, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                          Wehkamp.nl Wehkamp.nl
                                          8.2 (377, 377)
                                          • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                          108.95, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                          1
                                         • Phillips HD7817/60 Senseo Original Zwart
                                          • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/9/8/phillips-hd7817-60-senseo-original-black-30250098.jpg
                                          • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/9/9/phillips-hd7817-60-senseo-original-black-30250099.jpg
                                          • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/6/7/9/phillips-hd7817-60-senseo-original-black-30562679.jpg
                                          • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/6/8/0/phillips-hd7817-60-senseo-original-black-30562680.jpg
                                          • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/6/8/1/phillips-hd7817-60-senseo-original-black-30562681.jpg
                                          • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/6/8/2/phillips-hd7817-60-senseo-original-black-30562682.jpg
                                          • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/6/8/3/phillips-hd7817-60-senseo-original-black-30562683.jpg
                                          • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/6/8/4/phillips-hd7817-60-senseo-original-black-30562684.jpg
                                          • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/6/8/5/phillips-hd7817-60-senseo-original-black-30562685.jpg
                                          • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/6/8/6/phillips-hd7817-60-senseo-original-black-30562686.jpg
                                          • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/6/8/7/phillips-hd7817-60-senseo-original-black-30562687.jpg
                                          • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/6/8/8/phillips-hd7817-60-senseo-original-black-30562688.jpg
                                          • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/6/8/9/phillips-hd7817-60-senseo-original-black-30562689.jpg
                                          • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/9/2/3/phillips-hd7817-60-senseo-original-black-30687923.jpg
                                          Phillips HD7817/60 Senseo Original Zwart (6)
                                          Phillips HD7817/60 Senseo Original Zwart
                                          Coolblue.nl Coolblue.nl
                                          8.8 (825, 825)
                                          • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                          69.95, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                          Coolblue.nl Coolblue.nl
                                          8.8 (825, 825)
                                          • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                          69.95, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                          3
                                         • Philips Senseo Viva HD7825/43 Roze
                                          • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/4/4/5/philips-senseo-viva-hd7825-43-pink-25208445.jpg
                                          • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/5/3/8/philips-senseo-viva-hd7825-43-pink-25208538.jpg
                                          • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/8/6/6/philips-senseo-hd7825-03-29145866.jpg
                                          Philips Senseo Viva HD7825/43 Roze (3)
                                          Philips Senseo Viva HD7825/43 Roze
                                          BCC BCC
                                          8.5 (802, 802)
                                          • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                          81.99, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                          BCC BCC
                                          8.5 (802, 802)
                                          • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                          81.99, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                          BesteKeus.nl Best BesteKeus.nl Best
                                          0.0 (0, 0)
                                          94.94, 5.3950786, 51.4986192 NONE
                                          6
                                         • Philips Senseo HD7874
                                          • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/8/4/8/philips-hd7874-10-senseo-twist-20030848.jpg
                                          • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/0/7/4/philips-hd7874-10-senseo-twist-23365074.jpg
                                          Philips Senseo HD7874 (3)
                                          7.0 (1, 1)
                                          Philips Senseo HD7874
                                          Otto Otto
                                          7.0 (99, 99)
                                          • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                          145.94, 2 weken (offer_sdt_2_weeks)
                                          Otto Otto
                                          7.0 (99, 99)
                                          • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                          145.94, 2 weken (offer_sdt_2_weeks)
                                          2
                                         • Philips HD 7853/60 Senseo Cappuccino Zwart + Pads
                                          • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/8/6/7/philips-hd-7853-60-senseo-cappuccino-black-pads--19714867.jpg
                                          • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/2/1/5/philips-hd-7853-60-senseo-cappuccino-black-pads--21810215.jpg
                                          • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/2/1/6/philips-hd-7853-60-senseo-cappuccino-black-pads--21810216.jpg
                                          Philips HD 7853/60 Senseo Cappuccino Zwart + Pads (3)
                                          Bol.com Bol.com
                                          7.9 (624, 624)
                                          • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                          128.99, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                          Bol.com Bol.com
                                          7.9 (624, 624)
                                          • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                          128.99, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                          1
                                         • Philips Bean-funnel koffiezetapparaat HD8030/60
                                          • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/7/4/6/philips-hd8030-60-senseo-sarista-19494746.jpg
                                          • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/9/2/9/philips-hd8030-60-senseo-sarista-22249929.jpg
                                          • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/9/3/3/philips-hd8030-60-senseo-sarista-22249933.jpg
                                          • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/2/3/0/philips-hd8030-60-senseo-sarista-30682230.jpg
                                          • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/2/3/1/philips-hd8030-60-senseo-sarista-30682231.jpg
                                          • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/2/3/2/philips-hd8030-60-senseo-sarista-30682232.jpg
                                          • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/2/3/3/philips-hd8030-60-senseo-sarista-30682233.jpg
                                          • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/2/3/4/philips-hd8030-60-senseo-sarista-30682234.jpg
                                          • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/2/3/5/philips-hd8030-60-senseo-sarista-30682235.jpg
                                          • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/2/3/6/philips-hd8030-60-senseo-sarista-30682236.jpg
                                          • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/2/3/7/philips-hd8030-60-senseo-sarista-30682237.jpg
                                          • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/2/3/8/philips-hd8030-60-senseo-sarista-30682238.jpg
                                          • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/2/3/9/philips-hd8030-60-senseo-sarista-30682239.jpg
                                          • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/2/4/0/philips-hd8030-60-senseo-sarista-30682240.jpg
                                          • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/2/4/1/philips-hd8030-60-senseo-sarista-30682241.jpg
                                          • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/2/4/2/philips-hd8030-60-senseo-sarista-30682242.jpg
                                          • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/2/4/4/philips-hd8030-60-senseo-sarista-30682244.jpg
                                          • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/2/4/5/philips-hd8030-60-senseo-sarista-30682245.jpg
                                          Philips Bean-funnel koffiezetapparaat HD8030/60 (47)
                                          6.4 (8, 7)
                                          Philips Bean-funnel koffiezetapparaat HD8030/60
                                          Coolblue.nl Coolblue.nl
                                          8.8 (825, 825)
                                          • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                          248.99, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                          Coolblue.nl Coolblue.nl
                                          8.8 (825, 825)
                                          • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                          248.99, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                          Coolblue Amsterdam Coolblue Amsterdam
                                          0.0 (0, 0)
                                          248.99, 4.8699502, 52.3368869 UNKNOWN
                                          13
                                         2
                                         • Heb je merkvoorkeur? (brand):
                                          • Melitta (melitta)
                                          • Siemens (siemens)
                                          • Delonghi (delonghi)
                                          • Bosch (bosch)
                                          • Krups (krups)
                                          • Princess (princess)
                                          • AEG (aeg)
                                          • Ascaso (ascaso)
                                          • AVANTO (avanto)
                                          • Bauknecht (bauknecht)
                                          • Beem (beem)
                                          • Beko (beko)
                                          • BELMOCA (belmoca)
                                          • Bestron (bestron)
                                          • Bialetti (bialetti)
                                          • Bodum (bodum)
                                          • Bomann (bomann)
                                          • Brandt (brandt)
                                          • Braun (braun)
                                          • Bravilor (bravilor)
                                          • Caso (caso)
                                          • Clatronic (clatronic)
                                          • Cloer (cloer)
                                          • Conrad (conrad)
                                          • Cremesso (cremesso)
                                          • Cuisinart (cuisinart)
                                          • Daalderop (daalderop)
                                          • Domo (domo)
                                          • Domoclip (domoclip)
                                          • Efbe-Schott (efbe_schott)
                                          • Electrolux (electrolux)
                                          • Everglades (everglades)
                                          • FrancisFrancis! (francisfrancis_)
                                          • GAGGENAU (gaggenau)
                                          • Gaggia (gaggia)
                                          • Girmi (girmi)
                                          • Graef (graef)
                                          • Grundig (grundig)
                                          • Illy (illy)
                                          • Inventum (inventum)
                                          • Jura (jura)
                                          • Kenwood (kenwood)
                                          • KitchenAid (kitchenaid)
                                          • Kuppersbusch (kuppersbusch)
                                          • Magimix (magimix)
                                          • Miele (miele)
                                          • Moccamaster (moccamaster)
                                          • Moulinex (moulinex)
                                          • Nivona (nivona)
                                          • Panasonic (panasonic)
                                          • Pelgrim (pelgrim)
                                          • Pentax (pentax)
                                          • Philips (philips)
                                          • Phillips (phillips)
                                          • Quick Mill (quick_mill)
                                          • Rommelsbacher (rommelsbacher)
                                          • Rowenta (rowenta)
                                          • Russell Hobbs (russell_hobbs)
                                          • Saeco (saeco)
                                          • SEB (seb)
                                          • SEGA (sega)
                                          • Senseo (senseo)
                                          • Severin (severin)
                                          • Smeg (smeg)
                                          • Solac (solac)
                                          • Solis (solis)
                                          • Technivorm (technivorm)
                                          • Tefal (tefal)
                                          • Tristar (tristar)
                                          • Unold (unold)
                                          • Waeco (waeco)
                                          • Whirlpool (whirlpool)
                                          • Wmf (wmf)
                                         • Wat is je budget? (price):
                                          • < 45 € (price_45)
                                          • 45 € - 80 € (price_45_80)
                                          • 80 € - 160 € (price_80_160)
                                          • ≥ 160 € (price_160)
                                         • Hoe wil je 'm plaatsen? (kastontwerp):
                                          • Ingebouwd (ingebouwd)
                                          • Vrijstaand (vrijstaand)
                                         • Welke type wil je? (type):
                                          • Espresso (espresso)
                                          • Filterkoffie (filterkoffie)
                                          • Percolator (percolator)
                                          • Thee (thee)
                                         • Welke kleur wil je? (kleur):
                                          • Aluminium (aluminium)
                                          • Antraciet (antraciet)
                                          • Beige (beige)
                                          • Blauw (blauw)
                                          • Bordeaux (bordeaux)
                                          • Bruin (bruin)
                                          • Cappuccino (cappuccino)
                                          • Chroom (chroom)
                                          • Cream (cream)
                                          • Geel (geel)
                                          • Grijs (grijs)
                                          • Groen (groen)
                                          • Magenta (magenta)
                                          • Metallic (metallic)
                                          • Multi (multi)
                                          • Oranje (oranje)
                                          • Paars (paars)
                                          • Roestvrijstaal (roestvrijstaal)
                                          • Rood (rood)
                                          • Room (room)
                                          • Roze (roze)
                                          • Titanic (titanic)
                                          • Transparant (transparant)
                                          • Wit (wit)
                                          • Zilver (zilver)
                                          • Zwart (zwart)
                                         • Wil je een pad-systeem? (pad_capsulesysteem):
                                          • Ja (ja)
                                          • Nee (nee)
                                         • Wil je een timer? (tijdklok):
                                          • Ja (ja)
                                          • Nee (nee)
                                         • Wil je een kopjeswarmer? (kopjeswarmer):
                                          • Ja (ja)
                                          • Nee (nee)
                                         • Wil je een geïntegreerde koffiemolen? (gei_ntegreerde_koffiemolen):
                                          • Ja (ja)
                                          • Nee (nee)
                                         • Hoeveel kopjes wil je maximaal zetten? (maximaal_aantal_kopjes):
                                          • 2.0 (maximaal_aantal_kopjes_2.0)
                                          • 4.0 (maximaal_aantal_kopjes_4.0)
                                          • 8.0 (maximaal_aantal_kopjes_8.0)
                                          • 10.0 (maximaal_aantal_kopjes_10.0)
                                          • 12.0 (maximaal_aantal_kopjes_12.0)
                                          • 15.0 (maximaal_aantal_kopjes_15.0)
                                          • 40.0 (maximaal_aantal_kopjes_40.0)
                                         • Wat voor materiaal behuizing wil je? (materiaal_behuizing):
                                          • ABS kunststof (abs_kunststof)
                                          • Aluminium (aluminium)
                                          • Chroom (chroom)
                                          • Glas (glas)
                                          • Keramisch (keramisch)
                                          • Metaal (metaal)
                                          • Plastic (plastic)
                                          • Polycarbonaat (polycarbonaat)
                                          • Polypropyleen (polypropyleen)
                                          • Roestvrijstaal (roestvrijstaal)
                                          • Staal (staal)
                                         • Wat voor filtersysteem wil je? (filtersysteem):
                                          • Opzetfilter (opzetfilter)
                                          • Overig (overig)
                                          • Zwenkbaar (zwenkbaar)
                                         • Welke productfamilie? (family):
                                          • Daily Collection (daily_collection)
                                          • N (n)
                                          • Saeco (saeco)
                                          • Senseo (senseo)
                                          • Viva (viva)
                                         • Welke varianten wil je? (group):
                                          • Bialetti Venus (bialetti_venus)
                                          • Bodum 11001 Bistro (bodum_11001_bistro)
                                          • Electrolux EKF7500 (electrolux_ekf7500)
                                          • FrancisFrancis! X 7.1 (francisfrancis_x_7_1)
                                          • Kenwood CM (kenwood_cm)
                                          • Krups F 309 PRO Aroma (krups_f_309_pro_aroma)
                                          • Magimix Nespresso M190 (magimix_nespresso_m190)
                                          • Melitta EASY (melitta_easy)
                                          • Melitta EASY TOP (melitta_easy_top)
                                          • Melitta Enjoy (melitta_enjoy)
                                          • Melitta Enjoy Therm (melitta_enjoy_therm)
                                          • Melitta Optima Timer (melitta_optima_timer)
                                          • Miele CM 6300 (miele_cm_6300)
                                          • Moccamaster KBG 741 Moccamaster (moccamaster_kbg_741_moccamaster)
                                          • Philips HD7854/60 Senseo Latte Select (philips_hd7854_60_senseo_latte_select)
                                          • Philips HD 7853/60 Senseo Cappuccino (philips_hd_7853_60_senseo_cappuccino)
                                         • Tel. 030-214 5004
                                         • WhatsApp 06-15 19 74 74
                                         • blijmakers@vergelijk.nl