x
x
Je zoekt nu binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (verwijderen)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
Zoek naar producten... Zoek naar een product binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Zoek naar producten... Zoek... Zoek naar producten... {}
× Categorieën
 • Algemene informatie

  Je bent op zoek naar een kinderwagen, maar wat voor kinderwagen eigenlijk? Een combiwagen, een buggy of toch een wandelwagen? Er zijn vele soorten kinderwagens. Kinderwagens met maar één functie, maar ook combinatiewagens. De reiswieg, wandelwagen en de buggy zijn voorbeelden van kinderwagens die voor een bepaalde leeftijdsfase te gebruiken zijn. De combiwagen daarentegen groeit met je baby mee. In deze tekst bespreken we de belangrijkste dingen waar je op kunt letten bij het kopen van een kinderwagen, wandelwagen of buggy. Achtereenvolgens bespreken we:Vergelijk hier kinderwagens!

  Vijf tips voor het kopen van een kinderwagen
  Let bij het kopen van een kinderwagen op de volgende aspecten:
   
  1. Het maxium draaggewicht in kilogram. Kinderwagens kennen een maximum draaggewicht. Denk hierbij niet alleen aan het gewicht van je kind, maar ook aan eventuele boodschappen die je in de boodschappenmand wilt meenemen. Belast kinderwagens nooit zwaarder dan is toegestaan.
  2. Het gewicht van de kinderwagen. Je zult een kinderwagen geregeld moeten tillen, bijvoorbeeld om in de auto te laden. Vooral in de periode net na je bevalling is het prettig als de kinderwagen niet zo zwaar is.
  3. De grootte van de wieg. Het formaat van een wieg verschilt per kinderwagen. Hoe groter de wieg, hoe minder snel je kindje uit de wieg is gegroeid, hoe langer je er plezier van hebt.
  4. Vergelijk hier kinderwagens!Het opvouwgemak. In veel situaties, zoals smalle gangpaden in de supermarkt of thuis tijdens het opbergen, is het handig als je de kinderwagen makkelijk kunt opvouwen. Test dit een keer in een winkel voordat je online de prijzen gaat vergelijken.
  5. Het comfort van de kinderwagen. Een comfortabele kinderwagen voorkomt dat je kindje last heeft van schokkende bewegingen door bijvoorbeeld een ongelijke straat of drempels.Kies bijvoorbeeld voor een kinderwagen met vering en luchtbanden. Luchtbanden maken het bovendien makkelijker de kinderwagen voort te duwen.
  Wil je nu meteen op zoek naar een kinderwagen, bekijk en vergelijk dan hier kinderwagens!

  Typen kinderwagens
  De volgende typen kinderwagens kunnen worden onderscheiden:
  • Kinderwagen: de kinderwagen bestaat uit een onderstel en een bovenstel. Het onderstel is van staal, metaal, aluminium of hard plastic. Het bovenstel is de reiswieg waarin je kind ligt of zit, deze is van canvas of polyester.
  • Combiwagen: de combiwagen groeit met je kind mee. De combikinderwagen dient voor je baby als reiswieg en als je kindje iets ouder is kun je de combiwagen makkelijk ombouwen tot wandelwagen. Sommige combiwagens beschikkens eveneens over een autostoeltje.
  • Tandemwagen: als je een tweeling verwacht, biedt de tandemwagen uitkomst. Deze is er in twee uitvoeringen: de kinderen naast elkaar of achter elkaar. De tandemkar kan ook een uitkomst zijn als je twee kinderen hebt van verschillende leeftijden. Het kleinste kind ligt dan in een reiswieg en het oudere kind zit ernaast of erachter in de wandelwagen. Een eventueel derde kind kan meerijden op de meerijplank. Zo groeit ook de tandemwagen mee met de ontwikkeling van je gezin.
  • Buggy en wandelwagen: de buggy is een lichtgewicht en opklapbare wandelwagen voor kinderen die zelfstandig rechtop kunnen zitten. De buggy is voor korte ritjes met je kind. Een wandelwagen is over het algemeen robuuster dan een buggy en is voor dagelijks gebruik. De buggy is eigenlijk een wandelwagen om erbij te hebben, naast de wandelwagen.
  Producteigenschappen kinderwagen
  Kinderwagens, buggies en wandelwagens kunnen over de onderstaande producteigenschappen beschikken:
  Accessoires
  Bij een kinderwagen kunnen de onderstaande accessoires meegeleverd worden. De accessoires zijn meestal ook los verkrijgbaar.
  Bekende merken
  Bekende merken kinderwagens zijn: Bugaboo, Chicco, Mac Laren, Mutsy en Quinny.

  Verdere uitleg van de gebruikte begrippen vind je in de verklarende woordenlijst voor de kinderwagen. Heb je nog vragen over kinderwagens kijk dan bij de veelgestelde vragen over kinderwagens.

  Bekijk en vergelijk hier kinderwagens en vind de beste koop!
 • Veelgestelde vragen

  Vergelijk hier kinderwagens!Wat is een Maxi Cosi-adapter?
  Kan ik de wandelwagen achter mijn fiets koppelen?
  Wat is het verschil tussen een buggy en een wandelwagen?
  Past een ingeklapte kinderwagen in mijn auto?
  Kan ik de kinderwagen ook als autostoeltje gebruiken?


  Wil je nu meteen op zoek naar een kinderwagen, bekijk en vergelijk dan hier kinderwagens!

  Wat is een Maxi Cosi-adapter?

  Met de Maxi Cosi-adapter is het mogelijk om het bovenstel van de Maxi Cosi-kinderwagen op een ander merk onderstel te bevestigen.

  Kan ik de wandelwagen achter mijn fiets koppelen?
  Ja, dat kan met een aparte fietskoppeling. Niet alle modellen kinderwagens zijn hiervoor geschikt. Het staat apart aangegeven bij het model of de fietskoppeling mogelijk is. Een alternatief is een aparte wandelwagen of fietsaanhangwagen. Deze biedt ook extra ruimte voor speelgoed. Het oer-Nederlandse bedrijf Kidcar heeft veel modellen. Deze zijn nog niet via VERGELIJK.NL te koop.

  Wat is het verschil tussen een buggy en een wandelwagen?
  Een wandelwagen is voor dagelijks gebruik. Het is een wat robuuster model dan een buggy. Een buggy is een wandelwagen om erbij te hebben, naast je wandelwagen. Het is een lichtgewicht en inklapbaar model, vooral geschikt voor korte ritjes met je kind. Met een fietsendrager bevestig je de buggy aan de bagagedrager van je fiets en heb je altijd een wandelwagen bij de hand.

  Past een ingeklapte kinderwagen in mijn auto?
  Controleer bij de aankoop van de kinderwagen of de kar ingeklapt in je auto past. Er zijn modellen die heel klein zijn en die eigenlijk wel in elk type auto passen. Maar mocht je een kleine auto hebben, dan kan het geen kwaad het eerst te proberen voordat je de kinderwagen koopt.

  Kan ik de kinderwagen ook als autostoeltje gebruiken?
  Ja, sommige modellen wel. Voor kinderen tot 12 jaar zijn kinderstoeltjes in de auto verplicht. Pas vanaf 12 jaar passen de kinderen in de standaard 3-punts autogordel. Vergelijk autostoeltjes in de productvergelijker autostoeltjes.

  Bekijk en vergelijk hier kinderwagens en vind de beste koop!

 • Verklarende woordenlijst

  Hieronder vind je een uitleg van verschillende begrippen rond de kinderwagen.Vergelijk hier kinderwagens!

  Wil je nu meteen op zoek naar een kinderwagen, bekijk en vergelijk dan hier kinderwagens!

  Bagagedrager
  Er bestaan speciale bagagedragers om je ingeklapte buggy te transporteren.

  Fietskoppeling
  Er is een speciale fietskoppeling om de kinderwagen achter je fiets te hangen. Met deze fietskoppeling koppel je de kinderwagen op een veilige manier aan je fiets. Dit bespaart je weer een aparte fietskar. Niet alle modellen kinderwagens zijn hiervoor geschikt, daarom staat het apart vermeld bij het model.

  Luchtbanden
  Luchtbanden zijn geschikt voor ruwer terrein zoals het bos, de hei of het strand. Met normale wielen is het geen doen om de kinderwagen te duwen, met luchtbanden is dat een fluitje van een cent. Bovendien worden schokken beter geabsorbeerd dan bij kunststof banden waardoor je kindje comfortabeler in de kinderwagen ligt.

  Maxi Cosi-adapter
  Met de Maxi Cosi-adapter is het mogelijk om het bovenstel van de Maxi Cosi-kinderwagen op een ander merk onderstel te bevestigen.

  Meerijplank tweede kind
  Als je gezin uit meerdere kinderen bestaat, is een meerijplank voor een tweede kind een handige extra optie.

  Omkeerbare duwbeugel
  Je duwt de kinderwagen met de duwbeugel. Met de omkeerbare duwbeugel bepaal je zelf of je de kinderwagen achteruit of vooruit duwt. Dat wil zeggen: het kind rijdt achterwaarts of met het gezicht naar voren.

  Vergelijk hier kinderwagens!Ophangbeugel
  Er zijn speciale ophangbeugels verkrijgbaar waarmee de opgeklapte wandelwagen netjes uit de loop opgehangen kan worden.

  Opvouwbaar (opklapbaar)
  Voor transport en opslag is een opklapbare kinderwagen het meest praktisch. Ouders die tweehoog wonen, willen niet dagelijks de wandelwagen naar boven dragen.

  Reistas
  Vaak zit een reistas standaard bij de kinderwagen, in hetzelfde materiaal en dezelfde kleur als de wagen zelf.

  Type rem
  Er zijn twee typen remmen: de handrem en de wielrem. Sommige kinderwagens beschikken over beide typen.

  Veiligheidsbeugel
  De veiligheidsbeugel is een extra beveiliging van de kinderwagen, ter voorkoming van het loskomen van het onderstel van het bovenstel.

  Vergrendelbare wielen
  Bij sommige modellen kinderwagens zijn de wielen vergrendelbaar. Dit biedt extra veiligheid naast de handrem of wielrem die op de wagen zit.

  Verstelbare duwbeugel
  Je duwt de kinderwagen met de duwbeugel. Deze is bij veel modellen in lengte verstelbaar en aan te passen aan de lengte van degene die duwt.

  Verstelbare rugsteun
  Een verstelbare rugsteun zorgt ervoor dat je kindje altijd goed zit. Controleer ook regelmatig of de stand van de rugsteun niet aangepast moet worden aan de lengte van je zoon of dochter.

  Verstelbare voetensteun
  Een verstelbare voetensteun zorgt ervoor dat je kindje altijd goed zit. Controleer ook regelmatig of de stand van de voetensteun niet aangepast moet worden aan de lengte van je zoon of dochter.

  Vergelijk hier kinderwagens!Voorwiel 360 graden draaibaar
  Een voorwiel dat 360 graden kan ronddraaien zorgt voor een korte draaicirkel en een grotere wendbaarheid van de wagen.

  Zonnekap
  Met de kinderwagen loop je door weer en wind. De zonnekap voorkomt het direct blootstellen aan de zon.

  Zwenkwielen
  Zwenkwielen rollen niet alleen voor- en achteruit maar ook naar links en rechts en zorgen zo voor een betere draaicirkel en meer wendbaarheid.

  Bekijk en vergelijk hier kinderwagens en vind de beste koop!

Kinderwagens & Wandelwagens 10.0 (2)
32
 • inklapbaar:
  • ja - 23
  • typenaam:
   • elea_compleet_2012 - 3
    • elea_brown_earth_compleet - 1
     • mura_4_compleet - 1
      • showroommodel_mura_3_incl_reiswieg - 1
       • wagen_elea - 1
       • wandelaarsaccessoires_inclusief:
        • regenbescherming - 2
        • price:
         • price_95 - 5
          • price_95_300 - 10
           • price_300_460 - 5
            • price_460 - 12
            • aantal_achterwielen:
             • 2 - 21
             • aantal_voorwielen:
              • 2 - 11
               • 1 - 10
               • aantal_zitplaatsen:
                • enkel - 23
                • brand:
                 • maxi_cosi - 25
                  • quinny - 5
                   • mountain_buggy - 1
                    • safety_1st - 1
                    • soort:
                     • actief - 10
                      • lichtgewicht - 6
                       • multi_functie_combi - 5
                        • kinderwagen_koets - 2
                        • vouwstijl:
                         • paraplu - 9
                          • plat - 2
                           • vlak - 1
                           • wielmobiliteit:
                            • draaibaar - 1
                            0 - 24
                            • Maxi-Cosi Mura 4 Total Black
                             • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/7/0/2/maxi-cosi-mura-4-total-black-17655702.jpg
                             • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/2/9/6/maxi-cosi-mura-4-total-black-22369296.jpg
                             Maxi-Cosi Mura 4 Total Black (20)
                             10.0 (2, 2)
                             Maxi-Cosi Mura 4 Total Black
                             Babyvalue NL Babyvalue NL
                             • http://static2.vergelijk.nl/s/1.69//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                             459.95, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                             Babyvalue NL Babyvalue NL
                             • http://static2.vergelijk.nl/s/1.69//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                             459.95, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                             4
                             good_buy
                            • Maxi-Cosi Elea Compleet 2012 Intense Red
                             • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/6/9/3/maxi-cosi-elea-compleet-2012-intense-red-19398693.jpg
                             Maxi-Cosi Elea Compleet 2012 Intense Red (13)
                             Maxi-Cosi Elea Compleet 2012 Intense Red
                             Babyvalue NL Babyvalue NL
                             • http://static2.vergelijk.nl/s/1.69//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                             99.95, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                             Babyvalue NL Babyvalue NL
                             • http://static2.vergelijk.nl/s/1.69//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                             99.95, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                             2
                             good_buy
                            • Maxi-Cosi Mura 4 Plus
                             • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/2/9/2/maxi-cosi-mura-4-plus-22369292.jpg
                             • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/8/3/4/maxi-cosi-mura-4-plus-22376834.jpg
                             Maxi-Cosi Mura 4 Plus (3)
                             Maxi-Cosi Mura 4 Plus
                             Kidsworld XXL NL Kidsworld XXL NL
                             519, 2 weken (offer_sdt_2_weeks)
                             Kidsworld XXL NL Kidsworld XXL NL
                             519, 2 weken (offer_sdt_2_weeks)
                             4
                            • Maxi-Cosi Elea Brown Earth Compleet brown
                             • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/1/1/9/maxi-cosi-elea-brown-earth-compleet-brown-17925119.jpg
                             Maxi-Cosi Elea Brown Earth Compleet brown (2)
                             Bol.com Bol.com
                             7.9 (624, 624)
                             • http://static2.vergelijk.nl/s/1.69//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                             36.99, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                             Bol.com Bol.com
                             7.9 (624, 624)
                             • http://static2.vergelijk.nl/s/1.69//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                             36.99, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                             1
                             good_buy
                            • Maxi-Cosi reiswieg
                             • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/3/6/7/maxi-cosi-reiswieg-26601367.jpg
                             • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/3/5/maxi-cosi-reiswieg-27054435.jpg
                             • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/8/2/0/maxi-cosi-reiswieg-28057820.jpg
                             Maxi-Cosi reiswieg (2)
                             Maxi-Cosi reiswieg
                             MamaLoes Babysjop MamaLoes Babysjop
                             199, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                             MamaLoes Babysjop MamaLoes Babysjop
                             199, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                             2
                             good_buy
                            • Maxi-Cosi Mura 3 Plus Mosaic Blue 2015
                             • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/7/6/9/maxi-cosi-mura-3-plus-mosaic-blue-2015-28173769.jpg
                             • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/3/6/9/maxi-cosi-mura-3-plus-mosaic-blue-2015-29262369.jpg
                             Maxi-Cosi Mura 3 Plus Mosaic Blue 2015 (5)
                             Maxi-Cosi Mura 3 Plus Mosaic Blue 2015
                             MamaLoes Babysjop MamaLoes Babysjop
                             229, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                             MamaLoes Babysjop MamaLoes Babysjop
                             229, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                             5
                             good_buy
                            • Maxi-Cosi Mura 3 Total Black
                             • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/6/5/2/maxi-cosi-mura-3-total-black-17655652.jpg
                             • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/3/0/1/maxi-cosi-mura-3-total-black-22369301.jpg
                             Maxi-Cosi Mura 3 Total Black (3)
                             Maxi-Cosi Mura 3 Total Black
                             Babyvalue NL Babyvalue NL
                             • http://static2.vergelijk.nl/s/1.69//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                             439.95, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                             Babyvalue NL Babyvalue NL
                             • http://static2.vergelijk.nl/s/1.69//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                             439.95, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                             4
                             good_buy
                            • Maxi-Cosi Mura 3 Intense Red
                             • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/6/9/7/maxi-cosi-mura-3-intense-red-17655697.jpg
                             • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/3/0/0/maxi-cosi-mura-3-intense-red-22369300.jpg
                             Maxi-Cosi Mura 3 Intense Red (3)
                             Maxi-Cosi Mura 3 Intense Red
                             Babyvalue NL Babyvalue NL
                             • http://static2.vergelijk.nl/s/1.69//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                             439.95, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                             Babyvalue NL Babyvalue NL
                             • http://static2.vergelijk.nl/s/1.69//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                             439.95, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                             3
                             good_buy
                            • Maxi-Cosi Mura 4 Walnut Brown
                             • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/8/6/6/maxi-cosi-mura-4-walnut-brown-18878866.jpg
                             • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/2/9/4/maxi-cosi-mura-4-walnut-brown-22369294.jpg
                             Maxi-Cosi Mura 4 Walnut Brown (3)
                             Babyvalue NL Babyvalue NL
                             • http://static2.vergelijk.nl/s/1.69//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                             459.95, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                             Babyvalue NL Babyvalue NL
                             • http://static2.vergelijk.nl/s/1.69//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                             459.95, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                             1
                            • Maxi-Cosi Noa
                             • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/5/3/maxi-cosi-noa-23478053.jpg
                             Maxi-Cosi Noa (3)
                             Bol.com Bol.com
                             7.9 (624, 624)
                             • http://static2.vergelijk.nl/s/1.69//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                             172, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                             Bol.com Bol.com
                             7.9 (624, 624)
                             • http://static2.vergelijk.nl/s/1.69//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                             172, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                             1
                             good_buy
                            • Maxi-Cosi Showroommodel Mura 3 incl. Reiswieg Denim Field
                             • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/6/6/maxi-cosi-showroommodel-mura-3-incl-reiswieg-denim-field-30715566.jpg
                             Maxi-Cosi Showroommodel Mura 3 incl. Reiswieg Denim Field (2)
                             Babyvalue NL Babyvalue NL
                             • http://static2.vergelijk.nl/s/1.69//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                             69.95, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                             Babyvalue NL Babyvalue NL
                             • http://static2.vergelijk.nl/s/1.69//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                             69.95, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                             1
                             good_buy
                            • Maxi-Cosi Elea
                             • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/8/9/maxi-cosi-elea-23478089.jpg
                             • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/9/0/maxi-cosi-elea-23478090.jpg
                             Maxi-Cosi Elea (3)
                             Maxi-Cosi Elea
                             Bol.com Bol.com
                             7.9 (624, 624)
                             • http://static2.vergelijk.nl/s/1.69//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                             195, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                             Bol.com Bol.com
                             7.9 (624, 624)
                             • http://static2.vergelijk.nl/s/1.69//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                             195, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                             2
                             good_buy
                            • Maxi-Cosi Elea Compleet 2012 Walnut Brown
                             • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/7/4/1/maxi-cosi-elea-compleet-2012-walnut-brown-18622741.jpg
                             Maxi-Cosi Elea Compleet 2012 Walnut Brown (4)
                             Bol.com Bol.com
                             7.9 (624, 624)
                             • http://static2.vergelijk.nl/s/1.69//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                             275, 2 dagen (offer_sdt_2_days)
                             Bol.com Bol.com
                             7.9 (624, 624)
                             • http://static2.vergelijk.nl/s/1.69//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                             275, 2 dagen (offer_sdt_2_days)
                             1
                             good_buy
                            • Maxi-Cosi Wagen Elea Total Black
                             • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/1/1/6/maxi-cosi-wagen-elea-total-black-17925116.jpg
                             Maxi-Cosi Wagen Elea Total Black (2)
                             Babyvalue NL Babyvalue NL
                             • http://static2.vergelijk.nl/s/1.69//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                             299.95, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                             Babyvalue NL Babyvalue NL
                             • http://static2.vergelijk.nl/s/1.69//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                             299.95, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                             1
                             good_buy
                            • Maxi-Cosi Mura 3 Dress Blue
                             • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/8/3/maxi-cosi-mura-3-dress-blue-18888083.jpg
                             • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/2/9/7/maxi-cosi-mura-3-dress-blue-22369297.jpg
                             Maxi-Cosi Mura 3 Dress Blue (2)
                             Maxi-Cosi Mura 3 Dress Blue
                             Babyvalue NL Babyvalue NL
                             • http://static2.vergelijk.nl/s/1.69//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                             369.95, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                             Babyvalue NL Babyvalue NL
                             • http://static2.vergelijk.nl/s/1.69//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                             369.95, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                             4
                             good_buy
                            • Maxi-Cosi 78607140
                             • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/2/9/0/maxi-cosi-78607140-22369290.jpg
                             • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/2/9/1/maxi-cosi-78607140-22369291.jpg
                             • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/8/3/3/maxi-cosi-78607140-22376833.jpg
                             Maxi-Cosi 78607140 (2)
                             Maxi-Cosi 78607140
                             Bol.com Bol.com
                             7.9 (624, 624)
                             • http://static2.vergelijk.nl/s/1.69//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                             199, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                             Bol.com Bol.com
                             7.9 (624, 624)
                             • http://static2.vergelijk.nl/s/1.69//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                             199, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                             3
                             good_buy
                            • Maxi-Cosi Mura 4 Compleet Walnut Brown
                             • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/6/9/2/maxi-cosi-mura-4-compleet-walnut-brown-19398692.jpg
                             Maxi-Cosi Mura 4 Compleet Walnut Brown (2)
                             Kadocus nlNL Kadocus nlNL
                             504.94, 2 dagen (offer_sdt_2_days)
                             Kadocus nlNL Kadocus nlNL
                             504.94, 2 dagen (offer_sdt_2_days)
                             1
                            • Maxi-Cosi Elea Compleet 2012 Total Black
                             • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/6/9/4/maxi-cosi-elea-compleet-2012-total-black-19398694.jpg
                             Maxi-Cosi Elea Compleet 2012 Total Black (2)
                             Babyvalue NL Babyvalue NL
                             • http://static2.vergelijk.nl/s/1.69//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                             89.95, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                             Babyvalue NL Babyvalue NL
                             • http://static2.vergelijk.nl/s/1.69//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                             89.95, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                             1
                             good_buy
                            • Maxi-Cosi 78607150
                             • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/2/8/5/maxi-cosi-78607150-22369285.jpg
                             • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/2/8/6/maxi-cosi-78607150-22369286.jpg
                             • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/2/8/7/maxi-cosi-78607150-22369287.jpg
                             • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/2/8/8/maxi-cosi-78607150-22369288.jpg
                             • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/2/8/9/maxi-cosi-78607150-22369289.jpg
                             • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/8/3/2/maxi-cosi-78607150-22376832.jpg
                             • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/4/0/8/maxi-cosi-78607150-22379408.jpg
                             Maxi-Cosi 78607150 (2)
                             Bol.com Bol.com
                             7.9 (624, 624)
                             • http://static2.vergelijk.nl/s/1.69//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                             209, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                             Bol.com Bol.com
                             7.9 (624, 624)
                             • http://static2.vergelijk.nl/s/1.69//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                             209, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                             1
                             good_buy
                            • maxi cosi Vaunukoppa Mura, mallisto 2014, Walnut Brown
                             • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/8/3/7/maxi-cosi-vaunukoppa-mura-mallisto-2014-walnut-brown-29516837.jpg
                             • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/4/4/5/maxi-cosi-vaunukoppa-mura-mallisto-2014-walnut-brown-30079445.jpg
                             • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/4/1/1/maxi-cosi-vaunukoppa-mura-mallisto-2014-walnut-brown-30598411.jpg
                             maxi cosi Vaunukoppa Mura, mallisto 2014, Walnut Brown (2)
                             maxi cosi Vaunukoppa Mura, mallisto 2014, Walnut Brown
                             Bol.com Bol.com
                             7.9 (624, 624)
                             • http://static2.vergelijk.nl/s/1.69//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                             519, 2 weken (offer_sdt_2_weeks)
                             Bol.com Bol.com
                             7.9 (624, 624)
                             • http://static2.vergelijk.nl/s/1.69//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                             519, 2 weken (offer_sdt_2_weeks)
                             3
                            • Maxi-Cosi Mura 3 Walnut Brown
                             • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/9/1/6/maxi-cosi-mura-3-walnut-brown-18765916.jpg
                             • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/2/9/9/maxi-cosi-mura-3-walnut-brown-22369299.jpg
                             Maxi-Cosi Mura 3 Walnut Brown (3)
                             Maxi-Cosi Mura 3 Walnut Brown
                             Babyhuys Babyhuys
                             • http://static2.vergelijk.nl/s/1.69//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                             399, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                             Babyhuys Babyhuys
                             • http://static2.vergelijk.nl/s/1.69//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                             399, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                             3
                             good_buy
                            • Maxi-Cosi Mura Plus 3
                             • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/2/9/8/maxi-cosi-mura-plus-3-22369298.jpg
                             • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/8/3/5/maxi-cosi-mura-plus-3-22376835.jpg
                             Maxi-Cosi Mura Plus 3 (3)
                             Maxi-Cosi Mura Plus 3
                             Babyvalue NL Babyvalue NL
                             • http://static2.vergelijk.nl/s/1.69//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                             439.95, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                             Babyvalue NL Babyvalue NL
                             • http://static2.vergelijk.nl/s/1.69//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                             439.95, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                             4
                             good_buy
                            • Maxi-Cosi Mila
                             • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/1/1/9/maxi-cosi-mila-23478119.jpg
                             Maxi-Cosi Mila (3)
                             Babyvalue NL Babyvalue NL
                             • http://static2.vergelijk.nl/s/1.69//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                             22.95, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                             Babyvalue NL Babyvalue NL
                             • http://static2.vergelijk.nl/s/1.69//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                             22.95, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                             1
                             good_buy
                            • Quinny Moodd 3 Paars Case incl Maxi Cosi
                             • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/4/6/9/quinny-moodd-3-purple-case-incl-maxi-cosi-29050469.jpg
                             Quinny Moodd 3 Paars Case incl Maxi Cosi (3)
                             Quinny Moodd 3 Paars Case incl Maxi Cosi
                             MamaLoes Babysjop MamaLoes Babysjop
                             589, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                             MamaLoes Babysjop MamaLoes Babysjop
                             589, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                             2
                            2
                            • Heb je merkvoorkeur? (brand):
                             • Maxi-Cosi (maxi_cosi)
                             • Bugaboo (bugaboo)
                             • Koelstra (koelstra)
                             • Stokke (stokke)
                             • Chicco (chicco)
                             • GMG (gmg)
                             • Britax (britax)
                             • Easywalker (easywalker)
                             • Hauck (hauck)
                             • I'coo (i_coo)
                             • Joolz (joolz)
                             • kiddy (kiddy)
                             • Maclaren (maclaren)
                             • Mima (mima)
                             • Mountain buggy (mountain_buggy)
                             • Mutsy (mutsy)
                             • NJOY UP (njoy_up)
                             • Nuna (nuna)
                             • Quinny (quinny)
                             • romer (romer)
                             • Safety 1st (safety_1st)
                             • Topmark (topmark)
                             • toppi (toppi)
                             • X-adventure (x_adventure)
                            • Wat is je budget? (price):
                             • < 95 € (price_95)
                             • 95 € - 300 € (price_95_300)
                             • 300 € - 460 € (price_300_460)
                             • ≥ 460 € (price_460)
                            • Welke type wil je? (soort):
                             • Actief (actief)
                             • Kinderwagen/koets (kinderwagen_koets)
                             • Lichtgewicht (lichtgewicht)
                             • Multi-functie/Combi (multi_functie_combi)
                             • Paraplu (paraplu)
                            • Welke typenaam? (typenaam):
                             • 4Rider Lightweigt Standaard (4rider_lightweigt_standaard)
                             • B-Smart (b_smart)
                             • Bee Plus Basis (bee_plus_basis)
                             • Binque Daily (binque_daily)
                             • Buzz 3 (buzz_3)
                             • Buzz 3 2010 (buzz_3_2010)
                             • Buzz 3 2011 (buzz_3_2011)
                             • Buzz 3 2012 (buzz_3_2012)
                             • Buzz 3-wiel 2011 (buzz_3_wiel_2011)
                             • Buzz 4 (buzz_4)
                             • Buzz 4 New 2011 (compleet) (buzz_4_new_2011_compleet_)
                             • Cameleon Package Deal (cameleon_package_deal)
                             • Cameleon Special Edition (cameleon_special_edition)
                             • Day Earth Edition (day_earth_edition)
                             • Elea Brown Earth Compleet (elea_brown_earth_compleet)
                             • Elea Compleet 2012 (elea_compleet_2012)
                             • Kobi (kobi)
                             • Kobi Compleet (kobi_compleet)
                             • Mambo Daily (mambo_daily)
                             • Mura 4 Compleet (mura_4_compleet)
                             • Qtro Plus (qtro_plus)
                             • Showroommodel Mura 3 incl. Reiswieg (showroommodel_mura_3_incl_reiswieg)
                             • Wagen Elea (wagen_elea)
                             • Xari (xari)
                             • Xplory® (xplory_)
                             • Xplory V3 Compleet (xplory_v3_compleet)
                             • Zit + Kap Cargo (zit_kap_cargo)
                             • Zit + Kap Team (zit_kap_team)
                            • Wil je dat 'ie inklapbaar is? (inklapbaar):
                             • Ja (ja)
                             • Nee (nee)
                            • Hoeveel achterwielen wil je? (aantal_achterwielen):
                             • 2 (2)
                             • 25.5 (25_5)
                             • 3 (3)
                             • 4 (4)
                             • 6 (6)
                            • Hoeveel voorwielen wil je? (aantal_voorwielen):
                             • 1 (1)
                             • 2 (2)
                             • 3 (3)
                             • 4 (4)
                             • 6 (6)
                            • Welke vouwstijl wil je? (vouwstijl):
                             • Paraplu (paraplu)
                             • plat (plat)
                             • Vlak (vlak)
                            • Welke wielmobiliteit wil je? (wielmobiliteit):
                             • Draaibaar (draaibaar)
                             • Vast, Draaibaar (vast_draaibaar)
                            • Hoeveel zitplaatsen wil je? (aantal_zitplaatsen):
                             • Dubbel (dubbel)
                             • Enkel (enkel)
                            • Wil je wandelaarsaccessoires? (wandelaarsaccessoires_inclusief):
                             • Baby bag (baby_bag)
                             • Bagage-rek (bagage_rek)
                             • Car seat adapter (car_seat_adapter)
                             • Kap (kap)
                             • Regenbescherming (regenbescherming)
                            • Tel. 030-214 5004
                            • WhatsApp 06-15 19 74 74
                            • blijmakers@vergelijk.nl