x
x
x Bekijk categorieën x Categorieën MENU
of
Je zoekt nu binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (verwijderen)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
Zoek naar producten... Zoek naar een product binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Zoek naar producten... Zoek... Zoek naar producten... {}
x Categorieën

kinderwagen

{{$data.getNumberOfReviews()}} consumenten beoordelen producten in kinderwagen categorie met gemiddeld een {{$data.getAverageRating() | rating}}

kinderwagen kopen

Je bent op zoek naar een kinderwagen, maar wat voor kinderwagen eigenlijk? Een combiwagen, een buggy of toch een wandelwag...
 • Algemene informatie

  Je bent op zoek naar een kinderwagen, maar wat voor kinderwagen eigenlijk? Een combiwagen, een buggy of toch een wandelwagen? Er zijn vele soorten kinderwagens. Kinderwagens met maar één functie, maar ook combinatiewagens. De reiswieg, wandelwagen en de buggy zijn voorbeelden van kinderwagens die voor een bepaalde leeftijdsfase te gebruiken zijn. De combiwagen daarentegen groeit met je baby mee. In deze tekst bespreken we de belangrijkste dingen waar je op kunt letten bij het kopen van een kinderwagen, wandelwagen of buggy. Achtereenvolgens bespreken we:

  Vijf tips voor het kopen van een kinderwagen
  Let bij het kopen van een kinderwagen op de volgende aspecten:
   
  1. Het maxium draaggewicht in kilogram. Kinderwagens kennen een maximum draaggewicht. Denk hierbij niet alleen aan het gewicht van je kind, maar ook aan eventuele boodschappen die je in de boodschappenmand wilt meenemen. Belast kinderwagens nooit zwaarder dan is toegestaan.
  2. Het gewicht van de kinderwagen. Je zult een kinderwagen geregeld moeten tillen, bijvoorbeeld om in de auto te laden. Vooral in de periode net na je bevalling is het prettig als de kinderwagen niet zo zwaar is.
  3. De grootte van de wieg. Het formaat van een wieg verschilt per kinderwagen. Hoe groter de wieg, hoe minder snel je kindje uit de wieg is gegroeid, hoe langer je er plezier van hebt.

  4. Het opvouwgemak. In veel situaties, zoals smalle gangpaden in de supermarkt of thuis tijdens het opbergen, is het handig als je de kinderwagen makkelijk kunt opvouwen. Test dit een keer in een winkel voordat je online de prijzen gaat vergelijken.
  5. Het comfort van de kinderwagen. Een comfortabele kinderwagen voorkomt dat je kindje last heeft van schokkende bewegingen door bijvoorbeeld een ongelijke straat of drempels.Kies bijvoorbeeld voor een kinderwagen met vering en luchtbanden. Luchtbanden maken het bovendien makkelijker de kinderwagen voort te duwen.

  Typen kinderwagens
  De volgende typen kinderwagens kunnen worden onderscheiden:
  • Kinderwagen: de kinderwagen bestaat uit een onderstel en een bovenstel. Het onderstel is van staal, metaal, aluminium of hard plastic. Het bovenstel is de reiswieg waarin je kind ligt of zit, deze is van canvas of polyester.
  • Combiwagen: de combiwagen groeit met je kind mee. De combikinderwagen dient voor je baby als reiswieg en als je kindje iets ouder is kun je de combiwagen makkelijk ombouwen tot wandelwagen. Sommige combiwagens beschikkens eveneens over een autostoeltje.
  • Tandemwagen: als je een tweeling verwacht, biedt de tandemwagen uitkomst. Deze is er in twee uitvoeringen: de kinderen naast elkaar of achter elkaar. De tandemkar kan ook een uitkomst zijn als je twee kinderen hebt van verschillende leeftijden. Het kleinste kind ligt dan in een reiswieg en het oudere kind zit ernaast of erachter in de wandelwagen. Een eventueel derde kind kan meerijden op de meerijplank. Zo groeit ook de tandemwagen mee met de ontwikkeling van je gezin.
  • Buggy en wandelwagen: de buggy is een lichtgewicht en opklapbare wandelwagen voor kinderen die zelfstandig rechtop kunnen zitten. De buggy is voor korte ritjes met je kind. Een wandelwagen is over het algemeen robuuster dan een buggy en is voor dagelijks gebruik. De buggy is eigenlijk een wandelwagen om erbij te hebben, naast de wandelwagen.
  Producteigenschappen kinderwagen
  Kinderwagens, buggies en wandelwagens kunnen over de onderstaande producteigenschappen beschikken:
  Accessoires
  Bij een kinderwagen kunnen de onderstaande accessoires meegeleverd worden. De accessoires zijn meestal ook los verkrijgbaar.
   
 • Veelgestelde vragen  Wat is een Maxi Cosi-adapter?

  Met de Maxi Cosi-adapter is het mogelijk om het bovenstel van de Maxi Cosi-kinderwagen op een ander merk onderstel te bevestigen.

  Kan ik de wandelwagen achter mijn fiets koppelen?
  Ja, dat kan met een aparte fietskoppeling. Niet alle modellen kinderwagens zijn hiervoor geschikt. Het staat apart aangegeven bij het model of de fietskoppeling mogelijk is. Een alternatief is een aparte wandelwagen of fietsaanhangwagen. Deze biedt ook extra ruimte voor speelgoed. 

  Wat is het verschil tussen een buggy en een wandelwagen?
  Een wandelwagen is voor dagelijks gebruik. Het is een wat robuuster model dan een buggy. Een buggy is een wandelwagen om erbij te hebben, naast je wandelwagen. Het is een lichtgewicht en inklapbaar model, vooral geschikt voor korte ritjes met je kind. Met een fietsendrager bevestig je de buggy aan de bagagedrager van je fiets en heb je altijd een wandelwagen bij de hand.

  Past een ingeklapte kinderwagen in mijn auto?
  Controleer bij de aankoop van de kinderwagen of de kar ingeklapt in je auto past. Er zijn modellen die heel klein zijn en die eigenlijk wel in elk type auto passen. Maar mocht je een kleine auto hebben, dan kan het geen kwaad het eerst te proberen voordat je de kinderwagen koopt.

 • Verklarende woordenlijst

  Hieronder vind je een uitleg van verschillende begrippen rond de kinderwagen.

  Bagagedrager
  Er bestaan speciale bagagedragers om je ingeklapte buggy te transporteren.

  Fietskoppeling
  Er is een speciale fietskoppeling om de kinderwagen achter je fiets te hangen. Met deze fietskoppeling koppel je de kinderwagen op een veilige manier aan je fiets. Dit bespaart je weer een aparte fietskar. Niet alle modellen kinderwagens zijn hiervoor geschikt, daarom staat het apart vermeld bij het model.

  Luchtbanden
  Luchtbanden zijn geschikt voor ruwer terrein zoals het bos, de hei of het strand. Met normale wielen is het geen doen om de kinderwagen te duwen, met luchtbanden is dat een fluitje van een cent. Bovendien worden schokken beter geabsorbeerd dan bij kunststof banden waardoor je kindje comfortabeler in de kinderwagen ligt.

  Maxi Cosi-adapter
  Met de Maxi Cosi-adapter is het mogelijk om het bovenstel van de Maxi Cosi-kinderwagen op een ander merk onderstel te bevestigen.

  Meerijplank tweede kind
  Als je gezin uit meerdere kinderen bestaat, is een meerijplank voor een tweede kind een handige extra optie.

  Omkeerbare duwbeugel
  Je duwt de kinderwagen met de duwbeugel. Met de omkeerbare duwbeugel bepaal je zelf of je de kinderwagen achteruit of vooruit duwt. Dat wil zeggen: het kind rijdt achterwaarts of met het gezicht naar voren.


  Ophangbeugel

  Er zijn speciale ophangbeugels verkrijgbaar waarmee de opgeklapte wandelwagen netjes uit de loop opgehangen kan worden.

  Opvouwbaar (opklapbaar)
  Voor transport en opslag is een opklapbare kinderwagen het meest praktisch. Ouders die tweehoog wonen, willen niet dagelijks de wandelwagen naar boven dragen.

  Reistas
  Vaak zit een reistas standaard bij de kinderwagen, in hetzelfde materiaal en dezelfde kleur als de wagen zelf.

  Type rem
  Er zijn twee typen remmen: de handrem en de wielrem. Sommige kinderwagens beschikken over beide typen.

  Veiligheidsbeugel
  De veiligheidsbeugel is een extra beveiliging van de kinderwagen, ter voorkoming van het loskomen van het onderstel van het bovenstel.

  Vergrendelbare wielen
  Bij sommige modellen kinderwagens zijn de wielen vergrendelbaar. Dit biedt extra veiligheid naast de handrem of wielrem die op de wagen zit.

  Verstelbare duwbeugel
  Je duwt de kinderwagen met de duwbeugel. Deze is bij veel modellen in lengte verstelbaar en aan te passen aan de lengte van degene die duwt.

  Verstelbare rugsteun
  Een verstelbare rugsteun zorgt ervoor dat je kindje altijd goed zit. Controleer ook regelmatig of de stand van de rugsteun niet aangepast moet worden aan de lengte van je zoon of dochter.

  Verstelbare voetensteun
  Een verstelbare voetensteun zorgt ervoor dat je kindje altijd goed zit. Controleer ook regelmatig of de stand van de voetensteun niet aangepast moet worden aan de lengte van je zoon of dochter.

  Voorwiel 360 graden draaibaar
  Een voorwiel dat 360 graden kan ronddraaien zorgt voor een korte draaicirkel en een grotere wendbaarheid van de wagen.

  Zonnekap
  Met de kinderwagen loop je door weer en wind. De zonnekap voorkomt het direct blootstellen aan de zon.

  Zwenkwielen
  Zwenkwielen rollen niet alleen voor- en achteruit maar ook naar links en rechts en zorgen zo voor een betere draaicirkel en meer wendbaarheid.

  • Bugaboo De kinderwagens van Bugaboo zijn ontworpen voor speciale bezigheden. Kies dus de kinderwagen die bij jou past!
  • Quinny Het aanbod van Quinny kinderwagens is groot en loopt erg uiteen.
  • Stokke De kinderwagens van Stokke zijn veilig en zien er stijlvol uit.
  • Maxi-Cosi De kinderwagens van Maxi-Cosi zijn comfortabel, multifunctioneel, gebruiksvriendelijk, en veilig.
  • Inklapbaar Inklapbare kinderwagens zijn gemakkelijker te vervoeren.
  • Multifunctioneel Deze multifunctionele kinderwagens transformeer je van een wandelwagen voor baby's naar een buggy voor peuters.
  • Lichtgewicht Lichtgewicht kinderwagens die gemaakt zijn van lichte materialen en minder dan 10 kg wegen.
  • Budget Kinderwagens goedkoper dan 300 euro.
  • Enkel Kinderwagens met één zitplaats.
 • Maxi-Cosi Mura 4 Total Black
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/7/0/2/maxi-cosi-mura-4-total-black-17655702.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/2/9/6/maxi-cosi-mura-4-total-black-22369296.jpg
  Maxi-Cosi Mura 4 Total Black (12)
  8.833333333333334 (2)
  Maxi-Cosi Mura 4 Total Black
  ik heb sinds 10 maanden deze perfecte kinderwagen,ben er heel blij mee,kan het iedere...
  ik heb sinds 10 maanden deze perfecte kinderwagen,ben er heel blij mee,kan het iedereen aanraden,geen dure aankoop voor wat je voor terug krijgt.ik ben er mee naar turkije en teruggekomen zonder ongemaken,rijd heerlijk ,en je baby vindt het ook heerlijk.
  10.0
  0 10
 • Quinny Buzz 3
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/1/0/5/quinny--buzz-3-5421105.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/4/1/4/quinny--buzz-3-17671414.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/6/5/6/quinny--buzz-3-17869656.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/6/5/7/quinny--buzz-3-17869657.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/3/2/0/quinny--buzz-3-18280320.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/3/2/1/quinny--buzz-3-18280321.jpg
  Quinny Buzz 3 (22)
  6.165338452848389 (31)
  Quinny Buzz 3
  Ik heb een Buzz 3 rocking black, met een klein boodschappenmandje onderaan, het probl...
  Ik heb een Buzz 3 rocking black, met een klein boodschappenmandje onderaan, het probleem is als je in het boodschappenmandje spulletjes leg dan gaat het schuift het mandje naar voor en schuurt het tegen het voorste zwenkwiel !
  6.0
  0 10
 • Quinny Buzz 3
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/1/0/5/quinny--buzz-3-5421105.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/4/1/4/quinny--buzz-3-17671414.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/6/5/6/quinny--buzz-3-17869656.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/6/5/7/quinny--buzz-3-17869657.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/3/2/0/quinny--buzz-3-18280320.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/3/2/1/quinny--buzz-3-18280321.jpg
  Quinny Buzz 3 (22)
  6.165338452848389 (31)
  Quinny Buzz 3
  Grappig, ik zie de slechte ervaringen met deze wagen niet
  Grappig, ik zie de slechte ervaringen met deze wagen niet. Ik ben heel erg tevreden met deze wagen, kan geen slecht puntje bedenken, rijdt soepel, is wendbaar, makkelijk in de auto te plaatsen.
  10.0
  0 10
 • Quinny Buzz 3
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/1/0/5/quinny--buzz-3-5421105.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/4/1/4/quinny--buzz-3-17671414.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/6/5/6/quinny--buzz-3-17869656.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/6/5/7/quinny--buzz-3-17869657.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/3/2/0/quinny--buzz-3-18280320.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/3/2/1/quinny--buzz-3-18280321.jpg
  Quinny Buzz 3 (22)
  6.165338452848389 (31)
  Quinny Buzz 3
  Zeer slechte ervaring met deze wagen
  Zeer slechte ervaring met deze wagen. Het woord wandelwagen is hij niet eens waard! Het voorwiel blokkeert steeds waardoor ik dus al een keer met kind en al voorover ben gevallen toen ik een stoeprand afreed. Gelukkig viel de schade mee, alleen wat schaafwondjes maar de schrik zat er wel goed in.... Ook in winkels met een gladde vloer hapert de wagen steeds. Het zitgedeelte is erg klein waardoor je kindje er erg snel is uitgegroed. Daar zijn wel verlengstukjes voor te krijgen maar die zitten er ook niet standaard bij. Voor het geld wat we ervoor hebben uitgegeven zou ik echt een andere wagen kopen. In het hele begin stuurt hij super makkelijk en ben je tevreden maar na een paar maanden begint de ellende.... Bedenk voor dat je deze wagen aanschaft wat voor ene miskoop je doet!
  4.3
  0 10
 • Maxi-Cosi Mura 4 Total Black
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/7/0/2/maxi-cosi-mura-4-total-black-17655702.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/2/9/6/maxi-cosi-mura-4-total-black-22369296.jpg
  Maxi-Cosi Mura 4 Total Black (12)
  8.833333333333334 (2)
  Maxi-Cosi Mura 4 Total Black
  Ik ben echt heel blij met deze wagen
  Ik ben echt heel blij met deze wagen. Fijn in gebruik. Vriendelijk. Alles standen en dingen zijn mogelijk. De wahen kan ook tegen een stootje. Een grote en ruime wagenbak. En een zitje wat goed gevormd is voor goede ondersteuning van je kleintje. Ook als de wagen in 1 van de 2 ligstanden staat ligt het kindje comfortabel. De wagen draait makkelijk. Is makkelijk in en uit te klappen. En de wagen is klein genoeg op te klappen voor achter in een C1.De zonnekap is flexibel. Niet mega groot dus makkelijk. Met 1 woord en fantastische wagen
  10.0
  0 10
 • Quinny Buzz 3
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/1/0/5/quinny--buzz-3-5421105.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/4/1/4/quinny--buzz-3-17671414.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/6/5/6/quinny--buzz-3-17869656.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/6/5/7/quinny--buzz-3-17869657.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/3/2/0/quinny--buzz-3-18280320.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/3/2/1/quinny--buzz-3-18280321.jpg
  Quinny Buzz 3 (22)
  6.165338452848389 (31)
  Quinny Buzz 3
  Voor dat geld kan je beter een kruiwagen bij de Gamma halen
  Voor dat geld kan je beter een kruiwagen bij de Gamma halen.Want ik hoef toch niet uit te leggen dat ik ook het zelfde probleem ondervind.Als ik als voorbeeld mag noemen.Sta je even een spijkerbroek te passen,moet je vragen aan de verkoopster of ze even op wil letten want ja, hij kieperd gewoon om!Mijn zoontje is daar door al een keer met zijn achterhoofdje op de vloer van de winkel terecht gekomen.En de onderdelen vallen uit elkaar.En daar heb je met de kruiwagen geen last van!
  5.0
  0 10
 • Quinny Buzz 3
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/1/0/5/quinny--buzz-3-5421105.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/4/1/4/quinny--buzz-3-17671414.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/6/5/6/quinny--buzz-3-17869656.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/6/5/7/quinny--buzz-3-17869657.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/3/2/0/quinny--buzz-3-18280320.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/3/2/1/quinny--buzz-3-18280321.jpg
  Quinny Buzz 3 (22)
  6.165338452848389 (31)
  Quinny Buzz 3
  Hij rijdt super goed
  Hij rijdt super goed. Is makkelijk te besturen.
  10.0
  0 10
 • Quinny Buzz 3
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/1/0/5/quinny--buzz-3-5421105.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/4/1/4/quinny--buzz-3-17671414.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/6/5/6/quinny--buzz-3-17869656.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/6/5/7/quinny--buzz-3-17869657.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/3/2/0/quinny--buzz-3-18280320.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/3/2/1/quinny--buzz-3-18280321.jpg
  Quinny Buzz 3 (22)
  6.165338452848389 (31)
  Quinny Buzz 3
  Heel ontvreden
  Heel ontvreden. Voorwiel blokkeerd altijd waardoor je niet weg kunt rijden of hij gaat kiepen. Is heel makkelijk uit te vouwen maar heel erg moeilijk in te klappen. Is erg gammel. MIJN VRAAG: Je kunt nu een voorvork kopen voor 60 euro. Dan wordt het een 4-wieler. Heeft iemand hier ervaring mee. Of hij dan veel gemakkelijker rijdt?
  5.3
  0 10
 • Quinny Buzz 3
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/1/0/5/quinny--buzz-3-5421105.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/4/1/4/quinny--buzz-3-17671414.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/6/5/6/quinny--buzz-3-17869656.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/6/5/7/quinny--buzz-3-17869657.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/3/2/0/quinny--buzz-3-18280320.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/3/2/1/quinny--buzz-3-18280321.jpg
  Quinny Buzz 3 (22)
  6.165338452848389 (31)
  Quinny Buzz 3
  Ik heb niet veel toe te voegen aan alle andere reviews, want dan moet ik ook alles he...
  Ik heb niet veel toe te voegen aan alle andere reviews, want dan moet ik ook alles herhalen. Maar ik heb wel spijt van mijn aankoop, had ik dit maar gelezen voor mijn koop. Ik ging ervan uit dat het een degelijke wagen was, maar hij rijdt verschrikkelijk zwaar. En ik vind hem gevaarlijk, bij het afgaan van de stoep blijft de wagen hangen en zou hij bijna omver kiepen. In de winkels op gladde vloeren is het helemaal ellende en moet ik de voorste wiel optillen om vooruit te komen. Voorste wiel blijft heel vaak steken. De wagen is nu al uitgeleefd terwijl ik hiernaast nog een gewone buggy gebruik voor de stad. Gelukkig ben ik binnenkort uitgerekend en hebben we een duo-wagen gekocht en kan deze opgeruimd worden.
  4.3
  0 10
 • Quinny Buzz 3
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/1/0/5/quinny--buzz-3-5421105.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/4/1/4/quinny--buzz-3-17671414.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/6/5/6/quinny--buzz-3-17869656.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/6/5/7/quinny--buzz-3-17869657.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/3/2/0/quinny--buzz-3-18280320.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/3/2/1/quinny--buzz-3-18280321.jpg
  Quinny Buzz 3 (22)
  6.165338452848389 (31)
  Quinny Buzz 3
  Quinny een en al drama! We hadden geen research gedaan, maar als ik het had geweten
  Quinny een en al drama! We hadden geen research gedaan, maar als ik het had geweten.... had ik never nooit een Quinny gekocht. Ik raad iedereen af om het te kopen.... Ben bij de dealer geweest, Baby-max, ze deed net of wij ze zagen vliegen en maar niet toegeven, uiteindelijk hebben we nieuwe adapters opgestuurd gekregen maar dan nog het rijdt verschrikkelijk, klapt vanzelf uit elkaar, maxi-cosi zit regelmatig vast, hangt scheef en nog veel meer!
  1.0
  0 10
 • Quinny Buzz 3
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/1/0/5/quinny--buzz-3-5421105.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/4/1/4/quinny--buzz-3-17671414.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/6/5/6/quinny--buzz-3-17869656.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/6/5/7/quinny--buzz-3-17869657.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/3/2/0/quinny--buzz-3-18280320.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/3/2/1/quinny--buzz-3-18280321.jpg
  Quinny Buzz 3 (22)
  6.165338452848389 (31)
  Quinny Buzz 3
  Nou ik hoef nog maar weing toe tevoegen aan de andere reviews maar wilde toch ook eve...
  Nou ik hoef nog maar weing toe tevoegen aan de andere reviews maar wilde toch ook even laten weten dat ook ik totaal niet tevreden ben over de buzz 3. Heb nu al 4 weken (baby is 4 maanden) geen kinderwagen. De rem werkte slecht dus onderstel opgestuurd naar Quinny...en nog geen nieuw onderstel terug gekregen. Vriendinnetje heeft de buzz 3 en die is al bezig met haar 3e onderstel. Rem kapot en duwstang gebroken. Vertrouw de kinderwagen voor geen meter, niet stevig gemaakt, waggelt, kraakt, etc. Rijd nu een tijdje met de bugaboo (geleend), is ook niet de perfecte kinderwagen, vind het opklapsysteem niet handig maar het is in iedergeval stevig! En de rem werkt.
  4.0
  0 10
 • Quinny Buzz 3
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/1/0/5/quinny--buzz-3-5421105.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/4/1/4/quinny--buzz-3-17671414.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/6/5/6/quinny--buzz-3-17869656.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/6/5/7/quinny--buzz-3-17869657.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/3/2/0/quinny--buzz-3-18280320.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/3/2/1/quinny--buzz-3-18280321.jpg
  Quinny Buzz 3 (22)
  6.165338452848389 (31)
  Quinny Buzz 3
  Ik vind het een vreselijke kinderwagen, alleen maar problemen mee, matrasje na twee m...
  Ik vind het een vreselijke kinderwagen, alleen maar problemen mee, matrasje na twee maanden doorgelegen (en ik had een kleine baby), voorwiel kapot en het frame kraakt aan alle kanten, en als je dan naar de fabrikant een mail schrijft met daarin je klachten adviseren zij: U kunt naar de dealer gaan (oke logisch) en als de dealer u niet kan helpen kunt u alle onderdelen die kapot zijn nieuw KOPEN! bij ons. Nou het spijt mij hoor maar optie twee vind ik ronduit een schandalige oplossing. Alles nieuw kopen, ja tuurlijk ,een hele nieuwe kinderwagen voor weer jawel 800,00 euro bij elkaar. Nou een pluim voor de dealer waar ik de wagen heb gekocht want deze is het gevecht aangegaan met Quinny en heeft alles keurig voor ons opgelost. Dit is nu drie maanden geleden en nu is weer het voorwiel kapot. Het nieuwe! voorwiel wel te verstaan. Nu heb ik 6 mensen in mijn omgeving die zwanger zijn en die heb ik echt afgeraden een quinny te kopen. Echt een miskoop van de eeuw, voor zoveel geld. Ik wandel tegenwoordig weer met mijn maxi taxi city (hebben mijn oudste dochter en mijn middelste zoon jaren ingezeten) en deze wagen is dus acht ! jaar oud maar is nog perfect. Ik heb spijt dat ik hier niet gewoon een bak voor heb gekocht, want dat had mij heel veel geld en hoofdpijn kunnen besparen.
  3.7
  0 10
 • Quinny Buzz 3
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/1/0/5/quinny--buzz-3-5421105.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/4/1/4/quinny--buzz-3-17671414.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/6/5/6/quinny--buzz-3-17869656.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/6/5/7/quinny--buzz-3-17869657.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/3/2/0/quinny--buzz-3-18280320.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/3/2/1/quinny--buzz-3-18280321.jpg
  Quinny Buzz 3 (22)
  6.165338452848389 (31)
  Quinny Buzz 3
  Dat voorwiel is een drama
  Dat voorwiel is een drama. Niet met de wandelwagenbak of de maxicosi, maar met de buggy-inzet was hij niet meer te besturen. Zwaar en onhandig en het voorwiel blokkeert steeds. Nu een dubbel voorwiel besteld van de Buzz4, inderdaad voor 62,50 (idioot want dat zou service moeten zijn bij zoveel klachten) Schijnt goed te helpen. Hopelijk nu enige verbetering. Als ik dit van te voren had geweten hadden wij hem NOOIT gekocht. Als ik het nog eens over kon doen kocht ik een Bugaboo, na verschillende testritjes bij vrienden merk je het verschil wel.
  7.0
  0 10
 • Quinny Buzz 3
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/1/0/5/quinny--buzz-3-5421105.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/4/1/4/quinny--buzz-3-17671414.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/6/5/6/quinny--buzz-3-17869656.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/6/5/7/quinny--buzz-3-17869657.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/3/2/0/quinny--buzz-3-18280320.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/3/2/1/quinny--buzz-3-18280321.jpg
  Quinny Buzz 3 (22)
  6.165338452848389 (31)
  Quinny Buzz 3
  Heb in 2006 m'n Maxi Cosi kinderwagen verkocht omdat ik bij de tweede graag een Quinn...
  Heb in 2006 m'n Maxi Cosi kinderwagen verkocht omdat ik bij de tweede graag een Quinny Buzz wilde. Had ik dat maar nooit gedaan: de bekleding van de Dreami werd snel lelijk maar werd goed opgelost en heb nieuwe gekregen maar ook dat was snel lelijk. Daarna problemen met het voorwiel. De wagen is opgestuurd geweest naar de fabriek maar na een paar weken haperde het wiel weer en ook de linkerachterwiel wilde niet meer draaien. weer naar de fabriek maar toen ik hem een paar weken terug had begon het voorwiel weer te haperen. Had geen zin meer om hem weer naar de fabriek te laten sturen want steeds als de wagen opgestuurd werd zat ik mooi zonder! Toen ons kindje toe was aan de wandelwagen was het maar even of de wandelwagen inzet was stuk: er zat een scheur aan de onderkant en ook de binnenbekleding ging stuk. Ook daar nieuwe voor gekregen maar net als met de Dreami was dat meteen weer stuk.En nog steeds rolde het voorwiel niet op bijv. gladde vloeren als bijv. in supermarkten...Nu nog een kindje gekregen en vanmiddag heb ik bij een speciaa zaak een voorwiel gekocht voor maar liefst 62,50! dat speciaal voor de BUZZ is omdat er zo veel klachten over waren. Zou het zelf niet meer dan redelijk vinden als Quinny de kosten van het voorwiel van alle mensen die klagen over het zeer slechte rollen voor z'n rekening nam! Dan nog even over de veiligheid. Ik vind dat de wagen te snel op kan klappen. En ook zakt de Dreami naar voren waardoor je baby helemaal onderin de bak komt te liggen met als gevolg dat de wagen heel snel naar voren op klapt. Ook het inklappen van het onderstel gaat niet zonder geweld!
  3.7
  0 10
 • Quinny Buzz 3
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/1/0/5/quinny--buzz-3-5421105.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/4/1/4/quinny--buzz-3-17671414.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/6/5/6/quinny--buzz-3-17869656.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/6/5/7/quinny--buzz-3-17869657.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/3/2/0/quinny--buzz-3-18280320.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/3/2/1/quinny--buzz-3-18280321.jpg
  Quinny Buzz 3 (22)
  6.165338452848389 (31)
  Quinny Buzz 3
  Ik baal een beetje van deze aankoop
  Ik baal een beetje van deze aankoop. Voor buiten is het een prima wagen maar vooral in winkelcentra en supermarkt is het een drama. Verder nog wat andere minpunten, ik zou volgende x voor een andere wagen gaan.
  5.0
  0 10
 • Quinny Buzz 3
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/1/0/5/quinny--buzz-3-5421105.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/4/1/4/quinny--buzz-3-17671414.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/6/5/6/quinny--buzz-3-17869656.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/6/5/7/quinny--buzz-3-17869657.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/3/2/0/quinny--buzz-3-18280320.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/3/2/1/quinny--buzz-3-18280321.jpg
  Quinny Buzz 3 (22)
  6.165338452848389 (31)
  Quinny Buzz 3
  Ik zou iedereen af willen raden om deze wagen aan te schaffen
  Ik zou iedereen af willen raden om deze wagen aan te schaffen. Hij is duur en slecht van kwaliteit.
  3.3
  0 10
 • Quinny Buzz 3
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/1/0/5/quinny--buzz-3-5421105.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/4/1/4/quinny--buzz-3-17671414.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/6/5/6/quinny--buzz-3-17869656.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/6/5/7/quinny--buzz-3-17869657.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/3/2/0/quinny--buzz-3-18280320.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/3/2/1/quinny--buzz-3-18280321.jpg
  Quinny Buzz 3 (22)
  6.165338452848389 (31)
  Quinny Buzz 3
  In 2006 een Quinny Buzz gekocht, maar tot op de dag van vandaag spijt van deze aankoo...
  In 2006 een Quinny Buzz gekocht, maar tot op de dag van vandaag spijt van deze aankoop. De wagen is zeer zeker niet met 1 vinger te besturen. Het voorwiel hapert en vooral op gladde ondervloeren blokkeert het voorwiel (een supermarktbezoek is geen pretje met de wagen). Stoep op en af gaat ook niet soepel, de wagen kiept erg makkelijk. Verder zijn er geen duurzame materialen voor deze wagen gebruikt. De kap van de Dreamy was al heel snel lam, het frame van de wandelwagen is al een keer vervangen en de voetensteun is nu weer lam (kan alleen nog in laagste stand gebruikt worden), het voorwiel is ook al vervangen, maar de klachten van het blokkeren blijft. Het voorwiel stelt gewoon niet veel voor.
  4.3
  0 10
 • Quinny Buzz 3
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/1/0/5/quinny--buzz-3-5421105.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/4/1/4/quinny--buzz-3-17671414.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/6/5/6/quinny--buzz-3-17869656.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/6/5/7/quinny--buzz-3-17869657.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/3/2/0/quinny--buzz-3-18280320.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/3/2/1/quinny--buzz-3-18280321.jpg
  Quinny Buzz 3 (22)
  6.165338452848389 (31)
  Quinny Buzz 3
  Fijne wagen om mee te rijden, makkelijk stuurbaar en heb gelukkig geen last van de pr...
  Fijne wagen om mee te rijden, makkelijk stuurbaar en heb gelukkig geen last van de problemen die jullie hier vertellen.
  10.0
  0 10
 • Quinny Buzz 3
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/1/0/5/quinny--buzz-3-5421105.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/4/1/4/quinny--buzz-3-17671414.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/6/5/6/quinny--buzz-3-17869656.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/6/5/7/quinny--buzz-3-17869657.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/3/2/0/quinny--buzz-3-18280320.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/3/2/1/quinny--buzz-3-18280321.jpg
  Quinny Buzz 3 (22)
  6.165338452848389 (31)
  Quinny Buzz 3
  Ik heb deze gekocht omdat deze wagen niet al te groot is en ik een Fiat Punto rijd
  Ik heb deze gekocht omdat deze wagen niet al te groot is en ik een Fiat Punto rijd. Over het algemeen vind ik de Quinny handzaam en prettig in het gebruik. Ik heb er dan ook geen spijt van en qua uitstraling vind ik hem gewoon stoer.
  8.0
  0 10
 • Quinny Buzz 3
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/1/0/5/quinny--buzz-3-5421105.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/4/1/4/quinny--buzz-3-17671414.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/6/5/6/quinny--buzz-3-17869656.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/6/5/7/quinny--buzz-3-17869657.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/3/2/0/quinny--buzz-3-18280320.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/3/2/1/quinny--buzz-3-18280321.jpg
  Quinny Buzz 3 (22)
  6.165338452848389 (31)
  Quinny Buzz 3
  Ik heb een dubbel gevoel bij de Buzz
  Ik heb een dubbel gevoel bij de Buzz. Maar over het algemeen vind ik hem niet overweldigend. Het zal me niet verbazen als hij heel snel versleten is.
  5.0
  0 10
 • Quinny Buzz 3
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/1/0/5/quinny--buzz-3-5421105.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/4/1/4/quinny--buzz-3-17671414.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/6/5/6/quinny--buzz-3-17869656.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/6/5/7/quinny--buzz-3-17869657.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/3/2/0/quinny--buzz-3-18280320.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/3/2/1/quinny--buzz-3-18280321.jpg
  Quinny Buzz 3 (22)
  6.165338452848389 (31)
  Quinny Buzz 3
  Ik heb hem nu een half jaar en het is een prima wagen
  Ik heb hem nu een half jaar en het is een prima wagen. Echt een aanrader... Ik herken geen van de problemen in de andere revieuws. Als je het goed doet, klapt hij prima in en uit. De slijtage van het voorwiel valt ook mee. Hij past vrijwel in alle auto's, in tegenstelling tot andere wagens. Het buggyzitje kan in meerdere standen en je kindje kan lekker naar je kijken.
  8.3
  0 10
 • Quinny Buzz 3
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/1/0/5/quinny--buzz-3-5421105.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/4/1/4/quinny--buzz-3-17671414.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/6/5/6/quinny--buzz-3-17869656.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/6/5/7/quinny--buzz-3-17869657.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/3/2/0/quinny--buzz-3-18280320.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/3/2/1/quinny--buzz-3-18280321.jpg
  Quinny Buzz 3 (22)
  6.165338452848389 (31)
  Quinny Buzz 3
  Vind het een super wagen en ik herken niets van wat de anderen negatief over de Quinn...
  Vind het een super wagen en ik herken niets van wat de anderen negatief over de Quinny schrijven! Inklappen gaat super makkelijk, ben in enkele seconden klaar om op reis te gaan en hij past prima in mijn kleine Peugeot.
  9.7
  0 10
 • Quinny Buzz 3
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/1/0/5/quinny--buzz-3-5421105.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/4/1/4/quinny--buzz-3-17671414.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/6/5/6/quinny--buzz-3-17869656.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/6/5/7/quinny--buzz-3-17869657.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/3/2/0/quinny--buzz-3-18280320.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/3/2/1/quinny--buzz-3-18280321.jpg
  Quinny Buzz 3 (22)
  6.165338452848389 (31)
  Quinny Buzz 3
  Spijt
  Spijt...
  4.0
  0 10
 • Quinny Buzz 3
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/1/0/5/quinny--buzz-3-5421105.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/4/1/4/quinny--buzz-3-17671414.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/6/5/6/quinny--buzz-3-17869656.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/6/5/7/quinny--buzz-3-17869657.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/3/2/0/quinny--buzz-3-18280320.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/3/2/1/quinny--buzz-3-18280321.jpg
  Quinny Buzz 3 (22)
  6.165338452848389 (31)
  Quinny Buzz 3
  In het begin waren wij erg blij met onze wagen
  In het begin waren wij erg blij met onze wagen. Je kunt hem makkelijk meenemen en neemt niet veel ruimte in. Maar nu hebben we spijt dat we hem gekocht hebben! De reiswieg is veel te smal en klein! Onze dochter is 4 maanden en ligt klem in de bak ;( Verder hapert ie enorm met inklappen en hangt de bak erg schuin. De rem gaat ook erg zwaar. Kortom; zou hem niet gauw aanraden om te kopen.
  6.0
  0 10
 • Bugaboo
  • bugaboo
 • Quinny
  • quinny
 • Stokke
  • stokke
 • Maxi-Cosi
  • maxi_cosi
 • Inklapbaar
  • ja
 • Multifunctioneel
  • multi_functie_combi
 • Lichtgewicht
  • light
 • Budget
  • budget
 • Enkel
  • enkel
Kinderwagens & Wandelwagens 7.5 (33)
0 - 24
 • Joolz Day Earth
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/2/7/4/joolz-day-earth-29599274.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/4/4/4/joolz-day-earth-29600444.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/8/6/1/joolz-day-earth-30742861.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/8/6/2/joolz-day-earth-30742862.jpg
  Joolz Day Earth (33)
  Joolz Day Earth
  Prenatal.nl Prenatal.nl
  530, ? (offer_sdt_unknown)
  Prenatal.nl Prenatal.nl
  530, ? (offer_sdt_unknown)
  1
  most_sold
 • Bugaboo Cameleon3
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/7/3/7/bugaboo--cameleon3-23611737.jpg
  Bugaboo Cameleon3 (22)
  Bugaboo Cameleon3
  Prenatal.nl Prenatal.nl
  889.05, ? (offer_sdt_unknown)
  Prenatal.nl Prenatal.nl
  889.05, ? (offer_sdt_unknown)
  1
 • Quinny Buzz 3
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/1/0/5/quinny--buzz-3-5421105.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/4/1/4/quinny--buzz-3-17671414.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/6/5/6/quinny--buzz-3-17869656.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/6/5/7/quinny--buzz-3-17869657.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/3/2/0/quinny--buzz-3-18280320.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/3/2/1/quinny--buzz-3-18280321.jpg
  Quinny Buzz 3 (22)
  6.165338452848389 (31)
  Quinny Buzz 3
  Babyvalue Babyvalue
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.8.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  299.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Babyvalue Babyvalue
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.8.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  299.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  1
  good_buy
 • Stokke Xplory Brown
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/1/3/1/stokke-xplory-brown-35310131.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5raWRzd29ybGR4eGwuYmUvbWVkaWEvY2F0YWxvZy9wcm9kdWN0LzcvMC83MDQwMzUxNzUyMDkxXzFfMS5qcGc=
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/0/8/3/stokke-xplory-brown-35601083.jpg
  Stokke Xplory Brown (17)
  Stokke Xplory Brown
  Woonboulevard Poortvliet XXL NL Woonboulevard Poortvliet XXL NL
  745, +2w (offer_sdt_more_than_2_weeks)
  Woonboulevard Poortvliet XXL NL Woonboulevard Poortvliet XXL NL
  745, +2w (offer_sdt_more_than_2_weeks)
  1
 • Bugaboo Cameleon3 Buggy Compleet Navy Marine Blauw
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/0/4/8/bugaboo-cameleon3-buggy-compleet-navy-marine-blauw-30547048.jpg
  Bugaboo Cameleon3 Buggy Compleet Navy Marine Blauw (14)
  Bugaboo Cameleon3 Buggy Compleet Navy Marine Blauw
  Kidsworld XXL Kidsworld XXL
  1039, +2w (offer_sdt_more_than_2_weeks)
  Kidsworld XXL Kidsworld XXL
  1039, +2w (offer_sdt_more_than_2_weeks)
  2
 • Maxi-Cosi Mura 4 Total Black
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/7/0/2/maxi-cosi-mura-4-total-black-17655702.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/2/9/6/maxi-cosi-mura-4-total-black-22369296.jpg
  Maxi-Cosi Mura 4 Total Black (12)
  8.833333333333334 (2)
  Maxi-Cosi Mura 4 Total Black
  Prenatal.nl Prenatal.nl
  549, ? (offer_sdt_unknown)
  Prenatal.nl Prenatal.nl
  549, ? (offer_sdt_unknown)
  1
  good_buy
  best_reviewed
 • Joolz Day
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/7/1/joolz--day-24969871.jpg
  Joolz Day (11)
  Joolz Day
  Babyhuys Babyhuys
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.8.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  1049, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Babyhuys Babyhuys
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.8.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  1049, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  1
 • Bugaboo Cameleon 3 by Diesel
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/8/1/3/bugaboo-cameleon-3-by-diesel-28171813.jpg
  Bugaboo Cameleon 3 by Diesel (9)
  Bugaboo Cameleon 3 by Diesel
  Kidsworld XXL Kidsworld XXL
  1179, +2w (offer_sdt_more_than_2_weeks)
  Kidsworld XXL Kidsworld XXL
  1179, +2w (offer_sdt_more_than_2_weeks)
  3
 • Born Lucky Rapido Zwart Combi Kinderwagen (incl. autostoel)
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/4/7/5/born-lucky-rapido-zwart-combi-kinderwagen-incl-autostoel--36810475.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5iYWJ5ZW5rb3Rlci5ubC9tZWRpYS9jYXRhbG9nL3Byb2R1Y3QvYi9vL2Jvcm4tbHVja3ktcmFwaWRvLWJsYWNrLTAuanBn
  Born Lucky Rapido Zwart Combi Kinderwagen (incl. autostoel) (6)
  Born Lucky Rapido Zwart Combi Kinderwagen (incl. autostoel)
  baby & koter baby & koter
  299, ? (offer_sdt_unknown)
  baby & koter baby & koter
  299, ? (offer_sdt_unknown)
  1
 • phil&teds Promenade
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/8/1/7/phil-teds-promenade-24266817.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/8/1/8/phil-teds-promenade-24266818.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/8/1/9/phil-teds-promenade-24266819.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/8/2/0/phil-teds-promenade-24266820.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/8/2/1/phil-teds-promenade-24266821.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/8/2/2/phil-teds-promenade-24266822.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/8/2/3/phil-teds-promenade-24266823.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/8/2/4/phil-teds-promenade-24266824.jpg
  phil&teds Promenade (6)
  phil&teds Promenade
  Prenatal.nl Prenatal.nl
  599, ? (offer_sdt_unknown)
  Prenatal.nl Prenatal.nl
  599, ? (offer_sdt_unknown)
  1
 • Stokke Xplory Purple
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/6/3/3/stokke-xplory-purple-17742633.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/3/3/0/stokke-xplory-30649330.jpg
  Stokke Xplory Purple (6)
  Stokke Xplory Purple
  Woonboulevard Poortvliet XXL NL Woonboulevard Poortvliet XXL NL
  745, +2w (offer_sdt_more_than_2_weeks)
  Woonboulevard Poortvliet XXL NL Woonboulevard Poortvliet XXL NL
  745, +2w (offer_sdt_more_than_2_weeks)
  2
 • Baninni Combi Kinderwagen Baninni Maxim 3 in 1 Grijs
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/0/5/8/baninni-combi-kinderwagen-baninni-maxim-3-in-1-grijs-33605058.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5iYWJ5ZW5rb3Rlci5ubC9tZWRpYS9jYXRhbG9nL3Byb2R1Y3QvYi9hL2JhbmlubmlfbWF4aW1fZ3JleV8xLmpwZw==
  Baninni Combi Kinderwagen Baninni Maxim 3 in 1 Grijs (6)
  Baninni Combi Kinderwagen Baninni Maxim 3 in 1 Grijs
  baby & koter baby & koter
  289, ? (offer_sdt_unknown)
  baby & koter baby & koter
  289, ? (offer_sdt_unknown)
  1
 • Nuna Pepp Bisque
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/3/2/9/nuna-pepp-bisque-18913329.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/3/1/3/nuna-pepp-bisque-22185313.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/8/4/9/nuna-pepp-bisque-24266849.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/8/5/0/nuna-pepp-bisque-24266850.jpg
  Nuna Pepp Bisque (6)
  Nuna Pepp Bisque
  Babyhuys Babyhuys
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.8.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  169, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Babyhuys Babyhuys
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.8.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  169, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  2
 • Mutsy Igo Urban Nomad reiswieg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/7/5/5/mutsy-igo-urban-nomad-reiswieg-26600755.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/3/3/8/mutsy-igo-urban-nomad-reiswieg-27054338.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/4/6/8/mutsy-igo-urban-nomad-reiswieg-28059468.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/4/6/9/mutsy-igo-urban-nomad-reiswieg-28059469.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/4/7/0/mutsy-igo-urban-nomad-reiswieg-28059470.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/4/7/1/mutsy-igo-urban-nomad-reiswieg-28059471.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/4/7/2/mutsy-igo-urban-nomad-reiswieg-28059472.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/4/7/3/mutsy-igo-urban-nomad-reiswieg-28059473.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/4/7/4/mutsy-igo-urban-nomad-reiswieg-28059474.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/4/7/5/mutsy-igo-urban-nomad-reiswieg-28059475.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/4/7/6/mutsy-igo-urban-nomad-reiswieg-28059476.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/4/7/7/mutsy-igo-urban-nomad-reiswieg-28059477.jpg
  Mutsy Igo Urban Nomad reiswieg (5)
  Mutsy Igo Urban Nomad reiswieg
  Prenatal.nl Prenatal.nl
  210, ? (offer_sdt_unknown)
  Prenatal.nl Prenatal.nl
  210, ? (offer_sdt_unknown)
  1
 • Chicco Urban Kinderwagen - Summer Nature
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/5/1/7/chicco-urban-kinderwagen-summer-nature-47447517.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/5/1/8/chicco-urban-kinderwagen-summer-nature-47447518.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/5/1/9/chicco-urban-kinderwagen-summer-nature-47447519.jpg
  Chicco Urban Kinderwagen - Summer Nature (5)
  Chicco Urban Kinderwagen - Summer Nature
  Bol.com Bol.com
  8.450947671176246 (662)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.8.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  69.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Bol.com Bol.com
  8.450947671176246 (662)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.8.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  69.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  1
  good_buy
 • Hauck King Air Trio Set Zand 2015
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/9/0/5/hauck-king-air-triosetti-hiekka-32923905.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5qb2xseXJvb20uZmkvc3RvcmFnZS9tYS8xNDgxZTY3ZDhjODI0NTkyYmZjNWFkMjYwMzc1YjE4NS9iMWQyNzk2ZDQ3NjQ0ZWRlYTAzMWM0ODYzYmVmOTA3NC9qcGcvQTJBNjg3QjQ2REFGMTQ1RDNGMjUwMzQwNjQ3MTI5MEFEMTgwRTEwNi8yNDIxMDkuanBn
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/9/2/9/hauck-king-air-triosetti-hiekka-33839929.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5raW5kZXJtYXh4Lm5sL21lZGlhL2ltYWdlL3RodW1ibmFpbC8wMS00MDAwMzYtbWFpbi1raW5nLWFpci10cmlvLXNldF9zYW5kNTQ0NGIzYjJjNzNjMl83MjB4NjAwLmpwZzs=
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/6/5/9/hauck-king-air-triosetti-hiekka-34946659.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5waW5rb3JibHVlLmZpL291dC9waWN0dXJlcy9nZW5lcmF0ZWQvcHJvZHVjdC8xLzkwMF85MDBfMTAwL2ExMTQ1MjdfMDAxLmpwZw==
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/1/8/0/hauck-king-air-trio-set-2016-46195180.jpg
  Hauck King Air Trio Set Zand 2015 (5)
  Hauck King Air Trio Set Zand 2015
  Pinkorblue.nl Pinkorblue.nl
  7.498063274865406 (16)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.8.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  489.99, 2d (offer_sdt_2_days)
  Pinkorblue.nl Pinkorblue.nl
  7.498063274865406 (16)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.8.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  489.99, 2d (offer_sdt_2_days)
  2
 • Chicco Urban Anthraciet Kinderwagen incl. Tas
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/6/9/2/chicco-poussette-4-roues-chicco-urban-red-wave-poussette-4-roues-29371692.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/5/1/chicco-poussette-4-roues-chicco-urban-red-wave-poussette-4-roues-33468051.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/9/5/9/chicco-urban-42363959.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/9/6/0/chicco-urban-42363960.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/9/6/1/chicco-urban-42363961.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/9/6/2/chicco-urban-42363962.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/9/6/3/chicco-urban-42363963.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/9/6/4/chicco-urban-42363964.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/9/6/5/chicco-urban-42363965.jpg
  Chicco Urban Anthraciet Kinderwagen incl. Tas (5)
  Chicco Urban Anthraciet Kinderwagen incl. Tas
  Wehkamp Wehkamp
  8.401623469969454 (416)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.8.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  308.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Wehkamp Wehkamp
  8.401623469969454 (416)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.8.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  308.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  3
 • tutek Kinderwagen Tutek Turran Silver Blue Jeans (incl. autostoel)
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/6/8/2/tutek-kinderwagen-tutek-turran-silver-blue-jeans-incl-autostoel--33054682.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5iYWJ5ZW5rb3Rlci5ubC9tZWRpYS9jYXRhbG9nL3Byb2R1Y3QvdC91L3R1cnJhbi1zaWx2ZXItdHMxLTJfMS5qcGc=
  tutek Kinderwagen Tutek Turran Silver Blue Jeans (incl. autostoel) (5)
  tutek Kinderwagen Tutek Turran Silver Blue Jeans (incl. autostoel)
  baby & koter baby & koter
  529, ? (offer_sdt_unknown)
  baby & koter baby & koter
  529, ? (offer_sdt_unknown)
  1
 • Baninni Nobel Kinderwagen Zwart
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/1/8/7/baninni-nobel-kinderwagen-zwart-47446187.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/1/8/8/baninni-nobel-kinderwagen-zwart-47446188.jpg
  Baninni Nobel Kinderwagen Zwart (4)
  Baninni Nobel Kinderwagen Zwart
  MamaLoes Babysjop MamaLoes Babysjop
  349, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  MamaLoes Babysjop MamaLoes Babysjop
  349, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  2
 • Quinny Speedi Fast
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/7/4/1/quinny--speedi-fast-23478741.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/9/7/9/quinny--speedi-fast-24265979.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/9/8/0/quinny--speedi-fast-24265980.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/9/8/1/quinny--speedi-fast-24265981.jpg
  Quinny Speedi Fast (4)
  Quinny Speedi Fast
  MamaLoes Babysjop MamaLoes Babysjop
  349, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  MamaLoes Babysjop MamaLoes Babysjop
  349, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  3
 • Born Lucky Rapido Navy Combi Kinderwagen (incl. autostoel)
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/6/4/7/born-lucky-rapido-navy-combi-kinderwagen-incl-autostoel--36813647.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5iYWJ5ZW5rb3Rlci5ubC9tZWRpYS9jYXRhbG9nL3Byb2R1Y3QvYi9vL2Jvcm4tbHVja3ktcmFwaWRvLWJsdWUtMS5qcGc=
  Born Lucky Rapido Navy Combi Kinderwagen (incl. autostoel) (4)
  Born Lucky Rapido Navy Combi Kinderwagen (incl. autostoel)
  baby & koter baby & koter
  299, ? (offer_sdt_unknown)
  baby & koter baby & koter
  299, ? (offer_sdt_unknown)
  1
 • Baninni Nobel Kinderwagen Grijs
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/1/6/0/baninni-nobel-kinderwagen-grijs-47446160.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/1/6/1/baninni-nobel-kinderwagen-grijs-47446161.jpg
  Baninni Nobel Kinderwagen Grijs (4)
  Baninni Nobel Kinderwagen Grijs
  MamaLoes Babysjop MamaLoes Babysjop
  349, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  MamaLoes Babysjop MamaLoes Babysjop
  349, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  3
 • Quinny Moodd Grey Gravel 2015
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/7/7/0/quinny-moodd-grey-gravel-2015-28173770.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/3/1/6/quinny-moodd-grey-gravel-2015-29050316.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/6/9/1/quinny-moodd-grey-gravel-2015-29261691.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/6/9/2/quinny-moodd-grey-gravel-2015-29261692.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/6/9/3/quinny-moodd-grey-gravel-2015-29261693.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/6/9/4/quinny-moodd-grey-gravel-2015-29261694.jpg
  Quinny Moodd Grey Gravel 2015 (4)
  Quinny Moodd Grey Gravel 2015
  MamaLoes Babysjop MamaLoes Babysjop
  549, +2w (offer_sdt_more_than_2_weeks)
  MamaLoes Babysjop MamaLoes Babysjop
  549, +2w (offer_sdt_more_than_2_weeks)
  4
 • Maclaren Techno XT Black
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/9/2/0/maclaren-techno-xt-black-17646920.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/9/2/1/maclaren-techno-xt-black-24266921.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/9/2/2/maclaren-techno-xt-black-24266922.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/9/2/3/maclaren-techno-xt-black-24266923.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/9/2/4/maclaren-techno-xt-black-24266924.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/9/2/5/maclaren-techno-xt-black-24266925.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/9/2/6/maclaren-techno-xt-black-24266926.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/9/2/7/maclaren-techno-xt-black-24266927.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/9/2/8/maclaren-techno-xt-black-24266928.jpg
  Maclaren Techno XT Black (4)
  Maclaren Techno XT Black
  Prenatal.nl Prenatal.nl
  300, ? (offer_sdt_unknown)
  Prenatal.nl Prenatal.nl
  300, ? (offer_sdt_unknown)
  2
2 6
 • Merk (brand):
 • Prijs (price):
  • Budget: lager dan €300 (budget)
  • Lage prijs: €300 - €450 (low)
  • Gemiddelde prijs: €450 - €600 (medium)
  • High end: Meer dan €600 (high)
 • Type (soort):
  • Actief (actief)
  • Kinderwagen/koets (kinderwagen_koets)
  • Lichtgewicht (lichtgewicht)
  • Multi-functie/Combi (multi_functie_combi)
  • Paraplu (paraplu)
 • Gewicht product (gewicht_product):
  • Minder dan 10 kg (light)
  • Tussen 10 en 15 kg (medium)
  • Meer dan 15 kg (heavy)
 • Typenaam (typenaam):
  • Buzz 3 (buzz_3)
 • Inklapbaar (inklapbaar):
  • Ja (ja)
  • Nee (nee)
 • Achterwielen (aantal_achterwielen):
  • 2 (2)
  • 3 (3)
  • 4 (4)
  • 6 (6)
 • Voorwielen (aantal_voorwielen):
  • 1 (1)
  • 2 (2)
  • 3 (3)
  • 4 (4)
  • 6 (6)
 • Vouwstijl (vouwstijl):
  • Flat (flat)
  • Paraplu (paraplu)
  • plat (plat)
  • Vlak (vlak)
 • Wielmobiliteit (wielmobiliteit):
  • Draaibaar (draaibaar)
  • Vast, Draaibaar (vast_draaibaar)
 • Zitplaatsen (aantal_zitplaatsen):
  • Dubbel (dubbel)
  • Enkel (enkel)
 • Wandelaarsaccessoires (wandelaarsaccessoires_inclusief):
  • Baby bag (baby_bag)
  • Bagage-rek (bagage_rek)
  • Car seat adapter (car_seat_adapter)
  • Cup holder (cup_holder)
  • Kap (kap)
  • Regenbescherming (regenbescherming)
 • Varianten (group):
  • Quinny Buzz (quinny_buzz)
  • Quinny Moodd (quinny_moodd)
  • Quinny Speedi (quinny_speedi)
  • Quinny Zapp (quinny_zapp)
 • Winkelen in plaats (physical_location):
  • Alkmaar (alkmaar)
  • Almere (almere)
  • Alphen aan Den Rijn (alphen_aan_den_rijn)
  • Amersfoort (amersfoort)
  • Amsterdam (amsterdam)
  • Apeldoorn (apeldoorn)
  • Arnhem (arnhem)
  • Assen (assen)
  • Bergen op Zoom (bergen_op_zoom)
  • Breda (breda)
  • Den Haag (den_haag)
  • Eindhoven (eindhoven)
  • Emmen (emmen)
  • Enschede (enschede)
  • Gorinchem (gorinchem)
  • Gouda (gouda)
  • Groningen (groningen)
  • Haarlem (haarlem)
  • Heerlen (heerlen)
  • Hellevoetsluis (hellevoetsluis)
  • Hengelo (hengelo)
  • Hilversum (hilversum)
  • Hoofddorp (hoofddorp)
  • Hoorn (hoorn)
  • Leeuwarden (leeuwarden)
  • Leiden (leiden)
  • Naaldwijk (naaldwijk)
  • Nijmegen (nijmegen)
  • Oss (oss)
  • Purmerend (purmerend)
  • Rijswijk (rijswijk)
  • Roermond (roermond)
  • Roosendaal (roosendaal)
  • Rotterdam (rotterdam)
  • Tilburg (tilburg)
  • Uden (uden)
  • Utrecht (utrecht)
  • Zaandam (zaandam)
  • Zeist (zeist)
  • Zoetermeer (zoetermeer)
 • Productgroepen (siblingcategory):
 • teamvergelijk@vergelijk.nl