x
x
Je zoekt nu binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (verwijderen)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
Zoek naar producten... Zoek naar een product binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Zoek naar producten... Zoek... Zoek naar producten... {}
× Categorieën
 • Algemene informatie

  Een onmisbare hulp in de keuken is de weegschaal. Hoe goed je ook kunt koken, je weegt je ingrediënten af want we zijn niet allemaal zo goed als Jamie Oliver of Nigella Lawson. Die zien op het oog wel hoeveel iets weegt en wegen het op het zicht af. Wij gewone stervelingen vertrouwen maar op de precisie van de keukenweegschaal. Jij bent op zoek naar een keukenweegschaal en kunt wel wat hulp gebruiken. Hieronder bespreken we de belangrijkste dingen waarop je kunt letten bij het kopen van een keukenweegschaal.Vergelijk hier keukenweegschalen!

  Bekende merken van de keukenweegschaal zijn: Bestron, Inventum, Kenwood, Krups, Philips, Soehnle en Tefal.

  Wil je nu meteen op zoek naar een keukenweegschaal, bekijk en vergelijk dan hier keukenweegschalen!

  De keukenweegschaal
  De keukenweegschaal is een simpel apparaat, klein en plat. Tegenwoordig zitten er bijna altijd wel één of meerdere batterijen in. Er zijn ook nog keukenweegschalen die niet op een batterij werken, maar die zijn niet zo precies. De wat duurdere keukenweegschalen hebben zelfs een batterij indicator waarop te zien is hoe vol de batterij is. Een keukenweegschaal slaat eigenlijk altijd wel automatisch af na gebruik, maar het wordt apart aangeduid of dit echt het geval is.

  Analoog en digitaal
  Voor het aflezen van het gewicht op de keukenweegschaal zijn er twee mogelijkheden: analoog (via de schaal) of digitaal. De analoge keukenweegschaal lees je af met een wijzer, die met behulp van een schaalverdeling het gewicht aangeeft. De digitale keukenweegschaal laat een cijferaanduiding zien op een display. De meeste keukenweegschalen hebben tegenwoordig een digitale, cijfermatige aanduiding. Een schaalverdeling per gram is het meest exact. Op die manier weeg je echt tot op de gram nauwkeurig, wat essentieel is voor mensen die bijvoorbeeld een dieet volgen.

  Vergelijk hier keukenweegschalen!Functies keukenweegschaal
  De keukenweegschaal is meestal gemaakt van plastic, glas, aluminium of RVS. Er zijn staande of hangende weegschalen voor in de keuken. Waar je voorkeur naar uitgaat, is een persoonlijke keuze: in kwaliteit is er geen verschil tussen beide varianten. Naast platte keukenweegschalen zijn er ook weegschalen waarbij de schaal tevens als mixkom dient. Wel zo makkelijk, dat scheelt weer in afwas. Een keukenweegschaal heeft een maximale weegcapaciteit. Dit wordt aangegeven in kilo's. Naast het wegen van gewicht in gram is het ook mogelijk om vloeistoffen te wegen. Op de keukenweegschaal zit een knop waarmee je kunt schakelen tussen gram en vloeistofmeting in centiliters. Voordat je iets gaat wegen is het verstandig om de keukenweegschaal handmatig op de 0-stand te zetten. Dan weet je zeker dat je echt een exacte meting krijgt. Niet alle keukenweegschalen hebben een instelbare 0-stand. De 0-stand is ook voor de doorweegfunctie essentieel.

  Extra’s keukenweegschaal
  Voor het wegen van minder zware dingen, bijvoorbeeld post, is de schaalverdeling in gram onmisbaar. Sommige weegschalen hebben een postweegfunctie. Niet echt iets wat je dagelijks in de keuken gebruikt, maar wel op kantoor. Ook op je werkplek komt de keukenweegschaal nog van pas. Met de doorweegfunctie kun je meerdere ingrediënten bij elkaar afwegen.
  Vergelijk hier keukenweegschalen!
  Keukenweegschaal en vaatwasser
  De losse onderdelen van een keukenweegschaal zijn vaatwasmachinebestendig. Denk hierbij aan de mixkom en het losse weegplateau. Het gedeelte van de analoge weegschaal waarop je het gewicht afleest, kan meestal ook niet in de vaatwasser. Het is namelijk niet de bedoeling dat er vocht in dit gedeelte komt. Uiteraard mag het onderdeel van een digitale keukenweegschaal waar de batterij in zit niet in contact komen met water. Natuurlijk mag je de weegschaal wel afnemen met een natte doek.

  Accessoires
  Er zijn niet veel losse accessoires verkrijgbaar voor keukenweegschalen. Vaak worden de batterijen meegeleverd of een extra mixkom. Voor sommige keukenweegschalen zijn de glazen weegplateaus los verkrijgbaar.

  Verdere uitleg van de gebruikte technische gegevens over keukenweegschalen kun je hier vinden. Heb je na het lezen van deze uitleg nog meer informatie nodig, kijk dan even tussen de veelgestelde vragen over keukenweegschalen.

  Bekijk en vergelijk hier keukenweegschalen en vind de beste koop!

 • Veelgestelde vragen

  Kan ik ook vloeistoffen wegen op een keukenweegschaal?Vergelijk hier keukenweegschalen!
  Hoe nauwkeurig is een keukenweegschaal?
  Wat doet de doorweegfunctie?
  Hoeveel gewicht kan ik maximaal wegen met een keukenweegschaal?
  Kan ik ook post wegen op een keukenweegschaal?


  Bekijk en vergelijk hier keukenweegschalen!

  Kan ik ook vloeistoffen wegen op een keukenweegschaal?

  Ja, maar alleen als het model hiervoor geschikt is. Naast het wegen van gewicht in gram is het dan ook mogelijk om vloeistoffen te wegen. Op de weegschaal zit soms een knop waarmee je kunt schakelen tussen gram en vloeistofmeting in centiliter.

  Hoe nauwkeurig is een keukenweegschaal?
  Tot op de gram nauwkeurig. Een weegschaal met een schaalverdeling per gram is het meest exact. Op die manier weeg je echt tot op de gram nauwkeurig, wat essentieel is voor mensen die bijvoorbeeld een dieet volgen.

  Wat doet de doorweegfunctie?
  Met de doorweegfunctie kun je meerdere ingrediënten bij elkaar afwegen. Stel: je gaat een cake bakken. Je zet de kom op de weegschaal en deze weegt de lege schaal. Vervolgens druk je op de 0-stand en begin je met het wegen van het benodigde zelfrijzend bakmeel. Vervolgens druk je op de 0-stand en ga je verder met het wegen van de juiste hoeveelheid suiker. Nogmaals op 0-stand en je voegt de boter toe. Per ingrediënt weeg je precies af, maar wel alles bij elkaar in één kom.

  Hoeveel gewicht kan ik maximaal wegen met een keukenweegschaal?
  Dit verschilt per model en wordt aangegeven met de maximale weegcapaciteit.

  Kan ik ook post wegen op een keukenweegschaal?
  Ja, als deze óf over een postweegfunctie beschikt óf een schaalverdeling per gram heeft. De actuele posttarieven vind je op de site van TNTpost.nl.


  Bekijk en vergelijk hier keukenweegschalen en vind de beste koop!

 • Verklarende woordenlijst

  Hieronder vind je een alfabetisch overzicht van de gebruikte technische termen bij keukenweegschalen. Als je na het lezen van dit overzicht nog vragen hebt, raadpleeg dan de veelgestelde vragen over keukenweegschalen.

  Bekijk en vergelijk hier keukenweegschalen!

  Accessoires

  Er zijn niet veel losse accessoires verkrijgbaar voor keukenweegschalen. Vaak worden de batterijen meegeleverd of een extra mixkom. Voor sommige modellen zijn de glazen weegplateaus los verkrijgbaar.

  Automatische uitschakeling
  Een weegschaal slaat eigenlijk altijd wel automatisch af na gebruik, maar het wordt apart aangeduid of dit echt het geval is.

  Batterij leeg-indicator
  De keukenweegschaal is een simpel apparaat, klein en plat. Tegenwoordig zitten er bijna altijd wel één of meerdere batterijen in. De wat duurdere modellen hebben zelfs een batterij indicator waarop te zien is hoe vol de batterij is.

  Vergelijk hier keukenweegschalen!Doorweegfunctie
  Met de doorweegfunctie kun je meerdere ingrediënten bij elkaar afwegen. Stel: je gaat een cake bakken. Je zet de kom op de weegschaal en deze weegt de lege schaal. Vervolgens druk je op de 0-stand en begin je met het wegen van het benodigde zelfrijzend bakmeel. Vervolgens druk je op de 0-stand en ga je verder met het wegen van de juiste hoeveelheid suiker. Nogmaals op 0-stand en je voegt de boter toe. Per ingrediënt weeg je precies af, maar wel alles bij elkaar in één kom.

  Model
  Er zijn staande of hangende weegschalen. Waar je voorkeur naar uitgaat is een persoonlijke keuze: in kwaliteit is er geen verschil tussen beide varianten.

  Postweegfunctie
  Sommige weegschalen hebben een postweegfunctie. Niet echt iets wat je dagelijks in de keuken gebruikt, maar wel op kantoor. Ook op je werkplek komt de keukenweegschaal nog van pas. 

  Schaal als mixkom
  De meest gebruikte materialen zijn plastic, glas, aluminium en RVS. Er zijn staande of hangende weegschalen. Waar je voorkeur naar uitgaat is een persoonlijke keuze: in kwaliteit is er geen verschil tussen beide varianten. Naast platte modellen zijn er ook weegschalen waarbij de schaal tevens als mixkom dient. Wel zo makkelijk, dat scheelt weer in afwas.

  RVS
  RoestVrij Staal.

  Schaalverdeling per gram
  Een schaalverdeling per gram is het meest exact. Op die manier weeg je echt tot op de gram nauwkeurig, wat essentieel is voor mensen die bijvoorbeeld een dieet volgen.

  Soort uitlezing
  Voor het aflezen van het gewicht zijn er twee mogelijkheden: via de schaal of digitaal, oftewel analoog of met cijfertjes. Analoog is met een wijzer, digitaal is met cijferaanduiding in een display.

  Vergelijk hier keukenweegschalen!
  Vaatwasmachinebestendig
  Elektrische weegschalen kun je niet in de afwasmachine stoppen, maar als een weegschaal afwasmachinebestendig is, dan kun je de andere onderdelen wel gewoon in de afwasmachine stoppen. Het gedeelte van de analoge weegschaal waarop je het gewicht afleest, kan meestal ook niet in de vaatwasser. Het is namelijk niet de bedoeling dat er vocht in dit gedeelte komt. De gedeelten die niet in de vaatwasser kunnen, mag je wel met een vochtige doek afnemen.

  Vloeistofmeting
  Naast het wegen van gewicht in gram is het ook mogelijk om vloeistoffen te wegen. Op de weegschaal zit een knop waarmee je kunt schakelen tussen gram en vloeistofmeting in centiliters.

  Weegcapaciteit
  Een weegschaal heeft een maximale weegcapaciteit. Deze wordt aangegeven in kilo's.


  Bekijk en vergelijk hier alle keukenweegschalen en vind de beste koop!

 • Soehnle Attraction
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/7/3/6/soehnle-66171-attraction-17725736.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/1/6/4/soehnle-attraction-24655164.jpg
  Soehnle Attraction (4)
  4.801449275362319 (2)
  Soehnle Attraction
  slecht, vreet batterijen
  staat steeds op de verkeerde eenheid, op ml of iets onbegrijpelijks. instelling van g eenheid blijft niet vastgehouden. gebruikt veel te veel batterijen.
  3.3
  0 10
 • Soehnle Attraction
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/7/3/6/soehnle-66171-attraction-17725736.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/1/6/4/soehnle-attraction-24655164.jpg
  Soehnle Attraction (4)
  4.801449275362319 (2)
  Soehnle Attraction
  fraai uiterlijk , slurpt batterijen ( 4 stuks ! )
  Deze Soehnle vreet batterijen. 't Kost zeker 2 a 3 setjes van 4 AAA batterijen per jaar. Net als je wilt gaan bakken....eerst 4 nieuwe batterijen zoeken.
  5.3
  0 10
 • Soehnle Siena
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/7/3/5/soehnle-65840-siena-1692735.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/8/0/2/soehnle-siena-23318802.jpg
  Soehnle Siena (11)
  6.293703303601219 (7)
  Soehnle Siena
  Geen nood bij melding Out2, lees http://mischk
  Geen nood bij melding Out2, lees http://mischk.twoday.net/stories/4576158 Even doorzetten, zeker niet weggooien!
  7.0
  0 10
 • Soehnle Siena
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/7/3/5/soehnle-65840-siena-1692735.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/8/0/2/soehnle-siena-23318802.jpg
  Soehnle Siena (11)
  6.293703303601219 (7)
  Soehnle Siena
  Waardeloos ding
  Plotseling verscheen Out2 op display. Nergens is vermeld wat het betekent. Via internet begrijp ik dat het nu de prullenbak in kan....
  3.0
  0 10
 • Tristar KW-2430 keukenweegschaal
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/3/9/0/tristar-kw-2430-18701390.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/5/0/3/tristar-kw-2430-18701503.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/7/7/5/tristar-kw-2430-kitchen-diet-scale-23318775.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/7/7/6/tristar-kw-2430-kitchen-diet-scale-23318776.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/7/7/7/tristar-kw-2430-kitchen-diet-scale-23318777.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/7/7/8/tristar-kw-2430-kitchen-diet-scale-23318778.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/7/7/9/tristar-kw-2430-kitchen-diet-scale-23318779.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/7/8/0/tristar-kw-2430-kitchen-diet-scale-23318780.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/8/0/2/tristar-kw-2430-25093802.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/8/0/3/tristar-kw-2430-25093803.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/8/0/4/tristar-kw-2430-25093804.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/8/0/5/tristar-kw-2430-25093805.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/8/0/6/tristar-kw-2430-25093806.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/6/4/9/tristar-kw-2430-18701649.jpg
  Tristar KW-2430 keukenweegschaal (5)
  5.4 (1)
  Tristar KW-2430 keukenweegschaal
  slechte gewichtsaanduiding
  geeft niet de juiste gewichten aan, elke keer een ander gewicht bij hetzelfde product.
  4.3
  0 10
 • Soehnle Siena
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/7/3/5/soehnle-65840-siena-1692735.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/8/0/2/soehnle-siena-23318802.jpg
  Soehnle Siena (11)
  6.293703303601219 (7)
  Soehnle Siena
  oUt2 melding, niet repareerbaar volgens importeur
  oUt2 melding, niet repareerbaar volgens importeur...
  1.0
  0 10
 • Soehnle Siena
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/7/3/5/soehnle-65840-siena-1692735.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/8/0/2/soehnle-siena-23318802.jpg
  Soehnle Siena (11)
  6.293703303601219 (7)
  Soehnle Siena
  heeft kuren tot grote ergernis
  De weegschaal heeft vaak kuren en doet dan niets. Het ligt niet aan de batterij want ook na vervanging daarvan blijft het euvel. Vaak gebeurt het als je midden het bakproces zit. Ik ga nu een andere kopen ditmaal niet digitaal maar gewoon mechanisch die doen het altijd
  5.7
  0 10
 • Soehnle Siena
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/7/3/5/soehnle-65840-siena-1692735.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/8/0/2/soehnle-siena-23318802.jpg
  Soehnle Siena (11)
  6.293703303601219 (7)
  Soehnle Siena
  heb er 2 gehad, de 1e heel lang mee gedaan, de 2e was binnen een week kapot, door dat...
  heb er 2 gehad, de 1e heel lang mee gedaan, de 2e was binnen een week kapot, door dat hij schommelde met gewicht, en daarna kwam er out2 op, en deed niets meer, lag zo in de kliko vind geen goede weegschaal
  9.0
  0 10
 • Soehnle Siena
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/7/3/5/soehnle-65840-siena-1692735.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/8/0/2/soehnle-siena-23318802.jpg
  Soehnle Siena (11)
  6.293703303601219 (7)
  Soehnle Siena
  Vervelende weegschaal
  Al kort na aanschaf vertoonde de weegschaal kuren waarbij met name de knop voor reset en aan/uit meerdere malen ingedrukt moest worden (en dan nog stevig ook!) voor er iets wijzigde op het scherm. Het is dat ik het ding te duur vond om gewoon weg te gooien, maar ik zou willen dat ik een ander had.
  6.3
  0 10
 • Soehnle Siena
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/7/3/5/soehnle-65840-siena-1692735.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/8/0/2/soehnle-siena-23318802.jpg
  Soehnle Siena (11)
  6.293703303601219 (7)
  Soehnle Siena
  Is goede schaal, meet nauwkeurig
  Is goede schaal, meet nauwkeurig.
  8.3
  0 10
Keukenweegschalen 6.0 (13)
199
 • maximaal_gewicht_capaciteit_:
  • maximaal_gewicht_capaciteit__5 - 35
   • maximaal_gewicht_capaciteit__5 - 120
   • price:
    • price_24 - 49
     • price_24_30 - 40
      • price_30_42 - 60
       • price_42 - 50
       • kleur:
        • wit - 45
         • roestvrijstaal - 30
          • zwart - 28
           • zilver - 26
            • groen - 14
             • rood - 10
              • grijs - 7
               • roze - 6
                • transparant - 4
                 • blauw - 3
                  • geel - 3
                   • oranje - 3
                    • metallic - 2
                     • multi - 2
                      • violet - 2
                       • almond - 1
                        • beige - 1
                         • bruin - 1
                          • creme_ - 1
                           • houten - 1
                            • magenta - 1
                             • spiegel - 1
                              • turkoois - 1
                              • materiaal:
                               • roestvrijstaal - 25
                                • glas - 24
                                 • plastic - 22
                                  • abs_kunststof - 2
                                   • staal - 2
                                    • bamboo - 1
                                     • metaal - 1
                                      • polycarbonaat - 1
                                      • type:
                                       • elektronisch - 26
                                        • mechanisch - 12
                                        • brand:
                                         • beurer - 32
                                          • soehnle - 27
                                           • ade - 12
                                            • brabantia - 11
                                             • sencor - 11
                                              • wesco - 11
                                               • bestron - 10
                                                • domo - 10
                                                 • salter - 9
                                                  • inventum - 7
                                                   • caso - 5
                                                    • korona - 4
                                                     • typhoon - 4
                                                      • tristar - 3
                                                       • zak - 3
                                                        • fritel - 2
                                                         • hama - 2
                                                          • joseph_joseph - 2
                                                           • konig - 2
                                                            • philips - 2
                                                             • terraillon - 2
                                                              • wmf - 2
                                                               • xamax - 2
                                                                • xavax - 2
                                                                 • adler - 1
                                                                  • alessi - 1
                                                                   • ariete - 1
                                                                    • beaba - 1
                                                                     • bk - 1
                                                                      • bloomingville - 1
                                                                       • cd - 1
                                                                        • clatronic - 1
                                                                         • cuisinart - 1
                                                                          • dualit - 1
                                                                           • exacta - 1
                                                                            • grundig - 1
                                                                             • homedics - 1
                                                                              • jamie_oliver - 1
                                                                               • kenwood - 1
                                                                                • maul - 1
                                                                                 • miele - 1
                                                                                  • obh_nordica - 1
                                                                                   • ro_sle - 1
                                                                                    • severin - 1
                                                                                     • tefal - 1
                                                                                      • velleman - 1
                                                                                      • nauwkeurigheid:
                                                                                       • nauwkeurigheid_0.05 - 0
                                                                                        • nauwkeurigheid_0.1 - 0
                                                                                         • nauwkeurigheid_0.5 - 0
                                                                                          • nauwkeurigheid_1.0 - 125
                                                                                           • nauwkeurigheid_2.0 - 1
                                                                                            • nauwkeurigheid_20.0 - 4
                                                                                             • nauwkeurigheid_25.0 - 1
                                                                                             • group:
                                                                                              • wesco_322_204_kitchen_scale - 11
                                                                                               • typhoon_typhoon_kitchen_scale - 2
                                                                                               0 - 24
                                                                                               • Soehnle Siena
                                                                                                • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/7/3/5/soehnle-65840-siena-1692735.jpg
                                                                                                • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/8/0/2/soehnle-siena-23318802.jpg
                                                                                                Soehnle Siena (11)
                                                                                                6.293703303601219 (7)
                                                                                                Soehnle Siena
                                                                                                Conrad Conrad
                                                                                                8.232713987331016 (654)
                                                                                                • http://static2.vergelijk.nl/s/1.99.2//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                                24.94, 4d (offer_sdt_4_days)
                                                                                                Conrad Conrad
                                                                                                8.232713987331016 (654)
                                                                                                • http://static2.vergelijk.nl/s/1.99.2//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                                24.94, 4d (offer_sdt_4_days)
                                                                                                BesteKeus.nl Best BesteKeus.nl Best
                                                                                                24.94, 5.3950786, 51.4986192 NONE
                                                                                                4
                                                                                                most_sold
                                                                                               • Inventum WS325 keukenweegschaal
                                                                                                • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/7/7/0/inventum-ws-325-22187770.jpg
                                                                                                • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/9/1/7/inventum-ws-325-23893917.jpg
                                                                                                Inventum WS325 keukenweegschaal (10)
                                                                                                Inventum WS325 keukenweegschaal
                                                                                                EP Arnhem EP Arnhem
                                                                                                22.99, 5.9506774, 51.9833106 UNKNOWN
                                                                                                Expert.nl Expert.nl
                                                                                                8.88844633359838 (196)
                                                                                                • http://static2.vergelijk.nl/s/1.99.2//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                                26.95, 2d (offer_sdt_2_days)
                                                                                                EP Arnhem EP Arnhem
                                                                                                22.99, 5.9506774, 51.9833106 UNKNOWN
                                                                                                215
                                                                                               • Fritel 150007 keukenweegschaal
                                                                                                • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/1/0/6/fritel-150007-25276106.jpg
                                                                                                Fritel 150007 keukenweegschaal (5)
                                                                                                Fritel 150007 keukenweegschaal
                                                                                                BesteKeus.nl Best BesteKeus.nl Best
                                                                                                29.93, 5.3950786, 51.4986192 NONE
                                                                                                Housedesignshop.nl Housedesignshop.nl
                                                                                                8.252603921509921 (21)
                                                                                                29.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                                BesteKeus.nl Best BesteKeus.nl Best
                                                                                                29.93, 5.3950786, 51.4986192 NONE
                                                                                                4
                                                                                               • Tristar KW-2430 keukenweegschaal
                                                                                                • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/3/9/0/tristar-kw-2430-18701390.jpg
                                                                                                • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/5/0/3/tristar-kw-2430-18701503.jpg
                                                                                                • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/7/7/5/tristar-kw-2430-kitchen-diet-scale-23318775.jpg
                                                                                                • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/7/7/6/tristar-kw-2430-kitchen-diet-scale-23318776.jpg
                                                                                                • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/7/7/7/tristar-kw-2430-kitchen-diet-scale-23318777.jpg
                                                                                                • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/7/7/8/tristar-kw-2430-kitchen-diet-scale-23318778.jpg
                                                                                                • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/7/7/9/tristar-kw-2430-kitchen-diet-scale-23318779.jpg
                                                                                                • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/7/8/0/tristar-kw-2430-kitchen-diet-scale-23318780.jpg
                                                                                                • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/8/0/2/tristar-kw-2430-25093802.jpg
                                                                                                • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/8/0/3/tristar-kw-2430-25093803.jpg
                                                                                                • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/8/0/4/tristar-kw-2430-25093804.jpg
                                                                                                • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/8/0/5/tristar-kw-2430-25093805.jpg
                                                                                                • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/8/0/6/tristar-kw-2430-25093806.jpg
                                                                                                • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/6/4/9/tristar-kw-2430-18701649.jpg
                                                                                                Tristar KW-2430 keukenweegschaal (5)
                                                                                                5.4 (1)
                                                                                                Tristar KW-2430 keukenweegschaal
                                                                                                BesteKeus.nl Best BesteKeus.nl Best
                                                                                                14.5, 5.3950786, 51.4986192 NONE
                                                                                                Bestekeus.nl Bestekeus.nl
                                                                                                7.987496677667688 (265)
                                                                                                22.5, 5d (offer_sdt_5_days)
                                                                                                BesteKeus.nl Best BesteKeus.nl Best
                                                                                                14.5, 5.3950786, 51.4986192 NONE
                                                                                                2
                                                                                               • ZAK 88-8033R Round Rainbow
                                                                                                • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/9/8/6/zak-88-8033r-round-rainbow-20396986.jpg
                                                                                                ZAK 88-8033R Round Rainbow (5)
                                                                                                ZAK 88-8033R Round Rainbow
                                                                                                Kookpunt.nl Kookpunt.nl
                                                                                                8.25, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                                Kookpunt.nl Kookpunt.nl
                                                                                                8.25, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                                2
                                                                                                good_buy
                                                                                               • Soehnle Page Profi
                                                                                                • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/3/5/4/soehnle-67080-kwd-slim-page-profi-18955354.jpg
                                                                                                • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/3/5/8/soehnle-67080-kwd-slim-page-profi-18955358.jpg
                                                                                                • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/8/1/4/soehnle-page-profi-26698814.jpg
                                                                                                • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/8/1/5/soehnle-page-profi-26698815.jpg
                                                                                                • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/3/5/5/soehnle-67080-kwd-slim-page-profi-18955355.jpg
                                                                                                • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/3/5/9/soehnle-67080-kwd-slim-page-profi-18955359.jpg
                                                                                                • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/3/6/0/soehnle-67080-kwd-slim-page-profi-18955360.jpg
                                                                                                Soehnle Page Profi (4)
                                                                                                Soehnle Page Profi
                                                                                                Blokker.nl Blokker.nl
                                                                                                7.3958987938371035 (57)
                                                                                                • http://static2.vergelijk.nl/s/1.99.2//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                                36.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                                Blokker.nl Blokker.nl
                                                                                                7.3958987938371035 (57)
                                                                                                • http://static2.vergelijk.nl/s/1.99.2//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                                36.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                                BesteKeus.nl Best BesteKeus.nl Best
                                                                                                44.9, 5.3950786, 51.4986192 NONE
                                                                                                9
                                                                                               • Wesco 322 204 keukenweegschaal Roze
                                                                                                • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/3/5/1/wesco-322-204-kitchen-scale-pink--20452351.jpg
                                                                                                • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/3/5/4/wesco-322-204-kitchen-scale-pink--20452354.jpg
                                                                                                • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/0/4/wesco-322-204-kitchen-scale-pink--24555504.jpg
                                                                                                Wesco 322 204 keukenweegschaal Roze (4)
                                                                                                Wesco 322 204 keukenweegschaal Roze
                                                                                                Xenos.nl Xenos.nl
                                                                                                9.98, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                                Xenos.nl Xenos.nl
                                                                                                9.98, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                                5
                                                                                                good_buy
                                                                                               • Soehnle Attraction
                                                                                                • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/7/3/6/soehnle-66171-attraction-17725736.jpg
                                                                                                • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/1/6/4/soehnle-attraction-24655164.jpg
                                                                                                Soehnle Attraction (4)
                                                                                                4.801449275362319 (2)
                                                                                                Soehnle Attraction
                                                                                                Cookandco.nl Cookandco.nl
                                                                                                29.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                                Cookandco.nl Cookandco.nl
                                                                                                29.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                                Coolblue Amsterdam Coolblue Amsterdam
                                                                                                35, 4.8699502, 52.3368869 UNKNOWN
                                                                                                9
                                                                                               • Soehnle Magical Mirror
                                                                                                • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/8/4/1/soehnle-magical-mirror-24983841.jpg
                                                                                                • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/8/4/2/soehnle-magical-mirror-24983842.jpg
                                                                                                • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/8/4/3/soehnle-magical-mirror-24983843.jpg
                                                                                                • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/8/4/4/soehnle-magical-mirror-24983844.jpg
                                                                                                Soehnle Magical Mirror (3)
                                                                                                Soehnle Magical Mirror
                                                                                                BesteKeus.nl Best BesteKeus.nl Best
                                                                                                25, 5.3950786, 51.4986192 NONE
                                                                                                Blokker.nl Blokker.nl
                                                                                                7.3958987938371035 (57)
                                                                                                • http://static2.vergelijk.nl/s/1.99.2//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                                29.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                                BesteKeus.nl Best BesteKeus.nl Best
                                                                                                25, 5.3950786, 51.4986192 NONE
                                                                                                3
                                                                                               • Beurer KS52
                                                                                                • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/6/7/beurer-ks-52-706-10-13148067.jpg
                                                                                                • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/5/1/beurer-ks52-23321951.jpg
                                                                                                • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/5/2/beurer-ks52-23321952.jpg
                                                                                                Beurer KS52 (3)
                                                                                                Beurer KS52
                                                                                                Fonq.nl Fonq.nl
                                                                                                5.038102307139557 (8)
                                                                                                • http://static2.vergelijk.nl/s/1.99.2//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                                47.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                                Fonq.nl Fonq.nl
                                                                                                5.038102307139557 (8)
                                                                                                • http://static2.vergelijk.nl/s/1.99.2//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                                47.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                                Coolblue Amsterdam Coolblue Amsterdam
                                                                                                54.99, 4.8699502, 52.3368869 UNKNOWN
                                                                                                9
                                                                                               • Beurer KS41
                                                                                                • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/3/6/5/beurer-ks-41-705-25-18955365.jpg
                                                                                                • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/3/6/6/beurer-ks-41-705-25-18955366.jpg
                                                                                                • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/4/7/3/beurer-ks-41-705-25-18957473.jpg
                                                                                                • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/4/2/9/beurer-ks-41-705-25-19338429.jpg
                                                                                                • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/7/5/1/beurer-ks41-24828751.jpg
                                                                                                • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/7/5/2/beurer-ks41-24828752.jpg
                                                                                                • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/7/5/3/beurer-ks41-24828753.jpg
                                                                                                • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/6/8/3/beurer-ks-41-705-25-18957683.jpg
                                                                                                Beurer KS41 (3)
                                                                                                Beurer KS41
                                                                                                Drogisterij.net Drogisterij.net
                                                                                                8.553780575404488 (18)
                                                                                                • http://static2.vergelijk.nl/s/1.99.2//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                                28.98, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                                Drogisterij.net Drogisterij.net
                                                                                                8.553780575404488 (18)
                                                                                                • http://static2.vergelijk.nl/s/1.99.2//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                                28.98, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                                2
                                                                                               • Soehnle 66220 0 keukenweegschaal
                                                                                                • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/5/4/6/soehnle-66220-0-25081546.jpg
                                                                                                Soehnle 66220 0 keukenweegschaal (3)
                                                                                                Soehnle 66220 0 keukenweegschaal
                                                                                                BesteKeus.nl Best BesteKeus.nl Best
                                                                                                19.94, 5.3950786, 51.4986192 NONE
                                                                                                Conrad Conrad
                                                                                                8.232713987331016 (654)
                                                                                                • http://static2.vergelijk.nl/s/1.99.2//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                                26.94, 4d (offer_sdt_4_days)
                                                                                                BesteKeus.nl Best BesteKeus.nl Best
                                                                                                19.94, 5.3950786, 51.4986192 NONE
                                                                                                3
                                                                                                good_buy
                                                                                               • Domo DO9106W keukenweegschaal
                                                                                                • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/5/0/2/domo-do9106w-24830502.jpg
                                                                                                • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/2/3/3/domo-do9106w-24834233.jpg
                                                                                                • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/6/6/domo-do9106w-24834466.jpg
                                                                                                • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/7/7/5/domo-do9106w-24834775.jpg
                                                                                                Domo DO9106W keukenweegschaal (3)
                                                                                                Domo DO9106W keukenweegschaal
                                                                                                Bol.com Bol.com
                                                                                                8.241224456939028 (655)
                                                                                                • http://static2.vergelijk.nl/s/1.99.2//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                                29.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                                Bol.com Bol.com
                                                                                                8.241224456939028 (655)
                                                                                                • http://static2.vergelijk.nl/s/1.99.2//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                                29.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                                2
                                                                                               • Beurer KS 19
                                                                                                • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/8/5/beurer-ks-19-21470085.jpg
                                                                                                • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/2/9/6/beurer-ks-19-23553296.jpg
                                                                                                Beurer KS 19 (3)
                                                                                                Beurer KS 19
                                                                                                Blokker.nl Blokker.nl
                                                                                                7.3958987938371035 (57)
                                                                                                • http://static2.vergelijk.nl/s/1.99.2//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                                24.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                                Blokker.nl Blokker.nl
                                                                                                7.3958987938371035 (57)
                                                                                                • http://static2.vergelijk.nl/s/1.99.2//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                                24.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                                Coolblue Amsterdam Coolblue Amsterdam
                                                                                                24.99, 4.8699502, 52.3368869 UNKNOWN
                                                                                                9
                                                                                               • Inventum WS300 keukenweegschaal
                                                                                                • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/5/3/3/inventum-ws-300-19459533.jpg
                                                                                                • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/6/8/5/inventum-ws300-24671685.jpg
                                                                                                Inventum WS300 keukenweegschaal (3)
                                                                                                Inventum WS300 keukenweegschaal
                                                                                                Expert Almelo Expert Almelo
                                                                                                14.95, 6.6749386, 52.36558770000001 NONE
                                                                                                Drogisterij.net Drogisterij.net
                                                                                                8.553780575404488 (18)
                                                                                                • http://static2.vergelijk.nl/s/1.99.2//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                                17.94, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                                Expert Almelo Expert Almelo
                                                                                                14.95, 6.6749386, 52.36558770000001 NONE
                                                                                                216
                                                                                                good_buy
                                                                                               • Sencor SKS 4030BK keukenweegschaal
                                                                                                • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/8/5/0/sencor-sks-4030bk-24894850.jpg
                                                                                                Sencor SKS 4030BK keukenweegschaal (3)
                                                                                                Sencor SKS 4030BK keukenweegschaal
                                                                                                Expert Almelo Expert Almelo
                                                                                                21.95, 6.6749386, 52.36558770000001 NONE
                                                                                                Bol.com Bol.com
                                                                                                8.241224456939028 (655)
                                                                                                • http://static2.vergelijk.nl/s/1.99.2//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                                21.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                                Expert Almelo Expert Almelo
                                                                                                21.95, 6.6749386, 52.36558770000001 NONE
                                                                                                214
                                                                                               • Brabantia 480560 keukenweegschaal
                                                                                                • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/1/1/6/brabantia-48039-480560-19699116.jpg
                                                                                                • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/3/0/1/brabantia-48039-480560-19937301.jpg
                                                                                                • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/3/7/4/brabantia-480560-kitchen-diet-scale-24413374.jpg
                                                                                                • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/6/2/6/brabantia-480560-kitchen-diet-scale-24415626.jpg
                                                                                                • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/6/2/7/brabantia-480560-kitchen-diet-scale-24415627.jpg
                                                                                                • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/6/2/8/brabantia-480560-kitchen-diet-scale-24415628.jpg
                                                                                                Brabantia 480560 keukenweegschaal (2)
                                                                                                Brabantia 480560 keukenweegschaal
                                                                                                Bol.com Bol.com
                                                                                                8.241224456939028 (655)
                                                                                                • http://static2.vergelijk.nl/s/1.99.2//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                                28.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                                Bol.com Bol.com
                                                                                                8.241224456939028 (655)
                                                                                                • http://static2.vergelijk.nl/s/1.99.2//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                                28.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                                BesteKeus.nl Best BesteKeus.nl Best
                                                                                                29.9, 5.3950786, 51.4986192 NONE
                                                                                                11
                                                                                               • Dualit 87006 keukenweegschaal
                                                                                                • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/7/2/2/dualit-keukenweegschaal-7352-1997fbed98010025e02072ec278d02b0-32721722.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5mb25xLmJlL3N0YXRpYy90aGVtZXMvZm9ucV9iZS9waWN0dXJlcy9wcm9kdWN0cy8zNzA2Mi1ncm9vdC5qcGc=
                                                                                                • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/3/7/5/dualit-keukenweegschaal-7352-1997fbed98010025e02072ec278d02b0-34022375.jpg
                                                                                                Dualit 87006 keukenweegschaal (2)
                                                                                                Dualit 87006 keukenweegschaal
                                                                                                Fonq.nl Fonq.nl
                                                                                                5.038102307139557 (8)
                                                                                                • http://static2.vergelijk.nl/s/1.99.2//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                                49.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                                Fonq.nl Fonq.nl
                                                                                                5.038102307139557 (8)
                                                                                                • http://static2.vergelijk.nl/s/1.99.2//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                                49.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                                2
                                                                                               • Sencor SKS 5021GR keukenweegschaal
                                                                                                • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/4/2/7/sencor-sks-5021gr-25317427.jpg
                                                                                                Sencor SKS 5021GR keukenweegschaal (2)
                                                                                                Sencor SKS 5021GR keukenweegschaal
                                                                                                Expert Almelo Expert Almelo
                                                                                                19.95, 6.6749386, 52.36558770000001 NONE
                                                                                                EP.nl EP.nl
                                                                                                7.664961636828644 (2)
                                                                                                • http://static2.vergelijk.nl/s/1.99.2//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                                19.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                                Expert Almelo Expert Almelo
                                                                                                19.95, 6.6749386, 52.36558770000001 NONE
                                                                                                213
                                                                                                good_buy
                                                                                               • Soehnle Roma Silver
                                                                                                • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/8/5/4/soehnle-roma-silver-25086854.jpg
                                                                                                • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/8/5/5/soehnle-roma-silver-25086855.jpg
                                                                                                • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/8/5/6/soehnle-roma-silver-25086856.jpg
                                                                                                Soehnle Roma Silver (2)
                                                                                                Soehnle Roma Silver
                                                                                                BesteKeus.nl Best BesteKeus.nl Best
                                                                                                21, 5.3950786, 51.4986192 NONE
                                                                                                Bestekeus.nl Bestekeus.nl
                                                                                                7.987496677667688 (265)
                                                                                                29, 5d (offer_sdt_5_days)
                                                                                                BesteKeus.nl Best BesteKeus.nl Best
                                                                                                21, 5.3950786, 51.4986192 NONE
                                                                                                2
                                                                                               • Beurer KS 19 fresh
                                                                                                • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/7/1/8/beurer-ks-19-fresh-22412718.jpg
                                                                                                • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/9/1/8/beurer-ks-19-fresh-22414918.jpg
                                                                                                • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/1/1/9/beurer-ks-19-fresh-23489119.jpg
                                                                                                Beurer KS 19 fresh (2)
                                                                                                Beurer KS 19 fresh
                                                                                                Blokker.nl Blokker.nl
                                                                                                7.3958987938371035 (57)
                                                                                                • http://static2.vergelijk.nl/s/1.99.2//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                                22.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                                Blokker.nl Blokker.nl
                                                                                                7.3958987938371035 (57)
                                                                                                • http://static2.vergelijk.nl/s/1.99.2//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                                22.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                                3
                                                                                               • Domo DO9095W keukenweegschaal
                                                                                                • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/5/6/9/domo-do-9081-w-372569.jpg
                                                                                                • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/4/7/4/domo-do-9081-w-23712474.jpg
                                                                                                • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/4/7/5/domo-do-9081-w-23712475.jpg
                                                                                                • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/4/7/6/domo-do-9081-w-23712476.jpg
                                                                                                • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/4/7/7/domo-do-9081-w-23712477.jpg
                                                                                                Domo DO9095W keukenweegschaal (2)
                                                                                                Domo DO9095W keukenweegschaal
                                                                                                Bol.com Bol.com
                                                                                                8.241224456939028 (655)
                                                                                                • http://static2.vergelijk.nl/s/1.99.2//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                                54.9, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                                Bol.com Bol.com
                                                                                                8.241224456939028 (655)
                                                                                                • http://static2.vergelijk.nl/s/1.99.2//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                                54.9, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                                2
                                                                                               • ADE Cosma
                                                                                                • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/4/1/5/ade-cosma-33373415.jpg?m=aHR0cDovL2ltZy5jYmNkbi5uZXQvcHJvZHVjdHMvNDA5OTcyP3dpZHRoPTgwMCZoZWlnaHQ9ODAw
                                                                                                • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/3/5/6/ade-cosma-33999356.jpg?m=aHR0cHM6Ly9pbWFnZS5jb29sYmx1ZS5pby9wcm9kdWN0cy80MDk5NzI/d2lkdGg9ODAwJmhlaWdodD04MDA=
                                                                                                ADE Cosma (2)
                                                                                                ADE Cosma
                                                                                                Coolblue.nl Coolblue.nl
                                                                                                8.946144738243209 (817)
                                                                                                • http://static2.vergelijk.nl/s/1.99.2//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                                60, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                                Coolblue.nl Coolblue.nl
                                                                                                8.946144738243209 (817)
                                                                                                • http://static2.vergelijk.nl/s/1.99.2//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                                60, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                                Coolblue Amsterdam Coolblue Amsterdam
                                                                                                60, 4.8699502, 52.3368869 UNKNOWN
                                                                                                6
                                                                                               • ADE 378000 RW220
                                                                                                • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/8/1/5/ade-378000-rw220-20433815.jpg
                                                                                                ADE 378000 RW220 (2)
                                                                                                ADE 378000 RW220
                                                                                                Kookpunt.nl Kookpunt.nl
                                                                                                34.9, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                                Kookpunt.nl Kookpunt.nl
                                                                                                34.9, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                                Coolblue Amsterdam Coolblue Amsterdam
                                                                                                36, 4.8699502, 52.3368869 UNKNOWN
                                                                                                9
                                                                                               2 9
                                                                                               • Tel. 030-214 5004
                                                                                               • WhatsApp 06-15 19 74 74
                                                                                               • blijmakers@vergelijk.nl