x
x
Je zoekt nu binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (verwijderen)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
Zoek naar producten... Zoek naar een product binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Zoek naar producten... Zoek... Zoek naar producten... {}
× Categorieën

keukenmachine

{{$data.getNumberOfReviews()}} consumenten beoordelen producten in keukenmachine categorie met gemiddeld een {{$data.getAverageRating() | rating}}
 • Algemene informatie

  De keukenmachine combineert de functies van de blender, shaker, mixer en snijmachine en is daarmee de ideale hulp in de keuken. Jij bent op zoek naar een keukenmachine en je kunt wel wat hulp gebruiken. In deze tekst geven we je eerst enkele kooptips voor de keukenmachine en daarna gaan we achtereenvolgens in op:Vergelijk hier keukenmachines!

  Kooptips keukenmachine
  Bij het kopen van een keukenmachine kun je letten op de volgende dingen:
  1. Bepaal van tevoren wat jij wilt met een keukenmachine. Op die manier kun je gericht zoeken en ben je geen extra kosten kwijt aan onnodige functies.
  2. Bedenk hoelang de messen, haken en kloppers meegaan en of je ze gemakkelijk kunt slijpen of vervangen.
  3. Let erop of de keukenmachine makkelijk schoon te maken is. De meeste onderdelen van de keukenmachine kun je in de vaatwasser zetten, maar dit kan niet altijd.
  4. De ene keukenmachine maakt meer lawaai dan de andere. Let hierop bij de aankoop.
  5. Als je hoofdzakelijk cocktails, smoothies of fruithapjes wilt maken, dan kun je beter voor een blender kiezen. Mixen en kneden doe je met de mixer en voor hakken en snijden kun je het beste een snijmachine gebruiken.
  Wil je nu meteen op zoek naar een keukenmachine, bekijk en vergelijk dan hier keukenmachines!

  Soorten keukenmachines
  Er zijn twee verschillende soorten keukenmachines: de keukenmachine voor thuisgebruik en de keukenmachine voor in de horeca. Deze laatste keukenmachines zijn groter en krachtiger. Als je vaak voor grote gezelschappen kookt, is zo’n horecakeukenmachine misschien iets voor jou. Natuurlijk heeft de ene keukenmachine wel meer functies dan de andere. Meer hierover lees je onder het kopje ‘Functies keukenmachine’.

  Design keukenmachine
  Keukenmachines bestaan er in diverse kleuren en materialen. De meest gebruikte materialen zijn plastic (in allerlei kleuren), metaal en rvs. De mengkom van de keukenmachine is eigenlijk altijd van transparant plastic, zodat je precies ziet wat er daarbinnen gebeurt. Als de keukenmachine altijd op het aanrecht staat, is een design keukenmachine wel zo mooi. Ook kun je het design van de keukenmachine kiezen op basis van het design van je andere keukenapparatuur.

  Functies keukenmachine
  De belangrijkste functies van de keukenmachine zijn:
  • Kneden
  • Mixen
  • Raspen
  • Kloppen
  • Vergelijk hier keukenmachines!Hakken
  • Snijden.

  Extra functies van keukenmachines zijn:

  Accessoires keukenmachines
  Enkele accessoires die met de keukenmachine en mixer meegeleverd kunnen worden, zijn:
  • Kneedhaken
  • Kloppers
  • Rasp
  • Rvs-mes
  • Garde
  • Spatels
  • Kookboek.
  Als extra accessoire beschikken sommige keukenmachines over een losse blender voor het bereiden van smoothies en cocktails. Als je alleen op zoek bent naar een blender, kijk dan bij ons productaanbod blenders en shakers.

  Populaire merken keukenmachines
  De meeste keukenmachines zijn van de merken: Bosch, Braun, Kenwood, Kitchenaid, Krups, Magimix, Moulinex, Philips en Tefal.

  Meer informatie vind je in de verklarende woordenlijst voor de keukenmachine. Ook kun je bij de veelgestelde vragen over keukenmachines kijken.

  Bekijk en vergelijk hier keukenmachines en vind de beste koop!
 • Veelgestelde vragen

  Vergelijk hier keukenmachines!Kan ik ook cocktails en milkshakes maken met een keukenmachine?
  Mag de food processor in de vaatwasmachine?
  Waar koop ik accessoires voor de keukenmachine?
  Kunnen alle soorten voedsel bewerkt worden in de keukenmachine?
  Ik ben op zoek naar een fruitmixer, waar kan ik die vinden?


  Bekijk en vergelijk hier keukenmachines!

  Kan ik ook cocktails en milkshakes maken met een keukenmachine?

  Ja, dat kan. Maar als dit de enige reden is waarom je een keukenmachine koopt, kun je beter een blender aanschaffen. Keukenmachines zijn namelijk een stuk prijziger. Ga voor een overzicht van de modellen naar blenders en shakers.

  Mag de food processor in de vaatwasmachine?
  Alleen de losse onderdelen van de machine mogen in de vaatwasmachine, mits ze daarvoor geschikt zijn. In geval van twijfel vind je deze informatie terug op de onderdelen zelf, te herkennen aan het speciale icoon hiervoor. Let op bij het in- en uitladen van de vaatwasser! Je zult niet de eerste zijn die zijn vingers snijdt aan de vlijmscherpe messen van een keukenmachine. Het voetstuk waar de motor in zit mag nooit in de afwasmachine. Deze kun je afnemen met een natte doek.

  Waar koop ik accessoires voor de keukenmachine?
  De betere keuken- en kookwinkels verkopen extra hulpstukken en accessoires voor de keukenmachine. Kijk ook eens naar de speciale kookboeken met gerechten bereid met de keukenmachine.

  Kunnen alle soorten voedsel bewerkt worden in de keukenmachine?
  Ja. Hard of zacht, dat maakt niet uit. Gebruik wel steeds de juiste messen bij het verwerken van het voedsel.

  Ik ben op zoek naar een fruitmixer, waar kan ik die vinden?
  Er zijn verschillende keukenapparaten op de markt waar je fruit mee kunt 'mixen'. Als je fruithapjes wilt maken voor kleine kinderen, dan kun je het beste zoeken naar een staafmixer. Hiermee kun je het fruit als het ware pureren. Als je liever fruitsapjes maakt, dan kun je kiezen voor een blender of een sapcentrifuge. Blenders vind je in het productaanbod van blenders en shakers en sapcentrifuges vind je tussen de citruspersen.

  Bekijk en vergelijk hier keukenmachines!

 • Verklarende woordenlijst

  Hieronder vind je een alfabetisch overzicht van de gebruikte technische specificaties bij keukenmachines en mixers. Mocht je na het lezen van deze specificaties nog vragen hebben, kijk dan ook even tussen de veelgestelde vragen over keukenmachines en mixers.

  Bekijk en vergelijk hier keukenmachines!
  Vergelijk hier keukenmachines!
  Aantal snelheden
  De motor heeft meerdere standen, want niet ieder product dat in de mengkom gaat moet op dezelfde snelheid verwerkt worden. Noten hakken bijvoorbeeld gaat op een andere snelheid dan het stijfkloppen van eiwitten. Zelf kun je dus de snelheid instellen en tijdens het proces eventueel wijzigen als dat nodig is.

  Accessoires
  Er zijn heel veel accessoires te krijgen voor keukenmachines. Denk hierbij aan kookboeken met speciale recepten en extra hulpstukken zoals spatels, kneedhaken, grove raspen, fijne raspen, een blender kan of een barshaker. Als deze niet standaard bij de keukenmachine meegeleverd worden, zijn ze doorgaans ook los te koop via kookspeciaalzaken.

  Antislipvoetjes
  Om wegschuiven van het apparaat te voorkomen, zitten er aan de onderkant van de keukenmachine antislipvoetjes.

  Geschikt voor horeca
  Keukenmachines zijn niet alleen geschikt voor thuisgebruik: ze worden ook gebruikt in de horeca. Dit zijn in de regel grotere en krachtigere modellen. Als je vaak je keukenmachine nodig hebt voor grote gezelschappen, is zo'n horecamodel voor jou misschien een betere oplossing.

  Pulse functie
  Met pulse draait de keukenmachine kort op een snellere stand, een soort intervalfunctie.

  RVS-mes
  Dit is een mes gemaakt van roestvrij staal.

  Snoer opbergbaar
  Bij sommige keukenmachines is bij het ontwerp rekening gehouden met het snoer. Er is ruimte om het snoer netjes op te bergen.

  Vaatwasmachinebestendig
  Dit veld geeft aan of de onderdelen van de keukenmachine afwasmachinebestendig zijn, oftewel bestendig zijn tegen de vaatwasser. Het elektrische gedeelte van de keukenmachine kan natuurlijk niet in de vaatwasser.

  Vermogen
  Het vermogen staat voor de hoeveelheid energie die de keukenmachine verbruikt per seconde. Hoe groter het vermogen, des te krachtiger de keukenmachine zijn werk kan doen. Het vermogen wordt aangegeven in Watt.Vergelijk hier keukenmachines!

  Vulopening
  De keukenmachine wordt afgesloten met een (transparant) deksel. Meestal zit er in het deksel nog een losse vulopening. Dit is vooral handig als je tijdens het gebruik van de machine nog extra ingrediënten wilt toevoegen. Via de vulopening kun je ook veilig wortels, komkommers, kaas of andere hard voedsel laten raspen of snijden. Je vingers komen op deze manier nooit in contact met de ronddraaiende messen aan de binnenkant van de mengkom.

  Zachte start
  Een zachte start voorkomt knoeien als de machine begint met kloppen, zodat de (vloeibare) ingrediënten niet uit de kom kunnen klotsen.

  Bekijk en vergelijk hier keukenmachines!

  • Bosch De keukenmachines van Bosch zijn veelzijdig. Met de verschillende opzetstukken kan je kneden, hakken, raspen en nog veel meer.
  • Kitchenaid Kitchenaid, de enige echte hulp in de keuken. Met deze keukenmachines wordt koken een fluitje van een cent.
  • Kenwood Sinds de jaren vijftig maakt Kenwood al de meest veelzijdige keukenmachines en leveren zij de hoogste kwaliteit producten.
  • Budget Keukenmachines van minder dan 90 euro.
  • Grote inhoud Keukenmachines met een inhoud van meer dan 4 liter. Handig voor het mixen van grote hoeveelheden beslag.
  • Pulseren Keukenmachines met een pulserende functie. Dit is handig voor het fijnhakken of vermalen van voedsel.
  • Sapcentrifuge Keukenmachines met een sapcentrifuge, hiermee maak je de lekkerste fruit- of groentesappen!
 • Philips Avance Collection Keukenmachine HR7778/00
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/3/9/7/philips-hr-7778-19463397.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/0/3/philips-hr-7778-19460903.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/4/6/2/philips-hr-7778-19643462.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/4/5/9/philips-hr7778-23779459.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/9/5/1/philips-hr7778-23954951.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/9/5/2/philips-hr7778-23954952.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/9/5/3/philips-hr7778-23954953.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/9/5/4/philips-hr7778-23954954.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/9/5/5/philips-hr7778-23954955.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/9/5/6/philips-hr7778-23954956.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/9/5/7/philips-hr7778-23954957.jpg
  Philips Avance Collection Keukenmachine HR7778/00 (32)
  5.059032258064517 (3)
  Philips Avance Collection Keukenmachine HR7778/00
  de duurzaamheid van de product is «0»
  koop nooit zoiets van deze kwaliteit, alle onderdelen die van plastiek gemaakt zijn worden heel snel versleten. ik wacht all 2 maanden (binnen de garantie period) om iets van de Philips terug te kregen.De prijs is extra hoog voor zulke kwaliteit!
  3.7
  0 10
 • Kenwood KM285 keukenmachine
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/4/5/2/kenwood-km-285-19189452.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/1/7/8/kenwood-km-285-19643178.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/9/6/7/kenwood-km285-food-processor-23774967.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/9/4/2/kenwood-km285-food-processor-30746942.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/3/9/0/kenwood-km-285-18760390.jpg
  Kenwood KM285 keukenmachine (20)
  5.9 (1)
  Kenwood KM285 keukenmachine
  Lang niet alle waar naar zijn geld
  Mijn Kenwood KM285 is een MAANDAGmachine. Flut apparaat. Binnen de garantietermijn 2x terug geweest. De motor raakte oververhit (machine stinkt naar verbrande smeerolie)Gerepareerd en voor een 2e keer terug gemoeten. Daarna bleef het hangen en wurgen. Gisteren 2 dl slagroom geklopt en de machine hield er 5x spontaan mee op. Even wachten...en je kunt weer verder. Nog even en handmatig kloppen gaat sneller. Niet de kwaliteit die je zou verwachten voor het geld wat er aan is besteed. (had daarvoor meer dan 10 jaar een heel simpel goedkoop BRAUN keukenmachientje dat het altijd deed!) Mijn KENWOOD zou ik het liefst het raam uit gooien!
  5.3
  0 10
 • Philips Daily Collection Keukenmachine HR7627/00
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/1/3/2/philips-hr-7627-00-19495132.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/3/7/philips-hr-7627-00-19494437.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/4/3/7/philips-hr7627-00-food-processor-23779437.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/4/3/8/philips-hr7627-00-food-processor-23779438.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/4/4/0/philips-hr7627-00-food-processor-23779440.jpg
  Philips Daily Collection Keukenmachine HR7627/00 (18)
  7.9 (1)
  Philips Daily Collection Keukenmachine HR7627/00
  Voor het doel waar wij hem hebben aangeschaft(deeg kneden) voldoet hij uitstekend
  Voor die prijs een prima machine
  9.3
  0 10
 • Philips Avance Collection Keukenmachine HR7778/00
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/3/9/7/philips-hr-7778-19463397.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/0/3/philips-hr-7778-19460903.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/4/6/2/philips-hr-7778-19643462.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/4/5/9/philips-hr7778-23779459.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/9/5/1/philips-hr7778-23954951.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/9/5/2/philips-hr7778-23954952.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/9/5/3/philips-hr7778-23954953.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/9/5/4/philips-hr7778-23954954.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/9/5/5/philips-hr7778-23954955.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/9/5/6/philips-hr7778-23954956.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/9/5/7/philips-hr7778-23954957.jpg
  Philips Avance Collection Keukenmachine HR7778/00 (32)
  5.059032258064517 (3)
  Philips Avance Collection Keukenmachine HR7778/00
  een geweldige hulp in de keuken deze machine, ben er erg blij mee.
  Ik had deze machine eerder moeten kopen, ben blij dat ik hem heb.Gebruik hem dagelijks. Makkelijk in gebruik en schoon te maken, zeer veelzijdig te gebruiken. Een aanwinst in mijn keuken.
  8.3
  0 10
 • Philips Avance Collection Keukenmachine HR7778/00
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/3/9/7/philips-hr-7778-19463397.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/0/3/philips-hr-7778-19460903.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/4/6/2/philips-hr-7778-19643462.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/4/5/9/philips-hr7778-23779459.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/9/5/1/philips-hr7778-23954951.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/9/5/2/philips-hr7778-23954952.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/9/5/3/philips-hr7778-23954953.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/9/5/4/philips-hr7778-23954954.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/9/5/5/philips-hr7778-23954955.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/9/5/6/philips-hr7778-23954956.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/9/5/7/philips-hr7778-23954957.jpg
  Philips Avance Collection Keukenmachine HR7778/00 (32)
  5.059032258064517 (3)
  Philips Avance Collection Keukenmachine HR7778/00
  fantastisch product, ideaal om mee te werken
  Het is een super ideaal product veelzijdig en eenvoudig te bedienen. Het word bij ons in huis zeker 2 maal per week gebruikt.
  9.3
  0 10
 • Kenwood KM287 keukenmachine
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/1/7/9/kenwood-km-287-robot-prospero-19643179.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/1/4/6/kenwood-km-287-robot-prospero-23892146.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/3/9/1/kenwood-km-287-robot-prospero-18760391.jpg
  Kenwood KM287 keukenmachine (23)
  6.25 (1)
  Kenwood KM287 keukenmachine
  mooi al die accesoires maar ik vind de arm veel bewegen tijdens het gebruik word er zenuwachtig van
  er zat geen garantiebewijs in de doos en er zitten wat krassen op de machine mn man denkt van testen maar ik vind het raar. verder is dit volgens mij wel de meest uitgebreide keukenmachine die ik kon vinden dat is top maar hij zit niet stevig in elkaar bij raspen duw je de rasp naar beneden dat vind ik niet fijn
  6.0
  0 10
 • Bosch MUM52120 keukenmachine
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/4/5/9/bosch-mum-52120-19176459.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/3/4/1/bosch-mum-52120-19176341.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/5/9/6/bosch-mum52120-food-processor-23762596.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/7/9/8/bosch-mum-52120-19176798.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/9/2/6/bosch-mum-52120-19176926.jpg
  Bosch MUM52120 keukenmachine (32)
  7.1 (1)
  Bosch MUM52120 keukenmachine
  Uitstekend en stil apparaat!
  Prima en zeer complete keukenmachine. Is stil (in vergelijking tot mijn vorige keukenmachine die het overigens ook 20 jaar heeft volgehouden) en makkelijk in gebruik.
  7.7
  0 10
 • Magimix Compact 3200 XL chroom
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/8/7/5/magimix-compact-3200-xl-92875.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/6/4/3/magimix-compact-3200-xl-19184643.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/3/6/1/magimix-compact-3200-xl-chrome--23970361.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/9/5/1/magimix-compact-3200-xl-chrome--24927951.jpg
  Magimix Compact 3200 XL chroom (20)
  4.747403969858482 (3)
  Magimix Compact 3200 XL chroom
  tegenvaller!
  bij gebruik kleine kom worden alle kommen vies, hij hakt een gedeelte van bv ui heel fijn en houdt harde stukken over. Bij vorige keukenmachine (veel goedkoper) kon ik snelheid varieren om dit te ondervangen, kan bij magimix niet.
  4.0
  0 10
 • Magimix Compact 3200 XL chroom
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/8/7/5/magimix-compact-3200-xl-92875.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/6/4/3/magimix-compact-3200-xl-19184643.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/3/6/1/magimix-compact-3200-xl-chrome--23970361.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/9/5/1/magimix-compact-3200-xl-chrome--24927951.jpg
  Magimix Compact 3200 XL chroom (20)
  4.747403969858482 (3)
  Magimix Compact 3200 XL chroom
  Ik heb deze apparaat aangeschaft met name omdat mij gezegd werd dat deze ook geluidlo...
  Ik heb deze apparaat aangeschaft met name omdat mij gezegd werd dat deze ook geluidloos sinaasappels kon persen.... wat een teleurstelling dit was! Bij het aanzetten maakte ik iedereen in het huis wakker, was net of ik een grove machine aan het werk zette. Daarnaast is het schoonmaken een enorme karwei!
  4.0
  0 10
 • Magimix Compact 3200 XL chroom
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/8/7/5/magimix-compact-3200-xl-92875.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/6/4/3/magimix-compact-3200-xl-19184643.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/3/6/1/magimix-compact-3200-xl-chrome--23970361.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/9/5/1/magimix-compact-3200-xl-chrome--24927951.jpg
  Magimix Compact 3200 XL chroom (20)
  4.747403969858482 (3)
  Magimix Compact 3200 XL chroom
  Ik heb de machine nu een aantal dagen en hij is helemaal super
  Ik heb de machine nu een aantal dagen en hij is helemaal super. Ik snap nu al niet dat ik ooit zonder heb gekund. Erg gebruiksvriendelijk, makkelijk schoon te maken, enzovoort. Niet te vergelijken met de andere machines die ik al versleten heb. Het kost een paar centen, maar dan heb je ook wat.
  10.0
  0 10
 • Bosch
  • bosch
 • Kitchenaid
  • kitchenaid
 • Kenwood
  • kenwood
 • Budget
  • budget
 • Grote inhoud
  • large
 • Pulseren
  • ja
 • Sapcentrifuge
  • ja
Keukenmachines 6.7 (28)
0 - 24
 • KitchenAid 5KSM150PSEAC
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/8/8/2/kitchen-aid-5ksm150pseac-25211882.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/1/2/2/kitchen-aid-5ksm150pseac-25212122.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/1/2/3/kitchen-aid-5ksm150pseac-25212123.jpg
  KitchenAid 5KSM150PSEAC (96)
  KitchenAid 5KSM150PSEAC
  Coolsound.nl Coolsound.nl
  483, 3d (offer_sdt_3_days)
  Coolsound.nl Coolsound.nl
  483, 3d (offer_sdt_3_days)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  599, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  12
  most_sold
 • Bosch MUM52E32 keukenmachine
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/7/8/5/bosch-mum-52e32-styline-21528785.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/9/9/3/bosch-mum-52e32-styline-21528993.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/5/4/9/bosch-mum52e32-food-processor-23814549.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/5/2/7/bosch-mum52e32-food-processor-23956527.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/5/2/8/bosch-mum52e32-food-processor-23956528.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/5/2/9/bosch-mum52e32-food-processor-23956529.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/5/3/0/bosch-mum52e32-food-processor-23956530.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/5/3/1/bosch-mum52e32-food-processor-23956531.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/5/3/2/bosch-mum52e32-food-processor-23956532.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/5/3/3/bosch-mum52e32-food-processor-23956533.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/5/3/4/bosch-mum52e32-food-processor-23956534.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/5/3/5/bosch-mum52e32-food-processor-23956535.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/5/3/6/bosch-mum52e32-food-processor-23956536.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/5/3/7/bosch-mum52e32-food-processor-23956537.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/5/3/8/bosch-mum52e32-food-processor-23956538.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/5/3/9/bosch-mum52e32-food-processor-23956539.jpg
  Bosch MUM52E32 keukenmachine (54)
  Bosch MUM52E32 keukenmachine
  VD.nl VD.nl
  189, ? (offer_sdt_unknown)
  VD.nl VD.nl
  189, ? (offer_sdt_unknown)
  Expert Almelo Expert Almelo
  239, 6.6749386, 52.36558770000001 NONE
  134
 • KitchenAid 5KSM 150PS EAC 55786495
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/9/0/8/kitchenaid-5ksm-150ps-eac-55786495-19993908.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/0/7/3/kitchenaid-5ksm-150ps-eac-55786495-19994073.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/2/6/5/kitchenaid-5ksm-150ps-eac-55786495-19994265.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/7/4/2/kitchenaid-5ksm-150ps-eac-55786495-23967742.jpg
  KitchenAid 5KSM 150PS EAC 55786495 (45)
  KitchenAid 5KSM 150PS EAC 55786495
  Kitchenonline.nl Kitchenonline.nl
  485.08, 4d (offer_sdt_4_days)
  Kitchenonline.nl Kitchenonline.nl
  485.08, 4d (offer_sdt_4_days)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  599, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  12
 • Kenwood FPM270 keukenmachine
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/7/4/2/kenwood-fpm270-19604742.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/4/1/3/kenwood-fpm270-19259413.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/7/9/3/kenwood-fpm270-food-processor-24047793.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/7/9/4/kenwood-fpm270-food-processor-24047794.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/7/9/5/kenwood-fpm270-food-processor-24047795.jpg
  Kenwood FPM270 keukenmachine (43)
  Kenwood FPM270 keukenmachine
  Bol.com Bol.com
  8.241224456939028 (655)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.16/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  107, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Bol.com Bol.com
  8.241224456939028 (655)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.16/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  107, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  119, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  13
 • Philips Avance Collection Keukenmachine HR7778/00
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/3/9/7/philips-hr-7778-19463397.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/0/3/philips-hr-7778-19460903.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/4/6/2/philips-hr-7778-19643462.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/4/5/9/philips-hr7778-23779459.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/9/5/1/philips-hr7778-23954951.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/9/5/2/philips-hr7778-23954952.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/9/5/3/philips-hr7778-23954953.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/9/5/4/philips-hr7778-23954954.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/9/5/5/philips-hr7778-23954955.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/9/5/6/philips-hr7778-23954956.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/9/5/7/philips-hr7778-23954957.jpg
  Philips Avance Collection Keukenmachine HR7778/00 (32)
  5.059032258064517 (3)
  Philips Avance Collection Keukenmachine HR7778/00
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  8.946144738243209 (817)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.16/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  174.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  8.946144738243209 (817)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.16/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  174.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  174.99, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  11
 • Bosch MUM52120 keukenmachine
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/4/5/9/bosch-mum-52120-19176459.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/3/4/1/bosch-mum-52120-19176341.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/5/9/6/bosch-mum52120-food-processor-23762596.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/7/9/8/bosch-mum-52120-19176798.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/9/2/6/bosch-mum-52120-19176926.jpg
  Bosch MUM52120 keukenmachine (32)
  7.1 (1)
  Bosch MUM52120 keukenmachine
  4Launch.nl 4Launch.nl
  8.177994863157874 (587)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.16/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  164, ? (offer_sdt_unknown)
  4Launch.nl 4Launch.nl
  8.177994863157874 (587)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.16/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  164, ? (offer_sdt_unknown)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  179, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  8
 • KitchenAid 5KSM7591XEER
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/8/8/1/kitchenaid-5ksm7591xeer-20433881.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/6/5/0/kitchenaid-5ksm7591xeer-23967650.jpg
  KitchenAid 5KSM7591XEER (27)
  KitchenAid 5KSM7591XEER
  Kitchenonline.nl Kitchenonline.nl
  848.99, 4d (offer_sdt_4_days)
  Kitchenonline.nl Kitchenonline.nl
  848.99, 4d (offer_sdt_4_days)
  3
 • Kenwood KMM060
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/6/4/0/kenwood-kmm060-25125640.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/0/7/2/kenwood-kmm060-30776072.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/0/7/3/kenwood-kmm060-30776073.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/0/7/4/kenwood-kmm060-30776074.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/0/7/5/kenwood-kmm060-30776075.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/0/7/6/kenwood-kmm060-30776076.jpg
  Kenwood KMM060 (24)
  Kenwood KMM060
  Wehkamp Wehkamp
  8.211821670184545 (405)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.16/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  475.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Wehkamp Wehkamp
  8.211821670184545 (405)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.16/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  475.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  699, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  8
 • Magimix CS 5200 XL Premium Rood
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/0/8/2/magimix-cs-5200-xl-premium-18563f-red-18872082.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/1/1/5/magimix-cs-5200-xl-premium-red--24574115.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/9/4/4/magimix-cs-5200-xl-premium-red--24686944.jpg
  Magimix CS 5200 XL Premium Rood (24)
  Magimix CS 5200 XL Premium Rood
  Fonq.nl Fonq.nl
  8.5616344467703 (9)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.16/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  479, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Fonq.nl Fonq.nl
  8.5616344467703 (9)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.16/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  479, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  3
 • Kenwood KM287 keukenmachine
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/1/7/9/kenwood-km-287-robot-prospero-19643179.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/1/4/6/kenwood-km-287-robot-prospero-23892146.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/3/9/1/kenwood-km-287-robot-prospero-18760391.jpg
  Kenwood KM287 keukenmachine (23)
  6.25 (1)
  Kenwood KM287 keukenmachine
  4Launch.nl 4Launch.nl
  8.177994863157874 (587)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.16/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  245.95, ? (offer_sdt_unknown)
  4Launch.nl 4Launch.nl
  8.177994863157874 (587)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.16/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  245.95, ? (offer_sdt_unknown)
  Maxwell Bladel Maxwell Bladel
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.16/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  249.99, 5.2172391, 51.36712619999999 UNKNOWN
  22
 • Bosch MUM54420 keukenmachine
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/5/3/bosch-mum-54420-18758053.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/5/7/bosch-mum54420-food-processor-23771957.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/8/7/6/bosch-mum54420-food-processor-23954876.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/8/7/7/bosch-mum54420-food-processor-23954877.jpg
  Bosch MUM54420 keukenmachine (23)
  Bosch MUM54420 keukenmachine
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  8.946144738243209 (817)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.16/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  249, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  8.946144738243209 (817)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.16/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  249, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  249, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  139
 • Philips HR2202/80 Soupmaker
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/7/2/7/philips-hr2202-80-soupmaker-23663727.jpg
  Philips HR2202/80 Soupmaker (22)
  Philips HR2202/80 Soupmaker
  Otto Otto
  5.641089744717434 (103)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.16/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  119.99, 5d (offer_sdt_5_days)
  Otto Otto
  5.641089744717434 (103)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.16/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  119.99, 5d (offer_sdt_5_days)
  1
 • Philips Viva Collection Keukenmachine HR7769/00
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/3/7/0/philips-hr-7769-21502370.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/1/7/7/philips-hr7769-00-food-processor-23797177.jpg
  Philips Viva Collection Keukenmachine HR7769/00 (21)
  Philips Viva Collection Keukenmachine HR7769/00
  Modern.nl Modern.nl
  8.738143425421677 (308)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.16/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  91, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Modern.nl Modern.nl
  8.738143425421677 (308)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.16/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  91, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  97.95, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  200
 • Kenwood KM285 keukenmachine
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/4/5/2/kenwood-km-285-19189452.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/1/7/8/kenwood-km-285-19643178.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/9/6/7/kenwood-km285-food-processor-23774967.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/9/4/2/kenwood-km285-food-processor-30746942.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/3/9/0/kenwood-km-285-18760390.jpg
  Kenwood KM285 keukenmachine (20)
  5.9 (1)
  Kenwood KM285 keukenmachine
  Fonq.nl Fonq.nl
  8.5616344467703 (9)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.16/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  204.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Fonq.nl Fonq.nl
  8.5616344467703 (9)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.16/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  204.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  209, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  10
 • Magimix Compact 3200 XL chroom
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/8/7/5/magimix-compact-3200-xl-92875.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/6/4/3/magimix-compact-3200-xl-19184643.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/3/6/1/magimix-compact-3200-xl-chrome--23970361.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/9/5/1/magimix-compact-3200-xl-chrome--24927951.jpg
  Magimix Compact 3200 XL chroom (20)
  4.747403969858482 (3)
  Magimix Compact 3200 XL chroom
  Kookshopdepepermolen.nl Kookshopdepepermolen.nl
  299, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Kookshopdepepermolen.nl Kookshopdepepermolen.nl
  299, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  1
 • Bosch MUM4409 keukenmachine
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/9/6/bosch-mum-4409-21470096.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/4/5/1/bosch-mum-4409-21470451.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/8/9/bosch-mum-4409-21470989.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/5/7/bosch-mum4409-food-processor-23995557.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/5/8/bosch-mum4409-food-processor-23995558.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/5/9/bosch-mum4409-food-processor-23995559.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/6/0/bosch-mum4409-food-processor-23995560.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/6/1/bosch-mum4409-food-processor-23995561.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/6/2/bosch-mum4409-food-processor-23995562.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/6/3/bosch-mum4409-food-processor-23995563.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/6/4/bosch-mum4409-food-processor-23995564.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/6/5/bosch-mum4409-food-processor-23995565.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/6/6/bosch-mum4409-food-processor-23995566.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/6/7/bosch-mum4409-food-processor-23995567.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/6/8/bosch-mum4409-food-processor-23995568.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/6/9/bosch-mum4409-food-processor-23995569.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/7/0/bosch-mum4409-food-processor-23995570.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/7/1/bosch-mum4409-food-processor-23995571.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/7/2/bosch-mum4409-food-processor-23995572.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/7/3/bosch-mum4409-food-processor-23995573.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/7/4/bosch-mum4409-food-processor-23995574.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/7/5/bosch-mum4409-food-processor-23995575.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/7/6/bosch-mum4409-food-processor-23995576.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/7/7/bosch-mum4409-food-processor-23995577.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/7/8/bosch-mum4409-food-processor-23995578.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/7/9/bosch-mum4409-food-processor-23995579.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/8/0/bosch-mum4409-food-processor-23995580.jpg
  Bosch MUM4409 keukenmachine (19)
  Bosch MUM4409 keukenmachine
  Blokker.nl Blokker.nl
  6.765678986660861 (96)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.16/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  99.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Blokker.nl Blokker.nl
  6.765678986660861 (96)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.16/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  99.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  3
 • Philips Daily Collection Keukenmachine HR7627/00
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/1/3/2/philips-hr-7627-00-19495132.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/3/7/philips-hr-7627-00-19494437.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/4/3/7/philips-hr7627-00-food-processor-23779437.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/4/3/8/philips-hr7627-00-food-processor-23779438.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/4/4/0/philips-hr7627-00-food-processor-23779440.jpg
  Philips Daily Collection Keukenmachine HR7627/00 (18)
  7.9 (1)
  Philips Daily Collection Keukenmachine HR7627/00
  Modern.nl Modern.nl
  8.738143425421677 (308)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.16/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  51.9, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Modern.nl Modern.nl
  8.738143425421677 (308)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.16/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  51.9, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Scheer & Foppen Almelo Scheer & Foppen Almelo
  51.9, 6.664496199999999, 52.3568381 NONE
  123
 • Philips HR7958
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/0/4/6/philips-hr7958-24972046.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/0/5/5/philips-hr7958-24972055.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/0/5/6/philips-hr7958-24972056.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/0/5/7/philips-hr7958-24972057.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/0/5/8/philips-hr7958-24972058.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/0/5/9/philips-hr7958-24972059.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/0/6/0/philips-hr7958-24972060.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/0/6/1/philips-hr7958-24972061.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/0/6/2/philips-hr7958-24972062.jpg
  Philips HR7958 (17)
  Philips HR7958
  Coolsound.nl Coolsound.nl
  284, 3d (offer_sdt_3_days)
  Coolsound.nl Coolsound.nl
  284, 3d (offer_sdt_3_days)
  Expert Almelo Expert Almelo
  299.99, 6.6749386, 52.36558770000001 NONE
  135
 • KitchenAid 5KFP0925EER
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/5/3/3/kitchenaid-5kfp0925eer-19937533.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/4/8/4/kitchenaid-5kfp0925eer-24582484.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/4/8/5/kitchenaid-5kfp0925eer-24582485.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/4/8/6/kitchenaid-5kfp0925eer-24582486.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/4/8/7/kitchenaid-5kfp0925eer-24582487.jpg
  KitchenAid 5KFP0925EER (17)
  KitchenAid 5KFP0925EER
  Kitchenonline.nl Kitchenonline.nl
  149, 4d (offer_sdt_4_days)
  Kitchenonline.nl Kitchenonline.nl
  149, 4d (offer_sdt_4_days)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  192, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  10
 • Braun Tribute FX3030
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/2/8/3/braun-tribute-fx3030-24539283.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/3/1/1/braun-tribute-fx3030-24539311.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/1/9/3/braun-fx-3030-24830193.jpg
  Braun Tribute FX3030 (16)
  Braun Tribute FX3030
  Nextdeal.nl Nextdeal.nl
  8.783841825411102 (12)
  124, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Nextdeal.nl Nextdeal.nl
  8.783841825411102 (12)
  124, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  4
 • Klarstein 10021699 keukenmachine
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/0/5/1/klarstein-carina-argentea-800w-4-l-25213051.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/4/6/2/klarstein-carina-argentea-29261462.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/4/6/3/klarstein-carina-argentea-29261463.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/4/6/4/klarstein-carina-argentea-29261464.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/4/6/5/klarstein-carina-argentea-29261465.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/4/6/6/klarstein-carina-argentea-29261466.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/4/6/7/klarstein-carina-argentea-29261467.jpg
  Klarstein 10021699 keukenmachine (16)
  Klarstein 10021699 keukenmachine
  Electronic-star.nl Electronic-star.nl
  95.9, ? (offer_sdt_unknown)
  Electronic-star.nl Electronic-star.nl
  95.9, ? (offer_sdt_unknown)
  1
 • Bosch MUM 54240
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/2/9/2/bosch-mum-54240-20505292.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/7/0/bosch-mum-54240-20508070.jpg
  Bosch MUM 54240 (16)
  Bosch MUM 54240
  BCC BCC
  8.61371407503923 (791)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.16/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  259, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  BCC BCC
  8.61371407503923 (791)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.16/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  259, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  2
 • AEG KM 4700
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/5/8/7/aeg-km-4700-24999587.jpg
  AEG KM 4700 (14)
  AEG KM 4700
  Wehkamp Wehkamp
  8.211821670184545 (405)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.16/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  408.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Wehkamp Wehkamp
  8.211821670184545 (405)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.16/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  408.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  123Apparatuur & Brink Keukens Tiel 123Apparatuur & Brink Keukens Tiel
  7.666666666666667 (2)
  446.95, 5.4316688, 51.9057259 NONE
  139
 • Domo DO9070KR-V
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/8/4/6/domo-do9070kr-v-30651846.jpg
  Domo DO9070KR-V (13)
  Domo DO9070KR-V
  Fonq.nl Fonq.nl
  8.5616344467703 (9)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.16/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  29.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Fonq.nl Fonq.nl
  8.5616344467703 (9)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.16/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  29.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  34.99, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  8
  good_buy
2 14
 • Als beste getest (beste_getest):
  • Consumentenbond: Best getest (2012) (consumentenbond_best_getest_2012_)
  • Consumentenbond: Best getest (2015) (consumentenbond_best_getest_2015_)
 • Merk (brand):
 • Prijs (price):
  • Budget: minder dan €90 (budget)
  • Lage prijs: €90 - €170 (low)
  • Gemiddelde prijs: €170 - €290 (medium)
  • High end: meer dan €290 (high)
 • Kleur (kleur):
  • Aluminium (aluminium)
  • Antraciet (antraciet)
  • Blauw (blauw)
  • Bruin (bruin)
  • Chroom (chroom)
  • Cream (cream)
  • Doorschijnend (doorschijnend)
  • Geborsteld staal (geborsteld_staal)
  • Geel (geel)
  • Grijs (grijs)
  • Groen (groen)
  • Ivoor (ivoor)
  • Metallic (metallic)
  • Nikkel (nikkel)
  • Oranje (oranje)
  • Paars (paars)
  • Roestvrijstaal (roestvrijstaal)
  • Rood (rood)
  • Roze (roze)
  • Transparant (transparant)
  • Violet (violet)
  • Wit (wit)
  • Zilver (zilver)
  • Zwart (zwart)
 • Sneldheidsstanden (aantal_snelheidsstanden):
  • < 2 (aantal_snelheidsstanden_2)
  • 2 - 4 (aantal_snelheidsstanden_2_4)
  • 4 - 7 (aantal_snelheidsstanden_4_7)
  • ≥ 7 (aantal_snelheidsstanden_7)
 • Vermogen (vermogen):
  • 300 W (vermogen_300.0)
  • 500 W (vermogen_500.0)
  • 600 W (vermogen_600.0)
 • Lengte snoer (lengte_snoer):
  • 0.6 meter (lengte_snoer_0.6)
  • 0.61 meter (lengte_snoer_0.61)
  • 0.75 meter (lengte_snoer_0.75)
  • 0.9 meter (lengte_snoer_0.9)
  • 1.0 meter (lengte_snoer_1.0)
  • 1.1 meter (lengte_snoer_1.1)
  • 1.2 meter (lengte_snoer_1.2)
  • 1.4 meter (lengte_snoer_1.4)
  • 61.0 meter (lengte_snoer_61.0)
  • 1100.0 meter (lengte_snoer_1100.0)
 • Pulse function (pulse_function):
  • Ja (ja)
  • Nee (nee)
 • Deeggereedschap (deeg_gereedschap):
  • Ja (ja)
  • Nee (nee)
 • Sapcentrifuge (sapcentrifuge):
  • Ja (ja)
  • Nee (nee)
 • Inhoud kan (inhoud_kan):
  • Klein: minder dan 2 liter (small)
  • Gemiddeld: 2 liter – 4 liter (medium)
  • Groot: meer dan 4 liter (large)
 • Onderdelen vaatwasserbestendig (vaatwasserbestendig_onderdelen):
  • Ja (ja)
 • Productfamilie (family):
  • Avance Collection (avance_collection)
  • Daily Collection (daily_collection)
  • Viva Collection (viva_collection)
 • Varianten (group):
  • Magimix Compact 3200 XL (magimix_compact_3200_xl)
  • Magimix CS 5200 XL Premium (magimix_cs_5200_xl_premium)
  • Philips HR 7777 (philips_hr_7777)
  • Princess 218000 Personal Blender (princess_218000_personal_blender)
 • Winkelen in plaats (physical_location):
  • 's-Heerenberg (_s_heerenberg)
  • 's-Hertogenbosch (_s_hertogenbosch)
  • Alkmaar (alkmaar)
  • Almelo (almelo)
  • Almere (almere)
  • Alphen aan Den Rijn (alphen_aan_den_rijn)
  • Amersfoort (amersfoort)
  • Amstelveen (amstelveen)
  • Amsterdam (amsterdam)
  • Amsterdam Zuid-Oost (amsterdam_zuid_oost)
  • Apeldoorn (apeldoorn)
  • Arnhem (arnhem)
  • Assen (assen)
  • Asten (asten)
  • Baarn (baarn)
  • Barendrecht (barendrecht)
  • Barneveld (barneveld)
  • Beek (beek)
  • Beilen (beilen)
  • Bergen op Zoom (bergen_op_zoom)
  • Bergschenhoek (bergschenhoek)
  • Berkel en Rodenrijs (berkel_en_rodenrijs)
  • Beuningen (beuningen)
  • Beverwijk (beverwijk)
  • Bilthoven (bilthoven)
  • Bladel (bladel)
  • Bodegraven (bodegraven)
  • Bolsward (bolsward)
  • Borculo (borculo)
  • Boskoop (boskoop)
  • Boxtel (boxtel)
  • Breda (breda)
  • Breezand (breezand)
  • Breukelen (breukelen)
  • Brielle (brielle)
  • Brunssum (brunssum)
  • Burgum (burgum)
  • Bussum (bussum)
  • Capelle aan Den IJssel (capelle_aan_den_ijssel)
  • Castricum (castricum)
  • Coevorden (coevorden)
  • Cruquius (cruquius)
  • Cuijk (cuijk)
  • Culemborg (culemborg)
  • Delft (delft)
  • Delfzijl (delfzijl)
  • Den Burg (den_burg)
  • Den Haag (den_haag)
  • Den Helder (den_helder)
  • Deurne (deurne)
  • Deventer (deventer)
  • Diemen (diemen)
  • Diepenveen (diepenveen)
  • Dieren (dieren)
  • Diessen (diessen)
  • Dinxperlo (dinxperlo)
  • Dirksland (dirksland)
  • Doetinchem (doetinchem)
  • Dokkum (dokkum)
  • Dongen (dongen)
  • Dordrecht (dordrecht)
  • Drachten (drachten)
  • Dronten (dronten)
  • Drunen (drunen)
  • Duiven (duiven)
  • Echt (echt)
  • Ede (ede)
  • Eindhoven (eindhoven)
  • Elst (elst)
  • Emmeloord (emmeloord)
  • Emmen (emmen)
  • Enschede (enschede)
  • Epe (epe)
  • Ermelo (ermelo)
  • Etten-Leur (etten_leur)
  • Franeker (franeker)
  • Geleen (geleen)
  • Genderen (genderen)
  • Gennep (gennep)
  • Goes (goes)
  • Goor (goor)
  • Gorinchem (gorinchem)
  • Gorredijk (gorredijk)
  • Gouda (gouda)
  • Groningen (groningen)
  • Gulpen (gulpen)
  • Haaksbergen (haaksbergen)
  • Haarlem (haarlem)
  • Hapert (hapert)
  • Hardenberg (hardenberg)
  • Harderwijk (harderwijk)
  • Hardinxveld-Giessendam (hardinxveld_giessendam)
  • Haren (haren)
  • Harlingen (harlingen)
  • Heemskerk (heemskerk)
  • Heerenveen (heerenveen)
  • Heerhugowaard (heerhugowaard)
  • Heerlen (heerlen)
  • Hellevoetsluis (hellevoetsluis)
  • Helmond (helmond)
  • Hengelo (hengelo)
  • Heumen (heumen)
  • Heythuysen (heythuysen)
  • Hillegom (hillegom)
  • Hilversum (hilversum)
  • Hoofddorp (hoofddorp)
  • Hoogeveen (hoogeveen)
  • Hoogezand (hoogezand)
  • Hoorn (hoorn)
  • Horst (horst)
  • Houten (houten)
  • Huissen (huissen)
  • Huizen (huizen)
  • IJmuiden (ijmuiden)
  • Joure (joure)
  • Kaatsheuvel (kaatsheuvel)
  • Kampen (kampen)
  • Kerkrade (kerkrade)
  • Klazienaveen (klazienaveen)
  • Krimpen aan Den IJssel (krimpen_aan_den_ijssel)
  • Landgraaf (landgraaf)
  • Laren (laren)
  • Leek (leek)
  • Leersum (leersum)
  • Leeuwarden (leeuwarden)
  • Leiden (leiden)
  • Leiderdorp (leiderdorp)
  • Leidschendam (leidschendam)
  • Lekkerkerk (lekkerkerk)
  • Lelystad (lelystad)
  • Lemmer (lemmer)
  • Leusden (leusden)
  • Lochem (lochem)
  • Maarssen (maarssen)
  • Maassluis (maassluis)
  • Maastricht (maastricht)
  • Marum (marum)
  • Meppel (meppel)
  • Middelburg (middelburg)
  • Mijdrecht (mijdrecht)
  • Monster (monster)
  • Naaldwijk (naaldwijk)
  • Nederweert (nederweert)
  • Nieuw-Vennep (nieuw_vennep)
  • Nieuwegein (nieuwegein)
  • Nijkerk (nijkerk)
  • Nijmegen (nijmegen)
  • Nijverdal (nijverdal)
  • Noordwijk (noordwijk)
  • Nuenen (nuenen)
  • Nunspeet (nunspeet)
  • Oisterwijk (oisterwijk)
  • Oldenzaal (oldenzaal)
  • Ommen (ommen)
  • Oosterhout (oosterhout)
  • Oosterwolde (oosterwolde)
  • Oss (oss)
  • Panningen (panningen)
  • Pijnacker (pijnacker)
  • Purmerend (purmerend)
  • Putten (putten)
  • Raalte (raalte)
  • Raamsdonksveer (raamsdonksveer)
  • Reuver (reuver)
  • Rheden (rheden)
  • Rhenen (rhenen)
  • Rijssen (rijssen)
  • Rijswijk (rijswijk)
  • Roden (roden)
  • Roermond (roermond)
  • Roosendaal (roosendaal)
  • Rotterdam (rotterdam)
  • Schagen (schagen)
  • Schiedam (schiedam)
  • Sint Annaparochie (sint_annaparochie)
  • Sittard (sittard)
  • Sliedrecht (sliedrecht)
  • Sneek (sneek)
  • Soest (soest)
  • Someren (someren)
  • Son (son)
  • Spijkenisse (spijkenisse)
  • Stadskanaal (stadskanaal)
  • Steenwijk (steenwijk)
  • Surhuisterveen (surhuisterveen)
  • Tegelen (tegelen)
  • Terneuzen (terneuzen)
  • Tiel (tiel)
  • Tilburg (tilburg)
  • Tubbergen (tubbergen)
  • Twello (twello)
  • Uden (uden)
  • Uithoorn (uithoorn)
  • Uithuizen (uithuizen)
  • Utrecht (utrecht)
  • Veendam (veendam)
  • Veenendaal (veenendaal)
  • Veghel (veghel)
  • Veldhoven (veldhoven)
  • Velserbroek (velserbroek)
  • Venlo (venlo)
  • Venray (venray)
  • Vlaardingen (vlaardingen)
  • Vlissingen (vlissingen)
  • Vriezenveen (vriezenveen)
  • Vroomshoop (vroomshoop)
  • Waalwijk (waalwijk)
  • Wageningen (wageningen)
  • Weert (weert)
  • West-Terschelling (west_terschelling)
  • Wezep (wezep)
  • Wieringerwerf (wieringerwerf)
  • Wijchen (wijchen)
  • Winschoten (winschoten)
  • Winterswijk (winterswijk)
  • Woerden (woerden)
  • Wolvega (wolvega)
  • Wormerveer (wormerveer)
  • Zaandam (zaandam)
  • Zaltbommel (zaltbommel)
  • Zeewolde (zeewolde)
  • Zeist (zeist)
  • Zelhem (zelhem)
  • Zevenaar (zevenaar)
  • Zierikzee (zierikzee)
  • Zoetermeer (zoetermeer)
  • Zuid-Scharwoude (zuid_scharwoude)
  • Zuidhorn (zuidhorn)
  • Zuidlaren (zuidlaren)
  • Zuidzande (zuidzande)
  • Zutphen (zutphen)
  • Zwijndrecht (zwijndrecht)
  • Zwolle (zwolle)
 • Productgroepen (siblingcategory):
 • Tel. 030-214 5004
 • blijmakers@vergelijk.nl