x
x
x Bekijk categorieën x Categorieën MENU
of
Je zoekt nu binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (verwijderen)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
Zoek naar producten... Zoek naar een product binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Zoek naar producten... Zoek... Zoek naar producten... {}
x Categorieën

hogedrukreiniger

{{$data.getNumberOfReviews()}} consumenten beoordelen producten in hogedrukreiniger categorie met gemiddeld een {{$data.getAverageRating() | rating}}

hogedrukreiniger kopen

De naam zegt het al: Met een hogedrukreiniger of hogedrukspuit kan je reinigen onder hoge druk. Met een hogedrukreiniger k...
 • Algemene informatie

  De naam zegt het al: Met een hogedrukreiniger of hogedrukspuit kan je reinigen onder hoge druk. Met een hogedrukreiniger kun je eenvoudig en snel de groene aanslag van je terras verwijderen, je auto / boot / fiets of scooter wassen of je tuinmeubelen / gevel / schutting schoonspuiten. 

  Een hogedrukreiniger bestaat uit een pomp, een motor, een hogedrukslang met pistool en een lans met diverse spuitmonden.

  Er bestaan twee soorten elektro motoren namelijk de universeel motor (koolborstel) en een inductiemotor. Een inductiemotor is stiller en is nagenoeg onderhoudsvrij.

  Je kan tevens kiezen tussen een metalen pomp of kunststof pomp. De metalen pomp heeft een langere levensduur. Nilfisk, een bekend merk in hogedrukreinigers bijvoorbeeld, maakt gebruik van deze metalen pomp.

  Hogedrukreinigers zijn verkrijgbaar met verschillende werkdruk (100-150 bar). Hoe hoger de werkdruk i.c.m. de wateropbrengst des te sneller en effectiever je het oppervlak kan reinigen. Vaak zie je dat de wateropbrengst hoger is naarmate de werkdruk toeneemt. Bepaal dus van tevoren wat er gereinigd moet worden en kies op basis hiervan het meest geschikte model.

   

  -       100-110 bar > kleine reinigingstaken rondom het huis tot 75m2 terras.

  -       120-125 bar > idem echter geef meer gebruiksgemak door bv langere HD slang.

  -       130-140 bar > frequent gebruik rondom huis tot 150m2 terras en voor reinigen auto, boot en caravan.

  -       150-160 bar > frequent/langdurig gebruik bij grote klussen met veel straatwerk tot 500m2 terras.

   

  De hogedrukreiniger is standaard voorzien van een hogedrukslang. Deze heb je in verschillende lengtes (3 tot 15m). De lengte van de slang i.c.m. spanningssnoer bepaalt je werkbereik. Hoe langer de slang des te minder de hogedrukreiniger verplaatst hoeft te worden. Tevens zijn er modellen beschikbaar die voorzien zijn van een slanghaspel, wat zorgt voor extra gebruiksgemak.  

  De hogedrukreiniger wordt ook standaard voorzien van een spuitmond. Ook hier bestaan diverse soorten in. De standaard sproeier werkt alleen op hoge druk en is niet instelbaar, de vario-sproeier is instelbaar van 20 – 110/120/130/140/150 of 160 bar (afhankelijk van de max. bar van de hogedrukreiniger) en je hebt de vuilfrees. De vuilfrees/powerspeed sproeier.Deze sproeier heeft een roterende werking waardoor je meer kracht hebt en sneller kan reinigen. Ideaal voor het reinigen van je terras.


   

  Belangrijke toebehoren

  Naast de standaard toebehoren zijn (o.a.) de volgende toebehoren verkrijgbaar:

  -       Patio cleaner voor het reinigen van uw terras geen last meer van opspattend water

  -       Rioolslang 7,5 tot 15m

  -       Wasborstel, roterend of vast

                   

  Nieuwste ontwikkelingen

  1.     Excellent serie; Een nieuwe lijn hogedrukreinigers van Nilfisk met nog meer bedieningsgemak door aanpassingen in de kwaliteit van de slang. Hierdoor krult deze niet meer en samen met de geleider bij de haspel zorgt dit ervoor dat je de slang met één hand eenvoudig en snel kan rollen.

   

 • Veelgestelde vragen


  Kan ik mijn auto reinigen met een hogedrukreiniger?
  Ja, maar je moet hier wel uiterst voorzichtig mee zijn. Als je te dicht op de auto spuit, is er grote kans dat je de lak eraf blaast. Dit geldt ook voor de velgen.

  Kan ik een hogedrukreiniger als tuinsproeier gebruiken?
  Een hogedrukreiniger is niet echt geschikt voor het sproeien van de tuin. Door de grote kracht blaas je alle bloemen en blaadjes van de stelen af.

  Als ik de hogedruk op het balkon gebruik, staat het dan helemaal onder water?
  De hoeveelheid water die je gebruikt is vrij groot, dus je hebt kans het balkon onder water te zetten als er geen goede afvoer is.

  Wat kun je allemaal met een hogedrukreiniger schoonmaken?
  Auto's (maar voorzichtig), muren, gevels, paden, terrassen, tegels, bielzen en boten. Zeker geen huisdieren, zusjes, vaders of andere leden van het gezin.

  Vergelijk hier alle hogedrukreinigers en stoomreinigers!Wat moet ik kiezen, een stoomreiniger of een hogedrukreiniger?
  Het verschil tussen hogedrukreinigers en stoomreinigers zit met name in de druk. De naam van de hogedrukreiniger zegt het al: deze gebruikt een hogere druk. Voor het ruwere schoonmaakwerk is dit dus zeer effectief, maar deze hogere druk kan soms ook meer kwaad dan goed doen.

  Als je de auto, boot, het terras of de muur grondig wilt reinigen zonder te moeten poetsen of met bijtende schoonmaakmiddelen aan de slag te gaan, is een hogedrukreiniger iets voor jou. Dit uit de kluiten gewassen waterpistool reinigt oppervlakken door er met grote kracht water op te spuiten waardoor het vuil er letterlijk vanaf vliegt.

  Voor het wat minder heftige schoonmaakwerk kun je echter ook kiezen voor een stoomreiniger. Met name binnenshuis, is een stoomreiniger waarschijnlijk handiger. Dit veelzijdige appaaraat is zeer geschikt voor het reinigen van: fornuis, koelkast, gootsteen, magnetron, tegels, wc, badkuip, spiegels, tapijt, velgen, juwelen, bbq en tuinmeubelen. Maar ook voor het stomen van kussens en matrassen om zo huismijt te doden, het desinfecteren van speelgoed, de kattenbak, kleding, gordijnen etc. 

 • Verklarende woordenlijst

  Vergelijk hier hogedrukreinigers en stoomreinigers!Hieronder vind je een alfabetisch overzicht van de gebruikte technische termen in de productvergelijker.

  Accessoires
  Voorbeelden van handige opzetstukken zijn een behangafstomer, een ramenwasser, een driehoekborstel, de vloerborstel, een strijkijzer of een handtrekker.

  Buizen verlengbaar
  Met verlengbare buizen kom je ook op hoge of moeilijk bereikbare plekken.

  Inhoud waterreservoir
  Let op het vermogen van het apparaat en de inhoud van het reservoir. Als je vaak moet bijvullen is dit niet handig bij grote schoonmaakwerkzaamheden. Het nadeel van een groot reservoir is echter dat je wat langer moet wachten voordat het apparaat op temperatuur is.

  Puntsproeier
  Als je van plan bent met de hogedrukreiniger veel paden of terrassen schoon te maken, dan is het belangrijk dat je behalve de standaard bijgeleverde puntsproeier ook een vloersproeier hebt. Dit opzetstuk zorgt ervoor dat het water niet opspettert, zodat je niet helemaal doorweekt raakt.

  Vermogen
  De werkdruk van het apparaat wordt aangegeven in bar: hoe meer bar, des te harder de hogedrukreiniger kan spuiten. Hiervoor is ook is het vermogen van belang: hoe hoger het wattage, hoe meer kracht.

  Vergelijk hier alle hogedrukreinigers en stoomreinigers!Verrijdbaar
  Voor het reinigen van grote terrassen is het handig als je voor een verrijdbaar model kiest. Je hoeft het apparaat dan niet mee te dragen maar trekt het gewoon achter je aan.

  Vloersproeier
  Als je van plan bent met de hogedrukreiniger veel paden of terrassen schoon te maken, dan is het belangrijk dat je behalve de standaard bijgeleverde puntsproeier ook een vloersproeier hebt. Dit opzetstuk zorgt ervoor dat het water niet opspettert, zodat je niet helemaal doorweekt raakt.

  Werkdruk
  De werkdruk van het apparaat wordt aangegeven in bar: hoe meer bar, des te harder de hogedrukreiniger kan spuiten. Hiervoor is ook is het vermogen van belang: hoe hoger het wattage, hoe meer kracht.

  • Karcher Een krachtige reiniging of een zachte behandeling - Karcher heeft voor elke klus een hogedrukreiniger die erbij past.
  • Nilfisk De hogedrukreinigers van Nilfisk zijn vooral bestemd voor de veeleisende gebruiker en bieden u een goede prijs-kwaliteit-verhouding.
  • Bosch Kwaliteitsmerk Bosch maakt ook met zijn hogedrukreinigers zijn reputatie weer waar.
  • Budget Hier vindt u hogedrukreinigers die minder kosten dan €115.
  • Elektrisch Deze filter geeft aan dat de hogedrukreiniger een elektrische motor bezit.
  • Staand model Deze hogedrukreinigers hebben een staand model.
  • Lange slang Hogedrukreinigers met een slang langer dan 10 meter.
 • Powerplus POWXG9020 hogedrukreiniger
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/9/3/4/power-plus-pow-xg-9020-19389934.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/2/9/6/power-plus-pow-xg-9020-22313296.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/6/6/1/power-plus-pow-xg-9020-23373661.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/6/6/2/power-plus-pow-xg-9020-23373662.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/6/6/3/power-plus-pow-xg-9020-23373663.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/6/6/4/power-plus-pow-xg-9020-23373664.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/6/6/5/power-plus-pow-xg-9020-23373665.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/6/6/6/power-plus-pow-xg-9020-23373666.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/6/6/7/power-plus-pow-xg-9020-23373667.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/6/6/8/power-plus-pow-xg-9020-23373668.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/6/6/9/power-plus-pow-xg-9020-23373669.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/6/7/0/power-plus-pow-xg-9020-23373670.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/6/7/1/power-plus-pow-xg-9020-23373671.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/9/3/4/power-plus-pow-xg-9020-19389934.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS85LzMvNC9wb3dlci1wbHVzLXBvdy14Zy05MDIwLTE5Mzg5OTM0LmpwZw==
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/2/9/6/power-plus-pow-xg-9020-22313296.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy8yLzkvNi9wb3dlci1wbHVzLXBvdy14Zy05MDIwLTIyMzEzMjk2LmpwZw==
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/6/6/1/power-plus-pow-xg-9020-23373661.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy82LzYvMS9wb3dlci1wbHVzLXBvdy14Zy05MDIwLTIzMzczNjYxLmpwZw==
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/6/6/2/power-plus-pow-xg-9020-23373662.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy82LzYvMi9wb3dlci1wbHVzLXBvdy14Zy05MDIwLTIzMzczNjYyLmpwZw==
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/6/6/3/power-plus-pow-xg-9020-23373663.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy82LzYvMy9wb3dlci1wbHVzLXBvdy14Zy05MDIwLTIzMzczNjYzLmpwZw==
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/6/6/4/power-plus-pow-xg-9020-23373664.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy82LzYvNC9wb3dlci1wbHVzLXBvdy14Zy05MDIwLTIzMzczNjY0LmpwZw==
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/6/6/5/power-plus-pow-xg-9020-23373665.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy82LzYvNS9wb3dlci1wbHVzLXBvdy14Zy05MDIwLTIzMzczNjY1LmpwZw==
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/6/6/6/power-plus-pow-xg-9020-23373666.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy82LzYvNi9wb3dlci1wbHVzLXBvdy14Zy05MDIwLTIzMzczNjY2LmpwZw==
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/6/6/7/power-plus-pow-xg-9020-23373667.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy82LzYvNy9wb3dlci1wbHVzLXBvdy14Zy05MDIwLTIzMzczNjY3LmpwZw==
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/6/6/8/power-plus-pow-xg-9020-23373668.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy82LzYvOC9wb3dlci1wbHVzLXBvdy14Zy05MDIwLTIzMzczNjY4LmpwZw==
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/6/6/9/power-plus-pow-xg-9020-23373669.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy82LzYvOS9wb3dlci1wbHVzLXBvdy14Zy05MDIwLTIzMzczNjY5LmpwZw==
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/6/7/0/power-plus-pow-xg-9020-23373670.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy82LzcvMC9wb3dlci1wbHVzLXBvdy14Zy05MDIwLTIzMzczNjcwLmpwZw==
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/6/7/1/power-plus-pow-xg-9020-23373671.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy82LzcvMS9wb3dlci1wbHVzLXBvdy14Zy05MDIwLTIzMzczNjcxLmpwZw==
  Powerplus POWXG9020 hogedrukreiniger (5)
  7.9 (1)
  Powerplus POWXG9020 hogedrukreiniger
  maakt mijn verwachtingen waar.
  Ik heb dit toestel aangekocht omdat ik een klein terrasje en een oprit heb ,ik ben zeer tevreden over het toestel het heeft ook een terrasborstel en dit doet zijn werk,uiteraard is het een huis en tuintoestel en meer moet dat niet zijn.
  9.3
  0 10
 • Karcher
  • karcher
 • Nilfisk
  • nilfisk
 • Bosch
  • bosch
 • Budget
  • budget
 • Elektrisch
  • electrisch
 • Staand model
  • staand
 • Lange slang
  • lengte_van_slang_10.0
Hogedrukreinigers 6.4 (3)
0 - 24
 • Kaercher K 2
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/7/1/0/karcher-k-2-23311710.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/3/7/5/karcher-k-2-basic-23591375.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/4/0/8/karcher-k-2-24478408.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/7/1/0/karcher-k-2-23311710.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS83LzEvMC9rYXJjaGVyLWstMi0yMzMxMTcxMC5qcGc=
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/3/7/5/karcher-k-2-basic-23591375.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS8zLzcvNS9rYXJjaGVyLWstMi1iYXNpYy0yMzU5MTM3NS5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/4/0/8/karcher-k-2-24478408.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC80LzAvOC9rYXJjaGVyLWstMi0yNDQ3ODQwOC5qcGc=
  Kaercher K 2 (25)
  Kaercher K 2
  Modern.nl Modern.nl
  7.748880086506748 (310)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.24/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  67.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Modern.nl Modern.nl
  7.748880086506748 (310)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.24/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  67.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  4
  most_sold
 • Kaercher K 2 Premium Home
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/3/5/9/karcher-k-2-premium-home-23367359.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/3/4/4/karcher-k-2-premium-home-23591344.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/3/5/9/karcher-k-2-premium-home-23367359.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy8zLzUvOS9rYXJjaGVyLWstMi1wcmVtaXVtLWhvbWUtMjMzNjczNTkuanBn
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/3/4/4/karcher-k-2-premium-home-23591344.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS8zLzQvNC9rYXJjaGVyLWstMi1wcmVtaXVtLWhvbWUtMjM1OTEzNDQuanBn
  Kaercher K 2 Premium Home (24)
  Kaercher K 2 Premium Home
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.000170977297053 (818)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.24/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  139, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.000170977297053 (818)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.24/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  139, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.24/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  139, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  155
 • Kaercher K 3 CAR
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/3/6/1/karcher-k-3-car-23367361.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/7/7/8/karcher-k-3-car-23539778.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/3/6/1/karcher-k-3-car-23367361.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy8zLzYvMS9rYXJjaGVyLWstMy1jYXItMjMzNjczNjEuanBn
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/7/7/8/karcher-k-3-car-23539778.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS83LzcvOC9rYXJjaGVyLWstMy1jYXItMjM1Mzk3NzguanBn
  Kaercher K 3 CAR (13)
  Kaercher K 3 CAR
  BCC BCC
  8.394073761090633 (792)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.24/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  138.75, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  BCC BCC
  8.394073761090633 (792)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.24/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  138.75, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  BCC Lisse BCC Lisse
  138.75, 4.5584164, 52.2594197 LOW
  12
 • Kaercher K3 CAR & HOME Hogedrukreiniger
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/7/0/1/kaercher-k3-car-home-hogedrukreiniger-33276701.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5ib2JzaG9wLmJlL2NhdGFsb2cvcHJvZHVjdF9pbWFnZS5waHA/c2l6ZT1leHBvcnQmaWQ9NTQxNzImcmVmPXZlcmdlbGlqa2Jl
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/9/8/8/kaercher-k3-car-home-hogedrukreiniger-33956988.jpg?m=aHR0cDovL2ltYWdlcy53ZWJoYWxsZW4uY29tL3Byb2R1Y3QvMjE2NzA2
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/9/9/1/kaercher-k3-car-home-hogedrukreiniger-33956991.jpg?m=aHR0cDovL2Fzc2V0cy53ZWhrYW1wLmNvbS9pL3dlaGthbXAvMzQxODExX3BiXzAxP3c9NTAwJmg9NTAw
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/5/6/8/kaercher-k-3-home-38081568.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/7/0/1/kaercher-k3-car-home-hogedrukreiniger-33276701.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5ib2JzaG9wLmJlL2NhdGFsb2cvcHJvZHVjdF9pbWFnZS5waHA/c2l6ZT1leHBvcnQmaWQ9NTQxNzImcmVmPXZlcmdlbGlqa2Jl
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/9/8/8/kaercher-k3-car-home-hogedrukreiniger-33956988.jpg?m=aHR0cDovL2ltYWdlcy53ZWJoYWxsZW4uY29tL3Byb2R1Y3QvMjE2NzA2
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/9/9/1/kaercher-k3-car-home-hogedrukreiniger-33956991.jpg?m=aHR0cDovL2Fzc2V0cy53ZWhrYW1wLmNvbS9pL3dlaGthbXAvMzQxODExX3BiXzAxP3c9NTAwJmg9NTAw
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/5/6/8/kaercher-k-3-home-38081568.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS81LzYvOC9rYWVyY2hlci1rLTMtaG9tZS0zODA4MTU2OC5qcGc=
  Kaercher K3 CAR & HOME Hogedrukreiniger (12)
  Kaercher K3 CAR & HOME Hogedrukreiniger
  Bobshop.nl Bobshop.nl
  8.521042090219504 (852)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.24/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  184.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Bobshop.nl Bobshop.nl
  8.521042090219504 (852)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.24/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  184.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  4
 • Nilfisk C 110.4-5 PC X-TRA
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/9/8/3/nilfisk-alto-c-110-4-5-pc-x-tra-19914983.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/6/5/0/nilfisk-alto-c-110-4-5-pc-x-tra-21821650.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/3/1/4/nilfisk-alto-c-110-4-5-pc-x-tra-23335314.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/9/8/3/nilfisk-alto-c-110-4-5-pc-x-tra-19914983.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC85LzgvMy9uaWxmaXNrLWFsdG8tYy0xMTAtNC01LXBjLXgtdHJhLTE5OTE0OTgzLmpwZw==
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/6/5/0/nilfisk-alto-c-110-4-5-pc-x-tra-21821650.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS82LzUvMC9uaWxmaXNrLWFsdG8tYy0xMTAtNC01LXBjLXgtdHJhLTIxODIxNjUwLmpwZw==
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/3/1/4/nilfisk-alto-c-110-4-5-pc-x-tra-23335314.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS8zLzEvNC9uaWxmaXNrLWFsdG8tYy0xMTAtNC01LXBjLXgtdHJhLTIzMzM1MzE0LmpwZw==
  Nilfisk C 110.4-5 PC X-TRA (11)
  Nilfisk C 110.4-5 PC X-TRA
  Modern.nl Modern.nl
  7.748880086506748 (310)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.24/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  89.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Modern.nl Modern.nl
  7.748880086506748 (310)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.24/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  89.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.24/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  109, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  11
 • Kaercher K 5 Premium
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/7/5/2/karcher-k-5-premium-23367752.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/7/6/2/karcher-k-5-premium-24317762.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/7/5/2/karcher-k-5-premium-23367752.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy83LzUvMi9rYXJjaGVyLWstNS1wcmVtaXVtLTIzMzY3NzUyLmpwZw==
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/7/6/2/karcher-k-5-premium-24317762.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy83LzYvMi9rYXJjaGVyLWstNS1wcmVtaXVtLTI0MzE3NzYyLmpwZw==
  Kaercher K 5 Premium (11)
  Kaercher K 5 Premium
  Bobshop.nl Bobshop.nl
  8.521042090219504 (852)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.24/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  298.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Bobshop.nl Bobshop.nl
  8.521042090219504 (852)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.24/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  298.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.24/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  299, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  157
 • Kaercher K 5 Compact
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/7/3/4/karcher-k-5-compact-23367734.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/7/7/5/karcher-k-5-compact-23539775.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/7/3/4/karcher-k-5-compact-23367734.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy83LzMvNC9rYXJjaGVyLWstNS1jb21wYWN0LTIzMzY3NzM0LmpwZw==
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/7/7/5/karcher-k-5-compact-23539775.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS83LzcvNS9rYXJjaGVyLWstNS1jb21wYWN0LTIzNTM5Nzc1LmpwZw==
  Kaercher K 5 Compact (10)
  Kaercher K 5 Compact
  Modern.nl Modern.nl
  7.748880086506748 (310)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.24/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  229, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Modern.nl Modern.nl
  7.748880086506748 (310)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.24/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  229, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  BCC Breda BCC Breda
  229, 4.7323149, 51.5805295 LOW
  12
 • Kaercher K 7 Premium HOME
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/3/8/2/karcher-k-7-premium-home-23591382.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/7/7/9/karcher-k-7-premium-home-23612779.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/3/8/2/karcher-k-7-premium-home-23591382.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS8zLzgvMi9rYXJjaGVyLWstNy1wcmVtaXVtLWhvbWUtMjM1OTEzODIuanBn
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/7/7/9/karcher-k-7-premium-home-23612779.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi83LzcvOS9rYXJjaGVyLWstNy1wcmVtaXVtLWhvbWUtMjM2MTI3NzkuanBn
  Kaercher K 7 Premium HOME (10)
  Kaercher K 7 Premium HOME
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.000170977297053 (818)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.24/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  489, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.000170977297053 (818)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.24/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  489, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.24/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  489, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  9
 • Kaercher K 2 Compact CAR
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/6/0/4/karcher-k2-compact-car-23363604.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/9/6/9/karcher-k2-compact-car-23365969.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/7/6/9/karcher-k-2-compact-car-23539769.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/6/0/4/karcher-k2-compact-car-23363604.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy82LzAvNC9rYXJjaGVyLWsyLWNvbXBhY3QtY2FyLTIzMzYzNjA0LmpwZw==
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/9/6/9/karcher-k2-compact-car-23365969.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS85LzYvOS9rYXJjaGVyLWsyLWNvbXBhY3QtY2FyLTIzMzY1OTY5LmpwZw==
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/7/6/9/karcher-k-2-compact-car-23539769.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS83LzYvOS9rYXJjaGVyLWstMi1jb21wYWN0LWNhci0yMzUzOTc2OS5qcGc=
  Kaercher K 2 Compact CAR (8)
  Kaercher K 2 Compact CAR
  BCC BCC
  8.394073761090633 (792)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.24/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  82.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  BCC BCC
  8.394073761090633 (792)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.24/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  82.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.24/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  89, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  11
 • Nilfisk C 120.6-6 PCD (8) X-TRA
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/4/2/0/nilfisk-c-120-6-6-pcd-8-x-tra-23328420.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/5/8/1/nilfisk-c-120-6-6-pcd-8-x-tra-28323581.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/2/4/8/nilfisk-c-120-6-6-pcd-8-x-tra-28324248.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/4/2/0/nilfisk-c-120-6-6-pcd-8-x-tra-23328420.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC80LzIvMC9uaWxmaXNrLWMtMTIwLTYtNi1wY2QtOC14LXRyYS0yMzMyODQyMC5qcGc=
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/5/8/1/nilfisk-c-120-6-6-pcd-8-x-tra-28323581.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy81LzgvMS9uaWxmaXNrLWMtMTIwLTYtNi1wY2QtOC14LXRyYS0yODMyMzU4MS5qcGc=
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/2/4/8/nilfisk-c-120-6-6-pcd-8-x-tra-28324248.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC8yLzQvOC9uaWxmaXNrLWMtMTIwLTYtNi1wY2QtOC14LXRyYS0yODMyNDI0OC5qcGc=
  Nilfisk C 120.6-6 PCD (8) X-TRA (8)
  Nilfisk C 120.6-6 PCD (8) X-TRA
  Bobshop.nl Bobshop.nl
  8.521042090219504 (852)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.24/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  129, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Bobshop.nl Bobshop.nl
  8.521042090219504 (852)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.24/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  129, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  2
 • Euromac Force 2500IND
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/2/8/4/euromac-force-2500ind-23733284.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/2/8/5/euromac-force-2500ind-23733285.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/2/8/6/euromac-force-2500ind-23733286.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/2/8/4/euromac-force-2500ind-23733284.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy8yLzgvNC9ldXJvbWFjLWZvcmNlLTI1MDBpbmQtMjM3MzMyODQuanBn
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/2/8/5/euromac-force-2500ind-23733285.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy8yLzgvNS9ldXJvbWFjLWZvcmNlLTI1MDBpbmQtMjM3MzMyODUuanBn
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/2/8/6/euromac-force-2500ind-23733286.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy8yLzgvNi9ldXJvbWFjLWZvcmNlLTI1MDBpbmQtMjM3MzMyODYuanBn
  Euromac Force 2500IND (7)
  Euromac Force 2500IND
  Wehkamp Wehkamp
  8.511866596686929 (436)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.24/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  248.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Wehkamp Wehkamp
  8.511866596686929 (436)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.24/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  248.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.24/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  249, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  10
 • Kaercher K 7 Compact
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/5/1/2/karcher-k-7-compact-23368512.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/7/8/6/karcher-k-7-compact-23539786.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/4/5/9/karcher-k-7-compact-24526459.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/4/6/0/karcher-k-7-compact-24526460.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/4/6/1/karcher-k-7-compact-24526461.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/4/6/2/karcher-k-7-compact-24526462.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/5/1/2/karcher-k-7-compact-23368512.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC81LzEvMi9rYXJjaGVyLWstNy1jb21wYWN0LTIzMzY4NTEyLmpwZw==
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/7/8/6/karcher-k-7-compact-23539786.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS83LzgvNi9rYXJjaGVyLWstNy1jb21wYWN0LTIzNTM5Nzg2LmpwZw==
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/4/5/9/karcher-k-7-compact-24526459.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi80LzUvOS9rYXJjaGVyLWstNy1jb21wYWN0LTI0NTI2NDU5LmpwZw==
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/4/6/0/karcher-k-7-compact-24526460.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi80LzYvMC9rYXJjaGVyLWstNy1jb21wYWN0LTI0NTI2NDYwLmpwZw==
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/4/6/1/karcher-k-7-compact-24526461.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi80LzYvMS9rYXJjaGVyLWstNy1jb21wYWN0LTI0NTI2NDYxLmpwZw==
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/4/6/2/karcher-k-7-compact-24526462.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi80LzYvMi9rYXJjaGVyLWstNy1jb21wYWN0LTI0NTI2NDYyLmpwZw==
  Kaercher K 7 Compact (7)
  Kaercher K 7 Compact
  BCC BCC
  8.394073761090633 (792)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.24/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  378.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  BCC BCC
  8.394073761090633 (792)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.24/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  378.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  BCC Zoeterwoude BCC Zoeterwoude
  378.95, 4.548187, 52.13800850000001 LOW
  12
 • Karcher K 7 Premium
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/5/1/4/karcher-k-7-premium-23368514.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/6/4/1/karcher-k-7-premium-24317641.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/5/1/4/karcher-k-7-premium-23368514.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC81LzEvNC9rYXJjaGVyLWstNy1wcmVtaXVtLTIzMzY4NTE0LmpwZw==
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/6/4/1/karcher-k-7-premium-24317641.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy82LzQvMS9rYXJjaGVyLWstNy1wcmVtaXVtLTI0MzE3NjQxLmpwZw==
  Karcher K 7 Premium (7)
  Karcher K 7 Premium
  Wehkamp Wehkamp
  8.511866596686929 (436)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.24/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  458.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Wehkamp Wehkamp
  8.511866596686929 (436)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.24/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  458.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Praxis Alkmaar MEGA Praxis Alkmaar MEGA
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.24/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  463.2, 4.7610765, 52.61864550000001 UNKNOWN
  150
 • Kaercher K 2 Compact HOME
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/4/6/7/karcher-k-2-compact-home-23200467.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/7/7/1/karcher-k-2-compact-home-23539771.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/4/6/7/karcher-k-2-compact-home-23200467.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC80LzYvNy9rYXJjaGVyLWstMi1jb21wYWN0LWhvbWUtMjMyMDA0NjcuanBn
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/7/7/1/karcher-k-2-compact-home-23539771.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS83LzcvMS9rYXJjaGVyLWstMi1jb21wYWN0LWhvbWUtMjM1Mzk3NzEuanBn
  Kaercher K 2 Compact HOME (7)
  Kaercher K 2 Compact HOME
  Wehkamp Wehkamp
  8.511866596686929 (436)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.24/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  96.90, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Wehkamp Wehkamp
  8.511866596686929 (436)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.24/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  96.90, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  4
 • Kaercher K 3 HOME T50 long
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/7/7/4/karcher-k-3-home-t50-23368774.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/7/8/karcher-k-3-home-t50-long-24318078.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/6/2/8/karcher-k-3-home-t50-long-24321628.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/7/7/4/karcher-k-3-home-t50-23368774.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC83LzcvNC9rYXJjaGVyLWstMy1ob21lLXQ1MC0yMzM2ODc3NC5qcGc=
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/7/8/karcher-k-3-home-t50-long-24318078.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8wLzcvOC9rYXJjaGVyLWstMy1ob21lLXQ1MC1sb25nLTI0MzE4MDc4LmpwZw==
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/6/2/8/karcher-k-3-home-t50-long-24321628.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS82LzIvOC9rYXJjaGVyLWstMy1ob21lLXQ1MC1sb25nLTI0MzIxNjI4LmpwZw==
  Kaercher K 3 HOME T50 long (7)
  Kaercher K 3 HOME T50 long
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.000170977297053 (818)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.24/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  159, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.000170977297053 (818)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.24/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  159, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.24/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  159, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  158
 • Kaercher K 3
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/0/1/5/karcher-k3-49m-23325015.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/2/6/karcher-k-3-24478326.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/0/1/5/karcher-k3-49m-23325015.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS8wLzEvNS9rYXJjaGVyLWszLTQ5bS0yMzMyNTAxNS5qcGc=
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/2/6/karcher-k-3-24478326.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8zLzIvNi9rYXJjaGVyLWstMy0yNDQ3ODMyNi5qcGc=
  Kaercher K 3 (7)
  Kaercher K 3
  Bobshop.nl Bobshop.nl
  8.521042090219504 (852)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.24/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  179, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Bobshop.nl Bobshop.nl
  8.521042090219504 (852)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.24/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  179, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  2
 • Kaercher K 4 Premium HOME
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/7/3/1/karcher-k-4-premium-home-23367731.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/3/3/8/karcher-k-4-premium-home-23733338.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/3/3/9/karcher-k-4-premium-home-23733339.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/3/4/0/karcher-k-4-premium-home-23733340.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/3/4/1/karcher-k-4-premium-home-23733341.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/3/4/2/karcher-k-4-premium-home-23733342.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/7/3/1/karcher-k-4-premium-home-23367731.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy83LzMvMS9rYXJjaGVyLWstNC1wcmVtaXVtLWhvbWUtMjMzNjc3MzEuanBn
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/3/3/8/karcher-k-4-premium-home-23733338.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy8zLzMvOC9rYXJjaGVyLWstNC1wcmVtaXVtLWhvbWUtMjM3MzMzMzguanBn
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/3/3/9/karcher-k-4-premium-home-23733339.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy8zLzMvOS9rYXJjaGVyLWstNC1wcmVtaXVtLWhvbWUtMjM3MzMzMzkuanBn
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/3/4/0/karcher-k-4-premium-home-23733340.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy8zLzQvMC9rYXJjaGVyLWstNC1wcmVtaXVtLWhvbWUtMjM3MzMzNDAuanBn
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/3/4/1/karcher-k-4-premium-home-23733341.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy8zLzQvMS9rYXJjaGVyLWstNC1wcmVtaXVtLWhvbWUtMjM3MzMzNDEuanBn
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/3/4/2/karcher-k-4-premium-home-23733342.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy8zLzQvMi9rYXJjaGVyLWstNC1wcmVtaXVtLWhvbWUtMjM3MzMzNDIuanBn
  Kaercher K 4 Premium HOME (6)
  Kaercher K 4 Premium HOME
  Fonq.nl Fonq.nl
  8.5616344467703 (9)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.24/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  239.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Fonq.nl Fonq.nl
  8.5616344467703 (9)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.24/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  239.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Praxis Alkmaar MEGA Praxis Alkmaar MEGA
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.24/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  263.2, 4.7610765, 52.61864550000001 UNKNOWN
  149
 • Makita HW102 hogedrukreiniger
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/2/8/5/makita-hw-102-19270285.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/9/5/3/makita-hw102-high-pressure-cleaner-23437953.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/6/1/1/makita-hw102-high-pressure-cleaner-24546611.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/2/8/5/makita-hw-102-19270285.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC8yLzgvNS9tYWtpdGEtaHctMTAyLTE5MjcwMjg1LmpwZw==
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/9/5/3/makita-hw102-high-pressure-cleaner-23437953.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy85LzUvMy9tYWtpdGEtaHcxMDItaGlnaC1wcmVzc3VyZS1jbGVhbmVyLTIzNDM3OTUzLmpwZw==
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/6/1/1/makita-hw102-high-pressure-cleaner-24546611.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi82LzEvMS9tYWtpdGEtaHcxMDItaGlnaC1wcmVzc3VyZS1jbGVhbmVyLTI0NTQ2NjExLmpwZw==
  Makita HW102 hogedrukreiniger (6)
  Makita HW102 hogedrukreiniger
  Praxis Alkmaar MEGA Praxis Alkmaar MEGA
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.24/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  95.2, 4.7610765, 52.61864550000001 UNKNOWN
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.000170977297053 (818)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.24/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Praxis Alkmaar MEGA Praxis Alkmaar MEGA
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.24/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  95.2, 4.7610765, 52.61864550000001 UNKNOWN
  154
 • Nilfisk C 125.3-8 PAD(15)
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/6/9/nilfisk-alto-c-125-3-8-pad-15628369.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/2/6/9/nilfisk-c-125-3-8-pad-23323269.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/2/7/0/nilfisk-c-125-3-8-pad-23323270.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/2/7/1/nilfisk-c-125-3-8-pad-23323271.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/6/9/nilfisk-alto-c-125-3-8-pad-15628369.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8zLzYvOS9uaWxmaXNrLWFsdG8tYy0xMjUtMy04LXBhZC0xNTYyODM2OS5qcGc=
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/2/6/9/nilfisk-c-125-3-8-pad-23323269.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy8yLzYvOS9uaWxmaXNrLWMtMTI1LTMtOC1wYWQtMjMzMjMyNjkuanBn
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/2/7/0/nilfisk-c-125-3-8-pad-23323270.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy8yLzcvMC9uaWxmaXNrLWMtMTI1LTMtOC1wYWQtMjMzMjMyNzAuanBn
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/2/7/1/nilfisk-c-125-3-8-pad-23323271.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy8yLzcvMS9uaWxmaXNrLWMtMTI1LTMtOC1wYWQtMjMzMjMyNzEuanBn
  Nilfisk C 125.3-8 PAD(15) (6)
  Nilfisk C 125.3-8 PAD(15)
  Fonq.nl Fonq.nl
  8.5616344467703 (9)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.24/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  149, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Fonq.nl Fonq.nl
  8.5616344467703 (9)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.24/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  149, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  1
 • Karcher K 4 Premium
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/7/3/0/karcher-k-4-premium-23367730.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/8/2/8/karcher-k-4-premium-24317828.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/7/3/0/karcher-k-4-premium-23367730.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy83LzMvMC9rYXJjaGVyLWstNC1wcmVtaXVtLTIzMzY3NzMwLmpwZw==
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/8/2/8/karcher-k-4-premium-24317828.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy84LzIvOC9rYXJjaGVyLWstNC1wcmVtaXVtLTI0MzE3ODI4LmpwZw==
  Karcher K 4 Premium (6)
  Karcher K 4 Premium
  Wehkamp Wehkamp
  8.511866596686929 (436)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.24/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  218.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Wehkamp Wehkamp
  8.511866596686929 (436)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.24/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  218.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.24/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  219, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  7
 • Kaercher K4 Silent
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/4/6/2/kaercher-k4-silent-33121462.jpg?m=aHR0cDovL2ltZy5jYmNkbi5uZXQvcHJvZHVjdHMvMzY0NDY2P3dpZHRoPTgwMCZoZWlnaHQ9ODAw
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/9/9/9/kaercher-k4-silent-33898999.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5ib2JzaG9wLmJlL2NhdGFsb2cvcHJvZHVjdF9pbWFnZS5waHA/c2l6ZT1leHBvcnQmaWQ9NjA4ODMmcmVmPXZlcmdlbGlqa2Jl
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/0/0/3/kaercher-k4-silent-33899003.jpg?m=aHR0cDovL21lZGlhLmZvbnEubmwvZm9ucS9ub3JtYWFsLzQzNDU5Ni9rYXJjaGVyLWs0LXNpbGVudC5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/4/6/5/kaercher-k-4-silent-35930465.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/5/5/6/kaercher-k-4-silent-35984556.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/4/6/2/kaercher-k4-silent-33121462.jpg?m=aHR0cDovL2ltZy5jYmNkbi5uZXQvcHJvZHVjdHMvMzY0NDY2P3dpZHRoPTgwMCZoZWlnaHQ9ODAw
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/9/9/9/kaercher-k4-silent-33898999.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5ib2JzaG9wLmJlL2NhdGFsb2cvcHJvZHVjdF9pbWFnZS5waHA/c2l6ZT1leHBvcnQmaWQ9NjA4ODMmcmVmPXZlcmdlbGlqa2Jl
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/0/0/3/kaercher-k4-silent-33899003.jpg?m=aHR0cDovL21lZGlhLmZvbnEubmwvZm9ucS9ub3JtYWFsLzQzNDU5Ni9rYXJjaGVyLWs0LXNpbGVudC5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/4/6/5/kaercher-k-4-silent-35930465.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC80LzYvNS9rYWVyY2hlci1rLTQtc2lsZW50LTM1OTMwNDY1LmpwZw==
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/5/5/6/kaercher-k-4-silent-35984556.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC81LzUvNi9rYWVyY2hlci1rLTQtc2lsZW50LTM1OTg0NTU2LmpwZw==
  Kaercher K4 Silent (6)
  Kaercher K4 Silent
  Fonq.nl Fonq.nl
  8.5616344467703 (9)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.24/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  209, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Fonq.nl Fonq.nl
  8.5616344467703 (9)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.24/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  209, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Praxis Alkmaar MEGA Praxis Alkmaar MEGA
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.24/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  223.2, 4.7610765, 52.61864550000001 UNKNOWN
  150
 • Euromac Force 1800
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/7/7/2/eurom-force-1800-23368772.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/5/6/4/eurom-force-1800-20440564.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/0/4/euromac-force-1800-23539804.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/0/5/euromac-force-1800-23539805.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/0/6/euromac-force-1800-23539806.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/0/7/euromac-force-1800-23539807.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/0/8/euromac-force-1800-23539808.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/0/9/euromac-force-1800-23539809.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/1/0/euromac-force-1800-23539810.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/1/1/euromac-force-1800-23539811.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/7/7/2/eurom-force-1800-23368772.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC83LzcvMi9ldXJvbS1mb3JjZS0xODAwLTIzMzY4NzcyLmpwZw==
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/5/6/4/eurom-force-1800-20440564.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC81LzYvNC9ldXJvbS1mb3JjZS0xODAwLTIwNDQwNTY0LmpwZw==
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/0/4/euromac-force-1800-23539804.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS84LzAvNC9ldXJvbWFjLWZvcmNlLTE4MDAtMjM1Mzk4MDQuanBn
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/0/5/euromac-force-1800-23539805.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS84LzAvNS9ldXJvbWFjLWZvcmNlLTE4MDAtMjM1Mzk4MDUuanBn
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/0/6/euromac-force-1800-23539806.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS84LzAvNi9ldXJvbWFjLWZvcmNlLTE4MDAtMjM1Mzk4MDYuanBn
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/0/7/euromac-force-1800-23539807.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS84LzAvNy9ldXJvbWFjLWZvcmNlLTE4MDAtMjM1Mzk4MDcuanBn
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/0/8/euromac-force-1800-23539808.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS84LzAvOC9ldXJvbWFjLWZvcmNlLTE4MDAtMjM1Mzk4MDguanBn
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/0/9/euromac-force-1800-23539809.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS84LzAvOS9ldXJvbWFjLWZvcmNlLTE4MDAtMjM1Mzk4MDkuanBn
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/1/0/euromac-force-1800-23539810.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS84LzEvMC9ldXJvbWFjLWZvcmNlLTE4MDAtMjM1Mzk4MTAuanBn
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/1/1/euromac-force-1800-23539811.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS84LzEvMS9ldXJvbWFjLWZvcmNlLTE4MDAtMjM1Mzk4MTEuanBn
  Euromac Force 1800 (6)
  Euromac Force 1800
  thuisschoonmaken.nl thuisschoonmaken.nl
  79.90, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  thuisschoonmaken.nl thuisschoonmaken.nl
  79.90, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.24/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  109, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  10
 • Powerplus POWXG9020 hogedrukreiniger
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/9/3/4/power-plus-pow-xg-9020-19389934.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/2/9/6/power-plus-pow-xg-9020-22313296.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/6/6/1/power-plus-pow-xg-9020-23373661.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/6/6/2/power-plus-pow-xg-9020-23373662.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/6/6/3/power-plus-pow-xg-9020-23373663.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/6/6/4/power-plus-pow-xg-9020-23373664.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/6/6/5/power-plus-pow-xg-9020-23373665.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/6/6/6/power-plus-pow-xg-9020-23373666.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/6/6/7/power-plus-pow-xg-9020-23373667.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/6/6/8/power-plus-pow-xg-9020-23373668.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/6/6/9/power-plus-pow-xg-9020-23373669.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/6/7/0/power-plus-pow-xg-9020-23373670.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/6/7/1/power-plus-pow-xg-9020-23373671.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/9/3/4/power-plus-pow-xg-9020-19389934.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS85LzMvNC9wb3dlci1wbHVzLXBvdy14Zy05MDIwLTE5Mzg5OTM0LmpwZw==
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/2/9/6/power-plus-pow-xg-9020-22313296.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy8yLzkvNi9wb3dlci1wbHVzLXBvdy14Zy05MDIwLTIyMzEzMjk2LmpwZw==
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/6/6/1/power-plus-pow-xg-9020-23373661.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy82LzYvMS9wb3dlci1wbHVzLXBvdy14Zy05MDIwLTIzMzczNjYxLmpwZw==
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/6/6/2/power-plus-pow-xg-9020-23373662.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy82LzYvMi9wb3dlci1wbHVzLXBvdy14Zy05MDIwLTIzMzczNjYyLmpwZw==
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/6/6/3/power-plus-pow-xg-9020-23373663.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy82LzYvMy9wb3dlci1wbHVzLXBvdy14Zy05MDIwLTIzMzczNjYzLmpwZw==
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/6/6/4/power-plus-pow-xg-9020-23373664.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy82LzYvNC9wb3dlci1wbHVzLXBvdy14Zy05MDIwLTIzMzczNjY0LmpwZw==
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/6/6/5/power-plus-pow-xg-9020-23373665.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy82LzYvNS9wb3dlci1wbHVzLXBvdy14Zy05MDIwLTIzMzczNjY1LmpwZw==
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/6/6/6/power-plus-pow-xg-9020-23373666.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy82LzYvNi9wb3dlci1wbHVzLXBvdy14Zy05MDIwLTIzMzczNjY2LmpwZw==
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/6/6/7/power-plus-pow-xg-9020-23373667.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy82LzYvNy9wb3dlci1wbHVzLXBvdy14Zy05MDIwLTIzMzczNjY3LmpwZw==
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/6/6/8/power-plus-pow-xg-9020-23373668.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy82LzYvOC9wb3dlci1wbHVzLXBvdy14Zy05MDIwLTIzMzczNjY4LmpwZw==
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/6/6/9/power-plus-pow-xg-9020-23373669.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy82LzYvOS9wb3dlci1wbHVzLXBvdy14Zy05MDIwLTIzMzczNjY5LmpwZw==
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/6/7/0/power-plus-pow-xg-9020-23373670.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy82LzcvMC9wb3dlci1wbHVzLXBvdy14Zy05MDIwLTIzMzczNjcwLmpwZw==
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/6/7/1/power-plus-pow-xg-9020-23373671.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy82LzcvMS9wb3dlci1wbHVzLXBvdy14Zy05MDIwLTIzMzczNjcxLmpwZw==
  Powerplus POWXG9020 hogedrukreiniger (5)
  7.9 (1)
  Powerplus POWXG9020 hogedrukreiniger
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.000170977297053 (818)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.24/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  79, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.000170977297053 (818)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.24/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  79, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.24/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  79, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  7
  best_reviewed
 • Kaercher K 4 Compact
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/4/6/8/karcher-k-4-compact-23200468.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/5/6/1/karcher-k-4-compact-23201561.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/7/7/2/karcher-k-4-compact-23539772.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/4/6/8/karcher-k-4-compact-23200468.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC80LzYvOC9rYXJjaGVyLWstNC1jb21wYWN0LTIzMjAwNDY4LmpwZw==
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/5/6/1/karcher-k-4-compact-23201561.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS81LzYvMS9rYXJjaGVyLWstNC1jb21wYWN0LTIzMjAxNTYxLmpwZw==
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/7/7/2/karcher-k-4-compact-23539772.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS83LzcvMi9rYXJjaGVyLWstNC1jb21wYWN0LTIzNTM5NzcyLmpwZw==
  Kaercher K 4 Compact (5)
  Kaercher K 4 Compact
  Wehkamp Wehkamp
  8.511866596686929 (436)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.24/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  178.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Wehkamp Wehkamp
  8.511866596686929 (436)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.24/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  178.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.24/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  185, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  9
2 4
 • Heb je voorkeur voor een merk? (brand):
 • Wat is je budget? (price):
  • Minder dan €115 (budget)
  • €115 - €200 (low)
  • €200 - €300 (medium)
  • €300 of meer (high)
 • Wat voor vorm wil je? (model):
  • Compact (compact)
  • Rechtop (rechtop)
  • Staand (staand)
 • Welk motortype heeft de hogedrukreiniger? (motortype):
  • Electrisch (electrisch)
  • Gasoline (gasoline)
  • Inductie (inductie)
  • Universeel (universeel)
 • Hoeveel stroom mag de hogedrukreiniger gebruiken? (stroomverbruik):
  • < 1500 W (stroomverbruik_1500)
  • 1500 W - 1800 W (stroomverbruik_1500_1800)
  • 1800 W - 2100 W (stroomverbruik_1800_2100)
  • ≥ 2100 W (stroomverbruik_2100)
 • Hoe snel moet de watertoevoer zijn? (vloei_snelheid):
  • < 360 liter per uur (vloei_snelheid_360)
  • 360 liter per uur - 420 liter per uur (vloei_snelheid_360_420)
  • 420 liter per uur - 450 liter per uur (vloei_snelheid_420_450)
  • ≥ 450 liter per uur (vloei_snelheid_450)
 • Hoe lang moet de slang zijn? (lengte_van_slang):
  • 3 meter (lengte_van_slang_3.0)
  • 4 meter (lengte_van_slang_4.0)
  • 5 meter (lengte_van_slang_5.0)
  • 6 meter (lengte_van_slang_6.0)
  • 7 meter (lengte_van_slang_7.0)
  • 8 meter (lengte_van_slang_8.0)
  • 9 meter (lengte_van_slang_9.0)
  • 10 meter (lengte_van_slang_10.0)
  • 15 meter (lengte_van_slang_15.0)
  • 16 meter (lengte_van_slang_16.0)
 • Hoeveel werkdruk heeft de hogedrukreiniger? (werkdruk):
  • < 70 bar (werkdruk_70)
  • 70 bar - 115 bar (werkdruk_70_120)
  • 115 bar - 130 bar (werkdruk_120_130)
  • ≥ 130 bar (werkdruk_130)
 • Wat voor aandrijving wil je? (aandrijving):
  • Elektrisch (elektrisch)
 • Hoe lang wil je garantie? (garantie):
  • 2 jaar (2_jaar)
  • 5 jaar (5_jaar)
 • Welke standaard toebehoren wil je? (standaard_toebehoren):
  • Compact patio (compact_patio)
  • Terrasreiniger groot (terrasreiniger_groot)
  • Wasborstel (wasborstel)
 • Wil je een model met HD-slang op haspel? (hd_slang_op_haspel):
  • Ja (ja)
 • Van welk materiaal moet de pomp zijn? (pomp_materiaal):
  • Aluminium (aluminium)
  • Messing (messing)
 • Heb je voorkeur voor een kleur? (kleur):
  • Blauw (blauw)
  • Geel (geel)
  • Grijs (grijs)
  • Groen (groen)
  • Metallic (metallic)
  • Oranje (oranje)
  • Rood (rood)
  • Wit (wit)
  • Zilver (zilver)
  • Zwart (zwart)
 • Hoe hoog moet het wattage zijn? (wattage):
  • 1300 W (wattage_1300.0)
  • 1700 W (wattage_1700.0)
  • 1900 W (wattage_1900.0)
 • Winkelen in plaats (physical_location):
  • 's-Hertogenbosch (_s_hertogenbosch)
  • Alkmaar (alkmaar)
  • Almelo (almelo)
  • Almere (almere)
  • Alphen aan Den Rijn (alphen_aan_den_rijn)
  • Amersfoort (amersfoort)
  • Amstelveen (amstelveen)
  • Amsterdam (amsterdam)
  • Amsterdam Zuid-Oost (amsterdam_zuid_oost)
  • Apeldoorn (apeldoorn)
  • Arnhem (arnhem)
  • Assen (assen)
  • Barendrecht (barendrecht)
  • Beek (beek)
  • Bergen op Zoom (bergen_op_zoom)
  • Bergschenhoek (bergschenhoek)
  • Beverwijk (beverwijk)
  • Breda (breda)
  • Brunssum (brunssum)
  • Capelle aan Den IJssel (capelle_aan_den_ijssel)
  • Coevorden (coevorden)
  • Cruquius (cruquius)
  • Delft (delft)
  • Den Haag (den_haag)
  • Den Helder (den_helder)
  • Deurne (deurne)
  • Deventer (deventer)
  • Dieren (dieren)
  • Doetinchem (doetinchem)
  • Dordrecht (dordrecht)
  • Drachten (drachten)
  • Drunen (drunen)
  • Duiven (duiven)
  • Ede (ede)
  • Eindhoven (eindhoven)
  • Emmeloord (emmeloord)
  • Emmen (emmen)
  • Enschede (enschede)
  • Etten-Leur (etten_leur)
  • Goes (goes)
  • Gorinchem (gorinchem)
  • Gouda (gouda)
  • Groningen (groningen)
  • Haarlem (haarlem)
  • Hapert (hapert)
  • Hardenberg (hardenberg)
  • Harderwijk (harderwijk)
  • Heemskerk (heemskerk)
  • Heerenveen (heerenveen)
  • Heerhugowaard (heerhugowaard)
  • Heerlen (heerlen)
  • Helmond (helmond)
  • Hengelo (hengelo)
  • Heumen (heumen)
  • Hoofddorp (hoofddorp)
  • Hoogeveen (hoogeveen)
  • Hoogezand (hoogezand)
  • Hoorn (hoorn)
  • Houten (houten)
  • Huissen (huissen)
  • Huizen (huizen)
  • Kampen (kampen)
  • Kerkrade (kerkrade)
  • Klazienaveen (klazienaveen)
  • Leek (leek)
  • Leeuwarden (leeuwarden)
  • Leiden (leiden)
  • Leiderdorp (leiderdorp)
  • Leidschendam (leidschendam)
  • Lelystad (lelystad)
  • Lisse (lisse)
  • Lochem (lochem)
  • Maarssen (maarssen)
  • Maassluis (maassluis)
  • Maastricht (maastricht)
  • Meppel (meppel)
  • Middelburg (middelburg)
  • Monster (monster)
  • Nieuw-Vennep (nieuw_vennep)
  • Nieuwegein (nieuwegein)
  • Nijmegen (nijmegen)
  • Noordwijk (noordwijk)
  • Nuenen (nuenen)
  • Nunspeet (nunspeet)
  • Oisterwijk (oisterwijk)
  • Oosterhout (oosterhout)
  • Oss (oss)
  • Purmerend (purmerend)
  • Raamsdonksveer (raamsdonksveer)
  • Rijswijk (rijswijk)
  • Roermond (roermond)
  • Roosendaal (roosendaal)
  • Rotterdam (rotterdam)
  • Sliedrecht (sliedrecht)
  • Sneek (sneek)
  • Son (son)
  • Spijkenisse (spijkenisse)
  • Stadskanaal (stadskanaal)
  • Tiel (tiel)
  • Tilburg (tilburg)
  • Tubbergen (tubbergen)
  • Uden (uden)
  • Utrecht (utrecht)
  • Veendam (veendam)
  • Veenendaal (veenendaal)
  • Veghel (veghel)
  • Velserbroek (velserbroek)
  • Venlo (venlo)
  • Venray (venray)
  • Vlaardingen (vlaardingen)
  • Vlissingen (vlissingen)
  • Weert (weert)
  • Wijchen (wijchen)
  • Winschoten (winschoten)
  • Woerden (woerden)
  • Wormerveer (wormerveer)
  • Zaandam (zaandam)
  • Zeist (zeist)
  • Zierikzee (zierikzee)
  • Zoetermeer (zoetermeer)
  • Zoeterwoude (zoeterwoude)
  • Zutphen (zutphen)
  • Zwolle (zwolle)
 • Productgroepen (siblingcategory):
 • teamvergelijk@vergelijk.nl