x
x
Je zoekt nu binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (verwijderen)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
Zoek naar producten... Zoek naar een product binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Zoek naar producten... Zoek... Zoek naar producten... {}
× Categorieën

hogedrukreiniger

{{$data.getNumberOfReviews()}} consumenten beoordelen producten in hogedrukreiniger categorie met gemiddeld een {{$data.getAverageRating() | rating}}
 • Algemene informatie

  De naam zegt het al: Met een hogedrukreiniger of hogedrukspuit kan je reinigen onder hoge druk. Met een hogedrukreiniger kun je eenvoudig en snel de groene aanslag van je terras verwijderen, je auto / boot / fiets of scooter wassen of je tuinmeubelen / gevel / schutting schoonspuiten. 

  Een hogedrukreiniger bestaat uit een pomp, een motor, een hogedrukslang met pistool en een lans met diverse spuitmonden.

  Er bestaan twee soorten elektro motoren namelijk de universeel motor (koolborstel) en een inductiemotor. Een inductiemotor is stiller en is nagenoeg onderhoudsvrij.

  Je kan tevens kiezen tussen een metalen pomp of kunststof pomp. De metalen pomp heeft een langere levensduur. Nilfisk, een bekend merk in hogedrukreinigers bijvoorbeeld, maakt gebruik van deze metalen pomp.

  Hogedrukreinigers zijn verkrijgbaar met verschillende werkdruk (100-150 bar). Hoe hoger de werkdruk i.c.m. de wateropbrengst des te sneller en effectiever je het oppervlak kan reinigen. Vaak zie je dat de wateropbrengst hoger is naarmate de werkdruk toeneemt. Bepaal dus van tevoren wat er gereinigd moet worden en kies op basis hiervan het meest geschikte model.

   

  -       100-110 bar > kleine reinigingstaken rondom het huis tot 75m2 terras.

  -       120-125 bar > idem echter geef meer gebruiksgemak door bv langere HD slang.

  -       130-140 bar > frequent gebruik rondom huis tot 150m2 terras en voor reinigen auto, boot en caravan.

  -       150-160 bar > frequent/langdurig gebruik bij grote klussen met veel straatwerk tot 500m2 terras.

   

  De hogedrukreiniger is standaard voorzien van een hogedrukslang. Deze heb je in verschillende lengtes (3 tot 15m). De lengte van de slang i.c.m. spanningssnoer bepaalt je werkbereik. Hoe langer de slang des te minder de hogedrukreiniger verplaatst hoeft te worden. Tevens zijn er modellen beschikbaar die voorzien zijn van een slanghaspel, wat zorgt voor extra gebruiksgemak.  

  De hogedrukreiniger wordt ook standaard voorzien van een spuitmond. Ook hier bestaan diverse soorten in. De standaard sproeier werkt alleen op hoge druk en is niet instelbaar, de vario-sproeier is instelbaar van 20 – 110/120/130/140/150 of 160 bar (afhankelijk van de max. bar van de hogedrukreiniger) en je hebt de vuilfrees. De vuilfrees/powerspeed sproeier.Deze sproeier heeft een roterende werking waardoor je meer kracht hebt en sneller kan reinigen. Ideaal voor het reinigen van je terras.


   

  Belangrijke toebehoren

  Naast de standaard toebehoren zijn (o.a.) de volgende toebehoren verkrijgbaar:

  -       Patio cleaner voor het reinigen van uw terras geen last meer van opspattend water

  -       Rioolslang 7,5 tot 15m

  -       Wasborstel, roterend of vast

                   

  Nieuwste ontwikkelingen

  1.     Excellent serie; Een nieuwe lijn hogedrukreinigers van Nilfisk met nog meer bedieningsgemak door aanpassingen in de kwaliteit van de slang. Hierdoor krult deze niet meer en samen met de geleider bij de haspel zorgt dit ervoor dat je de slang met één hand eenvoudig en snel kan rollen.

   

 • Veelgestelde vragen

  Vergelijk hier hogedrukreinigers en stoomreinigers!Kan ik mijn auto reinigen met een hogedrukreiniger?
  Kan ik een hogedrukreiniger als tuinsproeier gebruiken?
  Als ik de hogedruk op het balkon gebruik, staat het dan helemaal onder water?
  Wat kun je allemaal met een hogedrukreiniger schoonmaken?
  Wat moet ik kiezen, een stoomreiniger of een hogedrukreiniger?


  Kan ik mijn auto reinigen met een hogedrukreiniger?
  Ja, maar je moet hier wel uiterst voorzichtig mee zijn. Als je te dicht op de auto spuit, is er grote kans dat je de lak eraf blaast. Dit geldt ook voor de velgen.

  Kan ik een hogedrukreiniger als tuinsproeier gebruiken?
  Een hogedrukreiniger is niet echt geschikt voor het sproeien van de tuin. Door de grote kracht blaas je alle bloemen en blaadjes van de stelen af.

  Als ik de hogedruk op het balkon gebruik, staat het dan helemaal onder water?
  De hoeveelheid water die je gebruikt is vrij groot, dus je hebt kans het balkon onder water te zetten als er geen goede afvoer is.

  Wat kun je allemaal met een hogedrukreiniger schoonmaken?
  Auto's (maar voorzichtig), muren, gevels, paden, terrassen, tegels, bielzen en boten. Zeker geen huisdieren, zusjes, vaders of andere leden van het gezin.

  Vergelijk hier alle hogedrukreinigers en stoomreinigers!Wat moet ik kiezen, een stoomreiniger of een hogedrukreiniger?
  Het verschil tussen hogedrukreinigers en stoomreinigers zit met name in de druk. De naam van de hogedrukreiniger zegt het al: deze gebruikt een hogere druk. Voor het ruwere schoonmaakwerk is dit dus zeer effectief, maar deze hogere druk kan soms ook meer kwaad dan goed doen.

  Als je de auto, boot, het terras of de muur grondig wilt reinigen zonder te moeten poetsen of met bijtende schoonmaakmiddelen aan de slag te gaan, is een hogedrukreiniger iets voor jou. Dit uit de kluiten gewassen waterpistool reinigt oppervlakken door er met grote kracht water op te spuiten waardoor het vuil er letterlijk vanaf vliegt.

  Voor het wat minder heftige schoonmaakwerk kun je echter ook kiezen voor een stoomreiniger. Met name binnenshuis, is een stoomreiniger waarschijnlijk handiger. Dit veelzijdige appaaraat is zeer geschikt voor het reinigen van: fornuis, koelkast, gootsteen, magnetron, tegels, wc, badkuip, spiegels, tapijt, velgen, juwelen, bbq en tuinmeubelen. Maar ook voor het stomen van kussens en matrassen om zo huismijt te doden, het desinfecteren van speelgoed, de kattenbak, kleding, gordijnen etc. 

 • Verklarende woordenlijst

  Vergelijk hier hogedrukreinigers en stoomreinigers!Hieronder vind je een alfabetisch overzicht van de gebruikte technische termen in de productvergelijker.

  Accessoires
  Voorbeelden van handige opzetstukken zijn een behangafstomer, een ramenwasser, een driehoekborstel, de vloerborstel, een strijkijzer of een handtrekker.

  Buizen verlengbaar
  Met verlengbare buizen kom je ook op hoge of moeilijk bereikbare plekken.

  Inhoud waterreservoir
  Let op het vermogen van het apparaat en de inhoud van het reservoir. Als je vaak moet bijvullen is dit niet handig bij grote schoonmaakwerkzaamheden. Het nadeel van een groot reservoir is echter dat je wat langer moet wachten voordat het apparaat op temperatuur is.

  Puntsproeier
  Als je van plan bent met de hogedrukreiniger veel paden of terrassen schoon te maken, dan is het belangrijk dat je behalve de standaard bijgeleverde puntsproeier ook een vloersproeier hebt. Dit opzetstuk zorgt ervoor dat het water niet opspettert, zodat je niet helemaal doorweekt raakt.

  Vermogen
  De werkdruk van het apparaat wordt aangegeven in bar: hoe meer bar, des te harder de hogedrukreiniger kan spuiten. Hiervoor is ook is het vermogen van belang: hoe hoger het wattage, hoe meer kracht.

  Vergelijk hier alle hogedrukreinigers en stoomreinigers!Verrijdbaar
  Voor het reinigen van grote terrassen is het handig als je voor een verrijdbaar model kiest. Je hoeft het apparaat dan niet mee te dragen maar trekt het gewoon achter je aan.

  Vloersproeier
  Als je van plan bent met de hogedrukreiniger veel paden of terrassen schoon te maken, dan is het belangrijk dat je behalve de standaard bijgeleverde puntsproeier ook een vloersproeier hebt. Dit opzetstuk zorgt ervoor dat het water niet opspettert, zodat je niet helemaal doorweekt raakt.

  Werkdruk
  De werkdruk van het apparaat wordt aangegeven in bar: hoe meer bar, des te harder de hogedrukreiniger kan spuiten. Hiervoor is ook is het vermogen van belang: hoe hoger het wattage, hoe meer kracht.

 • Power Plus POW XG 9030
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/6/6/0/power-plus-pow-xg-9030-19282660.jpg
  Power Plus POW XG 9030 (4)
  5.1 (1)
  Power Plus POW XG 9030
  voldoet niet aan de vermelding op de doos:kwaliteitsproduct
  Na zesmaal gebruikt te hebben was ondanks mijn grote zorg ervoor de motor ervan allicht defect,goedkoop- slechtkoop.
  3.7
  0 10
 • Powerplus POWXG9020 hogedrukreiniger
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/9/3/4/power-plus-pow-xg-9020-19389934.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/2/9/6/power-plus-pow-xg-9020-22313296.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/6/6/1/power-plus-pow-xg-9020-23373661.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/6/6/2/power-plus-pow-xg-9020-23373662.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/6/6/3/power-plus-pow-xg-9020-23373663.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/6/6/4/power-plus-pow-xg-9020-23373664.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/6/6/5/power-plus-pow-xg-9020-23373665.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/6/6/6/power-plus-pow-xg-9020-23373666.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/6/6/7/power-plus-pow-xg-9020-23373667.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/6/6/8/power-plus-pow-xg-9020-23373668.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/6/6/9/power-plus-pow-xg-9020-23373669.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/6/7/0/power-plus-pow-xg-9020-23373670.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/6/7/1/power-plus-pow-xg-9020-23373671.jpg
  Powerplus POWXG9020 hogedrukreiniger (12)
  7.9 (1)
  Powerplus POWXG9020 hogedrukreiniger
  maakt mijn verwachtingen waar.
  Ik heb dit toestel aangekocht omdat ik een klein terrasje en een oprit heb ,ik ben zeer tevreden over het toestel het heeft ook een terrasborstel en dit doet zijn werk,uiteraard is het een huis en tuintoestel en meer moet dat niet zijn.
  9.3
  0 10
Hogedrukreinigers 6.4 (3)
0 - 24
 • Kaercher K3 CAR & HOME Hogedrukreiniger
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/7/0/1/kaercher-k3-car-home-hogedrukreiniger-33276701.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5ib2JzaG9wLmJlL2NhdGFsb2cvcHJvZHVjdF9pbWFnZS5waHA/c2l6ZT1leHBvcnQmaWQ9NTQxNzImcmVmPXZlcmdlbGlqa2Jl
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/9/8/8/kaercher-k3-car-home-hogedrukreiniger-33956988.jpg?m=aHR0cDovL2ltYWdlcy53ZWJoYWxsZW4uY29tL3Byb2R1Y3QvMjE2NzA2
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/9/9/1/kaercher-k3-car-home-hogedrukreiniger-33956991.jpg?m=aHR0cDovL2Fzc2V0cy53ZWhrYW1wLmNvbS9pL3dlaGthbXAvMzQxODExX3BiXzAxP3c9NTAwJmg9NTAw
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/5/6/8/kaercher-k-3-home-38081568.jpg
  Kaercher K3 CAR & HOME Hogedrukreiniger (21)
  Kaercher K3 CAR & HOME Hogedrukreiniger
  Modern.nl Modern.nl
  8.738143425421677 (308)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.16/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  173.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Modern.nl Modern.nl
  8.738143425421677 (308)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.16/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  173.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  3
  most_sold
 • Powerplus POWXG9020 hogedrukreiniger
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/9/3/4/power-plus-pow-xg-9020-19389934.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/2/9/6/power-plus-pow-xg-9020-22313296.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/6/6/1/power-plus-pow-xg-9020-23373661.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/6/6/2/power-plus-pow-xg-9020-23373662.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/6/6/3/power-plus-pow-xg-9020-23373663.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/6/6/4/power-plus-pow-xg-9020-23373664.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/6/6/5/power-plus-pow-xg-9020-23373665.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/6/6/6/power-plus-pow-xg-9020-23373666.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/6/6/7/power-plus-pow-xg-9020-23373667.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/6/6/8/power-plus-pow-xg-9020-23373668.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/6/6/9/power-plus-pow-xg-9020-23373669.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/6/7/0/power-plus-pow-xg-9020-23373670.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/6/7/1/power-plus-pow-xg-9020-23373671.jpg
  Powerplus POWXG9020 hogedrukreiniger (12)
  7.9 (1)
  Powerplus POWXG9020 hogedrukreiniger
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  8.946144738243209 (817)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.16/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  74.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  8.946144738243209 (817)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.16/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  74.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  74.99, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  7
  best_reviewed
 • Karcher K 2 Premium Home
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/3/5/9/karcher-k-2-premium-home-23367359.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/3/4/4/karcher-k-2-premium-home-23591344.jpg
  Karcher K 2 Premium Home (10)
  Karcher K 2 Premium Home
  Modern.nl Modern.nl
  8.738143425421677 (308)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.16/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  119, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Modern.nl Modern.nl
  8.738143425421677 (308)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.16/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  119, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  129, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  156
 • Karcher K 4 HOME
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/7/2/8/karcher-k-4-home-23367728.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/3/8/1/karcher-k-4-home-23591381.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/5/1/7/karcher-k-4-home-24526517.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/5/1/8/karcher-k-4-home-24526518.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/5/1/9/karcher-k-4-home-24526519.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/5/2/0/karcher-k-4-home-24526520.jpg
  Karcher K 4 HOME (9)
  Karcher K 4 HOME
  Fonq.nl Fonq.nl
  8.5616344467703 (9)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.16/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  219, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Fonq.nl Fonq.nl
  8.5616344467703 (9)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.16/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  219, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Praxis Alkmaar MEGA Praxis Alkmaar MEGA
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.16/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  299, 4.7610765, 52.61864550000001 UNKNOWN
  148
 • Karcher K 7 Premium
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/5/1/4/karcher-k-7-premium-23368514.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/6/4/1/karcher-k-7-premium-24317641.jpg
  Karcher K 7 Premium (7)
  Karcher K 7 Premium
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  8.946144738243209 (817)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.16/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  409, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  8.946144738243209 (817)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.16/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  409, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  409, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  157
 • Euromac Force 1800
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/7/7/2/eurom-force-1800-23368772.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/5/6/4/eurom-force-1800-20440564.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/0/4/euromac-force-1800-23539804.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/0/5/euromac-force-1800-23539805.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/0/6/euromac-force-1800-23539806.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/0/7/euromac-force-1800-23539807.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/0/8/euromac-force-1800-23539808.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/0/9/euromac-force-1800-23539809.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/1/0/euromac-force-1800-23539810.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/1/1/euromac-force-1800-23539811.jpg
  Euromac Force 1800 (7)
  Euromac Force 1800
  thuisschoonmaken.nl thuisschoonmaken.nl
  79.90, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  thuisschoonmaken.nl thuisschoonmaken.nl
  79.90, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  94.95, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  10
  good_buy
 • Karcher K 4 Premium HOME
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/7/3/1/karcher-k-4-premium-home-23367731.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/3/3/8/karcher-k-4-premium-home-23733338.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/3/3/9/karcher-k-4-premium-home-23733339.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/3/4/0/karcher-k-4-premium-home-23733340.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/3/4/1/karcher-k-4-premium-home-23733341.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/3/4/2/karcher-k-4-premium-home-23733342.jpg
  Karcher K 4 Premium HOME (6)
  Karcher K 4 Premium HOME
  Modern.nl Modern.nl
  8.738143425421677 (308)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.16/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  233.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Modern.nl Modern.nl
  8.738143425421677 (308)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.16/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  233.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Utrecht Coolblue Utrecht
  235, 5.1086178, 52.0670747 UNKNOWN
  152
 • Karcher K 4
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/7/2/7/karcher-k-4-23367727.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/3/1/8/karcher-k-4-24317318.jpg
  Karcher K 4 (6)
  Karcher K 4
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  8.946144738243209 (817)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.16/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  199, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  8.946144738243209 (817)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.16/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  199, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  199, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  7
 • Nilfisk C120.6-6 PCAD X-TRA
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/9/4/1/nilfisk-c120-6-6-pcad-x-tra-19938941.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/4/6/7/nilfisk-c120-6-6-pcad-x-tra-19939467.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/3/1/5/nilfisk-c120-6-6-pcad-x-tra-23335315.jpg
  Nilfisk C120.6-6 PCAD X-TRA (5)
  Nilfisk C120.6-6 PCAD X-TRA
  Modern.nl Modern.nl
  8.738143425421677 (308)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.16/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  109, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Modern.nl Modern.nl
  8.738143425421677 (308)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.16/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  109, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  3
 • Kaercher K 3 Home
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/7/7/4/karcher-k-3-home-t50-23368774.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/7/8/karcher-k-3-home-t50-long-24318078.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/6/2/8/karcher-k-3-home-t50-long-24321628.jpg
  Kaercher K 3 Home (5)
  Kaercher K 3 Home
  Modern.nl Modern.nl
  8.738143425421677 (308)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.16/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  153, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Modern.nl Modern.nl
  8.738143425421677 (308)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.16/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  153, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Praxis Alkmaar MEGA Praxis Alkmaar MEGA
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.16/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  209, 4.7610765, 52.61864550000001 UNKNOWN
  152
 • Nilfisk D-PG 140.4-9 P X-TRA
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/2/3/nilfisk-d-pg-140-4-9-p-x-tra--26304423.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/3/8/nilfisk-d-pg-140-4-9-p-x-tra-31878038.jpg
  Nilfisk D-PG 140.4-9 P X-TRA (4)
  Nilfisk D-PG 140.4-9 P X-TRA
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  8.946144738243209 (817)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.16/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  299, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  8.946144738243209 (817)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.16/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  299, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  299, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  7
 • Nilfisk P 150.2-10 X-TRA
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/3/2/4/nilfisk-p150-2-10-x-tra-ppressure-washer-18543324.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/1/5/4/nilfisk-p150-2-10-x-tra-ppressure-washer-22185154.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/5/5/7/nilfisk-p150-2-10-x-tra-ppressure-washer-22187557.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/3/3/5/nilfisk-p-150-2-10-x-tra-23323335.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/3/3/6/nilfisk-p-150-2-10-x-tra-23323336.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/3/3/7/nilfisk-p-150-2-10-x-tra-23323337.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/3/3/8/nilfisk-p-150-2-10-x-tra-23323338.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/3/3/9/nilfisk-p-150-2-10-x-tra-23323339.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/3/4/0/nilfisk-p-150-2-10-x-tra-23323340.jpg
  Nilfisk P 150.2-10 X-TRA (4)
  Nilfisk P 150.2-10 X-TRA
  VVS VVS
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.16/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  428.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  VVS VVS
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.16/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  428.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  4
 • Power Plus POW XG 9030
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/6/6/0/power-plus-pow-xg-9030-19282660.jpg
  Power Plus POW XG 9030 (4)
  5.1 (1)
  Power Plus POW XG 9030
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  8.946144738243209 (817)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.16/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  119, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  8.946144738243209 (817)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.16/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  119, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  119, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  7
 • Karcher K 5 Premium
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/7/5/2/karcher-k-5-premium-23367752.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/7/6/2/karcher-k-5-premium-24317762.jpg
  Karcher K 5 Premium (4)
  Karcher K 5 Premium
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  8.946144738243209 (817)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.16/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  279, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  8.946144738243209 (817)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.16/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  279, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  279, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  157
 • Nilfisk C 110.4-5 PC X-TRA
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/9/8/3/nilfisk-alto-c-110-4-5-pc-x-tra-19914983.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/6/5/0/nilfisk-alto-c-110-4-5-pc-x-tra-21821650.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/3/1/4/nilfisk-alto-c-110-4-5-pc-x-tra-23335314.jpg
  Nilfisk C 110.4-5 PC X-TRA (3)
  Nilfisk C 110.4-5 PC X-TRA
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  8.946144738243209 (817)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.16/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  85, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  8.946144738243209 (817)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.16/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  85, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  85, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  9
  good_buy
 • Bosch AQT 35-12
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/6/8/5/bosch-aqt-35-12-22408685.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/7/3/7/bosch-aqt-35-12-29042737.jpg
  Bosch AQT 35-12 (3)
  Bosch AQT 35-12
  Modern.nl Modern.nl
  8.738143425421677 (308)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.16/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  139, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Modern.nl Modern.nl
  8.738143425421677 (308)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.16/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  139, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  144.99, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  9
 • Karcher K 7 Compact
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/5/1/2/karcher-k-7-compact-23368512.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/7/8/6/karcher-k-7-compact-23539786.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/4/5/9/karcher-k-7-compact-24526459.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/4/6/0/karcher-k-7-compact-24526460.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/4/6/1/karcher-k-7-compact-24526461.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/4/6/2/karcher-k-7-compact-24526462.jpg
  Karcher K 7 Compact (3)
  Karcher K 7 Compact
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  8.946144738243209 (817)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.16/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  354, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  8.946144738243209 (817)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.16/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  354, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Eindhoven Coolblue Eindhoven
  354, 5.4862657, 51.42540959999999 UNKNOWN
  7
 • Karcher K 2 Compact CAR
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/6/0/4/karcher-k2-compact-car-23363604.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/9/6/9/karcher-k2-compact-car-23365969.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/7/6/9/karcher-k-2-compact-car-23539769.jpg
  Karcher K 2 Compact CAR (3)
  Karcher K 2 Compact CAR
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  8.946144738243209 (817)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.16/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  77.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  8.946144738243209 (817)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.16/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  77.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  77.99, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  11
  good_buy
 • Euromac Force 2200IND
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/5/6/5/eurom-force-2200-ind-20440565.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/1/2/euromac-force-2200ind-23539812.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/1/3/euromac-force-2200ind-23539813.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/1/4/euromac-force-2200ind-23539814.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/1/5/euromac-force-2200ind-23539815.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/1/6/euromac-force-2200ind-23539816.jpg
  Euromac Force 2200IND (3)
  Euromac Force 2200IND
  Wehkamp Wehkamp
  8.211821670184545 (405)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.16/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  188.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Wehkamp Wehkamp
  8.211821670184545 (405)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.16/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  188.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  4
 • Nilfisk P 160.2-15 X-TRA
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/5/2/7/nilfisk-alto-p-160-2-15-x-tra-18229527.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/3/4/1/nilfisk-p-160-2-15-x-tra-23323341.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/3/4/2/nilfisk-p-160-2-15-x-tra-23323342.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/3/4/3/nilfisk-p-160-2-15-x-tra-23323343.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/3/4/4/nilfisk-p-160-2-15-x-tra-23323344.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/3/4/5/nilfisk-p-160-2-15-x-tra-23323345.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/3/4/6/nilfisk-p-160-2-15-x-tra-23323346.jpg
  Nilfisk P 160.2-15 X-TRA (3)
  Nilfisk P 160.2-15 X-TRA
  VVS VVS
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.16/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  468.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  VVS VVS
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.16/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  468.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  3
 • Euromac Force 1200
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/7/9/1/euromac-force-1200-23539791.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/7/9/2/euromac-force-1200-23539792.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/7/9/3/euromac-force-1200-23539793.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/7/9/4/euromac-force-1200-23539794.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/7/9/5/euromac-force-1200-23539795.jpg
  Euromac Force 1200 (3)
  Euromac Force 1200
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  8.946144738243209 (817)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.16/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  47, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  8.946144738243209 (817)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.16/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  47, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  47, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  9
  good_buy
 • Makita HW102 hogedrukreiniger
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/2/8/5/makita-hw-102-19270285.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/9/5/3/makita-hw102-high-pressure-cleaner-23437953.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/6/1/1/makita-hw102-high-pressure-cleaner-24546611.jpg
  Makita HW102 hogedrukreiniger (3)
  Makita HW102 hogedrukreiniger
  Toolsvoordelig.nl Toolsvoordelig.nl
  5.104637785019441 (3)
  88, ? (offer_sdt_unknown)
  Toolsvoordelig.nl Toolsvoordelig.nl
  5.104637785019441 (3)
  88, ? (offer_sdt_unknown)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  91.99, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  155
  good_buy
 • Karcher K 7 Premium HOME
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/3/8/2/karcher-k-7-premium-home-23591382.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/7/7/9/karcher-k-7-premium-home-23612779.jpg
  Karcher K 7 Premium HOME (3)
  Karcher K 7 Premium HOME
  Stofzuigerdiscounter.nl Stofzuigerdiscounter.nl
  8.643411943933826 (54)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.16/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  457, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Stofzuigerdiscounter.nl Stofzuigerdiscounter.nl
  8.643411943933826 (54)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.16/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  457, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  459, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  9
 • Nilfisk E 140.3-9 X-TRA
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/7/7/0/nilfisk-e-140-3-9-x-tra-23368770.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/3/8/4/nilfisk-e-140-3-9-x-tra-23369384.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/5/8/2/nilfisk-e-140-3-9-x-tra-23538582.jpg
  Nilfisk E 140.3-9 X-TRA (3)
  Nilfisk E 140.3-9 X-TRA
  VVS VVS
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.16/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  239, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  VVS VVS
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.16/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  239, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  3
2 6
 • Heb je voorkeur voor een merk? (brand):
 • Wat is je budget? (price):
  • < 120 € (price_120)
  • 120 € - 200 € (price_120_200)
  • 200 € - 300 € (price_200_300)
  • ≥ 300 € (price_300)
 • Wat voor vorm wil je? (model):
  • compact (compact)
  • Rechtop (rechtop)
  • Staand (staand)
 • Welk motortype heeft de hogedrukreiniger? (motortype):
  • Electrisch (electrisch)
  • Gasoline (gasoline)
  • Inductie (inductie)
  • Universeel (universeel)
 • Hoeveel stroom mag de hogedrukreiniger gebruiken? (stroomverbruik):
  • < 1500 W (stroomverbruik_1500)
  • 1500 W - 1800 W (stroomverbruik_1500_1800)
  • 1800 W - 2200 W (stroomverbruik_1800_2200)
  • ≥ 2200 W (stroomverbruik_2200)
 • Hoe snel moet de watertoevoer zijn? (vloei_snelheid):
  • < 350 liter per uur (vloei_snelheid_350)
  • 350 liter per uur - 420 liter per uur (vloei_snelheid_350_420)
  • 420 liter per uur - 450 liter per uur (vloei_snelheid_420_450)
  • ≥ 450 liter per uur (vloei_snelheid_450)
 • Hoe lang moet de slang zijn? (lengte_van_slang):
  • < 6 meter (lengte_van_slang_6)
  • 6 meter - 9 meter (lengte_van_slang_6_9)
  • ≥ 9 meter (lengte_van_slang_9)
 • Hoeveel werkdruk heeft de hogedrukreiniger? (werkdruk):
  • < 100 bar (werkdruk_100)
  • 100 bar - 120 bar (werkdruk_100_120)
  • 120 bar - 130 bar (werkdruk_120_130)
  • ≥ 130 bar (werkdruk_130)
 • Wat voor aandrijving wil je? (aandrijving):
  • Elektrisch (elektrisch)
 • Hoe lang wil je garantie? (garantie):
  • 2 jaar (2_jaar)
  • 5 jaar (5_jaar)
 • Welke standaard toebehoren wil je? (standaard_toebehoren):
  • 12 meter hogedrukslang (staalgewapend) (12_meter_hogedrukslang_staalgewapend_)
  • 5 liter (5_liter)
  • 8 meter "soft" hogedrukslang (8_meter_soft_hogedrukslang)
  • geïntegreerde reinigingsmiddelentank 2 (gei_ntegreerde_reinigingsmiddelentank_2)
  • Patio Plus (patio_plus)
  • Pistool G4 met Quick Coupling (pistool_g4_met_quick_coupling)
  • pistool G5 met Quick Coupling (pistool_g5_met_quick_coupling)
  • Powerspeednozzle (powerspeednozzle)
  • Reinigingsmiddelenfles 0 (reinigingsmiddelenfles_0)
  • Terrasreiniger groot (terrasreiniger_groot)
  • Tornado-vario nozzle (tornado_vario_nozzle)
  • Tornadonozzle (tornadonozzle)
 • Wil je een model met HD-slang op haspel? (hd_slang_op_haspel):
  • Ja (ja)
  • Nee (nee)
 • Van welk materiaal moet de pomp zijn? (pomp_materiaal):
  • Aluminium (aluminium)
  • Kunststof (kunststof)
  • Messing (messing)
 • Heb je voorkeur voor een kleur? (kleur):
  • Blauw (blauw)
  • Geel (geel)
  • Grijs (grijs)
  • Groen (groen)
  • Rood (rood)
  • Wit (wit)
  • Zilver (zilver)
  • Zwart (zwart)
 • Hoe hoog moet het wattage zijn? (wattage):
  • 1300 W (wattage_1300.0)
  • 1800 W (wattage_1800.0)
  • 1900 W (wattage_1900.0)
  • 2500 W (wattage_2500.0)
  • 2900 W (wattage_2900.0)
 • Hoe lang moet het snoer zijn? (lengte_snoer):
  • 3.0 meter (lengte_snoer_3.0)
  • 5.0 meter (lengte_snoer_5.0)
  • 7.5 meter (lengte_snoer_7.5)
  • 10.0 meter (lengte_snoer_10.0)
 • Productgroepen (siblingcategory):
 • Tel. 030-214 5004
 • blijmakers@vergelijk.nl