x
x
Je zoekt nu binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (verwijderen)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
Zoek naar producten... Zoek naar een product binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Zoek naar producten... Zoek... Zoek naar producten... {}
× Categorieën
 • Algemene informatie

  Heb je krullen en wil je steil haar, of heb je steil haar en wil je krullen? Dat kan! Met een haarstyler kun je je haar in ieder gewenst kapsel stylen. In deze tekst bespreken we de belangrijkste dingen waar je op kunt letten bij het kopen van een haarstyler. Eerst geven we je enkele kooptips en daarna bespreken we achtereenvolgens:

  • Vergelijk hier haarstylers!de manieren van stylen,
  • de typen haarstylers,
  • de functies van haarstylers,
  • het verschil in prijs,
  • accessoires voor je haarstyler,
  • de populairste merken
  • tips voor gebruik.
  Tips voor het kopen van een haarstyler
  Let bij het kopen van een nieuwe haarstyler op de volgende aspecten:
  1. Controleer of je de temperatuur van de haarstyler zelf kunt instellen. Zo kun je de temperatuur afstemmen op jouw haartype en beschadiging voorkomen.
  2. Let op de opwarmtijd van een haarstyler. Vooral als je weinig tijd hebt is het vervelend te moeten wachten tot de haarstyler op temperatuur is. Sommige haarstylers beschikken over een fastheat-functie waardoor de haarstyler extra snel op temperatuur is.
  3. Kijk of de haarstyler beschikt over een meedraaiend snoer zodat je tijdens het stylen geen last hebt van het snoer. Of kies voor een draadloze haarstyler.
  4. Wil je de ene dag steil haar en de andere dag krullen? Kies dan voor een multistyler waarmee je je kapsel op verschillende manier en kunt stylen.
  5. Controleer of de haarstyler over een aan- en uitindicator beschikt. Hierdoor laat je de haarstyler minder snel per ongeluk aanstaan.
  Wil je na het lezen van de kooptips meteen op zoek naar een haarstyler? Bekijk en vergelijk dan hier alle haarstylers en vind de beste koop!
   

  Manieren van stylen
  Met haarstylers kun je je haar stylen door middel van:
  • een verwarmingselement: bijvoorbeeld keramische platen waardoor je haar zachter wordt, gaat glanzen en gemakkelijk door de haarstyler glijdt. Een verwarmingselement met een teflonlaag voorkomt dat je haar beschadigt of vast blijft kleven aan de platen.
  • lucht: die niet alleen je haar stijlt maar tegelijkertijd ook droogt.
  • stoom: die naast styling ook voor extra fixatie en glans zorgt.

   

   Typen haarstylers
  Verschillende typen haarstylers zijn:

  • De krultang: wordt ook wel een kruller of een krulborstel genoemd en kun je gebruiken om je haar te golven of te krullen. Er bestaan krultangen met intrekbare borstelpennen.
  • De stijltang: wordt ook wel een straightener of haarontkroeser genoemd en is de afgelopen jaren  steeds populairder geworden voor het creëren van steil en glad haar.
  • De föhn: klik op föhn voor meer informatie over föhns.
  • De multistyler: multifunctionele haarstylers combineren de functies van bijvoorbeeld de krultang en de straightener, of combineren de stoom-, warmte- en/of luchtfunctie van haarstylers. 

   

  Functies van haarstylers Vergelijk hier haarstylers!
  Voor meer informatie over deze productspecificaties of andere dikgedrukte begrippen in de tekst kun je terecht in de verklarende woordenlijst.
   

  Verschil in prijs
  Haarstylers variëren in merk, kwaliteit, functies en accessoires en hierdoor eveneens in prijs. Zo hangt er bijvoorbeeld een duurder prijskaartje aan een haarstyler van een bekend merk en nieuwere types. Maar het verschil in prijs kan ook aan de kwaliteit van de haarstyler liggen. Zo is een haarstyler met speciale titanium platen duurzamer dan een haarstyler met keramische platen en hierdoor duurder. Daarnaast is het prijsverschil voor een groot deel te wijten aan de verschillende functies waar het stylingsapparaat over beschikt en de bijgeleverde accessoires. Over het algemeen geldt: hoe meer functies en accessoires, hoe duurder de haarstyler. Zo zijn multifunctionele haarstylers, die zowel kunnen steilen als krullen, vaak duurder dan een krultang of een stijltang.
   

  Accessoires voor je haarstyler
  Haarstylers kunnen geleverd worden met accessoires als kammetjes, borstels (hoe fijner de borstel, hoe kleiner de krul) verschillende opzetstukken, krulspelden, een ophangoog en ga zo maar door. Zo worden bij een krultang vaak verschillende soorten opzetkrulborstels geleverd en bij sommige haarstylers zelfs een dvd met stylingtips en gebruikstechnieken.
   

  Populairste merken
  Enkele bekende fabrikanten van haarstylers zijn: Babyliss, Bestron, Braun, Carmen, Philips, Princess, Remington, Rowenta en Severin.


  Tips voor gebruik
  • Gebruik voor het stylen haarverzorgingsproducten om je haar te beschermen tegen de warmte.
  • Gebruik een stijltang met keramische platen nooit op nat haar omdat het anders verbrandt.
  • Heb je na het lezen van de voorgaande informatie nog meer vragen, dan kun je eventueel de veelgestelde vragen over de haarstyler raadplegen.

  Bekijk en vergelijk hier haarstylers en vind de beste koop!

 • Veelgestelde vragen

  Mijn krultang zit steeds vast in mijn haar. Wat kan ik hier aan doen?Vergelijk hier stijltangen!
  Moet ik voor een haarstyler een verwijderingsbijdrage betalen?
  Kan ik mijn haarstyler ook op reis gebruiken?
  Kun je met een straightener je haar alleen steil maken?

  Wil je meteen op zoek naar een haarstyler, bekijk en vergelijk dan hier krultangen, straighteners en multistylers!

  Mijn krultang zit steeds vast in mijn haar. Wat kan ik hier aan doen?
  Je zou een krultang met intrekbare borstelpennen kunnen overwegen. Door de borstelpennen in te trekken kun je je haar gemakkelijk van de krultang afschuiven als je je haar in de knoop hebt gedraaid. Verder zou je advies kunnen vragen aan een kapper over welke shampoo en/of conditioner het beste bij jouw haartype passen.

  Moet ik voor een haarstyler een verwijderingsbijdrage betalen?
  Nee. Bij de aanschaf van veel elektronische apparaten zoals een wasmachine, droger, koelkast of koffiezetapparaat betaal je een verwijderingsbijdrage. De bijdrage wordt gevraagd om oude en afgedankte apparaten op een milieuvriendelijke manier te verwijderen. Bij de aanschaf van een nieuw elektronisch apparaat betaal je voor het afvoeren en recyclen van het oude. Voor een hairstyler hoef je geen verwijderingsbijdrage te betalen.

  Kan ik mijn haarstyler ook op reis gebruiken?
  Ja, meestal kan dat. Als je in een land bent waar 230 Volt is, kun je de haarstyler gewoon gebruiken. Soms heb je dan nog wel een verloopstekker nodig. In landen met een lager voltage kun je jouw krultang alleen gebruiken als je de krultang kunt instellen op dat lagere voltage. Kijk hiervoor in de technische specificaties van de haarstyler.
  Vergelijk hier hairstylers!
  Kun je met een straightener je haar alleen steil maken?
  Nee, hoewel een straightener meestal wordt gebruikt om het haar steil te maken, kun je deze ook gebruiken om een slag in het haar aan te brengen. Door de straightener bijvoorbeeld bij de punten te kantelen kun je de onderkant van je haar in een mooie slag naar binnen of naar buiten modelleren.

  Bekijk en vergelijk hier haarstylers en vind de beste koop!

 • Verklarende woordenlijst

  Vergelijk hier haarstylers!In de onderstaande alfabetische lijst vind je een uitleg over de gebruikte begrippen.

  Wil je meteen op zoek naar een haarstyler, bekijk en vergelijk dan hier krultangen, straighteners en multistylers, en vind de beste koop!

  Automatisch uitschakelen
  Sommige haarstylers beschikken over de functie dat ze na een bepaalde tijd automatisch uitschakelen. Hiermee voorkom je dat je de haarstyler per ongeluk aan laat staan.

  Coolshotfunctie
  Deze functie geeft een stoot koude lucht om je kapsel te fixeren en volume te creëren.

  Fastheatfunctie
  Deze functie zorgt er voor dat de haarstyler extra snel op temperatuur is.

  Intrekbare borstelpennen
  Sommige krultangen beschikken over intrekbare borstelpennen. De intrekbare borstelpennen voorkomen dat je haar vast komt te zitten in de krultang tijdens het krullen. Door de borstelpennen in te trekken kun je je haar gemakkelijk van de krultang afschuiven als je je haar in de knoop hebt gedraaid.

  Ionische functie
  Een ionische functie voorkomt dat je haar statisch wordt tijdens en na het stylen. Bovendien krijgt je haar hierdoor meer glans.

  Opwarmtijd
  De opwarmtijd van haarstylers loopt uiteen. Wil je meteen kunnen beginnen met stylen, dan is het verstandig voor een haarstyler mer een korte opwarmtijd te kiezen.

  Keramische platen
  Keramische platen zorgen ervoor dat de warmte gelijkmatig wordt verspreid. Hierdoor loop je minder risico je haar te beschadigen. Bovendien zorgen keramische platen ervoor dat je haar gaat glanzen.

  Vergelijk hier haarstylers!Koude luchtstand
  Een koude luchtstand voorkomt dat je je haar op een te hoge temperatuur stijlt. Zie ook variabele temperatuurstijging.

  Meedraaiend snoer
  Haarstylers werken of op netstroom (met een snoer) of ze zijn draadloos. Indien je kiest voor een straightener, krultang of multistyler met snoer, dan is het verstandig na te gaan of de haarstyler over een meedraaiend snoer beschikt. Hierdoor heb je tijdens het stylen geen last van het snoer.

  Ophangoog
  Een ophangoog, of ophanghaakje, maakt het makkelijk je haarstyler op te bergen. Helemaal als de haarstyler nog warm is, kun je hem aan het ophangoog ophangen waar hij veilig kan afkoelen.

  Stoomfunctie
  Met een stoomfunctie kun je je haar krullen of steilen door middel van stoom. Door de warmte en vochtigheid van de stoom gaat je haar glanzen.

  Variabele temperatuurregeling
  Het is het beste voor je haar om op zo een laag mogelijke temperatuur te stylen, zeker als je fijn haar hebt. Hoe dikker je haar is, hoe hoger je de temperatuur kunt instellen om je kapsel te stylen. De temperatuur van haarstylers kan oplopen tot zo’n 240 graden. Dit maakt de variabele temperatuurregeling van je haarstyler geen overbodige luxe.

  Voltageschakelaar
  Met een voltageschakelaar kun je het voltage aanpassen zodat je je haarstyler ook in het buitenland kunt gebruiken. Sommige haarstylers passen zich zelfs automatisch aan.

  Bekijk en vergelijk hier haarstylers en vind de beste koop!

30
 • aantal_warmte_standen:
  • aantal_warmte_standen_1.0 - 0
   • aantal_warmte_standen_2.0 - 2
    • aantal_warmte_standen_3.0 - 1
     • aantal_warmte_standen_4.0 - 0
      • aantal_warmte_standen_5.0 - 0
       • aantal_warmte_standen_8.0 - 0
        • aantal_warmte_standen_9.0 - 0
        • keramisch_verwarmingssysteem:
         • ja - 7
         • diameter_vat:
          • diameter_vat_19 - 1
           • diameter_vat_19_25 - 1
            • diameter_vat_25_38 - 1
             • diameter_vat_38 - 3
             • draaisnoer:
              • ja - 10
              • automatisch_uitschakelen:
               • ja - 5
               • price:
                • price_30 - 6
                 • price_30_35 - 7
                  • price_35_50 - 9
                   • price_50 - 8
                   • kleur:
                    • wit - 5
                     • zwart - 5
                      • violet - 4
                       • roze - 3
                        • zilver - 3
                         • paars - 2
                          • blauw - 1
                          • instelbare_thermostaat:
                           • ja - 1
                           • ionenconditioner:
                            • ja - 5
                             • nee - 1
                             • family:
                              • procare - 1
                              • brand:
                               • philips - 30
                               • soort_apparaat:
                                • airstyler - 2
                                 • multi_styler - 1
                                 0 - 24
                                 • Philips HP8663/00 haarstyler
                                  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/0/2/4/philips-hp8663-00-hair-stylers-24917024.jpg
                                  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/0/3/3/philips-hp8663-00-hair-stylers-24917033.jpg
                                  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/0/3/6/philips-hp8663-00-hair-stylers-24917036.jpg
                                  Philips HP8663/00 haarstyler (10)
                                  Philips HP8663/00 haarstyler
                                  Mediamarkt.nl Mediamarkt.nl
                                  8.4 (933, 933)
                                  • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                  32.99, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                  Mediamarkt.nl Mediamarkt.nl
                                  8.4 (933, 933)
                                  • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                  32.99, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                  Media Markt Alkmaar Media Markt Alkmaar
                                  0.0 (0, 0)
                                  32.99, 4.7479003, 52.6357647 LOW
                                  148
                                 • Philips ProCare Airstyler HP8656/00
                                  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/9/0/3/philips-hp8656-00-19367903.jpg
                                  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/5/4/philips-hp8656-00-19870054.jpg
                                  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/9/8/0/philips-hp8656-00-23313980.jpg
                                  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/9/8/2/philips-hp8656-00-23313982.jpg
                                  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/9/8/3/philips-hp8656-00-23313983.jpg
                                  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/9/8/4/philips-hp8656-00-23313984.jpg
                                  Philips ProCare Airstyler HP8656/00 (9)
                                  Philips ProCare Airstyler HP8656/00
                                  Kijkshop.nl Kijkshop.nl
                                  8.2 (355, 355)
                                  • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                  42.99, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                  Kijkshop.nl Kijkshop.nl
                                  8.2 (355, 355)
                                  • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                  42.99, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                  Expert Almelo Expert Almelo
                                  0.0 (0, 0)
                                  44.95, 6.6749386, 52.36558770000001 NONE
                                  240
                                 • Philips Multistyler HP8698/00
                                  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/2/2/8/philips-hp-8698-00-19957228.jpg
                                  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/7/8/7/philips-hp-8698-00-19958787.jpg
                                  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/4/1/philips-hp-8698-00-20414441.jpg
                                  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/1/5/6/philips-hp8698-00-hair-stylers-23955156.jpg
                                  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/1/5/7/philips-hp8698-00-hair-stylers-23955157.jpg
                                  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/7/9/2/philips-multi-styler-hp8698-00-24937792.jpg
                                  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/7/9/3/philips-multi-styler-hp8698-00-24937793.jpg
                                  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/7/9/4/philips-multi-styler-hp8698-00-24937794.jpg
                                  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/7/9/5/philips-multi-styler-hp8698-00-24937795.jpg
                                  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/7/9/6/philips-multi-styler-hp8698-00-24937796.jpg
                                  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/7/9/7/philips-multi-styler-hp8698-00-24937797.jpg
                                  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/7/9/8/philips-multi-styler-hp8698-00-24937798.jpg
                                  Philips Multistyler HP8698/00 (10)
                                  Philips Multistyler HP8698/00
                                  EP.nl EP.nl
                                  0.0 (1, 1)
                                  • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                  34.95, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                  EP.nl EP.nl
                                  0.0 (1, 1)
                                  • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                  34.95, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                  EP Arnhem EP Arnhem
                                  0.0 (0, 0)
                                  34.95, 5.9506774, 51.9833106 UNKNOWN
                                  91
                                 • Philips HP 8320/00
                                  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/8/4/7/philips-hp-8320-00-21528847.jpg
                                  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/0/2/6/philips-hp-8320-00-21529026.jpg
                                  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/5/5/0/philips-hp-8320-00-21789550.jpg
                                  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/0/0/7/philips-hp-8320-00-22373007.jpg
                                  Philips HP 8320/00 (3)
                                  Philips HP 8320/00
                                  BesteKeus.nl Best BesteKeus.nl Best
                                  0.0 (0, 0)
                                  31.9, 5.3950786, 51.4986192 NONE
                                  Coolblue.nl Coolblue.nl
                                  8.8 (825, 825)
                                  • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                  31.99, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                  BesteKeus.nl Best BesteKeus.nl Best
                                  0.0 (0, 0)
                                  31.9, 5.3950786, 51.4986192 NONE
                                  62
                                 • Philips HP8634/00 haarstyler
                                  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/6/2/9/philips-hp8634-00-hair-stylers-23402629.jpg
                                  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/4/2/6/philips-hp8634-24979426.jpg
                                  Philips HP8634/00 haarstyler (2)
                                  Philips HP8634/00 haarstyler
                                  BesteKeus.nl Best BesteKeus.nl Best
                                  0.0 (0, 0)
                                  53.9, 5.3950786, 51.4986192 NONE
                                  Artencraft.nl Artencraft.nl
                                  8.4 (115, 115)
                                  55.45, 5 dagen (offer_sdt_5_days)
                                  BesteKeus.nl Best BesteKeus.nl Best
                                  0.0 (0, 0)
                                  53.9, 5.3950786, 51.4986192 NONE
                                  4
                                 • Philips HP8344/00
                                  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/2/3/1/philips-hp8344-00-19696231.jpg
                                  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/0/1/9/philips-hp8344-00-19397019.jpg
                                  Philips HP8344/00 (2)
                                  Philips HP8344/00
                                  BesteKeus.nl Best BesteKeus.nl Best
                                  0.0 (0, 0)
                                  46.9, 5.3950786, 51.4986192 NONE
                                  Artencraft.nl Artencraft.nl
                                  8.4 (115, 115)
                                  46.98, 5 dagen (offer_sdt_5_days)
                                  BesteKeus.nl Best BesteKeus.nl Best
                                  0.0 (0, 0)
                                  46.9, 5.3950786, 51.4986192 NONE
                                  3
                                 • Philips Straightener HP8297/00
                                  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/4/1/5/philips-hp-8297-natural-straight-styler-17740415.jpg
                                  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/5/0/1/philips-hp8297-23219501.jpg
                                  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/5/0/2/philips-hp8297-23219502.jpg
                                  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/3/8/2/philips-hp8297-24012382.jpg
                                  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/2/7/6/philips-hp-8297-natural-straight-styler-17280276.jpg
                                  Philips Straightener HP8297/00 (2)
                                  Philips Straightener HP8297/00
                                  Bestekeus.nl Bestekeus.nl
                                  7.8 (264, 264)
                                  22.95, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                  Bestekeus.nl Bestekeus.nl
                                  7.8 (264, 264)
                                  22.95, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                  BesteKeus.nl Best BesteKeus.nl Best
                                  0.0 (0, 0)
                                  22.95, 5.3950786, 51.4986192 NONE
                                  5
                                 • Philips HP 8290/00 Salonstraight & CURL
                                  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/4/8/9/philips-hp-8290-00-salonstraight-curl-13148489.jpg
                                  Philips HP 8290/00 Salonstraight & CURL (2)
                                  Philips HP 8290/00 Salonstraight & CURL
                                  Bestekeus.nl Bestekeus.nl
                                  7.8 (264, 264)
                                  59, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                  Bestekeus.nl Bestekeus.nl
                                  7.8 (264, 264)
                                  59, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                  BesteKeus.nl Best BesteKeus.nl Best
                                  0.0 (0, 0)
                                  59, 5.3950786, 51.4986192 NONE
                                  3
                                 • Philips HP8339/00 Straightener
                                  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/1/6/philips-hp-8339-salon-procare-18594416.jpg
                                  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/6/2/9/philips-hp-8339-salon-procare-23978629.jpg
                                  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/6/3/0/philips-hp-8339-salon-procare-23978630.jpg
                                  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/6/3/1/philips-hp-8339-salon-procare-23978631.jpg
                                  Philips HP8339/00 Straightener (4)
                                  Philips HP8339/00 Straightener
                                  Blokker.nl Blokker.nl
                                  7.3 (6, 6)
                                  • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                  49.75, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                  Blokker.nl Blokker.nl
                                  7.3 (6, 6)
                                  • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                  49.75, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                  2
                                 • Philips HPS930/00
                                  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/7/7/9/philips-hps930-00-21778779.jpg
                                  Philips HPS930/00 (4)
                                  Philips HPS930/00
                                  Redcoon Redcoon
                                  8.0 (423, 423)
                                  • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                  79.99, 2 dagen (offer_sdt_2_days)
                                  Redcoon Redcoon
                                  8.0 (423, 423)
                                  • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                  79.99, 2 dagen (offer_sdt_2_days)
                                  BesteKeus.nl Best BesteKeus.nl Best
                                  0.0 (0, 0)
                                  95, 5.3950786, 51.4986192 UNKNOWN
                                  7
                                 • Philips HP8346/00
                                  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/9/6/9/philips-hp8346-00-19367969.jpg
                                  Philips HP8346/00 (2)
                                  Philips HP8346/00
                                  BesteKeus.nl Best BesteKeus.nl Best
                                  0.0 (0, 0)
                                  48, 5.3950786, 51.4986192 NONE
                                  Bestekeus.nl Bestekeus.nl
                                  7.8 (264, 264)
                                  56, 3 dagen (offer_sdt_3_days)
                                  BesteKeus.nl Best BesteKeus.nl Best
                                  0.0 (0, 0)
                                  48, 5.3950786, 51.4986192 NONE
                                  2
                                 • Philips HP8662/00 haarstyler
                                  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/9/1/philips-hp8662-00-hair-stylers-24895591.jpg
                                  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/9/9/philips-hp8662-00-hair-stylers-24895599.jpg
                                  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/6/0/2/philips-hp8662-00-hair-stylers-24895602.jpg
                                  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/5/8/9/philips-hp8662-00-hair-stylers-24898589.jpg
                                  Philips HP8662/00 haarstyler (2)
                                  Philips HP8662/00 haarstyler
                                  Coolblue.nl Coolblue.nl
                                  8.8 (825, 825)
                                  • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                  29.99, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                  Coolblue.nl Coolblue.nl
                                  8.8 (825, 825)
                                  • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                  29.99, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                  Coolblue Amsterdam Coolblue Amsterdam
                                  0.0 (0, 0)
                                  29.99, 4.8699502, 52.3368869 UNKNOWN
                                  144
                                 • Philips HP8696/00 Multi-Curler
                                  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/2/2/7/philips-hp-8696-00-19957227.jpg
                                  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/1/4/7/philips-hp8696-00-4-in-1-multi-curler-23955147.jpg
                                  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/1/4/8/philips-hp8696-00-4-in-1-multi-curler-23955148.jpg
                                  Philips HP8696/00 Multi-Curler (2)
                                  Philips HP8696/00 Multi-Curler
                                  Fonq.nl Fonq.nl
                                  0.0 (8, 8)
                                  • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                  37.95, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                  Fonq.nl Fonq.nl
                                  0.0 (8, 8)
                                  • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                  37.95, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                  BesteKeus.nl Best BesteKeus.nl Best
                                  0.0 (0, 0)
                                  43.9, 5.3950786, 51.4986192 NONE
                                  6
                                 • Philips HP8618/00
                                  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/2/3/5/philips-hp8618-00-18884235.jpg
                                  Philips HP8618/00 (2)
                                  Philips HP8618/00
                                  Mediamarkt.nl Mediamarkt.nl
                                  8.4 (933, 933)
                                  • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                  32.95, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                  Mediamarkt.nl Mediamarkt.nl
                                  8.4 (933, 933)
                                  • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                  32.95, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                  Media Markt Alkmaar Media Markt Alkmaar
                                  0.0 (0, 0)
                                  32.95, 4.7479003, 52.6357647 HIGH
                                  197
                                 • Philips HP8619/00
                                  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/0/4/philips-hp8619-00-20548304.jpg
                                  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/1/4/0/philips-hp8619-00-20560140.jpg
                                  Philips HP8619/00 (2)
                                  Philips HP8619/00
                                  Bestekeus.nl Bestekeus.nl
                                  7.8 (264, 264)
                                  51.93, 3 dagen (offer_sdt_3_days)
                                  Bestekeus.nl Bestekeus.nl
                                  7.8 (264, 264)
                                  51.93, 3 dagen (offer_sdt_3_days)
                                  BesteKeus.nl Best BesteKeus.nl Best
                                  0.0 (0, 0)
                                  51.93, 5.3950786, 51.4986192 NONE
                                  4
                                 • Philips HP 8319/00
                                  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/1/9/1/philips-hp-8319-00-21435191.jpg
                                  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/3/6/1/philips-hp-8319-00-21443361.jpg
                                  Philips HP 8319/00 (2)
                                  Philips HP 8319/00
                                  Ben van Dijk Electronics Ben van Dijk Electronics
                                  6.3 (6, 6)
                                  • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                  21.9, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                  Ben van Dijk Electronics Ben van Dijk Electronics
                                  6.3 (6, 6)
                                  • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                  21.9, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                  Expert Almelo Expert Almelo
                                  0.0 (0, 0)
                                  21.95, 6.6749386, 52.36558770000001 NONE
                                  190
                                 • Philips BHH814
                                  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/1/5/philips-bhh814-24895515.jpg
                                  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/2/4/philips-bhh814-24895524.jpg
                                  Philips BHH814 (2)
                                  Philips BHH814
                                  Artencraft.nl Artencraft.nl
                                  8.4 (115, 115)
                                  56.96, 2 dagen (offer_sdt_2_days)
                                  Artencraft.nl Artencraft.nl
                                  8.4 (115, 115)
                                  56.96, 2 dagen (offer_sdt_2_days)
                                  BesteKeus.nl Best BesteKeus.nl Best
                                  0.0 (0, 0)
                                  64.44, 5.3950786, 51.4986192 NONE
                                  8
                                 • Philips HP 8333
                                  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/7/1/0/philips-hp-8333-18682710.jpg
                                  Philips HP 8333 (2)
                                  Philips HP 8333
                                  Artencraft.nl Artencraft.nl
                                  8.4 (115, 115)
                                  34.49, 2 dagen (offer_sdt_2_days)
                                  Artencraft.nl Artencraft.nl
                                  8.4 (115, 115)
                                  34.49, 2 dagen (offer_sdt_2_days)
                                  BesteKeus.nl Best BesteKeus.nl Best
                                  0.0 (0, 0)
                                  34.94, 5.3950786, 51.4986192 NONE
                                  196
                                 • Philips HP 8605
                                  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/6/7/7/philips-hp-8605-18916677.jpg
                                  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/2/1/1/philips-hp-8605-19643211.jpg
                                  Philips HP 8605 (2)
                                  Philips HP 8605
                                  BCC BCC
                                  8.5 (802, 802)
                                  • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                  24.95, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                  BCC BCC
                                  8.5 (802, 802)
                                  • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                  24.95, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                  Expert Almelo Expert Almelo
                                  0.0 (0, 0)
                                  24.95, 6.6749386, 52.36558770000001 NONE
                                  195
                                 • Philips HP8660
                                  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/6/3/4/philips-hp8660-24895634.jpg
                                  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/6/3/7/philips-hp8660-24895637.jpg
                                  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/6/3/8/philips-hp8660-24895638.jpg
                                  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/6/4/0/philips-hp8660-24895640.jpg
                                  Philips HP8660 (2)
                                  Philips HP8660
                                  Coolblue.nl Coolblue.nl
                                  8.8 (825, 825)
                                  • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                  14.99, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                  Coolblue.nl Coolblue.nl
                                  8.8 (825, 825)
                                  • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                  14.99, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                  Coolblue Amsterdam Coolblue Amsterdam
                                  0.0 (0, 0)
                                  14.99, 4.8699502, 52.3368869 UNKNOWN
                                  145
                                 • Philips HP 8361 Procare Kreatin
                                  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/9/5/philips-hp-8361-procare-kreatin-18178095.jpg
                                  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/3/1/9/philips-hp-8361-procare-kreatin-17525319.jpg
                                  Philips HP 8361 Procare Kreatin (2)
                                  Philips HP 8361 Procare Kreatin
                                  Mediamarkt.nl Mediamarkt.nl
                                  8.4 (933, 933)
                                  • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                  62, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                  Mediamarkt.nl Mediamarkt.nl
                                  8.4 (933, 933)
                                  • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                  62, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                  Media Markt Alkmaar Media Markt Alkmaar
                                  0.0 (0, 0)
                                  62, 4.7479003, 52.6357647 HIGH
                                  188
                                 • Philips HP 8362
                                  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/3/6/2/philips-hp-8362-19367362.jpg
                                  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/6/9/2/philips-hp-8362-18636692.jpg
                                  Philips HP 8362 (2)
                                  Philips HP 8362
                                  Artencraft.nl Artencraft.nl
                                  8.4 (115, 115)
                                  60.49, 2 dagen (offer_sdt_2_days)
                                  Artencraft.nl Artencraft.nl
                                  8.4 (115, 115)
                                  60.49, 2 dagen (offer_sdt_2_days)
                                  Expert Almelo Expert Almelo
                                  0.0 (0, 0)
                                  64.95, 6.6749386, 52.36558770000001 NONE
                                  139
                                 • Philips HP 4681 Salon Straight Freestyle
                                  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/3/9/4/philips-hp-4681-salon-straight-freestyle-4952394.jpg
                                  Philips HP 4681 Salon Straight Freestyle (2)
                                  Philips HP 4681 Salon Straight Freestyle
                                  Bestekeus.nl Bestekeus.nl
                                  7.8 (264, 264)
                                  43.9, 3 dagen (offer_sdt_3_days)
                                  Bestekeus.nl Bestekeus.nl
                                  7.8 (264, 264)
                                  43.9, 3 dagen (offer_sdt_3_days)
                                  BesteKeus.nl Best BesteKeus.nl Best
                                  0.0 (0, 0)
                                  43.9, 5.3950786, 51.4986192 NONE
                                  4
                                 • Philips Airstyler HP8650/60
                                  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/6/8/3/philips-hp8650-60-hair-stylers-23375683.jpg
                                  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/6/8/7/philips-hp8650-60-hair-stylers-23375687.jpg
                                  Philips Airstyler HP8650/60 (4)
                                  Otto Otto
                                  7.0 (99, 99)
                                  • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                  30.94, 5 dagen (offer_sdt_5_days)
                                  Otto Otto
                                  7.0 (99, 99)
                                  • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                  30.94, 5 dagen (offer_sdt_5_days)
                                  1
                                 2
                                 • Heb je voorkeur voor een merk? (brand):
                                  • BaByliss (babyliss)
                                  • Remington (remington)
                                  • Braun (braun)
                                  • Carmen (carmen)
                                  • Rowenta (rowenta)
                                  • Philips (philips)
                                  • AEG (aeg)
                                  • Alpina (alpina)
                                  • Bestbeauty (bestbeauty)
                                  • Bestron (bestron)
                                  • Beurer (beurer)
                                  • Bomann (bomann)
                                  • Bosch (bosch)
                                  • Calor (calor)
                                  • Chi (chi)
                                  • Clatronic (clatronic)
                                  • Domo (domo)
                                  • Eldom (eldom)
                                  • Elle (elle)
                                  • GHD (ghd)
                                  • Grundig (grundig)
                                  • Instyler (instyler)
                                  • Jose Eber (jose_eber)
                                  • Maxpro (maxpro)
                                  • Moser (moser)
                                  • ok. (ok_)
                                  • Okoia (okoia)
                                  • Princess (princess)
                                  • PROLISS (proliss)
                                  • Revlon (revlon)
                                  • Sanitas (sanitas)
                                  • Severin (severin)
                                  • Solis (solis)
                                  • Toni And Guy (toni_and_guy)
                                  • Tristar (tristar)
                                  • Udowalz (udowalz)
                                  • Valera (valera)
                                  • Vidal Sassoon (vidal_sassoon)
                                 • Wat is je budget? (price):
                                  • < 30 € (price_30)
                                  • 30 € - 35 € (price_30_35)
                                  • 35 € - 50 € (price_35_50)
                                  • ≥ 50 € (price_50)
                                 • Welk model hairstyler wil je? (soort_apparaat):
                                  • Airstyler (airstyler)
                                  • Curler/Straighter (curler_straighter)
                                  • Multi-styler (multi_styler)
                                  • Styling brush (styling_brush)
                                  • Warm (warm)
                                 • Heb je voorkeur voor een kleur? (kleur):
                                  • Antraciet (antraciet)
                                  • Blauw (blauw)
                                  • Brons (brons)
                                  • Bruin (bruin)
                                  • Cream (cream)
                                  • Goud (goud)
                                  • Grijs (grijs)
                                  • Groen (groen)
                                  • Lila (lila)
                                  • Metallic (metallic)
                                  • Paars (paars)
                                  • Roestvrijstaal (roestvrijstaal)
                                  • Rood (rood)
                                  • Roze (roze)
                                  • Violet (violet)
                                  • Wit (wit)
                                  • Zilver (zilver)
                                  • Zwart (zwart)
                                 • Hoeveel warmtestanden wil je? (aantal_warmte_standen):
                                  • 1.0 (aantal_warmte_standen_1.0)
                                  • 2.0 (aantal_warmte_standen_2.0)
                                  • 3.0 (aantal_warmte_standen_3.0)
                                  • 4.0 (aantal_warmte_standen_4.0)
                                  • 5.0 (aantal_warmte_standen_5.0)
                                  • 8.0 (aantal_warmte_standen_8.0)
                                  • 9.0 (aantal_warmte_standen_9.0)
                                 • Moet de hairstyler automatisch uitschakelen? (automatisch_uitschakelen):
                                  • Ja (ja)
                                  • Nee (nee)
                                 • Hoe groot moet het handvat zijn? (diameter_vat):
                                  • < 19 mm (diameter_vat_19)
                                  • 19 mm - 25 mm (diameter_vat_19_25)
                                  • 25 mm - 38 mm (diameter_vat_25_38)
                                  • ≥ 38 mm (diameter_vat_38)
                                 • Wil je een model met draaisnoer? (draaisnoer):
                                  • Ja (ja)
                                  • Nee (nee)
                                 • Wil je een keramisch verwarmingssysteem? (keramisch_verwarmingssysteem):
                                  • Ja (ja)
                                  • Nee (nee)
                                 • Wil je een ionische functie? (ionenconditioner):
                                  • Ja (ja)
                                  • Nee (nee)
                                 • Wil je de thermostaat zelf instellen? (instelbare_thermostaat):
                                  • Ja (ja)
                                 • Heb je voorkeur voor een productfamilie? (family):
                                  • ProCare (procare)
                                 • Tel. 030-214 5004
                                 • WhatsApp 06-15 19 74 74
                                 • blijmakers@vergelijk.nl