x
x
Je zoekt nu binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (verwijderen)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
Zoek naar producten... Zoek naar een product binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Zoek naar producten... Zoek... Zoek naar producten... {}
× Categorieën

straightener

{{$data.getNumberOfReviews()}} consumenten beoordelen producten in hairstyler categorie met gemiddeld een {{$data.getAverageRating() | rating}}
 • Algemene informatie

  Heb je krullen en wil je steil haar, of heb je steil haar en wil je krullen? Dat kan! Met een haarstyler kun je je haar in ieder gewenst kapsel stylen. In deze tekst bespreken we de belangrijkste dingen waar je op kunt letten bij het kopen van een haarstyler. Eerst geven we je enkele kooptips en daarna bespreken we achtereenvolgens:

  • Vergelijk hier haarstylers!de manieren van stylen,
  • de typen haarstylers,
  • de functies van haarstylers,
  • het verschil in prijs,
  • accessoires voor je haarstyler,
  • de populairste merken
  • tips voor gebruik.
  Tips voor het kopen van een haarstyler
  Let bij het kopen van een nieuwe haarstyler op de volgende aspecten:
  1. Controleer of je de temperatuur van de haarstyler zelf kunt instellen. Zo kun je de temperatuur afstemmen op jouw haartype en beschadiging voorkomen.
  2. Let op de opwarmtijd van een haarstyler. Vooral als je weinig tijd hebt is het vervelend te moeten wachten tot de haarstyler op temperatuur is. Sommige haarstylers beschikken over een fastheat-functie waardoor de haarstyler extra snel op temperatuur is.
  3. Kijk of de haarstyler beschikt over een meedraaiend snoer zodat je tijdens het stylen geen last hebt van het snoer. Of kies voor een draadloze haarstyler.
  4. Wil je de ene dag steil haar en de andere dag krullen? Kies dan voor een multistyler waarmee je je kapsel op verschillende manier en kunt stylen.
  5. Controleer of de haarstyler over een aan- en uitindicator beschikt. Hierdoor laat je de haarstyler minder snel per ongeluk aanstaan. 

  Manieren van stylen
  Met haarstylers kun je je haar stylen door middel van:
  • een verwarmingselement: bijvoorbeeld keramische platen waardoor je haar zachter wordt, gaat glanzen en gemakkelijk door de haarstyler glijdt. Een verwarmingselement met een teflonlaag voorkomt dat je haar beschadigt of vast blijft kleven aan de platen.
  • lucht: die niet alleen je haar stijlt maar tegelijkertijd ook droogt.
  • stoom: die naast styling ook voor extra fixatie en glans zorgt. 

   Typen haarstylers
  Verschillende typen haarstylers zijn:

  • De krultang: wordt ook wel een kruller of een krulborstel genoemd en kun je gebruiken om je haar te golven of te krullen. Er bestaan krultangen met intrekbare borstelpennen.
  • De stijltang: wordt ook wel een straightener of haarontkroeser genoemd en is de afgelopen jaren  steeds populairder geworden voor het creëren van steil en glad haar.
  • De multistyler: multifunctionele haarstylers combineren de functies van bijvoorbeeld de krultang en de straightener, of combineren de stoom-, warmte- en/of luchtfunctie van haarstylers. 
  Functies van haarstylers Vergelijk hier haarstylers!

  Verschil in prijs
  Haarstylers variëren in merk, kwaliteit, functies en accessoires en hierdoor eveneens in prijs. Zo hangt er bijvoorbeeld een duurder prijskaartje aan een haarstyler van een bekend merk en nieuwere types. Maar het verschil in prijs kan ook aan de kwaliteit van de haarstyler liggen. Zo is een haarstyler met speciale titanium platen duurzamer dan een haarstyler met keramische platen en hierdoor duurder. Daarnaast is het prijsverschil voor een groot deel te wijten aan de verschillende functies waar het stylingsapparaat over beschikt en de bijgeleverde accessoires. Over het algemeen geldt: hoe meer functies en accessoires, hoe duurder de haarstyler. Zo zijn multifunctionele haarstylers, die zowel kunnen steilen als krullen, vaak duurder dan een krultang of een stijltang.
   

  Tips voor gebruik
  • Gebruik voor het stylen haarverzorgingsproducten om je haar te beschermen tegen de warmte.
  • Gebruik een stijltang met keramische platen nooit op nat haar omdat het anders verbrandt.
 • Veelgestelde vragen

  Mijn krultang zit steeds vast in mijn haar. Wat kan ik hier aan doen?Vergelijk hier stijltangen!
  Moet ik voor een haarstyler een verwijderingsbijdrage betalen?
  Kan ik mijn haarstyler ook op reis gebruiken?
  Kun je met een straightener je haar alleen steil maken?

  Mijn krultang zit steeds vast in mijn haar. Wat kan ik hier aan doen?
  Je zou een krultang met intrekbare borstelpennen kunnen overwegen. Door de borstelpennen in te trekken kun je je haar gemakkelijk van de krultang afschuiven als je je haar in de knoop hebt gedraaid. Verder zou je advies kunnen vragen aan een kapper over welke shampoo en/of conditioner het beste bij jouw haartype passen.

  Moet ik voor een haarstyler een verwijderingsbijdrage betalen?
  Nee. Bij de aanschaf van veel elektronische apparaten zoals een wasmachine, droger, koelkast of koffiezetapparaat betaal je een verwijderingsbijdrage. De bijdrage wordt gevraagd om oude en afgedankte apparaten op een milieuvriendelijke manier te verwijderen. Bij de aanschaf van een nieuw elektronisch apparaat betaal je voor het afvoeren en recyclen van het oude. Voor een hairstyler hoef je geen verwijderingsbijdrage te betalen.

  Kan ik mijn haarstyler ook op reis gebruiken?
  Ja, meestal kan dat. Als je in een land bent waar 230 Volt is, kun je de haarstyler gewoon gebruiken. Soms heb je dan nog wel een verloopstekker nodig. In landen met een lager voltage kun je jouw krultang alleen gebruiken als je de krultang kunt instellen op dat lagere voltage. Kijk hiervoor in de technische specificaties van de haarstyler.
  Vergelijk hier hairstylers!
  Kun je met een straightener je haar alleen steil maken?
  Nee, hoewel een straightener meestal wordt gebruikt om het haar steil te maken, kun je deze ook gebruiken om een slag in het haar aan te brengen. Door de straightener bijvoorbeeld bij de punten te kantelen kun je de onderkant van je haar in een mooie slag naar binnen of naar buiten modelleren.


 • Verklarende woordenlijst

  Vergelijk hier haarstylers!In de onderstaande alfabetische lijst vind je een uitleg over de gebruikte begrippen.

  Automatisch uitschakelen
  Sommige haarstylers beschikken over de functie dat ze na een bepaalde tijd automatisch uitschakelen. Hiermee voorkom je dat je de haarstyler per ongeluk aan laat staan.

  Coolshotfunctie
  Deze functie geeft een stoot koude lucht om je kapsel te fixeren en volume te creëren.

  Fastheatfunctie
  Deze functie zorgt er voor dat de haarstyler extra snel op temperatuur is.

  Intrekbare borstelpennen
  Sommige krultangen beschikken over intrekbare borstelpennen. De intrekbare borstelpennen voorkomen dat je haar vast komt te zitten in de krultang tijdens het krullen. Door de borstelpennen in te trekken kun je je haar gemakkelijk van de krultang afschuiven als je je haar in de knoop hebt gedraaid.

  Ionische functie
  Een ionische functie voorkomt dat je haar statisch wordt tijdens en na het stylen. Bovendien krijgt je haar hierdoor meer glans.

  Opwarmtijd
  De opwarmtijd van haarstylers loopt uiteen. Wil je meteen kunnen beginnen met stylen, dan is het verstandig voor een haarstyler mer een korte opwarmtijd te kiezen.

  Keramische platen
  Keramische platen zorgen ervoor dat de warmte gelijkmatig wordt verspreid. Hierdoor loop je minder risico je haar te beschadigen. Bovendien zorgen keramische platen ervoor dat je haar gaat glanzen.

  Vergelijk hier haarstylers!Koude luchtstand
  Een koude luchtstand voorkomt dat je je haar op een te hoge temperatuur stijlt. 

  Meedraaiend snoer
  Haarstylers werken of op netstroom (met een snoer) of ze zijn draadloos. Indien je kiest voor een straightener, krultang of multistyler met snoer, dan is het verstandig na te gaan of de haarstyler over een meedraaiend snoer beschikt. Hierdoor heb je tijdens het stylen geen last van het snoer.

  Ophangoog
  Een ophangoog, of ophanghaakje, maakt het makkelijk je haarstyler op te bergen. Helemaal als de haarstyler nog warm is, kun je hem aan het ophangoog ophangen waar hij veilig kan afkoelen.

  Stoomfunctie
  Met een stoomfunctie kun je je haar krullen of steilen door middel van stoom. Door de warmte en vochtigheid van de stoom gaat je haar glanzen.

  Variabele temperatuurregeling
  Het is het beste voor je haar om op zo een laag mogelijke temperatuur te stylen, zeker als je fijn haar hebt. Hoe dikker je haar is, hoe hoger je de temperatuur kunt instellen om je kapsel te stylen. De temperatuur van haarstylers kan oplopen tot zo’n 240 graden. Dit maakt de variabele temperatuurregeling van je haarstyler geen overbodige luxe.

  Voltageschakelaar
  Met een voltageschakelaar kun je het voltage aanpassen zodat je je haarstyler ook in het buitenland kunt gebruiken. Sommige haarstylers passen zich zelfs automatisch aan.

 • Braun Satin Hair 3 AS 330 Krulborstel
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/8/5/5/braun-as-400-volume-style-4485725-8440855.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/2/8/braun-satin-hair-3-as-330-23221928.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/2/9/braun-satin-hair-3-as-330-23221929.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/3/0/braun-satin-hair-3-as-330-23221930.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/3/1/braun-satin-hair-3-as-330-23221931.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/3/2/braun-satin-hair-3-as-330-23221932.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/3/3/braun-satin-hair-3-as-330-23221933.jpg
  Braun Satin Hair 3 AS 330 Krulborstel (14)
  7.75 (1)
  Braun Satin Hair 3 AS 330 Krulborstel
  Gemakkelijk, geluidarm en compact
  Het is een gemakkelijk in de hand liggend apparaat. Hij maakt duidelijk minder geluid dan zijn voorganger en is praktisch in het gebruik, met niet te veel losse onderdelen, maar met voldoende mogelijkheden.
  9.0
  0 10
 • Babyliss MS21E haarstyler
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/0/8/3/babyliss-ms-21-e-19899083.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/3/9/5/babyliss-ms-21-e-20414395.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/6/7/9/babyliss-ms-21-e-20431679.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/4/6/2/babyliss-ms21e-hair-stylers-25197462.jpg
  Babyliss MS21E haarstyler (21)
  7.75 (1)
  Babyliss MS21E haarstyler
  De Babyliss heb ik gekocht voor mijn kleindochter en zij is er heel enthousiast over
  De Babyliss heb ik gekocht voor mijn kleindochter en zij is er heel enthousiast over. Prachtige pijpenkrullen en gewone krullen. Gebruiksvriendelijk. Prima service en snelle levering.
  9.0
  0 10
 • Carmen C 5020
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/6/3/9/carmen-c-5020-18922639.jpg
  Carmen C 5020 (8)
  7.716666666666666 (2)
  Carmen C 5020
  snel en mooie set
  mooie set, rollers zijn supersnel warm. Ze worden wel echt heel warm in tegenstelling tot wat hieronder wordt genoemd..ik dacht ook dat ze niet goed warm werden maar je moet ze goed aandrukken dan warmen ze wel goed op en worden ze dus wel echt heel warm. rollers zijn makkelijk in te draaien. handig dat er speldjes en klemmetjes bij zitten want dat geeft extra stevigheid. krullen blijven goed zitten. maar zal ook van je versteviging en haar afhangen. ik vind het een mooi set.
  8.7
  0 10
 • Carmen C 5020
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/6/3/9/carmen-c-5020-18922639.jpg
  Carmen C 5020 (8)
  7.716666666666666 (2)
  Carmen C 5020
  Snel
  Heb pas paar weken deze krulset. Krullers binnen paar minuten warm. Hoewel ze in beschrijving zeggen, dat je moet oppassen om je niet te verbranden is dat een lachertje. Krullers iets meer dan lauw. Zelfs voor senior gemakkelijk in te draaien krullers. Daar mijn haar nog niet erg lang is, kan ik niet goed inschatten of ze voldoen bij lang haar. Heb een mooie slag als resultaat. Meer dan wat meer volume en boller kapsel is ook niet de bedoeling. Voor mij prima aankoop! Treesje,
  7.7
  0 10
 • Babyliss AS130E haarstyler
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/3/5/4/babyliss-as130e-17892354.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/4/9/6/babyliss-as130e-hair-stylers-23219496.jpg
  Babyliss AS130E haarstyler (15)
  7.1 (1)
  Babyliss AS130E haarstyler
  Beste koop bij Kruitvat € 44,98 incl. verz. kosten
  Zelfs mijn kapper gebruikt de borstel. Blijft niet klitten in je haar.
  7.7
  0 10
 • Braun Satin Hair 7 AS 720 Krulborstel
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/5/8/1/braun-as-720-satin-hair-7-17632581.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/1/7/braun-satin-hair-7-as-720-23221917.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/1/8/braun-satin-hair-7-as-720-23221918.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/1/9/braun-satin-hair-7-as-720-23221919.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/2/0/braun-satin-hair-7-as-720-23221920.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/2/1/braun-satin-hair-7-as-720-23221921.jpg
  Braun Satin Hair 7 AS 720 Krulborstel (45)
  8.298581560283688 (2)
  Braun Satin Hair 7 AS 720 Krulborstel
  Fantastische fohnborstel ! In een mom van tijd zit je haar alsof je er voor naar de ...
  Fantastische fohnborstel ! In een mom van tijd zit je haar alsof je er voor naar de kapper bent geweest. Heb meerdere complimentjes ontvangen! Je haar ziet er na het föhnen prachtig stralend uit!
  9.3
  0 10
 • Babyliss AS80E haarstyler
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/7/8/6/babyliss-as80e-16130786.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/2/2/8/babyliss-as80e-17874228.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/0/5/7/babyliss-as80e-18516057.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/4/0/babyliss-as80e-hair-stylers-23219840.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/4/1/babyliss-as80e-hair-stylers-23219841.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/4/2/babyliss-as80e-hair-stylers-23219842.jpg
  Babyliss AS80E haarstyler (10)
  6.960155254811104 (3)
  Babyliss AS80E haarstyler
  Goed, gedurende anderhalf jaar, 2x per week.
  Goed, gedurende anderhalf jaar, 2x per week gebruikt. Toen werdt hij gloeiend heet en hield er mee op. 2 jaar garantie. Ik kreeg zondermeer een nieuwe mee bij Blokker. Zo hoort het. Leni Z.
  7.3
  0 10
 • Babyliss AS80E haarstyler
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/7/8/6/babyliss-as80e-16130786.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/2/2/8/babyliss-as80e-17874228.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/0/5/7/babyliss-as80e-18516057.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/4/0/babyliss-as80e-hair-stylers-23219840.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/4/1/babyliss-as80e-hair-stylers-23219841.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/4/2/babyliss-as80e-hair-stylers-23219842.jpg
  Babyliss AS80E haarstyler (10)
  6.960155254811104 (3)
  Babyliss AS80E haarstyler
  Prima, maar niet voor lang.
  De borstel fohne van Babyliss werkt prima. Het resultaat is glad haar en het is makkelijk in gebruik. Was er voor ongeveer een half jaar dan ook prima tevreden mee. Sinds kort maakt het ding veel lawaai en begint ook aangebrand te ruiken. Ik vermoed dat er haren in de fohne zijn gekomen, de constructie wil alleen dat ik ze er niet uit krijg. Ga dus nu na helaas een half jaar een andere nieuwe kopen.
  5.7
  0 10
 • Braun Satin Hair 7 AS 720 Krulborstel
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/5/8/1/braun-as-720-satin-hair-7-17632581.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/1/7/braun-satin-hair-7-as-720-23221917.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/1/8/braun-satin-hair-7-as-720-23221918.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/1/9/braun-satin-hair-7-as-720-23221919.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/2/0/braun-satin-hair-7-as-720-23221920.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/2/1/braun-satin-hair-7-as-720-23221921.jpg
  Braun Satin Hair 7 AS 720 Krulborstel (45)
  8.298581560283688 (2)
  Braun Satin Hair 7 AS 720 Krulborstel
  Super
  Sinds 1 week in bezit van dit product. Ben erg tevreden. Ik gebruik hem op haar, dat nog nat is. Droogt goed en geeft veel volume in mijn slap en stijl haar. Wel is de borstel vrij dik, dus het haar mag niet al te kort zijn. Fijn, dat je met een arm kunt fohnen en stijlen. Niet meer met in de ene hand de borstel en in de andere hand de fohn.
  7.7
  0 10
 • Babyliss AS80E haarstyler
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/7/8/6/babyliss-as80e-16130786.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/2/2/8/babyliss-as80e-17874228.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/0/5/7/babyliss-as80e-18516057.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/4/0/babyliss-as80e-hair-stylers-23219840.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/4/1/babyliss-as80e-hair-stylers-23219841.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/4/2/babyliss-as80e-hair-stylers-23219842.jpg
  Babyliss AS80E haarstyler (10)
  6.960155254811104 (3)
  Babyliss AS80E haarstyler
  het is een handige ding, maar maakt veel lawaai
  het is een handige ding, maar maakt veel lawaai. en heb soms het gevoel dat zijn motor niet lang kan volhouden je kan hem ook als droger gebruiken
  6.7
  0 10
Hairstylers 6.9 (35)
0 - 24
 • Braun Satin Hair 7 BR 730 Brush
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/7/0/3/braun-br-730-satin-hair-7-18648703.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/6/7/3/braun-br-730-satin-hair-7-18811673.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/5/9/3/braun-satin-hair-7-br-730-24532593.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/5/9/4/braun-satin-hair-7-br-730-24532594.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/5/9/5/braun-satin-hair-7-br-730-24532595.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/5/9/6/braun-satin-hair-7-br-730-24532596.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/5/9/7/braun-satin-hair-7-br-730-24532597.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/6/0/0/braun-satin-hair-7-br-730-24532600.jpg
  Braun Satin Hair 7 BR 730 Brush (135)
  Otto Otto
  5.641089744717434 (103)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.14/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  45.94, +2w (offer_sdt_more_than_2_weeks)
  Otto Otto
  5.641089744717434 (103)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.14/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  45.94, +2w (offer_sdt_more_than_2_weeks)
  1
  most_sold
 • Braun Satin Hair 7 AS 720 Krulborstel
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/5/8/1/braun-as-720-satin-hair-7-17632581.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/1/7/braun-satin-hair-7-as-720-23221917.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/1/8/braun-satin-hair-7-as-720-23221918.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/1/9/braun-satin-hair-7-as-720-23221919.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/2/0/braun-satin-hair-7-as-720-23221920.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/2/1/braun-satin-hair-7-as-720-23221921.jpg
  Braun Satin Hair 7 AS 720 Krulborstel (45)
  8.298581560283688 (2)
  Braun Satin Hair 7 AS 720 Krulborstel
  BCC BCC
  8.61371407503923 (791)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.14/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  46.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  BCC BCC
  8.61371407503923 (791)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.14/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  46.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  47.99, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  15
  good_buy
  best_reviewed
 • Philips ProCare Airstyler HP8656/00
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/9/0/3/philips-hp8656-00-19367903.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/5/4/philips-hp8656-00-19870054.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/9/8/0/philips-hp8656-00-23313980.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/9/8/2/philips-hp8656-00-23313982.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/9/8/3/philips-hp8656-00-23313983.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/9/8/4/philips-hp8656-00-23313984.jpg
  Philips ProCare Airstyler HP8656/00 (37)
  Philips ProCare Airstyler HP8656/00
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  8.946144738243209 (817)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.14/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  47.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  8.946144738243209 (817)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.14/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  47.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  47.99, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  12
 • Remington Krultang
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/7/0/0/remington-krultang-10467-018d7c9644fb251198c16ffa6822d14c-31784700.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5iZXN0ZWtldXMuYmUvaW1hZ2VzL3Byb2R1Y3RzL3YyXzQwMDg0OTY4MjQ0OTZfUmVtaW5ndG9uX0NJMjcyNV9LcnVsdGFuZ190ZW1wZXJhdHV1cl8yMTBfQ19vcHdhcm10aWpkXzMwX3NlY29uZGVuXzI1bW1fRG9vcnNuZWRlX0tlcmFtaXNjaGVfY29hdGluZ19BdXRvbWF0aXNjaGVfc3Bhbm5pbmdzYWFucGFzc2luZ19DSTI3MjUuanBn
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/7/0/1/remington-krultang-10467-018d7c9644fb251198c16ffa6822d14c-31784701.jpg?m=aHR0cDovL2ltZy5jYmNkbi5uZXQvcHJvZHVjdHMvMzg2MDIyP3dpZHRoPTgwMCZoZWlnaHQ9ODAw
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/7/0/3/remington-krultang-10467-018d7c9644fb251198c16ffa6822d14c-31784703.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5iZXN0ZWtldXMubmwvaW1hZ2VzL3Byb2R1Y3RzL3YyXzQwMDg0OTY4MjQ0OTZfUmVtaW5ndG9uX0NJMjcyNV9LcnVsdGFuZ190ZW1wZXJhdHV1cl8yMTBfQ19vcHdhcm10aWpkXzMwX3NlY29uZGVuXzI1bW1fRG9vcnNuZWRlX0tlcmFtaXNjaGVfY29hdGluZ19BdXRvbWF0aXNjaGVfc3Bhbm5pbmdzYWFucGFzc2luZ19DSTI3MjUuanBn
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/2/4/0/remington-ci2725-34046240.jpg
  Remington Krultang (29)
  Remington Krultang
  Kijkshop Almere Kijkshop Almere
  15, 5.2210813, 52.3728291 LOW
  Wehkamp Wehkamp
  8.244660455766304 (404)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.14/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  21.94, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Kijkshop Almere Kijkshop Almere
  15, 5.2210813, 52.3728291 LOW
  59
  good_buy
 • Babyliss AS550E
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/8/2/4/babyliss-as550e-20021824.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/1/7/0/babyliss-as550e-20027170.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/2/1/9/babyliss-as550e-20726219.jpg
  Babyliss AS550E (24)
  Babyliss AS550E
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  8.946144738243209 (817)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.14/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  49.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  8.946144738243209 (817)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.14/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  49.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  49.95, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  234
 • Babyliss MS21E haarstyler
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/0/8/3/babyliss-ms-21-e-19899083.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/3/9/5/babyliss-ms-21-e-20414395.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/6/7/9/babyliss-ms-21-e-20431679.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/4/6/2/babyliss-ms21e-hair-stylers-25197462.jpg
  Babyliss MS21E haarstyler (21)
  7.75 (1)
  Babyliss MS21E haarstyler
  Modern.nl Modern.nl
  8.738143425421677 (308)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.14/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  31.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Modern.nl Modern.nl
  8.738143425421677 (308)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.14/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  31.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Expert Almelo Expert Almelo
  32.95, 6.6749386, 52.36558770000001 LOW
  238
 • Braun Satin Hair 1 AS 110 Krulborstel
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/6/3/4/braun-as-200-curls-style-219767-4982634.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/3/4/braun-satin-hair-1-as-110-23221934.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/3/5/braun-satin-hair-1-as-110-23221935.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/3/6/braun-satin-hair-1-as-110-23221936.jpg
  Braun Satin Hair 1 AS 110 Krulborstel (20)
  Braun Satin Hair 1 AS 110 Krulborstel
  Wehkamp Wehkamp
  8.244660455766304 (404)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.14/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  19.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Wehkamp Wehkamp
  8.244660455766304 (404)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.14/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  19.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Expert Almelo Expert Almelo
  19.95, 6.6749386, 52.36558770000001 NONE
  192
 • Babyliss AS115E haarstyler
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/4/8/2/babyliss-as115e-22969482.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/5/1/babyliss-as115e-hair-stylers-24318351.jpg
  Babyliss AS115E haarstyler (18)
  Babyliss AS115E haarstyler
  Topprice24.com Topprice24.com
  6.484876578446132 (10)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.14/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  29, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Topprice24.com Topprice24.com
  6.484876578446132 (10)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.14/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  29, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  41.99, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  143
 • Remington Stijltang
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/8/6/9/remington-s6505-31883869.jpg
  Remington Stijltang (17)
  Remington Stijltang
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  8.946144738243209 (817)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.14/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  42.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  8.946144738243209 (817)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.14/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  42.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  42.99, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  10
 • Babyliss AS130E haarstyler
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/3/5/4/babyliss-as130e-17892354.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/4/9/6/babyliss-as130e-hair-stylers-23219496.jpg
  Babyliss AS130E haarstyler (15)
  7.1 (1)
  Babyliss AS130E haarstyler
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  8.946144738243209 (817)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.14/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  52.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  8.946144738243209 (817)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.14/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  52.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  52.95, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  141
 • Babyliss Twist Secret
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/8/1/5/babyliss-twist-secret-30734815.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/8/1/6/babyliss-twist-secret-30734816.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/8/1/7/babyliss-twist-secret-30734817.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/8/1/8/babyliss-twist-secret-30734818.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/8/1/9/babyliss-twist-secret-30734819.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/8/2/0/babyliss-twist-secret-30734820.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/8/2/1/babyliss-twist-secret-30734821.jpg
  Babyliss Twist Secret (15)
  Babyliss Twist Secret
  Blokker.nl Blokker.nl
  6.765678986660861 (96)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.14/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  29.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Blokker.nl Blokker.nl
  6.765678986660861 (96)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.14/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  29.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Kijkshop Almelo Kijkshop Almelo
  29.99, 6.6643125, 52.3560671 LOW
  99
 • Braun Satin Hair 3 AS 330 Krulborstel
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/8/5/5/braun-as-400-volume-style-4485725-8440855.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/2/8/braun-satin-hair-3-as-330-23221928.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/2/9/braun-satin-hair-3-as-330-23221929.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/3/0/braun-satin-hair-3-as-330-23221930.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/3/1/braun-satin-hair-3-as-330-23221931.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/3/2/braun-satin-hair-3-as-330-23221932.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/3/3/braun-satin-hair-3-as-330-23221933.jpg
  Braun Satin Hair 3 AS 330 Krulborstel (14)
  7.75 (1)
  Braun Satin Hair 3 AS 330 Krulborstel
  Wehkamp Wehkamp
  8.244660455766304 (404)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.14/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  24.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Wehkamp Wehkamp
  8.244660455766304 (404)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.14/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  24.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  3
 • Babyliss AS120E haarstyler
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/8/7/2/babyliss-as-120e-15945872.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/4/8/4/babyliss-as120e-23218484.jpg
  Babyliss AS120E haarstyler (12)
  Babyliss AS120E haarstyler
  Topprice24.com Topprice24.com
  6.484876578446132 (10)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.14/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  37, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Topprice24.com Topprice24.com
  6.484876578446132 (10)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.14/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  37, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  41.99, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  12
 • Babyliss AS80E haarstyler
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/7/8/6/babyliss-as80e-16130786.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/2/2/8/babyliss-as80e-17874228.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/0/5/7/babyliss-as80e-18516057.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/4/0/babyliss-as80e-hair-stylers-23219840.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/4/1/babyliss-as80e-hair-stylers-23219841.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/4/2/babyliss-as80e-hair-stylers-23219842.jpg
  Babyliss AS80E haarstyler (10)
  6.960155254811104 (3)
  Babyliss AS80E haarstyler
  BCC BCC
  8.61371407503923 (791)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.14/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  24.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  BCC BCC
  8.61371407503923 (791)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.14/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  24.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Expert Almelo Expert Almelo
  24.95, 6.6749386, 52.36558770000001 NONE
  218
 • Babyliss Pro 180 32mm
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/6/9/4/babyliss-c3322e-18885694.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/2/0/7/babyliss-c3322e-19187207.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/9/0/8/babyliss-c3322e-19204908.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/0/8/9/babyliss-pro-180-32mm-31915089.jpg
  Babyliss Pro 180 32mm (9)
  Babyliss Pro 180 32mm
  Modern.nl Modern.nl
  8.738143425421677 (308)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.14/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  28.44, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Modern.nl Modern.nl
  8.738143425421677 (308)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.14/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  28.44, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Expert Almelo Expert Almelo
  29.95, 6.6749386, 52.36558770000001 NONE
  230
 • Bodin Mini stijltang
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/9/3/2/bodin-mini-stijltang-39159932.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/4/5/2/bodin-mini-stijltang-43813452.jpg
  Bodin Mini stijltang (9)
  Bodin Mini stijltang
  Kijkshop Almelo Kijkshop Almelo
  9.99, 6.6643125, 52.3560671 LOW
  Kijkshop.nl Kijkshop.nl
  8.547531703000708 (344)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.14/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  12.98, ? (offer_sdt_unknown)
  Kijkshop Almelo Kijkshop Almelo
  9.99, 6.6643125, 52.3560671 LOW
  92
  good_buy
 • Remington Warme luchtborstel
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/8/3/5/remington-warme-luchtborstel-31781835.jpg?m=aHR0cDovL2JyYWluLnBhbi5lLW1lcmNoYW50LmNvbS8xLzIvMjI0NzA0MjEvZ18yMjQ3MDQyMS5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/8/3/9/remington-warme-luchtborstel-31781839.jpg?m=aHR0cDovL2ltYWdlcy53ZWJoYWxsZW4uY29tL3Byb2R1Y3QvMjE3MjAw
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/6/7/remington-warme-luchtborstel-32390067.jpg?m=aHR0cDovL2RpNzAuc2hvcHBpbmcuY29tL2ltYWdlcy9kaS80ZC81Zi82NS80YjM5NmI3MzMxNzYzMzZiNTA0YzMzNzY3MTUwNzIzMjcyNTg0MS01MDB4NTAwLTAtMC5qcGc=
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/2/9/6/remington-as800-33299296.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/2/9/7/remington-as800-33299297.jpg
  Remington Warme luchtborstel (8)
  Remington Warme luchtborstel
  zweedsefakkelonline.nl zweedsefakkelonline.nl
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.14/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  2, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  zweedsefakkelonline.nl zweedsefakkelonline.nl
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.14/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  2, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  24.99, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  83
  good_buy
 • Chi Micro
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/6/9/6/chi-micro-10545-0e738feba532ba3af7571a3ccc19fd7c-33900696.jpg?m=aHR0cHM6Ly9pbWFnZS5jb29sYmx1ZS5pby9wcm9kdWN0cy8xNDUzMDA/d2lkdGg9ODAwJmhlaWdodD04MDA=
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/0/0/8/chi-micro-10545-0e738feba532ba3af7571a3ccc19fd7c-42176008.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/8/9/1/chi-micro-10545-0e738feba532ba3af7571a3ccc19fd7c-35930891.jpg
  Chi Micro (8)
  Chi Micro
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  8.946144738243209 (817)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.14/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  62.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  8.946144738243209 (817)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.14/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  62.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  62.99, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  7
 • Carmen DC6530 haarstyler
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/0/3/4/carmen-dc-6530-duo-style-30173034.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/3/3/5/carmen-dc-6530-duo-style-30649335.jpg
  Carmen DC6530 haarstyler (8)
  Carmen DC6530 haarstyler
  BCC BCC
  8.61371407503923 (791)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.14/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  14.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  BCC BCC
  8.61371407503923 (791)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.14/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  14.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Expert Almelo Expert Almelo
  14.95, 6.6749386, 52.36558770000001 LOW
  165
  good_buy
 • Carmen DC1080 haarstyler
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/7/4/4/carmen-dc-1080-ion-pro-22200744.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/4/4/0/carmen-dc1080-hair-stylers-23966440.jpg
  Carmen DC1080 haarstyler (8)
  Carmen DC1080 haarstyler
  BCC BCC
  8.61371407503923 (791)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.14/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  31.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  BCC BCC
  8.61371407503923 (791)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.14/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  31.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  34.95, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  61
 • Remington S8500 stijltang
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/3/7/5/remington-s8500-19537375.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/8/6/2/remington-s8500-19537862.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/5/0/3/remington-s8500-19747503.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/8/8/1/remington-s8500-hair-straightener-31905881.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/8/8/2/remington-s8500-hair-straightener-31905882.jpg
  Remington S8500 stijltang (8)
  Remington S8500 stijltang
  Blokker.nl Blokker.nl
  6.765678986660861 (96)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.14/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  49, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Blokker.nl Blokker.nl
  6.765678986660861 (96)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.14/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  49, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  54.95, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  89
 • Carmen C 5020
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/6/3/9/carmen-c-5020-18922639.jpg
  Carmen C 5020 (8)
  7.716666666666666 (2)
  Carmen C 5020
  BCC BCC
  8.61371407503923 (791)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.14/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  49.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  BCC BCC
  8.61371407503923 (791)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.14/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  49.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Scheer & Foppen Almelo Scheer & Foppen Almelo
  49.95, 6.664496199999999, 52.3568381 NONE
  226
 • Babyliss C260E krultang
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/8/3/babyliss-c260e-easy-waves-19181983.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/1/3/4/babyliss-c260e-easy-waves-19185134.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/4/1/4/babyliss-c260e-hair-curler-31915414.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/4/1/5/babyliss-c260e-hair-curler-31915415.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/2/0/3/babyliss-c260e-easy-waves-19185203.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/3/3/5/babyliss-c260e-easy-waves-19185335.jpg
  Babyliss C260E krultang (7)
  Babyliss C260E krultang
  Modern.nl Modern.nl
  8.738143425421677 (308)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.14/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  37.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Modern.nl Modern.nl
  8.738143425421677 (308)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.14/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  37.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Expert Almelo Expert Almelo
  49.95, 6.6749386, 52.36558770000001 NONE
  138
 • Babyliss 271CE haarstyler
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/5/7/2/babyliss-270-d-diffusion-p-271-ce-4968572.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/0/3/9/babyliss-271ce-hair-stylers-23212039.jpg
  Babyliss 271CE haarstyler (7)
  Babyliss 271CE haarstyler
  Topprice24.com Topprice24.com
  6.484876578446132 (10)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.14/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  14.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Topprice24.com Topprice24.com
  6.484876578446132 (10)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.14/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  14.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  3
  good_buy
2 12
 • Heb je voorkeur voor een merk? (brand):
 • Wat is je budget? (price):
  • < 30 € (price_30)
  • 30 € - 40 € (price_30_40)
  • 40 € - 55 € (price_40_55)
  • ≥ 55 € (price_55)
 • Welk model hairstyler wil je? (soort_apparaat):
  • Airstyler (airstyler)
  • Curler/Straighter (curler_straighter)
  • Multi-styler (multi_styler)
  • Stoom Stoom straightener (stoom)
  • Warm (warm)
 • Heb je voorkeur voor een kleur? (kleur):
  • Antraciet (antraciet)
  • Beige (beige)
  • Black (black)
  • Blauw (blauw)
  • Brons (brons)
  • Bruin (bruin)
  • Chocolade (chocolade)
  • Coral (coral)
  • Goud (goud)
  • Grijs (grijs)
  • Groen (groen)
  • Lila (lila)
  • Metallic (metallic)
  • Paars (paars)
  • Roestvrijstaal (roestvrijstaal)
  • Rood (rood)
  • Roze (roze)
  • Violet (violet)
  • Wit (wit)
  • Zilver (zilver)
  • Zwart (zwart)
 • Hoeveel warmtestanden wil je? (aantal_warmte_standen):
  • < 2 (aantal_warmte_standen_2)
  • 2 - 3 (aantal_warmte_standen_2_3)
  • 3 - 8 (aantal_warmte_standen_3_8)
  • ≥ 8 (aantal_warmte_standen_8)
 • Moet de hairstyler automatisch uitschakelen? (automatisch_uitschakelen):
  • Ja (ja)
  • Nee (nee)
 • Hoe groot moet het handvat zijn? (diameter_vat):
  • < 19 mm (diameter_vat_19)
  • 19 mm - 25 mm (diameter_vat_19_25)
  • 25 mm - 32 mm (diameter_vat_25_32)
  • ≥ 32 mm (diameter_vat_32)
 • Wil je een model met draaisnoer? (draaisnoer):
  • Ja (ja)
  • Nee (nee)
 • Wil je een keramisch verwarmingssysteem? (keramisch_verwarmingssysteem):
  • Ja (ja)
  • Nee (nee)
 • Wil je een ionische functie? (ionenconditioner):
  • Ja (ja)
  • Nee (nee)
 • Wil je de thermostaat zelf instellen? (instelbare_thermostaat):
  • Ja (ja)
  • Nee (nee)
 • Heb je voorkeur voor een productfamilie? (family):
  • Care & control (care_control)
  • Essential Care (essential_care)
  • ProCare (procare)
  • SalonStraight Freestyle (salonstraight_freestyle)
 • Productgroepen (siblingcategory):
 • Tel. 030-214 5004
 • blijmakers@vergelijk.nl