x
x
x Bekijk categorieën x Categorieën MENU
of
Je zoekt nu binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (verwijderen)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
Zoek naar producten... Zoek naar een product binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Zoek naar producten... Zoek... Zoek naar producten... {}
x Categorieën

straightener

{{$data.getNumberOfReviews()}} consumenten beoordelen producten in hairstyler categorie met gemiddeld een {{$data.getAverageRating() | rating}}

straightener kopen

Heb je krullen en wil je steil haar, of heb je steil haar en wil je krullen? Dat kan! Met een haarstyler kun je je haar in...
 • Algemene informatie

  Heb je krullen en wil je steil haar, of heb je steil haar en wil je krullen? Dat kan! Met een haarstyler kun je je haar in ieder gewenst kapsel stylen. In deze tekst bespreken we de belangrijkste dingen waar je op kunt letten bij het kopen van een haarstyler. Eerst geven we je enkele kooptips en daarna bespreken we achtereenvolgens:

  • de manieren van stylen,
  • de typen haarstylers,
  • de functies van haarstylers,
  • het verschil in prijs,
  • accessoires voor je haarstyler,
  • de populairste merken
  • tips voor gebruik.
  Tips voor het kopen van een haarstyler
  Let bij het kopen van een nieuwe haarstyler op de volgende aspecten:
  1. Controleer of je de temperatuur van de haarstyler zelf kunt instellen. Zo kun je de temperatuur afstemmen op jouw haartype en beschadiging voorkomen.
  2. Let op de opwarmtijd van een haarstyler. Vooral als je weinig tijd hebt is het vervelend te moeten wachten tot de haarstyler op temperatuur is. Sommige haarstylers beschikken over een fastheat-functie waardoor de haarstyler extra snel op temperatuur is.
  3. Kijk of de haarstyler beschikt over een meedraaiend snoer zodat je tijdens het stylen geen last hebt van het snoer. Of kies voor een draadloze haarstyler.
  4. Wil je de ene dag steil haar en de andere dag krullen? Kies dan voor een multistyler waarmee je je kapsel op verschillende manier en kunt stylen.
  5. Controleer of de haarstyler over een aan- en uitindicator beschikt. Hierdoor laat je de haarstyler minder snel per ongeluk aanstaan. 

  Manieren van stylen
  Met haarstylers kun je je haar stylen door middel van:
  • een verwarmingselement: bijvoorbeeld keramische platen waardoor je haar zachter wordt, gaat glanzen en gemakkelijk door de haarstyler glijdt. Een verwarmingselement met een teflonlaag voorkomt dat je haar beschadigt of vast blijft kleven aan de platen.
  • lucht: die niet alleen je haar stijlt maar tegelijkertijd ook droogt.
  • stoom: die naast styling ook voor extra fixatie en glans zorgt. 

   Typen haarstylers
  Verschillende typen haarstylers zijn:

  • De krultang: wordt ook wel een kruller of een krulborstel genoemd en kun je gebruiken om je haar te golven of te krullen. Er bestaan krultangen met intrekbare borstelpennen.
  • De stijltang: wordt ook wel een straightener of haarontkroeser genoemd en is de afgelopen jaren  steeds populairder geworden voor het creëren van steil en glad haar.
  • De multistyler: multifunctionele haarstylers combineren de functies van bijvoorbeeld de krultang en de straightener, of combineren de stoom-, warmte- en/of luchtfunctie van haarstylers. 
  Verschil in prijs
  Haarstylers variëren in merk, kwaliteit, functies en accessoires en hierdoor eveneens in prijs. Zo hangt er bijvoorbeeld een duurder prijskaartje aan een haarstyler van een bekend merk en nieuwere types. Maar het verschil in prijs kan ook aan de kwaliteit van de haarstyler liggen. Zo is een haarstyler met speciale titanium platen duurzamer dan een haarstyler met keramische platen en hierdoor duurder. Daarnaast is het prijsverschil voor een groot deel te wijten aan de verschillende functies waar het stylingsapparaat over beschikt en de bijgeleverde accessoires. Over het algemeen geldt: hoe meer functies en accessoires, hoe duurder de haarstyler. Zo zijn multifunctionele haarstylers, die zowel kunnen steilen als krullen, vaak duurder dan een krultang of een stijltang.
   
  Tips voor gebruik
  • Gebruik voor het stylen haarverzorgingsproducten om je haar te beschermen tegen de warmte.
  • Gebruik een stijltang met keramische platen nooit op nat haar omdat het anders verbrandt.
 • Veelgestelde vragen


  Mijn krultang zit steeds vast in mijn haar. Wat kan ik hier aan doen?
  Je zou een krultang met intrekbare borstelpennen kunnen overwegen. Door de borstelpennen in te trekken kun je je haar gemakkelijk van de krultang afschuiven als je je haar in de knoop hebt gedraaid. Verder zou je advies kunnen vragen aan een kapper over welke shampoo en/of conditioner het beste bij jouw haartype passen.

  Moet ik voor een haarstyler een verwijderingsbijdrage betalen?
  Nee. Bij de aanschaf van veel elektronische apparaten zoals een wasmachine, droger, koelkast of koffiezetapparaat betaal je een verwijderingsbijdrage. De bijdrage wordt gevraagd om oude en afgedankte apparaten op een milieuvriendelijke manier te verwijderen. Bij de aanschaf van een nieuw elektronisch apparaat betaal je voor het afvoeren en recyclen van het oude. Voor een hairstyler hoef je geen verwijderingsbijdrage te betalen.

  Kan ik mijn haarstyler ook op reis gebruiken?
  Ja, meestal kan dat. Als je in een land bent waar 230 Volt is, kun je de haarstyler gewoon gebruiken. Soms heb je dan nog wel een verloopstekker nodig. In landen met een lager voltage kun je jouw krultang alleen gebruiken als je de krultang kunt instellen op dat lagere voltage. Kijk hiervoor in de technische specificaties van de haarstyler.

  Kun je met een straightener je haar alleen steil maken?
  Nee, hoewel een straightener meestal wordt gebruikt om het haar steil te maken, kun je deze ook gebruiken om een slag in het haar aan te brengen. Door de straightener bijvoorbeeld bij de punten te kantelen kun je de onderkant van je haar in een mooie slag naar binnen of naar buiten modelleren.

 • Verklarende woordenlijst

  In de onderstaande alfabetische lijst vind je een uitleg over de gebruikte begrippen.

  Automatisch uitschakelen
  Sommige haarstylers beschikken over de functie dat ze na een bepaalde tijd automatisch uitschakelen. Hiermee voorkom je dat je de haarstyler per ongeluk aan laat staan.

  Coolshotfunctie
  Deze functie geeft een stoot koude lucht om je kapsel te fixeren en volume te creëren.

  Fastheatfunctie
  Deze functie zorgt er voor dat de haarstyler extra snel op temperatuur is.

  Intrekbare borstelpennen
  Sommige krultangen beschikken over intrekbare borstelpennen. De intrekbare borstelpennen voorkomen dat je haar vast komt te zitten in de krultang tijdens het krullen. Door de borstelpennen in te trekken kun je je haar gemakkelijk van de krultang afschuiven als je je haar in de knoop hebt gedraaid.

  Ionische functie
  Een ionische functie voorkomt dat je haar statisch wordt tijdens en na het stylen. Bovendien krijgt je haar hierdoor meer glans.

  Opwarmtijd
  De opwarmtijd van haarstylers loopt uiteen. Wil je meteen kunnen beginnen met stylen, dan is het verstandig voor een haarstyler mer een korte opwarmtijd te kiezen.

  Keramische platen
  Keramische platen zorgen ervoor dat de warmte gelijkmatig wordt verspreid. Hierdoor loop je minder risico je haar te beschadigen. Bovendien zorgen keramische platen ervoor dat je haar gaat glanzen.


  Koude luchtstand

  Een koude luchtstand voorkomt dat je je haar op een te hoge temperatuur stijlt. 

  Meedraaiend snoer
  Haarstylers werken of op netstroom (met een snoer) of ze zijn draadloos. Indien je kiest voor een straightener, krultang of multistyler met snoer, dan is het verstandig na te gaan of de haarstyler over een meedraaiend snoer beschikt. Hierdoor heb je tijdens het stylen geen last van het snoer.

  Ophangoog
  Een ophangoog, of ophanghaakje, maakt het makkelijk je haarstyler op te bergen. Helemaal als de haarstyler nog warm is, kun je hem aan het ophangoog ophangen waar hij veilig kan afkoelen.

  Stoomfunctie
  Met een stoomfunctie kun je je haar krullen of steilen door middel van stoom. Door de warmte en vochtigheid van de stoom gaat je haar glanzen.

  Variabele temperatuurregeling
  Het is het beste voor je haar om op zo een laag mogelijke temperatuur te stylen, zeker als je fijn haar hebt. Hoe dikker je haar is, hoe hoger je de temperatuur kunt instellen om je kapsel te stylen. De temperatuur van haarstylers kan oplopen tot zo’n 240 graden. Dit maakt de variabele temperatuurregeling van je haarstyler geen overbodige luxe.

  Voltageschakelaar
  Met een voltageschakelaar kun je het voltage aanpassen zodat je je haarstyler ook in het buitenland kunt gebruiken. Sommige haarstylers passen zich zelfs automatisch aan.

  • Babyliss Babyliss is een bekend merk op het gebied van haarstyling. Met Babyliss haarstyling producten creër je elke haarstijl naar keuze.
  • Remington Met Remington kan je voor weinig elke dag een nieuwe haarstijl maken.
  • Carmen Carmen is bekend geworden met de Carmen krulset. Tegenwoordig biedt Carmen een grote variatie aan haarstijling producten aan.
  • Philips Met de Philips haarstijlingproducten ben je goed uitgerust om de beste looks te maken.
  • Keramisch Met keramische platen is je haar beschermt tegen de hitte en wordt het glad en glanzend.
  • Budget Deze hairstylers kosten minder dan 30 euro.
 • Instyler Tulip Krultang
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/4/1/3/instyler-tulip-krultang-47693413.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/4/1/4/instyler-tulip-krultang-47693414.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/4/1/5/instyler-tulip-krultang-47693415.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/4/1/3/instyler-tulip-krultang-47693413.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy80LzEvMy9pbnN0eWxlci10dWxpcC1rcnVsdGFuZy00NzY5MzQxMy5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/4/1/4/instyler-tulip-krultang-47693414.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy80LzEvNC9pbnN0eWxlci10dWxpcC1rcnVsdGFuZy00NzY5MzQxNC5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/4/1/5/instyler-tulip-krultang-47693415.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy80LzEvNS9pbnN0eWxlci10dWxpcC1rcnVsdGFuZy00NzY5MzQxNS5qcGc=
  Instyler Tulip Krultang (8)
  8.25 (1)
  Instyler Tulip Krultang
  Beste krultang ooit !
  Super tevreden met tulip instyler automatische krultang. Als kapot zou gaan, dan ga ik zeker hetzelfde kopen.
  10.0
  0 10
  • Makkelijk
  • Krulen blijven lang zitten
  • Snel resultaat
  • Duur
 • Braun Satin Hair 3 AS 330 Krulborstel
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/8/5/5/braun-as-400-volume-style-4485725-8440855.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/2/8/braun-satin-hair-3-as-330-23221928.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/2/9/braun-satin-hair-3-as-330-23221929.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/3/0/braun-satin-hair-3-as-330-23221930.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/3/1/braun-satin-hair-3-as-330-23221931.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/3/2/braun-satin-hair-3-as-330-23221932.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/3/3/braun-satin-hair-3-as-330-23221933.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/8/5/5/braun-as-400-volume-style-4485725-8440855.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC84LzUvNS9icmF1bi1hcy00MDAtdm9sdW1lLXN0eWxlLTQ0ODU3MjUtODQ0MDg1NS5qcGc=
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/2/8/braun-satin-hair-3-as-330-23221928.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS85LzIvOC9icmF1bi1zYXRpbi1oYWlyLTMtYXMtMzMwLTIzMjIxOTI4LmpwZw==
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/2/9/braun-satin-hair-3-as-330-23221929.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS85LzIvOS9icmF1bi1zYXRpbi1oYWlyLTMtYXMtMzMwLTIzMjIxOTI5LmpwZw==
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/3/0/braun-satin-hair-3-as-330-23221930.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS85LzMvMC9icmF1bi1zYXRpbi1oYWlyLTMtYXMtMzMwLTIzMjIxOTMwLmpwZw==
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/3/1/braun-satin-hair-3-as-330-23221931.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS85LzMvMS9icmF1bi1zYXRpbi1oYWlyLTMtYXMtMzMwLTIzMjIxOTMxLmpwZw==
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/3/2/braun-satin-hair-3-as-330-23221932.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS85LzMvMi9icmF1bi1zYXRpbi1oYWlyLTMtYXMtMzMwLTIzMjIxOTMyLmpwZw==
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/3/3/braun-satin-hair-3-as-330-23221933.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS85LzMvMy9icmF1bi1zYXRpbi1oYWlyLTMtYXMtMzMwLTIzMjIxOTMzLmpwZw==
  Braun Satin Hair 3 AS 330 Krulborstel (9)
  7.75 (1)
  Braun Satin Hair 3 AS 330 Krulborstel
  Gemakkelijk, geluidarm en compact
  Het is een gemakkelijk in de hand liggend apparaat. Hij maakt duidelijk minder geluid dan zijn voorganger en is praktisch in het gebruik, met niet te veel losse onderdelen, maar met voldoende mogelijkheden.
  9.0
  0 10
 • Babyliss MS21E haarstyler
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/0/8/3/babyliss-ms-21-e-19899083.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/3/9/5/babyliss-ms-21-e-20414395.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/6/7/9/babyliss-ms-21-e-20431679.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/4/6/2/babyliss-ms21e-hair-stylers-25197462.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/0/8/3/babyliss-ms-21-e-19899083.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS8wLzgvMy9iYWJ5bGlzcy1tcy0yMS1lLTE5ODk5MDgzLmpwZw==
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/3/9/5/babyliss-ms-21-e-20414395.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC8zLzkvNS9iYWJ5bGlzcy1tcy0yMS1lLTIwNDE0Mzk1LmpwZw==
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/6/7/9/babyliss-ms-21-e-20431679.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS82LzcvOS9iYWJ5bGlzcy1tcy0yMS1lLTIwNDMxNjc5LmpwZw==
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/4/6/2/babyliss-ms21e-hair-stylers-25197462.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy80LzYvMi9iYWJ5bGlzcy1tczIxZS1oYWlyLXN0eWxlcnMtMjUxOTc0NjIuanBn
  Babyliss MS21E haarstyler (11)
  7.75 (1)
  Babyliss MS21E haarstyler
  De Babyliss heb ik gekocht voor mijn kleindochter en zij is er heel enthousiast over
  De Babyliss heb ik gekocht voor mijn kleindochter en zij is er heel enthousiast over. Prachtige pijpenkrullen en gewone krullen. Gebruiksvriendelijk. Prima service en snelle levering.
  9.0
  0 10
 • Carmen C 2010 Travelset
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/6/7/7/carmen-c-2010-travelset-4968677.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/6/7/7/carmen-c-2010-travelset-4968677.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC82LzcvNy9jYXJtZW4tYy0yMDEwLXRyYXZlbHNldC00OTY4Njc3LmpwZw==
  Carmen C 2010 Travelset (9)
  4.17028008692877 (3)
  Carmen C 2010 Travelset
  Handig om me te nemen en gemakkelijk in gebruik, dacht ik
  Handig om me te nemen en gemakkelijk in gebruik, dacht ik. Dit n.a.v. tientallen jaren gebruik van div. Carmensets. 'k Gebruik Carmen krulsets al vanaf dat ze op de markt kwamen. Helaas... De rollers zijn, in vergelijk met mijn grote carmenset heel vervelend in gebruik(te glad en te zwaar). Ze zakken daarom o zo gemakkelijk uit mijn haar. De clips zijn ronduit waardeloos, klemmen verkeerd en kantelen daarom telens naar beneden en beginnen te glijden. De pennen zijn ook niet bruikbaar (evenals die bij mijn grote set). De krullers glijden naar beneden omdat ze de roller niet vast kunnen zetten en/of houden. De pennen zijn te kort en niet goed gevormd. Uit nood gebruik ik de oude , langere pennen van vroeger, die ik nog in een hoekje van de kast vond. Dat werkt beter. Deze set is dus één grote frustratie. Zo jammer en onnodig.
  3.3
  0 10
 • Carmen C 5020
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/6/3/9/carmen-c-5020-18922639.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/6/3/9/carmen-c-5020-18922639.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi82LzMvOS9jYXJtZW4tYy01MDIwLTE4OTIyNjM5LmpwZw==
  Carmen C 5020 (10)
  7.716666666666666 (2)
  Carmen C 5020
  snel en mooie set
  mooie set, rollers zijn supersnel warm. Ze worden wel echt heel warm in tegenstelling tot wat hieronder wordt genoemd..ik dacht ook dat ze niet goed warm werden maar je moet ze goed aandrukken dan warmen ze wel goed op en worden ze dus wel echt heel warm. rollers zijn makkelijk in te draaien. handig dat er speldjes en klemmetjes bij zitten want dat geeft extra stevigheid. krullen blijven goed zitten. maar zal ook van je versteviging en haar afhangen. ik vind het een mooi set.
  8.7
  0 10
 • Carmen Model CB 3079
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/6/9/2/carmen-3079-proline-4982692.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/4/4/6/carmen-3079-proline-23843446.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/4/4/7/carmen-3079-proline-23843447.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/4/4/8/carmen-3079-proline-23843448.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/6/9/2/carmen-3079-proline-4982692.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi82LzkvMi9jYXJtZW4tMzA3OS1wcm9saW5lLTQ5ODI2OTIuanBn
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/4/4/6/carmen-3079-proline-23843446.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy80LzQvNi9jYXJtZW4tMzA3OS1wcm9saW5lLTIzODQzNDQ2LmpwZw==
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/4/4/7/carmen-3079-proline-23843447.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy80LzQvNy9jYXJtZW4tMzA3OS1wcm9saW5lLTIzODQzNDQ3LmpwZw==
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/4/4/8/carmen-3079-proline-23843448.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy80LzQvOC9jYXJtZW4tMzA3OS1wcm9saW5lLTIzODQzNDQ4LmpwZw==
  Carmen Model CB 3079 (10)
  7.75 (1)
  Carmen Model CB 3079
  Het is een prima krultang, een type dat werkt
  Het is een prima krultang, een type dat werkt. Ik heb dezelfde al eerder gehad maar die is met vervoeren helaas gebroken (foutje van mij, niet van de krultang). Zoek je een goede krultang: gewoon deze kopen
  9.0
  0 10
 • Carmen C 5020
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/6/3/9/carmen-c-5020-18922639.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/6/3/9/carmen-c-5020-18922639.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi82LzMvOS9jYXJtZW4tYy01MDIwLTE4OTIyNjM5LmpwZw==
  Carmen C 5020 (10)
  7.716666666666666 (2)
  Carmen C 5020
  Snel
  Heb pas paar weken deze krulset. Krullers binnen paar minuten warm. Hoewel ze in beschrijving zeggen, dat je moet oppassen om je niet te verbranden is dat een lachertje. Krullers iets meer dan lauw. Zelfs voor senior gemakkelijk in te draaien krullers. Daar mijn haar nog niet erg lang is, kan ik niet goed inschatten of ze voldoen bij lang haar. Heb een mooie slag als resultaat. Meer dan wat meer volume en boller kapsel is ook niet de bedoeling. Voor mij prima aankoop! Treesje,
  7.7
  0 10
 • Babyliss Ceramic Hot Air Brush
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/5/8/2/babyliss-2655-e-4968582.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/8/5/4/babyliss-ceramic-hot-air-brush-23211854.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/8/5/5/babyliss-ceramic-hot-air-brush-23211855.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/8/5/6/babyliss-ceramic-hot-air-brush-23211856.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/8/5/7/babyliss-ceramic-hot-air-brush-23211857.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/5/8/2/babyliss-2655-e-4968582.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC81LzgvMi9iYWJ5bGlzcy0yNjU1LWUtNDk2ODU4Mi5qcGc=
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/8/5/4/babyliss-ceramic-hot-air-brush-23211854.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS84LzUvNC9iYWJ5bGlzcy1jZXJhbWljLWhvdC1haXItYnJ1c2gtMjMyMTE4NTQuanBn
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/8/5/5/babyliss-ceramic-hot-air-brush-23211855.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS84LzUvNS9iYWJ5bGlzcy1jZXJhbWljLWhvdC1haXItYnJ1c2gtMjMyMTE4NTUuanBn
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/8/5/6/babyliss-ceramic-hot-air-brush-23211856.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS84LzUvNi9iYWJ5bGlzcy1jZXJhbWljLWhvdC1haXItYnJ1c2gtMjMyMTE4NTYuanBn
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/8/5/7/babyliss-ceramic-hot-air-brush-23211857.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS84LzUvNy9iYWJ5bGlzcy1jZXJhbWljLWhvdC1haXItYnJ1c2gtMjMyMTE4NTcuanBn
  Babyliss Ceramic Hot Air Brush (6)
  5.75 (1)
  Babyliss Ceramic Hot Air Brush
  Babyliss 2655e....het gaat!
  Mijn Philips pro air vond ik fijner en krachtiger.... Kreeg er betere, mooiere, gladde en strakkere krul van.... Met de babyliss is het nogal zwak en beetje pluis! Ook zit de snoer niet comfortabel, lijkt los te zitten....moet het terug sturen...en dan heb ik,helemaal niets... Ook de tandjes die ingetrokken kunnen worden gaan niet helemaal terug waardoor vaak mijn haar vast blijft zitten..
  5.0
  0 10
 • Babyliss AS130E haarstyler
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/3/5/4/babyliss-as130e-17892354.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/4/9/6/babyliss-as130e-hair-stylers-23219496.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/3/5/4/babyliss-as130e-17892354.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi8zLzUvNC9iYWJ5bGlzcy1hczEzMGUtMTc4OTIzNTQuanBn
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/4/9/6/babyliss-as130e-hair-stylers-23219496.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS80LzkvNi9iYWJ5bGlzcy1hczEzMGUtaGFpci1zdHlsZXJzLTIzMjE5NDk2LmpwZw==
  Babyliss AS130E haarstyler (7)
  7.1 (1)
  Babyliss AS130E haarstyler
  Beste koop bij Kruitvat € 44,98 incl. verz. kosten
  Zelfs mijn kapper gebruikt de borstel. Blijft niet klitten in je haar.
  7.7
  0 10
 • Braun Satin Hair 7 AS 720 Krulborstel
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/5/8/1/braun-as-720-satin-hair-7-17632581.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/1/7/braun-satin-hair-7-as-720-23221917.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/1/8/braun-satin-hair-7-as-720-23221918.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/1/9/braun-satin-hair-7-as-720-23221919.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/2/0/braun-satin-hair-7-as-720-23221920.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/2/1/braun-satin-hair-7-as-720-23221921.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/5/8/1/braun-as-720-satin-hair-7-17632581.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi81LzgvMS9icmF1bi1hcy03MjAtc2F0aW4taGFpci03LTE3NjMyNTgxLmpwZw==
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/1/7/braun-satin-hair-7-as-720-23221917.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS85LzEvNy9icmF1bi1zYXRpbi1oYWlyLTctYXMtNzIwLTIzMjIxOTE3LmpwZw==
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/1/8/braun-satin-hair-7-as-720-23221918.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS85LzEvOC9icmF1bi1zYXRpbi1oYWlyLTctYXMtNzIwLTIzMjIxOTE4LmpwZw==
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/1/9/braun-satin-hair-7-as-720-23221919.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS85LzEvOS9icmF1bi1zYXRpbi1oYWlyLTctYXMtNzIwLTIzMjIxOTE5LmpwZw==
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/2/0/braun-satin-hair-7-as-720-23221920.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS85LzIvMC9icmF1bi1zYXRpbi1oYWlyLTctYXMtNzIwLTIzMjIxOTIwLmpwZw==
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/2/1/braun-satin-hair-7-as-720-23221921.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS85LzIvMS9icmF1bi1zYXRpbi1oYWlyLTctYXMtNzIwLTIzMjIxOTIxLmpwZw==
  Braun Satin Hair 7 AS 720 Krulborstel (9)
  8.298581560283688 (2)
  Braun Satin Hair 7 AS 720 Krulborstel
  Fantastische fohnborstel ! In een mom van tijd zit je haar alsof je er voor naar de ...
  Fantastische fohnborstel ! In een mom van tijd zit je haar alsof je er voor naar de kapper bent geweest. Heb meerdere complimentjes ontvangen! Je haar ziet er na het föhnen prachtig stralend uit!
  9.3
  0 10
 • Carmen C 2010 Travelset
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/6/7/7/carmen-c-2010-travelset-4968677.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/6/7/7/carmen-c-2010-travelset-4968677.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC82LzcvNy9jYXJtZW4tYy0yMDEwLXRyYXZlbHNldC00OTY4Njc3LmpwZw==
  Carmen C 2010 Travelset (9)
  4.17028008692877 (3)
  Carmen C 2010 Travelset
  Helaas valt het me erg tegen
  Helaas valt het me erg tegen. Ik heb dik en zwaar haar blijkbaar niets voor deze rollers. Gewone hele goedkope warmwaterrollers doen het veel beter met langdurig resultaat. Zelf een slag in mijn haar lukt maar voor een halve dag. Dat is jammer want ik hoor altijd zoveel goede over de Carmen krulset. Dus.......in de verkoop.
  3.7
  0 10
 • Babyliss AS80E haarstyler
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/7/8/6/babyliss-as80e-16130786.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/2/2/8/babyliss-as80e-17874228.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/0/5/7/babyliss-as80e-18516057.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/4/0/babyliss-as80e-hair-stylers-23219840.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/4/1/babyliss-as80e-hair-stylers-23219841.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/4/2/babyliss-as80e-hair-stylers-23219842.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/7/8/6/babyliss-as80e-16130786.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC83LzgvNi9iYWJ5bGlzcy1hczgwZS0xNjEzMDc4Ni5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/2/2/8/babyliss-as80e-17874228.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC8yLzIvOC9iYWJ5bGlzcy1hczgwZS0xNzg3NDIyOC5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/0/5/7/babyliss-as80e-18516057.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi8wLzUvNy9iYWJ5bGlzcy1hczgwZS0xODUxNjA1Ny5qcGc=
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/4/0/babyliss-as80e-hair-stylers-23219840.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS84LzQvMC9iYWJ5bGlzcy1hczgwZS1oYWlyLXN0eWxlcnMtMjMyMTk4NDAuanBn
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/4/1/babyliss-as80e-hair-stylers-23219841.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS84LzQvMS9iYWJ5bGlzcy1hczgwZS1oYWlyLXN0eWxlcnMtMjMyMTk4NDEuanBn
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/4/2/babyliss-as80e-hair-stylers-23219842.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS84LzQvMi9iYWJ5bGlzcy1hczgwZS1oYWlyLXN0eWxlcnMtMjMyMTk4NDIuanBn
  Babyliss AS80E haarstyler (23)
  6.960155254811104 (3)
  Babyliss AS80E haarstyler
  Goed, gedurende anderhalf jaar, 2x per week.
  Goed, gedurende anderhalf jaar, 2x per week gebruikt. Toen werdt hij gloeiend heet en hield er mee op. 2 jaar garantie. Ik kreeg zondermeer een nieuwe mee bij Blokker. Zo hoort het. Leni Z.
  7.3
  0 10
 • Babyliss AS80E haarstyler
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/7/8/6/babyliss-as80e-16130786.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/2/2/8/babyliss-as80e-17874228.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/0/5/7/babyliss-as80e-18516057.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/4/0/babyliss-as80e-hair-stylers-23219840.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/4/1/babyliss-as80e-hair-stylers-23219841.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/4/2/babyliss-as80e-hair-stylers-23219842.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/7/8/6/babyliss-as80e-16130786.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC83LzgvNi9iYWJ5bGlzcy1hczgwZS0xNjEzMDc4Ni5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/2/2/8/babyliss-as80e-17874228.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC8yLzIvOC9iYWJ5bGlzcy1hczgwZS0xNzg3NDIyOC5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/0/5/7/babyliss-as80e-18516057.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi8wLzUvNy9iYWJ5bGlzcy1hczgwZS0xODUxNjA1Ny5qcGc=
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/4/0/babyliss-as80e-hair-stylers-23219840.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS84LzQvMC9iYWJ5bGlzcy1hczgwZS1oYWlyLXN0eWxlcnMtMjMyMTk4NDAuanBn
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/4/1/babyliss-as80e-hair-stylers-23219841.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS84LzQvMS9iYWJ5bGlzcy1hczgwZS1oYWlyLXN0eWxlcnMtMjMyMTk4NDEuanBn
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/4/2/babyliss-as80e-hair-stylers-23219842.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS84LzQvMi9iYWJ5bGlzcy1hczgwZS1oYWlyLXN0eWxlcnMtMjMyMTk4NDIuanBn
  Babyliss AS80E haarstyler (23)
  6.960155254811104 (3)
  Babyliss AS80E haarstyler
  Prima, maar niet voor lang.
  De borstel fohne van Babyliss werkt prima. Het resultaat is glad haar en het is makkelijk in gebruik. Was er voor ongeveer een half jaar dan ook prima tevreden mee. Sinds kort maakt het ding veel lawaai en begint ook aangebrand te ruiken. Ik vermoed dat er haren in de fohne zijn gekomen, de constructie wil alleen dat ik ze er niet uit krijg. Ga dus nu na helaas een half jaar een andere nieuwe kopen.
  5.7
  0 10
 • Braun Satin Hair 7 AS 720 Krulborstel
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/5/8/1/braun-as-720-satin-hair-7-17632581.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/1/7/braun-satin-hair-7-as-720-23221917.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/1/8/braun-satin-hair-7-as-720-23221918.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/1/9/braun-satin-hair-7-as-720-23221919.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/2/0/braun-satin-hair-7-as-720-23221920.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/2/1/braun-satin-hair-7-as-720-23221921.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/5/8/1/braun-as-720-satin-hair-7-17632581.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi81LzgvMS9icmF1bi1hcy03MjAtc2F0aW4taGFpci03LTE3NjMyNTgxLmpwZw==
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/1/7/braun-satin-hair-7-as-720-23221917.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS85LzEvNy9icmF1bi1zYXRpbi1oYWlyLTctYXMtNzIwLTIzMjIxOTE3LmpwZw==
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/1/8/braun-satin-hair-7-as-720-23221918.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS85LzEvOC9icmF1bi1zYXRpbi1oYWlyLTctYXMtNzIwLTIzMjIxOTE4LmpwZw==
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/1/9/braun-satin-hair-7-as-720-23221919.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS85LzEvOS9icmF1bi1zYXRpbi1oYWlyLTctYXMtNzIwLTIzMjIxOTE5LmpwZw==
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/2/0/braun-satin-hair-7-as-720-23221920.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS85LzIvMC9icmF1bi1zYXRpbi1oYWlyLTctYXMtNzIwLTIzMjIxOTIwLmpwZw==
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/2/1/braun-satin-hair-7-as-720-23221921.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS85LzIvMS9icmF1bi1zYXRpbi1oYWlyLTctYXMtNzIwLTIzMjIxOTIxLmpwZw==
  Braun Satin Hair 7 AS 720 Krulborstel (9)
  8.298581560283688 (2)
  Braun Satin Hair 7 AS 720 Krulborstel
  Super
  Sinds 1 week in bezit van dit product. Ben erg tevreden. Ik gebruik hem op haar, dat nog nat is. Droogt goed en geeft veel volume in mijn slap en stijl haar. Wel is de borstel vrij dik, dus het haar mag niet al te kort zijn. Fijn, dat je met een arm kunt fohnen en stijlen. Niet meer met in de ene hand de borstel en in de andere hand de fohn.
  7.7
  0 10
 • Babyliss AS80E haarstyler
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/7/8/6/babyliss-as80e-16130786.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/2/2/8/babyliss-as80e-17874228.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/0/5/7/babyliss-as80e-18516057.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/4/0/babyliss-as80e-hair-stylers-23219840.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/4/1/babyliss-as80e-hair-stylers-23219841.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/4/2/babyliss-as80e-hair-stylers-23219842.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/7/8/6/babyliss-as80e-16130786.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC83LzgvNi9iYWJ5bGlzcy1hczgwZS0xNjEzMDc4Ni5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/2/2/8/babyliss-as80e-17874228.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC8yLzIvOC9iYWJ5bGlzcy1hczgwZS0xNzg3NDIyOC5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/0/5/7/babyliss-as80e-18516057.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi8wLzUvNy9iYWJ5bGlzcy1hczgwZS0xODUxNjA1Ny5qcGc=
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/4/0/babyliss-as80e-hair-stylers-23219840.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS84LzQvMC9iYWJ5bGlzcy1hczgwZS1oYWlyLXN0eWxlcnMtMjMyMTk4NDAuanBn
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/4/1/babyliss-as80e-hair-stylers-23219841.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS84LzQvMS9iYWJ5bGlzcy1hczgwZS1oYWlyLXN0eWxlcnMtMjMyMTk4NDEuanBn
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/4/2/babyliss-as80e-hair-stylers-23219842.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS84LzQvMi9iYWJ5bGlzcy1hczgwZS1oYWlyLXN0eWxlcnMtMjMyMTk4NDIuanBn
  Babyliss AS80E haarstyler (23)
  6.960155254811104 (3)
  Babyliss AS80E haarstyler
  het is een handige ding, maar maakt veel lawaai
  het is een handige ding, maar maakt veel lawaai. en heb soms het gevoel dat zijn motor niet lang kan volhouden je kan hem ook als droger gebruiken
  6.7
  0 10
 • Carmen C 2010 Travelset
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/6/7/7/carmen-c-2010-travelset-4968677.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/6/7/7/carmen-c-2010-travelset-4968677.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC82LzcvNy9jYXJtZW4tYy0yMDEwLXRyYXZlbHNldC00OTY4Njc3LmpwZw==
  Carmen C 2010 Travelset (9)
  4.17028008692877 (3)
  Carmen C 2010 Travelset
  Alleen voor gebruik in uiterste nood
  Van Carmen toch een hogere verwachting! Wat een slechte klippers om de gloedhete krullers vast te zetten. Bovendien vliegen de klippers om de haverklap uit elkaar. Waarom niet de normale pennen zoals bij de andere sets erbij? Ik ben nu verplicht om nieuwe pennen er apart bij te bestellen, als dit mogelijk is, andere heb je aan deze set echt niets, weggegooid geld. Koop dan maar een nieuwe (grotere en dus wat onhandigere) set.
  4.7
  0 10
 • Babyliss
  • babyliss
 • Remington
  • remington
 • Carmen
  • carmen
 • Philips
  • philips
 • Keramisch
  • ja
 • Budget
  • budget
Hairstylers 6.8 (35)
0 - 24
 • Babyliss AS80E haarstyler
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/7/8/6/babyliss-as80e-16130786.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/2/2/8/babyliss-as80e-17874228.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/0/5/7/babyliss-as80e-18516057.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/4/0/babyliss-as80e-hair-stylers-23219840.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/4/1/babyliss-as80e-hair-stylers-23219841.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/4/2/babyliss-as80e-hair-stylers-23219842.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/7/8/6/babyliss-as80e-16130786.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC83LzgvNi9iYWJ5bGlzcy1hczgwZS0xNjEzMDc4Ni5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/2/2/8/babyliss-as80e-17874228.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC8yLzIvOC9iYWJ5bGlzcy1hczgwZS0xNzg3NDIyOC5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/0/5/7/babyliss-as80e-18516057.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi8wLzUvNy9iYWJ5bGlzcy1hczgwZS0xODUxNjA1Ny5qcGc=
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/4/0/babyliss-as80e-hair-stylers-23219840.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS84LzQvMC9iYWJ5bGlzcy1hczgwZS1oYWlyLXN0eWxlcnMtMjMyMTk4NDAuanBn
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/4/1/babyliss-as80e-hair-stylers-23219841.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS84LzQvMS9iYWJ5bGlzcy1hczgwZS1oYWlyLXN0eWxlcnMtMjMyMTk4NDEuanBn
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/4/2/babyliss-as80e-hair-stylers-23219842.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS84LzQvMi9iYWJ5bGlzcy1hczgwZS1oYWlyLXN0eWxlcnMtMjMyMTk4NDIuanBn
  Babyliss AS80E haarstyler (23)
  6.960155254811104 (3)
  Babyliss AS80E haarstyler
  BCC BCC
  8.394073761090633 (792)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.24/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  23.94, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  BCC BCC
  8.394073761090633 (792)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.24/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  23.94, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  BCC Alkmaar BCC Alkmaar
  23.94, 4.750713699999999, 52.6360681 HIGH
  278
  good_buy
  most_sold
 • Braun Satin Hair 1 AS 110 Krulborstel
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/6/3/4/braun-as-200-curls-style-219767-4982634.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/3/4/braun-satin-hair-1-as-110-23221934.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/3/5/braun-satin-hair-1-as-110-23221935.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/3/6/braun-satin-hair-1-as-110-23221936.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/6/3/4/braun-as-200-curls-style-219767-4982634.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi82LzMvNC9icmF1bi1hcy0yMDAtY3VybHMtc3R5bGUtMjE5NzY3LTQ5ODI2MzQuanBn
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/3/4/braun-satin-hair-1-as-110-23221934.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS85LzMvNC9icmF1bi1zYXRpbi1oYWlyLTEtYXMtMTEwLTIzMjIxOTM0LmpwZw==
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/3/5/braun-satin-hair-1-as-110-23221935.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS85LzMvNS9icmF1bi1zYXRpbi1oYWlyLTEtYXMtMTEwLTIzMjIxOTM1LmpwZw==
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/3/6/braun-satin-hair-1-as-110-23221936.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS85LzMvNi9icmF1bi1zYXRpbi1oYWlyLTEtYXMtMTEwLTIzMjIxOTM2LmpwZw==
  Braun Satin Hair 1 AS 110 Krulborstel (20)
  Braun Satin Hair 1 AS 110 Krulborstel
  Wehkamp Wehkamp
  8.511866596686929 (436)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.24/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  19.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Wehkamp Wehkamp
  8.511866596686929 (436)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.24/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  19.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Expert Almelo Expert Almelo
  19.95, 6.6749386, 52.36558770000001 NONE
  187
 • Babyliss AS550E
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/8/2/4/babyliss-as550e-20021824.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/1/7/0/babyliss-as550e-20027170.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/2/1/9/babyliss-as550e-20726219.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/8/2/4/babyliss-as550e-20021824.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS84LzIvNC9iYWJ5bGlzcy1hczU1MGUtMjAwMjE4MjQuanBn
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/1/7/0/babyliss-as550e-20027170.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy8xLzcvMC9iYWJ5bGlzcy1hczU1MGUtMjAwMjcxNzAuanBn
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/2/1/9/babyliss-as550e-20726219.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi8yLzEvOS9iYWJ5bGlzcy1hczU1MGUtMjA3MjYyMTkuanBn
  Babyliss AS550E (19)
  Babyliss AS550E
  BCC BCC
  8.394073761090633 (792)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.24/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  44.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  BCC BCC
  8.394073761090633 (792)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.24/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  44.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  BCC Alkmaar BCC Alkmaar
  44.99, 4.750713699999999, 52.6360681 LOW
  278
 • Philips ProCare Airstyler HP8656/00
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/9/0/3/philips-hp8656-00-19367903.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/5/4/philips-hp8656-00-19870054.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/9/8/0/philips-hp8656-00-23313980.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/9/8/2/philips-hp8656-00-23313982.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/9/8/3/philips-hp8656-00-23313983.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/9/8/4/philips-hp8656-00-23313984.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/9/0/3/philips-hp8656-00-19367903.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy85LzAvMy9waGlsaXBzLWhwODY1Ni0wMC0xOTM2NzkwMy5qcGc=
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/5/4/philips-hp8656-00-19870054.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC8wLzUvNC9waGlsaXBzLWhwODY1Ni0wMC0xOTg3MDA1NC5qcGc=
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/9/8/0/philips-hp8656-00-23313980.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy85LzgvMC9waGlsaXBzLWhwODY1Ni0wMC0yMzMxMzk4MC5qcGc=
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/9/8/2/philips-hp8656-00-23313982.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy85LzgvMi9waGlsaXBzLWhwODY1Ni0wMC0yMzMxMzk4Mi5qcGc=
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/9/8/3/philips-hp8656-00-23313983.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy85LzgvMy9waGlsaXBzLWhwODY1Ni0wMC0yMzMxMzk4My5qcGc=
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/9/8/4/philips-hp8656-00-23313984.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy85LzgvNC9waGlsaXBzLWhwODY1Ni0wMC0yMzMxMzk4NC5qcGc=
  Philips ProCare Airstyler HP8656/00 (18)
  Philips ProCare Airstyler HP8656/00
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.000170977297053 (818)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.24/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  49.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.000170977297053 (818)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.24/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  49.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.24/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  49.99, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  10
 • Carmen Krultang
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/8/8/6/carmen-krultang-34881886.jpg?m=aHR0cDovL2ltYWdlcy5iY2MubmwvaW1hZ2VzLzgxNDc2XzE0MjI5NzcxMzhfZGV0YWlsLmpwZw==
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/8/8/7/carmen-krultang-34881887.jpg?m=aHR0cDovL2Fzc2V0cy53ZWhrYW1wLmNvbS9pL3dlaGthbXAvMjY1NjkwX3BiXzAxP3c9NTAwJmg9NTAw
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/1/7/9/carmen-krultang-47393179.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/8/8/6/carmen-krultang-34881886.jpg?m=aHR0cDovL2ltYWdlcy5iY2MubmwvaW1hZ2VzLzgxNDc2XzE0MjI5NzcxMzhfZGV0YWlsLmpwZw==
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/8/8/7/carmen-krultang-34881887.jpg?m=aHR0cDovL2Fzc2V0cy53ZWhrYW1wLmNvbS9pL3dlaGthbXAvMjY1NjkwX3BiXzAxP3c9NTAwJmg9NTAw
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/1/7/9/carmen-krultang-47393179.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy8xLzcvOS9jYXJtZW4ta3J1bHRhbmctNDczOTMxNzkuanBn
  Carmen Krultang (14)
  Carmen Krultang
  Bol.com Bol.com
  8.363541805344681 (677)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.24/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  34.45, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Bol.com Bol.com
  8.363541805344681 (677)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.24/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  34.45, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  BCC Bergen op Zoom BCC Bergen op Zoom
  34.45, 4.280565999999999, 51.4932449 LOW
  97
 • Remington Krultang
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/0/4/9/remington-ci2725-47309049.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/2/4/0/remington-ci2725-34046240.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/0/4/9/remington-ci2725-47309049.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS8wLzQvOS9yZW1pbmd0b24tY2kyNzI1LTQ3MzA5MDQ5LmpwZw==
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/2/4/0/remington-ci2725-34046240.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi8yLzQvMC9yZW1pbmd0b24tY2kyNzI1LTM0MDQ2MjQwLmpwZw==
  Remington Krultang (13)
  Remington Krultang
  Bol.com Bol.com
  8.363541805344681 (677)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.24/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  21, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Bol.com Bol.com
  8.363541805344681 (677)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.24/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  21, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.24/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  21.99, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  9
 • Babyliss MS21E haarstyler
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/0/8/3/babyliss-ms-21-e-19899083.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/3/9/5/babyliss-ms-21-e-20414395.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/6/7/9/babyliss-ms-21-e-20431679.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/4/6/2/babyliss-ms21e-hair-stylers-25197462.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/0/8/3/babyliss-ms-21-e-19899083.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS8wLzgvMy9iYWJ5bGlzcy1tcy0yMS1lLTE5ODk5MDgzLmpwZw==
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/3/9/5/babyliss-ms-21-e-20414395.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC8zLzkvNS9iYWJ5bGlzcy1tcy0yMS1lLTIwNDE0Mzk1LmpwZw==
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/6/7/9/babyliss-ms-21-e-20431679.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS82LzcvOS9iYWJ5bGlzcy1tcy0yMS1lLTIwNDMxNjc5LmpwZw==
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/4/6/2/babyliss-ms21e-hair-stylers-25197462.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy80LzYvMi9iYWJ5bGlzcy1tczIxZS1oYWlyLXN0eWxlcnMtMjUxOTc0NjIuanBn
  Babyliss MS21E haarstyler (11)
  7.75 (1)
  Babyliss MS21E haarstyler
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.000170977297053 (818)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.24/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  34.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.000170977297053 (818)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.24/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  34.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.24/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  34.95, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  195
 • Instyler InStyler Titanium Ionic Stijltang
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/4/9/7/instyler-instyler-titanium-ionic-stijltang-47693497.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/4/9/8/instyler-instyler-titanium-ionic-stijltang-47693498.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/4/9/9/instyler-instyler-titanium-ionic-stijltang-47693499.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/4/9/7/instyler-instyler-titanium-ionic-stijltang-47693497.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy80LzkvNy9pbnN0eWxlci1pbnN0eWxlci10aXRhbml1bS1pb25pYy1zdGlqbHRhbmctNDc2OTM0OTcuanBn
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/4/9/8/instyler-instyler-titanium-ionic-stijltang-47693498.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy80LzkvOC9pbnN0eWxlci1pbnN0eWxlci10aXRhbml1bS1pb25pYy1zdGlqbHRhbmctNDc2OTM0OTguanBn
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/4/9/9/instyler-instyler-titanium-ionic-stijltang-47693499.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy80LzkvOS9pbnN0eWxlci1pbnN0eWxlci10aXRhbml1bS1pb25pYy1zdGlqbHRhbmctNDc2OTM0OTkuanBn
  Instyler InStyler Titanium Ionic Stijltang (10)
  Instyler InStyler Titanium Ionic Stijltang
  BCC BCC
  8.394073761090633 (792)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.24/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  59.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  BCC BCC
  8.394073761090633 (792)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.24/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  59.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  BCC Beek BCC Beek
  59.99, 5.7958991, 50.9501108 LOW
  87
 • Carmen Model CB 3079
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/6/9/2/carmen-3079-proline-4982692.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/4/4/6/carmen-3079-proline-23843446.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/4/4/7/carmen-3079-proline-23843447.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/4/4/8/carmen-3079-proline-23843448.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/6/9/2/carmen-3079-proline-4982692.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi82LzkvMi9jYXJtZW4tMzA3OS1wcm9saW5lLTQ5ODI2OTIuanBn
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/4/4/6/carmen-3079-proline-23843446.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy80LzQvNi9jYXJtZW4tMzA3OS1wcm9saW5lLTIzODQzNDQ2LmpwZw==
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/4/4/7/carmen-3079-proline-23843447.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy80LzQvNy9jYXJtZW4tMzA3OS1wcm9saW5lLTIzODQzNDQ3LmpwZw==
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/4/4/8/carmen-3079-proline-23843448.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy80LzQvOC9jYXJtZW4tMzA3OS1wcm9saW5lLTIzODQzNDQ4LmpwZw==
  Carmen Model CB 3079 (10)
  7.75 (1)
  Carmen Model CB 3079
  Kijkshop Almere Kijkshop Almere
  14.99, 5.2210813, 52.3728291 LOW
  Kijkshop.nl Kijkshop.nl
  8.547531703000708 (344)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.24/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  17.98, ? (offer_sdt_unknown)
  Kijkshop Almere Kijkshop Almere
  14.99, 5.2210813, 52.3728291 LOW
  81
 • Carmen C 5020
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/6/3/9/carmen-c-5020-18922639.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/6/3/9/carmen-c-5020-18922639.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi82LzMvOS9jYXJtZW4tYy01MDIwLTE4OTIyNjM5LmpwZw==
  Carmen C 5020 (10)
  7.716666666666666 (2)
  Carmen C 5020
  Expert.nl Expert.nl
  7.928162615387502 (197)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.24/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  49.95, 2d (offer_sdt_2_days)
  Expert.nl Expert.nl
  7.928162615387502 (197)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.24/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  49.95, 2d (offer_sdt_2_days)
  Expert Almelo Expert Almelo
  49.95, 6.6749386, 52.36558770000001 NONE
  175
  good_buy
 • Carmen C 2010 Travelset
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/6/7/7/carmen-c-2010-travelset-4968677.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/6/7/7/carmen-c-2010-travelset-4968677.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC82LzcvNy9jYXJtZW4tYy0yMDEwLXRyYXZlbHNldC00OTY4Njc3LmpwZw==
  Carmen C 2010 Travelset (9)
  4.17028008692877 (3)
  Carmen C 2010 Travelset
  BCC BCC
  8.394073761090633 (792)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.24/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  20, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  BCC BCC
  8.394073761090633 (792)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.24/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  20, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  BCC Utrecht BCC Utrecht
  20, 5.1099764, 52.06047239999999 LOW
  118
  good_buy
 • Braun Satin Hair Brush SB1
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/5/6/2/braun-sb-1-satin-hair-brush-iontec-648208-14799562.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/2/0/9/braun-sb-1-satin-hair-brush-iontec-648208-17487209.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/0/6/7/braun-satin-hair-brush-sb1-23221067.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/0/6/8/braun-satin-hair-brush-sb1-23221068.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/0/6/9/braun-satin-hair-brush-sb1-23221069.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/0/7/0/braun-satin-hair-brush-sb1-23221070.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/0/7/1/braun-satin-hair-brush-sb1-23221071.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/0/7/2/braun-satin-hair-brush-sb1-23221072.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/5/6/2/braun-sb-1-satin-hair-brush-iontec-648208-14799562.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS81LzYvMi9icmF1bi1zYi0xLXNhdGluLWhhaXItYnJ1c2gtaW9udGVjLTY0ODIwOC0xNDc5OTU2Mi5qcGc=
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/2/0/9/braun-sb-1-satin-hair-brush-iontec-648208-17487209.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy8yLzAvOS9icmF1bi1zYi0xLXNhdGluLWhhaXItYnJ1c2gtaW9udGVjLTY0ODIwOC0xNzQ4NzIwOS5qcGc=
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/0/6/7/braun-satin-hair-brush-sb1-23221067.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS8wLzYvNy9icmF1bi1zYXRpbi1oYWlyLWJydXNoLXNiMS0yMzIyMTA2Ny5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/0/6/8/braun-satin-hair-brush-sb1-23221068.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS8wLzYvOC9icmF1bi1zYXRpbi1oYWlyLWJydXNoLXNiMS0yMzIyMTA2OC5qcGc=
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/0/6/9/braun-satin-hair-brush-sb1-23221069.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS8wLzYvOS9icmF1bi1zYXRpbi1oYWlyLWJydXNoLXNiMS0yMzIyMTA2OS5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/0/7/0/braun-satin-hair-brush-sb1-23221070.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS8wLzcvMC9icmF1bi1zYXRpbi1oYWlyLWJydXNoLXNiMS0yMzIyMTA3MC5qcGc=
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/0/7/1/braun-satin-hair-brush-sb1-23221071.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS8wLzcvMS9icmF1bi1zYXRpbi1oYWlyLWJydXNoLXNiMS0yMzIyMTA3MS5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/0/7/2/braun-satin-hair-brush-sb1-23221072.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS8wLzcvMi9icmF1bi1zYXRpbi1oYWlyLWJydXNoLXNiMS0yMzIyMTA3Mi5qcGc=
  Braun Satin Hair Brush SB1 (9)
  Braun Satin Hair Brush SB1
  Voordeeldrogisterij winkel Voordeeldrogisterij winkel
  35.95, 6.1243455, 52.4980238 UNKNOWN
  Voordeeldrogisterij.nl Voordeeldrogisterij.nl
  5.61725345921871 (10)
  40.90, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Voordeeldrogisterij winkel Voordeeldrogisterij winkel
  35.95, 6.1243455, 52.4980238 UNKNOWN
  2
 • Braun Satin Hair 3 AS 330 Krulborstel
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/8/5/5/braun-as-400-volume-style-4485725-8440855.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/2/8/braun-satin-hair-3-as-330-23221928.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/2/9/braun-satin-hair-3-as-330-23221929.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/3/0/braun-satin-hair-3-as-330-23221930.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/3/1/braun-satin-hair-3-as-330-23221931.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/3/2/braun-satin-hair-3-as-330-23221932.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/3/3/braun-satin-hair-3-as-330-23221933.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/8/5/5/braun-as-400-volume-style-4485725-8440855.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC84LzUvNS9icmF1bi1hcy00MDAtdm9sdW1lLXN0eWxlLTQ0ODU3MjUtODQ0MDg1NS5qcGc=
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/2/8/braun-satin-hair-3-as-330-23221928.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS85LzIvOC9icmF1bi1zYXRpbi1oYWlyLTMtYXMtMzMwLTIzMjIxOTI4LmpwZw==
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/2/9/braun-satin-hair-3-as-330-23221929.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS85LzIvOS9icmF1bi1zYXRpbi1oYWlyLTMtYXMtMzMwLTIzMjIxOTI5LmpwZw==
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/3/0/braun-satin-hair-3-as-330-23221930.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS85LzMvMC9icmF1bi1zYXRpbi1oYWlyLTMtYXMtMzMwLTIzMjIxOTMwLmpwZw==
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/3/1/braun-satin-hair-3-as-330-23221931.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS85LzMvMS9icmF1bi1zYXRpbi1oYWlyLTMtYXMtMzMwLTIzMjIxOTMxLmpwZw==
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/3/2/braun-satin-hair-3-as-330-23221932.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS85LzMvMi9icmF1bi1zYXRpbi1oYWlyLTMtYXMtMzMwLTIzMjIxOTMyLmpwZw==
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/3/3/braun-satin-hair-3-as-330-23221933.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS85LzMvMy9icmF1bi1zYXRpbi1oYWlyLTMtYXMtMzMwLTIzMjIxOTMzLmpwZw==
  Braun Satin Hair 3 AS 330 Krulborstel (9)
  7.75 (1)
  Braun Satin Hair 3 AS 330 Krulborstel
  Wehkamp Wehkamp
  8.511866596686929 (436)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.24/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  24.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Wehkamp Wehkamp
  8.511866596686929 (436)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.24/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  24.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  1
 • Braun Satin Hair 7 AS 720 Krulborstel
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/5/8/1/braun-as-720-satin-hair-7-17632581.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/1/7/braun-satin-hair-7-as-720-23221917.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/1/8/braun-satin-hair-7-as-720-23221918.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/1/9/braun-satin-hair-7-as-720-23221919.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/2/0/braun-satin-hair-7-as-720-23221920.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/2/1/braun-satin-hair-7-as-720-23221921.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/5/8/1/braun-as-720-satin-hair-7-17632581.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi81LzgvMS9icmF1bi1hcy03MjAtc2F0aW4taGFpci03LTE3NjMyNTgxLmpwZw==
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/1/7/braun-satin-hair-7-as-720-23221917.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS85LzEvNy9icmF1bi1zYXRpbi1oYWlyLTctYXMtNzIwLTIzMjIxOTE3LmpwZw==
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/1/8/braun-satin-hair-7-as-720-23221918.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS85LzEvOC9icmF1bi1zYXRpbi1oYWlyLTctYXMtNzIwLTIzMjIxOTE4LmpwZw==
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/1/9/braun-satin-hair-7-as-720-23221919.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS85LzEvOS9icmF1bi1zYXRpbi1oYWlyLTctYXMtNzIwLTIzMjIxOTE5LmpwZw==
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/2/0/braun-satin-hair-7-as-720-23221920.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS85LzIvMC9icmF1bi1zYXRpbi1oYWlyLTctYXMtNzIwLTIzMjIxOTIwLmpwZw==
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/2/1/braun-satin-hair-7-as-720-23221921.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS85LzIvMS9icmF1bi1zYXRpbi1oYWlyLTctYXMtNzIwLTIzMjIxOTIxLmpwZw==
  Braun Satin Hair 7 AS 720 Krulborstel (9)
  8.298581560283688 (2)
  Braun Satin Hair 7 AS 720 Krulborstel
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.000170977297053 (818)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.24/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  47.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.000170977297053 (818)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.24/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  47.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.24/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  47.95, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  18
  good_buy
  best_reviewed
 • Instyler Tulip Krultang
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/4/1/3/instyler-tulip-krultang-47693413.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/4/1/4/instyler-tulip-krultang-47693414.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/4/1/5/instyler-tulip-krultang-47693415.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/4/1/3/instyler-tulip-krultang-47693413.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy80LzEvMy9pbnN0eWxlci10dWxpcC1rcnVsdGFuZy00NzY5MzQxMy5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/4/1/4/instyler-tulip-krultang-47693414.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy80LzEvNC9pbnN0eWxlci10dWxpcC1rcnVsdGFuZy00NzY5MzQxNC5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/4/1/5/instyler-tulip-krultang-47693415.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy80LzEvNS9pbnN0eWxlci10dWxpcC1rcnVsdGFuZy00NzY5MzQxNS5qcGc=
  Instyler Tulip Krultang (8)
  8.25 (1)
  Instyler Tulip Krultang
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.000170977297053 (818)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.24/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  109.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.000170977297053 (818)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.24/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  109.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.24/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  109.99, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  86
  good_buy
 • babyliss pro BaByliss MiraCurl BAB2665SE
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/7/8/8/babyliss-pro-babyliss-miracurl-bab2665se-45874788.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/3/2/4/babyliss-pro-babyliss-miracurl-bab2665se-46389324.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/3/2/5/babyliss-pro-babyliss-miracurl-bab2665se-46389325.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/7/8/8/babyliss-pro-babyliss-miracurl-bab2665se-45874788.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC83LzgvOC9iYWJ5bGlzcy1wcm8tYmFieWxpc3MtbWlyYWN1cmwtYmFiMjY2NXNlLTQ1ODc0Nzg4LmpwZw==
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/3/2/4/babyliss-pro-babyliss-miracurl-bab2665se-46389324.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS8zLzIvNC9iYWJ5bGlzcy1wcm8tYmFieWxpc3MtbWlyYWN1cmwtYmFiMjY2NXNlLTQ2Mzg5MzI0LmpwZw==
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/3/2/5/babyliss-pro-babyliss-miracurl-bab2665se-46389325.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS8zLzIvNS9iYWJ5bGlzcy1wcm8tYmFieWxpc3MtbWlyYWN1cmwtYmFiMjY2NXNlLTQ2Mzg5MzI1LmpwZw==
  babyliss pro BaByliss MiraCurl BAB2665SE (8)
  babyliss pro BaByliss MiraCurl BAB2665SE
  Hairandbeautyonline.com Hairandbeautyonline.com
  117.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Hairandbeautyonline.com Hairandbeautyonline.com
  117.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Hair & Beauty Hair & Beauty
  117.95, 5.487523700000001, 52.22219699999999 LOW
  9
 • Babyliss AS130E haarstyler
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/3/5/4/babyliss-as130e-17892354.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/4/9/6/babyliss-as130e-hair-stylers-23219496.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/3/5/4/babyliss-as130e-17892354.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi8zLzUvNC9iYWJ5bGlzcy1hczEzMGUtMTc4OTIzNTQuanBn
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/4/9/6/babyliss-as130e-hair-stylers-23219496.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS80LzkvNi9iYWJ5bGlzcy1hczEzMGUtaGFpci1zdHlsZXJzLTIzMjE5NDk2LmpwZw==
  Babyliss AS130E haarstyler (7)
  7.1 (1)
  Babyliss AS130E haarstyler
  Kruidvat Kruidvat
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.24/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  38.98, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Kruidvat Kruidvat
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.24/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  38.98, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  BesteKeus.nl Best BesteKeus.nl Best
  42.99, 5.3950786, 51.4986192 NONE
  138
 • Carmen CR1070 Smooth & Shine stijltang
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/9/9/3/carmen-cr1070-smooth-shine-stijltang-32733993.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYy5ibG9ra2VyLmJlL0JMS0NBUy8zODB4MzgwLzEzMTE0MzcuanBn
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/8/4/3/carmen-cr1070-smooth-shine-stijltang-33768843.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYy5ibG9ra2VyLm5sL0JMS0NBUy8zODB4MzgwLzEzMTE0MzcuanBn
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/1/0/8/carmen-cr1070-37012108.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/1/0/9/carmen-cr1070-37012109.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/1/1/0/carmen-cr1070-37012110.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/1/1/1/carmen-cr1070-37012111.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/1/1/2/carmen-cr1070-37012112.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/1/1/3/carmen-cr1070-37012113.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/1/1/4/carmen-cr1070-37012114.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/1/1/5/carmen-cr1070-37012115.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/6/9/3/carmen-cr1070-smooth-shine-stijltang-35906693.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/9/9/3/carmen-cr1070-smooth-shine-stijltang-32733993.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYy5ibG9ra2VyLmJlL0JMS0NBUy8zODB4MzgwLzEzMTE0MzcuanBn
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/8/4/3/carmen-cr1070-smooth-shine-stijltang-33768843.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYy5ibG9ra2VyLm5sL0JMS0NBUy8zODB4MzgwLzEzMTE0MzcuanBn
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/1/0/8/carmen-cr1070-37012108.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi8xLzAvOC9jYXJtZW4tY3IxMDcwLTM3MDEyMTA4LmpwZw==
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/1/0/9/carmen-cr1070-37012109.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi8xLzAvOS9jYXJtZW4tY3IxMDcwLTM3MDEyMTA5LmpwZw==
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/1/1/0/carmen-cr1070-37012110.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi8xLzEvMC9jYXJtZW4tY3IxMDcwLTM3MDEyMTEwLmpwZw==
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/1/1/1/carmen-cr1070-37012111.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi8xLzEvMS9jYXJtZW4tY3IxMDcwLTM3MDEyMTExLmpwZw==
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/1/1/2/carmen-cr1070-37012112.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi8xLzEvMi9jYXJtZW4tY3IxMDcwLTM3MDEyMTEyLmpwZw==
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/1/1/3/carmen-cr1070-37012113.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi8xLzEvMy9jYXJtZW4tY3IxMDcwLTM3MDEyMTEzLmpwZw==
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/1/1/4/carmen-cr1070-37012114.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi8xLzEvNC9jYXJtZW4tY3IxMDcwLTM3MDEyMTE0LmpwZw==
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/1/1/5/carmen-cr1070-37012115.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi8xLzEvNS9jYXJtZW4tY3IxMDcwLTM3MDEyMTE1LmpwZw==
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/6/9/3/carmen-cr1070-smooth-shine-stijltang-35906693.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi82LzkvMy9jYXJtZW4tY3IxMDcwLXNtb290aC1zaGluZS1zdGlqbHRhbmctMzU5MDY2OTMuanBn
  Carmen CR1070 Smooth & Shine stijltang (7)
  Carmen CR1070 Smooth & Shine stijltang
  BCC BCC
  8.394073761090633 (792)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.24/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  19.19, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  BCC BCC
  8.394073761090633 (792)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.24/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  19.19, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  BCC Alkmaar BCC Alkmaar
  19.19, 4.750713699999999, 52.6360681 LOW
  89
 • Remington S1510 stijltang
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/6/5/0/remington-s-1510-ceramic-slim-220-65982359-19996650.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/6/6/6/remington-s-1510-ceramic-slim-220-65982359-19996666.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/7/2/1/remington-s-1510-ceramic-slim-220-65982359-19996721.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/7/4/6/remington-s-1510-ceramic-slim-220-65982359-19996746.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/8/1/5/remington-s-1510-ceramic-slim-220-65982359-19996815.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/7/6/9/remington-s-1510-ceramic-slim-220-65982359-20017769.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/8/1/7/remington-s1510-hair-straightener-31905817.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/6/5/0/remington-s-1510-ceramic-slim-220-65982359-19996650.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi82LzUvMC9yZW1pbmd0b24tcy0xNTEwLWNlcmFtaWMtc2xpbS0yMjAtNjU5ODIzNTktMTk5OTY2NTAuanBn
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/6/6/6/remington-s-1510-ceramic-slim-220-65982359-19996666.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi82LzYvNi9yZW1pbmd0b24tcy0xNTEwLWNlcmFtaWMtc2xpbS0yMjAtNjU5ODIzNTktMTk5OTY2NjYuanBn
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/7/2/1/remington-s-1510-ceramic-slim-220-65982359-19996721.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi83LzIvMS9yZW1pbmd0b24tcy0xNTEwLWNlcmFtaWMtc2xpbS0yMjAtNjU5ODIzNTktMTk5OTY3MjEuanBn
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/7/4/6/remington-s-1510-ceramic-slim-220-65982359-19996746.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi83LzQvNi9yZW1pbmd0b24tcy0xNTEwLWNlcmFtaWMtc2xpbS0yMjAtNjU5ODIzNTktMTk5OTY3NDYuanBn
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/8/1/5/remington-s-1510-ceramic-slim-220-65982359-19996815.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi84LzEvNS9yZW1pbmd0b24tcy0xNTEwLWNlcmFtaWMtc2xpbS0yMjAtNjU5ODIzNTktMTk5OTY4MTUuanBn
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/7/6/9/remington-s-1510-ceramic-slim-220-65982359-20017769.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy83LzYvOS9yZW1pbmd0b24tcy0xNTEwLWNlcmFtaWMtc2xpbS0yMjAtNjU5ODIzNTktMjAwMTc3NjkuanBn
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/8/1/7/remington-s1510-hair-straightener-31905817.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS84LzEvNy9yZW1pbmd0b24tczE1MTAtaGFpci1zdHJhaWdodGVuZXItMzE5MDU4MTcuanBn
  Remington S1510 stijltang (7)
  Remington S1510 stijltang
  Bol.com Bol.com
  8.363541805344681 (677)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.24/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  24.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Bol.com Bol.com
  8.363541805344681 (677)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.24/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  24.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  3
 • Severin WL 0811 krultang
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/5/2/1/severin-wl0811-24488521.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/3/6/0/severin-wl-0811-hair-curler-31926360.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/3/6/1/severin-wl-0811-hair-curler-31926361.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/3/6/2/severin-wl-0811-hair-curler-31926362.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/3/6/3/severin-wl-0811-hair-curler-31926363.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/5/2/1/severin-wl0811-24488521.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC81LzIvMS9zZXZlcmluLXdsMDgxMS0yNDQ4ODUyMS5qcGc=
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/3/6/0/severin-wl-0811-hair-curler-31926360.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi8zLzYvMC9zZXZlcmluLXdsLTA4MTEtaGFpci1jdXJsZXItMzE5MjYzNjAuanBn
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/3/6/1/severin-wl-0811-hair-curler-31926361.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi8zLzYvMS9zZXZlcmluLXdsLTA4MTEtaGFpci1jdXJsZXItMzE5MjYzNjEuanBn
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/3/6/2/severin-wl-0811-hair-curler-31926362.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi8zLzYvMi9zZXZlcmluLXdsLTA4MTEtaGFpci1jdXJsZXItMzE5MjYzNjIuanBn
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/3/6/3/severin-wl-0811-hair-curler-31926363.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi8zLzYvMy9zZXZlcmluLXdsLTA4MTEtaGFpci1jdXJsZXItMzE5MjYzNjMuanBn
  Severin WL 0811 krultang (6)
  Severin WL 0811 krultang
  Bol.com Bol.com
  8.363541805344681 (677)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.24/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  23.04, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Bol.com Bol.com
  8.363541805344681 (677)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.24/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  23.04, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  1
 • Babyliss Ceramic Hot Air Brush
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/5/8/2/babyliss-2655-e-4968582.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/8/5/4/babyliss-ceramic-hot-air-brush-23211854.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/8/5/5/babyliss-ceramic-hot-air-brush-23211855.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/8/5/6/babyliss-ceramic-hot-air-brush-23211856.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/8/5/7/babyliss-ceramic-hot-air-brush-23211857.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/5/8/2/babyliss-2655-e-4968582.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC81LzgvMi9iYWJ5bGlzcy0yNjU1LWUtNDk2ODU4Mi5qcGc=
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/8/5/4/babyliss-ceramic-hot-air-brush-23211854.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS84LzUvNC9iYWJ5bGlzcy1jZXJhbWljLWhvdC1haXItYnJ1c2gtMjMyMTE4NTQuanBn
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/8/5/5/babyliss-ceramic-hot-air-brush-23211855.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS84LzUvNS9iYWJ5bGlzcy1jZXJhbWljLWhvdC1haXItYnJ1c2gtMjMyMTE4NTUuanBn
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/8/5/6/babyliss-ceramic-hot-air-brush-23211856.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS84LzUvNi9iYWJ5bGlzcy1jZXJhbWljLWhvdC1haXItYnJ1c2gtMjMyMTE4NTYuanBn
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/8/5/7/babyliss-ceramic-hot-air-brush-23211857.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS84LzUvNy9iYWJ5bGlzcy1jZXJhbWljLWhvdC1haXItYnJ1c2gtMjMyMTE4NTcuanBn
  Babyliss Ceramic Hot Air Brush (6)
  5.75 (1)
  Babyliss Ceramic Hot Air Brush
  Bol.com Bol.com
  8.363541805344681 (677)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.24/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  20.71, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Bol.com Bol.com
  8.363541805344681 (677)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.24/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  20.71, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  3
 • Remington S8590 stijltang
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/8/7/2/remington-s-8590-19367872.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/4/5/6/remington-s8590-hair-straightener-31898456.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/4/5/7/remington-s8590-hair-straightener-31898457.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/4/5/8/remington-s8590-hair-straightener-31898458.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/8/7/2/remington-s-8590-19367872.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy84LzcvMi9yZW1pbmd0b24tcy04NTkwLTE5MzY3ODcyLmpwZw==
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/4/5/6/remington-s8590-hair-straightener-31898456.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC80LzUvNi9yZW1pbmd0b24tczg1OTAtaGFpci1zdHJhaWdodGVuZXItMzE4OTg0NTYuanBn
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/4/5/7/remington-s8590-hair-straightener-31898457.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC80LzUvNy9yZW1pbmd0b24tczg1OTAtaGFpci1zdHJhaWdodGVuZXItMzE4OTg0NTcuanBn
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/4/5/8/remington-s8590-hair-straightener-31898458.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC80LzUvOC9yZW1pbmd0b24tczg1OTAtaGFpci1zdHJhaWdodGVuZXItMzE4OTg0NTguanBn
  Remington S8590 stijltang (6)
  Remington S8590 stijltang
  BCC BCC
  8.394073761090633 (792)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.24/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  60.94, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  BCC BCC
  8.394073761090633 (792)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.24/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  60.94, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  BCC Amersfoort BCC Amersfoort
  60.94, 5.366058799999999, 52.1643828 LOW
  12
 • Remington H0747 haarstyler
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/2/8/7/remington-h-0747-18142287.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/6/8/3/remington-h-0747-18492683.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/7/1/1/remington-h0747-23220711.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/2/8/7/remington-h-0747-18142287.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi8yLzgvNy9yZW1pbmd0b24taC0wNzQ3LTE4MTQyMjg3LmpwZw==
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/6/8/3/remington-h-0747-18492683.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi82LzgvMy9yZW1pbmd0b24taC0wNzQ3LTE4NDkyNjgzLmpwZw==
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/7/1/1/remington-h0747-23220711.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC83LzEvMS9yZW1pbmd0b24taDA3NDctMjMyMjA3MTEuanBn
  Remington H0747 haarstyler (6)
  Remington H0747 haarstyler
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.000170977297053 (818)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.24/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  37.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.000170977297053 (818)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.24/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  37.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.24/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  37.95, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  9
 • Remington 45347.560.100 stijltang
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/3/7/5/remington-s8500-19537375.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/8/6/2/remington-s8500-19537862.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/5/0/3/remington-s8500-19747503.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/8/8/1/remington-s8500-hair-straightener-31905881.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/8/8/2/remington-s8500-hair-straightener-31905882.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/2/8/remington-45347-560-100-hair-straightener-48718028.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/2/9/remington-45347-560-100-hair-straightener-48718029.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/3/0/remington-45347-560-100-hair-straightener-48718030.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/3/7/5/remington-s8500-19537375.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy8zLzcvNS9yZW1pbmd0b24tczg1MDAtMTk1MzczNzUuanBn
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/8/6/2/remington-s8500-19537862.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy84LzYvMi9yZW1pbmd0b24tczg1MDAtMTk1Mzc4NjIuanBn
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/5/0/3/remington-s8500-19747503.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy81LzAvMy9yZW1pbmd0b24tczg1MDAtMTk3NDc1MDMuanBn
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/8/8/1/remington-s8500-hair-straightener-31905881.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS84LzgvMS9yZW1pbmd0b24tczg1MDAtaGFpci1zdHJhaWdodGVuZXItMzE5MDU4ODEuanBn
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/8/8/2/remington-s8500-hair-straightener-31905882.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS84LzgvMi9yZW1pbmd0b24tczg1MDAtaGFpci1zdHJhaWdodGVuZXItMzE5MDU4ODIuanBn
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/2/8/remington-45347-560-100-hair-straightener-48718028.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8wLzIvOC9yZW1pbmd0b24tNDUzNDctNTYwLTEwMC1oYWlyLXN0cmFpZ2h0ZW5lci00ODcxODAyOC5qcGc=
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/2/9/remington-45347-560-100-hair-straightener-48718029.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8wLzIvOS9yZW1pbmd0b24tNDUzNDctNTYwLTEwMC1oYWlyLXN0cmFpZ2h0ZW5lci00ODcxODAyOS5qcGc=
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/3/0/remington-45347-560-100-hair-straightener-48718030.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8wLzMvMC9yZW1pbmd0b24tNDUzNDctNTYwLTEwMC1oYWlyLXN0cmFpZ2h0ZW5lci00ODcxODAzMC5qcGc=
  Remington 45347.560.100 stijltang (6)
  Remington 45347.560.100 stijltang
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.000170977297053 (818)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.24/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  47.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.000170977297053 (818)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.24/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  47.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.24/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  47.99, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  145
2 11
 • Heb je voorkeur voor een merk? (brand):
 • Wat is je budget? (price):
  • Minder dan €30 (budget)
  • €30 - €40 (low)
  • €40 - €55 (medium)
  • €55 of meer (high)
 • Welk model hairstyler wil je? (soort_apparaat):
 • Heb je voorkeur voor een kleur? (kleur):
  • Antraciet (antraciet)
  • Beige (beige)
  • Black (black)
  • Blauw (blauw)
  • Bordeaux rood (bordeaux_rood)
  • Brons (brons)
  • Bruin (bruin)
  • Champagne (champagne)
  • Chocolade (chocolade)
  • Coral (coral)
  • Cream (cream)
  • Geborsteld staal (geborsteld_staal)
  • Goud (goud)
  • Grijs (grijs)
  • Groen (groen)
  • Lila (lila)
  • Metallic (metallic)
  • Paars (paars)
  • Parel (parel)
  • Roestvrijstaal (roestvrijstaal)
  • Rood (rood)
  • Roze (roze)
  • Turkoois (turkoois)
  • Violet (violet)
  • Wit (wit)
  • Zilver (zilver)
  • Zwart (zwart)
 • Hoeveel warmtestanden wil je? (aantal_warmte_standen):
  • < 2 (aantal_warmte_standen_2)
  • 2 - 3 (aantal_warmte_standen_2_3)
  • 3 - 5 (aantal_warmte_standen_3_5)
  • ≥ 5 (aantal_warmte_standen_5)
 • Moet de hairstyler automatisch uitschakelen? (automatisch_uitschakelen):
  • Ja (ja)
  • Nee (nee)
 • Hoe groot moet het handvat zijn? (diameter_vat):
  • < 20 mm (diameter_vat_20)
  • 20 mm - 25 mm (diameter_vat_20_25)
  • 25 mm - 34 mm (diameter_vat_25_34)
  • ≥ 34 mm (diameter_vat_34)
 • Wil je een model met draaisnoer? (draaisnoer):
  • Ja (ja)
  • Nee (nee)
 • Wil je een keramisch verwarmingssysteem? (keramisch_verwarmingssysteem):
  • Ja (ja)
  • Nee (nee)
 • Wil je een ionische functie? (ionenconditioner):
  • Ja (ja)
  • Nee (nee)
 • Wil je de thermostaat zelf instellen? (instelbare_thermostaat):
  • Ja (ja)
  • Nee (nee)
 • Heb je voorkeur voor een productfamilie? (family):
  • Essential Care (essential_care)
  • ProCare (procare)
  • SalonStraight Freestyle (salonstraight_freestyle)
 • Productgroepen (siblingcategory):
 • teamvergelijk@vergelijk.nl