x
x
Je zoekt nu binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (verwijderen)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
Zoek naar producten... Zoek naar een product binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Zoek naar producten... Zoek... Zoek naar producten... {}
× Categorieën
 • Algemene informatie

  Vergelijk hier alle grills en barbecues!Met een grill of barbecue (ook wel: bbq) is het extra lekker en gezellig om je maaltijd klaar te maken. Jij bent op zoek naar een grill of barbecue en daar kun je wel wat hulp bij gebruiken. Daarom geven wij je in deze tekst eerst enkele kooptips over de grill en barbecue en daarna gaan we achtereenvolgens in op:

  Kooptips grill en barbecue
  Als je een barbecue of grill koopt, kun je letten op de volgende dingen:
  1. Kookoppervlak: kies een grill of barbecue die genoeg kookruimte heeft. Als je met één of twee mensen kookt heb je minder ruimte nodig dan wanneer je een groot gezin hebt.
  2. Zijbrander: een zijbrander is handig om je eten op warm te houden of om koffie te zetten tijdens het barbecueën.
  3. Warmteverdeling: sommige grills en barbecues verwarmen het eten niet gelijkmatig over het hele oppervlak. Let daarop bij de aankoop en verdeel de warmte goed over het oppervlak en kijk de grill of barbecue regelmatig na.
  4. Materiaal: als je grill of barbecue voor een groot gedeelte van het jaar buiten staat, let er dan op dat hij van duurzaam materiaal gemaakt is zodat de barbecue of grill lang mee gaat.
  5. Onderstel: ook staat er bij de grills of barbecues vermeld of er een onderstel bij zit. Wanneer er een onderstel bijgeleverd is, dan kun je de barbecue of grill op werkhoogte installeren.
  Wil je nu meteen op zoek naar een grill of barbecue, bekijk en vergelijk dan hier grills en barbecues!

  Soorten grills en barbecues

  Er zijn verschillende soorten grills en barbecues en elke barbecue of grill heeft zijn voor- en nadelen. Naast de traditionele barbecue op houtskool zijn er ook barbecues en grills die op gas of elektriciteit werken en er zijn zelfs enkele barbecues en grills met een keramische plaat. Hieronder geven we van elke grill en barbecue de voor- en nadelen:
  • Grill of barbecue op houtskool: de houtskool geeft een speciale geur en smaak aan je gegrilde vlees en je moet zelf vuur maken en het in de gaten houden. Dit kunnen zowel voor- als nadelen zijn, afhankelijk van je eigen voorkeuren.
  • Elektrische barbecue of grill: bij deze grill of barbecue hoef je geen vuur te maken of moeilijk te doen met aanmaakblokjes of houtskool. Je kunt de barbecue of grill gemakkelijk op temperatuur houden door een regelbare thermostaat en sommige grills en barbecues zijn uitgerust met een contactsysteem, waardoor je vlees direct dichtschroeit als het contact maakt met de bakplaat.
  • Barbecue of grill op gas: ga je voor gemak en snelheid, dan is de gasbarbecue iets voor jou. Met een druk op de knop is het vuur aan en je kunt vaak zelf de temperatuur instellen. Er zijn twee ontstekingssystemen voor gasbarbecues: de ‘sure light’ is een systeem dat de barbecue altijd aankrijgt, en je hebt de traditionele vonkontsteking. In de aanschaf is de grill of barbecue op gas duurder, maar op lange termijn is het goedkoper doordat je niet iedere keer houtskool hoeft te kopen. Je moet wel gasflessen kopen.

  Vergelijk hier grills en barbecues!Functies en extra’s grill en barbecue
  Op de nieuwste barbecues en grills kun je niet alleen je vlees grillen, maar deze grills en barbecues hebben nog een aantal handige functies om ervoor te zorgen dat jij nog beter van je gegrilde vlees kunt genieten. De belangrijkste zijn:

  • Afdekhoes 
  • Asla
  • Barbecuetangen
  • Roosters
  • Zijbranders
  • Zijtafels (opklapbaar)

  Veilig grillen en barbecueën
  Om veilig te grillen en barbecueën kun je rekening houden met de volgende tips:

  • Pas op met synthetische kleding bij een grill of barbecue
  • Zorg voor een vlakke ondergrond
  • Gebruik bij het aanmaken van een houtskoolbarbecue alleen speciale aanmaakblokjes of vloeistof. Geen benzine, petroleum of spiritus
  • Ook al is de barbecue voorzien van hittebestendige handvaten, het is niet verstandig de barbecue te verplaatsen als deze aanstaat
  • Let op kinderen en huisdieren bij een brandende grill of barbecue
  • Let op met regen bij elektrische barbecues
  • Houd altijd een emmer water of een brandblusser bij de hand
  Populaire merken grills en barbecues
  De bekendste barbecue is van het merk Weber. Daarnaast zijn bekende merken barbecues en grills: Broil King, Inventum, Outdoor Chef, Princess, Severin en Tefal.

  Voor meer informatie over grills en barbecues kun je in de verklarende woordenlijst voor de barbecue en grill kijken. Ook kun je bij de veelgestelde vragen over de grill en barbecue terecht.

  Bekijk en vergelijk hier alle grills en barbecues en vind de beste koop!

   

 • Veelgestelde vragen

  Vergelijk hier grills en barbecues!Wat is het verschil tussen een elektrische barbecue en een gasbarbecue?
  Ik bak vaak voor grote partijen. Wat is voor mij de ideale BBQ?
  Is de grillplaat altijd verwijderbaar voor het schoonmaken?
  Kan ik de houtskool BBQ ook met benzine of spiritus aanmaken?
  Ik wil op de camping BBQ'en. Zijn er ook modellen die makkelijk mee te nemen zijn?

  Wil je nu meteen op zoek naar en grill of barbecue, bekijk en vergelijk dan hier grills en barbecues!

  Wat is het verschil tussen een elektrische barbecue en een gasbarbecue?

  Een elektrische BBQ is over het algemeen wat kleiner en handzamer dan een gasbarbecue, hoewel er ook een campingmodel is dat op gas werkt. Voordeel van een gasbarbecue met regelbare thermostaat is dat de temperatuur direct het door jou ingestelde niveau bereikt. Dit in tegenstelling tot elektrische barbecues, waar je bij het instellen van de temperatuur enige vertraging moet incalculeren.

  Ik bak vaak voor grote partijen. Wat is voor mij de ideale BBQ?
  Als je voor grote groepen mensen kookt, is het raadzaam om naar een gas BBQ te kijken. Deze hebben vaak een groter kookoppervlak, gaan snel aan en zijn vrijwel direct op temperatuur. Wil je grote stukken vlees braden dan is het van belang dat er een deksel op de BBQ zit, zodat je het voedsel indirect kunt verhitten.

  Is de grillplaat altijd verwijderbaar voor het schoonmaken?
  Ja, de grillplaat kun je altijd verwijderen.

  Kan ik de houtskool BBQ ook met benzine of spiritus aanmaken?
  Nee, dit kan zeer gevaarlijk zijn. Steek een BBQ alleen aan met speciale aanmaakblokjes of vloeistof.


  Ik wil op de camping BBQ'en. Zijn er ook modellen die makkelijk mee te nemen zijn?
  Ja, er zijn veel modellen die makkelijk zijn om mee te nemen, zowel elektrisch, op gas en houtskool. Enkele voorbeelden hiervan zijn de Partygrill van Campingaz, de Kofferbarbecue van Tefal en de Go Anywhere Grill van Weber.


  Bekijk en vergelijk hier alle grills en barbecues en vind de beste koop!

 • Verklarende woordenlijst

  Hieronder vind je een alfabetisch overzicht van de gebruikte begrippen. Wil je meteen op zoek naar een barbecue of grill, bekijk en vergelijk dan hier alle grills en barbecues en vind de beste koop!

  Wil je nu meteen op zoek naar een grill of barbecue, bekijk en vergelijk dan hier grills en barbecues!

  Accessoires Vergelijk hier grills en barbecues!
  Denk hierbij aan een afdekhoes, kookboek of windscherm.

  Afmetingen rooster
  Dit wordt aangegeven in centimeters. Gemeten wordt de diameter van het rooster.

  Contactsysteem
  Het contactsysteem betekent dat het vlees snel dichtschroeit op de bakplaat en zo zijn volle smaak behoudt. Hierbij gaat het om een hete plaat waarop het voedsel wordt geprepareerd, en niet om een rooster. Vaak zijn dit electrische bbq's.

  Grillplaat
  Geeft aan of er een grillplaat bij de bbq zit, naast het normale rooster. Dit zie je vaak bij uitgebreide gasbbq's.

  Hittebest. handgrepen
  De hittebestendige handgrepen zijn handig om de bbq vast te houden bij het koken. Het is echter niet de bedoeling een brandende bbq te verplaatsen.

  Kookoppervlak
  Dit wordt aangegeven in vierkante centimeters.

  Model
  Voordat je een BBQ aanschaft, moet je beslissen of je kiest voor een traditioneel houtskool model of dat je voor een modernere versie gaat. Tegenwoordig zijn er namelijk naast de houtskoolbarbecues ook modellen die op gas of elektriciteit werken.

  Onderstel
  Dit geeft aan of er een onderstel onder de bbq zit, zodat het grillrooster op werkhoogte is. Hierdoor hoef je niet door de knieen om te koken maar kun je rustig rechtop blijven staan.

  Ontstekingssysteem
  Er zijn twee soorten ontstekingssystemen voor gasbbq's. De sure light is een systeem dat de bbq altijd aankrijgt, en je hebt ook de traditionele vonkontsteking.

  Regelbare thermostaat
  Dit geeft aan of je de temperatuur van de gasbarbecue of de electrische bbq kunt aanpassen.

  Verhitting Vergelijk hier alle grills en barbecues!
  Er is een verschil tussen directe en indirecte hitte. Directe hitte is de traditionele barbecuemethode, waarbij het vlees direct op een rooster of plaat met open kap boven de warmtebron wordt bereid. Het vlees schroeit dicht en het vocht blijft behouden. Deze methode is geschikt voor dunnere soorten vlees die snel klaar zijn. Als je kookt met een gesloten kap is de warmtebron indirect. Dit lijkt op een oven en deze manier is geschikt voor grotere stukken vlees die rondom gegaard moeten worden.

  Vermogen
  Het vermogen van een electrische BBQ wordt aangegeven in Watt.

  Verwijderbare asla
  Dit geeft aan of je de asla los kunt maken van de BBQ, om zo makkelijk de as en koolrestanten weg te gooien. 

  Waterreservoir
  Een waterreservoir zit vaak bij een smoker BBQ voor de verdamping. Ook hebben sommige gewone BBQ's er een. Het waterreservoir dient om de rook- en geurontwikkeling tegen te gaan.

  Zijbrander
  Een zijbrander is een extra brander die bij een gasbarbecue naast het hoofdgedeelte zit. Deze is vaak minder heet dan de hoofdbrander.


  Bekijk en vergelijk hier alle grills en barbecues en vind de beste koop!
   

Barbecues En Grill 6.1 (3)
35
 • rook_functie:
  • nee - 12
  • soort_materiaal_bovenkant_:
   • grate_griddle - 11
    • raster - 8
     • grillplaat - 6
     • thermostaat:
      • nee - 1
      • warmtebron:
       • gas - 19
        • kolen - 5
         • natuurlijk_gas - 1
         • aantal_platen_rekken:
          • aantal_platen_rekken_1.0 - 1
           • aantal_platen_rekken_2.0 - 0
            • aantal_platen_rekken_3.0 - 0
             • aantal_platen_rekken_5.0 - 0
              • aantal_platen_rekken_8.0 - 0
              • price:
               • price_60 - 10
                • price_60_160 - 7
                 • price_160_400 - 14
                  • price_400 - 4
                  • deksel:
                   • ja - 22
                    • nee - 1
                    • kleur:
                     • zwart - 22
                      • grijs - 16
                       • roestvrijstaal - 5
                        • blauw - 3
                         • zilver - 2
                          • houten - 1
                          • vermogen:
                           • vermogen_1700 - 4
                            • vermogen_1700_7000 - 1
                             • vermogen_7000 - 13
                             • waterreservoir:
                              • nee - 1
                              • model:
                               • cooking_station - 11
                                • cart - 7
                                 • kettle - 5
                                  • tafelblad - 1
                                  • materiaal_behuizing:
                                   • staal - 8
                                    • aluminium - 6
                                     • roestvrijstaal - 2
                                      • houten - 1
                                      • family:
                                      • brand:
                                       • campingaz - 34
                                        • camping_gaz - 1
                                        • group:
                                        0 - 24
                                        • Campingaz 3 Series Classic LS
                                         • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/0/1/campingaz-3-series-classic-ls-24129801.jpg
                                         • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/0/2/campingaz-3-series-classic-ls-24129802.jpg
                                         • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/4/1/5/campingaz-3-series-classic-ls-24346415.jpg
                                         • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/4/1/6/campingaz-3-series-classic-ls-24346416.jpg
                                         • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/4/1/7/campingaz-3-series-classic-ls-24346417.jpg
                                         • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/4/1/8/campingaz-3-series-classic-ls-24346418.jpg
                                         • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/4/1/9/campingaz-3-series-classic-ls-24346419.jpg
                                         • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/4/2/0/campingaz-3-series-classic-ls-24346420.jpg
                                         Campingaz 3 Series Classic LS (135)
                                         Campingaz 3 Series Classic LS
                                         Bol.com Bol.com
                                         7.9 (624, 624)
                                         • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                         345, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                         Bol.com Bol.com
                                         7.9 (624, 624)
                                         • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                         345, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                         3
                                        • Campingaz 4 Series Classic LS
                                         • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/1/5/2/campingaz-4-series-classic-ls-29451152.jpg
                                         • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/1/5/3/campingaz-4-series-classic-ls-29451153.jpg
                                         • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/5/9/campingaz-4-series-classic-ls-30310059.jpg
                                         • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/6/0/campingaz-4-series-classic-ls-30310060.jpg
                                         • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/6/1/campingaz-4-series-classic-ls-30310061.jpg
                                         • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/6/2/campingaz-4-series-classic-ls-30310062.jpg
                                         • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/6/3/campingaz-4-series-classic-ls-30310063.jpg
                                         • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/6/4/campingaz-4-series-classic-ls-30310064.jpg
                                         Campingaz 4 Series Classic LS (113)
                                         Campingaz 4 Series Classic LS
                                         BarbecueShop BarbecueShop
                                         8.6 (25, 25)
                                         • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                         329, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                         BarbecueShop BarbecueShop
                                         8.6 (25, 25)
                                         • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                         329, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                         5
                                        • Campingaz Party Grill
                                         • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/8/9/6/campingaz-party-grill-21374896.jpg
                                         • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/8/5/campingaz-party-grill-10405585.jpg
                                         • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/8/9/7/campingaz-party-grill-21374897.jpg
                                         • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/8/9/8/campingaz-party-grill-21374898.jpg
                                         Campingaz Party Grill (68)
                                         6.1 (3, 3)
                                         Campingaz Party Grill
                                         Coppens Rekreatie B.V. Coppens Rekreatie B.V.
                                         44, 5.411973199999999, 51.5022392 HIGH
                                         Kampeertopper.nl Kampeertopper.nl
                                         47.95, 3 dagen (offer_sdt_3_days)
                                         Coppens Rekreatie B.V. Coppens Rekreatie B.V.
                                         44, 5.411973199999999, 51.5022392 HIGH
                                         4
                                        • Campingaz 2 Series Classic EXS Vario
                                         • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/0/0/9/campingaz-2-series-classic-exs-vario-23609009.jpg
                                         • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/0/1/0/campingaz-2-series-classic-exs-vario-23609010.jpg
                                         • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/0/1/1/campingaz-2-series-classic-exs-vario-23609011.jpg
                                         Campingaz 2 Series Classic EXS Vario (43)
                                         Campingaz 2 Series Classic EXS Vario
                                         Bol.com Bol.com
                                         7.9 (624, 624)
                                         • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                         225, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                         Bol.com Bol.com
                                         7.9 (624, 624)
                                         • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                         225, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                         Coolblue Amsterdam Coolblue Amsterdam
                                         0.0 (0, 0)
                                         269, 4.8699502, 52.3368869 UNKNOWN
                                         14
                                        • Campingaz 3 Series Classic L
                                         • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/7/6/7/campingaz-3-series-classic-l-23609767.jpg
                                         • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/7/6/8/campingaz-3-series-classic-l-23609768.jpg
                                         • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/7/6/9/campingaz-3-series-classic-l-23609769.jpg
                                         • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/7/7/0/campingaz-3-series-classic-l-23609770.jpg
                                         • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/7/7/1/campingaz-3-series-classic-l-23609771.jpg
                                         • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/7/7/2/campingaz-3-series-classic-l-23609772.jpg
                                         Campingaz 3 Series Classic L (41)
                                         Campingaz 3 Series Classic L
                                         Fonq.nl Fonq.nl
                                         0.0 (8, 8)
                                         • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                         299, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                         Fonq.nl Fonq.nl
                                         0.0 (8, 8)
                                         • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                         299, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                         3
                                        • Campingaz Party grill R
                                         • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/3/1/2/campingaz-party-grill-r-21493312.jpg
                                         • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/3/2/7/campingaz-party-grill-r-21494327.jpg
                                         Campingaz Party grill R (16)
                                         Campingaz Party grill R
                                         Fonq.nl Fonq.nl
                                         0.0 (8, 8)
                                         • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                         49.95, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                         Fonq.nl Fonq.nl
                                         0.0 (8, 8)
                                         • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                         49.95, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                         Coolblue Amsterdam Coolblue Amsterdam
                                         0.0 (0, 0)
                                         62.99, 4.8699502, 52.3368869 UNKNOWN
                                         8
                                        • Campingaz 4 Series Cast Iron EXS
                                         • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/8/2/campingaz-4-series-cast-iron-exs-23609882.jpg
                                         • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/8/3/campingaz-4-series-cast-iron-exs-23609883.jpg
                                         • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/8/4/campingaz-4-series-cast-iron-exs-23609884.jpg
                                         • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/8/5/campingaz-4-series-cast-iron-exs-23609885.jpg
                                         • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/8/6/campingaz-4-series-cast-iron-exs-23609886.jpg
                                         • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/8/7/campingaz-4-series-cast-iron-exs-23609887.jpg
                                         • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/8/8/campingaz-4-series-cast-iron-exs-23609888.jpg
                                         Campingaz 4 Series Cast Iron EXS (15)
                                         Campingaz 4 Series Cast Iron EXS
                                         BarbecueShop BarbecueShop
                                         8.6 (25, 25)
                                         • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                         478.95, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                         BarbecueShop BarbecueShop
                                         8.6 (25, 25)
                                         • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                         478.95, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                         Coolblue Amsterdam Coolblue Amsterdam
                                         0.0 (0, 0)
                                         499, 4.8699502, 52.3368869 UNKNOWN
                                         12
                                        • Campingaz 3 Series Cast Iron EXS
                                         • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/2/6/8/campingaz-3-series-cast-iron-exs-24827268.jpg
                                         • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/2/6/9/campingaz-3-series-cast-iron-exs-24827269.jpg
                                         • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/2/7/0/campingaz-3-series-cast-iron-exs-24827270.jpg
                                         • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/2/7/1/campingaz-3-series-cast-iron-exs-24827271.jpg
                                         • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/2/7/2/campingaz-3-series-cast-iron-exs-24827272.jpg
                                         • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/2/7/3/campingaz-3-series-cast-iron-exs-24827273.jpg
                                         • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/2/7/4/campingaz-3-series-cast-iron-exs-24827274.jpg
                                         • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/2/7/5/campingaz-3-series-cast-iron-exs-24827275.jpg
                                         • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/2/7/6/campingaz-3-series-cast-iron-exs-24827276.jpg
                                         Campingaz 3 Series Cast Iron EXS (11)
                                         Campingaz 3 Series Cast Iron EXS
                                         Coolblue.nl Coolblue.nl
                                         8.8 (825, 825)
                                         • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                         419, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                         Coolblue.nl Coolblue.nl
                                         8.8 (825, 825)
                                         • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                         419, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                         Coolblue Amsterdam Coolblue Amsterdam
                                         0.0 (0, 0)
                                         419, 4.8699502, 52.3368869 UNKNOWN
                                         12
                                        • Campingaz 2 Series Classic LX Plus
                                         • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/7/9/9/camping-gaz-2-series-classic-lx-plus-24129799.jpg
                                         • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/0/0/camping-gaz-2-series-classic-lx-plus-24129800.jpg
                                         • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/3/3/5/campingaz-2-series-classic-lx-plus-24346335.jpg
                                         • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/3/3/6/campingaz-2-series-classic-lx-plus-24346336.jpg
                                         • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/3/3/7/campingaz-2-series-classic-lx-plus-24346337.jpg
                                         • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/3/3/8/campingaz-2-series-classic-lx-plus-24346338.jpg
                                         • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/3/3/9/campingaz-2-series-classic-lx-plus-24346339.jpg
                                         Campingaz 2 Series Classic LX Plus (27)
                                         Campingaz 2 Series Classic LX Plus
                                         Bol.com Bol.com
                                         7.9 (624, 624)
                                         • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                         179, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                         Bol.com Bol.com
                                         7.9 (624, 624)
                                         • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                         179, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                         Coolblue Amsterdam Coolblue Amsterdam
                                         0.0 (0, 0)
                                         199, 4.8699502, 52.3368869 UNKNOWN
                                         11
                                        • Campingaz 2 Series Compact LX
                                         • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/9/0/5/campingaz-2-series-compact-lx-23609905.jpg
                                         • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/9/0/6/campingaz-2-series-compact-lx-23609906.jpg
                                         • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/9/0/7/campingaz-2-series-compact-lx-23609907.jpg
                                         • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/9/0/8/campingaz-2-series-compact-lx-23609908.jpg
                                         • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/9/0/9/campingaz-2-series-compact-lx-23609909.jpg
                                         • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/9/1/0/campingaz-2-series-compact-lx-23609910.jpg
                                         • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/9/1/1/campingaz-2-series-compact-lx-23609911.jpg
                                         • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/9/1/2/campingaz-2-series-compact-lx-23609912.jpg
                                         Campingaz 2 Series Compact LX (11)
                                         Campingaz 2 Series Compact LX
                                         Bol.com Bol.com
                                         7.9 (624, 624)
                                         • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                         169, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                         Bol.com Bol.com
                                         7.9 (624, 624)
                                         • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                         169, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                         2
                                        • Campingaz Plancha L
                                         • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/9/1/5/campingaz-plancha-l-24786915.jpg
                                         • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/9/1/6/campingaz-plancha-l-24786916.jpg
                                         Campingaz Plancha L (10)
                                         Campingaz Plancha L
                                         Modern.nl Modern.nl
                                         8.7 (310, 310)
                                         • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                         138.95, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                         Modern.nl Modern.nl
                                         8.7 (310, 310)
                                         • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                         138.95, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                         4
                                        • Campingaz Plancha Gas - LX
                                         • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/4/7/1/campingaz-plancha-gas-lx-24132471.jpg
                                         • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/4/7/2/campingaz-plancha-gas-lx-24132472.jpg
                                         • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/7/9/0/campingaz-plancha-gas-lx-24132790.jpg
                                         Campingaz Plancha Gas - LX (16)
                                         Campingaz Plancha Gas - LX
                                         Bol.com Bol.com
                                         7.9 (624, 624)
                                         • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                         169, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                         Bol.com Bol.com
                                         7.9 (624, 624)
                                         • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                         169, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                         3
                                        • Campingaz 2 Series Gasbarbecue Compact EX
                                         • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/4/6/8/campingaz-2-series-gasbarbecue-compact-ex-24132468.jpg
                                         • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/4/6/9/campingaz-2-series-gasbarbecue-compact-ex-24132469.jpg
                                         • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/4/7/0/campingaz-2-series-gasbarbecue-compact-ex-24132470.jpg
                                         Campingaz 2 Series Gasbarbecue Compact EX (20)
                                         Campingaz 2 Series Gasbarbecue Compact EX
                                         Coolblue.nl Coolblue.nl
                                         8.8 (825, 825)
                                         • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                         269, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                         Coolblue.nl Coolblue.nl
                                         8.8 (825, 825)
                                         • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                         269, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                         Coolblue Amsterdam Coolblue Amsterdam
                                         0.0 (0, 0)
                                         269, 4.8699502, 52.3368869 UNKNOWN
                                         6
                                        • Campingaz 4 Series RBS EXS
                                         • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/9/9/campingaz-4-series-rbs-exs-23609899.jpg
                                         • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/9/0/0/campingaz-4-series-rbs-exs-23609900.jpg
                                         • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/9/0/1/campingaz-4-series-rbs-exs-23609901.jpg
                                         • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/9/0/2/campingaz-4-series-rbs-exs-23609902.jpg
                                         • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/9/0/3/campingaz-4-series-rbs-exs-23609903.jpg
                                         • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/9/0/4/campingaz-4-series-rbs-exs-23609904.jpg
                                         Campingaz 4 Series RBS EXS (12)
                                         Campingaz 4 Series RBS EXS
                                         BarbecueShop BarbecueShop
                                         8.6 (25, 25)
                                         • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                         679, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                         BarbecueShop BarbecueShop
                                         8.6 (25, 25)
                                         • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                         679, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                         4
                                        • Campingaz 3 Series Woody L
                                         • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/0/1/5/campingaz-3-series-woody-l-23609015.jpg
                                         • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/0/1/6/campingaz-3-series-woody-l-23609016.jpg
                                         • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/0/1/7/campingaz-3-series-woody-l-23609017.jpg
                                         • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/0/1/8/campingaz-3-series-woody-l-23609018.jpg
                                         Campingaz 3 Series Woody L (20)
                                         Campingaz 3 Series Woody L
                                         BarbecueShop BarbecueShop
                                         8.6 (25, 25)
                                         • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                         299, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                         BarbecueShop BarbecueShop
                                         8.6 (25, 25)
                                         • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                         299, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                         2
                                        • Campingaz Expert Plus
                                         • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/9/1/8/campingaz-expert-plus-23609918.jpg
                                         • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/9/1/9/campingaz-expert-plus-23609919.jpg
                                         Campingaz Expert Plus (15)
                                         Wohi.nl Wohi.nl
                                         7.7 (6, 6)
                                         • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                         129, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                         Wohi.nl Wohi.nl
                                         7.7 (6, 6)
                                         • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                         129, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                         1
                                        • Campingaz Bonesco LC
                                         • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/7/7/9/camping-gaz-bonesco-charcoal-large-19885779.jpg
                                         • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/1/3/4/camping-gaz-bonesco-charcoal-large-21358134.jpg
                                         • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/1/3/5/camping-gaz-bonesco-charcoal-large-21358135.jpg
                                         • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/1/3/6/camping-gaz-bonesco-charcoal-large-21358136.jpg
                                         Campingaz Bonesco LC (3)
                                         Campingaz Bonesco LC
                                         Modern.nl Modern.nl
                                         8.7 (310, 310)
                                         • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                         97.9, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                         Modern.nl Modern.nl
                                         8.7 (310, 310)
                                         • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                         97.9, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                         Coolblue Amsterdam Coolblue Amsterdam
                                         0.0 (0, 0)
                                         99, 4.8699502, 52.3368869 UNKNOWN
                                         12
                                        • Campingaz Bonesco QST S
                                         • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/1/0/7/camping-gaz-bonesco-qst-s-quick-start-technology-19885107.jpg
                                         • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/6/7/7/campingaz-bonesco-qst-s-24825677.jpg
                                         • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/6/7/8/campingaz-bonesco-qst-s-24825678.jpg
                                         • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/6/7/9/campingaz-bonesco-qst-s-24825679.jpg
                                         • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/6/8/0/campingaz-bonesco-qst-s-24825680.jpg
                                         • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/6/8/1/campingaz-bonesco-qst-s-24825681.jpg
                                         • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/6/8/2/campingaz-bonesco-qst-s-24825682.jpg
                                         • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/6/8/3/campingaz-bonesco-qst-s-24825683.jpg
                                         • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/6/8/4/campingaz-bonesco-qst-s-24825684.jpg
                                         Campingaz Bonesco QST S (2)
                                         Campingaz Bonesco QST S
                                         Fonq.nl Fonq.nl
                                         0.0 (8, 8)
                                         • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                         108.5, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                         Fonq.nl Fonq.nl
                                         0.0 (8, 8)
                                         • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                         108.5, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                         Coolblue Amsterdam Coolblue Amsterdam
                                         0.0 (0, 0)
                                         119, 4.8699502, 52.3368869 UNKNOWN
                                         11
                                        • Campingaz Bonesco Modular Reversible Cast-Iron Griddle
                                         • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/8/5/5/campingaz-bonesco-modular-reversible-cast-iron-griddle-24328855.jpg
                                         Campingaz Bonesco Modular Reversible Cast-Iron Griddle (2)
                                         Campingaz Bonesco Modular Reversible Cast-Iron Griddle
                                         Bol.com Bol.com
                                         7.9 (624, 624)
                                         • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                         33.99, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                         Bol.com Bol.com
                                         7.9 (624, 624)
                                         • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                         33.99, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                         Coolblue Amsterdam Coolblue Amsterdam
                                         0.0 (0, 0)
                                         34.99, 4.8699502, 52.3368869 UNKNOWN
                                         10
                                        • Campingaz 4 Series Classic L
                                         • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/3/5/campingaz-4-series-classic-l-23609835.jpg
                                         • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/3/6/campingaz-4-series-classic-l-23609836.jpg
                                         • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/3/7/campingaz-4-series-classic-l-23609837.jpg
                                         • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/3/8/campingaz-4-series-classic-l-23609838.jpg
                                         • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/3/9/campingaz-4-series-classic-l-23609839.jpg
                                         Campingaz 4 Series Classic L (2)
                                         Bol.com Bol.com
                                         7.9 (624, 624)
                                         • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                         355, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                         Bol.com Bol.com
                                         7.9 (624, 624)
                                         • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                         355, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                         1
                                        • Campingaz Bonesco Modular Cooking plate
                                         • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/8/5/2/campingaz-bonesco-modular-cooking-plate-24328852.jpg
                                         • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/9/0/8/campingaz-bonesco-modular-cooking-plate-24328908.jpg
                                         Campingaz Bonesco Modular Cooking plate (2)
                                         Campingaz Bonesco Modular Cooking plate
                                         Bol.com Bol.com
                                         7.9 (624, 624)
                                         • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                         33.99, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                         Bol.com Bol.com
                                         7.9 (624, 624)
                                         • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                         33.99, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                         Coolblue Amsterdam Coolblue Amsterdam
                                         0.0 (0, 0)
                                         34.99, 4.8699502, 52.3368869 UNKNOWN
                                         10
                                        • Campingaz 2 Series Classic L
                                         • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/0/5/campingaz-2-series-classic-l-24129805.jpg
                                         • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/0/6/campingaz-2-series-classic-l-24129806.jpg
                                         • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/3/4/0/campingaz-2-series-classic-l-24346340.jpg
                                         • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/3/4/1/campingaz-2-series-classic-l-24346341.jpg
                                         • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/3/4/2/campingaz-2-series-classic-l-24346342.jpg
                                         • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/3/4/3/campingaz-2-series-classic-l-24346343.jpg
                                         • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/3/4/4/campingaz-2-series-classic-l-24346344.jpg
                                         Campingaz 2 Series Classic L (12)
                                         Campingaz 2 Series Classic L
                                         Bol.com Bol.com
                                         7.9 (624, 624)
                                         • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                         161, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                         Bol.com Bol.com
                                         7.9 (624, 624)
                                         • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                         161, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                         3
                                        • Campingaz Adelaide 2 Classic L
                                         • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/9/1/campingaz-adelaide-2-classic-l-10405591.jpg
                                         • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/8/9/4/campingaz-adelaide-2-classic-l-21374894.jpg
                                         Campingaz Adelaide 2 Classic L (10)
                                         Modern.nl Modern.nl
                                         8.7 (310, 310)
                                         • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                         229, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                         Modern.nl Modern.nl
                                         8.7 (310, 310)
                                         • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                         229, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                         1
                                        • Campingaz Hot plate for Party Grill
                                         • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/7/8/3/campingaz-hot-plate-for-party-grill-24328783.jpg
                                         Campingaz Hot plate for Party Grill (10)
                                         Campingaz Hot plate for Party Grill
                                         Fonq.nl Fonq.nl
                                         0.0 (8, 8)
                                         • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                         28.95, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                         Fonq.nl Fonq.nl
                                         0.0 (8, 8)
                                         • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                         28.95, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                         2
                                        2
                                        • Heb je merkvoorkeur? (brand):
                                         • Weber (weber)
                                         • Princess (princess)
                                         • Tefal (tefal)
                                         • Campingaz (campingaz)
                                         • Barbecook (barbecook)
                                         • Cadac (cadac)
                                         • AEG (aeg)
                                         • Atag (atag)
                                         • Bartscher (bartscher)
                                         • Bestron (bestron)
                                         • Bialetti (bialetti)
                                         • Big Green Egg (big_green_egg)
                                         • Bodum (bodum)
                                         • Bomann (bomann)
                                         • Boretti (boretti)
                                         • Bosch (bosch)
                                         • Brabantia (brabantia)
                                         • Brada (brada)
                                         • Brixton (brixton)
                                         • Broilking (broilking)
                                         • Camping Gaz (camping_gaz)
                                         • Caranga (caranga)
                                         • Caso (caso)
                                         • Clatronic (clatronic)
                                         • Cloer (cloer)
                                         • Cobb (cobb)
                                         • Cuisinart (cuisinart)
                                         • Dancook (dancook)
                                         • Delonghi (delonghi)
                                         • Domo (domo)
                                         • Domoclip (domoclip)
                                         • Edco Online (edco_online)
                                         • Electrolux (electrolux)
                                         • Emile Henry (emile_henry)
                                         • Eva solo (eva_solo)
                                         • Firefriend (firefriend)
                                         • Fritel (fritel)
                                         • Garden Grill (garden_grill)
                                         • Gizzys (gizzys)
                                         • Grand Hall (grand_hall)
                                         • Grandhall (grandhall)
                                         • Grundig (grundig)
                                         • H.Koenig (h_koenig)
                                         • Heat (heat)
                                         • Interline (interline)
                                         • Inventum (inventum)
                                         • Jamie Oliver (jamie_oliver)
                                         • John Lewis (john_lewis)
                                         • KOOKI (kooki)
                                         • Koopman (koopman)
                                         • Krups (krups)
                                         • Landmann (landmann)
                                         • Le Creuset (le_creuset)
                                         • Leopold Vienna (leopold_vienna)
                                         • LotusGrill (lotusgrill)
                                         • M-System (m_system)
                                         • MCZ (mcz)
                                         • Melissa (melissa)
                                         • Moulinex (moulinex)
                                         • NEFF (neff)
                                         • Ooutdoorchef (ooutdoorchef)
                                         • Outdoor Chef (outdoor_chef)
                                         • Outdoorchef (outdoorchef)
                                         • Outtrade (outtrade)
                                         • PALAZZETTI (palazzetti)
                                         • Patton (patton)
                                         • Petra (petra)
                                         • Philips (philips)
                                         • ProfiCook (proficook)
                                         • Roesle (roesle)
                                         • Rommelsbacher (rommelsbacher)
                                         • Russel Hobbs (russel_hobbs)
                                         • Russell Hobbs (russell_hobbs)
                                         • Sencor (sencor)
                                         • Severin (severin)
                                         • Siemens (siemens)
                                         • Smeg (smeg)
                                         • Solac (solac)
                                         • Solis (solis)
                                         • Somagic (somagic)
                                         • Staub (staub)
                                         • Steba (steba)
                                         • Tepro (tepro)
                                         • Tomado (tomado)
                                         • Tristar (tristar)
                                         • Uco (uco)
                                         • Unold (unold)
                                         • Waves (waves)
                                        • Wat is je budget? (price):
                                         • < 60 € (price_60)
                                         • 60 € - 160 € (price_60_160)
                                         • 160 € - 400 € (price_160_400)
                                         • ≥ 400 € (price_400)
                                        • Welk model wil je? (model):
                                         • Barrel (barrel)
                                         • Cart (cart)
                                         • Cooking station (cooking_station)
                                         • Fireplace (fireplace)
                                         • Kettle (kettle)
                                         • Rechthoekig (rechthoekig)
                                         • Tafelblad (tafelblad)
                                        • Welke kleur wil je? (kleur):
                                         • Aluminium (aluminium)
                                         • Antraciet (antraciet)
                                         • Beige (beige)
                                         • Blauw (blauw)
                                         • Bordeaux rood (bordeaux_rood)
                                         • Chocolade (chocolade)
                                         • Chroom (chroom)
                                         • Copper (copper)
                                         • Creme (creme)
                                         • Crimson (crimson)
                                         • Donkergrijs (donkergrijs)
                                         • Geel (geel)
                                         • Grijs (grijs)
                                         • Groen (groen)
                                         • Houten (houten)
                                         • Ivoor (ivoor)
                                         • Kers (kers)
                                         • Kolen (kolen)
                                         • Metallic (metallic)
                                         • Oranje (oranje)
                                         • Paars (paars)
                                         • Pearl (pearl)
                                         • Roestvrijstaal (roestvrijstaal)
                                         • Rood (rood)
                                         • Roze (roze)
                                         • Titanic (titanic)
                                         • Titanium (titanium)
                                         • Wit (wit)
                                         • Zilver (zilver)
                                         • Zwart (zwart)
                                        • Hoeveel vermogen? (vermogen):
                                         • < 1700 W (vermogen_1700)
                                         • 1700 W - 7000 W (vermogen_1700_7000)
                                         • ≥ 7000 W (vermogen_7000)
                                        • Wat voor warmtebron wil je? (warmtebron):
                                         • Electrisch (electrisch)
                                         • Electrische (electrische)
                                         • Gas (gas)
                                         • Kaphout (kaphout)
                                         • Kolen (kolen)
                                         • Natuurlijk gas (natuurlijk_gas)
                                         • Pellet (pellet)
                                         • propaan/butaan (propaan_butaan)
                                        • Wil je een thermostaat? (thermostaat):
                                         • Ja (ja)
                                         • Nee (nee)
                                        • Wil je een waterreservoir? (waterreservoir):
                                         • Ja (ja)
                                         • Nee (nee)
                                        • Hoeveel platen of rekken? (aantal_platen_rekken):
                                         • 1.0 (aantal_platen_rekken_1.0)
                                         • 2.0 (aantal_platen_rekken_2.0)
                                         • 3.0 (aantal_platen_rekken_3.0)
                                         • 5.0 (aantal_platen_rekken_5.0)
                                         • 8.0 (aantal_platen_rekken_8.0)
                                        • Wil je een deksel erop? (deksel):
                                         • Ja (ja)
                                         • Nee (nee)
                                        • Wat voor soort bovenkant? (soort_materiaal_bovenkant_):
                                         • Grate + Griddle (grate_griddle)
                                         • Grillplaat (grillplaat)
                                         • Raster (raster)
                                        • Wil je één met rookfunctie? (rook_functie):
                                         • Ja (ja)
                                         • Nee (nee)
                                        • Van welk materiaal moet de behuizing zijn? (materiaal_behuizing):
                                         • Aluminium (aluminium)
                                         • Chroom (chroom)
                                         • Gietijzer (gietijzer)
                                         • Glas (glas)
                                         • Houten (houten)
                                         • Keramisch (keramisch)
                                         • Metaal (metaal)
                                         • Plastic (plastic)
                                         • Porcelain (porcelain)
                                         • Roestvrijstaal (roestvrijstaal)
                                         • Silicone (silicone)
                                         • Staal (staal)
                                         • Steen (steen)
                                         • Thermoplastic (thermoplastic)
                                        • Welke productfamilie? (family):
                                         • Avance Collection (avance_collection)
                                         • Daily Collection (daily_collection)
                                        • Welke varianten wil je? (group):
                                         • Barbecook Major (barbecook_major)
                                         • Barbecook Puuur (barbecook_puuur)
                                         • Barbecook Saurus (barbecook_saurus)
                                         • Bodum FYRKAT Bodum charcoalgrill (bodum_fyrkat_bodum_charcoalgrill)
                                         • Bodum FYRKAT charcoal barbecue (bodum_fyrkat_charcoal_barbecue)
                                         • Bodum FYRKAT Picknick Gas barbecue (bodum_fyrkat_picknick_gas_barbecue)
                                         • Cadac BraaiMax (cadac_braaimax)
                                         • Cadac Entertainer Classic (cadac_entertainer_classic)
                                         • Cadac Meridian (cadac_meridian)
                                         • Cadac Meridian 3 (cadac_meridian_3)
                                         • Weber Genesis E 310 (weber_genesis_e_310)
                                         • Weber Genesis E-330 (weber_genesis_e_330)
                                         • Weber Genesis S-330 (weber_genesis_s_330)
                                         • Weber Master-Touch GBS 57cm (weber_master_touch_gbs_57cm)
                                         • Weber One-Touch Original 47cm (weber_one_touch_original_47cm)
                                         • Weber One-Touch Original 57cm (weber_one_touch_original_57cm)
                                         • Weber One-Touch Premium 57cm (weber_one_touch_premium_57cm)
                                         • Weber Q140 (weber_q140)
                                         • Weber Q220 (weber_q220)
                                         • Weber Q220 Station (weber_q220_station)
                                         • Weber Q240 (weber_q240)
                                         • Weber Smokey Joe Premium (weber_smokey_joe_premium)
                                         • Weber Smokey Mountain Cooker (weber_smokey_mountain_cooker)
                                         • Weber Spirit E-320 (weber_spirit_e_320)
                                         • Weber Summit S670 (weber_summit_s670)
                                        • Tel. 030-214 5004
                                        • WhatsApp 06-15 19 74 74
                                        • blijmakers@vergelijk.nl