x
x
x Bekijk categorieën x Categorieën MENU
of
Je zoekt nu binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (verwijderen)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
Zoek naar producten... Zoek naar een product binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Zoek naar producten... Zoek... Zoek naar producten... {}
x Categorieën

games

{{$data.getNumberOfReviews()}} consumenten beoordelen producten in games categorie met gemiddeld een {{$data.getAverageRating() | rating}}

games kopen

Hier kun je eenvoudig de prijzen vergelijken van jouw favoriete console games, door in de onderstaande zoekbalk een van de...
 • Algemene informatie


  Hier kun je eenvoudig de prijzen vergelijken van jouw favoriete console games, door in de onderstaande zoekbalk een van de volgende zoekopdrachten in te vullen:

  • de naam van de console game,
  • het type console (spelcomputer) of
  • het genre.
  In het volgende scherm kun je dan selecteren op merk, prijs en platform. Ook kun je op de speciaal door ons geselecteerde console games klikken. Dit zijn de nieuwste, leukste en populairste console games van dit moment!

  De markt van de console games is de laatste jaren enorm gegroeid. Producenten van console games besteden veel tijd en geld om spellen te maken die het grote publiek aanspreken. Doordat er door de jaren heen zo veel console games zijn ontwikkeld, zijn er ook veel verschillende genres ontstaan. Hieronder volgt een uitleg van de meest bekende genres.

  Soorten console games

  RPG
  Role Playing Games (RPG) zijn erg populair. Je speelt de rol van een bepaald personage en je moet door een virtuele wereld rondlopen waarin je bijvoorbeeld wapens kunt verzamelen en met andere personages kunt praten. RPG's zijn vaak mooie, uitgebreide console games waarin je veel kunt bekijken.

  Action
  Bij deze console games gaat het om snelle reflexen. De speler moet zich in een fictieve wereld weten te handhaven. Er kan bij geschoten worden, maar het hoeft niet. Deze categorie valt weer onder te verdelen in de volgende soorten: FPS, TPS, Shoot ‘m Up en Fighting. 

  Vergelijk hier alle games!Platforms
  Platform Games worden gekenmerkt door het vele springen, klimmen en manoeuvreren van platform naar platform. Meestal moeten er voorwerpen verzameld worden en ook moeten er vijanden worden verslagen. De meeste platform games hebben een cartoonachtige uitstraling. Daarbij is het uiterlijk van de vijanden vaak gebaseerd op legendarische wezens zoals draken en goblins, of op natuurlijke beesten zoals gorilla's, schildpaden, konijnen etc. Bekende platformspellen zijn Sonic en Super Mario 64.

  Racing
  Bij een racespel bestuur je een auto of een ander voertuig en moet je zo snel mogelijk van punt A naar punt B of in zo kort mogelijke tijd een aantal rondes rijden op een circuit. Tegenwoordig worden racing games echter steeds realistischer, zowel qua geluid, grafische weergave en met name ook qua besturing, door middel van de populaire racing wheels. Bekende console games zijn o.a. de Need for Speed-serie, Gran Turismo en Colin McRae Rally.

  Simulation
  In een simulatiespel (of Sim game) wordt de werkelijkheid gesimuleerd. Er zijn twee soorten simulatiespellen: strategische simulatiespellen en vaardigheidsspellen.

  Sport
  Tennis, voetbal, golf, basketball, skating: voor de gamevariant hoef je je huis niet meer uit. Bekende titels zijn bijvoorbeeld de Fifa- (voetbal), of de Tony Hawk (skateboard)-series.

  Vergelijk hier alle games!Survival horror
  Bij de meeste survival horror console games staat overleven voorop. Meestal moet je als speler zien te ontsnappen uit een geïsoleerd huis of een stad vol met zombies en is de enige uitweg om te ontsnappen door puzzels op te lossen, vijanden van je af te weren door gebruik te maken van verschillende wapens, en in sommige gevallen gebruik te maken van je eigen bovennatuurlijke krachten. Het totaal alleen zijn in een enge omgeving vormt vaak het hoofdthema rondom een survival horror game. Survival horror is hoogstwaarschijnlijk het enige genre van de console games waarbij de sfeer belangrijker is dan de gameplay. Populaire console games zijn de Resident Evil en de Silent Hill series.

  Training
  Een relatief nieuwe categorie console games, populair gemaakt door Nintendo met de Brain Training games voor de Nintendo DS. In deze console games worden je hersenen gestimuleerd door bijvoorbeeld zo snel mogelijk 20 simpele sommen te maken of memory te spelen.
   
  Het bovenstaande overzicht is niet vaststaand: sommige genres kun je onderverdelen in subgenres en er ontstaan ook steeds nieuwe genres. Dit zijn wel de bekendste namen die je vaak tegenkomt. Veel moderne console games zijn niet in één categorie te vatten en zijn een combinatie van bijvoorbeeld RPG, platform en actiespel.
 • Veelgestelde vragen

  Vergelijk hier alle games! Ik wil mijn spelletjes onderweg kunnen opslaan, nu moet ik steeds opnieuw beginnen. Hoe?
  Koop een memorycard (voor de Wii, Xbox 360 Arcade en PS2) of gebruik de bijgeleverde harde schijf (PS3 en Xbox 360 Premium en Elite).

  Hoe sluit ik mijn nieuwe console aan op de tv?
  Dit kan meestal door de bijgeleverde kabel in een van de vrije scartkabels van de tv te sluiten. Wanneer je geen scartaansluitingen vrij hebt, kun je ook een scart verdeelbox kopen waardoor er meerdere aansluitingen (bijvoorbeeld voor de videorecorder en dvd-speler) beschikbaar worden.

  Wat is HDTV en hoe gebruik ik dat?
  Nieuwe consoles kunnen HDTV-beelden weergeven. Dit zijn beelden die extra scherp zijn. Het nadeel hieraan is dat je ook een tv nodig hebt die HDTV-beelden kan uitzenden

  Waarom zijn die spellen zo duur?
  Een van de nadelen van consoles is dat spellen duur zijn. Bedenk echter ook hoelang je speelplezier beleeft aan een nieuwe game. Een uitgebreid spel als Grand Theft Auto vergt meer dan 200 uur aan spelplezier, dus wanneer je dat afzet tegen de aanschafprijs is het een stuk goedkoper dan bijvoorbeeld een film in de bioscoop. Ook verschijnen er meestal na verloop van tijd budgettitels die een stuk goedkoper zijn dan de nieuwste games.

  Vergelijk hier alle games!Welk pack kan ik het beste aanschaffen?
  Er zijn verschillende packs in omloop van de meest populaire consoles. Al deze packs hebben een andere verkoopprijs en bieden andere opties en mogelijkheden. Zo krijg je in sommige Playstation packs een extra controller en een spel. Overweeg welk pack een nuttige toevoeging is en wat voor jou de beste prijs/kwaliteitsverhouding blijft.

 • Verklarende woordenlijst

  Fighting
  Een vechtspel: met je handen of met wapens, zoals zwaarden, vecht je tegen één of meer tegenstanders.

  Vergelijk hier alle games!FPS (First Person Shooter)
  In een FPS zie je het karakter dat je bestuurt niet in beeld, maar speel je vanuit de eerste persoon belevenis. In deze console games is de bedoeling dat jij je tegenstanders neerhaalt voordat ze jou neerhalen. Bekende games zijn o.a. Half-Life, Halo en Unreal.

  MMORPG
  Een speciaal soort RPG is de MMORPG, wat staat voor Massively Multiplayer Online Role Playing Game. In een MMORPG spelen mensen met honderden tot miljoenen anderen via het Internet in uitgebreide virtuele werelden. Populaire RPG console games zijn o.a. Final Fantasy, Dragon Quest en de Baldur’s Gate-serie.

  Shoot 'm up
  In een shoot 'm up is het de bedoeling dat je zoveel mogelijk en zo snel mogelijk vijanden neerschiet. Vaak spelen deze console games zich af in een science fiction of fantasy setting.

  Strategische simulatiespellen
  Strategische simulatiespellen waarin je bijvoorbeeld een burgemeester speelt die een stad moet opbouwen. Je hebt geld waarmee je gebouwen kunt kopen en je moet bepalen waar je die neerzet om je stad te laten floreren. Een bekend voorbeeld hiervan is de console game The Sims.

  Vergelijk hier alle games!TPS (Third Person Shooter)
  Vergelijkbaar met een FPS, maar vanuit de derde persoon. Je ziet hier je karakter dus wel op het scherm.

  Vaardigheidsspelen
  Vaardigheidsspellen zoals een vliegsimulator, waarin je jezelf in de cockpit van een vliegtuig waant. Een populaire console game in deze categorie is Microsoft’s Flight Simulator.   

  • Fifa '16 Met Fifa verplaats je je in alle bekende voetballers van de wereldwijde clubs.
  • De Sims 4 Bij de Sims bestuur jij het leven van je Sims en bepaal jij hoe ze opgroeien en wat hun karakter wordt.
  • Minecraft Bij Minecraft bouw je je eigen pixelige wereld en ga je het gevecht aan met monsters en andere spelers.
  • Far Cry 4 Far Cry 4 is een First Person Shooter in een open wereld waar je kunt doen en laten wat je maar wilt.
  • Just Dance Met Just Dance leer je alle moves in bijna alle dansstijlen, de beste danser krijgt de meeste punten.
  • GTA 5 In Grand Theft Auto 5 speel je een lid van een criminele gang die in de open wereld zijn eigen lot bepaalt.
 • Games Take Two - Grand Theft Auto V (GTA 5) (Xbox 360)
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/2/4/3/actie-avontuur-take-two-grand-theft-auto-v-gta-5-xbox-360--19620243.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/6/4/7/games-take-two-interactive-gta-v-xbox-360-22284647.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/6/4/8/games-take-two-interactive-gta-v-xbox-360-22284648.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/6/4/9/games-take-two-interactive-gta-v-xbox-360-22284649.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/6/5/0/games-take-two-interactive-gta-v-xbox-360-22284650.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/5/5/7/games-take-two-interactive-gta-v-xbox-360-22411557.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/5/5/8/games-take-two-interactive-gta-v-xbox-360-22411558.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/5/5/9/games-take-two-interactive-gta-v-xbox-360-22411559.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/5/6/0/games-take-two-interactive-gta-v-xbox-360-22411560.jpg
  Games Take Two - Grand Theft Auto V (GTA 5) (Xbox 360) (75)
  3.199779249448124 (2)
  Games Take Two - Grand Theft Auto V (GTA 5) (Xbox 360)
  slecht
  koop dit spel niet,zodra je bij een bepaalde missie komt herstart het spel zichzelf en dan is het weggegooid geld ik heb alles geprobeerd maar niks lukt dit spel is slecht
  1.0
  0 10
 • Games Take Two - Grand Theft Auto V (GTA V) (PlayStation 3)
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/2/3/5/actie-avontuur-take-two-grand-theft-auto-v-gta-5-playstation-3--19620235.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/6/4/3/games-take-two-interactive-gta-v-ps3-22284643.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/6/4/2/games-take-two-interactive-gta-v-ps3-22284642.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/6/4/4/games-take-two-interactive-gta-v-ps3-22284644.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/6/4/5/games-take-two-interactive-gta-v-ps3-22284645.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/6/4/6/games-take-two-interactive-gta-v-ps3-22284646.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/5/6/1/games-take-two-interactive-gta-v-ps3-22411561.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/5/6/2/games-take-two-interactive-gta-v-ps3-22411562.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/5/6/3/games-take-two-interactive-gta-v-ps3-22411563.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/5/6/4/games-take-two-interactive-gta-v-ps3-22411564.jpg
  Games Take Two - Grand Theft Auto V (GTA V) (PlayStation 3) (197)
  8.458976124019312 (3)
  Games Take Two - Grand Theft Auto V (GTA V) (PlayStation 3)
  Zeer de moeite waard!
  Het is een zeer goede game. De campeign was leuk om één keer door heen te gaan, maar daar zat amper replay value in. Het was leuk om alle trophies en collectables te halen. GTA online heeft wel heel veel replay value. Er zijn heel veel jobs en je kan met anderen socialiseren. Als ik de game een cijfer moest geven zou het een 9 zijn.
  9.0
  0 10
 • Games Electronic Arts - SimCity (PC)
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/9/4/0/simulatie-virtueel-leven-electronic-arts-simcity-pc--19188940.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/2/9/6/games-electronic-arts-simcity-22284296.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/2/9/7/games-electronic-arts-simcity-22284297.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/2/9/8/games-electronic-arts-simcity-22284298.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/2/9/9/games-electronic-arts-simcity-22284299.jpg
  Games Electronic Arts - SimCity (PC) (16)
  8.1 (1)
  Games Electronic Arts - SimCity (PC)
  Super leuk spel en het geld waard!
  Snel geleverd en kon het gelijk spelen gewoon super
  9.7
  0 10
 • Games Take Two - Grand Theft Auto V (GTA V) (PlayStation 3)
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/2/3/5/actie-avontuur-take-two-grand-theft-auto-v-gta-5-playstation-3--19620235.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/6/4/3/games-take-two-interactive-gta-v-ps3-22284643.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/6/4/2/games-take-two-interactive-gta-v-ps3-22284642.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/6/4/4/games-take-two-interactive-gta-v-ps3-22284644.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/6/4/5/games-take-two-interactive-gta-v-ps3-22284645.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/6/4/6/games-take-two-interactive-gta-v-ps3-22284646.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/5/6/1/games-take-two-interactive-gta-v-ps3-22411561.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/5/6/2/games-take-two-interactive-gta-v-ps3-22411562.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/5/6/3/games-take-two-interactive-gta-v-ps3-22411563.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/5/6/4/games-take-two-interactive-gta-v-ps3-22411564.jpg
  Games Take Two - Grand Theft Auto V (GTA V) (PlayStation 3) (197)
  8.458976124019312 (3)
  Games Take Two - Grand Theft Auto V (GTA V) (PlayStation 3)
  Top spel met Top levering!
  Een zeer goede nieuwe versie van dit te gekke spel. Echt top! De bestelling en afhandeling door vergelijk.nl is ook super. Je wordt van elke stap op de hoogte gehouden. Jullie zijn top!
  9.3
  0 10
 • Actie Activision Blizzard - Call Of Duty: Black Ops 2 (PlayStation 3)
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/6/7/8/actie-activision-call-of-duty-black-ops-ii-playstation-3--18953678.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/5/7/7/actie-activision-call-of-duty-black-ops-ii-playstation-3--18953577.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/9/3/9/actie-activision-call-of-duty-black-ops-2-playstation-3--22198939.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/9/4/0/actie-activision-call-of-duty-black-ops-2-playstation-3--22198940.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/9/4/1/actie-activision-call-of-duty-black-ops-2-playstation-3--22198941.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/9/4/2/actie-activision-call-of-duty-black-ops-2-playstation-3--22198942.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/9/4/7/actie-activision-call-of-duty-black-ops-ii-playstation-3--18947947.jpg
  Actie Activision Blizzard - Call Of Duty: Black Ops 2 (PlayStation 3) (75)
  7.75 (1)
  Actie Activision Blizzard - Call Of Duty: Black Ops 2 (PlayStation 3)
  Beste shooter
  CoD blijf ik de tofste shooter vinden. De single player is prima. Online tegen andere spelers is geweldige snelle actie. Enige nadeel is de lag als je met een groot team online speelt.
  9.0
  0 10
 • Games Take Two - Grand Theft Auto V (GTA V) (PlayStation 3)
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/2/3/5/actie-avontuur-take-two-grand-theft-auto-v-gta-5-playstation-3--19620235.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/6/4/3/games-take-two-interactive-gta-v-ps3-22284643.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/6/4/2/games-take-two-interactive-gta-v-ps3-22284642.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/6/4/4/games-take-two-interactive-gta-v-ps3-22284644.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/6/4/5/games-take-two-interactive-gta-v-ps3-22284645.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/6/4/6/games-take-two-interactive-gta-v-ps3-22284646.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/5/6/1/games-take-two-interactive-gta-v-ps3-22411561.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/5/6/2/games-take-two-interactive-gta-v-ps3-22411562.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/5/6/3/games-take-two-interactive-gta-v-ps3-22411563.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/5/6/4/games-take-two-interactive-gta-v-ps3-22411564.jpg
  Games Take Two - Grand Theft Auto V (GTA V) (PlayStation 3) (197)
  8.458976124019312 (3)
  Games Take Two - Grand Theft Auto V (GTA V) (PlayStation 3)
  Fantastische game
  Deze game is simpelweg geweldig. Er valt zoveel te doen en te zien, je blijft dit spelen. Naast de geweldige missies, blijft het leuk om doelloos rond te krijgen en allerlei chaos te veroorzaken. Helaas is het online gedeelte nog niet volledig onder controle, maar dat zal vast goed komen, Rockstar kennende.
  9.7
  0 10
 • Games Take Two - Grand Theft Auto V (GTA 5) (Xbox 360)
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/2/4/3/actie-avontuur-take-two-grand-theft-auto-v-gta-5-xbox-360--19620243.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/6/4/7/games-take-two-interactive-gta-v-xbox-360-22284647.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/6/4/8/games-take-two-interactive-gta-v-xbox-360-22284648.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/6/4/9/games-take-two-interactive-gta-v-xbox-360-22284649.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/6/5/0/games-take-two-interactive-gta-v-xbox-360-22284650.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/5/5/7/games-take-two-interactive-gta-v-xbox-360-22411557.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/5/5/8/games-take-two-interactive-gta-v-xbox-360-22411558.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/5/5/9/games-take-two-interactive-gta-v-xbox-360-22411559.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/5/6/0/games-take-two-interactive-gta-v-xbox-360-22411560.jpg
  Games Take Two - Grand Theft Auto V (GTA 5) (Xbox 360) (75)
  3.199779249448124 (2)
  Games Take Two - Grand Theft Auto V (GTA 5) (Xbox 360)
  Wat een zieke game
  Wat een zieke game. Het is helemaal tot in de puntjes uitgewerkt, echt een top game. Als je een bank overval doet hoor je het zelfs nog op de radio, zo goed is dit spel.
  9.3
  0 10
 • Actie; Shooter Activision Blizzard - Call Of Duty: Modern Warfare 3 (PlayStation 3)
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/7/4/9/actie-shooter-activision-blizzard-call-of-duty-modern-warfare-3-playstation-3--22196749.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/5/0/1/actie-shooter-call-of-duty-modern-warfare-3-playstation-3--19194501.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/6/4/4/actie-shooter-call-of-duty-modern-warfare-3-playstation-3--19194644.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/8/2/9/actie-shooter-call-of-duty-modern-warfare-3-playstation-3--19194829.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/7/5/0/actie-shooter-activision-blizzard-call-of-duty-modern-warfare-3-playstation-3--22196750.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/7/5/1/actie-shooter-activision-blizzard-call-of-duty-modern-warfare-3-playstation-3--22196751.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/7/5/2/actie-shooter-activision-blizzard-call-of-duty-modern-warfare-3-playstation-3--22196752.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/9/4/2/actie-shooter-call-of-duty-modern-warfare-3-playstation-3--19194942.jpg
  Actie; Shooter Activision Blizzard - Call Of Duty: Modern Warfare 3 (PlayStation 3) (20)
  3.2125926977255794 (3)
  Actie; Shooter Activision Blizzard - Call Of Duty: Modern Warfare 3 (PlayStation 3)
  waardeloos
  online is het waardeloos de hele COD reeks is gewoon slecht je moet toch wel erg blind zijn om dat niet te zien
  1.0
  0 10
 • Actie; Shooter Activision Blizzard - Call Of Duty: Modern Warfare 3 (PlayStation 3)
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/7/4/9/actie-shooter-activision-blizzard-call-of-duty-modern-warfare-3-playstation-3--22196749.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/5/0/1/actie-shooter-call-of-duty-modern-warfare-3-playstation-3--19194501.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/6/4/4/actie-shooter-call-of-duty-modern-warfare-3-playstation-3--19194644.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/8/2/9/actie-shooter-call-of-duty-modern-warfare-3-playstation-3--19194829.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/7/5/0/actie-shooter-activision-blizzard-call-of-duty-modern-warfare-3-playstation-3--22196750.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/7/5/1/actie-shooter-activision-blizzard-call-of-duty-modern-warfare-3-playstation-3--22196751.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/7/5/2/actie-shooter-activision-blizzard-call-of-duty-modern-warfare-3-playstation-3--22196752.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/9/4/2/actie-shooter-call-of-duty-modern-warfare-3-playstation-3--19194942.jpg
  Actie; Shooter Activision Blizzard - Call Of Duty: Modern Warfare 3 (PlayStation 3) (20)
  3.2125926977255794 (3)
  Actie; Shooter Activision Blizzard - Call Of Duty: Modern Warfare 3 (PlayStation 3)
  MW3 een afknapper of toch niet?
  Modern Warfare 3 is in het begin heel leuk om te spelen. Mocht je bekend zijn in de COD reeks dan valt het je misschien iets tegen, vooral als je Modern warfare 2 hebt gespeeld. Maar als je nog geen Modern Warfare hebt gespeeld dan is Modern Warfare 3 zeker een game die je toe moet voegen aan je game reeks. Ik heb zelf Black Ops en MW3. Black Ops ging na een tijdje vervelen en wachtte met spanning op MW3 alleen toen hij er was viel het me op dat het zo het zelfde was. Als je het met vrienden speelt vind ik het spel nog leuk maar anders vind ik het niet meer leuk om te spelen en vandaar ook een 5 op blijft leuk. Een voorbeeld van hoe ze MW3 hadden moeten maken is: vergelijk de trailer van Black Ops en Black Ops 2 eens met elkaar, een totaal verschillend spel lijkt het. Ik denk dat Black Ops 2 mij beter in de smaak zal vallen.
  7.0
  0 10
 • Actie; Shooter Activision Blizzard - Call Of Duty: Modern Warfare 3 (PlayStation 3)
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/7/4/9/actie-shooter-activision-blizzard-call-of-duty-modern-warfare-3-playstation-3--22196749.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/5/0/1/actie-shooter-call-of-duty-modern-warfare-3-playstation-3--19194501.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/6/4/4/actie-shooter-call-of-duty-modern-warfare-3-playstation-3--19194644.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/8/2/9/actie-shooter-call-of-duty-modern-warfare-3-playstation-3--19194829.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/7/5/0/actie-shooter-activision-blizzard-call-of-duty-modern-warfare-3-playstation-3--22196750.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/7/5/1/actie-shooter-activision-blizzard-call-of-duty-modern-warfare-3-playstation-3--22196751.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/7/5/2/actie-shooter-activision-blizzard-call-of-duty-modern-warfare-3-playstation-3--22196752.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/9/4/2/actie-shooter-call-of-duty-modern-warfare-3-playstation-3--19194942.jpg
  Actie; Shooter Activision Blizzard - Call Of Duty: Modern Warfare 3 (PlayStation 3) (20)
  3.2125926977255794 (3)
  Actie; Shooter Activision Blizzard - Call Of Duty: Modern Warfare 3 (PlayStation 3)
  het is heel leuk verslavend spel killstreaks, quikscopen alles is er weer aleen eeje ...
  het is heel leuk verslavend spel killstreaks, quikscopen alles is er weer aleen eeje jammer van dezelfde engine maar nmaak niet zo heel eel uit. ook geschikt voor nieuwkomers.
  8.7
  0 10
 • Electronic Arts Electronic Arts - Skate 3 (PlayStation 3)
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/8/5/8/sport-electronic-arts-skate-3-playstation-3--21642858.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/9/6/3/sport-electronic-arts-skate-3-playstation-3--18356963.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/8/5/9/sport-electronic-arts-skate-3-playstation-3--21642859.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/8/6/0/sport-electronic-arts-skate-3-playstation-3--21642860.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/8/6/1/sport-electronic-arts-skate-3-playstation-3--21642861.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/6/0/7/electronic-arts-skate-3-ps3-26789607.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/9/5/9/electronic-arts-skate-3-ps3-26974959.jpg
  Electronic Arts Electronic Arts - Skate 3 (PlayStation 3) (24)
  8.1 (1)
  Electronic Arts Electronic Arts - Skate 3 (PlayStation 3)
  sk8 & snow reviews: skate 3
  het is een cool spel het blijft leuk,ik had eerst skate 2 dus dit was een eitje nadelen: als je het voor de eerste keer doet is het niet zo simpel voordelen:je kan je eigen park bouwen,je kan een team maken
  9.7
  0 10
 • Fifa '16
  • electronic_arts_fifa_16_ps3
  • electronic_arts_fifa_16_xbox_360_
 • De Sims 4
  • simulatie_virtueel_leven_the_sims_4_pc_
 • Minecraft
  • games_minecraft_xbox_360_
 • Far Cry 4
  • games_far_cry_4_pc_
  • games_far_cry_4_ps3_
  • games_far_cry_4_xbox_360_
 • Just Dance
  • games_just_dance_2015_ps3_
  • games_just_dance_2015_wii_
  • games_just_dance_2015_xbox_360_
 • GTA 5
  • games_gta_v
Console en PC games 7.5 (137)
0 - 48
 • Activision Blizzard Call Of Duty: Black Ops 3 (PS3)
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/2/8/7/activision-blizzard-call-of-duty-black-ops-3-36680287.jpg?m=aHR0cDovL2NvdmVycy5lbnRlcnRhaW5tZW50c2hvcC5ldS83MDM5MC8vNzY0MDcvLzhkY2UwYjYzLWU4Y2MtNDk4Yy04NDk1LTg0ODE1Nzc2NDAxNy5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/2/9/1/activision-blizzard-call-of-duty-black-ops-3-36680291.jpg?m=aHR0cDovL2Fzc2V0cy53ZWhrYW1wLmNvbS9pL3dlaGthbXAvNTY5MDg4X3BiXzAxP3c9NTAwJmg9NTAw
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/7/0/7/activision-blizzard-call-of-duty-black-ops-3-ps3--46432707.jpg
  Activision Blizzard Call Of Duty: Black Ops 3 (PS3) (907)
  Activision Blizzard Call Of Duty: Black Ops 3 (PS3)
  Bart Smit Bart Smit
  6.8 (1)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.8.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  29, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Bart Smit Bart Smit
  6.8 (1)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.8.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  29, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  5
  most_sold
 • Games FIFA 16 (PS3)
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/3/4/4/electronic-arts-fifa-16-ps3--40096344.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/3/4/6/electronic-arts-fifa-16-ps3--40096346.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/3/4/9/electronic-arts-fifa-16-ps3--40096349.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/8/4/1/games-electronic-arts-fifa-16-ps3-42214841.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/8/4/2/games-electronic-arts-fifa-16-ps3-42214842.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/8/4/3/games-electronic-arts-fifa-16-ps3-42214843.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/8/4/4/games-electronic-arts-fifa-16-ps3-42214844.jpg
  Games FIFA 16 (PS3) (725)
  Games FIFA 16 (PS3)
  Coolshop.nl Coolshop.nl
  43.5, 4d (offer_sdt_4_days)
  Coolshop.nl Coolshop.nl
  43.5, 4d (offer_sdt_4_days)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.8.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  59.99, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  14
 • Games Activision - Call of Duty: Black Ops 3, Xbox 360
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/8/6/games-activision-call-of-duty-black-ops-3-xbox-360-40080986.jpg
  Games Activision - Call of Duty: Black Ops 3, Xbox 360 (301)
  Games Activision - Call of Duty: Black Ops 3, Xbox 360
  Coolshop.nl Coolshop.nl
  45.95, 4d (offer_sdt_4_days)
  Coolshop.nl Coolshop.nl
  45.95, 4d (offer_sdt_4_days)
  1
 • Games Farming Simulator 2015 - (PC CD-DVD)
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/2/4/8/games-farming-simulator-2015-pc-cd-dvd--25097248.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/3/1/5/games-farming-simulator-2015-pc-cd-dvd--25101315.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/7/0/9/games-focus-home-interactive-farming-simulator-2015-pc-25276709.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/7/1/0/games-focus-home-interactive-farming-simulator-2015-pc-25276710.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/7/1/1/games-focus-home-interactive-farming-simulator-2015-pc-25276711.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/7/1/2/games-focus-home-interactive-farming-simulator-2015-pc-25276712.jpg
  Games Farming Simulator 2015 - (PC CD-DVD) (248)
  Games Farming Simulator 2015 - (PC CD-DVD)
  Dreamgame.nl Dreamgame.nl
  15.99, DL (offer_sdt_download)
  Dreamgame.nl Dreamgame.nl
  15.99, DL (offer_sdt_download)
  1
 • Simulatie & Virtueel leven Electronic Arts - De Sims 4 (PC)
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/1/6/6/simulatie-virtueel-leven-electronic-arts-de-sims-4-pc--33300166.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/8/3/9/simulatie-virtueel-leven-electronic-arts-de-sims-4-pc--22261839.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/1/6/7/simulatie-virtueel-leven-electronic-arts-de-sims-4-pc--33300167.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/1/6/8/simulatie-virtueel-leven-electronic-arts-de-sims-4-pc--33300168.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/1/6/9/simulatie-virtueel-leven-electronic-arts-de-sims-4-pc--33300169.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/1/7/0/simulatie-virtueel-leven-electronic-arts-de-sims-4-pc--33300170.jpg
  Simulatie & Virtueel leven Electronic Arts - De Sims 4 (PC) (212)
  Simulatie & Virtueel leven Electronic Arts - De Sims 4 (PC)
  Bart Smit Bart Smit
  6.8 (1)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.8.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  49, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Bart Smit Bart Smit
  6.8 (1)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.8.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  49, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.8.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  49.99, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  12
 • Ubisoft Just Dance 2016 (Wii U)
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/6/1/8/ubisoft-just-dance-2016-wii-u-41717618.jpg?m=aHR0cDovL2Fzc2V0cy53ZWhrYW1wLmNvbS9pL3dlaGthbXAvNTgwNDY3X3BiXzAxP3c9NTAwJmg9NTAw
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/2/9/6/ubisoft-just-dance-2016-wii-u--46926296.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/3/3/0/ubisoft-just-dance-2016-wii-u--47553330.jpg
  Ubisoft Just Dance 2016 (Wii U) (210)
  Ubisoft Just Dance 2016 (Wii U)
  Wehkamp Wehkamp
  8.401623469969454 (416)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.8.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  36.94, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Wehkamp Wehkamp
  8.401623469969454 (416)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.8.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  36.94, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.8.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  39.99, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  12
 • Games Grand Theft Auto V (GTA 5) (PC)
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/0/3/8/games-toiminta-grand-theft-auto-v-gta-5-pc--22366038.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/5/7/1/games-toiminta-grand-theft-auto-v-gta-5-pc--29150571.jpg
  Games Grand Theft Auto V (GTA 5) (PC) (206)
  Games Grand Theft Auto V (GTA 5) (PC)
  Coolshop.nl Coolshop.nl
  44.95, 4d (offer_sdt_4_days)
  Coolshop.nl Coolshop.nl
  44.95, 4d (offer_sdt_4_days)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.8.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  48.99, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  14
 • Activision Call of Duty: Black Ops 3 PC
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/1/5/4/activision-call-of-duty-black-ops-3-pc-33596154.jpg?m=aHR0cDovL2NvdmVycy5lbnRlcnRhaW5tZW50c2hvcC5ldS83MDM5MC8vNzY0MDAvLzMwYWZkOTllLWQ0ZjYtNDE5MS1iNTJiLWQ0OWQyNDQ3MmM2Mi5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/2/3/8/activision-call-of-duty-black-ops-3-pc-42269238.jpg?m=aHR0cDovL2dhbWVzY2VudHJhYWwubmwvdXBsb2Fkcy9iYTcwYmM1ZGUzN2UwYmQ1MDA3NTUwN2NmZDg3OThiZDNjMTk4MGY0LmpwZw==
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/1/7/9/activision-call-of-duty-black-ops-3-pc-45946179.jpg
  Activision Call of Duty: Black Ops 3 PC (204)
  Activision Call of Duty: Black Ops 3 PC
  4Launch.nl 4Launch.nl
  8.177994863157874 (587)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.8.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  40.95, ? (offer_sdt_unknown)
  4Launch.nl 4Launch.nl
  8.177994863157874 (587)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.8.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  40.95, ? (offer_sdt_unknown)
  8
 • Games Take Two - Grand Theft Auto V (GTA V) (PlayStation 3)
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/2/3/5/actie-avontuur-take-two-grand-theft-auto-v-gta-5-playstation-3--19620235.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/6/4/3/games-take-two-interactive-gta-v-ps3-22284643.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/6/4/2/games-take-two-interactive-gta-v-ps3-22284642.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/6/4/4/games-take-two-interactive-gta-v-ps3-22284644.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/6/4/5/games-take-two-interactive-gta-v-ps3-22284645.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/6/4/6/games-take-two-interactive-gta-v-ps3-22284646.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/5/6/1/games-take-two-interactive-gta-v-ps3-22411561.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/5/6/2/games-take-two-interactive-gta-v-ps3-22411562.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/5/6/3/games-take-two-interactive-gta-v-ps3-22411563.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/5/6/4/games-take-two-interactive-gta-v-ps3-22411564.jpg
  Games Take Two - Grand Theft Auto V (GTA V) (PlayStation 3) (197)
  8.458976124019312 (3)
  Games Take Two - Grand Theft Auto V (GTA V) (PlayStation 3)
  cosmox cosmox
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.8.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  27.99, +2w (offer_sdt_more_than_2_weeks)
  cosmox cosmox
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.8.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  27.99, +2w (offer_sdt_more_than_2_weeks)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.8.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  29.99, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  12
  good_buy
 • Electronic Arts FIFA 16 (Xbox 360)
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/3/8/5/electronic-arts-fifa-16-xbox-360--40096385.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/9/8/3/electronic-arts-fifa-16-xbox-360--44047983.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/9/9/0/electronic-arts-fifa-16-xbox-360--44047990.jpg
  Electronic Arts FIFA 16 (Xbox 360) (194)
  Electronic Arts FIFA 16 (Xbox 360)
  Coolshop.nl Coolshop.nl
  43.5, 4d (offer_sdt_4_days)
  Coolshop.nl Coolshop.nl
  43.5, 4d (offer_sdt_4_days)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.8.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  59.99, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  12
 • Electronic Arts Star Wars: Battlefront (PC)
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/7/7/7/electronic-arts-nederland-bv-star-wars-battlefront-10729-05e568068a915e9a79ff36f1b9ae4bbb-33596777.jpg?m=aHR0cDovL2Fzc2V0cy53ZWhrYW1wLmNvbS9pL3dlaGthbXAvNTExMTA4X3BiXzAxP3c9NTAwJmg9NTAw
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/3/5/7/electronic-arts-star-wars-battlefront-10729-05e568068a915e9a79ff36f1b9ae4bbb-39931357.jpg?m=aHR0cDovL2NvdmVycy5lbnRlcnRhaW5tZW50c2hvcC5ldS83MDkyNC8vNzcwODMvLzI1MjU5NmFjLWViNWQtNDExYS1hYmVkLTVlYjE5YzRjMzc3NC5qcGc=
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/4/3/1/electronic-arts-star-wars-battlefront-pc--46300431.jpg
  Electronic Arts Star Wars: Battlefront (PC) (181)
  Electronic Arts Star Wars: Battlefront (PC)
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.000170977297053 (818)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.8.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  49.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.000170977297053 (818)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.8.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  49.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.8.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  49.99, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  11
 • Bethesda Softworks Fallout 4 - PC
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/1/8/0/bethesda-softworks-fallout-4-pc-46202180.jpg
  Bethesda Softworks Fallout 4 - PC (137)
  Bethesda Softworks Fallout 4 - PC
  Dreamgame.nl Dreamgame.nl
  42.99, DL (offer_sdt_download)
  Dreamgame.nl Dreamgame.nl
  42.99, DL (offer_sdt_download)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.8.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  49.99, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  15
 • Electronic Arts The Sims 4 Bundel NL
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/1/8/3/electronic-arts-the-sims-4-bundel-nl-47383183.jpg
  Electronic Arts The Sims 4 Bundel NL (97)
  Electronic Arts The Sims 4 Bundel NL
  cosmox cosmox
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.8.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  34.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  cosmox cosmox
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.8.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  34.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  6
 • Games Ubisoft - Just Dance 2015, Wii
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/3/6/4/games-ubisoft-just-dance-2015-wii-24843364.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/6/4/3/games-ubisoft-just-dance-2015-wii-25996643.jpg
  Games Ubisoft - Just Dance 2015, Wii (89)
  Games Ubisoft - Just Dance 2015, Wii
  Dvdoutlet.nl Dvdoutlet.nl
  3.732123904233401 (13)
  22.28, 2d (offer_sdt_2_days)
  Dvdoutlet.nl Dvdoutlet.nl
  3.732123904233401 (13)
  22.28, 2d (offer_sdt_2_days)
  4
 • saltoo Football Manager 2016 Le
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/5/4/4/saltoo-football-manager-2016-le-45299544.jpg?m=aHR0cDovL2NvdmVycy5lbnRlcnRhaW5tZW50c2hvcC5ldS83MTg2My8vNzgyODkvLzRlOTZhZDU4LTgwOGMtNGJhMC04NWUxLWM1MGRjMDY2NjEyZS5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/4/3/saltoo-football-manager-2016-le-46221943.jpg?m=aHR0cDovL2Fzc2V0cy53ZWhrYW1wLmNvbS9pL3dlaGthbXAvNjIzMzQ4X3BiXzAxLz93PTUwMCZoPTUwMA==
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/1/7/5/saltoo-football-manager-2016-le-46767175.jpg
  saltoo Football Manager 2016 Le (77)
  saltoo Football Manager 2016 Le
  Dvdoutlet.nl Dvdoutlet.nl
  3.732123904233401 (13)
  45.78, 2w (offer_sdt_2_weeks)
  Dvdoutlet.nl Dvdoutlet.nl
  3.732123904233401 (13)
  45.78, 2w (offer_sdt_2_weeks)
  4
 • Games Take Two - Grand Theft Auto V (GTA 5) (Xbox 360)
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/2/4/3/actie-avontuur-take-two-grand-theft-auto-v-gta-5-xbox-360--19620243.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/6/4/7/games-take-two-interactive-gta-v-xbox-360-22284647.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/6/4/8/games-take-two-interactive-gta-v-xbox-360-22284648.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/6/4/9/games-take-two-interactive-gta-v-xbox-360-22284649.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/6/5/0/games-take-two-interactive-gta-v-xbox-360-22284650.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/5/5/7/games-take-two-interactive-gta-v-xbox-360-22411557.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/5/5/8/games-take-two-interactive-gta-v-xbox-360-22411558.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/5/5/9/games-take-two-interactive-gta-v-xbox-360-22411559.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/5/6/0/games-take-two-interactive-gta-v-xbox-360-22411560.jpg
  Games Take Two - Grand Theft Auto V (GTA 5) (Xbox 360) (75)
  3.199779249448124 (2)
  Games Take Two - Grand Theft Auto V (GTA 5) (Xbox 360)
  Bol.com Bol.com
  8.450947671176246 (662)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.8.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  21.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Bol.com Bol.com
  8.450947671176246 (662)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.8.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  21.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.8.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  29.99, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  11
 • Actie Activision Blizzard - Call Of Duty: Black Ops 2 (PlayStation 3)
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/6/7/8/actie-activision-call-of-duty-black-ops-ii-playstation-3--18953678.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/5/7/7/actie-activision-call-of-duty-black-ops-ii-playstation-3--18953577.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/9/3/9/actie-activision-call-of-duty-black-ops-2-playstation-3--22198939.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/9/4/0/actie-activision-call-of-duty-black-ops-2-playstation-3--22198940.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/9/4/1/actie-activision-call-of-duty-black-ops-2-playstation-3--22198941.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/9/4/2/actie-activision-call-of-duty-black-ops-2-playstation-3--22198942.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/9/4/7/actie-activision-call-of-duty-black-ops-ii-playstation-3--18947947.jpg
  Actie Activision Blizzard - Call Of Duty: Black Ops 2 (PlayStation 3) (75)
  7.75 (1)
  Actie Activision Blizzard - Call Of Duty: Black Ops 2 (PlayStation 3)
  Coolshop.nl Coolshop.nl
  17.95, 4d (offer_sdt_4_days)
  Coolshop.nl Coolshop.nl
  17.95, 4d (offer_sdt_4_days)
  7
 • Games Electronic Arts - FIFA 15 Legacy Edition, Nintendo Wii
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/1/1/7/electronic-arts-fifa-15-legacy-edition-wii-24441117.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/8/6/8/games-electronic-arts-fifa-15-legacy-edition-nintendo-wii-24941868.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/8/6/9/games-electronic-arts-fifa-15-legacy-edition-nintendo-wii-24941869.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/8/7/0/games-electronic-arts-fifa-15-legacy-edition-nintendo-wii-24941870.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/8/7/1/games-electronic-arts-fifa-15-legacy-edition-nintendo-wii-24941871.jpg
  Games Electronic Arts - FIFA 15 Legacy Edition, Nintendo Wii (69)
  Games Electronic Arts - FIFA 15 Legacy Edition, Nintendo Wii
  cosmox cosmox
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.8.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  19.94, 2w (offer_sdt_2_weeks)
  cosmox cosmox
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.8.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  19.94, 2w (offer_sdt_2_weeks)
  7
 • Race; Arcade / Actie Nintendo - Mario Kart 8 (Wii U)
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/5/1/race-arcade-actie-nintendo-mario-kart-8-wii-u--22261951.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/1/9/5/actie-race-nintendo-mario-kart-8-wii-u--21530195.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/2/8/2/race-arcade-actie-nintendo-mario-kart-8-wii-u--25043282.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/8/6/0/race-arcade-actie-nintendo-mario-kart-8-wii-u--37777860.jpg
  Race; Arcade / Actie Nintendo - Mario Kart 8 (Wii U) (60)
  Race; Arcade / Actie Nintendo - Mario Kart 8 (Wii U)
  Coolshop.nl Coolshop.nl
  44.5, 4d (offer_sdt_4_days)
  Coolshop.nl Coolshop.nl
  44.5, 4d (offer_sdt_4_days)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.8.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  56.99, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  13
 • Avontuur; Platform Nintendo - Super Mario 3D World (Wii U)
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/8/8/3/avontuur-platform-nintendo-super-mario-3d-world-wii-u--20927883.jpg
  Avontuur; Platform Nintendo - Super Mario 3D World (Wii U) (51)
  Avontuur; Platform Nintendo - Super Mario 3D World (Wii U)
  Coolshop.nl Coolshop.nl
  44.75, 4d (offer_sdt_4_days)
  Coolshop.nl Coolshop.nl
  44.75, 4d (offer_sdt_4_days)
  1
 • Games FIFA 16 (PC)
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/5/0/2/electronic-arts-fifa-16-pc--40096502.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/5/0/4/electronic-arts-fifa-16-pc--40096504.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/5/0/6/electronic-arts-fifa-16-pc--40096506.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/8/6/0/games-electronic-arts-fifa-16-pc-42214860.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/8/6/1/games-electronic-arts-fifa-16-pc-42214861.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/8/6/2/games-electronic-arts-fifa-16-pc-42214862.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/8/6/3/games-electronic-arts-fifa-16-pc-42214863.jpg
  Games FIFA 16 (PC) (51)
  Games FIFA 16 (PC)
  Wehkamp Wehkamp
  8.401623469969454 (416)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.8.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  45.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Wehkamp Wehkamp
  8.401623469969454 (416)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.8.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  45.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.8.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  49.99, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  13
 • saltoo Just Dance 2016 (Wii)
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/4/0/8/saltoo-just-dance-2016-38855408.jpg?m=aHR0cDovL2NvdmVycy5lbnRlcnRhaW5tZW50c2hvcC5ldS83MDY2MC8vNzY3NDYvLzY5MjUzZWI3LWUwNjQtNDU4ZS05ZjY1LWJiYTcyOTZiYjZjZi5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/2/6/9/saltoo-just-dance-2016-40828269.jpg?m=aHR0cDovL2Fzc2V0cy53ZWhrYW1wLmNvbS9pL3dlaGthbXAvNTgwNDY2X3BiXzAxP3c9NTAwJmg9NTAw
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/7/3/0/saltoo-just-dance-2016-45741730.jpg?m=aHR0cDovL3BpY3MucmVkYmx1ZS5kZS9kb2kvcGl4ZWxib3h4LW1zcy02ODk5Nzc3My9tY3NfcHJvZHVjdF9wbmc=
  saltoo Just Dance 2016 (Wii) (44)
  saltoo Just Dance 2016 (Wii)
  Dvdoutlet.nl Dvdoutlet.nl
  3.732123904233401 (13)
  39.98, 2d (offer_sdt_2_days)
  Dvdoutlet.nl Dvdoutlet.nl
  3.732123904233401 (13)
  39.98, 2d (offer_sdt_2_days)
  6
 • Electronic Arts FIFA 15, PS3
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/3/8/electronic-arts-fifa-15-ps3-24440938.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/2/4/8/electronic-arts-fifa-15-ps3-24441248.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/4/5/0/electronic-arts-fifa-15-ps3-24530450.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/2/5/5/electronic-arts-fifa-15-ps3-24725255.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/7/9/6/electronic-arts-fifa-15-ps3-24941796.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/7/9/7/electronic-arts-fifa-15-ps3-24941797.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/7/9/8/electronic-arts-fifa-15-ps3-24941798.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/7/9/9/electronic-arts-fifa-15-ps3-24941799.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/1/5/7/electronic-arts-fifa-15-ps3-24965157.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/1/5/8/electronic-arts-fifa-15-ps3-24965158.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/1/5/9/electronic-arts-fifa-15-ps3-24965159.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/1/6/0/electronic-arts-fifa-15-ps3-24965160.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/1/9/5/electronic-arts-fifa-15-ps3-24965195.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/1/9/6/electronic-arts-fifa-15-ps3-24965196.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/1/9/7/electronic-arts-fifa-15-ps3-24965197.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/1/9/8/electronic-arts-fifa-15-ps3-24965198.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/3/1/2/electronic-arts-fifa-15-ps3-24965312.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/3/1/3/electronic-arts-fifa-15-ps3-24965313.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/8/4/7/electronic-arts-fifa-15-ps3-25315847.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/8/4/8/electronic-arts-fifa-15-ps3-25315848.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/8/4/9/electronic-arts-fifa-15-ps3-25315849.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/8/5/0/electronic-arts-fifa-15-ps3-25315850.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/1/6/1/electronic-arts-fifa-15-ps3-33300161.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/1/6/2/electronic-arts-fifa-15-ps3-33300162.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/1/6/3/electronic-arts-fifa-15-ps3-33300163.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/1/6/4/electronic-arts-fifa-15-ps3-33300164.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/1/6/5/electronic-arts-fifa-15-ps3-33300165.jpg
  Electronic Arts FIFA 15, PS3 (43)
  Electronic Arts FIFA 15, PS3
  Bol.com Bol.com
  8.450947671176246 (662)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.8.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  27.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Bol.com Bol.com
  8.450947671176246 (662)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.8.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  27.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  5
 • Electronic Arts De Sims 4: Aan het Werk - PC + MAC
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/1/7/7/electronic-arts-de-sims-4-aan-het-werk-pc-mac-47383177.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/1/7/8/electronic-arts-de-sims-4-aan-het-werk-pc-mac-47383178.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/1/7/9/electronic-arts-de-sims-4-aan-het-werk-pc-mac-47383179.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/1/8/0/electronic-arts-de-sims-4-aan-het-werk-pc-mac-47383180.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/1/8/1/electronic-arts-de-sims-4-aan-het-werk-pc-mac-47383181.jpg
  Electronic Arts De Sims 4: Aan het Werk - PC + MAC (38)
  Electronic Arts De Sims 4: Aan het Werk - PC + MAC
  cosmox cosmox
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.8.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  35.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  cosmox cosmox
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.8.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  35.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.8.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  35.99, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  13
 • Games Konami - Beyblade, Metal Fusion + Spinning Top Nds (Nintendo DS)
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/5/0/0/actie-vecht-konami-beyblade-metal-fusion-17542500.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/8/4/7/games-konami-beyblade-metal-fusion-collector-s-edition-21682847.jpg
  Games Konami - Beyblade, Metal Fusion + Spinning Top Nds (Nintendo DS) (34)
  Games Konami - Beyblade, Metal Fusion + Spinning Top Nds (Nintendo DS)
  Bol.com Bol.com
  8.450947671176246 (662)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.8.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  29.79, 2d (offer_sdt_2_days)
  Bol.com Bol.com
  8.450947671176246 (662)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.8.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  29.79, 2d (offer_sdt_2_days)
  1
 • Games Ubisoft - ANNO 2205 PC
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/3/8/0/games-ubisoft-anno-2205-pc-46912380.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/0/8/3/games-ubisoft-anno-2205-pc-35784083.jpg
  Games Ubisoft - ANNO 2205 PC (31)
  Games Ubisoft - ANNO 2205 PC
  Dvdoutlet.nl Dvdoutlet.nl
  3.732123904233401 (13)
  47.98, 2d (offer_sdt_2_days)
  Dvdoutlet.nl Dvdoutlet.nl
  3.732123904233401 (13)
  47.98, 2d (offer_sdt_2_days)
  5
 • Games Activision - FIFA 15
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/1/1/8/electronic-arts-fifa-15-xbox-360-24441118.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/2/5/2/electronic-arts-fifa-15-xbox-360-24441252.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/4/5/1/electronic-arts-fifa-15-xbox-360-24530451.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/2/5/7/electronic-arts-fifa-15-xbox-360-24725257.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/8/0/3/games-electronic-arts-fifa-15-xbox-360-24941803.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/8/0/4/games-electronic-arts-fifa-15-xbox-360-24941804.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/8/0/5/games-electronic-arts-fifa-15-xbox-360-24941805.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/8/0/6/games-electronic-arts-fifa-15-xbox-360-24941806.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/1/7/3/games-electronic-arts-fifa-15-xbox-360-24965173.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/1/7/4/games-electronic-arts-fifa-15-xbox-360-24965174.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/1/7/5/games-electronic-arts-fifa-15-xbox-360-24965175.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/1/7/6/games-electronic-arts-fifa-15-xbox-360-24965176.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/2/2/7/games-electronic-arts-fifa-15-xbox-360-24965227.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/2/2/8/games-electronic-arts-fifa-15-xbox-360-24965228.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/2/2/9/games-electronic-arts-fifa-15-xbox-360-24965229.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/2/3/0/games-electronic-arts-fifa-15-xbox-360-24965230.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/3/8/1/games-activision-fifa-15-35594381.jpg
  Games Activision - FIFA 15 (29)
  Games Activision - FIFA 15
  Bol.com Bol.com
  8.450947671176246 (662)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.8.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  27.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Bol.com Bol.com
  8.450947671176246 (662)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.8.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  27.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  5
 • Minecraft Minecraft Story Mode Xbox 360
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/0/7/8/minecraft-story-mode-xbox-360-43633078.jpg
  Minecraft Minecraft Story Mode Xbox 360 (29)
  Minecraft Minecraft Story Mode Xbox 360
  cosmox cosmox
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.8.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  34.99, +2w (offer_sdt_more_than_2_weeks)
  cosmox cosmox
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.8.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  34.99, +2w (offer_sdt_more_than_2_weeks)
  3
 • Actie Atari - The Witcher 3: Wild Hunt (PC)
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/1/0/3/actie-atari-the-witcher-3-wild-hunt-pc--24150103.jpg
  Actie Atari - The Witcher 3: Wild Hunt (PC) (29)
  Actie Atari - The Witcher 3: Wild Hunt (PC)
  Coolshop.nl Coolshop.nl
  37.5, 4d (offer_sdt_4_days)
  Coolshop.nl Coolshop.nl
  37.5, 4d (offer_sdt_4_days)
  1
 • Actie Need for Speed Most Wanted (PlayStation 3)
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/7/6/8/actie-need-for-speed-most-wanted-playstation-3--22319768.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/7/2/2/actie-need-for-speed-most-wanted-playstation-3--22326722.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/6/2/2/actie-need-for-speed-most-wanted-playstation-3--22328622.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/6/0/1/actie-need-for-speed-most-wanted-playstation-3--24945601.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/6/0/2/actie-need-for-speed-most-wanted-playstation-3--24945602.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/6/0/3/actie-need-for-speed-most-wanted-playstation-3--24945603.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/6/0/4/actie-need-for-speed-most-wanted-playstation-3--24945604.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/6/0/5/actie-need-for-speed-most-wanted-playstation-3--24945605.jpg
  Actie Need for Speed Most Wanted (PlayStation 3) (29)
  Actie Need for Speed Most Wanted (PlayStation 3)
  Coolshop.nl Coolshop.nl
  16.95, 4d (offer_sdt_4_days)
  Coolshop.nl Coolshop.nl
  16.95, 4d (offer_sdt_4_days)
  1
 • Simulatie & Virtueel leven The Sims 3 (Classics) Xbox 360 (Xbox 360)
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/5/9/6/simulatie-virtueel-leven-the-sims-3-classics-xbox-360-xbox-360--20422596.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/8/6/1/simulatie-virtueel-leven-electronic-arts-the-sims-3-classics-edition-xbox-360--20927861.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/8/6/9/simulatie-virtueel-leven-electronic-arts-the-sims-3-classics-edition-xbox-360--24580869.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/8/7/0/simulatie-virtueel-leven-electronic-arts-the-sims-3-classics-edition-xbox-360--24580870.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/8/7/1/simulatie-virtueel-leven-electronic-arts-the-sims-3-classics-edition-xbox-360--24580871.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/8/7/2/simulatie-virtueel-leven-electronic-arts-the-sims-3-classics-edition-xbox-360--24580872.jpg
  Simulatie & Virtueel leven The Sims 3 (Classics) Xbox 360 (Xbox 360) (28)
  Simulatie & Virtueel leven The Sims 3 (Classics) Xbox 360 (Xbox 360)
  Coolshop.nl Coolshop.nl
  12.5, 4d (offer_sdt_4_days)
  Coolshop.nl Coolshop.nl
  12.5, 4d (offer_sdt_4_days)
  3
 • Games Disney Interactive - Disney Infinity Starter Pack (PlayStation 3)
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/7/8/8/games-infogrames-disney-infinity-starter-pack-ps3-21705788.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/8/6/0/games-infogrames-disney-infinity-starter-pack-ps3-28120860.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/8/6/1/games-infogrames-disney-infinity-starter-pack-ps3-28120861.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/8/6/2/games-infogrames-disney-infinity-starter-pack-ps3-28120862.jpg
  Games Disney Interactive - Disney Infinity Starter Pack (PlayStation 3) (27)
  Games Disney Interactive - Disney Infinity Starter Pack (PlayStation 3)
  cosmox cosmox
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.8.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  44.95, ? (offer_sdt_unknown)
  cosmox cosmox
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.8.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  44.95, ? (offer_sdt_unknown)
  2
 • Electronic Arts Electronic Arts - Skate 3 (PlayStation 3)
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/8/5/8/sport-electronic-arts-skate-3-playstation-3--21642858.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/9/6/3/sport-electronic-arts-skate-3-playstation-3--18356963.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/8/5/9/sport-electronic-arts-skate-3-playstation-3--21642859.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/8/6/0/sport-electronic-arts-skate-3-playstation-3--21642860.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/8/6/1/sport-electronic-arts-skate-3-playstation-3--21642861.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/6/0/7/electronic-arts-skate-3-ps3-26789607.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/9/5/9/electronic-arts-skate-3-ps3-26974959.jpg
  Electronic Arts Electronic Arts - Skate 3 (PlayStation 3) (24)
  8.1 (1)
  Electronic Arts Electronic Arts - Skate 3 (PlayStation 3)
  Dvdoutlet.nl Dvdoutlet.nl
  3.732123904233401 (13)
  19.98, +2w (offer_sdt_more_than_2_weeks)
  Dvdoutlet.nl Dvdoutlet.nl
  3.732123904233401 (13)
  19.98, +2w (offer_sdt_more_than_2_weeks)
  2
 • Games Microsoft - Flight Simulator 2004: A Century of Flight (PC)
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/5/4/6/strategie-management-microsoft-flight-simulator-2004-a-century-of-flight-pc--17469546.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/9/6/0/games-microsoft-flight-sim-2004-en-23182960.jpg
  Games Microsoft - Flight Simulator 2004: A Century of Flight (PC) (24)
  Games Microsoft - Flight Simulator 2004: A Century of Flight (PC)
  Coolshop.nl Coolshop.nl
  15.95, 4d (offer_sdt_4_days)
  Coolshop.nl Coolshop.nl
  15.95, 4d (offer_sdt_4_days)
  1
 • Games Focus Home Interactive - Farming Simulator 2015, PS3
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/1/6/4/games-focus-home-interactive-farming-simulator-2015-ps3-35600164.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/6/1/0/games-simulaattori-farming-simulator-15-ps3--29151610.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/1/6/5/games-focus-home-interactive-farming-simulator-2015-ps3-35600165.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/1/6/6/games-focus-home-interactive-farming-simulator-2015-ps3-35600166.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/1/6/7/games-focus-home-interactive-farming-simulator-2015-ps3-35600167.jpg
  Games Focus Home Interactive - Farming Simulator 2015, PS3 (23)
  Games Focus Home Interactive - Farming Simulator 2015, PS3
  Coolshop.nl Coolshop.nl
  37.5, 4d (offer_sdt_4_days)
  Coolshop.nl Coolshop.nl
  37.5, 4d (offer_sdt_4_days)
  1
 • Games Ubisoft - Just Dance 2016, Wii
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/2/0/4/games-ubisoft-just-dance-2016-wii-40261204.jpg
  Games Ubisoft - Just Dance 2016, Wii (21)
  Games Ubisoft - Just Dance 2016, Wii
  Coolshop.nl Coolshop.nl
  31.95, 4d (offer_sdt_4_days)
  Coolshop.nl Coolshop.nl
  31.95, 4d (offer_sdt_4_days)
  1
 • Bord & Kaart Electronic Arts - Trivial Pursuit (Wii)
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/0/2/7/bord-kaart-electronic-arts-trivial-pursuit-wii--17697027.jpg
  Bord & Kaart Electronic Arts - Trivial Pursuit (Wii) (21)
  Bord & Kaart Electronic Arts - Trivial Pursuit (Wii)
  Bol.com Bol.com
  8.450947671176246 (662)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.8.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  34.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Bol.com Bol.com
  8.450947671176246 (662)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.8.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  34.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  1
 • Disney Infinity 3.0 Star Wars Starter Pack Wii U
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/0/2/6/disney-infinity-3-0-star-wars-starter-pack-wii-u-45493026.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/0/2/7/disney-infinity-3-0-star-wars-starter-pack-wii-u-45493027.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/0/2/8/disney-infinity-3-0-star-wars-starter-pack-wii-u-45493028.jpg
  Disney Infinity 3.0 Star Wars Starter Pack Wii U (20)
  Disney Infinity 3.0 Star Wars Starter Pack Wii U
  Coolshop.nl Coolshop.nl
  46.95, 4d (offer_sdt_4_days)
  Coolshop.nl Coolshop.nl
  46.95, 4d (offer_sdt_4_days)
  1
 • Actie Sony - Minecraft PS3 (PlayStation 3)
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/0/9/6/actie-sony-minecraft-ps3-playstation-3--24042096.jpg
  Actie Sony - Minecraft PS3 (PlayStation 3) (20)
  Actie Sony - Minecraft PS3 (PlayStation 3)
  Wehkamp Wehkamp
  8.401623469969454 (416)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.8.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  26.94, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Wehkamp Wehkamp
  8.401623469969454 (416)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.8.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  26.94, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  6
 • Actie; Shooter Activision Blizzard - Call Of Duty: Modern Warfare 3 (PlayStation 3)
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/7/4/9/actie-shooter-activision-blizzard-call-of-duty-modern-warfare-3-playstation-3--22196749.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/5/0/1/actie-shooter-call-of-duty-modern-warfare-3-playstation-3--19194501.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/6/4/4/actie-shooter-call-of-duty-modern-warfare-3-playstation-3--19194644.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/8/2/9/actie-shooter-call-of-duty-modern-warfare-3-playstation-3--19194829.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/7/5/0/actie-shooter-activision-blizzard-call-of-duty-modern-warfare-3-playstation-3--22196750.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/7/5/1/actie-shooter-activision-blizzard-call-of-duty-modern-warfare-3-playstation-3--22196751.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/7/5/2/actie-shooter-activision-blizzard-call-of-duty-modern-warfare-3-playstation-3--22196752.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/9/4/2/actie-shooter-call-of-duty-modern-warfare-3-playstation-3--19194942.jpg
  Actie; Shooter Activision Blizzard - Call Of Duty: Modern Warfare 3 (PlayStation 3) (20)
  3.2125926977255794 (3)
  Actie; Shooter Activision Blizzard - Call Of Duty: Modern Warfare 3 (PlayStation 3)
  Coolshop.nl Coolshop.nl
  15.95, 4d (offer_sdt_4_days)
  Coolshop.nl Coolshop.nl
  15.95, 4d (offer_sdt_4_days)
  5
 • Party & Muziek Sony Computer Entertainment Europe - SingStar (PlayStation 3)
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/9/8/5/games-sony-singstar-playstation-3--4844985.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/6/9/5/games-sony-singstar-playstation-3--20446695.jpg
  Party & Muziek Sony Computer Entertainment Europe - SingStar (PlayStation 3) (18)
  Party & Muziek Sony Computer Entertainment Europe - SingStar (PlayStation 3)
  Bol.com Bol.com
  8.450947671176246 (662)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.8.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  24.95, 1w (offer_sdt_1_week)
  Bol.com Bol.com
  8.450947671176246 (662)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.8.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  24.95, 1w (offer_sdt_1_week)
  1
 • Actie Nintendo - Mario Party 9 - Nintendo Selects (Wii)
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/9/7/9/actie-nintendo-mario-party-9-nintendo-selects-wii--24165979.jpg
  Actie Nintendo - Mario Party 9 - Nintendo Selects (Wii) (18)
  Actie Nintendo - Mario Party 9 - Nintendo Selects (Wii)
  cosmox cosmox
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.8.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  25.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  cosmox cosmox
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.8.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  25.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.8.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  29.99, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  11
 • Avontuur; Platform Nintendo - Donkey Kong: Country Returns (Wii)
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/5/7/actie-platform-nintendo-donkey-kong-country-returns-wii--22261957.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/0/4/3/actie-platform-nintendo-donkey-kong-country-returns-wii--22275043.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/2/0/5/actie-platform-nintendo-donkey-kong-country-returns-wii--22278205.jpg
  Avontuur; Platform Nintendo - Donkey Kong: Country Returns (Wii) (18)
  Avontuur; Platform Nintendo - Donkey Kong: Country Returns (Wii)
  Bol.com Bol.com
  8.450947671176246 (662)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.8.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  24.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Bol.com Bol.com
  8.450947671176246 (662)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.8.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  24.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  6
 • Avontuur Mindscape - Expeditie Robinson (Wii)
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/4/2/7/games-mindscape-expeditie-robinson-wii--4845427.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/7/5/8/party-muziek-avontuur-mindscape-expeditie-robinson-wii--23281758.jpg
  Avontuur Mindscape - Expeditie Robinson (Wii) (18)
  Avontuur Mindscape - Expeditie Robinson (Wii)
  Bol.com Bol.com
  8.450947671176246 (662)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.8.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  44.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Bol.com Bol.com
  8.450947671176246 (662)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.8.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  44.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  1
 • ea sports NHL 16 PS3 (Legacy Edition)
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/5/5/3/ea-sports-nhl-16-ps3-legacy-edition--43636553.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/8/2/4/ea-sports-nhl-16-ps3-legacy-edition--43636824.jpg
  ea sports NHL 16 PS3 (Legacy Edition) (17)
  ea sports NHL 16 PS3 (Legacy Edition)
  Coolshop.nl Coolshop.nl
  31.5, 4d (offer_sdt_4_days)
  Coolshop.nl Coolshop.nl
  31.5, 4d (offer_sdt_4_days)
  2
 • Focus Multimedia Farming Simulator 2015 - PS3
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/6/6/3/focus-multimedia-farming-simulator-2015-ps3-40244663.jpg?m=aHR0cDovL3BtY2RuLnN0YXRpY3BtcmsuY29tL3Bob3RvLzEwMjc5MDI3NTEuanBn
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/6/6/5/focus-multimedia-farming-simulator-2015-ps3-40244665.jpg?m=aHR0cDovL2NvdmVycy5lbnRlcnRhaW5tZW50c2hvcC5ldS82ODYwMS8vNzUxNzEvLzZiNDNlZmVhLTZlYjEtNDczOC04NDk1LWMxMjcwMDBkYzllYS5qcGc=
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/3/1/2/focus-multimedia-farming-simulator-2015-ps3-41471312.jpg?m=aHR0cDovL2Fzc2V0cy53ZWhrYW1wLmNvbS9pL3dlaGthbXAvNDk5NTE4X3BiXzAxLz93PTUwMCZoPTUwMA==
  Focus Multimedia Farming Simulator 2015 - PS3 (17)
  Focus Multimedia Farming Simulator 2015 - PS3
  Bol.com Bol.com
  8.450947671176246 (662)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.8.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  29.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Bol.com Bol.com
  8.450947671176246 (662)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.8.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  29.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  4
 • Games Super Mario Maker Wii U
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/4/6/5/nintendo-super-mario-maker-37242465.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5jb3Ntb3guYmUvaW1hZ2VzL2FjdGl2ZS9lYW4vMzAwLzAwNDU0OTYzMzQ5MzIuanBn
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/0/5/9/nintendo-super-mario-maker-38095059.jpg?m=aHR0cDovL2NvdmVycy5lbnRlcnRhaW5tZW50c2hvcC5ldS83MDk0Ny8vNzcxMzAvLzE4MTc5OTlmLWQ0NzYtNDIwYi1iYTJlLTY3MjI4ODFkMTU5Mi5qcGc=
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/7/3/5/nintendo-super-mario-maker-41257735.jpg?m=aHR0cDovL2Fzc2V0cy53ZWhrYW1wLmNvbS9pL3dlaGthbXAvNTYyOTgzX3BiXzAxP3c9NTAwJmg9NTAw
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/8/7/8/games-nintendo-super-mario-maker-wii-u-dut-42490878.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/8/7/9/games-nintendo-super-mario-maker-wii-u-dut-42490879.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/8/8/0/games-nintendo-super-mario-maker-wii-u-dut-42490880.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/8/8/1/games-nintendo-super-mario-maker-wii-u-dut-42490881.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/8/8/2/games-nintendo-super-mario-maker-wii-u-dut-42490882.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/8/8/3/games-nintendo-super-mario-maker-wii-u-dut-42490883.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/8/8/4/games-nintendo-super-mario-maker-wii-u-dut-42490884.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/8/8/5/games-nintendo-super-mario-maker-wii-u-dut-42490885.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/8/8/6/games-nintendo-super-mario-maker-wii-u-dut-42490886.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/8/8/7/games-nintendo-super-mario-maker-wii-u-dut-42490887.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/8/8/8/games-nintendo-super-mario-maker-wii-u-dut-42490888.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/8/8/9/games-nintendo-super-mario-maker-wii-u-dut-42490889.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/8/9/0/games-nintendo-super-mario-maker-wii-u-dut-42490890.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/8/9/1/games-nintendo-super-mario-maker-wii-u-dut-42490891.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/8/9/2/games-nintendo-super-mario-maker-wii-u-dut-42490892.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/8/9/3/games-nintendo-super-mario-maker-wii-u-dut-42490893.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/8/9/4/games-nintendo-super-mario-maker-wii-u-dut-42490894.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/8/9/5/games-nintendo-super-mario-maker-wii-u-dut-42490895.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/8/9/6/games-nintendo-super-mario-maker-wii-u-dut-42490896.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/8/9/7/games-nintendo-super-mario-maker-wii-u-dut-42490897.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/8/9/8/games-nintendo-super-mario-maker-wii-u-dut-42490898.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/8/9/9/games-nintendo-super-mario-maker-wii-u-dut-42490899.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/0/0/games-nintendo-super-mario-maker-wii-u-dut-42490900.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/0/1/games-nintendo-super-mario-maker-wii-u-dut-42490901.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/0/2/games-nintendo-super-mario-maker-wii-u-dut-42490902.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/0/3/games-nintendo-super-mario-maker-wii-u-dut-42490903.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/0/4/games-nintendo-super-mario-maker-wii-u-dut-42490904.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/0/5/games-nintendo-super-mario-maker-wii-u-dut-42490905.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/0/6/games-nintendo-super-mario-maker-wii-u-dut-42490906.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/0/7/games-nintendo-super-mario-maker-wii-u-dut-42490907.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/0/8/games-nintendo-super-mario-maker-wii-u-dut-42490908.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/0/9/games-nintendo-super-mario-maker-wii-u-dut-42490909.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/1/0/games-nintendo-super-mario-maker-wii-u-dut-42490910.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/1/1/games-nintendo-super-mario-maker-wii-u-dut-42490911.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/1/2/games-nintendo-super-mario-maker-wii-u-dut-42490912.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/1/3/games-nintendo-super-mario-maker-wii-u-dut-42490913.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/1/4/games-nintendo-super-mario-maker-wii-u-dut-42490914.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/1/5/games-nintendo-super-mario-maker-wii-u-dut-42490915.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/1/6/games-nintendo-super-mario-maker-wii-u-dut-42490916.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/1/7/games-nintendo-super-mario-maker-wii-u-dut-42490917.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/1/8/games-nintendo-super-mario-maker-wii-u-dut-42490918.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/1/9/games-nintendo-super-mario-maker-wii-u-dut-42490919.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/2/0/games-nintendo-super-mario-maker-wii-u-dut-42490920.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/2/1/games-nintendo-super-mario-maker-wii-u-dut-42490921.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/2/2/games-nintendo-super-mario-maker-wii-u-dut-42490922.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/2/3/games-nintendo-super-mario-maker-wii-u-dut-42490923.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/2/4/games-nintendo-super-mario-maker-wii-u-dut-42490924.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/2/5/games-nintendo-super-mario-maker-wii-u-dut-42490925.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/2/6/games-nintendo-super-mario-maker-wii-u-dut-42490926.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/2/7/games-nintendo-super-mario-maker-wii-u-dut-42490927.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/2/8/games-nintendo-super-mario-maker-wii-u-dut-42490928.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/2/9/games-nintendo-super-mario-maker-wii-u-dut-42490929.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/3/0/games-nintendo-super-mario-maker-wii-u-dut-42490930.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/3/1/games-nintendo-super-mario-maker-wii-u-dut-42490931.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/3/2/games-nintendo-super-mario-maker-wii-u-dut-42490932.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/3/3/games-nintendo-super-mario-maker-wii-u-dut-42490933.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/3/4/games-nintendo-super-mario-maker-wii-u-dut-42490934.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/3/5/games-nintendo-super-mario-maker-wii-u-dut-42490935.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/3/6/games-nintendo-super-mario-maker-wii-u-dut-42490936.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/3/7/games-nintendo-super-mario-maker-wii-u-dut-42490937.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/3/8/games-nintendo-super-mario-maker-wii-u-dut-42490938.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/3/9/games-nintendo-super-mario-maker-wii-u-dut-42490939.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/4/0/games-nintendo-super-mario-maker-wii-u-dut-42490940.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/4/1/games-nintendo-super-mario-maker-wii-u-dut-42490941.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/4/2/games-nintendo-super-mario-maker-wii-u-dut-42490942.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/4/3/games-nintendo-super-mario-maker-wii-u-dut-42490943.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/4/4/games-nintendo-super-mario-maker-wii-u-dut-42490944.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/4/5/games-nintendo-super-mario-maker-wii-u-dut-42490945.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/4/6/games-nintendo-super-mario-maker-wii-u-dut-42490946.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/4/7/games-nintendo-super-mario-maker-wii-u-dut-42490947.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/4/8/games-nintendo-super-mario-maker-wii-u-dut-42490948.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/4/9/games-nintendo-super-mario-maker-wii-u-dut-42490949.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/5/0/games-nintendo-super-mario-maker-wii-u-dut-42490950.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/5/1/games-nintendo-super-mario-maker-wii-u-dut-42490951.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/5/2/games-nintendo-super-mario-maker-wii-u-dut-42490952.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/5/3/games-nintendo-super-mario-maker-wii-u-dut-42490953.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/5/4/games-nintendo-super-mario-maker-wii-u-dut-42490954.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/5/5/games-nintendo-super-mario-maker-wii-u-dut-42490955.jpg
  Games Super Mario Maker Wii U (17)
  Games Super Mario Maker Wii U
  cosmox cosmox
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.8.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  45.95, ? (offer_sdt_unknown)
  cosmox cosmox
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.8.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  45.95, ? (offer_sdt_unknown)
  4
 • Games Electronic Arts - SimCity (PC)
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/9/4/0/simulatie-virtueel-leven-electronic-arts-simcity-pc--19188940.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/2/9/6/games-electronic-arts-simcity-22284296.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/2/9/7/games-electronic-arts-simcity-22284297.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/2/9/8/games-electronic-arts-simcity-22284298.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/2/9/9/games-electronic-arts-simcity-22284299.jpg
  Games Electronic Arts - SimCity (PC) (16)
  8.1 (1)
  Games Electronic Arts - SimCity (PC)
  cosmox cosmox
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.8.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  19.94, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  cosmox cosmox
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.8.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  19.94, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  3
2 90
 • Prijs (price):
  • < 14 € (price_14)
  • 14 € - 24 € (price_14_24)
  • 24 € - 32 € (price_24_32)
  • ≥ 32 € (price_32)
 • Platform (platform):
 • Genre (genre):
  • Actie (actie)
  • Actie / Avontuur (actie_avontuur)
  • Actie / Racen (actie_racen)
  • Actie / RPG (actie_rpg)
  • Actie / Strategie (actie_strategie)
  • Actie / Vechten (actie_vechten)
  • Arcade (arcade)
  • avontuur (avontuur)
  • Card Game (card_game)
  • Compilatie (compilatie)
  • Compilation (compilation)
  • Dance (dance)
  • Dans (dans)
  • Educatief (educatief)
  • Familie (familie)
  • Feest (feest)
  • Fighting (fighting)
  • Fitness (fitness)
  • FPS (First Person Shooter) (fps_first_person_shooter_)
  • Kaartspel (kaartspel)
  • Kinderen (kinderen)
  • Levensstijl (levensstijl)
  • MMORPG (mmorpg)
  • Multi (multi)
  • Muziek (muziek)
  • Platform (platform)
  • Puzzel (puzzel)
  • Racen (racen)
  • Rijden (rijden)
  • RPG (Role-Playing Game) (rpg_role_playing_game_)
  • RTS (Real Time Strategy) (rts_real_time_strategy_)
  • Schietfilm (schietfilm)
  • Shooter (shooter)
  • Simulatie (simulatie)
  • Slimheid (slimheid)
  • Sporten (sporten)
  • Strategie (strategie)
  • Strategie / RPG (strategie_rpg)
  • Survival / Horror (survival_horror)
  • TPS (3rd Person Shooter) (tps_3rd_person_shooter_)
  • Vechten (vechten)
 • Leeftijd (PEGI-classificatie) (pegi_classificatie):
  • 12 (12)
  • 16 (16)
  • 18 (18)
  • 3 (3)
  • 7 (7)
 • Type multiplayer (multiplayer_mode_type):
  • Offline (offline)
  • Offline, Online (offline_online)
  • Online (online)
 • Multiplayer (multiplayer_mode):
  • Ja (ja)
  • Nee (nee)
 • Varianten (group):
  • Actie Activision Blizzard - Angry Birds Trilogy - PlayStation Move (PlayStation 3) (actie_activision_blizzard_angry_birds_trilogy_playstation_move_playstation_3_)
  • Actie Activision Blizzard - Prototype 2 (PC) (actie_activision_blizzard_prototype_2_pc_)
  • Actie Black Ops (actie_black_ops)
  • Actie Electronic Arts - Syndicate (PC) (actie_electronic_arts_syndicate_pc_)
  • Actie Need for speed: most wanted 2 (pc) (actie_need_for_speed_most_wanted_2_pc_)
  • Actie party (actie_party)
  • Actie; Shooter Black Ops (actie_shooter_black_ops)
  • Activision Black Ops 3 (activision_black_ops_3)
  • Activision Blizzard Black Ops 3 (activision_blizzard_black_ops_3)
  • Avontuur; Role Playing Game (RPG) Namco Bandai Partners Nordic AB - Fallout, New Vegas (DVD-Rom) (PC) (avontuur_role_playing_game_rpg_namco_bandai_partners_nordic_ab_fallout_new_vegas_dvd_rom_pc_)
  • Bord & Kaart party (bord_kaart_party)
  • Electronic Arts Battlefield Hardline (electronic_arts_battlefield_hardline)
  • Electronic Arts Fifa 16 PS3 (electronic_arts_fifa_16_ps3)
  • Electronic Arts Fifa 16 (Xbox 360) (electronic_arts_fifa_16_xbox_360_)
  • Games AC Unity (games_ac_unity)
  • Games Black Ops (games_black_ops)
  • Games Black Ops 3 (games_black_ops_3)
  • Games Destiny (games_destiny)
  • Games Far Cry 4 (PC) (games_far_cry_4_pc_)
  • Games Far Cry 4 (PS3) (games_far_cry_4_ps3_)
  • Games Far Cry 4 (Xbox 360) (games_far_cry_4_xbox_360_)
  • Games FIFA 15 (games_fifa_15)
  • Games FIFA 16 PC (games_fifa_16_pc)
  • Games GTA V (games_gta_v)
  • Games Just Dance 2015 (PS3) (games_just_dance_2015_ps3_)
  • Games Just Dance 2015 (Wii) (games_just_dance_2015_wii_)
  • Games Just Dance 2015 (Xbox 360) (games_just_dance_2015_xbox_360_)
  • Games Mario Kart (games_mario_kart)
  • Games Minecraft (Xbox 360) (games_minecraft_xbox_360_)
  • Games Nintendo Super Mario Maker (games_nintendo_super_mario_maker)
  • Games party (games_party)
  • Games Pokemon Y (games_pokemon_y)
  • Games The Last of Us (games_the_last_of_us)
  • Games The Sims 3 (games_the_sims_3)
  • Nintendo Kart (nintendo_kart)
  • Race; Arcade / Actie Kart (race_arcade_actie_kart)
  • Race Kart (race_kart)
  • saltoo Black Ops 3 (saltoo_black_ops_3)
  • Simulatie & Virtueel leven; Role Playing Game (RPG) Activision Blizzard - World Of Warcraft: Cataclysm (PC) (simulatie_virtueel_leven_role_playing_game_rpg_activision_blizzard_world_of_warcraft_cataclysm_pc_)
  • Simulatie & Virtueel leven The Sims 4 (PC) (simulatie_virtueel_leven_the_sims_4_pc_)
  • Sport; Voetbal Electronic Arts - FIFA 13 (PS Vita) (sport_voetbal_electronic_arts_fifa_13_ps_vita_)
  • Ubisoft AC Unity (ubisoft_ac_unity)
 • Winkelen in plaats (physical_location):
  • 's-Hertogenbosch (_s_hertogenbosch)
  • Alkmaar (alkmaar)
  • Amsterdam (amsterdam)
  • Eindhoven (eindhoven)
  • Goes (goes)
  • Groningen (groningen)
  • Rotterdam (rotterdam)
  • Uden (uden)
  • Utrecht (utrecht)
  • Wijchen (wijchen)
  • Zeist (zeist)
 • Productgroepen (siblingcategory):
 • teamvergelijk@vergelijk.nl