x
x
Je zoekt nu binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (verwijderen)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
Zoek naar producten... Zoek naar een product binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Zoek naar producten... Zoek... Zoek naar producten... {}
× Categorieën
 • Algemene informatie

  Vergelijk hier console games!Hier kun je eenvoudig de prijzen vergelijken van jouw favoriete console games, door in de onderstaande zoekbalk een van de volgende zoekopdrachten in te vullen:

  • de naam van de console game,
  • het type console (spelcomputer) of
  • het genre.
  In het volgende scherm kun je dan selecteren op merk, prijs en platform. Ook kun je op de speciaal door ons geselecteerde console games klikken. Dit zijn de nieuwste, leukste en populairste console games van dit moment!

  Wil je nu meteen op zoek naar een console game, zoek en vergelijk dan hier alle console games!

  De markt van de console games is de laatste jaren enorm gegroeid. Producenten van console games besteden veel tijd en geld om spellen te maken die het grote publiek aanspreken. Doordat er door de jaren heen zo veel console games zijn ontwikkeld, zijn er ook veel verschillende genres ontstaan. Hieronder volgt een uitleg van de meest bekende genres.

  Soorten console games

  RPG
  Role Playing Games (RPG) zijn erg populair. Je speelt de rol van een bepaald personage en je moet door een virtuele wereld rondlopen waarin je bijvoorbeeld wapens kunt verzamelen en met andere personages kunt praten. RPG's zijn vaak mooie, uitgebreide console games waarin je veel kunt bekijken. Een speciaal soort RPG is de MMORPG. Informatie hierover is te vinden in de verklarende woordenlijst voor console games.

  Action
  Bij deze console games gaat het om snelle reflexen. De speler moet zich in een fictieve wereld weten te handhaven. Er kan bij geschoten worden, maar het hoeft niet. Deze categorie valt weer onder te verdelen in de volgende soorten: FPS, TPS, Shoot ‘m Up en Fighting. Meer informatie hierover vind je in de verklarende woordenlijst voor console games.

  Vergelijk hier alle games!Platforms
  Platform Games worden gekenmerkt door het vele springen, klimmen en manoeuvreren van platform naar platform. Meestal moeten er voorwerpen verzameld worden en ook moeten er vijanden worden verslagen. De meeste platform games hebben een cartoonachtige uitstraling. Daarbij is het uiterlijk van de vijanden vaak gebaseerd op legendarische wezens zoals draken en goblins, of op natuurlijke beesten zoals gorilla's, schildpaden, konijnen etc. Bekende platformspellen zijn Sonic en Super Mario 64.

  Racing
  Bij een racespel bestuur je een auto of een ander voertuig en moet je zo snel mogelijk van punt A naar punt B of in zo kort mogelijke tijd een aantal rondes rijden op een circuit. Tegenwoordig worden racing games echter steeds realistischer, zowel qua geluid, grafische weergave en met name ook qua besturing, door middel van de populaire racing wheels. Bekende console games zijn o.a. de Need for Speed-serie, Gran Turismo en Colin McRae Rally.

  Simulation
  In een simulatiespel (of Sim game) wordt de werkelijkheid gesimuleerd. Er zijn twee soorten simulatiespellen: strategische simulatiespellen en vaardigheidsspellen. Meer informatie hierover vind je in de verklarende woordenlijst voor console games.

  Sport
  Tennis, voetbal, golf, basketball, skating: voor de gamevariant hoef je je huis niet meer uit. Bekende titels zijn bijvoorbeeld de Fifa- (voetbal), of de Tony Hawk (skateboard)-series.

  Vergelijk hier alle games!Survival horror
  Bij de meeste survival horror console games staat overleven voorop. Meestal moet je als speler zien te ontsnappen uit een geïsoleerd huis of een stad vol met zombies en is de enige uitweg om te ontsnappen door puzzels op te lossen, vijanden van je af te weren door gebruik te maken van verschillende wapens, en in sommige gevallen gebruik te maken van je eigen bovennatuurlijke krachten. Het totaal alleen zijn in een enge omgeving vormt vaak het hoofdthema rondom een survival horror game. Survival horror is hoogstwaarschijnlijk het enige genre van de console games waarbij de sfeer belangrijker is dan de gameplay. Populaire console games zijn de Resident Evil en de Silent Hill series.

  Training
  Een relatief nieuwe categorie console games, populair gemaakt door Nintendo met de Brain Training games voor de Nintendo DS. In deze console games worden je hersenen gestimuleerd door bijvoorbeeld zo snel mogelijk 20 simpele sommen te maken of memory te spelen.
   
  Kijk op evilgamerz.com  voor het allerlaatste nieuws over games!

  Het bovenstaande overzicht is niet vaststaand: sommige genres kun je onderverdelen in subgenres en er ontstaan ook steeds nieuwe genres. Dit zijn wel de bekendste namen die je vaak tegenkomt. Veel moderne console games zijn niet in één categorie te vatten en zijn een combinatie van bijvoorbeeld RPG, platform en actiespel.

  Zoek en vergelijk hier alle computerspellen en vind de beste koop!

 • Veelgestelde vragen

  Vergelijk hier alle games!Ik wil mijn spelletjes onderweg kunnen opslaan, nu moet ik steeds opnieuw beginnen. Hoe?
  Hoe sluit ik mijn nieuwe console aan op de tv?
  Wat is HDTV en hoe gebruik ik dat?
  Waarom zijn die spellen zo duur?
  Welk pack kan ik het beste aanschaffen?


  Ik wil mijn spelletjes onderweg kunnen opslaan, nu moet ik steeds opnieuw beginnen. Hoe?
  Koop een memorycard (voor de Wii, Xbox 360 Arcade en PS2) of gebruik de bijgeleverde harde schijf (PS3 en Xbox 360 Premium en Elite).

  Hoe sluit ik mijn nieuwe console aan op de tv?
  Dit kan meestal door de bijgeleverde kabel in een van de vrije scartkabels van de tv te sluiten. Wanneer je geen scartaansluitingen vrij hebt, kun je ook een scart verdeelbox kopen waardoor er meerdere aansluitingen (bijvoorbeeld voor de videorecorder en dvd-speler) beschikbaar worden.

  Wat is HDTV en hoe gebruik ik dat?
  Nieuwe consoles kunnen HDTV-beelden weergeven. Dit zijn beelden die extra scherp zijn. Het nadeel hieraan is dat je ook een tv nodig hebt die HDTV-beelden kan uitzenden. Lees hier meer over HDTV.

  Waarom zijn die spellen zo duur?
  Een van de nadelen van consoles is dat spellen duur zijn. Bedenk echter ook hoelang je speelplezier beleeft aan een nieuwe game. Een uitgebreid spel als Grand Theft Auto vergt meer dan 200 uur aan spelplezier, dus wanneer je dat afzet tegen de aanschafprijs is het een stuk goedkoper dan bijvoorbeeld een film in de bioscoop. Ook verschijnen er meestal na verloop van tijd budgettitels die een stuk goedkoper zijn dan de nieuwste games.

  Vergelijk hier alle games!Welk pack kan ik het beste aanschaffen?
  Er zijn verschillende packs in omloop van de meest populaire consoles. Al deze packs hebben een andere verkoopprijs en bieden andere opties en mogelijkheden. Zo krijg je in sommige Playstation packs een extra controller en een spel. Overweeg welk pack een nuttige toevoeging is en wat voor jou de beste prijs/kwaliteitsverhouding blijft.

  Bekijk en vergelijk hier alle console games!

 • Verklarende woordenlijst

  Fighting
  Een vechtspel: met je handen of met wapens, zoals zwaarden, vecht je tegen één of meer tegenstanders.

  Vergelijk hier alle games!FPS (First Person Shooter)
  In een FPS zie je het karakter dat je bestuurt niet in beeld, maar speel je vanuit de eerste persoon belevenis. In deze console games is de bedoeling dat jij je tegenstanders neerhaalt voordat ze jou neerhalen. Bekende games zijn o.a. Half-Life, Halo en Unreal.

  MMORPG
  Een speciaal soort RPG is de MMORPG, wat staat voor Massively Multiplayer Online Role Playing Game. In een MMORPG spelen mensen met honderden tot miljoenen anderen via het Internet in uitgebreide virtuele werelden. Populaire RPG console games zijn o.a. Final Fantasy, Dragon Quest en de Baldur’s Gate-serie.

  Shoot 'm up
  In een shoot 'm up is het de bedoeling dat je zoveel mogelijk en zo snel mogelijk vijanden neerschiet. Vaak spelen deze console games zich af in een science fiction of fantasy setting.

  Strategische simulatiespellen
  Strategische simulatiespellen waarin je bijvoorbeeld een burgemeester speelt die een stad moet opbouwen. Je hebt geld waarmee je gebouwen kunt kopen en je moet bepalen waar je die neerzet om je stad te laten floreren. Een bekend voorbeeld hiervan is de console game The Sims.

  Vergelijk hier alle games!TPS (Third Person Shooter)
  Vergelijkbaar met een FPS, maar vanuit de derde persoon. Je ziet hier je karakter dus wel op het scherm.

  Vaardigheidsspelen
  Vaardigheidsspellen zoals een vliegsimulator, waarin je jezelf in de cockpit van een vliegtuig waant. Een populaire console game in deze categorie is Microsoft’s Flight Simulator.


  Bekijk en vergelijk hier alle console games!

   

 • Games Take Two - Grand Theft Auto V (GTA 5) (Xbox 360)
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/2/4/3/actie-avontuur-take-two-grand-theft-auto-v-gta-5-xbox-360--19620243.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/6/4/7/games-take-two-interactive-gta-v-xbox-360-22284647.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/6/4/8/games-take-two-interactive-gta-v-xbox-360-22284648.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/6/4/9/games-take-two-interactive-gta-v-xbox-360-22284649.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/6/5/0/games-take-two-interactive-gta-v-xbox-360-22284650.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/5/5/7/games-take-two-interactive-gta-v-xbox-360-22411557.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/5/5/8/games-take-two-interactive-gta-v-xbox-360-22411558.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/5/5/9/games-take-two-interactive-gta-v-xbox-360-22411559.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/5/6/0/games-take-two-interactive-gta-v-xbox-360-22411560.jpg
  Games Take Two - Grand Theft Auto V (GTA 5) (Xbox 360) (47)
  7.7 (5, 2)
  Games Take Two - Grand Theft Auto V (GTA 5) (Xbox 360)
  slecht
  koop dit spel niet,zodra je bij een bepaalde missie komt herstart het spel zichzelf en dan is het weggegooid geld ik heb alles geprobeerd maar niks lukt dit spel is slecht
  1.0
  0 10
  • speelplezier: 1.0
  • kwaliteit: 1.0
  • blijft leuk: 1.0
  false
  meer dan een jaar
 • Games Take Two - Grand Theft Auto V (GTA V) (PlayStation 3)
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/2/3/5/actie-avontuur-take-two-grand-theft-auto-v-gta-5-playstation-3--19620235.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/6/4/3/games-take-two-interactive-gta-v-ps3-22284643.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/6/4/2/games-take-two-interactive-gta-v-ps3-22284642.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/6/4/4/games-take-two-interactive-gta-v-ps3-22284644.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/6/4/5/games-take-two-interactive-gta-v-ps3-22284645.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/6/4/6/games-take-two-interactive-gta-v-ps3-22284646.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/5/6/1/games-take-two-interactive-gta-v-ps3-22411561.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/5/6/2/games-take-two-interactive-gta-v-ps3-22411562.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/5/6/3/games-take-two-interactive-gta-v-ps3-22411563.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/5/6/4/games-take-two-interactive-gta-v-ps3-22411564.jpg
  Games Take Two - Grand Theft Auto V (GTA V) (PlayStation 3) (178)
  8.1 (9, 3)
  Games Take Two - Grand Theft Auto V (GTA V) (PlayStation 3)
  Zeer de moeite waard!
  Het is een zeer goede game. De campeign was leuk om één keer door heen te gaan, maar daar zat amper replay value in. Het was leuk om alle trophies en collectables te halen. GTA online heeft wel heel veel replay value. Er zijn heel veel jobs en je kan met anderen socialiseren. Als ik de game een cijfer moest geven zou het een 9 zijn.
  9.0
  0 10
  • speelplezier: 10.0
  • kwaliteit: 9.0
  • blijft leuk: 8.0
  true
  enkele maanden
 • Games Take Two - Grand Theft Auto V (GTA V) (PlayStation 3)
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/2/3/5/actie-avontuur-take-two-grand-theft-auto-v-gta-5-playstation-3--19620235.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/6/4/3/games-take-two-interactive-gta-v-ps3-22284643.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/6/4/2/games-take-two-interactive-gta-v-ps3-22284642.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/6/4/4/games-take-two-interactive-gta-v-ps3-22284644.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/6/4/5/games-take-two-interactive-gta-v-ps3-22284645.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/6/4/6/games-take-two-interactive-gta-v-ps3-22284646.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/5/6/1/games-take-two-interactive-gta-v-ps3-22411561.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/5/6/2/games-take-two-interactive-gta-v-ps3-22411562.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/5/6/3/games-take-two-interactive-gta-v-ps3-22411563.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/5/6/4/games-take-two-interactive-gta-v-ps3-22411564.jpg
  Games Take Two - Grand Theft Auto V (GTA V) (PlayStation 3) (178)
  8.1 (9, 3)
  Games Take Two - Grand Theft Auto V (GTA V) (PlayStation 3)
  Top spel met Top levering!
  Een zeer goede nieuwe versie van dit te gekke spel. Echt top! De bestelling en afhandeling door vergelijk.nl is ook super. Je wordt van elke stap op de hoogte gehouden. Jullie zijn top!
  9.3
  0 10
  • speelplezier: 10.0
  • kwaliteit: 10.0
  • blijft leuk: 8.0
  true
  enkele weken
 • Actie Activision Blizzard - Call Of Duty: Black Ops 2 (PlayStation 3)
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/6/7/8/actie-activision-call-of-duty-black-ops-ii-playstation-3--18953678.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/5/7/7/actie-activision-call-of-duty-black-ops-ii-playstation-3--18953577.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/9/3/9/actie-activision-call-of-duty-black-ops-2-playstation-3--22198939.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/9/4/0/actie-activision-call-of-duty-black-ops-2-playstation-3--22198940.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/9/4/1/actie-activision-call-of-duty-black-ops-2-playstation-3--22198941.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/9/4/2/actie-activision-call-of-duty-black-ops-2-playstation-3--22198942.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/9/4/7/actie-activision-call-of-duty-black-ops-ii-playstation-3--18947947.jpg
  Actie Activision Blizzard - Call Of Duty: Black Ops 2 (PlayStation 3) (19)
  Actie Activision Blizzard - Call Of Duty: Black Ops 2 (PlayStation 3)
  Beste shooter
  CoD blijf ik de tofste shooter vinden. De single player is prima. Online tegen andere spelers is geweldige snelle actie. Enige nadeel is de lag als je met een groot team online speelt.
  9.0
  0 10
  • speelplezier: 9.0
  • kwaliteit: 8.0
  • blijft leuk: 10.0
  true
  enkele maanden
 • Games Take Two - Grand Theft Auto V (GTA V) (PlayStation 3)
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/2/3/5/actie-avontuur-take-two-grand-theft-auto-v-gta-5-playstation-3--19620235.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/6/4/3/games-take-two-interactive-gta-v-ps3-22284643.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/6/4/2/games-take-two-interactive-gta-v-ps3-22284642.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/6/4/4/games-take-two-interactive-gta-v-ps3-22284644.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/6/4/5/games-take-two-interactive-gta-v-ps3-22284645.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/6/4/6/games-take-two-interactive-gta-v-ps3-22284646.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/5/6/1/games-take-two-interactive-gta-v-ps3-22411561.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/5/6/2/games-take-two-interactive-gta-v-ps3-22411562.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/5/6/3/games-take-two-interactive-gta-v-ps3-22411563.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/5/6/4/games-take-two-interactive-gta-v-ps3-22411564.jpg
  Games Take Two - Grand Theft Auto V (GTA V) (PlayStation 3) (178)
  8.1 (9, 3)
  Games Take Two - Grand Theft Auto V (GTA V) (PlayStation 3)
  Fantastische game
  Deze game is simpelweg geweldig. Er valt zoveel te doen en te zien, je blijft dit spelen. Naast de geweldige missies, blijft het leuk om doelloos rond te krijgen en allerlei chaos te veroorzaken. Helaas is het online gedeelte nog niet volledig onder controle, maar dat zal vast goed komen, Rockstar kennende.
  9.7
  0 10
  • speelplezier: 10.0
  • kwaliteit: 9.0
  • blijft leuk: 10.0
  true
  enkele weken
 • Games Take Two - Grand Theft Auto V (GTA 5) (Xbox 360)
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/2/4/3/actie-avontuur-take-two-grand-theft-auto-v-gta-5-xbox-360--19620243.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/6/4/7/games-take-two-interactive-gta-v-xbox-360-22284647.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/6/4/8/games-take-two-interactive-gta-v-xbox-360-22284648.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/6/4/9/games-take-two-interactive-gta-v-xbox-360-22284649.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/6/5/0/games-take-two-interactive-gta-v-xbox-360-22284650.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/5/5/7/games-take-two-interactive-gta-v-xbox-360-22411557.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/5/5/8/games-take-two-interactive-gta-v-xbox-360-22411558.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/5/5/9/games-take-two-interactive-gta-v-xbox-360-22411559.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/5/6/0/games-take-two-interactive-gta-v-xbox-360-22411560.jpg
  Games Take Two - Grand Theft Auto V (GTA 5) (Xbox 360) (47)
  7.7 (5, 2)
  Games Take Two - Grand Theft Auto V (GTA 5) (Xbox 360)
  Wat een zieke game
  Wat een zieke game. Het is helemaal tot in de puntjes uitgewerkt, echt een top game. Als je een bank overval doet hoor je het zelfs nog op de radio, zo goed is dit spel.
  9.3
  0 10
  • speelplezier: 10.0
  • kwaliteit: 9.0
  • blijft leuk: 9.0
  true
  enkele dagen
Console en PC games 7.6 (240)
3963
 • price:
  • price_17 - 1355
   • price_17_25 - 581
    • price_25_35 - 612
     • price_35 - 1415
     • multiplayer_mode_type:
      • online - 113
       • offline_online - 48
        • offline - 36
        • genre:
         • actie_avontuur - 264
          • actie - 172
           • sporten - 151
            • avontuur - 140
             • fps_first_person_shooter_ - 120
              • racen - 114
               • simulatie - 110
                • shooter - 88
                 • puzzel - 78
                  • rpg_role_playing_game_ - 68
                   • muziek - 57
                    • vechten - 54
                     • strategie - 48
                      • actie_rpg - 33
                       • platform - 24
                        • feest - 20
                         • survival_horror - 19
                          • multi - 14
                           • rijden - 13
                            • actie_vechten - 11
                             • educatief - 11
                              • dance - 10
                               • familie - 10
                                • mmorpg - 10
                                 • actie_racen - 8
                                  • kinderen - 8
                                   • rts_real_time_strategy_ - 6
                                    • compilatie - 5
                                     • dans - 5
                                      • arcade - 4
                                       • card_game - 4
                                        • fitness - 4
                                         • actie_strategie - 3
                                          • tps_3rd_person_shooter_ - 2
                                           • compilation - 1
                                            • fighting - 1
                                             • interactive_drama - 1
                                              • kaartspel - 1
                                               • levensstijl - 1
                                                • schietfilm - 1
                                                 • slimheid - 1
                                                  • strategie_rpg - 1
                                                  • multiplayer_mode:
                                                   • ja - 684
                                                    • nee - 286
                                                    • platform:
                                                     • pc - 1139
                                                      • playstation_3 - 732
                                                       • xbox_360 - 656
                                                        • nintendo_ds - 338
                                                         • wii - 230
                                                          • nintendo_wii - 183
                                                           • nintendo_3ds - 171
                                                            • playstation_2 - 148
                                                             • psp - 72
                                                              • wii_u - 71
                                                               • nds - 69
                                                                • playstation_portable_psp_ - 52
                                                                 • ps_vita - 33
                                                                  • playstation_vita - 29
                                                                   • mac - 17
                                                                    • game_boy_advance - 3
                                                                     • gamecube - 3
                                                                      • mac_pc - 2
                                                                       • gamecube_oud - 1
                                                                        • storio2 - 1
                                                                        • pegi_classificatie:
                                                                         • 3 - 375
                                                                          • 18 - 284
                                                                           • 12 - 247
                                                                            • 16 - 190
                                                                             • 7 - 186
                                                                             • group:
                                                                              • actie_activision_blizzard_angry_birds_trilogy_playstation_move_playstation_3_ - 1
                                                                               • actie_activision_blizzard_prototype_2_pc_ - 1
                                                                                • actie_need_for_speed_most_wanted_2_xbox_360_ - 1
                                                                                 • avontuur_activision_blizzard_skylanders_giants_starter_pack_playstation_3_ - 1
                                                                                  • avontuur_activision_blizzard_skylanders_giants_starter_pack_wii_ - 1
                                                                                   • nintendo_mario_kart_7_3ds_ - 1
                                                                                    • simulatie_virtueel_leven_role_playing_game_rpg_activision_blizzard_world_of_warcraft_cataclysm_pc_ - 1
                                                                                     • sport_voetbal_electronic_arts_fifa_13_ps_vita_ - 1
                                                                                      • sport_voetbal_electronic_arts_fifa_13_wii_u_ - 1
                                                                                      0 - 24
                                                                                      • Games Take Two - Grand Theft Auto V (GTA V) (PlayStation 3)
                                                                                       • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/2/3/5/actie-avontuur-take-two-grand-theft-auto-v-gta-5-playstation-3--19620235.jpg
                                                                                       • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/6/4/3/games-take-two-interactive-gta-v-ps3-22284643.jpg
                                                                                       • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/6/4/2/games-take-two-interactive-gta-v-ps3-22284642.jpg
                                                                                       • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/6/4/4/games-take-two-interactive-gta-v-ps3-22284644.jpg
                                                                                       • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/6/4/5/games-take-two-interactive-gta-v-ps3-22284645.jpg
                                                                                       • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/6/4/6/games-take-two-interactive-gta-v-ps3-22284646.jpg
                                                                                       • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/5/6/1/games-take-two-interactive-gta-v-ps3-22411561.jpg
                                                                                       • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/5/6/2/games-take-two-interactive-gta-v-ps3-22411562.jpg
                                                                                       • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/5/6/3/games-take-two-interactive-gta-v-ps3-22411563.jpg
                                                                                       • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/5/6/4/games-take-two-interactive-gta-v-ps3-22411564.jpg
                                                                                       Games Take Two - Grand Theft Auto V (GTA V) (PlayStation 3) (178)
                                                                                       8.1 (9, 3)
                                                                                       Games Take Two - Grand Theft Auto V (GTA V) (PlayStation 3)
                                                                                       Wehkamp Wehkamp
                                                                                       8.085867473583974 (386, 386)
                                                                                       • http://static2.vergelijk.nl/s/1.92.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                       44.45, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                       Wehkamp Wehkamp
                                                                                       8.085867473583974 (386, 386)
                                                                                       • http://static2.vergelijk.nl/s/1.92.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                       44.45, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                       Coolblue Amsterdam Coolblue Amsterdam
                                                                                       44.99, 4.8699502, 52.3368869 UNKNOWN
                                                                                       12
                                                                                       most_sold
                                                                                      • Simulatie & Virtueel leven Electronic Arts - De Sims 4 (PC)
                                                                                       • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/8/3/9/simulatie-virtueel-leven-electronic-arts-de-sims-4-pc--22261839.jpg
                                                                                       • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/1/6/6/simulatie-virtueel-leven-electronic-arts-de-sims-4-pc--33300166.jpg
                                                                                       • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/1/6/7/simulatie-virtueel-leven-electronic-arts-de-sims-4-pc--33300167.jpg
                                                                                       • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/1/6/8/simulatie-virtueel-leven-electronic-arts-de-sims-4-pc--33300168.jpg
                                                                                       • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/1/6/9/simulatie-virtueel-leven-electronic-arts-de-sims-4-pc--33300169.jpg
                                                                                       • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/1/7/0/simulatie-virtueel-leven-electronic-arts-de-sims-4-pc--33300170.jpg
                                                                                       Simulatie & Virtueel leven Electronic Arts - De Sims 4 (PC) (166)
                                                                                       Simulatie & Virtueel leven Electronic Arts - De Sims 4 (PC)
                                                                                       Coolblue.nl Coolblue.nl
                                                                                       8.932325044408193 (817, 817)
                                                                                       • http://static2.vergelijk.nl/s/1.92.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                       49.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                       Coolblue.nl Coolblue.nl
                                                                                       8.932325044408193 (817, 817)
                                                                                       • http://static2.vergelijk.nl/s/1.92.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                       49.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                       Coolblue Amsterdam Coolblue Amsterdam
                                                                                       49.99, 4.8699502, 52.3368869 UNKNOWN
                                                                                       13
                                                                                      • Games Activision - FIFA 15
                                                                                       • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/1/1/8/electronic-arts-fifa-15-xbox-360-24441118.jpg
                                                                                       • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/2/5/2/electronic-arts-fifa-15-xbox-360-24441252.jpg
                                                                                       • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/4/5/1/electronic-arts-fifa-15-xbox-360-24530451.jpg
                                                                                       • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/2/5/7/electronic-arts-fifa-15-xbox-360-24725257.jpg
                                                                                       • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/8/0/3/games-electronic-arts-fifa-15-xbox-360-24941803.jpg
                                                                                       • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/8/0/4/games-electronic-arts-fifa-15-xbox-360-24941804.jpg
                                                                                       • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/8/0/5/games-electronic-arts-fifa-15-xbox-360-24941805.jpg
                                                                                       • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/8/0/6/games-electronic-arts-fifa-15-xbox-360-24941806.jpg
                                                                                       • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/1/7/3/games-electronic-arts-fifa-15-xbox-360-24965173.jpg
                                                                                       • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/1/7/4/games-electronic-arts-fifa-15-xbox-360-24965174.jpg
                                                                                       • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/1/7/5/games-electronic-arts-fifa-15-xbox-360-24965175.jpg
                                                                                       • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/1/7/6/games-electronic-arts-fifa-15-xbox-360-24965176.jpg
                                                                                       • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/2/2/7/games-electronic-arts-fifa-15-xbox-360-24965227.jpg
                                                                                       • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/2/2/8/games-electronic-arts-fifa-15-xbox-360-24965228.jpg
                                                                                       • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/2/2/9/games-electronic-arts-fifa-15-xbox-360-24965229.jpg
                                                                                       • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/2/3/0/games-electronic-arts-fifa-15-xbox-360-24965230.jpg
                                                                                       • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/3/8/1/games-activision-fifa-15-35594381.jpg
                                                                                       Games Activision - FIFA 15 (133)
                                                                                       Games Activision - FIFA 15
                                                                                       Bol.com Bol.com
                                                                                       8.38649261209617 (653, 653)
                                                                                       • http://static2.vergelijk.nl/s/1.92.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                       27.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                       Bol.com Bol.com
                                                                                       8.38649261209617 (653, 653)
                                                                                       • http://static2.vergelijk.nl/s/1.92.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                       27.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                       Media Markt Alkmaar Media Markt Alkmaar
                                                                                       27.99, 4.7479003, 52.6357647 HIGH
                                                                                       56
                                                                                      • Alpha Bridge Alpha Bridge - Speel bridge met Berry Westra / 2 / deel Oefenspellen (PC)
                                                                                       • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/2/0/7/alpha-bridge-play-bridge-2-with-berry-westra-exercise-games-pc--20477207.jpg
                                                                                       • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/3/3/9/alpha-bridge-speel-bridge-2-met-berry-westra-oefenspellen-pc--4893339.jpg
                                                                                       Alpha Bridge Alpha Bridge - Speel bridge met Berry Westra / 2 / deel Oefenspellen (PC) (99)
                                                                                       Alpha Bridge Alpha Bridge - Speel bridge met Berry Westra / 2 / deel Oefenspellen (PC)
                                                                                       Bruna.nl Bruna.nl
                                                                                       8.251680080562082 (45, 45)
                                                                                       • http://static2.vergelijk.nl/s/1.92.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                       27.5, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                       Bruna.nl Bruna.nl
                                                                                       8.251680080562082 (45, 45)
                                                                                       • http://static2.vergelijk.nl/s/1.92.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                       27.5, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                       3
                                                                                      • Games Grand Theft Auto V (GTA 5) (PC)
                                                                                       • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/0/3/8/games-toiminta-grand-theft-auto-v-gta-5-pc--22366038.jpg
                                                                                       • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/5/7/1/games-toiminta-grand-theft-auto-v-gta-5-pc--29150571.jpg
                                                                                       Games Grand Theft Auto V (GTA 5) (PC) (93)
                                                                                       Games Grand Theft Auto V (GTA 5) (PC)
                                                                                       Media Markt Alkmaar Media Markt Alkmaar
                                                                                       44.99, 4.7479003, 52.6357647 HIGH
                                                                                       Bol.com Bol.com
                                                                                       8.38649261209617 (653, 653)
                                                                                       • http://static2.vergelijk.nl/s/1.92.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                       47.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                       Media Markt Alkmaar Media Markt Alkmaar
                                                                                       44.99, 4.7479003, 52.6357647 HIGH
                                                                                       60
                                                                                      • Electronic Arts FIFA 15, PS3
                                                                                       • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/3/8/electronic-arts-fifa-15-ps3-24440938.jpg
                                                                                       • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/2/4/8/electronic-arts-fifa-15-ps3-24441248.jpg
                                                                                       • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/4/5/0/electronic-arts-fifa-15-ps3-24530450.jpg
                                                                                       • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/2/5/5/electronic-arts-fifa-15-ps3-24725255.jpg
                                                                                       • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/7/9/6/electronic-arts-fifa-15-ps3-24941796.jpg
                                                                                       • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/7/9/7/electronic-arts-fifa-15-ps3-24941797.jpg
                                                                                       • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/7/9/8/electronic-arts-fifa-15-ps3-24941798.jpg
                                                                                       • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/7/9/9/electronic-arts-fifa-15-ps3-24941799.jpg
                                                                                       • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/1/5/7/electronic-arts-fifa-15-ps3-24965157.jpg
                                                                                       • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/1/5/8/electronic-arts-fifa-15-ps3-24965158.jpg
                                                                                       • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/1/5/9/electronic-arts-fifa-15-ps3-24965159.jpg
                                                                                       • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/1/6/0/electronic-arts-fifa-15-ps3-24965160.jpg
                                                                                       • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/1/9/5/electronic-arts-fifa-15-ps3-24965195.jpg
                                                                                       • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/1/9/6/electronic-arts-fifa-15-ps3-24965196.jpg
                                                                                       • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/1/9/7/electronic-arts-fifa-15-ps3-24965197.jpg
                                                                                       • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/1/9/8/electronic-arts-fifa-15-ps3-24965198.jpg
                                                                                       • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/3/1/2/electronic-arts-fifa-15-ps3-24965312.jpg
                                                                                       • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/3/1/3/electronic-arts-fifa-15-ps3-24965313.jpg
                                                                                       • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/8/4/7/electronic-arts-fifa-15-ps3-25315847.jpg
                                                                                       • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/8/4/8/electronic-arts-fifa-15-ps3-25315848.jpg
                                                                                       • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/8/4/9/electronic-arts-fifa-15-ps3-25315849.jpg
                                                                                       • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/8/5/0/electronic-arts-fifa-15-ps3-25315850.jpg
                                                                                       • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/1/6/1/electronic-arts-fifa-15-ps3-33300161.jpg
                                                                                       • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/1/6/2/electronic-arts-fifa-15-ps3-33300162.jpg
                                                                                       • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/1/6/3/electronic-arts-fifa-15-ps3-33300163.jpg
                                                                                       • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/1/6/4/electronic-arts-fifa-15-ps3-33300164.jpg
                                                                                       • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/1/6/5/electronic-arts-fifa-15-ps3-33300165.jpg
                                                                                       Electronic Arts FIFA 15, PS3 (79)
                                                                                       8.5 (6, 0)
                                                                                       Electronic Arts FIFA 15, PS3
                                                                                       Coolblue.nl Coolblue.nl
                                                                                       8.932325044408193 (817, 817)
                                                                                       • http://static2.vergelijk.nl/s/1.92.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                       27.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                       Coolblue.nl Coolblue.nl
                                                                                       8.932325044408193 (817, 817)
                                                                                       • http://static2.vergelijk.nl/s/1.92.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                       27.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                       Coolblue Amsterdam Coolblue Amsterdam
                                                                                       27.99, 4.8699502, 52.3368869 UNKNOWN
                                                                                       63
                                                                                      • Games Farming Simulator 2015 - (PC CD-DVD)
                                                                                       • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/2/4/8/games-farming-simulator-2015-pc-cd-dvd--25097248.jpg
                                                                                       • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/3/1/5/games-farming-simulator-2015-pc-cd-dvd--25101315.jpg
                                                                                       • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/7/0/9/games-focus-home-interactive-farming-simulator-2015-pc-25276709.jpg
                                                                                       • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/7/1/0/games-focus-home-interactive-farming-simulator-2015-pc-25276710.jpg
                                                                                       • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/7/1/1/games-focus-home-interactive-farming-simulator-2015-pc-25276711.jpg
                                                                                       • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/7/1/2/games-focus-home-interactive-farming-simulator-2015-pc-25276712.jpg
                                                                                       Games Farming Simulator 2015 - (PC CD-DVD) (56)
                                                                                       Games Farming Simulator 2015 - (PC CD-DVD)
                                                                                       Bol.com Bol.com
                                                                                       8.38649261209617 (653, 653)
                                                                                       • http://static2.vergelijk.nl/s/1.92.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                       27.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                       Bol.com Bol.com
                                                                                       8.38649261209617 (653, 653)
                                                                                       • http://static2.vergelijk.nl/s/1.92.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                       27.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                       Media Markt Alkmaar Media Markt Alkmaar
                                                                                       27.99, 4.7479003, 52.6357647 LOW
                                                                                       53
                                                                                      • Games Take Two - Grand Theft Auto V (GTA 5) (Xbox 360)
                                                                                       • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/2/4/3/actie-avontuur-take-two-grand-theft-auto-v-gta-5-xbox-360--19620243.jpg
                                                                                       • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/6/4/7/games-take-two-interactive-gta-v-xbox-360-22284647.jpg
                                                                                       • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/6/4/8/games-take-two-interactive-gta-v-xbox-360-22284648.jpg
                                                                                       • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/6/4/9/games-take-two-interactive-gta-v-xbox-360-22284649.jpg
                                                                                       • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/6/5/0/games-take-two-interactive-gta-v-xbox-360-22284650.jpg
                                                                                       • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/5/5/7/games-take-two-interactive-gta-v-xbox-360-22411557.jpg
                                                                                       • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/5/5/8/games-take-two-interactive-gta-v-xbox-360-22411558.jpg
                                                                                       • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/5/5/9/games-take-two-interactive-gta-v-xbox-360-22411559.jpg
                                                                                       • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/5/6/0/games-take-two-interactive-gta-v-xbox-360-22411560.jpg
                                                                                       Games Take Two - Grand Theft Auto V (GTA 5) (Xbox 360) (47)
                                                                                       7.7 (5, 2)
                                                                                       Games Take Two - Grand Theft Auto V (GTA 5) (Xbox 360)
                                                                                       Wehkamp Wehkamp
                                                                                       8.085867473583974 (386, 386)
                                                                                       • http://static2.vergelijk.nl/s/1.92.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                       46.94, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                       Wehkamp Wehkamp
                                                                                       8.085867473583974 (386, 386)
                                                                                       • http://static2.vergelijk.nl/s/1.92.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                       46.94, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                       Coolblue Amsterdam Coolblue Amsterdam
                                                                                       49.99, 4.8699502, 52.3368869 UNKNOWN
                                                                                       11
                                                                                      • Games Atari - Rollercoaster Tycoon 3 - Gold Edition (PC)
                                                                                       • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/2/4/8/games-msl-rollercoaster-tycoon-3-gold-edition-pc-21646248.jpg
                                                                                       • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/5/1/6/strategie-management-bouw-rollercoaster-tycoon-3-gold-edition-pc--17469516.jpg
                                                                                       • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/8/2/8/games-msl-rollercoaster-tycoon-3-gold-edition-pc-22205828.jpg
                                                                                       • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/8/2/9/games-msl-rollercoaster-tycoon-3-gold-edition-pc-22205829.jpg
                                                                                       • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/8/3/0/games-msl-rollercoaster-tycoon-3-gold-edition-pc-22205830.jpg
                                                                                       Games Atari - Rollercoaster Tycoon 3 - Gold Edition (PC) (35)
                                                                                       Games Atari - Rollercoaster Tycoon 3 - Gold Edition (PC)
                                                                                       Bart Smit Bart Smit
                                                                                       6.875 (1, 1)
                                                                                       • http://static2.vergelijk.nl/s/1.92.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                       5.98, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                       Bart Smit Bart Smit
                                                                                       6.875 (1, 1)
                                                                                       • http://static2.vergelijk.nl/s/1.92.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                       5.98, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                       5
                                                                                      • Games Ubisoft - Far Cry 4, PS3
                                                                                       • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/3/3/5/games-ubisoft-far-cry-4-ps3-24965335.jpg
                                                                                       • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/2/4/6/games-ubisoft-far-cry-4-ps3-29605246.jpg
                                                                                       • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/2/4/7/games-ubisoft-far-cry-4-ps3-29605247.jpg
                                                                                       • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/2/4/8/games-ubisoft-far-cry-4-ps3-29605248.jpg
                                                                                       • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/2/4/9/games-ubisoft-far-cry-4-ps3-29605249.jpg
                                                                                       • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/2/5/0/games-ubisoft-far-cry-4-ps3-29605250.jpg
                                                                                       • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/2/5/1/games-ubisoft-far-cry-4-ps3-29605251.jpg
                                                                                       • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/2/5/2/games-ubisoft-far-cry-4-ps3-29605252.jpg
                                                                                       Games Ubisoft - Far Cry 4, PS3 (27)
                                                                                       Games Ubisoft - Far Cry 4, PS3
                                                                                       Media Markt Alkmaar Media Markt Alkmaar
                                                                                       24.99, 4.7479003, 52.6357647 HIGH
                                                                                       Bol.com Bol.com
                                                                                       8.38649261209617 (653, 653)
                                                                                       • http://static2.vergelijk.nl/s/1.92.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                       27.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                       Media Markt Alkmaar Media Markt Alkmaar
                                                                                       24.99, 4.7479003, 52.6357647 HIGH
                                                                                       56
                                                                                      • Games Electronic Arts - De Sims 3: Beestenbende (PC)
                                                                                       • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/8/5/6/simulatie-virtueel-leven-the-sims-3-pets-pc--19038856.jpg
                                                                                       • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/1/3/6/simulatie-virtueel-leven-the-sims-3-pets-pc--19029136.jpg
                                                                                       • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/0/8/5/simulatie-virtueel-leven-the-sims-3-pets-pc--19085085.jpg
                                                                                       • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/6/7/0/games-electronic-arts-de-sims-3-beestenbende-pc-22196670.jpg
                                                                                       • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/6/7/1/games-electronic-arts-de-sims-3-beestenbende-pc-22196671.jpg
                                                                                       • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/6/7/2/games-electronic-arts-de-sims-3-beestenbende-pc-22196672.jpg
                                                                                       • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/6/7/3/games-electronic-arts-de-sims-3-beestenbende-pc-22196673.jpg
                                                                                       Games Electronic Arts - De Sims 3: Beestenbende (PC) (26)
                                                                                       Games Electronic Arts - De Sims 3: Beestenbende (PC)
                                                                                       cosmox cosmox
                                                                                       • http://static2.vergelijk.nl/s/1.92.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                       30.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                       cosmox cosmox
                                                                                       • http://static2.vergelijk.nl/s/1.92.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                       30.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                       Media Markt Alkmaar Media Markt Alkmaar
                                                                                       31.99, 4.7479003, 52.6357647 LOW
                                                                                       53
                                                                                      • Games Digital Bros - Football Manager 2015, PC
                                                                                       • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/7/2/7/games-digital-bros-football-manager-2015-pc-24948727.jpg
                                                                                       Games Digital Bros - Football Manager 2015, PC (24)
                                                                                       Games Digital Bros - Football Manager 2015, PC
                                                                                       Bol.com Bol.com
                                                                                       8.38649261209617 (653, 653)
                                                                                       • http://static2.vergelijk.nl/s/1.92.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                       24.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                       Bol.com Bol.com
                                                                                       8.38649261209617 (653, 653)
                                                                                       • http://static2.vergelijk.nl/s/1.92.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                       24.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                       6
                                                                                      • Games Sony - Call of Duty: Advanced Warfare, PS3
                                                                                       • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/4/5/6/games-activision-call-of-duty-advanced-warfare-ps3-24468456.jpg
                                                                                       • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/4/5/7/games-activision-call-of-duty-advanced-warfare-ps3-24468457.jpg
                                                                                       • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/4/5/8/games-activision-call-of-duty-advanced-warfare-ps3-24468458.jpg
                                                                                       • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/4/5/9/games-activision-call-of-duty-advanced-warfare-ps3-24468459.jpg
                                                                                       • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/4/6/0/games-activision-call-of-duty-advanced-warfare-ps3-24468460.jpg
                                                                                       • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/4/4/6/games-sony-call-of-duty-advanced-warfare-ps3-30650446.jpg
                                                                                       • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/4/4/7/games-sony-call-of-duty-advanced-warfare-ps3-30650447.jpg
                                                                                       • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/4/4/8/games-sony-call-of-duty-advanced-warfare-ps3-30650448.jpg
                                                                                       • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/4/4/9/games-sony-call-of-duty-advanced-warfare-ps3-30650449.jpg
                                                                                       • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/4/5/0/games-sony-call-of-duty-advanced-warfare-ps3-30650450.jpg
                                                                                       Games Sony - Call of Duty: Advanced Warfare, PS3 (21)
                                                                                       Games Sony - Call of Duty: Advanced Warfare, PS3
                                                                                       Media Markt Alkmaar Media Markt Alkmaar
                                                                                       36, 4.7479003, 52.6357647 HIGH
                                                                                       Intertoys.nl Intertoys.nl
                                                                                       44.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                       Media Markt Alkmaar Media Markt Alkmaar
                                                                                       36, 4.7479003, 52.6357647 HIGH
                                                                                       57
                                                                                      • Actie Sony - Minecraft PS3 (PlayStation 3)
                                                                                       • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/0/9/6/actie-sony-minecraft-ps3-playstation-3--24042096.jpg
                                                                                       Actie Sony - Minecraft PS3 (PlayStation 3) (19)
                                                                                       Actie Sony - Minecraft PS3 (PlayStation 3)
                                                                                       Wehkamp Wehkamp
                                                                                       8.085867473583974 (386, 386)
                                                                                       • http://static2.vergelijk.nl/s/1.92.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                       21.94, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                       Wehkamp Wehkamp
                                                                                       8.085867473583974 (386, 386)
                                                                                       • http://static2.vergelijk.nl/s/1.92.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                       21.94, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                       Coolblue Amsterdam Coolblue Amsterdam
                                                                                       29.99, 4.8699502, 52.3368869 UNKNOWN
                                                                                       13
                                                                                      • Actie Activision Blizzard - Call Of Duty: Black Ops 2 (PlayStation 3)
                                                                                       • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/6/7/8/actie-activision-call-of-duty-black-ops-ii-playstation-3--18953678.jpg
                                                                                       • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/5/7/7/actie-activision-call-of-duty-black-ops-ii-playstation-3--18953577.jpg
                                                                                       • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/9/3/9/actie-activision-call-of-duty-black-ops-2-playstation-3--22198939.jpg
                                                                                       • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/9/4/0/actie-activision-call-of-duty-black-ops-2-playstation-3--22198940.jpg
                                                                                       • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/9/4/1/actie-activision-call-of-duty-black-ops-2-playstation-3--22198941.jpg
                                                                                       • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/9/4/2/actie-activision-call-of-duty-black-ops-2-playstation-3--22198942.jpg
                                                                                       • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/9/4/7/actie-activision-call-of-duty-black-ops-ii-playstation-3--18947947.jpg
                                                                                       Actie Activision Blizzard - Call Of Duty: Black Ops 2 (PlayStation 3) (19)
                                                                                       Actie Activision Blizzard - Call Of Duty: Black Ops 2 (PlayStation 3)
                                                                                       Amuzzi.com Amuzzi.com
                                                                                       7.395866678465377 (5, 5)
                                                                                       29.9, 5d (offer_sdt_5_days)
                                                                                       Amuzzi.com Amuzzi.com
                                                                                       7.395866678465377 (5, 5)
                                                                                       29.9, 5d (offer_sdt_5_days)
                                                                                       5
                                                                                      • Games Assassins Creed: Unity - PC
                                                                                       • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/2/4/4/games-assassins-creed-unity-pc-25097244.jpg
                                                                                       • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/3/1/2/games-assassins-creed-unity-pc-25101312.jpg
                                                                                       • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/4/7/6/games-ubisoft-assassins-creed-unity-pc-25276476.jpg
                                                                                       • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/4/7/7/games-ubisoft-assassins-creed-unity-pc-25276477.jpg
                                                                                       • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/4/7/8/games-ubisoft-assassins-creed-unity-pc-25276478.jpg
                                                                                       • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/4/7/9/games-ubisoft-assassins-creed-unity-pc-25276479.jpg
                                                                                       • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/8/4/6/games-ubisoft-assassin-s-creed-unity-30723846.jpg
                                                                                       • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/8/4/7/games-ubisoft-assassin-s-creed-unity-30723847.jpg
                                                                                       • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/8/4/8/games-ubisoft-assassin-s-creed-unity-30723848.jpg
                                                                                       • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/8/4/9/games-ubisoft-assassin-s-creed-unity-30723849.jpg
                                                                                       • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/8/5/0/games-ubisoft-assassin-s-creed-unity-30723850.jpg
                                                                                       • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/8/5/1/games-ubisoft-assassin-s-creed-unity-30723851.jpg
                                                                                       • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/8/5/2/games-ubisoft-assassin-s-creed-unity-30723852.jpg
                                                                                       • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/8/5/3/games-ubisoft-assassin-s-creed-unity-30723853.jpg
                                                                                       Games Assassins Creed: Unity - PC (18)
                                                                                       Games Assassins Creed: Unity - PC
                                                                                       cosmox cosmox
                                                                                       • http://static2.vergelijk.nl/s/1.92.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                       24.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                       cosmox cosmox
                                                                                       • http://static2.vergelijk.nl/s/1.92.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                       24.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                       Media Markt Alkmaar Media Markt Alkmaar
                                                                                       24.99, 4.7479003, 52.6357647 HIGH
                                                                                       53
                                                                                      • Simulatie & Virtueel leven Electronic Arts - De Sims 3 - Starterspakket (PC)
                                                                                       • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/1/7/9/simulatie-virtueel-leven-role-playing-game-rpg--electronic-arts-nederland-bv-de-sims-3-starterspakket-pc--20493179.jpg
                                                                                       • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/8/1/1/simulatie-virtueel-leven-electronic-arts-de-sims-3-starterspakket-pc--23330811.jpg
                                                                                       Simulatie & Virtueel leven Electronic Arts - De Sims 3 - Starterspakket (PC) (18)
                                                                                       Simulatie & Virtueel leven Electronic Arts - De Sims 3 - Starterspakket (PC)
                                                                                       Wehkamp Wehkamp
                                                                                       8.085867473583974 (386, 386)
                                                                                       • http://static2.vergelijk.nl/s/1.92.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                       32.94, 4d (offer_sdt_4_days)
                                                                                       Wehkamp Wehkamp
                                                                                       8.085867473583974 (386, 386)
                                                                                       • http://static2.vergelijk.nl/s/1.92.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                       32.94, 4d (offer_sdt_4_days)
                                                                                       8
                                                                                      • Games Ubisoft - Just Dance 2015, Wii
                                                                                       • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/3/6/4/games-ubisoft-just-dance-2015-wii-24843364.jpg
                                                                                       • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/6/4/3/games-ubisoft-just-dance-2015-wii-25996643.jpg
                                                                                       Games Ubisoft - Just Dance 2015, Wii (15)
                                                                                       Games Ubisoft - Just Dance 2015, Wii
                                                                                       Bol.com Bol.com
                                                                                       8.38649261209617 (653, 653)
                                                                                       • http://static2.vergelijk.nl/s/1.92.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                       27.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                       Bol.com Bol.com
                                                                                       8.38649261209617 (653, 653)
                                                                                       • http://static2.vergelijk.nl/s/1.92.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                       27.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                       Media Markt Alkmaar Media Markt Alkmaar
                                                                                       27.99, 4.7479003, 52.6357647 LOW
                                                                                       55
                                                                                      • Actie Nintendo - New Super Mario Bros. Wii - Nintendo Selects (Wii)
                                                                                       • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/9/7/8/actie-nintendo-new-super-mario-bros-wii-nintendo-selects-wii--24165978.jpg
                                                                                       Actie Nintendo - New Super Mario Bros. Wii - Nintendo Selects (Wii) (15)
                                                                                       Actie Nintendo - New Super Mario Bros. Wii - Nintendo Selects (Wii)
                                                                                       Media Markt Alkmaar Media Markt Alkmaar
                                                                                       29.45, 4.7479003, 52.6357647 HIGH
                                                                                       Intertoys.nl Intertoys.nl
                                                                                       29.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                       Media Markt Alkmaar Media Markt Alkmaar
                                                                                       29.45, 4.7479003, 52.6357647 HIGH
                                                                                       61
                                                                                      • Activision Skylanders Trap Team Pack PS3
                                                                                       • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/8/9/4/activision-skylanders-trap-team-pack-ps3-30427894.jpg
                                                                                       Activision Skylanders Trap Team Pack PS3 (14)
                                                                                       Activision Skylanders Trap Team Pack PS3
                                                                                       Bol.com Bol.com
                                                                                       8.38649261209617 (653, 653)
                                                                                       • http://static2.vergelijk.nl/s/1.92.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                       54.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                       Bol.com Bol.com
                                                                                       8.38649261209617 (653, 653)
                                                                                       • http://static2.vergelijk.nl/s/1.92.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                       54.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                       7
                                                                                      • Games Activision - Skylanders: Trap Team - Starter Pack, Wii
                                                                                       • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/4/4/6/games-activision-skylanders-trap-team-starter-pack-wii-24468446.jpg
                                                                                       • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/4/4/7/games-activision-skylanders-trap-team-starter-pack-wii-24468447.jpg
                                                                                       • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/4/4/8/games-activision-skylanders-trap-team-starter-pack-wii-24468448.jpg
                                                                                       • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/4/4/9/games-activision-skylanders-trap-team-starter-pack-wii-24468449.jpg
                                                                                       • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/4/5/0/games-activision-skylanders-trap-team-starter-pack-wii-24468450.jpg
                                                                                       Games Activision - Skylanders: Trap Team - Starter Pack, Wii (13)
                                                                                       Games Activision - Skylanders: Trap Team - Starter Pack, Wii
                                                                                       Bol.com Bol.com
                                                                                       8.38649261209617 (653, 653)
                                                                                       • http://static2.vergelijk.nl/s/1.92.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                       54.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                       Bol.com Bol.com
                                                                                       8.38649261209617 (653, 653)
                                                                                       • http://static2.vergelijk.nl/s/1.92.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                       54.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                       9
                                                                                      • Games Electronic Arts - Battlefield 4 Limited Edition, PlayStation 3
                                                                                       • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/1/5/9/games-electronic-arts-battlefield-4-23459159.jpg
                                                                                       • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/0/9/2/games-electronic-arts-battlefield-4-limited-edition-playstation-3-24691092.jpg
                                                                                       • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/0/9/3/games-electronic-arts-battlefield-4-limited-edition-playstation-3-24691093.jpg
                                                                                       • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/0/9/4/games-electronic-arts-battlefield-4-limited-edition-playstation-3-24691094.jpg
                                                                                       • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/0/9/5/games-electronic-arts-battlefield-4-limited-edition-playstation-3-24691095.jpg
                                                                                       • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/7/7/5/games-electronic-arts-battlefield-4-limited-edition-playstation-3-30721775.jpg
                                                                                       • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/7/7/6/games-electronic-arts-battlefield-4-limited-edition-playstation-3-30721776.jpg
                                                                                       • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/7/7/7/games-electronic-arts-battlefield-4-limited-edition-playstation-3-30721777.jpg
                                                                                       • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/7/7/8/games-electronic-arts-battlefield-4-limited-edition-playstation-3-30721778.jpg
                                                                                       • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/7/7/9/games-electronic-arts-battlefield-4-limited-edition-playstation-3-30721779.jpg
                                                                                       • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/7/8/0/games-electronic-arts-battlefield-4-limited-edition-playstation-3-30721780.jpg
                                                                                       • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/7/8/1/games-electronic-arts-battlefield-4-limited-edition-playstation-3-30721781.jpg
                                                                                       • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/7/8/2/games-electronic-arts-battlefield-4-limited-edition-playstation-3-30721782.jpg
                                                                                       Games Electronic Arts - Battlefield 4 Limited Edition, PlayStation 3 (13)
                                                                                       Games Electronic Arts - Battlefield 4 Limited Edition, PlayStation 3
                                                                                       Dvdoutlet.nl Dvdoutlet.nl
                                                                                       4.732876712328767 (13, 13)
                                                                                       19.98, 2d (offer_sdt_2_days)
                                                                                       Dvdoutlet.nl Dvdoutlet.nl
                                                                                       4.732876712328767 (13, 13)
                                                                                       19.98, 2d (offer_sdt_2_days)
                                                                                       3
                                                                                      • Race; Arcade / Actie Nintendo - Mario Kart 8 (Wii U)
                                                                                       • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/5/1/race-arcade-actie-nintendo-mario-kart-8-wii-u--22261951.jpg
                                                                                       • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/1/9/5/actie-race-nintendo-mario-kart-8-wii-u--21530195.jpg
                                                                                       • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/2/8/2/race-arcade-actie-nintendo-mario-kart-8-wii-u--25043282.jpg
                                                                                       • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/8/6/0/race-arcade-actie-nintendo-mario-kart-8-wii-u--37777860.jpg
                                                                                       Race; Arcade / Actie Nintendo - Mario Kart 8 (Wii U) (13)
                                                                                       Race; Arcade / Actie Nintendo - Mario Kart 8 (Wii U)
                                                                                       Bol.com Bol.com
                                                                                       8.38649261209617 (653, 653)
                                                                                       • http://static2.vergelijk.nl/s/1.92.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                       54.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                       Bol.com Bol.com
                                                                                       8.38649261209617 (653, 653)
                                                                                       • http://static2.vergelijk.nl/s/1.92.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                       54.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                       Media Markt Alkmaar Media Markt Alkmaar
                                                                                       54.99, 4.7479003, 52.6357647 LOW
                                                                                       63
                                                                                      • Electronic Arts FIFA 15, PC
                                                                                       • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/4/5/electronic-arts-fifa-15-pc-24440945.jpg
                                                                                       • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/2/5/0/electronic-arts-fifa-15-pc-24441250.jpg
                                                                                       • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/4/4/9/electronic-arts-fifa-15-pc-24530449.jpg
                                                                                       • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/2/5/3/electronic-arts-fifa-15-pc-24725253.jpg
                                                                                       • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/8/1/2/electronic-arts-fifa-15-pc-24941812.jpg
                                                                                       • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/8/1/3/electronic-arts-fifa-15-pc-24941813.jpg
                                                                                       • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/8/1/4/electronic-arts-fifa-15-pc-24941814.jpg
                                                                                       • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/8/1/5/electronic-arts-fifa-15-pc-24941815.jpg
                                                                                       • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/8/5/9/electronic-arts-fifa-15-pc-24941859.jpg
                                                                                       • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/1/8/5/electronic-arts-fifa-15-pc-24965185.jpg
                                                                                       • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/1/8/6/electronic-arts-fifa-15-pc-24965186.jpg
                                                                                       • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/1/8/7/electronic-arts-fifa-15-pc-24965187.jpg
                                                                                       • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/1/8/8/electronic-arts-fifa-15-pc-24965188.jpg
                                                                                       • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/1/8/9/electronic-arts-fifa-15-pc-24965189.jpg
                                                                                       • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/1/9/0/electronic-arts-fifa-15-pc-24965190.jpg
                                                                                       • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/1/9/1/electronic-arts-fifa-15-pc-24965191.jpg
                                                                                       • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/1/9/2/electronic-arts-fifa-15-pc-24965192.jpg
                                                                                       • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/3/1/7/electronic-arts-fifa-15-pc-37349317.jpg
                                                                                       Electronic Arts FIFA 15, PC (11)
                                                                                       Electronic Arts FIFA 15, PC
                                                                                       Media Markt Alkmaar Media Markt Alkmaar
                                                                                       27.99, 4.7479003, 52.6357647 HIGH
                                                                                       cosmox cosmox
                                                                                       • http://static2.vergelijk.nl/s/1.92.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                       28.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                       Media Markt Alkmaar Media Markt Alkmaar
                                                                                       27.99, 4.7479003, 52.6357647 HIGH
                                                                                       60
                                                                                      2 166
                                                                                      • Prijs (price):
                                                                                       • < 17 € (price_17)
                                                                                       • 17 € - 25 € (price_17_25)
                                                                                       • 25 € - 35 € (price_25_35)
                                                                                       • ≥ 35 € (price_35)
                                                                                      • Platform (platform):
                                                                                      • Genre (genre):
                                                                                       • Actie (actie)
                                                                                       • Actie / Avontuur (actie_avontuur)
                                                                                       • Actie / Racen (actie_racen)
                                                                                       • Actie / RPG (actie_rpg)
                                                                                       • Actie / Strategie (actie_strategie)
                                                                                       • Actie / Vechten (actie_vechten)
                                                                                       • Arcade (arcade)
                                                                                       • avontuur (avontuur)
                                                                                       • Card Game (card_game)
                                                                                       • Compilatie (compilatie)
                                                                                       • Compilation (compilation)
                                                                                       • Dance (dance)
                                                                                       • Dans (dans)
                                                                                       • Educatief (educatief)
                                                                                       • Familie (familie)
                                                                                       • Feest (feest)
                                                                                       • Fighting (fighting)
                                                                                       • Fitness (fitness)
                                                                                       • FPS (First Person Shooter) (fps_first_person_shooter_)
                                                                                       • Interactive drama (interactive_drama)
                                                                                       • Kaartspel (kaartspel)
                                                                                       • Kinderen (kinderen)
                                                                                       • Levensstijl (levensstijl)
                                                                                       • MMORPG (mmorpg)
                                                                                       • Multi (multi)
                                                                                       • Muziek (muziek)
                                                                                       • Platform (platform)
                                                                                       • Puzzel (puzzel)
                                                                                       • Racen (racen)
                                                                                       • Rijden (rijden)
                                                                                       • RPG (Role-Playing Game) (rpg_role_playing_game_)
                                                                                       • RTS (Real Time Strategy) (rts_real_time_strategy_)
                                                                                       • Schietfilm (schietfilm)
                                                                                       • Shooter (shooter)
                                                                                       • Simulatie (simulatie)
                                                                                       • Slimheid (slimheid)
                                                                                       • Sporten (sporten)
                                                                                       • Strategie (strategie)
                                                                                       • Strategie / RPG (strategie_rpg)
                                                                                       • Survival / Horror (survival_horror)
                                                                                       • TPS (3rd Person Shooter) (tps_3rd_person_shooter_)
                                                                                       • Vechten (vechten)
                                                                                      • Leeftijd (PEGI-classificatie) (pegi_classificatie):
                                                                                       • 12 (12)
                                                                                       • 16 (16)
                                                                                       • 18 (18)
                                                                                       • 3 (3)
                                                                                       • 7 (7)
                                                                                      • Type multiplayer (multiplayer_mode_type):
                                                                                       • Offline (offline)
                                                                                       • Offline, Online (offline_online)
                                                                                       • Online (online)
                                                                                      • Multiplayer (multiplayer_mode):
                                                                                       • Ja (ja)
                                                                                       • Nee (nee)
                                                                                      • Varianten (group):
                                                                                       • Actie Activision Blizzard - Angry Birds Trilogy - PlayStation Move (PlayStation 3) (actie_activision_blizzard_angry_birds_trilogy_playstation_move_playstation_3_)
                                                                                       • Actie Activision Blizzard - Prototype 2 (PC) (actie_activision_blizzard_prototype_2_pc_)
                                                                                       • Actie Need for speed: most wanted 2 (xbox 360) (actie_need_for_speed_most_wanted_2_xbox_360_)
                                                                                       • Avontuur Activision Blizzard - Skylanders: Giants Starter Pack (PlayStation 3) (avontuur_activision_blizzard_skylanders_giants_starter_pack_playstation_3_)
                                                                                       • Avontuur Activision Blizzard - Skylanders: Giants Starter Pack (Wii) (avontuur_activision_blizzard_skylanders_giants_starter_pack_wii_)
                                                                                       • Nintendo Mario Kart 7 (3ds) (nintendo_mario_kart_7_3ds_)
                                                                                       • Simulatie & Virtueel leven; Role Playing Game (RPG) Activision Blizzard - World Of Warcraft: Cataclysm (PC) (simulatie_virtueel_leven_role_playing_game_rpg_activision_blizzard_world_of_warcraft_cataclysm_pc_)
                                                                                       • Sport; Voetbal Electronic Arts - FIFA 13 (PS Vita) (sport_voetbal_electronic_arts_fifa_13_ps_vita_)
                                                                                       • Sport; Voetbal Electronic Arts - FIFA 13 (Wii U) (sport_voetbal_electronic_arts_fifa_13_wii_u_)
                                                                                      • Productgroepen (siblingcategory):
                                                                                      • Tel. 030-214 5004
                                                                                      • WhatsApp 06-15 19 74 74
                                                                                      • blijmakers@vergelijk.nl