x
x
Je zoekt nu binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (verwijderen)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
Zoek naar producten... Zoek naar een product binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Zoek naar producten... Zoek... Zoek naar producten... {}
× Categorieën
 • Algemene informatie

  Met een friteuse (of: frituurpan) maak je binnen een handomdraai lekkere snacks of andere tussendoortjes klaar. Als je olie gebruikt in plaats van vast frituurvet en als je de friteuse geregeld schoonmaakt, dan is frituren lang zo ongezond niet als wordt beweerd. Jij bent op zoek naar een friteuse en daar kun je wel wat hulp bij gebruiken. Daarom geven wij je in deze tekst eerst enkele kooptips en daarna gaan we achtereenvolgens in op:Vergelijk hier friteuses!

  Kooptips friteuse
  Bij het kopen van een friteuse kun je letten op de volgende dingen:
  1. Koude zone: de nieuwste friteuses hebben koude zones. Deze zone zit onder het verwarmingselement van de friteuse. Kruimels en frituurresten zakken naar de bodem van de friteuse maar verbranden niet, zodat de olie langer vers blijft.
  2. Controlelampje: de meeste frituurpannen beschikken over een indicatielampje dat aangeeft wanneer de friteuse op de juiste temperatuur is om de snacks erin te gooien.
  3. Schoonmaken: is de friteuse gemakkelijk schoon te maken? Is de binnenpan van de friteuse makkelijk te verwijderen?
  4. Kijkvenster: sommige friteuses hebben een deksel met kijkvenster, zodat het frituren minder spettert en je toch het eten in de gaten kunt houden.
  5. Inhoud: de inhoud van de friteuse wordt weergegeven in liters. Als je een groot gezin hebt kun je beter voor een grotere friteuse kiezen.

  Bekijk en vergelijk hier friteuses en vind de beste koop!

  Vergelijk hier friteuses!Soorten friteuses
  Er zijn friteuses met deksel en friteuses zonder deksel. Friteuses met deksel hebben als voordelen dat de olie niet opspat tijdens het frituren en dat de olie of het frituurvet constant op de juiste temperatuur blijft. Eventueel kan er een kijkvenster in het deksel van de friteuse aangebracht zijn, zodat je de frietjes in de gaten kunt houden tijdens het frituurproces. Een nadeel van friteuses met deksel is dat de frietjes en andere snacks minder krokant kunnen worden bij sommige friteuses, maar dit is niet bij alle friteuses het geval. Daarom is het verstandig om altijd goed onze gebruikersreviews, vragen en antwoorden in de gaten te houden voordat je een friteuse aanschaft. Naast de ‘gewone’ friteuses zijn er ook duofriteuses. Deze dubbele friteuses zijn handig als je een groot gezin hebt en veel tegelijk wilt frituren, maar ook zijn deze friteuses makkelijk en efficiënt als je bijvoorbeeld patat en andere snacks tegelijkertijd klaar wilt hebben. In de ene bak van de friteuse kun je dan je frietjes bakken, terwijl de andere bak over is voor andere dingen.

  Tip: zet de open friteuse (de friteuse zonder deksel) niet te dicht onder de afzuigkap. De opspattende olie kan schade aan de afzuigkap veroorzaken.

  Functies friteuse
  De belangrijkste functie van de friteuse is natuurlijk het frituren van je frietjes, snacks en andere lekkernijen. Daarnaast bieden friteuses een aantal extra functies om je het frituren makkelijker te maken:
  Technische specificaties friteuse
  Een friteuse heeft een inhoud in liters en in gewicht. De hoeveelheid in liters geeft aan hoeveel frituurolie er in de frituurpan gaat. De capaciteit van de frituurmand wordt aangegeven in gram. Dit is de hoeveelheid frietjes en snacks die je tegelijkertijd kunt frituren. De olie die je gebruikt moet met regelmaat ververst worden. Een handig hulpmiddel hiervoor is het aftapsysteem. Met dit systeem hoef je de friteuse niet op zijn kop te houden om de olie eruit te laten lopen. Het tapje zit aan de onderkant waardoor je de olie netjes kunt opvangen en weggooien. Losse onderdelen van een friteuse zijn vaatwasmachinebestendig.

  Nieuwste ontwikkelingen
  Ook de frituurwereld maakt ontwikkelingen door en de friteuses van twintig jaar geleden zijn niet meer dezelfden als die van nu. We zijn een stuk bewuster geworden van onze leefstijl en onze cultuur past zich langzaam aan aan een gezondere levenswijze. Zo ook de nieuwste friteuses. In plaats van het ouderwetse vaste frituurvet gebruiken we nu vooral olie of anders vloeibaar frituurvet. Daarnaast frituren we op een gemiddelde temperatuur: niet zo hoog dat de buitenkant aanbrandt terwijl de binnenkant nog niet gaar is, maar ook niet zo laag dat het eten teveel vet opneemt tijdens het frituurproces. Ten tweede denken we meer aan het milieu. Ook hier spelen de friteusefabrikanten op in door friteuses op de markt te brengen met koude zones en aftapsystemen, zodat je de olie vaker kunt hergebruiken. Veiligheid en comfort zijn ook belangrijke punten bij de nieuwste friteuses. Alle friteuses bevatten tegenwoordig vetfilters of antireukfilters, koele wanden en oververhittingsbeveiligingen.

  Populaire merken friteuses
  Bekende merken friteuses zijn Delonghi, Fritel, Inventum, Philips, Princess en Tefal.

  Meer informatie over friteuses vind je in de verklarende woordenlijst voor de friteuse. Ook kun je bij de veelgestelde vragen over friteuses kijken.

  Bekijk en vergelijk hier friteuses en vind de beste koop!
 • Veelgestelde vragen

  Waarom moet ik een verwijderingsbijdrage betalen?Vergelijk hier friteuses!
  Waar laat ik de gebruikte olie, kan die gewoon bij het huisvuil?
  Kan de friteuse in zijn geheel in de vaatwasser?
  Kan ik ook buiten frituren?
  Mag de friteuse mee naar de camping?


  Wil je meteen op zoek naar friteuses? Bekijk en vergelijk dan hier friteuses!

  Waarom moet ik een verwijderingsbijdrage betalen?
  Bij de aanschaf van veel elektronische apparaten zoals een friteuse, koelkast of vaatwasser betaal je een verwijderingsbijdrage. De bijdrage wordt gevraagd om oude en afgedankte apparaten op een milieuvriendelijke manier te verwijderen. Bij de aanschaf van een nieuw elektronisch apparaat betaal je voor het afvoeren en recyclen van het oude. Voor een friteuse is dat € 1,00. Dit bedrag komt bovenop de aanschafprijs.

  Waar laat ik de gebruikte olie, kan die gewoon bij het huisvuil?
  Ja, de gebruikte olie kan gewoon bij het huisvuil. Zorg wel voor een gesloten verpakking.

  Kan de friteuse in zijn geheel in de vaatwasser?
  Nee. Een friteuse is een elektrisch apparaat en mag niet in de vaatwasser. Alleen de losse onderdelen zoals de binnenpan, de frituurmand en het deksel mogen in de afwasmachine, mits ze daarvoor geschikt zijn. Deze informatie tref je aan in de handleiding bij de frituurpan.

  Vergelijk hier friteuses!Kan ik ook buiten frituren?
  Ja, dat kan. Zorg wel voor een veilige ondergrond.

  Mag de friteuse mee naar de camping?
  Je kunt een frituurpan gebruiken op de camping, mits het elektriciteitsnet hiervoor geschikt is. Er zijn ook campingmodellen met een aangepast wattage van 800 Watt.

  Bekijk en vergelijk hier friteuses en vind de beste koop!

 • Verklarende woordenlijst

  Hieronder vind je een alfabetisch overzicht van de gebruikte begrippen over friteuse.

  Bekijk en vergelijk hier friteuses en vind de beste koop!
  Vergelijk hier friteuses!
  Aftapsysteem
  De olie die je gebruikt moet met regelmaat ververst worden. Een handig hulpmiddel hiervoor is het aftapsysteem. Met dit systeem hoef je de friteuse niet op zijn kop te houden om de olie eruit te laten lopen. Het tapje zit aan de onderkant, waardoor je de olie netjes kunt opvangen en weggooien.

  Diepvriesstand
  Sommige modellen friteuses hebben een speciale diepvriesstand voor producten die nog bevroren in de pan gaan. Door deze aangepaste stand voorkom je het spetteren van hete olie en het eten behoudt zijn kwaliteit.

  Duofriteuse
  De meeste modellen hebben een enkele binnenpan met daarin de frituurmand. Er zijn ook duofriteuses voor de (semi-)professionele bakker. Deze bestaan uit twee van elkaar gescheiden open binnenpannen, ieder met een eigen temperatuurregeling. Hiermee kun je twee keer zoveel bakken als in een enkele frituurpan.

  Indicatielamp thermostaat
  Voordat je het eten in de pan gooit, warm je eerst de olie op. Zodra deze op de juiste temperatuur is, kun je aan de slag met bakken. De temperatuur van een friteuse is regelbaar en wordt met een indicatielamp weergegeven.

  Inhoud
  Een friteuse heeft een inhoud in liters en in gewicht. De hoeveelheid in liters geeft aan hoeveel frituurolie er in de pan gaat. De capaciteit van de frituurmand wordt aangegeven in gram.

  Vergelijk hier friteuses!Inhoud frituurmand
  De capaciteit van de frituurmand wordt aangegeven in gram.

  Kijkvenster
  Verreweg de meeste friteuses hebben een transparant kijkvenster waardoor je kunt zien hoever het frituren gevorderd is. De frituurmand kun je tijdens het frituren omhoog halen met de lift. Dan hoeft het deksel dus niet open, maar kun je via het venster zien of het eten al klaar is.

  Koele wand
  Tijdens het gebruik van de friteuse zorgt de koele wand ervoor dat het apparaat aan de buitenkant niet verwarmd wordt. Je kunt de friteuse gewoon aanraken zonder de vingers te branden.

  Koude zone
  In de nieuwe modellen friteuses zit een koude zone. Dit houdt in dat het onderste deel van de frituurolie zich onder het verwarmingselement bevindt. De temperatuur is hier lager dan in de rest van de pan. Kruimels en frituurresten zakken naar de bodem van de friteuse maar verbranden niet, zodat de olie langer vers blijft.

  Lcd-display Vergelijk hier friteuses!
  Hierop lees je de informatie af, zoals de temperatuur.

  Lift
  De frituurmand kun je tijdens het frituren omhoog halen met de lift. Dan hoeft het deksel dus niet open, maar kun je via het venster zien of het eten al klaar is. Als de inhoud van de friteuse klaar is, haal je met dezelfde lift de frituurmand omhoog en laat je het eten nog even uitlekken.

  Timer
  Hiermee kun je de baktijd van de friteuse instellen. Nadat deze tijd verlopen is, kun je je frietjes geel- en goudkleurig uit de friteuse halen zonder dat je er zelf constant bij in de buurt hoeft te blijven.

  Vetfilter
  Om frituurlucht in huis te voorkomen, zit er in het deksel van de friteuse een vetfilter. Dit filter kan permanent zijn, afwasbaar of verwijderbaar. Sommige filters moet je vervangen en dus los erbij kopen. Dit kost extra geld, houd daar rekening mee in het budget bij de aanschaf van het apparaat.

  Bekijk en vergelijk hier friteuses en vind de beste koop!

Friteuses 7.6 (36)
28
 • automatische_uitschakeling:
  • ja - 1
  • price:
   • price_50 - 4
    • price_50_70 - 9
     • price_70_110 - 6
      • price_110 - 9
      • temperatuur_klaar_indicator:
      • vermogen:
       • vermogen_1800 - 11
        • vermogen_1800_2200 - 9
         • vermogen_2200_3200 - 6
          • vermogen_3200 - 0
          • kleur:
           • wit - 15
            • zwart - 14
             • roestvrijstaal - 6
              • zilver - 4
               • grijs - 2
                • groen - 2
                 • antraciet - 1
                  • beige - 1
                  • instelbare_thermostaat:
                   • ja - 15
                   • olieniveau:
                    • olieniveau_2.5 - 5
                     • olieniveau_2.5_3 - 0
                      • olieniveau_3_4 - 4
                       • olieniveau_4 - 4
                       • brand:
                        • tefal - 28
                        • soort:
                         • enkel - 22
                          • dubbel - 1
                          • group:
                          0 - 24
                          • Tefal ActiFry FZ 7070
                           • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/8/2/5/tefal-fz-7070-actifry-snacking-19983825.jpg
                           • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/5/2/9/tefal-fz-7070-actifry-snacking-20018529.jpg
                           • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/1/7/6/tefal-actifry-fz-7070-23955176.jpg
                           • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/1/7/7/tefal-actifry-fz-7070-23955177.jpg
                           • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/1/7/8/tefal-actifry-fz-7070-23955178.jpg
                           Tefal ActiFry FZ 7070 (495)
                           6.5 (10, 0)
                           Tefal ActiFry FZ 7070
                           BCC BCC
                           8.5 (802, 802)
                           • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                           139, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                           BCC BCC
                           8.5 (802, 802)
                           • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                           139, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                           Media Markt Alkmaar Media Markt Alkmaar
                           0.0 (0, 0)
                           139, 4.7479003, 52.6357647 HIGH
                           284
                          • Tefal ActiFry AW9500
                           • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/7/0/0/tefal-aw-9500-actifry-22404700.jpg
                           • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/2/8/3/tefal-aw-9500-actifry-18952283.jpg
                           • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/9/1/1/tefal-aw-9500-actifry-19559911.jpg
                           • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/7/1/0/tefal-actifry-aw9500-23780710.jpg
                           • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/0/8/2/tefal-aw-9500-actifry-18952082.jpg
                           Tefal ActiFry AW9500 (211)
                           9.5 (8, 7)
                           Wehkamp.nl Wehkamp.nl
                           8.2 (377, 377)
                           • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                           164.95, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                           Wehkamp.nl Wehkamp.nl
                           8.2 (377, 377)
                           • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                           164.95, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                           1
                           good_buy
                          • Tefal ActiFry Express XL
                           • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/8/8/1/tefal-actifry-express-xl-28060881.jpg
                           Tefal ActiFry Express XL (154)
                           Tefal ActiFry Express XL
                           Otto Otto
                           7.0 (99, 99)
                           • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                           234.95, 2 weken (offer_sdt_2_weeks)
                           Otto Otto
                           7.0 (99, 99)
                           • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                           234.95, 2 weken (offer_sdt_2_weeks)
                           BesteKeus.nl Best BesteKeus.nl Best
                           0.0 (0, 0)
                           285, 5.3950786, 51.4986192 NONE
                           3
                          • Tefal FR4067 friteuse
                           • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/2/5/3/tefal-fr-4067-filtra-pro-inox-design-18583253.jpg
                           • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/2/3/1/tefal-fr-4067-filtra-pro-inox-design-18795231.jpg
                           • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/7/9/7/tefal-fr4067-deep-fryer-28032797.jpg
                           Tefal FR4067 friteuse (150)
                           10.0 (1, 1)
                           Tefal FR4067 friteuse
                           Modern.nl Modern.nl
                           8.7 (310, 310)
                           • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                           64.95, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                           Modern.nl Modern.nl
                           8.7 (310, 310)
                           • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                           64.95, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                           Media Markt Alkmaar Media Markt Alkmaar
                           0.0 (0, 0)
                           64.95, 4.7479003, 52.6357647 LOW
                           184
                          • Tefal FF1231 friteuse
                           • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/1/9/7/tefal-ff1231-uno-m-24331197.jpg
                           • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/3/7/9/tefal-ff1231-deep-fryer-24927379.jpg
                           Tefal FF1231 friteuse (109)
                           Tefal FF1231 friteuse
                           Mediamarkt.nl Mediamarkt.nl
                           8.4 (933, 933)
                           • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                           34.95, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                           Mediamarkt.nl Mediamarkt.nl
                           8.4 (933, 933)
                           • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                           34.95, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                           Expert Almelo Expert Almelo
                           0.0 (0, 0)
                           34.95, 6.6749386, 52.36558770000001 NONE
                           350
                          • Tefal FZ2000 friteuse
                           • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/3/1/8/tefal-fz2000-deep-fryer-23816318.jpg
                           • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/3/1/9/tefal-fz2000-deep-fryer-23816319.jpg
                           Tefal FZ2000 friteuse (90)
                           7.0 (1, 0)
                           Tefal FZ2000 friteuse
                           Bol.com Bol.com
                           7.9 (624, 624)
                           • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                           135, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                           Bol.com Bol.com
                           7.9 (624, 624)
                           • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                           135, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                           3
                          • Tefal FR8040
                           • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/6/6/tefal-fr8040-24900966.jpg
                           Tefal FR8040 (80)
                           Tefal FR8040
                           BCC BCC
                           8.5 (802, 802)
                           • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                           99.95, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                           BCC BCC
                           8.5 (802, 802)
                           • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                           99.95, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                           Media Markt Alkmaar Media Markt Alkmaar
                           0.0 (0, 0)
                           99.95, 4.7479003, 52.6357647 LOW
                           58
                          • Tefal FR 4052 friteuse
                           • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/7/0/5/tefal-fr-4052-18015705.jpg
                           • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/4/3/9/tefal-fr-4052-18531439.jpg
                           • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/4/2/9/tefal-fr-4052-deep-fryer-24012429.jpg
                           Tefal FR 4052 friteuse (57)
                           Tefal FR 4052 friteuse
                           Artencraft.nl Artencraft.nl
                           8.4 (115, 115)
                           70.93, 2 dagen (offer_sdt_2_days)
                           Artencraft.nl Artencraft.nl
                           8.4 (115, 115)
                           70.93, 2 dagen (offer_sdt_2_days)
                           Media Markt Alkmaar Media Markt Alkmaar
                           0.0 (0, 0)
                           74.99, 4.7479003, 52.6357647 LOW
                           53
                          • Tefal YV9601 friteuse
                           • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/9/9/9/tefal-yv-9601-actifry-2in1-18922999.jpg
                           • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/9/1/2/tefal-yv-9601-actifry-2in1-18975912.jpg
                           • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/6/3/5/tefal-yv9601-deep-fryer-24303635.jpg
                           • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/6/3/6/tefal-yv9601-deep-fryer-24303636.jpg
                           • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/6/3/7/tefal-yv9601-deep-fryer-24303637.jpg
                           • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/6/3/8/tefal-yv9601-deep-fryer-24303638.jpg
                           • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/6/3/9/tefal-yv9601-deep-fryer-24303639.jpg
                           • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/6/4/0/tefal-yv9601-deep-fryer-24303640.jpg
                           • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/6/4/1/tefal-yv9601-deep-fryer-24303641.jpg
                           • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/6/4/2/tefal-yv9601-deep-fryer-24303642.jpg
                           Tefal YV9601 friteuse (71)
                           Otto Otto
                           7.0 (99, 99)
                           • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                           245.85, 2 weken (offer_sdt_2_weeks)
                           Otto Otto
                           7.0 (99, 99)
                           • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                           245.85, 2 weken (offer_sdt_2_weeks)
                           1
                          • Tefal AH9500
                           • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/6/5/tefal-ah9500-24900965.jpg
                           • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/0/2/1/tefal-ah9500-29043021.jpg
                           Tefal AH9500 (45)
                           Tefal AH9500
                           Mediamarkt.nl Mediamarkt.nl
                           8.4 (933, 933)
                           • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                           242.99, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                           Mediamarkt.nl Mediamarkt.nl
                           8.4 (933, 933)
                           • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                           242.99, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                           Media Markt Alkmaar Media Markt Alkmaar
                           0.0 (0, 0)
                           242.99, 4.7479003, 52.6357647 HIGH
                           52
                          • Tefal FR4068 friteuse
                           • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/2/5/4/tefal-fr-4068-filtra-pro-inox-design-18583254.jpg
                           • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/2/3/0/tefal-fr-4068-filtra-pro-inox-design-18795230.jpg
                           • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/2/3/6/tefal-fr4068-deep-fryer-24792236.jpg
                           Tefal FR4068 friteuse (44)
                           5.2 (2, 2)
                           Tefal FR4068 friteuse
                           BCC BCC
                           8.5 (802, 802)
                           • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                           69.89, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                           BCC BCC
                           8.5 (802, 802)
                           • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                           69.89, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                           Expert Almelo Expert Almelo
                           0.0 (0, 0)
                           72.95, 6.6749386, 52.36558770000001 LOW
                           225
                          • Tefal FR3021 friteuse
                           • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/7/9/7/tefal-fr3021-deep-fryer-24973797.jpg
                           • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/7/9/8/tefal-fr3021-deep-fryer-24973798.jpg
                           • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/7/9/9/tefal-fr3021-deep-fryer-24973799.jpg
                           • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/8/0/0/tefal-fr3021-deep-fryer-24973800.jpg
                           Tefal FR3021 friteuse (53)
                           Tefal FR3021 friteuse
                           Coolblue.nl Coolblue.nl
                           8.8 (825, 825)
                           • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                           69.99, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                           Coolblue.nl Coolblue.nl
                           8.8 (825, 825)
                           • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                           69.99, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                           Coolblue Amsterdam Coolblue Amsterdam
                           0.0 (0, 0)
                           69.99, 4.8699502, 52.3368869 UNKNOWN
                           192
                          • Tefal One Filtra
                           • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/3/6/1/tefal-ff-1631-one-filtra-19909361.jpg
                           • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/4/8/0/tefal-one-filtra-23779480.jpg
                           Tefal One Filtra (52)
                           9.3 (1, 1)
                           Tefal One Filtra
                           NEBO Den Haag NEBO Den Haag
                           0.0 (0, 0)
                           54.99, 4.3324053, 52.0843459 NONE
                           Artencraft.nl Artencraft.nl
                           8.4 (115, 115)
                           61.01, 5 dagen (offer_sdt_5_days)
                           NEBO Den Haag NEBO Den Haag
                           0.0 (0, 0)
                           54.99, 4.3324053, 52.0843459 NONE
                           11
                          • Tefal MAXI-FRY mit Timer
                           • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/4/6/tefal-ff-1001-maxi-fry-58046.jpg
                           • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/9/0/3/tefal-maxi-fry-mit-timer-27975903.jpg
                           Tefal MAXI-FRY mit Timer (24)
                           Tefal MAXI-FRY mit Timer
                           Qdealer.nl Qdealer.nl
                           61.45, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                           Qdealer.nl Qdealer.nl
                           61.45, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                           3
                          • Tefal GH8060 friteuse
                           • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/6/6/0/tefal-gh-8060-actifry-20729660.jpg
                           • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/5/9/8/tefal-gh8060-deep-fryer-23966598.jpg
                           • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/5/9/9/tefal-gh8060-deep-fryer-23966599.jpg
                           • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/6/0/0/tefal-gh8060-deep-fryer-23966600.jpg
                           Tefal GH8060 friteuse (31)
                           8.0 (3, 0)
                           BCC BCC
                           8.5 (802, 802)
                           • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                           169, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                           BCC BCC
                           8.5 (802, 802)
                           • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                           169, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                           1
                          • Tefal FR4078
                           • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/8/0/3/tefal-fr4078-25211803.jpg
                           • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/9/3/tefal-fr4078-25211993.jpg
                           Tefal FR4078 (14)
                           Tefal FR4078
                           Coolblue.nl Coolblue.nl
                           8.8 (825, 825)
                           • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                           79.95, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                           Coolblue.nl Coolblue.nl
                           8.8 (825, 825)
                           • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                           79.95, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                           Coolblue Amsterdam Coolblue Amsterdam
                           0.0 (0, 0)
                           79.95, 4.8699502, 52.3368869 UNKNOWN
                           9
                          • Tefal FF1608 friteuse
                           • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/1/9/8/tefal-ff1608-simply-one-24331198.jpg
                           • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/4/0/3/tefal-ff1608-deep-fryer-24927403.jpg
                           • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/4/0/4/tefal-ff1608-deep-fryer-24927404.jpg
                           • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/4/0/5/tefal-ff1608-deep-fryer-24927405.jpg
                           • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/4/0/6/tefal-ff1608-deep-fryer-24927406.jpg
                           Tefal FF1608 friteuse (26)
                           Tefal FF1608 friteuse
                           Coolblue.nl Coolblue.nl
                           8.8 (825, 825)
                           • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                           44.95, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                           Coolblue.nl Coolblue.nl
                           8.8 (825, 825)
                           • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                           44.95, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                           Coolblue Amsterdam Coolblue Amsterdam
                           0.0 (0, 0)
                           44.95, 4.8699502, 52.3368869 UNKNOWN
                           145
                          • Tefal Easy Pro 3 L
                           • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/3/1/8/tefal-fr-1015-16201318.jpg
                           • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/7/8/1/tefal-fr-1015-18794781.jpg
                           • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/6/1/1/tefal-easy-pro-3-l-29049611.jpg
                           • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/6/1/6/tefal-easy-pro-3-l-29049616.jpg
                           Tefal Easy Pro 3 L (22)
                           6.2 (2, 1)
                           Tefal Easy Pro 3 L
                           Bestekeus.nl Bestekeus.nl
                           7.8 (264, 264)
                           49.45, 3 dagen (offer_sdt_3_days)
                           Bestekeus.nl Bestekeus.nl
                           7.8 (264, 264)
                           49.45, 3 dagen (offer_sdt_3_days)
                           BesteKeus.nl Best BesteKeus.nl Best
                           0.0 (0, 0)
                           49.45, 5.3950786, 51.4986192 NONE
                           310
                          • Tefal FR1014 friteuse
                           • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/3/4/4/tefal-easy-pro-fr-1014-27745344.jpg
                           • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/4/7/4/tefal-fr1014-deep-fryer-29146474.jpg
                           Tefal FR1014 friteuse (18)
                           Blokker.nl Blokker.nl
                           7.3 (6, 6)
                           • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                           59.95, onbekend (offer_sdt_unknown)
                           Blokker.nl Blokker.nl
                           7.3 (6, 6)
                           • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                           59.95, onbekend (offer_sdt_unknown)
                           1
                          • Tefal FILTRA One FF1621
                           • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/1/6/4/tefal-ff-162131-one-filtra-19205164.jpg
                           • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/6/9/3/tefal-filtra-one-ff1621-23778693.jpg
                           Tefal FILTRA One FF1621 (23)
                           7.8 (6, 1)
                           Tefal FILTRA One FF1621
                           Mediamarkt.nl Mediamarkt.nl
                           8.4 (933, 933)
                           • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                           47.95, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                           Mediamarkt.nl Mediamarkt.nl
                           8.4 (933, 933)
                           • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                           47.95, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                           Expert Almelo Expert Almelo
                           0.0 (0, 0)
                           47.95, 6.6749386, 52.36558770000001 LOW
                           269
                          • Tefal FR4051
                           • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/8/1/9/tefal-filtra-pro-fr4051-30277819.jpg
                           • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/5/5/2/tefal-fr4051-30307552.jpg
                           Tefal FR4051 (11)
                           Blokker.nl Blokker.nl
                           7.3 (6, 6)
                           • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                           69.95, onbekend (offer_sdt_unknown)
                           Blokker.nl Blokker.nl
                           7.3 (6, 6)
                           • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                           69.95, onbekend (offer_sdt_unknown)
                           1
                          • Tefal FR3001
                           • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/2/2/7/tefal-fr3001-super-uno-29561227.jpg
                           • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/0/7/4/tefal-fr3001-30266074.jpg
                           Tefal FR3001 (10)
                           Blokker.nl Blokker.nl
                           7.3 (6, 6)
                           • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                           67.95, onbekend (offer_sdt_unknown)
                           Blokker.nl Blokker.nl
                           7.3 (6, 6)
                           • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                           67.95, onbekend (offer_sdt_unknown)
                           1
                          • Tefal FR4950 friteuse
                           • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/4/0/3/tefal-fr-4950-24433403.jpg
                           • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/2/4/5/tefal-fr4950-deep-fryer-24437245.jpg
                           Tefal FR4950 friteuse (14)
                           Tefal FR4950 friteuse
                           Bestekeus.nl Bestekeus.nl
                           7.8 (264, 264)
                           109.9, 5 dagen (offer_sdt_5_days)
                           Bestekeus.nl Bestekeus.nl
                           7.8 (264, 264)
                           109.9, 5 dagen (offer_sdt_5_days)
                           BesteKeus.nl Best BesteKeus.nl Best
                           0.0 (0, 0)
                           109.9, 5.3950786, 51.4986192 NONE
                           2
                          • Tefal FZ7010 friteuse
                           • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/4/2/8/tefal-fz7010-deep-fryer-23825428.jpg
                           • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/5/8/4/tefal-fz7010-deep-fryer-30722584.jpg
                           Tefal FZ7010 friteuse (13)
                           Tefal FZ7010 friteuse
                           Electro-Magazijn Electro-Magazijn
                           9.0 (247, 247)
                           • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                           145, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                           Electro-Magazijn Electro-Magazijn
                           9.0 (247, 247)
                           • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                           145, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                           BesteKeus.nl Best BesteKeus.nl Best
                           0.0 (0, 0)
                           194, 5.3950786, 51.4986192 NONE
                           3
                          2
                          • Heb je voorkeur voor een merk? (brand):
                           • Tefal (tefal)
                           • Princess (princess)
                           • Philips (philips)
                           • Fritel (fritel)
                           • Frifri (frifri)
                           • AVANTO (avanto)
                           • Bartscher (bartscher)
                           • Bestron (bestron)
                           • Bomann (bomann)
                           • Bosch (bosch)
                           • Bourgini (bourgini)
                           • Brandt (brandt)
                           • Delonghi (delonghi)
                           • Domo (domo)
                           • Domoclip (domoclip)
                           • Emerio (emerio)
                           • Inventum (inventum)
                           • Kalorik (kalorik)
                           • Klarstein (klarstein)
                           • M-Systems (m_systems)
                           • Magimix (magimix)
                           • Miele (miele)
                           • Moulinex (moulinex)
                           • NEFF (neff)
                           • Nova (nova)
                           • Novy (novy)
                           • ProfiCook (proficook)
                           • Proline (proline)
                           • Russell Hobbs (russell_hobbs)
                           • SEB (seb)
                           • Severin (severin)
                           • Siemens (siemens)
                           • Smeg (smeg)
                           • Solac (solac)
                           • Steba (steba)
                           • Techwood (techwood)
                           • Tomado (tomado)
                           • Tristar (tristar)
                           • Unold (unold)
                           • Waves (waves)
                           • Zanussi (zanussi)
                          • Wat is je budget? (price):
                           • < 50 € (price_50)
                           • 50 € - 70 € (price_50_70)
                           • 70 € - 110 € (price_70_110)
                           • ≥ 110 € (price_110)
                          • Welk model friteuse wil je? (soort):
                           • Dubbel (dubbel)
                           • Enkel (enkel)
                          • Hoeveel olie moet erin kunnen? (olieniveau):
                           • < 2.5 liter (olieniveau_2.5)
                           • 2.5 liter - 3 liter (olieniveau_2.5_3)
                           • 3 liter - 4 liter (olieniveau_3_4)
                           • ≥ 4 liter (olieniveau_4)
                          • Welk vermogen moet de friteuse hebben? (vermogen):
                           • < 1800 W (vermogen_1800)
                           • 1800 W - 2200 W (vermogen_1800_2200)
                           • 2200 W - 3200 W (vermogen_2200_3200)
                           • ≥ 3200 W (vermogen_3200)
                          • Heb je voorkeur voor een kleur? (kleur):
                           • Aluminium (aluminium)
                           • Antraciet (antraciet)
                           • Beige (beige)
                           • Chroom (chroom)
                           • Cream (cream)
                           • Grijs (grijs)
                           • Groen (groen)
                           • Metallic (metallic)
                           • Roestvrijstaal (roestvrijstaal)
                           • Rood (rood)
                           • Wit (wit)
                           • Zilver (zilver)
                           • Zwart (zwart)
                          • Wil je zien wanneer de friteuse op temperatuur is? (temperatuur_klaar_indicator):
                           • Ja (ja)
                          • Wil je de thermostaat zelf instellen? (instelbare_thermostaat):
                           • Ja (ja)
                          • Moet de friteuse automatisch uitschakelen? (automatische_uitschakeling):
                           • Ja (ja)
                          • Welke varianten wil je? (group):
                           • Frifri 1948 (frifri_1948)
                           • Fritel 4212 SF Turbo (fritel_4212_sf_turbo)
                           • Inventum GF 431 (inventum_gf_431)
                           • Philips HD 9230 (philips_hd_9230)
                           • Philips HD 9240 Avance (philips_hd_9240_avance)
                          • Tel. 030-214 5004
                          • WhatsApp 06-15 19 74 74
                          • blijmakers@vergelijk.nl