x
x
Je zoekt nu binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (verwijderen)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
Zoek naar producten... Zoek naar een product binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Zoek naar producten... Zoek... Zoek naar producten... {}
× Categorieën
 • Algemene informatie

  Met een friteuse (of: frituurpan) maak je binnen een handomdraai lekkere snacks of andere tussendoortjes klaar. Als je olie gebruikt in plaats van vast frituurvet en als je de friteuse geregeld schoonmaakt, dan is frituren lang zo ongezond niet als wordt beweerd. Jij bent op zoek naar een friteuse en daar kun je wel wat hulp bij gebruiken. Daarom geven wij je in deze tekst eerst enkele kooptips en daarna gaan we achtereenvolgens in op:Vergelijk hier friteuses!

  Kooptips friteuse
  Bij het kopen van een friteuse kun je letten op de volgende dingen:
  1. Koude zone: de nieuwste friteuses hebben koude zones. Deze zone zit onder het verwarmingselement van de friteuse. Kruimels en frituurresten zakken naar de bodem van de friteuse maar verbranden niet, zodat de olie langer vers blijft.
  2. Controlelampje: de meeste frituurpannen beschikken over een indicatielampje dat aangeeft wanneer de friteuse op de juiste temperatuur is om de snacks erin te gooien.
  3. Schoonmaken: is de friteuse gemakkelijk schoon te maken? Is de binnenpan van de friteuse makkelijk te verwijderen?
  4. Kijkvenster: sommige friteuses hebben een deksel met kijkvenster, zodat het frituren minder spettert en je toch het eten in de gaten kunt houden.
  5. Inhoud: de inhoud van de friteuse wordt weergegeven in liters. Als je een groot gezin hebt kun je beter voor een grotere friteuse kiezen.

  Bekijk en vergelijk hier friteuses en vind de beste koop!

  Vergelijk hier friteuses!Soorten friteuses
  Er zijn friteuses met deksel en friteuses zonder deksel. Friteuses met deksel hebben als voordelen dat de olie niet opspat tijdens het frituren en dat de olie of het frituurvet constant op de juiste temperatuur blijft. Eventueel kan er een kijkvenster in het deksel van de friteuse aangebracht zijn, zodat je de frietjes in de gaten kunt houden tijdens het frituurproces. Een nadeel van friteuses met deksel is dat de frietjes en andere snacks minder krokant kunnen worden bij sommige friteuses, maar dit is niet bij alle friteuses het geval. Daarom is het verstandig om altijd goed onze gebruikersreviews, vragen en antwoorden in de gaten te houden voordat je een friteuse aanschaft. Naast de ‘gewone’ friteuses zijn er ook duofriteuses. Deze dubbele friteuses zijn handig als je een groot gezin hebt en veel tegelijk wilt frituren, maar ook zijn deze friteuses makkelijk en efficiënt als je bijvoorbeeld patat en andere snacks tegelijkertijd klaar wilt hebben. In de ene bak van de friteuse kun je dan je frietjes bakken, terwijl de andere bak over is voor andere dingen.

  Tip: zet de open friteuse (de friteuse zonder deksel) niet te dicht onder de afzuigkap. De opspattende olie kan schade aan de afzuigkap veroorzaken.

  Functies friteuse
  De belangrijkste functie van de friteuse is natuurlijk het frituren van je frietjes, snacks en andere lekkernijen. Daarnaast bieden friteuses een aantal extra functies om je het frituren makkelijker te maken:
  Technische specificaties friteuse
  Een friteuse heeft een inhoud in liters en in gewicht. De hoeveelheid in liters geeft aan hoeveel frituurolie er in de frituurpan gaat. De capaciteit van de frituurmand wordt aangegeven in gram. Dit is de hoeveelheid frietjes en snacks die je tegelijkertijd kunt frituren. De olie die je gebruikt moet met regelmaat ververst worden. Een handig hulpmiddel hiervoor is het aftapsysteem. Met dit systeem hoef je de friteuse niet op zijn kop te houden om de olie eruit te laten lopen. Het tapje zit aan de onderkant waardoor je de olie netjes kunt opvangen en weggooien. Losse onderdelen van een friteuse zijn vaatwasmachinebestendig.

  Nieuwste ontwikkelingen
  Ook de frituurwereld maakt ontwikkelingen door en de friteuses van twintig jaar geleden zijn niet meer dezelfden als die van nu. We zijn een stuk bewuster geworden van onze leefstijl en onze cultuur past zich langzaam aan aan een gezondere levenswijze. Zo ook de nieuwste friteuses. In plaats van het ouderwetse vaste frituurvet gebruiken we nu vooral olie of anders vloeibaar frituurvet. Daarnaast frituren we op een gemiddelde temperatuur: niet zo hoog dat de buitenkant aanbrandt terwijl de binnenkant nog niet gaar is, maar ook niet zo laag dat het eten teveel vet opneemt tijdens het frituurproces. Ten tweede denken we meer aan het milieu. Ook hier spelen de friteusefabrikanten op in door friteuses op de markt te brengen met koude zones en aftapsystemen, zodat je de olie vaker kunt hergebruiken. Veiligheid en comfort zijn ook belangrijke punten bij de nieuwste friteuses. Alle friteuses bevatten tegenwoordig vetfilters of antireukfilters, koele wanden en oververhittingsbeveiligingen.

  Populaire merken friteuses
  Bekende merken friteuses zijn Delonghi, Fritel, Inventum, Philips, Princess en Tefal.

  Meer informatie over friteuses vind je in de verklarende woordenlijst voor de friteuse. Ook kun je bij de veelgestelde vragen over friteuses kijken.

  Bekijk en vergelijk hier friteuses en vind de beste koop!
 • Veelgestelde vragen

  Waarom moet ik een verwijderingsbijdrage betalen?Vergelijk hier friteuses!
  Waar laat ik de gebruikte olie, kan die gewoon bij het huisvuil?
  Kan de friteuse in zijn geheel in de vaatwasser?
  Kan ik ook buiten frituren?
  Mag de friteuse mee naar de camping?


  Wil je meteen op zoek naar friteuses? Bekijk en vergelijk dan hier friteuses!

  Waarom moet ik een verwijderingsbijdrage betalen?
  Bij de aanschaf van veel elektronische apparaten zoals een friteuse, koelkast of vaatwasser betaal je een verwijderingsbijdrage. De bijdrage wordt gevraagd om oude en afgedankte apparaten op een milieuvriendelijke manier te verwijderen. Bij de aanschaf van een nieuw elektronisch apparaat betaal je voor het afvoeren en recyclen van het oude. Voor een friteuse is dat € 1,00. Dit bedrag komt bovenop de aanschafprijs.

  Waar laat ik de gebruikte olie, kan die gewoon bij het huisvuil?
  Ja, de gebruikte olie kan gewoon bij het huisvuil. Zorg wel voor een gesloten verpakking.

  Kan de friteuse in zijn geheel in de vaatwasser?
  Nee. Een friteuse is een elektrisch apparaat en mag niet in de vaatwasser. Alleen de losse onderdelen zoals de binnenpan, de frituurmand en het deksel mogen in de afwasmachine, mits ze daarvoor geschikt zijn. Deze informatie tref je aan in de handleiding bij de frituurpan.

  Vergelijk hier friteuses!Kan ik ook buiten frituren?
  Ja, dat kan. Zorg wel voor een veilige ondergrond.

  Mag de friteuse mee naar de camping?
  Je kunt een frituurpan gebruiken op de camping, mits het elektriciteitsnet hiervoor geschikt is. Er zijn ook campingmodellen met een aangepast wattage van 800 Watt.

  Bekijk en vergelijk hier friteuses en vind de beste koop!

 • Verklarende woordenlijst

  Hieronder vind je een alfabetisch overzicht van de gebruikte begrippen over friteuse.

  Bekijk en vergelijk hier friteuses en vind de beste koop!
  Vergelijk hier friteuses!
  Aftapsysteem
  De olie die je gebruikt moet met regelmaat ververst worden. Een handig hulpmiddel hiervoor is het aftapsysteem. Met dit systeem hoef je de friteuse niet op zijn kop te houden om de olie eruit te laten lopen. Het tapje zit aan de onderkant, waardoor je de olie netjes kunt opvangen en weggooien.

  Diepvriesstand
  Sommige modellen friteuses hebben een speciale diepvriesstand voor producten die nog bevroren in de pan gaan. Door deze aangepaste stand voorkom je het spetteren van hete olie en het eten behoudt zijn kwaliteit.

  Duofriteuse
  De meeste modellen hebben een enkele binnenpan met daarin de frituurmand. Er zijn ook duofriteuses voor de (semi-)professionele bakker. Deze bestaan uit twee van elkaar gescheiden open binnenpannen, ieder met een eigen temperatuurregeling. Hiermee kun je twee keer zoveel bakken als in een enkele frituurpan.

  Indicatielamp thermostaat
  Voordat je het eten in de pan gooit, warm je eerst de olie op. Zodra deze op de juiste temperatuur is, kun je aan de slag met bakken. De temperatuur van een friteuse is regelbaar en wordt met een indicatielamp weergegeven.

  Inhoud
  Een friteuse heeft een inhoud in liters en in gewicht. De hoeveelheid in liters geeft aan hoeveel frituurolie er in de pan gaat. De capaciteit van de frituurmand wordt aangegeven in gram.

  Vergelijk hier friteuses!Inhoud frituurmand
  De capaciteit van de frituurmand wordt aangegeven in gram.

  Kijkvenster
  Verreweg de meeste friteuses hebben een transparant kijkvenster waardoor je kunt zien hoever het frituren gevorderd is. De frituurmand kun je tijdens het frituren omhoog halen met de lift. Dan hoeft het deksel dus niet open, maar kun je via het venster zien of het eten al klaar is.

  Koele wand
  Tijdens het gebruik van de friteuse zorgt de koele wand ervoor dat het apparaat aan de buitenkant niet verwarmd wordt. Je kunt de friteuse gewoon aanraken zonder de vingers te branden.

  Koude zone
  In de nieuwe modellen friteuses zit een koude zone. Dit houdt in dat het onderste deel van de frituurolie zich onder het verwarmingselement bevindt. De temperatuur is hier lager dan in de rest van de pan. Kruimels en frituurresten zakken naar de bodem van de friteuse maar verbranden niet, zodat de olie langer vers blijft.

  Lcd-display Vergelijk hier friteuses!
  Hierop lees je de informatie af, zoals de temperatuur.

  Lift
  De frituurmand kun je tijdens het frituren omhoog halen met de lift. Dan hoeft het deksel dus niet open, maar kun je via het venster zien of het eten al klaar is. Als de inhoud van de friteuse klaar is, haal je met dezelfde lift de frituurmand omhoog en laat je het eten nog even uitlekken.

  Timer
  Hiermee kun je de baktijd van de friteuse instellen. Nadat deze tijd verlopen is, kun je je frietjes geel- en goudkleurig uit de friteuse halen zonder dat je er zelf constant bij in de buurt hoeft te blijven.

  Vetfilter
  Om frituurlucht in huis te voorkomen, zit er in het deksel van de friteuse een vetfilter. Dit filter kan permanent zijn, afwasbaar of verwijderbaar. Sommige filters moet je vervangen en dus los erbij kopen. Dit kost extra geld, houd daar rekening mee in het budget bij de aanschaf van het apparaat.

  Bekijk en vergelijk hier friteuses en vind de beste koop!

Friteuses 8.6 (40)
32
 • automatische_uitschakeling:
 • price:
  • price_50 - 2
   • price_50_75 - 11
    • price_75_100 - 10
     • price_100 - 9
     • temperatuur_klaar_indicator:
     • vermogen:
      • vermogen_1800 - 0
       • vermogen_1800_2200 - 0
        • vermogen_2200_3200 - 14
         • vermogen_3200 - 7
         • kleur:
          • roestvrijstaal - 16
           • zwart - 9
            • antraciet - 4
             • wit - 2
              • zilver - 2
              • instelbare_thermostaat:
               • ja - 12
               • olieniveau:
                • olieniveau_2.5 - 0
                 • olieniveau_2.5_3.3 - 3
                  • olieniveau_3.3_4 - 0
                   • olieniveau_4 - 15
                   • brand:
                    • fritel - 20
                     • tefal - 7
                      • bosch - 1
                       • novy - 1
                        • siemens - 1
                         • smeg - 1
                          • techwood - 1
                          • soort:
                           • enkel - 22
                            • dubbel - 1
                            • group:
                            0 - 24
                            • Techwood Friteuse INOX TFR 340
                             • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/6/3/2/techwood-friteuse-inox-tfr-340-17260632.jpg
                             Techwood Friteuse INOX TFR 340 (2)
                             Grotekadoshop Grotekadoshop
                             47.5, 3 dagen (offer_sdt_3_days)
                             Grotekadoshop Grotekadoshop
                             47.5, 3 dagen (offer_sdt_3_days)
                             1
                            • Tefal FR8040
                             • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/6/6/tefal-fr8040-24900966.jpg
                             Tefal FR8040 (79)
                             Tefal FR8040
                             BCC BCC
                             8.5 (802, 802)
                             • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                             99.95, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                             BCC BCC
                             8.5 (802, 802)
                             • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                             99.95, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                             Media Markt Alkmaar Media Markt Alkmaar
                             0.0 (0, 0)
                             99.95, 4.7479003, 52.6357647 LOW
                             58
                            • Tefal FR4067 friteuse
                             • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/2/5/3/tefal-fr-4067-filtra-pro-inox-design-18583253.jpg
                             • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/2/3/1/tefal-fr-4067-filtra-pro-inox-design-18795231.jpg
                             • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/7/9/7/tefal-fr4067-deep-fryer-28032797.jpg
                             Tefal FR4067 friteuse (152)
                             10.0 (1, 1)
                             Tefal FR4067 friteuse
                             Modern.nl Modern.nl
                             8.7 (310, 310)
                             • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                             64.95, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                             Modern.nl Modern.nl
                             8.7 (310, 310)
                             • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                             64.95, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                             Media Markt Alkmaar Media Markt Alkmaar
                             0.0 (0, 0)
                             64.95, 4.7479003, 52.6357647 LOW
                             141
                            • Fritel FR 1480
                             • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/0/4/8/fritel-fr-1480-16359048.jpg
                             Fritel FR 1480 (11)
                             Fritel FR 1480
                             Artencraft.nl Artencraft.nl
                             8.4 (115, 115)
                             59.99, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                             Artencraft.nl Artencraft.nl
                             8.4 (115, 115)
                             59.99, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                             BesteKeus.nl Best BesteKeus.nl Best
                             0.0 (0, 0)
                             64.94, 5.3950786, 51.4986192 UNKNOWN
                             220
                            • Tefal FR 4046 friteuse
                             • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/3/8/4/tefal-4046-17206384.jpg
                             • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/6/7/3/tefal-fr-4046-deep-fryer-26982673.jpg
                             Tefal FR 4046 friteuse (5)
                             Tefal FR 4046 friteuse
                             Otto Otto
                             7.0 (99, 99)
                             • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                             85.85, >2 weken (offer_sdt_more_than_2_weeks)
                             Otto Otto
                             7.0 (99, 99)
                             • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                             85.85, >2 weken (offer_sdt_more_than_2_weeks)
                             3
                            • Tefal FR4078
                             • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/8/0/3/tefal-fr4078-25211803.jpg
                             • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/9/3/tefal-fr4078-25211993.jpg
                             Tefal FR4078 (14)
                             Tefal FR4078
                             Coolblue.nl Coolblue.nl
                             8.8 (825, 825)
                             • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                             79.95, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                             Coolblue.nl Coolblue.nl
                             8.8 (825, 825)
                             • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                             79.95, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                             Coolblue Amsterdam Coolblue Amsterdam
                             0.0 (0, 0)
                             79.95, 4.8699502, 52.3368869 UNKNOWN
                             8
                            • Fritel SF5355
                             • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/6/9/4/fritel-sf5355-22368694.jpg
                             Fritel SF5355 (3)
                             Fritel SF5355
                             Coolblue.nl Coolblue.nl
                             8.8 (825, 825)
                             • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                             99.99, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                             Coolblue.nl Coolblue.nl
                             8.8 (825, 825)
                             • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                             99.99, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                             BesteKeus.nl Best BesteKeus.nl Best
                             0.0 (0, 0)
                             99.99, 5.3950786, 51.4986192 UNKNOWN
                             95
                            • Fritel FR 1355
                             • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/8/1/4/fritel-fr-1355-147814.jpg
                             Fritel FR 1355 (2)
                             Fritel FR 1355
                             Artencraft.nl Artencraft.nl
                             8.4 (115, 115)
                             48.95, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                             Artencraft.nl Artencraft.nl
                             8.4 (115, 115)
                             48.95, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                             Coolblue Amsterdam Coolblue Amsterdam
                             0.0 (0, 0)
                             49.95, 4.8699502, 52.3368869 UNKNOWN
                             225
                            • Fritel FR 1355 Duo
                             • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/5/2/9/fritel-fr-1355-duo-20512529.jpg
                             • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/9/6/3/fritel-fr-1355-duo-20512963.jpg
                             • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/9/6/9/fritel-fr-1355-duo-20512969.jpg
                             Fritel FR 1355 Duo (65)
                             9.0 (1, 1)
                             Fritel FR 1355 Duo
                             BesteKeus.nl Best BesteKeus.nl Best
                             0.0 (0, 0)
                             76.95, 5.3950786, 51.4986192 NONE
                             Artencraft.nl Artencraft.nl
                             8.4 (115, 115)
                             84.5, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                             BesteKeus.nl Best BesteKeus.nl Best
                             0.0 (0, 0)
                             76.95, 5.3950786, 51.4986192 NONE
                             136
                            • Tefal FR 4052 friteuse
                             • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/7/0/5/tefal-fr-4052-18015705.jpg
                             • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/4/3/9/tefal-fr-4052-18531439.jpg
                             • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/4/2/9/tefal-fr-4052-deep-fryer-24012429.jpg
                             Tefal FR 4052 friteuse (57)
                             Tefal FR 4052 friteuse
                             Artencraft.nl Artencraft.nl
                             8.4 (115, 115)
                             70.93, 2 dagen (offer_sdt_2_days)
                             Artencraft.nl Artencraft.nl
                             8.4 (115, 115)
                             70.93, 2 dagen (offer_sdt_2_days)
                             Media Markt Alkmaar Media Markt Alkmaar
                             0.0 (0, 0)
                             74.99, 4.7479003, 52.6357647 LOW
                             53
                            • Tefal FR4068 friteuse
                             • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/2/5/4/tefal-fr-4068-filtra-pro-inox-design-18583254.jpg
                             • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/2/3/0/tefal-fr-4068-filtra-pro-inox-design-18795230.jpg
                             • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/2/3/6/tefal-fr4068-deep-fryer-24792236.jpg
                             Tefal FR4068 friteuse (42)
                             5.2 (2, 2)
                             Tefal FR4068 friteuse
                             Modern.nl Modern.nl
                             8.7 (310, 310)
                             • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                             69.89, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                             Modern.nl Modern.nl
                             8.7 (310, 310)
                             • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                             69.89, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                             Expert Almelo Expert Almelo
                             0.0 (0, 0)
                             72.95, 6.6749386, 52.36558770000001 LOW
                             223
                            • Fritel Turbo SF 4371
                             • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/2/4/1/fritel-sf-4371-turbo-19176241.jpg
                             • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/2/5/6/fritel-sf-4371-turbo-21778256.jpg
                             • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/9/2/fritel-turbo-sf-4371-28630092.jpg
                             Fritel Turbo SF 4371 (37)
                             8.8 (24, 22)
                             Fritel Turbo SF 4371
                             Ben van Dijk Electronics Ben van Dijk Electronics
                             6.3 (6, 6)
                             • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                             89.95, 1 week (offer_sdt_1_week)
                             Ben van Dijk Electronics Ben van Dijk Electronics
                             6.3 (6, 6)
                             • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                             89.95, 1 week (offer_sdt_1_week)
                             BesteKeus.nl Best BesteKeus.nl Best
                             0.0 (0, 0)
                             89.99, 5.3950786, 51.4986192 NONE
                             231
                            • Fritel Turbo SF 4571
                             • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/1/7/6/fritel-turbo-sf-4571-19270176.jpg
                             • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/9/4/fritel-turbo-sf-4571-28630094.jpg
                             • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/5/1/fritel-turbo-sf-4571-17408351.jpg
                             Fritel Turbo SF 4571 (30)
                             8.1 (8, 6)
                             Fritel Turbo SF 4571
                             Modern.nl Modern.nl
                             8.7 (310, 310)
                             • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                             99.99, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                             Modern.nl Modern.nl
                             8.7 (310, 310)
                             • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                             99.99, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                             BesteKeus.nl Best BesteKeus.nl Best
                             0.0 (0, 0)
                             99.99, 5.3950786, 51.4986192 NONE
                             223
                            • Fritel 5371
                             • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/0/2/9/fritel-frytastic-5371-22201029.jpg
                             • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/5/7/8/fritel-5371-25288578.jpg
                             • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/5/7/9/fritel-5371-25288579.jpg
                             • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/5/8/0/fritel-5371-25288580.jpg
                             • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/5/8/1/fritel-5371-25288581.jpg
                             • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/5/8/2/fritel-5371-25288582.jpg
                             • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/5/8/3/fritel-5371-25288583.jpg
                             • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/5/8/4/fritel-5371-25288584.jpg
                             Fritel 5371 (16)
                             Fritel 5371
                             Starplusshop Starplusshop
                             79, 5 dagen (offer_sdt_5_days)
                             Starplusshop Starplusshop
                             79, 5 dagen (offer_sdt_5_days)
                             BesteKeus.nl Best BesteKeus.nl Best
                             0.0 (0, 0)
                             109.99, 5.3950786, 51.4986192 NONE
                             98
                            • Fritel FR 1465
                             • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/7/6/3/fritel-fr-1465-17852763.jpg
                             • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/5/5/9/fritel-fr-1465-18752559.jpg
                             • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/9/3/fritel-fr-1465-28630093.jpg
                             Fritel FR 1465 (16)
                             9.7 (1, 1)
                             Fritel FR 1465
                             Electro-Magazijn Electro-Magazijn
                             9.0 (247, 247)
                             • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                             61, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                             Electro-Magazijn Electro-Magazijn
                             9.0 (247, 247)
                             • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                             61, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                             BesteKeus.nl Best BesteKeus.nl Best
                             0.0 (0, 0)
                             62.45, 5.3950786, 51.4986192 NONE
                             222
                             good_buy
                            • Fritel Turbo SF Profi-Line 4620
                             • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/2/8/fritel-turbo-sf-profi-line-4620-138028.jpg
                             Fritel Turbo SF Profi-Line 4620 (13)
                             Fritel Turbo SF Profi-Line 4620
                             Bestekeus.nl Bestekeus.nl
                             7.8 (264, 264)
                             196.9, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                             Bestekeus.nl Bestekeus.nl
                             7.8 (264, 264)
                             196.9, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                             BesteKeus.nl Best BesteKeus.nl Best
                             0.0 (0, 0)
                             196.9, 5.3950786, 51.4986192 NONE
                             218
                            • Fritel TURBO SF PROFI-LINE 3505
                             • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/6/8/6/fritel-3505-profi-line-57686.jpg
                             Fritel TURBO SF PROFI-LINE 3505 (13)
                             9.3 (1, 1)
                             Fritel TURBO SF PROFI-LINE 3505
                             Bestekeus.nl Bestekeus.nl
                             7.8 (264, 264)
                             125.97, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                             Bestekeus.nl Bestekeus.nl
                             7.8 (264, 264)
                             125.97, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                             BesteKeus.nl Best BesteKeus.nl Best
                             0.0 (0, 0)
                             125.97, 5.3950786, 51.4986192 NONE
                             226
                             good_buy
                            • Fritel Turbo SF 4355
                             • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/8/5/2/fritel-turbo-sf-4355-16358852.jpg
                             Fritel Turbo SF 4355 (9)
                             8.3 (2, 2)
                             Fritel Turbo SF 4355
                             Bestekeus.nl Bestekeus.nl
                             7.8 (264, 264)
                             69.9, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                             Bestekeus.nl Bestekeus.nl
                             7.8 (264, 264)
                             69.9, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                             BesteKeus.nl Best BesteKeus.nl Best
                             0.0 (0, 0)
                             69.9, 5.3950786, 51.4986192 NONE
                             143
                            • Fritel FR 1490
                             • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/0/5/4/fritel-fr-1490-16359054.jpg
                             Fritel FR 1490 (6)
                             Fritel FR 1490
                             Artencraft.nl Artencraft.nl
                             8.4 (115, 115)
                             71.49, 2 dagen (offer_sdt_2_days)
                             Artencraft.nl Artencraft.nl
                             8.4 (115, 115)
                             71.49, 2 dagen (offer_sdt_2_days)
                             Coolblue Amsterdam Coolblue Amsterdam
                             0.0 (0, 0)
                             74.95, 4.8699502, 52.3368869 UNKNOWN
                             141
                            • Fritel TURBO SF® PROFI-LINE 4605
                             • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/5/1/fritel-4605-tsf-pro-line-58351.jpg
                             Fritel TURBO SF® PROFI-LINE 4605 (5)
                             Fritel TURBO SF® PROFI-LINE 4605
                             Bol.com Bol.com
                             7.9 (624, 624)
                             • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                             151.95, 1 week (offer_sdt_1_week)
                             Bol.com Bol.com
                             7.9 (624, 624)
                             • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                             151.95, 1 week (offer_sdt_1_week)
                             BesteKeus.nl Best BesteKeus.nl Best
                             0.0 (0, 0)
                             155, 5.3950786, 51.4986192 NONE
                             227
                             good_buy
                            • Fritel Turbo SF 4470
                             • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/4/9/6/fritel-turbo-sf-4470-21822496.jpg
                             Fritel Turbo SF 4470 (4)
                             Fritel Turbo SF 4470
                             Artencraft.nl Artencraft.nl
                             8.4 (115, 115)
                             89, 2 dagen (offer_sdt_2_days)
                             Artencraft.nl Artencraft.nl
                             8.4 (115, 115)
                             89, 2 dagen (offer_sdt_2_days)
                             BesteKeus.nl Best BesteKeus.nl Best
                             0.0 (0, 0)
                             99.99, 5.3950786, 51.4986192 NONE
                             88
                            • Novy 3710 friteuse
                             • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/9/2/7/novy-3710-143927.jpg
                             • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/5/6/1/novy-3710-deep-fryer-24561561.jpg
                             Novy 3710 friteuse (2)
                             Novy 3710 friteuse
                             Bol.com Bol.com
                             7.9 (624, 624)
                             • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                             382, 2 dagen (offer_sdt_2_days)
                             Bol.com Bol.com
                             7.9 (624, 624)
                             • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70.1//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                             382, 2 dagen (offer_sdt_2_days)
                             3
                            • Fritel A 103
                             • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/3/1/9/fritel-a-103-22760319.jpg
                             Fritel A 103 (2)
                             Fritel A 103
                             BesteKeus.nl Best BesteKeus.nl Best
                             0.0 (0, 0)
                             59.99, 5.3950786, 51.4986192 NONE
                             Bestekeus.nl Bestekeus.nl
                             7.8 (264, 264)
                             67.99, 5 dagen (offer_sdt_5_days)
                             BesteKeus.nl Best BesteKeus.nl Best
                             0.0 (0, 0)
                             59.99, 5.3950786, 51.4986192 NONE
                             2
                            • Bosch PKA375V14E friteuse
                             • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/8/2/1/bosch-pka375v14e-domino-inox-25208821.jpg
                             • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/1/1/7/bosch-pka375v14e-domino-inox-29053117.jpg
                             • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/1/1/8/bosch-pka375v14e-domino-inox-29053118.jpg
                             Bosch PKA375V14E friteuse (2)
                             Bosch PKA375V14E friteuse
                             Voordeelapparatuur.nl Voordeelapparatuur.nl
                             9.2 (16, 16)
                             553, 5 dagen (offer_sdt_5_days)
                             Voordeelapparatuur.nl Voordeelapparatuur.nl
                             9.2 (16, 16)
                             553, 5 dagen (offer_sdt_5_days)
                             BesteKeus.nl Best BesteKeus.nl Best
                             0.0 (0, 0)
                             655.88, 5.3950786, 51.4986192 NONE
                             4
                            2
                            • Heb je voorkeur voor een merk? (brand):
                             • Tefal (tefal)
                             • Princess (princess)
                             • Philips (philips)
                             • Fritel (fritel)
                             • Frifri (frifri)
                             • Bartscher (bartscher)
                             • Bestron (bestron)
                             • Bomann (bomann)
                             • Bosch (bosch)
                             • Bourgini (bourgini)
                             • Brandt (brandt)
                             • Delonghi (delonghi)
                             • Domo (domo)
                             • Domoclip (domoclip)
                             • Emerio (emerio)
                             • Inventum (inventum)
                             • Kalorik (kalorik)
                             • Klarstein (klarstein)
                             • M-Systems (m_systems)
                             • Magimix (magimix)
                             • Miele (miele)
                             • Moulinex (moulinex)
                             • NEFF (neff)
                             • Nova (nova)
                             • Novy (novy)
                             • ProfiCook (proficook)
                             • Proline (proline)
                             • Russell Hobbs (russell_hobbs)
                             • SEB (seb)
                             • Severin (severin)
                             • Siemens (siemens)
                             • Smeg (smeg)
                             • Solac (solac)
                             • Steba (steba)
                             • Techwood (techwood)
                             • Tomado (tomado)
                             • Tristar (tristar)
                             • Unold (unold)
                             • Waves (waves)
                             • Zanussi (zanussi)
                            • Wat is je budget? (price):
                             • < 50 € (price_50)
                             • 50 € - 75 € (price_50_75)
                             • 75 € - 100 € (price_75_100)
                             • ≥ 100 € (price_100)
                            • Welk model friteuse wil je? (soort):
                             • Dubbel (dubbel)
                             • Enkel (enkel)
                            • Hoeveel olie moet erin kunnen? (olieniveau):
                             • < 2.5 liter (olieniveau_2.5)
                             • 2.5 liter - 3.3 liter (olieniveau_2.5_3.3)
                             • 3.3 liter - 4 liter (olieniveau_3.3_4)
                             • ≥ 4 liter (olieniveau_4)
                            • Welk vermogen moet de friteuse hebben? (vermogen):
                             • < 1800 W (vermogen_1800)
                             • 1800 W - 2200 W (vermogen_1800_2200)
                             • 2200 W - 3200 W (vermogen_2200_3200)
                             • ≥ 3200 W (vermogen_3200)
                            • Heb je voorkeur voor een kleur? (kleur):
                             • Aluminium (aluminium)
                             • Antraciet (antraciet)
                             • Beige (beige)
                             • Chroom (chroom)
                             • Cream (cream)
                             • Grijs (grijs)
                             • Groen (groen)
                             • Metallic (metallic)
                             • Roestvrijstaal (roestvrijstaal)
                             • Rood (rood)
                             • Wit (wit)
                             • Zilver (zilver)
                             • Zwart (zwart)
                            • Wil je zien wanneer de friteuse op temperatuur is? (temperatuur_klaar_indicator):
                             • Ja (ja)
                            • Wil je de thermostaat zelf instellen? (instelbare_thermostaat):
                             • Ja (ja)
                            • Moet de friteuse automatisch uitschakelen? (automatische_uitschakeling):
                             • Ja (ja)
                            • Welke varianten wil je? (group):
                             • Frifri 1948 (frifri_1948)
                             • Fritel 4212 SF Turbo (fritel_4212_sf_turbo)
                             • Inventum GF 431 (inventum_gf_431)
                             • Philips HD 9230 (philips_hd_9230)
                             • Philips HD 9240 Avance (philips_hd_9240_avance)
                            • Tel. 030-214 5004
                            • WhatsApp 06-15 19 74 74
                            • blijmakers@vergelijk.nl