Bel 0302145004 (9-17u)
Of stuur een whatsapp
06 15 19 74 74

fitness

Fitnessen is de populairste sport van Nederland. Je kunt naar de sportschool gaan, maar je kunt ook lekker thuis sporten. Dat scheelt je niet alleen tijd, maar ook veel geld. Er zijn verschillende apparaten waarmee je je conditie en figuur op peil houdt zoals hometrainers, crosstrainers, roeiapparaten en loopbanden.

Advertenties:

  • De Cross M crosstrainer van Kettler is het perfecte trainingstoestel voor thuis. Je kunt hem geheel naar eigen wens instellen en aanpassen, en hij is lekker geruisloos. Je kunt dus prima tv kijken tijdens je workout! De Cross M heeft een vliegwiel van
  • LET OP!! Dit zijn alleen de verlengde handrails, exclusief de loopband.Handlebar voor de Tunturi loopbanden T70 en T80. Gebruik deze handrails voor meer comfort tijdens uw workout. De normale armsteunen van de loopbanden T70 en T80 kunnen worden verlengd met deze optionele lange armsteunen. Gebruiksvriendelijk design en makkelijk te monteren op uw loopband.
  • Bestel Christopeit Crosstrainer CS-5 online bij fonq. Alle Christopeit producten uit voorraad leverbaar. Voor 24:00 besteld, morgen in huis.
  • Voor een polsomtrek van 18 tot 20 cm. Polsbandje en app die volgt hoe je slaapt, beweegt en eet en je helpt bij het interpreteren van die informatie om je goed te voelen.
  • Focus Fitness Jet 2 De Focus Fitness Jet 2 is een compacte basis loopband voor thuisgebruik. Hij beschikt over verschillende voorgeprogrammeerde snelheidsprogrammas, heeft een vrij stille motor en is handmatig verstelbaar in twee verschillende hoogtes.   Trainingsprogrammas De Jet 2 is voorzien van zeven verschillende trainingsprogrammas. Deze trainingsprogrammas verschillen van een manueel programma tot zeven verschillende snelheidsprogrammas. De snelheidsprogrammas hebben een maximale snelheid, welke wordt vertoont bij het gekozen programma.  Zo is het mogelijk om te kiezen uit verschillende onderdelen in de programmas. Denk hierbij aan een cardio training en een interval training. Waarbij verschil wordt gemaakt tussen uithoudingsvermogen en snel-kracht trainingen.   Hellingshoek De Hellingshoek van de Jet 2 is handmatig te verstellen in twee verschillende hoogtes. Door de hoogtes te verstellen zult u meer het berg op lopen/rennen ervaren. Dankzij het bergopwaarts lopen/rennen zult u uw spieren meer stimuleren en een stukje kracht ontwikkelen. Denk hierbij aan uw onderlichaam. Zo zult u vooral uw kuiten en bovenbenen trainen.   Display Het Display van de Focus Fitness Jet 2 is zeer eenvoudig te bedienen. Van het overzichtelijke display kunt u al uw trainingsgegevens aflezen. Zo ziet u uw snelheid, afstand, calorieën, tijd en hartslag. Ook heeft de Jet 2, drie snel toetsen waarmee u met één klik de snelheid kunt veranderen naar 3, 6 of 9.    Materiaal De Jet 2 is uitgerust van een 3PK motor. Deze motor maakt snelheden van 1/13 kilometer per uur mogelijk. Het geluidsniveau van de Jet 2 is vrij laag. Het loopoppervlak biedt de ruimte om te lopen, joggen en rennen. Verder is het loopvlak gedempt met een achtvoudige demping. Deze demping beschermt niet alleen uw gewrichten maar dempt ook het geluid. De loopband is voorzien van handvaten. Op deze handvatenzijn hartslag sensoren ingebouwd en extra knoppen om de snelheid te verhogen/verlagen.   Meest geschikt voor Mensen die opzoek zijn naar een compacte en  eenvoudige loopband, om in beweging te blijven en gebruik willen maken van voorgeprogrammeerde snelheidsprogrammas.
  • De Bremshey Pliant Comfort hometrainer is de uitgebreide versie van de pliant lijn. Net als de Special heeft ook deze hometrainer een gemakkelijk lage instap waar gebruikers van iedere lengte mee overweg kunnen. Dit is extra aangenaam voor mense
  • Samsung Gear Fit Black
  • Smartband UP L (zwart)
  • Loopband, Christopeit, 'Runner Pro Magnetic'. Excellent magneetremsysteem. Vliegwiel ca. 5 kg. Achtvoudige indexversnelling. Handpolssensoren. Aandrijving door eigen beenkracht. Handmatige, tweevoudig verstelbare hellingshoek. LCD-aanduiding van tijd, snelheid, afstand, globaal calorieverbruik, huidige polsslag, autom. displaywissel, autom. aan/uit-functie. Aanduidingsmogelijkheden: tijd, afstand, globaal calorieverbruik. Maximale gewichtsbelasting 120 kg. Grote veiligheidsplateaus opzij. Incl. transportrollers, drinkfles + houder. Loopvlak ca. 110x35 cm. Afm. opgesteld ca. (lxbxh): 138x70x130 cm, ingeklapt ca. 65x70x140 cm. Gewicht ca. 34 kg.
crosstrainer

In de categorie crosstrainer vind je verschillende soorten crosstrainers. Crosstrainers combineren verschillende apparaten in één: bijvoorbeeld een loopband, een fiets en een stepapparaat. Hierdoor is de crosstrainer de perfecte workout! Bekijk en vergelijk hier crosstrainers en vind de beste koop!

hometrainer

In deze categorie vind je hometrainers. Hometrainers zijn uitermate geschikt op je conditie op peil te houden en lichaamsvet te verbranden. Bekijk en vergelijk hier hometrainers en vind de beste koop!

loopband

In deze categorie vind je loopbanden. Door te trainen op de loopband verbeter je je conditie en verbrand je snel lichaamsvet. Let bij de aankoop van een loopband op de motor, de afmetingen van de loopband zelf, het frame van de loopband en extra's die de loopband heeft (denk aan meters). Vergelijk hier loopbanden en vind de beste koop!

roeitrainer

In deze categorie vind je roeiapparaten. Roeiapparaten (ook wel: roeiers) trainen je spieren, maar ook je conditie. Bekijk en vergelijk hier roeiapparaten en vind de beste koop!

spinningbike

Spinning is de perfecte workout als je je conditie snel op peil wilt brengen en ook voor vetverbranding is spinning ideaal. In deze categorie vind je verschillende spinningbikes. Bekijk en vergelijk nu spinningbikes en vind de beste koop!

fitness gadgets

Wil je een activity tracker kopen? Vergelijk op deze pagina dan de nieuwste fitness gadgets. Fitness gadgets of activity trackers zijn kleine gadgets die allerlei data verzamelen over hoeveel je beweegt en hoeveel calorieën je verbrandt. Fitness trackers geven je inzicht in je levensstijl en hoe je deze kunt veranderen om gezonder te leven. Veel fitness gadgets komen in de vorm van een armband en kunnen aan een smartphone gekoppeld worden, zodat je op elk moment van de dag inzage hebt in je activiteiten en je doelen in de gaten kunt houden.

Lees meer over fitness gadgets »

krachtstation

In deze categorie van je krachtstations. Met een krachtstations kun je verschillende spieren trainen. Bekijk en vergelijk hier krachtstations en vind de beste koop!

trilplaat

De trilplaat (ook wel powerplate genoemd) is een zeer effectieve manier om lichaamsvet te verbranden. Het enige wat je hoeft te doen is op de trilplaat gaan staan en het apparaat aan te zetten. De trilplaat doet daarna het werk voor je. Als je er ook nog verschillende houdingen bij aanneemt of gaat meewegen wordt het effect van de trilplaat versterkt. Bekijk en vergelijk hier trilplaten en vind de beste koop!

overige sportartikelen

Sporten is goed voor je en in Nederland werken we ons massaal in het zweet, zowel bij de plaatselijke sportclub of sportschool als op topniveau. Voor veel sporten heb je attributen nodig en die kun je hier in de categorie sportartikelen vinden. In deze tekst over sport en fitness bespreken we de attributen voor hardlopen, basketbal, voetbal en tennis. Ben je op zoek naar fitnessapparaten of fitnessattributen, kijk dan in de categorie fitnessapparaten.

Lees meer over overige sportartikelen »