Bel 0302145004 (9-17u)
Of stuur een whatsapp
06 15 19 74 74

fitness

Fitnessen is de populairste sport van Nederland. Je kunt naar de sportschool gaan, maar je kunt ook lekker thuis sporten. Dat scheelt je niet alleen tijd, maar ook veel geld. Er zijn verschillende apparaten waarmee je je conditie en figuur op peil houdt zoals hometrainers, crosstrainers, roeiapparaten en loopbanden.

Advertenties:

  • Bestel Kettler Crosstrainer M online bij fonq. Alle Kettler producten uit voorraad leverbaar. Voor 24:00 besteld, morgen in huis.
  • Een moderne en veelzijdige hometrainer met een compact design. Onder het eenvoudige uiterlijk van de Fitbike Ride 5 hometrainer schuilt een apparaat dat geschikt is voor iedere doelstelling. Ontspannen, afvallen of uw conditie verbeteren kan allemaal
  • LET OP!! Dit zijn alleen de verlengde handrails, exclusief de loopband.Handlebar voor de Tunturi loopbanden T70 en T80. Gebruik deze handrails voor meer comfort tijdens uw workout. De normale armsteunen van de loopbanden T70 en T80 kunnen worden verlengd met deze optionele lange armsteunen. Gebruiksvriendelijk design en makkelijk te monteren op uw loopband.
  • Met de Kettler Cycle P haal je een eenvoudige hometrainer in huis. Dit eenvoudige toestel is geschikt voor licht thuisgebruik.
  • De Christopeit Cambridge 2 roeitrainer is gunstig geprijsd voor de functionaliteiten die hij bevat. Op een comfortabel en verstelbaar zadel ziet u op het display onder andere uw trainingstijd, het aantal slagen dat u maakt, het aantal slagen per minu...
  • Voor een polsomtrek van 18 tot 20 cm. Polsbandje en app die volgt hoe je slaapt, beweegt en eet en je helpt bij het interpreteren van die informatie om je goed te voelen.
  • Fitbike Ride 1   Eenvoudig & betaalbaar Bent u op zoek naar een betaalbare hometrainer voor thuis met zeer fraai design? Hecht u niet al te veel waarde aan allerlei elektronische extra’s? Dan is de Ride 1 van FitBike een prima keuze voor u. Met de FitBike Ride 1 haalt u namelijk een eenvoudig te bedienen maar kwalitatief zeer hoogwaardige hometrainer in huis.   Kwaliteit & stil De FitBike Ride 1 is uitgerust met het alom beproefde Magnetic Control systeem. Het weerstandssysteem dat garant staat voor een geruisloze en bovenal uiterst natuurgetrouwe workout. Hiernaast is het lagerwerk van de FitBike Ride 1 van een zeer hoge kwaliteit, slijtage van draaiende gedeelten wordt op deze manier tot een minimum beperkt. Tijdens het trainen biedt het gel zadel ongekend zitcomfort!   Trainingsgegevens Een mooi en overzichtelijk display op de Ride 1 geeft u een heldere kijk op uw workout. Alle belangrijke trainingsgegevens als tijd, snelheid, afstand, totaal-afstand, calorieën en hartfrequentie worden aan u getoond. De hartfrequentie meting van de FitBike Ride 1 wordt gedaan doormiddel van twee sensoren op het ergonomische stuur.   Meest geschikt voor Mensen die eenvoudig willen trainen met een handmatig in te stellen weerstandsysteem.
  • Christopeit - Crosstrainer AC-5
  • De Fitbit Flex activiteiten tracker zorgt ervoor dat je actiever door het leven gaat. Stel jezelf doelen bijvoorbeeld hoeveel stappen je neemt op een dag, hoeveel calorieën je wilt verbranden, hoeveel uur je slaapt, de afstand die je aflegt, actie
crosstrainer

In de categorie crosstrainer vind je verschillende soorten crosstrainers. Crosstrainers combineren verschillende apparaten in één: bijvoorbeeld een loopband, een fiets en een stepapparaat. Hierdoor is de crosstrainer de perfecte workout! Bekijk en vergelijk hier crosstrainers en vind de beste koop!

hometrainer

In deze categorie vind je hometrainers. Hometrainers zijn uitermate geschikt op je conditie op peil te houden en lichaamsvet te verbranden. Bekijk en vergelijk hier hometrainers en vind de beste koop!

loopband

In deze categorie vind je loopbanden. Door te trainen op de loopband verbeter je je conditie en verbrand je snel lichaamsvet. Let bij de aankoop van een loopband op de motor, de afmetingen van de loopband zelf, het frame van de loopband en extra's die de loopband heeft (denk aan meters). Vergelijk hier loopbanden en vind de beste koop!

roeitrainer

In deze categorie vind je roeiapparaten. Roeiapparaten (ook wel: roeiers) trainen je spieren, maar ook je conditie. Bekijk en vergelijk hier roeiapparaten en vind de beste koop!

spinningbike

Spinning is de perfecte workout als je je conditie snel op peil wilt brengen en ook voor vetverbranding is spinning ideaal. In deze categorie vind je verschillende spinningbikes. Bekijk en vergelijk nu spinningbikes en vind de beste koop!

fitness gadgets

Wil je een activity tracker kopen? Vergelijk op deze pagina dan de nieuwste fitness gadgets. Fitness gadgets of activity trackers zijn kleine gadgets die allerlei data verzamelen over hoeveel je beweegt en hoeveel calorieën je verbrandt. Fitness trackers geven je inzicht in je levensstijl en hoe je deze kunt veranderen om gezonder te leven. Veel fitness gadgets komen in de vorm van een armband en kunnen aan een smartphone gekoppeld worden, zodat je op elk moment van de dag inzage hebt in je activiteiten en je doelen in de gaten kunt houden.

Lees meer over fitness gadgets »

krachtstation

In deze categorie van je krachtstations. Met een krachtstations kun je verschillende spieren trainen. Bekijk en vergelijk hier krachtstations en vind de beste koop!

trilplaat

De trilplaat (ook wel powerplate genoemd) is een zeer effectieve manier om lichaamsvet te verbranden. Het enige wat je hoeft te doen is op de trilplaat gaan staan en het apparaat aan te zetten. De trilplaat doet daarna het werk voor je. Als je er ook nog verschillende houdingen bij aanneemt of gaat meewegen wordt het effect van de trilplaat versterkt. Bekijk en vergelijk hier trilplaten en vind de beste koop!

overige sportartikelen

Sporten is goed voor je en in Nederland werken we ons massaal in het zweet, zowel bij de plaatselijke sportclub of sportschool als op topniveau. Voor veel sporten heb je attributen nodig en die kun je hier in de categorie sportartikelen vinden. In deze tekst over sport en fitness bespreken we de attributen voor hardlopen, basketbal, voetbal en tennis. Ben je op zoek naar fitnessapparaten of fitnessattributen, kijk dan in de categorie fitnessapparaten.

Lees meer over overige sportartikelen »