x
x
Je zoekt nu binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (verwijderen)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
Zoek naar producten... Zoek naar een product binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Zoek naar producten... Zoek... Zoek naar producten... {}
× Categorieën
 • Algemene informatie

  Een console, of in het Nederlands spelcomputer, is een speciaal systeem om spelletjes op te spelen. Er zijn twee soorten spelcomputers, namelijk :

   

  •     de gewone spelcomputers en
  •     de portable spelcomputers.


  Gewone spelcomputers moeten eerst aangesloten worden op de televisie. Portable spelcomputers zijn klein in formaat en hebben een eigen scherm. Deze kun je dan ook gemakkelijk meenemen om onderweg te gamen. In deze tekst gaan we in op de verschillende consoles die er zijn.

  Op dit moment zijn er 3 grote fabrikanten van spelcomputers. Dat zijn Nintendo, Sony en Microsoft. Het is erg moeilijk om consoles te vergelijken. Naast de hardware spelen ook je persoonlijke voorkeur en het spelaanbod een rol in je keuze. Hieronder vind je een overzicht van de nieuwste spelsystemen.

  Populaire draagbare spelcomputers
  De populairste draagbare spelcomputers op dit moment zijn:

  Nintendo 3DS XL

  Het scherm van de Nintendo 3DS XL is ongeveer
  90 procent groter dan die van de Nintendo 3DS. Met dezelfde 3D-mogelijkheden en de functies van de Nintendo 3DS kan je nu je favoriete spel op een groter scherm spelen.

  Playstation Vita

  De PlayStation Vita (kortweg ook PSVita of PSV genoemd) is de opvolger van de PSP. Het apparaat is op 22 februari 2012 is in Nederland uitgebracht. De PS Vita heeft een oled-aanraakscherm en heeft een gevoelige achterkant waarmee eveneens bestuurd wordt. Er zijn twee versies , de zogenaamde wifi- en de 3G-versie.

  Nintendo 3DS

  Met deze revolutionaire draagbare spelcomputer wordt het mogelijk om games in 3D te spelen. Games spelen op portable spelcomputers zal nooit meer hetzelfde zijn nu de spellen letterlijk door je scherm op je af komen. De Nintendo 3DS heeft zoals zijn voorganger de mogelijkheid om verbinding te maken met het internet. Met deze functie wordt het mogelijk om te spelen met vrienden en familie over de hele wereld. Het is aan te raden om na een uur spelen een pauze te nemen om zo overbelasting van het zicht te voorkomen.

   

  Populaire spelcomputers
  De populairste spelcomputers op dit moment zijn:

  Nintendo Wii U

  De Wii U is de zesde spelcomputer van Nintendo en de opvolger van de Nintendo Wii. De GamePad van de Wii U is een opvallend aspect, net als de controller van zijn voorganger. De GamePad bevat een touchscreen, accelerometer, gyroscoop, camera, microfoon en 2 speakers. Wanneer er twee of meer spelers op de Wii U spelen, moeten zij gebruikmaken van Wii U Pro Controller of Wii-afstandsbediening met Wii MotionPlus of een Wii Remote Plus afstandbediening met eventueel een Nunchuk.

  Xbox 360

  De Microsoft Xbox 360 is de opvolger van de Xbox. De Xbox 360 is inmiddels beschikbaar in 3 versies. De Xbox 360 Arcade (eerder uitgegeven als de Xbox 360 Core), de Xbox 360 Premium (ook bekend als de Xbox 360 Pro of de ‘gewone’ Xbox) en de Xbox 360 Elite. De Xbox 360 Arcade is de goedkoopste versie en beschikt niet over een harde schijf. De gewone Xbox 360 heeft een harde schijf van 20 gigabyte. De Xbox 360 Elite is de duurste versie en heeft een harde schijf van 120 gigaybyte, bovendien heeft het een matzwart uiterlijk. De Xbox 360 Premium/Pro en Xbox 360 Elite zijn gedeeltelijk backwards compatible met spellen voor de oude Xbox.0

  Playstation 3 Super Slim

  De Sony PlayStation 3 Super Slim kan het evengoed als zijn voorganger maar is wel  20 procent kleiner en 25 procent lichter dan de Playstation Slim. De PlayStation 3 Super Slim is op het moment in 2 uitvoeringen beschikbaar. De 12GB en de 500GB.


  Geïnteresseerd in PS3 nieuws en forum? Kijk dan op ps3-forum.nl.

   

  Spellen & accessoires
  Voor alle spelcomputers zijn vele spellen en accessoires te verkrijgen. Voorbeelden van bekende acessoires zijn de Kinect voor de Xbox360, de Playstation Move en de WII Fit Plus.
  Uiteraard vind je die ook op VERGELIJK.NL. Kijk hier voor consolespellen en kijk hier voor consoleaccessoires.
  Bekijk en vergelijk hier alle spelcomputers en vind de beste koop!


  Bekijk en vergelijk hier alle spelcomputers en vind de beste koop!

   

 • Veelgestelde vragen

  Vergelijk hier spelcomputers!Worden alle spellen voor alle spelcomputers uitgebracht?
  Kan ik ook via het Internet spelen?

  Wat is de prijs van de spellen?
  Wat is beter: direct een nieuwe console aanschaffen zodra hij uit is, of nog even wachten?
  Welke console moet ik kiezen?


  Bekijk en vergelijk hier alle spelcomputers en vind de beste koop!


  Worden alle spellen voor alle spelcomputers uitgebracht?
  Nee, niet alle titels zijn op alle spelcomputers verkrijgbaar. De grote spelontwikkelaars maken tegenwoordig spellen die op alle platformen uitkomen, maar er zijn ook exclusieve titels. Kijk eerst naar de beschikbare spellen voordat je een keuze maakt.

  Kan ik ook via het internet spelen?
  Ja, dat kan. Bij de Xbox is dit een standaard mogelijkheid, voor de PlayStation 3 en de GameCube is dit een optionele feature. Het is dan zelfs mogelijk om via een koptelefoon en microfoon te praten met gamers die net als jij aan het spelen zijn! Een leuk voorbeeld hiervan is het racespel Project Gotham voor de Xbox.


  Wat is de prijs van de spellen?
  Een nieuw spel kost gemiddeld EUR 50 tot EUR 60. De wat oudere titels of spellen waar inmiddels een opvolger van is, zijn goedkoper in aanschaf. Ook zijn er tweedehands veel spellen verkrijgbaar.


  Wat is beter: direct een nieuwe console aanschaffen zodra hij uit is, of nog even wachten?

  In de beginperiode is de prijs vaak hoog en de hoeveelheid beschikbare spellen laag. Het meest aantrekkelijk worden consoles in de middenfase, wanneer de prijs laag is en het spelaanbod groot. Echter, als je de nieuwste spellen wilt spelen en geld geen probleem is, kun je beslissen meteen de nieuwste console aan te schaffen.

  Welke console moet ik kiezen?
  Het hangt voornamelijk af van de spelletjes die je wilt gaan spelen.

  • De Wii is het meest geschikt voor de beginnende of gemiddelde gamer, voor families is deze console ook erg geschikt. Het is een erg leuke verandering op de ‘standaard’ console bediening. Voor gamers die superrealistische en complexe graphics willen, is deze console niet geschikt.
  • De Playstation 3 is duur, maar voor die prijs krijg je ook een ingebouwde Blu-Ray High Definition dvd-speler, wat het in verhouding weer niet duur maakt. PS3 heeft uitstekende graphics en een legendarische game-play. Dit systeem is met name geschikt voor de serieuze gamer.
  • De Xbox 360 biedt uitstekende geavanceerde graphics, goede game play, en met name de online community is erg sterk bij deze console. De Xbox 360 is bij hardcore gamers erg populair.

  Hieronder volgt een uitleg over de 3 grootste consoles, met hun voor- en nadelen.


  Nintendo Wii

  • Voordelen:
   • Vergelijk hier spelcomputers!Nintendo is een gevestigde naam in het game circuit met de Nintendo, Super Nintendo en de GameCube. Hun nieuwe console, de Nintendo Wii, is een innovatief product met een unieke besturing. De draadloze controller heeft een bewegingssensor ingebouwd die reageert op jouw bewegingen.
   • Dus speel je bijvoorbeeld een bowlinggame, dan maak je een beweging met de controller alsof je bowlt, en op het scherm is dan te zien dat de bowlingbal op de pins (de kegels) afrolt. Bij een tennismatch is de controller een tennisracket, bij een honkbalmatch een honkbalknuppel.
   • Door deze werking is de Wii-besturing erg makkelijk om onder de knie te krijgen. Ook is het erg leuk om in groepen samen te spelen. Zelfs kleine kinderen kunnen meespelen! Op de Nintendo Wii kun je ook je GameCube-spellen spelen. Er is helaas geen mogelijkheid om dvd’s af te spelen op deze console.
   • Er zit een SD-kaart insteekslot op de Wii, en ook een ingebouwde draadloze Wi-Fi verbinding.
  • Nadelen:
   • Qua beeldkwaliteit is de Nintendo Wii niet zo sterk als de Playstation 3 of Xbox 360, maar het voldoet zeker. Voor de meeste spelletjes zijn de graphics goed, maar niet hoogstaand. De Wii is niet de beste console voor de hardcore gamer.

  Sony Playstation 3 (PS3)

  • Voordelen:
   • Vergelijk hier consoles!Sony heeft een lange lijst met uitstekende kwaliteiten, zoals perfecte graphics en een hele goede game-play.
   • De PS3 biedt ook meerdere multimedia features zoals een High-Definition Blu-Ray DVD-speler. Dus de Playstation 3 mag dan wel duur lijken, maar je krijgt er wel een game console én een Blu-Ray dvd-speler voor.
   • Door de High Definition-weergave zien je games er prachtig uit op deze console, mits je tv natuurlijk wel HD ondersteunt. PS1- en PS2-spellen kan je ook nog afspelen op de PS3, maar wel enkel op de 60 GB-versie.
   • Het systeem kan ook foto’s, MPEG-4 video’s en zelfs YouTube-filmpjes afspelen op je tv.
   • De PS3 is makkelijk te installeren en is verkrijgbaar in verschillende versies, die het meest verschillen in hoe groot de harde schijfcapaciteit is.
  • Nadelen
   • De PS3 is qua omvang een stuk groter dan de andere twee consoles en je hebt dus veel ruimte nodig om hem kwijt te kunnen. Ook is hij een stuk duurder.

  Microsoft Xbox 360

  • Voordelen:
   • Vergelijk hier spelcomputers!Microsoft kwam enkele jaren geleden op de game markt en verraste iedereen met de solide console Xbox. Inmiddels is die versie verouderd en is er de Xbox 360, in drie modellen: de Arcade, de Premium en de duurdere Elite.
   • De Xbox 360 Arcade is de goedkoopste versie en beschikt niet over een harde schijf. 
   • De gewone Xbox 360 heeft een harde schijf van 20 GB.
   • De Xbox 360 Elite is de duurste versie en heeft een harde schijf van 120 GB, bovendien heeft het een matzwart uiterlijk. 
   • Alle drie hebben sterke 3D grafische power en bieden multimedia mogelijkheden.
   • Het beste aan de Xbox 360 is het abonnement dat je bij aanschaf krijgt: de Xbox Live Silver dienst is op dit moment de beste online gaming community.
   • Ook de meeste oudere Xbox-titels kunnen op de Xbox 360 gespeeld worden.
   • De Xbox 360 Elite heeft een harde schijf van 120 GB, een stuk groter dan wat de Playstation 3 biedt. De harde schijf kan ook afgekoppeld worden.
   • De modellen kunnen ook fungeren als Media Center via een Vista-PC.
  • Nadelen:
   • de twee meest gehoorde klachten van de Xbox 360 is dat hij veel lawaai kan maken
   • en ook erg heet kan worden.
  Bekijk en vergelijk hier alle spelcomputers en vind de beste koop!
 • Verklarende woordenlijst

  Hieronder vind je een alfabetisch overzicht van de gebruikte begrippen voor consoles.

  Bekijk en vergelijk hier alle spelcomputers en vind de beste koop!

  Vergelijk hier consoles!Audio
  Hier vind je of de spelcomputer mono, stereo of surround geluid levert.

  Audiosysteem
  Een digitaal audiosysteem levert een betere kwaliteit geluid.

  Batterij duur
  De batterij is de speeltijd, aangegeven in uren.

  Controllerpoorten
  Met een spelcomputer kun je alleen spelen maar ook met anderen. Met extra controllers kun je met meerdere mensen spelen. Op de Xbox en GameCube zitten vier controllerpoorten, de PlayStation 3 heeft er twee. Meestal wordt er één controller meegeleverd bij het spel, maar er zijn ook speciale sets te koop waarbij meerdere controllers zitten en ook al een aantal spellen.

  Vergelijk hier consoles!Dvd-speler
  Sommige spelcomputers bieden extra mogelijkheden. Denk hierbij aan een dvd-speler, cd-speler en ook mp3-speler. Als de spelcomputer over een dvd-speler beschikt, vind je dat hier terug.

  Geheugen uitbreidbaar
  Het geheugen is uitbreidbaar via de machine zelf of via memory cards in de controller.

  Handheld
  Een handheld is een spelcomputer met scherm ineen. Voorbeelden hiervan zijn de Nintendo GameBoy Advance, de Nintendo DS, Sony PSP en de Gizmondo. Deze hoeven dus niet op een tv-scherm te worden aangesloten.

  Netwerk
  Relatief nieuw voor de spelcomputer is de mogelijkheid om via het Internet te spelen. Bij de Xbox, Xbox 360, Playstation 3, Nintendo Wii, PSP en de Nintendo DS is dit een standaard mogelijkheid, voor de PlayStation 3 en de GameCube is dit een optionele feature. Het is dan zelfs mogelijk om via een koptelefoon en microfoon te praten met gamers die net als jij aan het spelen zijn!
  Vergelijk hier spelcomputers!
  Spelformaat
  De spellen tussen de verschillende merken zijn niet uitwisselbaar. Vaak is het mogelijk om spellen van een ouder model spelcomputer wel op een nieuwer model te spelen. Een voorbeeld hiervan zijn de spellen voor de Sony PSOne: deze zijn ook te spelen op de PlayStation 3. Een spel staat op dvd, cd of Blu-Ray. Alleen Nintendo gebruikt cartridges en mini cd's.

  Bekijk en vergelijk hier alle spelcomputers en vind de beste koop!
Spelcomputers 7.9 (96)
54
 • gei_ntegreerde_display:
  • nee - 21
   • ja - 5
   • tweede_scherm:
    • nee - 17
    • wlan_verbinding:
     • ja - 41
     • portable:
      • nee - 26
      • lan_met_kabels:
       • ja - 37
        • nee - 6
        • number_of_gamepads_meegeleverd:
         • 1 - 35
          • 2 - 1
          • platform:
           • xbox_360 - 13
            • playstation_3 - 10
             • playstation_4 - 10
              • wii_u - 6
               • xbox_one - 4
               • gei_ntegreerde_kaartlezer:
                • nee - 20
                 • ja - 10
                 • bluetooth:
                  • ja - 21
                   • nee - 8
                   • price:
                    • price_170 - 1
                     • price_170_250 - 14
                      • price_250_340 - 20
                       • price_340 - 19
                       • kleur:
                        • zwart - 39
                         • wit - 4
                          • doorschijnend - 1
                          • optical_drive_meegeleverd:
                           • ja - 21
                            • nee - 2
                            • brand:
                             • sony - 26
                              • microsoft - 22
                               • nintendo - 6
                               • built_in_hard_drive:
                                • ja - 31
                                 • nee - 10
                                 • group:
                                  • microsoft_xbox_360_slim_250gb - 2
                                   • nintendo_wii_u_premium_pack - 2
                                    • sony_playstation_4 - 2
                                     • microsoft_xbox_one - 1
                                      • sony_playstation_3_super_slim_500gb - 1
                                       • sony_playstation_4_27483889 - 1
                                       0 - 24
                                       • Microsoft Xbox 360 4GB + Peggle 2
                                        • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/7/0/microsoft-xbox-360-4gb-peggle-2-25285570.jpg
                                        • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/7/1/microsoft-xbox-360-4gb-peggle-2-25285571.jpg
                                        • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/7/2/microsoft-xbox-360-4gb-peggle-2-25285572.jpg
                                        • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/7/3/microsoft-xbox-360-4gb-peggle-2-25285573.jpg
                                        • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/7/4/microsoft-xbox-360-4gb-peggle-2-25285574.jpg
                                        • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/7/5/microsoft-xbox-360-4gb-peggle-2-25285575.jpg
                                        • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/7/6/microsoft-xbox-360-4gb-peggle-2-25285576.jpg
                                        • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/7/7/microsoft-xbox-360-4gb-peggle-2-25285577.jpg
                                        • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/7/8/microsoft-xbox-360-4gb-peggle-2-25285578.jpg
                                        • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/7/9/microsoft-xbox-360-4gb-peggle-2-25285579.jpg
                                        • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/8/0/microsoft-xbox-360-4gb-peggle-2-25285580.jpg
                                        • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/2/5/0/microsoft-xbox-360-4gb-peggle-2-25314250.jpg
                                        Microsoft Xbox 360 4GB + Peggle 2 (119)
                                        Microsoft Xbox 360 4GB + Peggle 2
                                        Qdealer.nl Qdealer.nl
                                        168.15, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                        Qdealer.nl Qdealer.nl
                                        168.15, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                        Coolblue Amsterdam Coolblue Amsterdam
                                        0.0 (0, 0)
                                        175, 4.8699502, 52.3368869 UNKNOWN
                                        60
                                       • Microsoft Xbox 360 4GB Console
                                        • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/3/1/4/microsoft-xbox-360-4gb-console-20442314.jpg
                                        • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/5/0/microsoft-xbox-360-4gb-console-22204450.jpg
                                        • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/5/1/microsoft-xbox-360-4gb-console-22204451.jpg
                                        • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/5/2/microsoft-xbox-360-4gb-console-22204452.jpg
                                        • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/5/3/microsoft-xbox-360-4gb-console-22204453.jpg
                                        Microsoft Xbox 360 4GB Console (18)
                                        Bol.com Bol.com
                                        7.9 (624, 624)
                                        • http://static2.vergelijk.nl/s/1.68//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                        239.95, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                        Bol.com Bol.com
                                        7.9 (624, 624)
                                        • http://static2.vergelijk.nl/s/1.68//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                        239.95, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                        1
                                       • Microsoft Xbox 360 Slim, 4GB, BNDL
                                        • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/4/7/9/microsoft-xbox-360-slim-4gb-bndl-20442479.jpg
                                        • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/1/7/8/microsoft-xbox-360-slim-4gb-bndl-29601178.jpg
                                        • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/1/7/9/microsoft-xbox-360-slim-4gb-bndl-29601179.jpg
                                        • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/1/8/0/microsoft-xbox-360-slim-4gb-bndl-29601180.jpg
                                        Microsoft Xbox 360 Slim, 4GB, BNDL (1)
                                        Bol.com Bol.com
                                        7.9 (624, 624)
                                        • http://static2.vergelijk.nl/s/1.68//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                        229.95, 1 week (offer_sdt_1_week)
                                        Bol.com Bol.com
                                        7.9 (624, 624)
                                        • http://static2.vergelijk.nl/s/1.68//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                        229.95, 1 week (offer_sdt_1_week)
                                        1
                                       • Sony Playstation 4 500GB Zwart + Wireless Dualshock 4 Controller
                                        • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/4/4/sony-playstation-4-500gb-b-chassis-ds4-25634444.jpg
                                        • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/0/2/0/sony-playstation-4-500gb-b-chassis-ds4-25635020.jpg
                                        • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/3/4/3/sony-playstation-4-500gb-b-chassis-ds4-25637343.jpg
                                        Sony Playstation 4 500GB Zwart + Wireless Dualshock 4 Controller (900)
                                        Sony Playstation 4 500GB Zwart + Wireless Dualshock 4 Controller
                                        Mediamarkt.nl Mediamarkt.nl
                                        8.4 (933, 933)
                                        • http://static2.vergelijk.nl/s/1.68//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                        359, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                        Mediamarkt.nl Mediamarkt.nl
                                        8.4 (933, 933)
                                        • http://static2.vergelijk.nl/s/1.68//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                        359, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                        Media Markt Alkmaar Media Markt Alkmaar
                                        0.0 (0, 0)
                                        359, 4.7479003, 52.6357647 HIGH
                                        58
                                       • Sony PlayStation 4 500GB + Bloodborne + The Last Of Us + The Order 1886 Zwart
                                        • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/7/8/9/sony-playstation-4-500gb-bloodborne-the-last-of-us-the-order-1886-zwart-30716789.jpg
                                        • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/2/0/4/sony-playstation-4-500gb-bloodborne-the-last-of-us-the-order-1886-zwart-30717204.jpg
                                        • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/3/4/8/sony-playstation-4-500gb-bloodborne-the-last-of-us-the-order-1886-zwart-30814348.jpg
                                        Sony PlayStation 4 500GB + Bloodborne + The Last Of Us + The Order 1886 Zwart (741)
                                        Sony PlayStation 4 500GB + Bloodborne + The Last Of Us + The Order 1886 Zwart
                                        Mediamarkt.nl Mediamarkt.nl
                                        8.4 (933, 933)
                                        • http://static2.vergelijk.nl/s/1.68//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                        439, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                        Mediamarkt.nl Mediamarkt.nl
                                        8.4 (933, 933)
                                        • http://static2.vergelijk.nl/s/1.68//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                        439, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                        Media Markt Alkmaar Media Markt Alkmaar
                                        0.0 (0, 0)
                                        439, 4.7479003, 52.6357647 HIGH
                                        58
                                       • Sony PlayStation 4 500GB + FIFA 15
                                        • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/3/0/8/sony-playstation-4-500gb-fifa-15-25070308.jpg
                                        Sony PlayStation 4 500GB + FIFA 15 (135)
                                        Sony PlayStation 4 500GB + FIFA 15
                                        Mediamarkt.nl Mediamarkt.nl
                                        8.4 (933, 933)
                                        • http://static2.vergelijk.nl/s/1.68//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                        439, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                        Mediamarkt.nl Mediamarkt.nl
                                        8.4 (933, 933)
                                        • http://static2.vergelijk.nl/s/1.68//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                        439, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                        Media Markt Alkmaar Media Markt Alkmaar
                                        0.0 (0, 0)
                                        439, 4.7479003, 52.6357647 HIGH
                                        49
                                       • Sony Playstation 3 Super Slim 12GB + DualShock 3
                                        • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/5/2/8/sony-playstation-3-super-slim-12gb-dualshock-3-23483528.jpg
                                        • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/1/2/4/sony-playstation-3-super-slim-12gb-dualshock-3-24967124.jpg
                                        Sony Playstation 3 Super Slim 12GB + DualShock 3 (1058)
                                        Sony Playstation 3 Super Slim 12GB + DualShock 3
                                        Qdealer.nl Qdealer.nl
                                        190.35, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                        Qdealer.nl Qdealer.nl
                                        190.35, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                        NEBO Den Haag NEBO Den Haag
                                        0.0 (0, 0)
                                        191.99, 4.318324, 52.080403 NONE
                                        9
                                        good_buy
                                       • Sony 500GB PlayStation 4 + The Order: 1886
                                        • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/2/5/6/sony-500gb-playstation-4-the-order-1886-30242256.jpg
                                        • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/2/5/7/sony-500gb-playstation-4-the-order-1886-30242257.jpg
                                        • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/2/5/8/sony-500gb-playstation-4-the-order-1886-30242258.jpg
                                        • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/2/5/9/sony-500gb-playstation-4-the-order-1886-30242259.jpg
                                        • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/2/6/0/sony-500gb-playstation-4-the-order-1886-30242260.jpg
                                        Sony 500GB PlayStation 4 + The Order: 1886 (70)
                                        Sony 500GB PlayStation 4 + The Order: 1886
                                        Mediamarkt.nl Mediamarkt.nl
                                        8.4 (933, 933)
                                        • http://static2.vergelijk.nl/s/1.68//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                        379, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                        Mediamarkt.nl Mediamarkt.nl
                                        8.4 (933, 933)
                                        • http://static2.vergelijk.nl/s/1.68//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                        379, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                        Media Markt Alkmaar Media Markt Alkmaar
                                        0.0 (0, 0)
                                        379, 4.7479003, 52.6357647 HIGH
                                        50
                                       • Nintendo Wii U Party 8GB + Nintendo Land + Wii Remote Plus Wit
                                        • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/9/3/6/nintendo-wii-u-party-8gb-nintendo-land-wii-remote-plus-white-23275936.jpg
                                        • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/8/6/1/nintendo-wii-u-party-8gb-nintendo-land-wii-remote-plus-white-23304861.jpg
                                        • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/1/8/4/nintendo-wii-u-party-8gb-nintendoland-wii-remote-plus-23475184.jpg
                                        Nintendo Wii U Party 8GB + Nintendo Land + Wii Remote Plus Wit (410)
                                        Nintendo Wii U Party 8GB + Nintendo Land + Wii Remote Plus Wit
                                        Bart Smit Bart Smit
                                        0.0 (1, 1)
                                        • http://static2.vergelijk.nl/s/1.68//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                        229.99, onbekend (offer_sdt_unknown)
                                        Bart Smit Bart Smit
                                        0.0 (1, 1)
                                        • http://static2.vergelijk.nl/s/1.68//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                        229.99, onbekend (offer_sdt_unknown)
                                        3
                                       • Sony PlayStation 4 Console 500GB + 1 Wireless Dualshock 4 Controller + Far Cry 4
                                        • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/2/8/0/sony-playstation-4-console-500gb-1-wireless-dualshock-4-controller-far-cry-4-25165280.jpg
                                        • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/7/1/8/sony-playstation-4-console-500gb-1-wireless-dualshock-4-controller-far-cry-4-25636718.jpg
                                        Sony PlayStation 4 Console 500GB + 1 Wireless Dualshock 4 Controller + Far Cry 4 (51)
                                        10.0 (2, 0)
                                        Wehkamp.nl Wehkamp.nl
                                        8.2 (377, 377)
                                        • http://static2.vergelijk.nl/s/1.68//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                        409.94, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                        Wehkamp.nl Wehkamp.nl
                                        8.2 (377, 377)
                                        • http://static2.vergelijk.nl/s/1.68//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                        409.94, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                        1
                                        good_buy
                                       • Sony Playstation 4 Zwart
                                        • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/8/8/sony-playstation-4-20538388.jpg
                                        • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/9/6/sony-playstation-4-20538396.jpg
                                        • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/8/9/sony-playstation-4-20538389.jpg
                                        • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/9/4/sony-playstation-4-20538394.jpg
                                        • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/7/6/sony-playstation-4-20538376.jpg
                                        • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/9/0/sony-playstation-4-20538390.jpg
                                        • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/9/2/sony-playstation-4-20538392.jpg
                                        • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/9/1/sony-playstation-4-20538391.jpg
                                        • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/9/3/sony-playstation-4-20538393.jpg
                                        • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/9/5/sony-playstation-4-20538395.jpg
                                        • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/7/1/7/sony-playstation-4-22594717.jpg
                                        • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/8/1/0/sony-playstation-4-black--23423810.jpg
                                        • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/3/8/4/sony-playstation-4-black--23683384.jpg
                                        • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/7/1/2/sony-playstation-4-black--24289712.jpg
                                        • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/6/2/9/sony-playstation-4-black--24340629.jpg
                                        • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/6/3/0/sony-playstation-4-black--24340630.jpg
                                        • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/6/3/1/sony-playstation-4-black--24340631.jpg
                                        • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/6/3/2/sony-playstation-4-black--24340632.jpg
                                        • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/6/3/3/sony-playstation-4-black--24340633.jpg
                                        • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/6/3/4/sony-playstation-4-black--24340634.jpg
                                        • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/6/3/5/sony-playstation-4-black--24340635.jpg
                                        • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/6/3/6/sony-playstation-4-black--24340636.jpg
                                        • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/6/3/7/sony-playstation-4-black--24340637.jpg
                                        • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/6/3/8/sony-playstation-4-black--24340638.jpg
                                        • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/6/3/9/sony-playstation-4-black--24340639.jpg
                                        • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/6/4/0/sony-playstation-4-black--24340640.jpg
                                        • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/6/4/1/sony-playstation-4-black--24340641.jpg
                                        • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/6/4/2/sony-playstation-4-black--24340642.jpg
                                        • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/8/4/0/sony-playstation-4-black--24341840.jpg
                                        • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/8/8/1/sony-playstation-4-black--29063881.jpg
                                        • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/8/8/2/sony-playstation-4-black--29063882.jpg
                                        • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/8/8/3/sony-playstation-4-black--29063883.jpg
                                        • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/8/8/4/sony-playstation-4-black--29063884.jpg
                                        • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/4/4/8/sony-playstation-4-black--30161448.jpg
                                        • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/4/4/9/sony-playstation-4-black--30161449.jpg
                                        • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/4/5/0/sony-playstation-4-black--30161450.jpg
                                        Sony Playstation 4 Zwart (8952)
                                        8.6 (55, 4)
                                        Sony Playstation 4 Zwart
                                        Topprice24 Topprice24
                                        8.2 (6, 6)
                                        • http://static2.vergelijk.nl/s/1.68//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                        355, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                        Topprice24 Topprice24
                                        8.2 (6, 6)
                                        • http://static2.vergelijk.nl/s/1.68//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                        355, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                        Media Markt Alkmaar Media Markt Alkmaar
                                        0.0 (0, 0)
                                        388, 4.7479003, 52.6357647 HIGH
                                        67
                                        good_buy
                                       • Microsoft Xbox 360 250GB + Halo 4 + Forza Horizon
                                        • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/1/8/4/microsoft-xbox-360-250gb-halo-4-goty-edition-forza-horizon-pack-24331184.jpg
                                        • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/1/8/5/microsoft-xbox-360-250gb-halo-4-goty-edition-forza-horizon-pack-24331185.jpg
                                        • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/2/3/9/microsoft-xbox-360-250gb-halo-4-goty-edition-forza-horizon-pack-24331239.jpg
                                        • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/7/4/7/microsoft-xbox-360-250gb-halo-4-forza-horizon-24336747.jpg
                                        • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/7/4/8/microsoft-xbox-360-250gb-halo-4-forza-horizon-24336748.jpg
                                        • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/7/4/9/microsoft-xbox-360-250gb-halo-4-forza-horizon-24336749.jpg
                                        Microsoft Xbox 360 250GB + Halo 4 + Forza Horizon (24)
                                        8.0 (2, 0)
                                        Bol.com Bol.com
                                        7.9 (624, 624)
                                        • http://static2.vergelijk.nl/s/1.68//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                        279.95, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                        Bol.com Bol.com
                                        7.9 (624, 624)
                                        • http://static2.vergelijk.nl/s/1.68//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                        279.95, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                        1
                                       • Sony 500GB PlayStation 4 + Watch Dogs
                                        • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/1/0/2/sony-500gb-playstation-4-watch-dogs-23957102.jpg
                                        Sony 500GB PlayStation 4 + Watch Dogs (20)
                                        Bol.com Bol.com
                                        7.9 (624, 624)
                                        • http://static2.vergelijk.nl/s/1.68//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                        489.95, 1 week (offer_sdt_1_week)
                                        Bol.com Bol.com
                                        7.9 (624, 624)
                                        • http://static2.vergelijk.nl/s/1.68//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                        489.95, 1 week (offer_sdt_1_week)
                                        1
                                       • Microsoft Xbox 360 E 250GB + Tomb Raider + Halo 4
                                        • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/9/5/4/microsoft-xbox-360-e-250gb-tomb-raider-halo-4-21515954.jpg
                                        • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/9/5/5/microsoft-xbox-360-e-250gb-tomb-raider-halo-4-21515955.jpg
                                        • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/9/5/6/microsoft-xbox-360-e-250gb-tomb-raider-halo-4-21515956.jpg
                                        • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/9/5/7/microsoft-xbox-360-e-250gb-tomb-raider-halo-4-21515957.jpg
                                        • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/9/5/8/microsoft-xbox-360-e-250gb-tomb-raider-halo-4-21515958.jpg
                                        Microsoft Xbox 360 E 250GB + Tomb Raider + Halo 4 (10)
                                        Artencraft.nl Artencraft.nl
                                        8.4 (115, 115)
                                        269, 4 dagen (offer_sdt_4_days)
                                        Artencraft.nl Artencraft.nl
                                        8.4 (115, 115)
                                        269, 4 dagen (offer_sdt_4_days)
                                        1
                                       • Microsoft Xbox 360 250GB + Tomb Raider + Halo 4
                                        • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/1/3/0/microsoft-xbox-360-250gb-halo-4-19983130.jpg
                                        • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/8/5/7/microsoft-xbox-360-250gb-halo-4-19983857.jpg
                                        • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/8/8/0/microsoft-xbox-360-250gb-halo-4-19983880.jpg
                                        • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/1/4/7/microsoft-xbox-360-250gb-halo-4-20442147.jpg
                                        • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/3/7/5/microsoft-xbox-360-250gb-halo-4-21139375.jpg
                                        • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/3/7/6/microsoft-xbox-360-250gb-halo-4-21139376.jpg
                                        • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/3/7/7/microsoft-xbox-360-250gb-halo-4-21139377.jpg
                                        • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/8/9/9/microsoft-xbox-360-250gb-tomb-raider-halo-4-23408899.jpg
                                        Microsoft Xbox 360 250GB + Tomb Raider + Halo 4 (8)
                                        8.0 (1, 0)
                                        Bol.com Bol.com
                                        7.9 (624, 624)
                                        • http://static2.vergelijk.nl/s/1.68//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                        285.14, 3 dagen (offer_sdt_3_days)
                                        Bol.com Bol.com
                                        7.9 (624, 624)
                                        • http://static2.vergelijk.nl/s/1.68//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                        285.14, 3 dagen (offer_sdt_3_days)
                                        1
                                       • Sony PlayStation 3 Super Slim 500GB zwart
                                        • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/3/0/9/sony-playstation-3-super-slim-500gb-black-19652309.jpg
                                        • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/3/0/8/sony-playstation-3-super-slim-500gb-black-19652308.jpg
                                        • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/5/1/1/sony-playstation-3-super-slim-500gb-black-19652511.jpg
                                        • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/5/3/8/sony-playstation-3-super-slim-500gb-black--21160538.jpg
                                        • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/5/4/0/sony-playstation-3-super-slim-500gb-black--21160540.jpg
                                        • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/5/4/1/sony-playstation-3-super-slim-500gb-black--21160541.jpg
                                        • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/7/0/8/sony-playstation-3-super-slim-500gb-black--23346708.jpg
                                        • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/1/6/3/sony-playstation-3-super-slim-500gb-black--29601163.jpg
                                        • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/1/6/4/sony-playstation-3-super-slim-500gb-black--29601164.jpg
                                        • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/1/6/5/sony-playstation-3-super-slim-500gb-black--29601165.jpg
                                        • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/1/6/6/sony-playstation-3-super-slim-500gb-black--29601166.jpg
                                        • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/1/6/7/sony-playstation-3-super-slim-500gb-black--29601167.jpg
                                        • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/1/6/8/sony-playstation-3-super-slim-500gb-black--29601168.jpg
                                        • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/4/4/4/sony-playstation-3-super-slim-500gb-black-19652444.jpg
                                        • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/5/0/8/sony-playstation-3-super-slim-500gb-black-19652508.jpg
                                        • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/5/3/4/sony-playstation-3-super-slim-500gb-black-19652534.jpg
                                        • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/5/4/3/sony-playstation-3-super-slim-500gb-black-19652543.jpg
                                        Sony PlayStation 3 Super Slim 500GB zwart (249)
                                        9.0 (8, 0)
                                        Coolblue.nl Coolblue.nl
                                        8.8 (825, 825)
                                        • http://static2.vergelijk.nl/s/1.68//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                        349, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                        Coolblue.nl Coolblue.nl
                                        8.8 (825, 825)
                                        • http://static2.vergelijk.nl/s/1.68//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                        349, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                        1
                                        good_buy
                                       • Microsoft Xbox 360 + 500GB + Call of Duty Pack
                                        • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/0/2/9/microsoft-xbox-360-500gb-call-of-duty-pack-25211029.jpg
                                        • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/2/2/microsoft-xbox-360-500gb-call-of-duty-pack-29260022.jpg
                                        • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/2/3/microsoft-xbox-360-500gb-call-of-duty-pack-29260023.jpg
                                        • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/2/4/microsoft-xbox-360-500gb-call-of-duty-pack-29260024.jpg
                                        • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/2/5/microsoft-xbox-360-500gb-call-of-duty-pack-29260025.jpg
                                        Microsoft Xbox 360 + 500GB + Call of Duty Pack (212)
                                        Microsoft Xbox 360 + 500GB + Call of Duty Pack
                                        Mediamarkt.nl Mediamarkt.nl
                                        8.4 (933, 933)
                                        • http://static2.vergelijk.nl/s/1.68//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                        189, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                        Mediamarkt.nl Mediamarkt.nl
                                        8.4 (933, 933)
                                        • http://static2.vergelijk.nl/s/1.68//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                        189, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                        Media Markt Alkmaar Media Markt Alkmaar
                                        0.0 (0, 0)
                                        189, 4.7479003, 52.6357647 HIGH
                                        60
                                       • Sony PS3 12GB Super Slim
                                        • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/2/0/5/sony-ps3-12gb-super-slim-21146205.jpg
                                        • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/6/4/4/sony-ps3-12gb-super-slim-20442644.jpg
                                        • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/1/5/7/sony-ps3-12gb-super-slim-21146157.jpg
                                        • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/2/0/3/sony-ps3-12gb-super-slim-21146203.jpg
                                        • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/2/0/4/sony-ps3-12gb-super-slim-21146204.jpg
                                        • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/0/5/7/sony-ps3-12gb-super-slim-24982057.jpg
                                        Sony PS3 12GB Super Slim (185)
                                        8.0 (7, 2)
                                        Sony PS3 12GB Super Slim
                                        Coolblue.nl Coolblue.nl
                                        8.8 (825, 825)
                                        • http://static2.vergelijk.nl/s/1.68//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                        199, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                        Coolblue.nl Coolblue.nl
                                        8.8 (825, 825)
                                        • http://static2.vergelijk.nl/s/1.68//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                        199, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                        Coolblue Amsterdam Coolblue Amsterdam
                                        0.0 (0, 0)
                                        199, 4.8699502, 52.3368869 UNKNOWN
                                        60
                                        good_buy
                                       • Nintendo Wii U 32GB Premium Bundel Zwart + Mario Kart 8 (Wii U)
                                        • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/7/7/5/nintendo-wii-u-32gb-premium-bundle-black-mario-kart-8-wii-u--24129775.jpg
                                        • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/2/0/1/nintendo-wii-u-32gb-mario-kart-8-24199201.jpg
                                        • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/2/0/2/nintendo-wii-u-32gb-mario-kart-8-24199202.jpg
                                        • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/2/0/3/nintendo-wii-u-32gb-mario-kart-8-24199203.jpg
                                        • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/2/0/4/nintendo-wii-u-32gb-mario-kart-8-24199204.jpg
                                        Nintendo Wii U 32GB Premium Bundel Zwart + Mario Kart 8 (Wii U) (181)
                                        Nintendo Wii U 32GB Premium Bundel Zwart + Mario Kart 8 (Wii U)
                                        Bart Smit Bart Smit
                                        0.0 (1, 1)
                                        • http://static2.vergelijk.nl/s/1.68//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                        276, onbekend (offer_sdt_unknown)
                                        Bart Smit Bart Smit
                                        0.0 (1, 1)
                                        • http://static2.vergelijk.nl/s/1.68//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                        276, onbekend (offer_sdt_unknown)
                                        6
                                       • Sony Playstation 3 500GB Black
                                        • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/1/8/6/sony-playstation-3-500gb-black-24331186.jpg
                                        • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/2/4/0/sony-playstation-3-500gb-black-24331240.jpg
                                        • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/6/5/2/sony-playstation-3-500gb-black-24345652.jpg
                                        Sony Playstation 3 500GB Black (184)
                                        9.0 (1, 0)
                                        Sony Playstation 3 500GB Black
                                        Intertoys.nl Intertoys.nl
                                        269.99, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                        Intertoys.nl Intertoys.nl
                                        269.99, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                        Coolblue Amsterdam Coolblue Amsterdam
                                        0.0 (0, 0)
                                        349, 4.8699502, 52.3368869 UNKNOWN
                                        6
                                        good_buy
                                       • Sony PlayStation 4 Zwart + Grand Theft Auto V + 1 Wireless Dualshock 4 Controller
                                        • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/2/7/8/sony-playstation-4-black-grand-theft-auto-v-1-wireless-dualshock-4-controller-25165278.jpg
                                        • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/7/1/9/sony-playstation-4-black-grand-theft-auto-v-1-wireless-dualshock-4-controller-25636719.jpg
                                        Sony PlayStation 4 Zwart + Grand Theft Auto V + 1 Wireless Dualshock 4 Controller (1803)
                                        8.6 (7, 0)
                                        Sony PlayStation 4 Zwart + Grand Theft Auto V + 1 Wireless Dualshock 4 Controller
                                        Mediamarkt.nl Mediamarkt.nl
                                        8.4 (933, 933)
                                        • http://static2.vergelijk.nl/s/1.68//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                        399, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                        Mediamarkt.nl Mediamarkt.nl
                                        8.4 (933, 933)
                                        • http://static2.vergelijk.nl/s/1.68//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                        399, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                        Media Markt Alkmaar Media Markt Alkmaar
                                        0.0 (0, 0)
                                        399, 4.7479003, 52.6357647 HIGH
                                        53
                                        good_buy
                                       • Sony PlayStation 3 SuperSlim 12GB + Singstar: Ultimate Party
                                        • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/5/8/5/sony-playstation-3-superslim-12gb-singstar-ultimate-party-24929585.jpg
                                        Sony PlayStation 3 SuperSlim 12GB + Singstar: Ultimate Party (57)
                                        Qdealer.nl Qdealer.nl
                                        241, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                        Qdealer.nl Qdealer.nl
                                        241, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                        1
                                       • Microsoft Xbox 360 500GB + FIFA 15
                                        • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/0/6/3/microsoft-xbox-360-500gb-fifa-15-24967063.jpg
                                        Microsoft Xbox 360 500GB + FIFA 15 (47)
                                        Microsoft Xbox 360 500GB + FIFA 15
                                        Coolblue.nl Coolblue.nl
                                        8.8 (825, 825)
                                        • http://static2.vergelijk.nl/s/1.68//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                        199, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                        Coolblue.nl Coolblue.nl
                                        8.8 (825, 825)
                                        • http://static2.vergelijk.nl/s/1.68//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                        199, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                        Coolblue Amsterdam Coolblue Amsterdam
                                        0.0 (0, 0)
                                        199, 4.8699502, 52.3368869 UNKNOWN
                                        7
                                       • Sony Playstation Vita Zwart Wifi + 8GB MC + Adventure Megapack
                                        • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/7/7/2/sony-playstation-vita-black-wifi-8gb-mc-adventure-megapack-30250772.jpg
                                        Sony Playstation Vita Zwart Wifi + 8GB MC + Adventure Megapack (4)
                                        Sony Playstation Vita Zwart Wifi + 8GB MC + Adventure Megapack
                                        Mediamarkt.nl Mediamarkt.nl
                                        8.4 (933, 933)
                                        • http://static2.vergelijk.nl/s/1.68//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                        199, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                        Mediamarkt.nl Mediamarkt.nl
                                        8.4 (933, 933)
                                        • http://static2.vergelijk.nl/s/1.68//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                        199, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                        Media Markt Alkmaar Media Markt Alkmaar
                                        0.0 (0, 0)
                                        199, 4.7479003, 52.6357647 LOW
                                        57
                                        good_buy
                                       2 3
                                       • Merk (brand):
                                        • Nintendo (nintendo)
                                        • Microsoft (microsoft)
                                        • Sony (sony)
                                        • OUYA (ouya)
                                        • Mad Catz (mad_catz)
                                        • Overmax (overmax)
                                       • Prijs (price):
                                        • < 170 € (price_170)
                                        • 170 € - 250 € (price_170_250)
                                        • 250 € - 340 € (price_250_340)
                                        • ≥ 340 € (price_340)
                                       • Platform (platform):
                                        • M.O.J.O (m_o_j_o)
                                        • Nintendo 2DS (nintendo_2ds)
                                        • Nintendo 3DS (nintendo_3ds)
                                        • Nintendo 3DS XL (nintendo_3ds_xl)
                                        • Nintendo DS (nintendo_ds)
                                        • OUYA (ouya)
                                        • PlayStation 3 (playstation_3)
                                        • PlayStation 4 (playstation_4)
                                        • PlayStation Portable (PSP) (playstation_portable_psp_)
                                        • PlayStation Vita (PSVita) (playstation_vita_psvita_)
                                        • PlayStation Vita TV (playstation_vita_tv)
                                        • Wii (wii)
                                        • Wii U (wii_u)
                                        • Xbox 360 (xbox_360)
                                        • Xbox One (xbox_one)
                                       • Model (group):
                                        • Microsoft Xbox 360 Slim 250GB (microsoft_xbox_360_slim_250gb)
                                        • Microsoft Xbox One (microsoft_xbox_one)
                                        • Nintendo 3DS (nintendo_3ds)
                                        • Nintendo 3DS XL (nintendo_3ds_xl)
                                        • Nintendo DSi (nintendo_dsi)
                                        • Nintendo DSi XL (nintendo_dsi_xl)
                                        • Nintendo Wii mini (nintendo_wii_mini)
                                        • Nintendo Wii U Premium Pack (nintendo_wii_u_premium_pack)
                                        • Sony PlayStation 3 Super Slim 500GB (sony_playstation_3_super_slim_500gb)
                                        • Sony Playstation 4 (sony_playstation_4)
                                        • Sony * PlayStation 4 27483889 (sony_playstation_4_27483889)
                                        • Sony PlayStation Vita (sony_playstation_vita)
                                       • Wifi (wlan_verbinding):
                                        • Ja (ja)
                                        • Nee (nee)
                                       • Portable (portable):
                                        • Ja (ja)
                                        • Nee (nee)
                                       • Kleur (kleur):
                                        • Blauw (blauw)
                                        • Doorschijnend (doorschijnend)
                                        • Grijs (grijs)
                                        • Rood (rood)
                                        • Roze (roze)
                                        • Wit (wit)
                                        • Zilver (zilver)
                                        • Zwart (zwart)
                                       • Ingebouwde harde schijf (built_in_hard_drive):
                                        • Ja (ja)
                                        • Nee (nee)
                                       • Ingebouwde kaartlezer (gei_ntegreerde_kaartlezer):
                                        • Ja (ja)
                                        • Nee (nee)
                                       • Bluetooth (bluetooth):
                                        • Ja (ja)
                                        • Nee (nee)
                                       • LAN-kabels (lan_met_kabels):
                                        • Ja (ja)
                                        • Nee (nee)
                                       • Inclusief optical drive (optical_drive_meegeleverd):
                                        • Ja (ja)
                                        • Nee (nee)
                                       • Tweede scherm (tweede_scherm):
                                        • Ja (ja)
                                        • Nee (nee)
                                       • Video game meegeleverd (number_of_gamepads_meegeleverd):
                                        • 1 (1)
                                        • 2 (2)
                                       • Geïntegreerd display (gei_ntegreerde_display):
                                        • Ja (ja)
                                        • Nee (nee)
                                       • Tel. 030-214 5004
                                       • WhatsApp 06-15 19 74 74
                                       • blijmakers@vergelijk.nl