x
x
x Bekijk categorieën x Categorieën MENU
of
Je zoekt nu binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (verwijderen)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
Zoek naar producten... Zoek naar een product binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Zoek naar producten... Zoek... Zoek naar producten... { "valueFormat": "[[cg.view.page.base.SearchPanelBehavior.cleanSearchText(value.getTerm())]]" }
x Categorieën

cd-speler

{{$data.getNumberOfReviews()}} consumenten beoordelen producten in cd-speler categorie met gemiddeld een {{$data.getAverageRating() | rating}}

cd-speler kopen

Een cd-speler wordt gebruikt om audio-cd's af te spelen. De cd-speler heeft een laser (een speciale bundel licht) waarmee ...
 • Algemene informatie

  Een cd-speler wordt gebruikt om audio-cd's af te spelen. De cd-speler heeft een laser (een speciale bundel licht) waarmee miniscule groeven in de cd's (compact discs) gelezen kunnen worden. De gelezen informatie wordt via allerlei elektronische onderdelen in de cd-speler omgezet in een elektrisch signaal dat de boxen kunnen vertalen in muziek. Jij bent op zoek naar een cd-speler en je kunt wel wat hulp gebruiken. Hieronder staan enkele tips waarop je kunt letten bij het kopen van een cd-speler.Vergelijk hier cd-spelers!

  Bekende merken van de cd-speler zijn: Denon, Marantz, Philips, Pioneer, Sony en Yamaha.

  Bekijk en vergelijk hier cd-spelers!

  Soorten cd-spelers

  Met een cd-recorder kun je hele cd's of compilaties digitaal op cd opnemen. Wanneer je naast audio-cd's ook data-cd's wilt branden, is een cd- of dvd-brander in je computer misschien een betere en goedkopere optie. In een cd-wisselaar passen meerdere cd's tegelijk. Wanneer de cd-wisselaar ook nog de functie play & exchange heeft, kun je een cd verwisselen, terwijl de cd-speler gewoon verder gaat met het afspelen van een andere cd. Er zijn ook cd-spelers met mp3-functie. Deze cd -/mp3-spelers zijn inmiddels veelvoorkomend.

  Uitgang cd-speler
  Via de analoge uitgang van de cd-speler kun je de muziek via de versterker en speakers horen. Sommige cd-spelers beschikken naast een analoge uitgang ook over een digitale uitgang. Hiermee kun je de digitale data van cd direct overzetten op een andere digitale geluidsdrager, zoals een DAT-tape. Wanneer je een cd-recorder koopt, let er dan op dat de cd-speler een digitale ingang bezit. Als dit het geval is, kun je muziek opnemen van een andere digitale geluidsdrager (zoals DAT-tape of Minidisk) zonder verlies van geluidskwaliteit.

  Opnemen met de cd-speler
  Cd-r is een afkorting voor cd-recordable. Recordable cd's kunnen slechts één keer beschreven worden. Hieraan gerelateerd is de cd-rw, wat een afkorting is voor cd-rewritable. Dit is een cd die meerdere keren (tot 1000 keer) beschreven kan worden. Let op: niet alle cd-recorders kunnen cd-rw schrijven. Dit kan alleen wanneer 'schrijft cd-rw' staat aangegeven. De opnamesnelheid geeft aan met welke snelheid de cd-recorder cd's kan opnemen.

  Vergelijk hier cd-spelers!Extra’s cd-speler
  Natuurlijk zijn er nog verschillende extra functies mogelijk op een cd-speler. Veel cd-spelers kennen een programmeerfunctie. Hierin kun je aangeven welke nummers van een cd (of meedere cd's in het geval van een cd-wisselaar) je wilt luisteren. De hoeveelheid nummers die je kunt programmeren wordt daangegeven door aantal tracks program. Op sommige cd's staat extra informatie zoals de tracktitels, uitvoerenden en de cd-titel. Deze informatie wordt echter alleen getoond als de cd-speler ook cd-text weergave ondersteunt. De speelmodus van de cd-speler geeft aan op welke wijze je cd's kunt afspelen: random (willekeurige volgorde), a-b (herhalen geprogrammeerde sequentie) of repeat (herhalen nummer of hele cd). Sommige cd-spelers zijn uitgerust met een hoofdtelefoonuitgang. In een aantal gevallen wordt een afstandbediening meegeleverd met de cd-speler.

  Dj en cd-speler
  Voor dj's zijn er ook cd-draaitafels beschikbaar. Pioneer is de maker van een populair systeem waarmee cd's in een mix kunnen worden gescratcht, net als een platenspeler. Met dit mengpaneel cd-speler kun je makkelijk cd's in elkaar laten overvloeien.

  Cd-speler of dvd-speler?
  De meeste dvd-spelers kun je ook gebruiken als cd-speler. De prijs van dvd-spelers is inmiddels dusdanig laag dat het het overwegen waard is om te kiezen voor een dvd-speler en deze tevens te gebruiken als voorziening voor het afspelen van cd's. Voor meer informatie over dvd-spelers kun je naar de productvergelijker dvd-speler gaan.

  Verdere uitleg van de gebruikte technische gegevens over de cd-speler vind je hier. Deze woordenlijst is ook terug te vinden op de detailpagina van de productvergelijker cd-spelers.

  Bekijk en vergelijk hier alle cd-spelers en vind de beste koop!

 • Veelgestelde vragen

  Vergelijk hier cd-spelers!Waar koop ik lege en voorbespeelde cd's?
  Kan ik ook mp3-cd's afspelen?
  Kan ik ook cd-rw's opnemen?
  Kan ik ook cd's huren?
  Moet ik een verwijderingsbijdrage betalen?

  Wil je meteen op zoek naar een cd-speler? Vergelijk dan hier alle cd-spelers!

  Waar koop ik lege en voorbespeelde cd's?
  Deze koop je in cd-winkels, maar ook bij grotere winkelketens en drogisterijen. Lege cd's kun je ook bij computerzaken kopen.

  Kan ik ook mp3-cd's afspelen?
  Ja, maar alleen met de hiervoor geschikte modellen. Staat dit niet expliciet aangegeven, dan is het niet mogelijk.

  Kan ik ook cd-rw's opnemen?
  Ja, maar alleen met de hiervoor geschikte modellen. Staat dit niet expliciet aangegeven, dan is het niet mogelijk.

  Kan ik ook cd's huren?
  Ja, dat kan. Bij veel bibliotheken kun je cd's huren.

  Moet ik een verwijderingsbijdrage betalen?
  Bij de aanschaf van veel elektronische apparaten zoals een wasmachine, droger, koelkast of koffiezetapparaat betaal je een verwijderingsbijdrage. De bijdrage wordt gevraagd om oude en afgedankte apparaten op een milieuvriendelijke manier te verwijderen. Bij de aanschaf van een nieuw elektronisch apparaat betaal je voor het afvoeren en recyclen van het oude. Voor een cd-speler hoef je geen verwijderingsbijdrage te betalen.

  Bekijk en vergelijk hier alle cd-spelers en vind de beste koop!

 • Verklarende woordenlijst

  Vergelijk hier cd-spelers!Hieronder vind je een alfabetisch overzicht van de gebruikte begrippen.

  Wil je meteen op zoek naar een cd-speler? Vergelijk dan hier alle cd-spelers!

  Analoge uitgang
  Via de analoge uitgang van de cd-speler kun je de muziek via versterker en speakers horen.

  Cd-wisselaar
  In een cd-wisselaar kunnen meerdere cd's tegelijk. Wanneer de cd-wisselaar ook nog de functie play & exchange heeft, kun je een cd verwisselen terwijl de cd-speler gewoon verder gaat met het afspelen van een andere cd.

  Cd-r
  Cd-r is een afkorting voor cd-recordable. Recordable cd's kunnen slechts één keer beschreven worden.

  Cd-rw
  Dit is een cd die meerdere keren (tot 1000 keer) beschreven kan worden.

  Digitale ingang
  Wanneer een cd-speler een digitale ingang heeft, kun je muziek opnemen van een andere digitale geluidsdrager (zoals DAT-tape of Minidisk) zonder verlies van geluidskwaliteit.

  Digitale uitgang
  Sommige modellen beschikken naast een analoge uitgang ook over een digitale uitgang. Hiermee kun je de digitale data van je cd direct overzetten op een andere digitale geluidsdrager, zoals DAT-tape.

  Max. frequentie
  De minimale en maximale frequentie bepaalt de hoeveelheid tonen die weergegeven kan worden. Hoe groter het frequentiebereik is (het verschil tussen de maximale en minimale frequentie), hoe meer tonen er weergegeven kunnen worden. Het frequentiebereik wordt uitgedrukt in Hertz.

  Vergelijk hier cd-spelers!Min. frequentie
  De minimale en maximale frequentie bepaalt de hoeveelheid tonen die weergegeven kunnen worden. Hoe groter het frequentiebereik is (het verschil tussen de maximale en minimale frequentie), hoe meer tonen er weergegeven kunnen worden. Het frequentiebereik wordt uitgedrukt in Hertz.

  Opnamesnelheid
  De opnamesnelheid geeft aan met welke snelheid de cd-recorder cd's kan opnemen.

  Play & exchange
  Wanneer een cd-wisselaar de functie play & exchange heeft, kun je een cd verwisselen terwijl de cd-speler gewoon verder gaat met het afspelen van een andere cd.

  Recorder
  Met een cd-recorder kun je hele cd's of compilaties digitaal op cd opnemen. Wanneer je naast audio-cd's ook data-cd's wilt branden is een cd- of dvd-brander in de computer misschien een betere optie.

  Signaal-ruisverhouding
  De verhouding van signaal-ruis geeft de verhouding aan tussen elektrische impulsen met informatie en onzuiverheden in het signaal. Hoe hoger de signaal-ruisverhouding is, des te zuiverder is het geluidsbeeld. De signaal-ruisverhouding wordt uitgedrukt in decibel.

  Bekijk en vergelijk hier alle cd-spelers en vind de beste koop!

  • Draagbaar Draagbare CD-spelers verplaats je gemakkelijk en hebben een ingebouwde speaker of koptelefoonaansluiting.
  • Radio CD-spelers die voorzien zijn van een radiofunctie.
  • Budget CD-spelers met een prijs onder de 100 euro.
  • Yamaha CD-spelers van Yamaha hebben een goede geluidskwaliteit.
  • Marantz Marantz CD-spelers hebben een goede prijs-kwaliteitsverhoudng.
  • Philips Philips CD-spelers zijn elegeante HiFI-apparaten.
  • Afstandsbediening Deze CD-spelers krijgen een afstandsbediening meegeleverd.
  • Speelt MP3 CD-spelers die ook MP3-bestanden kunnen afspelen.
 • Philips CD-soundmachine AZ385
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/4/1/8/philips-az385-19536418.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/6/7/8/philips-az385-23315678.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/6/8/0/philips-az385-23315680.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/4/1/8/philips-az385-19536418.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi80LzEvOC9waGlsaXBzLWF6Mzg1LTE5NTM2NDE4LmpwZw==
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/6/7/8/philips-az385-23315678.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS82LzcvOC9waGlsaXBzLWF6Mzg1LTIzMzE1Njc4LmpwZw==
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/6/8/0/philips-az385-23315680.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS82LzgvMC9waGlsaXBzLWF6Mzg1LTIzMzE1NjgwLmpwZw==
  Philips CD-soundmachine AZ385 (7)
  7.1 (1)
  Philips CD-soundmachine AZ385
  Prima radio, geeft voldoende geluid en is gemakkelijk te bedienen.
  Prima radio, niets op aan te merken.
  7.7
  0 10
 • Draagbaar
  • draagbaar
 • Radio
  • fm
 • Budget
  • budget
 • Yamaha
  • yamaha
 • Marantz
  • marantz
 • Philips
  • philips
 • Afstandsbediening
  • ja
 • Speelt MP3
  • mp3
Cd-spelers 6.8 (3)
0 - 24
 • NAD C515 BEE grafiet
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/7/0/6/nad-c515-bee-graphite--19814706.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/2/0/3/nad-c515-bee-graphite--19818203.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/2/0/nad-c515-bee-graphite--19818320.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/9/6/nad-c515-bee-graphite--19818396.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/7/1/4/nad-c515-bee-graphite--22967714.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/7/1/5/nad-c515-bee-graphite--22967715.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/7/0/6/nad-c515-bee-graphite--19814706.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC83LzAvNi9uYWQtYzUxNS1iZWUtZ3JhcGhpdGUtLTE5ODE0NzA2LmpwZw==
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/2/0/3/nad-c515-bee-graphite--19818203.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8yLzAvMy9uYWQtYzUxNS1iZWUtZ3JhcGhpdGUtLTE5ODE4MjAzLmpwZw==
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/2/0/nad-c515-bee-graphite--19818320.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8zLzIvMC9uYWQtYzUxNS1iZWUtZ3JhcGhpdGUtLTE5ODE4MzIwLmpwZw==
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/9/6/nad-c515-bee-graphite--19818396.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8zLzkvNi9uYWQtYzUxNS1iZWUtZ3JhcGhpdGUtLTE5ODE4Mzk2LmpwZw==
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/7/1/4/nad-c515-bee-graphite--22967714.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy83LzEvNC9uYWQtYzUxNS1iZWUtZ3JhcGhpdGUtLTIyOTY3NzE0LmpwZw==
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/7/1/5/nad-c515-bee-graphite--22967715.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy83LzEvNS9uYWQtYzUxNS1iZWUtZ3JhcGhpdGUtLTIyOTY3NzE1LmpwZw==
  NAD C515 BEE grafiet (42)
  NAD C515 BEE grafiet
  Hofma Beeld en Geluid Hofma Beeld en Geluid
  299, 6.0945708, 53.1092178 UNKNOWN
  Hofma Beeld en Geluid Hofma Beeld en Geluid
  299, 6.0945708, 53.1092178 UNKNOWN
  1
  most_sold
 • NAD C 546BEE grafiet
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/7/8/7/nad-c-546bee-18898787.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/7/2/8/nad-c-546bee-21434728.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/4/1/7/nad-c-546bee-graphite--23591417.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/7/8/7/nad-c-546bee-18898787.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC83LzgvNy9uYWQtYy01NDZiZWUtMTg4OTg3ODcuanBn
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/7/2/8/nad-c-546bee-21434728.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC83LzIvOC9uYWQtYy01NDZiZWUtMjE0MzQ3MjguanBn
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/4/1/7/nad-c-546bee-graphite--23591417.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS80LzEvNy9uYWQtYy01NDZiZWUtZ3JhcGhpdGUtLTIzNTkxNDE3LmpwZw==
  NAD C 546BEE grafiet (21)
  NAD C 546BEE grafiet
  Hofma Beeld en Geluid Hofma Beeld en Geluid
  349, 6.0945708, 53.1092178 UNKNOWN
  Eshop.nl Eshop.nl
  8.754201287759635 (399)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.54/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  599, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Hofma Beeld en Geluid Hofma Beeld en Geluid
  349, 6.0945708, 53.1092178 UNKNOWN
  4
 • Denon DCD-1520AE Zilver
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/6/1/0/denon-dcd-1520-20616610.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/4/3/1/denon-dcd-1520ae-silver--22162431.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/6/2/4/denon-dcd-1520ae-silver--25063624.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/6/2/5/denon-dcd-1520ae-silver--25063625.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/6/1/0/denon-dcd-1520-20616610.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi82LzEvMC9kZW5vbi1kY2QtMTUyMC0yMDYxNjYxMC5qcGc=
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/4/3/1/denon-dcd-1520ae-silver--22162431.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi80LzMvMS9kZW5vbi1kY2QtMTUyMGFlLXNpbHZlci0tMjIxNjI0MzEuanBn
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/6/2/4/denon-dcd-1520ae-silver--25063624.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy82LzIvNC9kZW5vbi1kY2QtMTUyMGFlLXNpbHZlci0tMjUwNjM2MjQuanBn
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/6/2/5/denon-dcd-1520ae-silver--25063625.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy82LzIvNS9kZW5vbi1kY2QtMTUyMGFlLXNpbHZlci0tMjUwNjM2MjUuanBn
  Denon DCD-1520AE Zilver (16)
  Denon DCD-1520AE Zilver
  Eshop.nl Eshop.nl
  8.754201287759635 (399)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.54/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  895, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Eshop.nl Eshop.nl
  8.754201287759635 (399)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.54/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  895, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  3
 • Denon DCD-520AE zwart
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/6/0/4/denon-dcd-520ae-black--19731604.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/1/9/0/denon-dcd-520ae-19401190.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/9/4/3/denon-dcd-520ae-black--22944943.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/9/4/4/denon-dcd-520ae-black--22944944.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/9/4/5/denon-dcd-520ae-black--22944945.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/6/0/4/denon-dcd-520ae-black--19731604.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS82LzAvNC9kZW5vbi1kY2QtNTIwYWUtYmxhY2stLTE5NzMxNjA0LmpwZw==
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/1/9/0/denon-dcd-520ae-19401190.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS8xLzkvMC9kZW5vbi1kY2QtNTIwYWUtMTk0MDExOTAuanBn
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/9/4/3/denon-dcd-520ae-black--22944943.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC85LzQvMy9kZW5vbi1kY2QtNTIwYWUtYmxhY2stLTIyOTQ0OTQzLmpwZw==
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/9/4/4/denon-dcd-520ae-black--22944944.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC85LzQvNC9kZW5vbi1kY2QtNTIwYWUtYmxhY2stLTIyOTQ0OTQ0LmpwZw==
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/9/4/5/denon-dcd-520ae-black--22944945.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC85LzQvNS9kZW5vbi1kY2QtNTIwYWUtYmxhY2stLTIyOTQ0OTQ1LmpwZw==
  Denon DCD-520AE zwart (15)
  Denon DCD-520AE zwart
  Eshop.nl Eshop.nl
  8.754201287759635 (399)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.54/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  169, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Eshop.nl Eshop.nl
  8.754201287759635 (399)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.54/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  169, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Hofma Beeld en Geluid Hofma Beeld en Geluid
  199, 6.0945708, 53.1092178 UNKNOWN
  7
 • NAD C 542
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/9/8/0/nad-c-542-5429980.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/7/6/5/nad-c-542-14512765.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/9/8/0/nad-c-542-5429980.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS85LzgvMC9uYWQtYy01NDItNTQyOTk4MC5qcGc=
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/7/6/5/nad-c-542-14512765.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi83LzYvNS9uYWQtYy01NDItMTQ1MTI3NjUuanBn
  NAD C 542 (13)
  NAD C 542
  Hofma Beeld en Geluid Hofma Beeld en Geluid
  495, 6.0945708, 53.1092178 UNKNOWN
  Hofma Beeld en Geluid Hofma Beeld en Geluid
  495, 6.0945708, 53.1092178 UNKNOWN
  1
 • Denver DM-389
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/6/0/9/denver-dm-389-25264609.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/7/8/8/denver-dm-389-25313788.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/6/0/9/denver-dm-389-25264609.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC82LzAvOS9kZW52ZXItZG0tMzg5LTI1MjY0NjA5LmpwZw==
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/7/8/8/denver-dm-389-25313788.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy83LzgvOC9kZW52ZXItZG0tMzg5LTI1MzEzNzg4LmpwZw==
  Denver DM-389 (11)
  Denver DM-389
  Conrad Conrad
  8.150837485721949 (693)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.54/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  37.94, 4d (offer_sdt_4_days)
  Conrad Conrad
  8.150837485721949 (693)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.54/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  37.94, 4d (offer_sdt_4_days)
  1
  good_buy
 • Denon DCD50SPE2 CD-speler/recorder
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/2/7/denon-dcd50spe2-33804427.jpg?m=aHR0cDovL2JvdWxhbmdlci5zY2VuZTcuY29tL2lzL2ltYWdlL0JvdWxhbmdlci80OTUxMDM1MDU2MTEwX2hfZl9sXzA=
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/2/9/denon-dcd50spe2-33804429.jpg?m=aHR0cDovL2RpNzEuc2hvcHBpbmcuY29tL2ltYWdlcy9kaS81Mi80Mi80ZS83MTUwNTk2OTY1N2E2MzQyNmQ0ZTRjNzg3MTZhNDk2NDM2Nzg1MS01MDB4NTAwLTAtMC5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/2/1/7/denon-dcd50spe2-41803217.jpg?m=aHR0cDovL2Fzc2V0cy53ZWhrYW1wLmNvbS9pL3dlaGthbXAvNTk5MjExX3BiXzAxP3c9NTAwJmg9NTAw
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/4/5/denon-dcd50spe2-42968345.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/4/6/denon-dcd50spe2-42968346.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/2/7/denon-dcd50spe2-33804427.jpg?m=aHR0cDovL2JvdWxhbmdlci5zY2VuZTcuY29tL2lzL2ltYWdlL0JvdWxhbmdlci80OTUxMDM1MDU2MTEwX2hfZl9sXzA=
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/2/9/denon-dcd50spe2-33804429.jpg?m=aHR0cDovL2RpNzEuc2hvcHBpbmcuY29tL2ltYWdlcy9kaS81Mi80Mi80ZS83MTUwNTk2OTY1N2E2MzQyNmQ0ZTRjNzg3MTZhNDk2NDM2Nzg1MS01MDB4NTAwLTAtMC5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/2/1/7/denon-dcd50spe2-41803217.jpg?m=aHR0cDovL2Fzc2V0cy53ZWhrYW1wLmNvbS9pL3dlaGthbXAvNTk5MjExX3BiXzAxP3c9NTAwJmg9NTAw
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/4/5/denon-dcd50spe2-42968345.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8zLzQvNS9kZW5vbi1kY2Q1MHNwZTItNDI5NjgzNDUuanBn
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/4/6/denon-dcd50spe2-42968346.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8zLzQvNi9kZW5vbi1kY2Q1MHNwZTItNDI5NjgzNDYuanBn
  Denon DCD50SPE2 CD-speler/recorder (11)
  Denon DCD50SPE2 CD-speler/recorder
  Redcoon Redcoon
  8.088194156085002 (424)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.54/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  325, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Redcoon Redcoon
  8.088194156085002 (424)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.54/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  325, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.54/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  339, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  65
 • Yamaha CDC 600 zwart
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/8/8/2/yamaha-cdc-600-14962882.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/1/0/9/yamaha-cdc-600-14994109.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/5/4/1/yamaha-cdc-600-17704541.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/1/6/7/yamaha-cdc-600-17735167.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/0/5/0/yamaha-cdc-600-black--19802050.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/1/4/yamaha-cdc-600-black--23174414.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/1/5/yamaha-cdc-600-black--23174415.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/5/7/2/yamaha-cdc-600-14987572.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/5/7/4/yamaha-cdc-600-14987574.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/5/7/5/yamaha-cdc-600-14987575.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/8/8/2/yamaha-cdc-600-14962882.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi84LzgvMi95YW1haGEtY2RjLTYwMC0xNDk2Mjg4Mi5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/1/0/9/yamaha-cdc-600-14994109.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC8xLzAvOS95YW1haGEtY2RjLTYwMC0xNDk5NDEwOS5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/5/4/1/yamaha-cdc-600-17704541.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC81LzQvMS95YW1haGEtY2RjLTYwMC0xNzcwNDU0MS5qcGc=
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/1/6/7/yamaha-cdc-600-17735167.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS8xLzYvNy95YW1haGEtY2RjLTYwMC0xNzczNTE2Ny5qcGc=
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/0/5/0/yamaha-cdc-600-black--19802050.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi8wLzUvMC95YW1haGEtY2RjLTYwMC1ibGFjay0tMTk4MDIwNTAuanBn
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/1/4/yamaha-cdc-600-black--23174414.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC80LzEvNC95YW1haGEtY2RjLTYwMC1ibGFjay0tMjMxNzQ0MTQuanBn
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/1/5/yamaha-cdc-600-black--23174415.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC80LzEvNS95YW1haGEtY2RjLTYwMC1ibGFjay0tMjMxNzQ0MTUuanBn
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/5/7/2/yamaha-cdc-600-14987572.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy81LzcvMi95YW1haGEtY2RjLTYwMC0xNDk4NzU3Mi5qcGc=
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/5/7/4/yamaha-cdc-600-14987574.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy81LzcvNC95YW1haGEtY2RjLTYwMC0xNDk4NzU3NC5qcGc=
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/5/7/5/yamaha-cdc-600-14987575.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy81LzcvNS95YW1haGEtY2RjLTYwMC0xNDk4NzU3NS5qcGc=
  Yamaha CDC 600 zwart (11)
  Yamaha CDC 600 zwart
  Eshop.nl Eshop.nl
  8.754201287759635 (399)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.54/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  295, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Eshop.nl Eshop.nl
  8.754201287759635 (399)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.54/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  295, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Media Markt Breda Media Markt Breda
  7.2 (1)
  329, 4.7341783, 51.58151429999999 UNKNOWN
  52
 • Marantz CD 6005 Zwart
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/4/8/1/marantz-cd-6005-21470481.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/0/6/9/marantz-cd-6005-21471069.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/1/5/7/marantz-cd-6005-black--23578157.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/5/5/2/marantz-cd-6005-black--39297552.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/5/5/3/marantz-cd-6005-black--39297553.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/5/5/4/marantz-cd-6005-black--39297554.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/4/8/1/marantz-cd-6005-21470481.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC80LzgvMS9tYXJhbnR6LWNkLTYwMDUtMjE0NzA0ODEuanBn
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/0/6/9/marantz-cd-6005-21471069.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS8wLzYvOS9tYXJhbnR6LWNkLTYwMDUtMjE0NzEwNjkuanBn
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/1/5/7/marantz-cd-6005-black--23578157.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8xLzUvNy9tYXJhbnR6LWNkLTYwMDUtYmxhY2stLTIzNTc4MTU3LmpwZw==
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/5/5/2/marantz-cd-6005-black--39297552.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy81LzUvMi9tYXJhbnR6LWNkLTYwMDUtYmxhY2stLTM5Mjk3NTUyLmpwZw==
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/5/5/3/marantz-cd-6005-black--39297553.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy81LzUvMy9tYXJhbnR6LWNkLTYwMDUtYmxhY2stLTM5Mjk3NTUzLmpwZw==
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/5/5/4/marantz-cd-6005-black--39297554.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy81LzUvNC9tYXJhbnR6LWNkLTYwMDUtYmxhY2stLTM5Mjk3NTU0LmpwZw==
  Marantz CD 6005 Zwart (10)
  Marantz CD 6005 Zwart
  Eshop.nl Eshop.nl
  8.754201287759635 (399)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.54/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  399, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Eshop.nl Eshop.nl
  8.754201287759635 (399)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.54/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  399, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Media Markt Breda Media Markt Breda
  7.2 (1)
  399, 4.7341783, 51.58151429999999 UNKNOWN
  56
 • Philips CD-soundmachine AZ420
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/3/1/7/philips-az-420-22413317.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/8/2/6/philips-az-420-22440826.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/7/1/1/philips-az-420-23357711.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/0/7/5/philips-az-420-23705075.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/0/7/7/philips-az-420-23705077.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/0/7/8/philips-az-420-23705078.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/3/1/7/philips-az-420-22413317.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy8zLzEvNy9waGlsaXBzLWF6LTQyMC0yMjQxMzMxNy5qcGc=
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/8/2/6/philips-az-420-22440826.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC84LzIvNi9waGlsaXBzLWF6LTQyMC0yMjQ0MDgyNi5qcGc=
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/7/1/1/philips-az-420-23357711.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy83LzEvMS9waGlsaXBzLWF6LTQyMC0yMzM1NzcxMS5qcGc=
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/0/7/5/philips-az-420-23705075.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS8wLzcvNS9waGlsaXBzLWF6LTQyMC0yMzcwNTA3NS5qcGc=
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/0/7/7/philips-az-420-23705077.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS8wLzcvNy9waGlsaXBzLWF6LTQyMC0yMzcwNTA3Ny5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/0/7/8/philips-az-420-23705078.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS8wLzcvOC9waGlsaXBzLWF6LTQyMC0yMzcwNTA3OC5qcGc=
  Philips CD-soundmachine AZ420 (10)
  Philips CD-soundmachine AZ420
  Mediamarkt.nl Mediamarkt.nl
  8.521319114465234 (4933)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.54/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  69.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Mediamarkt.nl Mediamarkt.nl
  8.521319114465234 (4933)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.54/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  69.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Media Markt Breda Media Markt Breda
  7.2 (1)
  69.99, 4.7341783, 51.58151429999999 UNKNOWN
  50
 • Onkyo C-7070 zwart
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/6/4/7/onkyo-c-7070-black--21503647.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/6/5/7/onkyo-c-7070-black--21503657.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/7/2/9/onkyo-c-7070-black--21503729.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/7/7/2/onkyo-c-7070-black--21503772.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/7/7/9/onkyo-c-7070-black--21503779.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/9/4/8/onkyo-c-7070-black--21524948.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/4/8/1/onkyo-c-7070-black--23367481.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/6/4/7/onkyo-c-7070-black--21503647.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy82LzQvNy9vbmt5by1jLTcwNzAtYmxhY2stLTIxNTAzNjQ3LmpwZw==
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/6/5/7/onkyo-c-7070-black--21503657.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy82LzUvNy9vbmt5by1jLTcwNzAtYmxhY2stLTIxNTAzNjU3LmpwZw==
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/7/2/9/onkyo-c-7070-black--21503729.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy83LzIvOS9vbmt5by1jLTcwNzAtYmxhY2stLTIxNTAzNzI5LmpwZw==
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/7/7/2/onkyo-c-7070-black--21503772.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy83LzcvMi9vbmt5by1jLTcwNzAtYmxhY2stLTIxNTAzNzcyLmpwZw==
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/7/7/9/onkyo-c-7070-black--21503779.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy83LzcvOS9vbmt5by1jLTcwNzAtYmxhY2stLTIxNTAzNzc5LmpwZw==
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/9/4/8/onkyo-c-7070-black--21524948.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC85LzQvOC9vbmt5by1jLTcwNzAtYmxhY2stLTIxNTI0OTQ4LmpwZw==
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/4/8/1/onkyo-c-7070-black--23367481.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy80LzgvMS9vbmt5by1jLTcwNzAtYmxhY2stLTIzMzY3NDgxLmpwZw==
  Onkyo C-7070 zwart (9)
  Onkyo C-7070 zwart
  Bol.com Bol.com
  8.352484208647718 (678)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.54/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  679, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Bol.com Bol.com
  8.352484208647718 (678)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.54/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  679, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  1
 • Teac CD-P800NT-B
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/3/4/1/teac-cd-p800nt-b-33947341.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5lc2hvcC5ubC9pbWFnZXMvbHJnL3ByZDcyNzQ5LmpwZw==
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/1/8/9/teac-cd-p800nt-b-39756189.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5ob2ZtYS5ubC9maWxlcy8xNDkwNC9wcm9kdWN0cy85OTkyNDk2L3RlYWNfY2QtcDgwMG50LWIucG5n
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/3/8/4/teac-cd-p800nt-b-47742384.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5mb2thLm5sL21lZGlhL2NhdGFsb2cvcHJvZHVjdC9jYWNoZS8wL2ltYWdlLzI2NXgvOWRmNzhlYWIzMzUyNWQwOGQ2ZTVmYjhkMjcxMzZlOTUvdC9lL3RlYWMtY2QtcDgwMC1udC0xLmpwZw==
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/0/4/0/teac-cd-p800nt-b-48032040.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/0/4/1/teac-cd-p800nt-b-48032041.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/0/4/2/teac-cd-p800nt-b-48032042.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/3/4/1/teac-cd-p800nt-b-33947341.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5lc2hvcC5ubC9pbWFnZXMvbHJnL3ByZDcyNzQ5LmpwZw==
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/1/8/9/teac-cd-p800nt-b-39756189.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5ob2ZtYS5ubC9maWxlcy8xNDkwNC9wcm9kdWN0cy85OTkyNDk2L3RlYWNfY2QtcDgwMG50LWIucG5n
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/3/8/4/teac-cd-p800nt-b-47742384.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5mb2thLm5sL21lZGlhL2NhdGFsb2cvcHJvZHVjdC9jYWNoZS8wL2ltYWdlLzI2NXgvOWRmNzhlYWIzMzUyNWQwOGQ2ZTVmYjhkMjcxMzZlOTUvdC9lL3RlYWMtY2QtcDgwMC1udC0xLmpwZw==
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/0/4/0/teac-cd-p800nt-b-48032040.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi8wLzQvMC90ZWFjLWNkLXA4MDBudC1iLTQ4MDMyMDQwLmpwZw==
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/0/4/1/teac-cd-p800nt-b-48032041.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi8wLzQvMS90ZWFjLWNkLXA4MDBudC1iLTQ4MDMyMDQxLmpwZw==
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/0/4/2/teac-cd-p800nt-b-48032042.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi8wLzQvMi90ZWFjLWNkLXA4MDBudC1iLTQ4MDMyMDQyLmpwZw==
  Teac CD-P800NT-B (9)
  Teac CD-P800NT-B
  Hofma Beeld en Geluid Hofma Beeld en Geluid
  449, 6.0945708, 53.1092178 UNKNOWN
  Hofma Beeld en Geluid Hofma Beeld en Geluid
  449, 6.0945708, 53.1092178 UNKNOWN
  1
 • Philips CD-soundmachine AZ127
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/2/6/3/philips-az127-12-19846263.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/3/8/9/philips-az127-12-19937389.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/2/7/0/philips-az127-12-cd-player-recorder-22947270.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/2/7/1/philips-az127-12-cd-player-recorder-22947271.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/2/7/3/philips-az127-12-cd-player-recorder-22947273.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/2/6/3/philips-az127-12-19846263.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi8yLzYvMy9waGlsaXBzLWF6MTI3LTEyLTE5ODQ2MjYzLmpwZw==
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/3/8/9/philips-az127-12-19937389.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy8zLzgvOS9waGlsaXBzLWF6MTI3LTEyLTE5OTM3Mzg5LmpwZw==
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/2/7/0/philips-az127-12-cd-player-recorder-22947270.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy8yLzcvMC9waGlsaXBzLWF6MTI3LTEyLWNkLXBsYXllci1yZWNvcmRlci0yMjk0NzI3MC5qcGc=
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/2/7/1/philips-az127-12-cd-player-recorder-22947271.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy8yLzcvMS9waGlsaXBzLWF6MTI3LTEyLWNkLXBsYXllci1yZWNvcmRlci0yMjk0NzI3MS5qcGc=
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/2/7/3/philips-az127-12-cd-player-recorder-22947273.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy8yLzcvMy9waGlsaXBzLWF6MTI3LTEyLWNkLXBsYXllci1yZWNvcmRlci0yMjk0NzI3My5qcGc=
  Philips CD-soundmachine AZ127 (9)
  Philips CD-soundmachine AZ127
  Kijkshop.nl Kijkshop.nl
  8.547531703000708 (344)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.54/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  59.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Kijkshop.nl Kijkshop.nl
  8.547531703000708 (344)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.54/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  59.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Kijkshop Hoogeveen Kijkshop Hoogeveen
  59.99, 6.477346100000001, 52.7240705 LOW
  4
 • Teac CD-RW890
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/6/0/3/teac-cd-rw890-18261603.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/1/3/6/teac-cd-rw890-22949136.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/6/0/3/teac-cd-rw890-18261603.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS82LzAvMy90ZWFjLWNkLXJ3ODkwLTE4MjYxNjAzLmpwZw==
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/1/3/6/teac-cd-rw890-22949136.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS8xLzMvNi90ZWFjLWNkLXJ3ODkwLTIyOTQ5MTM2LmpwZw==
  Teac CD-RW890 (9)
  Teac CD-RW890
  Hofma Beeld en Geluid Hofma Beeld en Geluid
  395, 6.0945708, 53.1092178 UNKNOWN
  Hofma Beeld en Geluid Hofma Beeld en Geluid
  395, 6.0945708, 53.1092178 UNKNOWN
  1
 • Philips Draagbare MP3-CD-speler EXP2546
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/8/1/9/philips-exp2546-18145819.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/8/9/8/philips-exp2546-18145898.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/8/2/7/philips-exp2546-18261827.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/2/2/4/philips-exp2546-23210224.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/2/2/6/philips-exp2546-23210226.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/0/9/3/philips-exp2546-02-cd-player-recorder-23232093.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/0/9/4/philips-exp2546-02-cd-player-recorder-23232094.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/8/1/9/philips-exp2546-18145819.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS84LzEvOS9waGlsaXBzLWV4cDI1NDYtMTgxNDU4MTkuanBn
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/8/9/8/philips-exp2546-18145898.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS84LzkvOC9waGlsaXBzLWV4cDI1NDYtMTgxNDU4OTguanBn
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/8/2/7/philips-exp2546-18261827.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS84LzIvNy9waGlsaXBzLWV4cDI1NDYtMTgyNjE4MjcuanBn
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/2/2/4/philips-exp2546-23210224.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC8yLzIvNC9waGlsaXBzLWV4cDI1NDYtMjMyMTAyMjQuanBn
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/2/2/6/philips-exp2546-23210226.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC8yLzIvNi9waGlsaXBzLWV4cDI1NDYtMjMyMTAyMjYuanBn
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/0/9/3/philips-exp2546-02-cd-player-recorder-23232093.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi8wLzkvMy9waGlsaXBzLWV4cDI1NDYtMDItY2QtcGxheWVyLXJlY29yZGVyLTIzMjMyMDkzLmpwZw==
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/0/9/4/philips-exp2546-02-cd-player-recorder-23232094.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi8wLzkvNC9waGlsaXBzLWV4cDI1NDYtMDItY2QtcGxheWVyLXJlY29yZGVyLTIzMjMyMDk0LmpwZw==
  Philips Draagbare MP3-CD-speler EXP2546 (9)
  Philips Draagbare MP3-CD-speler EXP2546
  Kijkshop.nl Kijkshop.nl
  8.547531703000708 (344)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.54/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  43.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Kijkshop.nl Kijkshop.nl
  8.547531703000708 (344)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.54/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  43.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Kijkshop Bergen op Zoom Kijkshop Bergen op Zoom
  43.99, 4.2923969, 51.4955107 LOW
  65
 • Numark CDN 77
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/5/5/3/numark-cdn-77-18634553.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/7/4/0/numark-cdn-77-18811740.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/5/5/3/numark-cdn-77-18634553.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC81LzUvMy9udW1hcmstY2RuLTc3LTE4NjM0NTUzLmpwZw==
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/7/4/0/numark-cdn-77-18811740.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS83LzQvMC9udW1hcmstY2RuLTc3LTE4ODExNzQwLmpwZw==
  Numark CDN 77 (8)
  Numark CDN 77
  new-line.nl new-line.nl
  386, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  new-line.nl new-line.nl
  386, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Bax-shop.nl winkel Bax-shop.nl winkel
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.54/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  399, 3.874908, 51.4954533 HIGH
  4
 • Philips CD-soundmachine AZ105C
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/2/6/8/philips-az105c-12-19625268.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/3/2/philips-az105c-12-19715532.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/7/8/4/philips-az105c-12-21431784.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/2/6/8/philips-az105c-12-19625268.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS8yLzYvOC9waGlsaXBzLWF6MTA1Yy0xMi0xOTYyNTI2OC5qcGc=
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/3/2/philips-az105c-12-19715532.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS81LzMvMi9waGlsaXBzLWF6MTA1Yy0xMi0xOTcxNTUzMi5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/7/8/4/philips-az105c-12-21431784.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS83LzgvNC9waGlsaXBzLWF6MTA1Yy0xMi0yMTQzMTc4NC5qcGc=
  Philips CD-soundmachine AZ105C (8)
  Philips CD-soundmachine AZ105C
  Bestekeus.nl Bestekeus.nl
  8.392009422256343 (279)
  62, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Bestekeus.nl Bestekeus.nl
  8.392009422256343 (279)
  62, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  BesteKeus.nl Best BesteKeus.nl Best
  62, 5.3950786, 51.4986192 NONE
  2
 • NAD C515 BEE titanium
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/7/0/7/nad-c515-bee-titanium--19814707.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/2/0/2/nad-c515-bee-titanium--19818202.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/1/9/nad-c515-bee-titanium--19818319.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/8/8/5/nad-c515-bee-titanium--22945885.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/8/8/6/nad-c515-bee-titanium--22945886.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/9/5/nad-c515-bee-titanium--19818395.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/7/0/7/nad-c515-bee-titanium--19814707.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC83LzAvNy9uYWQtYzUxNS1iZWUtdGl0YW5pdW0tLTE5ODE0NzA3LmpwZw==
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/2/0/2/nad-c515-bee-titanium--19818202.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8yLzAvMi9uYWQtYzUxNS1iZWUtdGl0YW5pdW0tLTE5ODE4MjAyLmpwZw==
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/1/9/nad-c515-bee-titanium--19818319.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8zLzEvOS9uYWQtYzUxNS1iZWUtdGl0YW5pdW0tLTE5ODE4MzE5LmpwZw==
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/8/8/5/nad-c515-bee-titanium--22945885.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS84LzgvNS9uYWQtYzUxNS1iZWUtdGl0YW5pdW0tLTIyOTQ1ODg1LmpwZw==
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/8/8/6/nad-c515-bee-titanium--22945886.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS84LzgvNi9uYWQtYzUxNS1iZWUtdGl0YW5pdW0tLTIyOTQ1ODg2LmpwZw==
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/9/5/nad-c515-bee-titanium--19818395.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8zLzkvNS9uYWQtYzUxNS1iZWUtdGl0YW5pdW0tLTE5ODE4Mzk1LmpwZw==
  NAD C515 BEE titanium (8)
  NAD C515 BEE titanium
  Hofma Beeld en Geluid Hofma Beeld en Geluid
  299, 6.0945708, 53.1092178 UNKNOWN
  Hofma Beeld en Geluid Hofma Beeld en Geluid
  299, 6.0945708, 53.1092178 UNKNOWN
  1
 • Tivoli Audio Music System BT
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/7/6/5/tivoli-audio-music-system-bt-cherry-taupe-39968765.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5oaWZpc3R1ZGlvLmZpL2ZpL3NlcnZsZXQvRmV0Y2hJbWFnZT9zaXplPTMmaWQ9ODE1MDk3MDE0NjE0
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/4/4/tivoli-audio-music-system-bt-cherry-taupe-44274444.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5leHBlcnQuZmkvZ2V0bWV0YWZpbGUvNmRjYmU1NzItOTcxZi00OWYwLTgwZTItMjRhMjUxMzY4MGJmL3Byb2R1Y3RfaW1hZ2UuYXNweA==
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/5/2/2/tivoli-audio-music-system-bt-47074522.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/7/6/5/tivoli-audio-music-system-bt-cherry-taupe-39968765.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5oaWZpc3R1ZGlvLmZpL2ZpL3NlcnZsZXQvRmV0Y2hJbWFnZT9zaXplPTMmaWQ9ODE1MDk3MDE0NjE0
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/4/4/tivoli-audio-music-system-bt-cherry-taupe-44274444.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5leHBlcnQuZmkvZ2V0bWV0YWZpbGUvNmRjYmU1NzItOTcxZi00OWYwLTgwZTItMjRhMjUxMzY4MGJmL3Byb2R1Y3RfaW1hZ2UuYXNweA==
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/5/2/2/tivoli-audio-music-system-bt-47074522.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC81LzIvMi90aXZvbGktYXVkaW8tbXVzaWMtc3lzdGVtLWJ0LTQ3MDc0NTIyLmpwZw==
  Tivoli Audio Music System BT (8)
  Tivoli Audio Music System BT
  Bax-shop.nl Bax-shop.nl
  8.343853006539506 (228)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.54/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  93, ? (offer_sdt_unknown)
  Bax-shop.nl Bax-shop.nl
  8.343853006539506 (228)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.54/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  93, ? (offer_sdt_unknown)
  Bax-shop.nl winkel Bax-shop.nl winkel
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.54/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  93, 3.874908, 51.4954533 NONE
  2
 • Philips CD-soundmachine AZ105N
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/8/1/philips-az-1053-19564481.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/0/7/1/philips-az105n-22947071.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/0/7/2/philips-az105n-22947072.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/0/7/4/philips-az105n-22947074.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/8/1/philips-az-1053-19564481.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC80LzgvMS9waGlsaXBzLWF6LTEwNTMtMTk1NjQ0ODEuanBn
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/0/7/1/philips-az105n-22947071.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy8wLzcvMS9waGlsaXBzLWF6MTA1bi0yMjk0NzA3MS5qcGc=
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/0/7/2/philips-az105n-22947072.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy8wLzcvMi9waGlsaXBzLWF6MTA1bi0yMjk0NzA3Mi5qcGc=
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/0/7/4/philips-az105n-22947074.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy8wLzcvNC9waGlsaXBzLWF6MTA1bi0yMjk0NzA3NC5qcGc=
  Philips CD-soundmachine AZ105N (7)
  Philips CD-soundmachine AZ105N
  Otto Otto
  5.922742426309625 (109)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.54/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  55.94, ? (offer_sdt_unknown)
  Otto Otto
  5.922742426309625 (109)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.54/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  55.94, ? (offer_sdt_unknown)
  BesteKeus.nl Best BesteKeus.nl Best
  62, 5.3950786, 51.4986192 NONE
  3
 • Philips CD-soundmachine AZ1837
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/2/1/1/philips-az1837-17246211.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/3/0/philips-az1837-17609830.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/3/1/philips-az1837-17609831.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/3/2/philips-az1837-17609832.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/7/7/0/philips-az1837-22934770.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/7/7/1/philips-az1837-22934771.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/7/7/3/philips-az1837-22934773.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/7/7/4/philips-az1837-16361774.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/2/1/1/philips-az1837-17246211.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi8yLzEvMS9waGlsaXBzLWF6MTgzNy0xNzI0NjIxMS5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/3/0/philips-az1837-17609830.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS84LzMvMC9waGlsaXBzLWF6MTgzNy0xNzYwOTgzMC5qcGc=
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/3/1/philips-az1837-17609831.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS84LzMvMS9waGlsaXBzLWF6MTgzNy0xNzYwOTgzMS5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/3/2/philips-az1837-17609832.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS84LzMvMi9waGlsaXBzLWF6MTgzNy0xNzYwOTgzMi5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/7/7/0/philips-az1837-22934770.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC83LzcvMC9waGlsaXBzLWF6MTgzNy0yMjkzNDc3MC5qcGc=
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/7/7/1/philips-az1837-22934771.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC83LzcvMS9waGlsaXBzLWF6MTgzNy0yMjkzNDc3MS5qcGc=
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/7/7/3/philips-az1837-22934773.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC83LzcvMy9waGlsaXBzLWF6MTgzNy0yMjkzNDc3My5qcGc=
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/7/7/4/philips-az1837-16361774.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS83LzcvNC9waGlsaXBzLWF6MTgzNy0xNjM2MTc3NC5qcGc=
  Philips CD-soundmachine AZ1837 (7)
  Philips CD-soundmachine AZ1837
  BCC BCC
  8.174341213832351 (795)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.54/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  69.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  BCC BCC
  8.174341213832351 (795)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.54/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  69.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  BCC Alkmaar BCC Alkmaar
  69.99, 4.750713699999999, 52.6360681 LOW
  60
 • Karcher MC 6512
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/5/8/7/karcher-mc-6512-20522587.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/7/9/9/karcher-mc-6512-22948799.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/8/0/0/karcher-mc-6512-22948800.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/5/8/7/karcher-mc-6512-20522587.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi81LzgvNy9rYXJjaGVyLW1jLTY1MTItMjA1MjI1ODcuanBn
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/7/9/9/karcher-mc-6512-22948799.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC83LzkvOS9rYXJjaGVyLW1jLTY1MTItMjI5NDg3OTkuanBn
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/8/0/0/karcher-mc-6512-22948800.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC84LzAvMC9rYXJjaGVyLW1jLTY1MTItMjI5NDg4MDAuanBn
  Karcher MC 6512 (7)
  Karcher MC 6512
  Conrad Conrad
  8.150837485721949 (693)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.54/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  99.99, 4d (offer_sdt_4_days)
  Conrad Conrad
  8.150837485721949 (693)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.54/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  99.99, 4d (offer_sdt_4_days)
  1
 • Philips CD-soundmachine AZ385
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/4/1/8/philips-az385-19536418.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/6/7/8/philips-az385-23315678.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/6/8/0/philips-az385-23315680.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/4/1/8/philips-az385-19536418.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi80LzEvOC9waGlsaXBzLWF6Mzg1LTE5NTM2NDE4LmpwZw==
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/6/7/8/philips-az385-23315678.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS82LzcvOC9waGlsaXBzLWF6Mzg1LTIzMzE1Njc4LmpwZw==
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/6/8/0/philips-az385-23315680.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS82LzgvMC9waGlsaXBzLWF6Mzg1LTIzMzE1NjgwLmpwZw==
  Philips CD-soundmachine AZ385 (7)
  7.1 (1)
  Philips CD-soundmachine AZ385
  Mediamarkt.nl Mediamarkt.nl
  8.521319114465234 (4933)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.54/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  59.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Mediamarkt.nl Mediamarkt.nl
  8.521319114465234 (4933)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.54/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  59.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Media Markt Breda Media Markt Breda
  7.2 (1)
  59.99, 4.7341783, 51.58151429999999 UNKNOWN
  50
 • Onkyo C-7030 zwart
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/1/0/6/onkyo-c-7030-black--19746106.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/3/6/9/onkyo-c-7030-black--19746369.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/3/8/3/onkyo-c-7030-black--19746383.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/4/0/6/onkyo-c-7030-black--19746406.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/1/5/5/onkyo-c-7030-black--22939155.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/1/5/6/onkyo-c-7030-black--22939156.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/0/1/0/onkyo-c-7030-black--23605010.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/0/1/1/onkyo-c-7030-black--23605011.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/1/0/6/onkyo-c-7030-black--19746106.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi8xLzAvNi9vbmt5by1jLTcwMzAtYmxhY2stLTE5NzQ2MTA2LmpwZw==
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/3/6/9/onkyo-c-7030-black--19746369.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi8zLzYvOS9vbmt5by1jLTcwMzAtYmxhY2stLTE5NzQ2MzY5LmpwZw==
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/3/8/3/onkyo-c-7030-black--19746383.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi8zLzgvMy9vbmt5by1jLTcwMzAtYmxhY2stLTE5NzQ2MzgzLmpwZw==
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/4/0/6/onkyo-c-7030-black--19746406.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi80LzAvNi9vbmt5by1jLTcwMzAtYmxhY2stLTE5NzQ2NDA2LmpwZw==
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/1/5/5/onkyo-c-7030-black--22939155.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS8xLzUvNS9vbmt5by1jLTcwMzAtYmxhY2stLTIyOTM5MTU1LmpwZw==
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/1/5/6/onkyo-c-7030-black--22939156.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS8xLzUvNi9vbmt5by1jLTcwMzAtYmxhY2stLTIyOTM5MTU2LmpwZw==
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/0/1/0/onkyo-c-7030-black--23605010.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS8wLzEvMC9vbmt5by1jLTcwMzAtYmxhY2stLTIzNjA1MDEwLmpwZw==
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/0/1/1/onkyo-c-7030-black--23605011.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS8wLzEvMS9vbmt5by1jLTcwMzAtYmxhY2stLTIzNjA1MDExLmpwZw==
  Onkyo C-7030 zwart (6)
  Onkyo C-7030 zwart
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.019845455652131 (819)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.54/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  239, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.019845455652131 (819)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.54/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  239, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.54/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  239, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  9
2 7
 • Merk (brand):
 • Prijs (price):
  • Budget: minder dan €100 (budget)
  • Lage prijs: €100-€250 (low)
  • Gemiddelde prijs: €250-€500 (medium)
  • High-end: meer dan €500 (high)
 • Kleur (kleur):
  • Aluminium (aluminium)
  • Antraciet (antraciet)
  • Blauw (blauw)
  • Goud (goud)
  • Grafiet (grafiet)
  • Grijs (grijs)
  • Kers (kers)
  • Multi (multi)
  • Paars (paars)
  • Roestvrijstaal (roestvrijstaal)
  • Rood (rood)
  • Roze (roze)
  • Taupe (taupe)
  • Titanium (titanium)
  • Wit (wit)
  • zilver (zilver)
  • Zwart (zwart)
 • Ondersteunde bestanden (audiocompressieformaten):
  • AAC, AIFF, MP3, WAV (aac_aiff_mp3_wav)
  • AAC, FLAC, MP3, OGG, WAV, WMA (aac_flac_mp3_ogg_wav_wma)
  • AAC, FLAC, MP3, WAV, WMA (aac_flac_mp3_wav_wma)
  • AAC, MP2, MP3, WAV, WMA (aac_mp2_mp3_wav_wma)
  • AAC, MP3, MP4, WMA (aac_mp3_mp4_wma)
  • AAC, MP3, WMA (aac_mp3_wma)
  • AIFF, ALAC, FLAC, MP3, WMA (aiff_alac_flac_mp3_wma)
  • CD-A, MP3 (cd_a_mp3)
  • MP2, MP3, WAV (mp2_mp3_wav)
  • MP3 (mp3)
  • MP3, WAV, WMA (mp3_wav_wma)
  • MP3, WMA (mp3_wma)
 • Afstandsbediening (afstandsbediening):
  • Ja (ja)
  • Nee (nee)
 • Type (soort_apparaat):
  • Draagbaar (draagbaar)
  • HiFi (hifi)
  • Persoonlijk (persoonlijk)
 • Radio-ondersteuning (ondersteunde_frequentiebanden):
  • AM (am)
  • DAB+ (dab_)
  • FM (fm)
  • MW (mw)
  • Nee (nee)
  • PLL (pll)
 • Varianten (group):
  • Cambridge Audio AZUR 851C (cambridge_audio_azur_851c)
  • Denon DCD720 (denon_dcd720)
  • Denon DCD-1520AE (denon_dcd_1520ae)
  • Denon DCD-520AE (denon_dcd_520ae)
  • Denon DCD-F109 (denon_dcd_f109)
  • Marantz CD5004 (marantz_cd5004)
  • Marantz CD5005 (marantz_cd5005)
  • Marantz CD 6005 (marantz_cd_6005)
  • Marantz SA 11 S3 (marantz_sa_11_s3)
  • Marantz SA-15S2 (marantz_sa_15s2)
  • NAD C515 BEE (nad_c515_bee)
  • NAD C516 BEE (nad_c516_bee)
  • NAD C565BEE (nad_c565bee)
  • NAD C 546BEE (nad_c_546bee)
  • Onkyo C-7030 (onkyo_c_7030)
  • Onkyo C-7070 (onkyo_c_7070)
  • Onkyo DX-C 390 (onkyo_dx_c_390)
  • Philips AZ105 (philips_az105)
  • Pioneer CDJ-350 (pioneer_cdj_350)
  • Pioneer PD-50 (pioneer_pd_50)
  • Reloop RMP 1660 (reloop_rmp_1660)
  • Tascam CD-200 (tascam_cd_200)
  • Teac PD 501 (teac_pd_501)
  • Yamaha CD-S1000 (yamaha_cd_s1000)
  • Yamaha CD-S 300 (yamaha_cd_s_300)
  • Yamaha CD-S 700 (yamaha_cd_s_700)
  • Yamaha CDC 600 (yamaha_cdc_600)
 • Winkelen in plaats (physical_location):
  • 's-Hertogenbosch (_s_hertogenbosch)
  • Alkmaar (alkmaar)
  • Almere (almere)
  • Alphen aan Den Rijn (alphen_aan_den_rijn)
  • Amersfoort (amersfoort)
  • Amstelveen (amstelveen)
  • Amsterdam (amsterdam)
  • Amsterdam Zuid-Oost (amsterdam_zuid_oost)
  • Apeldoorn (apeldoorn)
  • Arnhem (arnhem)
  • Assen (assen)
  • Barendrecht (barendrecht)
  • Beek (beek)
  • Beneden-Leeuwen (beneden_leeuwen)
  • Bergen op Zoom (bergen_op_zoom)
  • Best (best)
  • Beverwijk (beverwijk)
  • Breda (breda)
  • Capelle aan Den IJssel (capelle_aan_den_ijssel)
  • Cruquius (cruquius)
  • Cuijk (cuijk)
  • Den Haag (den_haag)
  • Den Helder (den_helder)
  • Deventer (deventer)
  • Doetinchem (doetinchem)
  • Dordrecht (dordrecht)
  • Drachten (drachten)
  • Duiven (duiven)
  • Ede (ede)
  • Eindhoven (eindhoven)
  • Emmeloord (emmeloord)
  • Emmen (emmen)
  • Enschede (enschede)
  • Goes (goes)
  • Groningen (groningen)
  • Haarlem (haarlem)
  • Heerenveen (heerenveen)
  • Heerhugowaard (heerhugowaard)
  • Heerlen (heerlen)
  • Hellevoetsluis (hellevoetsluis)
  • Helmond (helmond)
  • Hengelo (hengelo)
  • Hilversum (hilversum)
  • Hoofddorp (hoofddorp)
  • Hoogeveen (hoogeveen)
  • Hoorn (hoorn)
  • Huizen (huizen)
  • Hulst (hulst)
  • Leeuwarden (leeuwarden)
  • Leiden (leiden)
  • Leidschendam (leidschendam)
  • Lelystad (lelystad)
  • Lisse (lisse)
  • Maassluis (maassluis)
  • Maastricht (maastricht)
  • Middelburg (middelburg)
  • Muiden (muiden)
  • Nieuwegein (nieuwegein)
  • Nijmegen (nijmegen)
  • Nuenen (nuenen)
  • Oostburg (oostburg)
  • Oosterhout (oosterhout)
  • Oss (oss)
  • Purmerend (purmerend)
  • Rijswijk (rijswijk)
  • Roermond (roermond)
  • Roosendaal (roosendaal)
  • Rosmalen (rosmalen)
  • Rotterdam (rotterdam)
  • Schiedam (schiedam)
  • Sittard (sittard)
  • Sliedrecht (sliedrecht)
  • Sneek (sneek)
  • Son (son)
  • Spijkenisse (spijkenisse)
  • Stadskanaal (stadskanaal)
  • Terneuzen (terneuzen)
  • Tilburg (tilburg)
  • Utrecht (utrecht)
  • Veenendaal (veenendaal)
  • Veghel (veghel)
  • Venlo (venlo)
  • Venray (venray)
  • Vlaardingen (vlaardingen)
  • Waalwijk (waalwijk)
  • Weert (weert)
  • Winschoten (winschoten)
  • Zaandam (zaandam)
  • Zeist (zeist)
  • Zierikzee (zierikzee)
  • Zoetermeer (zoetermeer)
  • Zoeterwoude (zoeterwoude)
  • Zutphen (zutphen)
  • Zwolle (zwolle)
 • Productgroepen (siblingcategory):
 • teamvergelijk@vergelijk.nl