x
x
x Bekijk categorieën x Categorieën MENU
of
Je zoekt nu binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (verwijderen)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
Zoek naar producten... Zoek naar een product binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Zoek naar producten... Zoek... Zoek naar producten... {}
x Categorieën

cd-speler

{{$data.getNumberOfReviews()}} consumenten beoordelen producten in cd-speler categorie met gemiddeld een {{$data.getAverageRating() | rating}}

cd-speler kopen

Een cd-speler wordt gebruikt om audio-cd's af te spelen. De cd-speler heeft een laser (een speciale bundel licht) waarmee ...
 • Algemene informatie

  Een cd-speler wordt gebruikt om audio-cd's af te spelen. De cd-speler heeft een laser (een speciale bundel licht) waarmee miniscule groeven in de cd's (compact discs) gelezen kunnen worden. De gelezen informatie wordt via allerlei elektronische onderdelen in de cd-speler omgezet in een elektrisch signaal dat de boxen kunnen vertalen in muziek. Jij bent op zoek naar een cd-speler en je kunt wel wat hulp gebruiken. Hieronder staan enkele tips waarop je kunt letten bij het kopen van een cd-speler.Vergelijk hier cd-spelers!

  Bekende merken van de cd-speler zijn: Denon, Marantz, Philips, Pioneer, Sony en Yamaha.

  Bekijk en vergelijk hier cd-spelers!

  Soorten cd-spelers

  Met een cd-recorder kun je hele cd's of compilaties digitaal op cd opnemen. Wanneer je naast audio-cd's ook data-cd's wilt branden, is een cd- of dvd-brander in je computer misschien een betere en goedkopere optie. In een cd-wisselaar passen meerdere cd's tegelijk. Wanneer de cd-wisselaar ook nog de functie play & exchange heeft, kun je een cd verwisselen, terwijl de cd-speler gewoon verder gaat met het afspelen van een andere cd. Er zijn ook cd-spelers met mp3-functie. Deze cd -/mp3-spelers zijn inmiddels veelvoorkomend.

  Uitgang cd-speler
  Via de analoge uitgang van de cd-speler kun je de muziek via de versterker en speakers horen. Sommige cd-spelers beschikken naast een analoge uitgang ook over een digitale uitgang. Hiermee kun je de digitale data van cd direct overzetten op een andere digitale geluidsdrager, zoals een DAT-tape. Wanneer je een cd-recorder koopt, let er dan op dat de cd-speler een digitale ingang bezit. Als dit het geval is, kun je muziek opnemen van een andere digitale geluidsdrager (zoals DAT-tape of Minidisk) zonder verlies van geluidskwaliteit.

  Opnemen met de cd-speler
  Cd-r is een afkorting voor cd-recordable. Recordable cd's kunnen slechts één keer beschreven worden. Hieraan gerelateerd is de cd-rw, wat een afkorting is voor cd-rewritable. Dit is een cd die meerdere keren (tot 1000 keer) beschreven kan worden. Let op: niet alle cd-recorders kunnen cd-rw schrijven. Dit kan alleen wanneer 'schrijft cd-rw' staat aangegeven. De opnamesnelheid geeft aan met welke snelheid de cd-recorder cd's kan opnemen.

  Vergelijk hier cd-spelers!Extra’s cd-speler
  Natuurlijk zijn er nog verschillende extra functies mogelijk op een cd-speler. Veel cd-spelers kennen een programmeerfunctie. Hierin kun je aangeven welke nummers van een cd (of meedere cd's in het geval van een cd-wisselaar) je wilt luisteren. De hoeveelheid nummers die je kunt programmeren wordt daangegeven door aantal tracks program. Op sommige cd's staat extra informatie zoals de tracktitels, uitvoerenden en de cd-titel. Deze informatie wordt echter alleen getoond als de cd-speler ook cd-text weergave ondersteunt. De speelmodus van de cd-speler geeft aan op welke wijze je cd's kunt afspelen: random (willekeurige volgorde), a-b (herhalen geprogrammeerde sequentie) of repeat (herhalen nummer of hele cd). Sommige cd-spelers zijn uitgerust met een hoofdtelefoonuitgang. In een aantal gevallen wordt een afstandbediening meegeleverd met de cd-speler.

  Dj en cd-speler
  Voor dj's zijn er ook cd-draaitafels beschikbaar. Pioneer is de maker van een populair systeem waarmee cd's in een mix kunnen worden gescratcht, net als een platenspeler. Met dit mengpaneel cd-speler kun je makkelijk cd's in elkaar laten overvloeien.

  Cd-speler of dvd-speler?
  De meeste dvd-spelers kun je ook gebruiken als cd-speler. De prijs van dvd-spelers is inmiddels dusdanig laag dat het het overwegen waard is om te kiezen voor een dvd-speler en deze tevens te gebruiken als voorziening voor het afspelen van cd's. Voor meer informatie over dvd-spelers kun je naar de productvergelijker dvd-speler gaan.

  Verdere uitleg van de gebruikte technische gegevens over de cd-speler vind je hier. Deze woordenlijst is ook terug te vinden op de detailpagina van de productvergelijker cd-spelers.

  Bekijk en vergelijk hier alle cd-spelers en vind de beste koop!

 • Veelgestelde vragen

  Vergelijk hier cd-spelers!Waar koop ik lege en voorbespeelde cd's?
  Kan ik ook mp3-cd's afspelen?
  Kan ik ook cd-rw's opnemen?
  Kan ik ook cd's huren?
  Moet ik een verwijderingsbijdrage betalen?

  Wil je meteen op zoek naar een cd-speler? Vergelijk dan hier alle cd-spelers!

  Waar koop ik lege en voorbespeelde cd's?
  Deze koop je in cd-winkels, maar ook bij grotere winkelketens en drogisterijen. Lege cd's kun je ook bij computerzaken kopen.

  Kan ik ook mp3-cd's afspelen?
  Ja, maar alleen met de hiervoor geschikte modellen. Staat dit niet expliciet aangegeven, dan is het niet mogelijk.

  Kan ik ook cd-rw's opnemen?
  Ja, maar alleen met de hiervoor geschikte modellen. Staat dit niet expliciet aangegeven, dan is het niet mogelijk.

  Kan ik ook cd's huren?
  Ja, dat kan. Bij veel bibliotheken kun je cd's huren.

  Moet ik een verwijderingsbijdrage betalen?
  Bij de aanschaf van veel elektronische apparaten zoals een wasmachine, droger, koelkast of koffiezetapparaat betaal je een verwijderingsbijdrage. De bijdrage wordt gevraagd om oude en afgedankte apparaten op een milieuvriendelijke manier te verwijderen. Bij de aanschaf van een nieuw elektronisch apparaat betaal je voor het afvoeren en recyclen van het oude. Voor een cd-speler hoef je geen verwijderingsbijdrage te betalen.

  Bekijk en vergelijk hier alle cd-spelers en vind de beste koop!

 • Verklarende woordenlijst

  Vergelijk hier cd-spelers!Hieronder vind je een alfabetisch overzicht van de gebruikte begrippen.

  Wil je meteen op zoek naar een cd-speler? Vergelijk dan hier alle cd-spelers!

  Analoge uitgang
  Via de analoge uitgang van de cd-speler kun je de muziek via versterker en speakers horen.

  Cd-wisselaar
  In een cd-wisselaar kunnen meerdere cd's tegelijk. Wanneer de cd-wisselaar ook nog de functie play & exchange heeft, kun je een cd verwisselen terwijl de cd-speler gewoon verder gaat met het afspelen van een andere cd.

  Cd-r
  Cd-r is een afkorting voor cd-recordable. Recordable cd's kunnen slechts één keer beschreven worden.

  Cd-rw
  Dit is een cd die meerdere keren (tot 1000 keer) beschreven kan worden.

  Digitale ingang
  Wanneer een cd-speler een digitale ingang heeft, kun je muziek opnemen van een andere digitale geluidsdrager (zoals DAT-tape of Minidisk) zonder verlies van geluidskwaliteit.

  Digitale uitgang
  Sommige modellen beschikken naast een analoge uitgang ook over een digitale uitgang. Hiermee kun je de digitale data van je cd direct overzetten op een andere digitale geluidsdrager, zoals DAT-tape.

  Max. frequentie
  De minimale en maximale frequentie bepaalt de hoeveelheid tonen die weergegeven kan worden. Hoe groter het frequentiebereik is (het verschil tussen de maximale en minimale frequentie), hoe meer tonen er weergegeven kunnen worden. Het frequentiebereik wordt uitgedrukt in Hertz.

  Vergelijk hier cd-spelers!Min. frequentie
  De minimale en maximale frequentie bepaalt de hoeveelheid tonen die weergegeven kunnen worden. Hoe groter het frequentiebereik is (het verschil tussen de maximale en minimale frequentie), hoe meer tonen er weergegeven kunnen worden. Het frequentiebereik wordt uitgedrukt in Hertz.

  Opnamesnelheid
  De opnamesnelheid geeft aan met welke snelheid de cd-recorder cd's kan opnemen.

  Play & exchange
  Wanneer een cd-wisselaar de functie play & exchange heeft, kun je een cd verwisselen terwijl de cd-speler gewoon verder gaat met het afspelen van een andere cd.

  Recorder
  Met een cd-recorder kun je hele cd's of compilaties digitaal op cd opnemen. Wanneer je naast audio-cd's ook data-cd's wilt branden is een cd- of dvd-brander in de computer misschien een betere optie.

  Signaal-ruisverhouding
  De verhouding van signaal-ruis geeft de verhouding aan tussen elektrische impulsen met informatie en onzuiverheden in het signaal. Hoe hoger de signaal-ruisverhouding is, des te zuiverder is het geluidsbeeld. De signaal-ruisverhouding wordt uitgedrukt in decibel.

  Bekijk en vergelijk hier alle cd-spelers en vind de beste koop!

  • Draagbaar Draagbare CD-spelers verplaats je gemakkelijk en hebben een ingebouwde speaker of koptelefoonaansluiting.
  • Radio CD-spelers die voorzien zijn van een radiofunctie.
  • Budget CD-spelers met een prijs onder de 100 euro.
  • Yamaha CD-spelers van Yamaha hebben een goede geluidskwaliteit.
  • Marantz Marantz CD-spelers hebben een goede prijs-kwaliteitsverhoudng.
  • Philips Philips CD-spelers zijn elegeante HiFI-apparaten.
  • Afstandsbediening Deze CD-spelers krijgen een afstandsbediening meegeleverd.
  • Speelt MP3 CD-spelers die ook MP3-bestanden kunnen afspelen.
 • Yamaha CD-S3000
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/4/3/2/yamaha-cd-s3000-24525432.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/4/3/3/yamaha-cd-s3000-24525433.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/4/3/4/yamaha-cd-s3000-24525434.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/4/3/5/yamaha-cd-s3000-24525435.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/4/3/6/yamaha-cd-s3000-24525436.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/4/3/7/yamaha-cd-s3000-24525437.jpg
  Yamaha CD-S3000 (5)
  8.25 (1)
  Yamaha CD-S3000
  Super mooie machine, mooi geluid, volledig gebalanceerd, zwaar, prachtig gebouwd...!
  Yamaha is een vreemde in de audiofiele wereld. Ondanks het feit dat ze piano's en grote mengtafels maken doet men er een beetje flauw over. Het lijkt wel of Oppo dan ineens interessanter is. Welnu, ik heb nu zo'n Yamaha CD-S3000 en het is een mietsers mooi apparaat. Mooi loopwerk, mooie zware kast met veel koper en aluminium, een mooie Sabre DAC opgedeeld in 4 stuks per kanaal, twee per gebalanceerde signaalweg. In combinatie met mijn Pass XP-20 voorversterker en Van Medevoorts PA462 eindversterkers lach ik iedere audiofiel vierkant uit met m'n Yamaha. Overigens gekocht bij Stassen in Tegelen. Prima club...!
  10.0
  0 10
 • Akai APRC90AT CD-speler/recorder
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/2/8/5/akai-aprc90at-21363285.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/3/8/5/akai-aprc90at-21364385.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/0/2/6/akai-aprc90at-cd-player-recorder-22956026.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/0/2/7/akai-aprc90at-cd-player-recorder-22956027.jpg
  Akai APRC90AT CD-speler/recorder (6)
  6.75 (1)
  Akai APRC90AT CD-speler/recorder
  Mooi aparaat,heldere weergave,nieuwerwetse aansluitfuncties aanwezig,goeie prijs.
  Mooi apparaat van vormgeving,gemakkelijke weergave functies,basboost kon wat meer zijn,maar je hebt het te doen met 2 maal 5 wat,meer kun je dan ook niet vewachten,terwijl het geluid mooi helder blijft,ook bij meer power.Voor de prijs kwaliteit verhouding ben ik tevreden.
  7.0
  0 10
 • Philips CD-soundmachine AZ385
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/4/1/8/philips-az385-19536418.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/6/7/8/philips-az385-23315678.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/6/8/0/philips-az385-23315680.jpg
  Philips CD-soundmachine AZ385 (8)
  7.1 (1)
  Philips CD-soundmachine AZ385
  Prima radio, geeft voldoende geluid en is gemakkelijk te bedienen.
  Prima radio, niets op aan te merken.
  7.7
  0 10
 • Pioneer CDJ 1000
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/0/7/2/pioneer-cdj-1000-14539072.jpg
  Pioneer CDJ 1000 (16)
  8.1 (1)
  Pioneer CDJ 1000
  Ik heb ze zelf ook en op elk feest waar ik moet draaien staan ze dus ik snap niet waa...
  Ik heb ze zelf ook en op elk feest waar ik moet draaien staan ze dus ik snap niet waarom deze pioneers zo'n lage score krijgen! Ze zijn gewoon zwaar relaxed!
  9.7
  0 10
 • Draagbaar
  • draagbaar
 • Radio
  • fm
 • Budget
  • budget
 • Yamaha
  • yamaha
 • Marantz
  • marantz
 • Philips
  • philips
 • Afstandsbediening
  • ja
 • Speelt MP3
  • mp3
Cd-spelers 7.0 (8)
0 - 24
 • Akai Portable Radio + CD-player
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/8/1/0/akai-portable-radio-cd-player-22932810.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/0/0/3/akai-aprc-11-19802003.jpg
  Akai Portable Radio + CD-player (46)
  Akai Portable Radio + CD-player
  Coppens Rekreatie B.V. Coppens Rekreatie B.V.
  29, 5.411973199999999, 51.5022392 NONE
  Kampeertopper.nl Kampeertopper.nl
  35.95, 3d (offer_sdt_3_days)
  Coppens Rekreatie B.V. Coppens Rekreatie B.V.
  29, 5.411973199999999, 51.5022392 NONE
  2
  most_sold
 • Teac CD-P1260 CD-speler/recorder
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/7/1/4/teac-cd-p-1260-5441714.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/1/2/8/teac-cd-p-1260-14511128.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/3/7/3/teac-cd-p-1260-17824373.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/3/7/4/teac-cd-p-1260-17824374.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/2/1/7/teac-cd-p-1260-18026217.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/2/9/5/teac-cd-p-1260-18218295.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/6/8/7/teac-cd-p-1260-18227687.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/6/8/8/teac-cd-p-1260-18227688.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/4/0/9/teac-cd-p-1260-18240409.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/0/4/5/teac-cd-p1260-cd-player-recorder-22933045.jpg
  Teac CD-P1260 CD-speler/recorder (24)
  Teac CD-P1260 CD-speler/recorder
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.000170977297053 (818)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.8.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  199, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.000170977297053 (818)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.8.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  199, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.8.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  199, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  9
 • Pioneer CDJ 1000
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/0/7/2/pioneer-cdj-1000-14539072.jpg
  Pioneer CDJ 1000 (16)
  8.1 (1)
  Pioneer CDJ 1000
  new-line.nl new-line.nl
  134, 5d (offer_sdt_5_days)
  new-line.nl new-line.nl
  134, 5d (offer_sdt_5_days)
  1
  good_buy
 • NAD C516 BEE Grafiet
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/4/3/5/nad-c516-bee-19941435.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/9/6/5/nad-c516-bee-graphite--21434965.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/3/9/0/nad-c516-bee-graphite--23591390.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/3/9/1/nad-c516-bee-graphite--23591391.jpg
  NAD C516 BEE Grafiet (14)
  NAD C516 BEE Grafiet
  Eshop.nl Eshop.nl
  8.754201287759635 (399)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.8.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  349, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Eshop.nl Eshop.nl
  8.754201287759635 (399)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.8.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  349, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Hofma Beeld en Geluid Hofma Beeld en Geluid
  349, 6.0945708, 53.1092178 UNKNOWN
  4
 • NAD C515 BEE grafiet
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/7/0/6/nad-c515-bee-graphite--19814706.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/2/0/3/nad-c515-bee-graphite--19818203.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/2/0/nad-c515-bee-graphite--19818320.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/9/6/nad-c515-bee-graphite--19818396.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/7/1/4/nad-c515-bee-graphite--22967714.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/7/1/5/nad-c515-bee-graphite--22967715.jpg
  NAD C515 BEE grafiet (11)
  NAD C515 BEE grafiet
  Hofma Beeld en Geluid Hofma Beeld en Geluid
  299, 6.0945708, 53.1092178 UNKNOWN
  Hofma Beeld en Geluid Hofma Beeld en Geluid
  299, 6.0945708, 53.1092178 UNKNOWN
  1
 • Marantz CD5005
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/4/9/8/marantz-cd5005-25036498.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/4/9/9/marantz-cd5005-25036499.jpg
  Marantz CD5005 (10)
  Marantz CD5005
  Foka.nl Foka.nl
  8.73908127991285 (1336)
  279, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Foka.nl Foka.nl
  8.73908127991285 (1336)
  279, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Foka Superstore Foka Superstore
  279, 4.5004915, 51.9222159 LOW
  136
 • Philips CD-soundmachine AZ127
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/2/6/3/philips-az127-12-19846263.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/3/8/9/philips-az127-12-19937389.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/2/7/0/philips-az127-12-cd-player-recorder-22947270.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/2/7/1/philips-az127-12-cd-player-recorder-22947271.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/2/7/3/philips-az127-12-cd-player-recorder-22947273.jpg
  Philips CD-soundmachine AZ127 (10)
  Philips CD-soundmachine AZ127
  Bol.com Bol.com
  8.450947671176246 (662)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.8.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  59.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Bol.com Bol.com
  8.450947671176246 (662)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.8.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  59.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Expert Almelo Expert Almelo
  59.95, 6.6749386, 52.36558770000001 NONE
  274
 • Philips Draagbare MP3-CD-speler EXP2546
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/8/1/9/philips-exp2546-18145819.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/8/9/8/philips-exp2546-18145898.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/8/2/7/philips-exp2546-18261827.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/2/2/4/philips-exp2546-23210224.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/2/2/6/philips-exp2546-23210226.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/0/9/3/philips-exp2546-02-cd-player-recorder-23232093.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/0/9/4/philips-exp2546-02-cd-player-recorder-23232094.jpg
  Philips Draagbare MP3-CD-speler EXP2546 (10)
  Philips Draagbare MP3-CD-speler EXP2546
  Expert.nl Expert.nl
  7.928162615387502 (197)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.8.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  39.95, 2d (offer_sdt_2_days)
  Expert.nl Expert.nl
  7.928162615387502 (197)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.8.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  39.95, 2d (offer_sdt_2_days)
  BCC Alkmaar BCC Alkmaar
  39.95, 4.750713699999999, 52.6360681 LOW
  319
 • Denon DCD-F109 zwart
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/3/4/3/denon-dcd-f109-black--21530343.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/5/7/7/denon-dcd-f109-black--21629577.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/6/4/denon-dcd-f109-black--22948364.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/6/5/denon-dcd-f109-black--22948365.jpg
  Denon DCD-F109 zwart (9)
  Denon DCD-F109 zwart
  Hificorner.nl Hificorner.nl
  5.969650050774925 (23)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.8.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  169, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Hificorner.nl Hificorner.nl
  5.969650050774925 (23)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.8.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  169, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Media Markt Alkmaar Media Markt Alkmaar
  182.99, 4.7479003, 52.6357647 UNKNOWN
  52
 • Harman-Kardon HD 3700/230 CD-speler/recorder
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/1/3/2/harman-kardon-hd-3700-230-35598132.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/1/3/3/harman-kardon-hd-3700-230-35598133.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/1/3/4/harman-kardon-hd-3700-230-35598134.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/1/3/5/harman-kardon-hd-3700-230-35598135.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/1/3/6/harman-kardon-hd-3700-230-35598136.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/1/3/7/harman-kardon-hd-3700-230-35598137.jpg
  Harman-Kardon HD 3700/230 CD-speler/recorder (9)
  Harman-Kardon HD 3700/230 CD-speler/recorder
  Otto Otto
  6.49501711755113 (104)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.8.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  299, +2w (offer_sdt_more_than_2_weeks)
  Otto Otto
  6.49501711755113 (104)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.8.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  299, +2w (offer_sdt_more_than_2_weeks)
  Foka Superstore Foka Superstore
  349, 4.5004915, 51.9222159 LOW
  4
 • Pioneer PD-10-K CD-speler/recorder
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/2/7/7/pioneer-pd-10-k-19342277.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/6/7/1/pioneer-pd-10-k-19342671.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/5/6/6/pioneer-pd-10-k-22944566.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/5/6/7/pioneer-pd-10-k-22944567.jpg
  Pioneer PD-10-K CD-speler/recorder (9)
  Pioneer PD-10-K CD-speler/recorder
  Foka.nl Foka.nl
  8.73908127991285 (1336)
  199, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Foka.nl Foka.nl
  8.73908127991285 (1336)
  199, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Foka Superstore Foka Superstore
  199, 4.5004915, 51.9222159 LOW
  59
  good_buy
 • Tascam CD-VT2 CD-speler/recorder
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/4/7/0/tascam-cd-vt2-22932470.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/4/7/1/tascam-cd-vt2-22932471.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/4/7/2/tascam-cd-vt2-22932472.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/4/7/3/tascam-cd-vt2-22932473.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/4/7/4/tascam-cd-vt2-22932474.jpg
  Tascam CD-VT2 CD-speler/recorder (9)
  Tascam CD-VT2 CD-speler/recorder
  Bax-shop.nl winkel Bax-shop.nl winkel
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.8.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  119, 3.874908, 51.4954533 UNKNOWN
  Bax-shop.nl winkel Bax-shop.nl winkel
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.8.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  119, 3.874908, 51.4954533 UNKNOWN
  1
 • BigBen Interactive Lilly Rose
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/4/0/4/bigben-interactive-draagbare-cd-speler-met-karaoke-functie-22306404.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/2/3/9/bigben-interactive-draagbare-cd-speler-met-karaoke-functie-22320239.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/9/3/0/bigben-interactive-draagbare-cd-speler-met-karaoke-functie-22326930.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/9/6/5/big-ben-cd47-22946965.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/9/6/6/big-ben-cd47-22946966.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/2/7/2/big-ben-lilly-rose-25092272.jpg
  BigBen Interactive Lilly Rose (8)
  BigBen Interactive Lilly Rose
  Bol.com Bol.com
  8.450947671176246 (662)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.8.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  39.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Bol.com Bol.com
  8.450947671176246 (662)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.8.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  39.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  6
 • Onkyo C-7030 zwart
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/1/0/6/onkyo-c-7030-black--19746106.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/3/6/9/onkyo-c-7030-black--19746369.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/3/8/3/onkyo-c-7030-black--19746383.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/4/0/6/onkyo-c-7030-black--19746406.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/1/5/5/onkyo-c-7030-black--22939155.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/1/5/6/onkyo-c-7030-black--22939156.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/0/1/0/onkyo-c-7030-black--23605010.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/0/1/1/onkyo-c-7030-black--23605011.jpg
  Onkyo C-7030 zwart (8)
  Onkyo C-7030 zwart
  Plasma-discounter.nl Plasma-discounter.nl
  9.104877083267242 (205)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.8.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  249, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Plasma-discounter.nl Plasma-discounter.nl
  9.104877083267242 (205)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.8.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  249, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  BCC Heerlen BCC Heerlen
  249, 5.9697059, 50.8858002 LOW
  136
 • Philips CD-soundmachine AZ385
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/4/1/8/philips-az385-19536418.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/6/7/8/philips-az385-23315678.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/6/8/0/philips-az385-23315680.jpg
  Philips CD-soundmachine AZ385 (8)
  7.1 (1)
  Philips CD-soundmachine AZ385
  Mediamarkt.nl Mediamarkt.nl
  8.664160418350237 (1477)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.8.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  59.99, ? (offer_sdt_unknown)
  Mediamarkt.nl Mediamarkt.nl
  8.664160418350237 (1477)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.8.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  59.99, ? (offer_sdt_unknown)
  Media Markt Alkmaar Media Markt Alkmaar
  59.99, 4.7479003, 52.6357647 UNKNOWN
  51
 • Akai APRC61AT CD-speler/recorder
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/2/6/9/akai-aprc61at-26240269.jpg
  Akai APRC61AT CD-speler/recorder (8)
  Akai APRC61AT CD-speler/recorder
  Bol.com Bol.com
  8.450947671176246 (662)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.8.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  49.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Bol.com Bol.com
  8.450947671176246 (662)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.8.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  49.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Media Markt Alkmaar Media Markt Alkmaar
  49.95, 4.7479003, 52.6357647 UNKNOWN
  53
 • ONECONCEPT V-12 Stereoinstallatie MP3-CD-speler USB zwart
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/1/5/0/oneconcept-v-12-46195150.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/1/4/6/oneconcept-v-12-46195146.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/1/4/7/oneconcept-v-12-46195147.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/1/4/8/oneconcept-v-12-46195148.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/1/4/9/oneconcept-v-12-46195149.jpg
  ONECONCEPT V-12 Stereoinstallatie MP3-CD-speler USB zwart (7)
  ONECONCEPT V-12 Stereoinstallatie MP3-CD-speler USB zwart
  Bol.com Bol.com
  8.450947671176246 (662)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.8.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  69, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Bol.com Bol.com
  8.450947671176246 (662)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.8.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  69, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  2
 • Marantz CD 6005 Zilver
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/1/6/1/marantz-cd-6005-21470161.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/5/5/9/marantz-cd-6005-21470559.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/1/0/7/marantz-cd-6005-silver--29746107.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/1/0/8/marantz-cd-6005-silver--29746108.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/1/0/9/marantz-cd-6005-silver--29746109.jpg
  Marantz CD 6005 Zilver (7)
  Marantz CD 6005 Zilver
  Eshop.nl Eshop.nl
  8.754201287759635 (399)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.8.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  349, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Eshop.nl Eshop.nl
  8.754201287759635 (399)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.8.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  349, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Foka Superstore Foka Superstore
  349, 4.5004915, 51.9222159 LOW
  13
 • Denon DCD-520AE zilver
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/0/3/6/denon-dcd-520ae-19209036.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/2/6/9/denon-dcd-520ae-19209269.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/6/6/denon-dcd-520ae-silver--22948366.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/6/7/denon-dcd-520ae-silver--22948367.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/6/8/denon-dcd-520ae-silver--22948368.jpg
  Denon DCD-520AE zilver (7)
  Denon DCD-520AE zilver
  Foka.nl Foka.nl
  8.73908127991285 (1336)
  174, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Foka.nl Foka.nl
  8.73908127991285 (1336)
  174, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Foka Superstore Foka Superstore
  174, 4.5004915, 51.9222159 LOW
  193
 • Akai APRC90AT CD-speler/recorder
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/2/8/5/akai-aprc90at-21363285.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/3/8/5/akai-aprc90at-21364385.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/0/2/6/akai-aprc90at-cd-player-recorder-22956026.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/0/2/7/akai-aprc90at-cd-player-recorder-22956027.jpg
  Akai APRC90AT CD-speler/recorder (6)
  6.75 (1)
  Akai APRC90AT CD-speler/recorder
  BCC BCC
  8.61371407503923 (791)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.8.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  59.95, 2w (offer_sdt_2_weeks)
  BCC BCC
  8.61371407503923 (791)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.8.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  59.95, 2w (offer_sdt_2_weeks)
  BCC Lisse BCC Lisse
  59.95, 4.5584164, 52.2594197 LOW
  16
 • Roksan Kandy K2
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/0/5/7/roksan-kandy-k2-19643057.jpg
  Roksan Kandy K2 (6)
  Roksan Kandy K2
  Hificorner.nl Hificorner.nl
  5.969650050774925 (23)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.8.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  1099, 3d (offer_sdt_3_days)
  Hificorner.nl Hificorner.nl
  5.969650050774925 (23)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.8.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  1099, 3d (offer_sdt_3_days)
  1
 • Marantz CD 6005 Zwart
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/4/8/1/marantz-cd-6005-21470481.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/0/6/9/marantz-cd-6005-21471069.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/1/5/7/marantz-cd-6005-black--23578157.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/5/5/2/marantz-cd-6005-black--39297552.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/5/5/3/marantz-cd-6005-black--39297553.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/5/5/4/marantz-cd-6005-black--39297554.jpg
  Marantz CD 6005 Zwart (6)
  Marantz CD 6005 Zwart
  Eshop.nl Eshop.nl
  8.754201287759635 (399)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.8.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  349, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Eshop.nl Eshop.nl
  8.754201287759635 (399)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.8.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  349, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  BCC Amersfoort BCC Amersfoort
  349, 5.366058799999999, 52.1643828 LOW
  17
 • Naim Audio CD5SI
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/0/1/8/naim-audio-cd5si-21379018.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/8/5/6/naim-audio-cd5si-21434856.jpg
  Naim Audio CD5SI (5)
  Naim Audio CD5SI
  iear iear
  7.6652003910068425 (2)
  1500, 1w (offer_sdt_1_week)
  iear iear
  7.6652003910068425 (2)
  1500, 1w (offer_sdt_1_week)
  1
 • Yamaha CD-S3000
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/4/3/2/yamaha-cd-s3000-24525432.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/4/3/3/yamaha-cd-s3000-24525433.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/4/3/4/yamaha-cd-s3000-24525434.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/4/3/5/yamaha-cd-s3000-24525435.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/4/3/6/yamaha-cd-s3000-24525436.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/4/3/7/yamaha-cd-s3000-24525437.jpg
  Yamaha CD-S3000 (5)
  8.25 (1)
  Yamaha CD-S3000
  Hificorner.nl Hificorner.nl
  5.969650050774925 (23)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.8.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  4199, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Hificorner.nl Hificorner.nl
  5.969650050774925 (23)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.8.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  4199, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  1
  good_buy
  best_reviewed
2 7
 • Merk (brand):
 • Prijs (price):
  • Budget: minder dan €100 (budget)
  • Lage prijs: €100-€250 (low)
  • Gemiddelde prijs: €250-€500 (medium)
  • High-end: meer dan €500 (high)
 • Kleur (kleur):
  • Aluminium (aluminium)
  • Antraciet (antraciet)
  • Blauw (blauw)
  • goud (goud)
  • Grafiet (grafiet)
  • Grijs (grijs)
  • Multi (multi)
  • Paars (paars)
  • Roestvrijstaal (roestvrijstaal)
  • Rood (rood)
  • Roze (roze)
  • Titanic (titanic)
  • Violet (violet)
  • wit (wit)
  • Zilver (zilver)
  • zilver/beuken (zilver_beuken)
  • zilver/goud (zilver_goud)
  • zwart (zwart)
 • Ondersteunde bestanden (audiocompressieformaten):
  • AAC, FLAC, MP3, OGG, WAV, WMA (aac_flac_mp3_ogg_wav_wma)
  • AAC, FLAC, MP3, RA-Lossless, WAV, WMA (aac_flac_mp3_ra_lossless_wav_wma)
  • AAC, FLAC, MP3, WAV, WMA (aac_flac_mp3_wav_wma)
  • AAC, MP2, MP3, WAV, WMA (aac_mp2_mp3_wav_wma)
  • AAC, MP3, MP4, WMA (aac_mp3_mp4_wma)
  • AAC, MP3, WMA (aac_mp3_wma)
  • CD-A, MP3 (cd_a_mp3)
  • MP2, MP3, WAV (mp2_mp3_wav)
  • MP3 (mp3)
  • MP3, WAV, WMA (mp3_wav_wma)
  • MP3, WMA (mp3_wma)
  • WMA, MP3 (wma_mp3)
 • Afstandsbediening (afstandsbediening):
  • Ja (ja)
  • Nee (nee)
 • Type (soort_apparaat):
  • Draagbaar (draagbaar)
  • HiFi (hifi)
  • Persoonlijk (persoonlijk)
 • Radio-ondersteuning (ondersteunde_frequentiebanden):
  • AM (am)
  • DAB (dab)
  • DAB+ (dab_)
  • FM (fm)
  • MW (mw)
  • Nee (nee)
  • PLL (pll)
 • Varianten (group):
  • Cambridge Audio AZUR 651C (cambridge_audio_azur_651c)
  • Cambridge Audio AZUR 851C (cambridge_audio_azur_851c)
  • Denon DCD720 (denon_dcd720)
  • Denon DCD-1520AE (denon_dcd_1520ae)
  • Denon DCD-520AE (denon_dcd_520ae)
  • Denon DCD-F109 (denon_dcd_f109)
  • Marantz CD5005 (marantz_cd5005)
  • Marantz CD6004 (marantz_cd6004)
  • Marantz CD 6005 (marantz_cd_6005)
  • Marantz SA 11 S3 (marantz_sa_11_s3)
  • Marantz SA-15S2 (marantz_sa_15s2)
  • Marantz SA-KI Pearl LITE (marantz_sa_ki_pearl_lite)
  • NAD C515 BEE (nad_c515_bee)
  • NAD C516 BEE (nad_c516_bee)
  • NAD C565BEE (nad_c565bee)
  • NAD C 546BEE (nad_c_546bee)
  • Onkyo C-7030 (onkyo_c_7030)
  • Onkyo C-7070 (onkyo_c_7070)
  • Onkyo DX-C 390 (onkyo_dx_c_390)
  • Philips AZ105 (philips_az105)
  • Pioneer CDJ-350 (pioneer_cdj_350)
  • Pioneer PD-50 (pioneer_pd_50)
  • Reloop RMP 1660 (reloop_rmp_1660)
  • Reloop RMP 3 Alpha (reloop_rmp_3_alpha)
  • Tascam CD-200 (tascam_cd_200)
  • Teac PD 501 (teac_pd_501)
  • Yamaha CD-N500 (yamaha_cd_n500)
  • Yamaha CD-S1000 (yamaha_cd_s1000)
  • Yamaha CD-S 300 (yamaha_cd_s_300)
  • Yamaha CD-S 700 (yamaha_cd_s_700)
  • Yamaha CDC 600 (yamaha_cdc_600)
  • Yamaha NP-S2000 (yamaha_np_s2000)
 • Winkelen in plaats (physical_location):
  • 's-Heerenberg (_s_heerenberg)
  • 's-Hertogenbosch (_s_hertogenbosch)
  • Alkmaar (alkmaar)
  • Almelo (almelo)
  • Almere (almere)
  • Alphen aan Den Rijn (alphen_aan_den_rijn)
  • Amersfoort (amersfoort)
  • Amstelveen (amstelveen)
  • Amsterdam (amsterdam)
  • Amsterdam Zuid-Oost (amsterdam_zuid_oost)
  • Apeldoorn (apeldoorn)
  • Arnhem (arnhem)
  • Assen (assen)
  • Asten (asten)
  • Baarn (baarn)
  • Barendrecht (barendrecht)
  • Barneveld (barneveld)
  • Beek (beek)
  • Beilen (beilen)
  • Bergen op Zoom (bergen_op_zoom)
  • Berkel en Rodenrijs (berkel_en_rodenrijs)
  • Best (best)
  • Beuningen (beuningen)
  • Beverwijk (beverwijk)
  • Bilthoven (bilthoven)
  • Bodegraven (bodegraven)
  • Bolsward (bolsward)
  • Borculo (borculo)
  • Boskoop (boskoop)
  • Boxtel (boxtel)
  • Breda (breda)
  • Breezand (breezand)
  • Breukelen (breukelen)
  • Brielle (brielle)
  • Burgum (burgum)
  • Bussum (bussum)
  • Capelle aan Den IJssel (capelle_aan_den_ijssel)
  • Castricum (castricum)
  • Cruquius (cruquius)
  • Cuijk (cuijk)
  • Culemborg (culemborg)
  • Delft (delft)
  • Delfzijl (delfzijl)
  • Den Burg (den_burg)
  • Den Haag (den_haag)
  • Den Helder (den_helder)
  • Deurne (deurne)
  • Deventer (deventer)
  • Diemen (diemen)
  • Diepenveen (diepenveen)
  • Dieren (dieren)
  • Diessen (diessen)
  • Dinxperlo (dinxperlo)
  • Dirksland (dirksland)
  • Doetinchem (doetinchem)
  • Dokkum (dokkum)
  • Dongen (dongen)
  • Dordrecht (dordrecht)
  • Drachten (drachten)
  • Dronten (dronten)
  • Drunen (drunen)
  • Duiven (duiven)
  • Ede (ede)
  • Eindhoven (eindhoven)
  • Elst (elst)
  • Emmeloord (emmeloord)
  • Emmen (emmen)
  • Enschede (enschede)
  • Epe (epe)
  • Ermelo (ermelo)
  • Etten-Leur (etten_leur)
  • Franeker (franeker)
  • Genderen (genderen)
  • Gennep (gennep)
  • Goes (goes)
  • Goor (goor)
  • Gorredijk (gorredijk)
  • Gouda (gouda)
  • Groningen (groningen)
  • Haaksbergen (haaksbergen)
  • Haarlem (haarlem)
  • Hardenberg (hardenberg)
  • Harderwijk (harderwijk)
  • Hardinxveld-Giessendam (hardinxveld_giessendam)
  • Haren (haren)
  • Harlingen (harlingen)
  • Heemskerk (heemskerk)
  • Heerenveen (heerenveen)
  • Heerhugowaard (heerhugowaard)
  • Heerlen (heerlen)
  • Hellevoetsluis (hellevoetsluis)
  • Helmond (helmond)
  • Hengelo (hengelo)
  • Hillegom (hillegom)
  • Hilversum (hilversum)
  • Hoofddorp (hoofddorp)
  • Hoogeveen (hoogeveen)
  • Hoogezand (hoogezand)
  • Hoorn (hoorn)
  • Horst (horst)
  • Houten (houten)
  • Huizen (huizen)
  • Hulst (hulst)
  • IJmuiden (ijmuiden)
  • Joure (joure)
  • Kaatsheuvel (kaatsheuvel)
  • Kampen (kampen)
  • Klazienaveen (klazienaveen)
  • Krimpen aan Den IJssel (krimpen_aan_den_ijssel)
  • Landgraaf (landgraaf)
  • Laren (laren)
  • Leersum (leersum)
  • Leeuwarden (leeuwarden)
  • Leiden (leiden)
  • Leidschendam (leidschendam)
  • Lekkerkerk (lekkerkerk)
  • Lelystad (lelystad)
  • Lemmer (lemmer)
  • Leusden (leusden)
  • Lisse (lisse)
  • Lochem (lochem)
  • Maassluis (maassluis)
  • Maastricht (maastricht)
  • Marum (marum)
  • Meppel (meppel)
  • Middelburg (middelburg)
  • Mijdrecht (mijdrecht)
  • Muiden (muiden)
  • Naaldwijk (naaldwijk)
  • Nederweert (nederweert)
  • Nieuwegein (nieuwegein)
  • Nijkerk (nijkerk)
  • Nijmegen (nijmegen)
  • Nijverdal (nijverdal)
  • Nuenen (nuenen)
  • Nunspeet (nunspeet)
  • Oldenzaal (oldenzaal)
  • Ommen (ommen)
  • Oostburg (oostburg)
  • Oosterhout (oosterhout)
  • Oosterwolde (oosterwolde)
  • Oss (oss)
  • Pijnacker (pijnacker)
  • Purmerend (purmerend)
  • Putten (putten)
  • Raalte (raalte)
  • Reuver (reuver)
  • Rheden (rheden)
  • Rhenen (rhenen)
  • Rijssen (rijssen)
  • Rijswijk (rijswijk)
  • Roden (roden)
  • Roermond (roermond)
  • Roosendaal (roosendaal)
  • Rosmalen (rosmalen)
  • Rotterdam (rotterdam)
  • Schagen (schagen)
  • Schiedam (schiedam)
  • Sint Annaparochie (sint_annaparochie)
  • Sittard (sittard)
  • Sliedrecht (sliedrecht)
  • Sneek (sneek)
  • Soest (soest)
  • Son (son)
  • Spijkenisse (spijkenisse)
  • Stadskanaal (stadskanaal)
  • Steenwijk (steenwijk)
  • Surhuisterveen (surhuisterveen)
  • Terneuzen (terneuzen)
  • Tiel (tiel)
  • Tilburg (tilburg)
  • Tubbergen (tubbergen)
  • Twello (twello)
  • Uden (uden)
  • Uithoorn (uithoorn)
  • Uithuizen (uithuizen)
  • Utrecht (utrecht)
  • Veendam (veendam)
  • Veenendaal (veenendaal)
  • Veghel (veghel)
  • Veldhoven (veldhoven)
  • Venlo (venlo)
  • Venray (venray)
  • Vlaardingen (vlaardingen)
  • Vriezenveen (vriezenveen)
  • Vroomshoop (vroomshoop)
  • Waalwijk (waalwijk)
  • Wageningen (wageningen)
  • Weert (weert)
  • West-Terschelling (west_terschelling)
  • Wezep (wezep)
  • Wieringerwerf (wieringerwerf)
  • Wijchen (wijchen)
  • Winschoten (winschoten)
  • Winterswijk (winterswijk)
  • Woerden (woerden)
  • Wolvega (wolvega)
  • Wormerveer (wormerveer)
  • Zaandam (zaandam)
  • Zaltbommel (zaltbommel)
  • Zeewolde (zeewolde)
  • Zeist (zeist)
  • Zelhem (zelhem)
  • Zevenaar (zevenaar)
  • Zierikzee (zierikzee)
  • Zoetermeer (zoetermeer)
  • Zoeterwoude (zoeterwoude)
  • Zuid-Scharwoude (zuid_scharwoude)
  • Zuidhorn (zuidhorn)
  • Zuidlaren (zuidlaren)
  • Zuidzande (zuidzande)
  • Zutphen (zutphen)
  • Zwijndrecht (zwijndrecht)
  • Zwolle (zwolle)
 • Productgroepen (siblingcategory):
 • teamvergelijk@vergelijk.nl