x
x
x Bekijk categorieën x Categorieën MENU
of
Je zoekt nu binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (verwijderen)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
Zoek naar producten... Zoek naar een product binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Zoek naar producten... Zoek... Zoek naar producten... { "valueFormat": "[[cg.view.page.base.SearchPanelBehavior.cleanSearchText(value.getTerm())]]" }
x Categorieën

cd-speler

{{$data.getNumberOfReviews()}} consumenten beoordelen producten in cd-speler categorie met gemiddeld een {{$data.getAverageRating() | rating}}

cd-speler kopen

Een cd-speler wordt gebruikt om audio-cd's af te spelen. De cd-speler heeft een laser (een speciale bundel licht) waarmee ...
 • Algemene informatie

  Een cd-speler wordt gebruikt om audio-cd's af te spelen. De cd-speler heeft een laser (een speciale bundel licht) waarmee miniscule groeven in de cd's (compact discs) gelezen kunnen worden. De gelezen informatie wordt via allerlei elektronische onderdelen in de cd-speler omgezet in een elektrisch signaal dat de boxen kunnen vertalen in muziek. Jij bent op zoek naar een cd-speler en je kunt wel wat hulp gebruiken. Hieronder staan enkele tips waarop je kunt letten bij het kopen van een cd-speler.Vergelijk hier cd-spelers!

  Bekende merken van de cd-speler zijn: Denon, Marantz, Philips, Pioneer, Sony en Yamaha.

  Bekijk en vergelijk hier cd-spelers!

  Soorten cd-spelers

  Met een cd-recorder kun je hele cd's of compilaties digitaal op cd opnemen. Wanneer je naast audio-cd's ook data-cd's wilt branden, is een cd- of dvd-brander in je computer misschien een betere en goedkopere optie. In een cd-wisselaar passen meerdere cd's tegelijk. Wanneer de cd-wisselaar ook nog de functie play & exchange heeft, kun je een cd verwisselen, terwijl de cd-speler gewoon verder gaat met het afspelen van een andere cd. Er zijn ook cd-spelers met mp3-functie. Deze cd -/mp3-spelers zijn inmiddels veelvoorkomend.

  Uitgang cd-speler
  Via de analoge uitgang van de cd-speler kun je de muziek via de versterker en speakers horen. Sommige cd-spelers beschikken naast een analoge uitgang ook over een digitale uitgang. Hiermee kun je de digitale data van cd direct overzetten op een andere digitale geluidsdrager, zoals een DAT-tape. Wanneer je een cd-recorder koopt, let er dan op dat de cd-speler een digitale ingang bezit. Als dit het geval is, kun je muziek opnemen van een andere digitale geluidsdrager (zoals DAT-tape of Minidisk) zonder verlies van geluidskwaliteit.

  Opnemen met de cd-speler
  Cd-r is een afkorting voor cd-recordable. Recordable cd's kunnen slechts één keer beschreven worden. Hieraan gerelateerd is de cd-rw, wat een afkorting is voor cd-rewritable. Dit is een cd die meerdere keren (tot 1000 keer) beschreven kan worden. Let op: niet alle cd-recorders kunnen cd-rw schrijven. Dit kan alleen wanneer 'schrijft cd-rw' staat aangegeven. De opnamesnelheid geeft aan met welke snelheid de cd-recorder cd's kan opnemen.

  Vergelijk hier cd-spelers!Extra’s cd-speler
  Natuurlijk zijn er nog verschillende extra functies mogelijk op een cd-speler. Veel cd-spelers kennen een programmeerfunctie. Hierin kun je aangeven welke nummers van een cd (of meedere cd's in het geval van een cd-wisselaar) je wilt luisteren. De hoeveelheid nummers die je kunt programmeren wordt daangegeven door aantal tracks program. Op sommige cd's staat extra informatie zoals de tracktitels, uitvoerenden en de cd-titel. Deze informatie wordt echter alleen getoond als de cd-speler ook cd-text weergave ondersteunt. De speelmodus van de cd-speler geeft aan op welke wijze je cd's kunt afspelen: random (willekeurige volgorde), a-b (herhalen geprogrammeerde sequentie) of repeat (herhalen nummer of hele cd). Sommige cd-spelers zijn uitgerust met een hoofdtelefoonuitgang. In een aantal gevallen wordt een afstandbediening meegeleverd met de cd-speler.

  Dj en cd-speler
  Voor dj's zijn er ook cd-draaitafels beschikbaar. Pioneer is de maker van een populair systeem waarmee cd's in een mix kunnen worden gescratcht, net als een platenspeler. Met dit mengpaneel cd-speler kun je makkelijk cd's in elkaar laten overvloeien.

  Cd-speler of dvd-speler?
  De meeste dvd-spelers kun je ook gebruiken als cd-speler. De prijs van dvd-spelers is inmiddels dusdanig laag dat het het overwegen waard is om te kiezen voor een dvd-speler en deze tevens te gebruiken als voorziening voor het afspelen van cd's. Voor meer informatie over dvd-spelers kun je naar de productvergelijker dvd-speler gaan.

  Verdere uitleg van de gebruikte technische gegevens over de cd-speler vind je hier. Deze woordenlijst is ook terug te vinden op de detailpagina van de productvergelijker cd-spelers.

  Bekijk en vergelijk hier alle cd-spelers en vind de beste koop!

 • Veelgestelde vragen

  Vergelijk hier cd-spelers!Waar koop ik lege en voorbespeelde cd's?
  Kan ik ook mp3-cd's afspelen?
  Kan ik ook cd-rw's opnemen?
  Kan ik ook cd's huren?
  Moet ik een verwijderingsbijdrage betalen?

  Wil je meteen op zoek naar een cd-speler? Vergelijk dan hier alle cd-spelers!

  Waar koop ik lege en voorbespeelde cd's?
  Deze koop je in cd-winkels, maar ook bij grotere winkelketens en drogisterijen. Lege cd's kun je ook bij computerzaken kopen.

  Kan ik ook mp3-cd's afspelen?
  Ja, maar alleen met de hiervoor geschikte modellen. Staat dit niet expliciet aangegeven, dan is het niet mogelijk.

  Kan ik ook cd-rw's opnemen?
  Ja, maar alleen met de hiervoor geschikte modellen. Staat dit niet expliciet aangegeven, dan is het niet mogelijk.

  Kan ik ook cd's huren?
  Ja, dat kan. Bij veel bibliotheken kun je cd's huren.

  Moet ik een verwijderingsbijdrage betalen?
  Bij de aanschaf van veel elektronische apparaten zoals een wasmachine, droger, koelkast of koffiezetapparaat betaal je een verwijderingsbijdrage. De bijdrage wordt gevraagd om oude en afgedankte apparaten op een milieuvriendelijke manier te verwijderen. Bij de aanschaf van een nieuw elektronisch apparaat betaal je voor het afvoeren en recyclen van het oude. Voor een cd-speler hoef je geen verwijderingsbijdrage te betalen.

  Bekijk en vergelijk hier alle cd-spelers en vind de beste koop!

 • Verklarende woordenlijst

  Vergelijk hier cd-spelers!Hieronder vind je een alfabetisch overzicht van de gebruikte begrippen.

  Wil je meteen op zoek naar een cd-speler? Vergelijk dan hier alle cd-spelers!

  Analoge uitgang
  Via de analoge uitgang van de cd-speler kun je de muziek via versterker en speakers horen.

  Cd-wisselaar
  In een cd-wisselaar kunnen meerdere cd's tegelijk. Wanneer de cd-wisselaar ook nog de functie play & exchange heeft, kun je een cd verwisselen terwijl de cd-speler gewoon verder gaat met het afspelen van een andere cd.

  Cd-r
  Cd-r is een afkorting voor cd-recordable. Recordable cd's kunnen slechts één keer beschreven worden.

  Cd-rw
  Dit is een cd die meerdere keren (tot 1000 keer) beschreven kan worden.

  Digitale ingang
  Wanneer een cd-speler een digitale ingang heeft, kun je muziek opnemen van een andere digitale geluidsdrager (zoals DAT-tape of Minidisk) zonder verlies van geluidskwaliteit.

  Digitale uitgang
  Sommige modellen beschikken naast een analoge uitgang ook over een digitale uitgang. Hiermee kun je de digitale data van je cd direct overzetten op een andere digitale geluidsdrager, zoals DAT-tape.

  Max. frequentie
  De minimale en maximale frequentie bepaalt de hoeveelheid tonen die weergegeven kan worden. Hoe groter het frequentiebereik is (het verschil tussen de maximale en minimale frequentie), hoe meer tonen er weergegeven kunnen worden. Het frequentiebereik wordt uitgedrukt in Hertz.

  Vergelijk hier cd-spelers!Min. frequentie
  De minimale en maximale frequentie bepaalt de hoeveelheid tonen die weergegeven kunnen worden. Hoe groter het frequentiebereik is (het verschil tussen de maximale en minimale frequentie), hoe meer tonen er weergegeven kunnen worden. Het frequentiebereik wordt uitgedrukt in Hertz.

  Opnamesnelheid
  De opnamesnelheid geeft aan met welke snelheid de cd-recorder cd's kan opnemen.

  Play & exchange
  Wanneer een cd-wisselaar de functie play & exchange heeft, kun je een cd verwisselen terwijl de cd-speler gewoon verder gaat met het afspelen van een andere cd.

  Recorder
  Met een cd-recorder kun je hele cd's of compilaties digitaal op cd opnemen. Wanneer je naast audio-cd's ook data-cd's wilt branden is een cd- of dvd-brander in de computer misschien een betere optie.

  Signaal-ruisverhouding
  De verhouding van signaal-ruis geeft de verhouding aan tussen elektrische impulsen met informatie en onzuiverheden in het signaal. Hoe hoger de signaal-ruisverhouding is, des te zuiverder is het geluidsbeeld. De signaal-ruisverhouding wordt uitgedrukt in decibel.

  Bekijk en vergelijk hier alle cd-spelers en vind de beste koop!

  • Draagbaar Draagbare CD-spelers verplaats je gemakkelijk en hebben een ingebouwde speaker of koptelefoonaansluiting.
  • Radio CD-spelers die voorzien zijn van een radiofunctie.
  • Budget CD-spelers met een prijs onder de 100 euro.
  • Yamaha CD-spelers van Yamaha hebben een goede geluidskwaliteit.
  • Marantz Marantz CD-spelers hebben een goede prijs-kwaliteitsverhoudng.
  • Philips Philips CD-spelers zijn elegeante HiFI-apparaten.
  • Afstandsbediening Deze CD-spelers krijgen een afstandsbediening meegeleverd.
  • Speelt MP3 CD-spelers die ook MP3-bestanden kunnen afspelen.
 • Philips CD-soundmachine AZ787
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/3/2/0/philips-az-787-12-19819320.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/7/0/philips-az-787-12-19820070.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/9/8/9/philips-az-787-12-19858989.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/4/4/3/philips-az-787-12-23329443.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/4/4/5/philips-az-787-12-23329445.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/4/4/6/philips-az-787-12-23329446.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/4/4/7/philips-az-787-12-23329447.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/4/4/8/philips-az-787-12-23329448.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/3/2/0/philips-az-787-12-19819320.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS8zLzIvMC9waGlsaXBzLWF6LTc4Ny0xMi0xOTgxOTMyMC5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/7/0/philips-az-787-12-19820070.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC8wLzcvMC9waGlsaXBzLWF6LTc4Ny0xMi0xOTgyMDA3MC5qcGc=
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/9/8/9/philips-az-787-12-19858989.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC85LzgvOS9waGlsaXBzLWF6LTc4Ny0xMi0xOTg1ODk4OS5qcGc=
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/4/4/3/philips-az-787-12-23329443.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS80LzQvMy9waGlsaXBzLWF6LTc4Ny0xMi0yMzMyOTQ0My5qcGc=
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/4/4/5/philips-az-787-12-23329445.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS80LzQvNS9waGlsaXBzLWF6LTc4Ny0xMi0yMzMyOTQ0NS5qcGc=
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/4/4/6/philips-az-787-12-23329446.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS80LzQvNi9waGlsaXBzLWF6LTc4Ny0xMi0yMzMyOTQ0Ni5qcGc=
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/4/4/7/philips-az-787-12-23329447.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS80LzQvNy9waGlsaXBzLWF6LTc4Ny0xMi0yMzMyOTQ0Ny5qcGc=
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/4/4/8/philips-az-787-12-23329448.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS80LzQvOC9waGlsaXBzLWF6LTc4Ny0xMi0yMzMyOTQ0OC5qcGc=
  Philips CD-soundmachine AZ787 (6)
  4.9 (1)
  Philips CD-soundmachine AZ787
  Er ontbreekt een degelijke Nederlandstalige handleiding
  Er is zit ruis op. Te ingewikkeld om te gebruiken.
  3.3
  0 10
 • Draagbaar
  • draagbaar
 • Radio
  • fm
 • Budget
  • budget
 • Yamaha
  • yamaha
 • Marantz
  • marantz
 • Philips
  • philips
 • Afstandsbediening
  • ja
 • Speelt MP3
  • mp3
Cd-spelers 6.8 (3)
0 - 24
 • NAD C515 BEE grafiet
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/7/0/6/nad-c515-bee-graphite--19814706.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/2/0/3/nad-c515-bee-graphite--19818203.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/2/0/nad-c515-bee-graphite--19818320.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/9/6/nad-c515-bee-graphite--19818396.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/7/1/4/nad-c515-bee-graphite--22967714.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/7/1/5/nad-c515-bee-graphite--22967715.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/7/0/6/nad-c515-bee-graphite--19814706.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC83LzAvNi9uYWQtYzUxNS1iZWUtZ3JhcGhpdGUtLTE5ODE0NzA2LmpwZw==
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/2/0/3/nad-c515-bee-graphite--19818203.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8yLzAvMy9uYWQtYzUxNS1iZWUtZ3JhcGhpdGUtLTE5ODE4MjAzLmpwZw==
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/2/0/nad-c515-bee-graphite--19818320.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8zLzIvMC9uYWQtYzUxNS1iZWUtZ3JhcGhpdGUtLTE5ODE4MzIwLmpwZw==
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/9/6/nad-c515-bee-graphite--19818396.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8zLzkvNi9uYWQtYzUxNS1iZWUtZ3JhcGhpdGUtLTE5ODE4Mzk2LmpwZw==
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/7/1/4/nad-c515-bee-graphite--22967714.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy83LzEvNC9uYWQtYzUxNS1iZWUtZ3JhcGhpdGUtLTIyOTY3NzE0LmpwZw==
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/7/1/5/nad-c515-bee-graphite--22967715.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy83LzEvNS9uYWQtYzUxNS1iZWUtZ3JhcGhpdGUtLTIyOTY3NzE1LmpwZw==
  NAD C515 BEE grafiet (29)
  NAD C515 BEE grafiet
  Hofma Beeld en Geluid Hofma Beeld en Geluid
  299, 6.0945708, 53.1092178 UNKNOWN
  Hofma Beeld en Geluid Hofma Beeld en Geluid
  299, 6.0945708, 53.1092178 UNKNOWN
  1
  most_sold
 • NAD C515 BEE titanium
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/7/0/7/nad-c515-bee-titanium--19814707.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/2/0/2/nad-c515-bee-titanium--19818202.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/1/9/nad-c515-bee-titanium--19818319.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/8/8/5/nad-c515-bee-titanium--22945885.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/8/8/6/nad-c515-bee-titanium--22945886.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/9/5/nad-c515-bee-titanium--19818395.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/7/0/7/nad-c515-bee-titanium--19814707.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC83LzAvNy9uYWQtYzUxNS1iZWUtdGl0YW5pdW0tLTE5ODE0NzA3LmpwZw==
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/2/0/2/nad-c515-bee-titanium--19818202.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8yLzAvMi9uYWQtYzUxNS1iZWUtdGl0YW5pdW0tLTE5ODE4MjAyLmpwZw==
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/1/9/nad-c515-bee-titanium--19818319.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8zLzEvOS9uYWQtYzUxNS1iZWUtdGl0YW5pdW0tLTE5ODE4MzE5LmpwZw==
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/8/8/5/nad-c515-bee-titanium--22945885.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS84LzgvNS9uYWQtYzUxNS1iZWUtdGl0YW5pdW0tLTIyOTQ1ODg1LmpwZw==
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/8/8/6/nad-c515-bee-titanium--22945886.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS84LzgvNi9uYWQtYzUxNS1iZWUtdGl0YW5pdW0tLTIyOTQ1ODg2LmpwZw==
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/9/5/nad-c515-bee-titanium--19818395.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8zLzkvNS9uYWQtYzUxNS1iZWUtdGl0YW5pdW0tLTE5ODE4Mzk1LmpwZw==
  NAD C515 BEE titanium (16)
  NAD C515 BEE titanium
  Hofma Beeld en Geluid Hofma Beeld en Geluid
  299, 6.0945708, 53.1092178 UNKNOWN
  Hofma Beeld en Geluid Hofma Beeld en Geluid
  299, 6.0945708, 53.1092178 UNKNOWN
  1
 • Denver DM-389
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/6/0/9/denver-dm-389-25264609.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/7/8/8/denver-dm-389-25313788.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/6/0/9/denver-dm-389-25264609.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC82LzAvOS9kZW52ZXItZG0tMzg5LTI1MjY0NjA5LmpwZw==
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/7/8/8/denver-dm-389-25313788.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy83LzgvOC9kZW52ZXItZG0tMzg5LTI1MzEzNzg4LmpwZw==
  Denver DM-389 (15)
  Denver DM-389
  Bol.com Bol.com
  8.352484208647718 (678)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  37.94, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Bol.com Bol.com
  8.352484208647718 (678)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  37.94, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  2
  good_buy
 • NAD C 546BEE grafiet
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/7/8/7/nad-c-546bee-18898787.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/7/2/8/nad-c-546bee-21434728.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/4/1/7/nad-c-546bee-graphite--23591417.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/7/8/7/nad-c-546bee-18898787.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC83LzgvNy9uYWQtYy01NDZiZWUtMTg4OTg3ODcuanBn
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/7/2/8/nad-c-546bee-21434728.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC83LzIvOC9uYWQtYy01NDZiZWUtMjE0MzQ3MjguanBn
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/4/1/7/nad-c-546bee-graphite--23591417.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS80LzEvNy9uYWQtYy01NDZiZWUtZ3JhcGhpdGUtLTIzNTkxNDE3LmpwZw==
  NAD C 546BEE grafiet (12)
  NAD C 546BEE grafiet
  Hofma Beeld en Geluid Hofma Beeld en Geluid
  349, 6.0945708, 53.1092178 UNKNOWN
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.019845455652131 (819)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  599, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Hofma Beeld en Geluid Hofma Beeld en Geluid
  349, 6.0945708, 53.1092178 UNKNOWN
  10
 • Denon DCD-520AE zwart
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/6/0/4/denon-dcd-520ae-black--19731604.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/1/9/0/denon-dcd-520ae-19401190.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/9/4/3/denon-dcd-520ae-black--22944943.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/9/4/4/denon-dcd-520ae-black--22944944.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/9/4/5/denon-dcd-520ae-black--22944945.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/6/0/4/denon-dcd-520ae-black--19731604.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS82LzAvNC9kZW5vbi1kY2QtNTIwYWUtYmxhY2stLTE5NzMxNjA0LmpwZw==
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/1/9/0/denon-dcd-520ae-19401190.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS8xLzkvMC9kZW5vbi1kY2QtNTIwYWUtMTk0MDExOTAuanBn
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/9/4/3/denon-dcd-520ae-black--22944943.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC85LzQvMy9kZW5vbi1kY2QtNTIwYWUtYmxhY2stLTIyOTQ0OTQzLmpwZw==
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/9/4/4/denon-dcd-520ae-black--22944944.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC85LzQvNC9kZW5vbi1kY2QtNTIwYWUtYmxhY2stLTIyOTQ0OTQ0LmpwZw==
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/9/4/5/denon-dcd-520ae-black--22944945.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC85LzQvNS9kZW5vbi1kY2QtNTIwYWUtYmxhY2stLTIyOTQ0OTQ1LmpwZw==
  Denon DCD-520AE zwart (11)
  Denon DCD-520AE zwart
  Eshop.nl Eshop.nl
  8.754201287759635 (399)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  169, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Eshop.nl Eshop.nl
  8.754201287759635 (399)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  169, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Media Markt Breda Media Markt Breda
  7.2 (1)
  169, 4.7341783, 51.58151429999999 HIGH
  55
 • Lenco SCD-24 MP3 Draagbaar Blauw radio
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/6/3/7/lenco-scd-24-mp3-5514637.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/2/4/1/lenco-scd-24-mp3-17670241.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/6/5/0/lenco-scd-24-mp3-22932650.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/6/5/1/lenco-scd-24-mp3-22932651.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/7/3/7/lenco-scd-24-mp3-22933737.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/6/2/lenco-scd-24-mp3-50004462.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/6/3/7/lenco-scd-24-mp3-5514637.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC82LzMvNy9sZW5jby1zY2QtMjQtbXAzLTU1MTQ2MzcuanBn
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/2/4/1/lenco-scd-24-mp3-17670241.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC8yLzQvMS9sZW5jby1zY2QtMjQtbXAzLTE3NjcwMjQxLmpwZw==
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/6/5/0/lenco-scd-24-mp3-22932650.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi82LzUvMC9sZW5jby1zY2QtMjQtbXAzLTIyOTMyNjUwLmpwZw==
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/6/5/1/lenco-scd-24-mp3-22932651.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi82LzUvMS9sZW5jby1zY2QtMjQtbXAzLTIyOTMyNjUxLmpwZw==
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/7/3/7/lenco-scd-24-mp3-22933737.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy83LzMvNy9sZW5jby1zY2QtMjQtbXAzLTIyOTMzNzM3LmpwZw==
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/6/2/lenco-scd-24-mp3-50004462.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC80LzYvMi9sZW5jby1zY2QtMjQtbXAzLTUwMDA0NDYyLmpwZw==
  Lenco SCD-24 MP3 Draagbaar Blauw radio (10)
  Lenco SCD-24 MP3 Draagbaar Blauw radio
  Mediamarkt.nl Mediamarkt.nl
  8.509608304412133 (4936)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  32.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Mediamarkt.nl Mediamarkt.nl
  8.509608304412133 (4936)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  32.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Media Markt Breda Media Markt Breda
  7.2 (1)
  32.99, 4.7341783, 51.58151429999999 HIGH
  53
  good_buy
 • Onkyo C-7030 zilver
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/5/8/2/onkyo-c-7030-18156582.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/4/8/5/onkyo-c-7030-19189485.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/1/5/7/onkyo-c-7030-silver--22939157.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/1/5/8/onkyo-c-7030-silver--22939158.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/1/5/9/onkyo-c-7030-silver--22939159.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/5/8/2/onkyo-c-7030-18156582.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi81LzgvMi9vbmt5by1jLTcwMzAtMTgxNTY1ODIuanBn
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/4/8/5/onkyo-c-7030-19189485.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS80LzgvNS9vbmt5by1jLTcwMzAtMTkxODk0ODUuanBn
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/1/5/7/onkyo-c-7030-silver--22939157.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS8xLzUvNy9vbmt5by1jLTcwMzAtc2lsdmVyLS0yMjkzOTE1Ny5qcGc=
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/1/5/8/onkyo-c-7030-silver--22939158.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS8xLzUvOC9vbmt5by1jLTcwMzAtc2lsdmVyLS0yMjkzOTE1OC5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/1/5/9/onkyo-c-7030-silver--22939159.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS8xLzUvOS9vbmt5by1jLTcwMzAtc2lsdmVyLS0yMjkzOTE1OS5qcGc=
  Onkyo C-7030 zilver (10)
  Onkyo C-7030 zilver
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.019845455652131 (819)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  249, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.019845455652131 (819)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  249, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  249, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  17
 • Philips CD-soundmachine AZ3831
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/2/2/5/philips-az3831-12-18608225.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/7/7/6/philips-az3831-22938776.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/7/7/7/philips-az3831-22938777.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/7/7/9/philips-az3831-22938779.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/2/2/5/philips-az3831-12-18608225.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8yLzIvNS9waGlsaXBzLWF6MzgzMS0xMi0xODYwODIyNS5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/7/7/6/philips-az3831-22938776.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC83LzcvNi9waGlsaXBzLWF6MzgzMS0yMjkzODc3Ni5qcGc=
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/7/7/7/philips-az3831-22938777.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC83LzcvNy9waGlsaXBzLWF6MzgzMS0yMjkzODc3Ny5qcGc=
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/7/7/9/philips-az3831-22938779.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC83LzcvOS9waGlsaXBzLWF6MzgzMS0yMjkzODc3OS5qcGc=
  Philips CD-soundmachine AZ3831 (10)
  Philips CD-soundmachine AZ3831
  Mediamarkt.nl Mediamarkt.nl
  8.509608304412133 (4936)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  84.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Mediamarkt.nl Mediamarkt.nl
  8.509608304412133 (4936)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  84.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Media Markt Breda Media Markt Breda
  7.2 (1)
  84.99, 4.7341783, 51.58151429999999 HIGH
  49
 • Teac CD-P1260 CD-speler/recorder
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/7/1/4/teac-cd-p-1260-5441714.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/1/2/8/teac-cd-p-1260-14511128.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/3/7/3/teac-cd-p-1260-17824373.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/3/7/4/teac-cd-p-1260-17824374.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/2/1/7/teac-cd-p-1260-18026217.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/2/9/5/teac-cd-p-1260-18218295.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/6/8/7/teac-cd-p-1260-18227687.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/6/8/8/teac-cd-p-1260-18227688.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/4/0/9/teac-cd-p-1260-18240409.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/0/4/5/teac-cd-p1260-cd-player-recorder-22933045.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/5/0/teac-cd-p1260-54825550.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/7/1/4/teac-cd-p-1260-5441714.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS83LzEvNC90ZWFjLWNkLXAtMTI2MC01NDQxNzE0LmpwZw==
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/1/2/8/teac-cd-p-1260-14511128.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS8xLzIvOC90ZWFjLWNkLXAtMTI2MC0xNDUxMTEyOC5qcGc=
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/3/7/3/teac-cd-p-1260-17824373.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC8zLzcvMy90ZWFjLWNkLXAtMTI2MC0xNzgyNDM3My5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/3/7/4/teac-cd-p-1260-17824374.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC8zLzcvNC90ZWFjLWNkLXAtMTI2MC0xNzgyNDM3NC5qcGc=
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/2/1/7/teac-cd-p-1260-18026217.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi8yLzEvNy90ZWFjLWNkLXAtMTI2MC0xODAyNjIxNy5qcGc=
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/2/9/5/teac-cd-p-1260-18218295.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8yLzkvNS90ZWFjLWNkLXAtMTI2MC0xODIxODI5NS5qcGc=
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/6/8/7/teac-cd-p-1260-18227687.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy82LzgvNy90ZWFjLWNkLXAtMTI2MC0xODIyNzY4Ny5qcGc=
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/6/8/8/teac-cd-p-1260-18227688.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy82LzgvOC90ZWFjLWNkLXAtMTI2MC0xODIyNzY4OC5qcGc=
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/4/0/9/teac-cd-p-1260-18240409.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC80LzAvOS90ZWFjLWNkLXAtMTI2MC0xODI0MDQwOS5qcGc=
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/0/4/5/teac-cd-p1260-cd-player-recorder-22933045.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy8wLzQvNS90ZWFjLWNkLXAxMjYwLWNkLXBsYXllci1yZWNvcmRlci0yMjkzMzA0NS5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/5/0/teac-cd-p1260-54825550.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS81LzUvMC90ZWFjLWNkLXAxMjYwLTU0ODI1NTUwLmpwZw==
  Teac CD-P1260 CD-speler/recorder (9)
  Teac CD-P1260 CD-speler/recorder
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.019845455652131 (819)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  184.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  9.019845455652131 (819)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  184.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  184.99, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  7
  Denon UCD 100 (8)
  Denon UCD 100
  new-line.nl new-line.nl
  249, 5d (offer_sdt_5_days)
  new-line.nl new-line.nl
  249, 5d (offer_sdt_5_days)
  1
 • Akai APRC61AT CD-speler/recorder
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/2/6/9/akai-aprc61at-26240269.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/2/6/9/akai-aprc61at-26240269.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC8yLzYvOS9ha2FpLWFwcmM2MWF0LTI2MjQwMjY5LmpwZw==
  Akai APRC61AT CD-speler/recorder (8)
  Akai APRC61AT CD-speler/recorder
  Elektronicaoutlet24.nl Elektronicaoutlet24.nl
  45.95, 2d (offer_sdt_2_days)
  Elektronicaoutlet24.nl Elektronicaoutlet24.nl
  45.95, 2d (offer_sdt_2_days)
  Media Markt Breda Media Markt Breda
  7.2 (1)
  49.99, 4.7341783, 51.58151429999999 LOW
  50
 • Naim CD5 XS
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/9/2/naim-cd5-xs-37378392.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5pZWFyLm5sL2ltYWdlcy9wcm9kdWN0cy9sYXJnZS9wcmQ2NDc1Mi5qcGc=
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/9/2/naim-cd5-xs-37378392.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5pZWFyLm5sL2ltYWdlcy9wcm9kdWN0cy9sYXJnZS9wcmQ2NDc1Mi5qcGc=
  Naim CD5 XS (8)
  Naim CD5 XS
  iear iear
  7.6652003910068425 (2)
  3400, 1w (offer_sdt_1_week)
  iear iear
  7.6652003910068425 (2)
  3400, 1w (offer_sdt_1_week)
  1
 • Pioneer PD-10-K CD-speler/recorder
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/2/7/7/pioneer-pd-10-k-19342277.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/6/7/1/pioneer-pd-10-k-19342671.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/5/6/6/pioneer-pd-10-k-22944566.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/5/6/7/pioneer-pd-10-k-22944567.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/2/7/7/pioneer-pd-10-k-19342277.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi8yLzcvNy9waW9uZWVyLXBkLTEwLWstMTkzNDIyNzcuanBn
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/6/7/1/pioneer-pd-10-k-19342671.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMi82LzcvMS9waW9uZWVyLXBkLTEwLWstMTkzNDI2NzEuanBn
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/5/6/6/pioneer-pd-10-k-22944566.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC81LzYvNi9waW9uZWVyLXBkLTEwLWstMjI5NDQ1NjYuanBn
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/5/6/7/pioneer-pd-10-k-22944567.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC81LzYvNy9waW9uZWVyLXBkLTEwLWstMjI5NDQ1NjcuanBn
  Pioneer PD-10-K CD-speler/recorder (7)
  Pioneer PD-10-K CD-speler/recorder
  Hificorner.nl Hificorner.nl
  4.103050025038506 (24)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  229, 4d (offer_sdt_4_days)
  Hificorner.nl Hificorner.nl
  4.103050025038506 (24)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  229, 4d (offer_sdt_4_days)
  Hofma Beeld en Geluid Hofma Beeld en Geluid
  269, 6.0945708, 53.1092178 UNKNOWN
  2
  good_buy
 • Harman-Kardon HD 3700/230 CD-speler/recorder
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/1/3/2/harman-kardon-hd-3700-230-35598132.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/1/3/3/harman-kardon-hd-3700-230-35598133.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/1/3/4/harman-kardon-hd-3700-230-35598134.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/1/3/5/harman-kardon-hd-3700-230-35598135.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/1/3/6/harman-kardon-hd-3700-230-35598136.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/1/3/7/harman-kardon-hd-3700-230-35598137.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/1/3/2/harman-kardon-hd-3700-230-35598132.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8xLzMvMi9oYXJtYW4ta2FyZG9uLWhkLTM3MDAtMjMwLTM1NTk4MTMyLmpwZw==
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/1/3/3/harman-kardon-hd-3700-230-35598133.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8xLzMvMy9oYXJtYW4ta2FyZG9uLWhkLTM3MDAtMjMwLTM1NTk4MTMzLmpwZw==
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/1/3/4/harman-kardon-hd-3700-230-35598134.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8xLzMvNC9oYXJtYW4ta2FyZG9uLWhkLTM3MDAtMjMwLTM1NTk4MTM0LmpwZw==
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/1/3/5/harman-kardon-hd-3700-230-35598135.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8xLzMvNS9oYXJtYW4ta2FyZG9uLWhkLTM3MDAtMjMwLTM1NTk4MTM1LmpwZw==
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/1/3/6/harman-kardon-hd-3700-230-35598136.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8xLzMvNi9oYXJtYW4ta2FyZG9uLWhkLTM3MDAtMjMwLTM1NTk4MTM2LmpwZw==
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/1/3/7/harman-kardon-hd-3700-230-35598137.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8xLzMvNy9oYXJtYW4ta2FyZG9uLWhkLTM3MDAtMjMwLTM1NTk4MTM3LmpwZw==
  Harman-Kardon HD 3700/230 CD-speler/recorder (7)
  Harman-Kardon HD 3700/230 CD-speler/recorder
  Otto Otto
  5.922742426309625 (109)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  304.95, ? (offer_sdt_unknown)
  Otto Otto
  5.922742426309625 (109)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  304.95, ? (offer_sdt_unknown)
  3
 • Philips CD-soundmachine AZ305
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/9/8/5/philips-az-305-19604985.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/5/1/philips-az-305-23328051.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/5/3/philips-az-305-23328053.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/9/8/5/philips-az-305-19604985.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC85LzgvNS9waGlsaXBzLWF6LTMwNS0xOTYwNDk4NS5qcGc=
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/5/1/philips-az-305-23328051.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8wLzUvMS9waGlsaXBzLWF6LTMwNS0yMzMyODA1MS5qcGc=
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/5/3/philips-az-305-23328053.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC8wLzUvMy9waGlsaXBzLWF6LTMwNS0yMzMyODA1My5qcGc=
  Philips CD-soundmachine AZ305 (7)
  Philips CD-soundmachine AZ305
  Mediamarkt.nl Mediamarkt.nl
  8.509608304412133 (4936)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  49, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Mediamarkt.nl Mediamarkt.nl
  8.509608304412133 (4936)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  49, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Media Markt Breda Media Markt Breda
  7.2 (1)
  49, 4.7341783, 51.58151429999999 LOW
  49
 • Lenco DR-88BT
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/6/8/9/lenco-dr-88bt-30814689.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/6/9/0/lenco-dr-88bt-30814690.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/6/9/1/lenco-dr-88bt-30814691.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/6/8/9/lenco-dr-88bt-30814689.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC82LzgvOS9sZW5jby1kci04OGJ0LTMwODE0Njg5LmpwZw==
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/6/9/0/lenco-dr-88bt-30814690.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC82LzkvMC9sZW5jby1kci04OGJ0LTMwODE0NjkwLmpwZw==
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/6/9/1/lenco-dr-88bt-30814691.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC82LzkvMS9sZW5jby1kci04OGJ0LTMwODE0NjkxLmpwZw==
  Lenco DR-88BT (7)
  Lenco DR-88BT
  Mediamarkt.nl Mediamarkt.nl
  8.509608304412133 (4936)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  193.9, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Mediamarkt.nl Mediamarkt.nl
  8.509608304412133 (4936)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  193.9, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Media Markt Breda Media Markt Breda
  7.2 (1)
  193.9, 4.7341783, 51.58151429999999 HIGH
  50
 • Philips CD-soundmachine AZ787
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/3/2/0/philips-az-787-12-19819320.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/7/0/philips-az-787-12-19820070.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/9/8/9/philips-az-787-12-19858989.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/4/4/3/philips-az-787-12-23329443.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/4/4/5/philips-az-787-12-23329445.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/4/4/6/philips-az-787-12-23329446.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/4/4/7/philips-az-787-12-23329447.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/4/4/8/philips-az-787-12-23329448.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/3/2/0/philips-az-787-12-19819320.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS8zLzIvMC9waGlsaXBzLWF6LTc4Ny0xMi0xOTgxOTMyMC5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/7/0/philips-az-787-12-19820070.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC8wLzcvMC9waGlsaXBzLWF6LTc4Ny0xMi0xOTgyMDA3MC5qcGc=
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/9/8/9/philips-az-787-12-19858989.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOC85LzgvOS9waGlsaXBzLWF6LTc4Ny0xMi0xOTg1ODk4OS5qcGc=
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/4/4/3/philips-az-787-12-23329443.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS80LzQvMy9waGlsaXBzLWF6LTc4Ny0xMi0yMzMyOTQ0My5qcGc=
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/4/4/5/philips-az-787-12-23329445.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS80LzQvNS9waGlsaXBzLWF6LTc4Ny0xMi0yMzMyOTQ0NS5qcGc=
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/4/4/6/philips-az-787-12-23329446.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS80LzQvNi9waGlsaXBzLWF6LTc4Ny0xMi0yMzMyOTQ0Ni5qcGc=
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/4/4/7/philips-az-787-12-23329447.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS80LzQvNy9waGlsaXBzLWF6LTc4Ny0xMi0yMzMyOTQ0Ny5qcGc=
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/4/4/8/philips-az-787-12-23329448.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS80LzQvOC9waGlsaXBzLWF6LTc4Ny0xMi0yMzMyOTQ0OC5qcGc=
  Philips CD-soundmachine AZ787 (6)
  4.9 (1)
  Philips CD-soundmachine AZ787
  Otto Otto
  5.922742426309625 (109)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  116.95, ? (offer_sdt_unknown)
  Otto Otto
  5.922742426309625 (109)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  116.95, ? (offer_sdt_unknown)
  2
 • Roadstar PCD-495MP
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/2/7/7/roadstar-pcd-495mp-23719277.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/2/7/7/roadstar-pcd-495mp-23719277.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS8yLzcvNy9yb2Fkc3Rhci1wY2QtNDk1bXAtMjM3MTkyNzcuanBn
  Roadstar PCD-495MP (6)
  Roadstar PCD-495MP
  Conrad Conrad
  8.151149282441185 (695)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  39.94, 4d (offer_sdt_4_days)
  Conrad Conrad
  8.151149282441185 (695)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  39.94, 4d (offer_sdt_4_days)
  1
  good_buy
 • Philips CD-soundmachine AZ127
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/2/6/3/philips-az127-12-19846263.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/3/8/9/philips-az127-12-19937389.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/2/7/0/philips-az127-12-cd-player-recorder-22947270.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/2/7/1/philips-az127-12-cd-player-recorder-22947271.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/2/7/3/philips-az127-12-cd-player-recorder-22947273.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/2/6/3/philips-az127-12-19846263.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi8yLzYvMy9waGlsaXBzLWF6MTI3LTEyLTE5ODQ2MjYzLmpwZw==
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/3/8/9/philips-az127-12-19937389.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy8zLzgvOS9waGlsaXBzLWF6MTI3LTEyLTE5OTM3Mzg5LmpwZw==
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/2/7/0/philips-az127-12-cd-player-recorder-22947270.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy8yLzcvMC9waGlsaXBzLWF6MTI3LTEyLWNkLXBsYXllci1yZWNvcmRlci0yMjk0NzI3MC5qcGc=
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/2/7/1/philips-az127-12-cd-player-recorder-22947271.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy8yLzcvMS9waGlsaXBzLWF6MTI3LTEyLWNkLXBsYXllci1yZWNvcmRlci0yMjk0NzI3MS5qcGc=
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/2/7/3/philips-az127-12-cd-player-recorder-22947273.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzMudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy8yLzcvMy9waGlsaXBzLWF6MTI3LTEyLWNkLXBsYXllci1yZWNvcmRlci0yMjk0NzI3My5qcGc=
  Philips CD-soundmachine AZ127 (6)
  Philips CD-soundmachine AZ127
  Otto Otto
  5.922742426309625 (109)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  60.94, ? (offer_sdt_unknown)
  Otto Otto
  5.922742426309625 (109)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  60.94, ? (offer_sdt_unknown)
  1
 • Sony CFDS70B.CED Draagbare radio
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/4/5/0/sony-cfds70b-ced-draagbare-radio-52688450.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5tb2Rlcm4ubmwvY2F0YWxvZy9wcm9kdWN0X2ltYWdlLnBocD90eXBlPXByb2R1Y3RJbWFnZSZzaXplPWV4cG9ydCZpZD05MTk3OSZpbWFnZUlkPTE3MzU2MiZyZWY9dmVyZ2VsaWprbmw=
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/6/0/0/sony-cfd-s70-55175600.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/6/0/1/sony-cfd-s70-55175601.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/6/0/2/sony-cfd-s70-55175602.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/4/5/0/sony-cfds70b-ced-draagbare-radio-52688450.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5tb2Rlcm4ubmwvY2F0YWxvZy9wcm9kdWN0X2ltYWdlLnBocD90eXBlPXByb2R1Y3RJbWFnZSZzaXplPWV4cG9ydCZpZD05MTk3OSZpbWFnZUlkPTE3MzU2MiZyZWY9dmVyZ2VsaWprbmw=
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/6/0/0/sony-cfd-s70-55175600.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS82LzAvMC9zb255LWNmZC1zNzAtNTUxNzU2MDAuanBn
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/6/0/1/sony-cfd-s70-55175601.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS82LzAvMS9zb255LWNmZC1zNzAtNTUxNzU2MDEuanBn
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/6/0/2/sony-cfd-s70-55175602.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNS82LzAvMi9zb255LWNmZC1zNzAtNTUxNzU2MDIuanBn
  Sony CFDS70B.CED Draagbare radio (6)
  Sony CFDS70B.CED Draagbare radio
  BCC BCC
  8.174341213832351 (795)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  94, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  BCC BCC
  8.174341213832351 (795)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  94, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  BCC Alkmaar BCC Alkmaar
  94, 4.750713699999999, 52.6360681 LOW
  66
 • JVC RV-NB75E
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/2/2/8/jvc-rv-nb75e-25163228.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/2/2/9/jvc-rv-nb75e-25163229.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/2/2/8/jvc-rv-nb75e-25163228.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy8yLzIvOC9qdmMtcnYtbmI3NWUtMjUxNjMyMjguanBn
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/2/2/9/jvc-rv-nb75e-25163229.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMy8yLzIvOS9qdmMtcnYtbmI3NWUtMjUxNjMyMjkuanBn
  JVC RV-NB75E (5)
  JVC RV-NB75E
  Wehkamp Wehkamp
  8.28886745756926 (437)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  249, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Wehkamp Wehkamp
  8.28886745756926 (437)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  249, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Media Markt Breda Media Markt Breda
  7.2 (1)
  251.39, 4.7341783, 51.58151429999999 HIGH
  75
 • Yamaha CD-S 300 Zilver
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/7/5/yamaha-cd-s-300-17751975.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/9/9/8/yamaha-cd-s-300-silver--22936998.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/7/5/yamaha-cd-s-300-17751975.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzEudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS85LzcvNS95YW1haGEtY2Qtcy0zMDAtMTc3NTE5NzUuanBn
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/9/9/8/yamaha-cd-s-300-silver--22936998.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi85LzkvOC95YW1haGEtY2Qtcy0zMDAtc2lsdmVyLS0yMjkzNjk5OC5qcGc=
  Yamaha CD-S 300 Zilver (5)
  Yamaha CD-S 300 Zilver
  Eshop.nl Eshop.nl
  8.754201287759635 (399)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  209, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Eshop.nl Eshop.nl
  8.754201287759635 (399)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  209, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  239, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  99
 • Philips CD-soundmachine AZ1837
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/2/1/1/philips-az1837-17246211.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/3/0/philips-az1837-17609830.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/3/1/philips-az1837-17609831.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/3/2/philips-az1837-17609832.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/7/7/0/philips-az1837-22934770.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/7/7/1/philips-az1837-22934771.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/7/7/3/philips-az1837-22934773.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/7/7/4/philips-az1837-16361774.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/2/1/1/philips-az1837-17246211.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNi8yLzEvMS9waGlsaXBzLWF6MTgzNy0xNzI0NjIxMS5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/3/0/philips-az1837-17609830.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS84LzMvMC9waGlsaXBzLWF6MTgzNy0xNzYwOTgzMC5qcGc=
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/3/1/philips-az1837-17609831.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS84LzMvMS9waGlsaXBzLWF6MTgzNy0xNzYwOTgzMS5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/8/3/2/philips-az1837-17609832.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvOS84LzMvMi9waGlsaXBzLWF6MTgzNy0xNzYwOTgzMi5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/7/7/0/philips-az1837-22934770.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzAudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC83LzcvMC9waGlsaXBzLWF6MTgzNy0yMjkzNDc3MC5qcGc=
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/7/7/1/philips-az1837-22934771.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC83LzcvMS9waGlsaXBzLWF6MTgzNy0yMjkzNDc3MS5qcGc=
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/7/7/3/philips-az1837-22934773.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNC83LzcvMy9waGlsaXBzLWF6MTgzNy0yMjkzNDc3My5qcGc=
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/7/7/4/philips-az1837-16361774.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMS83LzcvNC9waGlsaXBzLWF6MTgzNy0xNjM2MTc3NC5qcGc=
  Philips CD-soundmachine AZ1837 (5)
  Philips CD-soundmachine AZ1837
  Mediamarkt.nl Mediamarkt.nl
  8.509608304412133 (4936)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  74.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Mediamarkt.nl Mediamarkt.nl
  8.509608304412133 (4936)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  74.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Media Markt Breda Media Markt Breda
  7.2 (1)
  74.99, 4.7341783, 51.58151429999999 HIGH
  114
 • Denver DM-24 CD-speler/recorder
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/2/0/9/denver-lecteur-cd-portable-dm-24--33887209.jpg?m=aHR0cDovL2Fzc2V0cy53ZWhrYW1wLmNvbS9pL3dlaGthbXAvNTc4ODUwX3BiXzAxP3c9NTAwJmg9NTAw
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/1/1/5/denver-lecteur-cd-portable-dm-24--48918115.jpg?m=aHR0cDovL3BpY3MucmVkYmx1ZS5kZS9kb2kvcGl4ZWxib3h4LW1zcy02NzQ0ODQxMi9mZWVfNzg2XzU4N19wbmc=
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/4/7/8/denver-lecteur-cd-portable-dm-24--54087478.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/2/5/0/denver-dm-24-55120250.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/2/0/9/denver-lecteur-cd-portable-dm-24--33887209.jpg?m=aHR0cDovL2Fzc2V0cy53ZWhrYW1wLmNvbS9pL3dlaGthbXAvNTc4ODUwX3BiXzAxP3c9NTAwJmg9NTAw
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/1/1/5/denver-lecteur-cd-portable-dm-24--48918115.jpg?m=aHR0cDovL3BpY3MucmVkYmx1ZS5kZS9kb2kvcGl4ZWxib3h4LW1zcy02NzQ0ODQxMi9mZWVfNzg2XzU4N19wbmc=
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/4/7/8/denver-lecteur-cd-portable-dm-24--54087478.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvNy80LzcvOC9kZW52ZXItbGVjdGV1ci1jZC1wb3J0YWJsZS1kbS0yNC0tNTQwODc0NzguanBn
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/2/5/0/denver-dm-24-55120250.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYzIudmVyZ2VsaWprLm5sL2ZvdG9zLzUwMHg1MDAvMC8yLzUvMC9kZW52ZXItZG0tMjQtNTUxMjAyNTAuanBn
  Denver DM-24 CD-speler/recorder (5)
  Denver DM-24 CD-speler/recorder
  Bol.com Bol.com
  8.352484208647718 (678)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  24.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Bol.com Bol.com
  8.352484208647718 (678)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/3.56/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  24.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  1
  good_buy
2 6
 • Merk (brand):
 • Prijs (price):
  • Budget: minder dan €100 (budget)
  • Lage prijs: €100-€250 (low)
  • Gemiddelde prijs: €250-€500 (medium)
  • High-end: meer dan €500 (high)
 • Kleur (kleur):
  • Aluminium (aluminium)
  • Antraciet (antraciet)
  • Blauw (blauw)
  • Goud (goud)
  • Grafiet (grafiet)
  • Grijs (grijs)
  • Kers (kers)
  • Multi (multi)
  • Paars (paars)
  • Roestvrijstaal (roestvrijstaal)
  • Rood (rood)
  • Roze (roze)
  • Taupe (taupe)
  • Titanium (titanium)
  • Wit (wit)
  • zilver (zilver)
  • Zwart (zwart)
 • Ondersteunde bestanden (audiocompressieformaten):
  • AAC, AIFF, MP3, WAV (aac_aiff_mp3_wav)
  • AAC, FLAC, MP3, OGG, WAV, WMA (aac_flac_mp3_ogg_wav_wma)
  • AAC, FLAC, MP3, WAV, WMA (aac_flac_mp3_wav_wma)
  • AAC, MP2, MP3, WAV, WMA (aac_mp2_mp3_wav_wma)
  • AAC, MP3, MP4, WMA (aac_mp3_mp4_wma)
  • AAC, MP3, WMA (aac_mp3_wma)
  • AIFF, ALAC, FLAC, MP3, WMA (aiff_alac_flac_mp3_wma)
  • CD-A, MP3 (cd_a_mp3)
  • MP2, MP3, WAV (mp2_mp3_wav)
  • MP3 (mp3)
  • MP3, WAV, WMA (mp3_wav_wma)
  • MP3, WMA (mp3_wma)
 • Afstandsbediening (afstandsbediening):
  • Ja (ja)
  • Nee (nee)
 • Type (soort_apparaat):
  • Draagbaar (draagbaar)
  • HiFi (hifi)
  • Persoonlijk (persoonlijk)
 • Radio-ondersteuning (ondersteunde_frequentiebanden):
  • AM (am)
  • DAB+ (dab_)
  • FM (fm)
  • MW (mw)
  • Nee (nee)
  • PLL (pll)
 • Varianten (group):
  • Cambridge Audio AZUR 851C (cambridge_audio_azur_851c)
  • Denon DCD720 (denon_dcd720)
  • Denon DCD-1520AE (denon_dcd_1520ae)
  • Denon DCD-520AE (denon_dcd_520ae)
  • Denon DCD-F109 (denon_dcd_f109)
  • Marantz CD5004 (marantz_cd5004)
  • Marantz CD5005 (marantz_cd5005)
  • Marantz CD 6005 (marantz_cd_6005)
  • Marantz SA 11 S3 (marantz_sa_11_s3)
  • Marantz SA-15S2 (marantz_sa_15s2)
  • NAD C515 BEE (nad_c515_bee)
  • NAD C516 BEE (nad_c516_bee)
  • NAD C 546BEE (nad_c_546bee)
  • Onkyo C-7030 (onkyo_c_7030)
  • Onkyo C-7070 (onkyo_c_7070)
  • Onkyo DX-C 390 (onkyo_dx_c_390)
  • Philips AZ105 (philips_az105)
  • Pioneer CDJ-350 (pioneer_cdj_350)
  • Pioneer PD-50 (pioneer_pd_50)
  • Reloop RMP 1660 (reloop_rmp_1660)
  • Tascam CD-200 (tascam_cd_200)
  • Teac PD 501 (teac_pd_501)
  • Yamaha CD-S1000 (yamaha_cd_s1000)
  • Yamaha CD-S 300 (yamaha_cd_s_300)
  • Yamaha CD-S 700 (yamaha_cd_s_700)
  • Yamaha CDC 600 (yamaha_cdc_600)
 • Winkelen in plaats (physical_location):
  • 's-Hertogenbosch (_s_hertogenbosch)
  • Alkmaar (alkmaar)
  • Almere (almere)
  • Alphen aan Den Rijn (alphen_aan_den_rijn)
  • Amersfoort (amersfoort)
  • Amsterdam (amsterdam)
  • Apeldoorn (apeldoorn)
  • Arnhem (arnhem)
  • Assen (assen)
  • Barendrecht (barendrecht)
  • Beek (beek)
  • Beneden-Leeuwen (beneden_leeuwen)
  • Bergen op Zoom (bergen_op_zoom)
  • Best (best)
  • Breda (breda)
  • Cruquius (cruquius)
  • Cuijk (cuijk)
  • Den Haag (den_haag)
  • Den Helder (den_helder)
  • Deventer (deventer)
  • Doetinchem (doetinchem)
  • Dordrecht (dordrecht)
  • Drachten (drachten)
  • Duiven (duiven)
  • Ede (ede)
  • Eindhoven (eindhoven)
  • Emmen (emmen)
  • Enschede (enschede)
  • Goes (goes)
  • Groningen (groningen)
  • Haarlem (haarlem)
  • Heerhugowaard (heerhugowaard)
  • Heerlen (heerlen)
  • Hellevoetsluis (hellevoetsluis)
  • Helmond (helmond)
  • Hengelo (hengelo)
  • Hilversum (hilversum)
  • Hoofddorp (hoofddorp)
  • Hoogeveen (hoogeveen)
  • Hoorn (hoorn)
  • Hulst (hulst)
  • Leeuwarden (leeuwarden)
  • Lelystad (lelystad)
  • Lisse (lisse)
  • Maastricht (maastricht)
  • Middelburg (middelburg)
  • Muiden (muiden)
  • Nieuwegein (nieuwegein)
  • Nijmegen (nijmegen)
  • Nuenen (nuenen)
  • Oostburg (oostburg)
  • Oosterhout (oosterhout)
  • Oss (oss)
  • Purmerend (purmerend)
  • Rijswijk (rijswijk)
  • Roermond (roermond)
  • Roosendaal (roosendaal)
  • Rosmalen (rosmalen)
  • Rotterdam (rotterdam)
  • Sittard (sittard)
  • Sliedrecht (sliedrecht)
  • Son (son)
  • Spijkenisse (spijkenisse)
  • Terneuzen (terneuzen)
  • Tilburg (tilburg)
  • Utrecht (utrecht)
  • Veenendaal (veenendaal)
  • Veghel (veghel)
  • Venlo (venlo)
  • Venray (venray)
  • Vlaardingen (vlaardingen)
  • Zaandam (zaandam)
  • Zeist (zeist)
  • Zierikzee (zierikzee)
  • Zoetermeer (zoetermeer)
  • Zoeterwoude (zoeterwoude)
  • Zutphen (zutphen)
  • Zwolle (zwolle)
 • Productgroepen (siblingcategory):
 • teamvergelijk@vergelijk.nl