x
x
Je zoekt nu binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (verwijderen)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
Zoek naar producten... Zoek naar een product binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Zoek naar producten... Zoek... Zoek naar producten... {}
× Categorieën

cd-speler

{{$data.getNumberOfReviews()}} consumenten beoordelen producten in cd-speler categorie met gemiddeld een {{$data.getAverageRating() | rating}}
 • Algemene informatie

  Een cd-speler wordt gebruikt om audio-cd's af te spelen. Cd’s bevatten allerlei putjes die enorm dicht op elkaar in het oppervlak van de cd zijn gebrand. De cd-speler heeft een laser (een speciale bundel licht) die deze putjes in het oppervlak van de cd kan lezen. De gelezen informatie wordt via allerlei elektronische onderdelen in de cd-speler omgezet in een elektrisch signaal dat de boxen kunnen vertalen in muziek. Jij bent op zoek naar een cd-speler en je kunt wel wat hulp gebruiken. Hieronder staan enkele tips waarop je kunt letten bij het kopen van een cd-speler.Vergelijk hier cd-spelers!

  Bekende merken van de cd-speler zijn: Denon, Marantz, Philips, Pioneer, Sony en Yamaha.

  Bekijk en vergelijk hier cd-spelers!

  Soorten cd-spelers

  Met een cd-recorder kun je hele cd's of compilaties digitaal op cd opnemen. Wanneer je naast audio-cd's ook data-cd's wilt branden, is een cd- of dvd-brander in je computer misschien een betere en goedkopere optie. In een cd-wisselaar passen meerdere cd's tegelijk. Wanneer de cd-wisselaar ook nog de functie play & exchange heeft, kun je een cd verwisselen, terwijl de cd-speler gewoon verder gaat met het afspelen van een andere cd. Er zijn ook cd-spelers met mp3-functie. Deze cd -/mp3-spelers zijn inmiddels veelvoorkomend.

  Uitgang cd-speler
  Via de analoge uitgang van de cd-speler kun je de muziek via de versterker en speakers horen. Sommige cd-spelers beschikken naast een analoge uitgang ook over een digitale uitgang. Hiermee kun je de digitale data van cd direct overzetten op een andere digitale geluidsdrager, zoals een DAT-tape. Wanneer je een cd-recorder koopt, let er dan op dat de cd-speler een digitale ingang bezit. Als dit het geval is, kun je muziek opnemen van een andere digitale geluidsdrager (zoals DAT-tape of Minidisk) zonder verlies van geluidskwaliteit.

  Opnemen met de cd-speler
  Cd-r is een afkorting voor cd-recordable. Recordable cd's kunnen slechts één keer beschreven worden. Hieraan gerelateerd is de cd-rw, wat een afkorting is voor cd-rewritable. Dit is een cd die meerdere keren (tot 1000 keer) beschreven kan worden. Let op: niet alle cd-recorders kunnen cd-rw schrijven. Dit kan alleen wanneer schrijft cd-rw staat aangegeven. De opnamesnelheid geeft aan met welke snelheid de cd-recorder cd's kan opnemen.

  Vergelijk hier cd-spelers!Extra’s cd-speler
  Natuurlijk zijn er nog verschillende extra functies mogelijk op een cd-speler. Veel cd-spelers kennen een programmeerfunctie. Hierin kun je aangeven welke nummers van een cd (of meedere cd's in het geval van een cd-wisselaar) je wilt luisteren. De hoeveelheid nummers die je kunt programmeren wordt daangegeven door aantal tracks program. Op sommige cd's staat extra informatie zoals de tracktitels, uitvoerenden en de cd-titel. Deze informatie wordt echter alleen getoond als de cd-speler ook cd-text weergave ondersteunt. De speelmodus van de cd-speler geeft aan op welke wijze je cd's kunt afspelen: random (willekeurige volgorde), a-b (herhalen geprogrammeerde sequentie) of repeat (herhalen nummer of hele cd). Sommige cd-spelers zijn uitgerust met een hoofdtelefoonuitgang. In een aantal gevallen wordt een afstandbediening meegeleverd met de cd-speler.

  Dj en cd-speler
  Voor dj's zijn er ook cd-draaitafels beschikbaar. Pioneer is de maker van een populair systeem waarmee cd's in een mix kunnen worden gescratcht, net als een platenspeler. Met dit mengpaneel cd-speler kun je makkelijk cd's in elkaar laten overvloeien.

  Cd-speler of dvd-speler?
  De meeste dvd-spelers kun je ook gebruiken als cd-speler. De prijs van dvd-spelers is inmiddels dusdanig laag dat het het overwegen waard is om te kiezen voor een dvd-speler en deze tevens te gebruiken als voorziening voor het afspelen van cd's. Voor meer informatie over dvd-spelers kun je naar de productvergelijker dvd-speler gaan.

  Verdere uitleg van de gebruikte technische gegevens over de cd-speler vind je hier. Deze woordenlijst is ook terug te vinden op de detailpagina van de productvergelijker cd-spelers.

  Bekijk en vergelijk hier alle cd-spelers en vind de beste koop!

 • Veelgestelde vragen

  Vergelijk hier cd-spelers!Waar koop ik lege en voorbespeelde cd's?
  Kan ik ook mp3-cd's afspelen?
  Kan ik ook cd-rw's opnemen?
  Kan ik ook cd's huren?
  Moet ik een verwijderingsbijdrage betalen?

  Wil je meteen op zoek naar een cd-speler? Vergelijk dan hier alle cd-spelers!

  Waar koop ik lege en voorbespeelde cd's?
  Deze koop je in cd-winkels, maar ook bij grotere winkelketens en drogisterijen. Lege cd's kun je ook bij computerzaken kopen.

  Kan ik ook mp3-cd's afspelen?
  Ja, maar alleen met de hiervoor geschikte modellen. Staat dit niet expliciet aangegeven, dan is het niet mogelijk.

  Kan ik ook cd-rw's opnemen?
  Ja, maar alleen met de hiervoor geschikte modellen. Staat dit niet expliciet aangegeven, dan is het niet mogelijk.

  Kan ik ook cd's huren?
  Ja, dat kan. Bij veel bibliotheken kun je cd's huren.

  Moet ik een verwijderingsbijdrage betalen?
  Bij de aanschaf van veel elektronische apparaten zoals een wasmachine, droger, koelkast of koffiezetapparaat betaal je een verwijderingsbijdrage. De bijdrage wordt gevraagd om oude en afgedankte apparaten op een milieuvriendelijke manier te verwijderen. Bij de aanschaf van een nieuw elektronisch apparaat betaal je voor het afvoeren en recyclen van het oude. Voor een cd-speler hoef je geen verwijderingsbijdrage te betalen.

  Bekijk en vergelijk hier alle cd-spelers en vind de beste koop!

 • Verklarende woordenlijst

  Vergelijk hier cd-spelers!Hieronder vind je een alfabetisch overzicht van de gebruikte begrippen.

  Wil je meteen op zoek naar een cd-speler? Vergelijk dan hier alle cd-spelers!

  Analoge uitgang
  Via de analoge uitgang van de cd-speler kun je de muziek via versterker en speakers horen.

  Cd-wisselaar
  In een cd-wisselaar kunnen meerdere cd's tegelijk. Wanneer de cd-wisselaar ook nog de functie play & exchange heeft, kun je een cd verwisselen terwijl de cd-speler gewoon verder gaat met het afspelen van een andere cd.

  Cd-r
  Cd-r is een afkorting voor cd-recordable. Recordable cd's kunnen slechts één keer beschreven worden.

  Cd-rw
  Dit is een cd die meerdere keren (tot 1000 keer) beschreven kan worden.

  Digitale ingang
  Wanneer een cd-speler een digitale ingang heeft, kun je muziek opnemen van een andere digitale geluidsdrager (zoals DAT-tape of Minidisk) zonder verlies van geluidskwaliteit.

  Digitale uitgang
  Sommige modellen beschikken naast een analoge uitgang ook over een digitale uitgang. Hiermee kun je de digitale data van je cd direct overzetten op een andere digitale geluidsdrager, zoals DAT-tape.

  Max. frequentie
  De minimale en maximale frequentie bepaalt de hoeveelheid tonen die weergegeven kan worden. Hoe groter het frequentiebereik is (het verschil tussen de maximale en minimale frequentie), hoe meer tonen er weergegeven kunnen worden. Het frequentiebereik wordt uitgedrukt in Hertz.

  Vergelijk hier cd-spelers!Min. frequentie
  De minimale en maximale frequentie bepaalt de hoeveelheid tonen die weergegeven kunnen worden. Hoe groter het frequentiebereik is (het verschil tussen de maximale en minimale frequentie), hoe meer tonen er weergegeven kunnen worden. Het frequentiebereik wordt uitgedrukt in Hertz.

  Opnamesnelheid
  De opnamesnelheid geeft aan met welke snelheid de cd-recorder cd's kan opnemen.

  Play & exchange
  Wanneer een cd-wisselaar de functie play & exchange heeft, kun je een cd verwisselen terwijl de cd-speler gewoon verder gaat met het afspelen van een andere cd.

  Recorder
  Met een cd-recorder kun je hele cd's of compilaties digitaal op cd opnemen. Wanneer je naast audio-cd's ook data-cd's wilt branden is een cd- of dvd-brander in de computer misschien een betere optie.

  Signaal-ruisverhouding
  De verhouding van signaal-ruis geeft de verhouding aan tussen elektrische impulsen met informatie en onzuiverheden in het signaal. Hoe hoger de signaal-ruisverhouding is, des te zuiverder is het geluidsbeeld. De signaal-ruisverhouding wordt uitgedrukt in decibel.

  Bekijk en vergelijk hier alle cd-spelers en vind de beste koop!

 • Philips CD-soundmachine AZ787
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/3/2/0/philips-az-787-12-19819320.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/7/0/philips-az-787-12-19820070.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/9/8/9/philips-az-787-12-19858989.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/4/4/3/philips-az-787-12-23329443.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/4/4/5/philips-az-787-12-23329445.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/4/4/6/philips-az-787-12-23329446.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/4/4/7/philips-az-787-12-23329447.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/4/4/8/philips-az-787-12-23329448.jpg
  Philips CD-soundmachine AZ787 (6)
  4.9 (1)
  Philips CD-soundmachine AZ787
  Er ontbreekt een degelijke Nederlandstalige handleiding
  Er is zit ruis op. Te ingewikkeld om te gebruiken.
  3.3
  0 10
 • Pioneer CDJ 1000
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/0/7/2/pioneer-cdj-1000-14539072.jpg
  Pioneer CDJ 1000 (13)
  8.1 (1)
  Pioneer CDJ 1000
  Ik heb ze zelf ook en op elk feest waar ik moet draaien staan ze dus ik snap niet waa...
  Ik heb ze zelf ook en op elk feest waar ik moet draaien staan ze dus ik snap niet waarom deze pioneers zo'n lage score krijgen! Ze zijn gewoon zwaar relaxed!
  9.7
  0 10
Cd-spelers 7.0 (8)
0 - 24
 • Akai Portable Radio + CD-player
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/4/2/0/akai-aprc-11-5438420.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/0/0/3/akai-aprc-11-19802003.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/8/1/0/akai-portable-radio-cd-player-22932810.jpg
  Akai Portable Radio + CD-player (39)
  Akai Portable Radio + CD-player
  Coppens Rekreatie B.V. Coppens Rekreatie B.V.
  29, 5.411973199999999, 51.5022392 NONE
  Kampeertopper.nl Kampeertopper.nl
  35.95, 3d (offer_sdt_3_days)
  Coppens Rekreatie B.V. Coppens Rekreatie B.V.
  29, 5.411973199999999, 51.5022392 NONE
  2
  most_sold
 • Tascam CD-VT2 CD-speler/recorder
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/4/7/0/tascam-cd-vt2-22932470.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/4/7/1/tascam-cd-vt2-22932471.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/4/7/2/tascam-cd-vt2-22932472.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/4/7/3/tascam-cd-vt2-22932473.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/4/7/4/tascam-cd-vt2-22932474.jpg
  Tascam CD-VT2 CD-speler/recorder (26)
  Tascam CD-VT2 CD-speler/recorder
  Bax-shop.nl Bax-shop.nl
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.15.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  119, 3.874908, 51.4954533 LOW
  Bax-shop.nl Bax-shop.nl
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.15.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  119, 3.874908, 51.4954533 LOW
  1
 • Denon DCD-520AE zwart
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/6/0/4/denon-dcd-520ae-black--19731604.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/1/9/0/denon-dcd-520ae-19401190.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/9/4/3/denon-dcd-520ae-black--22944943.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/9/4/4/denon-dcd-520ae-black--22944944.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/9/4/5/denon-dcd-520ae-black--22944945.jpg
  Denon DCD-520AE zwart (17)
  Denon DCD-520AE zwart
  Eshop.nl Eshop.nl
  8.754201287759635 (399)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.15.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  199, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Eshop.nl Eshop.nl
  8.754201287759635 (399)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.15.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  199, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  249, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  13
 • Pioneer CDJ 1000
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/0/7/2/pioneer-cdj-1000-14539072.jpg
  Pioneer CDJ 1000 (13)
  8.1 (1)
  Pioneer CDJ 1000
  Bax-shop.nl Bax-shop.nl
  9.624257017040481 (201)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.15.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  134, 2d (offer_sdt_2_days)
  Bax-shop.nl Bax-shop.nl
  9.624257017040481 (201)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.15.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  134, 2d (offer_sdt_2_days)
  Bax-shop.nl Bax-shop.nl
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.15.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  134, 3.874908, 51.4954533 NONE
  2
  good_buy
 • Philips CD-soundmachine AZ105S
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/2/6/9/philips-az105s-12-19625269.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/3/3/philips-az105s-12-19715533.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/6/0/philips-az105s-12-21428060.jpg
  Philips CD-soundmachine AZ105S (11)
  Philips CD-soundmachine AZ105S
  Maxwell.nl Maxwell.nl
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.15.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  39.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Maxwell.nl Maxwell.nl
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.15.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  39.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Maxwell Bladel Maxwell Bladel
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.15.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  39.99, 5.2172391, 51.36712619999999 UNKNOWN
  22
  good_buy
 • Philips Draagbare MP3-CD-speler EXP2546
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/8/1/9/philips-exp2546-18145819.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/8/9/8/philips-exp2546-18145898.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/8/2/7/philips-exp2546-18261827.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/2/2/4/philips-exp2546-23210224.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/2/2/6/philips-exp2546-23210226.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/0/9/3/philips-exp2546-02-cd-player-recorder-23232093.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/0/9/4/philips-exp2546-02-cd-player-recorder-23232094.jpg
  Philips Draagbare MP3-CD-speler EXP2546 (9)
  Philips Draagbare MP3-CD-speler EXP2546
  Kijkshop.nl Kijkshop.nl
  8.547531703000708 (344)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.15.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  39.99, ? (offer_sdt_unknown)
  Kijkshop.nl Kijkshop.nl
  8.547531703000708 (344)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.15.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  39.99, ? (offer_sdt_unknown)
  Kijkshop Almelo Kijkshop Almelo
  39.99, 6.6643125, 52.3560671 LOW
  219
  good_buy
 • Philips CD-soundmachine AZ1133
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/5/6/2/philips-az-1133-5438562.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/4/9/3/philips-az-1133-14517493.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/2/3/5/philips-az1133-22932235.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/2/3/7/philips-az1133-22932237.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/8/2/0/philips-az1133-23627820.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/8/2/1/philips-az1133-23627821.jpg
  Philips CD-soundmachine AZ1133 (8)
  Philips CD-soundmachine AZ1133
  BCC BCC
  8.61371407503923 (791)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.15.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  59.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  BCC BCC
  8.61371407503923 (791)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.15.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  59.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  4
 • Harman/Kardon HD 3700/230 CD-speler/recorder
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/2/8/1/harman-kardon-hd-3700-230-33926281.jpg?m=aHR0cDovL3N0YXRpYy5oYXJtYW5rYXJkb24uY29tL3RsX2ZpbGVzL2NhdGFsb2cvaGFybWFuLWthcmRvbi9Ib21lL1BpY3R1cmVzL0hEIDM3MDAvSEtfSEQzNzAwX0hlcm8uanBn
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/2/8/2/harman-kardon-hd-3700-230-33926282.jpg?m=aHR0cDovL2ltYWdlLm90dG8ubmwvaXMvYXNzZXQvbW1vL2Zvcm1hdGEvMTM5ODYyMDAuanBn
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/2/2/1/harman-kardon-hd-3700-230-34967221.jpg?m=aHR0cDovL2JvdWxhbmdlci5zY2VuZTcuY29tL2lzL2ltYWdlL0JvdWxhbmdlci82OTI1MjgxOTAwMDEzX2hfZl9sXzA=
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/1/3/2/harman-kardon-hd-3700-230-35598132.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/1/3/3/harman-kardon-hd-3700-230-35598133.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/1/3/4/harman-kardon-hd-3700-230-35598134.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/1/3/5/harman-kardon-hd-3700-230-35598135.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/1/3/6/harman-kardon-hd-3700-230-35598136.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/1/3/7/harman-kardon-hd-3700-230-35598137.jpg
  Harman/Kardon HD 3700/230 CD-speler/recorder (7)
  Harman/Kardon HD 3700/230 CD-speler/recorder
  Otto Otto
  5.641089744717434 (103)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.15.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  299, +2w (offer_sdt_more_than_2_weeks)
  Otto Otto
  5.641089744717434 (103)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.15.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  299, +2w (offer_sdt_more_than_2_weeks)
  2
 • Onkyo C-7030 zwart
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/1/0/6/onkyo-c-7030-black--19746106.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/3/6/9/onkyo-c-7030-black--19746369.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/3/8/3/onkyo-c-7030-black--19746383.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/4/0/6/onkyo-c-7030-black--19746406.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/1/5/5/onkyo-c-7030-black--22939155.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/1/5/6/onkyo-c-7030-black--22939156.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/0/1/0/onkyo-c-7030-black--23605010.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/0/1/1/onkyo-c-7030-black--23605011.jpg
  Onkyo C-7030 zwart (7)
  Onkyo C-7030 zwart
  Conrad Conrad
  8.255110050528584 (657)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.15.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  235, 4d (offer_sdt_4_days)
  Conrad Conrad
  8.255110050528584 (657)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.15.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  235, 4d (offer_sdt_4_days)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  249, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  9
 • Pioneer PD-10-K CD-speler/recorder
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/2/7/7/pioneer-pd-10-k-19342277.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/6/7/1/pioneer-pd-10-k-19342671.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/5/6/6/pioneer-pd-10-k-22944566.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/5/6/7/pioneer-pd-10-k-22944567.jpg
  Pioneer PD-10-K CD-speler/recorder (7)
  Pioneer PD-10-K CD-speler/recorder
  PlatteTV.NL PlatteTV.NL
  8.944587461846375 (239)
  229, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  PlatteTV.NL PlatteTV.NL
  8.944587461846375 (239)
  229, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Hofma Beeld en Geluid Hofma Beeld en Geluid
  269, 6.0945708, 53.1092178 UNKNOWN
  7
 • Denon DCD-F109 zwart
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/3/4/3/denon-dcd-f109-black--21530343.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/5/7/7/denon-dcd-f109-black--21629577.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/6/4/denon-dcd-f109-black--22948364.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/6/5/denon-dcd-f109-black--22948365.jpg
  Denon DCD-F109 zwart (6)
  Denon DCD-F109 zwart
  Hificorner.nl Hificorner.nl
  5.969650050774925 (23)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.15.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  169, ? (offer_sdt_unknown)
  Hificorner.nl Hificorner.nl
  5.969650050774925 (23)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.15.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  169, ? (offer_sdt_unknown)
  3
 • Philips CD-soundmachine AZ105N
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/8/1/philips-az-1053-19564481.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/0/7/1/philips-az105n-22947071.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/0/7/2/philips-az105n-22947072.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/0/7/4/philips-az105n-22947074.jpg
  Philips CD-soundmachine AZ105N (6)
  Philips CD-soundmachine AZ105N
  Bol.com Bol.com
  8.241224456939028 (655)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.15.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  46.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Bol.com Bol.com
  8.241224456939028 (655)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.15.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  46.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  3
  good_buy
 • Philips CD-soundmachine AZ787
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/3/2/0/philips-az-787-12-19819320.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/7/0/philips-az-787-12-19820070.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/9/8/9/philips-az-787-12-19858989.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/4/4/3/philips-az-787-12-23329443.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/4/4/5/philips-az-787-12-23329445.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/4/4/6/philips-az-787-12-23329446.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/4/4/7/philips-az-787-12-23329447.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/4/4/8/philips-az-787-12-23329448.jpg
  Philips CD-soundmachine AZ787 (6)
  4.9 (1)
  Philips CD-soundmachine AZ787
  Bol.com Bol.com
  8.241224456939028 (655)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.15.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Bol.com Bol.com
  8.241224456939028 (655)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.15.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  3
 • Philips CD-soundmachine AZ127
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/2/6/3/philips-az127-12-19846263.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/3/8/9/philips-az127-12-19937389.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/2/7/0/philips-az127-12-cd-player-recorder-22947270.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/2/7/1/philips-az127-12-cd-player-recorder-22947271.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/2/7/3/philips-az127-12-cd-player-recorder-22947273.jpg
  Philips CD-soundmachine AZ127 (6)
  Philips CD-soundmachine AZ127
  Ben van Dijk Electronics Ben van Dijk Electronics
  4.97348485556733 (6)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.15.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  49.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Ben van Dijk Electronics Ben van Dijk Electronics
  4.97348485556733 (6)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.15.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  49.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Kijkshop Almelo Kijkshop Almelo
  49.99, 6.6643125, 52.3560671 LOW
  300
  good_buy
 • Marantz SA8005
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/1/0/0/marantz-sa8005-23584100.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/1/0/1/marantz-sa8005-23584101.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/1/0/2/marantz-sa8005-23584102.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/1/0/3/marantz-sa8005-23584103.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/1/9/7/marantz-sa8005-23612197.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/8/7/8/marantz-sa8005-23612878.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/1/2/6/marantz-sa8005-23613126.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/7/2/2/marantz-sa8005-23613722.jpg
  Marantz SA8005 (6)
  Marantz SA8005
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  8.946144738243209 (817)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.15.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  1199, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  8.946144738243209 (817)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.15.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  1199, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  1199, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  139
 • Yamaha CD-S700
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/6/0/yamaha-cd-s-700-si-5430060.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/2/8/2/yamaha-cd-s700-23552282.jpg
  Yamaha CD-S700 (6)
  Yamaha CD-S700
  Hificorner.nl Hificorner.nl
  5.969650050774925 (23)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.15.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  399, ? (offer_sdt_unknown)
  Hificorner.nl Hificorner.nl
  5.969650050774925 (23)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.15.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  399, ? (offer_sdt_unknown)
  5
 • Philips CD-soundmachine AZ105C
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/2/6/8/philips-az105c-12-19625268.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/3/2/philips-az105c-12-19715532.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/7/8/4/philips-az105c-12-21431784.jpg
  Philips CD-soundmachine AZ105C (6)
  Philips CD-soundmachine AZ105C
  Bol.com Bol.com
  8.241224456939028 (655)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.15.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  49.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Bol.com Bol.com
  8.241224456939028 (655)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.15.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  49.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Expert Almelo Expert Almelo
  49.95, 6.6749386, 52.36558770000001 LOW
  134
  good_buy
 • NAD C516 BEE Grafiet
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/4/3/5/nad-c516-bee-19941435.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/9/6/5/nad-c516-bee-graphite--21434965.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/3/9/0/nad-c516-bee-graphite--23591390.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/3/9/1/nad-c516-bee-graphite--23591391.jpg
  NAD C516 BEE Grafiet (6)
  NAD C516 BEE Grafiet
  iear iear
  7.6652003910068425 (2)
  349, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  iear iear
  7.6652003910068425 (2)
  349, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Hofma Beeld en Geluid Hofma Beeld en Geluid
  349, 6.0945708, 53.1092178 UNKNOWN
  4
 • Lenco SCD-24 MP3
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/6/3/7/lenco-scd-24-mp3-5514637.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/2/4/1/lenco-scd-24-mp3-17670241.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/6/5/0/lenco-scd-24-mp3-22932650.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/6/5/1/lenco-scd-24-mp3-22932651.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/7/3/7/lenco-scd-24-mp3-22933737.jpg
  Lenco SCD-24 MP3 (6)
  Lenco SCD-24 MP3
  Conrad Conrad
  8.255110050528584 (657)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.15.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  39.99, 6d (offer_sdt_6_days)
  Conrad Conrad
  8.255110050528584 (657)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.15.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  39.99, 6d (offer_sdt_6_days)
  3
  good_buy
 • Denver DM-389
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/6/0/9/denver-dm-389-25264609.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/7/8/8/denver-dm-389-25313788.jpg
  Denver DM-389 (5)
  Denver DM-389
  Conrad Conrad
  8.255110050528584 (657)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.15.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  29.99, 4d (offer_sdt_4_days)
  Conrad Conrad
  8.255110050528584 (657)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.15.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  29.99, 4d (offer_sdt_4_days)
  2
  good_buy
 • BigBen Interactive Lilly Rose
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/4/0/4/bigben-interactive-draagbare-cd-speler-met-karaoke-functie-22306404.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/2/3/9/bigben-interactive-draagbare-cd-speler-met-karaoke-functie-22320239.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/9/3/0/bigben-interactive-draagbare-cd-speler-met-karaoke-functie-22326930.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/9/6/5/big-ben-cd47-22946965.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/9/6/6/big-ben-cd47-22946966.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/2/7/2/big-ben-lilly-rose-25092272.jpg
  BigBen Interactive Lilly Rose (5)
  BigBen Interactive Lilly Rose
  Bol.com Bol.com
  8.241224456939028 (655)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.15.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  39.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Bol.com Bol.com
  8.241224456939028 (655)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.15.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  39.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  5
  good_buy
 • Yamaha CD-S 300 Zilver
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/7/5/yamaha-cd-s-300-17751975.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/9/9/8/yamaha-cd-s-300-silver--22936998.jpg
  Yamaha CD-S 300 Zilver (5)
  Yamaha CD-S 300 Zilver
  Eshop.nl Eshop.nl
  8.754201287759635 (399)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.15.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  185, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Eshop.nl Eshop.nl
  8.754201287759635 (399)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.15.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  185, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  229, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  11
 • Teac CD-P1260 CD-speler/recorder
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/7/1/4/teac-cd-p-1260-5441714.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/1/2/8/teac-cd-p-1260-14511128.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/3/7/3/teac-cd-p-1260-17824373.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/3/7/4/teac-cd-p-1260-17824374.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/2/1/7/teac-cd-p-1260-18026217.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/2/9/5/teac-cd-p-1260-18218295.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/6/8/7/teac-cd-p-1260-18227687.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/6/8/8/teac-cd-p-1260-18227688.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/4/0/9/teac-cd-p-1260-18240409.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/0/4/5/teac-cd-p1260-cd-player-recorder-22933045.jpg
  Teac CD-P1260 CD-speler/recorder (5)
  Teac CD-P1260 CD-speler/recorder
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  8.946144738243209 (817)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.15.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  199, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  8.946144738243209 (817)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.15.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  199, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  199, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  8
 • Marantz CD 6005 Zilver
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/1/6/1/marantz-cd-6005-21470161.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/5/5/9/marantz-cd-6005-21470559.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/1/0/7/marantz-cd-6005-silver--29746107.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/1/0/8/marantz-cd-6005-silver--29746108.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/1/0/9/marantz-cd-6005-silver--29746109.jpg
  Marantz CD 6005 Zilver (4)
  Marantz CD 6005 Zilver
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  8.946144738243209 (817)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.15.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  449, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  8.946144738243209 (817)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.15.1/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  449, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  449, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  10
2 7
 • Heb je merkvoorkeur? (brand):
 • Wat is je budget? (price):
  • < 170 € (price_170)
  • 170 € - 330 € (price_170_330)
  • 330 € - 550 € (price_330_550)
  • ≥ 550 € (price_550)
 • Welke kleur wil je? (kleur):
  • Aluminium (aluminium)
  • Antraciet (antraciet)
  • Blauw (blauw)
  • goud (goud)
  • Grafiet (grafiet)
  • Grijs (grijs)
  • Multi (multi)
  • Paars (paars)
  • Roestvrijstaal (roestvrijstaal)
  • Rood (rood)
  • Roze (roze)
  • Titanic (titanic)
  • Violet (violet)
  • Wit (wit)
  • Zilver (zilver)
  • zilver/beuken (zilver_beuken)
  • zilver/goud (zilver_goud)
  • zwart (zwart)
 • Welke varianten wil je? (group):
  • Cambridge Audio AZUR 651C (cambridge_audio_azur_651c)
  • Cambridge Audio AZUR 851C (cambridge_audio_azur_851c)
  • Denon DCD-1510AE (denon_dcd_1510ae)
  • Denon DCD-1520AE (denon_dcd_1520ae)
  • Denon DCD-520AE (denon_dcd_520ae)
  • Denon DCD-F109 (denon_dcd_f109)
  • Marantz CD5004 (marantz_cd5004)
  • Marantz CD6004 (marantz_cd6004)
  • Marantz CD 6005 (marantz_cd_6005)
  • Marantz SA 11 S3 (marantz_sa_11_s3)
  • Marantz SA-15S2 (marantz_sa_15s2)
  • Marantz SA-KI Pearl LITE (marantz_sa_ki_pearl_lite)
  • NAD C515 BEE (nad_c515_bee)
  • NAD C516 BEE (nad_c516_bee)
  • NAD C565BEE (nad_c565bee)
  • NAD C 546BEE (nad_c_546bee)
  • Onkyo C-7030 (onkyo_c_7030)
  • Onkyo DX-C 390 (onkyo_dx_c_390)
  • Pioneer CDJ-350 (pioneer_cdj_350)
  • Pioneer PD-50 (pioneer_pd_50)
  • Reloop RMP 1660 (reloop_rmp_1660)
  • Reloop RMP 3 Alpha (reloop_rmp_3_alpha)
  • Tascam CD-200 (tascam_cd_200)
  • Teac PD 501 (teac_pd_501)
  • Yamaha CD-N500 (yamaha_cd_n500)
  • Yamaha CD-S1000 (yamaha_cd_s1000)
  • Yamaha CD-S 300 (yamaha_cd_s_300)
  • Yamaha CD-S 700 (yamaha_cd_s_700)
  • Yamaha CDC 600 (yamaha_cdc_600)
  • Yamaha NP-S2000 (yamaha_np_s2000)
 • Productgroepen (siblingcategory):
 • Tel. 030-214 5004
 • blijmakers@vergelijk.nl