Bel 0302145004 (9-17u)
Of stuur een whatsapp
06 15 19 74 74

Advertenties:

inktcartridge

In de categorie inktcartridge vind je inktpatronen voor gebruik in inkjetprinters. Niet elke inktcartridge is hetzelfde, daarom noemen we hieronder enkele belangrijke punten om op te letten als je nieuwe inktpatronen gaat kopen. 1. Het formaat van een inktcartridge is afhankelijk van het merk, hierdoor past niet iedere cartridge in elke printer. Het is dus verstandig om originele inktpatronen van de fabrikant van de printer te kopen, zo weet je zeker dat de inktcartridge in jouw type printer past.

Lees meer over inktcartridges »

printkop

Met een printkop (of printerkop) bedoelen we het onderdeel van de thermische printer dat ervoor zorgt dat je tekst op papier afgedrukt wordt. Een printkop is een soort laser. Niet door middel van inkt, maar door middel van hitte zorgt de printkop ervoor dat de tekst op het papier verschijnt. Een printkop heeft echter niet het eeuwige leven en daarom ben jij op zoek naar een printkop. Omdat je daar wel wat hulp bij kunt gebruiken hebben we hieronder de belangrijkste dingen over de printkop op een rijtje gezet.

Lees meer over printkoppen »

toner & lasercartridge

Toner is een poeder waarmee de laserprinter de tekst of afbeelding op het papier afdrukt. Toners worden gebruikt in laserprinters en kopieerapparaten. Vaak zit de toner in een cartridge. In dat geval wordt de hele cartridge ‘toner’ genoemd, maar ook de benaming tonercartridge wordt gebruikt. Bekende merken van de toner zijn Brother, Canon, Epson, HP, Lexmark, Panasonic en Samsung.