x
x
Je zoekt nu binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (verwijderen)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
Zoek naar producten... Zoek naar een product binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Zoek naar producten... Zoek... Zoek naar producten... {}
× Categorieën
 • Algemene informatie

  Wakker worden met de geur van vers gebakken brood. Niet meer eerst langs de bakker, maar alles zelf doen: kneden, laten rijzen en bakken. Je bent gezwicht voor de geur van versgebakken brood en gaat een broodbakmachine kopen. Hieronder geven we je enkele kooptips en daarna gaan we achtereenvolgens in op:Vergelijk hier alle broodbakmachines!

  Kooptips broodbakmachine
  Bij het kopen van een broodbakmachine kun je letten op de volgende dingen:
  1. Bepaal van tevoren wat jij wilt met een broodbakmachine. Op die manier kun je gericht zoeken en ben je geen extra kosten kwijt aan onnodige functies.
  2. Sommige broodbakmachines zijn ook geschikt voor andere deegsoorten, bijvoorbeeld zoet brood, cake of pizza.
  3. De ene broodbakmachine maakt meer lawaai dan de andere. Let hierop bij de aankoop.
  4. ’s Ochtends vers brood voor het ontbijt? Hiervoor hoef je niet midden in de nacht op te staan: dit kan een broodbakmachine met een timer. Je kunt je versgebakken brood langer warm houden met een warmhoudfunctie.
  5. Let erop of de broodbakmachine makkelijk schoon te maken is. Van de meeste broodbakmachines kun je het bakblik in de vaatwasser zetten, maar dit kan niet altijd.

  Bekijk en vergelijk hier alle broodbakmachines en vind de beste koop!

  Vergelijk hier broodbakmachines!Werking broodbakmachine
  Broodbakmachines nemen je al het werk uit handen bij het bakken van een brood: het kneden, laten rijzen en bakken van brood wordt allemaal gedaan door de broodbakmachine. Het enige wat je zelf moet doen is de ingrediënten toevoegen, de broodbakmachine instellen en het brood na het bakken uit de broodbakmachine halen. De ingrediënten voor broden met noten, zonnebloempitten, zaden of stukjes chocolade mogen pas na het kneden toegevoegd worden. Dit wordt gedaan omdat er anders door het kneedproces niets meer van overblijft. De broodbakmachine geeft hiervoor op het juiste moment een signaal af.

  Soorten broodbakmachines
  Er zijn verschillende soorten broodbakmachines, maar het principe blijft hetzelfde. De standaard broodbakmachine heeft één bakblik, in dezelfde vorm als het brood dat je koopt bij de bakker: rechthoekig. Oudere broodbakmachines kunnen nog wel eens vierkante blikken hebben. Ook bestaan er broodbakmachine met twee bakblikken, zodat je twee broden tegelijk kunt bakken. Extra luxe broodbakmachines kunnen bijvoorbeeld ook jam maken. Sommige broodbakmachines kunnen zowel grote als kleinere broden bakken. Let daarom goed op de capaciteit van de broodbakmachine.

  Functies broodbakmachine
  De broodbakmachine kent diverse programma's, variërend in lengte en soort brood. Extra functies van de broodbakmachine zijn:

  Accessoires broodbakmachine
  Bij de broodbakmachine zijn accessoires verkrijgbaar zoals een maatschep, maatbeker of een extra bakblik. Ook een kookboek met lekkere recepten is erg handig. Mochten deze artikelen er niet bij zitten, dan kun je ze uiteraard ook los kopen.

  Populaire merken broodbakmachine
  De bekendste merken van de broodbakmachine zijn: Bomann, Inventum, Kenwood, Princess, Severin en Tefal.

  Bekijk en vergelijk hier broodbakmachines, en vind de beste koop!
 • Veelgestelde vragen

  Zijn er speciale ingrediënten nodig om brood te bakken?Vergelijk hier alle broodbakmachines!
  Kan ik de machine voorprogrammeren?
  Hoelang duurt het voordat het brood klaar is?

  Kan ik ook losse bolletjes bakken?
  Waar vind ik de recepten?
  Kan ik zelfgebakken brood ook invriezen?


  Bekijk en
  vergelijk hier broodbakmachines en vind de beste koop!

  Zijn er speciale ingrediënten nodig om brood te bakken?
  Nee, je kiest zelf de ingrediënten. Daarnaast zijn er veel kant en klare producten te koop in bijvoorbeeld de supermarkt. Het assortiment hierbinnen is groot: van diverse soorten wit brood tot donkere granenmixen.

  Kan ik de machine voorprogrammeren?
  Ja, mits de machine over deze functionaliteit beschikt, is het mogelijk om het gekozen programma op een later tijdstip te laten beginnen.

  Hoelang duurt het voordat het brood klaar is?
  Dit wisselt per broodbakmachine en hoeveelheid (brood)deeg. Er zijn ook broodbakmachines met een sneller programma, waarmee je binnen een uur vers brood op tafel hebt staan.

  Kan ik ook losse bolletjes bakken?
  Ja en nee. De losse bolletjes kun je wel laten kneden en rijzen in de machine. Na het kneden en rijzen bak je de broodjes dan zelf af in de oven.

  Vergelijk hier broodbakmachines!Waar vind ik de recepten?
  Soms zit er bij de broodbakmachine al een receptenboek. Zo niet, dan kun je bij iedere boekhandel een kookboek kopen met recepten voor de broodbakmachine. Daarnaast vind je met een beetje surfen op internet veel bijzonder lekkere recepten! Gratis en voor niets.

  Kan ik zelfgebakken brood ook invriezen?
  Ja, dat kan. Zorg er wel voor dat het brood helemaal is afgekoeld voordat je het in plastic verpakt in de vriezer plaatst. Hoelang je het brood kunt bewaren is afhankelijk van de vriesklasse van de vrieskast.


  Bekijk en vergelijk hier broodbakmachines, en vind de beste koop!

 • Verklarende woordenlijst

  Vergelijk hier alle broodbakmachines!Hieronder vind je een alfabetisch overzicht van de begrippendie gebruikt worden bij broodbakmachines.

  Wil je meteen op zoek naar een broodbakmachine, bekijk en vergelijk  dan hier broodbakmachines en vind de beste koop!

  A
  ccessoires
  Bij de broodbakmachine zijn accessoires verkrijgbaar zoals een maatschep, maatbeker of een extra bakblik. Ook een kookboek met lekkere recepten is reuze handig. Mochten deze artikelen er niet bij zitten, dan kun je ze uiteraard ook los kopen.

  Broodgewicht
  De capaciteit van de machine wordt aangegeven in het gewicht van het brood, in grammen. Daarbij zit er verschil tussen het minimale en maximale broodgewicht dat de machine aankan. Iedere machine heeft een maximale capaciteit. Niet elk apparaat kan ook kleinere broden bakken. Vandaar dat beide gewichten aangegeven worden, zodat je weet dat je ook een kleiner brood kunt bakken als je dat wenst.

  Jam maken
  Een extra optie van de broodbakmachine is jam maken.

  Kijkvenster
  De nieuwste modellen broodbakmachines hebben een ruim transparant kijkvenster. Hierdoor kun je precies zien hoe het met het brood gesteld is en of het al lekker bruin wordt. In tegenstelling tot de koele wand kan het kijkvenster wel erg warm worden. Let erop dat je het niet per ongeluk aanraakt of dat je kinderen hun vingers branden.

  Koele wand
  Een koele wand zorgt ervoor dat de broodbakker aan de buitenkant niet warm wordt. Je kunt de machine gewoon aanraken zonder de vingers te branden.

  Korstkleur regelbaar
  De kleur van de korst kun je vaak zelf instellen. Licht, medium of donker, precies wat jij lekker vindt. Of de korstkleur regelbaar is, vind je terug bij details van het model. Dit is geen standaard optie: het is een extra mogelijkheid.

  Lcd-display
  Als de broodbakmachine over een lcd-display beschikt, kun je precies zien waar de machine mee bezig is.

  Max. duur timer
  Met de timer stel je de broodbakmachine in. Het is dan mogelijk om het gekozen programma op een later tijdstip te laten beginnen.

  Signaal extra ingrediënt
  De ingrediënten voor broden met noten, zonnebloempitten, zaden of stukjes chocolade mogen pas na het kneden toegevoegd worden. Dit omdat er anders door het kneedproces niets meer van overblijft. De broodbakmachine geeft hier voor op het juiste moment een signaal af. Na dit signaal voeg je de extra ingrediënten toe.

  Vergelijk hier broodbakmachines!Snelste programma
  Dit is het snelste programma in tijdsduur. Sommige modellen hebben daarbij ook een sneltoets voor een speciaal verkort programma, waardoor je snel een vers brood op tafel hebt staan.

  Timer
  Aangezien je 's ochtends graag wakker wilt worden met de geur van vers brood, beschikken de broodbakmachines over een timer. Hiermee stel je de machine zo in dat het apparaat op het gewenste ontbijtmoment een knapperig brood presenteert. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen, is de avond ervoor alle ingrediënten in het bakblik te doen. Je kunt de timer tot uren van tevoren instellen, maar wel met een maximum.

  Uitneembaar bakblik
  Na gebruik maak je de broodbakmachine schoon. Het deksel is niet altijd uitneembaar, het bakblik wel. Deze onderdelen zijn meestal vaatwasmachine bestendig, de informatie hierover vind je terug in de handleiding bij het apparaat. Je herkent het aan het speciale symbool. 
   
  Uitneembaar deksel
  Na gebruik maak je de broodbakmachine schoon. Het deksel is niet altijd uitneembaar, het bakblik wel. Deze onderdelen zijn meestal vaatwasmachinebestendig. De informatie hierover vind je terug in de handleiding bij het apparaat. Je herkent het aan het speciale symbool.

  Vermogen
  Het vermogen geeft de hoeveelheid energie aan die de broodbakmachine verbruikt per seconde en dit wordt in Watt aangegeven. Hoe hoger het vermogen, hoe krachtiger de broodbakmachine.

  Warmhoudfunctie
  Na het bakken van het brood wordt het baksel warmgehouden met de warmhoudfunctie. Dit regelt de machine zelf en het brood wordt een half uur tot een uur lekker knapperig en warm gehouden. Haal daarna wel het brood eruit, anders verliest deze zijn knapperigheid en wordt het brood klef.

  Bekijk en vergelijk hier broodbakmachines, en vind de beste koop!

Broodbakmachines 7.0 (119)
56
 • verstelbare_korst_kleur:
  • ja - 9
  • kijkglas:
   • ja - 24
    • nee - 2
    • price:
     • price_75 - 14
      • price_75_110 - 14
       • price_110_200 - 14
        • price_200 - 14
        • brand:
         • hawos - 12
          • domo - 7
           • moulinex - 5
            • panasonic - 5
             • unold - 5
              • inventum - 4
               • kenwood - 3
                • princess - 2
                 • beem - 1
                  • bestron - 1
                   • bielmeier - 1
                    • bomann - 1
                     • clatronic - 1
                      • delonghi - 1
                       • fritel - 1
                        • gastroback - 1
                         • philips - 1
                          • russell_hobbs - 1
                           • severin - 1
                            • tefal - 1
                             • tristar - 1
                             • maximum_brood_gewicht:
                              • maximum_brood_gewicht_850 - 8
                               • maximum_brood_gewicht_850_1000 - 6
                                • maximum_brood_gewicht_1000 - 19
                                • koude_wand:
                                 • ja - 3
                                  • nee - 2
                                  0 - 24
                                  • Panasonic SD-2500WXE broodbakmachine
                                   • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/5/0/2/panasonic-sd-2500wxe-18811502.jpg
                                   • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/1/8/6/panasonic-sd-2500wxe-23034186.jpg
                                   • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/1/8/7/panasonic-sd-2500wxe-23034187.jpg
                                   • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/1/6/4/panasonic-sd-2500wxe-18301164.jpg
                                   Panasonic SD-2500WXE broodbakmachine (164)
                                   8.1 (21, 18)
                                   Panasonic SD-2500WXE broodbakmachine
                                   Starplusshop Starplusshop
                                   118, 2 dagen (offer_sdt_2_days)
                                   Starplusshop Starplusshop
                                   118, 2 dagen (offer_sdt_2_days)
                                   Media Markt Alkmaar Media Markt Alkmaar
                                   0.0 (0, 0)
                                   119.95, 4.7479003, 52.6357647 HIGH
                                   62
                                   good_buy
                                  • Tristar BM-4585 broodbakmachine
                                   • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/4/5/3/tristar-bm-4585-19189453.jpg
                                   • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/2/7/tristar-bm-4585-bread-making-machine-23024427.jpg
                                   • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/2/8/tristar-bm-4585-bread-making-machine-23024428.jpg
                                   • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/2/9/tristar-bm-4585-bread-making-machine-23024429.jpg
                                   • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/3/0/tristar-bm-4585-bread-making-machine-23024430.jpg
                                   • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/3/1/tristar-bm-4585-bread-making-machine-23024431.jpg
                                   • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/3/2/tristar-bm-4585-bread-making-machine-23024432.jpg
                                   • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/6/7/4/tristar-bm-4585-bread-making-machine-25126674.jpg
                                   • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/6/7/5/tristar-bm-4585-bread-making-machine-25126675.jpg
                                   • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/6/7/6/tristar-bm-4585-bread-making-machine-25126676.jpg
                                   • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/6/7/7/tristar-bm-4585-bread-making-machine-25126677.jpg
                                   • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/6/7/8/tristar-bm-4585-bread-making-machine-25126678.jpg
                                   • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/6/7/9/tristar-bm-4585-bread-making-machine-25126679.jpg
                                   • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/2/6/5/tristar-bm-4585-16247265.jpg
                                   Tristar BM-4585 broodbakmachine (159)
                                   7.6 (14, 12)
                                   Tristar BM-4585 broodbakmachine
                                   Modern.nl Modern.nl
                                   8.7 (310, 310)
                                   • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                   58.99, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                   Modern.nl Modern.nl
                                   8.7 (310, 310)
                                   • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                   58.99, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                   Media Markt Alkmaar Media Markt Alkmaar
                                   0.0 (0, 0)
                                   58.99, 4.7479003, 52.6357647 LOW
                                   57
                                  • Panasonic SD-2501WXE broodbakmachine
                                   • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/8/7/4/panasonic-sd-2501-18261874.jpg
                                   • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/9/5/panasonic-sd-2501-23210095.jpg
                                   • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/9/6/panasonic-sd-2501-23210096.jpg
                                   Panasonic SD-2501WXE broodbakmachine (98)
                                   8.4 (7, 4)
                                   Panasonic SD-2501WXE broodbakmachine
                                   Starplusshop Starplusshop
                                   135, 5 dagen (offer_sdt_5_days)
                                   Starplusshop Starplusshop
                                   135, 5 dagen (offer_sdt_5_days)
                                   BesteKeus.nl Best BesteKeus.nl Best
                                   0.0 (0, 0)
                                   154.95, 5.3950786, 51.4986192 NONE
                                   66
                                   good_buy
                                  • Panasonic SD-ZB2502BXE broodbakmachine
                                   • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/0/5/5/panasonic-sd-zb-2502bxe-18795055.jpg
                                   • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/8/4/5/panasonic-sd-zb-2502bxe-23867845.jpg
                                   Panasonic SD-ZB2502BXE broodbakmachine (134)
                                   8.2 (11, 8)
                                   Panasonic SD-ZB2502BXE broodbakmachine
                                   Starplusshop Starplusshop
                                   172, 5 dagen (offer_sdt_5_days)
                                   Starplusshop Starplusshop
                                   172, 5 dagen (offer_sdt_5_days)
                                   NEBO Den Haag NEBO Den Haag
                                   0.0 (0, 0)
                                   224.99, 4.3324053, 52.0843459 NONE
                                   12
                                   good_buy
                                  • Kenwood BM450 broodbakmachine
                                   • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/0/7/3/kenwood-bm-450-17855073.jpg
                                   • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/3/1/3/kenwood-bm-450-23192313.jpg
                                   • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/3/1/4/kenwood-bm-450-23192314.jpg
                                   • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/3/1/5/kenwood-bm-450-23192315.jpg
                                   • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/3/1/6/kenwood-bm-450-23192316.jpg
                                   • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/3/1/7/kenwood-bm-450-23192317.jpg
                                   Kenwood BM450 broodbakmachine (113)
                                   9.6 (3, 1)
                                   Kenwood BM450 broodbakmachine
                                   Bestekeus.nl Bestekeus.nl
                                   7.8 (264, 264)
                                   145.14, 5 dagen (offer_sdt_5_days)
                                   Bestekeus.nl Bestekeus.nl
                                   7.8 (264, 264)
                                   145.14, 5 dagen (offer_sdt_5_days)
                                   BesteKeus.nl Best BesteKeus.nl Best
                                   0.0 (0, 0)
                                   145.14, 5.3950786, 51.4986192 NONE
                                   147
                                   good_buy
                                  • Inventum BM90 broodbakmachine
                                   • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/2/8/4/inventum-bm-90-1685284.jpg
                                   • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/1/2/7/inventum-bm-90-17644127.jpg
                                   • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/6/2/inventum-bm90-22988362.jpg
                                   • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/6/3/inventum-bm90-22988363.jpg
                                   • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/6/4/inventum-bm90-22988364.jpg
                                   • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/6/5/inventum-bm90-22988365.jpg
                                   Inventum BM90 broodbakmachine (105)
                                   6.8 (11, 9)
                                   Inventum BM90 broodbakmachine
                                   Ben van Dijk Electronics Ben van Dijk Electronics
                                   6.3 (6, 6)
                                   • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                   80.69, 1 week (offer_sdt_1_week)
                                   Ben van Dijk Electronics Ben van Dijk Electronics
                                   6.3 (6, 6)
                                   • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                   80.69, 1 week (offer_sdt_1_week)
                                   5
                                  • Inventum BM121B broodbakmachine
                                   • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/7/4/5/inventum-bm121b-30291745.jpg
                                   • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/1/4/4/inventum-bm121b-bread-making-machine-30308144.jpg
                                   • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/1/4/5/inventum-bm121b-bread-making-machine-30308145.jpg
                                   • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/1/4/6/inventum-bm121b-bread-making-machine-30308146.jpg
                                   Inventum BM121B broodbakmachine (74)
                                   Inventum BM121B broodbakmachine
                                   Modern.nl Modern.nl
                                   8.7 (310, 310)
                                   • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                   119.99, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                   Modern.nl Modern.nl
                                   8.7 (310, 310)
                                   • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                   119.99, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                   Expert Almelo Expert Almelo
                                   0.0 (0, 0)
                                   139, 6.6749386, 52.36558770000001 NONE
                                   138
                                  • Princess 152006 broodbakmachine
                                   • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/1/9/4/princess-152006-19815194.jpg
                                   • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/7/1/princess-152006-23938371.jpg
                                   • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/7/2/princess-152006-23938372.jpg
                                   • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/7/3/princess-152006-23938373.jpg
                                   • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/8/4/0/princess-152006-bread-making-machine-25171840.jpg
                                   • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/8/4/1/princess-152006-bread-making-machine-25171841.jpg
                                   • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/8/4/2/princess-152006-bread-making-machine-25171842.jpg
                                   • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/8/4/3/princess-152006-bread-making-machine-25171843.jpg
                                   • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/0/5/1/princess-152006-19501051.jpg
                                   Princess 152006 broodbakmachine (53)
                                   4.0 (1, 0)
                                   Princess 152006 broodbakmachine
                                   4Launch.nl 4Launch.nl
                                   8.4 (586, 586)
                                   • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                   54.95, onbekend (offer_sdt_unknown)
                                   4Launch.nl 4Launch.nl
                                   8.4 (586, 586)
                                   • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                   54.95, onbekend (offer_sdt_unknown)
                                   Media Markt Alkmaar Media Markt Alkmaar
                                   0.0 (0, 0)
                                   55.95, 4.7479003, 52.6357647 HIGH
                                   63
                                  • Inventum BM55 broodbakmachine
                                   • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/3/3/6/inventum-bm55-24974336.jpg
                                   • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/5/3/9/inventum-bm55-24978539.jpg
                                   • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/5/8/5/inventum-bm55-24978585.jpg
                                   • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/9/8/3/inventum-bm55-bread-making-machine-25564983.jpg
                                   • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/9/8/4/inventum-bm55-bread-making-machine-25564984.jpg
                                   Inventum BM55 broodbakmachine (52)
                                   Inventum BM55 broodbakmachine
                                   Bobshop.nl Bobshop.nl
                                   8.8 (852, 852)
                                   • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                   60, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                   Bobshop.nl Bobshop.nl
                                   8.8 (852, 852)
                                   • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                   60, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                   Media Markt Alkmaar Media Markt Alkmaar
                                   0.0 (0, 0)
                                   60, 4.7479003, 52.6357647 HIGH
                                   201
                                  • Domo B3990 broodbakmachine
                                   • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/8/6/8/domo-b-3990-18832868.jpg
                                   • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/7/7/6/domo-b3990-23034776.jpg
                                   • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/7/7/7/domo-b3990-23034777.jpg
                                   • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/7/7/8/domo-b3990-23034778.jpg
                                   Domo B3990 broodbakmachine (32)
                                   6.8 (2, 2)
                                   Domo B3990 broodbakmachine
                                   Bobshop.nl Bobshop.nl
                                   8.8 (852, 852)
                                   • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                   129, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                   Bobshop.nl Bobshop.nl
                                   8.8 (852, 852)
                                   • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                   129, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                   Coolblue Amsterdam Coolblue Amsterdam
                                   0.0 (0, 0)
                                   129, 4.8699502, 52.3368869 UNKNOWN
                                   13
                                  • Moulinex OW3101 broodbakmachine
                                   • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/7/9/1/moulinex-ow310130-18261791.jpg
                                   • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/4/9/2/moulinex-ow310130-23867492.jpg
                                   Moulinex OW3101 broodbakmachine (47)
                                   7.9 (5, 4)
                                   Moulinex OW3101 broodbakmachine
                                   Bestekeus.nl Bestekeus.nl
                                   7.8 (264, 264)
                                   83.95, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                   Bestekeus.nl Bestekeus.nl
                                   7.8 (264, 264)
                                   83.95, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                   BesteKeus.nl Best BesteKeus.nl Best
                                   0.0 (0, 0)
                                   83.95, 5.3950786, 51.4986192 NONE
                                   5
                                  • Panasonic SD-2501WXE broodbakmachine
                                   • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/0/4/6/panasonic-sd2501wxecb-white-25637046.jpg
                                   • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/2/6/5/panasonic-sd2501wxecb-white-29053265.jpg
                                   • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/2/6/6/panasonic-sd2501wxecb-white-29053266.jpg
                                   Panasonic SD-2501WXE broodbakmachine (47)
                                   Panasonic SD-2501WXE broodbakmachine
                                   BesteKeus.nl Best BesteKeus.nl Best
                                   0.0 (0, 0)
                                   481, 5.3950786, 51.4986192 NONE
                                   Bestekeus.nl Bestekeus.nl
                                   7.8 (264, 264)
                                   489, 5 dagen (offer_sdt_5_days)
                                   BesteKeus.nl Best BesteKeus.nl Best
                                   0.0 (0, 0)
                                   481, 5.3950786, 51.4986192 NONE
                                   2
                                   good_buy
                                  • Tefal PF310138 broodbakmachine
                                   • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/3/3/8/tefal-pf3101-uno-25199338.jpg
                                   • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/7/5/4/tefal-pf3101-uno-25199754.jpg
                                   • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/2/1/8/tefal-pf310138-bread-making-machine-30786218.jpg
                                   • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/2/1/9/tefal-pf310138-bread-making-machine-30786219.jpg
                                   • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/2/2/0/tefal-pf310138-bread-making-machine-30786220.jpg
                                   • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/2/2/1/tefal-pf310138-bread-making-machine-30786221.jpg
                                   • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/2/2/2/tefal-pf310138-bread-making-machine-30786222.jpg
                                   • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/2/2/3/tefal-pf310138-bread-making-machine-30786223.jpg
                                   Tefal PF310138 broodbakmachine (29)
                                   Tefal PF310138 broodbakmachine
                                   BCC BCC
                                   8.5 (802, 802)
                                   • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                   97.07, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                   BCC BCC
                                   8.5 (802, 802)
                                   • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                   97.07, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                   Media Markt Alkmaar Media Markt Alkmaar
                                   0.0 (0, 0)
                                   97.07, 4.7479003, 52.6357647 HIGH
                                   141
                                   good_buy
                                  • Kenwood BM350 broodbakmachine
                                   • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/1/6/3/kenwood-bm-350-80163.jpg
                                   • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/3/6/5/kenwood-bm350-bread-making-machine-22986365.jpg
                                   • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/3/6/6/kenwood-bm350-bread-making-machine-22986366.jpg
                                   Kenwood BM350 broodbakmachine (33)
                                   7.1 (4, 4)
                                   Kenwood BM350 broodbakmachine
                                   Bobshop.nl Bobshop.nl
                                   8.8 (852, 852)
                                   • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                   101.62, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                   Bobshop.nl Bobshop.nl
                                   8.8 (852, 852)
                                   • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                   101.62, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                   Media Markt Alkmaar Media Markt Alkmaar
                                   0.0 (0, 0)
                                   101.62, 4.7479003, 52.6357647 LOW
                                   137
                                  • Unold 68511 broodbakmachine
                                   • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/3/6/8/unold-68511-4971368.jpg
                                   • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/3/4/1/unold-68511-23020341.jpg
                                   • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/3/4/2/unold-68511-23020342.jpg
                                   • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/3/4/3/unold-68511-23020343.jpg
                                   • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/3/4/4/unold-68511-23020344.jpg
                                   Unold 68511 broodbakmachine (27)
                                   6.2 (6, 6)
                                   Unold 68511 broodbakmachine
                                   NEBO Den Haag NEBO Den Haag
                                   0.0 (0, 0)
                                   111.99, 4.277686, 52.048541 NONE
                                   Bobshop.nl Bobshop.nl
                                   8.8 (852, 852)
                                   • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                   114.95, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                   NEBO Den Haag NEBO Den Haag
                                   0.0 (0, 0)
                                   111.99, 4.277686, 52.048541 NONE
                                   20
                                  • Bestron ABM2003 broodbakmachine
                                   • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/4/9/5/bestron-abm2003-24978495.jpg
                                   • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/4/9/6/bestron-abm2003-24978496.jpg
                                   • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/7/0/9/bestron-abm2003-bread-making-machine-25565709.jpg
                                   • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/7/1/0/bestron-abm2003-bread-making-machine-25565710.jpg
                                   • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/7/1/1/bestron-abm2003-bread-making-machine-25565711.jpg
                                   Bestron ABM2003 broodbakmachine (23)
                                   6.3 (2, 1)
                                   Bestron ABM2003 broodbakmachine
                                   4Launch.nl 4Launch.nl
                                   8.4 (586, 586)
                                   • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                   58.95, onbekend (offer_sdt_unknown)
                                   4Launch.nl 4Launch.nl
                                   8.4 (586, 586)
                                   • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                   58.95, onbekend (offer_sdt_unknown)
                                   Expert Almelo Expert Almelo
                                   0.0 (0, 0)
                                   59.95, 6.6749386, 52.36558770000001 NONE
                                   137
                                  • Moulinex OW3501 broodbakmachine
                                   • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/7/0/8/moulinex-ow-3501-19858708.jpg
                                   • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/6/4/6/moulinex-ow3501-bread-making-machine-23050646.jpg
                                   Moulinex OW3501 broodbakmachine (9)
                                   Moulinex OW3501 broodbakmachine
                                   BesteKeus.nl Best BesteKeus.nl Best
                                   0.0 (0, 0)
                                   103.81, 5.3950786, 51.4986192 NONE
                                   Bestekeus.nl Bestekeus.nl
                                   7.8 (264, 264)
                                   111.81, 5 dagen (offer_sdt_5_days)
                                   BesteKeus.nl Best BesteKeus.nl Best
                                   0.0 (0, 0)
                                   103.81, 5.3950786, 51.4986192 NONE
                                   2
                                  • Inventum BM75 broodbakmachine
                                   • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/2/8/3/inventum-bm-75-1685283.jpg
                                   • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/7/0/7/inventum-bm-75-17541707.jpg
                                   • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/5/9/inventum-bm75-22988359.jpg
                                   • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/6/0/inventum-bm75-22988360.jpg
                                   • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/6/1/inventum-bm75-22988361.jpg
                                   Inventum BM75 broodbakmachine (22)
                                   5.4 (4, 4)
                                   Inventum BM75 broodbakmachine
                                   Mediamarkt.nl Mediamarkt.nl
                                   8.4 (933, 933)
                                   • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                   64.95, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                   Mediamarkt.nl Mediamarkt.nl
                                   8.4 (933, 933)
                                   • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                   64.95, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                   Media Markt Alkmaar Media Markt Alkmaar
                                   0.0 (0, 0)
                                   64.95, 4.7479003, 52.6357647 LOW
                                   137
                                  • Domo B3970 broodbakmachine
                                   • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/1/1/0/domo-b-3970-80110.jpg
                                   • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/0/3/7/domo-b3970-23023037.jpg
                                   Domo B3970 broodbakmachine (22)
                                   6.3 (4, 4)
                                   Domo B3970 broodbakmachine
                                   Bestekeus.nl Bestekeus.nl
                                   7.8 (264, 264)
                                   69.9, 3 dagen (offer_sdt_3_days)
                                   Bestekeus.nl Bestekeus.nl
                                   7.8 (264, 264)
                                   69.9, 3 dagen (offer_sdt_3_days)
                                   BesteKeus.nl Best BesteKeus.nl Best
                                   0.0 (0, 0)
                                   69.9, 5.3950786, 51.4986192 NONE
                                   11
                                  • Moulinex OW6101 broodbakmachine
                                   • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/2/4/6/moulinex-ow6101-20726246.jpg
                                   • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/9/3/9/moulinex-ow6101-bread-making-machine-23055939.jpg
                                   Moulinex OW6101 broodbakmachine (14)
                                   Moulinex OW6101 broodbakmachine
                                   Bestekeus.nl Bestekeus.nl
                                   7.8 (264, 264)
                                   126.9, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                   Bestekeus.nl Bestekeus.nl
                                   7.8 (264, 264)
                                   126.9, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                   BesteKeus.nl Best BesteKeus.nl Best
                                   0.0 (0, 0)
                                   126.9, 5.3950786, 51.4986192 NONE
                                   9
                                  • Unold 68415 broodbakmachine
                                   • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/3/0/7/unold-68415-1685307.jpg
                                   • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/3/3/7/unold-68415-23020337.jpg
                                   • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/3/3/8/unold-68415-23020338.jpg
                                   • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/3/3/9/unold-68415-23020339.jpg
                                   • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/3/4/0/unold-68415-23020340.jpg
                                   Unold 68415 broodbakmachine (16)
                                   Unold 68415 broodbakmachine
                                   Bobshop.nl Bobshop.nl
                                   8.8 (852, 852)
                                   • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                   95, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                   Bobshop.nl Bobshop.nl
                                   8.8 (852, 852)
                                   • http://static2.vergelijk.nl/s/1.70//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                   95, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                   Coolblue Amsterdam Coolblue Amsterdam
                                   0.0 (0, 0)
                                   95, 4.8699502, 52.3368869 UNKNOWN
                                   22
                                  • Philips Daily Collection Broodbakmachine HD9015/30
                                   • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/4/4/1/philips-hd-9015-30-20449441.jpg
                                   • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/6/8/4/philips-hd-9015-30-20449684.jpg
                                   • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/4/1/7/philips-hd-9015-30-23337417.jpg
                                   • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/4/1/9/philips-hd-9015-30-23337419.jpg
                                   Philips Daily Collection Broodbakmachine HD9015/30 (7)
                                   4.0 (1, 0)
                                   Philips Daily Collection Broodbakmachine HD9015/30
                                   Artencraft.nl Artencraft.nl
                                   8.4 (115, 115)
                                   89, 4 dagen (offer_sdt_4_days)
                                   Artencraft.nl Artencraft.nl
                                   8.4 (115, 115)
                                   89, 4 dagen (offer_sdt_4_days)
                                   BesteKeus.nl Best BesteKeus.nl Best
                                   0.0 (0, 0)
                                   102.9, 5.3950786, 51.4986192 NONE
                                   89
                                  • Domo B3985 broodbakmachine
                                   • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/4/6/6/domo-b-3985-16488466.jpg
                                   • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/0/6/5/domo-b3985-23034065.jpg
                                   • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/0/6/6/domo-b3985-23034066.jpg
                                   Domo B3985 broodbakmachine (10)
                                   Domo B3985 broodbakmachine
                                   Bestekeus.nl Bestekeus.nl
                                   7.8 (264, 264)
                                   71.44, 3 dagen (offer_sdt_3_days)
                                   Bestekeus.nl Bestekeus.nl
                                   7.8 (264, 264)
                                   71.44, 3 dagen (offer_sdt_3_days)
                                   BesteKeus.nl Best BesteKeus.nl Best
                                   0.0 (0, 0)
                                   71.44, 5.3950786, 51.4986192 NONE
                                   138
                                  • Russell Hobbs 18036-56 broodbakmachine
                                   • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/8/9/0/russell-hobbs-18036-56-bread-making-machine-24431890.jpg
                                   Russell Hobbs 18036-56 broodbakmachine (10)
                                   Russell Hobbs 18036-56 broodbakmachine
                                   Bestekeus.nl Bestekeus.nl
                                   7.8 (264, 264)
                                   73.95, 5 dagen (offer_sdt_5_days)
                                   Bestekeus.nl Bestekeus.nl
                                   7.8 (264, 264)
                                   73.95, 5 dagen (offer_sdt_5_days)
                                   BesteKeus.nl Best BesteKeus.nl Best
                                   0.0 (0, 0)
                                   73.95, 5.3950786, 51.4986192 NONE
                                   8
                                   good_buy
                                  2 3
                                  • Heb je merkvoorkeur? (brand):
                                   • Tristar (tristar)
                                   • Inventum (inventum)
                                   • Unold (unold)
                                   • Kenwood (kenwood)
                                   • Princess (princess)
                                   • Moulinex (moulinex)
                                   • Beem (beem)
                                   • Bestron (bestron)
                                   • Bielmeier (bielmeier)
                                   • Bomann (bomann)
                                   • Clatronic (clatronic)
                                   • Delonghi (delonghi)
                                   • Domo (domo)
                                   • Fritel (fritel)
                                   • Gastroback (gastroback)
                                   • Hawos (hawos)
                                   • Panasonic (panasonic)
                                   • Philips (philips)
                                   • Russell Hobbs (russell_hobbs)
                                   • Severin (severin)
                                   • Tefal (tefal)
                                  • Wat is je budget? (price):
                                   • < 75 € (price_75)
                                   • 75 € - 110 € (price_75_110)
                                   • 110 € - 200 € (price_110_200)
                                   • ≥ 200 € (price_200)
                                  • Hoe groot moet je brood maximaal zijn? (maximum_brood_gewicht):
                                   • < 850 g (maximum_brood_gewicht_850)
                                   • 850 g - 1000 g (maximum_brood_gewicht_850_1000)
                                   • ≥ 1000 g (maximum_brood_gewicht_1000)
                                  • Wil je een broodbakmachine met koude wand? (koude_wand):
                                   • Ja (ja)
                                   • Nee (nee)
                                  • Wil je er een met kijkglas? (kijkglas):
                                   • Ja (ja)
                                   • Nee (nee)
                                  • Wil je er een met verstelbare korstkleur? (verstelbare_korst_kleur):
                                   • Ja (ja)
                                  • Tel. 030-214 5004
                                  • WhatsApp 06-15 19 74 74
                                  • blijmakers@vergelijk.nl