Bel 0302145004 (9-17u)
Of stuur een whatsapp
06 15 19 74 74

Advertenties:

 • Rummikub original - Gezelschapsspel
 • Bestel Risk online bij fonq. Alle Hasbro producten uit voorraad leverbaar. Voor 24:00 besteld, morgen in huis.
 • Days of wonder Bordspellen
 • Wat is er nou leuker dan een spelletje te spelen met je favoriete figuurtje! Nu kun je samen met Nijntje en haar vriendjes tikkertje spelen. Zorg ervoor dat je niet getikt wordt!
 • Skip-Bo Mattel Skip Bo
 • Het leuke en spannende kaartspel voor de hele familie. Je kunt met
  een partner of individueel spelen, aan jou de keuze. Vanaf 7 jaar.
 • Versla de vijandelijke vloot in dit klassieke, strategische Zeeslag spel. Jij hebt het bevel over een vloot van vijf schepen. Zoek de vijand, vuur op coördinaten en markeer je treffers. Kun jij de vloot van je tegenstander tot zinken brengen voordat hij de jouwe naar de haaien stuurt? Vanaf 7 jaar. Voor 2 spelers.
 • In Ticket to Ride Europe ga je van de steile rotsen van Edinburgh naar de zonverlichte dokken van Constantinopel, van de stoffige straatjes van Pamplona naar het winderige station van Berlijn. Ticket to Ride Europe neemt je mee op een nieuw trein-avontuur door de grootste steden van Europa tijdens de eeuwwisseling. Waag je je aan een reis door de donkere tunnels van Zwitserland? Ga je aan boord van eenveerboot over de Zwarte Zee? Of richt je prachtige treinstations op in de grote hoofdsteden van de oude rijken? Je volgende stap maakt van jou misschien de grootste treinmagnaat van Europa! Pak je bagage, roep de kruier en stap in!In Ticket to Ride Europe verzamelen de spelers treinkaarten om stations te bouwen. Ze banen zich een weg door de verschillende tunnels of proberen aan boort van de veerboot te geraken. Op die manier maken de spelers zich meester van de spoorwegen doorheen Europa. Tickter to Ride Europe is een elegant en eenvoudig spel dat je in vijf minuten kan aanleren. Het is een echt familiespel, maar bekoort ook de echte gamer. Ticket to Ride Europe is het tweede luik van de serie Ticket to Ride , winnaar van Spiel Des Jahres 2004. Niettemin is Ticket to Ride Europe een volledig zelfstandig en nieuw spel.Inhoud Ticket to Ride Europa spel:- 1 Kaart van Europa- 240 Gekleurde treinstations- 15 Gekleurde treinstations- 110 Treinkaarten- 46 Bestemmingskaarten- 5 Houten scorepionnen- 1 Spelhandleiding
 • Gratis bezorging vanaf €20,- Schaf nu de Tiptoi Stift aan die gebruikt kan worden bij alle Tiptoi producten.
gezelschapsspel

kaartspel

strategiespel

dobbelspel

verzamelkaart

denkspel

educatief spel

reisspel

kinderspel

18+ spel

spel accessoires