Bel 0302145004 (9-17u)
Of stuur een whatsapp
06 15 19 74 74

Advertenties:

 • 999 Games Kolonisten van Catan basisspel. De nieuwste editie van het bekende handelsspel. Het spel bevat nu miniaturen en ook het artwork is volledig aangepast. Zo kun je je nog meer inleven in de wereld van Catan!
 • Gratis bezorging vanaf €20,- Rummikub XXL, het bekende familiespel nu met extra grote speelplanken en extra grote speelstenen. Het denkspel dat tactiek, inzicht en durf combineert!
 • Levensweg V.I.P Editie - Bordspel
 • Bestel Goliath Rummikub The Original Classic online bij fonq. Alle Goliath Games producten uit voorraad leverbaar. Voor 24:00 besteld, morgen in huis.
 • Rummikub is het bekende gezinsspel voor jong en oud. Weet jij als eerste al je stenen kwijt te raken door ze in de juiste combinaties neer te leggen? Door de compacte vorm van het blik neem je dit spel gemakkelijk mee op reis!
 • Het leuke en spannende kaartspel voor de hele familie. Je kunt met
  een partner of individueel spelen, aan jou de keuze. Vanaf 7 jaar.
 • Een doos vol domino stunts. Alles valt...en in één beweging staat alles weer rechtop met behulp van unieke domino-expressbanen! Inclusief loop the loop, double wave, diverse domino-express-banen en dominostenen! Merk: Goliath Gezelschapsspel 6 - 99 jaar
 • Met dit Disney Princess spel, speel je Mens erger je niet en Ganzenbord. Geschikt vanaf 4 jaar en voor 2-4 spelers.
 • Het meest bezopen bierspel ter wereld. Gekker kan echt niet! Een spel voor echte mannen die niet ban zijn voor knettergekke bier- en swaffelopdrachten! Maar pas op: swaffelen en bier zijn een levensgevaarlijke combinatie. Voor je het weet sta je met je grote (s)waffel op Youtube! Maar jongeheren let op: dames kunnen ook meedoen! Jullie zullen versteld staan over wat zij kunnen beswaffelen met een braadworst, komkommer of dildo! Ga de uitdaging aan en versla je medespelers met de knotsgekke uitdagingen. Vecht voor die ultieme titel en bewijs dat jij de beste bierswaffelaar ter wereld bent!Inhoud:- 1 dobbelsteen- 1 kaartspel met meer dan 50 opdrachten- SpelregelsDeze XXL Beerbottle Game is leuk om kado te geven, of om kado te krijgen. Dit hilarische spel is het hoogtepunt op elk feestje. De XXL Beerbottle Game heeft een formaat van 8cm breed en is 30 cm hoog.
gezelschapsspel

behendigheidsspel

kaartspel

bordspel

strategiespel

dobbelspel

verzamelkaart

denkspel

educatief spel

reisspel

kinderspel

18+ spel

spel accessoires