Bel 0302145004 (9-17u)
Of stuur een whatsapp
06 15 19 74 74

Advertenties:

  • Gratis bezorging vanaf €20,- Skip Bo is leuk om met twee spelers te spelen, maar het is ook een leuk kaarspel voor het hele gezin. Skip Bo is leuk om met twee spelers te spelen, maar het is ook een leuk kaarspel voor het hele gezin.
  • Nieuwe editie van dit spectaculaire partyspel voor teams. Fantastisch voor grote gezelschappen op feestjes en partijen. Je speelt in teams. Één van jullie probeert binnen 30 seconden zoveel mogelijk van de 5 begrippen op een kaartje
  • Bestel 30 Seconds herziene editie online bij fonq. Alle 999 Games producten uit voorraad leverbaar. Voor 24:00 besteld, morgen in huis.
  • De uitbreiding Ticket to Ride Nederland bevat de plattegrond van Nederland! Gebruik deze nieuwe map collection in combinatie met de spellen uit de Ticket to Ride-reeks en beleef een nieuwe uitdaging. Nederland bevat vele waterwegen, en daar betaal jij de tol voor met Bridge Toll Tokens! Ticket To Ride ontwerper Alan R. Moon heeft een geniale functie in dit spel gecreëerd: bijna alle routes zijn double-track bridge crossings. Spelers krijgen bonus punten voor het aantal Bridge Toll Tokens dat men aan het einde van het spel heeft. Inhoud Ticket to Ride uitbreiding Nederland:- enkelzijdige plattegrond van Nederland- 44 Destination tickets- nieuwe Bridge Toll tokens - spelregels**Let op voor deze Ticket To Ride Nederland uitbreiding is Ticket To Ride of Ticket To Ride Europe benodigd.
  • Van ARIZONA. Shirt met lange mouwen en met knoopsluiting voor jongens. Buitenkant longsleeve van puur katoen (met Cotton made in Africa-keurmerk).
  • Nu altijd gratis verzenden vanaf 20,- euro.
  • 999 Games Kolonisten van Catan basisspel. De nieuwste editie van het bekende handelsspel. Het spel bevat nu miniaturen en ook het artwork is volledig aangepast. Zo kun je je nog meer inleven in de wereld van Catan!
  • Het overbekende familiespel. Wie legt de slimste combinaties? Een spel dat inzicht, durf en tactiek combineert.
  • Reiseditie van het bekende spel Stratego met magnetische speelstukken. Leuk spelletje om te spelen tijdens het reizen
gezelschapsspel

kaartspel

strategiespel

dobbelspel

verzamelkaart

denkspel

educatief spel

reisspel

kinderspel

18+ spel

spel accessoires