Bel 0302145004 (9-17u)
Of stuur een whatsapp
06 15 19 74 74

Advertenties:

  • Gratis bezorging vanaf €20,- Het nostalgische gezelschapsspel Hasbro Levensweg heeft een upgrade gekregen, je kunt nu al je geldzaken met de elektronische geldautomaat regelen.
  • Monopoly Classic - Bordspel
  • 999 Games Kolonisten van Catan basisspel. De nieuwste editie van het bekende handelsspel. Het spel bevat nu miniaturen en ook het artwork is volledig aangepast. Zo kun je je nog meer inleven in de wereld van Catan!
  • Levensweg VIP van Hasbro is een bordspel geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar. Waan je een profvoetballer of filmster en verzamel een goede crew om je heen.
  • Heb jij een vaste hand? En kan je presteren onder druk?Werkt op 4 x AAA LR03 batterijen (niet ingesloten)
  • Lego 3844 Creationary. Werp met de Lego dobbelsteen en kies uit vier spannende bouwcategoriën: voertuigen, gebouwen, natuur en voorwerpen. Toon je bouwkunst in een van de drie moeilijkheidsgraden en laat de andere spelers raden wat je aan het maken bent. Een geweldig spel om samen met familie en vrienden je fantasie, creativiteit, bouwvaardigheid en geheugen te testen.Leeftijd: 7+Afmetingen: 6.7 x 27.2 x 43.2 cmVoldoet aan alle veiligheids voorschriften
  • Hasbro Spel 4 Op 'n Rij: Connect 4
  • Van de steile rotsen van Edinburgh naar de zonverlichte dokken van Constantinopel, van de stoffige straatjes van Pamplona naar het winderige station van Berlijn; Ticket to Ride Europe neemt je mee op een nieuw treinavontuur door de grootste steden van Europa tijdens de eeuwwisseling. Waag jij je aan een reis door de donkere tunnels van Zwitserland? Ga je aan boord van een veerboot over de Zwarte Zee? Of richt je prachtige treinstations op in de grote hoofdsteden van de oude rijken? Je volgende stap maakt van jou misschien de grootste treinmagnaat van Europa! Pak je bagage, roep de kruier en klim aan boord! In Ticket to Ride Europe verzamelen de spelers treinkaarten om stations te bouwen. Ze banen zich een weg door de verschillende tunnels of proberen aan boord van de veerboot te geraken. Op die manier maken de spelers zich meester van de spoorwegen door Europa. Ticket to Ride Europe is een elegant en eenvoudig spel dat je in vijf minuten kan aanleren. Het is een echt familiespel, maar bekoort ook de echte gamer. Ticket to Ride Europe is het tweede luik van de serie Ticket to Ride, winnaar van Spiel des Jahres 2004. Niettemin is Ticket to Ride Europe een volledig zelfstandig en nieuw spel. De leuke hit van 999 games! Eigenschappen Ticket to Ride Europe: Dit betreft het volledige spel Voor 2 tot 5 spelers Leeftijd: 8 jaar en ouder Spelduur: 30 tot 60 minuten
  • Trivia aanvulling bestaande uit 110 kaarten met 648 up-to-date Triviavragen en antwoorden. Universeel te gebruiken bij alle Quizbordspellen zoals Triviant, maar ook afzonderlijk te spelen.
gezelschapsspel

behendigheidsspel

kaartspel

bordspel

strategiespel

dobbelspel

verzamelkaart

denkspel

educatief spel

reisspel

kinderspel

18+ spel

kansspel

spel accessoires

woordspel