Bel 0302145004 (9-17u)
Of stuur een whatsapp
06 15 19 74 74

Advertenties:

 • 999 Games Kolonisten van Catan basisspel. De nieuwste editie van het bekende handelsspel. Het spel bevat nu miniaturen en ook het artwork is volledig aangepast. Zo kun je je nog meer inleven in de wereld van Catan!
 • Bestel Goliath Rummikub The Original Classic online bij fonq. Alle Goliath Games producten uit voorraad leverbaar. Voor 24:00 besteld, morgen in huis.
 • Gratis bezorging vanaf €20,- Rummikub XXL, het bekende familiespel nu met extra grote speelplanken en extra grote speelstenen. Het denkspel dat tactiek, inzicht en durf combineert!
 • Het leuke en spannende kaartspel voor de hele familie. Je kunt met
  een partner of individueel spelen, aan jou de keuze. Vanaf 7 jaar.
 • Ravensburger tiptoi - Starterset Spel + Stift
 • Een doos vol domino stunts. Alles valt...en in één beweging staat alles weer rechtop met behulp van unieke domino-expressbanen! Inclusief loop the loop, double wave, diverse domino-express-banen en dominostenen! Merk: Goliath Gezelschapsspel 6 - 99 jaar
 • Breng leren tot leven met het startersset van Tiptoi van Ravensburger. Tip met de unieke stift op de boeken, spellen en puzzels, dan komen deze op fascinerende wijze tot leven.
 • Knibbel Knabbel Knuisje is een kinderspel gebaseerd op Hans en Grietje. Geschikt vanaf 3 jaar en voor 2 tot 4 spelers. Werkt op 2 AAA-batterijen.
 • Het meest bezopen bierspel ter wereld. Gekker kan echt niet! Een spel voor echte mannen die niet ban zijn voor knettergekke bier- en swaffelopdrachten! Maar pas op: swaffelen en bier zijn een levensgevaarlijke combinatie. Voor je het weet sta je met je grote (s)waffel op Youtube! Maar jongeheren let op: dames kunnen ook meedoen! Jullie zullen versteld staan over wat zij kunnen beswaffelen met een braadworst, komkommer of dildo! Ga de uitdaging aan en versla je medespelers met de knotsgekke uitdagingen. Vecht voor die ultieme titel en bewijs dat jij de beste bierswaffelaar ter wereld bent!Inhoud:- 1 dobbelsteen- 1 kaartspel met meer dan 50 opdrachten- SpelregelsDeze XXL Beerbottle Game is leuk om kado te geven, of om kado te krijgen. Dit hilarische spel is het hoogtepunt op elk feestje. De XXL Beerbottle Game heeft een formaat van 8cm breed en is 30 cm hoog.
gezelschapsspel

behendigheidsspel

kaartspel

bordspel

strategiespel

dobbelspel

verzamelkaart

denkspel

educatief spel

reisspel

kinderspel

18+ spel

spel accessoires