Bel 0302145004 (9-17u)
Of stuur een whatsapp
06 15 19 74 74

Advertenties:

  • Monopoly Classic - Bordspel
  • Rummikub is een spel dat je tactisch, gedurfd en met inzicht speelt. Wie bedenkt de slimste combinaties en weet in één keer de meeste stenen te leggen?
  • 999 Games Kolonisten van Catan basisspel. De nieuwste editie van het bekende handelsspel. Het spel bevat nu miniaturen en ook het artwork is volledig aangepast. Zo kun je je nog meer inleven in de wereld van Catan!
  • Rummikub XP Wie legt de slimste combinaties? Rummikub, het spel dat inzicht, durf en tactiek combineert. Deze versie is speciaal voor zes personen.  
  • Gratis bezorging vanaf €20,- Het nostalgische gezelschapsspel Hasbro Levensweg heeft een upgrade gekregen, je kunt nu al je geldzaken met de elektronische geldautomaat regelen.
  • Al generaties lang maakt dit spel enthousiast en hier winnen de strategen en niet de spelers met het grootste geluk met de dobbelstenen!Alleen de logica brengt hier de tegenpartij tot wanhoop, wanneer zijn 7 schepen na elkaar tot zinken worden gebracht. Een handige koffer met de 2 speelvelden en de 2 trefferschijven en de 300 insteekfiguren. Voor een spel is in een paar ogenblikken het strijdperk opgebouwd.Gemaakt van stevig kunststof en ruimtebesparend voor gemakkelijk vervoer bij uitstapjes en speelpauzes.Afmetinge circa 39 x 23 x 25 cm
  • Nijntje, de wereldberoemde creatie van Dick Bruna, verschijnt nu in een Verstoppertje spel. Verstop Nijntje ergens in de kamer, druk op het knopje en om de 10 seconden roept Nijntje Ik ben hier!. De peuter gaat driftig op zoek, wat tot groot plezier leidt. Waar vindt hij Nijntje? Eindeloos speelplezier. Verstoppertje spelen verveelt nooit. Winnaar Speelgoed van het Jaar 2012 - categorie 0 t/m 2 jaar
  • Van ARIZONA. Shirt met lange mouwen en met knoopsluiting voor jongens. Buitenkant longsleeve van puur katoen (met Cotton made in Africa-keurmerk).
  • Van de steile rotsen van Edinburgh naar de zonverlichte dokken van Constantinopel, van de stoffige straatjes van Pamplona naar het winderige station van Berlijn; Ticket to Ride Europe neemt je mee op een nieuw treinavontuur door de grootste steden van Europa tijdens de eeuwwisseling. Waag jij je aan een reis door de donkere tunnels van Zwitserland? Ga je aan boord van een veerboot over de Zwarte Zee? Of richt je prachtige treinstations op in de grote hoofdsteden van de oude rijken? Je volgende stap maakt van jou misschien de grootste treinmagnaat van Europa! Pak je bagage, roep de kruier en klim aan boord! In Ticket to Ride Europe verzamelen de spelers treinkaarten om stations te bouwen. Ze banen zich een weg door de verschillende tunnels of proberen aan boord van de veerboot te geraken. Op die manier maken de spelers zich meester van de spoorwegen door Europa. Ticket to Ride Europe is een elegant en eenvoudig spel dat je in vijf minuten kan aanleren. Het is een echt familiespel, maar bekoort ook de echte gamer. Ticket to Ride Europe is het tweede luik van de serie Ticket to Ride, winnaar van Spiel des Jahres 2004. Niettemin is Ticket to Ride Europe een volledig zelfstandig en nieuw spel. De leuke hit van 999 games! Eigenschappen Ticket to Ride Europe: Dit betreft het volledige spel Voor 2 tot 5 spelers Leeftijd: 8 jaar en ouder Spelduur: 30 tot 60 minuten
gezelschapsspel

behendigheidsspel

kaartspel

bordspel

strategiespel

dobbelspel

verzamelkaart

denkspel

educatief spel

reisspel

kinderspel

18+ spel

kansspel

spel accessoires

woordspel