Bel 0302145004 (9-17u)
Of stuur een whatsapp
06 15 19 74 74

Advertenties:

  • Gratis bezorging vanaf €20,- Skip Bo is leuk om met twee spelers te spelen, maar het is ook een leuk kaarspel voor het hele gezin. Skip Bo is leuk om met twee spelers te spelen, maar het is ook een leuk kaarspel voor het hele gezin.
  • Nieuwe editie van dit spectaculaire partyspel voor teams. Fantastisch voor grote gezelschappen op feestjes en partijen. Je speelt in teams. Één van jullie probeert binnen 30 seconden zoveel mogelijk van de 5 begrippen op een kaartje
  • De uitbreiding Ticket to Ride Nederland bevat de plattegrond van Nederland! Gebruik deze nieuwe map collection in combinatie met de spellen uit de Ticket to Ride-reeks en beleef een nieuwe uitdaging. Nederland bevat vele waterwegen, en daar betaal jij de tol voor met Bridge Toll Tokens! Ticket To Ride ontwerper Alan R. Moon heeft een geniale functie in dit spel gecreëerd: bijna alle routes zijn double-track bridge crossings. Spelers krijgen bonus punten voor het aantal Bridge Toll Tokens dat men aan het einde van het spel heeft. Inhoud Ticket to Ride uitbreiding Nederland:- enkelzijdige plattegrond van Nederland- 44 Destination tickets- nieuwe Bridge Toll tokens - spelregels**Let op voor deze Ticket To Ride Nederland uitbreiding is Ticket To Ride of Ticket To Ride Europe benodigd.
  • Bestel 30 Seconds herziene editie online bij fonq. Alle 999 Games producten uit voorraad leverbaar. Voor 24:00 besteld, morgen in huis.
  • Nu altijd gratis verzenden vanaf 20,- euro.
  • Lego 3844 Creationary. Werp met de Lego dobbelsteen en kies uit vier spannende bouwcategoriën: voertuigen, gebouwen, natuur en voorwerpen. Toon je bouwkunst in een van de drie moeilijkheidsgraden en laat de andere spelers raden wat je aan het maken bent. Een geweldig spel om samen met familie en vrienden je fantasie, creativiteit, bouwvaardigheid en geheugen te testen.Leeftijd: 7+Afmetingen: 6.7 x 27.2 x 43.2 cmVoldoet aan alle veiligheids voorschriften
  • 999 Games Kolonisten van Catan basisspel. De nieuwste editie van het bekende handelsspel. Het spel bevat nu miniaturen en ook het artwork is volledig aangepast. Zo kun je je nog meer inleven in de wereld van Catan!
  • Het bekende spel biedt nu 2 extra mogelijkheden om ondersteboven van te raken! Steek je hand of voet in de lucht of de draaier mag een grappige opdracht verzinnen. Nog meer fun met deze extra moves!Vanaf 6 jaar. Voor 2 of meer spelers.
  • Het belangrijkste doel van dit spel is het activeren en prikkelen van jullie seksuele levensenergie en aandacht voor elkaar. Door het beantwoorden van vragen en het uitvoeren van opdrachten, proberen jullie zo snel mogelijk de finish te bereiken, waarna het ultieme verlangen van de winnaar in vervulling gaat. De vragen testen jullie erotische kennis, maar ook hoe goed jullie elkaar in seksueel opzicht kennen. De opdrachten bieden een speelse opbouw door de drie spelniveaus. Jullie hebben dus de mogelijkheid het spel naar eigen smaak in te richten. Het spel bevat:1 spelbord van 50x50 cm, 480 speelkaarten (240 opdrachten en 240 vragen voor haar en hem), 1 dobbelsteen, 2 pionnen, 2 zandlopers, 3 ansichtkaarten en spelregels.
gezelschapsspel

kaartspel

strategiespel

dobbelspel

verzamelkaart

denkspel

educatief spel

reisspel

kinderspel

18+ spel

spel accessoires