Bel 0302145004 (9-17u)
Of stuur een whatsapp
06 15 19 74 74

Advertenties:

  • Speel Rummikub in razendsnel tempo met Rummikub The Original Turbo. Gebruik de dobbelstenen op tafel om sets te manipuleren en combineren. Vanaf 7 jaar.
  • Verzamel zoveel mogelijk punten in zes rondens en win dit spannende en supersnelle spel.
  • Monopoly Classic - Bordspel
  • Gratis bezorging vanaf €20,- Rummikub XXL, het bekende familiespel nu met extra grote speelplanken en extra grote speelstenen. Het denkspel dat tactiek, inzicht en durf combineert!
  • 999 Games Kolonisten van Catan basisspel. De nieuwste editie van het bekende handelsspel. Het spel bevat nu miniaturen en ook het artwork is volledig aangepast. Zo kun je je nog meer inleven in de wereld van Catan!
  • Rummikub Junior is Nederlands meest geliefde spel nu speicaal voor de kleintjes. Dankzij de cijfers en vrolijke kleuren raken kleine kinderen vertrouwd met de wereld van cijfers, kleuren en series. Rummikub Junior is geschikt voor 1 tot 4 spelers van 4 tot 10 jaar.
  • Het overbekende familiespel!
  • Ga op geestenjacht. Raak met je pistool zoveel mogelijk geesten die Fred Skelet op de muur laat schijnen (3 verschillende snelheden). Je wint een punt met elke geest die je raakt. De speler die de meeste geesten raakt is de winnaar. Spannend spel waar je op snelheid en moed getest wordt.
  • Van de steile rotsen van Edinburgh naar de zonverlichte dokken van Constantinopel, van de stoffige straatjes van Pamplona naar het winderige station van Berlijn; Ticket to Ride Europe neemt je mee op een nieuw treinavontuur door de grootste steden van Europa tijdens de eeuwwisseling. Waag jij je aan een reis door de donkere tunnels van Zwitserland? Ga je aan boord van een veerboot over de Zwarte Zee? Of richt je prachtige treinstations op in de grote hoofdsteden van de oude rijken? Je volgende stap maakt van jou misschien de grootste treinmagnaat van Europa! Pak je bagage, roep de kruier en klim aan boord! In Ticket to Ride Europe verzamelen de spelers treinkaarten om stations te bouwen. Ze banen zich een weg door de verschillende tunnels of proberen aan boord van de veerboot te geraken. Op die manier maken de spelers zich meester van de spoorwegen door Europa. Ticket to Ride Europe is een elegant en eenvoudig spel dat je in vijf minuten kan aanleren. Het is een echt familiespel, maar bekoort ook de echte gamer. Ticket to Ride Europe is het tweede luik van de serie Ticket to Ride, winnaar van Spiel des Jahres 2004. Niettemin is Ticket to Ride Europe een volledig zelfstandig en nieuw spel. De leuke hit van 999 games! Eigenschappen Ticket to Ride Europe: Dit betreft het volledige spel Voor 2 tot 5 spelers Leeftijd: 8 jaar en ouder Spelduur: 30 tot 60 minuten
gezelschapsspel

behendigheidsspel

kaartspel

bordspel

strategiespel

dobbelspel

verzamelkaart

denkspel

educatief spel

reisspel

kinderspel

18+ spel

spel accessoires