x
x
Je zoekt nu binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (verwijderen)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
Zoek naar producten... Zoek naar een product binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Zoek naar producten... Zoek... Zoek naar producten... {}
× Categorieën
 • Algemene informatie

  Van een schilderij ophangen tot een complete verbouwing: een elektrische boormachine is een onmisbaar stuk gereedschap voor vrijwel iedere klus. Er bestaan verschillende soorten boormachines, zoals een gewone boormachine, een klopboormachine en een boor- en breekhamer. Met een boor kun je in verschillende materialen gaten boren, zoals in steen, beton, hout of metaal. Je moet er wel op letten dat het losse boortje geschikt is voor het materiaal waarin je gaat boren. Met een houtboortje in een stenen muur boren is funest voor je boor en de muur. Jij bent op zoek naar een boormachine, maar welke boormachine kun je het beste kopen en waar moet je eigenlijk op letten bij het kopen van een boormachine? Om je te helpen geven we eerste enkele kooptips, daarna bespreken we achtereenvolgens:

  Kooptips
  Let bij de aanschaf van een boormachine op de onderstaande aspecten:
  • Snoerloos: een accuboormachine is snoerloos. Dit kan heel handig zijn omdat je geen snoer in de weg hebt zitten, maar bedenk je wel dat deze snoerloze accuboormachines over minder kracht beschikken dan boormachines met snoer.
  • Vermogen: het vermogen van een boormachine wordt weergegeven in Watt. Over het algemeen geldt: hoe meer vermogen, hoe krachtiger de boormachine.
  • Gebruik: stem je boormachine af op het gebruik.
   • Gebruik je een boormachine maar af en toe, dan volstaat een gewone boormachine.
   • Wil je een extra sterke boormachine voor zwaardere klussen, kies dan een klopboormachine.
   • Ben je een professionele klusser, kies dan een boor- en breekhamer.
  • Links- of rechtshandig: niet alle boormachines zijn geschikt voor zowel rechts- als linkshandige. De meeste boormachines zijn ingesteld op rechtshandigen. Let hier dus vooral goed op als je linkshandig bent.
  • Continu boren: controleer of de boormachine beschikt over een stand ‘continu boren’. Hiermee voorkom je dat je de hele tijd de aanknop ingedrukt moet houden tijdens het boren.
  Bekende merken boormachines zijn: Bosch, DeWalt, Hitachi, Makita, Metabo, Powerplus en Skil.

  Wil je nu meteen op zoek naar een boormachine, bekijk en vergelijk dan hier alle boormachines!

  Typen boormachines
  Er zijn drie typen elektrische boormachines. Afhankelijk van het (veelvuldige) gebruik ervan maak je de keuze:
  • Boormachine: de boormachine is van de drie modellen het instapmodel. Deze universele boor is geschikt voor het normale klus- en boorwerk in hout en staal. Met een boormachine kun je veelal ook schroeven in- en uitdraaien. Hiervoor heb je aparte bitjes nodig. Als je op zoek bent naar alleen een elektrische schroefmachine, kijk dan hier.
  • Klopboormachine: de klopboormachine biedt meer mogelijkheden. Deze boormachine kent een extra stand, namelijk de klopboor of hamerboor. In vergelijking met de normale boorstand is dit een krachtigere manier van boren, waarbij de boorkop tijdens het boren een heen-en-weerbeweging maakt, en zo efficiënter te werk gaat. Beton of ander hard materiaal is voor de klopboormachine geen probleem, terwijl een gewone boormachine daar niet doorheen komt. Het aantal slagen per minuut is dan van belang en het geeft de kracht van het kloppen aan. Let wel, de klopboorstand gebruik je niet bij alle klussen.
  • Boor- en breekhamer: de boor- en breekhamer ten slotte is uitermate geschikt voor de professionele klusser en vakman. Van de drie modellen is dit de krachtigste boormachine, die naast boren ook kan breken en slopen.
   • Beitelstand: ook beitelen is vaak met een boor- en breekhamer mogelijk.
  Eigenschappen boormachinesVergelijk hier boormachines!
  Boormachines verschillen onderling onder andere in de onderstaande eigenschappen. Meer informatie hierover vind je in de verklarende woordenlijst.
  • Vermogen
  • Slagkracht
  • Voeding
  • Boorkoppen
  • Toerental
  • Boordiameter
  • Slagstop
  • Draaistop
  Boorkoppen
  Op het einde van de boormachine bevindt zich de boorkop. In de boorkop zet je het losse boortje en dit draai je vervolgens vast. Er zijn vier verschillende types boorkoppen:
  • Tandkransboorkop: om een tandkransboorkop te vervangen heb je het bijgeleverde sleuteltje nodig.
  • Snelspanboorkop
  • SDS+-boorkop
  • SDS max-boorkop: met een snelspan-, SDS+- en SDS max-boorkop heb je geen gereedschap nodig om de boorkop te vervangen. Hier duw je het boortje in de boorkop en vergrendel je de boorkop met een draai- of klikbeweging.
  Extra’s boormachine
  Boormachines kunnen beschikken over de onderstaande extra’s:
  • Vergelijk hier boormachines!Draaibare zijhandgreep: met een draaibare zijhandgreep heb je meer grip op de boormachine.
  • Koffer: voor transport, opslag en veiligheid wordt de elektrische boormachine in een koffer geleverd. Deze is meestal van hard plastic, van kunststof of soms zelfs van aluminium. De koffer zit niet standaard bij de boormachine, daarom staat het apart vermeld.
  • Boortjes: bij de boormachine zitten vaak verschillende soorten boortjes. De setjes zijn ook los te koop, in diverse maten, diameter en voor de verschillende materialen.
  • Accu: als je een accuboormachine koopt, is het handig als een tweede accu wordt meegeleverds.
  • Accessoires: accessoires van de boormachine zoals pluggen en schroeven willen nog wel eens bijgeleverd worden.
  Veiligheid
  Zoals met alle klussen in en om het huis: denk aan de veiligheid van jezelf en je omgeving. Een elektrische boormachine is bij onjuist gebruik een levensgevaarlijk instrument. Laat in ieder geval nooit boormachines onbewaakt achter als er kinderen in de buurt zijn. Ruim na elke klus de boormachine op om ongelukken te voorkomen.

  Verdere uitleg van de gebruikte begrippen in deze tekst vind je in de verklarende woordenlijst.

  Of bekijk en vergelijk hier boormachines en vind de beste koop!
 • Veelgestelde vragen

  Vergelijk hier boormachines!Moet ik een verwijderingsbijdrage betalen?
  Ik wil een boormachine huren, kan dat ook via deze site?


  Moet ik een verwijderingsbijdrage betalen?

  Nee. Bij de aanschaf van veel elektronische apparaten zoals een wasmachine, droger, koelkast of koffiezetapparaat betaal je een verwijderingsbijdrage. De bijdrage wordt gevraagd om oude en afgedankte apparaten op een milieuvriendelijke manier te verwijderen. Bij de aanschaf van een nieuw elektronisch apparaat betaal je voor het afvoeren en recyclen van het oude. Voor een elektrische boormachine hoef je geen bijdrage te betalen.

  Ik wil een boormachine huren, kan dat ook via deze site?
  Nee, dat kan niet via VERGELIJK.NL maar wel via de bij ons aangesloten winkels.

  Bekijk en vergelijk hier boormachines
  en vind de beste koop!

 • Verklarende woordenlijst

  Hieronder tref je een alfabetisch overzicht van de veelgebruikte begrippen over boormachines. Vergelijk hier alle boormachines!

  Bekijk en vergelijk hier boormachines en vind de beste koop!

  Accessoires
  Bij de boormachine zitten vaak verschillende soorten boortjes. De setjes zijn ook los te koop, in diverse maten en diameters en voor de verschillende materialen. Andere accessoires zoals pluggen en schroeven willen er ook nog wel eens bijgeleverd worden. Als je een accuboormachine koopt, is een tweede accu ook een nuttige accessoire.

  Accuvoeding
  Lichtere boormachines en klopboren zijn tegenwoordig vaak uitgerust met een accuvoeding. De accu wordt in de boormachine zelf of in een speciaal oplaadstation opgeladen, en kan daarna gebruikt worden. Het grote voordeel hiervan is dat de boormachine veel handzamer in gebruik is, zonder noodzaak van een stopcontact in de buurt. Bij accuboormachines worden soms twee accu’s meegeleverd, zodat de boor langer achter elkaar gebruikt kan worden.

  Beitelstand
  Met de boor- en breekhamer is beitelen mogelijk, daarom vind je bij de productinformatie de beitelstand terug.

  Boordiameter
  Iedere boormachine kent een maximale boordiameter, maar deze diameter wisselt per materiaalsoort. Daarom vind je de boordiameter terug voor steen, staal en hout. Naast het materiaal is ook de toegepaste boortechniek van belang om de maximale boordiameter te bereiken.

  Boorkop
  In de boorkop zet je het losse boortje en dit draai je vervolgens vast. Er zijn vier verschillende types boorkoppen: de tandkrans, de snelspan, de SDS+- en SDS max-boorkop. De SDS+- en SDS max-boorkoppen komen alleen voor bij hamerboren. Het boortje heeft dan op het einde dat in de boorkop gaat een plat stuk in plaats van rond. Dit zorgt ervoor dat het boortje altijd vergrendeld zit maar wel de extra ruimte heeft voor de hamerbeweging.

  De boorkop heeft een maximale opening voor boortjes. Dit wordt aangegeven met de opnameboorkop in millimeters en geeft de uiterste dikte (diameter) van de te gebruiken boortjes aan. Als je de huidige boormachine gaat vervangen is het belangrijk hierop te letten, zodat je de losse boorsetjes van de oude boormachine nog wel kunt blijven gebruiken.

  Continue boren
  Een handige extra is de stand continue boren. Dan hoef je niet meer de hele tijd de aanknop ingedrukt te houden tijdens het boren.

  Draaibare zijhandgreep
  Met een draaibare zijhandgreep heb je meer grip op het apparaat.

  Draaistop
  De draaistop gebruik je alleen bij beitelen. Hiermee draait de boorkop niet meer maar staat hij stil waardoor de machine alleen nog maar een voor- en achterwaartse beweging maakt.

  Bekijk en vergelijk hier boormachines!

  Koffer
  Voor transport, opslag en veiligheid wordt de boormachine in een koffer geleverd. Deze is meestal van hard plastic, van kunststof of soms zelfs van aluminium. De koffer is niet standaard, daarom staat het apart vermeld.

  Linkshandig
  Niet alle boormachines zijn geschikt voor zowel rechts- als linkshandigen. Als dit specifiek wordt vermeld bij het type, vind je dat terug bij onze informatie.

  Vergelijk hier boormachines!Max. boordiameter hout/ staal/ steen
  Iedere boormachine kent een maximale boordiameter, maar deze diameter wisselt per materiaalsoort. Daarom vind je de boordiameter terug voor steen, staal en hout. Naast het materiaal is ook de toegepaste boortechniek van belang om de maximale boordiameter te bereiken.

  Max. slagkracht
  De maximale slagkracht wordt vermeld in de meeteenheid Joule en geeft de energie van de boorbeweging aan. De slagkracht is met de hand regelbaar en vaak traploos instelbaar.

  Max. toerental
  De snelheid van het boren wordt aangegeven in toerental per minuut. In de productvergelijker vind je het minimale en het maximale toerental terug. De meeste boormachines zijn traploos instelbaar, zodat je zelf het toerental in kunt stellen. Afhankelijk van de ondergrond en het materiaal bepaal je dan zelf de snelheid van het gaten boren.

  Min. toerental
  De snelheid van het boren wordt aangegeven in toerental per minuut. In de productvergelijker vind je het minimale en het maximale toerental terug. De meeste boormachines zijn traploos instelbaar, zodat je zelf het toerental in kunt stellen. Afhankelijk van de ondergrond en het materiaal bepaal je dan zelf de snelheid van het gaten boren.

  Netstroom
  Er zijn boormachines die op netstroom werken, deze moeten dus met een stekker aangesloten worden op het elektriciteitsnet. Verreweg de meeste klopboren en boorhamermachines zijn van dit type. Dit omdat de boorklussen die met deze machines worden uitgevoerd zwaarder zijn, daardoor meer energie kosten en ook duurzamere, en dus zwaardere, motoren in de boormachines vereisen.

  Bekijk en vergelijk hier boormachines!

  Opnameboorkop
  De boorkop heeft een maximale opening voor boortjes. Dit wordt aangegeven met de opnameboorkop in millimeters en geeft de uiterste dikte (diameter) van de te gebruiken boortjes aan. Als je de huidige boormachine gaat vervangen is het belangrijk hierop te letten, zodat je de losse boorsetjes van de oude machine nog wel kunt blijven gebruiken.

  Slagkracht
  De maximale slagkracht van de boormachine wordt vermeld in de meeteenheid Joule en geeft de energie van de boorbeweging aan. De slagkracht is met de hand regelbaar en is vaak traploos instelbaar. Hoe meer Wattage de boormachine heeft, des te meer slagkracht de boor heeft.

  Slagstop
  Naast boren kan een boormachine ook slaghameren, beitelen of schroeven. Met de slagstop kan het hamermechanisme uitgeschakeld worden om te boren en te schroeven.

  Toerental
  De snelheid van het boren wordt aangegeven in toerental per minuut. In de productvergelijker boormachines vind je het minimale en het maximale toerental terug. De meeste boormachines zijn traploos instelbaar, zodat je zelf het toerental in kunt stellen. Afhankelijk van de ondergrond en het materiaal bepaal je dan zelf de snelheid van het gaten boren.

  Vergelijk hier boormachines!Type boorkop
  Op het einde van de boormachine bevindt zich de boorkop. In de boorkop zet je het losse boortje en deze draai je vervolgens vast. Er zijn vier verschillende type boorkoppen: de tandkrans-, de snelspan-, de SDS+- en SDS max-boorkop. Ze zijn onder te verdelen in twee groepen: de groep waarvoor je gereedschap nodig hebt om het boortje te vervangen en de groep waarbij dat niet hoeft. Alleen voor de tandkransboorkop heb je nog het bijgeleverde sleuteltje nodig om het boortje vast of los te draaien. Met een snelspan-, SDS+- en SDS max-boorkop heb je geen gereedschap nodig. Hier duw je het boortje in de boorkop en vergrendel je de boorkop met een draai- of klikbeweging. De SDS+- en SDS max-boorkoppen komen alleen voor bij hamerboren. Het boortje heeft dan op het einde dat in de boorkop gaat een plat stuk, in plaats van rond. Dit zorgt ervoor dat het boortje altijd vergrendeld zit maar wel de extra ruimte heeft voor de hamerbeweging.

  Type boormachine
  Er zijn drie typen boormachines. Afhankelijk van het (veelvuldige) gebruik ervan maak je de keuze.
  De boormachine is van de drie modellen het instapmodel. Deze universele boor is geschikt voor het normale klus- en boorwerk in hout en staal.
  De klopboormachine biedt meer mogelijkheden. De klopboor kent een extra stand, namelijk de klopboor, ook wel hamerboor genoemd. Dit is een krachtiger manier van boren dan de normale boorstand. Beton of ander hard materiaal is voor de klopboormachine geen probleem, terwijl een gewone boormachine daar niet doorheen komt. Het aantal slagen per minuut is dan van belang en geeft de kracht van het kloppen aan. Let wel, de klopboorstand gebruik je niet bij alle klussen.
  De boor- en breekhamer tenslotte is uitermate geschikt voor de professionele klusser en vakman. Van de drie modellen is dit de krachtigste boormachine, die naast boren ook kan breken en slopen. Ook beitelen is met dit model mogelijk, daarom vind je bij de productinformatie de beitelstand terug.

  Vermogen
  Het vermogen van de boormachine wordt aangegeven in Watt. Hoe hoger het Wattage, des te krachtiger de machine.

  Bekijk en vergelijk hier boormachines en vind de beste koop!

Boormachines 7.2 (41)
256
 • nominaal_ingangsvermogen:
  • nominaal_ingangsvermogen_710 - 7
   • nominaal_ingangsvermogen_710_800 - 6
    • nominaal_ingangsvermogen_800_1100 - 11
     • nominaal_ingangsvermogen_1100 - 5
     • batterijvoltage:
      • 18_v - 68
       • 14_4_v - 59
        • 10_8_v - 20
         • 12_v - 8
          • 36_v - 2
           • 9_6_v - 1
           • batterijtechnologie:
            • lithium_ion_li_ion_ - 137
             • nikkel_cadmium_nicd_ - 12
              • nikkel_metaal_hydride_nimh_ - 3
               • li_ion_polymer - 1
                • lithium_ion - 1
                • boor_diameter_in_beton_max_:
                 • boor_diameter_in_beton_max__15 - 19
                  • boor_diameter_in_beton_max__15_20 - 9
                   • boor_diameter_in_beton_max__20_26 - 19
                    • boor_diameter_in_beton_max__26 - 11
                    • input_vermogen:
                     • input_vermogen_550 - 7
                      • input_vermogen_550_710 - 1
                       • input_vermogen_710_900 - 10
                        • input_vermogen_900 - 1
                        • boorhouder:
                         • zonder_sleutel - 12
                          • sds_plus - 7
                           • sleutel - 3
                            • sds_max - 2
                            • aantal_slagen_minuut:
                             • aantal_slagen_minuut_3800 - 9
                              • aantal_slagen_minuut_3800_4500 - 5
                               • aantal_slagen_minuut_4500_5900 - 21
                                • aantal_slagen_minuut_5900 - 4
                                • price:
                                 • price_120 - 11
                                  • price_120_200 - 75
                                   • price_200_360 - 76
                                    • price_360 - 94
                                    • gewicht_product:
                                     • gewicht_product_1500 - 34
                                      • gewicht_product_1500_1800 - 63
                                       • gewicht_product_1800_2500 - 48
                                        • gewicht_product_2500 - 32
                                        • snelspanboorkop:
                                         • ja - 64
                                          • nee - 5
                                          • brand:
                                           • makita - 256
                                           • group:
                                            • makita_df_330_dwe - 2
                                             • makita_dwpe_6271 - 2
                                             0 - 24
                                             • Makita BDF456RHE accu boor-schroef machine
                                              • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/4/2/4/makita-bdf456rhe-19750424.jpg
                                              • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/3/6/3/makita-bdf456rhe-cordless-combi-drill-27293363.jpg
                                              Makita BDF456RHE accu boor-schroef machine (2)
                                              Gereedschapcentrum.nl Gereedschapcentrum.nl
                                              9.3 (5, 5)
                                              269.95, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                              Gereedschapcentrum.nl Gereedschapcentrum.nl
                                              9.3 (5, 5)
                                              269.95, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                              1
                                             • Makita BDF456RFE accu boor-schroef machine
                                              • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/4/7/1/makita-bdf456rfe-18477471.jpg
                                              • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/2/4/0/makita-bdf456rfe-24628240.jpg
                                              • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/7/7/7/makita-bdf456rfe-24838777.jpg
                                              Makita BDF456RFE accu boor-schroef machine (254)
                                              9.0 (1, 0)
                                              Gereedschapcentrum.nl Gereedschapcentrum.nl
                                              9.3 (5, 5)
                                              96.64, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                              Gereedschapcentrum.nl Gereedschapcentrum.nl
                                              9.3 (5, 5)
                                              96.64, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                              1
                                             • Makita BDF456RFX
                                              • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/6/9/3/makita-bdf456rfx-18871693.jpg
                                              Makita BDF456RFX (2)
                                              Makita BDF456RFX
                                              Gereedschappelijk.nl Gereedschappelijk.nl
                                              0.0 (122, 122)
                                              398.09, 1 week (offer_sdt_1_week)
                                              Gereedschappelijk.nl Gereedschappelijk.nl
                                              0.0 (122, 122)
                                              398.09, 1 week (offer_sdt_1_week)
                                              2
                                             • Makita BDF456RFJ accu boor-schroef machine
                                              • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/5/0/1/makita-bdf-456-rfj-21823501.jpg
                                              • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/5/9/7/makita-bdf-456-rfj-21823597.jpg
                                              • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/7/9/makita-bdf456rfj-cordless-combi-drill-23825579.jpg
                                              Makita BDF456RFJ accu boor-schroef machine (4)
                                              Gereedschapcentrum.nl Gereedschapcentrum.nl
                                              9.3 (5, 5)
                                              288.95, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                              Gereedschapcentrum.nl Gereedschapcentrum.nl
                                              9.3 (5, 5)
                                              288.95, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                              1
                                             • Makita BDF453RHE accu boor-schroef machine
                                              • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/0/0/3/makita-bdf-453-rhe-8695003.jpg
                                              • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/1/1/9/makita-bdf-453-rhe-28685119.jpg
                                              Makita BDF453RHE accu boor-schroef machine (20)
                                              8.7 (1, 0)
                                              Makita BDF453RHE accu boor-schroef machine
                                              Toolsvoordelig.nl Toolsvoordelig.nl
                                              0.0 (3, 3)
                                              245, onbekend (offer_sdt_unknown)
                                              Toolsvoordelig.nl Toolsvoordelig.nl
                                              0.0 (3, 3)
                                              245, onbekend (offer_sdt_unknown)
                                              4
                                             • Makita BDF445RHE accu boor-schroef machine
                                              • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/7/0/4/makita-bdf-445-rhe-16109704.jpg
                                              • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/5/9/1/makita-bdf-445-rhe-18850591.jpg
                                              • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/1/1/8/makita-bdf-445-rhe-28685118.jpg
                                              Makita BDF445RHE accu boor-schroef machine (11)
                                              Makita BDF445RHE accu boor-schroef machine
                                              Toolsvoordelig.nl Toolsvoordelig.nl
                                              0.0 (3, 3)
                                              240, onbekend (offer_sdt_unknown)
                                              Toolsvoordelig.nl Toolsvoordelig.nl
                                              0.0 (3, 3)
                                              240, onbekend (offer_sdt_unknown)
                                              5
                                             • Makita BDF343RHE accu boor-schroef machine
                                              • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/2/7/1/makita-bdf-343-rhe-8923271.jpg
                                              • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/5/7/makita-bdf-343-rhe-23885557.jpg
                                              Makita BDF343RHE accu boor-schroef machine (3)
                                              Makita BDF343RHE accu boor-schroef machine
                                              Toolsvoordelig.nl Toolsvoordelig.nl
                                              0.0 (3, 3)
                                              193, onbekend (offer_sdt_unknown)
                                              Toolsvoordelig.nl Toolsvoordelig.nl
                                              0.0 (3, 3)
                                              193, onbekend (offer_sdt_unknown)
                                              3
                                             • Makita BHP453RHE accu boor-schroef machine
                                              • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/6/0/5/makita-bhp-453-rhe-15794605.jpg
                                              • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/7/2/makita-bhp-453-rhe-29041972.jpg
                                              Makita BHP453RHE accu boor-schroef machine (90)
                                              10.0 (1, 0)
                                              Makita BHP453RHE accu boor-schroef machine
                                              Gereedschapcentrum.nl Gereedschapcentrum.nl
                                              9.3 (5, 5)
                                              216.99, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                              Gereedschapcentrum.nl Gereedschapcentrum.nl
                                              9.3 (5, 5)
                                              216.99, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                              2
                                             • Makita BDF 456 ZX Body
                                              • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/1/9/4/makita-bdf-456-zx-19537194.jpg
                                              Makita BDF 456 ZX Body (2)
                                              Gereedschappelijk.nl Gereedschappelijk.nl
                                              0.0 (122, 122)
                                              164.56, 1 week (offer_sdt_1_week)
                                              Gereedschappelijk.nl Gereedschappelijk.nl
                                              0.0 (122, 122)
                                              164.56, 1 week (offer_sdt_1_week)
                                              1
                                             • Makita BDF458Z 18V Li-Ion accu body
                                              • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/6/5/8/makita-bdf458z-18v-li-ion-accu-body-24122658.jpg
                                              Makita BDF458Z 18V Li-Ion accu body (81)
                                              Makita BDF458Z 18V Li-Ion accu body
                                              Gereedschapcentrum.nl Gereedschapcentrum.nl
                                              9.3 (5, 5)
                                              130.99, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                              Gereedschapcentrum.nl Gereedschapcentrum.nl
                                              9.3 (5, 5)
                                              130.99, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                              2
                                             • Makita DDF456RFJ accu boor-schroef machine
                                              • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/2/2/9/makita-ddf-456-rfj-22445229.jpg
                                              • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/6/0/8/makita-ddf456rfj-cordless-combi-drill-23825608.jpg
                                              Makita DDF456RFJ accu boor-schroef machine (52)
                                              Makita DDF456RFJ accu boor-schroef machine
                                              Gereedschapcentrum.nl Gereedschapcentrum.nl
                                              9.3 (5, 5)
                                              288.99, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                              Gereedschapcentrum.nl Gereedschapcentrum.nl
                                              9.3 (5, 5)
                                              288.99, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                              2
                                             • Makita BDF458RFE accu boor-schroef machine
                                              • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/9/0/makita-bdf-458-rfe-19768390.jpg
                                              • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/7/2/7/makita-bdf-458-rfe-19967727.jpg
                                              • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/9/1/3/makita-bdf-458-rfe-28924913.jpg
                                              Makita BDF458RFE accu boor-schroef machine (2)
                                              Gereedschapcentrum.nl Gereedschapcentrum.nl
                                              9.3 (5, 5)
                                              416.95, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                              Gereedschapcentrum.nl Gereedschapcentrum.nl
                                              9.3 (5, 5)
                                              416.95, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                              1
                                             • Makita BDF459RFE accu boor-schroef machine
                                              • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/7/9/2/makita-bdf-459-rfe-19967792.jpg
                                              • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/0/7/6/makita-bdf-459-rfe-29042076.jpg
                                              Makita BDF459RFE accu boor-schroef machine (2)
                                              Gereedschapcentrum.nl Gereedschapcentrum.nl
                                              9.3 (5, 5)
                                              319.95, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                              Gereedschapcentrum.nl Gereedschapcentrum.nl
                                              9.3 (5, 5)
                                              319.95, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                              1
                                             • Makita BDF454RFE accu boor-schroef machine
                                              • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/8/8/6/makita-bdf-451-rfe-147886.jpg
                                              • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/7/4/1/makita-bdf-451-rfe-17359741.jpg
                                              • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/7/6/8/makita-bdf-451-rfe-17520768.jpg
                                              • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/8/8/makita-bdf-451-rfe-17578088.jpg
                                              • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/3/1/3/makita-bdf-451-rfe-17771313.jpg
                                              • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/8/7/1/makita-bdf-451-rfe-17967871.jpg
                                              • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/8/7/2/makita-bdf-451-rfe-17967872.jpg
                                              • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/8/7/3/makita-bdf-451-rfe-17967873.jpg
                                              • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/7/2/2/makita-bdf-451-rfe-18050722.jpg
                                              • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/2/2/5/makita-bdf-451-rfe-18270225.jpg
                                              • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/6/9/5/makita-bdf-451-rfe-18293695.jpg
                                              • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/8/6/3/makita-bdf-451-rfe-18356863.jpg
                                              • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/1/3/7/makita-bdf-451-rfe-28924137.jpg
                                              • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/1/3/8/makita-bdf-451-rfe-28924138.jpg
                                              Makita BDF454RFE accu boor-schroef machine (2)
                                              Gereedschapcentrum.nl Gereedschapcentrum.nl
                                              9.3 (5, 5)
                                              439.95, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                              Gereedschapcentrum.nl Gereedschapcentrum.nl
                                              9.3 (5, 5)
                                              439.95, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                              1
                                             • Makita BDF343SHE accu boor-schroef machine
                                              • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/8/0/0/makita-bdf-343-she-17244800.jpg
                                              • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/8/4/7/makita-bdf-343-she-25154847.jpg
                                              Makita BDF343SHE accu boor-schroef machine (128)
                                              8.1 (4, 2)
                                              Makita BDF343SHE accu boor-schroef machine
                                              Modern.nl Modern.nl
                                              8.7 (310, 310)
                                              • http://static2.vergelijk.nl/s/1.68//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                              163.99, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                              Modern.nl Modern.nl
                                              8.7 (310, 310)
                                              • http://static2.vergelijk.nl/s/1.68//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                              163.99, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                              4
                                             • Makita BDF343SHX3 accu boor-schroef machine
                                              • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/2/2/0/makita-bdf-343-shx-3-18677220.jpg
                                              • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/2/8/makita-bdf343shx3-cordless-combi-drill-23825528.jpg
                                              Makita BDF343SHX3 accu boor-schroef machine (92)
                                              8.3 (4, 2)
                                              Makita BDF343SHX3 accu boor-schroef machine
                                              Wehkamp.nl Wehkamp.nl
                                              8.2 (377, 377)
                                              • http://static2.vergelijk.nl/s/1.68//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                              207.95, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                              Wehkamp.nl Wehkamp.nl
                                              8.2 (377, 377)
                                              • http://static2.vergelijk.nl/s/1.68//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                              207.95, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                              Coolblue Amsterdam Coolblue Amsterdam
                                              0.0 (0, 0)
                                              208.95, 4.8699502, 52.3368869 UNKNOWN
                                              10
                                             • Makita BDF343RHX2 accu boor-schroef machine
                                              • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/3/1/2/makita-bdf-343-rhx2-19819312.jpg
                                              • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/5/0/2/makita-bdf-343-rhx2-19819502.jpg
                                              • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/9/3/4/makita-bdf-343-rhx2-19819934.jpg
                                              • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/3/1/makita-bdf343rhx2-cordless-combi-drill-23825531.jpg
                                              Makita BDF343RHX2 accu boor-schroef machine (56)
                                              Modern.nl Modern.nl
                                              8.7 (310, 310)
                                              • http://static2.vergelijk.nl/s/1.68//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                              199, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                              Modern.nl Modern.nl
                                              8.7 (310, 310)
                                              • http://static2.vergelijk.nl/s/1.68//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                              199, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                              1
                                             • Makita BDF343RHJ accu boor-schroef machine
                                              • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/4/2/0/makita-bdf-343-rhj-20449420.jpg
                                              • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/0/7/5/makita-bdf343rhj-cordless-combi-drill-23815075.jpg
                                              Makita BDF343RHJ accu boor-schroef machine (45)
                                              Makita BDF343RHJ accu boor-schroef machine
                                              Klium.nl Klium.nl
                                              0.0 (3, 3)
                                              196.38, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                              Klium.nl Klium.nl
                                              0.0 (3, 3)
                                              196.38, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                              2
                                             • Makita BHP456RFE accu boor-schroef machine
                                              • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/2/7/5/makita-bhp-456-rfe-18753275.jpg
                                              • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/9/8/1/makita-bhp456rfe-cordless-combi-drill-23772981.jpg
                                              Makita BHP456RFE accu boor-schroef machine (5)
                                              Gereedschapcentrum.nl Gereedschapcentrum.nl
                                              9.3 (5, 5)
                                              337.95, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                              Gereedschapcentrum.nl Gereedschapcentrum.nl
                                              9.3 (5, 5)
                                              337.95, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                              1
                                             • Makita DDF456RF3J accu boor-schroef machine
                                              • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/6/2/5/makita-ddf456rf3j-cordless-combi-drill-23820625.jpg
                                              Makita DDF456RF3J accu boor-schroef machine (7)
                                              Makita DDF456RF3J accu boor-schroef machine
                                              Gereedschapcentrum.nl Gereedschapcentrum.nl
                                              9.3 (5, 5)
                                              369.95, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                              Gereedschapcentrum.nl Gereedschapcentrum.nl
                                              9.3 (5, 5)
                                              369.95, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                              2
                                             • Makita BDF343SHE accu boor-schroef machine
                                              • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/5/2/7/makita-ddf-343-she-24289527.jpg
                                              • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/8/4/8/makita-ddf-343-she-25154848.jpg
                                              Makita BDF343SHE accu boor-schroef machine (37)
                                              Makita BDF343SHE accu boor-schroef machine
                                              Gereedschapcentrum.nl Gereedschapcentrum.nl
                                              9.3 (5, 5)
                                              164.99, 3 dagen (offer_sdt_3_days)
                                              Gereedschapcentrum.nl Gereedschapcentrum.nl
                                              9.3 (5, 5)
                                              164.99, 3 dagen (offer_sdt_3_days)
                                              Coolblue Amsterdam Coolblue Amsterdam
                                              0.0 (0, 0)
                                              165.99, 4.8699502, 52.3368869 UNKNOWN
                                              12
                                             • Makita BDF446ZJ accu boor-schroef machine
                                              • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/4/5/6/makita-bdf446zj-cordless-combi-drill-23996456.jpg
                                              Makita BDF446ZJ accu boor-schroef machine (2)
                                              Makita BDF446ZJ accu boor-schroef machine
                                              Toolsvoordelig.nl Toolsvoordelig.nl
                                              0.0 (3, 3)
                                              133.04, onbekend (offer_sdt_unknown)
                                              Toolsvoordelig.nl Toolsvoordelig.nl
                                              0.0 (3, 3)
                                              133.04, onbekend (offer_sdt_unknown)
                                              2
                                             • Makita BHP343RHE accu boor-schroef machine
                                              • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/0/1/4/makita-bhp-343-rhe-20549014.jpg
                                              • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/7/4/0/makita-bhp-343-rhe-21143740.jpg
                                              • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/3/3/2/makita-bhp343rhe-cordless-combi-drill-23825332.jpg
                                              Makita BHP343RHE accu boor-schroef machine (2)
                                              Gereedschapcentrum.nl Gereedschapcentrum.nl
                                              9.3 (5, 5)
                                              224.95, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                              Gereedschapcentrum.nl Gereedschapcentrum.nl
                                              9.3 (5, 5)
                                              224.95, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                              1
                                             • Makita DDF343RHE accu boor-schroef machine
                                              • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/9/9/5/makita-ddf343rhe-cordless-combi-drill-24283995.jpg
                                              Makita DDF343RHE accu boor-schroef machine (4)
                                              Makita DDF343RHE accu boor-schroef machine
                                              Coolblue.nl Coolblue.nl
                                              8.8 (825, 825)
                                              • http://static2.vergelijk.nl/s/1.68//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                              195, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                              Coolblue.nl Coolblue.nl
                                              8.8 (825, 825)
                                              • http://static2.vergelijk.nl/s/1.68//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                              195, 24 uur (offer_sdt_24_hrs)
                                              Coolblue Amsterdam Coolblue Amsterdam
                                              0.0 (0, 0)
                                              195, 4.8699502, 52.3368869 UNKNOWN
                                              8
                                             2 11
                                             • Heb je voorkeur voor een merk? (brand):
                                              • Makita (makita)
                                              • Bosch (bosch)
                                              • Metabo (metabo)
                                              • Hitachi (hitachi)
                                              • Black & Decker (black_decker)
                                              • Dewalt (dewalt)
                                              • AEG (aeg)
                                              • BLUCAVE (blucave)
                                              • Brüder Mannesmann (bru_der_mannesmann)
                                              • Brueder/Man. (brueder_man_)
                                              • Constructor (constructor)
                                              • Defort (defort)
                                              • Einhell (einhell)
                                              • Fein (fein)
                                              • Ferm (ferm)
                                              • Festool (festool)
                                              • Graphite (graphite)
                                              • Kawasaki (kawasaki)
                                              • Keyang (keyang)
                                              • Kinzo (kinzo)
                                              • Maktec (maktec)
                                              • Milwaukee (milwaukee)
                                              • Panasonic (panasonic)
                                              • Power Plus (power_plus)
                                              • Powerplus (powerplus)
                                              • Protool (protool)
                                              • Proxxon (proxxon)
                                              • Robert Bosch (robert_bosch)
                                              • Ryobi (ryobi)
                                              • Senco (senco)
                                              • Skil (skil)
                                              • Skil Masters (skil_masters)
                                              • Spit (spit)
                                              • Stanley (stanley)
                                              • VidaXL (vidaxl)
                                              • Vtools (vtools)
                                              • Worx (worx)
                                             • Wat is je budget? (price):
                                              • < 120 € (price_120)
                                              • 120 € - 200 € (price_120_200)
                                              • 200 € - 360 € (price_200_360)
                                              • ≥ 360 € (price_360)
                                             • Wat voor accu wil je? (batterijtechnologie):
                                              • Li-Ion polymer (li_ion_polymer)
                                              • Lithium (lithium)
                                              • Lithium-Ion (lithium_ion)
                                              • Lithium-Ion (Li-Ion) (lithium_ion_li_ion_)
                                              • Lithium Iron Phosphate (LiFePo4) (lithium_iron_phosphate_lifepo4_)
                                              • Nickel-Zinc (NiZn) (nickel_zinc_nizn_)
                                              • Nikkel–Cadmium (NiCd) (nikkel_cadmium_nicd_)
                                              • Nikkel–Metaal Hydride (NiMH) (nikkel_metaal_hydride_nimh_)
                                             • Hoe zwaar mag de boormachine zijn? (gewicht_product):
                                              • < 1500 g (gewicht_product_1500)
                                              • 1500 g - 1800 g (gewicht_product_1500_1800)
                                              • 1800 g - 2500 g (gewicht_product_1800_2500)
                                              • ≥ 2500 g (gewicht_product_2500)
                                             • Welk voltage wil je? (batterijvoltage):
                                              • 10.8 V (10_8_v)
                                              • 12 V (12_v)
                                              • 14.4 V (14_4_v)
                                              • 18 V (18_v)
                                              • 24 V (24_v)
                                              • 25.2 V (25_2_v)
                                              • 28.8 V (28_8_v)
                                              • 28 V (28_v)
                                              • 36 V (36_v)
                                              • 3.6 V (3_6_v)
                                              • 7.2 V (7_2_v)
                                              • 9.6 V (9_6_v)
                                             • Hoeveel watt wil je? (input_vermogen):
                                              • < 550 W (input_vermogen_550)
                                              • 550 W - 710 W (input_vermogen_550_710)
                                              • 710 W - 900 W (input_vermogen_710_900)
                                              • ≥ 900 W (input_vermogen_900)
                                             • Hoeveel slagen per minuut moet de boormachine maken? (aantal_slagen_minuut):
                                              • < 3800 slagen per minuut (aantal_slagen_minuut_3800)
                                              • 3800 slagen per minuut - 4500 slagen per minuut (aantal_slagen_minuut_3800_4500)
                                              • 4500 slagen per minuut - 5900 slagen per minuut (aantal_slagen_minuut_4500_5900)
                                              • ≥ 5900 slagen per minuut (aantal_slagen_minuut_5900)
                                             • Hoe groot mag de maximale boordiameter in beton zijn? (boor_diameter_in_beton_max_):
                                              • < 15 mm (boor_diameter_in_beton_max__15)
                                              • 15 mm - 20 mm (boor_diameter_in_beton_max__15_20)
                                              • 20 mm - 26 mm (boor_diameter_in_beton_max__20_26)
                                              • ≥ 26 mm (boor_diameter_in_beton_max__26)
                                             • Wat voor boorhouder wil je? (boorhouder):
                                              • SDS Max (sds_max)
                                              • SDS Plus (sds_plus)
                                              • Sleutel (sleutel)
                                              • Zonder sleutel (zonder_sleutel)
                                             • Wat moet het nominaal ingangsvermogen zijn? (nominaal_ingangsvermogen):
                                              • < 710 W (nominaal_ingangsvermogen_710)
                                              • 710 W - 800 W (nominaal_ingangsvermogen_710_800)
                                              • 800 W - 1100 W (nominaal_ingangsvermogen_800_1100)
                                              • ≥ 1100 W (nominaal_ingangsvermogen_1100)
                                             • Wil je een model met een snelspanboorknop? (snelspanboorkop):
                                              • Ja (ja)
                                              • Nee (nee)
                                             • Welke varianten wil je? (group):
                                              • Bosch GBH (bosch_gbh)
                                              • Bosch GBH 18V (bosch_gbh_18v)
                                              • Bosch GSR 18 (bosch_gsr_18)
                                              • Bosch PSB 650 RE (bosch_psb_650_re)
                                              • Bosch PSR 10,8 (bosch_psr_10_8)
                                              • Bosch PSR 12 (bosch_psr_12)
                                              • Bosch PSR 12- (bosch_psr_12_)
                                              • Bosch PSR 14,4 (bosch_psr_14_4)
                                              • Bosch PSR 18 LI-2 (bosch_psr_18_li_2)
                                              • Hitachi DS 14 DSFL (hitachi_ds_14_dsfl)
                                              • Makita DF 330 DWE (makita_df_330_dwe)
                                              • Makita DWPE 6271 (makita_dwpe_6271)
                                              • Metabo BS 14.4 (metabo_bs_14_4)
                                             • Tel. 030-214 5004
                                             • WhatsApp 06-15 19 74 74
                                             • blijmakers@vergelijk.nl