x
x
Je zoekt nu binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (verwijderen)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
Zoek naar producten... Zoek naar een product binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Zoek naar producten... Zoek... Zoek naar producten... {}
× Categorieën

boormachine

{{$data.getNumberOfReviews()}} consumenten beoordelen producten in boormachine categorie met gemiddeld een {{$data.getAverageRating() | rating}}
 • Algemene informatie

  Van een schilderij ophangen tot een complete verbouwing: een elektrische boormachine is een onmisbaar stuk gereedschap voor vrijwel iedere klus. Er bestaan verschillende soorten boormachines, zoals een gewone boormachine, een klopboormachine en een boor- en breekhamer. Met een boor kun je in verschillende materialen gaten boren, zoals in steen, beton, hout of metaal. Je moet er wel op letten dat het losse boortje geschikt is voor het materiaal waarin je gaat boren. Met een houtboortje in een stenen muur boren is funest voor je boor en de muur. Jij bent op zoek naar een boormachine, maar welke boormachine kun je het beste kopen en waar moet je eigenlijk op letten bij het kopen van een boormachine? Om je te helpen geven we eerste enkele kooptips, daarna bespreken we achtereenvolgens:

  Kooptips
  Let bij de aanschaf van een boormachine op de onderstaande aspecten:
  • Snoerloos: een accuboormachine is snoerloos. Dit kan heel handig zijn omdat je geen snoer in de weg hebt zitten, maar bedenk je wel dat deze snoerloze accuboormachines over minder kracht beschikken dan boormachines met snoer.
  • Vermogen: het vermogen van een boormachine wordt weergegeven in Watt. Over het algemeen geldt: hoe meer vermogen, hoe krachtiger de boormachine.
  • Gebruik: stem je boormachine af op het gebruik.
   • Gebruik je een boormachine maar af en toe, dan volstaat een gewone boormachine.
   • Wil je een extra sterke boormachine voor zwaardere klussen, kies dan een klopboormachine.
   • Ben je een professionele klusser, kies dan een boor- en breekhamer.
  • Links- of rechtshandig: niet alle boormachines zijn geschikt voor zowel rechts- als linkshandige. De meeste boormachines zijn ingesteld op rechtshandigen. Let hier dus vooral goed op als je linkshandig bent.
  • Continu boren: controleer of de boormachine beschikt over een stand ‘continu boren’. Hiermee voorkom je dat je de hele tijd de aanknop ingedrukt moet houden tijdens het boren.

  Typen boormachines
  Er zijn drie typen elektrische boormachines. Afhankelijk van het (veelvuldige) gebruik ervan maak je de keuze:
  • Boormachine: de boormachine is van de drie modellen het instapmodel. Deze universele boor is geschikt voor het normale klus- en boorwerk in hout en staal. Met een boormachine kun je veelal ook schroeven in- en uitdraaien. Hiervoor heb je aparte bitjes nodig. 
  • Klopboormachine: de klopboormachine biedt meer mogelijkheden. Deze boormachine kent een extra stand, namelijk de klopboor of hamerboor. In vergelijking met de normale boorstand is dit een krachtigere manier van boren, waarbij de boorkop tijdens het boren een heen-en-weerbeweging maakt, en zo efficiënter te werk gaat. Beton of ander hard materiaal is voor de klopboormachine geen probleem, terwijl een gewone boormachine daar niet doorheen komt. Het aantal slagen per minuut is dan van belang en het geeft de kracht van het kloppen aan. Let wel, de klopboorstand gebruik je niet bij alle klussen.
  • Boor- en breekhamer: de boor- en breekhamer ten slotte is uitermate geschikt voor de professionele klusser en vakman. Van de drie modellen is dit de krachtigste boormachine, die naast boren ook kan breken en slopen.
   • Beitelstand: ook beitelen is vaak met een boor- en breekhamer mogelijk.
  Eigenschappen boormachinesVergelijk hier boormachines!
  Boormachines verschillen onderling onder andere in de onderstaande eigenschappen.
  • Vermogen
  • Slagkracht
  • Voeding
  • Boorkoppen
  • Toerental
  • Boordiameter
  • Slagstop
  • Draaistop
  Boorkoppen
  Op het einde van de boormachine bevindt zich de boorkop. In de boorkop zet je het losse boortje en dit draai je vervolgens vast. Er zijn vier verschillende types boorkoppen:
  • Tandkransboorkop: om een tandkransboorkop te vervangen heb je het bijgeleverde sleuteltje nodig.
  • Snelspanboorkop
  • SDS+-boorkop
  • SDS max-boorkop: met een snelspan-, SDS+- en SDS max-boorkop heb je geen gereedschap nodig om de boorkop te vervangen. Hier duw je het boortje in de boorkop en vergrendel je de boorkop met een draai- of klikbeweging.
  Extra’s boormachine
  Boormachines kunnen beschikken over de onderstaande extra’s:
  • Vergelijk hier boormachines!Draaibare zijhandgreep: met een draaibare zijhandgreep heb je meer grip op de boormachine.
  • Koffer: voor transport, opslag en veiligheid wordt de elektrische boormachine in een koffer geleverd. Deze is meestal van hard plastic, van kunststof of soms zelfs van aluminium. De koffer zit niet standaard bij de boormachine, daarom staat het apart vermeld.
  • Boortjes: bij de boormachine zitten vaak verschillende soorten boortjes. De setjes zijn ook los te koop, in diverse maten, diameter en voor de verschillende materialen.
  • Accu: als je een accuboormachine koopt, is het handig als een tweede accu wordt meegeleverds.
  • Accessoires: accessoires van de boormachine zoals pluggen en schroeven willen nog wel eens bijgeleverd worden.
  Veiligheid
  Zoals met alle klussen in en om het huis: denk aan de veiligheid van jezelf en je omgeving. Een elektrische boormachine is bij onjuist gebruik een levensgevaarlijk instrument. Laat in ieder geval nooit boormachines onbewaakt achter als er kinderen in de buurt zijn. Ruim na elke klus de boormachine op om ongelukken te voorkomen.
 • Veelgestelde vragen

  Vergelijk hier boormachines!Moet ik een verwijderingsbijdrage betalen?
  Ik wil een boormachine huren, kan dat ook via deze site?


  Moet ik een verwijderingsbijdrage betalen?

  Nee. Bij de aanschaf van veel elektronische apparaten zoals een wasmachine, droger, koelkast of koffiezetapparaat betaal je een verwijderingsbijdrage. De bijdrage wordt gevraagd om oude en afgedankte apparaten op een milieuvriendelijke manier te verwijderen. Bij de aanschaf van een nieuw elektronisch apparaat betaal je voor het afvoeren en recyclen van het oude. Voor een elektrische boormachine hoef je geen bijdrage te betalen.

  Ik wil een boormachine huren, kan dat ook via deze site?
  Nee, dat kan niet via VERGELIJK.NL maar wel via de bij ons aangesloten winkels.

 • Verklarende woordenlijst

  Hieronder tref je een alfabetisch overzicht van de veelgebruikte begrippen over boormachines. Vergelijk hier alle boormachines!

  Accessoires
  Bij de boormachine zitten vaak verschillende soorten boortjes. De setjes zijn ook los te koop, in diverse maten en diameters en voor de verschillende materialen. Andere accessoires zoals pluggen en schroeven willen er ook nog wel eens bijgeleverd worden. Als je een accuboormachine koopt, is een tweede accu ook een nuttige accessoire.

  Accuvoeding
  Lichtere boormachines en klopboren zijn tegenwoordig vaak uitgerust met een accuvoeding. De accu wordt in de boormachine zelf of in een speciaal oplaadstation opgeladen, en kan daarna gebruikt worden. Het grote voordeel hiervan is dat de boormachine veel handzamer in gebruik is, zonder noodzaak van een stopcontact in de buurt. Bij accuboormachines worden soms twee accu’s meegeleverd, zodat de boor langer achter elkaar gebruikt kan worden.

  Beitelstand
  Met de boor- en breekhamer is beitelen mogelijk, daarom vind je bij de productinformatie de beitelstand terug.

  Boordiameter
  Iedere boormachine kent een maximale boordiameter, maar deze diameter wisselt per materiaalsoort. Daarom vind je de boordiameter terug voor steen, staal en hout. Naast het materiaal is ook de toegepaste boortechniek van belang om de maximale boordiameter te bereiken.

  Boorkop
  In de boorkop zet je het losse boortje en dit draai je vervolgens vast. Er zijn vier verschillende types boorkoppen: de tandkrans, de snelspan, de SDS+- en SDS max-boorkop. De SDS+- en SDS max-boorkoppen komen alleen voor bij hamerboren. Het boortje heeft dan op het einde dat in de boorkop gaat een plat stuk in plaats van rond. Dit zorgt ervoor dat het boortje altijd vergrendeld zit maar wel de extra ruimte heeft voor de hamerbeweging.

  De boorkop heeft een maximale opening voor boortjes. Dit wordt aangegeven met de opnameboorkop in millimeters en geeft de uiterste dikte (diameter) van de te gebruiken boortjes aan. Als je de huidige boormachine gaat vervangen is het belangrijk hierop te letten, zodat je de losse boorsetjes van de oude boormachine nog wel kunt blijven gebruiken.

  Continue boren
  Een handige extra is de stand continue boren. Dan hoef je niet meer de hele tijd de aanknop ingedrukt te houden tijdens het boren.

  Draaibare zijhandgreep
  Met een draaibare zijhandgreep heb je meer grip op het apparaat.

  Draaistop
  De draaistop gebruik je alleen bij beitelen. Hiermee draait de boorkop niet meer maar staat hij stil waardoor de machine alleen nog maar een voor- en achterwaartse beweging maakt.

  Koffer
  Voor transport, opslag en veiligheid wordt de boormachine in een koffer geleverd. Deze is meestal van hard plastic, van kunststof of soms zelfs van aluminium. De koffer is niet standaard, daarom staat het apart vermeld.

  Linkshandig
  Niet alle boormachines zijn geschikt voor zowel rechts- als linkshandigen. Als dit specifiek wordt vermeld bij het type, vind je dat terug bij onze informatie.

  Vergelijk hier boormachines!Max. boordiameter hout/ staal/ steen
  Iedere boormachine kent een maximale boordiameter, maar deze diameter wisselt per materiaalsoort. Daarom vind je de boordiameter terug voor steen, staal en hout. Naast het materiaal is ook de toegepaste boortechniek van belang om de maximale boordiameter te bereiken.

  Max. slagkracht
  De maximale slagkracht wordt vermeld in de meeteenheid Joule en geeft de energie van de boorbeweging aan. De slagkracht is met de hand regelbaar en vaak traploos instelbaar.

  Max. toerental
  De snelheid van het boren wordt aangegeven in toerental per minuut. In de productvergelijker vind je het minimale en het maximale toerental terug. De meeste boormachines zijn traploos instelbaar, zodat je zelf het toerental in kunt stellen. Afhankelijk van de ondergrond en het materiaal bepaal je dan zelf de snelheid van het gaten boren.

  Min. toerental
  De snelheid van het boren wordt aangegeven in toerental per minuut. In de productvergelijker vind je het minimale en het maximale toerental terug. De meeste boormachines zijn traploos instelbaar, zodat je zelf het toerental in kunt stellen. Afhankelijk van de ondergrond en het materiaal bepaal je dan zelf de snelheid van het gaten boren.

  Netstroom
  Er zijn boormachines die op netstroom werken, deze moeten dus met een stekker aangesloten worden op het elektriciteitsnet. Verreweg de meeste klopboren en boorhamermachines zijn van dit type. Dit omdat de boorklussen die met deze machines worden uitgevoerd zwaarder zijn, daardoor meer energie kosten en ook duurzamere, en dus zwaardere, motoren in de boormachines vereisen.

  Opnameboorkop
  De boorkop heeft een maximale opening voor boortjes. Dit wordt aangegeven met de opnameboorkop in millimeters en geeft de uiterste dikte (diameter) van de te gebruiken boortjes aan. Als je de huidige boormachine gaat vervangen is het belangrijk hierop te letten, zodat je de losse boorsetjes van de oude machine nog wel kunt blijven gebruiken.

  Slagkracht
  De maximale slagkracht van de boormachine wordt vermeld in de meeteenheid Joule en geeft de energie van de boorbeweging aan. De slagkracht is met de hand regelbaar en is vaak traploos instelbaar. Hoe meer Wattage de boormachine heeft, des te meer slagkracht de boor heeft.

  Slagstop
  Naast boren kan een boormachine ook slaghameren, beitelen of schroeven. Met de slagstop kan het hamermechanisme uitgeschakeld worden om te boren en te schroeven.

  Toerental
  De snelheid van het boren wordt aangegeven in toerental per minuut. In de productvergelijker boormachines vind je het minimale en het maximale toerental terug. De meeste boormachines zijn traploos instelbaar, zodat je zelf het toerental in kunt stellen. Afhankelijk van de ondergrond en het materiaal bepaal je dan zelf de snelheid van het gaten boren.

  Vergelijk hier boormachines!Type boorkop
  Op het einde van de boormachine bevindt zich de boorkop. In de boorkop zet je het losse boortje en deze draai je vervolgens vast. Er zijn vier verschillende type boorkoppen: de tandkrans-, de snelspan-, de SDS+- en SDS max-boorkop. Ze zijn onder te verdelen in twee groepen: de groep waarvoor je gereedschap nodig hebt om het boortje te vervangen en de groep waarbij dat niet hoeft. Alleen voor de tandkransboorkop heb je nog het bijgeleverde sleuteltje nodig om het boortje vast of los te draaien. Met een snelspan-, SDS+- en SDS max-boorkop heb je geen gereedschap nodig. Hier duw je het boortje in de boorkop en vergrendel je de boorkop met een draai- of klikbeweging. De SDS+- en SDS max-boorkoppen komen alleen voor bij hamerboren. Het boortje heeft dan op het einde dat in de boorkop gaat een plat stuk, in plaats van rond. Dit zorgt ervoor dat het boortje altijd vergrendeld zit maar wel de extra ruimte heeft voor de hamerbeweging.

  Type boormachine
  Er zijn drie typen boormachines. Afhankelijk van het (veelvuldige) gebruik ervan maak je de keuze.
  De boormachine is van de drie modellen het instapmodel. Deze universele boor is geschikt voor het normale klus- en boorwerk in hout en staal.
  De klopboormachine biedt meer mogelijkheden. De klopboor kent een extra stand, namelijk de klopboor, ook wel hamerboor genoemd. Dit is een krachtiger manier van boren dan de normale boorstand. Beton of ander hard materiaal is voor de klopboormachine geen probleem, terwijl een gewone boormachine daar niet doorheen komt. Het aantal slagen per minuut is dan van belang en geeft de kracht van het kloppen aan. Let wel, de klopboorstand gebruik je niet bij alle klussen.
  De boor- en breekhamer tenslotte is uitermate geschikt voor de professionele klusser en vakman. Van de drie modellen is dit de krachtigste boormachine, die naast boren ook kan breken en slopen. Ook beitelen is met dit model mogelijk, daarom vind je bij de productinformatie de beitelstand terug.

  Vermogen
  Het vermogen van de boormachine wordt aangegeven in Watt. Hoe hoger het Wattage, des te krachtiger de machine.

  • Makita De kwalitatieve boormachines van Makita zijn gemaakt voor iedere bouwvakker.
  • Hitachi Met de praktische boormachines van Hitachi klaar je elke klus.
  • Metabo Je kunt de krachtige en veilige boormachines van Metabo vertrouwen bij iedere klus.
  • Budget Boormachines goedkoper dan 150 euro.
  • 18 Volt 18 Volt is het gemiddelde van onze boormachines. Dit geeft de kracht van boormachines aan.
 • Bosch PSR 18
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/4/8/9/bosch-psr-18-4953489.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/0/6/3/bosch-psr-18-28453063.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/0/6/4/bosch-psr-18-28453064.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/0/6/5/bosch-psr-18-28453065.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/0/6/6/bosch-psr-18-28453066.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/9/3/4/bosch-psr-18-30613934.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/9/3/5/bosch-psr-18-30613935.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/9/3/6/bosch-psr-18-30613936.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/9/3/7/bosch-psr-18-30613937.jpg
  Bosch PSR 18 (28)
  4.564275037369208 (2)
  Bosch PSR 18
  Zeer Zeer slechte accu's, niet kopen.
  Bovenstaande recensie klopt als een bus. De accu's zijn zeer zeer slecht. Niet kopen.
  4.0
  0 10
 • Dewalt DCD710S2
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/0/3/3/dewalt-dcd-710-s2-qw-18754033.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/4/8/7/dewalt-dcd710s2-27838487.jpg
  Dewalt DCD710S2 (16)
  8.25 (1)
  Dewalt DCD710S2
  prima product
  Hij bevalt echt heel erg goed. Mooie compacte boormachine.
  10.0
  0 10
 • Bosch PSR 18
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/4/8/9/bosch-psr-18-4953489.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/0/6/3/bosch-psr-18-28453063.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/0/6/4/bosch-psr-18-28453064.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/0/6/5/bosch-psr-18-28453065.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/0/6/6/bosch-psr-18-28453066.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/9/3/4/bosch-psr-18-30613934.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/9/3/5/bosch-psr-18-30613935.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/9/3/6/bosch-psr-18-30613936.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/9/3/7/bosch-psr-18-30613937.jpg
  Bosch PSR 18 (28)
  4.564275037369208 (2)
  Bosch PSR 18
  waardeloze machine niet kopen!
  Waardeloze machine, 2 maanden in gebruik gehad met grote ergernis. Accu zeer snel leeg en de accu loopt binnen een dag leeg zonder gebruik er van. Niet kopen, je mag die van mij gratis hebben anders gooi ik hem kapot.
  1.0
  0 10
 • Makita BDF343SHX3 accu boor-schroef machine
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/2/2/0/makita-bdf-343-shx-3-18677220.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/2/8/makita-bdf343shx3-cordless-combi-drill-23825528.jpg
  Makita BDF343SHX3 accu boor-schroef machine (89)
  8.125368731563421 (2)
  Makita BDF343SHX3 accu boor-schroef machine
  mooi setje gereedschap voor de vakman en voor de klussenier.
  top product van het merk Makita, hiervoor diverse andere boormachines gehad maar waren zo leeg, waardeloze troep en dus ook veel geld gekost. Dacht koop nu maar eens een wat duurdere set en bevalt super, werkt altijd en laat je nooit in de steek ook als je het een tijd niet hebt opgeladen
  9.0
  0 10
 • Makita BDF343SHE accu boor-schroef machine
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/8/0/0/makita-bdf-343-she-17244800.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/8/4/7/makita-bdf-343-she-25154847.jpg
  Makita BDF343SHE accu boor-schroef machine (57)
  6.7593837535014005 (2)
  Makita BDF343SHE accu boor-schroef machine
  handzame machine, kracht is matig voor een 14,4 volt boormachine. Accu moet redelijk vaak opgeladen.
  Accu moet vrij vaak opgeladen worden, wat overigens wel heel vlot gaat. Redelijk vaak van accu wisselen dus. Kracht valt voor een professionele 14,4 volt boormachine wat tegen. Lichte handzame machine die tegen een stootje kan.
  6.7
  0 10
 • Hitachi DS 14 DSFL.
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/6/5/3/hitachi-ds-14-dsfl-18201653.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/5/6/6/hitachi-ds-14-dsfl-18477566.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/6/9/5/hitachi-ds-14-dsfl--24633695.jpg
  Hitachi DS 14 DSFL. (14)
  4.709770114942529 (2)
  Hitachi DS 14 DSFL.
  Mijn ervaring met deze boormachine is dat ik hem behoorlijk tegen vindt vallen
  Mijn ervaring met deze boormachine is dat ik hem behoorlijk tegen vindt vallen. De reden hiervan is dat de batterij snel leeg is, echter een positief punt is dat deze wel weer snel volgeladen is in ongeveer 30 minuten. Ik heb de boor machine nu ongeveer een jaar of drie, mijn ervaring met de machine is niet erg positief. Ik heb voor deze boormachine gekozen omdat ik vele positieve geluiden over deze machine had gehoord en mede waar ik de boormachine heb gekocht het me als een goede betrouwbare professionele machine adviseerde waar ik vele jaren plezier aan zal beleven. Echter mijn ervaring met deze boormachine is anders. Ik heb al twee maal met veel moeite een nieuwe accu gekregen. De boorkop vertoont speling, waarschijnlijk is het lager(s)in de kop versleten. Omdat de garantie termijn van de machine is verlopen krijg ik deze niet van Hitachi vergoed. Conclusie, ik ben niet tevreden over het product en de afhandeling garantie door Hitachi. Zou ik deze boormachine aanraden ? Nee, op basis van mijn ervaring met deze boormachine dat ga ik dat niet doen. Groeten
  3.0
  0 10
 • Makita BDF343SHX3 accu boor-schroef machine
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/2/2/0/makita-bdf-343-shx-3-18677220.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/2/8/makita-bdf343shx3-cordless-combi-drill-23825528.jpg
  Makita BDF343SHX3 accu boor-schroef machine (89)
  8.125368731563421 (2)
  Makita BDF343SHX3 accu boor-schroef machine
  Goede handzame machine, makkelijk in gebruik
  Goede handzame machine, makkelijk in gebruik.
  8.3
  0 10
 • Makita BDF 444 RFX
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/2/4/8/makita-bdf-444-rfx-19342248.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/6/0/4/makita-bdf-444-rfx-19342604.jpg
  Makita BDF 444 RFX (23)
  8.25 (1)
  Makita BDF 444 RFX
  De Beste Tot Nu Toe!
  Gekocht door het grote Ampèrage die de accu's leveren. Hierdoor kun je met licht/zwaar werk langer met één accu door blijven gaan. Dit, tezamen met het grote maximale aandraaimoment, maken dit apparaat tot de absolute top! Zeker, voor het gewicht van het apparaat, sar ook meevalt. Ergo, Een absolute aanrader!
  10.0
  0 10
 • Hitachi DS 14 DSFL.
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/6/5/3/hitachi-ds-14-dsfl-18201653.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/5/6/6/hitachi-ds-14-dsfl-18477566.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/6/9/5/hitachi-ds-14-dsfl--24633695.jpg
  Hitachi DS 14 DSFL. (14)
  4.709770114942529 (2)
  Hitachi DS 14 DSFL.
  eindelijk klussen met een krachtig machientje; geen bouwmarktdingetje met slappe accu's.
  Na enkele jaren steeds een goedkoop boormachientje te hebben gekocht: steeds frustraties omtrent de geringe levensduur van de accu's; nu een echt krachtig machien! Klussen wordt weer een feest met de kwaliteitsaccu's!.
  9.3
  0 10
 • Makita BDF343SHE accu boor-schroef machine
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/8/0/0/makita-bdf-343-she-17244800.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/8/4/7/makita-bdf-343-she-25154847.jpg
  Makita BDF343SHE accu boor-schroef machine (57)
  6.7593837535014005 (2)
  Makita BDF343SHE accu boor-schroef machine
  Ben erg blij met de aankoop van de MAKITA BDF 343 SHE
  Voldoet volledig aan de beschrijving. Opgeladen in half uur (je ziet op de lader hoe ver die is) en tweede accu werkt zeer prettig. Bij binnenkomst bestelling was een lader al vol, dus konden bwvs direct aan de klus! TOP!
  9.7
  0 10
 • Makita
  • makita
 • Hitachi
  • hitachi
 • Metabo
  • metabo
 • Budget
  • budget
 • 18 Volt
  • 18_v
Boormachines 6.7 (62)
0 - 24
 • Bosch PSR 14,4 LI
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/7/8/1/bosch-psr-14-4-li-300-18783781.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/2/4/2/bosch-psr-14-4-li-300-23824242.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/9/2/3/bosch-psr-14-4-li-24267923.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/9/2/4/bosch-psr-14-4-li-24267924.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/9/2/5/bosch-psr-14-4-li-24267925.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/9/2/6/bosch-psr-14-4-li-24267926.jpg
  Bosch PSR 14,4 LI (94)
  Bosch PSR 14,4 LI
  Karwei.nl Karwei.nl
  99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Karwei.nl Karwei.nl
  99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  KARWEI Aalten KARWEI Aalten
  99, 6.5638644, 51.9280968 UNKNOWN
  461
  most_sold
 • Makita BDF343SHX3 accu boor-schroef machine
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/2/2/0/makita-bdf-343-shx-3-18677220.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/2/8/makita-bdf343shx3-cordless-combi-drill-23825528.jpg
  Makita BDF343SHX3 accu boor-schroef machine (89)
  8.125368731563421 (2)
  Makita BDF343SHX3 accu boor-schroef machine
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  8.946144738243209 (817)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.13.2/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  208, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  8.946144738243209 (817)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.13.2/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  208, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  208, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  10
  good_buy
 • Dewalt DCD734C2 accu boor-schroef machine
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/1/8/dewalt-dcd734c2-cordless-combi-drill-30594418.jpg
  Dewalt DCD734C2 accu boor-schroef machine (71)
  Dewalt DCD734C2 accu boor-schroef machine
  Slimkopen.nl Slimkopen.nl
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.13.2/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  189, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Slimkopen.nl Slimkopen.nl
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.13.2/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  189, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  205, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  8
 • Makita BDF343SHE accu boor-schroef machine
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/8/0/0/makita-bdf-343-she-17244800.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/8/4/7/makita-bdf-343-she-25154847.jpg
  Makita BDF343SHE accu boor-schroef machine (57)
  6.7593837535014005 (2)
  Makita BDF343SHE accu boor-schroef machine
  Gereedschapcentrum.nl Gereedschapcentrum.nl
  8.444444444444445 (5)
  174.99, 5d (offer_sdt_5_days)
  Gereedschapcentrum.nl Gereedschapcentrum.nl
  8.444444444444445 (5)
  174.99, 5d (offer_sdt_5_days)
  2
 • Hitachi DS18DJL Accuboormachine - In aluminium koffer - Met 100 delige accessoireset
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/9/4/7/hitachi-ds18djl-accuboormachine-in-aluminium-koffer-met-100-delige-accessoireset-33947947.jpg?m=aHR0cHM6Ly93d3cuYmFzdmFuemFudGVuLm5sL2ltYWdlcy80ODM2ODU1LWhpdGFjaGktYWNjdWJvb3ItZHMxOGRqbC0xOHYtYWx1a29mZmVyLTEtYjljYmRlZGU3ZGViNGFjZDRhNDZlYjc0ZjFiZjYwNGQuanBn
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/9/4/8/hitachi-ds18djl-accuboormachine-in-aluminium-koffer-met-100-delige-accessoireset-33947948.jpg?m=aHR0cHM6Ly9pbWFnZS5jb29sYmx1ZS5pby9wcm9kdWN0cy8zOTkxMTQ/d2lkdGg9ODAwJmhlaWdodD04MDA=
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/9/4/9/hitachi-ds18djl-accuboormachine-in-aluminium-koffer-met-100-delige-accessoireset-33947949.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5nZXJlZWRzY2hhcGNlbnRydW0ubmwvbWVkaWEvY2F0YWxvZy9wcm9kdWN0L2NhY2hlLzAvc21hbGxfaW1hZ2UvODAweDYwMC85ZGY3OGVhYjMzNTI1ZDA4ZDZlNWZiOGQyNzEzNmU5NS9lL2QvZWQwN2Y5ZGYyZjJlNTQzYzBmMmNlY2VhZmY4ZDZhNGYuanBn
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/9/4/3/hitachi-ds18djl-accuboormachine-in-aluminium-koffer-met-100-delige-accessoireset-38082943.jpg
  Hitachi DS18DJL Accuboormachine - In aluminium koffer - Met 100 delige accessoireset (43)
  Hitachi DS18DJL Accuboormachine - In aluminium koffer - Met 100 delige accessoireset
  Gereedschapcentrum.nl Gereedschapcentrum.nl
  8.444444444444445 (5)
  198.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Gereedschapcentrum.nl Gereedschapcentrum.nl
  8.444444444444445 (5)
  198.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  199, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  156
 • Makita DDF453RYE accu boor-schroef machine
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/7/9/1/makita-ddf-453-rye-22412791.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/5/3/4/makita-ddf-453-rye-22413534.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/6/2/2/makita-ddf453rye-cordless-combi-drill-23825622.jpg
  Makita DDF453RYE accu boor-schroef machine (43)
  Makita DDF453RYE accu boor-schroef machine
  Gereedschapcentrum.nl Gereedschapcentrum.nl
  8.444444444444445 (5)
  217.99, 5d (offer_sdt_5_days)
  Gereedschapcentrum.nl Gereedschapcentrum.nl
  8.444444444444445 (5)
  217.99, 5d (offer_sdt_5_days)
  4
 • Makita DDF456RFJ accu boor-schroef machine
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/2/2/9/makita-ddf-456-rfj-22445229.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/6/0/8/makita-ddf456rfj-cordless-combi-drill-23825608.jpg
  Makita DDF456RFJ accu boor-schroef machine (31)
  Makita DDF456RFJ accu boor-schroef machine
  Gereedschapcentrum.nl Gereedschapcentrum.nl
  8.444444444444445 (5)
  288.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Gereedschapcentrum.nl Gereedschapcentrum.nl
  8.444444444444445 (5)
  288.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  2
 • Bosch PSR 18 LI-2 + accu
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/8/9/3/bosch-psr-18-li-2-accu--19714893.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/9/2/5/bosch-psr-18-li-2-accu--19714925.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/5/8/5/bosch-psr-18-li-2-accu--24497585.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/0/7/6/bosch-psr-18-li-2-accu--31932076.jpg
  Bosch PSR 18 LI-2 + accu (31)
  Bosch PSR 18 LI-2 + accu
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  8.946144738243209 (817)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.13.2/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  159, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  8.946144738243209 (817)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.13.2/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  159, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  159, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  9
 • Black & Decker EPC14CAB accu boor-schroef machine
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/8/8/5/black-decker-epc-14-cab-14887885.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/1/4/6/black-decker-epc-14-cab-17487146.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/2/0/1/black-decker-epc14cab-cordless-combi-drill-23825201.jpg
  Black & Decker EPC14CAB accu boor-schroef machine (30)
  Black & Decker EPC14CAB accu boor-schroef machine
  Bol.com Bol.com
  8.241224456939028 (655)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.13.2/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  74.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Bol.com Bol.com
  8.241224456939028 (655)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.13.2/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  74.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  75, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  322
 • Makita BDF343RHJ accu boor-schroef machine
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/4/2/0/makita-bdf-343-rhj-20449420.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/0/7/5/makita-bdf343rhj-cordless-combi-drill-23815075.jpg
  Makita BDF343RHJ accu boor-schroef machine (30)
  Makita BDF343RHJ accu boor-schroef machine
  Klium.nl Klium.nl
  8.330163958239467 (5)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.13.2/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  184.72, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Klium.nl Klium.nl
  8.330163958239467 (5)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.13.2/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  184.72, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  2
 • Metabo BS 18 Accu Bohrschroefmachine - 2Accu's ( 18V 1,3Ah )
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/4/4/8/metabo-bs-18-accu-bohrschroefmachine-2accu-s-18v-1-3ah--32418448.jpg?m=aHR0cDovL3BtY2RuLnN0YXRpY3BtcmsuY29tL3Bob3RvLzEwMjk4MDcxNzUuanBn
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/4/4/9/metabo-bs-18-accu-bohrschroefmachine-2accu-s-18v-1-3ah--32418449.jpg?m=aHR0cDovL2RpNjcuc2hvcHBpbmcuY29tL2ltYWdlcy9kaS80Ny80Yy81NC8zMjVmNmI1NDZiMzI1NDRlNjk2ZjcxNjE1MDQzNTY0MTY2NjE3Ny01MDB4NTAwLTAtMC5qcGc=
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/8/0/4/metabo-bs-18-accu-bohrschroefmachine-2accu-s-18v-1-3ah--33596804.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5yZWRjb29uLmJlL3Jlcy9zaG9wL2NhdGFsb2dlL3Byb2R1Y3RfMzE1L0I1OTQ4MTIuanBn
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/2/2/8/metabo-bs-18-36548228.jpg
  Metabo BS 18 Accu Bohrschroefmachine - 2Accu's ( 18V 1,3Ah ) (29)
  Metabo BS 18 Accu Bohrschroefmachine - 2Accu's ( 18V 1,3Ah )
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  8.946144738243209 (817)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.13.2/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  174.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  8.946144738243209 (817)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.13.2/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  174.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  174.99, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  6
 • Bosch PSR 18
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/4/8/9/bosch-psr-18-4953489.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/0/6/3/bosch-psr-18-28453063.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/0/6/4/bosch-psr-18-28453064.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/0/6/5/bosch-psr-18-28453065.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/0/6/6/bosch-psr-18-28453066.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/9/3/4/bosch-psr-18-30613934.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/9/3/5/bosch-psr-18-30613935.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/9/3/6/bosch-psr-18-30613936.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/9/3/7/bosch-psr-18-30613937.jpg
  Bosch PSR 18 (28)
  4.564275037369208 (2)
  Bosch PSR 18
  Conrad Conrad
  8.255110050528584 (657)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.13.2/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  109, 4d (offer_sdt_4_days)
  Conrad Conrad
  8.255110050528584 (657)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.13.2/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  109, 4d (offer_sdt_4_days)
  1
 • Dewalt DCD732D2
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/7/5/4/dewalt-dcd732d2-28153754.jpg
  Dewalt DCD732D2 (25)
  Dewalt DCD732D2
  Gereedschapcentrum.nl Gereedschapcentrum.nl
  8.444444444444445 (5)
  223.99, 5d (offer_sdt_5_days)
  Gereedschapcentrum.nl Gereedschapcentrum.nl
  8.444444444444445 (5)
  223.99, 5d (offer_sdt_5_days)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  229, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  155
 • Makita DF 330 DWE + 2 x 1.3Ah accu
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/5/0/7/makita-df-330-dwe-4953507.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/0/1/5/makita-df-330-dwe-17244015.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/1/2/0/makita-df-330-dwe-2-x-1-3ah-battery--28685120.jpg
  Makita DF 330 DWE + 2 x 1.3Ah accu (25)
  Makita DF 330 DWE + 2 x 1.3Ah accu
  Klium.nl Klium.nl
  8.330163958239467 (5)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.13.2/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  130.21, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Klium.nl Klium.nl
  8.330163958239467 (5)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.13.2/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  130.21, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  138.99, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  318
 • Makita BDF 444 RFX
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/2/4/8/makita-bdf-444-rfx-19342248.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/6/0/4/makita-bdf-444-rfx-19342604.jpg
  Makita BDF 444 RFX (23)
  8.25 (1)
  Makita BDF 444 RFX
  Toolsvoordelig.nl Toolsvoordelig.nl
  5.104637785019441 (3)
  379, ? (offer_sdt_unknown)
  Toolsvoordelig.nl Toolsvoordelig.nl
  5.104637785019441 (3)
  379, ? (offer_sdt_unknown)
  2
  good_buy
  best_reviewed
 • Makita HP1631 boormachine
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/7/9/3/makita-hp-1631-15903793.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/5/5/9/makita-hp-1631-20618559.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/9/1/9/makita-hp1631-power-drill-27214919.jpg
  Makita HP1631 boormachine (21)
  Makita HP1631 boormachine
  Modern.nl Modern.nl
  8.738143425421677 (308)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.13.2/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  82.82, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Modern.nl Modern.nl
  8.738143425421677 (308)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.13.2/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  82.82, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  82.99, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  10
 • Makita DF330DWEX3 accu boor-schroef machine
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/6/4/8/makita-df-330-dwex3-19281648.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/4/0/2/makita-df330dwex3-cordless-combi-drill-23825402.jpg
  Makita DF330DWEX3 accu boor-schroef machine (19)
  Makita DF330DWEX3 accu boor-schroef machine
  Klium.nl Klium.nl
  8.330163958239467 (5)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.13.2/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  175.11, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Klium.nl Klium.nl
  8.330163958239467 (5)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.13.2/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  175.11, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  1
 • Hitachi DS14DJL(LA) accu boor-schroef machine
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/3/7/8/hitachi-ds14djl-la-cordless-combi-drill-24923378.jpg
  Hitachi DS14DJL(LA) accu boor-schroef machine (16)
  Hitachi DS14DJL(LA) accu boor-schroef machine
  Praxis Alkmaar MEGA Praxis Alkmaar MEGA
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.13.2/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  154, 4.7610765, 52.61864550000001 UNKNOWN
  Praxis.nl Praxis.nl
  8.0 (3)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.13.2/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  158.95, 5d (offer_sdt_5_days)
  Praxis Alkmaar MEGA Praxis Alkmaar MEGA
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.13.2/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  154, 4.7610765, 52.61864550000001 UNKNOWN
  156
 • Dewalt DCD710S2
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/0/3/3/dewalt-dcd-710-s2-qw-18754033.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/4/8/7/dewalt-dcd710s2-27838487.jpg
  Dewalt DCD710S2 (16)
  8.25 (1)
  Dewalt DCD710S2
  Gereedschapcentrum.nl Gereedschapcentrum.nl
  8.444444444444445 (5)
  174.99, 5d (offer_sdt_5_days)
  Gereedschapcentrum.nl Gereedschapcentrum.nl
  8.444444444444445 (5)
  174.99, 5d (offer_sdt_5_days)
  2
  good_buy
 • Bosch PSR 14,4 LI-2 241-delig toolbox Accuboormachine
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/2/6/9/bosch-psr-14-4-li-2-241-delig-toolbox-accuboormachine-33266269.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5ib2JzaG9wLmJlL2NhdGFsb2cvcHJvZHVjdF9pbWFnZS5waHA/c2l6ZT1leHBvcnQmaWQ9ODAxNDQmcmVmPXZlcmdlbGlqa2Jl
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/6/8/8/bosch-psr-14-4-li-2-241-delig-toolbox-accuboormachine-33948688.jpg?m=aHR0cDovL3BtY2RuLnN0YXRpY3BtcmsuY29tL3Bob3RvLzEwMjMzNDEyNjMuanBn
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/5/0/3/bosch-psr-14-4-li-2-241-delig-toolbox-accuboormachine-35940503.jpg?m=aHR0cDovL2kyLmNkc2Nkbi5jb20vcGR0Mi80LzAvRy8xLzMwMHgzMDAvQk9TMDYwMzk3MzQwRy5qcGc=
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/2/0/8/bosch-psr-14-4-li-2-241-delig-toolbox-accuboormachine-38081208.jpg
  Bosch PSR 14,4 LI-2 241-delig toolbox Accuboormachine (15)
  Bosch PSR 14,4 LI-2 241-delig toolbox Accuboormachine
  Bol.com Bol.com
  8.241224456939028 (655)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.13.2/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  179.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Bol.com Bol.com
  8.241224456939028 (655)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.13.2/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  179.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  189.99, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  7
 • Black & Decker EGBL188KB-QW accu boor-schroef machine
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/0/6/9/black-decker-egbl-188-kb-19814069.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/9/5/1/black-decker-egbl-188-kb-23306951.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/5/9/5/black-decker-egbl188kb-qw-cordless-combi-drill-23817595.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/5/9/6/black-decker-egbl188kb-qw-cordless-combi-drill-23817596.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/5/9/7/black-decker-egbl188kb-qw-cordless-combi-drill-23817597.jpg
  Black & Decker EGBL188KB-QW accu boor-schroef machine (15)
  Black & Decker EGBL188KB-QW accu boor-schroef machine
  Wehkamp Wehkamp
  8.244660455766304 (404)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.13.2/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  128.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Wehkamp Wehkamp
  8.244660455766304 (404)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.13.2/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  128.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  129, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  8
 • Power Plus POWX0060LI accu boor-schroef machine
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/7/7/4/power-plus-pow-x0060-li-20539774.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/4/3/7/power-plus-pow-x0060-li-21143437.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/4/2/7/power-plus-pow-x0060-li-24619427.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/4/2/8/power-plus-pow-x0060-li-24619428.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/4/2/9/power-plus-pow-x0060-li-24619429.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/4/3/0/power-plus-pow-x0060-li-24619430.jpg
  Power Plus POWX0060LI accu boor-schroef machine (15)
  Power Plus POWX0060LI accu boor-schroef machine
  vanmelis.nl vanmelis.nl
  16.95, 3d (offer_sdt_3_days)
  vanmelis.nl vanmelis.nl
  16.95, 3d (offer_sdt_3_days)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  25.99, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  8
  good_buy
 • Hitachi DS 14 DSFL.
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/6/5/3/hitachi-ds-14-dsfl-18201653.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/5/6/6/hitachi-ds-14-dsfl-18477566.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/6/9/5/hitachi-ds-14-dsfl--24633695.jpg
  Hitachi DS 14 DSFL. (14)
  4.709770114942529 (2)
  Hitachi DS 14 DSFL.
  Bol.com Bol.com
  8.241224456939028 (655)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.13.2/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  189, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Bol.com Bol.com
  8.241224456939028 (655)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.13.2/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  189, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  1
 • Hitachi DV18DSDL
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/6/4/1/hitachi-dv-18dsdl-19736641.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/7/1/6/hitachi-dv-18dsdl-19967716.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/3/4/3/hitachi-dv18dsdl-23825343.jpg
  Hitachi DV18DSDL (13)
  Hitachi DV18DSDL
  Bouwshoponline.nl Bouwshoponline.nl
  6.9799999999999995 (1)
  453.12, 3d (offer_sdt_3_days)
  Bouwshoponline.nl Bouwshoponline.nl
  6.9799999999999995 (1)
  453.12, 3d (offer_sdt_3_days)
  2
2 41
 • Als beste getest (beste_getest):
  • Consumentenbond: Best getest (2015) (consumentenbond_best_getest_2015_)
 • Merk (brand):
 • Prijs (price):
  • Budget: lager dan €150 (budget)
  • Lage prijs: €150 - €250 (low)
  • Gemiddelde prijs: €250 - €350 (medium)
  • High end: Meer dan €350 (high)
 • Type accu (batterijtechnologie):
  • Li-Ion polymer (li_ion_polymer)
  • Lithium-Ion (lithium_ion)
  • Lithium-Ion (Li-Ion) (lithium_ion_li_ion_)
  • Nickel-Zinc (NiZn) (nickel_zinc_nizn_)
  • Nikkel–Cadmium (NiCd) (nikkel_cadmium_nicd_)
  • Nikkel–Metaal Hydride (NiMH) (nikkel_metaal_hydride_nimh_)
 • Gewicht (gewicht_product):
  • < 1500 g (gewicht_product_1500)
  • 1500 g - 1800 g (gewicht_product_1500_1800)
  • 1800 g - 2400 g (gewicht_product_1800_2400)
  • ≥ 2400 g (gewicht_product_2400)
 • Voltage (batterijvoltage):
  • 10.8 V (10_8_v)
  • 12 V (12_v)
  • 14.4 V (14_4_v)
  • 18 V (18_v)
  • 25.2 V (25_2_v)
  • 28.8 V (28_8_v)
  • 28 V (28_v)
  • 36 V (36_v)
  • 7.2 V (7_2_v)
  • 9.6 V (9_6_v)
 • Input vermogen (input_vermogen):
  • < 550 W (input_vermogen_550)
  • 550 W - 710 W (input_vermogen_550_710)
  • 710 W - 800 W (input_vermogen_710_800)
  • ≥ 800 W (input_vermogen_800)
 • Slagen per minuut (aantal_slagen_minuut):
  • < 3700 slagen per minuut (aantal_slagen_minuut_3700)
  • 3700 slagen per minuut - 4500 slagen per minuut (aantal_slagen_minuut_3700_4500)
  • 4500 slagen per minuut - 5400 slagen per minuut (aantal_slagen_minuut_4500_5400)
  • ≥ 5400 slagen per minuut (aantal_slagen_minuut_5400)
 • Maximale boordiameter (beton) (boor_diameter_in_beton_max_):
  • < 14 mm (boor_diameter_in_beton_max__14)
  • 14 mm - 20 mm (boor_diameter_in_beton_max__14_20)
  • 20 mm - 26 mm (boor_diameter_in_beton_max__20_26)
  • ≥ 26 mm (boor_diameter_in_beton_max__26)
 • Boorhouder (boorhouder):
  • SDS Max (sds_max)
  • SDS Plus (sds_plus)
  • Sleutel (sleutel)
  • Zonder sleutel (zonder_sleutel)
 • Nominaal ingangsvermogen (nominaal_ingangsvermogen):
  • < 680 W (nominaal_ingangsvermogen_680)
  • 680 W - 800 W (nominaal_ingangsvermogen_680_800)
  • 800 W - 1150 W (nominaal_ingangsvermogen_800_1200)
  • ≥ 1150 W (nominaal_ingangsvermogen_1200)
 • Snelspanboorknop (snelspanboorkop):
  • Ja (ja)
  • Nee (nee)
 • Varianten (group):
  • Bosch GBH (bosch_gbh)
  • Bosch GBH 18V (bosch_gbh_18v)
  • Bosch GSR 18 (bosch_gsr_18)
  • Bosch PSB 650 RE (bosch_psb_650_re)
  • Bosch PSR 10,8 (bosch_psr_10_8)
  • Bosch PSR 12 (bosch_psr_12)
  • Bosch PSR 12- (bosch_psr_12_)
  • Bosch PSR 18 LI-2 (bosch_psr_18_li_2)
  • Hitachi DS 14 DSFL (hitachi_ds_14_dsfl)
  • Makita DF 330 DWE (makita_df_330_dwe)
  • Makita DWPE 6271 (makita_dwpe_6271)
  • Metabo BS 14.4 (metabo_bs_14_4)
 • Productgroepen (siblingcategory):
 • Tel. 030-214 5004
 • blijmakers@vergelijk.nl