x
x
Je zoekt nu binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (verwijderen)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
Zoek naar producten... Zoek naar een product binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Zoek naar producten... Zoek... Zoek naar producten... {}
× Categorieën
 • Algemene informatie

  Van een schilderij ophangen tot een complete verbouwing: een elektrische boormachine is een onmisbaar stuk gereedschap voor vrijwel iedere klus. Er bestaan verschillende soorten boormachines, zoals een gewone boormachine, een klopboormachine en een boor- en breekhamer. Met een boor kun je in verschillende materialen gaten boren, zoals in steen, beton, hout of metaal. Je moet er wel op letten dat het losse boortje geschikt is voor het materiaal waarin je gaat boren. Met een houtboortje in een stenen muur boren is funest voor je boor en de muur. Jij bent op zoek naar een boormachine, maar welke boormachine kun je het beste kopen en waar moet je eigenlijk op letten bij het kopen van een boormachine? Om je te helpen geven we eerste enkele kooptips, daarna bespreken we achtereenvolgens:

  Kooptips
  Let bij de aanschaf van een boormachine op de onderstaande aspecten:
  • Snoerloos: een accuboormachine is snoerloos. Dit kan heel handig zijn omdat je geen snoer in de weg hebt zitten, maar bedenk je wel dat deze snoerloze accuboormachines over minder kracht beschikken dan boormachines met snoer.
  • Vermogen: het vermogen van een boormachine wordt weergegeven in Watt. Over het algemeen geldt: hoe meer vermogen, hoe krachtiger de boormachine.
  • Gebruik: stem je boormachine af op het gebruik.
   • Gebruik je een boormachine maar af en toe, dan volstaat een gewone boormachine.
   • Wil je een extra sterke boormachine voor zwaardere klussen, kies dan een klopboormachine.
   • Ben je een professionele klusser, kies dan een boor- en breekhamer.
  • Links- of rechtshandig: niet alle boormachines zijn geschikt voor zowel rechts- als linkshandige. De meeste boormachines zijn ingesteld op rechtshandigen. Let hier dus vooral goed op als je linkshandig bent.
  • Continu boren: controleer of de boormachine beschikt over een stand ‘continu boren’. Hiermee voorkom je dat je de hele tijd de aanknop ingedrukt moet houden tijdens het boren.

  Typen boormachines
  Er zijn drie typen elektrische boormachines. Afhankelijk van het (veelvuldige) gebruik ervan maak je de keuze:
  • Boormachine: de boormachine is van de drie modellen het instapmodel. Deze universele boor is geschikt voor het normale klus- en boorwerk in hout en staal. Met een boormachine kun je veelal ook schroeven in- en uitdraaien. Hiervoor heb je aparte bitjes nodig. 
  • Klopboormachine: de klopboormachine biedt meer mogelijkheden. Deze boormachine kent een extra stand, namelijk de klopboor of hamerboor. In vergelijking met de normale boorstand is dit een krachtigere manier van boren, waarbij de boorkop tijdens het boren een heen-en-weerbeweging maakt, en zo efficiënter te werk gaat. Beton of ander hard materiaal is voor de klopboormachine geen probleem, terwijl een gewone boormachine daar niet doorheen komt. Het aantal slagen per minuut is dan van belang en het geeft de kracht van het kloppen aan. Let wel, de klopboorstand gebruik je niet bij alle klussen.
  • Boor- en breekhamer: de boor- en breekhamer ten slotte is uitermate geschikt voor de professionele klusser en vakman. Van de drie modellen is dit de krachtigste boormachine, die naast boren ook kan breken en slopen.
   • Beitelstand: ook beitelen is vaak met een boor- en breekhamer mogelijk.
  Eigenschappen boormachinesVergelijk hier boormachines!
  Boormachines verschillen onderling onder andere in de onderstaande eigenschappen.
  • Vermogen
  • Slagkracht
  • Voeding
  • Boorkoppen
  • Toerental
  • Boordiameter
  • Slagstop
  • Draaistop
  Boorkoppen
  Op het einde van de boormachine bevindt zich de boorkop. In de boorkop zet je het losse boortje en dit draai je vervolgens vast. Er zijn vier verschillende types boorkoppen:
  • Tandkransboorkop: om een tandkransboorkop te vervangen heb je het bijgeleverde sleuteltje nodig.
  • Snelspanboorkop
  • SDS+-boorkop
  • SDS max-boorkop: met een snelspan-, SDS+- en SDS max-boorkop heb je geen gereedschap nodig om de boorkop te vervangen. Hier duw je het boortje in de boorkop en vergrendel je de boorkop met een draai- of klikbeweging.
  Extra’s boormachine
  Boormachines kunnen beschikken over de onderstaande extra’s:
  • Vergelijk hier boormachines!Draaibare zijhandgreep: met een draaibare zijhandgreep heb je meer grip op de boormachine.
  • Koffer: voor transport, opslag en veiligheid wordt de elektrische boormachine in een koffer geleverd. Deze is meestal van hard plastic, van kunststof of soms zelfs van aluminium. De koffer zit niet standaard bij de boormachine, daarom staat het apart vermeld.
  • Boortjes: bij de boormachine zitten vaak verschillende soorten boortjes. De setjes zijn ook los te koop, in diverse maten, diameter en voor de verschillende materialen.
  • Accu: als je een accuboormachine koopt, is het handig als een tweede accu wordt meegeleverds.
  • Accessoires: accessoires van de boormachine zoals pluggen en schroeven willen nog wel eens bijgeleverd worden.
  Veiligheid
  Zoals met alle klussen in en om het huis: denk aan de veiligheid van jezelf en je omgeving. Een elektrische boormachine is bij onjuist gebruik een levensgevaarlijk instrument. Laat in ieder geval nooit boormachines onbewaakt achter als er kinderen in de buurt zijn. Ruim na elke klus de boormachine op om ongelukken te voorkomen.
 • Veelgestelde vragen

  Vergelijk hier boormachines!Moet ik een verwijderingsbijdrage betalen?
  Ik wil een boormachine huren, kan dat ook via deze site?


  Moet ik een verwijderingsbijdrage betalen?

  Nee. Bij de aanschaf van veel elektronische apparaten zoals een wasmachine, droger, koelkast of koffiezetapparaat betaal je een verwijderingsbijdrage. De bijdrage wordt gevraagd om oude en afgedankte apparaten op een milieuvriendelijke manier te verwijderen. Bij de aanschaf van een nieuw elektronisch apparaat betaal je voor het afvoeren en recyclen van het oude. Voor een elektrische boormachine hoef je geen bijdrage te betalen.

  Ik wil een boormachine huren, kan dat ook via deze site?
  Nee, dat kan niet via VERGELIJK.NL maar wel via de bij ons aangesloten winkels.

 • Verklarende woordenlijst

  Hieronder tref je een alfabetisch overzicht van de veelgebruikte begrippen over boormachines. Vergelijk hier alle boormachines!

  Accessoires
  Bij de boormachine zitten vaak verschillende soorten boortjes. De setjes zijn ook los te koop, in diverse maten en diameters en voor de verschillende materialen. Andere accessoires zoals pluggen en schroeven willen er ook nog wel eens bijgeleverd worden. Als je een accuboormachine koopt, is een tweede accu ook een nuttige accessoire.

  Accuvoeding
  Lichtere boormachines en klopboren zijn tegenwoordig vaak uitgerust met een accuvoeding. De accu wordt in de boormachine zelf of in een speciaal oplaadstation opgeladen, en kan daarna gebruikt worden. Het grote voordeel hiervan is dat de boormachine veel handzamer in gebruik is, zonder noodzaak van een stopcontact in de buurt. Bij accuboormachines worden soms twee accu’s meegeleverd, zodat de boor langer achter elkaar gebruikt kan worden.

  Beitelstand
  Met de boor- en breekhamer is beitelen mogelijk, daarom vind je bij de productinformatie de beitelstand terug.

  Boordiameter
  Iedere boormachine kent een maximale boordiameter, maar deze diameter wisselt per materiaalsoort. Daarom vind je de boordiameter terug voor steen, staal en hout. Naast het materiaal is ook de toegepaste boortechniek van belang om de maximale boordiameter te bereiken.

  Boorkop
  In de boorkop zet je het losse boortje en dit draai je vervolgens vast. Er zijn vier verschillende types boorkoppen: de tandkrans, de snelspan, de SDS+- en SDS max-boorkop. De SDS+- en SDS max-boorkoppen komen alleen voor bij hamerboren. Het boortje heeft dan op het einde dat in de boorkop gaat een plat stuk in plaats van rond. Dit zorgt ervoor dat het boortje altijd vergrendeld zit maar wel de extra ruimte heeft voor de hamerbeweging.

  De boorkop heeft een maximale opening voor boortjes. Dit wordt aangegeven met de opnameboorkop in millimeters en geeft de uiterste dikte (diameter) van de te gebruiken boortjes aan. Als je de huidige boormachine gaat vervangen is het belangrijk hierop te letten, zodat je de losse boorsetjes van de oude boormachine nog wel kunt blijven gebruiken.

  Continue boren
  Een handige extra is de stand continue boren. Dan hoef je niet meer de hele tijd de aanknop ingedrukt te houden tijdens het boren.

  Draaibare zijhandgreep
  Met een draaibare zijhandgreep heb je meer grip op het apparaat.

  Draaistop
  De draaistop gebruik je alleen bij beitelen. Hiermee draait de boorkop niet meer maar staat hij stil waardoor de machine alleen nog maar een voor- en achterwaartse beweging maakt.

  Koffer
  Voor transport, opslag en veiligheid wordt de boormachine in een koffer geleverd. Deze is meestal van hard plastic, van kunststof of soms zelfs van aluminium. De koffer is niet standaard, daarom staat het apart vermeld.

  Linkshandig
  Niet alle boormachines zijn geschikt voor zowel rechts- als linkshandigen. Als dit specifiek wordt vermeld bij het type, vind je dat terug bij onze informatie.

  Vergelijk hier boormachines!Max. boordiameter hout/ staal/ steen
  Iedere boormachine kent een maximale boordiameter, maar deze diameter wisselt per materiaalsoort. Daarom vind je de boordiameter terug voor steen, staal en hout. Naast het materiaal is ook de toegepaste boortechniek van belang om de maximale boordiameter te bereiken.

  Max. slagkracht
  De maximale slagkracht wordt vermeld in de meeteenheid Joule en geeft de energie van de boorbeweging aan. De slagkracht is met de hand regelbaar en vaak traploos instelbaar.

  Max. toerental
  De snelheid van het boren wordt aangegeven in toerental per minuut. In de productvergelijker vind je het minimale en het maximale toerental terug. De meeste boormachines zijn traploos instelbaar, zodat je zelf het toerental in kunt stellen. Afhankelijk van de ondergrond en het materiaal bepaal je dan zelf de snelheid van het gaten boren.

  Min. toerental
  De snelheid van het boren wordt aangegeven in toerental per minuut. In de productvergelijker vind je het minimale en het maximale toerental terug. De meeste boormachines zijn traploos instelbaar, zodat je zelf het toerental in kunt stellen. Afhankelijk van de ondergrond en het materiaal bepaal je dan zelf de snelheid van het gaten boren.

  Netstroom
  Er zijn boormachines die op netstroom werken, deze moeten dus met een stekker aangesloten worden op het elektriciteitsnet. Verreweg de meeste klopboren en boorhamermachines zijn van dit type. Dit omdat de boorklussen die met deze machines worden uitgevoerd zwaarder zijn, daardoor meer energie kosten en ook duurzamere, en dus zwaardere, motoren in de boormachines vereisen.

  Opnameboorkop
  De boorkop heeft een maximale opening voor boortjes. Dit wordt aangegeven met de opnameboorkop in millimeters en geeft de uiterste dikte (diameter) van de te gebruiken boortjes aan. Als je de huidige boormachine gaat vervangen is het belangrijk hierop te letten, zodat je de losse boorsetjes van de oude machine nog wel kunt blijven gebruiken.

  Slagkracht
  De maximale slagkracht van de boormachine wordt vermeld in de meeteenheid Joule en geeft de energie van de boorbeweging aan. De slagkracht is met de hand regelbaar en is vaak traploos instelbaar. Hoe meer Wattage de boormachine heeft, des te meer slagkracht de boor heeft.

  Slagstop
  Naast boren kan een boormachine ook slaghameren, beitelen of schroeven. Met de slagstop kan het hamermechanisme uitgeschakeld worden om te boren en te schroeven.

  Toerental
  De snelheid van het boren wordt aangegeven in toerental per minuut. In de productvergelijker boormachines vind je het minimale en het maximale toerental terug. De meeste boormachines zijn traploos instelbaar, zodat je zelf het toerental in kunt stellen. Afhankelijk van de ondergrond en het materiaal bepaal je dan zelf de snelheid van het gaten boren.

  Vergelijk hier boormachines!Type boorkop
  Op het einde van de boormachine bevindt zich de boorkop. In de boorkop zet je het losse boortje en deze draai je vervolgens vast. Er zijn vier verschillende type boorkoppen: de tandkrans-, de snelspan-, de SDS+- en SDS max-boorkop. Ze zijn onder te verdelen in twee groepen: de groep waarvoor je gereedschap nodig hebt om het boortje te vervangen en de groep waarbij dat niet hoeft. Alleen voor de tandkransboorkop heb je nog het bijgeleverde sleuteltje nodig om het boortje vast of los te draaien. Met een snelspan-, SDS+- en SDS max-boorkop heb je geen gereedschap nodig. Hier duw je het boortje in de boorkop en vergrendel je de boorkop met een draai- of klikbeweging. De SDS+- en SDS max-boorkoppen komen alleen voor bij hamerboren. Het boortje heeft dan op het einde dat in de boorkop gaat een plat stuk, in plaats van rond. Dit zorgt ervoor dat het boortje altijd vergrendeld zit maar wel de extra ruimte heeft voor de hamerbeweging.

  Type boormachine
  Er zijn drie typen boormachines. Afhankelijk van het (veelvuldige) gebruik ervan maak je de keuze.
  De boormachine is van de drie modellen het instapmodel. Deze universele boor is geschikt voor het normale klus- en boorwerk in hout en staal.
  De klopboormachine biedt meer mogelijkheden. De klopboor kent een extra stand, namelijk de klopboor, ook wel hamerboor genoemd. Dit is een krachtiger manier van boren dan de normale boorstand. Beton of ander hard materiaal is voor de klopboormachine geen probleem, terwijl een gewone boormachine daar niet doorheen komt. Het aantal slagen per minuut is dan van belang en geeft de kracht van het kloppen aan. Let wel, de klopboorstand gebruik je niet bij alle klussen.
  De boor- en breekhamer tenslotte is uitermate geschikt voor de professionele klusser en vakman. Van de drie modellen is dit de krachtigste boormachine, die naast boren ook kan breken en slopen. Ook beitelen is met dit model mogelijk, daarom vind je bij de productinformatie de beitelstand terug.

  Vermogen
  Het vermogen van de boormachine wordt aangegeven in Watt. Hoe hoger het Wattage, des te krachtiger de machine.

 • Makita BDF343SHX3 accu boor-schroef machine
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/2/2/0/makita-bdf-343-shx-3-18677220.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/2/8/makita-bdf343shx3-cordless-combi-drill-23825528.jpg
  Makita BDF343SHX3 accu boor-schroef machine (125)
  8.125368731563421 (2)
  Makita BDF343SHX3 accu boor-schroef machine
  mooi setje gereedschap voor de vakman en voor de klussenier.
  top product van het merk Makita, hiervoor diverse andere boormachines gehad maar waren zo leeg, waardeloze troep en dus ook veel geld gekost. Dacht koop nu maar eens een wat duurdere set en bevalt super, werkt altijd en laat je nooit in de steek ook als je het een tijd niet hebt opgeladen
  9.0
  0 10
 • Makita BDF343SHE accu boor-schroef machine
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/8/0/0/makita-bdf-343-she-17244800.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/8/4/7/makita-bdf-343-she-25154847.jpg
  Makita BDF343SHE accu boor-schroef machine (89)
  6.7593837535014005 (2)
  Makita BDF343SHE accu boor-schroef machine
  handzame machine, kracht is matig voor een 14,4 volt boormachine. Accu moet redelijk vaak opgeladen.
  Accu moet vrij vaak opgeladen worden, wat overigens wel heel vlot gaat. Redelijk vaak van accu wisselen dus. Kracht valt voor een professionele 14,4 volt boormachine wat tegen. Lichte handzame machine die tegen een stootje kan.
  6.7
  0 10
 • Makita BDF343SHX3 accu boor-schroef machine
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/2/2/0/makita-bdf-343-shx-3-18677220.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/2/8/makita-bdf343shx3-cordless-combi-drill-23825528.jpg
  Makita BDF343SHX3 accu boor-schroef machine (125)
  8.125368731563421 (2)
  Makita BDF343SHX3 accu boor-schroef machine
  Goede handzame machine, makkelijk in gebruik
  Goede handzame machine, makkelijk in gebruik.
  8.3
  0 10
 • Makita BDF343SHE accu boor-schroef machine
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/8/0/0/makita-bdf-343-she-17244800.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/8/4/7/makita-bdf-343-she-25154847.jpg
  Makita BDF343SHE accu boor-schroef machine (89)
  6.7593837535014005 (2)
  Makita BDF343SHE accu boor-schroef machine
  Ben erg blij met de aankoop van de MAKITA BDF 343 SHE
  Voldoet volledig aan de beschrijving. Opgeladen in half uur (je ziet op de lader hoe ver die is) en tweede accu werkt zeer prettig. Bij binnenkomst bestelling was een lader al vol, dus konden bwvs direct aan de klus! TOP!
  9.7
  0 10
 • Bosch PSB 500 RE
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/7/3/1/bosch-psb-500-re-4958731.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/2/3/7/bosch-psb-500-re-17683237.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/7/8/bosch-psb-500-re-23775578.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/7/9/bosch-psb-500-re-23775579.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/8/0/bosch-psb-500-re-23775580.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/8/1/bosch-psb-500-re-23775581.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/3/3/7/bosch-psb-500-re-24924337.jpg
  Bosch PSB 500 RE (21)
  7.291111111111111 (2)
  Bosch PSB 500 RE
  Goede boormachine voor deze prijs
  Goede boormachine voor deze prijs. Ik heb deze boormachine al een aantal jaren en ga er niet zachtzinnig mee om. Alleen de schakelaar een keer defect gehad. Was eenvoudig zelf te repareren.
  7.7
  0 10
 • Black & Decker EPC126 accu boor-schroef machine
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/5/6/8/black-decker-pav-1205-pivot-auto-4970568.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/6/8/0/black-decker-pav-1205-pivot-auto-18072680.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/8/1/3/black-decker-pav1205-portable-vacuum-cleaner-22166813.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/8/1/4/black-decker-pav1205-portable-vacuum-cleaner-22166814.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/8/1/5/black-decker-pav1205-portable-vacuum-cleaner-22166815.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/8/1/6/black-decker-pav1205-portable-vacuum-cleaner-22166816.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/8/1/7/black-decker-pav1205-portable-vacuum-cleaner-22166817.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/3/0/5/black-decker-pav1205-portable-vacuum-cleaner-30256305.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/3/0/6/black-decker-pav1205-portable-vacuum-cleaner-30256306.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/3/0/7/black-decker-pav1205-portable-vacuum-cleaner-30256307.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/3/0/8/black-decker-pav1205-portable-vacuum-cleaner-30256308.jpg
  Black & Decker EPC126 accu boor-schroef machine (69)
  6.25 (1)
  Black & Decker EPC126 accu boor-schroef machine
  best goed maar niet in zijn werk
  best goed maar niet in zijn werk
  6.0
  0 10
 • Bosch PSB 500 RE
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/7/3/1/bosch-psb-500-re-4958731.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/2/3/7/bosch-psb-500-re-17683237.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/7/8/bosch-psb-500-re-23775578.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/7/9/bosch-psb-500-re-23775579.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/8/0/bosch-psb-500-re-23775580.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/8/1/bosch-psb-500-re-23775581.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/3/3/7/bosch-psb-500-re-24924337.jpg
  Bosch PSB 500 RE (21)
  7.291111111111111 (2)
  Bosch PSB 500 RE
  Zou een goed produkt zijn is maar weinig gebruikt en nu is de schakelaar stuk
  Zou een goed produkt zijn is maar weinig gebruikt en nu is de schakelaar stuk. Volgens de gereedschap winkel kost een schakelaar meer dan een nieuwe machine.Dus kan in het oud ijzer!
  7.3
  0 10
Boormachines 6.6 (60)
885
 • nominaal_ingangsvermogen:
  • nominaal_ingangsvermogen_720 - 36
   • nominaal_ingangsvermogen_720_830 - 39
    • nominaal_ingangsvermogen_830_1200 - 37
     • nominaal_ingangsvermogen_1200 - 40
     • batterijvoltage:
      • 18_v - 193
       • 14_4_v - 130
        • 10_8_v - 61
         • 12_v - 41
          • 36_v - 12
           • 25_2_v - 2
            • 28_v - 2
             • 28_8_v - 1
              • 7_2_v - 1
               • 9_6_v - 1
               • batterijtechnologie:
                • lithium_ion_li_ion_ - 393
                 • nikkel_cadmium_nicd_ - 27
                  • nikkel_metaal_hydride_nimh_ - 3
                   • li_ion_polymer - 1
                    • lithium_ion - 1
                     • lithium_polymeer_lipo_ - 1
                      • nickel_zinc_nizn_ - 1
                      • boor_diameter_in_beton_max_:
                       • boor_diameter_in_beton_max__16 - 71
                        • boor_diameter_in_beton_max__16_20 - 56
                         • boor_diameter_in_beton_max__20_26 - 72
                          • boor_diameter_in_beton_max__26 - 88
                          • input_vermogen:
                           • input_vermogen_550 - 34
                            • input_vermogen_550_710 - 34
                             • input_vermogen_710_820 - 48
                              • input_vermogen_820 - 38
                              • boorhouder:
                               • zonder_sleutel - 109
                                • sds_plus - 53
                                 • sleutel - 17
                                  • sds_max - 9
                                  • aantal_slagen_minuut:
                                   • aantal_slagen_minuut_3400 - 58
                                    • aantal_slagen_minuut_3400_4500 - 58
                                     • aantal_slagen_minuut_4500_5800 - 56
                                      • aantal_slagen_minuut_5800 - 60
                                      • price:
                                       • price_130 - 216
                                        • price_130_200 - 229
                                         • price_200_370 - 214
                                          • price_370 - 226
                                          • gewicht_product:
                                           • gewicht_product_1500 - 147
                                            • gewicht_product_1500_1800 - 149
                                             • gewicht_product_1800_2400 - 160
                                              • gewicht_product_2400 - 152
                                              • snelspanboorkop:
                                               • ja - 207
                                                • nee - 11
                                                 • y - 1
                                                 • brand:
                                                  • makita - 253
                                                   • bosch - 146
                                                    • dewalt - 66
                                                     • hitachi - 62
                                                      • aeg - 56
                                                       • metabo - 52
                                                        • skil - 36
                                                         • black_decker - 33
                                                          • milwaukee - 29
                                                           • einhell - 20
                                                            • powerplus - 17
                                                             • ferm - 15
                                                              • ryobi - 14
                                                               • panasonic - 10
                                                                • spit - 8
                                                                 • maktec - 7
                                                                  • bosch_blauw - 6
                                                                   • aeg_powertools - 5
                                                                    • bru_der_mannesmann - 5
                                                                     • defort - 5
                                                                      • power_plus - 5
                                                                       • proxxon - 5
                                                                        • festool - 4
                                                                         • brueder_man_ - 3
                                                                          • robert_bosch - 3
                                                                           • blucave - 2
                                                                            • fein - 2
                                                                             • flex - 2
                                                                              • kawasaki - 2
                                                                               • o_k_ - 2
                                                                                • constructor - 1
                                                                                 • elem_technic - 1
                                                                                  • graphite - 1
                                                                                   • hitachi_powertools - 1
                                                                                    • karwei - 1
                                                                                     • keyang - 1
                                                                                      • senco - 1
                                                                                       • skil_masters - 1
                                                                                        • varo - 1
                                                                                         • zipper - 1
                                                                                         • group:
                                                                                          • bosch_gsr_18 - 3
                                                                                           • bosch_psr_10_8 - 2
                                                                                            • bosch_psr_18_li_2 - 2
                                                                                             • makita_df_330_dwe - 2
                                                                                              • makita_dwpe_6271 - 2
                                                                                               • bosch_gbh - 1
                                                                                                • bosch_gbh_18v - 1
                                                                                                 • bosch_psb_650_re - 1
                                                                                                  • bosch_psr_12 - 1
                                                                                                   • bosch_psr_12_ - 1
                                                                                                    • hitachi_ds_14_dsfl - 1
                                                                                                    0 - 24
                                                                                                    • Bosch PSR 14,4 LI
                                                                                                     • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/7/8/1/bosch-psr-14-4-li-300-18783781.jpg
                                                                                                     • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/2/4/2/bosch-psr-14-4-li-300-23824242.jpg
                                                                                                     • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/9/2/3/bosch-psr-14-4-li-24267923.jpg
                                                                                                     • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/9/2/4/bosch-psr-14-4-li-24267924.jpg
                                                                                                     • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/9/2/5/bosch-psr-14-4-li-24267925.jpg
                                                                                                     • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/9/2/6/bosch-psr-14-4-li-24267926.jpg
                                                                                                     Bosch PSR 14,4 LI (166)
                                                                                                     Bosch PSR 14,4 LI
                                                                                                     Karwei.nl Karwei.nl
                                                                                                     99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                                     Karwei.nl Karwei.nl
                                                                                                     99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                                     Coolblue Amsterdam Coolblue Amsterdam
                                                                                                     111.99, 4.8699502, 52.3368869 UNKNOWN
                                                                                                     11
                                                                                                     most_sold
                                                                                                    • Makita BDF343SHX3 accu boor-schroef machine
                                                                                                     • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/2/2/0/makita-bdf-343-shx-3-18677220.jpg
                                                                                                     • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/2/8/makita-bdf343shx3-cordless-combi-drill-23825528.jpg
                                                                                                     Makita BDF343SHX3 accu boor-schroef machine (125)
                                                                                                     8.125368731563421 (2)
                                                                                                     Makita BDF343SHX3 accu boor-schroef machine
                                                                                                     Coolblue.nl Coolblue.nl
                                                                                                     8.946144738243209 (817)
                                                                                                     • http://static2.vergelijk.nl/s/1.99.2//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                                     207.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                                     Coolblue.nl Coolblue.nl
                                                                                                     8.946144738243209 (817)
                                                                                                     • http://static2.vergelijk.nl/s/1.99.2//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                                     207.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                                     Coolblue Amsterdam Coolblue Amsterdam
                                                                                                     207.95, 4.8699502, 52.3368869 UNKNOWN
                                                                                                     9
                                                                                                     good_buy
                                                                                                    • Makita BDF343SHE accu boor-schroef machine
                                                                                                     • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/8/0/0/makita-bdf-343-she-17244800.jpg
                                                                                                     • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/8/4/7/makita-bdf-343-she-25154847.jpg
                                                                                                     Makita BDF343SHE accu boor-schroef machine (89)
                                                                                                     6.7593837535014005 (2)
                                                                                                     Makita BDF343SHE accu boor-schroef machine
                                                                                                     Bobshop.nl Bobshop.nl
                                                                                                     8.828772117381876 (851)
                                                                                                     • http://static2.vergelijk.nl/s/1.99.2//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                                     171, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                                     Bobshop.nl Bobshop.nl
                                                                                                     8.828772117381876 (851)
                                                                                                     • http://static2.vergelijk.nl/s/1.99.2//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                                     171, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                                     3
                                                                                                    • Black & Decker EPC126 accu boor-schroef machine
                                                                                                     • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/5/6/8/black-decker-pav-1205-pivot-auto-4970568.jpg
                                                                                                     • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/6/8/0/black-decker-pav-1205-pivot-auto-18072680.jpg
                                                                                                     • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/8/1/3/black-decker-pav1205-portable-vacuum-cleaner-22166813.jpg
                                                                                                     • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/8/1/4/black-decker-pav1205-portable-vacuum-cleaner-22166814.jpg
                                                                                                     • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/8/1/5/black-decker-pav1205-portable-vacuum-cleaner-22166815.jpg
                                                                                                     • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/8/1/6/black-decker-pav1205-portable-vacuum-cleaner-22166816.jpg
                                                                                                     • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/8/1/7/black-decker-pav1205-portable-vacuum-cleaner-22166817.jpg
                                                                                                     • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/3/0/5/black-decker-pav1205-portable-vacuum-cleaner-30256305.jpg
                                                                                                     • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/3/0/6/black-decker-pav1205-portable-vacuum-cleaner-30256306.jpg
                                                                                                     • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/3/0/7/black-decker-pav1205-portable-vacuum-cleaner-30256307.jpg
                                                                                                     • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/3/0/8/black-decker-pav1205-portable-vacuum-cleaner-30256308.jpg
                                                                                                     Black & Decker EPC126 accu boor-schroef machine (69)
                                                                                                     6.25 (1)
                                                                                                     Black & Decker EPC126 accu boor-schroef machine
                                                                                                     Blokker.nl Blokker.nl
                                                                                                     7.263755008080535 (58)
                                                                                                     • http://static2.vergelijk.nl/s/1.99.2//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                                     42.5, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                                     Blokker.nl Blokker.nl
                                                                                                     7.263755008080535 (58)
                                                                                                     • http://static2.vergelijk.nl/s/1.99.2//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                                     42.5, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                                     4
                                                                                                    • Makita BDF343RHX2 accu boor-schroef machine
                                                                                                     • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/3/1/2/makita-bdf-343-rhx2-19819312.jpg
                                                                                                     • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/5/0/2/makita-bdf-343-rhx2-19819502.jpg
                                                                                                     • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/9/3/4/makita-bdf-343-rhx2-19819934.jpg
                                                                                                     • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/3/1/makita-bdf343rhx2-cordless-combi-drill-23825531.jpg
                                                                                                     Makita BDF343RHX2 accu boor-schroef machine (62)
                                                                                                     Makita BDF343RHX2 accu boor-schroef machine
                                                                                                     Redcoon Redcoon
                                                                                                     7.678715534031743 (423)
                                                                                                     • http://static2.vergelijk.nl/s/1.99.2//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                                     209, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                                     Redcoon Redcoon
                                                                                                     7.678715534031743 (423)
                                                                                                     • http://static2.vergelijk.nl/s/1.99.2//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                                     209, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                                     3
                                                                                                    • Black & Decker EPC14CAB accu boor-schroef machine
                                                                                                     • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/8/8/5/black-decker-epc-14-cab-14887885.jpg
                                                                                                     • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/1/4/6/black-decker-epc-14-cab-17487146.jpg
                                                                                                     • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/2/0/1/black-decker-epc14cab-cordless-combi-drill-23825201.jpg
                                                                                                     Black & Decker EPC14CAB accu boor-schroef machine (58)
                                                                                                     Black & Decker EPC14CAB accu boor-schroef machine
                                                                                                     Coolblue.nl Coolblue.nl
                                                                                                     8.946144738243209 (817)
                                                                                                     • http://static2.vergelijk.nl/s/1.99.2//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                                     78.9, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                                     Coolblue.nl Coolblue.nl
                                                                                                     8.946144738243209 (817)
                                                                                                     • http://static2.vergelijk.nl/s/1.99.2//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                                     78.9, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                                     Coolblue Amsterdam Coolblue Amsterdam
                                                                                                     78.9, 4.8699502, 52.3368869 UNKNOWN
                                                                                                     9
                                                                                                    • Makita DDF453RYE accu boor-schroef machine
                                                                                                     • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/7/9/1/makita-ddf-453-rye-22412791.jpg
                                                                                                     • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/5/3/4/makita-ddf-453-rye-22413534.jpg
                                                                                                     • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/6/2/2/makita-ddf453rye-cordless-combi-drill-23825622.jpg
                                                                                                     Makita DDF453RYE accu boor-schroef machine (47)
                                                                                                     Makita DDF453RYE accu boor-schroef machine
                                                                                                     Gereedschapcentrum.nl Gereedschapcentrum.nl
                                                                                                     8.444444444444445 (5)
                                                                                                     218.99, ? (offer_sdt_unknown)
                                                                                                     Gereedschapcentrum.nl Gereedschapcentrum.nl
                                                                                                     8.444444444444445 (5)
                                                                                                     218.99, ? (offer_sdt_unknown)
                                                                                                     Coolblue Amsterdam Coolblue Amsterdam
                                                                                                     245, 4.8699502, 52.3368869 UNKNOWN
                                                                                                     10
                                                                                                    • Bosch PSR 14,4 LI-2 241-delig toolbox Accuboormachine
                                                                                                     • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/2/6/9/bosch-psr-14-4-li-2-241-delig-toolbox-accuboormachine-33266269.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5ib2JzaG9wLmJlL2NhdGFsb2cvcHJvZHVjdF9pbWFnZS5waHA/c2l6ZT1leHBvcnQmaWQ9ODAxNDQmcmVmPXZlcmdlbGlqa2Jl
                                                                                                     • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/6/8/8/bosch-psr-14-4-li-2-241-delig-toolbox-accuboormachine-33948688.jpg?m=aHR0cDovL3BtY2RuLnN0YXRpY3BtcmsuY29tL3Bob3RvLzEwMjMzNDEyNjMuanBn
                                                                                                     • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/5/0/3/bosch-psr-14-4-li-2-241-delig-toolbox-accuboormachine-35940503.jpg?m=aHR0cDovL2kyLmNkc2Nkbi5jb20vcGR0Mi80LzAvRy8xLzMwMHgzMDAvQk9TMDYwMzk3MzQwRy5qcGc=
                                                                                                     • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/2/0/8/bosch-psr-14-4-li-2-241-delig-toolbox-accuboormachine-38081208.jpg
                                                                                                     Bosch PSR 14,4 LI-2 241-delig toolbox Accuboormachine (40)
                                                                                                     Bosch PSR 14,4 LI-2 241-delig toolbox Accuboormachine
                                                                                                     NoviSell.nl NoviSell.nl
                                                                                                     • http://static2.vergelijk.nl/s/1.99.2//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                                     146.91, ? (offer_sdt_unknown)
                                                                                                     NoviSell.nl NoviSell.nl
                                                                                                     • http://static2.vergelijk.nl/s/1.99.2//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                                     146.91, ? (offer_sdt_unknown)
                                                                                                     Coolblue Amsterdam Coolblue Amsterdam
                                                                                                     179.95, 4.8699502, 52.3368869 UNKNOWN
                                                                                                     9
                                                                                                    • Bosch PBH 2500 RE
                                                                                                     • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/7/2/8/bosch-pbh-2500-re-19370728.jpg
                                                                                                     • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/1/9/3/bosch-pbh-2500-re-23778193.jpg
                                                                                                     • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/1/9/4/bosch-pbh-2500-re-23778194.jpg
                                                                                                     • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/1/9/5/bosch-pbh-2500-re-23778195.jpg
                                                                                                     • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/1/9/6/bosch-pbh-2500-re-23778196.jpg
                                                                                                     Bosch PBH 2500 RE (37)
                                                                                                     Bosch PBH 2500 RE
                                                                                                     Conrad Conrad
                                                                                                     8.232713987331016 (654)
                                                                                                     • http://static2.vergelijk.nl/s/1.99.2//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                                     125, 4d (offer_sdt_4_days)
                                                                                                     Conrad Conrad
                                                                                                     8.232713987331016 (654)
                                                                                                     • http://static2.vergelijk.nl/s/1.99.2//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                                     125, 4d (offer_sdt_4_days)
                                                                                                     3
                                                                                                    • Dewalt DCD732D2
                                                                                                     • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/7/5/4/dewalt-dcd732d2-28153754.jpg
                                                                                                     Dewalt DCD732D2 (36)
                                                                                                     Dewalt DCD732D2
                                                                                                     Gereedschapcentrum.nl Gereedschapcentrum.nl
                                                                                                     8.444444444444445 (5)
                                                                                                     224.99, ? (offer_sdt_unknown)
                                                                                                     Gereedschapcentrum.nl Gereedschapcentrum.nl
                                                                                                     8.444444444444445 (5)
                                                                                                     224.99, ? (offer_sdt_unknown)
                                                                                                     Coolblue Amsterdam Coolblue Amsterdam
                                                                                                     229, 4.8699502, 52.3368869 UNKNOWN
                                                                                                     9
                                                                                                    • Bosch PSR 18 LI-2 + accu
                                                                                                     • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/8/9/3/bosch-psr-18-li-2-accu--19714893.jpg
                                                                                                     • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/9/2/5/bosch-psr-18-li-2-accu--19714925.jpg
                                                                                                     • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/5/8/5/bosch-psr-18-li-2-accu--24497585.jpg
                                                                                                     • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/0/7/6/bosch-psr-18-li-2-accu--31932076.jpg
                                                                                                     Bosch PSR 18 LI-2 + accu (34)
                                                                                                     Bosch PSR 18 LI-2 + accu
                                                                                                     Coolblue.nl Coolblue.nl
                                                                                                     8.946144738243209 (817)
                                                                                                     • http://static2.vergelijk.nl/s/1.99.2//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                                     154.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                                     Coolblue.nl Coolblue.nl
                                                                                                     8.946144738243209 (817)
                                                                                                     • http://static2.vergelijk.nl/s/1.99.2//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                                     154.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                                     Coolblue Amsterdam Coolblue Amsterdam
                                                                                                     154.99, 4.8699502, 52.3368869 UNKNOWN
                                                                                                     8
                                                                                                    • Makita HR2230 boorhamer
                                                                                                     • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/9/8/6/makita-hr-2230-5439986.jpg
                                                                                                     • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/4/8/5/makita-hr-2230-16812485.jpg
                                                                                                     • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/3/7/1/makita-hr-2230-16814371.jpg
                                                                                                     • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/7/8/7/makita-hr-2230-17712787.jpg
                                                                                                     • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/7/8/0/makita-hr-2230-18050780.jpg
                                                                                                     • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/7/8/1/makita-hr-2230-18050781.jpg
                                                                                                     • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/6/6/9/makita-hr-2230-18270669.jpg
                                                                                                     • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/1/6/9/makita-hr-2230-18357169.jpg
                                                                                                     • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/1/7/0/makita-hr-2230-18357170.jpg
                                                                                                     • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/3/5/makita-hr2230-rotary-hammer-23674435.jpg
                                                                                                     Makita HR2230 boorhamer (31)
                                                                                                     Makita HR2230 boorhamer
                                                                                                     Redcoon Redcoon
                                                                                                     7.678715534031743 (423)
                                                                                                     • http://static2.vergelijk.nl/s/1.99.2//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                                     119, 4d (offer_sdt_4_days)
                                                                                                     Redcoon Redcoon
                                                                                                     7.678715534031743 (423)
                                                                                                     • http://static2.vergelijk.nl/s/1.99.2//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                                     119, 4d (offer_sdt_4_days)
                                                                                                     Coolblue Amsterdam Coolblue Amsterdam
                                                                                                     123.99, 4.8699502, 52.3368869 UNKNOWN
                                                                                                     10
                                                                                                    • Hitachi DS10DFL accu boor-schroef machine
                                                                                                     • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/5/1/7/hitachi-ds-10-dfl-15581517.jpg
                                                                                                     • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/7/0/7/hitachi-ds-10-dfl-17395707.jpg
                                                                                                     • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/3/0/4/hitachi-ds10dfl-cordless-combi-drill-23776304.jpg
                                                                                                     Hitachi DS10DFL accu boor-schroef machine (31)
                                                                                                     Hitachi DS10DFL accu boor-schroef machine
                                                                                                     Gereedschapcentrum.nl Gereedschapcentrum.nl
                                                                                                     8.444444444444445 (5)
                                                                                                     116.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                                     Gereedschapcentrum.nl Gereedschapcentrum.nl
                                                                                                     8.444444444444445 (5)
                                                                                                     116.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                                     3
                                                                                                    • Makita DDF456RFJ accu boor-schroef machine
                                                                                                     • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/2/2/9/makita-ddf-456-rfj-22445229.jpg
                                                                                                     • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/6/0/8/makita-ddf456rfj-cordless-combi-drill-23825608.jpg
                                                                                                     Makita DDF456RFJ accu boor-schroef machine (28)
                                                                                                     Makita DDF456RFJ accu boor-schroef machine
                                                                                                     Gereedschapcentrum.nl Gereedschapcentrum.nl
                                                                                                     8.444444444444445 (5)
                                                                                                     288.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                                     Gereedschapcentrum.nl Gereedschapcentrum.nl
                                                                                                     8.444444444444445 (5)
                                                                                                     288.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                                     2
                                                                                                    • Hitachi DS14DJL(LA) accu boor-schroef machine
                                                                                                     • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/3/7/8/hitachi-ds14djl-la-cordless-combi-drill-24923378.jpg
                                                                                                     Hitachi DS14DJL(LA) accu boor-schroef machine (26)
                                                                                                     Hitachi DS14DJL(LA) accu boor-schroef machine
                                                                                                     Bobshop.nl Bobshop.nl
                                                                                                     8.828772117381876 (851)
                                                                                                     • http://static2.vergelijk.nl/s/1.99.2//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                                     149.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                                     Bobshop.nl Bobshop.nl
                                                                                                     8.828772117381876 (851)
                                                                                                     • http://static2.vergelijk.nl/s/1.99.2//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                                     149.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                                     Coolblue Amsterdam Coolblue Amsterdam
                                                                                                     159, 4.8699502, 52.3368869 UNKNOWN
                                                                                                     11
                                                                                                    • Hitachi DS18DJL Accuboormachine - In aluminium koffer - Met 100 delige accessoireset
                                                                                                     • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/9/4/7/hitachi-ds18djl-accuboormachine-in-aluminium-koffer-met-100-delige-accessoireset-33947947.jpg?m=aHR0cHM6Ly93d3cuYmFzdmFuemFudGVuLm5sL2ltYWdlcy80ODM2ODU1LWhpdGFjaGktYWNjdWJvb3ItZHMxOGRqbC0xOHYtYWx1a29mZmVyLTEtYjljYmRlZGU3ZGViNGFjZDRhNDZlYjc0ZjFiZjYwNGQuanBn
                                                                                                     • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/9/4/8/hitachi-ds18djl-accuboormachine-in-aluminium-koffer-met-100-delige-accessoireset-33947948.jpg?m=aHR0cHM6Ly9pbWFnZS5jb29sYmx1ZS5pby9wcm9kdWN0cy8zOTkxMTQ/d2lkdGg9ODAwJmhlaWdodD04MDA=
                                                                                                     • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/9/4/9/hitachi-ds18djl-accuboormachine-in-aluminium-koffer-met-100-delige-accessoireset-33947949.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5nZXJlZWRzY2hhcGNlbnRydW0ubmwvbWVkaWEvY2F0YWxvZy9wcm9kdWN0L2NhY2hlLzAvc21hbGxfaW1hZ2UvODAweDYwMC85ZGY3OGVhYjMzNTI1ZDA4ZDZlNWZiOGQyNzEzNmU5NS9lL2QvZWQwN2Y5ZGYyZjJlNTQzYzBmMmNlY2VhZmY4ZDZhNGYuanBn
                                                                                                     • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/9/4/3/hitachi-ds18djl-accuboormachine-in-aluminium-koffer-met-100-delige-accessoireset-38082943.jpg
                                                                                                     Hitachi DS18DJL Accuboormachine - In aluminium koffer - Met 100 delige accessoireset (25)
                                                                                                     Hitachi DS18DJL Accuboormachine - In aluminium koffer - Met 100 delige accessoireset
                                                                                                     Gereedschapcentrum.nl Gereedschapcentrum.nl
                                                                                                     8.444444444444445 (5)
                                                                                                     214.99, ? (offer_sdt_unknown)
                                                                                                     Gereedschapcentrum.nl Gereedschapcentrum.nl
                                                                                                     8.444444444444445 (5)
                                                                                                     214.99, ? (offer_sdt_unknown)
                                                                                                     Coolblue Amsterdam Coolblue Amsterdam
                                                                                                     225, 4.8699502, 52.3368869 UNKNOWN
                                                                                                     9
                                                                                                    • Makita BHP453RHE accu boor-schroef machine
                                                                                                     • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/6/0/5/makita-bhp-453-rhe-15794605.jpg
                                                                                                     • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/9/7/2/makita-bhp-453-rhe-29041972.jpg
                                                                                                     Makita BHP453RHE accu boor-schroef machine (25)
                                                                                                     Makita BHP453RHE accu boor-schroef machine
                                                                                                     Gereedschapcentrum.nl Gereedschapcentrum.nl
                                                                                                     8.444444444444445 (5)
                                                                                                     258.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                                     Gereedschapcentrum.nl Gereedschapcentrum.nl
                                                                                                     8.444444444444445 (5)
                                                                                                     258.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                                     2
                                                                                                    • Dewalt DCD710D2
                                                                                                     • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/6/6/6/dewalt-dcd710d2-24717666.jpg
                                                                                                     Dewalt DCD710D2 (24)
                                                                                                     Dewalt DCD710D2
                                                                                                     Gereedschapcentrum.nl Gereedschapcentrum.nl
                                                                                                     8.444444444444445 (5)
                                                                                                     172.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                                     Gereedschapcentrum.nl Gereedschapcentrum.nl
                                                                                                     8.444444444444445 (5)
                                                                                                     172.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                                     2
                                                                                                    • Power Plus POW 30620
                                                                                                     • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/0/5/1/power-plus-pow-30620-23307051.jpg
                                                                                                     Power Plus POW 30620 (24)
                                                                                                     Power Plus POW 30620
                                                                                                     vanmelis.nl/ vanmelis.nl/
                                                                                                     27.95, 3d (offer_sdt_3_days)
                                                                                                     vanmelis.nl/ vanmelis.nl/
                                                                                                     27.95, 3d (offer_sdt_3_days)
                                                                                                     2
                                                                                                     good_buy
                                                                                                    • Makita DDF343SYE accu boor-schroef machine
                                                                                                     • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/5/7/4/makita-boor-schroefmachine-33596574.jpg?m=aHR0cDovL2Fzc2V0cy53ZWhrYW1wLmNvbS9pL3dlaGthbXAvNTc4OTcxX3BiXzAxP3c9NTAwJmg9NTAw
                                                                                                     • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/2/1/5/makita-boor-schroefmachine-35034215.jpg?m=aHR0cDovL3d3dy5yZWRjb29uLm5sL3Jlcy9zaG9wL2NhdGFsb2dlL3Byb2R1Y3RfMzE1L0I2MTQwMTMuanBn
                                                                                                     • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/3/8/2/makita-boor-schroefmachine-35958382.jpg?m=aHR0cHM6Ly9jZG4uZ2VyZWVkc2NoYXBwZWxpamsubmwvbWVkaWEvY2F0YWxvZy9wcm9kdWN0L2QvZC9kZGYzNDNzeWUuanBn
                                                                                                     • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/5/1/2/makita-ddf343sye-cordless-combi-drill-39309512.jpg
                                                                                                     Makita DDF343SYE accu boor-schroef machine (23)
                                                                                                     Makita DDF343SYE accu boor-schroef machine
                                                                                                     Coolblue.nl Coolblue.nl
                                                                                                     8.946144738243209 (817)
                                                                                                     • http://static2.vergelijk.nl/s/1.99.2//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                                     178.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                                     Coolblue.nl Coolblue.nl
                                                                                                     8.946144738243209 (817)
                                                                                                     • http://static2.vergelijk.nl/s/1.99.2//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                                     178.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                                     Coolblue Amsterdam Coolblue Amsterdam
                                                                                                     178.95, 4.8699502, 52.3368869 UNKNOWN
                                                                                                     7
                                                                                                    • Bosch PSR 18 LI-2 + S0H
                                                                                                     • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/8/4/6/bosch-psr-18-li-2-s0h--19724846.jpg
                                                                                                     • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/9/1/0/bosch-psr-18-li-2-s0h--19724910.jpg
                                                                                                     • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/0/3/3/bosch-psr-18-li-2-s0h--19725033.jpg
                                                                                                     • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/0/4/7/bosch-psr-18-li-2-s0h--19725047.jpg
                                                                                                     • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/0/6/1/bosch-psr-18-li-2-s0h--19725061.jpg
                                                                                                     Bosch PSR 18 LI-2 + S0H (22)
                                                                                                     Bosch PSR 18 LI-2 + S0H
                                                                                                     Bol.com Bol.com
                                                                                                     8.241224456939028 (655)
                                                                                                     • http://static2.vergelijk.nl/s/1.99.2//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                                     119, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                                     Bol.com Bol.com
                                                                                                     8.241224456939028 (655)
                                                                                                     • http://static2.vergelijk.nl/s/1.99.2//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                                     119, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                                     2
                                                                                                    • Bosch PSB 500 RE
                                                                                                     • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/7/3/1/bosch-psb-500-re-4958731.jpg
                                                                                                     • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/2/3/7/bosch-psb-500-re-17683237.jpg
                                                                                                     • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/7/8/bosch-psb-500-re-23775578.jpg
                                                                                                     • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/7/9/bosch-psb-500-re-23775579.jpg
                                                                                                     • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/8/0/bosch-psb-500-re-23775580.jpg
                                                                                                     • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/8/1/bosch-psb-500-re-23775581.jpg
                                                                                                     • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/3/3/7/bosch-psb-500-re-24924337.jpg
                                                                                                     Bosch PSB 500 RE (21)
                                                                                                     7.291111111111111 (2)
                                                                                                     Bosch PSB 500 RE
                                                                                                     Coolblue.nl Coolblue.nl
                                                                                                     8.946144738243209 (817)
                                                                                                     • http://static2.vergelijk.nl/s/1.99.2//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                                     60.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                                     Coolblue.nl Coolblue.nl
                                                                                                     8.946144738243209 (817)
                                                                                                     • http://static2.vergelijk.nl/s/1.99.2//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                                     60.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                                     Coolblue Amsterdam Coolblue Amsterdam
                                                                                                     60.99, 4.8699502, 52.3368869 UNKNOWN
                                                                                                     8
                                                                                                    • Hitachi DS14DJL accu boor-schroef machine
                                                                                                     • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/6/2/5/hitachi-ds14djl-cordless-combi-drill-30704625.jpg
                                                                                                     • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/6/2/6/hitachi-ds14djl-cordless-combi-drill-30704626.jpg
                                                                                                     Hitachi DS14DJL accu boor-schroef machine (21)
                                                                                                     Hitachi DS14DJL accu boor-schroef machine
                                                                                                     Coolblue.nl Coolblue.nl
                                                                                                     8.946144738243209 (817)
                                                                                                     • http://static2.vergelijk.nl/s/1.99.2//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                                     179.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                                     Coolblue.nl Coolblue.nl
                                                                                                     8.946144738243209 (817)
                                                                                                     • http://static2.vergelijk.nl/s/1.99.2//images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
                                                                                                     179.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
                                                                                                     Coolblue Amsterdam Coolblue Amsterdam
                                                                                                     179.99, 4.8699502, 52.3368869 UNKNOWN
                                                                                                     7
                                                                                                    • Makita BDF343SHE accu boor-schroef machine
                                                                                                     • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/5/2/7/makita-ddf-343-she-24289527.jpg
                                                                                                     • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/8/4/8/makita-ddf-343-she-25154848.jpg
                                                                                                     Makita BDF343SHE accu boor-schroef machine (20)
                                                                                                     Makita BDF343SHE accu boor-schroef machine
                                                                                                     Toolsvoordelig.nl Toolsvoordelig.nl
                                                                                                     5.104637785019441 (3)
                                                                                                     176, ? (offer_sdt_unknown)
                                                                                                     Toolsvoordelig.nl Toolsvoordelig.nl
                                                                                                     5.104637785019441 (3)
                                                                                                     176, ? (offer_sdt_unknown)
                                                                                                     3
                                                                                                    2 37
                                                                                                    • Merk (brand):
                                                                                                    • Prijs (price):
                                                                                                     • < 125 € (price_130)
                                                                                                     • 125 € - 200 € (price_130_200)
                                                                                                     • 200 € - 365 € (price_200_370)
                                                                                                     • ≥ 365 € (price_370)
                                                                                                    • Type accu (batterijtechnologie):
                                                                                                     • Li-Ion polymer (li_ion_polymer)
                                                                                                     • Lithium-Ion (lithium_ion)
                                                                                                     • Lithium-Ion (Li-Ion) (lithium_ion_li_ion_)
                                                                                                     • Lithium-Polymeer (LiPo) (lithium_polymeer_lipo_)
                                                                                                     • Nickel-Zinc (NiZn) (nickel_zinc_nizn_)
                                                                                                     • Nikkel–Cadmium (NiCd) (nikkel_cadmium_nicd_)
                                                                                                     • Nikkel–Metaal Hydride (NiMH) (nikkel_metaal_hydride_nimh_)
                                                                                                    • Gewicht (gewicht_product):
                                                                                                     • < 1500 g (gewicht_product_1500)
                                                                                                     • 1500 g - 1800 g (gewicht_product_1500_1800)
                                                                                                     • 1800 g - 2415 g (gewicht_product_1800_2400)
                                                                                                     • ≥ 2415 g (gewicht_product_2400)
                                                                                                    • Voltage (batterijvoltage):
                                                                                                     • 10.8 V (10_8_v)
                                                                                                     • 12 V (12_v)
                                                                                                     • 14.4 V (14_4_v)
                                                                                                     • 18 V (18_v)
                                                                                                     • 25.2 V (25_2_v)
                                                                                                     • 28.8 V (28_8_v)
                                                                                                     • 28 V (28_v)
                                                                                                     • 36 V (36_v)
                                                                                                     • 7.2 V (7_2_v)
                                                                                                     • 9.6 V (9_6_v)
                                                                                                    • Input vermogen (input_vermogen):
                                                                                                     • < 550 W (input_vermogen_550)
                                                                                                     • 550 W - 710 W (input_vermogen_550_710)
                                                                                                     • 710 W - 815 W (input_vermogen_710_820)
                                                                                                     • ≥ 815 W (input_vermogen_820)
                                                                                                    • Slagen per minuut (aantal_slagen_minuut):
                                                                                                     • < 3350 slagen per minuut (aantal_slagen_minuut_3400)
                                                                                                     • 3350 slagen per minuut - 4485 slagen per minuut (aantal_slagen_minuut_3400_4500)
                                                                                                     • 4485 slagen per minuut - 5800 slagen per minuut (aantal_slagen_minuut_4500_5800)
                                                                                                     • ≥ 5800 slagen per minuut (aantal_slagen_minuut_5800)
                                                                                                    • Maximale boordiameter (beton) (boor_diameter_in_beton_max_):
                                                                                                     • < 16 mm (boor_diameter_in_beton_max__16)
                                                                                                     • 16 mm - 20 mm (boor_diameter_in_beton_max__16_20)
                                                                                                     • 20 mm - 26 mm (boor_diameter_in_beton_max__20_26)
                                                                                                     • ≥ 26 mm (boor_diameter_in_beton_max__26)
                                                                                                    • Boorhouder (boorhouder):
                                                                                                     • SDS Max (sds_max)
                                                                                                     • SDS Plus (sds_plus)
                                                                                                     • Sleutel (sleutel)
                                                                                                     • Zonder sleutel (zonder_sleutel)
                                                                                                    • Nominaal ingangsvermogen (nominaal_ingangsvermogen):
                                                                                                     • < 720 W (nominaal_ingangsvermogen_720)
                                                                                                     • 720 W - 830 W (nominaal_ingangsvermogen_720_830)
                                                                                                     • 830 W - 1150 W (nominaal_ingangsvermogen_830_1200)
                                                                                                     • ≥ 1150 W (nominaal_ingangsvermogen_1200)
                                                                                                    • Snelspanboorknop (snelspanboorkop):
                                                                                                     • Ja (ja)
                                                                                                     • Nee (nee)
                                                                                                     • Y (y)
                                                                                                    • Varianten (group):
                                                                                                     • Bosch GBH (bosch_gbh)
                                                                                                     • Bosch GBH 18V (bosch_gbh_18v)
                                                                                                     • Bosch GSR 18 (bosch_gsr_18)
                                                                                                     • Bosch PSB 650 RE (bosch_psb_650_re)
                                                                                                     • Bosch PSR 10,8 (bosch_psr_10_8)
                                                                                                     • Bosch PSR 12 (bosch_psr_12)
                                                                                                     • Bosch PSR 12- (bosch_psr_12_)
                                                                                                     • Bosch PSR 18 LI-2 (bosch_psr_18_li_2)
                                                                                                     • Hitachi DS 14 DSFL (hitachi_ds_14_dsfl)
                                                                                                     • Makita DF 330 DWE (makita_df_330_dwe)
                                                                                                     • Makita DWPE 6271 (makita_dwpe_6271)
                                                                                                    • Productgroepen (siblingcategory):
                                                                                                    • Tel. 030-214 5004
                                                                                                    • WhatsApp 06-15 19 74 74
                                                                                                    • blijmakers@vergelijk.nl