Bel 0302145004 (9-17u)
Of stuur een whatsapp
06 15 19 74 74

Advertenties:

  • Deze boxspringcombinatie Lars wordt geleverd inclusief matras en topmatras.
    Het binnenveringmatras kent een 4-slags bonell interieur (ongeveer 120-160 veren per m2). Deze kern is afgedekt met een drukverdeler en een polyether SG 25 afdekla

  • In 5 verschillende afmetingen. Met 28 verende latten en hardheidsinstelling in het midden, hoogte 4 cm. Alle afm. zijn ca.-afm.
  • De Dublin slaapbank is niet alleen mooi, hij is ook erg praktisch omdat u hem gemakkelijk en snel in een logeerbed kunt veranderen. Overdag een mooie bank en 's avonds de perfecte slapbank. De Dublin is te mooi voor alleen in de logeerkamer! Makkelijk en gescheiden klapbare rugleuningen zorgen ervoor dat u de slaapbank Dublin op alle mogelijke manieren kunt gebruiken. De bank is afgezet met een wit stiksel waardoor de slaapbank een luxeueze uitstraling heeft.   Specificaties: Materiaal: polyester/polurethaan Totale lengte: 180 cm Totale hoogte: 80 cm Totale diepte: 80 cm Hoogte rugleuning: 45 cm Diepte zitvlak: 60 cm Slaapafmeting: 105 x 180 cm (1 persoons) Kleur: Zwart Kleur onderstel bank: zwart
boxspring

Een boxspring is een bedbodem compleet met matras en met poten eronder. Eigenlijk is het dus al een heel bed. Vaak worden boxsprings ook wel hotelbedden genoemd, omdat hotels veel gebruik maken van boxsprings. Jij bent op zoek naar een boxspring en je kunt wel wat hulp gebruiken. Hieronder geven we je eerst enkele kooptips voor de boxspring en daarna gaan we achtereenvolgens in op: de soorten boxsprings, de functies van de boxspring en het design van de boxspring.

Lees meer over boxsprings »

campingbedje

bedbodem

Voor een goede en stevige ondersteuning van je lichaam tijdens je nachtrust heb je niet alleen een goed matras nodig: een goede bedbodem is minstens zo belangrijk. Jij bent op zoek naar een bedbodem en je kunt wel wat hulp gebruiken. In deze tekst geven we je eerst enkele kooptips voor de bedbodem en daarna gaan we achtereenvolgens in op: de soorten bedbodems, de functies van de bedbodem en het verschil in prijs. Als je op zoek bent naar een matras, dan kun je kijken in de categorie matrassen.

Lees meer over bedbodems »

futonbed

hemelbed

hoogslaper

ledikant

logeerbed

stapelbed

wiegje