Bel 0302145004 (9-17u)
Of stuur een whatsapp
06 15 19 74 74

Advertenties:

 • Michelin heeft de Michelin Energy Saver Zomerband als basis voor de nieuwe Michelin Energy Saver+ gekozen en zijn sterke punten nog verder verbetert. De buitenkant raakt door de nieuwe "Eco-Grip Compound rubbersamenstelling" minder verhit - dit resulteert in minder slijtage. De rolweerstand van de Michelin Energy Saver Zomerbanden is ook sterk verbetert waardoor minder brandstof wordt verbruikt. Autorijders die op zoek zijn naar een efficiënte zomerband, maken met de Michelin Energy Saver+ Zomerband de juiste keus.


  Sterke punten van de band:

  - "Eco-Grip Compound Rubbersamenstelling"
  - Minder slijtage
  - Minder rolweerstand
  - Minder brandstofverbruik
  - Efficiënte zomerband
 • DCP technologie (Durable Contact Patch): voor een onberispelijk wegcontact Technologieën, toegepast bij de nieuwe MICHELIN Agilis (DCP-technologie) maken een gebruiksduur mogelijk van verschillende seizoenen Dankzij de bandopbouw met een versterkt tweedelig karkas kan een hogere bandenspanning worden toegepast Verstevigde zijwanden: Op elke zijwand van de band werden 8 beschermvlakken aangebracht, die de weerstand verhogen tegen stoepranden. Een sterk gegroefd (+ 20 %)(1) bandenprofiel met meer lamellen (+ 30 %)(1), in combinatie met rubber dat in een ruim temperatuurgebied bruikbaar is, zorgen voor voldoende grip tijdens incidentele ritten in moeilijke omstandigheden (pistes, modder, sneeuw) Wettelijke vermeldingen (1) Ten opzichte van Agilis.
 • * Universele automattenset* Verfraait uw auto* Beschermt het interieur
autoaccessoire

autoband

Veilig autorijden doe je met goede autobanden. De juiste banden bepalen ook hoeveel comfort je hebt tijdens het rijden. Autobanden zijn in verschillende maten en soorten te koop. Weet je niet welke banden je moet kiezen? We zetten een aantal gegevens voor je op een rij zodat je kunt bepalen wat voor autobanden je precies nodig hebt voor je 4-wieler. Hieronder lees je meer over de soorten autobanden, over het profiel, diameter en de breedte van de autobanden.

Lees meer over autobanden »