Bel 0302145004 (9-17u)
Of stuur een whatsapp
06 15 19 74 74

Advertenties:

 • Als beste getest in Tros Radar (september 2014)De nieuwste vinding van Lifehammer: een noodhamer met een keramische kop met duw-mechanisme. De Lifehammer Safety Hammer Evolution.De Safety Hammer Evolution is zeer eenvoudig in gebruik, zelfs voor kinderen. Door de hamer simpel tegen de ruit te duwen, komt de keramische kop uit de behuizing en breekt de ruit. En met het geïntegreerde mes is elke gordel makkelijk door te snijden.De anti-slip handgreep zorgt ervoor dat je grip hebt en volledig kracht kan zetten tijdens het duwen en snijden.Bovendien is de hamer makkelijk op te hangen in je auto door middel van het quick click systeem. Je draait de houder stevig vast en met één simpele click bevestig en verwijder je de hamer uit de houder.De nieuwe Lifehammer Safety Hammer Evolution breekt de autoruit op de snelste en meest gemakkelijke manier. Op deze manier ben je voorbereid op elke noodsituatie.
 • Michelin heeft de Michelin Energy Saver Zomerband als basis voor de nieuwe Michelin Energy Saver+ gekozen en zijn sterke punten nog verder verbetert. De buitenkant raakt door de nieuwe "Eco-Grip Compound rubbersamenstelling" minder verhit - dit resulteert in minder slijtage. De rolweerstand van de Michelin Energy Saver Zomerbanden is ook sterk verbetert waardoor minder brandstof wordt verbruikt. Autorijders die op zoek zijn naar een efficiënte zomerband, maken met de Michelin Energy Saver+ Zomerband de juiste keus.


  Sterke punten van de band:

  - "Eco-Grip Compound Rubbersamenstelling"
  - Minder slijtage
  - Minder rolweerstand
  - Minder brandstofverbruik
  - Efficiënte zomerband
 • De Quatrac 3 is het perfecte alternatief voor automobilisten die, in een gematigd klimaat, het hele jaar door willen rijden op één type band. Het opvallende asymmetrische, niet richtingsgebonden profiel met de gescheiden zomer- en winterzijde biedt onder alle weersomstandigheden optimale veiligheid en comfort. De band heeft uitstekende handlingeigenschappen die gewenst zijn voor het rijden onder zomerse omstandigheden op droog en nat wegdek. Tegelijkertijd biedt de band perfecte grip en een groot lossend vermogen onder winterse omstandigheden. In het loopvlak zijn drie langsgroeven opgenomen, die zorgen voor een efficiënte waterafvoer.
 • De Powerplus POW5633 boosterpack, starthulp, handig voor het oppompen van banden, voetballen, luchtmatrassen... Batterijlader start energie van 400 Amp. Mogelijkheid tot het starten van benzinemotoren tot max. 3000cc, dieselmotoren tot max. 2200cc. Compressor 60PSI met bijgeleverde slang en 4 adapters.   Specificaties: Compressor 60PSI 12V Batterij, 17000 mAh Oplader 220V Ingangstroom: 500mA Uitganstroom: maximaal 65 Amp Luchtdruk: 4 bar Sigaret adapter 12V Startkabel Batterijlader Noodlamp 3.6W Uitgang spanning: 12 Volt POW5633
 • De Twinny Load E-Carrier is geschikt voor 2 fietsen, ook voor e-bikes. De fietsendrager is zeer stabiel en wordt direct vastgezet op de trekhaak door middel van een swingkoppeling. De Twinny Load E-Carrier is kantelbaar waardoor de kofferbak altijd toegankelijk is, ook als de fietsen op de drager staan.

  Door middel van een slot kun u de drager vergrendelen aan de trekhaak. De bevestiging van de fietsen is ook met een slot afsluitbaar.

  • Geschikt voor 2 fietsen
  • Ook geschikt voor e-bikes
  • Frame bevestiging
  • Kantelfunctie met handbediening
  • Gewicht: 16 kg
  • Max. draagvermogen: 60 kg
  • Afmetingen: 880 x 620 x 290 mm 
  Garantie

  Op vertoon van het garantiebewijs en de aankoopbon geeft Twinny International B.V. vier jaar garantie op de Twinny Load fietsdrager, te rekenen vanaf de datum van aankoop, zoals vermeld op de aankoopbon.

  De garantie bestaat uit gratis reparatie of vervanging van onderdelen in geval van materiaal- en constructiefouten. Overige voorwaarden zijn te lezen in de handleiding van de fietsdrager. 

   

auto-interieur

auto-onderdeel

auto-onderhoud

autoaccessoire

autoband

Veilig autorijden doe je met goede autobanden. De juiste banden bepalen ook hoeveel comfort je hebt tijdens het rijden. Autobanden zijn in verschillende maten en soorten te koop. Weet je niet welke banden je moet kiezen? We zetten een aantal gegevens voor je op een rij zodat je kunt bepalen wat voor autobanden je precies nodig hebt voor je 4-wieler. Hieronder lees je meer over de soorten autobanden, over het profiel, diameter en de breedte van de autobanden.

Lees meer over autobanden »