Bel 0302145004 (9-17u)
Of stuur een whatsapp
06 15 19 74 74

Advertenties:

 • Bij de Continental WinterContact TS850 Winterbanden is de regeling van de individuele profielblokken zo ontworpen dat deze bij het optrekken en remmen maximale grip geeft. Bij nat wegdek wordt slippen tegengegaan als ook aquaplaning. De Continental WinterContact TS850 Winterband geeft zelfs in extreme weersomstandigheden een zeer sterke indruk. De auto wordt met de best mogelijke grip op de weg gehouden. Het besturen van de auto wordt nauwkeurig door de Continental WinterContact TS850 Winterbanden uitgevoerd.

  Sterke punten van de band:

  - optimaal bandprofiel
  - maximale grip
  - goede regeling van de individuele profielblokken
  - voert rijbevelen nauwkeurig uit
 • NAUWKEURIGE RESPONS De Blizzak LM-30, LM-32 en LM-35 bieden uitstekende grip wanneer het eropaan komt en verleggen daarmee de grenzen van prestaties onder winterse omstandigheden nog verder. Het Blizzak-assortiment is voorzien van Bridgestone's nieuwste lamellentechnologie, waarbij een ongekende stabiliteit hand in hand gaat met uitgebalanceerde, allroundprestaties bij natte en droge omstandigheden en op sneeuw en ijs. Zo komt u de winter door zonder de controle te verliezen. Loopvlakpatroon voor montage in één richting en lange kruiselingse groeven zorgen voor superieure grip en dwarskrachten. Grote schouderblokken met dicht bij elkaar gelegen groeven zorgen voor ongeëvenaarde grip op een glad wegdek. Een doordacht profiel- en groevenontwerp zorgt voor superieure prestaties bij nat weer. De nieuwste compound-technologie zorgt voor betrouwbare grip en remkracht onder alle winterse omstandigheden.

 • De Powerplus POW5633 boosterpack, starthulp, handig voor het oppompen van banden, voetballen, luchtmatrassen... Batterijlader start energie van 400 Amp. Mogelijkheid tot het starten van benzinemotoren tot max. 3000cc, dieselmotoren tot max. 2200cc. Compressor 60PSI met bijgeleverde slang en 4 adapters.   Specificaties: Compressor 60PSI 12V Batterij, 17000 mAh Oplader 220V Ingangstroom: 500mA Uitganstroom: maximaal 65 Amp Luchtdruk: 4 bar Sigaret adapter 12V Startkabel Batterijlader Noodlamp 3.6W Uitgang spanning: 12 Volt POW5633
all season autoband

auto-interieur

auto-onderdeel

auto-onderhoud

autoaccessoire

autoband

Veilig autorijden doe je met goede autobanden. De juiste banden bepalen ook hoeveel comfort je hebt tijdens het rijden. Autobanden zijn in verschillende maten en soorten te koop. Weet je niet welke banden je moet kiezen? We zetten een aantal gegevens voor je op een rij zodat je kunt bepalen wat voor autobanden je precies nodig hebt voor je 4-wieler. Hieronder lees je meer over de soorten autobanden, over het profiel, diameter en de breedte van de autobanden.

Lees meer over autobanden »

autogereedschap

autoverlichting

banden accessoire

wiel