Bel 0302145004 (9-17u)
Of stuur een whatsapp
06 15 19 74 74

Advertenties:

 • Het aspect veiligheid weegt voor Vredestein erg zwaar en dat is duidelijk terug te vinden in de Snowtrac 3. Het uitgekiende profiel met zijn innovatieve, getrapte langsgroef zorgt voor meer grip in dwarsrichting op natte en besneeuwde ondergrond. Door de uitlopende dwarsgroef is het lossend vermogen van de band geoptimaliseerd. Met het vernieuwde loopvlakcompound zijn de prestaties onder zowel natte, droge als winterse omstandigheden fors verbeterd ten opzichte van zijn succesvolle voorganger.
 • Bij de Continental WinterContact TS850 Winterbanden is de regeling van de individuele profielblokken zo ontworpen dat deze bij het optrekken en remmen maximale grip geeft. Bij nat wegdek wordt slippen tegengegaan als ook aquaplaning. De Continental WinterContact TS850 Winterband geeft zelfs in extreme weersomstandigheden een zeer sterke indruk. De auto wordt met de best mogelijke grip op de weg gehouden. Het besturen van de auto wordt nauwkeurig door de Continental WinterContact TS850 Winterbanden uitgevoerd.

  Sterke punten van de band:

  - optimaal bandprofiel
  - maximale grip
  - goede regeling van de individuele profielblokken
  - voert rijbevelen nauwkeurig uit
all season autoband

auto-interieur

auto-onderdeel

auto-onderhoud

autoaccessoire

autoband

Veilig autorijden doe je met goede autobanden. De juiste banden bepalen ook hoeveel comfort je hebt tijdens het rijden. Autobanden zijn in verschillende maten en soorten te koop. Weet je niet welke banden je moet kiezen? We zetten een aantal gegevens voor je op een rij zodat je kunt bepalen wat voor autobanden je precies nodig hebt voor je 4-wieler. Hieronder lees je meer over de soorten autobanden, over het profiel, diameter en de breedte van de autobanden.

Lees meer over autobanden »

autogereedschap

autoverlichting

banden accessoire

wiel