Bel 0302145004 (9-17u)
Of stuur een whatsapp
06 15 19 74 74

Advertenties:

 • Michelin heeft de Michelin Energy Saver Zomerband als basis voor de nieuwe Michelin Energy Saver+ gekozen en zijn sterke punten nog verder verbetert. De buitenkant raakt door de nieuwe "Eco-Grip Compound rubbersamenstelling" minder verhit - dit resulteert in minder slijtage. De rolweerstand van de Michelin Energy Saver Zomerbanden is ook sterk verbetert waardoor minder brandstof wordt verbruikt. Autorijders die op zoek zijn naar een efficiënte zomerband, maken met de Michelin Energy Saver+ Zomerband de juiste keus.


  Sterke punten van de band:

  - "Eco-Grip Compound Rubbersamenstelling"
  - Minder slijtage
  - Minder rolweerstand
  - Minder brandstofverbruik
  - Efficiënte zomerband
 • Voor uw veiligheid nemen wij alles onder de loep.

  In vergelijking met zijn voorganger – de ContiWinterContact TS 830 – zijn we in staat geweest om alle belangrijke eigenschappen van de band nog verder te verbeteren. Bijvoorbeeld, afhankelijk van de snelheid, kan de remweg van deze winterband zo kort zijn als een autolengte.

  Eigenschappen:

  • Verbeterde remprestaties op sneeuw, ijs en natte wegen
  • Uitstekende rijstabiliteit in alle winterse omstandigheden
  • Zuiniger, dankzij verlaagde rolweerstand en langere levensduur
 • De Thule Easyfold is de nieuwste fietsendrager van Thule en is volledig opvouwbaar. Dit betreft de Easyfold 932 en is de 7 polige uitvoering en geschikt voor alle soorten fietsen. Deze nieuwe en verbeterde versie heeft afneembare framehouders met koppelbegrenzer die klikt wanneer de optimale kracht is bereikt. Deze fietsendrager biedt ruimte voor 2 fietsen.   Specificaties Thule EasyFold 932 Fietsendrager voor 2 fietsen 7-polig (nieuw model) Deze fietsendrager is geschikt voor het vervoer van 2 fietsen Voorzien van AcuTight knop, klikt vast bij optimale greep Geschikt voor fietsen met een rond/ovaal frame van 22 – 80 mm 7-polige aansluiting In slechts 2 stappen volledig opbouwbaar Voorzien van geïntegreerde handgrepen, vergemakkelijkt het vervoer De drager is gemakkelijk te bevestigen, zonder grote krachtinspanning Voorzien van lange pompgespen voor eenvoudige bevestiging van de wielen Kantelbaar waardoor de achterklep gemakkelijk te openen is Ruimte tussen de fietsen: 22 cm Inclusief sloten om de drager en fietsen te beveiligen City Crash getest Maximum gewicht per fiets: 30 kg Maximum totale draaggewicht: 60 kg Gewicht fietsdrager: 16,9 kg  
all season autoband

auto-interieur

auto-onderdeel

auto-onderhoud

autoaccessoire

autoband

Veilig autorijden doe je met goede autobanden. De juiste banden bepalen ook hoeveel comfort je hebt tijdens het rijden. Autobanden zijn in verschillende maten en soorten te koop. Weet je niet welke banden je moet kiezen? We zetten een aantal gegevens voor je op een rij zodat je kunt bepalen wat voor autobanden je precies nodig hebt voor je 4-wieler. Hieronder lees je meer over de soorten autobanden, over het profiel, diameter en de breedte van de autobanden.

Lees meer over autobanden »

autogereedschap

autoverlichting

wiel