x
x
Je zoekt nu binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}} (verwijderen)
{{ $data.getCategoryName() }}
×
Zoek naar producten... Zoek naar een product binnen {{$data.getCategoryName() | lowercase}}... Zoek naar producten... Zoek... Zoek naar producten... {}
× Categorieën

hifi set

{{$data.getNumberOfReviews()}} consumenten beoordelen producten in audiosysteem categorie met gemiddeld een {{$data.getAverageRating() | rating}}
 • Algemene informatie

  Wil je de bioscoop in huis halen of wil je optimaal genieten van muziek? Dan is het tijd voor een home cinemaset of audiosysteem. Jij bent op zoek naar een home cinemaset of audiosysteem en je kunt wel wat hulp gebruiken. Daarom geven we je in deze tekst eerst enkele kooptips over de home cinemaset en het audiosysteem en daarna gaan we in op:Vergelijk hier audiosystemen!

  Kooptips
  Bij het kopen van een home cinemaset of audiosysteem kun je letten op de volgende dingen:
  1. Let op de grootte van de kamer waarin je de home cinemaset of het audiosysteem wilt plaatsen. Voor een kleine kamer hoef je niet zulke krachtige speakers te kopen dan voor een grotere kamer.
  2. Aansluitingen: hoeveel apparatuur ga je aansluiten? Wil je de apparatuur bij het scherm plaatsen of mag het verder weg? Zorg dat je gemakkelijk bij de kabelaansluitingen kunt komen.
  3. Als je voor een kabelsysteem kiest bij de homecinemaset of het audiosysteem, let er dan op dat de kabels lang genoeg zijn om de positie te bereiken die jij in gedachten had voor je luidsprekers.
  4. Er bestaan ook draadloze home cinemasets en draadloze audiosystemen, zodat je niet al die vervelende kabels door je huis hebt zitten. Draadloze verbinding kan radiografisch tot stand komen of door infrarood licht. Let er bij infrarode verbindingen wel op dat je storing kunt hebben als er iemand door de verbinding heen loopt.
  5. Koop speakers van dezelfde soort in dezelfde afmetingen. Als je hiervoor verschillende maten neemt, kun je vervelende verschillen in het geluid horen. Overigens is het geen probleem als je voor elke soort luidspreker een andere maat neemt. Bijvoorbeeld: je koopt je frontspeakers allemaal in dezelfde maat. Je rearspeakers kunnen wel een andere maat hebben dan de frontspeakers, zolang de maten van de rearspeakers ook maar aan elkaar gelijk zijn.

  Soorten home cinemasets
  Een home cinemaset is een combinatie van audio (speakers) en video (een dvd-speler en decoder). Met een home cinemaset, ook wel thuisbioscoop genoemd, haal je de bioscoopkwaliteit je huiskamer binnen: haarscherp beeld en surround geluid via meerdere kanalen terwijl je lekker thuis op de bank zit. Een home cinemaset bestaat uit een dvd-speler en speakers. Het aantal meegeleverde speakers is afhankelijk van de home cinemaset en het aantal kanalen. Een standaard home theater system bestaat uit vijf speakers: een centerspeaker en vier satellietspeakers. Naast films kijken en opnemen kun je met een home cinemaset ook muziek afspelen of naar de radio luisteren.

  Soorten audiosystemen
  Er zijn twee soorten audiosystemen: draagbare audiosystemen en niet-draagbare audiosystemen. Niet-draagbare audiosystemen zijn vaak (mini) stereotorens die uit één geheel bestaan. Deze apparaten klinken niet zo goed als een volwaardige hifi-set bestaande uit losse componenten, maar zijn vaak wel een stuk goedkoper en prima geschikt voor in de studeerkamer of de slaapkamer. Vaak zijn er ook geen losse componenten op aan te sluiten.

  Vergelijk hier audiosystemen!Functies home cinemaset en audiosysteem
  De belangrijkste functies van de home cinemaset zijn:

  • Films bekijken
  • Films opnemen
  • Muziek afspelen
  • Radio beluisteren.
  Voor ouders met (jonge) kinderen is de kinderbeveiliging een handige extra, als je niet wilt dat je kinderen naar bepaalde films kijken. Standaard wordt eigenlijk altijd wel een afstandsbediening meegeleverd. Bij sommige sets wordt een koptelefoon meegeleverd.
  De meeste audio-installaties en hifi-systemen hebben ook een FM-radio. Draagbare stereosystemen met radio kunnen vaak ook op batterijen werken, handig voor op het strand. Uitgebreidere versies hebben ook een mp3 cd-speler. Draagbare stereo-installaties die ook mp3-cd's af kunnen spelen, winnen aan populariteit omdat je met één mp3-cd vaak urenlang naar muziek kunt luisteren. Wanneer je echter alleen radio wilt luisteren is het verstandiger om een kleine microset aan te schaffen.

  Speakers home cinemaset en audiosysteem
  Het type set wordt weergegeven met getallen, bijvoorbeeld 2.1, 5.1 of 7.1. Deze getallen hebben betrekking op het aantal geluidskanalen. In het geval van het type 5.1 komt dit neer op vijf kanalen rondom (een centerspeaker en vier satellietspeakers) en een zesde kanaal voor de lage tonen (subwoofer). In totaal heb je dus zes speakers bij een 5.1-set. Voor meer informatie over de speakers kun je bij de categorie luidsprekers kijken.

  Afspeelmogelijkheden en aansluitingen
  De afspeelmogelijkheden zijn niet voor elke home cinemaset of elk audiosysteem gelijk. Er staat aangegeven welke videoformaten (dvd SVCD, VCD, DivX of XviD) en welke audioformaten (cd, Super Audio-cd of mp3-cd) je kunt afspelen.

  Vergelijk hier audiosystemen!Dolby Digital (DD), Digital Theatre System (DTS) en Dolby Pro Logic II (DPLII) zijn vormen van surround geluid, dit staat weergegeven onder decoder. Zowel DD als DTS hebben gescheiden geluidskanalen: satellietspeakers, een midkanaal en een laag frequentiekanaal. Dit laatste kanaal is geen volwaardig kanaal, maar geeft slechts diepe bastonen weer. Er zijn in principe zes speakers nodig om dit signaal optimaal weer te geven, maar met minder kun je ook een mooi surround geluid krijgen.

  DPL II geeft, ongeacht de bron van het audiosignaal, een surround signaal. Dit betekent dat naast dvd's ook cd's en tv-uitzendingen omgezet kunnen worden naar meerdere kanalen. Bij DPLII worden de satellietspeakers in stereo weergegeven. Tevens heeft DPLII een apart subwooferkanaal.

  Ook staat aangegeven over welke in- en uitgangen de home cinemaset beschikt. Dit zijn video in- en uitgangen (voor bijvoorbeeld een videorecorder), audio-ingangen (voor bijvoorbeeld een cassettedeck) en scartingangen (voor spelcomputers). Bij de video-uitgangen staat ook nog aangegeven welk type uitgang het betreft. 
 • Veelgestelde vragen

  Vegelijk hier audiosystemen!Waarom zou ik een audiosysteem kopen?
  Ik wil graag een losse cd-/dvd-speler kopen en die aansluiten op mijn audiosysteem. Hoe moet dat?
  Wat is het verschil tussen RMS en PMPO?

  Waarom zou ik een audiosysteem kopen?
  Bijvoorbeeld omdat het een goedkope oplossing is om een volwaardige hifi-installatie te krijgen.

  Ik wil graag een losse cd-/dvd-speler kopen en die aansluiten op mijn audiosysteem. Hoe moet dat?
  Bekijk of het audiosysteem een AUX-uitgang heeft. Hierop kan een externe cd-speler worden aangesloten.

  Wat is het verschil tussen RMS en PMPO?

  RMS is de gemiddelde output die de boxen voor een langere periode aan geluid kunnen produceren, terwijl PMPO aangeeft wat de boxen in theorie maximaal aankunnen. Vaak kunnen de boxen dit geluid echter maar voor een paar seconden aan, voordat ze stukgaan. Let bij het kopen dus op RMS, en niet op PMPO. Dit zegt een stuk meer over het volume en kracht van de speakers.

  • Philips Philips heeft een breed assortiment aan audiosystemen in verschillende stijlen, van stijlvol tot traditioneel.
  • Pioneer De audiosystemen van Pioneer zijn van de hoogste kwaliteit voor de beste luisterervaring.
  • Denon Denon audiosystemen hebben een stijlvol ontwerp en leveren zuiver geluid.
  • Sony Sony audiosystemen werken draadloos via bluetooth en zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen.
  • Budget Goed geluid voor een lage prijs, deze selectie audiosystemen zijn verkrijgbaar vanaf 150 euro.
  • High-end De high-end audiosystemen zijn krachtig en bevatten de meeste opties, zoals verschillende technologieën om draadloos muziek af te spelen.
  • Bluetooth Audiosystemen met bluetooth technologie zijn ideaal wanneer je draadloos muziek wilt afspelen vanaf je telefoon, tablet, of computer.
  • FM-radio Audiosystemen met FM-radio maken het mogelijk om je favoriete radio zenders te beluisteren.
  • AirPlay Een audiosysteem met AirPlay technologie werkt perfect samen met Apple apparaten zodat je eenvoudig muziek kunt afspelen via wifi.
 • Philips OTT2000B
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/4/1/6/philips-ott2000-23402416.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/4/1/8/philips-ott2000-23402418.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/5/6/4/philips-ott2000-23410564.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/0/6/philips-ott2000-23410906.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/3/6/2/philips-ott2000-23411362.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/4/6/philips-ott2000b-25288046.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/4/3/8/philips-ott2000b-28043438.jpg
  Philips OTT2000B (14)
  6.1 (1)
  Philips OTT2000B
  Prima ding, maar het ontbreken van een audio uitgang is een blunder
  Alles simpel te bedienen met een hele kleine afstandsbediening. Zeer helaas geen mogelijkheid koptelefoon of versterker aan te sluiten
  5.7
  0 10
 • Marantz M-CR610 Melody Media Wit
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/0/1/4/marantz-m-cr610-melody-media-white--21527014.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/0/8/9/marantz-m-cr610-melody-media-white--21527089.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/1/8/5/marantz-m-cr610-melody-media-white--21527185.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/0/9/9/marantz-m-cr610-melody-media-white--23392099.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/1/0/0/marantz-m-cr610-melody-media-white--23392100.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/1/0/1/marantz-m-cr610-melody-media-white--23392101.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/1/0/2/marantz-m-cr610-melody-media-white--23392102.jpg
  Marantz M-CR610 Melody Media Wit (69)
  7.9 (1)
  Marantz M-CR610 Melody Media Wit
  Net dit system gekocht in combinatie met een setje KEF boxen. Ben super tevreden!
  De eenvoud waarmee dit audio systeem is aan te sluiten is geweldig. Ook de bijpassende app van Marantz werkt perfect en laat niks te wensen over. Aanrader!
  9.3
  0 10
 • Philips
  • philips
 • Pioneer
  • pioneer
 • Denon
  • denon
 • Sony
  • sony
 • Budget
  • budget
 • High-end
  • high
 • Bluetooth
  • ja
 • FM-radio
  • ja
 • AirPlay
  • ja
Audiosysteem 7.2 (7)
0 - 24
 • Philips Micromuzieksysteem MCM2300
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/1/0/5/philips-mcm2300-23616105.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/1/0/6/philips-mcm2300-23616106.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/6/0/4/philips-mcm2300-23690604.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/1/9/5/philips-mcm2300-23705195.jpg
  Philips Micromuzieksysteem MCM2300 (90)
  Philips Micromuzieksysteem MCM2300
  Kijkshop.nl Kijkshop.nl
  8.547531703000708 (344)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.16/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  79.99, ? (offer_sdt_unknown)
  Kijkshop.nl Kijkshop.nl
  8.547531703000708 (344)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.16/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  79.99, ? (offer_sdt_unknown)
  Kijkshop Almelo Kijkshop Almelo
  79.99, 6.6643125, 52.3560671 LOW
  83
  good_buy
  most_sold
 • Marantz M-CR610 Melody Media Wit
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/0/1/4/marantz-m-cr610-melody-media-white--21527014.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/0/8/9/marantz-m-cr610-melody-media-white--21527089.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/1/8/5/marantz-m-cr610-melody-media-white--21527185.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/0/9/9/marantz-m-cr610-melody-media-white--23392099.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/1/0/0/marantz-m-cr610-melody-media-white--23392100.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/1/0/1/marantz-m-cr610-melody-media-white--23392101.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/1/0/2/marantz-m-cr610-melody-media-white--23392102.jpg
  Marantz M-CR610 Melody Media Wit (69)
  7.9 (1)
  Marantz M-CR610 Melody Media Wit
  Coolsound.nl Coolsound.nl
  478, 3d (offer_sdt_3_days)
  Coolsound.nl Coolsound.nl
  478, 3d (offer_sdt_3_days)
  Hofma Beeld en Geluid Hofma Beeld en Geluid
  599, 6.0945708, 53.1092178 UNKNOWN
  4
  best_reviewed
 • Sony CMT-S20B alles-in-één audiosysteem
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/1/8/1/sony-cmt-s20b-20561181.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/5/5/4/sony-cmt-s20b-21371554.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/3/7/8/sony-cmt-s20b-21389378.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/3/7/9/sony-cmt-s20b-21389379.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/2/5/sony-cmt-s20b-23370925.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/5/7/5/sony-cmt-s20b-all-in-one-audio-system-25102575.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/5/7/6/sony-cmt-s20b-all-in-one-audio-system-25102576.jpg
  Sony CMT-S20B alles-in-één audiosysteem (39)
  Sony CMT-S20B alles-in-één audiosysteem
  Otto Otto
  5.641089744717434 (103)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.16/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  119.99, 2w (offer_sdt_2_weeks)
  Otto Otto
  5.641089744717434 (103)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.16/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  119.99, 2w (offer_sdt_2_weeks)
  Expert Almelo Expert Almelo
  139, 6.6749386, 52.36558770000001 NONE
  154
 • Philips BTB2090
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/7/4/4/philips-btb2090-25251744.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/7/4/6/philips-btb2090-25251746.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/4/9/6/philips-btb2090-25313496.jpg
  Philips BTB2090 (39)
  Philips BTB2090
  Expert.nl Expert.nl
  7.928162615387502 (197)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.16/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  199, 2d (offer_sdt_2_days)
  Expert.nl Expert.nl
  7.928162615387502 (197)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.16/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  199, 2d (offer_sdt_2_days)
  Expert Almelo Expert Almelo
  199, 6.6749386, 52.36558770000001 NONE
  131
 • Philips BTB7150
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/9/7/philips-btb7150-21398097.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/9/9/philips-btb7150-21398099.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/9/3/1/philips-btb7150-23374931.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/0/9/3/philips-btb7150-24193093.jpg
  Philips BTB7150 (35)
  Philips BTB7150
  Expert.nl Expert.nl
  7.928162615387502 (197)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.16/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  279, 2d (offer_sdt_2_days)
  Expert.nl Expert.nl
  7.928162615387502 (197)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.16/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  279, 2d (offer_sdt_2_days)
  Expert Almelo Expert Almelo
  279, 6.6749386, 52.36558770000001 NONE
  131
 • Pioneer X-EM22 home audio set
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/6/8/8/pioneer-x-em22-home-audio-set-25041688.jpg
  Pioneer X-EM22 home audio set (31)
  Pioneer X-EM22 home audio set
  Franklin Zevenaar Franklin Zevenaar
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.16/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  129, 6.0820228, 51.9390848 LOW
  Franklin.nl Franklin.nl
  8.22995206295123 (4)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.16/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  133.95, 2d (offer_sdt_2_days)
  Franklin Zevenaar Franklin Zevenaar
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.16/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  129, 6.0820228, 51.9390848 LOW
  3
 • Sony CMT-SBT100 alles-in-één audiosysteem met draadloos streamen
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/9/5/8/sony-cmtsbt100-cel-20545958.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/6/4/7/sony-cmtsbt100-cel-21143647.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/9/9/6/sony-cmtsbt100-cel-21829996.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/9/9/7/sony-cmtsbt100-cel-21829997.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/9/9/8/sony-cmtsbt100-cel-21829998.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/9/9/9/sony-cmtsbt100-cel-21829999.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/0/0/sony-cmtsbt100-cel-21830000.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/3/9/sony-cmt-sbt100-all-in-one-audio-system-with-wireless-streaming-25104439.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/4/0/sony-cmt-sbt100-all-in-one-audio-system-with-wireless-streaming-25104440.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/4/1/sony-cmt-sbt100-all-in-one-audio-system-with-wireless-streaming-25104441.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/4/2/sony-cmt-sbt100-all-in-one-audio-system-with-wireless-streaming-25104442.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/4/4/3/sony-cmt-sbt100-all-in-one-audio-system-with-wireless-streaming-25104443.jpg
  Sony CMT-SBT100 alles-in-één audiosysteem met draadloos streamen (28)
  Sony CMT-SBT100 alles-in-één audiosysteem met draadloos streamen
  Plasma-discounter.nl Plasma-discounter.nl
  9.104877083267242 (205)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.16/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  199, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Plasma-discounter.nl Plasma-discounter.nl
  9.104877083267242 (205)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.16/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  199, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  219, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  10
 • Philips DVD-micromuzieksysteem BTD7170
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/5/4/4/philips-btd-7170-22375544.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/7/7/5/philips-btd-7170-22377775.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/5/2/5/philips-btd-7170-23916525.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/5/2/7/philips-btd-7170-23916527.jpg
  Philips DVD-micromuzieksysteem BTD7170 (28)
  Philips DVD-micromuzieksysteem BTD7170
  Wehkamp Wehkamp
  8.211821670184545 (405)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.16/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  258.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Wehkamp Wehkamp
  8.211821670184545 (405)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.16/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  258.95, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  2
 • Akai AMC320 home audio set
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/0/2/3/akai-amc320-30547023.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/0/2/4/akai-amc320-30547024.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/0/6/8/akai-amc320-30547068.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/1/0/3/akai-amc320-home-audio-set-30559103.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/1/0/4/akai-amc320-home-audio-set-30559104.jpg
  Akai AMC320 home audio set (27)
  Akai AMC320 home audio set
  Kijkshop Enschede Kijkshop Enschede
  42.99, 6.898282999999999, 52.2169816 LOW
  Kijkshop Enschede Kijkshop Enschede
  42.99, 6.898282999999999, 52.2169816 LOW
  6
  good_buy
 • Sonos PLAY 3 wit
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/8/2/2/sonos-play-3-18507822.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/8/3/2/sonos-play-3-18507832.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/8/6/9/sonos-play-3-18682869.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/4/3/sonos-play-3-white--20960043.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/4/4/sonos-play-3-white--20960044.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/4/5/sonos-play-3-white--20960045.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/4/6/sonos-play-3-white--20960046.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/0/4/7/sonos-play-3-white--20960047.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/2/1/7/sonos-play-3-18508217.jpg
  Sonos PLAY 3 wit (26)
  Sonos PLAY 3 wit
  PlatteTV.NL PlatteTV.NL
  8.944587461846375 (239)
  313, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  PlatteTV.NL PlatteTV.NL
  8.944587461846375 (239)
  313, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Franklin Zevenaar Franklin Zevenaar
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.16/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  314, 6.0820228, 51.9390848 LOW
  149
 • Akai AMC306 home audio set
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/9/1/7/akai-amc306-home-audio-set-24818917.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/0/3/8/akai-amc306-home-audio-set-24834038.jpg
  Akai AMC306 home audio set (24)
  Akai AMC306 home audio set
  Kijkshop Alphen a/d rijn Kijkshop Alphen a/d rijn
  59.99, 4.6623458, 52.1285969 LOW
  Kijkshop Alphen a/d rijn Kijkshop Alphen a/d rijn
  59.99, 4.6623458, 52.1285969 LOW
  7
  good_buy
 • Sonos PLAY 3 zwart
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/7/6/2/sonos-play-3-18507762.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/1/5/6/sonos-play-3-black--23882156.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/1/5/7/sonos-play-3-black--23882157.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/1/5/8/sonos-play-3-black--23882158.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/1/5/9/sonos-play-3-black--23882159.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/1/6/0/sonos-play-3-black--23882160.jpg
  Sonos PLAY 3 zwart (22)
  Sonos PLAY 3 zwart
  Plasmavisie.nl Plasmavisie.nl
  7.531547266125759 (5)
  312, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Plasmavisie.nl Plasmavisie.nl
  7.531547266125759 (5)
  312, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Experience Center Barneveld Experience Center Barneveld
  312, 5.5658555, 52.1280611 LOW
  150
 • Harman-Kardon BDS 370 zwart
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/2/7/5/harman-kardon-bds-370-bds-270-sat-t11-hkts-210sub--18779275.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/0/6/7/harman-kardon-bds-370-black--21317067.jpg
  Harman-Kardon BDS 370 zwart (22)
  Harman-Kardon BDS 370 zwart
  BCC BCC
  8.61371407503923 (791)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.16/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  799, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  BCC BCC
  8.61371407503923 (791)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.16/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  799, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Expert Almelo Expert Almelo
  899, 6.6749386, 52.36558770000001 LOW
  136
 • Kenwood K 525
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/6/1/5/kenwood-k-525-18140615.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/9/8/7/kenwood-k-525-20875987.jpg
  Kenwood K 525 (20)
  Kenwood K 525
  Hofma Beeld en Geluid Hofma Beeld en Geluid
  349, 6.0945708, 53.1092178 UNKNOWN
  Hofma Beeld en Geluid Hofma Beeld en Geluid
  349, 6.0945708, 53.1092178 UNKNOWN
  1
 • Philips BTM3160
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/1/8/8/philips-btm3160-24868188.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/1/9/0/philips-btm3160-24868190.jpg
  Philips BTM3160 (19)
  Philips BTM3160
  Bol.com Bol.com
  8.241224456939028 (655)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.16/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  179, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Bol.com Bol.com
  8.241224456939028 (655)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.16/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  179, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  2
 • Denon D-F109C zilver/bruin
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/1/2/1/denon-d-f109c-silver-brown--21004121.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/2/0/4/denon-d-f109c-silver-brown--21004204.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/4/0/1/denon-d-f109c-silver-brown--21397401.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/3/6/0/denon-d-f109c-silver-brown--22310360.jpg
  Denon D-F109C zilver/bruin (19)
  Denon D-F109C zilver/bruin
  Hificorner.nl Hificorner.nl
  5.969650050774925 (23)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.16/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  499, ? (offer_sdt_unknown)
  Hificorner.nl Hificorner.nl
  5.969650050774925 (23)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.16/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  499, ? (offer_sdt_unknown)
  Expert Almelo Expert Almelo
  549, 6.6749386, 52.36558770000001 NONE
  133
 • Sony CMT-SBT300W Alles-in-één audiosysteem met draadloos streamen
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/5/9/5/9/sony-cmtsbt300w-20545959.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/6/4/8/sony-cmtsbt300w-21143648.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/3/6/2/sony-cmtsbt300w-23386362.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/3/6/3/sony-cmtsbt300w-23386363.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/3/6/4/sony-cmtsbt300w-23386364.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/3/6/5/sony-cmtsbt300w-23386365.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/3/6/6/sony-cmtsbt300w-23386366.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/0/4/3/sony-cmt-sbt300w-all-in-one-audio-system-with-wireless-streaming-27989043.jpg
  Sony CMT-SBT300W Alles-in-één audiosysteem met draadloos streamen (18)
  Sony CMT-SBT300W Alles-in-één audiosysteem met draadloos streamen
  BCC BCC
  8.61371407503923 (791)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.16/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  319, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  BCC BCC
  8.61371407503923 (791)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.16/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  319, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  329, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  11
 • Pioneer X-PM12
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/1/0/5/pioneer-x-pm12-30779105.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/1/0/6/pioneer-x-pm12-30779106.jpg
  Pioneer X-PM12 (17)
  Pioneer X-PM12
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  8.946144738243209 (817)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.16/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  199, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue.nl Coolblue.nl
  8.946144738243209 (817)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.16/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  199, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Coolblue Rotterdam Coolblue Rotterdam
  7.2 (1)
  199, 4.4954596, 51.9236369 UNKNOWN
  9
 • Akai AMD330 home audio set
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/7/5/7/7/akai-amd330-24847577.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/7/0/3/akai-amd330-home-audio-set-25003703.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/7/0/4/akai-amd330-home-audio-set-25003704.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/7/0/5/akai-amd330-home-audio-set-25003705.jpg
  Akai AMD330 home audio set (17)
  Akai AMD330 home audio set
  BCC BCC
  8.61371407503923 (791)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.16/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  BCC BCC
  8.61371407503923 (791)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.16/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  3
 • Big Ben draagbare radio / CD speler met stickers - Roze
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/2/3/1/big-ben-cd46-19708231.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/2/8/4/big-ben-cd46-20031284.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/2/8/0/big-ben-cd46-21190280.jpg
  Big Ben draagbare radio / CD speler met stickers - Roze (16)
  Big Ben draagbare radio / CD speler met stickers - Roze
  cosmox cosmox
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.16/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  39.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  cosmox cosmox
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.16/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  39.99, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  4
  good_buy
 • Sony CMT-SBT300WB alles-in-één audiosysteem met draadloos streamen
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/9/7/6/2/sony-cmt-sbt300wb-21179762.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/1/8/7/sony-cmt-sbt300wb-21183187.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/1/0/7/sony-cmt-sbt300wb-23393107.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/1/0/8/sony-cmt-sbt300wb-23393108.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/3/2/7/sony-cmt-sbt300wb-all-in-one-audio-system-with-wireless-streaming-25104327.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/3/2/8/sony-cmt-sbt300wb-all-in-one-audio-system-with-wireless-streaming-25104328.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/4/3/2/9/sony-cmt-sbt300wb-all-in-one-audio-system-with-wireless-streaming-25104329.jpg
  Sony CMT-SBT300WB alles-in-één audiosysteem met draadloos streamen (15)
  Sony CMT-SBT300WB alles-in-één audiosysteem met draadloos streamen
  Otto Otto
  5.641089744717434 (103)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.16/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  329.99, +2w (offer_sdt_more_than_2_weeks)
  Otto Otto
  5.641089744717434 (103)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.16/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  329.99, +2w (offer_sdt_more_than_2_weeks)
  4
 • Onkyo PHA-1045
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/3/3/1/onkyo-pha-1045-18591331.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/2/7/1/onkyo-pha-1045-21248271.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/6/6/4/6/onkyo-pha-1045-28006646.jpg
  Onkyo PHA-1045 (15)
  Onkyo PHA-1045
  Franklin.nl Franklin.nl
  8.22995206295123 (4)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.16/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  799, 2d (offer_sdt_2_days)
  Franklin.nl Franklin.nl
  8.22995206295123 (4)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.16/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  799, 2d (offer_sdt_2_days)
  Franklin Zevenaar Franklin Zevenaar
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.16/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  799, 6.0820228, 51.9390848 LOW
  2
 • Denon D-M39 Silver
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/1/9/2/denon-d-m39-silver-24441192.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/2/6/1/denon-d-m39-silver-24441261.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/2/7/3/denon-d-m39-silver-24441273.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/2/8/1/denon-d-m39-silver-24441281.jpg
  Denon D-M39 Silver (15)
  Denon D-M39 Silver
  PlatteTV.NL PlatteTV.NL
  8.944587461846375 (239)
  299, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  PlatteTV.NL PlatteTV.NL
  8.944587461846375 (239)
  299, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  2
 • Philips OTT2000B
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/4/1/6/philips-ott2000-23402416.jpg
  • http://static2.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/2/4/1/8/philips-ott2000-23402418.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/5/6/4/philips-ott2000-23410564.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/0/9/0/6/philips-ott2000-23410906.jpg
  • http://static3.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/1/3/6/2/philips-ott2000-23411362.jpg
  • http://static0.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/8/0/4/6/philips-ott2000b-25288046.jpg
  • http://static1.vergelijk.nl/fotos/{{size}}/3/4/3/8/philips-ott2000b-28043438.jpg
  Philips OTT2000B (14)
  6.1 (1)
  Philips OTT2000B
  Modern.nl Modern.nl
  8.738143425421677 (308)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.16/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  121.31, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Modern.nl Modern.nl
  8.738143425421677 (308)
  • http://static1.vergelijk.nl/s/2.16/images/content/qualitymarks/THUISWINKEL.png
  121.31, 24u (offer_sdt_24_hrs)
  Scheer & Foppen Schagen Scheer & Foppen Schagen
  121.31, 4.7988819, 52.78687979999999 NONE
  137
2 13
 • Merk (brand):
 • Prijs (price):
  • Budget: lager dan €150 (budget)
  • Lage prijs: €150 - €250 (low)
  • Gemiddelde prijs: €250 - €400 (medium)
  • High end: Meer dan €400 (high)
 • Vermogen in watt (rms_vermogen_in_watt):
  • 10 W (rms_vermogen_in_watt_10.0)
  • 13 W (rms_vermogen_in_watt_13.0)
  • 15 W (rms_vermogen_in_watt_15.0)
  • 16 W (rms_vermogen_in_watt_16.0)
  • 20 W (rms_vermogen_in_watt_20.0)
  • 25 W (rms_vermogen_in_watt_25.0)
  • 35 W (rms_vermogen_in_watt_35.0)
  • 40 W (rms_vermogen_in_watt_40.0)
  • 45 W (rms_vermogen_in_watt_45.0)
  • 50 W (rms_vermogen_in_watt_50.0)
 • Docking compatibiliteit (docking_compatibiliteit):
  • iPad (ipad)
  • iPhone (iphone)
  • iPhone 5 (iphone_5)
  • iPod (ipod)
  • iPod Touch 5 (ipod_touch_5)
 • Bluetooth (bluetooth):
  • Ja (ja)
  • Nee (nee)
 • DVD-speler (dvd_speler_recorder):
  • Nee (nee)
 • FM-radio (fm_radio):
  • Ja (ja)
 • Kleur product (kleur):
  • Rood (rood)
  • Zilver (zilver)
  • Zwart (zwart)
 • WiFi (w_lan):
  • Ja (ja)
  • Nee (nee)
 • Audiokanalen (audiokanalen):
  • 2.0 (2_0)
  • 2.1 (2_1)
  • 3.1 (3_1)
 • USB-aansluiting (usb_aansluiting):
  • Ja (ja)
  • Nee (nee)
 • MP3-bestanden afspelen (mp3_weergave):
  • Ja (ja)
  • Nee (nee)
 • Home cinema set (home_theatre_systeem):
  • Nee (nee)
 • Wekkerfunctie (wekker):
  • Ja (ja)
 • Varianten (group):
  • BigBen Interactive MCD04 (bigben_interactive_mcd04)
  • BigBen Interactive TD 79 (bigben_interactive_td_79)
  • BLUESOUND NODE (bluesound_node)
  • BLUESOUND Powernode (bluesound_powernode)
  • BLUESOUND Vault (bluesound_vault)
  • Cambridge Audio Audio Dacmagic PLUS (cambridge_audio_audio_dacmagic_plus)
  • Cambridge Audio Dacmagic (cambridge_audio_dacmagic)
  • Denon D-F109C (denon_d_f109c)
  • Denon D-F109N (denon_d_f109n)
  • Denon DNP-720AE (denon_dnp_720ae)
  • Harman-Kardon BDS277 (harman_kardon_bds277)
  • Harman-Kardon BDS 370 (BDS 270+SAT-T11+HKTS-210SUB) (harman_kardon_bds_370_bds_270_sat_t11_hkts_210sub_)
  • Marantz M-CR610 Melody Media (marantz_m_cr610_melody_media)
  • Monitor Audio Airstream 10 (monitor_audio_airstream_10)
  • Onkyo CS-1045 (R-1045/C-1045/D-145) (onkyo_cs_1045_r_1045_c_1045_d_145_)
  • Onkyo CS-245 (onkyo_cs_245)
  • Pioneer N-30 (pioneer_n_30)
  • Pioneer X-HM31V (pioneer_x_hm31v)
  • Pioneer X-HM51 (pioneer_x_hm51)
  • Ricatech RMC160 (ricatech_rmc160)
  • Sonos PLAY 3 (sonos_play_3)
  • Teac CR-H700 (teac_cr_h700)
  • Yamaha BD-PACK 598 (HTR-4065/BD-S673/NS-PA40) (yamaha_bd_pack_598_htr_4065_bd_s673_ns_pa40_)
  • Yamaha MCR-040 (yamaha_mcr_040)
  • Yamaha MCR-042 (yamaha_mcr_042)
  • Yamaha MCR-140 (yamaha_mcr_140)
  • Yamaha MCR-232 (yamaha_mcr_232)
  • Yamaha MCR-332 (yamaha_mcr_332)
  • Yamaha MCR-755 (yamaha_mcr_755)
  • Yamaha MCR-B142 (yamaha_mcr_b142)
  • Yamaha MCR-N560 (yamaha_mcr_n560)
  • Yamaha MCR-N560D (yamaha_mcr_n560d)
  • Yamaha Pianocraft MCR-550 (yamaha_pianocraft_mcr_550)
  • Yamaha Pianocraft MCR-640 (yamaha_pianocraft_mcr_640)
  • Yamaha TSX-112 (yamaha_tsx_112)
  • Yamaha TSX-140 (yamaha_tsx_140)
 • AirPlay (airplay):
  • Ja (ja)
  • Nee (nee)
 • Productgroepen (siblingcategory):
 • Tel. 030-214 5004
 • blijmakers@vergelijk.nl